Perusturvalautakunta Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Perusturvalautakunta 21.9.2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA Maanantaina klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 64 Rautavaara-Savotta: Kannanotto/siirtyminen funktionaalisesta organisaatiosta prosessiorganisaatioon Talousarvion toteutuminen Rautavaara-Savotta: Tulosaluekohtaisten raamien antaminen hallintokunnille vuoden 2012 talousarvion laadinnan ohjeena 67 Selvitys terveyskeskuksen vuodeosaston peruskorjauksen rahoitustilanteesta/erillishakemus Aralle /jatkotoimenpiteet 2 68 Laskujen hyväksyjät ja vastaanottajat vuonna Ilmoitusasiat 70 Rautavaaran Palvelukoti Ay Korkalaisen hoitopäivähinta alkaen 71 Pielaveden palvelukoti ky:n hoitopäivänhinta alkaen 72 Hoivakoti Rautakumpu Oy:n hoitopäivähinta alkaen 73 Ohjaajan valinta lukien/sinikello 74 Avoterveydenhuollon hoitajan sijaisuus/sipola Päivi PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITO Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä klo PUHEENJOHTAJA MERK: EERO KUKKONEN ILMOITUSMENETTELY Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Ilmoitustaulunhoitaja Aune Kahelin

2 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus RAUTAVAARA-SAVOTTA: KANNANOTTO/SIIRTYMINEN FUNKTIONAALISESTA ORGANISAATIOSTA PROSESSIORGANISAATIOON Perusturvaltk 48 Kunnanhallitus on kokouksessaan / 119 kohdassa 6 käsitellyt funktionaalisesta organisaatiosta ja johtamisesta siirtymistä mahdollisesti lukien prosessiorganisaatioon: Kunnanhallitus tilaa valtuuston määrittämät palvelut kunnan sisäisillä palveluprosesseilta joiden toiminnasta vastaavat virkavastuussa toimivat prosessin omistajat. Prosessien omistajien tukena, ohjeistajina ja valvovana toimielimenä toimisivat tuotantolautakunnat. Prosessijohtaminen on organisaation toimintatapa, jota johdetaan ja joka toimii prosessien kautta. Siihen siirtyminen merkitsee olemassa olevien osastorajojen purkamista ja toiminnan organisoitumista prosessien mukaisesti. Toiminta ja talous suunnitellaan prosesseille, niiden eri vaiheille ja niiden tarvitsemille syötteille ja resursseille. Jotta se on mahdollista, prosessit on ymmärrettävä, tunnistettava ja kuvat-tava. Prosessien toiminnallisen laadun indikaattoreita ovat muun muassa sujuvuus ja tehokkuus, missä keskeinen tulos on asiakastyytyväisyys. Muutos organisaatiorakenteessa ei ole olennaisin tehtävä prosessiajatteluun siirryttäessä, vaan tärkeämpää on uudistaa toimintakulttuuria rakenteiden muuttamisen sijasta. Huomio tulee kiinnittää seinien sisälle eikä seinien sijaintiin. Prosessilähtöisen toiminnan suunnittelussa ja prosessiohjauksen opettelussa on paljon tekemistä. Prosessien jatkuva parantaminen perustuu toiminnan jatkuvaan arviointiin, minkä onnistumiseksi prosessien toiminnalle asetetaan laatutavoitteet, joita seurataan. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta päättää esittää kantanaan, että mahdollinen prosessiorganisaatioon siirtyminen edellyttää perusteellista valmistelua, suunnittelua ja sitouttamista, mihin on syytä varata viranhaltijoille riittävästi aikaa. Perusterveydenhuollon liikelaitos Kysteri aloittaa toimintansa lukien, millä on merkittävä vaikutus perusturvan toimintoihin, minkä lisäksi rakentamis- ja muutostyöt vanhustenhuollossa vaativat vielä lisäpanostusta työntekijöiltä. Hyväksyttiin yksimielisesti.

3 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus Khall 208 Lisätietoja edellä mainituista asioista kunnanjohtaja Unto Murto, puh ja sp: Kj:n ehdotus: Kunnanhallitus päättää: 1. merkitä tietoonsa saatetuksi perusturvalautakunnan :ssä 48 antaman lausunnon. 2. siirtää vuodelle 2012 kunnan funktionaalisesta organisaatiosta ja johtamisesta koskevan valmistelutyön prosessiorganisaatioon, jossa kunnanhallitus tilaa valtuuston määrittämät palvelut kunnan sisäisillä palveluprosesseilta, joiden toiminnasta vastaavat virkavastuulla toimivat prosessin omistajat. Prosessien omistajien tukena, ohjeistajina ja valvovana toimielimenä toimisivat tuotantolautakunnat. 3. asiaa valmistellaan yhteistyössä kunnan henkilöstön kanssa hyödyntäen Pohjois-Savossa tehtyjä, tekeillä olevia ja tulossa olevia toimintaympäristön muutoksia. Muutosesimerkkejä: - sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon (Juuankoski, Kaavi, Keitele, Leppävirta, Pielavesi, Rautavaara, Tervo ja Vesanto) liikelaitos Kysteri aloittaa : järjestää perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon - Ylä-Savon sote-kuntayhtymä: Iisalmi, Vieremä, Sonkajärvi ja Kiuruvesi - Siiliset-peruspalvelukeskus: Siilinjärvi, Maaninka ja Nilsiä - Tuusniemi käynnistämässä yhteistyötä koko sote-toimialaa koskevaa yhteistyötä Kuopion kanssa vuoden 2013 alusta - opetustoimessa merkittävä uudistus Savonia-ammattikorkeakoulun yhtiöittäminen - Kaavi siirsi yläkouluopetuksen Juankoskelle Sydän-Savon maatalouslomitusyksikkö: isäntäkuntana Maaninka + 16 muuta kuntaa - maatalouslomitus yhdistyy myös Ylä-Savossa: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti Sonkajärvi ja Vieremä muodostavat Ylä-Savon lomituspalvelut - Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yhteinen ateria- ja huoltopalvelujen liikelaitoskuntayhtymä käynnistyi ympäristöterveydenhuollossa alkoi uusi laaja yhteistoiminta-alue: isäntäkuntana Siilinjärvi, Maaninka, Lapinlahti, Kaavi, Rautavaara, Tuusniemi, Nilsiä ja Juankoski. Yksikkö tuottaa kunnille ympäristöterveyden- ja eläinlääkintähuollon palvelut - jätelautakunta aloitti , isäntäkuntana toimii Kuopio + 17 muuta kuntaa, toimialueena on Kuopio, Pielisen-Karjalan seutu, Siilinjärvi, Maaninka, Pieksämäki, Koillis-Savon ja Sisä-Savon seudut ja Konneveden kunta. Lautakunta hoitaa jätehuollon viranomaistehtäviä - Kuopion seudun kuntien HALO-hankintayhteistyö käynnistyi vuosituhan-nen vaihteessa, Kuopion kaupungin ja sairaanhoitopiirin päätöksillä hankinta-toimi on järjestäytynyt IS-Hankinta Oy:ksi, osakeanti on menossa haloyhteistyökumppaneille.

4 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus henkilöstö- ja taloushallinnon palveluihin erikoistunut Kuhilas Oy tarjoaa palvelujaan kunnille sekä kuntien omistamille yhteisöille. Yhtiön osakkaina ovat Kuopio, Nilsiä, Siilinjärvi, Maaninka ja Leppävirta - viime vuoden lopulla Pohjois-Savon kunnat (20) Rautavaaraa lukuunottamatta perustivat Savon Kuituverkko Oy:n rakentamaan maakuntaa valokuituyhteydet. Rautavaaralla toimii oma Rautavaaran Tietoverkko-osuuskunta - kunnallishallinnon tukipalveluissa kuten talous- ja palkkahallinnossa sekä tietohallinnossa kunnille on tarjolla valtakunnallisten yhtiöiden KPK- ICT Oy, KPK-THH Oy palveluja - paikallisten olosuhteiden huomioiminen palvelujen järjestämisessä - väestörakenteen muutos/hyvinvointipalvelut ja talous/rahoitusjärjestelmä - teknologian hyväksikäyttö kunnan palvelutuotannossa: Laajakaista kaikillehanke 2015/Rautavaaran tietoverkko-osuuskunta, mobiiliteknologia - kuntien välinen yhteistyö ja kuntarakenteen muutos/kuntaliitosaalto nro 2 tulossa uuden hallitusohjelman mukaisesti: rakennelakia valmistellaan, valtionosuuksia leikataan jne. - perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaaliturvan muutokset - ilmaston- ja ympäristön muutos - polarisoituminen jatkuu kaikilla tasoilla: rikkaat ja köyhät kunnat, kuntalaiset, koulutetut ja kouluttamattomat, terveet ja sairaat, ylityöllistetyt ja työttömät, ruuhka-suomi ja autioitunut maaseutu: harvaanasutut ja pitkien välimatkojen kunnat/puitelain 5 - pitkien etäisyyksien kuntien kuntalähtöiset palvelut jatkohanke - aktiivinen elinkeinopolitiikka, asuntotonttien tarjonta, hyvät koulutusmahdollisuudet. Toteuttamisvastuu: - kunnanjohtaja, kunnanhallitus, Jory ja hakut Ehdotus hyväksyttiin keskustelun jälkeen yksimielisesti. Perusturvaltk 64 Perusturvalautakunta merkitsee asian tiedoksi.

5 Rautavaaran kunta Perusturvalautakunta TALOUSARVION TOTEUTUMAVERTAILU Perusturvaltk 65 Kunnanhallituksen antamien talousarvion täytäntöönpanoohjeiden mukaan hallintokunnat antavat omalle lautakunnalle toteumaraportit ja tilanteen mukaan. Raporteissa käsitellään sekä talouden että tavoitteiden toteutuminen (liite 1 ja liite numerotta). Määrärahat ovat sitovia bruttomääräisinä. Perusturvalautakunnan toimintamenot ovat toteutuneet 46,8 % ja toimintatulot 57,5 %. Työmarkkinatuen kuntaosuuteen varatusta määrärahasta (33000 ) on käytetty 77 %, muun muassa siitä syystä aikuissosiaalityö tullee ylittymään. Lastensuojelun kustannukset kokonaisuudessaan tulevat ylittymään muun muassa laitossijoitusten vuoksi. Syyskuun toteutuman perusteella saadaan tarkempaa tietoa mahdollisesta lisämäärärahatarpeesta ja siitä, voidaanko siirtoja tehdä tulosalueelta toiselle. Perusturvajohtaja esittelee toteutumavertailun ja tavoitteiden toteutumisen yksityiskohtaisemmin kokouksessa. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta hyväksyy talouden ja tavoitteiden toteutuman tilanteen mukaisena.

6 Kunnanhallitus RAUTAVAARA-SAVOTTA: TULOSALUEKOHTAISTEN RAAMIEN ANTAMINEN HALLINTOKUNNILLE VUODEN 2012 TALOUSARVION LAADINNAN OHJEENA Khall 214 Kunnan sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan ohjeen mukaan kunnanhallitus antaa lautakunnille ulkoisten bruttomenojen raamin talousarvion laadinnan ohjeeksi. Asiakirjaan sisältyvät tiedot vuosien 2008, 2009 ja 2010 tilinpäätöksistä (TP) sekä vuoden 2011 talousarviosta ja vuoden 2012 taloussuunnitelman (TASU) luvuista. Vuodelle 2012 on erikseen määritelty vahvennuksella raamit, jotka ovat sitovana ohjeena lautakuntien valmistellessa vuoden 2012 talousarviota. Raamin määrittelyssä on huomioitu perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon siirtyminen KYSTERIiin alkaen. Valtion uuden hallitusohjelman linjausten pohjalta talousarvion laadintaan on tarkemmin tietoja syksyn talousseminaariin mennessä. Lisätietoja edellä mainituista asioista kunnanjohtaja Unto Murto, puh ja sp: Esityslistan liite: - TA 2012/Ulkoisten bruttomenojen raamit, numerotta Kj:n ehdotus: Kunnanhallitus päättää: 1. hyväksyä liitteen mukaiset ulkoisten bruttomenojen raamit vuoden 2012 talousarvion laadinnalle. Talousarvioraamin 2012 perustelut: - käyttötalousmenot: 0-taso - entinen palvelutaso, paitsi KYSTERI alkaen - vakanssipohja 2011, paitsi atk-tukihenkilö - sijaiset maltillinen taso: täyttölupa kunnanhallitukselta - palkkojen tarkistukset: tehtäväkohtaiset palkat 2 % korotuksen pohjalta, harkinnanvaraiset 1,5 % - sivukulut 29,3 % - materiaalin ja palvelujen ostot: entinen taso 1. raami on kaikkia hallintokuntia sitova. Hallintokuntien tulee talousarvioesityksissään selvittää, minkälaisilla ratkaisuilla ja edellytyksillä talousarvion raamin mukainen talousarvio voidaan laatia. Esityksissä tulee yksityiskohtaisesti perustella ratkaisujen säästövaikutukset ja vaikutukset palvelujen järjestämiseen ja tasoon sekä erikseen perusteet mahdollisille ylityksille. 3.sovitaan valtuustoseminaarin (strategia- ja talousseminaari) keskiviikko klo 9.00 ja pitopaikkana Metsäkartano jatkovalmistelua varten. Ehdotus hyväksyttiin keskustelun jälkeen yksimielisesti.

7 Kunnanhallitus Perusturvaltk 66 Kokoukseen osallistuville toimitetaan talousarvion toteutumavertailu numerotta tilanteen mukaisena keskustelun pohjaksi. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta merkitsee tiedokseen kunnanhallituksen antaman ulkoisten bruttomenojen raamin talousarvion laadintaohjeen ja käy asiasta keskustelun.

8 Kunnanhallitus Kunnanhallitus SELVITYS TERVEYSKESKUKSEN VUODEOSASTON PERUSKORJAUKSEN RAHOITUSTILANTEESTA/ERILLISHAKEMUS ARALLE /JATKOTOIMENPITEET Khall Kunnanjohtaja Unto Murto antaa asiasta laaditun selvityksen: Vuodeosaston muutostöihin ei saatu ARA:lta (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta) rahoitusvarausta johtokunnan käsittelyssä (Aran kirjallinen päätös Investointiavustuksen hylkäämisestä). Kunnanhallitus käsitteli asiaa kokouksessa nro 6/ ARA ei ota enää vuonna 2011 investointiavustusten piiriin kohteita, joiden hakemukset jätettiin viime syksynä. Seuraava hakuaika päättyy ja ehdolliset varaukset annetaan helmikuussa ARA antaa uudet hakuohjeet syyskuussa Tehostetun palveluyksikön saneeraus suunnitellussa aikataulussa on erittäin tärkeä. Hanke on osa PARAS-lain mukaista kunnan palvelurakennemuutosta. Kunta on mukana KYSTERIssä eli Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin liikelaitoksessa, johon siirretään alkaen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Vuodeosasto muutetaan tehostetun palveluasumisen yksiköksi. Muodostetaan 13 tukiasuntoa. Kunta selvitti Pohjois-Savon ELY-keskukselta saada hankkeelle toimintaympäristön kehittämisavustusta. Tulos: ei saada. ELY.n sosiaalihuollon ylitarkastaja Anja Lehtonen vieraili kunnassa keskiviikkona Paikalla kunnasta olivat Mikko Korhonen, Matti Ahonen, Eero Kukkonen, Helvi Mustonen, Heikki Koskelo ja Unto Murto. Käytiin läpi Lepola 1 ja 2 sekä vuodeosaston peruskorjauksen rahoitus. Asiasta pidettiin ma klo 9.00 alkaen suunnitteluasiakirjojen päivittämis- ja täydentämispalaveri. Palaverissa Rautavaaran kunnan tehostetun palveluasumisen yksikköä koskevat rakennussuunnitteluasiakirjat (tilasuunnittelu ja tilamitoitus) toimitetaan kuntaan viikolla 34 RI Jouko Karhulan toimesta. Kunnanjohtaja ja perusturvajohtaja Helvi Mustonen ovat lähettäneet Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskukselle (ARA) päivätyn kirjeen, jossa ARAA pyydetään käsittelemään kunnan hakemus erillishakemuksen mukaisesti ja myöntäisi 40 % avustuksen vuodeosaston muutos-/saneeraustyöhön vuonna Vuodeosaston toiminta lakkaa Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että muutos-/saneeraustyö toteutuu keskeytymättä kuluvana syksynä ja rahoitus siihen järjestyy Rautavaaran kunnan tekemän erillishakemuksen myötä.

9 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kysymyksessä oleva tehostetun palveluasumisen yksikön hanke on jatkoa syyskuussa 2011 valmistuvalle Lepola II eli erityisryhmien asumispalveluyksikölle (kehitysvammaiset/10 asuntoa ja dementiaa sairastavat/8 asuntoa sekä tukiasunnot 3), mille Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myönsi avustuksen ja korkotukilainan vuonna Rautavaaran kunnan 20 -paikkainen terveyskeskuksen vuodeosasto muutetaan/saneerataan 13 -paikkaiseksi kodinomaiseksi tehostetun palveluasumisen yksiköksi. Erillishakemusta varten kunta toimitti ARAlle uudistetut ja päivitetyt, asianmukaiset piirustukset, joihin on saatu ARAn asiantuntijoiden kannanotot Rautavaara/tehostetun asumisen palveluyksikön asiakirjat: - Täydennys tarveselvitykseen Perustamiskustannukset, korjaus-pääryhmittäin Rakennussuunnittelutoimisto Nylund Oy/rakennusarkkitehti Arja Liukkosen laatimat piirustukset kpl - Selvityksen siitä, miten hanke liittyy KYSTERiin eli perusterveyden-huollon liikelaitokseen: perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelujen järjestämistä koskevaan PUITESUUNNITELMAAN Rautavaaran kunnanvaltuusto on kokouksessa nro 8/ :ssä 36 hyväksyessään vuoden 2011 talousarvion investointiosan ja vuoden taloussuunnitelman varautunut ko. kohteen peruskorjaus suunnittelu- ja perusparannustöihin. Palvelurakenteen muutos hillitsee toteutuessaan kustannusten kasvua. Mikäli palvelurakenteita ja toimintaa ei uudisteta, kustannusten kasvua on vaikea hillitä väestön ikärakenteen muuttuessa ja palvelutarpeiden kasvaessa nopeasti. Vanhustenhuollon palvelujen järjestämistä ohjaa taloudellisuuden, tehokkuuden ja toiminnallisuuden lisäksi pitkän aikavälin vaikuttavuus tavoitteena rautavaaralaisten turvallinen ja arvokas vanhuus. Rautavaaran kunta toivoo myönteistä erillispäätöstä tehostetun palveluasumisen yksikölle, koska hanke on erittäin tärkeä kunnan palveluprosessien kehittämisen kannalta, hanke pitkäkestoinen ja liittyy toiminnallisesti aloittavaan KYSTERIn palvelutuotantoon. Kj:n ehdotus: Kunnanhallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi laaditun selvityksen koskien Rautavaaran kunnan tehostetun palveluyksikön rahoitustilannetta. Kustannukset yhteensä n. 1,2 milj. euroa ja ARAn avustus 40% eli euroa. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

10 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Perusturvaltk 67 Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) erityisasiantuntija Saara Nyyssölä on ilmoittanut perusturvajohtajalle sähköpostitse, että hankettamme ei voida rahoittaa vuonna 2011 erillisrahoituksella, vaikka hanke on tärkeä ja kytkeytyy saumattomasti kuntamme vanhuspalvelujen uudistamiseen ja kehittämiseen. ARA ei voi antaa myöskään lupausta vuoden 2012 rahoituksesta siten, että hankeemme saisi automaattisesti rahoituksen, minkä tiedon turvin voisimme aloittaa peruskorjaustyöt tämän vuoden puolella. Edelleen hän toteaa, että tärkeintä tässä vaiheessa on uudistaa hakemus vuoden 2012 hankehakua varten. Kunnanhallitus käsittelee rakennushanketta maanantaina ja kunnanjohtajan esitys asiassa on seuraavan sisältöinen: 1. merkitä tietoonsa saatetuksi ARAn antaman selvityksen koskien Rautavaaran kunnan tehostetun palveluasumisyksikön rakentamisen rahoittamista erillisrahoituksella. Erillisrahoitusta ei saada vuonna Vuoden 2012 rahoituksesta ei ole varmaa tietoa. 2. antaa teknisen lautakunnan tehtäväksi käynnistää nykyisen vuodeosaston muuttamisen tehostetuksi palveluasumisyksiköksi kunnan omana työnä vuoden 2011 talousarvion Investointiosaan varattujen määrärahojen puitteissa (bruttomeno): - vuodeosaston peruskorjaus/suunnittelu euroa - vuodeosaston peruskorjaus/muutos euroa ja vuoden 2012 taloussuunnitelman Investointiosaan euroa varattujen määrärahojen puitteissa (Kunnanvaltuusto nro 8/ ). Alustava kokonaiskustannusarvio on yhteensä euroa euroa (bruttomeno). 3. hakea Lepola I perusparantamiseen ARAn rahoitusta. Hakuaika päättyy ja ehdolliset varaukset annetaan helmikuussa ARA antanut uudet hakuohjeet syyskuussa Vuoden 2011 talousarvion Investointiosaan on varattu Lepola I peruskorjaukseen/ suunnitteluun euroa (bruttomeno) (Kunnanvaltuusto nro 8/ ). Pääkeittiö mukaan ruokasaleineen. (keskuskeittiön suunnitteluun varattu vuoden 2011 TA-Investointiosaan euroa). 4. varata Lepola I perusparantamisen toteuttamiseen vuoden 2012 talousarvion Investointiosaan ja vuosien taloussuunnitelmaan tarvittavat määrärahat. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta merkitsee asian tiedoksi ja keskustelee jatkotoimista kunnanhallituksen päätöksen jälkeen.

11 Perusturvalautakunta LASKUJEN HYVÄKSYJÄT JA VASTAANOTTAJAT VUONNA 2011 Perusturvaltk. Kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt 6 perusturvaosaston organisaation ja se on astunut voimaan alkaen. Organisaatiota ollaan parhaillaan muuttamassa mm. vuoden 2012 alussa aloittavan perusterveydenhuollosta vastaavan Kysterin ja Rautavaaran kunnan ikäpoliittisen strategian vuoksi. Kotihoidon esimiehen vastuualueena on avoterveydenhuolto ja vuodeosasto(tehostettu palveluasuminen) sekä kotihoito. Asumispalvelujen esimiehen vastuualueena on kehitysvammahuolto, dementia sekä Lepolan yksikkö. Esimiehet toimivat myös toistensa sijaisina tarvittaessa. Perusturvajohtaja vastaa koko perusturvaosaston henkilöstöstä. Kirjallinen esitys laskujen hyväksyjistä ja vastaanottajista on liitteenä nro 2. Vt.perusturvaj. ehd.: Perusturvalautakunta hyväksyy liitteenä nro 2 olevan esityksen laskujen vastaanottajista ja hyväksyjistä. Perusturvaltk 68 Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan. Tarkastuslautakunta on kokouksessaan / 18 todennut, että perusturvalautakunta on päättänyt laskujen hyväksyjät ja vastaanottajat vuodelle 2011 ja päätöksestä puuttuvat henkilöiden nimet. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta päättää hyväksyä laskujen hyväksyjät ja vastaanottajat täydennettynä nimillä liitteen 2 mukaisesti.

12 ILMOITUSASIAT Perusturvaltk 69 Lautakunnan tietoon saatetaan seuraavat päätökset: 1. Mediaconsult Oy; Mediatri potilashallinnon ohjelmasopimuksen siirtäminen 2. Siilinjärvi ympäristöpalvelut , ympäristöterveyspalveluiden vuosivalvontamaksu Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, tiedote , kunnilla merkittävä lakisääteinen vastuu maahanmuuttajien kotouttamisessa 4. Ara , vireillepano-ohjeet hakijoille ja kunnille vuodelle Kuntaliitto, yleiskirje , sairaankuljetusten kustannusten korvaustaksa voimaan Honkalampi-säätiö , sähköisen tuntikirjauksen käyttöönotto Honkalampi-säätiön avustajakeskuksessa 7. Rautavaaran kunta/kunnanhallitus/kunnanvaltuusto 7.1 Rautavaaran terveyskeskuksen laboratoriopalvelut/siirtäminen Islabbiin, kunnanvaltuusto Työterveyshuollon palvelujen sopimukset/työterveyshuollon järjestelyt Kysterissä ja sopimusten irtisanominen alkaen, kunnanvaltuusto Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysterin tehtäväkuvan laajentaminen sosiaalihuollon alueella, kunnanvaltuusto Rautavaaran kunnan eläinlääkäritilanne alkaen/lausunto kunnaneläinlääkärin viran sijoituspaikasta, kunnanhallitus Rautavaaran kunnan sairauslomaa koskevia diagnooseja käsittelevien henkilöiden nimeäminen, kunnanhallitus Tietojen toimittaminen kunta- ja palvelurakenneuudistuksen velvoitteiden täyttämisessä, kunnanhallitus Lausunto Vaalijalan kuntayhtymän kehyssuunnitelmasta , kunnanhallitus RAUTAVAARAN KUNTA

13 7.8 Kangaslahden koulun lakkauttaminen alkaen/koulun käyttö tulevaisuudessa/saadut lausunnot 7.9 Rautavaara-Savotta:Arvio valtionosuusleikkausten vaikutuksesta vuoden 2012 talousarvioon ja taloussuunnitelmaan vuosille , kunnanhallitus Rautavaara-Savotta: TA-2011 ja TASU /Rautavaaran kunnan hankesalkku vv , kunnanhallitus Sosiaali- ja terveysministeriö: /2011, lastensuojelua ja perhehoitoa koskevia muutoksia vuosina Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvajoht.ehd: Ilmoitusasiat saatetaan perusturvalautakunnan tietoon.

14 RAUTAVAARAN PALVELUKOTI AY KORKALAISEN HOITOPÄIVÄHINTA ALKEN Perusturvaltk 70 Rautavaaran palvelukoti Ay Korkalainen on ilmoittanut saapuneella kirjeellään vuorokausimaksun (95 /vrk) korottamisesta alkaen, jolloin uusi vuorokausikorvaus on 100,00 euroa vuorokausi. Rautavaaran kunnan ja Rautavaaran palvelukoti Ay Korkalaisen välisen ostopalvelusopimuksen mukaan vuorokausikorvaus voidaan tarkistaa vuosittain tammikuun alusta alkaen kustannusten nousua vastaavaksi. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta hyväksyy Rautavaaran palvelukoti Ay Korkalaisen hinnan tarkistuksen ja uudeksi hinnaksi alkaen 100,00 euroa/hoitopäivä.

15 PIELAVEDEN PALVELUKOTI KY:N HOITOPÄIVÄHINTA ALKEN Perusturvaltk 71 Pielaveden Palvelukoti ky ehdottaa saapuneella kirjeellään vuorokausimaksun (93,40 /vrk) korottamisesta palkkaindeksillä tarkistettuna alkaen, jolloin uusi kokonaishinta on 96,30 /vuorokausi. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta hyväksyy Pielaveden Palvelukoti ky:n ehdotuksen kokonaishinnan tarkistamiseksi alkaen 96,30 euroa/vuorokausi.

16 HOIVAKOTI RAUTAKUMPU OY:N HOITOPÄIVÄHINTA ALKAEN Perusturvaltk 72 Hoivakoti Rautakumpu Oy esittää saapuneella kirjeellään hoitopäivämaksun (100 /vrk) korottamisesta alkaen, jolloin uusi vuorokausikorvaus on 110,00 /hoitopäivä. Rautavaaran kunnan ja Hoivakoti Rautakumpu Oy:n välisen ostopalvelusopimuksen mukaan vuorokausikorvaus voidaan tarkistaa vuosittain tammikuun alusta alkaen kustannusten nousua vastaavaksi. Rautavaaran kunnan ja Hoivakoti Rautakumpu Oy:n välistä sopimusta on tarkistettu viimeksi vuoden 2010 alusta lukien. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta hyväksyy Hoivakoti Rautakumpu Oy:n hinnan tarkistuksen ja uudeksi hinnaksi alkaen 110,00 /hoitopäivä.

17 OHJAAJAN VALINTA lukien/sinikello Perusturvaltk 73 Kunnanhallitus on kokouksessaan / 191 myöntänyt täyttöluvan ohjaajan tehtävän täyttämiseen lukien toistaiseksi. Työntekijän alkusijoituspaikka on kehitysvammahuollon asumisyksikkö, mutta työntekijällä on oltava valmiudet myös muissa työyksiköissä työskentelyyn. Peruspalkka määräytyy KVTESin mukaisena, kohta 04SOS06A (1889,57 /kk lukien). Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 :n mukainen kelpoisuus, minkä lisäksi arvostetaan monipuolisen työkokemuksen ohella erityistaitoja. Lisäksi noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työpaikkailmoitus julkaistiin kunnan internet -sivuilla, kunnan julkisella ilmoitustaululla ja työhallinnon mol -sivuilla. Määräaikaan klo 15 mennessä hakemuksensa jättivät lähihoitajat Maire Parviainen ja Marja Ollikainen, apuhoitaja Eila Huotari, sosionomi Jaana Toivanen, lähihoitajaopiskelija Merja Kuosmanen sekä kehitysvammahuollon ohjaaja, mielisairaanhoitaja, psykoterapeutti Pauli Vuokila. Laadittu ohjaajan tehtäväkuvaus toimitetaan kunnanhallitukselle ja kokoukseen osallistuville. Esitys annetaan kokouksessa keskustelun jälkeen. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin

18 AVOTERVEYDENHUOLLON HOITAJAN SIJAISUUS/ SIPOLA PÄIVI Perusturvaltk 74 Toisen terveydenhoitajan tehtäviin kuuluvat työterveyshuollon hoitaminen ja osa kouluterveydenhuollosta sekä terveydenhoitajan ja päivystävän sairaanhoitajan sijaistamiset. Terveydenhoitaja Päivi Sipola on hoitanut perusturvalautakunnan päätöksellä / 18 ko. tehtäviä saakka. Osastonhoitaja Niina Keinänen on päätöksellään jatkanut työsuhdetta saakka, koska perusturvalautakunta ei ole kokoontunut. Voimassa olevan hallintosäännön 15 :n mukaan osastonhoitaja päättää sijaisen valinnasta enintään yhden vuoden ajaksi. Asiasta on keskusteltu perusturvajohtajan kanssa ja työsuhteen jatkaminen on ollut välttämätöntä asiakkaiden hoidon turvaamiseksi. Terveyskeskuksessa on tehty henkilöstön sisäisiä järjestelyjä muun muassa siksi, että ulkopuolista sijaistarvetta voidaan vähentää ja potilaiden turvallinen ja asianmukainen hoito on voitu toteuttaa riittävällä ammattitaidolla. Tehtäväjärjestelyihin liittyy kiinteästi myös Kysterin toiminnan käynnistyminen , mitä ennen hallinnosta vastaavan työntekijän tulee saada riittävä perehdytys tehtävään ja olla suunnittelussa mukana. Valmistelija Helvi Mustonen, puhelin Perusturvalautakunta päättää 1. hyväksyä osastonhoitaja Niina Keinäsen tekemät päätökset Päivi Sipolan työsuhteen jatkamisesta jatkaa Päivi Sipolan työsuhdetta perusteluna henkilöstön sisäisistä järjestelyistä ja Kysterin toiminnan käynnistymisestä johtuva työntekijätarve. Päivi Sipolan tehtäviin kuuluvat työterveyshuolto, osa kouluterveydenhuoltoa sekä terveydenhoitajan ja päivystävän sairaanhoitajan sijaistamiset. Palkkaus määräytyy entisin perustein.

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 8/2012 Perusturvalautakunta 10.10.2012

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 8/2012 Perusturvalautakunta 10.10.2012 KOKOUSKUTSU NRO 8/2012 Perusturvalautakunta 10.10.2012 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2012 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 85 156 85 Lähihoitajan

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA MAANANTAINA 26.9.2011 KLO 14.00 17.50

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA MAANANTAINA 26.9.2011 KLO 14.00 17.50 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA MAANANTAINA 26.9.2011 KLO 14.00 17.50 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Varsinaiset jäsenet Varajäsenet SAAPUVILLA X Kukkonen

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 3/2012 Perusturvalautakunta 14.3.2012

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 3/2012 Perusturvalautakunta 14.3.2012 KOKOUSKUTSU NRO 3/2012 Perusturvalautakunta 14.3.2012 KOKOUSAIKA Maanantai 19.3.2012 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 21 21 Kehitysvammahuolto/vastaavan

Lisätiedot

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen Tekninen lautakunta 75 18.11.2015 Kunnanhallitus 298 07.12.2015 Kunnanhallitus 175 29.06.2016 Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Rautavaaran kunnan lausunto Vaalijalan kehyssuunnitelmasta vuosille

Rautavaaran kunnan lausunto Vaalijalan kehyssuunnitelmasta vuosille Perusturvalautakunta 65 23.08.2016 Kunnanhallitus 205 05.09.2016 Rautavaaran kunnan lausunto Vaalijalan kehyssuunnitelmasta vuosille 2017-2019 Petu 23.08.2016 65 Vaalijalan kuntayhtymä pyytää 31.8.2016

Lisätiedot

Rautavaara-Savotta: Kuntastrategia-2030 sekä vuoden 2016 talousarvion ja taloussuunnitelman 2017-2018 laadintaohjeet

Rautavaara-Savotta: Kuntastrategia-2030 sekä vuoden 2016 talousarvion ja taloussuunnitelman 2017-2018 laadintaohjeet Kunnanhallitus 201 07.09.2015 Rautavaara-Savotta: Kuntastrategia-2030 sekä vuoden 2016 talousarvion ja taloussuunnitelman 2017-2018 laadintaohjeet Khall 07.09.2015 201 Uusi Kuntalaki VI Osa Talous 13 luku

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 24.11.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 88 55

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä hyväksyminen

Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä hyväksyminen Kunnanhallitus 29 01.02.2016 Kunnanhallitus 66 21.03.2016 Kunnanvaltuusto 15 05.04.2016 Perusturvalautakunta 46 11.05.2016 Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä hyväksyminen Khall

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 7/2013 Perusturvalautakunta 10.10.2013

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 7/2013 Perusturvalautakunta 10.10.2013 KOKOUSKUTSU NRO 7/2013 Perusturvalautakunta 10.10.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 16.10.2013 klo 12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 67 134 67

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 33 20 Talousarvion toteutuminen 30.6.2012 tilanteen mukaan elinkeinolautakunnan

Asia Sivu Liite 1 33 20 Talousarvion toteutuminen 30.6.2012 tilanteen mukaan elinkeinolautakunnan KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 19.9.2012 KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 33 20 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Torstai 10.10.2013 klo 13.00 alkaen kunnanhallituksen kokoushuoneessa. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Torstai 10.10.2013 klo 13.00 alkaen kunnanhallituksen kokoushuoneessa. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 10.10.2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Torstai 10.10.2013 klo 13.00 alkaen kunnanhallituksen kokoushuoneessa. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 12.12.2013.

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 12.12.2013. KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 12.12.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 18.12.2013 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 54 34 Kuopion uusyrityskeskuksen

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 15.10.2013 KOKOUSAIKA 21.10.2013 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 52 40 Asiantuntijan kuuleminen 2 53

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.11.2011 klo 17.30-19.20 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Kokouskutsu 4/

Rautavaaran kunta Kokouskutsu 4/ Rautavaaran kunta Kokouskutsu 4/2017 47 Aika 09.11.2017 klo 18:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4 Perusturvalautakunta KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 5/2008 Kokousaika 21.05.2008 klo 14.00 16.30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Käsittellyt asiat Asia no 65 JÄRJESTÄYTYMISASIAT 2 66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Lisätiedot

Rautavaara-Savotta: Talouden tasapainottamisohjelman hyväksyminen vuosille

Rautavaara-Savotta: Talouden tasapainottamisohjelman hyväksyminen vuosille Kunnanhallitus 203 05.09.2016 Kunnanhallitus 290 28.11.2016 Kunnanhallitus 302 12.12.2016 Rautavaara-Savotta: Talouden tasapainottamisohjelman hyväksyminen vuosille 2016-2017 Khall 05.09.2016 203 Uusi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.2.2013 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.2.2013 klo 13:00 15:00. KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 4.2.2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 11.2.2013 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Maa-aineslupa Savon Kuljetus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Yhtymähallitus 204 23.10.2012. Vuoden 2012 talousarviomuutokset 542/02.02.00/2012. Yhall 19.6.2012 135

Yhtymähallitus 204 23.10.2012. Vuoden 2012 talousarviomuutokset 542/02.02.00/2012. Yhall 19.6.2012 135 Yhtymähallitus 204 23.10.2012 Vuoden 2012 talousarviomuutokset 542/02.02.00/2012 Yhall 19.6.2012 135 Valmistelija: Talous- ja hallintojohtaja Seija Kärkkäinen, seija.karkkainen(at) ylasavonsote.fi, puh

Lisätiedot

Rautavaara-Savotta: Hallintosäännön uudistaminen 1.1.2016 alkaen

Rautavaara-Savotta: Hallintosäännön uudistaminen 1.1.2016 alkaen Kunnanhallitus 242 12.10.2015 Perusturvalautakunta 54 21.10.2015 Rautavaara-Savotta: Hallintosäännön uudistaminen 1.1.2016 alkaen Khall 12.10.2015 242 Kunnanjohtaja Unto Murto antaa asiasta 07.10.2015

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

Khall Lepotauon palkanmenetyksiä ajalta on käsitelty:

Khall Lepotauon palkanmenetyksiä ajalta on käsitelty: Kunnanhallitus 161 22.05.2017 Kunnanhallitus 222 26.06.2017 Lepotauon palkanmenetysten korvaaminen ajalta 12.3.2012-3.7.2016/Terttu Haaran 2.5.2017 tekemä oikaisuvaatimus kunnanhallituksen 19.04.2017 :ssä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00 Kokousaika 8.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Nuorten kesätyöpaikkatuki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 13/2014 Kunnanhallitus 14.07.2014

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 13/2014 Kunnanhallitus 14.07.2014 KOKOUSKUTSU NRO 13/2014 Kunnanhallitus 14.07.2014 KOKOUSAIKA Perjantai 18.7.2014 klo 10.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT: Asia Sivu Liite 1 364 188 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 13/2014 Kunnanhallitus 14.07.2014

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 13/2014 Kunnanhallitus 14.07.2014 KOKOUSKUTSU NRO 13/2014 Kunnanhallitus 14.07.2014 KOKOUSAIKA Perjantai 18.7.2014 klo 10.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT: Asia Sivu Liite 1 361 187 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 47

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 47 KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Torstai 13.12.2012 klo 15.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 48 39 Raportti etsivästä nuorisotyöstä

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 29.12.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2014 88. Perusturvalautakunta

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2014 88. Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2014 88 Perusturvalautakunta Kokousaika Tiistaina 8.4.2014 klo 12.00 15.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Varsinaiset jäsenet Varajäsenet SAAPUVILLA XKukkonen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Kuntaliitoksen tapahtuessa Joutsan kunnan henkilöstö muodostuu nykyisestä Joutsan kunnan ja Leivonmäen kunnan henkilöstöstä.

Kuntaliitoksen tapahtuessa Joutsan kunnan henkilöstö muodostuu nykyisestä Joutsan kunnan ja Leivonmäen kunnan henkilöstöstä. Joutsan kunnanhallitus 216 24.09.2007 Kunnanvaltuusto 55 22.10.2007 Henkilöstötoimikunta 7 29.10.2007 Henkilöstötoimikunta 13 12.11.2007 Yhteinen Joutsan kunnanhallitus 37 19.11.2007 Kuntaliitossopimuksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19 Perusturvalautakunta 19 Kokousaika Torstai Kokouspaikka Kunnanvirasto klo 18.00 Käsiteltävät asiat 19 20 21 22 23 24 25 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 7.4.2014 klo 17.00- KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Paikka Kokkatoiminta, Tallivirrantie 4 Pöytäkirjan Sivu 31 32 33 34

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 26.6.2014 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.7.2014 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 90 69 Metsäliitto osuuskunnan

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Khall Lepotauon palkanmenetyksiä ajalta on käsitelty:

Khall Lepotauon palkanmenetyksiä ajalta on käsitelty: Kunnanhallitus 162 22.05.2017 Kunnanhallitus 223 26.06.2017 Lepotauon palkanmenetysten korvaaminen ajalta 12.3.2012-3.7.2016/Opetusneuvos Matti Rinteen 8.5.2017 tekemä oikaisuvaatimus kunnanhallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 15.11.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 16.12.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 16.12.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 429 Kokousaika 14.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 264 265 266 267 268 269 270 271 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Esittelijä / valmistelija / lisätietojen antaja: sivistysjohtaja Silja Silvennoinen puh.(09) tai sähköposti

Esittelijä / valmistelija / lisätietojen antaja: sivistysjohtaja Silja Silvennoinen puh.(09) tai sähköposti Kasvatus- ja opetuslautakunta 69 21.10.2014 Hyvinvointitoimikunta 53 05.11.2014 Lausunto Karkkilan kaupungin talousarviosta vuodelle 2015 122/02.02/2014 Kasvatus- ja opetuslautakunta 21.10.2014 69 Esittelijä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

viranomainen kokouspäivämäärä sivu:

viranomainen kokouspäivämäärä sivu: 41 SOSIAALILAUTAKUNNALLE TIEDOKSI Sosltk 28 Sosiaali- ja terveysministeriö 1. Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaa varten Mikeva 2. Palvelun hinnantarkistus Eduskunnan oikeusasiamies 3.

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 26.6.2014 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.7.2014 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 90 69 Metsäliitto osuuskunnan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.5.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA MAANANTAINA 15.8.2011 KLO 14.00 17.15

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA MAANANTAINA 15.8.2011 KLO 14.00 17.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSAIKA MAANANTAINA 15.8.2011 KLO 14.00 17.15 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Varsinaiset jäsenet Varajäsenet SAAPUVILLA Kukkonen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 238 10.10.2016 Kunnanhallitus 269 07.11.2016 Kunnanvaltuusto 46 14.11.2016 Rautavaaran kunnan Lausunto hallituksen esitysluonnoksesta eduskunnalle maakuntauudistukseksi ja sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 112 27.03.2017 Kunnanvaltuusto 51 29.05.2017 Vuoden 2016 tilinpäätöksen hyväksyminen 972/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 112 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 14/2011 Kunnanhallitus 7.9.2011

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU NRO 14/2011 Kunnanhallitus 7.9.2011 KOKOUSKUTSU NRO 14/2011 Kunnanhallitus 7.9.2011 KOKOUSAIKA Maanantai 12.09.2011 klo 18.30 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 378 198 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Rautavaaran kunnan lausunto Vaalijalan kuntayhtymän kehyssuunnitelmasta

Rautavaaran kunnan lausunto Vaalijalan kuntayhtymän kehyssuunnitelmasta Perusturvalautakunta 59 05.09.2017 Kunnanhallitus 281 02.10.2017 Rautavaaran kunnan lausunto Vaalijalan kuntayhtymän kehyssuunnitelmasta 2018-2020 Petu 05.09.2017 59 Vaalijalan kuntayhtymä pyytää 15.09.2017

Lisätiedot

1. Valtuutettu Veijo Oinosen aloite Aluehallintovirastolle selvittämään Ensihoidon palvelutasopäätöstä rautavaaralaisten osalta

1. Valtuutettu Veijo Oinosen aloite Aluehallintovirastolle selvittämään Ensihoidon palvelutasopäätöstä rautavaaralaisten osalta Kunnanvaltuusto 10 11.05.2015 Kunnanhallitus 132 25.05.2015 Kunnanhallitus 146 08.06.2015 Perusturvalautakunta 21 20.01.2016 Valtuutettujen aloitteet/valtuutettu Veijo Oinosen valtuustoaloite 11.5.2015

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Teknologiakylän auditorio Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2014 107

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2014 107 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2014 107 KOKOUSAIKA Tiistai 28.10.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa HUMPPILAN KUNTA KUNNANHALLITUS 15/2012 KOKOUSAIKA Maanantai 13.8.2012 klo 18.00 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 169 170 171 172 Liite 18 173 Liite 19 174 175 176 Liite 20 177 Liite 21 178 179

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.01.2010 klo 9.00 15.25 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja vanhainkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva

Lisätiedot

Vanhuspalvelulaki 10 Kunnan voimavarat:

Vanhuspalvelulaki 10 Kunnan voimavarat: Kunnanhallitus 19 12.01.2015 Kunnanhallitus 62 16.02.2015 Vanhusneuvoston asettaminen vuosille 2015-2016 Khall 12.01.2015 19 Lain ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali-

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 27. Rautavaaran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 27. Rautavaaran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 27 10.03.2015 AIKA 10.03.2015 klo 12:00-13:45 PAIKKA Rautavaaran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki TERVON KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2010 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05 Kunnanviraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallituksen jäsenet voivat myös pyytää tilannekatsausta tai selvitystä haluamastaan asiasta.

Kunnanhallituksen jäsenet voivat myös pyytää tilannekatsausta tai selvitystä haluamastaan asiasta. Kunnanhallitus 93 23.03.2015 Kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus ja muut esille tulevat asiat Khall 23.03.2015 93 Kunnanjohtaja Unto Murto antaa kunnanhallitukselle selvityksen olennaisista Rautavaaran kuntaa

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

/,; - RAUTAVAARAN KUNTA Poytakfrja 4/20 14 20. Tarkastuslautakunta. KOKOUSAIKA Maanantai 19.5.2014 kb 13.00 18.20

/,; - RAUTAVAARAN KUNTA Poytakfrja 4/20 14 20. Tarkastuslautakunta. KOKOUSAIKA Maanantai 19.5.2014 kb 13.00 18.20 l8kohdalla KASTUS Matti Matikainen Varapuheenjobtaja KOKOUSAIKA Maanantai kb 13.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo. kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET Eero Kukkonen Puheenjobtaja LAILLISUUS

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa

Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2018 1 (1) Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon tilaajatoimikunta 26 3.11.2017 1 446/00.04.00/2017 Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kysterin johtokunta Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa

Kysterin johtokunta Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) 26 3.11.2017 Kysterin johtokunta 1 19.1.2018 446/00.04.00/2017 Lausuntopyyntö: Maakunnallinen palvelusetelikokeilun laajentaminen Pohjois-Savossa historia

Lisätiedot

Rautavaaran kunnan vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen

Rautavaaran kunnan vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen Kunnanhallitus 98 13.04.2015 Rautavaaran kunnan vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen Khall 13.04.2015 98 Kuntalain (365/1995) 68 :n mukaan kunnan tilikausi on kalenterivuosi. Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 24.11.2008 klo 17.30-19.02 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan talousarvio vuodelle 2017 sekä taloussuunnitelma vuosille

Sonkajärven kunnan talousarvio vuodelle 2017 sekä taloussuunnitelma vuosille Kunnanhallitus 140 19.09.2016 Kunnanhallitus 169 31.10.2016 Kunnanhallitus 211 28.11.2016 Sonkajärven kunnan talousarvio vuodelle 2017 sekä taloussuunnitelma vuosille 2018-2019 240/02.02.00/2016 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivittäminen 31.12.2013 mennessä/lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma 2015-2018 hyväksyminen

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivittäminen 31.12.2013 mennessä/lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma 2015-2018 hyväksyminen Kunnanhallitus 85 23.03.2015 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivittäminen 31.12.2013 mennessä/lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma 2015-2018 hyväksyminen Siv.ltk 29 Osastopäällikön ehdotus:

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymävaltuusto Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymävaltuusto

Yhtymähallitus Yhtymävaltuusto Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymävaltuusto Yhtymähallitus 118 14.06.2013 Yhtymävaltuusto 22 26.06.2013 Yhtymähallitus 162 17.09.2013 Yhtymähallitus 231 10.12.2013 Yhtymävaltuusto 33 17.12.2013 Vuoden 2013 talousarviomuutokset 29/02.02.01/2013 Yhall

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1 Viranomainen KOKOUSKUTSU 3/2008 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto KOKOUSAIKA 9.12.2008 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Verkatehdas, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 1

Lisätiedot