Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015"

Transkriptio

1 Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

2 Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta Trend. Saatavana koko Trend-värivalikoima, katso sivut Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on 3202 (katso sivulta 2, mitä kokonaishintaan sisältyy)

3 Älykäs keittiö Visionamme on tuoda toimiva ja kaunis keittiö kaikkien saataville. Epoq on innovatiivinen ja korkealaatuinen keittiö edulliseen hintaan. Yhteistyökumppaneidemme kautta sinulle avautuu ainutlaatuisia mahdollisuuksia sisustaa uusi keittiösi mieleiseksesi. Yksikään toinen kodinkoneliike ei vedä vertoja Gigantin upealle valikoimalle. Jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää mieleisesi tuotteet, teemme yhteistyötä kaikkien suurten kodinkonevalmistajien kanssa. Valitse siis juuri ne kodinkoneet, jotka haluat. Mikään ei rajoita sinua! Myös keittiön muissa ratkaisuissa on runsaasti valinnanvaraa. Puurolautasen äärellä on mukava katsoa aamu-uutiset ja tablet-tietokoneesta näkee kätevästi uudet jännittävät reseptit. Epoqista saat keittiöösi kaiken kaipaamasi. Valitse omasi Gigantin valtavasta valikoimasta televisioita, äänentoistolaitteita, tablet-tietokoneita, kahvinkeittimiä ja muita kiinnostavia laitteita. Mahdollisuudet ovat monet unelmasi ovat enää toteuttamista vaille. Kutsumme sitä älykkääksi keittiöksi. Lämpimin terveisin Epoq

4 4 151 Edge Mustapetsattu tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (katso alla oleva teksti). Hinta Kokonaishinta sisältää rungot, etulevyt, työtasot, saranat, peitepaneelit, sokkelit, peite- ja valolistat, tukijalat, laatikot, kaappien sisävarusteet, nupit/vetimet, altaan ja hanan. Kodinkoneet ja valaisimet myydään erikseen. Kuljetuskustannukset lisätään hintaan. Saat kodinkoneet markkinoiden parhaaseen hintaan. 2

5 Sisältö Keittiö Inspiroiva keittiö...6 Ovimallit Suunnittelu Työtasot Altaat Hanat Vetimet ja nupit Näppäriä ratkaisuja Valaistus Langaton ääni Kahvi Keittiö-tarvikkeet Kodinhoitohuone Kodinhoitohuone Kodinkoneet Kodinkoneiden valitseminen Uunit ja liesitasot Liedet Liesituulettimet Jääkaapit ja pakastimet Kylmähuoneet Viinikaapit Astianpesukoneet Palvelut Rahoitus Keittiön ja kodinkoneiden asennus Toimintatakuu Asiakaspalvelu Kuljetus ja toimitus Hinnasto Takuu ja laatu Hinnasto Tarkistuslista/muistiinpanot/luonnokset

6 4

7 Vinkkejä ja neuvoja Keittiöelämää Keittiö on noussut kodeissa keskeiseen asemaan, ja sitä kutsutaankin usein kodin sydämeksi. Ruoanlaiton lisäksi vietämme siellä paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa, kuuntelemme musiikkia, leivomme pikkuleipiä ja katsomme televisiota. Siksi on tärkeää suunnitella keittiön ilme ja toiminnallisuus huolellisesti. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan unelmiesi keittiön omien toiveittesi pohjalta. Vinkki Keittiön kodinkoneissa on tärkeää huomioida sekä ominaisuudet että laatu. Mitä aikaisemmassa vaiheessa valitset kodinkoneet, sitä helpompi sinun on sovittaa ne muuhun keittiöön. Valitsemalla oikeat laitteet helpotat omia keittiöaskareitasi ja säästät samalla sekä aikaa että rahaa. Minkä tyylisen keittiön haluat? Modernin, talonpoikaisen vai perinteisen? Ovet, työtasot, pesuallas ja vetimet luovat yhdessä haluamasi tyylin. Keittiön lisävarusteista on lisää tietoa kuvaston myöhemmillä sivuilla. 5

8 6

9 Fasett Luonnonvaalea. Saatavana luonnonvaaleana, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

10 Fasett Harmaa. Saatavana valkoisena, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

11 9

12 Fasett Tammi. Saatavana valkoisena, harmaana ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

13 11

14 12

15 Edge Tammi -alakaapit ja Trend Lakritsi -yläkaapit. Alakaapit saatavana tammisina, saksanpähkinäisinä ja mustapetsattuina. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

16 Edge Saksanpähkinä. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

17 15

18 16

19 Edge Mustapetsattu tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

20 Gloss kiiltävän valkoinen. Saatavana valkoisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

21 19

22 Integra Valkoinen. Saatavana valkoisena ja mustana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

23 21

24 Integra Musta. Saatavana valkoisena ja mustana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

25 23

26 Shaker Valkoinen. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

27 25

28 26

29 Shaker Tammi. Saatavana valkoisena ja tammisena. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

30 28

31 3 592 Allmo Luonnonvaalea. Saatavana valkoisena ja harmaana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2) 29

32 30

33 Allmo Harmaa. Saatavana valkoisena ja harmaana. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

34 Trend Liitu. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

35 33

36 Trend Lakritsi. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

37 35

38 Trend Siniharmaa. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

39 37

40 38

41 Trend Vaaleanvihreä. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

42 Trend Oliivi. Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2)

43 41

44 Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä Trendin värivalikoimassa on 20 eri väriä kaikki samaan edulliseen hintaan! Trend Lila. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (lisätietoa sivulta 2) Trend Lila "Sinun keittiösi, sinun tyylisi" Trend Lyijy Trend Nutria Trend Harmaanvaalea Trend Vaaleansininen Trend Luonnonvaalea 42

45 Trend Beige Trend Taivaansininen Trend Oliivi "Väriä elämään" Trend Liitu Trend Punainen Trend Khaki Trend Munakoiso Trend Vaaleanvihreä Trend Lakritsi Trend Petrolinsininen Trend Tummanharmaa Trend Siniharmaa Trend Vaaleanharmaa Trend Harmaa 43

46 44

47 45

48 Ovimallit Vertaa hintoja Jotta sinun olisi helpompi verrata uuden keittiösi hintoja, olemme koonneet tähän esimerkin keskisuuresta keittiöstä. Viva Valkoinen. Ovet valkoiseksi maalattua MDF:ää. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana tai kodinkoneet. Keittiön kokonaishinta on (katso sivulta 4, mitä kokonaishintaan sisältyy) Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

49 Viva Valkoinen Sileä, valkoinen melamiinipinnoitteinen puukuitulevy. Paksuus 16 mm. Reunalista akryyliä Integra Musta Oveen integroidut vetimet antavat puhdaslinjaisen ilmeen. Maalattua MDF:ää. Musta 2013 Integra Valkoinen Oveen integroidut vetimet antavat puhdaslinjaisen ilmeen. Maalattua MDF:ää. Valkoinen VUODEN TOIMINTATAKUU Voit olla varma siitä, että vaikka hinnat ovat edulliset, Epoqin keittiöiden laatu on korkea. Lue lisää takuusta sivulta

50 Fasett Valkoinen Sekä kehys että peili ovat valkoiseksi maalattua MDF:ää. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi, fasettihiottua kirkasta lasia, etsatut reunat Fasett Harmaa Sekä kehys että peili ovat harmaaksi maalattua MDF:ää. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön Fasett Tammi Sekä kehys että peili ovat massiivitammea. Kehyksen leveys 55 mm. Lakattu kirkaslakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi, fasettihiottua kirkasta lasia, etsatut reunat. Trend Valkoinen Ovet maalattua MDF:ää. Voit valita 20 eri värivaihtoehdosta, värejä voi yhdistellä keskenään Shaker Valkoinen 70 mm leveä kehys maalattua MDF:ää. Vitriiniovi kirkasta lasia Shaker Tammi 70 mm leveä kehys massiivitammea ja viilutettu peili. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Vitriiniovi kirkasta lasia Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

51 Gloss Valkoinen Kiiltävä, valkoinen akryylipinnoitettu puukuitulevy. Reunalista akryylia Edge Tammi Ovet viilutettua lastulevyä ja reunat massiivitammea. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Yhdistä oviin Shaker-sarjan vitriiniovet tai kapeat alumiinikehykset Edge Mustapetsattu Ovet viilutettua puukuitulevyä ja reunat massiivitammea. Pintakäsitelty mustalla petsillä ja kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Voidaan yhdistää alumiinisiin vitriinioviin Edge Saksanpähkinä Ovet saksanpähkinäviilutettua lastulevyä ja reunat saksanpähkinäpetsattua massiivipuuta. Lakattu kirkkaalla lakalla, joka säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Voidaan yhdistää alumiinisiin vitriinioviin Allmo Valkoinen Ovet valkoiseksi maalattua MDF:ää. Uritettu peiliovi. Kehys 60 mm. Vitriiniovi kirkasta lasia Allmo Harmaa Ovet harmaaksi maalattua MDF:ää. Uritettu peiliovi. Kehys 60 mm. Vitriiniovi kirkasta lasia

52 Suunnittelu Uutta keittiötä suunniteltaessa on tärkeää pohtia eri valintoja. Työtaso, vetimet, allas ja hanat ohjaavat keittiön tyyliä haluamaasi suuntaan. Tutustu valikoimaamme seuraavilla sivuilla. Esittelemme samalla myös sisustus- ja valaistusratkaisuja. Näillä pienillä mutta tärkeillä valinnoilla on suuri vaikutus käytännön työskentelyyn keittiössä. 50 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

53 uutuus Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri mieleisesi ratkaisut. Suunnitteluaika keittiösuunnittelijamme kanssa on ilmainen. Varaa aika osoitteessa Voit myös sopia ajan myymälässä, jossa on keittiöesittely. 51

54 Työtasot Työtason valinta on tietysti tärkeää keittiön ulkonäön kannalta, mutta siihen kohdistuu myös toiminnallisia vaatimuksia. Sen on kestettävä likaa, kosteutta, lämpöä ja kylmää, eikä siihen saa jäädä väriläiskiä. Kaikista keittiön osista juuri työtaso altistuu kaikkein eniten kulumiselle. Massiivipuutasot, mittatilaus Massiivipuiset työtasot tuovat luonnon keittiöön ja luovat hienon kontrastin ovien sileille pinnoille. Puu on lämmin ja hienostunut materiaali, jonka päällä on erityisen miellyttävää valmistaa ruokaa. Puutaso reagoi kuitenkin välittömästi lämpötilan vaihteluihin ja kosteuteen, minkä vuoksi se on öljyttävä tai vahattava, jotta se pysyisi hyvässä kunnossa. Massiivipuiset työtasot toimitetaan valmiiksi esikäsiteltyinä. Voit valita tason materiaaliksi saksanpähkinän, pyökin, koivun tai tammen. Työtaso leikataan haluttuun pituuteen (enintään 400 cm) ja syvyyteen (5 122 cm). Paksuus 40 tai 80 mm. 80 mm Vahattu massiivitammi E mm Valkovahattu massiivitammi E mm Vahattu mustapetsattu massiivitammi E / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 40 mm Massiivipuu Koivu E mm Massiivipuu Tammi mm Vahattu massiivitammi E / metri (alkaen) 200 / metri (alkaen) 200 / metri (alkaen) 40 mm Massiivipuu Pyökki E mm Valkovahattu massiivitammi E mm Mustapetsattu massiivitammi E mm Massiivipuu Saksanpähkinä E / metri (alkaen) 250 / metri (alkaen) 250 / metri (alkaen) 350 / metri (alkaen) 52 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

55 Laminaattitasot, mittatilaus Laminaatti on työtasona suosittu valinta helppohoitoisuutensa ansiosta. Voit valita laminaattityötasosi monista eri väri- ja kuviointivaihtoehdoista, kuten hiekkakivi, betoni, harjattu titaani, grafiitti, saksanpähkinä, musta ja valkoinen. Työtason paksuus on 38 mm. Pituus enimmillään 400 cm, syvyys cm. Laminaatti Betoni 0293 E Laminaatti Musta 0276 E Laminaatti Saksanpähkinä 7373 E Laminaatti Musta 0276 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Graniitti valkoinen 0483 E Laminaatti Everest 0518 E Laminaatti Kivi tummanharmaa 3477 E Laminaatti Sauva tumma 4395 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Valkoinen 4974 E Laminaatti Grafiitti 3344 E Laminaatti Hiekkakivi 3540 E / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) 70 / metri (alkaen) Laminaatti Liuskekivi valkoinen 0179 E Laminaatti Liuskekivi musta 3505 E / metri (alkaen) 100 / metri (alkaen) 53

56 Laminaattitasot, vakiomitat: 61 x 258 cm Laminaattia olevat työtasot, kiinteä pituus 258 cm. Täydellinen keittiö työtasoineen voidaan yleensä toimittaa 3 viikon kuluessa. Laminaatti Musta Brazil Laminaatti Graniitti valkoinen Laminaatti Everest / kpl 59 / kpl 59 / kpl Massiivipuutasot, vakiomitat: 62 x 246 cm Massiivipuuta olevat työtasot, kiinteä pituus 246 cm, paksuus 40 mm. Massiivitammea ja -pyökkiä. Nämä valmiit työtasot saadaan toimitettua kotiisi mittatilaustasoja nopeammin. Massiivipuu Tammi. E Massiivipuu Pyökki. E / kpl 145 / kpl Korkeapainelaminaattitasot, mittatilaus Korkeapainelaminaattia oleva työtaso suoralla etureunalla. Tasossa on kulutusta ja vettä kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen pinta. Työtaso leikataan haluttuun pituuteen (enintään 360 cm) ja syvyyteen (5 122 cm) sekä tietysti siihen muotoon kuin keittiö vaatii. Viimeistele tyyli tehtaalla asennettavalla, alle tai päälle liimattavalla keittiöaltaalla. Tason kokonaispaksuus on 4 cm, josta laminaattipinnoitetta 1,2 cm ja kuitulevyä 2,8 cm. Korkeapainelaminaatti Musta. E Korkeapainelaminaatti Valkoinen E / metri (alkaen) 220 / metri (alkaen) 54 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

57 Quartz-tasot, mittatilaus Quartz Crystal Nevada. E / metri (alkaen) Kvartsikivinen työtaso on sinulle, joka haluat keittiöösi mahdollisimman kovan ja kestävän pinnan. Materiaali on 95 % luonnonkiveä/kvartsimineraalia, johon on sekoitettu väri- ja sidosaineita. Tiivis, ei-huokoinen pinta on helppo pitää puhtaana, ja sen värisävy ja rakenne ovat yhtenäiset. 40 mm paksut tasot muodostuvat kvartsilevystä ja sen alla olevasta tukirungosta. Tasoissa on 40 mm korkea kvartsinen etureuna. Syvyys: cm. Pituus: cm (ilman pidennystä). Paksuus: 4 cm. Quartz Crystal White. E / metri (alkaen) Quartz Gobi Black. E Quartz Harmonia Yosemite. E Quartz Starlight Black. E / metri (alkaen) 395 / metri (alkaen) 395 / metri (alkaen) Avonite-tasot, mittatilaus Akryylipohjainen, ei-huokoinen pintamateriaali, joka luo keittiöön yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Levyjä voidaan liittää toisiinsa kulmissa esimerkiksi kaappien sivujen peitepaneeleiksi ja seinien roiskesuojiksi. Liitossauma on miltei huomaamaton. Kokoura. E / metri (alkaen) Black Lava. E Cairo. E White. E Nordic. E / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 300 / metri (alkaen) 55

58 Upotus ja muut asennustavat Upotus: Upotusasennuksessa leikataan työtasoon reikä, johon keittiöallas asennetaan yläkautta. Tämä on ainoa vaihtoehto, jos allasta ei ole asennettu valmiiksi tehtaalla ja haluat asentaa sen itse. Liimaus päälle: Päälleliimausta käytetään Franken PPX teräsaltaiden kanssa. Työtaso voi olla kiveä, korkeapainelaminaattia tai Avonitea. Avonite-altaan voi asentaa vain Avonite-työtasoon. Liimaus alle: Alleliimauksessa keittiöaltaan reunat kiinnitetään työtason laminaattipinnoitteen alle. Tämä asennustapa soveltuu teräs- ja Silgranit-altaille. Asennus alhaalta: Alhaalta tehtäviä asennuksia käytetään kivi-, massiivipuu- ja Avonite-työtasoihin asennettaville teräs- ja Silgranit-altaille. 56 Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Lisätietoja työtasoista ja ratkaisuista saat osoitteesta epoq.fi

59 Altaat, Avonite Avonite-altaita on useita kokoja, ja niitä voidaan yhdistää toisiinsa. Altaat voidaan toimittaa työtason värisinä, joko teräspohjalla tai ilman. Altaat on tarkoitettu asennettaviksi Avonite-työtasoon. Avonite 216s. Keittiöallas teräspohjalla (vasemmalla). Avonite 233. Keittiöallas Avonite-pohjalla (oikealla). Puolitoista-altainen keittiöallas vähintään 60 cm leveään kaappiin. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 560 (vasen) Päälleliimattava 715 (oikea) Avonite 216. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 16,2 x 32,5 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 495 Avonite-pohja Avonite 233. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 715 Avonite-pohja Avonite 245. Keittiöallas, joka toimitetaan työtason värisellä pohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 695 Avonite-pohja Avonite 216 S. Keittiöallas teräspohjalla. 16,2 x 32,5 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 560 Teräspohja Avonite 233 S. Keittiöallas teräspohjalla. 33 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 630 Teräspohja Avonite 245 S. Keittiöallas teräspohjalla. 45 x 40 cm. Hintaan sisältyy asennus Avonite-työtasoon. 765 Teräspohja 57

60 Altaat, Silgranit Blancon Silgranit on erittäin kestävä komposiittimateriaali, joka on 80 % graniittia ja 20 % akryylia. Silgranitista valmistetun keittiöaltaan paksuus on 10 mm, eli se on poikkeuksellisen vankkarakenteinen. Asennetaan upottamalla tai liimaamalla työtason pinnan alle. Muovinen huuhteluallas Blanco Nova -altaaseen. Läpinäkyvää, savunharmaata muovia. E ,50 Huuhteluallas Blanco Nova 6s -altaaseen. Ruostumatonta terästä. E Huuhteluallas Blanco Zenar -altaaseen. Ruostumatonta terästä. E Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Antrasiitti. Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Alumetalli. Blanco Nova. 61,5 x 50 cm. Asennus vähintään 60 cm leveään kaappiin. Valkoinen. 595 E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Antrasiitti. Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Alumetalli. Blanco Nova 6S. 95 x 50 cm. Valkoinen. 670 E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E E Alkaen Vesilukko E Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

61 Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Antrasiitti. Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Valkoinen. Blanco Dalago. 61,5 x 51 cm. Asennus vähintään 80 cm leveään kaappiin. Alumetalli. 420 E Vesilukko E E Vesilukko E E Vesilukko E Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Antrasiitti. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Antrasiitti. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Alumetalli. 730 Oikea E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Alumetalli. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Allastaso. Valkoinen. Blanco Zenar. 100 x 51 cm. Allastaso. Valkoinen. 730 Oikea E Alkaen Vesilukko E Oikea E Alkaen Vesilukko E Vasen E Alkaen Vesilukko E

62 Altaat, ruostumaton teräs Nykyaikaisen keittiöaltaan on helpotettava työskentelyä keittiössä. Erilaisia vaihtoehtoja on paljon: on suuria ja pieniä, syviä ja matalia, suoria ja pyöreitä. Voit valita työtasoon upotettavan tai sen alle tai päälle liimattavan erillisen altaan tai kokonaisen tiskipöydän. Franke EDB140. Koko tason peittävä tiskipöytä. Käännettävissä. Asennus 80 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 140 x 61 cm. Franke EDB120. Koko tason peittävä tiskipöytä. Käännettävissä. Asennus 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 120 x 61 cm. Franke CPX621. Oikeanpuoleinen keittiöallas. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 112 x 50 cm Vasen E Oikea E E E Alkaen 865 Franke AQX654. Käännettävissä oleva upotustaso 60 cm leveään alakaappiin. Sisältää Turbowaste-pohjaventtiilin, twist-kontrollin ja vesilukon. Ulkomitat: 96,5 x 50 cm. 505 E Alkaen 680 Franke AQX624. Käännettävissä oleva upotustaso 80 cm leveään alakaappiin. Sisältää Turbowastepohjaventtiilin, twist-kontrollin ja vesilukon. Ulkomitat: 112 x 50 cm. 585 E Alkaen 765 Franke CNX660. Keittiöallas vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ei käännettävissä. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Ulkomitat: 61,5 x 50 cm. 590 E Alkaen 760 Franke PPX Asennus vähintään 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 58 x 51,2 cm. Franke PPX Asennus vähintään 80 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 78 x 51,2 cm. Franke PPX211. Asennus vähintään 60 cm leveään runkoon. Sisältää pohjaventtiilin ja vesilukon. Työtason asennus ei sisälly hintaan. Ulkomitat: 100 x 51,2 cm E Alkaen 922 E Alkaen 978 Vasen E Oikea E Alkaen Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

63 Silver 116 x 50. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 116 x 50 cm. Silver 100 x 49. Käännettävissä. Asennus vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 100 x 49 cm E E Silver 112 x 50. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 112 x 50 cm. 115 E Alkaen 445 Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver 116 x 50. Halkaisija 51 cm. 45 E Alkaen Pohjaventtiili. E Silver Uppoasennettava yksialtainen keittiöallas 49 x E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Silver neliskulmainen 54 x 44. Alapuolelta kiinnitettävä keittiöallas 60 cm leveään alakaappiin. Ulkomitat: 54 x 44 cm Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. 31 Pohjaventtiili. E E Silver Uppoasennettava yksialtainen keittiöallas 21 x 43. Sopii erinomaisesti saarekkeeseen toiseksi altaaksi. Ulkomitat: 21 x 43 cm. Silver Neliskulmainen puolitoista-altainen keittiöallas 54 x 44. Asennus vähintään 60 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 54 x 44 cm. Tehdasasennettuna alkaen 545. Alkaen E Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver Uppoasennettava puolitoistaaltainen keittiöallas 63 x 50. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 63 x 50 cm. E Alkaen 280 E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E Pohjaventtiili. E Silver Neliskulmainen 78 x 48. Neliskulmainen, käännettävissä. Alapuolelta kiinnitettävä keittiöallas 80 cm leveään alakaappiin. Ulkomitat: 78 x 48 cm. Silver 79 x 48. Käännettävissä. Asennus vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Ulkomitat: 79 x 48 cm. 260 Alkaen 425 E Alkaen Kiinnikkeet ja tiivistelista. E Pohjaventtiili. E E Kiinnikkeet ja tiivistelista. 31 Pohjaventtiili. E E

64 Hanat Hanan valinnassa ei ole kyse pelkästään muotoilusta, tyylistä ja estetiikasta, vaan hanan on sovittava juuri sinun tapaasi toimia keittiössä. Kysy hyviä vinkkejä keittiösuunnittelijoiltamme. Mora Mmix K5. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) Mora Rexx K5. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 179 / / 430 Mora Izzy Miniprofi. Tuo ammattimaisten suurkeittiöiden edut kotiisi. Irrotettava suutin ja kaksi erilaista suihkutusta: keskitetty tai tasainen. E Mora Cera Ess. Joustavuutta lisäävä ulosvedettävä käsisuihku. Energiansäästöjärjestelmä. Erinomainen hana esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 180 / 220 Mora Mmix K6. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 179 / 215 Mora Rexx K6. EcoSafe pienentää energiankulutusta ja on ympäristöystävällinen myös pitkällä tähtäimellä. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 380 / 450 Mora. Astianpesukoneventtiili altaaseen tai työtasoon. E asennus altaaseen E asennus työtasoon Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

65 Pumppu pesuaineelle. Asennetaan työtasoon, asennusreiän läpimitta 38 mm. E Lenz Rondi. Tyylikkäästi muotoiltu kääntyvä hana. E Lenz Nexo CP. Kääntyvä hana. E Lenz Sona. Tyylikkäästi muotoiltu kääntyvä hana. E Lenz Anglo. Perinteinen hana, jossa erilliset säädöt lämpimälle ja kylmälle vedelle. E Lenz Lio. Hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Lenz Kane. Mustilla yksityiskohdilla koristeltu hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Lenz Kane. Valkoisilla yksityiskohdilla koristeltu hana, jossa ulosvedettävä suutin ja korkealle kaartuva kääntyvä juoksuputki. E Damixa. Erillinen elektroninen astianpesukoneventtiili. Katkaisee automaattisesti vedensyötön 3 12 tuntia aktivoinnin jälkeen. E Damixa Clover Easy High. Modernisti muotoiltu yksiotehana kromia. Korkealle kaartuva juoksuputki. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 269 / 340 Damixa Lyra. Yksiotehana erittäin kilpailukykyiseen hintaan. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) Damixa Osier. Modernisti muotoiltu yksiotehana, jossa korkealle kaartuva juoksuputki. Ulosvedettävä suihkusuutin helpottaa altaan puhdistusta. E Damixa Clover High. Modernisti muotoiltu yksiotehana, jossa korkealle kaartuva juoksuputki. E / E (sisältää astianpesukoneliitännän) 145 / /

66 Vetimet ja nupit Usein pienet yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta eheän. Vetimet tai nupit korostavat keittiösi yksilöllisyyttä ja ovat tärkeä osa kokonaisvaikutelmaa. Valitsemasi vetimen mallista riippuen saat helposti luotua keittiöösi modernin, klassisen tai maalaisromanttisen tyylin. Livia. Alumiini. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E Nino. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 96 mm, reikäväli 77 mm. E ,5 / pari 3,5 / pari Verna Crome. Kromi. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 1 kpl. Pyöreä 4 cm. E ,3 / kpl Nino. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Pyöreä 2,6 cm. E ,5 / pari Isabella. Teräs. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E ,5 / pari Forio. Antiikkipatina, kromi ja messinki. Ruuvit sisältyvät pakkaukseen. 1 kpl. Pyöreä 4 cm. E / kpl Dante. Metalli. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 165 mm, reikäväli 128 mm. E Nero. Mustalakattu sinkki. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. E Kokonaispituus 135 mm, reikäväli 128 mm, 4,5 / pari E Kokonaispituus 230 mm, reikäväli 224 mm, 7 / pari Lizzie. Alumiininen vedin, 2 kpl. E Hinta alkaen 4 / pari 4,5 / pari 4,5 / pari Hinta alkaen 4,5 / pari Fiora. Metalli, lakattu hopean sävyiseksi. Ruuvit sisältyvät toimitukseen. Pakkauksessa 2 kpl. Kokonaispituus 150 mm, reikäväli 128 mm. E Pidätämme oikeuden hintojen ja valikoiman muutoksiin. Katso koko valikoima osoitteesta epoq.fi

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

TAMPEREEN KEITTIÖTUKKU. hinnasto

TAMPEREEN KEITTIÖTUKKU. hinnasto 015 TAMPEREEN KEITTIÖTUKKU hinnasto Yläkaapit Korkeat 989 Matalat 704 40,00 4 47,00 5 5 58,00 6 67,00 35,00 39,00 4 49,00 52,00 55,00 57,00 - korkeus 989-3 x säädettävä hyllytaso - korkeus 704-2 x säädettävä

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

YH Kodit Turun Kielonrinne

YH Kodit Turun Kielonrinne YH Kodit Turun Kielonrinne KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen mdf-levy Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Vedin Rst

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

HINNASTO OVET JA LAATIKOT EPOQ 2014-02-17

HINNASTO OVET JA LAATIKOT EPOQ 2014-02-17 HINNASTO OVET JA LAATIKOT EPOQ 2014-02-17 TUOTEKOODI NIMI SHAKER PLAN TREND ALLMO KOKO / VÄRI TAMMI VALK VALK VÄRILLINEN VALK HARMAA MATERIAALIKOODI 10 13 14 23 24 E105015070 OVI 15X70 16-14 29-16 E105029070

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki

Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki Tässä lomakkeessa on esitetty As Oy Keskushovi Riihimäki vakiomateriaalivalinnat. Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin. Päiväys 23.9.2014 Havainnekuva

Lisätiedot

B-58-01.13. member of

B-58-01.13. member of Valmiiksi Ferdigmalte maalatut vegg- seinä- og ja takplater kattopaneelit B-58-01.13 member of Todennäköisesti maailman puhtain Ympäristöystävälliset katot ja seinät Huntonit ei ehkä voi pidentää elämää,

Lisätiedot

KYSEESSÄ ON YLÄ-ASTEEN KOULUN RUOKAILUUN TARKOITETTU VAHVA JA KESTÄVÄ JAKELULINJASTO. LINJASTON KORKEUS TULISI OLLA KORKEAMPI VAIHTOEHTO.

KYSEESSÄ ON YLÄ-ASTEEN KOULUN RUOKAILUUN TARKOITETTU VAHVA JA KESTÄVÄ JAKELULINJASTO. LINJASTON KORKEUS TULISI OLLA KORKEAMPI VAIHTOEHTO. LIITE 1 TARJOUSPYYNTÖÖN Tarjouspyynnön kohde: Ehnroosin koulun keittiö / ruokasali Nordenskiöldintie 2 04600 Mäntsälä Koulun ruokailijamäärä on noin 550 600 annosta /pv. Tarjousta pyydetään alla olevista

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu.

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu. Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001 Marleyn kanssa onnistuu. Kaipaatko lisää tilaa? käytännöllistä ja tyylikästä: paljeovet tuovat lisää tilaa huoneisiin! Kääntymisalue

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Kreivi

YH Kodit Kaarinan Kreivi YH Kodit Kaarinan Kreivi KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen, maalattu mdf-ovi Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Kalustevedin

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

Tarjousnumero 1000274/2 Tulostettu :05.06.2014 Sivu 1 (9) Puh: 09-819 4560 Fax: 09-8194 5611 E-Mail: info@keittiomaailma.fi. Puh: Puh.

Tarjousnumero 1000274/2 Tulostettu :05.06.2014 Sivu 1 (9) Puh: 09-819 4560 Fax: 09-8194 5611 E-Mail: info@keittiomaailma.fi. Puh: Puh. Tarjousnumero 1000274/2 Tulostettu :05.06.2014 Sivu 1 (9) KeittiöMaailma Espoo Martinkuja 10 Puh: 09-819 4560 Fax: 09-8194 5611 E-Mail: info@keittiomaailma.fi Rek. Nro: Pankki: Viitteemme: Bollström, Markus

Lisätiedot

Teemme sinulle keittiön.

Teemme sinulle keittiön. Teemme sinulle keittiön. 2 3 Tyytyväinen asiakas tekee työstä tekemisen arvoista. Verstaan tarina. Nordic Kaluste on Saarelan veljesten puutyöverstaan jalanjäljille perustettu yritys. Veljekset Saarela

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Valaistus. muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet. Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5970 www.luminum.

Valaistus. muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet. Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5970 www.luminum. Valaistus muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet KEVYET MAATUET MAAJUSSI JA PIKKUJUSSI Luminumin Maajusseilla pystytät ja perustat minkä tahansa pylvään tehokkaasti, helposti ja kevyesti.

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL Vertailu 16.10.2017 Tarjouspyyntö H060-17 HEL 2017-006247 Hakonen Solutions Gigantti oy Professional Merkit KOHDERYHMÄ 1 1. Pesukoneet ja kondensoivat kuivausrummut W555H + moppi W555H + pumppuelectrolu

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Hämeenlinnan Hugo 10.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (Novart Petra): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi A1, A3, A5, A6, A7, B21, B22 Työtaso (PETRA): VT4 VTABS Vaalea

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Ritariperho

YH Kodit Kaarinan Ritariperho YH Kodit Kaarinan Ritariperho SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus valita osa

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään.

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään. AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T Tähän esitteeseen AKUKOTI on laatinut teille sisustussuunnittelijan avustuksella kolme sisustusvaihtoehtoa: Cosy, City ja Classic. Näiden tavoitteena on luoda

Lisätiedot

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI.

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. 1 PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA SUOMEKSI KIRENA PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty. Juuri sinun kotiasi varten. Huippulaadukkaat

Lisätiedot

MATERIAALIOPAS UUTEEN KOTIISI

MATERIAALIOPAS UUTEEN KOTIISI MATERIAALIOPAS UUTEEN KOTIISI 2 VALOISA Valoisa ASUNNOT Kotisi parketit: Kuva viitteellinen Parketti Kolmisauvainen mattapintainen tammi natural Parketti Kolmisauvainen valkolakattu mattapintainen tammi

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Kalusteovi: Valkoinen melamiini (141 Aino, Novart Oy) VAKIO. Valkoinen taivelaminaatti (321 Aurora, Novart Oy) VAKIO

Kalusteovi: Valkoinen melamiini (141 Aino, Novart Oy) VAKIO. Valkoinen taivelaminaatti (321 Aurora, Novart Oy) VAKIO 1 (6) ETEINEN Eteiskalusteina on piirustuksessa esitetyssä laajuudessa komerokaappeja. Rungot sekä ylä- ja alatäytteet ovat väriltään valkoiset. Kalusteovi: Valkoinen melamiini (141 Aino, Novart Oy) KEITTIÖ

Lisätiedot

Materiaalivalinnat (alustava)

Materiaalivalinnat (alustava) Materiaalivalinnat (alustava) Asunto Oy Orimattilan Lemmensilta 28.1.2011 PARKETIT Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 2 Vaihtoehto 3 valkolakattu tammi, 3-sauv.lautaparketti tammi nature, 3-sauv.lautaparketti tummaksi

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Seisoo omillaan Seinään ei tarvitse porata reikiä ja se on tarpeeksi kestävä kannattelemaan melkein mitä ikinä pitääkin säilyttää. Mahdollisuudet

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet 81 002 Mekanismit Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Mekanismit GRASS nostomekanismit

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14

Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14 Hintaan sisältyvät materiaalit Hyvä maku kaupan päälle ASUNTO OY ESPOON LUOTSI MATERIAALIVALINNAT ASUNTO B14 KEITTIÖKALUSTEET Kalusteovet (Novart Petra) Ronja 682B harmaa/antiikki tammi laminaattiovi antiikki

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI HAKATO JOULU 2010 Sherpapeite Superpehmeä Sherpapeite Todella pehmeä ja ihanan kuohkea sherpa peite, 500g/m2. Koko 130x170 cm. Saatavana kolme eri väriä. 4055 Harmaa 4056 Punainen 4057 Beige Hinta/kpl

Lisätiedot

Keittiömekanismit Hidastimella. CC - Products Oy

Keittiömekanismit Hidastimella. CC - Products Oy Keittiömekanismit Hidastimella CC - Products Oy Kuvasto 2010 M150 2 - Hyllyllä Oven mukana 100 % ulosliukuva mekanismi Mekanismi Soft - Close hidastimella Väri RAL 9006 syvyys: 495 mm leveys: 112 mm korkeus:

Lisätiedot

Vakiomateriaalit - As Oy Espoon Killinki

Vakiomateriaalit - As Oy Espoon Killinki Vakiomateriaalit - As Oy Espoon Killinki Tässä lomakkeessa on esitetty As Oy Espoon Killinki vakiomateriaalivalinnat. Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin. Päiväys 23.9.2014 Havainnekuva suunnitelmasta,

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Trend-kylpyhuonekalusteet

Trend-kylpyhuonekalusteet Trend-kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo Cordoba, wenge...3 Trend Eva, valkoinen kiiltävä/musta kiiltävä...4 Atos, valkoinen kiiltävä...5 Atos, tua pähkinä...6 Tosca, valkoinen kiiltävä...7 Tosca, tua

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU BESTÅ -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Käsittele karkaistua lasia varovasti! Reunan vaurioituminen tai pinnan naarmuuntuminen saattaa poikkeustapauksissa rikkoa lasin. Lasi ei kuitenkaan

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Nauti itsekasvatetuista vihanneksista ympäri vuoden!

Nauti itsekasvatetuista vihanneksista ympäri vuoden! Nauti itsekasvatetuista vihanneksista ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2011 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg jääkaappi S73800KMX0 Erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys on parempi

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot