Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 6-2011 1"

Transkriptio

1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto Aika: klo 18 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi Virén varapuheenjohtaja Fabritius Markku Ikonen Virpi Kauppinen Sari varajäsen, Ari Viljaniemen tilalla Petas Ann-Mari Salminen Timo Muut läsnäoloon oikeutetut: Sjölund Henrik Peltomäki Alli Anttila Anne kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Poissa Viljaniemi Ari KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUKSEN AVAUS 93 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 94 KAHDEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAN JA ÄÄNTENLASKIJAN VALINTA 95 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 96 TIEDOTUSASIAT 97 KIRKKOHERRAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 98 KANTTORINVIRAN HOITO 99 PAPIN JA KANTTORIN SIJAISTEN TOIMITUSPALKKIOT 100 KIRKKOHERRAN ASUMISVELVOLLISUUS 101 ITÄ-UUDENMAAN SEURAKUNTIEN HENKISEN HUOLLON (HEHU) TOIMINTA 102 LAUSUNTO UUDENMAAN SAIRAALASIELUNHOITOTYÖN SEURAKUNTAINLIITON PERUSSÄÄNNÖN PÄIVITYKSESTÄ 103 EDUSTAJAT HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄÄN 104 SEURAKUNNAN STRATEGIATYÖSKENTELYN ALOITUS 105 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT - Lasivitriinin hankkiminen v Raamatulle 106 SEURAAVAN KOKOUKSEN AIKA 107 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS PÖYTÄKIRJAN LIITTEET 1 KIRKKOHERRAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 10-12/11, 97 2 UUDENMAAN SAIRAALASIELUNHOITOTYÖN SEURAKUNTAINLIITON PERUSSÄÄNTÖ , 102

2 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA UUDENMAAN SAIRAALASIELUNHOITOTYÖN SEURAKUNTAINLIITON PERUSSÄÄNTÖ, päivitetty ehdotus uudeksi perussäännöksi, 102 ESITYSLISTA 92 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen. PÄÄTÖS: Puheenjohtaja avasi kokouksen. 93 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvoston ohjesääntö 5 : Kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. KL 7:4: Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Päätösesitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 94 KAHDEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAN JA ÄÄNTENLASKIJAN VALINTA Viimeksi pöytäkirjantarkastajina toimivat Virpi Ikonen ja Ann-Mari Petas. Päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan aakkosjärjestyksen mukaan seuraavat paikalla olevat kirkkoneuvoston jäsenet. PÄÄTÖS: Valittiin Sari Kauppinen ja Timo Salminen. 95 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Päätösesitys: Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. PÄÄTÖS: Esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi. 96 TIEDOTUSASIAT Mäntsälän kehitysvammaistyön johtokunnan pöytäkirjat 1/2011 ( ) ja 2/2011 ( ), kehitysvammatyön toimintakertomus vuodelta 2010 sekä tilinpäätöstiedot ovat nähtävänä kirkkoneuvoston kokouksessa. Porvoonseudun perheasiain neuvottelukeskuksen toimintakertomus 2010 on nähtävänä kirkkoneuvoston kokouksessa. Myrskylän seurakunnan verotulot saakka olivat edellisvuoden tasolla tiedoksi metsänmyyntitulot saakka Päätösesitys: Kirkkoneuvosto merkitsee asiat tiedoksi. PÄÄTÖS: Merkittiin tiedoksi.

3 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA KIRKKOHERRAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kirkkoherran viranhaltijapäätökset 10-12/11 ovat liitteenä 1. Päätösesitys: Kirkkoherran viranhaltijapäätökset 10-12/11 merkitään tiedoksi. PÄÄTÖS: Merkittiin tiedoksi. 98 KANTTORINVIRAN HOITO Määräaikainen, osa-aikainen (70 %) kanttori Suvi Aalto on irtisanoutunut virastaan lukien palatakseen täysiaikaiseen virkaansa Orimattilaan. Kirkkoneuvosto A päätti selvittää, voiko seurakunta ostaa Pukkilan seurakunnalta 50 % kanttorin työajasta. Kirkkoherrat valmistelevat alustavan sopimusluonnoksen, jota käsitellään seurakuntien edustajien neuvottelussa Neuvotteluun osallistuvat seurakuntien kirkkoherrat, kirkkovaltuustojen puheenjohtajat ja kirkkoneuvostojen varapuheenjohtajat. Jos yhteistyö Pukkilan seurakunnan kanssa etenee, sopimus tuodaan seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen ja edelleen syyskuussa kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Sopimuksen voimaantulo edellyttää, että Myrskylän seurakunta saa tuomiokapitulilta luvan jättää oman seurakunnan kanttorinvirka täyttämättä ja seurakunnat saavat luvan jumalanpalvelusaikojen porrastukseen. Jos kaikki viralliset asiat saadaan hoidettua syys-lokakuun aikana, sopimus voi astua voimaan Kanttorinviran selvittelyn vuoksi kirkkoherra on pyytänyt Juhani Aarninsaloa toimimaan kanttorin sijaisena syys-joulukuun ajan toimituspalkkioperiaatteella. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi, että a) kanttorin työaikaa koskevan yhteistyösopimuksen valmistelu Pukkilan seurakunnan kanssa etenee, ja b) kanttorin viransijaisena toimii Juhani Aarninsalo toimituspalkkioperiaatteella. PÄÄTÖS: a) Merkittiin tiedoksi. b) Hyväksyttiin, että Juhani Aarninsalo toimii kanttorin sijaisena toimituspalkkioperiaatteella 99 PAPIN JA KANTTORIN SIJAISTEN TOIMITUSPALKKIOT Kirkkovaltuusto on hyväksynyt Kirkon työmarkkinalaitoksen ym. antaman suositussopimuksen mukaiset papin ja kanttorin sijaisten toimituspalkkiot. Toimituspalkkiota maksetaan messusta papille 110 ja kanttorille 91. Hautaan siunaamisista maksetaan papille ja kanttorille kummallekin 87 ja vihkimisestä 62. Kasteesta maksetaan papille 62. Suosituksen mukainen palkkion yläraja on papille 200 ja kanttorille 180 päivässä.

4 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Myrskylän seurakunnassa on toisinaan hautauksia sunnuntaisin messun jälkeen. Jos samalle päivälle osuu vielä kaste tai vihkiminen (tai papille kaksi kastetta samalle päivälle), sopimuksen mukainen palkkion yläraja ylittyy. Sijaista ei voida velvoittaa hoitamaan useampia toimituksia kuin mistä palkkiota maksetaan, joten tiukka palkkion ylärajasta kiinni pitäminen johtaa siihen, että seurakunnan pitää kutsua kaksi sijaista ja se puolestaan lisää matkakustannuksia ja hallinnollista työtä. Sijaisten saatavuuden ja seurakunnan joustavan toiminnan kannalta olisi yksinkertaisinta, jos seurakunta päättää maksaa täydet toimituspalkkiot riippumatta siitä, kuinka monta toimitusta sattuu samalle päivälle. Suuri osa siunauksiin, kasteisiin ja vihkimisiin liittyvästä työstä tapahtuu joka tapauksessa ennen toimitusta etukäteistapaamisissa ja puheitten tai musiikin valmistelussa. Kirkon työmarkkinalaitoksen ym. antama suositussopimus on nimensä mukaan suositus, seurakunta voi päättää palkkioista myös suosituksesta poikkeavalla tavalla. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuuston hyväksymä toimituspalkkioiden yläraja kumotaan ja papin tai kanttorin sijaiselle maksetaan toimituspalkkiot täysimääräisinä riippumatta siitä, kuinka monta toimitusta on samana päivänä. Palkkiot maksetaan täysimääräisinä alkaen. PÄÄTÖS: Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti. 100 KIRKKOHERRAN ASUMISVELVOLLISUUS Kirkkovaltuusto on päättänyt ja tuomiokapituli on vahvistanut , että Myrskylän seurakunnan kirkkoherralla on asumisvelvollisuus pappilassa. Nykyisen kirkkolain voimaantullessa 1994 annettujen siirtymäsäännösten mukaan (KL 26:4, 4): Kirkkoherran tai kappeliseurakunnan kappalaisen virkaan evankelisluterilaisen kirkon palkkauslain kumoamisesta annetun lain (391/90) 2 :n 4 momentin mukaisesti liitetty velvollisuus asua virka-asunnossa on edelleen voimassa, ellei velvollisuutta lopeteta kirkkovaltuuston päätöksellä, joka on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Tuomiokapituli voi myös hakemuksesta myöntää viranhaltijalle hänen virkasuhteensa ajaksi siitä vapautuksen. Kirkkoherran asumisvelvollisuus on voimassa enää hyvin harvoissa seurakunnissa ja asumisvelvollisuus yleensä vaikuttaa siihen, että kyseisten seurakuntien voi olla vaikea saada kirkkoherraa. Asumisvelvollisuudesta ei tiedotettu Myrskylän seurakunnan viimeisen kirkkoherranvaalin yhteydessä, joten nykyistä viranhaltijaa ei voitane velvoittaa muuttamaan pappilaan, joka tällä hetkellä on myös vuokrattuna ulkopuoliselle.

5 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto voi päättää asumisvelvollisuuden lakkaamisesta, tämä päätös on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Mikäli seurakunta haluaa kuitenkin säilyttää asumisvelvollisuuden, kirkkoherra Nurminen voi anoa tuomiokapitulilta vapautusta asumisvelvollisuudesta virkasuhteensa ajaksi. Kirkkoherra on esteellinen tämän asian käsittelyssä, puhetta johtaa varapuheenjohtaja Päivi Virén. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkoherran asumisvelvollisuus pappilassa lopetetaan. Päätös tulee alistaa tuomiokapitulin vahvistettavaksi. PÄÄTÖS: Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti. Varapuheenjohtaja Päivi Virén johti puhetta, kirkkoherra Anja Nurminen ei osallistunut asian käsittelyyn. 101 ITÄ-UUDENMAAN SEURAKUNTIEN HENKISEN HUOLLON (HEHU) TOIMINTA Kirkon Henkinen huolto eli HeHu-toiminta käynnistyi muutama vuosi sitten myös Itä- Uudenmaalla. Toiminnan tarkoituksena on antaa henkistä tukea henkilöille, jotka ovat osallisia onnettomuuksissa tai joutuneet kohtaamaan läheisensä äkillisen kuoleman tai ovat muuten nopean henkisen tuen tarpeessa. Itä-Uudenmaan suomen- ja ruotsinkieliset seurakunnat ovat järjestäneet yhteisen HeHupuhelinpäivystyksen, johon sosiaalipäivystys, poliisi tai muut viranomaistahot voivat ottaa yhteyttä ympäri vuoden vuorokaudenajasta riippumatta. Päivystäjät hoitavat jatkoyhteydet eli etsivät puhelimitse jonkun paikallisen tai lähiseurakunnan työntekijän, joka voi kiireellisesti ottaa yhteyttä apua tarvitsevaan ihmiseen. Lisäkoulutusta saaneet työntekijät voivat järjestää myös debriefing-istuntoja tai toimia apuna isommissa kriisitilanteissa. Myrskylän seurakunta on ollut alusta asti mukana toiminnassa. Helka Fabritius on hoitanut päivystyksiä pari kertaa vuodessa viikon kerrallaan. Kesän 2011 lomakaudella myös kirkkoherra Anja Nurminen hoiti päivystysvuoron. HeHu-toiminta aiheuttaa pieniä kuluja, mm. matkakuluja päivystyspuhelimen kuljetuksesta seuraavalle päivystäjälle. Joskus työntekijöiden voi olla hyödyllistä osallistua yhteisiin neuvotteluihin tai koulutustilanteisiin. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, että Myrskylän seurakunta osallistuu seurakuntien yhteiseen HeHu-toimintaan ja korvaa siitä aiheutuneet kulut. PÄÄTÖS: Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.

6 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA LAUSUNTO UUDENMAAN SAIRAALASIELUNHOITOTYÖN SEURAKUNTAINLIITON PERUSSÄÄNNÖN PÄIVITYKSESTÄ Uudenmaan sairaalansielunhoitotyön seurakuntainliiton nykyinen perussääntö on vuodelta Liittohallitus on hyväksynyt uudistetun perussäännön, josta se pyytää seurakuntien lausuntoa mennessä. Johtavan sairaalapapin Toivo Rautaman mukaan tärkeimmät muutokset ovat seuraavat: - seurakuntien jäsenyydessä on tapahtunut muutoksia ja mukaan on tullut myös Espoon hiippakunta - tilintarkastajien kehotuksesta vararahasto on päätetty lakkauttaa ja sen vuoksi pykälä 7 on poistettu - lisäyksenä puhutaan yhteistyöseurakunnista - liittohallituksen kokouskutsua ei tarvitse lähettää enää kirjatulla kirjeellä - laitosten luettelosta on poistettu Ohkolan sairaala; nykyisin siellä sijaitsevat nuoriso- ja kuntoutusosastot ovat osa Kellokosken sairaalaa Esityslistan liitteenä lähetetään nykyisin voimassa oleva ja päivitetty ehdotus uudeksi perussäännöksi, liitteet 2-3. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää lähettää seurakuntainliiton liittohallitukselle seuraavan lausunnon ehdotetusta uudesta perussäännöstä: Myrskylän seurakunnalla ei ole huomautettavaa Uudenmaan sairaalasielunhoitotyön seurakuntainliiton uudesta perussäännöstä. PÄÄTÖS: Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti. 103 EDUSTAJAT HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄÄN Kirkkoneuvosto päätti lähettää kolme luottamushenkilöä la klo pidettävään Helsingin hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäivään Tikkurilassa. Tilaisuuden järjestävät Helsingin hiippakunta ja Kirkkopalvelut/Koulutuskeskus Agricola sekä Tikkurilan seurakunta. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, ketkä kolme edustajaa lähetetään hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäivään. PÄÄTÖS: Valittiin Maija Ala-Nikkola ja muita mahdollisia edustajia kysytään vielä pidettävässä strategiakokouksessa.

7 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA SEURAKUNNAN STRATEGIATYÖSKENTELYN ALOITUS Kirkkovaltuusto päätti, että seurakunnassa käynnistetään strategiaprosessi ja ensimmäinen ideointineuvottelu pidetään elokuussa. Neuvotteluun kutsutaan lääninrovasti Heikki Hakamies. Kirkkoneuvosto päättää, ketä kaikkia kutsutaan ensimmäiseen neuvotteluun. Esityslistan valmistelun aikaan päivämäärää ei ole voitu varmistaa Hakamiehen kanssa. Tarkempi esitys neuvottelun valmistelusta tuodaan kokoukseen. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto a) käy lähetekeskustelun, b) päättää kutsua strategianeuvotteluun kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenet, seurakunnan työntekijät sekä lääninrovasti Heikki Hakamiehen. PÄÄTÖS: a) Kirkkoneuvosto kävi lähetekeskustelun. b) Päätösesitys hyväksyttiin. Strategianeuvotteluun kutsutaan myös seurakunnan työryhmien edustajat. 105 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Henrik Sjölund järjestää Myyrän sukuraamatulle lasivitriinin, joka sijoitetaan seurakuntakodin sisäeteiseen. 106 SEURAAVAN KOKOUKSEN AIKA Päätösesitys: Kirkkoneuvoston seuraava kokous pidetään ti 6.9. klo 18, asialistalla mm. kanttorinviran hoito ja veroprosentin esitys kirkkovaltuustolle. Kirkkovaltuuston kokous voitaneen pitää ke klo 19 tai to klo 19. PÄÄTÖS: Seuraava kirkkoneuvoston kokous 6.9. alkaa jo Kirkkovaltuuston kokous pidetään to klo OIKAISUVAATIMUSOHJE JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS Päätösesitys: Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeen ja päättää kokouksen. PÄÄTÖS: Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimuksen ja päätti kokouksen klo KOKOUKSEN PUOLESTA: Anja Nurminen Puheenjohtaja Anne Anttila Sihteeri

8 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsemina olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja siinä tehtyjen päätösten mukaiseksi. Myrskylässä 2011 Myrskylässä 2011 Sari Kauppinen Pöytäkirjantarkastaja Timo Salminen Pöytäkirjantarkastaja Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävänä Myrskylän seurakunnan kirkkoherranvirastossa 2011 Todistaa Myrskylän kirkkoherranvirastossa 2011.

9 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA MYRSKYLÄN SEURAKUNTA VALITUSOSOITUS OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA Kirkkoneuvosto Pöytäkirjan pykälä 107 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa tehdä kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla hallintovalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Julkista hankintaa koskevasta päätöksestä ei saa tehdä julkisista hankinnoista annetun lain mukaista valitusta, koska päätös koskee yksinomaan hankintamenettelyn valmistelua. Pöytäkirjan pykälät: 92, 94-97, 98 a, , Oikaisuvaatimusoikeudesta aiheutuva valituskielto Koska päätöksestä voidaan tehdä kirkkolain 24 luvun 3 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pöytäkirjan pykälät: 93, 98 b, 101, 102 Alistusasiaa koskeva muutoksenhakukielto Kirkkolain 24 luvun 3 :n 2 mom. mukaan oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka alistetaan tuomiokapitulin tai kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Pöytäkirjan pykälät: Erikseen säädetyt muutoksenhakukiellot 1. Kirkkolain 24 luvun 14 :n 2 mom:n, 2. hallintolainkäyttölain 5 :n 2 mom:n, 3. kirkon virkaehtosopimuslain 19 :n, tai 4. muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pöytäkirjan pykälät ja valituskieltojen perusteet: Hankintoja koskevat muutoksenhakukiellot Hankintaa koskevista seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 8a :n 2 mom. nojalla saa tehdä kirkkolain mukaista oikaisuvaatimusta eikä kirkollisvalitusta, jos asia kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan. Asia kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan, mikäli hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kynnysarvon 1. Pöytäkirjan pykälät: OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään ja yhteystiedot: Myrskylän seurakunnan kirkkoneuvosto 1 Kansallisen kynnysarvon suuruus on (tavarat ja palvelut), (terveydenhoito ja sosiaalipalvelut) ja (rakennus ja käyttöoikeusurakat)

10 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Keskustie 2, Myrskylä Telekopio: (019) Sähköposti: Pöytäkirjan pykälät: 93, 98 b, 101, 102 Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa siitä, kun asianosainen on saanut tiedon päätöksestä. Tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kirjeen lähettämisestä, jollei sen näytetä tapahtuneen myöhemmin. Seurakunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Oikaisuvaatimuksen voi omalla vastuullaan lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköisesti (telekopioilla tai sähköpostilla). Oikaisuvaatimuksen on oltava perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi: oikaisuvaatimuksen tekijän nimi ja tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi tiedot oikaisuvaatimuksen kohteena olevasta päätöksestä millaista oikaisua päätökseen vaaditaan millä perusteilla oikaisua päätökseen vaaditaan

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

Fabritius Markku Ikonen Virpi Petas Ann-Mari Salminen Timo poistui kokouksesta klo 18.35 10 c aikana

Fabritius Markku Ikonen Virpi Petas Ann-Mari Salminen Timo poistui kokouksesta klo 18.35 10 c aikana MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 17.1.2012 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi Virén varapuheenjohtaja Fabritius Markku Ikonen Virpi Petas

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 25.4.2012 klo 17.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5-2012 Kirkkoneuvosto Aika: TI 22.5.2012 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2 2012

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2 2012 Myrskylän seurakunta/kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2-12 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2 2012 Aika: Paikka: ma 13.2.2012 klo 19.00 alkavan kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuuston

Lisätiedot

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Myrskylän seurakunta PÖYTÄKIRJA 5-10 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 2010 Kirkkoneuvosto Aika: 14.4.2010 klo 18.15 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Virén Päivi n varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9. Kirkkoneuvosto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2017 1/9 Kirkkoneuvosto 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 19:00-19:15 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja Pöytäkirja 4/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, 47100 Jaala Jäsenet Vainio Juha puheenjohtaja Hietanen Seija jäsen Lemminkäinen Tuomas

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 12.2.2015. Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 12.2.2015. Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Aika Paikka 12.2.2015 klo 17:15-18:00 Perheasiain neuvottelukeskus Osallistujat Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja Hankela, Jussi Karhola, Anne

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 14.6.2012 klo 18.30 20.05 Paikka Uusi Pappila, Toivakantie 46 Jäsenet (läsnä = x) x Raija Häkkinen Reijo Koskinen x Pentti Marttinen x Sointu Ojonen Elina Rantalainen x

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2016 klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Enrold, puheenjohtaja Timo Sahi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvoston kokous 8/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika torstaina 29.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali I, Kirkkotie 2, Hartola Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

jäsen, varapuheenjohtaja Olli Kerokoski jäsen Eeva Peltomäki jäsen yleisen seurakuntatyön pastori, esittelijä, sihteeri

jäsen, varapuheenjohtaja Olli Kerokoski jäsen Eeva Peltomäki jäsen yleisen seurakuntatyön pastori, esittelijä, sihteeri YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2016 Aika 24.2.2016 klo 18.10-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Lammastarha, Kirkkotanhuantie 1 Läsnä: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47

KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47 _ KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti KUTSUTUT / PAIKALLA OLLEET Jäsenet: henkilökohtaiset varajäsenet: x Arja Huuskonen, khra, puheenjohtaja -Jarkko Rekonen, varapuheenjohtaja.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 AIKA torstaina 29.1.2015 klo 16.30-17.20 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

KANGASALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 KIRKKONEUVOSTO 14.1.2014 1

KANGASALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 KIRKKONEUVOSTO 14.1.2014 1 1 Kuulutus Kangasalan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään 14.1.2014 klo 18. viraston kokoushuone. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: liite asia 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 20.1.2016 1/2016

Seurakuntaneuvosto 20.1.2016 1/2016 1 PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika Ke 20.1.2016 klo 18.00-18.53 Paikka Läsnä POISSA Lisäksi läsnä Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA Anne Angervo, vt. kirkkoherra Piipponen Jorma Röning Mirja

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2.

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2. ESITYSLISTA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18 - Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi Klemetti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto 1 PÖYTÄKIRJA Ylistaron kappelineuvosto NRO 4/2015 AIKA: 4.6.2015 kello 18:00 (kahvi ennen kokousta) PAIKKA: Ylistaron kappeliseurakunnan virastotalon kokoushuone LÄSNÄ: Jari Heiska - paikalla Ville Karhu

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 24.4.2018 klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13,

Lisätiedot

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (9) Aika: Tiistai 10.3.2015 klo 18.00-19.15 Paikka: Langinkosken kirkon Toivonsali Läsnä: Päivi Harsia Pirjo Hellgren Aimo Ilomäki Ville Mielonen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Heikinheimo Kirsi, Norvanto Jukka, Piirainen Esa, Puskala Jani, Salminvuo Mia, Vasarainen Merja-Liisa

Heikinheimo Kirsi, Norvanto Jukka, Piirainen Esa, Puskala Jani, Salminvuo Mia, Vasarainen Merja-Liisa PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18-19.35 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013

HARTOLAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/7.11.2013 Hartolan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään seurakuntatalolla torstaina 7. päivänä marraskuuta n. klo 17.00 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen. 105 Kokouksen avaus 106 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkoneuvosto MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Perjantaina 18.1.2019 klo 16.30-17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka

Lisätiedot

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. 98 Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.40 sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Loppurukouksen piti Minna Latvala. OIKAISUVAATIMUSOHJEET

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 3/2015 17.12.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 3/2015 17.12.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) _ KOKOUSTIEDOT Aika 17.12.2015 klo 19-20.22 Paikka Seurakuntakoti _ OSALLISTUJAT läsnä poissa Kinnula Matti jäsen pj. x Soutukorva Johanna jäsen vpj. x 37- Hemminki

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/ Seurakuntaneuvosto KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko 24.9.

ESITYSLISTA 6/ Seurakuntaneuvosto KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko 24.9. ESITYSLISTA 6/2015 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 24.9.2015 klo 17 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi

Lisätiedot

Kirkkoherra Juha Rintamäki Seurakuntaneuvosto merkitsee selvityksen tiedoksi.

Kirkkoherra Juha Rintamäki Seurakuntaneuvosto merkitsee selvityksen tiedoksi. 392/2016 23 Helsingin seurakuntien vuositilasto 2015 Päätösehdotus Kirkkoherra Juha Rintamäki Seurakuntaneuvosto merkitsee selvityksen tiedoksi. Päätös Merkittiin tiedoksi. Selostus Helsingin seurakuntayhtymän

Lisätiedot

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON SÄHKÖPOSTIKOKOUS. Sähköpostikokous

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON SÄHKÖPOSTIKOKOUS. Sähköpostikokous Seurakuntaneuvosto 20.3.2015 sivu 1 (9) VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON SÄHKÖPOSTIKOKOUS Aika 20.3.2015 klo 16.00 Paikka Sähköpostikokous Osallistujat: Ahlroth Riitta Huvila Raimo Koivula

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013 1 (15) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 4, Seurakunnantie 1, 22.1.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 OSALLISTUJALUETTELO AIKA tiistaina klo 16.00-17.45 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Eerola Matti, puh.joht.

Lisätiedot

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTO

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTO LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00-18.35 Paikka: Langinkosken kirkon Toivonsali Läsnä: Pirjo Hellgren Aimo Ilomäki Jari Lippo Pekka Mättö Silja Neiglick

Lisätiedot

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016 ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu 1 Pvm 29.03.2016 OSALLISTUJAT JÄSENET Martti Puontila kirkkoherra, pj. Juha Berg jäsen POISSA Marja-Liisa Husa Toivo Höynälä Sari Juntura

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo 17.00, yhteinen kokous Hyrynsalmen kirkkoneuvoston kanssa klo 18

Aika Tiistaina klo 17.00, yhteinen kokous Hyrynsalmen kirkkoneuvoston kanssa klo 18 1 Aika Tiistaina 7.5.2019 klo 17.00, yhteinen kokous Hyrynsalmen kirkkoneuvoston kanssa klo 18 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja, kirkkoherra, poistui 52 jälkeen Seppänen

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 KOKOUSAIKA: 20.11.2018 kello 16:30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha

Lisätiedot

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 )

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 ) Tainionvirran seurakunta / Pöytäkirja 6/7.5.2019 1 ( 7 ) KOKOUSKUTSU Kokousaika tiistai 7.5.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Olavin toimintakeskus Sysmä, Nuotta-sali, Uotintie 7, 19700 Sysmä Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

jäsen, kirkkoneuvoston vpj

jäsen, kirkkoneuvoston vpj IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 87 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 30.09.2015 kello 16.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Haveri Juhani Karjalainen Anni Majalahti Auli Mattila Esko Salo Miikka

Lisätiedot

LUOTTAMUKSELLINEN

LUOTTAMUKSELLINEN LUOTTAMUKSELLINEN Lempäälän seurakunta OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 20.8.2019 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4/2014

KIRKKONEUVOSTO 4/2014 HARJAVALLAN SEURAKUNTA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044-7356761 evl-harjavalta@evl.fi tai pirjo.vataja@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 4/2014 AIKA MAANANTAI 28.04.2014

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Aika 16.1.2017 klo 18.00-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki, Kirkkotanhuantie 1 Kutsuttu: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja Erkkilä

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN VARPU LIPPONEN LEENA WAISMAA Olli Hallikainen Varpu Lipponen Leena Waismaa puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN VARPU LIPPONEN LEENA WAISMAA Olli Hallikainen Varpu Lipponen Leena Waismaa puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(8) Aika Paikka Osallistujat 2.2.2017 klo 17:00-19:10 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja, ei läsnä 7 käsittelyn

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 4/

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 4/ KOKOUSKUTSU Kokousaika maanantaina 14.11.2016 klo 13.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, kabinetti Käsiteltävät asiat 1. ( 28) Kokouksen avaus 2. ( 29) Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3.

Lisätiedot

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto Aika 12.11.2018 klo 16.30 17.00. Paikka Seurakuntakeskus, Aulakahvio, Savilahdenkatu 20 Läsnä Juha Palm, tuomiorovasti, puheenjohtaja Marjukka Tikka, varapuheenjohtaja Juha Hasanen, jäsen Heikki Huttunen,

Lisätiedot

/ 2016 / Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä välisen ajan. Todistaa: Esko Mattila, kirkkoherra

/ 2016 / Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä välisen ajan. Todistaa: Esko Mattila, kirkkoherra 99-103 / sivut 70-76 70 KOKOUSAIKA: Perjantai 21.10.2016 kello 16.00 KOKOUSPAIKKA: Koivikon leirikeskus, päärakennus Läsnä: Hakala Taina Alanen Margit Haveri Juhani Mansoniemi Juha Tuohitaival Irma Mattila

Lisätiedot

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2012

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2012 VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kokousaika: ma 11.6.2012 klo 18 (yhteinen kahvihetki klo 17.30 alkaen) Paikka: Vuosaaren kirkon Taivaanranta-sali, Satamasaarentie 7 Läsnä: Mäkelä Jussi,

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 2015

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 2015 Taloudellinen jaosto, kokous 5/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika perjantaina 18.9.2015 klo 9.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, kabinetti Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2016 1 (11) 6.4.2016

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2016 1 (11) 6.4.2016 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2016 1 (11) AIKA Keskiviikko klo 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Matti Hokkanen Tiina Ihalainen Maija Ikonen Marja Kettunen

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto 5/

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto 5/ KOKOUSKUTSU Kokousaika torstaina 22.6.2017 klo 10.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali I, Kirkkotie 2, Hartola Käsiteltävät asiat 54. Kokouksen avaus 55. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 3 2011

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 3 2011 Myrskylän seurakunta/kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 3-11 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 3 2011 Aika: to 15.9.2011 klo 19.00 Paikka: Seurakuntakoti, Keskustie 2, Myrskylä Jäsenet: Ala-Nikkola

Lisätiedot

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kokousaika: ma 25.2.2013 klo 18 (yhteinen kahvihetki klo 17.30 alkaen) Paikka: Vuosaaren kirkon Taivaanranta-sali, Satamasaarentie 7 Läsnä: Mäkelä Jussi,

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kirkkoneuvosto

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 Kirkkoneuvosto PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä 69 KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2019 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/rippikoulusali KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT JA PÄÄTETTÄVÄT ASIAT Asia no. 1 77 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 3/

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 3/ KOKOUSKUTSU Kokousaika torstaina 2.6.2016 klo 16.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, kabinetti Käsiteltävät asiat 1. ( 19) Kokouksen avaus 2. ( 20) Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. ( 21)

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta PÖYTÄKIRJA 2-11 1 kirkkoneuvosto

Myrskylän seurakunta PÖYTÄKIRJA 2-11 1 kirkkoneuvosto Myrskylän seurakunta PÖYTÄKIRJA 2-11 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 14.2.2011 klo 18 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi Virén varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7)

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7) Aika: Keskiviikko 27.3.2013 kello 16.30-17.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 4/2014 sivu 1. Kokousaika: Ma 28.4.2014 klo 18.01 20.17 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 4/2014 sivu 1. Kokousaika: Ma 28.4.2014 klo 18.01 20.17 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 4/2014 sivu 1 Kokousaika: Ma 28.4.2014 klo 18.01 20.17 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 37 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä. Kolehtisuunnitelma on laadittu touko-elokuulle. (ks. liite 1)

Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä. Kolehtisuunnitelma on laadittu touko-elokuulle. (ks. liite 1) HARJAVALLAN SEURAKUNTA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044 7356 780 pirjo.inkinen@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 4/2015 AIKA Maanantai 20.4.2015 klo 17.30 18.10 PAIKKA

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 16.8.2012 klo 17.00-19.42 Paikka Hautausmaakatselmus/Uusi Pappila, Toivakantie 46 Jäsenet (läsnä = ) Raija Häkkinen Reijo Koskinen vara.pj Pentti Marttinen Sointu Ojonen

Lisätiedot

Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Vaara-Karjalan seurakunta 1 PÖYTÄKIRJA 9/2012 Aika 12.12.2012 klo 18.00-18.55 Paikka Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA Läsnä Angervo Anne, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja Jeskanen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1. Kokousaika: Ti klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 2/2014 sivu 1 Kokousaika: Ti 25.2.2014 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 13 Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2016 1 AIKA tiistaina klo 16.30 17.35 PAIKKA Innova I:n kokoushuone, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Viitala Arto, puh.joht.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Seurakuntaneuvosto 19-32 12.3.2015 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: 12.3.2015 klo 17 18.

PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Seurakuntaneuvosto 19-32 12.3.2015 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: 12.3.2015 klo 17 18. PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: 12.3.2015 klo 17 18.15 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Alen Esko varajäsen Heikinheimo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4/2013

KIRKKONEUVOSTO 4/2013 HARJAVALLAN SEURAKUNTA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044-7356761 evl-harjavalta@evl.fi tai pirjo.vataja@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 4/2013 AIKA MAANANTAI 27.5.2013

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 5/2017 sivu 1 Kokousaika: Ti 30.5.2017 klo 19.00, tai välittömästi kirkkovaltuuston kokouksen päätyttyä Kokouspaikka: Lopen kirkon seurakuntasali,

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kirkkoneuvosto 1/ / sivut 1-9

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kirkkoneuvosto 1/ / sivut 1-9 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA: 8.1.2019 kello 16:30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit jäsen Haveri Juhani jäsen Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha jäsen

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 2/

Hartolan seurakunta Taloudellinen jaosto 2/ KOKOUSKUTSU Kokousaika tiistaina 8.5.2018 klo 9.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, kabinetti Käsiteltävät asiat 9. Kokouksen avaus 10. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11. Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 4 2011

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 4 2011 Myrskylän seurakunta/kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 4-11 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 4 2011 Aika: ti 13.12.2011 klo 19.00 Paikka: Seurakuntakoti, Keskustie 2, Myrskylä Jäsenet: Sjölund

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 1/2016 1/13

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 1/2016 1/13 Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 1/2016 1/13 Kuhmalahden kappelineuvosto 02.02.2016 Aika 02.02.2016 klo 18:00 Paikka Pentosali, Lehtitie 1, Kuhmalahti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Myrskylän seurakunta Pöytäkirja 10-10 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 10 2010 Kirkkoneuvosto Aika: 4.10.2010 klo 19 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi Virén varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Myrskylän seurakunta PÖYTÄKIRJA 3-10 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 2010 Kirkkoneuvosto Aika: 11.2.2010 klo 19.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Virén Päivi n varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto 5/

Hartolan seurakunta Kirkkoneuvosto 5/ Kirkkoneuvoston kokous 5/2016 KOKOUSKUTSU Kokousaika keskiviikkona 6.7.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali I, Kirkkotie 2, Hartola Käsiteltävät asiat 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Toimitila Raitti, Keskuskaari 1 A. Ylikangas Kimmo Kskn:n kirkkoherra

Pöytäkirja. Toimitila Raitti, Keskuskaari 1 A. Ylikangas Kimmo Kskn:n kirkkoherra Pöytäkirja 1/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Toimitila Raitti, Keskuskaari 1 A Jäsenet Grönlund Reino jäsen Lilja Anssi jäsen Koivikko Niina jäsen Vainio Juha jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Toimitila Raitti, Keskuskaari 1 A. Muut osallistujat Janhunen Ritva Kuusankosken srk-neuvoston edustaja

Pöytäkirja. Toimitila Raitti, Keskuskaari 1 A. Muut osallistujat Janhunen Ritva Kuusankosken srk-neuvoston edustaja Pöytäkirja 2/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Toimitila Raitti, Keskuskaari 1 A Jäsenet Vainio Juha, kokouksen puheenjohtaja Grönlund Reino, varapuheenjohtaja Väärälä-Vesa

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 35 Kirkkoneuvosto 6/ / sivut vs. kirkkoherra, puheenjohtaja

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 35 Kirkkoneuvosto 6/ / sivut vs. kirkkoherra, puheenjohtaja IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 35 KOKOUSAIKA: 26.4.2018 kello 19:00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha

Lisätiedot

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi

Aika Maanantai klo Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA VARHAISNUORISOTYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 Aika Maanantai 23.1.2017 klo 18 20 Paikka Seurakuntakeskus, Kaukainen maa, Kirkkotanhuantie 1, 33470 Ylöjärvi Jäsenet Harjunmaa Antti

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2016 1(7) Viestinnän johtokunta Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2016 1(7) Viestinnän johtokunta Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2016 1(7) Aika 28.9.2016 klo 17:00-17:05 Paikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Osallistujat Jäsenet Martikainen, Heidi puheenjohtaja, poissa Arvonen,

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Seurakunnan

Lisätiedot

KOTKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 1 ( 10 ) Läsnä Rönkä Kaisa jäsen, puh.joht., srk-neuvoston varapuh. joht. Hämäläinen Onni Kekkonen Antero

KOTKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 1 ( 10 ) Läsnä Rönkä Kaisa jäsen, puh.joht., srk-neuvoston varapuh. joht. Hämäläinen Onni Kekkonen Antero KOTKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 1 ( 10 ) 24.4.2015 Aika Torstai 23.4.2015 klo 16.30 17.15 Paikka Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä Rönkä Kaisa, puh.joht., srk-neuvoston varapuh. joht.

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(9) Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta Kokous 19.12.2012

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(9) Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta Kokous 19.12.2012 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(9) Aika 19.12.2012 klo 11:00 11:45 Paikka Osallistujat Seurakuntien talo 2. krs, Ateena Jäsenet Petäjä, Jukka puheenjohtaja Järvinen, Asko Lyytinen,

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 43 Kirkkoneuvosto 6/ / sivut 43-49

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 43 Kirkkoneuvosto 6/ / sivut 43-49 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 43 KOKOUSAIKA: 13.7.2017 kello 15.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Salo Miikka Talonen

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/18. Kirkkoneuvosto 09.02.2016. Tapulintupa, Kiinteistötoimen toimisto

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/18. Kirkkoneuvosto 09.02.2016. Tapulintupa, Kiinteistötoimen toimisto Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/18 Kirkkoneuvosto 09.02.2016 Aika 09.02.2016 klo 17:30-18:30 Paikka Tapulintupa, Kiinteistötoimen toimisto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus sekä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 (11) KIRKKONEUVOSTO 28.1.2014

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 (11) KIRKKONEUVOSTO 28.1.2014 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 (11) KOKOUSAIKA 28.1.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19 Kirkkovaltuusto 3/ / sivut 19-25

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19 Kirkkovaltuusto 3/ / sivut 19-25 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 29.11.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä 19/19 Alanen Margit Leppänen Reijo Heiska Virve Salo Miikka Salo Eija Talonen Tuula

Lisätiedot

KANGASALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2013 KIRKKONEUVOSTO 12.2.2013 1

KANGASALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2013 KIRKKONEUVOSTO 12.2.2013 1 1 Kuulutus Kangasalan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään 12.2.2013 klo 18.00 viraston kokoushuoneessa. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: liite asia 11 Kokouksen avaus 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PIELISENSUUN SEURAKUNTA Seurakuntaneuvosto 17.2.2016

PIELISENSUUN SEURAKUNTA Seurakuntaneuvosto 17.2.2016 17.2.2016 1 PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika keskiviikko 17.2.2016 klo 16.30 18.31 Paikka Pielisensuun kirkko, yläsali Läsnä Nuutinen Tapani puheenjohtaja Auvinen Päivi Karvinen Tarmo Matti Kososen varahenkilö Ketonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 19.3.2015 2/2015. Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kerava 19.3.2015 klo 19.00

Kirkkovaltuusto 19.3.2015 2/2015. Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9, Kerava 19.3.2015 klo 19.00 Kokouskutsu Esityslista Osallistujat: Hammarberg Tarja Haukkavaara Essi Honkasalo Ossi Hynynen Liisa Jaatinen Antti Kaikkonen Elina Kiiski Aarne Lahtinen Ulla Laiho Pirkko Laitinen Marja Riitta Viran puolesta

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

X Tuomo Huusko, kirkkoherra, puheenjohtaja. - Jouni Ilmari Jomppanen, jäsen X Aarre Vilponen. - Pekka Pekkala, jäsen X Kai Jentala

X Tuomo Huusko, kirkkoherra, puheenjohtaja. - Jouni Ilmari Jomppanen, jäsen X Aarre Vilponen. - Pekka Pekkala, jäsen X Kai Jentala KIRKKONEUVOSTO 1/2016 Sivu 1 Aika: 26.1.2016. klo 17.00 17.20 Paikka: Puhelinkokous Kutsuttu: Varsinainen jäsen Varajäsen X Tuomo Huusko, kirkkoherra, puheenjohtaja X Kari Tammela, varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 Sivu 1 ( 8) Kokousaika Tiistai 9.2.2016 kello 18:50 19:05 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Aalto, Jorma Aaltonen,

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Johanna Juntunen varajäsen Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Johanna Juntunen varajäsen Köngäs Martti 1(6) Aika Tiistaina 23.2.2016 klo 17 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri Moilanen Erkki varapuheenjohtaja Herukka Terttu Johanna

Lisätiedot

127 Sitoumus liittymisestä KL-Kuntahankinnat Oy:n toimistotarvikkeiden

127 Sitoumus liittymisestä KL-Kuntahankinnat Oy:n toimistotarvikkeiden 149/2015 127 Sitoumus liittymisestä KL-Kuntahankinnat Oy:n toimistotarvikkeiden puitesopimukseen Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että Malmin seurakunta sitoutuu KL- Kuntahankinnat kilpailuttamaan

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(8) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(8) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(8) Aika 8.2.2016 klo 17:15-17:45 Paikka Perheasiain neuvottelukeskus Osallistujat Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja Hankela, Jussi Karhola, Anne

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 86 Kirkkoneuvosto 10/ / sivut 86-93

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 86 Kirkkoneuvosto 10/ / sivut 86-93 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 86 KOKOUSAIKA: keskiviikko 16.12.2016 kello 16.30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Haveri Juhani Hakala Taina Mansoniemi Juha Mattila Esko kirkkoherra,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 2/2015

KIRKKONEUVOSTO 2/2015 1 s ( 12 ) HARJAVALLAN SEURAKUNTA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044 7356 780 pirjo.inkinen@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 2/2015 AIKA Tiistai 24.2.2015 klo 17.30-19.55

Lisätiedot