RADALLE.com Finnish Drift Open Street- ja ProStreetsääntökirja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RADALLE.com Finnish Drift Open 2010. Street- ja ProStreetsääntökirja"

Transkriptio

1 RADALLE.com Finnish Drift Open 2010 Street- ja ProStreetsääntökirja 2010

2 RADALLE.com Finnish Drift Open 2010 Street -sarjan Säännöt: 1. Yleiset 1.1 Jury 1.2 Osallistumismaksut 1.3 Vakuutukset 1.4 Vastuut 1.5 Sitoumus 1.6 Ilmoittautumiset 1.7 Katsastus Osallistumisen evääminen 1.8. Rata ja ajoajat 1.9. Kyydissä olevat 2. Kuljettaja 3. Auto & tekniset määräykset 4. Kilpailusuoritus & Pisteytys 4.1 Harjoittelu 4.2. Lajitteluajot 4.3. Finaalit minuutin sääntö 5. Suoritusten arvostelu 5.1. Clipping-pisteet 5.2. Driftauskulma 5.3. Nopeus 5.4. Ajolinja 5.5. Style ja Showmanship 6. Sarjaa koskevia sääntöjä

3 1. Yleiset RADALLE.com Finnish Drift Open eli tuttavallisesti FDO on pääsääntöisesti RADALLE.com tapahtumassa järjestettävä Drifting sarja. Sarja juontaa juurensa RADALLE.com:in historiaan ja jo vuonna 2006 se oli ensimmäinen Suomessa ajettava AKK:n alainen drifting sarja. Sarjaan ja osakilpailuihin ovat vapaita osallistumaan kaikki kuljettajat kansallisuuteen katsomatta, kunhan sekä kuljettaja että kilpailuajoneuvo täyttävät näiden sääntöjen mukaiset vaatimukset Osakilpailut: Artukainen R Kemora R Motopark R3 (10.7. Joutsa varapäivä / Ajoleiri) 8.8. Ahvenisto R Botniaring R5 Säännöt, johon näissää säännöissä viitataan on voimassa oleva AKK:n sääntökirja. Mikäli jotain kohtaa ei ole tarkennettu näissä säännöissä, sovelletaan ensin kansallista voimassa olevaa sääntökirjaa ja sen jälkeen kilpailun johdon päätöksiä. Luokkia kaudella 2010 on kaksi: Street ja Pro. Pro -luokassa finaalit ajetaan pariajona ja Street -luokassa yksilösuorituksina eliminaationa. Street jakautuu kahteen alaluokkaan: kaarelliset ja kaarettomat. Kaarellista Street luokkaa kutsutaan nimellä Pro Street. Jokainen luokka kerää omat sarjapisteensä. Kaarettomien autojen Street luokka on entry -level luokka, jonka tuomarointia sekä rataa on helpotettu ja entry-nopeus rajoitettu n. 80 kmh nopeuteen. Näissä säännöissä määritellään Finnish Drift Open 2010 Street ja ProStreet - luokkien säännöt. Sarjan järjestäjä pitää itsellään oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

4 1.1. JURY Ylintä päätösvaltaa tapahtumissa käyttää Jury, joka koostuu tuomariston edustajasta, kilpailun johtajasta ja tapahtumajärjestäjän edustajasta. Jury:n jäsenien nimet löytyvät infopisteestä Osallistumismaksut Sarjaan ei tarvitse ilmoittautua osallistuakseen kilpailuun. Vain sarjaan ilmoittautuneet keräävät sarjapisteitä. Sarjamaksu on 75 (sisältää kuljettajan halutessa RADALLE Ua:n jäsenmaksun 2010) RADALLE Ua:han kuuluville 50 Kilpailumaksut: Kilpailun osallistumismaksu 75 sarjaan kuuluville ja 120 sarjaan kuulumattomille. Maksamalla kaikki kilpailut ja sarjan kerralla ennen koko summa on 400, tämä summa sisältää kuljettajan halutessa RADALLE Ua:n jäsenmaksun Harjoittelumaksut / Ajoleirit: Ajoleiri maksaa 25 / päivä / kuljettaja, sarjamaksun suorittaneille ajoleireistä ei peritä ajoleirimaksua Sitoumus Ilmoittautuessaan sarjaan tai osakilpailuun kuljettaja sitoutuu noudattamaan ja valvomaan näitä sääntöjä, noudattamaan tapahtuman sekä kilpailun järjestäjän ohjeita sekä ottamaan huomioon sarjan, järjestäjän ja autourheilun edut toiminnassaan Ilmoittautumiset Kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään yhdeksän arkipäivää ennen maksamalla kilpailun ilmoittautumismaksu ja toimimalla kilpailukutsussa ilmoitetulla tavalla. Tapahtumaan saapuessaan, kuljettajan tulee ilmoittautua kilpailutoimistoon. Kilpailutoimistossa tulee esittää ajokortti ja varautua todistamaan kilpailun osallistumismaksun suorittaminen sekä auton vakuutusten voimassaolo. Kuljettajan tulee täyttää vastuuvapaussitoumus ennen radalle siirtymistä. Osakilpailuun voi ilmoittautua myös paikanpäällä, mikäli kilpailussa on tilaa. Osallistumismaksusta ei tällöin hyvitetä sisäänpääsyjä. Kilpailukutsut ovat nähtävissä nettisivuilla osoitteessa sekä Kilpailuissa on osallistujakatto, joka esitetään kilpailukutsussa Vakuutukset Autoissa tulee olla voimassaoleva liikennevakuutus tai kilpaajoneuvovakuutus, jonka voimassaolo pitää pystyä todistamaan tarvittaessa. Vakuutus on pakollinen myös kilvettömille autoille Vastuut Osallistuminen FDO kilpailuihin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla. RADALLE.com, R-Pro Oy LTD, RADALLE Ua ry, ratayhtiöt, järjestävät seurat, sarjan ja kilpailujen johto sekä toimitsijat sanoutuvat irti kaikesta vastuusta kilpailujen ja niihin liittyvien harjoitusten aikana tapahtuviin kilpailijan ja hänen tiiminsä aiheuttamiin vahinkoihin ja onnettomuuksiin.

5 1.7. katsastus Jokaisen kilpailuun osallistuvan ajoneuvon tulee läpäistä tapahtuma-alueella tapahtuva erillinen kilpakatsastus. Katsastuksessa ajoneuvoon kiinnitetään ikkunatarra merkiksi hyväksytysti suoritetusta katsastuksesta. Ennen radalle menoa tulee auton olla katsastettu ja kuljettajan hyväksytty kilpailuun Osallistumisen evääminen Katsastushenkilökunnalla on oikeus evätä ajoneuvon osallistuminen kilpailuun, mikäli katsastuksessa havaitaan laiminlyöntejä taikka vakavia turvallisuuspuutteita. Mikäli katsastuksessa havaitun laiminlyönnin taikka vakavan turvallisuuspuutteen johdosta osallistuminen kilpailuun evätään, ei osallistumismaksua palauteta. Lisäksi järjestäjä pidättää oikeuden evätä osallistumisen ajoneuvolta, jota voidaan pitää vaarallisena. Järjestäjällä on oikeus evätä päihtyneen tai muuten ajosuoritukseen kykenemättömän kuljettajan osallistuminen Rata ja ajoajat Kilpailla ja harjoitella saa vaan osoitetulla radalla, määrättynä aikana. Rata ja ajoajat kerrotaan osapuilleen kilpailukutsussa sekä tarkennetaan ohjaajakokouksessa. Varikolla tulee noudattaa varovaisuutta auton käsittelyssä. Varikkoalueella suurin sallittu nopeus on 20 km/h Kyydissä olevat Harjoittelun aikana saa kyydissä istua kuljettajan lisäksi yksi henkilö. Mahdollisella kyydissä istujalla tulee olla pitkähihainen paita sekä pitkälahkeiset housut. Kyydissä olijan tulee käyttää hyväksyttyä kypärää. Kilpailuun osallistuvassa autossa saa olla vain kuljettaja Entry -nopeudet lajittelussa ja finaalissa Pro- ja ProStreet -luokissa entrynopeus on vapaa. Street -luokassa entry on rajoitettu maximissaan 80 kmh nopeuteen. Maximi entry voi olla muukin, tämä ilmoitetaan kilpailukutsussa. Tämän nopeuden ylittämisestä seuraa pistevähennyksiä. Entry -tavat kerrotaan ohjaajakokousessa. 2. Kuljettaja 2.1. Kuljettajan tulee omata vähintään voimassa oleva B-ajokortti 2.2. Kuljettajan kunto voidaan tarkastaa ennen radalle siirtymistä mm. alkometrin avulla jos järjestäjillä on syytä epäillä päihtymystä. Harjoittelun ja kilpailun aikana on nollatoleranssi päihteiden suhteen Kuljettaja on vastuussa myös tiiminsä sekä vieraidensa käyttäytymisestä koko kilpailuviikonlopun ajan. Häiritsevästä käyttäytymisestä voidaan kilpailija sulkea pois kilpailusta ja sarjasta Kuljettaja on vastuussa radalle ja sen ympäristölle mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista Kuljettajan kypärän tulee täyttää jokin seuraavista normeista (merkintä kypärässä): BSI BS type A/FR (punainen etiketti) (Englanti). Snell Foundation SA 2000 ja 2005 (USA) FIA standard SFI 31.1A (USA) SFI 31.2A (USA) Kypärään ei saa tehdä muita muutoksia kuin mitä valmistajan ohjeet sallivat..avoauton ajajan on käytettävä myös visiiriä tai suojalaseja. Umpikypärän käyttö on suositeltavaa Kuljettajan tulee käyttää kilpailun tai harjoitusten aikana käyttää moottoriurheiluun tarkoitettua niskatukea.

6 2.7. Kuljettajan tulee osallistua ohjaajakokoukseen ennen kilpailuun tai harjoitteluun osallistumista. Kuljettajan tulee noudattaa ohjaajakokouksessa saamiansa ohjeita Harjoitusajossa, lajitteluajossa tai kilpailuajossa kuljettajan on käytettävä kilpailukäyttöön hyväksyttyä yksiosaista ajoasua, sukkia, tulelta suojaavia jalkineita sekä ranteet peittäviä tulelta suojaavia käsineitä. FIA-hyväksyttyä tulenkestävää alusasua suositellaan Kuljettajan tulee pyydettäessä kilpailupaikalla osallistua ajopuvussa sarjan promootiotilaisuuteen max. 2 kertaa vuodessa on pakollinen. Näissä luokissa autossa tulee olla liitten J:n mukaiset tai FIAhyväksytyt tai auton valmistajan hyväksymät turvakaaret. Näissä autoissa tulee olla myös vähintään 4 -pistevyöt sekä kilpailukäyttöön hyväksytty kuppipenkki Jos auton ohjausjärjestelmää on muutettu, tulee muutoksien olla huolella tehtyjä ja vastattava kestävyydeltään alkuperäistä Auto saa olla täysin vakiokuntoinen lukuun ottamatta turvavöitä. Auton viritys on vapaa Alustan parannukset ovat suositeltavia 3.7. Jarrujen parannukset ovat suositeltavia. Käsijarru voi olla hydraulinen. Pedalboxit ovat sallittuja Auto ei saa vuotaa nesteitä. 3. Auto & tekniset määräykset 3.1. Auton tulee olla takavetoinen henkilöauto tai siksi luokiteltava ajoneuvo. Mikäli auto on muutettu takavetoiseksi, tulee muutoksen olla huolellisesti toteutettu Auton tulee olla Suomessa tieliikennekelpoinen katsastettu ajoneuvo tai auton tulee olla teknisesti katsastettavassa kunnossa poislukien näissä säännöissä sallitut muutokset Auton turvavarusteiden tulee olla hyvässä kunnossa. Street -luokassa Kuljettajalle on oltava vähintään E-hyväksytyt 4- pisteturvavyöt. Suosittelemme kuppipenkkiä. Suosittelemme turvakaaria sekä turvatankkia. Suosittelemme auton sisälle tukevasti kiinnitettyä sammutinta. Pro Street ja Pro luokissa kuljettajan ulottuville kiinteästi asennettu sammutin 3.9. Harjoittelu- ja kilpailutilanteessa autosta tulee olla poistettuna kaikki irtonainen tavara ja helposti irtoavat lisävarusteet Autot katsastetaan ennen harjoitteluun ja kilpailuun osallistumista. Katsastuksessa kiinnitämme erityistä huomiota auton turvallisuuteen, kuten jarrujen, nivelten, alustanosien ja ohjauksen kuntoon sekä akun, bensatankin, vanteiden, turvavöiden ja muiden osien kiinnitykseen Auton alla tulee varikolla olla riittävä öljynimeytysmatto tai pahvi. Auton varikolla seistessä sen välittömässä läheisyydessä on oltava palosammutin. Tankkauksen yhteydessä tulee aina olla vähintään 6kg jauhe/vaahtosammutin tankkauspisteen välittömässä läheisyydessä Auton ulkoasun tulee olla mahdollisimman siisti ja huoliteltu.

7 3.13. Auton meluraja on tapahtumakohtainen ja se ilmoitetaan kilpailukutsussa. Suosittelemme, että auto alittaa 95 desibelin rajan. Joissakin harjoituksissa ja kilpailuissa maksimi meluraja 95db. Mittaus suoritetaan AKK:n sääntökirjassa määrätyllä tavalla Renkaiden tulee olla alkuperämaassaan tieliikenteeseen hyväksytyt. Treadwearin tulee olla vähintään Onnettomuuden tai vaurion sattuessa järjestäjä tarkistaa ajoneuvon kunnon ennen takaisin kilpailusuoritukseen päästämistä Kilpailun järjestäjällä on oikeus sijoittaa autoon mainoksia kilpailun ja harjoittelun ajaksi. - halutessasi: 30 x 50 cm (lev. x kork.) kokoiset tilat auton molemmista etuovista kilpailunumeroille ja niihin liittyville mainoksille (2 kpl) - 40 x 10 cm tila etupuskurin kulmista (2 kpl) - takasivulasi 30 x 30 cm numero + sponsoritarra - 15 cm korkea tila tuulilasin yläreunasta koko lasin leveydeltä (1 kpl) - 25 x 25 cm tila kojelaudasta in-car mainoslevyä varten (1 kpl) Näiden lisäksi tulee jokaiselle kilpailijalle 2-4 kpl 15 cm korkeita kilpailunumeroita, jotka sijoitetaan autoon seuraavasti: tuulilasimainoksen alle apukuljettajan puolelle takalasin mainoksen alle keskelle molempiin taka-sivulaseihin Autossa tulee olla hinauslenkki. 4. Kilpailusuoritus & Pisteytys 4.1. Harjoittelu Ennen lajittelua kuljettajilla on vähintään kaksi 20 minuuttia kestävää harjoittelujaksoa. Tuomariston viimeisimmän päätöksen mukainen vaadittu ajolinja on merkittynä näkyvillä merkinnöillä clipping- pisteiden ja alueiden muodossa jokaisessa harjoituksessa Lajitteluajo Lajitteluajot määräävät kuljettajien paremmuusjärjestyksen finaaliin. Lajittelun ajosuoritukset suoritetaan yksi auto kerrallaan siten, että jokainen osallistuja saa vähintään yhden harjoitusajon sekä kaksi arvosteltavaa suoritusta, joista paremman pistemäärä jää voimaan. Tasapistetilanteissa sijoitukset määräytyvät nopeamman entryn, eli mitatun ensimmäiseen mutkaan sisääntulonopeuden hyväksi. Niidenkin mennessä tasan tarkastellaan huonomman lajitteluajon pisteitä ja nopeuksia. Kilpailukutsussa kerrotun kaaviolajin mukaisesti lajittelussa korkeimmat pisteet saaneet kuljettajat nousevat finaalivaiheeseen Lajittelu ajetaan kilpailijoiden numerojärjestyksessä. Kilpailijoiden tulee olla lähdönkeräily-alueella 10 minuuttia ennen lajittelun alkua. Jos kilpailija ei ole lähdönkeräilyalueella oikeaan aikaan, karsiutuu hän kilpailusta. Kilpailijoiden tulee ottaa oman kilpailunumeronsa mukainen paikka lähdönkeräilyalueella Lajittelusta jaetaan sarjapisteitä seuraavan kaavan mukaisesti: 1=20p 2=15p 3=14p 4=13p 5.=12p 6=11p 7.=10p 8.=9p 9.=8p 10.=7p 11.=6p 12.=5p 13.=4p 14.=3p 15.=2p 16.=1p. sijat 17.sta eteenpäin kukin saa yhden (1p) pisteen.joka lasketaan sarjapisteisiin. Jos osakilpailussa on sarjaan kuulumattomia mitätöidään heidän vaikutus sarjaan kuuluvien sarjapisteisiin.

8 4.3. Finaalit Lajittelusta finaalivaiheeseen nousseet muodostavat pudotuskaavion seuraavalla tavalla: Finaali-ajossa kaksi kaaviossa vastakkain asettuvaa kilpailijaa suorittavat radan yksilösuorituksina kerran niin, että lajittelussa huonommin sijoittunut ajaa ensin. Korkeammat pisteet näistä kahdesta ajosta saanut kuljettaja siirtyy kaaviossa seuraavalle tasolle, jossa hän kohtaa toisen parin voittajan. Tasapistetilanteissa tuomarit määräävät uusinta-ajon. Tällä tavalla kaaviolähdön voittajan on mahdollisuus edetä finaalivaiheeseen kohdaten lopulta finaalissa kaavion toisen puolen parhaan kuljettajan ja näin määräytyy kilpailun voittaja. Semifinaalivaiheen putoajat kohtaavat toisensa pronssifinaalissa, pronssiajo voidaan jättää ajamatta jolloin sijoitukset määräytyvät semifinaali-ajon pisteiden mukaan Sijat viidestä kahdeksaan määräytyvät Top8-tasolla pudonneiden kesken niin, että heistä lajittelussa korkeimmalle sijoittunut saa sijan viisi, ja heikoiten sijoittunut sijan kahdeksan. Sijat yhdeksästä kuuteentoista määräytyvät vastaavasti siten, että Top16-tasolla pudonneista kuljettajista lajittelun paras saa sijan yhdeksän, ja heikoin sijan kuusitoista. Sijoitukset seitsemästätoista eteenpäin määräytyvät suoraan lajittelun sijoitusten perusteella Loppusijoitusten mukaan kuljettajat saavat sarjapisteitä seuraavasti:

9 minuutin sääntö Kilpailun aikana vioittuneille autoille myönnetään 5 minuutin aika mahdollisen vian korjaukseen. Aika alkaa siitä, kun tulee kyseisen kilpailijan vuoro lähteä ajosuoritukseen ja loppuu siihen, kun kyseinen auto liikkuu pois varikko- tai korjausalueelta. Korjausalue ilmoitetaan aina ajajakokouksessa. Aikarajan noudattamista tarkkaillaan tuomariston toimesta tarkasti ajanottolaitteen kanssa. Niissä tapauksissa, joissa auto on vahingoittunut toisen kilpailijan toimesta kilpailun aikana, ja syy ei ollut oma, voidaan myöntää lisäaikaa auton korjaukseen. Mahdollisesta lisäajasta päätöksen tekevät tuomarit. Kilpailija, joka ei saa autoaan ajokuntoon annetussa ajassa katsotaan keskeyttäneeksi. 5. Suoritusten arvostelu Tuomarit kertovat halutut ajolinjat kuljettajakokouksessa aina ennen kilpailun alkua. Kuljettajat pyrkivät noudattamaan määrättyä ajolinjaa niin tarkasti kuin mahdollista, samalla ylläpitäen mahdollisimman suurta kulmaa ja etenemisnopeutta läpi koko radan Clipping -pisteet Clipping -piste on radan sisä- tai ulkoreunalle tuomariston toimesta määritelty, täydellisen suorituksen ajolinjan osoittava kohta, josta auton kulkureitin tulisi leikata mahdollisimman tarkasti. Kaikki clipping - pisteet merkitään radan reunukselle keiloilla, tai muilla näkyvilla merkinnöillä. Aina auton osuessa sisäradan puoleiseen keilaan/ merkkiin on se verrattavissa pois radalta ajoon, ja johtaa vähintään pistevähennykseen riippuen osuman voimakkuudesta. Hipaisua voimakkaampi osuma johtaa 0 pisteeseen. Osuminen ulkokaarteen puoleiseen keilaan muulla auton osalla kuin takapuskurilla rinnastetaan pois radalta ajoon Auton osuessa seinään tai muuhun esteeseen sen vaikuttamatta driftauksen suuntaan tai nopeuteen, ei osuma aiheuta pistevähennyksiä Driftauskulma (Max 30 pistettä) Driftauskulma arvostellaan koko radan alueella. Korjaukset, vajaa kulma ja myöhäinen driftauksen aloitus vähentävät pisteitä. Kuljettajien tulisi aloittaa luisu mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen ensimmäistä arvosteltavaa mutkaa, ja säilyttää maksimaalinen luistokulma koko radan matkalla ilman, että ajolinjaa täytyy korjata Nopeus ja nopeuden hallinta (Max 30 pistettä) Nopeuden arvostelussa tärkein kriteeri on kuljettajan entryn, eli ensimmäiseen mutkaan sisääntulon nopeus. Se antaa nopeusarvosteluun kertoimen seuraavan kaavan mukaan: -Entry 98% sisällä vertailunopeudesta kerroin 2,0 -Entry 95% sisällä vertailunopeudesta kerroin 1,7 -Entry 90% sisällä vertailunopeudesta kerroin 1,4 -Entry 85% sisällä vertailunopeudesta kerroin 1,2 -Entry alle 85% vertailunopeudesta kerroin 1, Vertailunopeutena käytetään ensisijaisesti harjoitusten nopeinta entryä, mutta sään tai muiden olosuhteiden muutosten nojalla tuomaristo voi päätöksellään muuttaa vertailunopeutta. Loppuarvostelu tapahtuu kaasun käytön sekä nopeuden ylläpitämisen mukaan. Maksimipistemäärä ennen kertoimen huomioimista on 15p. Osakaasulla ajaminen, kaasun tarpeeton pumppaaminen, kaasun löysääminen ja hidas entryn nopeus aiheuttavat matalat pisteet.

10 5.4. Ajolinja (Max 30 pistettä) Ajolinja on driftingin tärkein osaalue. Kuljettajat arvostellaan ns. clipping -pisteistä ja -alueista, jotka osoitetaan kuljettajakokouksessa. Clipping -pisteet voivat sijaita radan sisä- tai ulkoreunalla. Tuomaroinnin perusteet ovat: kuinka lähelle kuljettaja pääsee clipping - pisteitä osumatta niitä osoittaviin merkkeihin. Osuminen clipping - merkkeihin, pyörähtäminen tai yhden tai useamman renkaan pudotus radalta johtaa pistevähennyksiin tai nollaan pisteeseen, paitsi jos kyseisellä radalla tuomarit erikseen antavat luvan/ määräävät leveämmän ajolinjan käyttöön Style ja Showmanship (Max 10 pistetta) Tuomarit antavat yhdessä maksimissaan 10 pistettä style ja showmanship - kategoriassa. Tämä subjektiivinen tyylikategoria muodostaa neljännen osaalueen lajitteluajosuorituksessa. Arvosteltavia asioita: savun määrä, kaasu pohjassa ajo, lähellä seinää, maksimaalinen kulma, aikainen entry yleisön reaktio, yms. Tämä hieman vaihtelee ratatyypin mukaan. 6. Sarjaa koskevia sääntöjä 6.1. Sarjan loppusijoitusten määräytyminen tasapistetilanteissa Korkeamman sijoituksen tasapistetilanteessa saa kuljettaja, jolla on enemmän voittoja kauden osakilpailuista. Niidenkin mennessä tasan tarkastellaan 2. sijoja, jonka jälkeen 3. sijoja ja niin edelleen. Mikäli sijoitustenkaan perusteella ei paremmuutta saada selvitettyä, tarkastellaan paremmuutta kauden lajitteluajoissa. Tämänkin mennessä tasan tarkastellaan voitettujen lajitteluajojen entry -nopeuksia. Säännöt laati: Teppo Laukkanen Rauli Kärki Kiitokset: FPDA: loistavaa työtä sääntöjen kehittämisen ympärillä Kimmo Blom ja moni muu kuljettaja hyvistä ideioista ja mielipiteistä! Teemme tasapuolisia kilpailuita harrastajilta harrastajille ja kuljettajilta kuljettajille kuljettajia varten, siksi sinun, hyvä kuljettaja, mielipiteesi on meille tärkeä!

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark KILPAILUKUTSU esv.fi & RADALLE.com: RADALLE.com FDO All Star 2010, 2.10.2010 PÄÄTOIMITSIJAT Kilpailijoiden yhteyshenkilö:

Lisätiedot

FPDA RADALLE.com Drift Series. Sarjasäännöt. www.fpda.info

FPDA RADALLE.com Drift Series. Sarjasäännöt. www.fpda.info FPDA RADALLE.com Drift Series Sarjasäännöt 2009 www.fpda.info Sisällysluettelo Esipuhe 3 Osallistuminen 3 Sääntöjen tulkinta..4 Erivapaudet.4 Viittaukset 4 Kilpailun kulku.4 Suoritusten arvostelu.6 Turvallisuus-

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU RADALLE.com Timeattack R3 Motopark, 21.7.2012

KILPAILUKUTSU RADALLE.com Timeattack R3 Motopark, 21.7.2012 KILPAILUKUTSU RADALLE.com Timeattack R3 Motopark, 21.7.2012 RADALLE.com ja RADALLE UA kutsuu kilpailijoita osallistumaan Motoparkin moottoriradalla ajettavaan Timeattack kauden 2012 kolmanteen osakilpailuun.

Lisätiedot

FPDA Drift Series. Sarjasäännöt.

FPDA Drift Series. Sarjasäännöt. FPDA Drift Series Sarjasäännöt 2011 www.fpda.info Sisällysluettelo Esipuhe 3 Osallistuminen 3 Sääntöjen tulkinta..4 Viittaukset...4 Kilpailun kulku.4 Suoritusten arvostelu.6 Turvallisuus- ja tekniikkasäännöt.

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM Kuopio SM / kansallinen kilpailu Suomen Drifting Ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM Kuopio SM / kansallinen kilpailu Suomen Drifting Ry KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM Kuopio 8.6.2019 SM / kansallinen kilpailu Suomen Drifting Ry I OHJELMA 27.05.19 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 05.06.19 klo 23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. DRIFTING ALLSTAR Botniaring 31.8.2013

KILPAILUKUTSU. DRIFTING ALLSTAR Botniaring 31.8.2013 FDO KILPAILUKUTSU DRIFTING ALLSTAR Botniaring 31.8.2013 FDO DRIFTING ALLSTAR Botniaring Finals PRO I KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi RADALLE.com Drifting AllStar FDO Botniaring Päivämäärä 31.8.2013 Kilpailun

Lisätiedot

Paikka Kokkola Paikka Kokkola Osoite Måttisenkatu 10 Osoite Måttisenkatu Kokkola Kokkola

Paikka Kokkola Paikka Kokkola Osoite Måttisenkatu 10 Osoite Måttisenkatu Kokkola Kokkola KILPAILUN SÄÄNNÖT Venetsia Drifting, Kokkola 29.08.2015 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry ja Radalle UA I OHJELMA 24.08.15 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. Klo 9:00 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

RADALLE Ua:han saa liittyä ja siitä on etua mm. kilpailumaksuissa. Liittymiskaavake ja ohjeet

RADALLE Ua:han saa liittyä ja siitä on etua mm. kilpailumaksuissa. Liittymiskaavake ja ohjeet RADALLE.com Drifting 2018 säännöt RADALLE.com Finnish Drift Open eli FDO on pääsääntöisesti RADALLE.com tapahtumissa järjestettävä Drifting -sarja. FDO:ssa ajetaan seuraavia luokkia: Pro2 sekä Street.

Lisätiedot

Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden.

Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Sarjasäännöt 2018 Legends Trophy, Master, Pro ja Semi Pro Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Luokkaa varten on laadittu tekniset säännöt piirustuksineen

Lisätiedot

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Kilpailun järjestää Nurmijärven Urheiluautoilijat ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT LÄHITAPIOLA SM-rallisprint 23.5.2015 Kansallinen / SM Nurmijärven

Lisätiedot

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD LUOKKA Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD Luokka Luokassa ajetaan luokka organisaattorin määrittelemällä rungolla ja kuplan korilla. Yhteyshenkilöt Sarjaorganisaattori

Lisätiedot

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 1. Yleistä 1.1. Kansallisen Endurance Saloon sarjan osakilpailut järjestetään AKK- Motorsport ry:n luvalla Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden vuoden

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2012 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

RADALLE.com Timeattack - säännöt 2010! 1 (11)

RADALLE.com Timeattack - säännöt 2010! 1 (11) Maailmalla suosiota saanut Timeattack on saanut alkunsa Japanissa jo 90-luvun alussa, ilmestynyt jenkkeihin vuonna 2003, ja valloittanut UK:n vuonna 2006. Lajin alkuperäisenä ideana on todistaa yleisölle

Lisätiedot

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi Sarjasäännöt F-Rallisarja 2016 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala 31.8.2014 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Aluemestaruuskilpailu 2014 nimiseen

Lisätiedot

ajettavan kilpailun FPDA Drifting, Kuopio järjestäjänä on Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun FPDA Drifting, Kuopio järjestäjänä on Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio 15.6.2013 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 15.05.13 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

Ratakasi 2014. Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014

Ratakasi 2014. Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014 Ratakasi 2014 Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014 Versio 2 / 27.5.2014 1. Yleistä Nämä tekniset säännöt mukailevat EFRA 1/8 I.C. Track luokan teknisiä sääntöjä. Kielikäännöksen lisäksi

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KILPAILUKUTSU JÄRJESTÄJÄ PAIKKA C/O Virkkalantie 31 08700 Lohja Lohja, Aurlahti - Liessaarenkatu AJETTAVAT LUOKAT F4S GT30 SJ 15 GT15 SM osakilpailu

Lisätiedot

Kilpailu järjestetään noudattaen Autourheilun yleisiä sääntöjä, drifting lajisääntöjä, sekä näitä Venetsia Drifting, Kokkola sääntöjä.

Kilpailu järjestetään noudattaen Autourheilun yleisiä sääntöjä, drifting lajisääntöjä, sekä näitä Venetsia Drifting, Kokkola sääntöjä. KILPAILUN SÄÄNNÖT Venetsia Drifting, Kokkola 27.08.2016 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 01.08.16 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. Klo 10:00 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Yleiset säännöt 2, 3. Mittaus 4. Katsastus 4. Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5. Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6

Sisällysluettelo. Yleiset säännöt 2, 3. Mittaus 4. Katsastus 4. Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5. Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6 1 Sisällysluettelo Yleiset säännöt 2, 3 Mittaus 4 Katsastus 4 Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5 Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6 Luokat 6-7 Pistetaulukko 7 Osallistumismaksu 8 2 Team EastAudio

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 27.4.2013 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU FDO PRO & ProStreet & Street PRP Racing Drifting Lapua Pro, ProStreet, Street

KILPAILUKUTSU FDO PRO & ProStreet & Street PRP Racing Drifting Lapua Pro, ProStreet, Street FDO ALLSTAR PRP Racing Drifting 6.6.2015 KILPAILUKUTSU FDO PRO & ProStreet & Street PRP Racing Drifting Lapua Pro, ProStreet, Street I KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi PRP Racing Drifting Lapua Päivämäärä

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

ajettavan kilpailun Venetsia Drifting, Kokkola järjestäjänä on Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun Venetsia Drifting, Kokkola järjestäjänä on Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT Venetsia Drifting, Kokkola 25.08.2018 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 10.08.18 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 24.08.18 Klo 10:00 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Luokkajako Autot on jaettu rakenteluasteen mukaan eri luokkiin: Club, Competition ja Unlimited.

Luokkajako Autot on jaettu rakenteluasteen mukaan eri luokkiin: Club, Competition ja Unlimited. sääntökirja 2011 Maailmalla suosiota saanut Timeattack on saanut alkunsa Japanissa jo 90-luvun alussa, ilmestynyt jenkkeihin vuonna 2003, ja valloittanut UK:n vuonna 2006. Lajin alkuperäisenä ideana on

Lisätiedot

DRIFTING LAJISÄÄNNÖT. 1. Määritelmä

DRIFTING LAJISÄÄNNÖT. 1. Määritelmä DRIFTING LAJISÄÄNNÖT 1. Määritelmä 2. Osanottajat 2.1 Kilpailijat 2.2 Ilmoittautuminen 2.3 Osanottomaksut 3. Yleiset kilpailusäännöt 3.1 Henkilökunta 3.1.2. Arvostelutuomari 3.1.3. Lähettäjä 3.1.4. Kilpailun

Lisätiedot

ajettavan kilpailun EPUA Drifting järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun EPUA Drifting järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT EPUA Drifting, Hirvijärventie 16, Lapua 26.05.2018 Kansallinen kilpailu Etelä-Pohjanmaan UA ja Suomen Drifting ry I OHJELMA 30.04.18 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Seurojenvälinen kilpailu Moottoriurheilukeskus Rommakko Vuokatti klo. 13.00 Kilpailun järjestää Suomen off road yhdistys ry. Katsastuksessa tarkastetaan erityisesti ettei

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty )

KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty ) KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty 31.1.2019) SISÄLLYSLUETTELO 1. SÄÄNNÖT 1.1. Luokan organisaatio 1.2. The Gran Turismo ryhmäjako 1.3. Osanottajat 1.4. Sarjan pistelaskenta 1.5. Palkinnot 1.6. Tiedotus-

Lisätiedot

Osallistujalta edellytetään lisenssin ohella rataleimatutkintoa. Tutkinnon voimassaolo on pystyttävä todistamaan kilpailupaikalla.

Osallistujalta edellytetään lisenssin ohella rataleimatutkintoa. Tutkinnon voimassaolo on pystyttävä todistamaan kilpailupaikalla. Sarjasäännöt 2014 Legends Trophy, Master, Pro ja Semi Pro Legends Cars Finland ry pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Luokkaa varten on laadittu tekniset säännöt piirustuksineen. Säännöt

Lisätiedot

Sääntömuutokset kaudelle 2014. Sisällys. 1. Yleiset

Sääntömuutokset kaudelle 2014. Sisällys. 1. Yleiset RADALLE.com ja TimeAttack 2013 kiersi jälleen kaikki Suomen moottoriradat. Kaudella 2014 TimeAttack kiertää tapojensa mukaan kaikki moottoriradat. Tänä vuonna TimeAttack starttaa aivan uudella Pesämäen

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio SM kilpailu Suomen Drifting ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio SM kilpailu Suomen Drifting ry KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio 18.06.2016 SM kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 27.04.16 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Lisätiedot

Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa kilpailuluokkia, mikäli luokassa on alle 8 kilpailijaa.

Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa kilpailuluokkia, mikäli luokassa on alle 8 kilpailijaa. KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT KOTKAN KEVÄTAJO 5.-6.5.2012 AKK:n lupanumero 4/FK/2012 Kotkan FK-Kerho kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Kevätajo -nimiseen kilpailuun 5.-6.5.2012 Kotkan FK-radalle.

Lisätiedot

Sarjasäännöt. Rallin Suomen Juniorimestaruussarja 2015

Sarjasäännöt. Rallin Suomen Juniorimestaruussarja 2015 Sarjasäännöt Rallin Suomen Juniorimestaruussarja 2015 1. Yleistä Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan (myöhemmin Sarja), kaikki oikeudet ovat AKK- Motorsport ry:n (myöhemmin Liitto) omaisuutta. Sarjassa

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautolle voimaan 1.1.2012

Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautolle voimaan 1.1.2012 Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautolle voimaan..202 Tarkoitus on saada jokainen karavaanari kiinnostumaan ajotaitonsa kehittämisestä oman ajoneuvonsa käsittelyssä. On tärkeää, että mahdollisimman moni kokee

Lisätiedot

HUOM! KILPAILUPAIKALLE SAAVUTAAN VT3:LTA SHELLIN / HESESTOPIN - RISTEYKSEN KAUTTA! TÄMÄ KOSKEE KILPAILIJOITA SEKÄ TOIMITSIJOITA.

HUOM! KILPAILUPAIKALLE SAAVUTAAN VT3:LTA SHELLIN / HESESTOPIN - RISTEYKSEN KAUTTA! TÄMÄ KOSKEE KILPAILIJOITA SEKÄ TOIMITSIJOITA. KILPAILIJAOHJE Parkanon Asfaltti-Rallisprint, Pahkalan Teollisuusalue 12.08.2012 KILPAILUTOIMISTO & LEHDISTÖKESKUS Sijaitsevat Parkanon Autokatsastuksen tiloissa, osoite: Teollisuustie 31, 39700 Parkano.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. PRO & ProStreet & Street

KILPAILUKUTSU. PRO & ProStreet & Street KILPAILUKUTSU DRIFTING ALLSTAR Ahvenisto 3.8.2014 PRO & ProStreet & Street I KILPAILUN SÄÄNNÖT FDO DRIFTING ALLSTAR Ahvenisto Kilpailun nimi RADALLE.com Drifting AllStar FDO Ahvenisto Suolenkki Päivämäärä

Lisätiedot

044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ. 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat

044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ. 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat 044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat 044.3 AJAJAT 044.3.1 Ajajien ikä 044.3.2 Ajovarusteet 044.4 RATA 044.5 HARJOITUKSET 044.6

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

TimeAttack -sääntökirja

TimeAttack -sääntökirja TimeAttack -sääntökirja 2015 RADALLE.com TimeAttack 2015 versio 1.1.21 3/31/2015 RADALLE.com ja TimeAttack 2014 kiersi jälleen kaikki Suomen moottoriradat. Kaudella 2015 TimeAttack kiertää tapojensa mukaan

Lisätiedot

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381 SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989 TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 RATATUOMAREIDEN PÄÄLLIKKÖ: Ismo Lepistö 040 864 4303 KILPAILIJOIDEN

Lisätiedot

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10.

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10. 1. Luokassa enintään 10 kuljettajaa Tässä tapauksessa luokassa ajetaan kaksi (2) lähtöä, yksi (1) alkuerä ja yksi (1) finaali. 1.1. Alkuerä 1.1.1. Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATASARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

RADALLE.com Timeattack - säännöt 2009 1 (11)

RADALLE.com Timeattack - säännöt 2009 1 (11) Maailmalla suosiota saanut Timeattack on saanut alkunsa Japanissa jo 90-luvun alussa, ilmestynyt jenkkeihin vuonna 2003, ja valloittanut UK:n vuonna 2006. Lajin alkuperäisenä ideana on todistaa yleisölle

Lisätiedot

072 C-LUOKAN SPEEDWAYKILPAILUT 85cc minispeedwayn ja 50cc microspeedwayn säännöt

072 C-LUOKAN SPEEDWAYKILPAILUT 85cc minispeedwayn ja 50cc microspeedwayn säännöt 072 C-LUOKAN SPEEDWAYKILPAILUT 85cc minispeedwayn ja 50cc microspeedwayn säännöt 072.1.1. 85cc MINISPEEDWAY, MÄÄRITELMÄ... 1 072.1.2. 85cc MINISPEEDWAY, MOOTTORIPYÖRÄT... 1 072.1.3. 85cc MINISPEEDWAY,

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

TIMEATTACK PESÄMÄKI R1 3.5.2014

TIMEATTACK PESÄMÄKI R1 3.5.2014 I OHJELMA PVM 1.4.2014 1.5.2014 TIMEATTACK PESÄMÄKI R1 3.5.2014 KLO Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa 23.59 Ilmoittautumisaika päättyy 3.5.2014 8:00 Kilpailupapereiden tarkastus /

Lisätiedot

ajettavan kilpailun FPDA Drifting SM, Kuopio järjestäjänä on Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun FPDA Drifting SM, Kuopio järjestäjänä on Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio 16.06.2018 SM kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 16.04.18 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Lisätiedot

ajettavan kilpailun EPUA Drifting järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun EPUA Drifting järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT EPUA Drifting SM, Rengastie 28, Seinäjoki 04.08.2018 SM kilpailu Etelä-Pohjanmaan UA ja Suomen Drifting ry I OHJELMA 04.06.18 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Lisätiedot

Avoimet suomenmestaruus -osakilpailut luokissa O250,O125. Avoimet Tammelan mestaruuskilpailut luokissa SJ10, GT15, GT30, OSY.

Avoimet suomenmestaruus -osakilpailut luokissa O250,O125. Avoimet Tammelan mestaruuskilpailut luokissa SJ10, GT15, GT30, OSY. Tammelan Veneseura ry KUIVAJÄRVI RACE KILPAILUKUTSU Avoimet suomenmestaruus -osakilpailut luokissa,o125. Avoimet Tammelan mestaruuskilpailut luokissa SJ10,,, OSY. TAMMELA 29 30.6.2019 1.JÄRJESTÄJÄ 2.PAIKKA

Lisätiedot

TIMEATTACK ALASTARO R2 29.5.2014

TIMEATTACK ALASTARO R2 29.5.2014 I OHJELMA PVM 1.4.2014 26.5.2014 TIMEATTACK ALASTARO R2 29.5.2014 KLO Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa 23.59 Ilmoittautumisaika päättyy 28.5.2014 19:00 Kilpailupapereiden tarkastus

Lisätiedot

Sarjasäännöt Sisällysluettelo

Sarjasäännöt Sisällysluettelo 10.04.2019 Sarjasäännöt 2019 Legends SM, Master, Pro ja Semi Pro Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Luokkaa varten on laadittu tekniset säännöt

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Varikolla on kilpa- ja huoltoautojen alla oltava nesteitä läpäisemätön alusta/imeytysmatto

KILPAILUKUTSU. Varikolla on kilpa- ja huoltoautojen alla oltava nesteitä läpäisemätön alusta/imeytysmatto KILPAILUKUTSU KILPAILUN NIMI KILPAILUN ARVO KILPAILU PAIKKA IX Harbor Cruisers Off Road Trial Seurojen/jäsenten välinen Raision Moottorirata-alue AIKA Lauantai 7.5.2016 ja sunnuntai 8.5.2016 AJETTAVAT

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE. Raakarautaränni

KILPAILIJATIEDOTE. Raakarautaränni Raakarautaränni 13.01.2013 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailutoimisto Kilpailutoimisto sijaitsee kilpailupaikalla ja avataan klo 7.00. Kilpailutoimiston puhelinnumero kilpailuaamuna 0400 809 909. Nuortenluokan

Lisätiedot

Kotkan FK-rata, Kotkan moottoriurheilukeskus, Lentokentäntie 269, Kotka.

Kotkan FK-rata, Kotkan moottoriurheilukeskus, Lentokentäntie 269, Kotka. KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT ALUEMESTARUUS KILPAILU 8.-9.9.2018 AKK:n lupanumero / /2018 Kilpailun nimi Karting Aluemestaruus Kilpailu Päivämäärä 8. 9.9.2018 Kilpailun arvo Karting Aluemestaruus Kilpailun

Lisätiedot

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE Nuorten ohjaajakokous kilpailutoimiston läheisyydessä Kilpailupaikka on Karkkilan Teollisuuskylässä VT2 varressa. Kilpailupaikalle on opastus

Lisätiedot

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki 31.8.2013 Tervetuloa kauden päätökseen, Honkajoella järjestettävään SM Rallicrossin finaaliin. Rata-alue sijaitsee Honkajoella osoitteessa Vanha maantie 237 (kts.

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

1. KILPAILULUOKAT SM Pro, Pro ja Pro2 Luokkien määrittelyt löytyvät sarjasäännöistä. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkorakennuksessa.

1. KILPAILULUOKAT SM Pro, Pro ja Pro2 Luokkien määrittelyt löytyvät sarjasäännöistä. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkorakennuksessa. KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com FDO Kemora 16.9.2017 AKK:N LUPANUMERO 10/DRF/2017 RADALLE Urheiluautoilijat kutsuu arvoisia drifting-kuljettajia osallistumaan järjestämäänsä RADALLE.com FDO

Lisätiedot

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034.1 MÄÄRITELMÄ 034.2 MOOTTORIPYÖRÄT, KILPAILULUOKAT JA NUMEROKILVET 034.2.1 Moottoripyörät ja kilpailuluokat 034.3 AJAJAT 034.3.1 Ajajan ikä 034.3.2 Kilpailuun

Lisätiedot

X4 RALLY CUP

X4 RALLY CUP X4 RALLY CUP 2012-2013 Kilpailut Kilpailuja kaudelle 2012-13 järjestetään 8 kpl:ttä. 4 kesällä asfaltilla ja 4 talvella jääspeedwaynä. Osakilpailu no.1 ja 2 Osakilpailu no.3 Osakilpailu no.4 5.5-6.5.2012

Lisätiedot

ajettavan kilpailun EPUA Drifting, Seinäjoki järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun EPUA Drifting, Seinäjoki järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT EPUA Drifting, Seinäjoki, Seinäjoki Areena, Seinäjoki 22.08.2015 SM kilpailu Etelä-Pohjanmaan UA ja Suomen Drifting ry I OHJELMA 30.06.15 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

VAUHTIAJOT 25.-26.7.2015

VAUHTIAJOT 25.-26.7.2015 VAUHTIAJOT 25.-26.7.2015 Kilpailun säännöt Kilpailu on RATA-SM sarjan osakilpailu, NEAFP kilpailu ja kansalisen ratasarjan osakilpailu Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ry Seinäjoki I OHJELMA 26.6.2015

Lisätiedot

Harjoitukset - Ennen kilpailua on järjestettävä vähintään 40 minuuttia kestävä vapaa harjoitus.

Harjoitukset - Ennen kilpailua on järjestettävä vähintään 40 minuuttia kestävä vapaa harjoitus. Mopoendurance säännöt Näiden sääntöjen lisäksi sovelletaan mitä SML:n, UEM:n ja FIM:n säännöissä on säädetty soveltuvilta osin. SML:n lajisääntöinä sovelletaan mitä Road Racing lajisäännöissä (myöhempänä

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE. Sijaitsee Teollisuuskatu 5 Tornio. Avoinna klo 12.00 alkaen Puh 045 652 3008 Katja Kehus. Opastus valtatie 4 lähtien.

KILPAILIJATIEDOTE. Sijaitsee Teollisuuskatu 5 Tornio. Avoinna klo 12.00 alkaen Puh 045 652 3008 Katja Kehus. Opastus valtatie 4 lähtien. TORNION ASFALTTISPRINT 30.06.2012 KILPAILIJATIEDOTE KILPAILUTOIMISTO Sijaitsee Teollisuuskatu 5 Tornio. Avoinna klo 12.00 alkaen Puh 045 652 3008 Katja Kehus. Opastus valtatie 4 lähtien. VARIKKO Varikkopaikaksi

Lisätiedot

Road Racing sarjasäännöt 1.3

Road Racing sarjasäännöt 1.3 Road Racing sarjasäännöt 2019 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Kilpailun johto ja valvonta... 3 3. SM-sarjan kilpailut... 3 4. SM-sarjan ajettavat kilpailuluokat... 4 5. Sarjaan ilmoittautuminen...

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

Kilpailukutsu / Säännöt

Kilpailukutsu / Säännöt Kilpailukutsu / Säännöt Kilpailun nimi HISTORIC RACE KEMORA Päivämäärä 28 29.5.2016 Kilpailun arvo / sarjalogo Kansallinen Kilpailun järjestäjä Hrf/YlvUA/VetUA Paikkakunta Veteli OHJELMA 15.4.2016 Kilpailun

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Birgit Vartiainen

Kilpailukutsu. Birgit Vartiainen Kilpailukutsu KILPAILUN NIMI: FUN LIKE MAD MOOSE II KILPAILUN ARVO: Aluekilpailu PAIKKA: TALMAN LASKETTELURINNE AIKA: 22.04 2006 KLO 11.00 AKK:N LUPA NO: 1 / OR / 06 AJETTAVAT LUOKAT: Standard (Original,

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT. SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry.

KILPAILUSÄÄNNÖT. SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry. KILPAILUSÄÄNNÖT SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT K-KUA 30v SM-rallisprint 03.03.2012 kello 12:00 SM-rallisprint 3. osakilpailu

Lisätiedot

KEMORA. SM Pro, FDO Pro, Pro2 & Street

KEMORA. SM Pro, FDO Pro, Pro2 & Street KEMORA SM Pro, FDO Pro, Pro2 & Street 15.9.2018 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com FDO Drifting SM Kemora 15.9.2018 KILPAILUN NIMI RADALLE.com FDO Drifting SM Kemora PÄIVÄMÄÄRÄ 15.9.2018 KILPAILUN

Lisätiedot

Sääntökirja 2008. Markus Martelius Hannu Tervola Pekka Nurmentaus

Sääntökirja 2008. Markus Martelius Hannu Tervola Pekka Nurmentaus Sääntökirja 2008 Markus Martelius Hannu Tervola Pekka Nurmentaus 2 Sisällysluettelo Esipuhe 3 Osallistuminen 4 Sääntöjen tulkinta..4 Erivapaudet.4 Viittaukset 4 Kilpailun kulku.5 Suoritusten arvostelu.7

Lisätiedot

FDO ALLSTAR Ouluzone KILPAILUKUTSU. SM & FDO PRO & Pro2 & ProStreet & Street FDO ALLSTAR Ouluzone

FDO ALLSTAR Ouluzone KILPAILUKUTSU. SM & FDO PRO & Pro2 & ProStreet & Street FDO ALLSTAR Ouluzone FDO ALLSTAR Ouluzone 11.7.2015 KILPAILUKUTSU SM & FDO PRO & Pro2 & ProStreet & Street FDO ALLSTAR Ouluzone I KILPAILUN SÄÄNNÖT SM, Pro, Pro 2, ProStreet, Street Kilpailun nimi FDO AllStar Ouluzone Päivämäärä

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Kemora asfalttisprint

Kemora asfalttisprint Kemora asfalttisprint 18.4.2015 OHJAAJAINFO 1. LUOKAT Kilpailussa ajetaan kilpailukutsun mukaiset luokat. 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT Tuomariston puheenjohtaja Pentti Varis Imatra Tuomarit Ilari Kumpulainen Toholampi

Lisätiedot

KILPAILUKUTSKILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com Drifting Ahvenisto

KILPAILUKUTSKILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com Drifting Ahvenisto KILPAILUKUTSKILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com Drifting Ahvenisto 15.6.2019 KILPAILUNNIMI RADALLE.com Drifting PÄIVÄMÄÄRÄ 15.6.2019 KILPAILUN ARVO Kansallinen KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ RADALLE Urheiluautoilijat

Lisätiedot

PORSCHE CLUB SLALOM CUP SÄÄNNÖT 2016

PORSCHE CLUB SLALOM CUP SÄÄNNÖT 2016 PORSCHE CLUB SLALOM CUP SÄÄNNÖT 2016 Sääntöjen perusta Porsche Club Slalom Cup on Porsche Club Finland Ry:n jäsenten välinen autonkäsittelyharjoitus, jonka säännöt perustuvat AKK:n (www.akkry.fi) laatimiin

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP SaimiaRACE Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP SaimiaRACE Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 25.4.2015 SaimiaRACE Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: SaimiaRACE Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä järjestämä kilpailu,

Lisätiedot

Kilpailun säännöt. Kilpailuluokat ovat RWD (takavetoiset autot) sekä AWD (nelivetoiset autot)

Kilpailun säännöt. Kilpailuluokat ovat RWD (takavetoiset autot) sekä AWD (nelivetoiset autot) Kilpailun säännöt Vermo Drift Festival (jäljempänä VDF) kilpailussa ajetaan noudattaen Gymkhana Grid kilpailuformaatin sääntöjä sekä Formula G organisaation sääntöjä Barrel Sprint, sekä Formula G kilpailuista.

Lisätiedot

RADALLE Urheiluautoilijat kutsuu arvoisia drifting-kuljettajia osallistumaan järjestämäänsä drifting-kilpailuun Pesämäelle !

RADALLE Urheiluautoilijat kutsuu arvoisia drifting-kuljettajia osallistumaan järjestämäänsä drifting-kilpailuun Pesämäelle ! KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com Drifting SM Pesämäki 18-19.5.2019 KILPAILUNNIMI RADALLE.com Drifting SM Pesämäki PÄIVÄMÄÄRÄ 18-19.5.2019 KILPAILUN ARVO SM, Kansallinen KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 151 kilpailijaa. Kaikki kuljettajat hyväksyttiin kilpailuun mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista

Lisätiedot

VIHTI CUP 2018 Raket 95/Mini 60 -luokkien Säännöt

VIHTI CUP 2018 Raket 95/Mini 60 -luokkien Säännöt VIHTI CUP 2018 Raket 95/Mini 60 -luokkien Säännöt Vihti Cup on karting harrastajille tarkoitettu Karting -kerhokilpailusarja, jonka osakilpailut ajetaan erikseen ilmoitettuina keskiviikko iltoina Vihdin

Lisätiedot

Future Cup Asfalttisarja 2015

Future Cup Asfalttisarja 2015 SARJASÄÄNNÖT 1 (17) Future Cup Asfalttisarja 2015 Säännöt SARJASÄÄNNÖT 2 (17) Sisällysluettelo 1 Sarjan Yleistiedot... 3 1.1 Kilpailutoimisto... 3 1.2 Osakilpailut... 4 2 Luokkajako... 5 2.1 Kilpailusarjat:...

Lisätiedot

Kilpailunjohdon tervehdys Hyvä TAMPERE DRIFT BATTLE -kilpailun osanottaja

Kilpailunjohdon tervehdys Hyvä TAMPERE DRIFT BATTLE -kilpailun osanottaja Kilpailunjohdon tervehdys Hyvä TAMPERE DRIFT BATTLE -kilpailun osanottaja Drifting SM-sarja on saavuttanut puoli välin ja seuraavaksi vuorossa olisi kauden kolmas osakilpailu, joka ajetaan Tampereen Messu-

Lisätiedot

FINRace- SARJASÄÄNNÖT 2014

FINRace- SARJASÄÄNNÖT 2014 FINRace- SARJASÄÄNNÖT 2014 Sisällysluettelo 1 Sarjasäännöt... 2 1.1. Yleistä... 2 1.2. Sarjan organisaatio... 2 1.3. Kilpailuluokat ja arvot... 3 1.4. Osanottajat... 3 1.5. Sarjaan ilmoittautuminen...

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 Tapahtuma: Suomen Optimistijollaliiton karsintakilpailu 1/2016. Tapahtuma on suljettu kutsukilpailu, johon voivat

Lisätiedot

TRAILERIT Seuraa liikenteenohjaajien opastusta trailereiden parkkeeraamiseksi Kiparin alueella.

TRAILERIT Seuraa liikenteenohjaajien opastusta trailereiden parkkeeraamiseksi Kiparin alueella. XXV KIPARI-SPRINT 15.3.2015 klo 12.00 Rautavaara KILPAILIJATIEDOTE Tervetuloa kilpailemaan Kiparin kunkun tittelistä Rautavaaralle! KILPAILUPAIKKA Rautavaaran Kiparilla (Kiparintie 731), seuraa opastusta

Lisätiedot

RADALLE Ua:han saa liittyä ja siitä on etua mm. kilpailumaksuissa. Liittymiskaavake ja ohjeet

RADALLE Ua:han saa liittyä ja siitä on etua mm. kilpailumaksuissa. Liittymiskaavake ja ohjeet RADALLE.com Drifting 2018 säännöt RADALLE.com Finnish Drift Open eli FDO on pääsääntöisesti RADALLE.com Racing-tapahtumissa järjestettävä Drifting -sarja. FDO:ssa ajetaan seuraavia luokkia: Pro2 sekä Street.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com FDO Drifting AKK:N LUPANUMERO 3/DRF/2017

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com FDO Drifting AKK:N LUPANUMERO 3/DRF/2017 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT RADALLE.com FDO Drifting 10.6.2017 AKK:N LUPANUMERO 3/DRF/2017 RADALLE Urheiluautoilijat kutsuu arvoisia drifting-kuljettajia osallistumaan järjestämäänsä FDO -drifting-kilpailuun

Lisätiedot