Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä"

Transkriptio

1 VIITASAAREN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3 / 2015 Aika KLO Paikka: Srk-talo Läsnä Antti Hiltunen kirkkoherra, puheenjohtaja Hämäläinen Tuulikki jäsen Kananen Mauri jäsen Kotilainen Jari-Pekka, jäsen Pulkkinen Eero, kirkkoneuvoston vpj Ruuska Marjatta jäsen Poissa: Linna Sisko sosionomi, jäsen Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä Muut läsnäolijat: Pentti Kinnunen kirkkovaltuuston varapj Tämä pöytäkirja sisältää pykälät 19 sekä kokouksen päättyessä annetun valitusosoituksen. Asian käsittely ja tehdyt päätökset ilmenevät sisällä olevista pöytäkirjanlehdistä ja valitusosoitus tämän pöytäkirjan lopusta. Aika ja paikka yllämainitut: Antti Hiltunen Puheenjohtaja Risto Kolari Pöytäkirjanpitäjä Tarkistettu / 2015 Valitut tarkastajat:

2 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Ohjesäännön 9. :n mukaan kokouskutsu on postitettava viimeistään kaksi päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen esityslista/pöytäkirja on lähetetty Kirkkoneuvosto Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 20 Pöytäkirjantarkastajien vaali. Ohjesäännön 13 :n mukaan pöytäkirja tarkastetaan heti tai sen tarkastaa kaksi kullakin kerralla valittua pöytäkirjantarkastajaa. Päätösehdotus: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Tapana on ollut, että tarkastajat valitaan aakkosjärjestyksessä ja siitä kuka kulloinkin on vuorossa, tehdään merkintä asialistaan. Vuorossa ovat Eero Pulkkinen ja Marjatta Ruuska. Kirkkoneuvosto Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eero Pulkkinen ja Marjatta Ruuska. 21 Tukiryhmien nimeäminen Kirkkoneuvosto on kokouksessa hyväksynyt periaatteet, joiden mukaan neuvoston alaiset tukiryhmät muodostetaan, ja joiden mukaan ne toimivat. Tukiryhmien kokoaminen on tapahtunut siten, että valtuustoryhmien edustajat ovat selvittäneet valtuutettujen kiinnostusta eri tukiryhmiin ja seurakunnan työntekijät ovat kyselleet muita seurakunnan jäseniä niihin. Nuorisotyön pappi on pyytänyt vuotiaita tukiryhmiin. Liitteessä on esitys tukiryhmistä vuosiksi Siinä puheenjohtajan nimi on lihavoitu, sihteerin alleviivattu ja vuotiaiden jäsenten kirjoitettu punaisella fontilla. Tukiryhmiä kirkkoneuvosto voi tarvittaessa täydentää myöhemmin tukiryhmien esitysten pohjalta. Päätösesitys Kirkkoneuvosto nimeää tukiryhmät liitteen mukaisesti. Kirkkoneuvosto Tukiryhmiin nimettiin vuosiksi 2015 ja 2016 seuraavat henkilöt:

3 Aikuistyön tukiryhmä Pentti Kinnunen Kari Hämäläinen Mervi Sahinaho Arvo Pietiläinen Kristiina Kauppinen Edwin Krause Tero Leppämäki Mari Waali Diakonian tukiryhmä Marjatta Ruuska Paula Tuohimetsä Ansa Litendahl Anna-Kaisa Kokkoniemi Helena Karppinen Anneli Palonen Ritva Muittari Ilmi Hakonen Mervi Sahinaho Laila Leskelä Markku Vihava Pirkko Hämäläinen Jumalanpalveluselämän ja musiikin tukiryhmä Jari-Pekka Kotilainen Elina Räsänen Antti Hiltunen Raija Kuronen Jukka Puustinen kanttori Sisko Linna Seija Puttonen Sami Siltanen Mervi Sahinaho Riitta Kotisara Krista Hakkarainen Lapsi- ja perhetyön tukiryhmä Ulpu Kananen Jaana Hyppönen Heidi Syvänen Ulla Urpelainen Janne Hiltunen Sari Toikkanen Liisa Kumpula Sami Siltanen Terhi Mehto Teija Varis Lähetyksen tukiryhmä Eero Pulkkinen Kaija Korhonen Marja-Leena Leivo Tuulikki Hämäläinen Aino Kemppainen Mervi Sahinaho Outi Helle Kaija Hakonen Pirkko Hämäläinen Nuoriso- ja rippikoulutyön tukiryhmä Juhani Halonen Mervi Paananen Alpo Syvänen Olli Helle Kaisamari Hiltunen Heidi Syvänen Seija Ruuska Sami Siltanen Tiina Vuorio Tapani Kähärä Anniina Palonen

4 Viestinnän tukiryhmä Maria Kaisa Aula Jaana Räihälä Päivi Paananen Päivi Leivonen-Majaniemi Tiia Toikkanen Tuija Siidorow Antti Hiltunen 22 Kappalaisen virkavapaan sijaisuusjärjestelyt Kappalainen on ilmoittanut jäävänsä virkavapaalle heinäkuussa. Virkavapaa kestää ainakin vuoden. Kirkkoneuvoston pitäisi ratkaista, kuinka toimitaan viransijaisen hankkimisen suhteen. Päävaihtoehdot ovat: 1. Pyritään saamaan viransijainen, kokoaikaisesti palkattava pappi. Todennäköisesti hän olisi keväällä vihittävä uusi pappi. 2. Viransijaista ei palkata. Sen sijaan organisoidaan töitä niin, että osa kappalaisen tehtävistä siirtyy toisille työntekijöille, osan hoitavat seurakuntalaiset ja jotkut työt jätetään hoitamatta. Lisäksi voidaan nykyistä enemmän käyttää keikkapappeja kiireisinä viikonloppuina ja loma-aikoina. Tämä vaihtoehto olisi 1. vaihtoehtoa paremmin linjassa seurakunnan säästölinjauksen kanssa. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto keskustelee tilanteesta ja päättää kuinka asiassa edetään. Kirkkoneuvosto Kirkkoherra esitteli vaihtoehdot 1 ja 2 kokoukselle. Helpoin tapa ratkaista syntyvä tilanne olisi kysyä tuomiokapitulilta olisiko silla tiedossa sopivaa pappia sijaisuutta hoitamaan. Ellei ole, niin sijainen tulisi pappisvihkimyksen saaneiden joukosta. Toinen vaihtoehto olisi vähemmän työntekijäkeskeinen toimintamalli, jossa pappi palvelisi niissä tehtävissä, missä papin on välttämätön. Tällöin merkkipäivät ja muut sen tapaiset tehtävät jäisivät nykyistä enemmän muiden työntekijöiden ja luottamushenkilöiden vastuulle. Myös tilapäisiä sijaisia pyrittäisiin käyttämään. Tätä mallia on jonkun verran suunniteltu ja viransijaisuuden täyttämättä jättäminen tukisi seurakunnan säästötavoitteita. Taloustilanteen vakauttaminen edellyttää säästötavoitetta seuraavien 3 vuoden aikana. Kirkkoneuvoston jäsenet pitivät tärkeänä sitä, että seurakuntalaisia pystytään palvelemaan hyvin. Kirkkoneuvosto päätti palata asiaan myöhemmin ja toivoi tarkempaa suunnitelmaa ja selvitystä siitä, miten seurakunta selviäisi kahdella vakituisella papilla viransijaisuuden ajan.

5 23 Kirkkoneuvoston ohjesäännön tarkistaminen Kirkkohallitus on antanut suosituksen kirkkoneuvoston ohjesäännön tarkistamisesta. Asia liittyy voimaantulleeseen kirkkolain virkamiesoikeudellisten säädösten muutokseen. Päätösehdotus 1. Kirkkohallitus suosittelee ohjesäännön 10 :n täydentämistä niin, että aiemmin virkasäännössä ollut toimivaltamääräys viranhaltijan tai työntekijän ottamisesta palvelussuhteeseen lisätään kirkkoneuvoston ohjesääntöön kirkkoneuvosto ottaa viranhaltijan ja työntekijän palvelussuhteeseen, jollei kirkkolaista, kirkkojärjestyksestä, johtosäännöstä tai tämän ohjesäännön 15 tai 16 :stä muuta johdu taikka jollei kirkkovaltuusto ole virkaa perustaessaan pidättänyt viran täyttämistä itselleen 2. KJ 1 :n 2 mom. mukaan kirkkoneuvosto määrää kokouksen kutsumistavasta. Valtuuston hyväksymässä ohjesäännössä tästä ei voida määrätä. Pykälä 7 muutetaan muotoon kirkkoneuvoston kokouksista ja koolle kutsumisesta on määräykset kirkkojärjestyksessä. Kirkkoneuvosto piti muutosehdotuksia tarpeellisina. Kirkkoneuvosto päätti tarkastella vielä koko ohjesääntöä kokonaisuutena ennen sen jättämistä kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi ja tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 24 Kirkkoneuvoston kokoontumisesta päättäminen Kirkkojärjestyksen 9 L 1-3 :ssä on määräykset kirkkoneuvoston kokousten koolle kutsumisesta. Päätösehdotus Kirkkoneuvosto päättää tavoista, jolla kokoukset järjestetään. Kirkkoneuvosto päätti jättää yksityiskohtaiset määräykset kirkkoneuvoston koollekutsumisesta viranhaltijoiden valmisteltaviksi.

6 25 Seurakunnan vakuutusten kilpailuttaminen Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan 3 kilpailuttaa seurakunnan vakuutukset. Tehtävä annettiin Meklaritalo Oy:lle tarjouksen mukaisin ehdoin. Melkaritalo Oy:n edustajat kävivät esittelemässä saadut tarjoukset. Tarjoupyyntö oli lähetetty 5 vakuutusyhtiölle ja tarjouspyyntö oli nähtävillä Hilmassa, koska tilauksen arvo ylittää kansallisen kilpailutusrajan. Päätösehdotus Tarjous saatiin vain kahdelta yhtiöltä IF Oy:ltä ja Pohjola Oy:ltä. Talouspäällikkö esittelee tarjoukset. Kirkkoneuvosto Talouspäällikkö esitteli Meklaritalo Oy:n toteuttaman kilpailuttamisen tulokset, joita voidaan pitää varsin erikoisena. Yllättävintä oli, että nykyinen vakuutusyhtiö Lähitapiola ei jättänyt tarjoustaan määräajassa eivätkä määräajassa tarjouksen jättäneet yhtiöt hyväksyneet sitä mukaan kilpailutukseen. Edellisen kerran vakuutukset oli kilpailutettu v Tarjouksia vertailtaessa kaikkien vahinkovakuutusten sekä lakisääteisen tapaturmavakuutuksen osalta If:in tarjous oli jäljelle jääneistä edullisin. If Pohjola Seurakunta voi ottaa ryhmätapatumavakuutuksen edullisemman tarjouksen tehneeltä Pohjolalta samoin kuin vapaaehtoisten tapaturmavakuutuksen yhteishintaan 999. Nykytasoon verrattuna vakuutusmaksut nousevat reippaasti. Kirkon osalta IF:n tarjouksessa on ehto, jonka mukaan tuhopolttotilanteessa yhtiön vakuutus ei ole voimassa ellei kirkkoa ole suojattu kameravalvonnalla. Talouspäällikkö ehdotti, että kameravalvontajärjestelmä hankitaan kultuurihistoriallisestikin arvokkaan kirkon suojaksi. Asia oli esillä jo Kirkonmäen peruskorjauksen yhteydessä ja tuolloin rakennettiin valmiiksi kamerakaapelointi. Kirkkoneuvosto päätti hyväksyä IF Oy:n tarjouksen sekä ehdotuksen kameravalvonnan toteuttamisesta tämän vuoden aikana. Lähitapiolalta pyydetään selvitystä siitä, miksi tarjouspyyntö jätettiin myöhässä. Lisäselvitysten jälkeen kirkkoneuvosto päätti palata asiaan seuraavassa kokouksessaan.

7 26 As Oy Miekkapuiston putkiremontti Asunto Oy Miekkapuiston omistamassa rivitalossaon ollut muutamia putkivaurioita viime. Taloyhtiö on päättänyt tehdä asunnoissa putkiremontin. Yhtiöllä on asuinneliöitä 962 m2. Kerhohuoneiston pintaalamon 70 m2. Vuoden 2015 talousarvioon ei ole varattu määrärahaa em. remonttia varten. Investointeihin, kirkonmäen sosiaalitilan suunniteluun on varattu :n määräraha. Alustavasti seurakunnan osuus remontista on Päätösehdotus Investointiohjelmaa muutetaan siten, että em. määräraha jaetaan putkiremontin ja sosiaalitilan suunnittelun kesken. Kirkkoneuvosto Päätösehdotus hyväksyttiin. 27 Avustushakemus kirkkohallitukselle Kirkkohallitus päättäessään siirtää talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen tuottamisesta palvelukeskuksissa lupasi tukea siirtymävaiheessa pieniä seurakuntia taloudellisesti. Pienen seurakunnan kriteerinä pidettiin yhtä taloushallinnon virkaa. Viitasaaren seurakuntalla on ollut yksi taloushallinnon virka ja ennen siirtymistä Kipan asiakkaaksi seurakunnan kirjanpito ja palkanlaskenta ostettiin Norlic Oy:ltä. Asiakkaaksi siirryttiin Talouspäällikkö jäi osa-aikaeläkkeelle aiemmin tehdyn suunnitelman mukaisesti. Taloustoimistoon palkattiin osa-aikainen toimistotyöntekijä em. syystä. Talouspäällikkö on kysellyt Kipasta / Anne Saleniukselta avustuksen perään. Saleniuksen mielestä meillä on kaksi työntekijää, talouspäällikön mielestä ei yhtäkään kun huomioidaan talouspäällikön osa-aikaeläke ja muut tehtävät. Tehtäväjaon mukaan talouspäällikkö käyttää työajastaan puolet taloushallinnon tehtävien hoitoon. Salenius on ilmoittanut, että kirkkohallitus päättää avustuksen myöntämisestä. Päätösehdotus Kirkkohallitusta pyydetään myöntämään seurakunnalle sille kuuluva avustus. Kirkkoneuvosto totesi, että edellytykset avustuksen myöntämiselle ovat olemassa. Yhden henkilön tehtävät on jaettu kahdelle osa-aikaeläkkeen johdosta. Sen lisäksi Kipa on aiheuttanut seurakunnalle lisätöitä ja kustannuksia, koska aiemmin Norlic Oy huolehti seurakunnan kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Kipan järjestelmä on keskeneräinen ja pienen

8 seurakunnan tarpeisiin kankea. Työntekijät joutuvat tekemään aiempaa enemmän perustyötä ja käyttämään vielä Norlic Oy:n palveluja, mistä siitäkin syntyy lisäkustannuksia. 28 Kiinteistöpalvelujen uudelleen järjestäminen Kirkkoneuvosto kokouksessaan totesi, että seurakunnalla on tarve tasapainottaa talousarviota menoja leikkaamalla. Samalla päätettiin selvittää mahdolliset säästöt, jos seurakunta luopuisi itse eräiden hautaustoimeen ja kiinteistöjen ylläpitoon kuuluvista tehtävistä. Em. tehtäviä ovat -haudankaivu ja peitto -lumi- ja hiekoitustyöt Edellä mainittujen tehtävien hankkiminen yksityisiltä urakoitsijoilta edellyttää niiden kilpailuttamista. Sopimus olisi laadittava riittävän pitkänä, jotta yrittäjät sitoutuisivat tehtävään ja heillä olisi mahdollisuus tarpeellisiin investointeihin. Päätösehdotus Kirkkoneuvosto päättää pyytää urakoitsijoilta tarjoukset A. Haudankaivu-ja peittotyöstä B. Lumi- ja hiekoitustöistä seurakunnan vastuulla olevilla kiinteistöillä Sopimuskausi on kuitenkin aluksi 1 v koska seurakunta haluaa vertailla todellisia kustannuksia omana työnä / yrittäjäntoimesta tuottamina. Kirkkoneuvosto päätti, että em. palvelujen hankinnasta pyydetään tarjoukset alan yrittäjiltä. Todettiin, että hankintasopimusten laatiminen em. palveluista on tärkeä asia ja niiden laatimiseen pyydetään tarvittaessa ulkopuolista apua. Hankintasopimusehdotuksen laatiminen annettiin Eero Pulkkisen ja talouspäällikön tehtäväksi. Kun kyseessä on alustava kokeilu ja tarjous pyydetään vuodeksi kerrallaan, kansalliset kilpailurajat eivät ylity. Samalla on tarpeen arvioida samoista tehtävistä omana työnä tuotettujen palvelujen kustannukset sisältäen henkilöstökustannusten lisäksi kaikki em. tehtävien hoitoon tarvittavat kustannukset.

9 29 Metsästysalueen vuokraaminen Kirkkoneuvosto päätti vuoden 2011 lopulla sallia hirvenmetsästyksen Kirkkosaaressa perusteena ylisuuren hirvikannan aiheuttamat vahingot metsänhoidolle. Saaren pinta-ala on n. 270 ha joten yksin sille ei voida hirven kaatolupaa myöntää. Talouspäällikölle annettiin tuolloin lupa neuvotella seurojen kanssa vuokrauksesta vuosittain ja sopia vuokran määrästä. Talouspäällikkö vuokrasi metsästysoikeuden 3 vuodeksi Permosen Erälle perusteena toiminta vastarannalla sekä seuran resurssit. Päätösehdotus Hirvenmetsästys sallitaan edelleen Kirkkosaaressa. Metsästysoikeus vuokrataan 3 vuodeksi Permosen Erälle 200 :n vuosivuokralla. Kirkkoneuvosto Päätösehdotus hyväksyttiin. 30 Talouspäällikön vuosiloma ja pitämättömän vuosiloman hyväksyminen säästövapaaksi Talouspäällikkö on pitänyt vuoden 2014 vuosilomasta 20 päivää. Nyt hän anoo vuosilomasta 5 pv pidettäväksi Loput 13 päivää hyväksytään siirrettäväksi säästövapaaksi. Päätösehdotus Vuosiloma myönnetään anotulla tavalla ja loppuosa vuosilomasta hyväksytään siirrettäväksi säästövapaana. Kirkkoneuvosto Päätösehdotus hyväksyttiin. 31 Valitus hautausjärjestelyistä Pirjo Ruokanen on osoittanut kirkkoneuvostolle kirjeen, jossa hän moittii äidin hautauksen yhteydessä tapahtuneita epäkohtia ( liite ). Päätösehdotus Suntio on toimittanut taloustoimistoon selvityksen tapahtuneesta. Kirkkoneuvosto pahoittelee seurakunnan puolesta tapahtunutta. Asianomaisille seurakunnan työntekijöille annetaan huomautus omaisille aiheutetusta ylimääräisestä murheesta. Seurakunta täsmentää hautaukseen liittyvän toimituspolun ohjeita siten, että vastaavilta tilanteilta vältytään jatkossa. Kirkkoneuvosto Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisäksi todettiin tarpeelliseksi muistuttaa hautausten valmisteluun osallistuvia henkilöitä siitä, että em.

10 tapaukset voidaan estää vain noudattamalla ohjeita ja riittävän huolellisella esivalmistelulla ja työllä. Kirkkoneuvosto pahoittelee omaisille aiheitettua ylimääräistä mielipahaa. Ylimääräiset kustannukset korvataan ja hautaamismaksu jätetään perimättä. 32 Muut asiat 1. Metsä-Board Oyj:n osakeanti. Yhtiön hallitus on päättänyt maksullisesta osakeannista. Tarkoituksena on kerätä markkinoilta 100 milj. euroa. Seurakunta omistaa ko. osakkeita 920 kpl. Päätösehdotus Osakkeenomistaja voi merkitä 12:lla merkintäoikeudella osakkeita hintaan 3,99 / kpl. Seurakunnalla on oikeus merkitä uusia osakkeita 76 kpl hintaan 278,16. Seurakunta merkitsee 77 uutta osaketta. Kirkkoneuvosto Päätösehdotus hyväksyttiin. 2. Hautapaikka-anomus Tauno ja Salli Valkeinen anovat hautapaikkaa Haapasaaren hautausmaalta osastolta 6. Paikkaan 65 on haudattu em. poika. Päätösehdotus Periaate on, että hautapaikka luovutetaan kuolemantapauksen yhteydessä. Samalla hautaoikeus voidaan luovuttaa vainajan omaisille yhteen paikkaan. Hautapaikat 64 ja 66 luovutetaan Valkeisille. Kirkkoneuvosto Päätösehdotus hyväksyttiin. 33 Kokouksen päättäminen ja muutoksenhakuohjeen antaminen Puheenjohtaja antaa tiedoksi em. kirkkolain mukaiset muutoksenhakuohjeet ja päätökset, joista lain mukaan voidaan valittaa. Kirkkoneuvosto Puheenjohtaja päätti kokouksen ja ilmoitti, että valitusosoitus liitetään pöytäkirjaan. Pöytäkirjan nähtävillä oloa koskeva kuulutus on ollut seurakunnan ilmoitustaululla Esittelijät : Kirkkoherra 21,22,30 Talouspäällikkö 23-29,31

11 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Pykälät OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja aika Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan oikaisuvaatimusta, kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla ryhtyä julkisista hankinnoista annetun lain mukaiseen hakemusmenettelyyn, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 19,20,22,2,24,33 Koska päätöksestä voidaan tehdä kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät 21,25, 26,27,28,29,30,31,32 Kirkkolain 24 luvun 14 :n 2 ja 3 mom:n, Hallintolainkäyttölain 5 :n 2 mom:n, Muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet Hankintaa koskevista seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 14 :n nojalla saa tehdä kirkollisvalitusta sillä perusteella, että päätös on julkisista hankinnoista annetun lain (1505/1992) vastainen, jos asian tutkiminen kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan. Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään ja yhteystiedot: Viitasaaren seurakunnan kirkkoneuvosto. Käyntiosoite: Pappilantie 6 Postiosoite: VIITASAARI Telekopio: Sähköposti: viitasaaren seurakunta@evl.fi Pykälät Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle oikaisuvaatimusajan kuluessa. Oikaisuvaatimuksen voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä. Postiin oikaisuvaatimus on jätettävä niin ajoissa, että se ehtii perille oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä

Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA Pöytäkirja 4 / 2015 Aika13.4.2015 KLO 17.00-20.00 Paikka: Srk-talo Läsnä Antti Hiltunen kirkkoherra, puheenjohtaja Hämäläinen Tuulikki jäsen Kananen Mauri jäsen Kotilainen Jari-Pekka,

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO VIITASAAREN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: 09.02.2016 Klo 18.00 - PAIKKA: SEURAKUNTATALO LÄSNÄ: Aula Maria Kaisa Halonen Juhani Helle Olli Hämäläinen Tuulikki Kananen Mauri Kananen Ulpu

Lisätiedot

Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä

Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2 / 2015 Aika11.2.2015 KLO 17.00-18.30 Paikka: Srk-talo Läsnä Antti Hiltunen kirkkoherra, puheenjohtaja Hämäläinen Tuulikki jäsen Kananen Mauri jäsen Kotilainen Jari-Pekka,

Lisätiedot

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika Tiistai 17.4.2012 klo 18. 00- Kokouspaikka Osallistujat Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto Sammatintie 5, Helsinki Parviainen Jorma,

Lisätiedot

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA VARHAISNUORISOTYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 Aika Maanantai 23.1.2017 klo 18 20 Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, 33470 Ylöjärvi Jäsenet Harjunmaa Antti

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/

VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 7.6.2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 13.6.2019 Kokousaika Torstaina 13.6.2019 klo 14.00 15.40 Kokouspaikka Seurakuntatalo, iso sali Jäsenet/varajäsenet 6/7 Aula

Lisätiedot

Jäsenet/varajäsenet 18/19

Jäsenet/varajäsenet 18/19 VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 4.1.2017 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 12.1.2017 Kokousaika torstaina 12.1.2017 klo 18.00 20.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19 Aula

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Aika 16.1.2017 klo 18.00-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki, Kirkkotanhuantie 1 Kutsuttu: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja Erkkilä

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

Jäsenet/varajäsenet 7/7

Jäsenet/varajäsenet 7/7 VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 30.1.2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2.2.2017 Kokousaika Torstaina 2.2.2017 klo 12.00 13.45 Kokouspaikka Seurakuntatalo, iso sali Jäsenet/varajäsenet 7/7 Hiltunen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 AIKA torstaina 29.1.2015 klo 16.30-17.20 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 Kokousaika: Ti 30.5.2017 klo 19.00, tai välittömästi kirkkovaltuuston kokouksen päätyttyä Kokouspaikka: Lopen kirkon seurakuntasali,

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 11.2.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 19.2.2019 Kokousaika Tiistaina 19.2.2019 klo 18.00 20.13 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 19/19

Lisätiedot

Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä

Läsnä viran puolesta: Risto Kolari talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA Pöytäkirja 9 / 2015 Aika 22.10.2015 KLO 18.00 - Paikka: Srk-talo Läsnä Antti Hiltunen kirkkoherra pj Pulkkinen Eero, jäsen varapj. Juhani Halonen jäsen Hämäläinen Tuulikki jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 OSALLISTUJALUETTELO AIKA tiistaina klo 16.00-17.45 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Eerola Matti, puh.joht.

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkoneuvosto MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Perjantaina 18.1.2019 klo 16.30-17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

jäsen, varapuheenjohtaja Olli Kerokoski jäsen Eeva Peltomäki jäsen yleisen seurakuntatyön pastori, esittelijä, sihteeri

jäsen, varapuheenjohtaja Olli Kerokoski jäsen Eeva Peltomäki jäsen yleisen seurakuntatyön pastori, esittelijä, sihteeri YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2016 Aika 24.2.2016 klo 18.10-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Lammastarha, Kirkkotanhuantie 1 Läsnä: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2016 klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Enrold, puheenjohtaja Timo Sahi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013 Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 7. päivänä marraskuuta n. klo 17.00 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen. 105 Kokouksen avaus 106 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/ Seurakuntaneuvosto KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko 24.9.

ESITYSLISTA 6/ Seurakuntaneuvosto KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko 24.9. ESITYSLISTA 6/2015 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 24.9.2015 klo 17 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 6.5.2014 klo 18.30 19.42 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvoston kokous 8/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika torstaina 29.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali I, Kirkkotie 2, Hartola Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 Sivu 1 ( 8) Kokousaika Tiistai 9.2.2016 kello 18:50 19:05 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Aalto, Jorma Aaltonen,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja Pöytäkirja 4/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, 47100 Jaala Jäsenet Vainio Juha puheenjohtaja Hietanen Seija jäsen Lemminkäinen Tuomas

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1 Kokousaika: Ti 25.2.2014 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 13 Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. 98 Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.40 sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Loppurukouksen piti Minna Latvala. OIKAISUVAATIMUSOHJEET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kappelineuvosto

PÖYTÄKIRJA. Kappelineuvosto 1 ESITYSLISTA Kappelineuvoston kokous 5/2016 PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 5/2016 AIKA: Perjantai 16.9.2016 klo 18.00 18.35 PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä Anne - paikalla Katila Anne

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto Aika 12.11.2018 klo 16.30 17.00. Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka Tikka, varapuheenjohtaja Juha Hasanen, jäsen Heikki Huttunen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 24.4.2018 klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1. Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi

Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1. Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 11 / 2011 sivu 1 Kokousaika: ti 13.12.2011 Klo 17.00 Kokouspaikka: Lopen kirkon musiikkisali, Pilpalantie 1, Loppi Asialuettelo 166 Kokouksen avaus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2017

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2017 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.01.2017 1/2017 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 11.01.2017 1 Parasniemen seurakuntatalo, Parasniementie 84, 95450 Tornio OSALLISTUJAT Osallistujista luettelo seuraavalla sivulla.

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 19.3.2015 2/2015. Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kerava 19.3.2015 klo 19.00

Kirkkovaltuusto 19.3.2015 2/2015. Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kerava 19.3.2015 klo 19.00 Kokouskutsu Esityslista Osallistujat: Hammarberg Tarja Haukkavaara Essi Honkasalo Ossi Hynynen Liisa Jaatinen Antti Kaikkonen Elina Kiiski Aarne Lahtinen Ulla Laiho Pirkko Laitinen Marja Riitta Viran puolesta

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

LUOTTAMUKSELLINEN

LUOTTAMUKSELLINEN LUOTTAMUKSELLINEN Lempäälän seurakunta OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 20.8.2019 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra. Haapalainen Miia jäsen. Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra. Haapalainen Miia jäsen. Köngäs Martti 1(3) Aika tiistaina 13.11.2018 klo 18.00 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra Seppänen Juha talouspäällikkö vs., sihteeri Nuorala Juha varapuheenjohtaja Haapalainen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1 Kokousaika: Ke 12.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 131 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 19. päivänä tammikuuta 2011 klo 18.

Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 19. päivänä tammikuuta 2011 klo 18. Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 19. päivänä tammikuuta 2011 klo 18. Asialista 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Jäsenet/varajäsenet 7/7

Jäsenet/varajäsenet 7/7 VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 15.11.2016 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.11.2016 Kokousaika Perjantaina 18.11.2016 klo 13.00 15.50 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 7/7

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2016 Aika Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.30 20.25 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimisto, As Oy Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 25.11.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 25.11.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 25.11.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 28.11.2014-29.12.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 5.12.2016 klo 17.00 17.50 Paikka Mäntyharju, Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 13. päivänä kesäkuuta klo 09.00.

Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 13. päivänä kesäkuuta klo 09.00. Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 13. päivänä kesäkuuta klo 09.00. 60 Kokouksen avaus 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 ESITYSLISTA Kappelineuvoston kokous 3/2016 ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 3/2016 AIKA: Maanantai 6.6.2016 klo 18.00 18.23 PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä Anne - poissa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 ESITYSLISTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 3/2015 AIKA: Maanantai 30.3.2015 klo 18.00 18.25 Huom. kellonaika aiemmin ilmoitettua myöhäisempi PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2016 Aika Tiistai 11.10.2016 klo 17.30 18.25 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 ESITYSLISTA Kappelineuvoston kokous 4/2016 ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 4/2016 AIKA: Perjantai 29.7.2016 klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä Anne - poissa Katila

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 2015

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 2015 Taloudellinen jaosto, kokous 5/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika perjantaina 18.9.2015 klo 9.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, kabinetti Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1.

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1. Pöytäkirja 2/2014 25 Johtokunta Aika 06.02.2014 klo 18:00-19:15 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2.krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2.

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2. ESITYSLISTA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18 - Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi Klemetti

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 KOKOUSAIKA: 20.11.2018 kello 16:30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 16.7.2010 nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 16.7.2010 nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 16.7.2010 kello 13.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 7 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Raija Savolainen Helvi Vornanen

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 7 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Raija Savolainen Helvi Vornanen KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 38 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013 1 (15) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 4, Seurakunnantie 1, 22.1.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Hiltunen Antti Kellokangas Marika Kuronen Raija Pietiläinen Arvo Ruuska Marjatta

VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Hiltunen Antti Kellokangas Marika Kuronen Raija Pietiläinen Arvo Ruuska Marjatta VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 25.1.2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 31.1.2019 Kokousaika Torstaina 31.1.2019 klo 13.30 16.15 Kokouspaikka Takatasku Jäsenet/varajäsenet 7/7 Aula Maria Kaisa Halonen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstö- ja työllisyysjaosto Aika 12.04.2017 klo 18:00-19:25 Paikka Henkilöstöjohtajan työhuone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 21.5.2015 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.5.2015 AIKA tiistaina 26.5.2015 klo 16.00-17.40 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot