HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla."

Transkriptio

1 HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

2 HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. Uudessa HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen kevytrakenne ketteräksi puoli-integroiduksi matkailuautoksi. Se on kahden eri merkin yhteistyön tulos. Merkkien, joissa laatu on tärkeä, ehkä jopa tärkein asia. HYMERin uuden matkailuauton asumismukavuus on aistittavissa joka puolella: Asunto-osan portaaton lattia, suuri istuinryhmä ja pöytä vakiona olevine jatkolevyineen ovat vain muutamia esimerkkejä. Alle 3,5 tonnin painosta huolimatta nautit tämän uuden matkailuauton kanssa täydestä mukavuudesta ja liikut liikenteessä aina ketterästi. Lisäksi HYMER ML-T on varustettu laajalla turvapaketilla. Se loistaa myös tässä luokassa ainutlaatuisella vakiovarustuksella ja lisämukavuudella. Characteristics Paino: kg Pituus: 6,36-7,79 m Leveys: 2,22 m Korkeus: 2,90 m Vuodepaikat: 2 4 Highlights Valtava talli, jonka sisäkorkeus on jopa 1,21 m Kaikki säiliöt ja vesiliitännät eristetty ja lämmitetty Kevyt, kapea ja ketterä 2,22 m ulkoleveyden ansiosta Lasikuituvahvisteinen alapohja XPS-eristeellä Urheilu- ja turva-ajolaitteisto HYMER ML-T Matkailuauto Asunto-osan portaaton lattia matkailuautossa

3 HYMER ML-T Ulkopuoli ja säilytystila HYMER ML-T - Edestä HYMER ML-T -mallin ohjaamo on vakiona saatavissa mustaharmaana, lisävarusteena seuraavat ulkovärit ovat mahdollisia: - grafiitinharmaa - kiiltävä hopea - dolomiitinruskea - musta - helmiäishopea

4 HYMER ML-T - Sivulta HYMER ML-T - Oikea puoli HYMER ML-T - Vasen puoli Vakiona HYMER ML-T toimitetaan mustaharmaalla ohjaamolla ja valkoisella asunto-osalla.

5 HYMER ML-T - Takaa Säilytystila

6 Talli HYMER ML-T -mallin tavaratilana on erittäin suuri talli, jonka sisäkorkeus on 121 cm ja johon pääsee kummaltakin puolelta. Talliluukku Garagentraglast HYMER ML-T -mallin tallissa on vakiona sekä kuljettajan että myös apukuljettajan puolella suuri talliluukku. HYMER ML-T 540 -mallin tallinovien leveys on 85 cm ja korkeus 121 cm. Tallin kantokyky on HYMER ML-T -mallissa vakiona 350 kg ja lisävarusteena 450 kg. Power-paketti Hyllyt Lisävarusteena on HYMER ML-T -malliin saatavissa Power-paketti, joka sisältää toisen ja kolmannen asuntoosan akun, vaihtosuuntaajan ja lisäpistorasiat. Akut sijoitetaan säilytyslokeroon, johon on pääsy ulkoapäin. Myös HYMER ML-T -mallin tallissa on säilytystilaa käytännöllisissä hyllyissä, jotka on varustettu sinne sijoitettujen tavaroiden putoamisen estävillä kaidetangoilla. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

7 HYMER ML-T Oleskelutila Vahva elämisen tunne. Mukava oleskelutila Viihtyisää tunnelmaa HYMER ML-T 580:n oleskelutilassa kauniisti muotoillun istuinryhmän, Trentino päärynäpuu kalustesävyn ja uuden Cremissimo-tekstiilinahkayhdistelmän ansiosta. Paljon istumapaikkoja Paras näkyvyys HYMER ML-T 560:n tyylikkäässä Komfort-istuinryhmässä on tilaa 4 hengelle oleskelutilan suuren pöydän ja sen Taulutelevision teline on HYMER ML-T -mallissa tarvittaessa vedettävissä alas. Näin se voidaan suunnata

8 käännettävän jatkolevyn ympärillä. sellaiseen asentoon, mistä se näkyy parhaiten oleskelutilaan, ja sen jälkeen siirtää jälleen vaivatta takaisin. Uusi kangas istuimissa Lisävarusteena HYMER ML-T 560 -malliin saatava L-istuinryhmä ilahduttaa silmää uudella Santorinkangasyhdistelmällä. Ohjaamon istuin (Santorinkangasverhoilu) Ohjaamon istuin (Cremissimokangasverhoilu) Vakiona HYMER ML-T -mallin ohjaamoon saatavat kääntyvät istuimet on päällystetty asunto-osan kankaalla ja niiden korkeus on säädettävissä. Kuvassa on lisävarusteena saatavat kääntyvät Aguti Ergoflex -pilottiistuimet, joissa on myös asunto-osan kangas (tässä Santorin-kangasverhoilu), ja niiden korkeutta ja kallistusta voidaan säätää. Vakiona HYMER ML-T -mallin ohjaamoon saatavat kääntyvät istuimet on päällystetty asunto-osan kankaalla ja niiden korkeus on säädettävissä. Kuvassa on lisävarusteena saatavat kääntyvät Aguti Ergoflex -pilottiistuimet, joissa on myös asunto-osan kangas (tässä kangas-tekstiilinahkayhdistelmä Cremissimo), ja niiden korkeutta ja kallistusta voidaan säätää.

9 Oleskelutila Oleskelutila vaikuttaa lisävarusteena saatavassa Palatino Creme -kalustesävyssä tyylikkäältä ja hienolta tässä yhdistettynä samoin lisävarusteiseen Aureus-verhoiluun, johon kuuluu HYMER ML-T -mallissa päiväpeitto, pöytäliina ja tyynyt. Panoraamakattoikkuna Panoraamaikkuna Paljon valoa vakiona HYMER ML-T:n oleskelutilassa LEDvaloilla varustetun HYMERin panoraamakattoikkunan ansiosta. Ohjaamon kattoon on valinnaisesti paketissa saatavissa käsin avattava panoraamaikkuna, mikä tuo vielä enemmän päivänvaloa sisään. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

10 HYMER ML-T Nukkumistila Tervetuloa kauniiden unien valtakuntaan. Korkeat tai matalat Erillisvuoteet ovat HYMER ML-T 580 -mallissa todella mukavat. Lisäksi voit valita ne nukkumistilaan korkeana tai matalana mallina. Tilaa kerrakseen Tilaa vaatteille Parivuode täyttää HYMER ML-T 560 -mallissa suurella vuodealallaan melkein koko nukkumistilan, mutta silti Erillisvuoteiden alla olevan vaatekaapin ja korkean vaatekaapin ansiosta HYMER ML-T 580 tarjoaa paljon

11 siihen pääsee vaivatta. tilaa lomavaatevarastolle. Suuri lepotila Pitkittäisistä erillisvuoteista voidaan lisävarusteena saatavan lisäpehmustepalan ja portaiden avulla helposti taikoa HYMER ML-T -mallin nukkumistilaan suuri yhtenäinen makuutila. Takavuoteet Hoch-Kleiderschrank Nukkumistilan takavuoteissa on vakiona monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat sekä korkealaatuiset patjanalustat. Matkavaatteille löytyy paljon tilaa HYMER ML-T 560 mallin korkeasta vaatekaapista, jonka leveys on 36 cm.

12 Nukkumistila (Palatino Creme -kalusteet) Uudet Palatino Creme -kalusteet luovat miellyttävän tunnelman. HYMER ML-T 620:n takaosassa olevissa erillisvuoteissa voidaan hyvin yhdistää erilaiset nukkumistottumukset. Vaatetangollinen vaatekaappi Vaatekaappi Vaatetangollinen vaatekaappi HYMER ML-T:n nukkumistilassa. Vaatekaappi HYMER ML-T -mallin nukkumistilassa.

13 Saarekevuode Koko matkavaatevarastolle on paljon tilaa korkeissa kaapeissa saarekevuoteen molemmilla puolilla HYMER ML-T:n nukkumistilassa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

14 HYMER ML-T Keittiö Paratiisi innokkaille kokkaajille. Pidennettävä työtaso Työtaso laajenee yhdellä liikkeellä ihanteellinen ratkaisu lisätilan saamiseksi HYMER ML-T -mallin keittiöön. Suuri sivukeittiö Kaikki järjestyksessä Vapaasti eri kokoihin jaettavissa olevat vetolaatikot ja käden ulottuvilla olevat yläkaapit ovat tämän suuren sivukeittiön parhaita puolia HYMER ML-T -mallissa. HYMER ML-T 560:n molemmat mitä erilaisimmille keittiötarvikkeille sopivat apteekkarinkaapit huolehtivat järjestyksen säilymisestä keittiössä.

15 Kulmakeittiö (Palatino Creme) Apteekkarinkaappi HYMER ML-T -matkailuauton tilavaan kulmakeittiöön voidaan valita myös uuni (tässä lisävarusteena saatavat Palatino Creme -kalusteet). Keittiössä kaksiosainen, täyskorkea apteekkarinkaappi, jonka hyllyt voidaan vetää myös erikseen ulos. Apteekkarinkaappi Keittiössä kaksiosainen, täyskorkea apteekkarinkaappi, jonka hyllyt voidaan vetää myös erikseen ulos.

16 Apteekkarinkaappi Täyskorkeaan apteekkarinkaappiin mahtuu koko joukko ruokavarastoja HYMER ML-T -mallissa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

17 HYMER ML-T Pesutila Täällä oleskelee mielellään. Tilavaa ja nykyaikaista HYMER ML-T 560 ja 580 -mallien Komfort-pesutilan valtteina ovat erillinen, tilava suihku, jossa on paljon seisomatilaa, nykyaikainen leveä WC-istuin ja koroke. Kuivat jalat Turvalliset hyllyt Erillisen suihkuseinän edut: kun se on auki, Komfortpesutilassa on paljon tilaa liikkua. Kun se on kiinni Pesutilan tilavaan kaappiin mahtuu kaikki tarvittava. HYMER asentaa vakiona kiinnitysnauhat hyllyihin, jotta

18 HYMER ML-T -mallissa, pysyvät jalat ulkopuolella kuivina. kaikki pysyy pesutilassa paikallaan. Tyylikäs pesuallas Tyylikäs Cool Glass -pesuallas on todellinen silmänilo HYMER ML-T:n pesutilassa: materiaali on puristettua lasipölyä ja erittäin korkealaatuinen. Suihku Vario-premiumpesutila HYMER ML-T -mallin suihkun käteviin lokeroihin voidaan laittaa shampoo ja suihkusaippua. HYMER ML-T 540 -mallissa on Vario-premiumpesutila avoimen pesutila-wc-yhdistelmän muodossa.

19 Kylpyhuone Kiinteäovinen kylpyhuone HYMER ML-T 620 -mallissa. Hyllytilaa Leveän WC-istuimen yläpuolella oleva kätevä hylly HYMER ML-T 540 -mallin Vario-pesutilassa tarjoaa lisätilaa pesutarvikkeille.

20 Kylpyhuoneen suihku Korkealaatuinen puuritilä on saatavissa suihkualtaaseen lisävarusteena kuvassa HYMER ML-T 620:n kylpyhuone. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

21 HYMER ML-T Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot. HYMER ML-T 540 Basis price ,- Mitat 636x222 Vuodepaikat (SA) HYMER ML-T 560 Basis price ,- Mitat 698x222 Vuodepaikat (SA) HYMER ML-T 580 Basis price ,- Mitat 698x222 Vuodepaikat (SA) HYMER ML-T 620 Basis price ,- Mitat 779x222 Vuodepaikat (SA) HYMER ML-T 630 Basis price ,-

22 Mitat 779x222 Vuodepaikat (SA)

23 HYMER ML-T Vakiovarustus HYMER ML-T -matkailuauton varustus on yhtä suurenmoinen kuin sen tilatkin. Lukuisia tasokkaita ratkaisuja on vakiona, ajoneuvon rakenteesta aina sisustuksen korkealaatuisiin yksityiskohtiin. Tervetuloa tutustumaan HYMER-jälleenmyyjän luona. Vahva takaveto Säilytystilaltaan suuri talli Lämmitetty alusrakenne HYMER ML-T:n takaveto selviää helposti kahden tonnin kuormasta. Vahvan takavetonsa ansiosta Sprinter loistaa tasaisella ja kaikissa maantieolosuhteissa suvereenilla ajokäyttäytymisellään ja tämä yhdistettynä erinomaiseen ajomukavuuteen. Vakiona tallinovet vasemmalla ja oikealla, tallin korkeus 121 cm, kantokyky 350 kg ja laadukkaat kaasujousi-iskunvaimentimet. HYMER ML-T -mallissa on paljon säilytystilaa. Alapohjaan on sijoitettu eristettyihin altaisiin raikasvesi- ja harmaavesisäiliöt, joiden ympärillä kiertää lämmin ilma. Kaikki vesijohdot ovat HYMER ML-T mallissa jäätymiseltä suojattuina lämmitetyssä asuintilassa. Lukuisat, optimaalisesti sijoitetut lämminilmasuuttimet takaavat täydellisen hyvänolon lämpötilan koko matkailuautossa. Pysyvä suoja alhaaltapäin Truma Combi 6 -lämmitys Ilman kylmäsiltoja Vettymättömän lasikuituvahvisteisen alapohjansa ansiosta matkailuautot ovat käytännössä immuuneja sääoloista johtuville vaurioille. Edes kiveniskut, tiesuola tai lika eivät vahingoita HYMER ML-T -mallin pohjaa mitenkään erinomainen lähtökohta pitkälle käyttöiälle. Vakiona asennettava 6000 watin Truma Combi 6 huolehtii pakkasillakin tehokkaasti ja vaivatta miellyttävästä sisälämpötilasta HYMER ML-T -mallissa. Se on sijoitettu keskeiselle paikalle istuinryhmän alle, jolloin lämpö jakautuu optimaalisesti koko matkailuautoon. Seitzin laadukkaiden S7kehysikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa HYMER ML-T mallissa ihanteellisen lämmöneristyksen. Jauhemaalatut alumiinikehykset ovat erittäin kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros.

24 Varmaa käsittelyä Portaatonta asumista Täydellistä TV-nautintoa Kaikki keittiölaatikot on laakeroitu, ja ne liukuvat erittäin kevyesti. Laadukkaan servo-softvetomekanismin ja yhdellä kädellä avattavien push-lock-sulkimien ansiosta ne eivät aukeile HYMER ML-T -mallissa eivätkä pidä ääntä ajon aikana. Asunto-osan lattia kulkee HYMER ML-T -mallissa ohjaamosta takaosaan asti yhdessä tasossa. Etu, jota ainakin iäkkäämmät matkailijat osaavat arvostaa, sillä kompastumista ei enää tarvitse pelätä. Kun taulutelevision teline kuuluu muutoin useimmiten erikoisvarusteisiin, HYMER ML-T mallissa se on asennettu vakiona. Liikkuvan pidikkeen avulla LEDtaulutelevisio voidaan asettaa parhaaseen asentoon mukavaa television katselua varten. Säästeliäs LED Radio- ja TV-valmius Ulkovalo Matkailuauton koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla LEDtekniikalla. Tämä säästää 3/4 HYMER ML-T:n virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöikää monilla tunneilla. Koska LED-valot eivät myöskään kuumene, lisäävät ne paloturvallisuutta ja vähentävät onnettomuusriskiä. Oleskelutilojen ja nukkumistilan kaiuttimet, johdot, pistorasiat sekä radioantenni on asennettu valmiiksi jokaiseen matkailuautoon vakiona jo tehtaalla. TV ja radio on siten helppo liittää järjestelmään. Myös tehokas, sadevesikourullinen LED-ulkovalo kuuluu jo vakiovarustukseen. Se valaisee kattavasti HYMER ML-T:n ulko-oven ympäristön ja helpottaa pimeällä autoon nousemista. Viileänä mukana Helppoa tyhjennystä Paras nukkumismukavuus Kapeasta ulkomuodosta huolimatta keittiöön mahtuu vakiona Smart Tower -jääkaappi, jonka tilavuus on kokonaista 142 litraa plus 15 litran pakastelokero. Sisätilat ovat selkeät ja käytännölliset. Harmaavesisäiliön tyhjennys voidaan HYMER ML-T -mallissa ohjata mukavasti napin painalluksella. Siinä on sähköinen venttiili, joka voidaan avata ja sulkea takatallin sivulla olevasta kytkimestä. HYMER ML-T -mallien kaikissa vuoteissa on vakiona laadukkaat monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat, jotka tukevat kehon kaikkia osia. Takavuoteiden hengittävät patjanaluset takaavat hyvän ilmanvaihdon.

25 Hyvänolon tunne Yksilöllisiä lämpötila-asetuksia ja nopean vedensaannin ja lämmityksen boost-toimintoa voidaan HYMER ML-T -mallissa ohjata ajastimella vakiona olevasta Truma CP plus -keskuskäyttöosasta. HYMER ML-T -mallien vakiovarusteiden täydellinen luettelo Ajoneuvoalusta Mercedes-Benz 313 CDI, 95 KW/ 129 PS, Euro 6 Ajoassistentti Sivuttaistuuliassistentti ABS (lukkiutumattomat jarrut) / ASR (luistonesto) / EBV (elektroninen jarruvoimansäätö) ja ESP (elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä) Vahvistettu laturi 14 V / 180 A Komfort-turva-alusta Molempien kuljettajien airbag (huomio: turvaistuinta ei saa kiinnittää selkä menosuuntaan) Valoautomatiikka integroituna ajovaloihin Sähkösäätöiset lämmitettävät ulkopeilit Ohjaamon sähköikkunat ja keskuslukitus Taka-akselin roiskeläpät Kori HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä Avattava ikkuna takana oikealla pimennysverholla (plissee) ja hyönteisverholla HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa Koristeteippaukset harjattu titaani

26 Arvostettu PUAL-menetelmä vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 35 mm) ja raamiikkunoilla Suuret tallinovet oikealla ja vasemmalla Ohjaamon pimennysverho laadukasta pliseerattua kangasta Sähköporras 1-tasoinen Oleskelutilan HYMER panoraama-kattoikkuna 80 x 50 cm LED-valaistuksella Korin ovessa ikkuna ja sisäverhoilu GFK kevytrakennelattia XPS-eristyksellä Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta Tallin kantavuus maks. 350 kg:oon (lisähintaan 450kg) LED-ulkovalo sadevesikourulla 360 kääntyvä, pitkittäin ja poikittain liikuteltava luksuspöytä aidolla puukehikolla (vain L-ryhmän yhteydessä) Kääntyvissä kuljettajanistuimissa asunto-osan kangas sekä korkeudensäätö Istuinryhmä edessä 2 integroidulla 3-pistevyöllä Takana monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat laadukkailla patjanalusilla (kudos) takaavat hyvän ilmanvaihdon Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah Säätöpaneli Truma CP plus Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö 100 l Kiertoilmalämmitys Combi 6 Eristetty ja lämmitetty raikasvesisäiliö 20/120 l Sähkötoiminen harmaavesisäiliön tyhjennys Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Multimedia Litteän näytön kiinnitysteline Radio-/ TV-valmius, 12 V pistorasian, pintaan upotetut kaiuttimet makuuhuoneessa takana, radio- ja DVB-T antenni Keittiö Erityisen leveä, vapaasti osiin jaettava keittiön vetolaatikko

27 Smart-Tower jääkaappi 142 l Keittiössä Servo-Soft Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

28 HYMER ML-T Lisävarusteet Haluatko HYMER ML-T -matkailuautoosi vielä enemmän yksilöllisiä ratkaisuja? Siihen on valittavissa monia hienoja lisävarusteita. Pienen valikoiman siitä näet tällä sivulla. HYMER-jälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään täydellisestä valikoimasta. Ajoavustinpaketti Hightech keittiössä Power-paketti Lisävarusteena saatava Collision Prevention Assist ilmoittaa, kun välimatka on liian lyhyt. Kaistavahti varoittaa, kun olet ajautumassa ulos tieltä ja automaattinen kaukovaloavustin takaa parhaimman näkyvyyden yöllä. Valo- ja sadetunnistimet kytkevät hämärän laskeutuessa valot tai sateen alkaessa lasinpyyhkimet automaattisesti HYMER ML-T matkailuautoon. Thetfordin liesi- ja uuniyhdistelmä tekee keittiöstä yhtä mukavan kuin kotona. Paistaa, grillata, keittää monien käyttömahdollisuuksien ansiosta kaikkien herkkujen valmistus on mahdollista HYMER ML-T -mallissa. Eri osat on hyvin helppoa puhdistaa. Power-pakettiin kuuluu toinen ja kolmas akku, jotka ovat ulkopuolen säilytystilassa helposti käsillä, sekä vaihtosuuntaaja, joka toimittaa luotettavasti 1800 W tehon HYMER ML-T -mallin 230 V -sähköverkkoon. Katseenvangitsija Seitsemän vaihdetta Vesikiertoinen lämmitys Voit valita HYMER ML-T:n ohjaamon monista eri värivaihtoehdoista ja ehkä tuntea jopa valinnan tuskaa: grafiitinharmaa, loistava hopea, dolomiitinruskea, musta, helmenharmaa (katso kuvaa) ja paljon muuta. Lisävarusteena saatava 7G-Tronic momentinmuunninautomatiikka takaa pehmeän, kulutuksen mukaisen ajon. Eteenpäin ajon seitsemän vaihdetta eivät salli kierroslukuhyppäyksiä vaihdetta vaihdettaessa, siten HYMER ML-T:n moottori pidetään jatkuvasti suotuisalla käyntinopeusalueella. Laadukas vaihtoehto kiertoilmalämmitykselle on HYMER ML-T -mallissa ALDEn vesikeskuslämmitys, joka lukuisine pattereineen tuottaa erittäin miellyttävää lämpöä. Tilauksesta järjestelmän saa myös energiaa säästävällä lämmönvaihtimella (pohjaratkaisun mukaan).

29 Multimedia-paketti HYMER ML-T:n nykyaikaisesti varustettuun TV-oleskelutilaan kuuluu 19 tuuman LEDtaulutelevisio sekä kaiuttimet, kaukosäädin, DVD-asema ja HYMER Smart-Multimedia-järjestelmä. HYMER ML-T -mallien vakiovarusteiden täydellinen luettelo Alusta Euro Mercedes-Benz 316 CDI, 120 KW/ 163 PS, Euro ,- Mercedes-Benz 319 CDI, 141 KW/ 190 PS, Euro ,- Kytkettävä neliveto 11390,- Korotettu kokonaispaino 3,8 t 260,- Korotettu kokonaispaino 3,88 t 260,- Kokokonaispainon korotus 4,05 t 260,- Kokonaispainon korotus 4,2 t 260,- Polttoainesäiliö 100 l 380,- Alustailmastointi Tempmatik 2040,- Taka-akselin täysilmajousitus 7310,- Automaattivaihteisto 7G-TRONIC 2710,- Wandler-automaattivaihteisto 1870,- Bi-Xenon-Scheinwerfer mit statischem Abbiege- u. Kurvenlicht und LED Tagfahrlicht 1200,- Bi-Xenon-Scheinwerfer ohne Abbiege-u. Kurvenlicht und LED Tagfahrlicht 1040,- Sumuvalot kääntymisvalolla 300,- Halogeenisumuvalot 300,

30 Ajoassistenttipaketti (törmäys-, kaistavahti-, kaukovaloassistentti ja valo- ja sadetunnistin) 1510,- Monitoimiratti matkalaskurilla 510,- Vakionopeussäädin (Mercedes) 420,- Vetokoukku 1660,- Alumiinivanteet 4 kpl 16" 1040,- Varapyörä (teräs) 16" sis. kiinnityksen takatavaratilassa 370,- Stollenreifen BF-Goodrich All Terrain 245/75 R 16 (inkl. Tachoangleichung) 1790,- Rengaspainetunnistimet 470,- Kromattu jäähdyttimenritilä 280,- Mercedes Komfort-kuljettajanistuimet (istuimen kallistuksensäätö ja mekaaninen ristiselän tuki) 300,- Ajovalojen pesulaite 390,- Kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lämmitys 720,- Maalattu etupuskuri (ajoneuvon värinen) 610,- Kori ulkoa Euro Ohjaamon ulkoväri mustanharmaa / kori valkoinen Ohjaamon ulkoväri (metalli): grafiitinharmaa, briljanttihopea, dolomiittiruskea, obsidiaanimusta, helmenhopea 1450,- Ohjaamon ulkoväri mustaharmaa / kori sierraharmaa metalli 2500,- Fantastic Vent keittiössä 470,- Kaksoislasitettu HYMER Panoraama kattoikkuna 80 x 50 cm takavuoteen yläpuolella 420,- Avattava ikkuna takana vasemmalla hyönteis- ja pimennysverholla 310,- Avattava ikkuna takana oikealla pimennys- ja hyönteisverholla 310,- Markiisi Omnistor adapterilla 3,0 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1040,- Markiisi Omnistor adapterilla 4 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1410,- Markiisi Omnistor adapterilla 4,5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1560,- Panoraamakatto ohjaamon yläpuolella, manuaalisesti avattava 1240,

31 Pyöräteline 3 pyörälle Ulos vedettävä moottoripyöräteline, käytettävissä myös kahdelle polkupyörälle 350,2500,- Turvalukko asunto-osan ulko-oveen 300,- Komfort-tukijalat takana (2 kpl) 310,- Kattokaiteet takatikkailla ja alumiinisella kattolevyllä 670,- GFK-kattopinnoite 720,- Komfort-ulko-ovi ikkunalla 410,- Kori sisältä Komfort L-ryhmä Lounge-verhoiluilla, 2 integroidulla 3pistevyöllä sekä puukehyksisellä pöydällä, joka liikkuu pitkittäin ja poikittain Euro 520,- Alaslaskettava parivuode istuinryhmän yläpuolelle kylmävaahtopatjalla 1560,- Kääntyvät, korkeussäädettävät ja kallistettavat Aguti Ergoflex pilotti-istuimet asunto-osan kankaalla 1140,- Ohjaamon laskospimennysverho 440,- Suihkun lattiassa puuritilä 150,- Suihkun taitettava puuistuin 170,- Korin ovessa hyönteisovi 390,- Vuoteen levityskappale erillisvuoteiden väliin 200,- Lisäverhoilupala vuoteen jatkamiseksi (10 cm) 120,- Erillisvuoteet takana pitkittäin matalana versiona, talli, tallinovet oikealla ja vasemmalla Lisäverhoilupala kuljettajanistuimesta ja alas laskettavasta pöydästä muodostettavaan lisävuodepaikkaan 310,- L-ryhmä / istuinryhmä mahdollista muuttaa vuoteeksi sisältäen lisäverhoilupalan ja alas laskettavan pöydän 410,- Takavuoteen/takavuoteiden vuodejärjestelmä lautasjousilla 510,- Riflapeltipohja ja huopaverhous takatallissa 410,- Ulkosuihku tallissa 280,- Kaksinkertainen eristeverho ohjaamoon 260,- Ohjaamon jalkatilan eristematto 140,

32 Sisustus Euro Kalustesävy Trentino Birnbaum Kalustemaailma Palatino creme 930,- Kojetaulun koristesarja, puujäljitelmä 400,- Sisustuspaketti: 2 koristetyynyä ja päiväpeitto takavuoteelle /vuoteille 200,- Kangasyhdistelmät Castello, Millau, Pico, Santorin, Varuna Kangasyhdistelmä Paradiso (Eco Tech ) 1040,- Keinonahka- / kangasyhdistelmät Cremissimo, Etna, Martinique, Santana 1040,- Nahka-/kangasyhdistelmä Tobago 1560,- Nahkaverhoilu Kiesel 2810,- Tyylimaailma Aureus (sisältäen Aureus kangasyhdistelmän, Palatino creme kalustemaailman, asunto-osan laskosverhon, koristetyynyt ja pöytäliinan) 1350,- Ohjaamon ja korin lattiamatto Roma/Samara, irrallisena Lämmitys ja tekniikka 410,- Euro Hälytyslaite Thitronik kuljettajanoveen/-iin, korin oveen sekä 2 tallinoveen tai tavaratilaluukkuun 730,- Tunnelmavalaistus 520,- Kaasun ulosotto sulkuhanalla 200,- Korin toinen akku (95 Ah AGM) sisältää 18 A lisälaturin 470,- Lisäpistorasiat 5x230V/2x12V/2xUSB 410,- Kattoilmastointi Truma Aventa Comfort 2080,- Lattialämmitys (sähköllä) käveltävällä alueella 630,- SOG-ilmanvaihto 240,- Automaattinen kaasupullonvaihtaja Truma Duo Control CS jäänsulatuksella 310,- Truma-kaasulämmitys Combi 6 sähkövastuksella 1800 W 560,- Ohjaamon Webasto diesellämmitys 1930,- Vesikeskuslämmitys ALDE 2920,- Vesikeskuslattialämmitys 930,

33 Lämmönvaihdin ALDE-vesikeskuslämmitykseen 930,- Multimedia Euro 19" litteä LED-näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER Smart-multimediajärjestelmällä (DVBT/C, DVB-S2) 1140,- Toinen LED-näyttö makuuhuoneessa: 19" TFT, integroidut kaiuttimet, DVD-asema, DVB-T/C, DVB-S2, johdot ja seinäteline 1350,- Autoradio CD-/MP3-soittimella 310,- Autoradio DAB+ CD-/MP3-soitin 470,- Peruutuskamera (väri) 4" monitorilla & yksink. kameralla 730,- Kaksinkertainen-DIN navigointilaite: sis. DVD-soittimen, peruutuskameran kaksinkertaisella linssillä ja linssinsuojuksella 3130,- Satelliittiantenni Caro digital Vision (matala antenni ilman viritintä) 2600,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitalinen, ilman viritintä 3020,- Keittiö Euro Thetford uuni integroituna keittiöön 700,- Liesi-/uuniyhdistelmä Thetford Aspire 780,- Paketit Euro HYMER ML-T Komfort-Line-paketti 3440,- HYMER Power-paketti 2290,- HYMER ML-T ALDE Arktis-paketti ,- HYMER ML-T ALDE Arktis-paketti , = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

34 HYMER ML-T Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Tekstiili Castello Millau Pico Aureus-tekstiilit Santorin Varuna Tobago Paradiso (Ecotech / Tekstiili) Leder Kiesel (Aito nahka) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Aito nahka / kangas

35 Tekstiilinahka / kangas Cremissimo Etna Martinique (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Santana (Valinnaiset lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Puusävy

36 Palatino Apfel Trentino Birnbaum

37 HYMER ML-T ja HYMER ML-I HYMER ja ROHLEDER Aureus ja Kariba -tekstiilien myötä HYMER on nyt ottanut käyttöön myös Q2-kangasmerkin ROHLEDERtekstiilivalmistajalta, jonka pehmuste- ja verhokankaat valmistetaan ainoastaan Saksassa reiluissa työolosuhteissa. Erityisesti ROHLEDER-yritykselle kehitettyjen Hitex -lankojen käytön ansiosta Q2kankaan puhdistusominaisuudet ovat erinomaiset, ja lisäksi se kestää erinomaisesti kulutusta ja valon vaikutusta. Loistavien saksalaisten laatutuotteiden valmistajina oli vain ajan kysymys, milloin HYMER ja ROHLEDER aloittavat yhteistyön. Nämä hienot kankaat saavat tästä eteenpäin pukea maineikkaat matkailuvaunut ja matkailuautot tyylikkään näköisiksi. Laatulupaus Värjäykseen käytetään vain vaarattomia ja Saksassa hyväksyttyjä väriaineita. Q2-merkki on saanut ITV Denkendorf -laitokselta tiukan lääketieteellisen tarkastuksen jälkeen Keholle ystävällisten tekstiilien tarkastussinetin. Q2 täyttää Saksan Sininen enkeli -ympäristömerkin RAL-UZ 117 vaatimukset. Kaikki Q2langat ovat sertifioitu ÖKO-Tex-standardin 100 mukaan ja vaarattomia ympäristölle. Puhdistus Q2-kankaassa on erityisesti Rohleder-yritykselle kehitettyjen Hitex -kuitujen ansiosta erinomaiset hoito- ja puhdistusominaisuudet. Puhdistus on mahdollista ilman erikoisvälineitä: Lämmintä vettä ja shampoota vesiliukoiseen likaan (80 % kaikista asuintilojen likaläiskistä on vesiliukoisia) Asetonia muuhun kuin vesiliukoiseen likaan Laimennettua kloorivalkaisuainetta muualta tarttuneisiin väriainekerääntymiin (esim. tekstiilit) Videon sekä Q2-kankaiden tarkat puhdistusohjeet löydät Download-kohdasta, sivustost Aureus-tekstiilit Tyylikästä, ajatonta ja samalla vielä helppohoitoistakin tällaisena Aureus-tekstiilityyli näkyy Hymermobil ML-I ja HYMER ML-T -mallisarjojen matkailuautoissa. Kaikki kankaat, verhot mukaan lukien, ovat

38 pestävissä ja valonkestäviä. ROHLEDERin Hitex -kutomon Q2-merkkikankaiden ansiosta istuinpinnoissa ja selkänojien pehmusteissa on erittäin hyvä hankauskesto. Vaaleat Créme, Taupe ja Alabaster -värisävyt tuovat jokaiseen matkailuautoon viihtyisän tunnelman ja väriltään yhteen sopivat tyynyt, verhot ja muut sellaiset tekevät liikkuvasta kodista täydellisen! Aureus-tyyliin sisältyy seuraavat yksityiskohdat: Palatino Creme -kalusteet Kaunis Aureus-kangasyhdistelmä Väriltään yhteensopivat laskosverhot (sopivana muotoiluna) ja kaunista koristekangasta olevat sivuverhot Ulkonäöltään samantyylinen oleskelutilan pöytäliina ja tyyny Nukkumistilan päiväpeitto ja 2 tyynyä samaa designia Tilattavissa HYMER ML-T ja HYMER ML-I -malleihin Sivuverhot Päiväpeitto, oleskelutilan tyyny, sivuverhot, kaitaliina Kaihdin Selkänojapehmuste Sisustusnäkymiä Aureus-tyyliä Istuin-/selkänojapehmuste, nukkumistilan tyynyt

39

40 HYMER ML-T Neliveto Nelivetoinen ML-T selviää helposti vaikeista tieolosuhteista, lumesta, jäästä ja sorateistä. Matkailuauton voi valmistella tällaisia ajoja varten kojelaudassa olevasta keinukytkimestä, joka kytkee etupyörävedon päälle. Voimansiirto jakautuu etu- ja taka-akselille suhteessa 35:65. Neliveto korottaa ajoneuvon tasoa noin 8,5 cm verran, jolloin myös ramppi- ja kaltevuuskulmat sekä kahluusyvyys suurenevat vastaavasti. Nelivedon ollessa päällä ML-T:n vääntö ja sivuttaisohjautuvuus sekä vetolujuus lisääntyvät ja sitä voi ajaa yhtä mukavasti kuin tavallista maastoautoa. Ota huomioon, että nelivetoa ei ole saatavissa HYMER ML-T 620 -pohjaratkaisuun. HYMER ML-T Neliveto - Edestä HYMER ML-T Neliveto - Takaa Matkailuauto, johon voit luottaa myös maapohjan ollessa irtonaista: nelivetoinen HYMER ML-T. Vuoristossa tai rannalla, kostealla niityllä tai hiekassa 4x4 matkailuauto HYMER ML-T -neliveto ei jätä sinua pulaan. Ilmanimuliitäntä Varapyörä Valinnaisesti ilmanimuliitäntä tekee HYMER ML-T nelivedosta todellisen joka paikan matkailuauton, jolla myös kahlattavan paikan tai pienien virtauspaikkojen ylitys onnistuu ongelmitta. Kuten jokaisessa oikeassa maastoautossa myös HYMER ML-T -nelivedossa on perään sijoitettu varapyörä valinnaisesti.

41 SUV-renkaat Maapohja HYMER ML-T -nelivetoon valinnaisesti saatavat SUVrenkaat sopivat jokaiseen maastoon. Voimakas, vahva ja luotettava, sitä HYMER ML-T neliveto on melkein millä tahansa eteen tulevalla maapohjalla. Soratiet Kiviset reitit Nelivetoinen ML-T selviää helposti vaikeista tieolosuhteista, lumesta, jäästä ja sorateistä. Mikään matka ei ole HYMER ML-T -nelivedolle liian kivinen. Se selviää vahvana melkein mistä tahansa maastosta. Ramppikulma HYMER ML-T -neliveto: auto, jolla taitat kaikki matkat vaivattomasti. Neliveto korottaa ajoneuvon tasoa noin 8,5 cm verran, jolloin myös ramppi- ja kaltevuuskulmat sekä kahluusyvyys suurenevat vastaavasti.

42 HYMER ML-T Fahrassistenz-Systeme Turvallisuus ei ole vain HYMER-yhtiössä etusijalla, vaan sillä on Mercedes-Benzillä jo kehityksen ja valmistuksen aikana tärkein merkitys niin, että nämä tähdellä varustetut autot lukeutuvat luokkansa turvallisimpiin ajoneuvoihin. Pakettiautoissa ainutlaatuisten turvallisuuspakettiensa ansiosta ei Sprinterin tarvitse enää jäädä yhdenkään henkilöauton varjoon. Lukuisat vakiona tai lisävarusteena saatavat turvallisuusvarusteet auttavat osaltaan onnettomuusriskien vähentymisessä ja ajomukavuuden lisääntymisessä. Serienmäßige Assistenz-Systeme: Weltneuheit: Der serienmäßige Seitenwind-Assistent beim HYMER ML-T. Als erster Transporter verfügt der Mercedes-Sprinter über einen serienmäßigen Seitenwind-Assistenten. Der HYMER ML-T ist das erste Reisemobil, das ab Januar 2015 serienmäßig mit diesem SeitenwindAssistenten ausgestattet sein wird. Der Seitenwind-Assistent erkennt mittels seiner Sensoren rechtzeitig auf das Fahrzeug einwirkende Kräfte durch Seitenwindböen sei es auf einer Brücke oder beim Überholen eines Lkw und unterstützt den Fahrer beim Halten der Spur. Ab einer Geschwindigkeit von 80 km/h korrigiert er den Kurs des Fahrzeugs durch automatische Bremseingriffe an den Rädern auf der dem Wind zugewandten Fahrzeugseite. So kann der Seitenwind-Assistent unangemessene Reaktionen verhindern und das Sicherheitsgefühl des Fahrers steigern. Der Seitenwind-Assistent ist für alle vor Januar 2015 ausgelieferten HYMER ML-T übrigens ganz unkompliziert per Softwareupdate auch als Nachrüstlösung erhältlich. Für die konkreten Möglichkeiten und Modalitäten der fachmännischen Nachrüstung kontaktieren Sie bitte einfach Ihren HYMERHandelspartner. Vorteil: Der Fahrer erfährt eine spürbare Entlastung. Sein Sicherheits- und Komfortgefühl wächst, und unangemessene Fahrerreaktionen bei Böen werden verhindert. Mittels einer Kontrollleuchte im Kombiinstrument wird der Fahrer außerdem auf das Eingreifen des Systems aufmerksam gemacht. Der Seitenwind-Assistent wird ab einer Geschwindigkeit von 80 km/h aktiviert. ADAPTIVE ESP : Stabilität in Millisekunden. Das ADAPTIVE ESP ist ein Fahrdynamikregelsystem der neuesten Generation, das den Beladungszustand des Fahrzeugs berücksichtigt. Es greift aktiv in bestimmten gefährlichen Fahrsituationen durch gezielte Bremseingriffe an einzelnen Rädern ein und bewirkt eine bedarfsgerechte Anpassung der Motorleistung, um so den Fahrer zu unterstützen, die kritische Gefahrensituation bewältigen zu können. Es verbindet die Funktionen von Antiblockiersystem ABS, Antriebsschlupfregelung ASR, Elektronischer Bremskraftverteilung EBV, Bremsassistent BAS und dem Anfahrassistenten AAS bei gleichzeitiger Erweiterung um eine Fahrstabilitätshilfe. Achtung: Das ADAPTIVE ESP kann die Gesetze der Fahrphysik nicht außer Kraft setzen. So kann z. B. ADAPTIVE ESP ein Schleudern infolge Aquaplaning nicht verhindern. Überschreitet ein Fahrer den physikalischen Grenzbereich, kann auch ADAPTIVE ESP einen Unfall nicht verhindern! Optionale, im Fahrassistenz-Paket erhältliche Systeme:

43 COLLISION PREVENTION ASSIST. Der COLLISION PREVENTION ASSIST als Bestandteil des Fahrassistenz-Pakets warnt visuell und akustisch bei zu geringem Abstand zu einem Fahrzeug oder Hindernis und unterstützt Sie bei einer Notbremsung. Es kombiniert eine radargestützte Abstandswarnung mit der Bremsunterstützung des Bremsassistenten BAS pro und hilft so dabei, die Gefahr eines Auffahrunfalls zu verringern. Die Abstandswarnung von COLLISION PREVENTION ASSIST basiert auf einem in die Frontpartie eingelassenen Mid-RangeRadarsensor, der in einem Geschwindigkeitsbereich von 30 bis 160 km/h permanent den Abstand zum vorausfahrenden Fahrzeug und dessen Relativgeschwindigkeit überprüft. Stehende Hindernisse können bis zu einer Geschwindigkeit von 70 km/h erfasst werden. Wird der Sicherheitsabstand zu einem vorausfahrenden Fahrzeug mehrere Sekunden lang unterschritten, erscheint eine Warnleuchte im Kombiinstrument. Wenn sich der Abstand aufgrund hoher Geschwindigkeit oder starker Beschleunigung schnell weiter verringert, ertönt zusätzlich ein Intervallton. Gleichzeitig aktiviert COLLISION PREVENTION ASSIST den Bremsassistenten BAS pro. Dieser errechnet den Bremsdruck, der notwendig wäre, um einen Auffahrunfall zu vermeiden. Tritt der Fahrer jetzt kräftig auf die Bremse, erhöht der Bremsassistent BAS pro falls erforderlich den Bremsdruck automatisch auf einen der Situation angepassten Wert. Im Falle einer Notbremsung verhindert das ABS ein Blockieren der Räder. Die Bremskraftunterstützung durch den Bremsassistenten BAS pro wird wieder aufgehoben, wenn das Bremspedal gelöst wird oder keine Kollisionsgefahr mehr besteht. Der COLLISION PREVENTION ASSIST ist nur als Bestandteil des Fahrassistenz-Pakets erhältlich. Er ist nicht einzeln bestellbar. Spurhalte-Assistent. Der Spurhalte-Assistent warnt den Fahrer bei unbeabsichtigtem Verlassen der Fahrbahn durch akustische und visuelle Signale. Beabsichtigte Spurwechsel werden vom System als solche erkannt und die Warnung unterbleibt. Er verfügt über eine an der Innenseite der Frontscheibe platzierte Kamera. Diese kann deutliche Fahrbahnmarkierungen registrieren, indem die Kontrastunterschiede zwischen Belag und Begrenzungslinien ausgewertet werden. Ein elektronisches Steuergerät verarbeitet die Kameradaten und die Aktivitäten des Fahrers, um zu ermitteln, ob das Verlassen der Spur beabsichtigt oder unbeabsichtigt ist. Wird ein unbeabsichtigtes Verlassen der Fahrspur erkannt, warnt das System akustisch und visuell. Die Gefahr von Unfällen wegen Sekundenschlaf oder nachlassender Konzentration kann so verringert werden. Der Spurhalte-Assistent ist nur als Bestandteil des Fahrassistenz-Pakets erhältlich. Er ist nicht einzeln bestellbar. Fernlicht-Assistent. Der Fernlicht-Assistent steuert das Fernlicht automatisch je nach Umgebungs- und Verkehrssituation für bestmögliche Sicht. Er wird von einer Monitorkamera hinter der Windschutzscheibe gesteuert, die permanent die vordere Fahrzeugumgebung und das Verkehrsgeschehen vor dem Fahrzeug erfasst. Bei Änderung der Lichtverhältnisse wird automatisch das Fernlicht aktiviert oder deaktiviert, je nach Umgebungs- und Verkehrssituation. Damit ist stets eine bestmögliche Ausleuchtung der Fahrbahn gewährleistet, was vor allem im Fernverkehr ein spürbares Plus an Komfort bringt. Der Fernlicht-Assistent ist nur als Bestandteil des Fahrassistenz-Pakets erhältlich. Er ist nicht einzeln bestellbar. Fahrlichtassistent mit Licht- und Regensensor. Der Fahrlichtassistent leistet besonders in der Abenddämmerung wertvolle Dienste, da er das Licht zum richtigen Zeitpunkt einschaltet. Und der Regensensor setzt bei einsetzendem Regen den Scheibenwischer

44 automatisch in Gang und passt die Wischfrequenz der Stärke des Niederschlags stufenlos an. Der Fahrlichtassistent ist nur als Bestandteil des Fahrassistenz-Pakets erhältlich. Er ist nicht einzeln bestellbar. Quelle: Daimler AG

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Highlights Ylellinen integroitu matkailuauto pariskunnille. HYMER DuoMobil -mallissa olemme yhdessä Schleinkoferin avioparin kanssa kehittäneet

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat

Tekniset tiedot ja hinnat Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 1 FIN ja hinnat 2014.2015 www.weinsberg.fi www.weinsberg.com Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 2 ssivulla 3 sivulla 8 sivulla

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND TEKNISET TIEDOT PUOLI-INTEGROIDUT MALLIT T 132 Mai Arvonisäveroinen perushinta Pituus / eveys / korkeus Perävaunuk. 12 % jarru. / jarrut.

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT 2016 MATKAILUAUTOT AILU AUTO TOT CARACOMPACT COMP ACT HINNAT JA TEKNISET TIEDOT RETKEILYAUTOT // CARABUS MATKAILUAUTOT // CARACOMPACT / CARAHOME / CARALOFT SUOMI SISÄLTÄÄ KAIKKIEN MALLIEN POHJARATKAISUT

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2019 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Hymermobil ML-I. Innovaatioiden kilometripylväät.

Hymermobil ML-I. Innovaatioiden kilometripylväät. Hymermobil ML-I Innovaatioiden kilometripylväät. Hymermobil ML-I Highlights Premium-integroitu 3,5 tonnin luokassa. Uusi Hymermobil ML-I on Mercedes-Benzin alustalle asennettu tyylikäs ja ketterä 3,5 tonnin

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Z-N626 LAITTEEN PIKAOPAS

Z-N626 LAITTEEN PIKAOPAS Z-N626 LAITTEEN PIKAOPAS FI SISÄLTÖ YLEISKUVAUS TIETOJA KÄYTTÖOHJEESTA... S. 02 TURVAOHJEET... S. 02 ENNEN ENSIMMÄISTÄ KÄYTTÖKERTAA... S. 02 LAITTEEN YLEISKUVAUS ZENEC-JÄRJESTELMÄ... S. 03 MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ...

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

DESIGN NEWS MATTI MÄKINEN EIN DESIGNER IN ANGEBOT WIE LOCKEN WIR DEN GEIST IN DIE FLASCHE?

DESIGN NEWS MATTI MÄKINEN EIN DESIGNER IN ANGEBOT WIE LOCKEN WIR DEN GEIST IN DIE FLASCHE? WIE KÖNNEN SIE MATTI MÄKINEN TREFFEN? EIN DESIGNER IN ANGEBOT EIN GELUNGENES PRODUKT WORAN ERKENNT MAN DAS GELUNGENE PRODUKT? WIE LOCKEN WIR DEN GEIST IN DIE FLASCHE? UND WAS BEDEUTET DIESES KURZ ZUSAMMENGEFASST?

Lisätiedot

RAPIDO HINNASTO 2017

RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO SARJA 6 FIAT Malli Hinta 650 Fiat 35 130 hv 68 200 665 Fiat 35 130 hv 72 200 666 Fiat 35 130 hv 71 100 690 Fiat 35 130 hv 71 700 604FF Fiat 35 130 hv 69 900 650FF Fiat 35 130

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLight

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLight Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLight 575 585 595 Hinta 90.300,- 90.300,- 90.300,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 316CDI Vakiomoottori 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2018 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Hinnasto 2018

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter

Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter HINNASTO 2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter VAKIO JA LISÄVARUSTEET Av.3250, 3665, 4325, korkea kattokorkeus Pro VARUSTELU

Lisätiedot

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% PUOLI-INTEGROIDUT ALUSTA - MOOTTORI 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D sis. Eco-Pack

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

Finanzmärkte III: Finanzmarktanalyse

Finanzmärkte III: Finanzmarktanalyse Finanzmärkte III: Finanzmarktanalyse Siegfried Trautmann /4 Finanzmärkte III : Finanzmarktanalyse Teil C : Makromarkt-Perspektive 8 Finanzmärkte 9 Preise und Renditen im Finanzmarktgleichgewicht 0 Empirische

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter

Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter HINNASTO 2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter VAKIO JA LISÄVARUSTEET Av.3250, 3665, 4325, korkea kattokorkeus Trend

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio.

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio. B-Klasse PremiumLine Integroitujen matkailuautojen luksusversio. HYMER Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot ovat juuri sitä,

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

IMPULSE-EDITION: VIELÄ ENEMMÄN NAUTINTOA

IMPULSE-EDITION: VIELÄ ENEMMÄN NAUTINTOA IMPULSE-EDITION: VIELÄ ENEMMÄN NAUTINTOA KAIKKEA LISÄÄ... VARUSTELUN KOHOKOHDAT Markiisi Markiisi luo miellyttävää varjoa ja tuo lisää mukavaa tilaa. Lasikuitukatto Lasikuituvahvisteinen katto suojaa parhaalla

Lisätiedot

Meidän käsityksemme laadusta...

Meidän käsityksemme laadusta... Tekniset tiedot, Painettu Elokuussa 010 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä on tarkoin

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 Hinnasto 28.06.2013 Jatko-Ohjaamo Nevira Lux MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter / Fiat Ducato Nevira Lux vm. 2013 Jatko-ohjaamo VARUSTELU av. 3665 / 4325 mm, korkea

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

ISUZU D-MAX Lisävarusteet 23.9.2015

ISUZU D-MAX Lisävarusteet 23.9.2015 ISUZU D-MAX Lisävarusteet 23.9.2015 TUOTE KUVA SPACE CAB DOUBLE CAB ASENNETTUNA HINTA ALV 24% VANTEET Aluvanne 7x16" X X 749 Aluvanne 7x17" X X 933 MATTOSARJAT Kumimattosarja eteen X X 45 Kumimattosarja

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt,

Lisätiedot