Tervetuloa Palvelukoti Sinivakkaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa Palvelukoti Sinivakkaan"

Transkriptio

1 Joulukuu 2010 Palvelukoti Sinivakka Oy Muuttajalle Tervetuloa Palvelukoti Sinivakkaan Palvelukoti Sinivakka Oy on yksityinen palvelukoti, jossa tuotetaan sosiaalihuoltolain 17 mukaista tehostettua asumispalvelua vanhuksille ja vammautuneille ikäihmisille. Palvelukodissa on yhteensä 14 asukaspaikkaa, joista 10 on tarkoitettu vanhuksille ja 4 ikääntyneille vammautuneille. Valtaosa asukkaistamme on Kainuun maakuntakuntayhtymän maksusitoumus- asiakkaita, mikä tarkoittaa sitä, että asukkaan palvelukotiin valitsee kuntayhtymän viranomaiset ja he tekevät maksusitoumuksen asukkaan hoivasta ja huolenpidosta palvelukoti Sinivakkaan. Toiminnan tarkoituksena on tuottaa ja kehittää ISO 9001:2008-mukaisella laadunhallintajärjestelmällä laadukkaita ja kustannustehokkaita asumispalveluita ikääntyneiden henkilöiden, vammaiskuntoutujien, Kainuun maakuntayhtymän ja kuntien tarpeisiin Sisältö Tervetuloa Palvelukoti Sinivakkaan 1 Ensimmäiset toimet ennen palvelukotiin saapumista 1 Saapuminen palvelukotiin 2 Asiakas tarvitsee muuttaessaan 3 Alkuaika palvelukodissa 4 Arki palvelukodissa 4-6 ***** Muistilista muuttajalle 3 Ensimmäiset toimet ennen palvelukotiin saapumista Aika palvelukodissa alkaa siitä, kun asiakas muuttaa palvelukotiin. Sitä ennen Kainuun maakuntakuntayhtymän viranomaiset ovat tiedottaneet asiakasta, omaisia ja palvelukodin henkilökuntaa vapautuneesta asiakaspaikasta.

2 2 Useimmissa tapauksissa omaiset sekä mahdollisuuksien mukaan myös tuleva asukas käy tutustumassa palvelukodin tiloihin j a toimintaan. Lisäksi palvelukodin henkilökunta järjestää saattaenvaihtopalaverin aikaisemman hoitavan tahon kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että palvelukunnan henkilökunnasta yksi työntekijä käy tapaamassa tulevaa asukasta aikaisemmassa hoitoyhteisössä, esimerkiksi Himmelissä. Tuolloin käydään läpi asiakkaan toimintakyky, tottumukset ja tavat sekä voimassa oleva lääkitys, apteekkisopimuksen voimassaolo, apuvälinetilanne ja mahdolliset terveydentilan seurannat. Muutto palvelukotiin Ennen muuttoa palvelukodin henkilökunnalla on tiedossa tulevan asukkaan lääkitys, perustiedot toimintakyvystä ja terveydentilasta, tavoista ja tottumuksista, mahdollisesta vaippatilanteesta, apuvälineistä sekä apteekkisopimuksen tilasta ja lähiomaisten yhteistiedot. Palvelukodissa on aloitettu järjestelemään asukashuonetta tiedossa olevien tarpeiden mukaisesti. Mikäli asukas ei sisusta itse huonettaan, varataan huoneeseen sänky, tuoli, lipasto ja vaatekaappi sekä ikkunaverhot. Toivottavaa on, että asukashuone sisustettaisiin henkilön omilla huonekaluilla sekä tutuilla muistoesineillä, tauluilla jne. Kuitenkin on hyvä muistuttaa, että palvelukodissa asuu muistihäiriöistä kärsiviä henkilöitä, jotka tahattomasti voivat päästä vahingoittamaan toisten omaisuutta. Emme suosittele tuotavaksi palvelukotiin korvaamattoman arvokkaita esineitä. Asukkaiden omaisuus kirjataan (HoKuPa) palaverin yhteydessä. Asukkaan sisustaessa itse huoneensa kannattaa aikaa muuttotoimiin varata jokunen tunti. Omaisen tehtävänä on tuolloin huolehtia muuttotoimista. Seiniin voi porata haluamaansa paikkaan taulun ym. kiinnikkeitä. Kannattaa huomioida, että seinät ovat betonia, mitkä edellyttävät sille sopivat työkalut ja kiinnikkeet. Palvelukodissa on käytössään iskuporakone ja ruuvaamiseen akkuporakone, joita omaiset voivat omalla vastuullaan lainata käyttöönsä. Tässä alkuvaiheessa on syytä muistaa tehdä muuttoilmoitus, asukashuoneen numeron saa tietoonsa palvelukodin henkilökunnalta.

3 2 Muistilista muuttajalle Huonekalut ja tutut esineet (niin halutessaan) Asukas tarvitsee muuttaessaan Asukkaan mukana tulee olla nimellä merkatut vaatteet, joita voi tarpeen mukaan täydentää. Merkkaus on kestävintä ommeltavilla/silitettävillä nimilapuilla, joita voi tilata mm. osoitteesta tai Toinen vaihtoehto on merkata vaatteet vedenkestävällä tussilla tai nimikoimalla langalla. Alusvaatteita ja arkisia sisävaatteita kannattaa varata kohtuudella, kuitenkin siten, että on vaihtovaatteet. Lisäksi tulee varata päällysvaatteet sekä kengät ulkoiluun ja sisäkäyttöön. Asukkaan mukana tulevat hänen henkilökohtaiset apuvälineet ja mikäli apuvälineitä tulee anoa lisää, sen hoitaa palvelukodin apuvälinevastaava Lea Kähkönen tai hänen valtuuttamansa henkilö. Lääkkeet tulee olla asiakkaan mukana ja mahdolliset lääkedosetit tai lääkedosetti. Henkilökohtaiseen hygienianhoitoon tulee olla tarvittavat tuotteet, hammasproteesit ja niiden puhdistusaine, hammastahna, hammasharja, mahdolliset ihorasvat. Myös shampoo, hoitoaine (tarvittaessa) ja ihon pesuneste. Heille jotka ovat tottuneet käyttämään papiljotteja, tulee varata omat papiljotit ja miesasukkaille partakone tai parranajovälineet. Liinavaatteet (jos haluaa tuoda omat) Sängynpeitto (jos haluaa tuoda oman) Verhot (jos haluaa tuoda oman). Verhonkiinnikkeet ovat valmiina verhotangossa. Apuvälineet Mahdolliset vaipat Lääkkeet ja dosetti/dosetit Henkilökohtaiset hygienia tarvikkeet Pyyhkeet Papiljotit + huivi Partakone tai parranajotarvikkeet Käteistä rahaa maksimissaan 50 e (Summa jonka säilyttämisestä palvelukoti vastaa) Muuttoilmoitus Alkuaika palvelukodissa

4 2 Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja, joka syventyy lähemmin omaan asiakkaan elämään ja hyvinvointiin. Alkuaikaan kuuluu HoKuPapalaveri sekä Palvelusopimus- palaveri, noin kahden viikon sisällä muuttamisesta. Nämä järjestetään lähtökohtaisesti samalle päivälle. HoKuPa- palaverissa määritellään asukkaan hoivan ja huolenpidon tarve, asukkaan ja omaisten toiveet sekä annetaan omaisen ja asukkaan yhdessä täytettäväksi elämänhistoria lomake. Elämänhistoria tiedot ovat merkittäviä asiakassuhteen kannalta. Lisäksi kirjataan asukkaan omaisuus. HoKuPa- palaveriin osallistuvat asukas, omainen (jos mahdollista), omaohjaaja ja Kainuun maakuntakuntayhtymän sairaanhoitaja tai vammaispalveluiden sosiaalityöntekijä. Palvelusopimus- palaveriin osallistuvat mahdollisuuksien mukaan asukas, omainen tai edunvalvoja, Kainuun maakuntakuntayhtymän viranhaltija sekä palvelukodin toimitusjohtaja tai vastaava ohjaaja. Palvelusopimus palaverissa Kainuun maakuntakuntayhymän viranhaltija käy läpi asiakkaalle koituvat maksut palvelusta ja samassa palaverissa päätetään mitä kaikkia palveluita asiakas tulee palvelukodilta hankkimaan. Lisäksi laaditaan kirjallinen vuokrasopimus. Arki palvelukodissa Palvelu perustuu asiakkaalle laadittuun HoKuPaan, sosiaali- ja terveysministeriön ikäihmisen palvelujen laatusuositukseen sekä Takasivun vammaisten ihmisten jutun asumispalveluiden otsikko laatusuositukseen. Lisäksi toimintaa ohjaa Kainuun maakuntakuntayhtymän kanssa tehty puitesopimus ja sen mukanaan tuomat velvoitteet palveluntuottamiselle. Ateriapalvelut Palvelukodissamme valmistetaan itse ateriat (aamupala, lounas, Voit myös tutkia artikkeleita tai etsiä "täytejuttuja verkosta. Voit kirjoittaa erilaisista päiväkahvit, päivällinen ja iltapala). Ruokalistat ovat 4 viikon aiheista, mutta yritä pitää artikkelit lyhyinä. Uutiskirjeen sisältöä voi hyödyntää myös esillä olevat kiertävät listat, joissa on huomioitu vanhusten ja Web-sivustossa. Microsoft Wordilla uutiskirjeen muuntaminen Web-julkaisuksi on erityisryhmien ravintosuositukset (2010), erityisruokavaliot, helppoa. asiakkaiden Kun olet toiveet saanut sekä uutiskirjeen juhlapyhät. laadittua, Asukkaan voit muuntaa syntymäpäivät sen Web-sivustoksi ja lähettää muistetaan sen. kakkukahvilla, josta vastaa palvelukoti. Ateriapalvelumaksun laskuttaa palvelukoti asiakkaalta kuun 7. päivä vuokran laskutuksen yhteydessä. Lääkehoito Lääkehoidosta vastaa sh Henna Räty, lääkehoidon turvallisessa toteutuksessa koko henkilökunta noudattaa palvelukodin lääkehoitosuunnitelmaa. Lääkkeet tilataan ja toimitetaan palvelukotiin henkilökunnan toimesta, joka edellyttää voimassa olevaa apteekin kanssa solmittavaa apteekkisopimusta. Lääkekustannuksista vastaa asukas.

5 5 Henkilökohtainen hygienianhoito Asukasta autetaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, missä hän apua tai ohjausta tarvitsee. Hygieniatarvikkeet tilataan asukkaalle apteekista, elleivät asiakas/omaiset halua erikseen hankkia itse kaupasta: hammashoitovälineet, hiustenhoitotuotteet ja suihkussa tarvittavaa pesunestettä. Intiimihygienian hoitotarvikkeet ja nesteet hankkii ja kustantaa palvelukoti. Asukkaalla on saunomismahdollisuus 2 kertaa viikossa. Sairauksien hoito ja toimiminen äkillisissä sairaustapauksissa Pitkäaikaisten sairauksien säännölliseen hoitoon kuuluvat mm. insuliinipistokset, verensokerimittaukset ja INR. Suoniverinäytteet ottaa yksikön sairaanhoitaja ja näytteet toimitetaan palvelukodin toimesta laboratorioon. Sairaanhoitaja vastaa osaamisalueeseensa kuuluvista ihon ja erityistoimintojen hoidosta, mukaan lukien pitkäaikaiset haavahoidot. Haavahoidossa käytetään konsulttina Kainuun maakuntakuntayhtymän haavahoitajaa tarvittaessa. Tarvittaessa käytätetään Sotkamon terveyskeskuksen lääkäripalveluita. Lääkäri- ja muiden terveyspalveluiden hankkimisessa, järjestämisessä ja asukkaan käyttämisestä lääkärissä avustaa tarvittaessa palvelukodin henkilökunta. Lääkäripalvelut ovat perusterveydenhuoltoa ja lääkärin palvelusta aiheutuvat kustannukset maksaa asukas. Äkillisissä sairaustapauksissa palvelukodin koko henkilökunta on koulutettu antamaan ensiapu asukkaalle. Asukkaalle kutsutaan ambulanssi ja ensihoitohenkilöstön saapuessa paikalle vastuu asukkaan tarvitsemasta erityishoidosta siirtyy heille. Mikäli asukas kuljetetaan sairaalaan, hänen mukanaan lähtee ohjaajalähete, josta käy ilmi asukkaan terveydentilan tiedot sekä lääkekortti. Palvelukodin henkilökunta tiedottaa tapahtuneesta välittömästi tai sopimuksen mukaan, yhdelle nimetylle omaiselle. Palvelukodin henkilökunta ei lähde asukkaan mukana äkillisissä sairaustapauksissa jatkohoitopaikkaan. Palvelukodin henkilökunta pitää tiiviisti yhteyttä asukasta hoitavaan tahoon sairaudenhoitojaksolla.

6 6 Palvelukoti Sinivakka Oy Alkulantie 15 talo F Sotkamo sinivakka@sinivakka.fi Turvallisen arjen koti Löydät meidät Internetistä: Puhtaanapitopalvelut; siivous ja pyykkihuolto Palvelukodin asukashuoneiden viikkosiivous on ulkoistettu Kajaanin Martoille, jotka siivoavat asukashuoneet viikoittain. Yhteisten tilojen ja saniteettitilojen siivous toteutetaan palvelukodin henkilökunnan omana työnä. Puhtaanapidossa toteutetaan palvelukodin siivoussuunnitelmaa. Asukkaiden pyykit pestään palvelukodin henkilökunnan toimesta, mikäli näin on Palvelusuunnitelmapalaverissa sovittu. Asiakkaan omainen voi myös pestä asukkaan pyykit halutessaan, jolloin likapyykille on varattava oma säilytyksensä asukashuoneisiin. Lähes kaikki asukkaat hankkivat palvelukodilta pyykkihuoltopalvelun, mikä on myös suositeltavaa. Asukkaiden vaateet ja sisustustekstiilit tulee olla vesipesun kestäviä. Mikäli jokin vaate tai sisustustekstiili edellyttää erikois- tai kemiallista pesua, kuuluu pesulapalvelusta aiheutuvat kustannukset asukkaalle. Virkistys ja ulkoilu Palvelukodissa järjestetään alkaen virkistystoimintaa asukkaille kaksi kertaa viikossa, mikä on ulkoistettu palvelu. Siihen asti palvelukodissa järjestetään viikon aikana asukkaiden toiveiden mukaista toimintaa esim. yhteislaulua, askartelua, pienimuotoista jumpaa, pelejä ja arvoituksia. Mahdollisuus ulkoiluun toteutetaan vuoronvaihteessa, mikä tarkoittaa ajankohtaa Palvelukodissa järjestetään hartauksia Sotkamon srk:n toimesta n. 3 viikon välein. Lisäksi palvelukodissa voi käydä esiintyviä vieraita juhlapyhien alla, mm. leo nuoret, päiväkodin lapset ja seurakunnan ystäväpalvelu.

Tervetuloa asukkaaksi JAALA-KOTIIN

Tervetuloa asukkaaksi JAALA-KOTIIN 11.11.2014 Tervetuloa asukkaaksi JAALA-KOTIIN Tervetuloa Jaala-kotiin Jaala-koti on Kustavin kunnan vanhuspalvelujen asumispalveluyksikkö. Arjen toiminnan perustan muodostavat sosiaali- ja terveysministeriön

Lisätiedot

Karungin palvelukoti. Asukasopas. Kohtele minua hyvin, sitten kun en enää muista nimeäni. Sitten kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen.

Karungin palvelukoti. Asukasopas. Kohtele minua hyvin, sitten kun en enää muista nimeäni. Sitten kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen. Karungin palvelukoti Kohtele minua hyvin, sitten kun en enää muista nimeäni. Sitten kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen. Sitten kun aikuiset lapseni ovat kasvaneet muistoissani pieniksi jälleen, sitten

Lisätiedot

Lemin Vanamokodin asukkaiden omaisille ja läheisille tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 1.12.2015 klo 17.00

Lemin Vanamokodin asukkaiden omaisille ja läheisille tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 1.12.2015 klo 17.00 Lemin Vanamokodin asukkaiden omaisille ja läheisille tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 1.12.2015 klo 17.00 Mukana infossa Saimaan Tukipalvelut Oy:n edustaja Lauritsalan apteekin edustajat Eksoten

Lisätiedot

Tervetuloa Emiliakotiin / Hopeahoviin!

Tervetuloa Emiliakotiin / Hopeahoviin! Emiliakoti ja Hopeahovi Pielaveden vanhustyönkeskus Tervetuloa Emiliakotiin / Hopeahoviin! Emiliakodissa ja Hopeahovissa asuu muistisairaita vanhuksia. Monilla asukkaista on eriasteisia käytösoireita.

Lisätiedot

Partalanmäen tehostetun. palveluasumisen yksikkö. sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Partalanmäen tehostetun. palveluasumisen yksikkö. sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Partalanmäen tehostetun palveluasumisen yksikkö sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Tehostettu Palvelukoti on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon ympärivuorokautista hoivaa. Asiakkaat valitaan

Lisätiedot

Karungin palvelukoti

Karungin palvelukoti Karungin palvelukoti Asukasopas Yleistä Karungin palvelukodista: o Karungin palvelukoti sijaitsee Tornionjoen rannalla Karungin kylässä n. 25 km Tornion keskustasta pohjoiseen. Karungin palvelukoti on

Lisätiedot

Ikäihmisten palvelut TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN. Visiomme: Meille asiakas on keskiössä! Olo on kaikin puolin kodikas.

Ikäihmisten palvelut TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN. Visiomme: Meille asiakas on keskiössä! Olo on kaikin puolin kodikas. Ikäihmisten palvelut TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN Visiomme: Meille asiakas on keskiössä! Olo on kaikin puolin kodikas. RANUAN KUNTA/Perusturva Yleinen info. 1 Tervetuloa palveluasumiseen! Asukasvalintakäsittely

Lisätiedot

Palvelukoti Kaisankallio

Palvelukoti Kaisankallio Palvelukoti Kaisankallio Tietoa uusille asukkaille Palvelukoti Kaisankallio Kalevalantie 1 09220 Sammatti Ylihoitaja Hannele Patjas 044 369 1121 Osastonhoitaja Kaisa Niskala 050 326 6508 Kaisankallio henkilökunta

Lisätiedot

OJUSNIITYN TIEDOTE OMAISILLE

OJUSNIITYN TIEDOTE OMAISILLE OJUSNIITYN TIEDOTE OMAISILLE 1. OJUSNIITTY 2. HENKILÖKUNTA JA PUHELINNUMEROT 3. PÄIVÄRYTMI 4. OJUSNIITYN TOIMINTA- AJATUSTA 5. OMAHOITAJUUS 6. HOITO- JA PALVELUSUUNNITELMA 7. RAHA-ASIOIDEN HOITO 8. VAATEHUOLTO

Lisätiedot

Pentinkulma Tietoa uusille asukkaille

Pentinkulma Tietoa uusille asukkaille Pentinkulma Tietoa uusille asukkaille PENTINKULMA Ojamonkatu 34 08100 Lohja Ylihoitaja Hannele Patjas 044 369 1121 Osastonhoitaja Seija Erkkilä 044 374 1238 Akseli- ja Elinakoti 044 369 1238 Helmi- ja

Lisätiedot

TOIMINTA-AJATUS Toimintaa ohjaavat periaatteet:

TOIMINTA-AJATUS Toimintaa ohjaavat periaatteet: MÄNNISTÖKOTI MÄNNISTÖNKATU 10, 85800 HAAPAJÄRVI puh. 044 4456 435 -> Männistökodin tavoitteena on tarjota yksilöllistä, kodinomaista ja turvallista asumista kehitysvammaisille asukkaille. TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Keskikadun palvelukoti Iltatähti. Asukasopas

Keskikadun palvelukoti Iltatähti. Asukasopas Keskikadun palvelukoti Iltatähti Asukasopas Toiminta-ajatus Kuntouttava työote Keskikadun palvelukoti/ Iltatähti Keskikadun palvelukoti käsittää tehostetun palveluasumisen yksikön, Iltatähden. Tällä hetkellä

Lisätiedot

Palvelukeskus Iltarusko

Palvelukeskus Iltarusko Palvelukeskus Iltarusko Tietoa uusille asukkaille Palvelukeskus Iltarusko Arvelankuja 1 03850 Pusula Osastonhoitaja Nina Virtanen 044 767 4743 (arkisin) Henkilökunta 044 767 4747 (osaston kanslia, joka

Lisätiedot

Sampoharjun ryhmäkoti

Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti sijaitsee Vaajakosken keskustassa, osoitteessa Vesmannintie 7. Kiinteistö on valmistunut joulukuussa 2018. Samassa

Lisätiedot

MÄNTYKOTI. PYYKKINIEMENTIE REISJÄRVI p

MÄNTYKOTI. PYYKKINIEMENTIE REISJÄRVI p MÄNTYKOTI PYYKKINIEMENTIE 8 85900 REISJÄRVI p. 040 3008 390 Mäntykodin toimintaajatus: Mäntykoti on autettu asumisyksikkö, jossa asuu eniten apua tarvitsevia kehitysvammaisia (tehostettua palveluasumista,

Lisätiedot

/ 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen. Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus

/ 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen. Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus Saapumispäivämäärä: HAKEMUS VANHUSPALVELUIHIN / 201 Kotihoito Palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen Hakijan tiedot Sukunimi ja Etunimet Henkilötunnus Osoite Puhelinnumero Kotikunta Sotaveteraani Kyllä

Lisätiedot

Kultakodit. Tietoa uusille asukkaille

Kultakodit. Tietoa uusille asukkaille Kultakodit Tietoa uusille asukkaille KULTAKODIT Ojamonkatu 34 08100 Lohja Ylihoitaja Hannele Patjas 044 369 1121 Osastonhoitaja Pia Blomberg 044 369 2470 Kultakoti 1: Lehtikulta 044 369 2451 Punakulta

Lisätiedot

Tervetuloa asumaan. Kotisiipi

Tervetuloa asumaan. Kotisiipi Tervetuloa asumaan Kotisiipi Päivärinteen palvelutalon Kotisiipi on turvallinen ryhmäkoti kuudelle ikäihmiselle. Toiminta-ajatus Kotisiipi on Päivärinteen palvelutalossa sijaitseva kuuden asukkaan ryhmäkoti.

Lisätiedot

Tähtelä ja Sointula. Tähtelä ja Sointula. Asukkaana ryhmäkodissa. Yhteistä elämää

Tähtelä ja Sointula. Tähtelä ja Sointula. Asukkaana ryhmäkodissa. Yhteistä elämää Jokikartano 1 2 Tähtelä ja Sointula Tähtelä ja Sointula Jokikartanon ryhmäkodit sijaitsevat osoitteessa Tahvosentie 26 Kuokkalassa, Äijälänrannan ja Äijälänjoen luonnonläheisessä ympäristössä. Etupihalla

Lisätiedot

Tulovaiheen muistilista: Tervetuloa Kotikartanoon! Turvapuhelin

Tulovaiheen muistilista: Tervetuloa Kotikartanoon! Turvapuhelin Muuttajan opas un asukas on saanut myönteisen päätöksen palveluasumisesta ja tiedon, että paikka on järjestynyt otikartanosta, asukkaan tai omaisen tulee ottaa yhteyttä otikartanon palveluesimieheen, jotta

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 23.1.2015

Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 23.1.2015 Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 23.1. Heinola Heinola - Palveluasuminen Attendo Oy Hoivakoti Tähtiniemi / Lauttaranta 5 18100 Heinola 044 494 4247 anne.vilkman@attendo.fi w w w.attendo.fi

Lisätiedot

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa:

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: 1 OSTOPALVELUSOPIMUS Sopimuksen osapuolet Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: Asukas: xxxxxxxxxxxxxxxxx Henkilötunnus: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lisätiedot

Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE

Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE ,< Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE 1. PALVELUKESKUS MARJAPAIKKA 1.1 Marjapaikan tarjoamat palvelut 2. HENKILÖKUNTA JA PUHELINNUMEROT 3. PÄIVÄRYTMI 4. MARJAPAIKAN TOIMINTA- AJATUSTA 5. OMAHOITAJUUS

Lisätiedot

Niilonpirtti. Tietoa uusille asukkaille

Niilonpirtti. Tietoa uusille asukkaille Niilonpirtti Tietoa uusille asukkaille Niilonpirtti Oilaantie 21 09810 Nummi Ylihoitaja Hannele Patjas 044 369 1121 Osastonhoitaja Birgitta Virolainen 044 045 6849 Onnela: 044 767 4856 Sointula: 044 374

Lisätiedot

Tervetuloa Mäntyrinteeseen

Tervetuloa Mäntyrinteeseen Tervetuloa Tervetuloa Höveliin Mäntyrinteeseen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa HÖVELIIN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Höveli sijaitsee

Lisätiedot

Ikäihminen toimintakykynsä ylläpitäjänä HOITO- JA VANHUSTYÖ

Ikäihminen toimintakykynsä ylläpitäjänä HOITO- JA VANHUSTYÖ Ikäihminen toimintakykynsä ylläpitäjänä HOITO- JA VANHUSTYÖ Kotiin annettavat palvelut Kotiin annettavien palveluiden tavoitteena on tukea ikäihmisten selviytymistä omassa asuinympäristössään. Ikääntyvän

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä, palvelunkuvausta ja liitteitä on täydennetty. Korjausilmoitus julkaistaan Hilmassa 9.9.2015 nimellä korjausilmoitus:

Tarjouspyyntöä, palvelunkuvausta ja liitteitä on täydennetty. Korjausilmoitus julkaistaan Hilmassa 9.9.2015 nimellä korjausilmoitus: Virtain kaupunki tehostettu palveluasuminen, kysymykset? Tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä sai esittää tarjouspyynnön esittelytilaisuudessa tai sähköisesti 3.9.2015 klo 12 mennessä. Tarjouspyyntöä, palvelunkuvausta

Lisätiedot

Palvelukeskus Tupala. & Ryhmäkoti Kotola. Tietoa uusille asukkaille

Palvelukeskus Tupala. & Ryhmäkoti Kotola. Tietoa uusille asukkaille Palvelukeskus Tupala & Ryhmäkoti Kotola Tietoa uusille asukkaille Palvelukeskus Tupala Toivonkuja 6 09120 Karjalohja Ryhmäkoti Kotola Toivonkuja 5 09120 Karjalohja Ylihoitaja Hannele Patjas 044 369 1121

Lisätiedot

Tervetuloa Kutomokotiin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen

Tervetuloa Kutomokotiin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa Kutomokotiin Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa KUTOMOKOTIIN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Kutomokoti sijaitsee Aurajoen rannan tuntumassa, osoitteessa Kutomonkatu

Lisätiedot

Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE

Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE päivitetty 27.6.2018 1. PALVELUKESKUS MARJAPAIKKA 1.1 Marjapaikan tarjoamat palvelut 2. HENKILÖKUNTA JA PUHELINNUMEROT 3. PÄIVÄRYTMI 4. MARJAPAIKAN TOIMINTA-

Lisätiedot

Palvelukeskus Maijala

Palvelukeskus Maijala Palvelukeskus Maijala Perustietoa Maijalasta Asuntoja palvelukeskuksessa on 87 kpl, joista Mattilaksi kutsutussa E-talossa 21 kpl. Palvelukeskus Maijalassa on 79 yksiötä ja 8 kaksiota. Asunnot ovat savuttomia,

Lisätiedot

Tervetuloa Villa Piipariin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen

Tervetuloa Villa Piipariin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa Villa Piipariin Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa villa piipariin! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Villa Piipari sijaitsee Runosmäkikodin yhteydessä, osoitteessa

Lisätiedot

Tervetuloa Runosmäen vanhuskeskukseen. Muuttajalle ja hänen läheisilleen

Tervetuloa Runosmäen vanhuskeskukseen. Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa Runosmäen vanhuskeskukseen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa RUNOSMÄEN VANHUSKESKUKSEEN Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Runosmäen vanhuskeskus sijaitsee Runosmäen

Lisätiedot

Asukas Henkilötunnus. Yhteyshenkilöt

Asukas Henkilötunnus. Yhteyshenkilöt Asukas Nimi Henkilötunnus Osoite Puhelin Siviilisääty Ammatti Äidinkieli Omalääkäri Yhteyshenkilöt Nimi Nimi Osoite Osoite Puhelin (koti) Puhelin (koti) Yhteys Yhteys Tietojen luovutus Omainen tai henkilö,

Lisätiedot

PALVELUSETELI TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN JA OMAISHOIDON LAKISÄÄTEISTEN VAPAAPÄIVIEN JÄRJESTÄMISEEN PALVELUSETELITASO JA HINTA:

PALVELUSETELI TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN JA OMAISHOIDON LAKISÄÄTEISTEN VAPAAPÄIVIEN JÄRJESTÄMISEEN PALVELUSETELITASO JA HINTA: Liite 2 PALVELUSETELI TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN JA OMAISHOIDON LAKISÄÄTEISTEN VAPAAPÄIVIEN JÄRJESTÄMISEEN PALVELUSETELITASO JA HINTA: Kuvaus tehostetun palveluasumisen asiakkaiden hoidon, hoivan ja

Lisätiedot

Palvelun tuntimäärä/kk ja kuukausimaksun %-määrä tulorajan ylittävästä tulosta. yli 5- Henkilöluku Tuloraja % % % % % %

Palvelun tuntimäärä/kk ja kuukausimaksun %-määrä tulorajan ylittävästä tulosta. yli 5- Henkilöluku Tuloraja % % % % % % ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI, KOTIHOIDON MAKSUT 1.1.2016 ALKAEN Perusturvalautakunta 16.12.2015, liite nro 4 Äänekoski Palvelun tuntimäärä/kk ja kuukausimaksun %-määrä tulorajan ylittävästä tulosta Tuntia kuukaudessa

Lisätiedot

TERVETULOA KOTIKAAREEN

TERVETULOA KOTIKAAREEN TERVETULOA KOTIKAAREEN TUETTU IKÄIHMISTEN ASUMINEN Tuettu ikäihmisten asuminen on kotihoitoon rinnastettavaa palvelua niille asiakkaille, jotka eivät enää selviydy kotonaan kotiin annettavien palveluiden

Lisätiedot

Korpilahden hoivakoti

Korpilahden hoivakoti Korpilahden hoivakoti Korpilahden hoivakoti Hoivakoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Korpilahdella kauniissa Päijännemaisemassa osoitteessa Tikkasentie 10. Meillä on 12 asukaspaikkaa yhdessä tasossa.

Lisätiedot

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TUOTTAJAN OHJE 1 27.1.2011 2. ( 5 ) VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Taustaa Laki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä (569/2009) tuli voimaan 1.8.2009.

Lisätiedot

Tervetuloa Mäntyrinteeseen

Tervetuloa Mäntyrinteeseen Tervetuloa Tervetuloa Liinahakaan Mäntyrinteeseen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa liinahakaan! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Liinahaka

Lisätiedot

unohdettu vaan se, mitä on jäljellä.

unohdettu vaan se, mitä on jäljellä. Yhteystiedot Osoite Pielakoti Savikontie 72400 Pielavesi Puhelinnumerot Yläkerta Alakerta Sairaanhoitajien puh. 040 6618316 Asumispalveluiden esimies 040 4894823 Lähiesimies 040 4894204 Hyvää yhteistyötä

Lisätiedot

Tervetuloa Mäntyrinteeseen. Räntämäkeen!

Tervetuloa Mäntyrinteeseen. Räntämäkeen! Tervetuloa Tervetuloa Mäntykoti Mäntyrinteeseen Räntämäkeen! Muuttajalle ja ja hänen hänen läheisilleen läheisilleen Muuttajalle Tervetuloa MÄNTYKOTI RÄNTÄMÄKEEN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi

Lisätiedot

Tuusniemen palvelukeskus Tuomikoti, Mäntykoti ja Koivukoti

Tuusniemen palvelukeskus Tuomikoti, Mäntykoti ja Koivukoti Tuusniemen palvelukeskus Tuomikoti, Mäntykoti ja Koivukoti Palvelukeskus 2 (8) Tuusniemen palvelukeskuksessa, osoite Keskitie 29, 71200 Tuusniemi, on kolme yksikköä: Mäntykoti, Tuomikoti ja Koivukoti.

Lisätiedot

Kun palveluasumisen asuinhuoneistossa asuu enemmän kuin yksi asukas, asuinhuoneistosta perittävä vuokra jaetaan asukkaiden kesken.

Kun palveluasumisen asuinhuoneistossa asuu enemmän kuin yksi asukas, asuinhuoneistosta perittävä vuokra jaetaan asukkaiden kesken. Tehostetun palveluasumisen maksut Tehostetun palveluasumisen asukasmaksu koostuu seuraavista osa-alueista: 1) Vuokra 2) Hoidon ja hoivan kuukausimaksu 3) Ateriamaksu 4) Tukipalvelumaksu 5) Muut asukkaan

Lisätiedot

KOTIHOITO KOTIHOITO KOTISAIRAANHOITO TUKIPALVELUT PÄIVÄTOIMINTA

KOTIHOITO KOTIHOITO KOTISAIRAANHOITO TUKIPALVELUT PÄIVÄTOIMINTA KOTIHOITO KOTIHOITO KOTISAIRAANHOITO TUKIPALVELUT PÄIVÄTOIMINTA Mitä kotihoito on? Kotihoito on kunnan tarjoamaa hoitoa kotona asuville paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille.

Lisätiedot

PETSAMO 2 Hoitajat: Kanslia:

PETSAMO 2 Hoitajat: Kanslia: PETSAMO 2 Hoitajat: 050 436 2222 Kanslia: 044 775 8017 Tervetuloa kuntoutumaan Petsamo 2:lle Tammenlehväkeskuksen osasto Petsamo 2 on neurologinen kuntoutusosasto, jonka tarkoituksena on antaa kokonaisvaltaista

Lisätiedot

Kultakartano. Tietoa uusille asukkaille

Kultakartano. Tietoa uusille asukkaille Kultakartano Tietoa uusille asukkaille KULTAKARTANO Ojamonkatu 34 08100 Lohja Ylihoitaja Hannele Patjas 044 369 1121 Osastonhoitaja Tiina Rinkelo 044 369 5203 Kultakartano 1 Kultalampi 044 369 5211 Kultakartano

Lisätiedot

Muistola, Onnela ja Virkkula

Muistola, Onnela ja Virkkula Jokikartano 3 5 Muistola, Onnela ja Virkkula Muistola, Onnela ja Virkkula Jokikartano sijaitsee Kuokkalan Äijälänrannan luonnonläheisessä ympäristössä, osoitteessa Tahvosentie 26. Lähettyvillä virtaavan

Lisätiedot

Onni muuttaa Wiitalinnaan

Onni muuttaa Wiitalinnaan Onni muuttaa Wiitalinnaan Alkusanat Esitteen tarkoituksena on luoda katsausta Wiitalinnaan: sen palveluihin, käytäntöihin sekä selventää asumismuodon vaihtumisesta aiheutuvaa sopimus-, tuki- ja hakemusviidakkoa.

Lisätiedot

Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE

Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE Palvelukeskus Marjapaikan TIEDOTE OMAISILLE 1. PALVELUKESKUS MARJAPAIKKA 1.1 Marjapaikan tarjoamat palvelut 2. HENKILÖKUNTA JA PUHELINNUMEROT 3. PÄIVÄRYTMI 4. MARJAPAIKAN TOIMINTA- AJATUSTA 5. OMAHOITAJUUS

Lisätiedot

Tervetuloa Mäntyrinteeseen

Tervetuloa Mäntyrinteeseen Tervetuloa Tervetuloa Kurjenpesään! Mäntyrinteeseen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa KURJENPESÄÄN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Lisätiedot

Tervetuloa Kerttuliin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen

Tervetuloa Kerttuliin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa Kerttuliin Muuttajalle ja hänen läheisilleen TERVETULOA KerttuliIN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Kerttuli sijaitsee Aurajoen rannan tuntumassa, osoitteessa Hovioikeudenkatu

Lisätiedot

Ikääntyvän väestön kodinomainen ja toimintakykyä tukeva palvelu

Ikääntyvän väestön kodinomainen ja toimintakykyä tukeva palvelu PERHEHOITO Ikääntyvän väestön kodinomainen ja toimintakykyä tukeva palvelu PERHEHOITO PALVELUNA Perhehoidolla tarkoitetaan iäkkään henkilön hoidon ja huolenpidon järjestämistä hänen kotinsa ulkopuolella

Lisätiedot

Attendo Suvisaari Koti hyvän mielen Mummolasta

Attendo Suvisaari Koti hyvän mielen Mummolasta AT Attendo Suvisaari Koti hyvän mielen Mummolasta MUMM DO OL N A TE Viihtyisät tilat, lämmin ja tuttu tunnelma 9/10 Asukkaista 9/10 pitää henkilökuntaa erittäin ammattitaitoisena ATTENDO SUVISAARI ON TOUKOKUUSA

Lisätiedot

Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut, palvelusetelitasot ja hinnat.

Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut, palvelusetelitasot ja hinnat. JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Palvelusetelikuvaus YMPÄRIVUOROKAUTISEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELI Tässä liitteessä on kuvattu palveluseteleiden sisältö ja niille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut,

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELIN MÄÄRITTELY

YMPÄRIVUOROKAUTISEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELIN MÄÄRITTELY 21.3.2011 YMPÄRIVUOROKAUTISEN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELIN MÄÄRITTELY Tässä liitteessä on kuvattu palvelusetelin sisältö ja sille asetettavat vähimmäisvaatimukset, tukipalvelut, palvelusetelitasot ja

Lisätiedot

Asukkaaksi Hopeasiltaan

Asukkaaksi Hopeasiltaan Asukkaaksi Hopeasiltaan Käytännön opas uudelle Hopeasillan asukkaalle, omaisille ja läheisille YLEISTÄ Hopeasillan vanhainkoti on rakennettu vuonna 1965 ja peruskorjattu vuonna 1995. Hopeasillassa on 59

Lisätiedot

PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA

PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Ostaja: Palvelun tuottaja: Lapinlahden kunta Savolan Aurorakoti Oy Peruspalvelulautakunta Tossavanlahdentie 452 Asematie 4 76200 Keitele 73100

Lisätiedot

Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Kotihoito KOTIHOIDON PALVELUJEN MYÖNTÄMINEN JA KOTIHOIDON PALVELUJEN SISÄLTÖ

Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Kotihoito KOTIHOIDON PALVELUJEN MYÖNTÄMINEN JA KOTIHOIDON PALVELUJEN SISÄLTÖ Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Kotihoito KOTIHOIDON PALVELUJEN MYÖNTÄMINEN JA KOTIHOIDON PALVELUJEN SISÄLTÖ 2016 SISÄLTÖ 1 Kotihoito 1.1 Kotihoidon palvelujen myöntäminen 1.2. Kotihoidon palveluja

Lisätiedot

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet, jotka saavat olla enintään 3 kk vanhoja: Pvm, jolloin annettu/ laadittu

Hakemukseen tulee liittää seuraavat liitteet, jotka saavat olla enintään 3 kk vanhoja: Pvm, jolloin annettu/ laadittu 1 Tehostettu palveluasuminen vanhuksille tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 mom.4-kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Palveluasumisen palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) Heinola Heinola - Palveluasuminen Attendo Oy Hoivakoti Tähtiniemi / Lauttaranta 5 18100 Heinola 044 494 4247 anne.vilkman@attendo.fi w w w.attendo.fi 30 asuntoa, 25 m², lisäksi yhteistilat kaksi 15-paikkaista

Lisätiedot

Hoivakoti Kielo Juuan kunta

Hoivakoti Kielo Juuan kunta Hoivakoti Kielo Juuan kunta TOIMINTA-AJATUS Tarjoamme turvallista asumista viihtyisissä tiloissa sekä yksilöllistä ja asukkaan voimavaroja ja hyvinvointia tukevaa hoivaa juukalaisille ikäihmisille. Hoivakoti

Lisätiedot

Ryhmäkoti Männikkö. Kangasniemi 2.2.2015 1

Ryhmäkoti Männikkö. Kangasniemi 2.2.2015 1 Ryhmäkoti Männikkö Kangasniemi 1 Kangasniemen kunta/ perusturvapalvelut Kangasniemen kunta on perustettu v. 1867 Kangasniemen kunnan väkiluku väestörekisterikeskuksen mukaan on 5694 henkilöä 31.12.2014.

Lisätiedot

Tervetuloa Kurjenmäkikotiin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen

Tervetuloa Kurjenmäkikotiin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa Kurjenmäkikotiin Muuttajalle ja hänen läheisilleen TERVETULOA Kurjenmäkikotiin! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Kurjenmäkikoti sijaitsee Kupittaan kaupunginosassa, osoitteessa

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAHINNASTO LAHTI Palveluasuminen Palveluseteli/Lahti

PALVELUNTUOTTAJAHINNASTO LAHTI Palveluasuminen Palveluseteli/Lahti Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti puh. (03) 818 5555 PALVELUNTUOTTAJAHINNASTO LAHTI Laki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä antaa kunnille mahdollisuuden järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Muutokset mahdollisia 18.10.2017 Tehostettu palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista

Lisätiedot

PORIN PERUSTURVA, VANHUSPALVELUT YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMINEN

PORIN PERUSTURVA, VANHUSPALVELUT YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMINEN PORIN PERUSTURVA, VANHUSPALVELUT YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMINEN TURVALLISTA ASUMISTA Porin perusturvan palvelu- ja vanhainkodeissa on turvallista asua ja elää oman näköistä elämää. Huolehdimme asiakkaista

Lisätiedot

Orikedon palvelukeskus: 71 paikkanen

Orikedon palvelukeskus: 71 paikkanen Orikedon palvelukeskus: 71 paikkanen Tarjoaa tehostettua ja palveluasumista kaikenikäisille päihdehuollon asiakkaille kuntouttavalla työotteella. 1 hengen asunto 518,00 / kk. 2 hengen asunto 696,00 / kk.

Lisätiedot

Tervetuloa Mäntyrinteeseen

Tervetuloa Mäntyrinteeseen Tervetuloa Tervetuloa Mäntykoti Mäntyrinteeseen Yli-Maariaan! Muuttajalle ja hänen läheisilleen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa MÄNTYKOTI YLI-MAARIAAN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi

Lisätiedot

Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti - (03) 818 5555 6.6.2013

Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti - (03) 818 5555 6.6.2013 Padasjoki Padasjoki - Palveluasuminen Attendo Oy Hoivakoti Wellamo / Tarjantie 57 15950 Lahti 0306 344 242, 040 028 2576 marita.kekkonen@attendo.fi w w w.hoivakotiw ellamo.fi muistisairaille 60 asuntoa,

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET

ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET TARJOUSPYYNTÖ/ LIITE 4 1 (7) ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET Espoon kaupungin terveyspalvelujen mielenterveys- ja päihdepalvelujen

Lisätiedot

TERVETULOA PALVELUKESKUS JOUSEEN

TERVETULOA PALVELUKESKUS JOUSEEN Sitten, kun en enää muista nimeäni, sitten, kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen, sitten, kun aikuiset lapseni ovat kasvaneet muistoissani pieniksi jälleen, sitten, kun en enää ole tuottava yksilö. Kohdelkaa

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki Perusturvalautakunta liite nro 4 Perusturva

Äänekosken kaupunki Perusturvalautakunta liite nro 4 Perusturva Äänekosken kaupunki lautakunta 20.12.2017 liite nro 4 Asumis- ja tukipalvelumaksut 1.1.2018 alkaen Ateriapalvelut - pääateria kpl 7,00 (lämmin ruoka, salaatti, juoma, leipä ja levite, jälkiruoka) - kotiinkuljetusateria

Lisätiedot

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla n kaupunki Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat lla Aamusta Iltaan Palvelut Oy - Kotipalvelu ark. klo 18-21 - Kotipalvelu ark. klo 21-06 34,34 / tunti 40,06 / tunti p. 045 1221 000 - Kotipalvelu ark.

Lisätiedot

1. ASUKASMAKSU / TAVALLINEN PALVELUASUMINEN

1. ASUKASMAKSU / TAVALLINEN PALVELUASUMINEN Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, hoidon ja hoivan palvelualue / ikäihmisten palvelut 1 ESITYKSET UUSISTA PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUISTA alk. 1.1.2010 1. ASUKASMAKSU / TAVALLINEN PALVELUASUMINEN

Lisätiedot

VANHUSPALVELUT YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMINEN - OPAS ASIAKKAALLE JA OMAISELLE

VANHUSPALVELUT YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMINEN - OPAS ASIAKKAALLE JA OMAISELLE VANHUSPALVELUT YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMINEN - OPAS ASIAKKAALLE JA OMAISELLE TURVALLISTA ASUMISTA PORIN PERUSTURVAKESKUKSEN PALVELU- JA VANHAINKODEISSA ON TURVALLISTA ASUA JA ELÄÄ OMAN NÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ.

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 23.1.2015

Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 23.1.2015 Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 23.1. Orimattila Orimattila - Palveluasuminen Attendo Oy Hoivakoti Tähtiniemi / Lauttaranta 5 18100 Heinola 044 494 4247 anne.vilkman@attendo.fi w w w.attendo.fi

Lisätiedot

Yksilöllistä elämää yhdessä

Yksilöllistä elämää yhdessä Yksilöllistä elämää yhdessä Attendo yrityksenä Attendo Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille

Lisätiedot

Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti - (03) 818 5555 12.1.2012

Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti - (03) 818 5555 12.1.2012 Hämeenkatu 26 A, 15140 - (03) 818 5555 12.1.2012 - Palveluasuminen Attendo Oy Hoivakoti Wellamo Tarjantie 57 15950 0400 282 576 marita.kekkonen@attendo.fi w w w.attendo.fi muistisairaille 60 asuntoa, 21,5-49

Lisätiedot

TERVETULOA LASTEN- JA NUORTEN OSASTOLLE! VÄLKOMMEN TILL BARN- OCH UNGDOMSAVDELNINGEN!

TERVETULOA LASTEN- JA NUORTEN OSASTOLLE! VÄLKOMMEN TILL BARN- OCH UNGDOMSAVDELNINGEN! TERVETULOA LASTEN- JA NUORTEN OSASTOLLE! VÄLKOMMEN TILL BARN- OCH UNGDOMSAVDELNINGEN! Osaston esittely Lasten- ja nuortenosastolla hoidetaan 0-16 vuotiaita erilaisia sairauksia sairastavia lapsia ja nuoria.

Lisätiedot

PETSAMO 3 Hoitajat Kanslia

PETSAMO 3 Hoitajat Kanslia PETSAMO 3 Hoitajat 050 366 2039 Kanslia 044 775 8018 TERVETULOA KUNTOUTUMAAN! Tammenlehväkeskuksen osasto PETSAMO 3 on 19-paikkainen kuntoutusosasto. Osa huoneista on kahden hengen ja osa yhden hengen

Lisätiedot

JAKSOTTAISHOITO KANERVALASSA

JAKSOTTAISHOITO KANERVALASSA JAKSOTTAISHOITO KANERVALASSA Palvelukeskus Kanervalassa on varattuna hoitopaikkoja lyhytaikaista hoitoa tarvitseville asiakkaille. Paikat on tarkoitettu pääsääntöisesti omaishoitajien vapaapäivien ajaksi

Lisätiedot

HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI

HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI 1 (10) HAKEMUS TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELITUOTTAJAKSI Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja pääsääntöisesti ikääntyneille

Lisätiedot

TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS ASIAKKAILLE 1.4.2015 ALKAEN

TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS ASIAKKAILLE 1.4.2015 ALKAEN Tuulensuun Palvelu Oy Huvilakatu 32, 32200 Loimaa p. 02 7637 5600 toimisto@tuulensuunpalvelukeskus.fi www.tuulensuunpalvelukeskus.fi TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS

Lisätiedot

Ohjeistus palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen TPA Tampere: PAHOSU

Ohjeistus palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen TPA Tampere: PAHOSU Ohjeistus palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen 26.5.2016 1 Perustieto Tietää, miksi palvelu- ja hoitosuunnitelma tehdään Tietää, minne ja miten palveluja hoitosuunnitelma laaditaan Tietää, milloin

Lisätiedot

HOIVA (ALV 0 %) Yksittäiset käynnit laskutetaan alkavalta 15 minuutilta alla olevan taulukon mukaisesti:

HOIVA (ALV 0 %) Yksittäiset käynnit laskutetaan alkavalta 15 minuutilta alla olevan taulukon mukaisesti: Tuulensuun Palvelu Oy Huvilakatu 32, 32200 Loimaa p. 02 7637 5600 toimisto@tuulensuunpalvelukeskus.fi www.tuulensuunpalvelukeskus.fi TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS

Lisätiedot

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä hoidon ja hoivan palvelualue / ikäihmisten palvelut

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä hoidon ja hoivan palvelualue / ikäihmisten palvelut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä hoidon ja hoivan palvelualue / ikäihmisten palvelut IKÄIHMISTEN PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUT 1.1.2012 ALKAEN 1. ASUKASMAKSU / TAVALLINEN PALVELUASUMINEN Tavallisen

Lisätiedot

Attendo Pirtinkaari Yksilöllistä elämää yhdessä

Attendo Pirtinkaari Yksilöllistä elämää yhdessä Attendo Pirtinkaari Yksilöllistä elämää yhdessä Attendo yrityksenä Attendo Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille,

Lisätiedot

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2016

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2016 n kaupunki Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat lla 2016 Aamusta Iltaan Palvelut Oy - Kotipalvelu ark. klo 18-21 - Kotipalvelu ark. klo 21-06 34,34 / tunti 40,06 / tunti p. 045 1221 000 - Kotipalvelu

Lisätiedot

KIVIPUISTON MONIPALVELUKESKUS

KIVIPUISTON MONIPALVELUKESKUS KIVIPUISTON MONIPALVELUKESKUS SÄÄTIÖN TARKOITUS Säätiön tarkoituksena on edistää ja kehittää vanhusten, vammaisten ja muiden erityispalveluja tarvitsevien erityisryhmien asumispalveluja sekä elinolosuhteita

Lisätiedot

Ohjeistus palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen. TPA Tampere: PAHOSU

Ohjeistus palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen. TPA Tampere: PAHOSU Ohjeistus palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen 1 Perustieto Tietää, miksi palvelu- ja hoitosuunnitelma tehdään Tietää, minne ja miten palvelu- ja hoitosuunnitelma laaditaan Tietää, milloin palvelu-

Lisätiedot

KAAVIN VANHUSTYÖN PALVELUESITE

KAAVIN VANHUSTYÖN PALVELUESITE KAAVIN VANHUSTYÖN PALVELUESITE 1 SISÄLLYS JOHDANTO... 3 KOTIHOITO... 5 KOTIPALVELU JA KOTISAIRAANHOITO... 5 PALVELUASUNNOT... 6 TUKIPALVELUT... 6 ATERIAPALVELU... 6 SIIVOUSPALVELU... 7 KYLVETYSPALVELU...

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 13.11.2013 Sivu 1 / 1 4794/02.05.00/2013 107 13.11.2013 107 Kuninkaankallion asumispalveluyksikön asiakasmaksun tarkistaminen ja Väinöläkodin asumisyksikön asiakasmaksusta päättäminen Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Tervetuloa Kurjenmäkikotiin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen

Tervetuloa Kurjenmäkikotiin. Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa Kurjenmäkikotiin Muuttajalle ja hänen läheisilleen TERVETULOA kurjenmäkikotiin! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Kurjenmäkikoti sijaitsee Kurjenmäen kaupunginosassa, osoitteessa

Lisätiedot

AMURI 2 Hoitajat Kanslia

AMURI 2 Hoitajat Kanslia AMURI 2 Hoitajat 044 7758 020 Kanslia 044 7758 019 TERVETULOA KUNTOUTUMAAN! Tammenlehväkeskuksen osasto AMURI 2 on 28-paikkainen kuntoutusosasto. Osa huoneista on kahden hengen ja osa yhden hengen huoneita.

Lisätiedot

Kotoisaa viihtymistä luonnonkauniissa Västerhaningessa

Kotoisaa viihtymistä luonnonkauniissa Västerhaningessa TERVETULOA JOHANNESLUNDIN SENIORITALOON Kotoisaa viihtymistä luonnonkauniissa Västerhaningessa JOHANNESLUNDIN SENIORITALON YHTEYSTIEDOT Yksikönjohtaja: Inger Norlin, A-puoli, 08-606 72 17, inger.norlin@haninge.se

Lisätiedot

ESITYKSET UUSISTA PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUISTA alk. 1.1.2010 1. ASUKASMAKSU / TAVALLINEN PALVELUASUMINEN. Tavallisen palveluasumisen yksiköt:

ESITYKSET UUSISTA PALVELUASUMISEN ASIAKASMAKSUISTA alk. 1.1.2010 1. ASUKASMAKSU / TAVALLINEN PALVELUASUMINEN. Tavallisen palveluasumisen yksiköt: Hyväksytty: johtokunta 18.8.2009 123 lisäys johtokunta 29.12.2009 230 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä hoidon ja hoivan palvelualue / ikäihmisten palvelut ESITYKSET UUSISTA PALVELUASUMISEN

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupungin kotihoidon sisältö

Hämeenlinnan kaupungin kotihoidon sisältö Liite 2 / Ikla 16.9.2015 47 Hämeenlinnan kaupungin kotihoidon sisältö Visio IKLA (Palvelusuuunnitelma 2014-2017) Hämeenlinnassa asuvat Suomen tyytyväisimmät ja toimintakykyisimmät ikäihmiset Ikäihmisten

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 26.1.2015

Vapaudenkatu 23 B, 15140 Lahti - (03) 818 5555 26.1.2015 Vapaudenkatu 23 B, 15140 - (03) 818 5555 26.1. - Palveluasuminen Attendo Oy Hoivakoti Tähtiniemi / Palveluseteli Lauttaranta 5 18100 Heinola 044 494 4247 anne.vilkman@attendo.fi w w w.attendo.fi 30 asuntoa,

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN PALVELUT Asumispalveluiden ja vanhainkotihoidon palvelusisällöt ja maksut

IKÄIHMISTEN PALVELUT Asumispalveluiden ja vanhainkotihoidon palvelusisällöt ja maksut IKÄIHMISTEN PALVELUT Asumispalveluiden ja vanhainkotihoidon palvelusisällöt ja maksut Tampereen kaupunki, Tilaajayksikkö Ikäihmisten palvelut T A M P E R E E N K A U P U N K I 1 Asumispalvelut ja laitoshoito

Lisätiedot