Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015"

Transkriptio

1 Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

2 Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta Trend. Saatavana koko Trend-värivalikoima, katso sivut Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on 3202 (katso sivulta 2, mitä kokonaishintaan sisältyy)

3 Älykäs keittiö Visionamme on tuoda toimiva ja kaunis keittiö kaikkien saataville. Epoq on innovatiivinen ja korkealaatuinen keittiö edulliseen hintaan. Yhteistyökumppaneidemme kautta sinulle avautuu ainutlaatuisia mahdollisuuksia sisustaa uusi keittiösi mieleiseksesi. Yksikään toinen kodinkoneliike ei vedä vertoja Gigantin upealle valikoimalle. Jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää mieleisesi tuotteet, teemme yhteistyötä kaikkien suurten kodinkonevalmistajien kanssa. Valitse siis juuri ne kodinkoneet, jotka haluat. Mikään ei rajoita sinua! Myös keittiön muissa ratkaisuissa on runsaasti valinnanvaraa. Puurolautasen äärellä on mukava katsoa aamu-uutiset ja tablet-tietokoneesta näkee kätevästi uudet jännittävät reseptit. Epoqista saat keittiöösi kaiken kaipaamasi. Valitse omasi Gigantin valtavasta valikoimasta televisioita, äänentoistolaitteita, tablet-tietokoneita, kahvinkeittimiä ja muita kiinnostavia laitteita. Mahdollisuudet ovat monet unelmasi ovat enää toteuttamista vaille. Kutsumme sitä älykkääksi keittiöksi. Lämpimin terveisin Epoq

4 4 151 Edge Mustapetsattu tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (katso alla oleva teksti). Hinta Kokonaishinta sisältää rungot, etulevyt, työtasot, saranat, peitepaneelit, sokkelit, peite- ja valolistat, tukijalat, laatikot, kaappien sisävarusteet, nupit/vetimet, altaan ja hanan. Kodinkoneet ja valaisimet myydään erikseen. Kuljetuskustannukset lisätään hintaan. Saat kodinkoneet markkinoiden parhaaseen hintaan. 2

5 Sisältö Keittiö Inspiroiva keittiö...6 Ovimallit Suunnittelu Työtasot Altaat Hanat Vetimet ja nupit Näppäriä ratkaisuja Valaistus Langaton ääni Kahvi Keittiö-tarvikkeet Kodinhoitohuone Kodinhoitohuone Kodinkoneet Kodinkoneiden valitseminen Uunit ja liesitasot Liedet Liesituulettimet Jääkaapit ja pakastimet Kylmähuoneet Viinikaapit Astianpesukoneet Palvelut Rahoitus Keittiön ja kodinkoneiden asennus Toimintatakuu Asiakaspalvelu Kuljetus ja toimitus Hinnasto Takuu ja laatu Hinnasto Tarkistuslista/muistiinpanot/luonnokset

6 4

7 Vinkkejä ja neuvoja Keittiöelämää Keittiö on noussut kodeissa keskeiseen asemaan, ja sitä kutsutaankin usein kodin sydämeksi. Ruoanlaiton lisäksi vietämme siellä paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa, kuuntelemme musiikkia, leivomme pikkuleipiä ja katsomme televisiota. Siksi on tärkeää suunnitella keittiön ilme ja toiminnallisuus huolellisesti. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan unelmiesi keittiön omien toiveittesi pohjalta. Vinkki Keittiön kodinkoneissa on tärkeää huomioida sekä ominaisuudet että laatu. Mitä aikaisemmassa vaiheessa valitset kodinkoneet, sitä helpompi sinun on sovittaa ne muuhun keittiöön. Valitsemalla oikeat laitteet helpotat omia keittiöaskareitasi ja säästät samalla sekä aikaa että rahaa. Minkä tyylisen keittiön haluat? Modernin, talonpoikaisen vai perinteisen? Ovet, työtasot, pesuallas ja vetimet luovat yhdessä haluamasi tyylin. Keittiön lisävarusteista on lisää tietoa kuvaston myöhemmillä sivuilla. 5

8 6

9 Fasett Luonnonvaalea. Saatavana luonnonvaaleana, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

10 Fasett Harmaa. Saatavana valkoisena, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

11 9

12 Fasett Tammi. Saatavana valkoisena, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

13 11

14 12

15 Edge Tammi -alakaapit ja Trend Lakritsi -yläkaapit. Alakaapit saatavana tammisina, saksanpähkinäisinä ja mustapetsattuina. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

16 Edge Saksanpähkinä. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

17 15

18 16

19 Edge Mustapetsattu tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

20 Gloss kiiltävän valkoinen. Saatavana valkoisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

21 19

22 Integra Valkoinen. Saatavana valkoisena ja mustana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

23 21

24 Integra Musta. Saatavana valkoisena ja mustana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

25 23

26 Shaker Valkoinen. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

27 25

28 26

29 Shaker Tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

30 28

31 3 592 Allmo Luonnonvaalea. Saatavana valkoisena ja harmaana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2) 29

32 30

33 Allmo Harmaa. Saatavana valkoisena ja harmaana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

34 Trend Liitu. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

35 33

36 Trend Lakritsi. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

37 35

38 Trend Siniharmaa. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

39 37

40 38

41 Trend Vaaleanvihreä. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

42 Trend Oliivi. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

43 41

44 Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä kaikki samaan edulliseen hintaan! Trend Lila. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2) Trend Lila "Sinun keittiösi, sinun tyylisi" Trend Lyijy Trend Nutria Trend Harmaanvaalea Trend Vaaleansininen Trend Luonnonvaalea 42

45 Trend Beige Trend Taivaansininen Trend Oliivi "Väriä elämään" Trend Liitu Trend Punainen Trend Khaki Trend Munakoiso Trend Vaaleanvihreä Trend Lakritsi Trend Petrolinsininen Trend Tummanharmaa Trend Siniharmaa Trend Vaaleanharmaa Trend Harmaa 43

46 44

47 45

48 Ovimallit Vertaa hintoja Jotta sinun olisi helpompi verrata uuden keittiösi hintoja, olemme koonneet tähän esimerkin keskisuuresta keittiöstä. Viva Valkoinen. Ovet valkoiseksi maalattua MDF:ää. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (katso sivulta 4, mitä kokonaishintaan sisältyy) Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

49 Viva Valkoinen Sileä, valkoinen melamiinipinnoitteinen puukuitulevy. Paksuus 16 mm. Reunalista akryyliä Integra Musta Oveen integroidut vetimet antavat puhdaslinjaisen ilmeen. Maalattua MDF:ää. Musta 2013 Integra Valkoinen Oveen integroidut vetimet antavat puhdaslinjaisen ilmeen. Maalattua MDF:ää. Valkoinen VUODEN TOIMINTATAKUU Voit olla varma siitä, että vaikka hinnat ovat edulliset, Epoqin keittiöiden laatu on korkea. Lue lisää takuusta sivulta

50 Fasett Valkoinen Sekä kehys että peili ovat valkoiseksi maalattua MDF:ää. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi, fasettihiottua kirkasta lasia, etsatut reunat Fasett Harmaa Sekä kehys että peili ovat harmaaksi maalattua MDF:ää. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön Fasett Tammi Sekä kehys että peili ovat massiivitammea. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkaslakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi, fasettihiottua kirkasta lasia, etsatut reunat. Trend Valkoinen Ovet maalattua MDF:ää. Voit valita 20 eri värivaihtoehdosta, värejä voi yhdistellä keskenään Shaker Valkoinen 70 mm leveä kehys maalattua MDF:ää. Vitriiniovi kirkasta lasia Shaker Tammi 70 mm leveä kehys massiivitammea ja viilutettu peili. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi kirkasta lasia Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

51 Gloss Valkoinen Kiiltävä, valkoinen akryylipinnoitettu puukuitulevy. Reunalista akryylia Edge Tammi Ovet viilutettua lastulevyä ja reunat massiivitammea. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Yhdistä oviin Shaker-sarjan vitriiniovet tai kapeat alumiinikehykset Edge Mustapetsattu Ovet viilutettua puukuitulevyä ja reunat massiivitammea. Pintakäsitelty mustalla petsillä ja kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Voidaan yhdistää alumiinisiin vitriinioviin Edge Saksanpähkinä Ovet saksanpähkinäviilutettua lastulevyä ja reunat saksanpähkinäpetsattua massiivipuuta. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Voidaan yhdistää alumiinisiin vitriinioviin Allmo Valkoinen Ovet valkoiseksi maalattua MDF:ää. Uritettu peiliovi. Kehys 60 mm. Vitriiniovi kirkasta lasia Allmo Harmaa Ovet harmaaksi maalattua MDF:ää. Uritettu peiliovi. Kehys 60 mm. Vitriiniovi kirkasta lasia

52 Suunnittelu Uutta keittiötä suunniteltaessa on tärkeää pohtia eri valintoja. Työtaso, vetimet, allas ja hanat ohjaavat keittiön tyyliä haluamaasi suuntaan. Tutustu valikoimaamme seuraavilla sivuilla. Esittelemme samalla myös sisustus- ja valaistusratkaisuja. Näillä pienillä mutta tärkeillä valinnoilla on suuri vaikutus käytännön työskentelyyn keittiössä. 50 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

53 uutuus Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri mieleisesi ratkaisut. Suunnitteluaika keittiösuunnittelijamme kanssa on ilmainen. Varaa aika osoitteessa Voit myös sopia ajan myymälässä, jossa on keittiöesittely. 51

54 Työtasot Työtason valinta on tietysti tärkeää keittiön ulkonäön kannalta, mutta siihen kohdistuu myös toiminnallisia vaatimuksia. Sen on kestettävä likaa, kosteutta, lämpöä ja kylmää, eikä siihen saa jäädä väriläiskiä. Kaikista keittiön osista juuri työtaso altistuu kaikkein eniten kulumiselle. Massiivipuutasot, mittatilaus Massiivipuiset työtasot tuovat luonnon keittiöön ja luovat hienon kontrastin ovien sileille pinnoille. Puu on lämmin ja hienostunut materiaali, jonka päällä on erityisen miellyttävää valmistaa ruokaa. Puutaso reagoi kuitenkin välittömästi lämpötilan vaihteluihin ja kosteuteen, minkä vuoksi se on öljyttävä tai vahattava, jotta se pysyisi hyvässä kunnossa. Massiivipuiset työtasot toimitetaan valmiiksi esikäsiteltyinä. Voit valita tason materiaaliksi saksanpähkinän, pyökin, koivun tai tammen. Työtaso leikataan haluttuun pituuteen (enintään 400 cm) ja syvyyteen (5 122 cm). Paksuus 40 tai 80 mm. 80 mm Vahattu massiivitammi E mm Valkovahattu massiivitammi E mm Vahattu mustapetsattu massiivitammi E / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 40 mm Massiivipuu Koivu E mm Massiivipuu Tammi mm Vahattu massiivitammi E / metri (alkaen) 200 / metri (alkaen) 200 / metri (alkaen) 40 mm Massiivipuu Pyökki E mm Valkovahattu massiivitammi E mm Mustapetsattu massiivitammi E mm Massiivipuu Saksanpähkinä E / metri (alkaen) 250 / metri (alkaen) 250 / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 52 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

55 Laminaattitasot, mittatilaus Laminaatti on työtasona suosittu valinta helppohoitoisuutensa ansiosta. Voit valita laminaattityötasosi monista eri väri- ja kuviointivaihtoehdoista, kuten hiekkakivi, betoni, harjattu titaani, grafiitti, saksanpähkinä, musta ja valkoinen. Työtason paksuus on 38 mm. Pituus enimmillään 400 cm, syvyys cm. Laminaatti Betoni 0293 E Laminaatti Musta 0276 E Laminaatti Saksanpähkinä 7373 E Laminaatti Musta 0276 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Graniitti valkoinen 0483 E Laminaatti Everest 0518 E Laminaatti Kivi tummanharmaa 3477 E Laminaatti Sauva tumma 4395 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Valkoinen 4974 E Laminaatti Grafiitti 3344 E Laminaatti Hiekkakivi 3540 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Liuskekivi valkoinen 0179 E Laminaatti Liuskekivi musta 3505 E / metri (alkaen) 100 / metri (alkaen) 53

56 Laminaattitasot, vakiomitat: 61 x 258 cm Laminaattia olevat työtasot, kiinteä pituus 258 cm. Täydellinen keittiö työtasoineen voidaan yleensä toimittaa 3 viikon kuluessa. Laminaatti Musta Brazil Laminaatti Graniitti valkoinen Laminaatti Everest / kpl 59 / kpl 59 / kpl Massiivipuutasot, vakiomitat: 62 x 246 cm Massiivipuuta olevat työtasot, kiinteä pituus 246 cm, paksuus 40 mm. Massiivitammea ja -pyökkiä. Nämä valmiit työtasot saadaan toimitettua kotiisi mittatilaustasoja nopeammin. Massiivipuu Tammi. E Massiivipuu Pyökki. E / kpl 145 / kpl Korkeapainelaminaattitasot, mittatilaus Korkeapainelaminaattia oleva työtaso suoralla etureunalla. Tasossa on kulutusta ja vettä kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen pinta. Työtaso leikataan haluttuun pituuteen (enintään 360 cm) ja syvyyteen (5 122 cm) sekä tietysti siihen muotoon kuin keittiö vaatii. Viimeistele tyyli tehtaalla asennettavalla, alle tai päälle liimattavalla keittiöaltaalla. Tason kokonaispaksuus on 4 cm, josta laminaattipinnoitetta 1,2 cm ja kuitulevyä 2,8 cm. Korkeapainelaminaatti Musta. E Korkeapainelaminaatti Valkoinen E / metri (alkaen) 220 / metri (alkaen) 54 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

57 Quartz-tasot, mittatilaus Quartz Crystal Nevada. E / metri (alkaen) Kvartsikivinen työtaso on sinulle, joka haluat keittiöösi mahdollisimman kovan ja kestävän pinnan. Materiaali on 95 % luonnonkiveä/kvartsimineraalia, johon on sekoitettu väri- ja sidosaineita. Tiivis, ei-huokoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja sen värisävy ja rakenne ovat yhtenäiset. 40 mm paksut tasot muodostuvat kvartsilevystä ja sen alla olevasta tukirungosta. Tasoissa on 40 mm korkea kvartsinen etureuna. Syvyys: cm. Pituus: cm (ilman pidennystä). Paksuus: 4 cm. Quartz Crystal White. E / metri (alkaen) Quartz Gobi Black. E Quartz Harmonia Yosemite. E Quartz Starlight Black. E / metri (alkaen) 395 / metri (alkaen) 395 / metri (alkaen) Avonite-tasot, mittatilaus Akryylipohjainen, ei-huokoinen pintamateriaali, joka luo keittiöön yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Levyjä voidaan liittää toisiinsa kulmissa esimerkiksi kaappien sivujen peitepaneeleiksi ja seinien roiskesuojiksi. Liitossauma on miltei huomaamaton. Kokoura. E / metri (alkaen) Black Lava. E Cairo. E White. E Nordic. E / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 55

58 Upotus ja muut asennustavat Upotus: Upotusasennuksessa leikataan työtasoon reikä, johon keittiöallas asennetaan yläkautta. Tämä on ainoa vaihtoehto, jos allasta ei ole asennettu valmiiksi tehtaalla ja haluat asentaa sen itse. Liimaus päälle: Päälleliimausta käytetään Franken PPX teräsaltaiden kanssa. Työtaso voi olla kiveä, korkeapainelaminaattia tai Avonitea. Avonite-altaan voi asentaa vain Avonite-työtasoon. Liimaus alle: Alleliimauksessa keittiöaltaan reunat kiinnitetään työtason laminaattipinnoitteen alle. Tämä asennustapa soveltuu teräs- ja Silgranit-altaille. Asennus alhaalta: Alhaalta tehtäviä asennuksia käytetään kivi-, massiivipuu- ja Avonite-työtasoihin asennettaville teräs- ja Silgranit-altaille. 56 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

59 Altaat, Avonite Avonite-altaita on useita kokoja, ja niitä voidaan yhdistää toisiinsa. Altaat voidaan toimittaa työtason värisinä, joko teräspohjalla tai ilman. Altaat on tarkoitettu asennettaviksi Avonite-työtasoon. Avonite 216s. Keittiöallas teräspohjalla (vasemmalla). Avonite 233. Keittiöallas Avonite-pohjalla (oikealla). Puolitoista-altainen keittiöallas vähintään 60 cm leveään kaappiin. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 560 (vasen) Päälleliimattava 715 (oikea) Avonite 216. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 16,2 x 32,5 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 495 Avonite-pohja Avonite 233. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 715 Avonite-pohja Avonite 245. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 695 Avonite-pohja Avonite 216 S. Keittiöallas teräspohjalla. 16,2 x 32,5 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 560 Teräspohja Avonite 233 S. Keittiöallas teräspohjalla. 33 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 630 Teräspohja Avonite 245 S. Keittiöallas teräspohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 765 Teräspohja 57

60 Altaat, Silgranit Blancon Silgranit on erittäin kestävä komposiittimateriaali, joka on 80 % graniittia ja 20 % akryylia. Silgranitista valmistetun keittiöaltaan paksuus on 10 mm, eli se on poikkeuksellisen vankkarakenteinen. Asennetaan upottamalla tai liimaamalla työtason pinnan alle. Muovinen huuhteluallas Blanco Nova -altaaseen. Läpinäkyvää, savunharmaata muovia. E ,50 Huuhteluallas Blanco Nova 6s -altaaseen. Ruostumatonta terästä. E Huuhteluallas Blanco Zenar -altaaseen. Ruostumatonta terästä. E Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Antrasiitti. Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Alumetalli. Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Valkoinen. 595 E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Antrasiitti. Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Alumetalli. Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Valkoinen. 670 E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

61 Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Antrasiitti. Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Valkoinen. Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Alumetalli. 420 E Vesilukko E E Vesilukko E E Vesilukko E Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Antrasiitti. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Antrasiitti. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Alumetalli. 730 Oikea E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Alumetalli. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Allastaso. Valkoinen. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Allastaso. Valkoinen. 730 Oikea E Alkaen Vesilukko E Oikea E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E

62 Altaat, ruostumaton teräs Nykyaikaisen keittiöaltaan on helpotettava työskentelyä keittiössä. Erilaisia vaihtoehtoja on paljon: on suuria ja pieniä, syviä ja matalia, suoria ja pyöreitä. Voit valita työtasoon upotettavan tai sen alle tai päälle liimattavan erillisen altaan tai kokonaisen tiskipöydän. Franke EDB140. Koko tason peittävä tiskipöytä. Käännettävissä. Asennus 80 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 140 x 61 cm. Franke EDB120. Koko tason peittävä tiskipöytä. Käännettävissä. Asennus 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 120 x 61 cm. Franke CPX621. Oikeanpuoleinen keittiöallas. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 112 x 50 cm Vasen E Oikea E E E Alkaen 865 Franke AQX654. Käännettävissä oleva upotustaso 60 cm leveään alakaappiin. Sisältää Turbowaste-pohjaventtiilin, twist-kontrollin ja vesilukon. Ulkomitat: 96,5 x 50 cm. 505 E Alkaen 680 Franke AQX624. Käännettävissä oleva upotustaso 80 cm leveään alakaappiin. Sisältää Turbowastepohjaventtiilin, twist-kontrollin ja vesilukon. Ulkomitat: 112 x 50 cm. 585 E Alkaen 765 Franke CNX660. Keittiöallas vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ei käännettävissä. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 61,5 x 50 cm. 590 E Alkaen 760 Franke PPX Asennus vähintään 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 58 x 51,2 cm. Franke PPX Asennus vähintään 80 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 78 x 51,2 cm. Franke PPX211. Asennus vähintään 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 100 x 51,2 cm E Alkaen 922 E Alkaen 978 Vasen E Oikea E Alkaen Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

63 Silver 116 x 50. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 116 x 50 cm. Silver 100 x 49. Käännettävissä. Asennus vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 100 x 49 cm E E Silver 112 x 50. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 112 x 50 cm. 115 E Alkaen 445 Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver 116 x 50. Halkaisija 51 cm. 45 E Alkaen Pohjaventtiili. E Silver Uppoasennettava yksialtainen keittiöallas 49 x E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Silver neliskulmainen 54 x 44. Alapuolelta kiinnitettävä keittiöallas 60 cm leveään alakaappiin. Ulkomitat: 54 x 44 cm Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. 31 Pohjaventtiili. E E Silver Uppoasennettava yksialtainen keittiöallas 21 x 43. Sopii erinomaisesti saarekkeeseen toiseksi altaaksi. Ulkomitat: 21 x 43 cm. Silver Neliskulmainen puolitoista-altainen keittiöallas 54 x 44. Asennus vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 54 x 44 cm. Tehdasasennettuna alkaen 545. Alkaen E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver Uppoasennettava puolitoistaaltainen keittiöallas 63 x 50. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 63 x 50 cm. E Alkaen 280 E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver Neliskulmainen 78 x 48. Neliskulmainen, käännettävissä. Alapuolelta kiinnitettävä keittiöallas 80 cm leveään alakaappiin. Ulkomitat: 78 x 48 cm. Silver 79 x 48. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 79 x 48 cm. 260 Alkaen 425 E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E E Kiinnikkeet ja tiivistelista. 31 Pohjaventtiili. E E

64 Hanat Hanan valinnassa ei ole kyse pelkästään muotoilusta, tyylistä ja estetiikasta, vaan hanan on sovittava juuri sinun tapaasi toimia keittiössä. Kysy hyviä vinkkejä keittiösuunnittelijoiltamme. Mora Mmix K5. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) Mora Rexx K5. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 179 / / 430 Mora Izzy Miniprofi. Tuo ammattimaisten suurkeittiöiden edut kotiisi. Irrotettava suutin ja kaksi erilaista suihkutusta: keskitetty tai tasainen. E Mora Cera Ess. Joustavuutta lisäävä ulosvedettävä käsisuihku. Energiansäästöjärjestelmä. Erinomainen hana esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 180 / 220 Mora Mmix K6. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 179 / 215 Mora Rexx K6. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 380 / 450 Mora. Astianpesukoneventtiili altaaseen tai työtasoon. E asennus altaaseen E asennus työtasoon Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

65 Pumppu pesuaineelle. Asennetaan työtasoon, asennusreiän läpimitta 38 mm. E Lenz Rondi. Tyylikkäästi muotoiltu kääntyvä hana. E Lenz Nexo CP. Kääntyvä hana. E Lenz Sona. Tyylikkäästi muotoiltu kääntyvä hana. E Lenz Anglo. Perinteinen hana, jossa erilliset säädöt lämpimälle ja kylmälle vedelle. E Lenz Lio. Hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Lenz Kane. Mustilla yksityiskohdilla koristeltu hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Lenz Kane. Valkoisilla yksityiskohdilla koristeltu hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Damixa. Erillinen elektroninen astianpesukoneventtiili. Katkaisee automaattisesti vedensyötön 3 12 tuntia aktivoinnin jälkeen. E Damixa Clover Easy High. Modernisti muotoiltu yksiotehana kromia. Korkealle kaartuva juoksuputki. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 269 / 340 Damixa Lyra. Yksiotehana erittäin kilpailukykyiseen hintaan. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) Damixa Osier. Modernisti muotoiltu yksiotehana, jossa korkealle kaartuva juoksuputki. Ulosvedettävä suihkusuutin helpottaa altaan puhdistusta. E Damixa Clover High. Modernisti muotoiltu yksiotehana, jossa korkealle kaartuva juoksuputki. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 145 / /

66 Vetimet ja nupit Usein pienet yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta eheän. Vetimet tai nupit korostavat keittiösi yksilöllisyyttä ja ovat tärkeä osa kokonaisvaikutelmaa. Valitsemasi vetimen mallista riippuen saat helposti luotua keittiöösi modernin, klassisen tai maalaisromanttisen tyylin. Livia. Alumiini. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E Nino. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 96 mm, reikäväli 77 mm. E ,5 / pari 3,5 / pari Verna Crome. Kromi. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 1 kpl. Pyöreä 4 cm. E ,3 / kpl Nino. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Pyöreä 2,6 cm. E ,5 / pari Isabella. Teräs. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E ,5 / pari Forio. Antiikkipatina, kromi ja messinki. Ruuvit sisältyvät pakkaukseen. 1 kpl. Pyöreä 4 cm. E / kpl Dante. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 165 mm, reikäväli 128 mm. E Nero. Mustalakattu sinkki. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E Kokonaispituus 135 mm, reikäväli 128 mm, 4,5 / pari E Kokonaispituus 230 mm, reikäväli 224 mm, 7 / pari Lizzie. Alumiininen vedin, 2 kpl. E Hinta alkaen 4 / pari 4,5 / pari 4,5 / pari Hinta alkaen 4,5 / pari Fiora. Metalli, lakattu hopean sävyiseksi. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 150 mm, reikäväli 128 mm. E Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (Novart Petra): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi A1, A3, A5, A6, A7, B21, B22 Työtaso (PETRA): VT4 VTABS Vaalea

Lisätiedot

Materiaalivalinnat (alustava)

Materiaalivalinnat (alustava) Materiaalivalinnat (alustava) Asunto Oy Orimattilan Lemmensilta 28.1.2011 PARKETIT Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 valkolakattu tammi, 3-sauv.lautaparketti tammi nature, 3-sauv.lautaparketti tummaksi

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14 Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14 KEITTIÖKALUSTEET Kalusteovet (Novart Petra) Ronja 682B harmaa/antiikki tammi laminaattiovi antiikki

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

Uuden kodin pintamateriaalit ja varusteet

Uuden kodin pintamateriaalit ja varusteet Uuden kodin pintamateriaalit ja varusteet As Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi 10.2.2016 Kalusteet Topi-Keittiöiden valikoimista Keittiön yläkaapit: Valkoinen suorareunainen maalattu mdfovi, Topi-Keittiöt Kosketus

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNNOT A3 JA B10

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNNOT A3 JA B10 Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNNOT A3 JA B10 MATERIAALIKOKONAISUUS asunnot A3 ja B10 Kaapistot (Novart Petra) kalusteovi: valkoinen

Lisätiedot

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6)

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB KIINTO- JA SIIRTOHYLLYT TOIMISTOLAATIKOSTOT JA -KAAPIT PIIRUSTUSLAATIKOSTOT

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi Vedin (PETRA): RS12, RST-vedin Työtaso (PETRA): WD4 WDABS Tumma Puu,

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalivalinnat. Asunto Oy Lahden Leinikki

YIT Kodin Materiaalivalinnat. Asunto Oy Lahden Leinikki YIT Kodin Materiaalivalinnat Asunto Oy Lahden Leinikki 23.10.2012 Asunto Oy Lahden Leinikki MATERIAALIKOKONAISUUS KUURA Kaapistot kalusteovi Milka 961, valkoinen matta, maalattu mdf Ovien vedin valinnan

Lisätiedot

Tarjousnumero 1000268/2 Tulostettu :21.05.2014 Sivu 1 (8) Puh: 09-819 4560 Fax: 09-8194 5611 E-Mail: info@keittiomaailma.fi. Puh: Puh.

Tarjousnumero 1000268/2 Tulostettu :21.05.2014 Sivu 1 (8) Puh: 09-819 4560 Fax: 09-8194 5611 E-Mail: info@keittiomaailma.fi. Puh: Puh. Tarjousnumero 1000268/2 Tulostettu :21.05.2014 Sivu 1 (8) KeittiöMaailma Espoo Martinkuja 10 Puh: 09-819 4560 Fax: 09-8194 5611 E-Mail: info@keittiomaailma.fi Rek. Nro: Pankki: Viitteemme: Bollström, Markus

Lisätiedot

Näin asennat. suihkukulman: SK-850

Näin asennat. suihkukulman: SK-850 Näin asennat suihkukulman: SK-850 Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hyvinkään Rukki, C-porras 16.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Kiia 951, valkoinen maalattu mdf-ovi, jossa alumiiniprofiili vetimenä Työtaso (PETRA): AT4 ATABS Antiikki

Lisätiedot

YIT Kodin materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, A-porras 28.08.2013

YIT Kodin materiaalit. Asunto Oy Hyvinkään Rukki, A-porras 28.08.2013 YIT Kodin materiaalit Asunto Oy Hyvinkään Rukki, A-porras 28.08.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Kiia 951, valkoinen maalattu mdf-ovi, jossa alumiiniprofiili vetimenä A1, A2, A4, A7, A8, A10, A13, A14,

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Ovimalli: INTEGRA vitivalkoinen kiiltävä HELPOSTI, NOPEASTI, EDULLISESTI

Ovimalli: INTEGRA vitivalkoinen kiiltävä HELPOSTI, NOPEASTI, EDULLISESTI Ovimalli: INTEGRA vitivalkoinen kiiltävä HELPOSTI, NOPEASTI, EDULLISESTI FOREMA-KEITTIÖT SUUNNITTELEE KEITTIÖN KANSSASI Nopein tapa Kalustetoimitus tarpeen mukaan noudettuna toimitettuna asennettuna avaimet

Lisätiedot

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening

Suomeksi HERBIE. Indoor Garden. Effortless Indoor Gardening Suomeksi HERBIE Indoor Garden Effortless Indoor Gardening HERBIE Indoor Garden design by mikael ericsson Vaivatonta sisäviljelyä Tregren tarjoaa ratkaisut helppoon ja vaivattomaan sisäviljelyyn. Herbie

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla)

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla) VIHTA-LASISEINÄN ASENNUSOHJE: Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja lasiseinän

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA Päältä asennettava allas Allas upotetaan tasoon. Altaan reuna peittää tason reunat. Käy kaikkiin tasomateriaaleihin. Huullosasennus Altaan reuna on huulletussa altaassa samalla korkeudella tason pinnan

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet HYDROCORK Pressfit asennusohjeet Lue nämä asennusohjeet tarkasti ennen asennuksen aloittamista. Asennuksessa tulee myös noudattaa SisäRYL 2013 ohjeistuksia. KULJETUS, VARASTOINTI JA SOPEUTTAMINEN OLOSUHTEISIIN

Lisätiedot

KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin. Suunnitteluopas

KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin. Suunnitteluopas KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin Suunnitteluopas Sisustusvaihtoehdot Seinät Muovipinnoitettu teräs Ruostumaton teräs Puulaminaatti Hopeanharmaa (R1) Teräksenharmaa (R2) Samppanjankeltainen

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

As Oy Helsingin Lorenzinpuisto

As Oy Helsingin Lorenzinpuisto Huoneiston materiaali valinnat 31.12.2014 As Oy Helsingin Lorenzinpuisto Arkkitehdin näkemys Huomioithan, että kopio- ja painoteknisistä syistä esitteen materiaalien värit voivat poiketa todellisista,

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Pieni kir ja sisustajalle

Pieni kir ja sisustajalle Eteinen Helppo muutto, toimiva koti. Pieni kir ja sisustajalle BoKlok-koti huone huoneelta Huomaat sen heti eteisessä tältä se tuntuu, oma koti! Valoisa ja ihana. Fiksu ja toimiva huoneisto, joka kutsuu

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

DOORIT...ja kaikki järjestyy! by Säilytysjärjestelmä HINNASTO 2012 www.masku.com Saranaovikaappien rungot, korkeus 236 cm, syvyys 59 cm Kpl Väri Tuotekoodi Ovh. EUR, alv. 23 % Valkoinen, leveys 50 cm 21300381

Lisätiedot

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alueen kalusteiden tulee olla julkisiin tiloihin soveltuvia ja tukevia. Vähimmäisvaatimukset Tuoli, T1, yksikkömäärä 24: Verhoilukangas leveys noin 570mm, istuinkorkeus

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Sisätilat 5 Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta käyttämällä. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Saatavana juuri sinun keittiöösi sopivilla

Lisätiedot

JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET

JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET Keittiöt ja kiintokalusteet mittojen mukaan... 3 Näin tehdään juuri sinun kotiisi sopivat kalusteet... 5 Maalatut kalusteovet... 8 Puukuosi- ja struktuuriovet...

Lisätiedot

Vero seinäasennus pesuallas 50 cm 500 x 250 Ylivuodolla. Valkoinen 070350 0009 268,00 332,32 Hananreikä vasemmalla. Musta 070350 0809 402,00 498,48

Vero seinäasennus pesuallas 50 cm 500 x 250 Ylivuodolla. Valkoinen 070350 0009 268,00 332,32 Hananreikä vasemmalla. Musta 070350 0809 402,00 498,48 pesuallas 50 cm 500 x 250 Ylivuodolla. Valkoinen 070350 0009 268,00 332,32 Hananreikä vasemmalla. Musta 070350 0809 402,00 498,48 pesuallas 50 cm 500 x 250 Ylivuodolla. Valkoinen 070350 0008 268,00 332,32

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

TIETOVERKOT HETEL 2015 / 2016

TIETOVERKOT HETEL 2015 / 2016 TIETOVERKOT 2015 / 2016 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 19" Ristikytkentäkaapit metalliovella 4 19" Ristikytkentäkaapit lasiovella 5 19" Ristikytkentäkaapit verkko-ovella 6 19" Ristikytkentärungot 7 Lisävarusteet

Lisätiedot

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet

Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Huoneiston hintaan sisältyvät materiaalit ja kodinkoneet Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Vanajanlinna Villas 1 8.11.2010 23.3.2011 PÄIVITYS: PYYKINPESUKONE KEITTIÖN ISOT KODINKONEET Keittotaso Jääkaappi-pakastin

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteiden asennus- ja hoito-ohjeet

Kylpyhuonekalusteiden asennus- ja hoito-ohjeet Kylpyhuonekalusteiden asennus- ja hoito-ohjeet korkeus 1810 562 korkeus 1897 562 500 400 400 400 600 490 korkeus 680 130 566 295 375 475 korkeus 767 566 295 163 ALLAS 50 DAK 5 250 VALUALLAS korkeus 1917

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Helsingin Hiirenporras

YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Helsingin Hiirenporras YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Helsingin Hiirenporras 20.10.2015 Asunto Oy Helsingin Hiirenporras Liiketilat YLEISILME Valaisimet (Alppilux) Laminaatti (Upofloor) Ami LED -valaisin Harmaa maalattu

Lisätiedot

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät. täydentää tilasi

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät. täydentää tilasi Liukuovet ja säilytysjärjestelmät täydentää tilasi TeemaDesign - Liukuovien uusi ilme Uusi liukuovien pintamateriaalien sarja Teema sisältää yli 30 ainutlaatuista kuviopintaa. Mallistosta löytyy kuvioita

Lisätiedot

kääntyvän suihkuseinän:

kääntyvän suihkuseinän: Näin asennat kääntyvän suihkuseinän: mallit: SS-450 / 650 / 750 / 850 sekä niistä kiinteän suihkuseinän ja -nurkan Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS. Sisustusvalinnat T2H. Pirkanmaa Oy. Asunto Oy Tampereen Huvitus

ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS. Sisustusvalinnat T2H. Pirkanmaa Oy. Asunto Oy Tampereen Huvitus ASUNTO OY TAMPEREEN HUVITUS Sisustusvalinnat T2H Pirkanmaa Oy Asunto Oy Tampereen Huvitus 1 Asunto Oy Tampereen Huvitus Koukkurannankatu 5 B 33870 Tampere Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen

Lisätiedot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot Sisustus As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot 2 Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa on mukavasti erilaisia vaihtoehtoja tutustu ja suunnittele unelmiesi koti! Autamme sinua mielellämme. Aliisa

Lisätiedot

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN ALTAAT

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN ALTAAT 07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN ALTAAT OTSOSON KYLPYHUONEEN ALTAAT 2012 VALUMARMORIALTAAT CLEVER CLEVER ERIKOISMITTA MERI MERI ERIKOISMITTA MODICO SUSA CUBO MINICLEVER MINICLEVER ERIKOISMITTA MARILYN MARILYN

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Lahden Pehtoori 26.3.2014

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Lahden Pehtoori 26.3.2014 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Lahden Pehtoori 26.3.2014 MATERIAALIKOKONAISUUS KUURA AS.6, 8, 20, 27, 32, 34 ja 41 Kaapistot kalusteovi Milka 961, valkoinen matta, maalattu mdf Vedin SE16/RK12 runko valkoinen

Lisätiedot

Rasvakeitin, pöytämalli

Rasvakeitin, pöytämalli Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! Laituri Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. Laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista käyntisilloista ja päätyosista sekä JYRY- tai JYSKY-ponttoneista.

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, ota selvää paikallisilta viranomaisilta, tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

Kylpyhuoneet. Nixin kalusteilla saat toteutettua kauniin, toimivan ja yksilöllisen kylpyhuoneen niin pieneen kuin laajempaankin tilaan.

Kylpyhuoneet. Nixin kalusteilla saat toteutettua kauniin, toimivan ja yksilöllisen kylpyhuoneen niin pieneen kuin laajempaankin tilaan. Kylpyhuoneet Nixin kalusteilla saat toteutettua kauniin, toimivan ja yksilöllisen kylpyhuoneen niin pieneen kuin laajempaankin tilaan. Tutustu mallistoon ja valitse omasi. AALTO kylpyhuoneet AALTO 3 Neljä

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet. LÄMPÖÄ JA VETTÄ

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet.  LÄMPÖÄ JA VETTÄ Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet www.sentakia.com LÄMPÖÄ JA VETTÄ 3/2017 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi sekä

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Teräs

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Teräs YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Helsingin Teräs KEITTIÖ YIT Koti: A1, A6, A15, B37, B38, B53 YIT Koti: A4, A5, A18, B48 Ovimalli ja vedin (Puustelli) Ovimalli ja vedin (Puustelli) TM10m10 maalattu mdf-laakaovi

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Good Living :: Tuoteluettelo 1. goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00

Tuoteluettelo. Good Living :: Tuoteluettelo 1. goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00 Tuoteluettelo Good Living :: Tuoteluettelo 1 goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00 Muunto-paneeli 2 Avohyllykkö 2 Matalat laatikostot 3 Matalat kaapit 4 Korkeat laatikostot 5 Korkeat

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

LIUKUOVET. Nämä liukuovikomerot heti varastosta:

LIUKUOVET. Nämä liukuovikomerot heti varastosta: 2016-2017 LIUKUOVET & SÄILYTYSJÄRJESTELÄT ittojen mukaan & kotiin toimitettuna! Valtavasti vaihtoehtoja ovien lasi-, peili- ja levyvaihtoehtojen yhdistelyyn Runsaasti lisävarusteita tehokkaaseen tilankäyttöön

Lisätiedot

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU IVAR -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO Saat kestävän ja helppohoitoisen pinnan, kun käsittelet kalusteet öljyllä, vahalla, petsillä tai kuultomaalilla. YMPÄRISTÖ Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua).

Lisätiedot