Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015"

Transkriptio

1 Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

2 Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta Trend. Saatavana koko Trend-värivalikoima, katso sivut Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on 3202 (katso sivulta 2, mitä kokonaishintaan sisältyy)

3 Älykäs keittiö Visionamme on tuoda toimiva ja kaunis keittiö kaikkien saataville. Epoq on innovatiivinen ja korkealaatuinen keittiö edulliseen hintaan. Yhteistyökumppaneidemme kautta sinulle avautuu ainutlaatuisia mahdollisuuksia sisustaa uusi keittiösi mieleiseksesi. Yksikään toinen kodinkoneliike ei vedä vertoja Gigantin upealle valikoimalle. Jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää mieleisesi tuotteet, teemme yhteistyötä kaikkien suurten kodinkonevalmistajien kanssa. Valitse siis juuri ne kodinkoneet, jotka haluat. Mikään ei rajoita sinua! Myös keittiön muissa ratkaisuissa on runsaasti valinnanvaraa. Puurolautasen äärellä on mukava katsoa aamu-uutiset ja tablet-tietokoneesta näkee kätevästi uudet jännittävät reseptit. Epoqista saat keittiöösi kaiken kaipaamasi. Valitse omasi Gigantin valtavasta valikoimasta televisioita, äänentoistolaitteita, tablet-tietokoneita, kahvinkeittimiä ja muita kiinnostavia laitteita. Mahdollisuudet ovat monet unelmasi ovat enää toteuttamista vaille. Kutsumme sitä älykkääksi keittiöksi. Lämpimin terveisin Epoq

4 4 151 Edge Mustapetsattu tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (katso alla oleva teksti). Hinta Kokonaishinta sisältää rungot, etulevyt, työtasot, saranat, peitepaneelit, sokkelit, peite- ja valolistat, tukijalat, laatikot, kaappien sisävarusteet, nupit/vetimet, altaan ja hanan. Kodinkoneet ja valaisimet myydään erikseen. Kuljetuskustannukset lisätään hintaan. Saat kodinkoneet markkinoiden parhaaseen hintaan. 2

5 Sisältö Keittiö Inspiroiva keittiö...6 Ovimallit Suunnittelu Työtasot Altaat Hanat Vetimet ja nupit Näppäriä ratkaisuja Valaistus Langaton ääni Kahvi Keittiö-tarvikkeet Kodinhoitohuone Kodinhoitohuone Kodinkoneet Kodinkoneiden valitseminen Uunit ja liesitasot Liedet Liesituulettimet Jääkaapit ja pakastimet Kylmähuoneet Viinikaapit Astianpesukoneet Palvelut Rahoitus Keittiön ja kodinkoneiden asennus Toimintatakuu Asiakaspalvelu Kuljetus ja toimitus Hinnasto Takuu ja laatu Hinnasto Tarkistuslista/muistiinpanot/luonnokset

6 4

7 Vinkkejä ja neuvoja Keittiöelämää Keittiö on noussut kodeissa keskeiseen asemaan, ja sitä kutsutaankin usein kodin sydämeksi. Ruoanlaiton lisäksi vietämme siellä paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa, kuuntelemme musiikkia, leivomme pikkuleipiä ja katsomme televisiota. Siksi on tärkeää suunnitella keittiön ilme ja toiminnallisuus huolellisesti. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan unelmiesi keittiön omien toiveittesi pohjalta. Vinkki Keittiön kodinkoneissa on tärkeää huomioida sekä ominaisuudet että laatu. Mitä aikaisemmassa vaiheessa valitset kodinkoneet, sitä helpompi sinun on sovittaa ne muuhun keittiöön. Valitsemalla oikeat laitteet helpotat omia keittiöaskareitasi ja säästät samalla sekä aikaa että rahaa. Minkä tyylisen keittiön haluat? Modernin, talonpoikaisen vai perinteisen? Ovet, työtasot, pesuallas ja vetimet luovat yhdessä haluamasi tyylin. Keittiön lisävarusteista on lisää tietoa kuvaston myöhemmillä sivuilla. 5

8 6

9 Fasett Luonnonvaalea. Saatavana luonnonvaaleana, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

10 Fasett Harmaa. Saatavana valkoisena, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

11 9

12 Fasett Tammi. Saatavana valkoisena, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

13 11

14 12

15 Edge Tammi -alakaapit ja Trend Lakritsi -yläkaapit. Alakaapit saatavana tammisina, saksanpähkinäisinä ja mustapetsattuina. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

16 Edge Saksanpähkinä. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

17 15

18 16

19 Edge Mustapetsattu tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

20 Gloss kiiltävän valkoinen. Saatavana valkoisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

21 19

22 Integra Valkoinen. Saatavana valkoisena ja mustana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

23 21

24 Integra Musta. Saatavana valkoisena ja mustana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

25 23

26 Shaker Valkoinen. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

27 25

28 26

29 Shaker Tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

30 28

31 3 592 Allmo Luonnonvaalea. Saatavana valkoisena ja harmaana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2) 29

32 30

33 Allmo Harmaa. Saatavana valkoisena ja harmaana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

34 Trend Liitu. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

35 33

36 Trend Lakritsi. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

37 35

38 Trend Siniharmaa. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

39 37

40 38

41 Trend Vaaleanvihreä. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

42 Trend Oliivi. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

43 41

44 Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä kaikki samaan edulliseen hintaan! Trend Lila. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2) Trend Lila "Sinun keittiösi, sinun tyylisi" Trend Lyijy Trend Nutria Trend Harmaanvaalea Trend Vaaleansininen Trend Luonnonvaalea 42

45 Trend Beige Trend Taivaansininen Trend Oliivi "Väriä elämään" Trend Liitu Trend Punainen Trend Khaki Trend Munakoiso Trend Vaaleanvihreä Trend Lakritsi Trend Petrolinsininen Trend Tummanharmaa Trend Siniharmaa Trend Vaaleanharmaa Trend Harmaa 43

46 44

47 45

48 Ovimallit Vertaa hintoja Jotta sinun olisi helpompi verrata uuden keittiösi hintoja, olemme koonneet tähän esimerkin keskisuuresta keittiöstä. Viva Valkoinen. Ovet valkoiseksi maalattua MDF:ää. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (katso sivulta 4, mitä kokonaishintaan sisältyy) Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

49 Viva Valkoinen Sileä, valkoinen melamiinipinnoitteinen puukuitulevy. Paksuus 16 mm. Reunalista akryyliä Integra Musta Oveen integroidut vetimet antavat puhdaslinjaisen ilmeen. Maalattua MDF:ää. Musta 2013 Integra Valkoinen Oveen integroidut vetimet antavat puhdaslinjaisen ilmeen. Maalattua MDF:ää. Valkoinen VUODEN TOIMINTATAKUU Voit olla varma siitä, että vaikka hinnat ovat edulliset, Epoqin keittiöiden laatu on korkea. Lue lisää takuusta sivulta

50 Fasett Valkoinen Sekä kehys että peili ovat valkoiseksi maalattua MDF:ää. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi, fasettihiottua kirkasta lasia, etsatut reunat Fasett Harmaa Sekä kehys että peili ovat harmaaksi maalattua MDF:ää. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön Fasett Tammi Sekä kehys että peili ovat massiivitammea. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkaslakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi, fasettihiottua kirkasta lasia, etsatut reunat. Trend Valkoinen Ovet maalattua MDF:ää. Voit valita 20 eri värivaihtoehdosta, värejä voi yhdistellä keskenään Shaker Valkoinen 70 mm leveä kehys maalattua MDF:ää. Vitriiniovi kirkasta lasia Shaker Tammi 70 mm leveä kehys massiivitammea ja viilutettu peili. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi kirkasta lasia Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

51 Gloss Valkoinen Kiiltävä, valkoinen akryylipinnoitettu puukuitulevy. Reunalista akryylia Edge Tammi Ovet viilutettua lastulevyä ja reunat massiivitammea. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Yhdistä oviin Shaker-sarjan vitriiniovet tai kapeat alumiinikehykset Edge Mustapetsattu Ovet viilutettua puukuitulevyä ja reunat massiivitammea. Pintakäsitelty mustalla petsillä ja kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Voidaan yhdistää alumiinisiin vitriinioviin Edge Saksanpähkinä Ovet saksanpähkinäviilutettua lastulevyä ja reunat saksanpähkinäpetsattua massiivipuuta. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Voidaan yhdistää alumiinisiin vitriinioviin Allmo Valkoinen Ovet valkoiseksi maalattua MDF:ää. Uritettu peiliovi. Kehys 60 mm. Vitriiniovi kirkasta lasia Allmo Harmaa Ovet harmaaksi maalattua MDF:ää. Uritettu peiliovi. Kehys 60 mm. Vitriiniovi kirkasta lasia

52 Suunnittelu Uutta keittiötä suunniteltaessa on tärkeää pohtia eri valintoja. Työtaso, vetimet, allas ja hanat ohjaavat keittiön tyyliä haluamaasi suuntaan. Tutustu valikoimaamme seuraavilla sivuilla. Esittelemme samalla myös sisustus- ja valaistusratkaisuja. Näillä pienillä mutta tärkeillä valinnoilla on suuri vaikutus käytännön työskentelyyn keittiössä. 50 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

53 uutuus Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri mieleisesi ratkaisut. Suunnitteluaika keittiösuunnittelijamme kanssa on ilmainen. Varaa aika osoitteessa Voit myös sopia ajan myymälässä, jossa on keittiöesittely. 51

54 Työtasot Työtason valinta on tietysti tärkeää keittiön ulkonäön kannalta, mutta siihen kohdistuu myös toiminnallisia vaatimuksia. Sen on kestettävä likaa, kosteutta, lämpöä ja kylmää, eikä siihen saa jäädä väriläiskiä. Kaikista keittiön osista juuri työtaso altistuu kaikkein eniten kulumiselle. Massiivipuutasot, mittatilaus Massiivipuiset työtasot tuovat luonnon keittiöön ja luovat hienon kontrastin ovien sileille pinnoille. Puu on lämmin ja hienostunut materiaali, jonka päällä on erityisen miellyttävää valmistaa ruokaa. Puutaso reagoi kuitenkin välittömästi lämpötilan vaihteluihin ja kosteuteen, minkä vuoksi se on öljyttävä tai vahattava, jotta se pysyisi hyvässä kunnossa. Massiivipuiset työtasot toimitetaan valmiiksi esikäsiteltyinä. Voit valita tason materiaaliksi saksanpähkinän, pyökin, koivun tai tammen. Työtaso leikataan haluttuun pituuteen (enintään 400 cm) ja syvyyteen (5 122 cm). Paksuus 40 tai 80 mm. 80 mm Vahattu massiivitammi E mm Valkovahattu massiivitammi E mm Vahattu mustapetsattu massiivitammi E / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 40 mm Massiivipuu Koivu E mm Massiivipuu Tammi mm Vahattu massiivitammi E / metri (alkaen) 200 / metri (alkaen) 200 / metri (alkaen) 40 mm Massiivipuu Pyökki E mm Valkovahattu massiivitammi E mm Mustapetsattu massiivitammi E mm Massiivipuu Saksanpähkinä E / metri (alkaen) 250 / metri (alkaen) 250 / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 52 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

55 Laminaattitasot, mittatilaus Laminaatti on työtasona suosittu valinta helppohoitoisuutensa ansiosta. Voit valita laminaattityötasosi monista eri väri- ja kuviointivaihtoehdoista, kuten hiekkakivi, betoni, harjattu titaani, grafiitti, saksanpähkinä, musta ja valkoinen. Työtason paksuus on 38 mm. Pituus enimmillään 400 cm, syvyys cm. Laminaatti Betoni 0293 E Laminaatti Musta 0276 E Laminaatti Saksanpähkinä 7373 E Laminaatti Musta 0276 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Graniitti valkoinen 0483 E Laminaatti Everest 0518 E Laminaatti Kivi tummanharmaa 3477 E Laminaatti Sauva tumma 4395 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Valkoinen 4974 E Laminaatti Grafiitti 3344 E Laminaatti Hiekkakivi 3540 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Liuskekivi valkoinen 0179 E Laminaatti Liuskekivi musta 3505 E / metri (alkaen) 100 / metri (alkaen) 53

56 Laminaattitasot, vakiomitat: 61 x 258 cm Laminaattia olevat työtasot, kiinteä pituus 258 cm. Täydellinen keittiö työtasoineen voidaan yleensä toimittaa 3 viikon kuluessa. Laminaatti Musta Brazil Laminaatti Graniitti valkoinen Laminaatti Everest / kpl 59 / kpl 59 / kpl Massiivipuutasot, vakiomitat: 62 x 246 cm Massiivipuuta olevat työtasot, kiinteä pituus 246 cm, paksuus 40 mm. Massiivitammea ja -pyökkiä. Nämä valmiit työtasot saadaan toimitettua kotiisi mittatilaustasoja nopeammin. Massiivipuu Tammi. E Massiivipuu Pyökki. E / kpl 145 / kpl Korkeapainelaminaattitasot, mittatilaus Korkeapainelaminaattia oleva työtaso suoralla etureunalla. Tasossa on kulutusta ja vettä kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen pinta. Työtaso leikataan haluttuun pituuteen (enintään 360 cm) ja syvyyteen (5 122 cm) sekä tietysti siihen muotoon kuin keittiö vaatii. Viimeistele tyyli tehtaalla asennettavalla, alle tai päälle liimattavalla keittiöaltaalla. Tason kokonaispaksuus on 4 cm, josta laminaattipinnoitetta 1,2 cm ja kuitulevyä 2,8 cm. Korkeapainelaminaatti Musta. E Korkeapainelaminaatti Valkoinen E / metri (alkaen) 220 / metri (alkaen) 54 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

57 Quartz-tasot, mittatilaus Quartz Crystal Nevada. E / metri (alkaen) Kvartsikivinen työtaso on sinulle, joka haluat keittiöösi mahdollisimman kovan ja kestävän pinnan. Materiaali on 95 % luonnonkiveä/kvartsimineraalia, johon on sekoitettu väri- ja sidosaineita. Tiivis, ei-huokoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja sen värisävy ja rakenne ovat yhtenäiset. 40 mm paksut tasot muodostuvat kvartsilevystä ja sen alla olevasta tukirungosta. Tasoissa on 40 mm korkea kvartsinen etureuna. Syvyys: cm. Pituus: cm (ilman pidennystä). Paksuus: 4 cm. Quartz Crystal White. E / metri (alkaen) Quartz Gobi Black. E Quartz Harmonia Yosemite. E Quartz Starlight Black. E / metri (alkaen) 395 / metri (alkaen) 395 / metri (alkaen) Avonite-tasot, mittatilaus Akryylipohjainen, ei-huokoinen pintamateriaali, joka luo keittiöön yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Levyjä voidaan liittää toisiinsa kulmissa esimerkiksi kaappien sivujen peitepaneeleiksi ja seinien roiskesuojiksi. Liitossauma on miltei huomaamaton. Kokoura. E / metri (alkaen) Black Lava. E Cairo. E White. E Nordic. E / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 55

58 Upotus ja muut asennustavat Upotus: Upotusasennuksessa leikataan työtasoon reikä, johon keittiöallas asennetaan yläkautta. Tämä on ainoa vaihtoehto, jos allasta ei ole asennettu valmiiksi tehtaalla ja haluat asentaa sen itse. Liimaus päälle: Päälleliimausta käytetään Franken PPX teräsaltaiden kanssa. Työtaso voi olla kiveä, korkeapainelaminaattia tai Avonitea. Avonite-altaan voi asentaa vain Avonite-työtasoon. Liimaus alle: Alleliimauksessa keittiöaltaan reunat kiinnitetään työtason laminaattipinnoitteen alle. Tämä asennustapa soveltuu teräs- ja Silgranit-altaille. Asennus alhaalta: Alhaalta tehtäviä asennuksia käytetään kivi-, massiivipuu- ja Avonite-työtasoihin asennettaville teräs- ja Silgranit-altaille. 56 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

59 Altaat, Avonite Avonite-altaita on useita kokoja, ja niitä voidaan yhdistää toisiinsa. Altaat voidaan toimittaa työtason värisinä, joko teräspohjalla tai ilman. Altaat on tarkoitettu asennettaviksi Avonite-työtasoon. Avonite 216s. Keittiöallas teräspohjalla (vasemmalla). Avonite 233. Keittiöallas Avonite-pohjalla (oikealla). Puolitoista-altainen keittiöallas vähintään 60 cm leveään kaappiin. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 560 (vasen) Päälleliimattava 715 (oikea) Avonite 216. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 16,2 x 32,5 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 495 Avonite-pohja Avonite 233. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 715 Avonite-pohja Avonite 245. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 695 Avonite-pohja Avonite 216 S. Keittiöallas teräspohjalla. 16,2 x 32,5 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 560 Teräspohja Avonite 233 S. Keittiöallas teräspohjalla. 33 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 630 Teräspohja Avonite 245 S. Keittiöallas teräspohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 765 Teräspohja 57

60 Altaat, Silgranit Blancon Silgranit on erittäin kestävä komposiittimateriaali, joka on 80 % graniittia ja 20 % akryylia. Silgranitista valmistetun keittiöaltaan paksuus on 10 mm, eli se on poikkeuksellisen vankkarakenteinen. Asennetaan upottamalla tai liimaamalla työtason pinnan alle. Muovinen huuhteluallas Blanco Nova -altaaseen. Läpinäkyvää, savunharmaata muovia. E ,50 Huuhteluallas Blanco Nova 6s -altaaseen. Ruostumatonta terästä. E Huuhteluallas Blanco Zenar -altaaseen. Ruostumatonta terästä. E Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Antrasiitti. Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Alumetalli. Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Valkoinen. 595 E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Antrasiitti. Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Alumetalli. Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Valkoinen. 670 E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

61 Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Antrasiitti. Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Valkoinen. Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Alumetalli. 420 E Vesilukko E E Vesilukko E E Vesilukko E Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Antrasiitti. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Antrasiitti. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Alumetalli. 730 Oikea E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Alumetalli. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Allastaso. Valkoinen. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Allastaso. Valkoinen. 730 Oikea E Alkaen Vesilukko E Oikea E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E

62 Altaat, ruostumaton teräs Nykyaikaisen keittiöaltaan on helpotettava työskentelyä keittiössä. Erilaisia vaihtoehtoja on paljon: on suuria ja pieniä, syviä ja matalia, suoria ja pyöreitä. Voit valita työtasoon upotettavan tai sen alle tai päälle liimattavan erillisen altaan tai kokonaisen tiskipöydän. Franke EDB140. Koko tason peittävä tiskipöytä. Käännettävissä. Asennus 80 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 140 x 61 cm. Franke EDB120. Koko tason peittävä tiskipöytä. Käännettävissä. Asennus 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 120 x 61 cm. Franke CPX621. Oikeanpuoleinen keittiöallas. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 112 x 50 cm Vasen E Oikea E E E Alkaen 865 Franke AQX654. Käännettävissä oleva upotustaso 60 cm leveään alakaappiin. Sisältää Turbowaste-pohjaventtiilin, twist-kontrollin ja vesilukon. Ulkomitat: 96,5 x 50 cm. 505 E Alkaen 680 Franke AQX624. Käännettävissä oleva upotustaso 80 cm leveään alakaappiin. Sisältää Turbowastepohjaventtiilin, twist-kontrollin ja vesilukon. Ulkomitat: 112 x 50 cm. 585 E Alkaen 765 Franke CNX660. Keittiöallas vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ei käännettävissä. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 61,5 x 50 cm. 590 E Alkaen 760 Franke PPX Asennus vähintään 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 58 x 51,2 cm. Franke PPX Asennus vähintään 80 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 78 x 51,2 cm. Franke PPX211. Asennus vähintään 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 100 x 51,2 cm E Alkaen 922 E Alkaen 978 Vasen E Oikea E Alkaen Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

63 Silver 116 x 50. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 116 x 50 cm. Silver 100 x 49. Käännettävissä. Asennus vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 100 x 49 cm E E Silver 112 x 50. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 112 x 50 cm. 115 E Alkaen 445 Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver 116 x 50. Halkaisija 51 cm. 45 E Alkaen Pohjaventtiili. E Silver Uppoasennettava yksialtainen keittiöallas 49 x E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Silver neliskulmainen 54 x 44. Alapuolelta kiinnitettävä keittiöallas 60 cm leveään alakaappiin. Ulkomitat: 54 x 44 cm Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. 31 Pohjaventtiili. E E Silver Uppoasennettava yksialtainen keittiöallas 21 x 43. Sopii erinomaisesti saarekkeeseen toiseksi altaaksi. Ulkomitat: 21 x 43 cm. Silver Neliskulmainen puolitoista-altainen keittiöallas 54 x 44. Asennus vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 54 x 44 cm. Tehdasasennettuna alkaen 545. Alkaen E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver Uppoasennettava puolitoistaaltainen keittiöallas 63 x 50. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 63 x 50 cm. E Alkaen 280 E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver Neliskulmainen 78 x 48. Neliskulmainen, käännettävissä. Alapuolelta kiinnitettävä keittiöallas 80 cm leveään alakaappiin. Ulkomitat: 78 x 48 cm. Silver 79 x 48. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 79 x 48 cm. 260 Alkaen 425 E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E E Kiinnikkeet ja tiivistelista. 31 Pohjaventtiili. E E

64 Hanat Hanan valinnassa ei ole kyse pelkästään muotoilusta, tyylistä ja estetiikasta, vaan hanan on sovittava juuri sinun tapaasi toimia keittiössä. Kysy hyviä vinkkejä keittiösuunnittelijoiltamme. Mora Mmix K5. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) Mora Rexx K5. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 179 / / 430 Mora Izzy Miniprofi. Tuo ammattimaisten suurkeittiöiden edut kotiisi. Irrotettava suutin ja kaksi erilaista suihkutusta: keskitetty tai tasainen. E Mora Cera Ess. Joustavuutta lisäävä ulosvedettävä käsisuihku. Energiansäästöjärjestelmä. Erinomainen hana esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 180 / 220 Mora Mmix K6. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 179 / 215 Mora Rexx K6. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 380 / 450 Mora. Astianpesukoneventtiili altaaseen tai työtasoon. E asennus altaaseen E asennus työtasoon Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

65 Pumppu pesuaineelle. Asennetaan työtasoon, asennusreiän läpimitta 38 mm. E Lenz Rondi. Tyylikkäästi muotoiltu kääntyvä hana. E Lenz Nexo CP. Kääntyvä hana. E Lenz Sona. Tyylikkäästi muotoiltu kääntyvä hana. E Lenz Anglo. Perinteinen hana, jossa erilliset säädöt lämpimälle ja kylmälle vedelle. E Lenz Lio. Hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Lenz Kane. Mustilla yksityiskohdilla koristeltu hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Lenz Kane. Valkoisilla yksityiskohdilla koristeltu hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Damixa. Erillinen elektroninen astianpesukoneventtiili. Katkaisee automaattisesti vedensyötön 3 12 tuntia aktivoinnin jälkeen. E Damixa Clover Easy High. Modernisti muotoiltu yksiotehana kromia. Korkealle kaartuva juoksuputki. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 269 / 340 Damixa Lyra. Yksiotehana erittäin kilpailukykyiseen hintaan. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) Damixa Osier. Modernisti muotoiltu yksiotehana, jossa korkealle kaartuva juoksuputki. Ulosvedettävä suihkusuutin helpottaa altaan puhdistusta. E Damixa Clover High. Modernisti muotoiltu yksiotehana, jossa korkealle kaartuva juoksuputki. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 145 / /

66 Vetimet ja nupit Usein pienet yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta eheän. Vetimet tai nupit korostavat keittiösi yksilöllisyyttä ja ovat tärkeä osa kokonaisvaikutelmaa. Valitsemasi vetimen mallista riippuen saat helposti luotua keittiöösi modernin, klassisen tai maalaisromanttisen tyylin. Livia. Alumiini. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E Nino. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 96 mm, reikäväli 77 mm. E ,5 / pari 3,5 / pari Verna Crome. Kromi. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 1 kpl. Pyöreä 4 cm. E ,3 / kpl Nino. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Pyöreä 2,6 cm. E ,5 / pari Isabella. Teräs. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E ,5 / pari Forio. Antiikkipatina, kromi ja messinki. Ruuvit sisältyvät pakkaukseen. 1 kpl. Pyöreä 4 cm. E / kpl Dante. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 165 mm, reikäväli 128 mm. E Nero. Mustalakattu sinkki. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E Kokonaispituus 135 mm, reikäväli 128 mm, 4,5 / pari E Kokonaispituus 230 mm, reikäväli 224 mm, 7 / pari Lizzie. Alumiininen vedin, 2 kpl. E Hinta alkaen 4 / pari 4,5 / pari 4,5 / pari Hinta alkaen 4,5 / pari Fiora. Metalli, lakattu hopean sävyiseksi. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 150 mm, reikäväli 128 mm. E Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. "Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi!"

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi! Charmia.fi Nyt tulee kotiin! Vuonna 1993 perustetun Kalustetukun perusidea tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita tavallisille ihmisille on toiminut alusta asti.

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. 2 Kestäviä ja tyylikkäitä keittiöapulaisia Tässä

Lisätiedot

Märkätilan vedeneristäminen

Märkätilan vedeneristäminen Märkätilan vedeneristäminen Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN 3 SISÄLTÖ JOHDANTO 4 9 VEDUMIN KYLPYHUONESARJAT 10 11 FLOW Tuotteet 12 13 Mallikylpyhuoneita 14 27 Tiedot 28 33 LOUIS Tuotteet 34 35 Mallikylpyhuoneita

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007 WHIRLPOOL VPSTI SIJOITETTVT 00/007 Älykkäät kodinkoneet - lisäarvoa ja enemmän itsellesi aikaa Whirlpoolin menestys perustuu jatkuviin kyselyihin ja innovaatioihin sekä siihen, että jatkuvasti tuotamme

Lisätiedot

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 0 Kylpyhuone Jokainen aamu on hyvä aamu. :n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 49,- Hyvä aamu on kuin runoutta Rauhallinen sunnuntaiaamu. Lempeä valonkajastus, lämmin vesi ja mieto saippuantuoksu.

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA KYLPYHUONEKALUSTEET 2007 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA LUOTA VEDUM- KYLPYHUONEESEEN Jotta olisit tyytyväinen kylpyhuoneeseesi, sen on oltava sekä

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi.

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi Valikoima ja hinnat voimassa 1.4. 30.9.2015. studiolinevalikoima 2015 Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. 2

Lisätiedot

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN PAINOVIRHE Pahoittelemme virheellisiä hintoja kuvastossa. Oikeat hinnat löytyvät erillisestä hinnastosta 2010. KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN SISÄLTÖ JOHDANTO 4 7 VEDUMIN

Lisätiedot

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Tietoa Mora Armaturista 03 Mora MMIX 04 Mora Rexx 24 Mora Inxx 38 Mora Styxx 62 Mora Izzy 66 Mora Cera 78 Mora Classic 84 Mora Tronic

Lisätiedot

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! Yksinkertaisuus edistää levollisuutta UUSI DANSANI CURVO Kylpyhuone on asunnon yksityisin huone. Täällä saa

Lisätiedot

INSPIRAATIOTA. TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA. Witt Design

INSPIRAATIOTA. TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA. Witt Design INSPIRAATIOTA TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA Witt Design LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA KUKA ON WITT? Witt A/S perustettiin vuonna 1993, kun Allan Witt päätti aloittaa omalla nimellään yrityksen

Lisätiedot

W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006

W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006 W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006 SENSING THE DIFFERENCE Y M P Ä R I S T Ö A S I O I TA K O S K E VA T I E D O T E P y r i m me Whirlpoolissa ke r t o maan avoimesti ja

Lisätiedot

Suunnitellaan yhdessä! Yksilölliset ratkaisut juuri Sinun kotisi tarpeisiin! TILATUOTE.net. Keittiöt Kylpyhuoneet Komerot

Suunnitellaan yhdessä! Yksilölliset ratkaisut juuri Sinun kotisi tarpeisiin! TILATUOTE.net. Keittiöt Kylpyhuoneet Komerot Suunnitellaan yhdessä! Yksilölliset ratkaisut juuri Sinun kotisi tarpeisiin! TILATUOTE.net Keittiöt Kylpyhuoneet Komerot TILATUOTE.net TILATUOTE -vinkki Huomaa hyvät vinkit esitteen sivuilla! Tilatuote

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

herkutella muullakin kuin ruoalla...

herkutella muullakin kuin ruoalla... Kodinkalustemaailman asiantuntija jo vuodesta 1989 www.euro-keittio.fi kotona voisi herkutella muullakin kuin ruoalla... nyt maistuu! esittelyssä Euro Keittiön kodinkaluste- ja laiteherkut Valo on elämys

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja 2 2 MERIHIEKKA Nyt olen tullut kotiin Uusi asuntosi on tärkeä kaikille JM:ssä työskenteleville. Haluamme, että tulevan

Lisätiedot

64 ihanaa uutuutta. nykyaıkaınen. trendikäs AITO. Arkipäivän ylellisyyttä! Edullinen. klassinen. ko inkuljetus

64 ihanaa uutuutta. nykyaıkaınen. trendikäs AITO. Arkipäivän ylellisyyttä! Edullinen. klassinen. ko inkuljetus Edullinen ko inkuljetus EDULLINEN KOTIINKULJETUS AINOASTAAN 49 TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA! trendikäs AITO nykyaıkaınen klassinen maalaismainen UUTUUKSIA! 64 ihanaa uutuutta 2014 Arkipäivän ylellisyyttä!

Lisätiedot

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus Tuotekuvasto Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien tämän nautinnon lähde on ollut ylivoimainen laatumme ja luotettavuutemme. Hansgrohen suihkut ja hanat eivät kuitenkaan edusta ainoastaan

Lisätiedot

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU 205 TERVETULOA Käsissäsi on uusi 205 talvikauden luettelomme, joka esittelee huolellisesti valikoidun malliston. Olemme valinneet toiminnallisia tuotteita, joita on hauska käyttää ja saada lahjaksi. Nämä

Lisätiedot

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family.

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family. Uusi Cabby-sukupolvi Matkailuvaunuelämä on tietenkin paljolti irtiottoa arjesta, uusien elämysten kokemista ja rentoutumista. Mutta ei sen vuoksi tarvitse astua kaiken sivistyksen ulkopuolelle. Cabbyn

Lisätiedot