INNER WHEEL SUOMI FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "INNER WHEEL SUOMI FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS"

Transkriptio

1 Yhdessä ainutlaatuisia INNER WHEEL SUOMI FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS pöytäkirja Aika: Paikka: Finlaysonin palatsi Kuninkaankatu 1 Tampere Läsnä: Marja Kyrölä KN:n presidentti Kaija Keijola Marja-Leena Virta-Kangas Päivi Lahti Anne Röyttä Pirkko Haario Pikke Ritsilä Tuula kareinen Merja Lehtinen Leena Sinn Lea Asp KN:n vice presidentti KN:n past presidentti rahastonhoitaja sihteeri nettivastaava piirin 139 puheenjohtaja piirin 140 puheenjohtaja piirin 141 puheenjohtaja piirin 141 varapuheenjohtaja piirin 142 puheenjohtaja 1. Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajana toimii Kansallisen Neuvoston presidentti Marja Kyrölä ja sihteerinä KN: sihteeri Anne Röyttä 3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Esityslista on lähetetty kaikille osallistujille sähköpostitse kaksi viikkoa ennen kokousta ja kaikki viralliset edustajat ovat paikalla. Kokous on laillinen ja päätösvaltainen

2 4. Esityslistan hyväksymien Esityslista hyväksyttiin 5. Esittäytyminen Kokouksen osallistujat esittäytyivät kertoen hieman itsestään ja Inner Wheel historiastaan. 6. Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen kokouksen pöytäkirja on lähetetty osallistujille ja se on myös luettavissa Inner Wheelin kotisivuilta. Pöytäkirja hyväksyttiin. 7. Budjetti ja jäsenmaksuehdotus kaudelle Rahastonhoitaja Päivi Lahti kävi läpi budjetin, jonka piiripuheenjohtajat esittävät kevään piirikokouksille hyväksyttäväksi. (liite 1) Piirikokouksille esitetään kauden Kansalliselle Neuvostolle maksettavanjäsenmaksun pitämistä edelleen 12 / jäsen. Jäsenmaksun korotukselle on paineita. Jäsenmäärä laskee ja kustannukset nousevat. Muutaman viimeisen vuoden aikana on Suomessa kolme klubia lopettanut toimintansa. Tämä on merkinnyt lähes 50 jäsenen poistumista toiminnasta. Myös toimivien klubien jäsenmäärä on vähentynyt eikä uusia ole ollut helppoa saada mukaan. Suoraan on ollut siis seurausta myös jäsenmaksujen väheneminen. Kansainvälisten kokousten, joihin KN:n edustajat osallistuvat, kustannukset nousevat koko ajan. Nettisivujen kehitys- ja ylläpitokustannusten taso ei ole vielä tasapainottunut. KN:n pääasiallinen tulo kertyy jäsenmaksuista. Nyt on kerätty lisätuloja past presidentti Marja- Leena Virta Kankaan tekemillä korteilla. Salon Rallyn järjestävä klubi on maksanut 3000 lainansa takaisin. Verohallinnon matkakorvaus oman auton käytöstä on laskenut 0,43 euroon kilometriä kohden. Meillä käytettävä matkakorvaus on 0,22 euroa. 8. Toiminnantarkastus Rahastonhoitaja esitti tilikauden toiminnantarkastuskertomuksen esitettäväksi piirikokouksille. Tilinpäätös , joka on jo esitetty edellisessä piirikokouksessa, hyväksytään kevään piirikokouksissa. (Liite 2) 9. Ehdotukset piirikokouksille tuleviksi virkailijoiksi ja toiminnantarkastajiksi Kansallinen Neuvosto Presidentti Kaija Keijola Varapresidentti Tuula Kareinen Past presidentti Marja Kyrölä Rahastonhoitaja Päivi Lahti Sihteeri Anne Röyttä Viestintävastaava/National Editor Pirkko Haario Piiri 139 Asta Kotiaho Piiri 140 Marika Marttila Piiri 141 Leena Sinn Piiri 142 Riitta Nissinen Toiminnantarkastaja Helena Pihlava (Rauma) ja varalle Irja Suominen (Eurajoki).

3 10. Domainin innerwheel.fi omistus / yhteyshenkilö Viestintävirastoon Inner Wheel Suomi Finland Kansallinen Neuvosto nimeää Pirkko Haarion yhteyshenkilöksi Viestintävirastoon, samalla edellinen yhteyshenkilö Raija Hänninen poistetaan. Tehdään palvelusopimus Caudillo Oy:n kanssa. Palvelun myyjä on Caudillo Oy (Jari Laakkio) ja palvelun ostaja on Inner Wheel Finland/ Kansallinen Neuvosto. KN:n yhteyshenkilönä toimii viestintävastaava, tällä hetkellä Pirkko Haario. Keskusteltiin sivujen ylläpidon laskutuksesta. Laskutettavia kuukausia ovat automaattisesti olleet tammi-toukokuu ja elo-joulukuu. Kaikkina kuukausina ei ole ollut kiireellisiä ylläpitoa vaativia tehtäviä, joten keskusteltiin voitaisiinko joitakin tehtäviä siirtää tehtäväksi seuraavana kuukautena, jolloin laskutettavia kuukausia ei tule niin montaa. Kansallinen Neuvosto valtuuttaa osapuolet - Caudillo Oy Jari Laakkio ja KN Marja Kyrölä - allekirjoittamaan sopimuksen mikäli siihen ei myyjän taholta tule merkittäviä muutospyyntöjä. Kaikki klubeilta tulevat palvelupyynnöt / toimeksiannot tulee laittaa viestintävastaavalle, joka on yhteydessä Caudillo Oy:hyn. (Liite 3) Jos vielä tarvitaan koulutusta, klubit tai piirit voivat niitä järjestään omalla kustannuksellaan Kansallinen Neuvosto ei enää osallistu kustannuksiin. Koulutuksia voitaisiin järjestää vaikka yhtenä klubi-iltana oman jäsenistön kesken tai vaikka toisen klubin kanssa yhdessä. 11. Kevätpiirikokoukset Piiri Tampere Finlaysonin palatsi, kokoukseen osallistuu Marja Kyrölä Piiri Kajaani, kokoukseen osallistuu Marja-Leena Virta - Kangas Piiri Picnic-risteily Turku-Maarianhamina-Turku, kokoukseen osallistuu Marja Kyrölä Piiri Helsinki Yliopiston kirjasto, Kaisa-talo, kokoukseen osallistuu Kaija Keijola 12. Kansainväliset asiat European Meeting, Italia, Varese virallisena edustajana KN presidentti Kaija Keijola ja past presidentti Marja Kyrölä. Pohjoismainen Rally, Skagen, Tanska Ei virallista edustajaa. Osallistuimme Malawin tulva-alueen auttamiseen, nyt Marja Kyrölä on Malawin klubin facebook kaveri. Suomen tv:ssä uutisoitu, että siellä on myyty lapsia orjiksi. Facebookin kautta asia varmistui valitettavasti todeksi. Orvoksi jääneiden lasten sukulaiset myyvät lapset orjiksi. Milloin kutsua IIW:n presidentti käymään Suomeen? Paras tilaisuus on tapahtuma, johon pääsee paljon sisaria tapaamaan ja näkemään hänet, esim. Rally olisi hyvä tilaisuus. IIW presidentin kaikki kulut Suomessa maksaa Kansallinen Neuvosto. Vain Kansallisen Neuvoston presidentti voi hänet kutsua. Databace = matrikkeli Piirin sihteerit lähettävät Klubien, ja piirien puheenjohtajien ja sihteerien tiedot viestintävastaavalle Pirkko Haariolle maaliskuun piirikokousten jälkeen. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä IW klubin nimi. Pirkko päivittää ja laittaa tiedot tarvitseville (KN:n presidentti, rahastonhoitaja ja sihteeri).

4 13. Viestinnän kehittäminen ja kustannukset (Pirkko Haario) Klubien ja piirien nettisivujen tietosisältö on parantunut. Pääsääntöisesti kaikkien klubien ohjelma on sivuilla. Ohjelma saattaa olla vähän eri paikoissa. Kaivataan ohjetta siitä, mitä minnekin laitetaan, jotta saadaan sivuista yhtenevät. Pirkko ohjeistaa IT-vastaavia. Blogikirjoitusten määrä ei ole kasvanut. Jäsentietotarkkuus on melko hyvä. Päivityspäivämäärä täytyy aina muistaa laittaa, silloin tiedetään tietojen olevan ajan tasalla! Viestintävastaavan tehtäviin kuuluvat KN:n viestintä, verkkosivujen tilanteen seuranta ja niiden päivitykset mahdollisuuksien mukaan, klubien neuvonta ja Databace tietokanta. Viestintävastaavan tehtäväkuvaus liitetään uuteen käsikirjaan. 14. Piirin 142 tilanne Keskusteltiin piirin tilanteesta, jonka ratkaiseminen on haasteellista, sillä asian alullepanneet eivät kuulu Kansallisen Neuvoston hallitukseen eivätkä ole enää piirihallituksessakaan tämän kuluvan kauden jälkeen. Piirin jäseniä on ollut suoraan yhteydessä KN:n presidenttiin. Piirin 142 puheenjohtaja Lea Asp toi piirin säännöt Kansallisen Neuvoston tietoon. Kevään 2016 piirin 142 piirikokouksessa asiaa käsitellään. Tällä hetkellä piiri 142 ry:n jäsenenä on vain kolme rekisteröitynyttä klubia. Piirin 142 ry:n säännöt 3 Rekisteröityneen Inner Wheel piiri 142 ry:n jäseninä jatkavat edelleen kaikki rekisteröitymättömään piiriin aiemmin kuuluneet klubit. Rekisteröityneen piirin jäseniksi voivat liittyä piirin alueella toimivat rekisteröidyt klubit. Piirihallitus hyväksyy klubien jäsenyyden. Piirin rajat vahvistaa International Inner Wheelin hallitus. Klubit maksavat piirille jäsenmaksun Piirin sääntöjen nykyinen muutospykälä 15 PIIRIN SÄÄNTÖJEN MUUTOSEHDOTUKSET Kansallinen neuvosto, piirikokous ja klubit voivat tehdä muutosehdotuksia näihin sääntöihin. Klubien ja piirin hyväksymät muutosehdotukset on tuotava piirihallituksen kautta Kansallisen neuvoston käsiteltäväksi toukokuun loppuun mennessä. Neuvoston tarkastamat ehdotukset tuodaan piirikokousten päätettäväksi tai järjestetään postiäänestys klubeille. Muutoksen hyväksyminen vaatii 2/3 kaikista annetuista äänistä. Mikäli muutos hyväksytään, se lähetetään IIW:n hallituksen hyväksyttäväksi. Sääntöjen mukaan piiri 142 tuo KN:n käsiteltäväksi piirikokouksen kannanoton. Kansallinen Neuvosto käsittelee asian ja lähettää ehdotukset piirikokousten käsiteltäväksi. Mikäli muutos hyväksytään, se lähetetään IIW:n hallituksen hyväksyttäväksi. (Liite 4) 15. Sääntöjen uudistus Säännöt kaipaavat päivitystä. Uudistusta tekemään nimetään työryhmä, johon kuuluvat Ritva-Liisa Hovi (past Board Director, IW Turku ry). Raija Makkonen (Inner Whwwl Kajaani) ja Päivi Lahti (KN rahastonhoitaja, IW Eurajoki). Sääntöjen uudistuksessa käytetään Patentti ja Rekisterihaalituksen sääntömallia mahdollisuuksien mukaan, jotta klubin/piirin rekisteröityminen olisi yksinkertaista. Työryhmä ottaa vastaan kommentteja ja ehdotuksia.

5 16. Muut asiat Seuraava Rally pidetään Oulussa IW Oulu ry on järjestelyvastuussa. KN - kokousten osallistumiskustannukset: hallituksen jäsenten kustannukset maksaa KN. Piirien varapuheenjohtajien kustannukset hoitaa piiri. Presidentti ja tuleva presidentti ovat lahjoittaneet VUOHI projektiin 20. Tällä summalla saadaan yksi vuohi Mosambikilaiselle nuorelle hoidettavaksi. Vuohesta saadaan maitoa perheelle ja myytäväksi muille. Kotisivuilta löytyy tietoa Norjassa järjestettävästä alle 28-vuotiaille liikuntavammaisille nuorille järjestettävästä leiristä. Leiristä ei tule nuorelle kustannuksia. Nordic Meeting pidetään syyskuussa 2017 Helsingissä. Meetingissä käydään mm läpi Conventionissa päätettävät sääntömuutokset. Keskustellaan mitä äänestetään. Keskusteltiin voitaisiinko kerätä tiedot klubien lahjoituksista vuosittain. Kerättäisiin tiedot lahjoituskohteesta ja kuinka suuri summa. Tiedot kerättäisiin klubeittain, mutta lahjoitettu rahasumma ilmoitettaisiin koko piirin ja koko maan tasolla. Yksittäisen klubin lahjoitusmäärää ei ilmoitettaisi. Tiedot kerättäisiin kausilta , , ja tästä eteenpäin. Tiedoista saattaisi tulla ideoita lahjoituskohteista toisille klubeille. Ruusukortteja (1,50 ), joulukortteja (1,50 ) ja adresseja (8,00 ) saa Kansallisen Neuvoston presidentiltä. Kansallisen neuvoston tilinumero FI , Viitenumerot adressit 1025, ruusukortit 1012, joulukortit Seuraavan kokouksen aika ja paikka Seuraava kokous pidetään la klo 11 alkaen Finlaysonin Palatsi, Kuninkaankatu 1, Tampere 18. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Turku Marja Kyrölä KN presidentti Anne Röyttä KN sihteeri LIITTEET 1) Budjetti ) Toiminnantarkastuskertomus 3) Palvelusopimus 4) Yhdistyksen säännöt

Inner Wheel. Finland. Vuosikertomus

Inner Wheel. Finland. Vuosikertomus Finland Unique&United Ainutlaatuiset Yhdessä Vuosikertomus 1.7.2015-30.6.2016 Inner Wheel Kansallisen neuvoston toiminta käynnistyi huomaamattomasti, koska sama henkilö jatkoi vielä presidenttinä ja kansallisena

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20

ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20 INNER WHEEL PIIRI 142 20.3.2013 KEVÄTPIIRIKOKOUS AIKA la 16.3.2013 klo 10.20-11.55 PAIKKA Vallmogård, Kauniainen ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20

Lisätiedot

Inner Wheel. Finland. Vuosikertomus

Inner Wheel. Finland. Vuosikertomus Finland Inner Wheel Unique&United Ainutlaatuiset Yhdessä Vuosikertomus 1.7.2015-30.6.2016 Kansallisen neuvoston toiminta käynnistyi huomaamattomasti, koska sama henkilö jatkoi vielä presidenttinä ja kansallisena

Lisätiedot

Ennen kokouksen alkua Marja Kyrölä luovutti presidentin merkin Kaija Keijolalle ja Maija-Leena Virta-Kangas past presidentin merkin Marja Kyrölälle.

Ennen kokouksen alkua Marja Kyrölä luovutti presidentin merkin Kaija Keijolalle ja Maija-Leena Virta-Kangas past presidentin merkin Marja Kyrölälle. 1 INNER WHEEL SUOMI-FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS Pöytäkirja Aika: 20.8.2016 alkaen klo 11.00 Paikka: Läsnä: Finlaysonin Palatsi, Kuninkaankatu 1, Tampere Kaija Keijola presidentti Tuula Kareinen

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

Inner Wheel piiri 142 ry

Inner Wheel piiri 142 ry Inner Wheel piiri 142 ry PÖYTÄKIRJA AALIKOKOUS Aika: lauantaina 19.3.2016 klo 10 Paikka: Yliopiston Kaisa- kirjasto, Kaisa-Sali (7062) Fabianinkatu 30, 7. krs 00100 Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Lea Asp ja sihteeriksi Helena Toivanen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Lea Asp ja sihteeriksi Helena Toivanen. 1 INNER WHEEL PIIRI 142 ry VUOSIKOKOUS Aika sunnuntai 4.10.2015 klo 10.00 Paikka Ravintola Rikala Asemakatu 15, Salo PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Lea Asp avasi kokouksen ja ilmoitti, että

Lisätiedot

INNER WHEEL SUOMI-FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS

INNER WHEEL SUOMI-FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS Valaise polkua Muistio INNER WHEEL SUOMI-FINLAND KANSALLISEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 23.8.2014 klo 12 Paikka: Finlaysonin palatsi Kuninkaankatu 1, Tampere Läsnä: Marja Kyrölä Kansallisen Neuvoston presidentti

Lisätiedot

INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND)

INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) 1 INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 NIMI... 2 2 JÄSENET... 2 3 KANSALLINEN NEUVOSTO... 2 A. Virkailijat...

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

Talousarvio kaudelle 2011 2011 Talousarviota ei esitelty. Se lähetetään sähköpostitse klubien sihteereille ja puheenjohtajille jälkikäteen.

Talousarvio kaudelle 2011 2011 Talousarviota ei esitelty. Se lähetetään sähköpostitse klubien sihteereille ja puheenjohtajille jälkikäteen. INNER WHEEL SUOMI-FINLAND PIIRI 139 SYYSPIIRIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: 22.10.2011 klo 16.45 PAIKKA: Kokoushotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus Piiripuheenjohtaja

Lisätiedot

INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) SÄÄNNÖT

INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) SÄÄNNÖT 2 INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND)... 1 SÄÄNNÖT... 1 NIMI... 3 JÄSENET...

Lisätiedot

INNER WHEEL Piiri 142 ry

INNER WHEEL Piiri 142 ry PÖYTÄKIRJA 8.4.2015 AALIKOKOUS Aika la 28.3.2015 kello 11.45 13.20 Paikka illa Kokkonen Tuulimyllyntie 5 04400 Järvenpää PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtajan avasi kokouksen. 2. Kokouksen

Lisätiedot

INNER WHEEL SYYSPIIRIKOKOUS. Aika su kello Paikka Hotelli Scandic, Satamakatu 1, Kuopio PÖYTÄKIRJA

INNER WHEEL SYYSPIIRIKOKOUS. Aika su kello Paikka Hotelli Scandic, Satamakatu 1, Kuopio PÖYTÄKIRJA 9.1.2014 SYYSPIIRIKOKOUS Aika su 20.10.2013 kello 10.00-12.03 Paikka Hotelli Scandic, Satamakatu 1, 70100 Kuopio PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Raija Partanen avasi kokouksen ja toivotti IIW

Lisätiedot

INNER WHEEL Piiri 142 ry

INNER WHEEL Piiri 142 ry PÖYTÄKIRJA 15.4.2014 VAALIKOKOUS Aika la 29.3.2014 kello 15.00 17.10 Paikka Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus Hanasaarenranta 5, 02100 ESPOO PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus - Piirin puheenjohtaja

Lisätiedot

INNER WHEEL FINLAND. Toimintakertomus / Kansallinen edustaja Raija Hänninen

INNER WHEEL FINLAND. Toimintakertomus / Kansallinen edustaja Raija Hänninen Toimintakertomus 1.7.2011 30.6. 2012 / Kansallinen edustaja Raija Hänninen Kansallisen Neuvoston 2011 2012 kausi käynnistyi sikäli huomaamattomasti, että sama henkilö jatkoi vielä toisen vuotensa kansallisena

Lisätiedot

Salon Rally 3-4.10.2015

Salon Rally 3-4.10.2015 Salon Rally 3-4.10.2015 Laitan tunnelmapaloja Salon Rallysta. Nettisivuille tulevat Hannelen ja Ritva-Liisan esityksistä koosteet. Lauantain esiintyjistä löytyvät kattavat tiedot netistä. Piirin 142 puheenjohtaja

Lisätiedot

Kansallisen Neuvoston past presidentti, Hannele Karhunen. Helka Luoto* Margit Ojares* Riitta Viitanen

Kansallisen Neuvoston past presidentti, Hannele Karhunen. Helka Luoto* Margit Ojares* Riitta Viitanen KEVÄTPIIRIKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 17.03.2012 klo 9.30 14.30 Paikka Läsnä Ravintola Tapiola Garden, Espoo Piirin 142 hallitus: Tuulikki Keltanen, puheenjohtaja Marja Tuhti, varapuheenjohtaja Sirkku Kalima,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SYYSPIIRIKOKOUS

PÖYTÄKIRJA SYYSPIIRIKOKOUS 1 PÖYTÄKIRJA SYYSPIIRIKOKOUS Aika 22.10.2011 klo 16.45 Paikka Kokoushotelli Gustavelund, Tuusula Läsnä Piirin 142 hallitus: Tuulikki Keltanen, puheenjohtaja Marja Tuhti, varapuheenjohtaja Sirkku Kalima,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus - Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen kertomalla kokouspaikkamme Vallmogårdin historiasta ja sen rakennustaiteesta.

1. Kokouksen avaus - Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen kertomalla kokouspaikkamme Vallmogårdin historiasta ja sen rakennustaiteesta. SYYSPIIRIKOKOUS Aika la 20.10.2012 kello 10.00 Paikka Vallmogård, Kauniainen ASIALISTA 1. Kokouksen avaus - Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen kertomalla kokouspaikkamme Vallmogårdin historiasta

Lisätiedot

INNER WHEEL PIIRI 140 PÖYTÄKIRJA

INNER WHEEL PIIRI 140 PÖYTÄKIRJA INNER WHEEL PIIRI 140 PÖYTÄKIRJA Taru Niemi 4.10.2015 SYYSPIIRIKOKOUS AIKA Sunnuntai 4.10.2015 klo 10.00 PAIKKA Salo, Ravintola Rikala 1. KOKOUKSEN AVAUS Piirin puheenjohtaja Tuula Kareinen avasi kokouksen

Lisätiedot

INNER WHEEL - NAISTEN HYVÄKSI 15.03.2014 1(6)

INNER WHEEL - NAISTEN HYVÄKSI 15.03.2014 1(6) INNER WHEEL SUOMI-FINLAND PIIRI 140 PÖYTÄKIRJA INNER WHEEL - NAISTEN HYVÄKSI 15.03.2014 1(6) KEVÄTPIIRIKOKOUS Aika lauantaina 15.03.2014 klo 10.35-14.05 Paikka Lounas-Kahvila Neljä Kaesaa, Koulukatu 3,

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa.

4. Kokouksen työjärjestys Kokouksen työjfi estys hyvåiksyttiin esitetyssä muodossa. Jylhän Sukuseura Pöytäkirja (tlz) Aihe: Sukukokous Aika 25.7.2015 klo 15.00-16.28 Paikka Finlaysonin Palatsi, Tampere Läsnä 26 sukuseuran jäsentä (liite 1) 1. Kokouksen avaus Sukuseuran puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 31.8.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.20 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

Inner Wheel Suomi-Finland iloitsi voidessaan vastaanottaa intialaisen kansainvälisen presidentin Suomeen kaksipäiväiselle vierailulle.

Inner Wheel Suomi-Finland iloitsi voidessaan vastaanottaa intialaisen kansainvälisen presidentin Suomeen kaksipäiväiselle vierailulle. Kansainvälisen presidentin vierailu IIW Presidentti Abha Guptan vierailu Suomeen 17.-20.4.2015 Inner Wheel Suomi-Finland iloitsi voidessaan vastaanottaa intialaisen kansainvälisen presidentin Suomeen kaksipäiväiselle

Lisätiedot

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf Nämä sääännöt on hyväksytty piirin syyskokouksessa 28.10.2006 ja rekisteröity yhdistysreksiteriin 28.12.2006. SÄÄNNÖT Yhdistys ja sen tarkoitus

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen.

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen. SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi 1. Yhdistyksen nimi on Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiri ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta 2. Näissä säännöissä yhdistystä

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori Lounas klo 12.00-13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

RI:n suosittelemat ROTARYKLUBIN MALLISÄÄNNÖT

RI:n suosittelemat ROTARYKLUBIN MALLISÄÄNNÖT RI:n suosittelemat ROTARYKLUBIN MALLISÄÄNNÖT Artikla Aihe Sivu 1 Määrittelyt... 213 2 Hallitus... 213 3 Vaalit ja tehtävien kestot... 213 4 Hallituksen tehtävät... 214 5 Kokoukset... 214 6 Liittymis- ja

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Suomen Motoristit ry. Toimialueena on Suomi ja kotipaikkana Forssan kaupunki.

1. Yhdistyksen nimi on Suomen Motoristit ry. Toimialueena on Suomi ja kotipaikkana Forssan kaupunki. Suomen Motoristit ry Kuusimäenkatu 21 33560 TAMPERE 1 (6) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Suomen Motoristit ry Kotipaikka: Forssa Osoite: Kuusimäenkatu 21 33560 Tampere Rekisterinumero: 151.543 Merkitty rekisteriin:

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri.

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri. 1 ELÄKELIITTO RY:N PIIRIEN MALLISÄÄNTÖ Yhdistysrekisterin ennakkotarkastus 26.4.2012 Hyväksytty XVII liittokokouksessa 6.6.2012.piirin säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri

Lisätiedot

SOROPTIMIST INTERNATIONAL OF FINLAND RY. KLUBITIEDOTE 5/2009-2010 Hallituksen työryhmä 27.5.2010. Parhaat sisaret,

SOROPTIMIST INTERNATIONAL OF FINLAND RY. KLUBITIEDOTE 5/2009-2010 Hallituksen työryhmä 27.5.2010. Parhaat sisaret, SOROPTIMIST INTERNATIONAL OF FINLAND RY KLUBITIEDOTE 5/2009-2010 Hallituksen työryhmä 27.5.2010 1. Raha-asioita 2. Äänestys SI:n pitkän tähtäimen projektista 3. Valitut toimihenkilöt kaudelle 2010-2012

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.35 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

Valtuuston sääntömääräinen kevätkokous

Valtuuston sääntömääräinen kevätkokous Valtuusto 13.5.2016 Sivu 1 / 5 Valtuuston sääntömääräinen kevätkokous Aika: perjantai 13.5.2015 klo 16.00 Paikka: Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto, Helena-sali, Alvar Aallon katu 9, Jyväskylä Osanottajat

Lisätiedot

Inner Wheel Suomi Finland. Kevätpiirikokoukset 2012 Pori, Espoo, Jyväskylä, Oulu Raija Hänninen

Inner Wheel Suomi Finland. Kevätpiirikokoukset 2012 Pori, Espoo, Jyväskylä, Oulu Raija Hänninen Inner Wheel Suomi Finland Kevätpiirikokoukset 2012 Pori, Espoo, Jyväskylä, Oulu Raija Hänninen Jäsenmaksut KN:n jäsenmaksu pysyy ennallaan 2012-2013 Nettisivuista ei peritä lisämaksua 2012-2013 Varautuminen

Lisätiedot

2) osallistuu tarpeelliseksi katsomiinsa vaaleihin puolueen ja kattojärjestön jäsenten valitsemiseksi kyseisillä vaaleilla valittaviin elimiin.

2) osallistuu tarpeelliseksi katsomiinsa vaaleihin puolueen ja kattojärjestön jäsenten valitsemiseksi kyseisillä vaaleilla valittaviin elimiin. 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Varsinais-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry ja sen kotipaikka on Turku. Näissä säännöissä piirillä tarkoitetaan yhdistystä, kattojärjestöllä tarkoitetaan Perussuomalaiset

Lisätiedot

Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku

Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku 16.11.2015 1(5) YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International LIONS-PIIRIN 107-I OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107- I ja sen kotipaikka käsittää Oulun, Raahen ja Kainuun talousalueet, pois lukien Koillismaan kunnat Pudasjärvi, Kuusamo, Taivalkoski

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

Säännöt. Tavoitteet. Jäsenyys. Suomennos. International Inner Wheel Stafford Court, Washway Road, Sale, Cheshire, M33 7PE, Iso-Britannia

Säännöt. Tavoitteet. Jäsenyys. Suomennos. International Inner Wheel Stafford Court, Washway Road, Sale, Cheshire, M33 7PE, Iso-Britannia 1 UInternational Inner WheelU Suomennos USäännöt/Constitution 2003U International Inner Wheel Stafford Court, Washway Road, Sale, Cheshire, M33 7PE, Iso-Britannia Puhelin: +44- (0)161-976 5445 Faksi: +44-(0)161-976

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

EHDOTELMA UUSIKSI SÄÄNNÖIKSI

EHDOTELMA UUSIKSI SÄÄNNÖIKSI EHDOTELMA UUSIKSI SÄÄNNÖIKSI Sääntömuutosehdotukset voidaan jakaa neljään kategoriaan: Rotujärjestöstatuksen vaatimat muutokset sääntöihin (merkitty punaisella) Oikeinkirjoitusasun korjaukset ja sääntöjen

Lisätiedot

- toimii jäsenyhdistystensä ja liiton yhdyssiteenä. - toimii liiton hyväksymiä arvoja noudattaen.

- toimii jäsenyhdistystensä ja liiton yhdyssiteenä. - toimii liiton hyväksymiä arvoja noudattaen. Senioripiiri Säännöt 1 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 2 Tarkoitus 3 Toiminta 4 Jäsenet Yhdistyksen nimi on kansallinen senioripiiri ry. Yhdistys kuuluu piirijärjestönä Kansallinen senioriliitto

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

Piiri kuuluu jäsenenä Suomen jousiampujain Liitto ry:een ja toimii sen liittokokouksen määräämällä alueella.

Piiri kuuluu jäsenenä Suomen jousiampujain Liitto ry:een ja toimii sen liittokokouksen määräämällä alueella. Helsingin Jousiammuntapiiri Helsingfors Bågskyttedistrikt r.y. SÄÄNNÖT NIMI, KOTIPAIKKA, ALUE JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään piiriksi, nimi on Helsingin Jousiammuntapiiri

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Kellokumpu-Lehtinen ja sihteeriksi Kaija Vasala.

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Kellokumpu-Lehtinen ja sihteeriksi Kaija Vasala. PÖYTÄKIRJA Suomen Onkologiayhdistys Ry Sääntömääräinen syyskokous Aika: perjantai 28.8.2015, klo 16.00 Paikka: Tampere-talo, Tampere 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Paikalla: Elina Mäkinen Hannele Remes

Lisätiedot

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Viimeksi päivitetty 26.02.2013 14:34 1. NIMI Piirin nimi on LIONS-PIIRI 107-. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toimintaalue on Lions Clubs Internationalin

Lisätiedot

Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa 20.3. 2004

Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa 20.3. 2004 1 2 Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa.. 04 Esitysluonnos Koulujen Musiikinopettajat ry:n syyskokoukselle Riihimäellä.. 14 4 5 6 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. 1. Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. Sen kotipaikka

Lisätiedot

1. NIMI JA KOTIPAIKKA 1.1. Yhdistyksen nimi on Erasmus Student Network Finland ry (myöhemmin ESN Finland)

1. NIMI JA KOTIPAIKKA 1.1. Yhdistyksen nimi on Erasmus Student Network Finland ry (myöhemmin ESN Finland) ry:n säännöt Kuten hyväksytty NP Skype V:ssa 20.8.2015 1. NIMI JA KOTIPAIKKA 1.1. Yhdistyksen nimi on ry (myöhemmin ESN Finland) 1.2. ESN Finland on voittoa tavoittelematon, poliittisesti, tunnuksellisesti

Lisätiedot

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 22.8.2012 PÖYTÄKIRJA 2/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.32 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Cumulus, Hahtisaarenkatu 3,, lauantaina 16.4.2016 alkaen klo.12:00. Valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo.11:00. Kokouksessa

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

International Inner Wheel

International Inner Wheel International Inner Wheel Säännöt / Constitution 2009 / Kota Kinabalu International Inner Wheel Suite 2.3 MyBuro Altrincham Cheshire WA14 1PF UNITED KINGDOM Puhelin:+44 161 927 3116, Faksi: +44 161 927

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi.

Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toiminta-alue on Lions Clubs Internationalin muodostama moninkertaispiirin 107 (MD 107) osapiiri. 2.

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 7/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-17:30 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 81 Sihteerin

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Keski-Suomen LIITE 4 Urheilukalastajat ry Hallituksen kokous 4/2015 Hallituksen esitys vuosikokoukselle KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys SÄÄNNÖT Satakissa ry Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Satakissa ry, josta näissä säännöissä käytetään nimeä yhdistys ja sen kotipaikka on Porin kaupunki ja toimialueena koko Suomi. Yhdistyksen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Esitys: Hallitus päättää tarkastaa pöytäkirjat valitsemalla kokouksessa kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hallitus valitsee pöytäkirjantarkastajat.

Esitys: Hallitus päättää tarkastaa pöytäkirjat valitsemalla kokouksessa kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hallitus valitsee pöytäkirjantarkastajat. Sivu 1/7 Pöytäkirja 19/2015 Aika: 28. toukokuuta 2015 klo 9.30 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Mikko Mononen, puheenjohtaja Janika Takatalo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous 5.8.2016

Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous 5.8.2016 KOKOUSKUTSU Helsinki 19.5.2016 Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous 5.8.2016 Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous pidetään perjantaina 5.8.2016 klo 14.00 Kajaanissa. Kokouspaikka on Kaukametsän kongressi-

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Yhdistyksen vuosikokouksen pöytäkirja 8.2.2002 1. Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05. 2. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Pohjolainen, sihteeriksi Leena Niemistö, pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pekkola. Kokouksen sihteeriksi valittiin Jan Ameri

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pekkola. Kokouksen sihteeriksi valittiin Jan Ameri F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 Kaunisharju 17 K, 01230 VANTAA FINLAND www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2009 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JÄLJENNÖS 1(4) 19.03.2013. llmastovanhemmat ry Helsinki Selvenius-Hurme Hanna Liisa Tuohimäentie 100 D 00670 HELSINKI 209.726 19.03.2013 19.03.

JÄLJENNÖS 1(4) 19.03.2013. llmastovanhemmat ry Helsinki Selvenius-Hurme Hanna Liisa Tuohimäentie 100 D 00670 HELSINKI 209.726 19.03.2013 19.03. Patentti- ja rekisterihallitus JÄLJENNÖS 1(4) Rekisterinumero: 209.726 YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Kotipaikka: Osoite: Rekisterinumero: Merkitty rekisteriin: Jäljennös annettu: Helsinki Selvenius-Hurme Hanna

Lisätiedot

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20 SYYSKOKOKOUS Tiistai 24. marraskuuta 2015 klo 18.00 Valtuustotalon kahvio, Espoon keskus KOKOUSILLAN AVAUS, Puheenjohtaja Anna-Maija Kukkonen avasi kokousillan. VIERAILIJAN PUHEENVUORO Juhana Harju, viestintäpäällikkö

Lisätiedot

Inner Wheel piiri 140 1991-2011

Inner Wheel piiri 140 1991-2011 Inner Wheel piiri 140 1991-2011 1 Sisällysluettelo Inner Wheel... 3 Piirin 140 perustaminen... 3 Piirin toiminnasta... 4 Piirin lippu... 5 Piirin hyväntekeväisyyskohteet... 6 Piirin 140 klubit... 6 Klubien

Lisätiedot

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA sivu 1 Kokouksen paikka ja aika: ESITYSLISTA JA PÖYTÄKIRJA Kokoukseen osallistui henkilöä. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi klo. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kokouksen

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013.

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013. Vallilan vanhemmat-yhdistyksen kokous 02.04.2013 Aika: Tiistai 02.04.2013 klo 18.00 Paikka: Vallilan koulun opettajanhuone 1. Läsnä Opettaja Sami Paavola Annu Kilpeläinen (3A) Anu Vauramo (6A) Kati Lounema

Lisätiedot

KUUROJEN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 3 14

KUUROJEN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 3 14 Hallituksen kokous 1 (5) Aika 26.4.2014 klo 9.20 16.38 Paikka Jyväskylän Kuurojen yhdistys, Jyväskylä Läsnä Jaana Keski-Levijoki puheenjohtaja Jaana Aaltonen Elina Blundin Cecilia Hanhikoski Johan Hedrén

Lisätiedot

NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b krs., Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b krs., Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 2/2014 1 Työsuojelutoimikunta 18.06.2014 Aika 18.06.2014 klo 12:15-13:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b krs., Kiviharjuntie

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot!

Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7 06.11.2014 / 2013-2014 Arvoisat D-piirin lionit ja leot, presidentit, PDG:t ja puolisot! Valkean Joulu (edellinen tiedote) suli harvinaiseksi lumettomaksi Jouluksi. Tämä älköön

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 Aika 9.2.2014 klo 14.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14.00. ja esitteli vierailijan, Salon kyläasiamies

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

SUOMEN TANSKALAIS-RUOTSALAISET KOKOUSKUTSU PIHAKOIRAT RY LIITE 2 Syyskokous. Sääntömääräinen kevätkokous

SUOMEN TANSKALAIS-RUOTSALAISET KOKOUSKUTSU PIHAKOIRAT RY LIITE 2 Syyskokous. Sääntömääräinen kevätkokous Hallituksen tekemä ehdotus yhdistyksen sääntöjen muuttamiseksi. Vasemmalla ovat säännöt nykyisessä muodossaan. Oikealla ne pykälät kokonaisuudessaan, joihin hallitus esittää muutoksia. Suomen Tanskalais-ruotsalaiset

Lisätiedot

TITLE KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET. Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri

TITLE KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET. Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri TITLE Pre/Past -PETS 2017 KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri 1 Presidentti / sihteeri / rahastonhoitaja Tärkeitä

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Ylöjärven kaupunki Esityslista 1/2017 1 Aika 17:00 Paikka Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

SUOMEN KRISTILLISDEMOKRAATIT (KD) - KRISTDEMOKRATERNA I FINLAND (KD) r.p:n PIIRIN SÄÄNNÖT

SUOMEN KRISTILLISDEMOKRAATIT (KD) - KRISTDEMOKRATERNA I FINLAND (KD) r.p:n PIIRIN SÄÄNNÖT 1 Piirin säännöt SUOMEN KRISTILLISDEMOKRAATIT (KD) - KRISTDEMOKRATERNA I FINLAND (KD) r.p:n PIIRIN SÄÄNNÖT I YLEISIÄ SÄÄNNÖKSIÄ 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Kristillisdemokraattien

Lisätiedot