10. VÕHANDU MARATON OHJEET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "10. VÕHANDU MARATON OHJEET"

Transkriptio

1 10. VÕHANDU MARATON OHJEET VÕHANDU MARATONIN järjestää urheiluseura Ekstreempark yhteistyössä Võru Orienteerumisklubin ja Võrumaa Spordiliitun kanssa VÕHANDU MARATON järjestetään lauantaina 18. huhtikuuta Yhteislähtö kello 7.00 Tamulajärveltä, Võrun kaupungista Lähtöajan ja -paikan mahdollisista muutoksista (yhteislähtö, ryhmälähtö, lähtöpaikka, jne.), joiden syynä on sää, jää tai muut esteet, ilmoitetaan osallistujille viimeistään 24h ennen ilmoitettua lähtöhetkeä kotisivulla julkaistulla tiedotteella ja/tai sähköpostitse. 3. Maali on Võõpsussa, Räpina-Värskan maantiellä sijaitseva autosilta. 4. Matkan pituus on n. 100 km. 5. Kilpailuaika 24h. 6. Osallistua voivat kanootit, yksipaikkaiset kajakit tai enintään kahden hengen kajakit. Lisäksi kaikenlaiset soutuveneet, kumiveneet ja polkuveneet. 7. HUOM! Järjestäjät eivät vuokraa eivätkä välitä kulkuvälineitä. 8. Jos sinulla ei ole kulkuneuvoa, voit vuokrata sellaisen yhteistyökumppaneiltamme ilmoittamalla itse toiveestasi sähköpostitse ja solmimalla itse vastaavan sopimuksen. VENELUOKAT K1MEN MIEHET kaikki yhden hengen kajakit C1MEN MIEHET kaikki yhden hengen kanootit K1WOM NAISET kaikki yhden hengen kajakit K2MEN MIESPARI kaikki kahden hengen kajakit K2WOM NAISPARI kaikki kahden hengen kajakit K2MIX SEKAPARI kaikki kahden hengen kajakit C2MEN MIESPARI kaikki kahden hengen kanootit C2WOM NAISPARI kaikki kahden hengen kanootit C2MIX SEKAPARI kaikki kahden hengen kanootit RAFT kaikki kumiveneet WTB kaikki polkuveneet BOAT kaikki soutuveneet SUP - Stand Up Paddle Board kaikki soudettavat surffilaudat

2 9. HUOM! Maratonin kirjanpitoon merkitään vain ohjeessa mainitut kulkuneuvot. Kaikki muut kulkuneuvot, mukaan lukien kanootit ja kajakit, joiden joukkue on suurempi kuin ohjeessa määrätty, kilpailevat kirjanpidon ulkopuolella. Jos palkintosijalle päätyy ohjeessa määrittelemättömän luokan kulkuneuvo, se ei kuulu palkittavien joukkoon. 10. Kanootti-luokassa (C1 ja C2) kilpailevan on käytettävä yksilapaista C1 -melaa. Kajakkimelan käyttäminen on kielletty. 11. LAUTTA-VENEIDEN SÄÄNNÖT 12. Kaikkien lauttojen on oltava puhallettavia, sileäpohjaisia ja ilman peräsimiä. 13. Lauttojen pituus ei saa ylittää niiden kolminkertaista leveyttä, eli suurin sallittu leveyden ja pituuden suhde on kolme. Esimerkiksi jos lautan leveys on 1,5 m, sallittu pituus on 1,5 m X 3 = 4,5 m, jne. 14. Lautan muodon muuttaminen täydentävillä välineillä on kielletty, lautan on oltava alkuperäisessä tehdasvalmisteisessa muodossaan. 15. Jokaisen LAUTTA-luokan kilpailijan on käytettävä yksilapaista C1 -melaa. Kajakkimelan käyttäminen on kielletty. 16. Kilpailun tuomari voi tarkistaa lautan sääntöjenvastaavuuden lähdössä, radalla ja maaliin päästyä. 17. Lautan henkilömäärää ei ole säädetty, mutta suositeltava joukkuekoko on 4-8 jäsentä. 18. Joukkueiden, jotka käyttävät lauttoja, jotka eivät vastaa sääntöjä, tulokset kirjataan kilpailun ulkopuolella. 19. Kaikki tällaiset lauttajoukkueet saavat maratonin diplomin ja osallistujamitalin, mutta eivät kuulu palkittaviksi, mikäli he sijoittuvat omassa luokassaan (LAUTTA) palkintosijoille. ILMOITTAUTUMINEN 20. Osallistua voivat kaikki vuonna 1995 ja sitä ennen syntyneet melonnasta kiinnostuneet, jotka ovat harjoitelleet tarpeeksi matkan suorittamiseksi. 21. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa Ilmoittautuminen avataan 01. tammikuuta Ilmoittautumalla Võhandu Maratonille osallistuja antaa suostumuksensa käyttää itsestään tapahtuman aikana otettuja valokuvia ja filmimateriaaleja tapahtuman edistämiseen. 24. Osallistumisesta luovuttaessa osallistumismaksua ei palauteta, mutta vuonna 2016 voi ilmoittautua 11. Võhandu Maratonille puoleen hintaan. 25. Maratonin peruuntuessa järjestäjästä riippumattomista syistä (force majeure) osallistumismaksua ei palauteta. LÄHTÖMAKSUT 26. Lähtömaksut lasketaan veneessä olevien osallistujien määrän perusteella. 27. Ilmoittautuminen TAMMIKUUSSA EUR / kilpailija 28. Ilmoittautuminen HELMIKUUSSA EUR / kilpailija 29. Ilmoittautuminen MAALISKUUSSA EUR / kilpailija 30. Ilmoittautuminen päättyy 31. maaliskuuta 2015.

3 32. Vuoden 2014 maratonin veneluokkien voittajat saavat oikeuden ilmoittautua vuoden 2015 maratonille ILMAISEKSI. 33. HUOM! Alennus on henkilökohtainen eikä koske muita venekunnan jäseniä. MAKSAMINEN # Virossa suoritettavat maksut (kansalliset maksut) Saajan nimi: MTÜ SPORDIÜHING EKSTREEMPARK Saajan tilin IBAN: EE Summa: LASKUSSA ILMOITETTU MÄÄRÄ Selvitys-kenttään merkitään - LASKUN NUMERO, joka luotiin ilmoittautumisen yhteydessä, ja osallistujien NIMET # Viron ulkopuolelta suoritettavat maksut (ulkomaanmaksut) Saajan nimi: MTÜ SPORDIÜHING EKSTREEMPARK Saajan osoite: Võru, Estonia, Kreutzwaldi 14-5 Saajan tilin IBAN: EE Saajan pankin nimi ja osoite: AS Swedbank, 8 Liivalaia Street Tallinn, Estonia SWIFT-koodi / BIC: HABAEE2X Summa: LASKUSSA ILMOITETTU MÄÄRÄ siirtokuluista vastaa: Maksaja. Selvitys-kenttään merkitään - SAAPUMINEN VÕRUUN LASKUN NUMERO, joka luotiin ilmoittautumisen yhteydessä, ja osallistujien NIMET 34. Koska lähtö on aikaisin, 7:00 lauantaiaamuna, on suositeltavaa saapua Võruun viimeistään perjantai-iltana. 35. Kun saavut Võruun, käy ensin kilpailukeskuksessa, josta saat lähtömateriaalit ja muuta tietoa. (GPS - N E ). 36. Veneet ja perävaunut voi jättää kilpailukeskuksessa sijaitsevalle vartioidulle pysäköintialueelle. 37. Lähtöpaikan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kilpailukeskus, pysäköintialue, telttailualue, yöpyminen urheilukoulussa. 38. Lisäksi on mahdollista yöpyä Võrussa ja sen lähiympäristössä eri hotelleissa ja vierasmajoissa. 39. Järjestäjien puolelta on järjestetty yöpymiseen n. 150 paikkaa Võru Spordikoolin lattialla. 40. Sisäänpääsy Spordikooliin avataan 17. huhtikuuta kello 16: Spordikoolissa yöpymistä varten on tehtävä merkintä ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta 5 /paikka. HUOM! Oma makuupussi ja alusta mukaan! 42. Spordikoolissa voi illalla ja aamulla keittää teetä ja kahvia. (omat ruoka-aineet ja vedenkeitin mukaan). 43. Majoitus on maksettava paikan päällä käteisellä (5 /paikka). 44. Paikkojen varauksessa noudatetaan ilmoittautumisjärjestystä. Jos mukanasi on huoltojoukkue, laske paikkoja varatessasi myös heidät mukaan.

4 45. PYSÄKÖINTI ja LIIKENNE KILPAILUPÄIVÄNÄ 46. Pysäköinti pysäköintialueilla on ilmaista. Pysäköintialueille autot sijoitetaan liikennesääntöjä noudattaen ja autojen määrän mukaisesti. 47. Palvelupisteissä ja joen ylittävillä silloilla pysähtymistä ja pysäköintiä säädellään väliaikaisilla liikennemerkeillä, joiden noudattamatta jättäminen johtaa liikennesääntöjen mukaisiin seuraamuksiin. 48. Poliisin, liikenteenvalvojien ja tuomarien ohjeiden noudattaminen on pakollista sekä liikenteen, pysäköinnin että kilpailun aikana.

5 LÄHTÖ 49. Lähtömateriaalien jako tapahtuu kilpailukeskuksessa. PERJANTAINA 17. huhtikuuta kello 16:00-24:00 LAUANTAINA 18. huhtikuuta ennen lähtöä kello 05:00-06: Edellisten vuosien kokemuksen perusteella suosittelemme OLEMAAN LÄHTÖPAIKALLA AIKAISIN, sillä aikaa vievät: pysäköinti, lähtömateriaalien jako, veneen valmistelu, varusteiden tarkistus, järjestäjien suorittama ohjeistus, lähtöpaikalle siirtyminen. 51. Jokaiselle venekunnalle taataan: lähtönumero, kartta tarvittavin tiedoin, järjestäjien ajanotto jokaisella valvontapisteellä ja maalissa, sijoitus tuloslistalla, todistus, johon on merkitty nimi, aika ja sijoitus, ruokaa kahdella valvontapisteellä ja maalissa. 52. Kaikki saattaja-autot saavat tiekartan, johon on merkitty suositellut ajosuunnat, pysäköintialueet, liikennerajoitukset ja muu tärkeä tieto kuljettajille. 53. Lähdön jälkeen kilpailukeskus Võrussa suljetaan ja siirretään Võõpsuun. RATA Radalla on 8 valvontapistettä (KP), niistä kahdessa ruokatarjoilu (KPT), lisäksi ruokaa myös maalissa. VALVONTA PISTEEN NIMI ETÄISYYS LÄHDÖSTÄ ETAPIN PITUUS KP SULJETAAN I KP ROOSISAAREN SILTA 5 km 5 km La kello 08:00 II KP KÄÄPAN AUTOTIESILTA 20 km 15 km La kello 12:00 III KP PAIDRAN MYLLYPATO 31 km 11 km La kello 14:00 IV KPT LEEVIN VOIMALAITOKSEN PATO 41 km 10 km La kello 16:00 V KP REON AUTOTIESILTA 55 km 14 km La kello 19:00 VI KPT LEEVAKUN VOIMALAITOKSEN PATO 76 km 21 km La kello 23:00 VII KP RÄPINAN VOIMALAITOKSEN PATO 91 km 15 km Su kello 03:00 VIII MAALI VÕÕPSUN AUTOTIESILTA 100 km 9 km Su kello 07: Valvontapisteiden läpäisyyn on säädetty kontrolliajat, jotka on ilmoitettu edellisessä taulukossa. 55. Aikarajan ylittäneet joukkueet kutsutaan pois radalta. 56. Järjestäjillä on oikeus poikkeustilanteessa, kilpailijoiden turvallisuuden takaamiseksi, lyhentää kilpailun aikana maratonirataa. 57. Ruokintapisteillä ja maalissa tarjotaan keittoa, energiajuomia, vettä, sämpylöitä, leipää, suolaa ja keksejä. 58. Huoltojoukkueen ruokailu vain ruokakupongeilla. Ruokakuponkeja voi ostaa kilpailukeskuksesta. Ruokakuponki on voimassa kolmessa ruokintapisteessä ja maksaa Suosittelemme osallistujia ottamaan mukaansa ruokintapisteiden tarjontaa täydentämään myös omia eväitä. Esimerkiksi pähkinöitä, rusinoita, energiapatukoita ja ehdottomasti juotavaa.

6 MAALI 60. Maalina on Võõpsun autotiesilta. Rantautua voi heti sillan jälkeen Võhandun vasemmalla rannalla tai Võõpsun venesatamassa. 61. Kilpailutoimisto, pukeutumisteltat, sauna, ruokailu, parkkipaikka ja telttailualue sijaitsevat kilpailukeskuksessa, maalipaikan välittömässä läheisyydessä.

7 62. Tarjotaan ryynipuuroa, teetä, energiajuomaa, vettä, sämpylöitä, leipää. 63. Maalialueelle saa tulla autolla vain veneen lastauksen ajaksi. Pitempää pysäköintiä varten käytetään viereisiä pysäköintialueita ja tienvarsia. 64. Autot on jätettävä kilpailukeskuksen parkkipaikalle paikannäyttäjän ohjeiden mukaisesti. 65. Ennustettu voittajan maaliintuloaika on kello 15:00. Lähdöstä on silloin kulunut noin 8 tuntia. 66. Viimeiset venekunnat pääsevät maaliin myöhään yöllä. Oltuaan radalla tuntia. 67. Käytä huoltoautoa, joka avustaa sinua ja jossa on tarvittavat varusteet (ruokaa, juomaa, kuivia vaatteita, otsalamput, apteekki, jne.) odottamassa valvontapisteillä (KP) ja silloilla 68. HUOM! Oltuasi radalla vähintään 10 tuntia, olisi viisasta käyttää kotimatkalla ratissa jotakuta muuta tai jäädä yöpymään Võõpsuun tai Räpinaan. KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN VALVONTAPISTEILLÄ 69. Jos olet päättänyt keskeyttää maratonin suorittamatta sitä loppuun asti, tee se EHDOTTOMASTI KP:ssa (valvontapisteellä). 70. Valvontapisteillä keskeyttäneiden tulokset kirjataan lopullisella tuloslistalla täysmaratonin suorittaneiden jälkeen kuljetun matkan pituuden mukaisessa järjestyksessä. 71. Valvontapisteillä keskeyttäneiden diplomiin tehdään merkintä keskeyttämisestä valvontapisteessä. 72. Diplomit jaetaan maalissa. 73. Valvontapisteellä keskeyttämisen yhteydessä on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ ilmoittaa järjestäjille soittamalla erityiseen numeroon ( ), jolloin sinut kirjataan keskeyttäneeksi kyseisellä valvontapisteellä. (tarkempi tieto kartalla ja valvontapisteellä) 74. HUOM! Järjestäjä ei yleensä järjestä valvontapisteellä keskeyttäneen kilpailijan tai aluksen kuljetusta valvontapisteeltä maaliin. 75. Aiempien vuosien kokemusten perusteella ja ottaen huomioon maratonin vaikeusasteen, etäisyyden ja ajallisen keston, olemme todenneet, että HUOLTOAUTOJEN käyttö on välttämätöntä. Käytä huoltoautoa!

8 AJANOTTO 76. Aika päivitetään lähdössä, valvontapisteillä (KP) ja maalissa. 77. Tuloksen saamiseksi joukkueen on koko maratonin ajan käytettävä näkyvästi saamaansa lähtönumeroa. 78. Tulokset ovat välittömästi nähtävissä Internetissä. 79. Kaikilla katsojilla ja muilla kannustajilla on mahdollisuus seurata kilpailua reaaliajassa Internetin välityksellä. Tarkempaa tietoa löytyy kilpailupäivänä maratonin kotisivulta SÄÄNNÖT 80. Pelastusliivien käyttö on pakollista. Ilman liivejä kilpailevat hylätään. 81. Kypärän käyttöä suositellaan. 82. Erityisen huolellinen ja varovainen on oltava myllypadoilla (nopea virtaus, kivet) ja yöllä liikuttaessa (puiden oksat, veteen kaatuneet puut jne.). 83. Pimeään aikaan on käytettävä vähintään yhtä otsalamppua venekuntaa kohden. 84. Alusten vetäminen yli joenmutkien (leikkaus) on kielletty. Sääntöjen rikkojat hylätään. 85. Roskien heittäminen veteen ja rannalle on kielletty. Juomapullojen ja pakkausten luontoon heittäminen johtaa välittömään hylkäämiseen. Kertyneet jätteet voi jättää tarkastuspisteisiin. 86. HENKILÖN HUMALATILAN TARKASTUS JA TUTKIMINEN 87. Võhandu Maraton noudattaa maailman antidopingsäännöstön sääntöjä. 88. Selvästi alkoholin vaikutuksen alaiset tai todistetusti päihtyneet henkilöt hylätään. 89. Järjestäjällä on oikeus kutsua humalatilan tarkastamiseksi paikalle poliisi tai laissa säädetyissä tapauksissa muu lainvalvontaviranomainen, joka tarkastaa alkoholin, huumausaineiden tai psykotrooppisten aineiden tai muiden huumaavien aineiden esiintymisen henkilön elimistössä. 90. Humalatilaa epäiltäessä on järjestäjällä oikeus estää venekunnan eteneminen, hylätä venekunta eikä osallistumismaksua palauteta. 91. KANSSAKILPAILIJAN ESTÄMINEN. 92. Kanssakilpailijan kiinnipitämisellä tai tämän tielle jäämisellä kilpailua estävä venekunta hylätään. PAKOLLISET VARUSTEET VENEESSÄ 93. Vesitiiviisti pakattu matkapuhelin, johon on tallennettu ( ) järjestäjän puhelinnumero 94. HUOM! Pidä matkapuhelin kiinni itsessäsi, niin voit kutsua apua myös silloin, kun olet menettänyt kaikki muut varusteesi. 95. Otsalamppu (vähintään yksi venekuntaa kohden). 96. Taskuveitsi (vähintään yksi venekuntaa kohden). 97. Naru n. 5 m. Kiinnitä se veneen keulaan. 98. Kuivat vaatteet (pakkaa vedenpitävästi). 99. Välineet nuotion sytyttämiseen Ruokaa ja juomaa.

9 KILPAILIJAN VASTUU 101. Näin pitkän maratonin läpäiseminen koettelee kilpailijan taitoja, fyysistä kestävyyttä ja terveydentilaa. Kilpailijoiden on otettava huomioon, että Võhandun maratonin suorittaminen on jatkuva riskitila ja he kilpailevat omalla vastuullaan. Järjestäjä ei vastaa kilpailijoille radalla sattuneista vioista, vammoista, kuolemasta tai muusta vastaavasta Kilpailija on velvollinen tutustumaan maratonilla esiintyviin uhkiin ja allekirjoittamaan vahvistuksen lähtömateriaalit saatuaan Kilpailija vastaa omien varusteidensa kunnosta ja turvallisuudesta Maratonin järjestäjä ei kanna mitään materiaalista vastuuta kilpailun aikana kadonneista tai hajonneista esineistä Kokoa itsellesi pieni apteekki (sidetarpeet, laastarit, särkylääkkeet, jne.) Tapahtumasta on ilmoitettu paikalliselle rajavalvontalaitokselle, hätäkeskukseen ja pelastusviranomaisille Jos hädässä oleva tarvitsee järjestäjien apua, tallenna tapahtuman kellonaika, osallistujan numero ja paina mahdollisimman tarkasti mieleesi hädässä olijan sijainti ja ilmoita siitä seuraavalla valvontapisteellä tuomareille tai soita numeroon Vakavammissa tapauksissa ilmoita heti puhelimitse järjestäjille ja yleiseen hätänumeroon 112. (tieto kartalla) 109. HUOM!!! TUTUSTU TURVALLISUUSOHJEISIIN PALKINTOJENJAKO 110. Palkinnoilla palkitaan maratonin yhteistuloksissa (paitsi ohjeessa määrittelemättömien luokkien kulkuneuvot) kolme ensimmäistä venekuntaa ja veneluokkien voittajat Kaikki osallistujat saavat diplomin MITALILLA palkitaan täysmaratonin päättäneet Palkintojenjako ja diplomien jako tapahtuu maalissa, 1 tunnin kuluttua joukkueen maalintulon jälkeen 114. Arvontapalkinnot arvotaan kaikkien lähtijöiden kesken, jotka ovat allekirjoittaneet TURVALLISUUSOHJEET ja palauttaneet sen järjestäjille Allekirjoitettavat turvallisuusohjeet jaetaan lähtömateriaalien mukana Arvontapalkinnot jaetaan maalissa. Tietoja kilpailusta: Hillar Irves (EST, RUS) Puh: Sixten Sild (ENG, SWE, LAT) Puh: sähköposti: vohandumaraton@gmail.com MTÜ Spordiühing Ekstreempark on Võrumaan urheiluliiton ja Viron soutuliiton jäsen.

12. VÕHANDU MARATON OHJEET

12. VÕHANDU MARATON OHJEET 12. VÕHANDU MARATON OHJEET 1. VÕHANDU MARATONIN järjestävät yhteistyössä urheiluseura Ekstreempark ja Võrumaan Urheiluliitto. 2. 12. VÕHANDU MARATON järjestetään lauantaina 22. huhtikuuta 2017. Yhteislähtö

Lisätiedot

kaikki kumiveneet SUP kaikki SUP-laudat WTB

kaikki kumiveneet SUP kaikki SUP-laudat WTB 1 TÜRIN-TORIN VIII MELONTAMARATONIN OHJE 15.04.2017 Türin-Torin VIII melontamaratonin järjestää Matkahunt MTÜ (eli ry) yhteistyössä Pärnun maakunnan partiopiirin kanssa. Osallistujat voivat valita kahdesta

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Rallispecial

Rallispecial Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT 1 Paikka: Huurretie13, 33470 Ylöjärvi Aika: 21.8.2016 PORKKA-SM-korttelit klo 14: Elite, M-18, Naiset, N-18 SUP-Juniorikorttelit klo 11: M/N10- M/N16 1. Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Porkka SM-kortteliin

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAINFO HONG KONG -HANKIRALLI 26.-27.02.2005 Kilpailupäivän aikataulu 26.02.2005 klo 07.00 Tuomariston 1. kokous 07.30 Kilpailutoimisto avataan 07.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa

Lisätiedot

Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta

Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta AT toiminnat AT toiminnassa täytettäviä lomakkeita ovat: Pöytäkirja, aikakortti, ja kilpailijoiden seurantalomake / lähtöluettelo. AT:lla tarvittavia välineitä

Lisätiedot

POHJANMAA RALLI 9.10.2010

POHJANMAA RALLI 9.10.2010 POHJANMAA RALLI 9.10.2010 NEAFP Historic Rally Trophyn 7. osakilpailu, Rally Trophyn, F-Seniorien ja BMWOriginalin 6. osakilpailu, sekä alueen 2 aluemestaruusosakilpailu Tervetulua Pohojanmaalle, täälon

Lisätiedot

Karhujahti III h & 3h Rogaining tapahtuma la Laitasaari

Karhujahti III h & 3h Rogaining tapahtuma la Laitasaari Karhujahti III 2017 2h & 3h Rogaining tapahtuma la 9.9.2017 Laitasaari Suunnistajat, vaeltajat, retkeilijät, polkujuoksijat, seikkailu-urheilijat, yritykset, kaveriporukat ja perheet tervetuloa mukaan

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 KILPAILUTOIMISTO Kilpailutoimisto on avoinna Lahden Urheilukeskuksen piha- alueella lauantaina klo 8 alkaen. Puhelin kilpailutoimistoon: 0405687059 / Juho

Lisätiedot

21.2.2009 KILPAILIJAINFO

21.2.2009 KILPAILIJAINFO 21.2.2009 KILPAILIJAINFO www.markowa.com/had 21.2.2009 - Hankiralli KILPAILIJAINFO Kilpailupäivän aikataulu 21.2.2009 Kello 09.00 Kilpailutoimisto avataan 09.00 Kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 1.8.2018 Sivu 1 / 20 ISM 2018 1.8.2018 Sivu 2 / 20 1.8.2018 Sivu 3 / 20 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 4 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 4 2 Kilpailukeskus... 5 2.1 Pysäköinti... 9 3 Säännöt...

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry Paikkakunta: Alastaro Cirkuit Loimaa I OHJELMA 6.9.2010 Kilpailun säännöt julkaistaan

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Aika ja Paikka: Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: AutoCenter JM 12.5.2019, Tammisaaren JM-rata, Grabbskog Kansallinen, Aluemestaruus osakilpailu Ekenäs-Tammisaaren

Lisätiedot

Tervetuloa KySUA:n järjestämään TELAKONE-ralliin.

Tervetuloa KySUA:n järjestämään TELAKONE-ralliin. Kilpailijaohje Tervetuloa KySUA:n järjestämään TELAKONE-ralliin. Kilpailukeskukseen voi tulla VAIN yhdystien 213 kautta. Saavuttuasi kilpailukeskukseen pura kilpa-auto trailerilta ja jätä traileri sille

Lisätiedot

TeijoTalot-ralli

TeijoTalot-ralli TeijoTalot-ralli 11.10.2014 TASANOPEUSKILPAILUN SÄÄNNÖT KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: TeijoTalot-ralli Päivämäärä: 11.10.2014 Kilpailun arvo: Tasanopeuskilpailu Kilpailun järjestäjä: Lammin Urheiluautoilijat

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Nämä Kilpailuohjeet ovat alustavat, lopulliset löytyvät kilpailukeskuksen tulostaululta. Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1 / 5 Royal Pyöräily 5.7.2015 Royal Cycling Team Ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset Tämä ohje koskee ainoastaan kilpasarjassa ajavia

Lisätiedot

RAMUDDEN JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu

RAMUDDEN JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu RAMUDDEN JM Lauantaina 24.8.2019 klo 11.00 Liminka, Vehkamaan radalla Alue 1 aluemestaruusosakilpailu KILPAILUN SÄÄNNÖT RAMUDDEN JM 24.08.2019 Kansallinen JM-kilpailu / alueen 1 aluemestaruusosakilpailu

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 10.6.2019 Sivu 1 / 16 SM 2019 10.6.2019 Sivu 2 / 16 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 3 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 3 2 Kilpailukeskus... 4 2.1 Pysäköinti... 7 3 Säännöt... 8 3.1 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km 0 (5) 0 1 (5) Sisältö 1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 2 2. YLEISKUVAUS JA REITTI... 2 3. ALUSTAVA AIKATAULU... 2 4. KILPAILUTIIMI... 3 5. KILPAILULUOKAT... 3 6. ILMOITTAUTUMINEN... 3 7. RAJATTU OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

HSS Tiistaikilpailu 2018 KILPAILUOHJE

HSS Tiistaikilpailu 2018 KILPAILUOHJE HSS Tiistaikilpailu 2018 KILPAILUOHJE KILPAILU JÄRJESTETÄÄN 8.5, 15.5, 22.5, 29.5, 12.6, 19.6, 7.8, 14.8, 21.8, 28.8, 4.9 ja 11.9 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä 2017-2020

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA Alueralli Länsi-Suomen Aluemestaruusosakilpailu (Alue 7) Luokat: Yleinen, Naiset, A- ja B-juniorit Lisäksi mukana 1400-Trophy luokka sekä Vakio

Lisätiedot

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla.

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla. 1 KILPAILIJATIEDOTE Tervetuloa järjestämäämme Maxell ralliin. Kun saavutte Pusulaan, teidän on vietävä ensin traileri sille kuuluvalle parkkipaikalle. Trailereita varten on varattu pysäköintitilaa os.

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

Ralli 23.5.2009 Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn ja BMW Original:in 4. osakilpailu Salon Urheiluautoilijat ry Salo

Ralli 23.5.2009 Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn ja BMW Original:in 4. osakilpailu Salon Urheiluautoilijat ry Salo KILPAILUN SÄÄNNÖT Ralli 23.5.2009 Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn ja BMW Original:in 4. osakilpailu Salon Urheiluautoilijat ry Salo I OHJELMA 16.03.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Tervetuloa 4.Revontuli-ralliin. Kiitos ilmoittautumisestanne ja mukava kun saavutte Hankasalmella kisaamassa.

KILPAILIJAOHJE. Tervetuloa 4.Revontuli-ralliin. Kiitos ilmoittautumisestanne ja mukava kun saavutte Hankasalmella kisaamassa. KILPAILIJAOHJE REVONTULI-RALLI 28.01.2017 RSJM ja Keski-Suomen (alue 4) aluemestaruusosakilpailu I-osakilpailu Tervetuloa 4.Revontuli-ralliin. Kiitos ilmoittautumisestanne ja mukava kun saavutte Hankasalmella

Lisätiedot

LAHTI Lahden Purjehdusseura ry. H-vene Melges mR

LAHTI Lahden Purjehdusseura ry. H-vene Melges mR KILPAILUKUTSU LAHTI 25.- 26.5.2019 Lahden Purjehdusseura ry. H-vene Melges 24 2.4mR 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Luokkien ranking säännöt

Lisätiedot

LIMINGANPORTTI JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu

LIMINGANPORTTI JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu LIMINGANPORTTI JM Lauantaina 24.9.2016 klo 11.00 Liminka, Vehkamaan radalla Alue 1 aluemestaruusosakilpailu KILPAILUN SÄÄNNÖT Liminganportti JM 24.09.2016 Kansallinen JM-kilpailu / alueen 1 aluemestaruusosakilpailu

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 28.6.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

Kilpailun säännöt. 1. Järjestäjä. 2. Yleistä. 3. Aikataulu kilpailupäivä.

Kilpailun säännöt. 1. Järjestäjä. 2. Yleistä. 3. Aikataulu kilpailupäivä. Kilpailun säännöt. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/.

Lisätiedot

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu Sprintti ja Keskimatka 2.8.2009 Mynämäellä Fillari-Cup

Lisätiedot

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4.

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4. SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 2018 Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 29.4.2018 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Ari Aalto

Lisätiedot

-Sprint Trailerit: Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita!

-Sprint Trailerit: Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita! -Sprint 4.10.2014 KILPAILIJATIEDOTE Ajo-ohje: Kilpailun varikko on Laukaan Betoni Oy:n Kuusan elementtitehtaan piha-alueella. Laukaan KK:sta n. 6 km pohjoiseen (Suolahdentie Äijäläntie Ränssintie) seuraa

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO 2.3.2018 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Läsnäolijat 3. Kilpailuorganisaatio 4. Tuomarineuvosto 5. Ilmoittautumiset ja ryhmittelyt 6. Arvonta ja lähtölistat 7. Aikataulu

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi Neste Jari-Pekka Ralli Päivämäärä 12.09.2009 Kilpailun arvo / sarjalogo F-Cup Kilpailun järjestäjä Heinolan Urheiluautoilijat ry Paikkakunta Heinola I

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 24.2.2007 klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan 08.00 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa 08.30 Tuomariston 1.

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 16.6.2018 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

Sunnuntai 4.3.2012 klo 08.30-09:15 Lääkärintarkastus ja punnitus Ruskeasuo 11.30 Tuomarikokous 12.00 Finaalit

Sunnuntai 4.3.2012 klo 08.30-09:15 Lääkärintarkastus ja punnitus Ruskeasuo 11.30 Tuomarikokous 12.00 Finaalit Aika 3- Paikka Ruskeasuon Palloiluhalli, Ratsastie 10, Helsinki Aikataulu Lauantai klo 08:45-10.15 Ilmoittautuminen kilpailupaikalla Ruskeasuo 09:00-10.15 Lääkärintarkastus ja punnitus 09:00-10.15 Tuomareiden

Lisätiedot

KILPAILUTOIMISTO Kilpailupäivänä klo 7.30 alkaen, Jättiläisenmaan ravintolan alakerroksessa Kilpailutoimisto Tanja Mähönen 040 7659298

KILPAILUTOIMISTO Kilpailupäivänä klo 7.30 alkaen, Jättiläisenmaan ravintolan alakerroksessa Kilpailutoimisto Tanja Mähönen 040 7659298 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Jättiläisenmaa RalliSprint Päivämäärä 21.03.2015 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / Harrasteralli Ry Paikkakunta Kivesvaara 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun

Lisätiedot

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU Järjestäjä Rauman Purjehdusseura ry ( RPS ), Kuuskarintie 76 Aika 1. 3.8. 2014 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO KILPAILUKESKUKSEN ALUEELLA ON TANKKAUS SEKÄ MUIDEN YMPÄRISTÖLLE HAITALLISTEN AINEIDEN KÄSITTELY KIELLETTY!

KILPAILIJAINFO KILPAILUKESKUKSEN ALUEELLA ON TANKKAUS SEKÄ MUIDEN YMPÄRISTÖLLE HAITALLISTEN AINEIDEN KÄSITTELY KIELLETTY! Tervetuloa järjestämäämme Teijo-Talo ralliin. KILAILIJAINFO Kun saavutte erniöön, teidän on vietävä ensin traileri sille kuuluvalle parkkipaikalle. Trailereita varten on varattu pysäköintitilaa raviradalta,

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot 1 (5) Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot Ahveniston moottoriradalla 16.2.2019 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeen piirinmestaruus- ja Hopeasompa-aluemestaruushiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13.

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. 30.4.2017 1(4) Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä 1.5.2017 Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Tuusulassa

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. Kilpailijoiden yhdyshenkilö: Nina Suvanto

KILPAILIJAINFO. Kilpailijoiden yhdyshenkilö: Nina Suvanto Ralli 14.02.2009 Raision UA KILPAILIJAINFO K1 ralli 14.2.2009 Raisio Raision Urheiluautoilijat ry Tervetuloa järjestämäämme K1 ralliin Raisioon. Olemme pyrkineet tekemään teille yhteistyökumppaneidemme

Lisätiedot

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUN AIKATAULU SUNNUNTAI /PIKAKILPAILU (palkintojenjako kilp. päätyttyä) 10.00-10.45 Kohdistus kaikki sarjat (M/N11-75) 11.00 Pikakilpailu

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. klo 11:00 Turvallisuustarkastus päättyy klo 11:01 Kilpailun lähtö klo 12:55 Kilpailun tauko ja huolto

KILPAILIJAOHJEET. klo 11:00 Turvallisuustarkastus päättyy klo 11:01 Kilpailun lähtö klo 12:55 Kilpailun tauko ja huolto KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8:00 Kilpailukeskus- ja toimisto avataan (Nestorihalli, Tallitie 66) klo 8:00 Kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin jako klo 9:00 Turvallisuustarkastus

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014 KILPAILUOHJE Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas 23.-24. elokuuta 2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun johtaja Valvoja Ratamestariryhmän

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

AL Tasanopeus Kilpailijaohje

AL Tasanopeus Kilpailijaohje 13.5.2017 AL Tasanopeus Kilpailijaohje KILPAILIJAOHJE Tervetuloa järjestämäämme TeijoTalot- ralli HRRT kilpailuun. Kilpailuun on starttaamassa yhteensä 21 kilpailijaparia. Kun saavutte Perniöön, teidän

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 10.12. Klo 09.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark KILPAILUKUTSU esv.fi & RADALLE.com: RADALLE.com FDO All Star 2010, 2.10.2010 PÄÄTOIMITSIJAT Kilpailijoiden yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS YHTEYSTIEDOT HUOM! Barona Areenan nimi on vaihtunut, uusi nimi on Metro Areena. Kilpailukeskus ennen lähtöä: Kilpailukeskus lähdön jälkeen: Summahalli, katso kartta Air Hotel,

Lisätiedot

Säännöt. Kilpailun vastaavat toimihenkilöt. Tuomarineuvosto. Ilmoittautuminen. Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut

Säännöt. Kilpailun vastaavat toimihenkilöt. Tuomarineuvosto. Ilmoittautuminen. Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut Torstaina 16.5.2013 Paraisilla Järjestäjät: Pargas IF suunnistusjaosto ja Pargas Scoutkår Skärgårdsvandrarna Säännöt Kilpailussa noudatetaan L-SP:n

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU Ylitornion Urheiluautoilijat ry.

JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU Ylitornion Urheiluautoilijat ry. JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU Ylitornion Urheiluautoilijat ry. www.ylitornionua.com Kilpailun nimi: Nuuskakaira JM Aika ja paikka: 7.6.2014 klo 11.00, Pello, Kittisvaara Kilpailun arvo: Kansallinen Lupanumero:

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn, BMW Original & F-Seniorit 4. osakilpailu KILPAILIJAINFO.

Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn, BMW Original & F-Seniorit 4. osakilpailu KILPAILIJAINFO. Historic Rally Trophyn, Rally Trophyn, BMW Original & F-Seniorit 4. osakilpailu KILAILIJAINFO www.salonua.fi -Ralli 22.5.2010 erniö KILAILIJAINFO Tervetuloa järjestämäämme Teijo-Talo ralliin. Kilpailuun

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11 27.4.2018 1(5) Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina 1.5.2018 klo 11 Vappurastit 2018 on avoin, kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Toivalan kentällä

Lisätiedot

Koillis-Savo Ralli Kilpailijaohje

Koillis-Savo Ralli Kilpailijaohje Koillis-Savo Ralli 20.01.2018 Kilpailijaohje Kilpailun järjestelytoimikunnan terveiset Hyvä Koillis-Savo Rallin, F-rallisarjan osanottaja Toivotan sinut tervetulleeksi Kaavilla järjestettävään Koillis-Savo

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Kilpailukutsu SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018. Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut Kilpailusäännöt ja ohjeet 1 / 5 Kilpailussa noudatetaan IOF:n

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET

KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET KILPAILUKUTSU JA PURJEHDUSOHJEET KESKIVIIKKOKISAT, KEVYTVENEET JA PURJELAUDAT 8.5 / 15.5 / 22.5 / 29.5 / 12.6. / 19.6. / 7.8. / 14.8. / 21.8. / 28.8. / 4.9 / 11.9 1 Säännöt Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen

Lisätiedot

BLACK ROCKET RALLI

BLACK ROCKET RALLI BLACK ROCKET RALLI 19.5.2007 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Ilmoittautuminen alkaa, Ylikylän koulu, Koulutie 2, Turenki Jaetaan katsastuspöytäkirja, kilpailunumerot

Lisätiedot

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Ilmoittautuminen alkaa, Ylikylän koulu, Koulutie 2, Turenki Jaetaan katsastuspöytäkirja, kilpailunumerot

Lisätiedot

XXVI SUUNTO GAMES VIROSSA 27.-28.09.2014 Kuura, Võrumaa

XXVI SUUNTO GAMES VIROSSA 27.-28.09.2014 Kuura, Võrumaa XXVI SUUNTO GAMES VIROSSA 27.-28.09.2014 Kuura, Võrumaa 27.09. IOF WRE pitkä matka sarjoissa MN21E KILPAILUOHJEET AIKA JA PAIKKA 27.-28. syyskuuta 2014, Kuurassa, Haanjan kunnassa, Võrumaalla. Kilpailukeskus

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Huom! Nämä kilpailuohjeet ovat alustavat, viralliset kilpailuohjeet ovat nähtävillä kilpailukeskuksen tulostaululla. Kilpailuohjeet Kilpailussa

Lisätiedot