Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään."

Transkriptio

1

2 Jo ennen kuin avaat silmäsi tiedät auringon aikaan heräätkin, ihana päivä on jälleen edessäsi. tuulen ja näet sinisen taivaan. Tunnet olosi henkeä ja tyyneys leviää sinussa samlla kun tulevan yhtä hieno kuin eilisestä. On ihanaa mikä sinua huvittaa, tehdä päivästäsi juuri nukut hyvin, heräät joka aamu kuin uusi alkavat yöllä, Carpe Diemin paistavan ikkunaasi tänäkin aamuna. Mihin Kun raotat ovea kuistille, tunnet vilvoittavan levänneeksi ja rauhalliseksi. Vedät syvään uusia voimia pulppuaa sisälläsi. Tiedät päivästä oivaltaa, että voit tosiaankin tehdä juuri sitä sellaisen kuin sinä itse haluat. Sillä kun ihminen. Valmiina elämään. Hyvät päivt valmistamassa sängyssä.

3 Aurinkoinen tarina On ihastuttava aamu. Kultainen aamuaurinko saa meren kimaltelemaan... Mutta olet nukkunut huonosti epämukavassa sängyssä. Voiko silti tuntea yön antaneen uusia voimia? Voiko silti olla valmis uuteen ihanaan päivään? Meille vastaus oli pitkään ei. Niinpä monien unettomien öiden jälkeen päätimme kehittää maailmanluokan sängyn. Sängyn, joka on niin joustava, että se mukailee pienintäkin liikettäsi. Laadukkaan sängyn, joka henkii muotoilua ja käsityötä. Siksi perustimme vuonna 1995 sänkytehtaamme Lysekiliin. Siitä lähtien olemme luoneet sänkyjä, jotka tarjoavat käyttäjilleen virkeitä päiviä. Hyvien unien ja hienojen päivien salaisuus kätkeytyy sängyn pohjan patentoituun pehmusteosaan, joka tekee sängyistämme niin miellyttäviä. Patjan jousituksen alla on painetta tasaava pehmusteosa, jonka ansiosta patja mukautuu nukkujan liikkeisiin ja tarjoaa ennenkokematonta mukavuutta. Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

4 Vihdoinkin kotona! Mielikuvituksessani suunnittelen jo seuraavaa projektiani

5 Vinga Vinga on Carpe Diemin ylellisin sähköisesti säädettävä sänky. Tyylikkäästi muotoiltu sänky on yhtä uniikki kuin tarunhohtoinen pieni majakkasaari Vinga. Saari sijaitsee noin 10 meripeninkulman päässä Göteborgin keskustasta, paikassa, josta kaupungin länsipuolinen merialue Västerhavet alkaa. Sängyn entistä parempi säädettävyys ja uudenlainen muotoilu antavat uusia mahdollisuuksia keventää kehoon kohdistuvaa rasitusta. Etusijalla ovat sinun hyvinvointisi ja mukavuutesi. Vingasängyssä on myös hierontatoiminto, istumismukavuutta parantava ristiseläntuki ja miellyttävä yövalaisin, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Vinga

6 Vinga, sängyn tiedot Vingan toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn jalkojen alla oleva himmeä LEDvalaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-petauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm Hieronta-toiminto Ristiseläntuki Alusta terästä ja puuta Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla Luxurykankaalla.

7 Joka aamu herään levänneenä, valmiina uuteen päivään ja uusiin seikkailuihin...

8 Skaftö Skaftö Uskomattoman mukava Skaftö on säädettävä jenkkisänky. Tästä sängystä tekee erityisen se, että kolmen yhdessä toimivan jousitusjärjestelmän lisäksi siinä on säädettävä keskiosa. Tämän ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta nukkujan selkä saa tukea aina oikeaan paikkaan. Skaftö-sänky mukautuun kehon rakenteeseen ja sen tukea antavia ominaisuuksia voi muuttaa omien mieltymystensä mukaan yhdellä napin painalluksella. Skaftösängyssä hartia- ja lantioseutu saavat ihanteellisesti tasapainotettua tukea juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Kun Skaftö-sänkyyn yhdistetään mallistomme Segel-sängynjalat, syntyy upea, katseen kiinnittävä kokonaisuus.

9 Skaftö, sängyn tiedot Skaftön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LEDvalaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-petauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm X-pocketspring-jousitus 5 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Pohjassa säädettävä keskiosa Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanruskealla villakankaalla.

10 Kuljen kotia kohti syysauringossa ratsastettuani pitkään metsässä, tunnen kuinka paljon rakastankaan syksyä...

11 Sandö Sandö Sandö on hämmästyttävän upea jenkkisänky. Sen kolme yhdessä toimivaa jousitusjärjestelmää parantavat unenja elämänlaatua entisestään. Kaksinkertaisen pocketspring-jousituksen tarkoituksena on tukea tehokkaasti kehon ulkonevia osia, kuten hartioita, lantiota ja pakaroita. Sandön jousitussyvyys luo painottomuuden tunteen, joka on itse koettava. Sandö antaa käyttäjälleen uskomattoman makeat unet ja tuo todellista silmäniloa. Sorvattujen metallijalkojen ja Pelle Vävaren kangasverhoilun ansiosta Sandö on upea lisä mihin tahansa makuuhuoneeseen.

12 Sandö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusivepetauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm X-pocketspring-jousitus 5 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla.

13 Kun nostan purjeen, tunnen itseni vapaaksi. Saan unesta energiaa, ja tavoitteeni on yksinkertainen. Haluan ehtiä kokemaan päivän aikana mahdollisimman paljon

14 Härmanö Härmanö Härmanö on mukava mannermainen sänky, jossa on kaksi patjaa ja erilliset jousistot. Syvät jouset luovat ihanaa painottomuuden tunnetta. Patjan jousiston alla on lisäksi patentoitu pehmusteosa, joka tekee sängystä erityisen mukavan. Härmanö-sängyssä on käännettävä petauspatja, jonka talvipuoli on pehmustettu villalla ja kesäpuoli puuvillalla. Sänky tuntuu siten mukavalta ympäri vuoden. Härmanö on verhoiltu kestävällä allergiaystävällisellä kankaalla ja siinä on ylelliset Segel-metallijalat.

15 Härmanö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-sijauspatjassa on puuvillatopattu kesäpuoli ja villatopattu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Siten se on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-sijauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumilla ja siinä on irrotettava päällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla Luxury-kankaalla.

16 Varhainen aamuni, niin rauhaisa ja kuitenkin täynnä uusia voimia.herään pehmeästä unestani kohti elinvoimaa ja tunnen näiden välillä vallitsevan sopusoinnun...

17 Kornö Kornö on ihana jenkkisänkymme, jossa on erilliset jousitusjärjestelmät ja kaksinkertainen patja. Erittäin syvä jousitus luo uskomattoman painottomuuden tunteen. Sängyssä on patjan pocketspringjousituksen alla painetta jakava patentoitu pehmusteosa, joka on perusta sängyn erinomaiselle käyttömukavuudelle. Jotta sänkysi olisi yhtä mukava ympäri vuoden, Kornö-sängyssä on käännettävä petauspatja, jonka toisella puolella on villainen ja toisella puolella puuvillainen pehmuste. Siten patja on talvella lämmin ja kesällä viileä. Sänky on suunniteltu siten, että se on yhtä kaunis katsoa kuin miellyttävä nukkua. Kun siis valitset Kornön, saat uskomattoman miellyttävän ja upean vuoteen. Se on kaluste, joka kaunistaa koko makuuhuoneen. Kornö

18 Kornö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Ihastuttavan sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu beigellä villakankaalla.

19 Huipulla löydän vapauden... sanoinkuvaamaton tunne valtaa minut, kun heittäydyn vauhdilla mäkeen...

20 Saltö Saltö Ihastuttavan mukavaan Saltö-sänkyyn on kerätty kaikki se luotettava tekniikka, josta sänkymme tunnetaan. Lisäksi siinä on kaksinkertainen pocketspringjousitus, joka antaa parhaan mahdollisen tuen kehollesi. Saltö on säädettävä, joten istuessasi vuoteessa voit säätää sen aina haluamallasi tavalla. Ja aina kun vaihdat asentoa, voit säätää sängyn uudelleen. Saltö-sänkyä kehitettäessä tavoitteena oli valmistaa verrattoman miellyttävä, mutta lisäksi markkinoiden turvallisin säädettävä sänky. Saltö-sängyssä koko perhe voi rentoutua ja levätä.

21 Saltö, sängyn tiedot Saltön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Säädettävän sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Pocketspring-jousitus 9 cm Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. Virrankatkaisu Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu beigellä villakankaalla.

22 Nukuttuani hyvin, herään kuin uutena ihmisenä. Valmiina pääosaan elämässäni. Hyvät päivät alkavat yöllä, omassa sängyssäni...

23 Marstrand Marstrand Säädettävä Marstrand on samalla sekä ihana että älykäs sänky. Sen varusteisiin kuuluu muun muassa ristiseläntuki, joka lisää mukavuutta sängyssä istuttaessa. Sängyn kaikkia toimintoja säädetään helposti langattomalla kaukosäätimellä. Marstrand-sängyssä on tyylikkäät metallijalat ja verhoiluna Pelle Vävaren kulutusta kestävä harmaa kangas, jossa on hopeiset ompeleet. Marstrand-sängyssä on helppoa nauttia elämästä. Se on yhtä viehättävä katsoa kuin miellyttävä nukkua.

24 Marstrand, sängyn tiedot Marstrandin toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Säädettävän sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Pocketspring-jousitus 9 cm Säädettävä selän kaaren tuki Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. Virrankatkaisu Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla villakankaalla.

25 Päiväni ovat värikkäitä ja täynnä vastakohtaisuuksia, teen unistani kuvan, josta herätessäni tulee todellisuutta...

26 Malö Malö Missä tahansa asennossa nukutkin, Malö-sängyn patja mukautuu kehoosi. Joustava pocketspring-jousitus ja patentoitu pehmusteosa myötäilevät kehosi ääriviivoja ja mukautuvat nukkumisasentoosi. Lisäksi Malö-sängyn jousitusjärjestelmä on erittäin korkea, joten se tarjoaa lähes samanlaisen painottomuuden tunteen kuin jenkkisänky. Malön viimeistelee hieno Exclusivepetauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Tässä sängyssä nukut hyvin nyt ja tulevaisuudessa.

27 Malö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Sängyn päällimmäisenä kerroksena on pehmeäpintainen ja joustava Exclusivepetauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 12 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla villakankaalla.

28 Voin tehdä juuri sitä mikä minua huvittaa... voin purjehtia mihin haluan...tai voin päättää jättäytyä tuulten ja aaltojen kuljetettavaksi...

29 Koster Koster Koster on perusmallimme, jossa on kaikki Carpe Diem -sänkyyn kuuluvat ominaisuudet: uskomaton joustavuus, hieno käsityö ja patentoitu painetta vähentävä pehmusteosa. Koster on tehty käsityönä kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, ja siinä on Pelle Vävaren kaunis vaaleanharmaa verhoilu. Sänky sopii hienosti makuuhuoneesi muuhun sisustukseen, kun valitset sängynjalat oman makusi mukaan. Kun valitset Koster-sängyn, saat kauniin, miellyttävän ja hintansa arvoisen vuoteen, josta heräät levänneenä vielä vuosienkin päästä.

30 Koster, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Basic-petauspatja on erittäin joustava. Se on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Vaihtoehtoinen Exclusive-petauspatja on pehmeäpintainen ja joustava. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla.

31 Limited Edit ions 10 Lars Wallin Bed Collection Lars Wallin and Carpe Diem Beds have through a unique cooperation in bed- and bedroom textile design created an extravagant collection of beds and bedtime accessories. The two strong brands are intimately associated with innovative design and are constantly stretching the boundaries. Now we would like to share this sophisticated dream-like luxury with you. Find your nearest retailer on Lars Wallin Bed Collection on Carpe Diem Bedsin ja couture-designerin Lars Wallinin ylellinen ruotsalainen muotoiluyhteistyöhanke. Designerin ja Carpe Diemin yhdessä suunnitteleman makuuhuonemalliston kruununjalokivenä on erikoissuunniteltu, sametilla ja satiinilla verhoiltu sänky. Mallisto sisältää yöasuja, huovan, aamutakkeja ja vuodevaatteita, nimeltään Grace & Spencer, Joan & Gregory, Milano, Melrose ja Mali. Tyylejä on kolme, graafisen miehekkäästä romanttiseen hippityyliin ja afrikkalaisvaikutteisiin. Lars Wallinin kanssa tekemänsä ainutlaatuisen yhteistyön myötä Carpe Diem on vakiinnuttanut asemansa johtavana muotoiluun ja laatuun panostavana ruotsalaisena sängynvalmistajana.

32 Limited Edit ions 08 Modern Classic Vuoden 2008 Limited Edition -teema oli Ruotsalainen klassikko, ja uudistuksen kohteeksi valittiin Malö. Taalainmaalla sijaitsevassa Jobs-tekstiilitehtaassa työskentelevän Cecilia Hallin suunnittelema kangas on nimeltään Morfars trädgård ( isoisän puutarha ). Lisäksi Malö sai uudet erikoissuunnitellut mahonkijalat, joiden alaosa on messinkiä. Carpe Diem ja Jobs edustavat laatuun ja muotoiluun panostavaa ruotsalaista käsityötä. Klassisen käsinpainetun kankaan avulla sängystä haluttiin tehdä enemmän kuin pelkkä sänky. Uudistettu Malö on entistä ajattomampi huonekalu.

33 Limited Edit ions Limited Edit ions Regatta Limited Edition -malli Regatta on ylellinen, erityismuotoiltu jenkkisänky, joka henkii merellisyyttä. Regatan lähtökohta on Skaftö-malli, mutta sen toteutus on täysin erilainen. Ylellisessä Regattassa voit kokea samaa mukavuutta ja kehoon kohdistuvan paineen vähenemistä kuin Skaftössä. Yhteistä on myös jousituksen syvyys. Se antaa painottomuuden tunteen, jonka ymmärtää vasta vuodetta kokeiltuaan. Regatta tarjoaa käyttäjälleen uskomatonta nukkumismukavuutta ja designkalusteen kauneutta. Black Edition Black Edition on Sandö-sänky mustassa ilta-asussa. Sänky ja sen musta kangas huokuvat dramatiikkaa, ylellisyyttä ja tyyliä. Sänky kertoo omaa tarinaansa jännittävästä elämäntyylistä. Tyylikkäät Champagne-sängynjalat ja musta verhoilu yhdessä luovat sängylle sen ylellisen ilmeen. Black Edition -malliston myötä musta kangas lisättiin Carpe Diem -valikoimaan.

34 Peitteet ja tyynyt Mallistomme mulperisilkkiset peitteet ja tyynyt lisäävät sängyn ylellisyyttä. Uskomattoman pehmeä silkki on yhtä myötäileväinen kuin mallistomme sängyt. Mallistomme erikoisvalmisteiset peitteet ja tyynyt on suunniteltu erityisesti Carpe Diemin sänkymalleja varten. Pehmeällä silkkivanulla täytetyn peitteen päällinen on ympäristömerkittyä (Öko-Tex ) puuvillaa. Tyynyn täytteestä puolet on silkkiä ja puolet polyesteriä, jolloin se pitää muotonsa mahdollisimman pitkään. Mukavia ominaisuuksia Pölyä ja likaa hylkivä, ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille. Silkkivanun toinen hyvä ominaisuus on se, että se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla säällä. Tällöin et joudu heräämään vilun tai kuumuuden tunteeseen. Lisäksi silkki imee ja siirtää iholta kosteutta nukkuessasi, jolloin saat mahdollisuuden nukkua levollisemmin. Tuotetiedot Tuplapeite 240 x 220 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 1,5 kg 100 % mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Normaalileveä peite 150 x 210 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 0,9 kg 100 % mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Tyyny 50 x 60 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 250 g 100 % mulperisilkkiä (konekarstattua) g polyesterivanua. Petauspatjan päällinen Carpe Diem on tuonut markkinoille Öko-Tex -hyväksytyn ja Joutsenmerkitty petauspatjan päällisen. Petauspatjan päällisessä on BIONIC- FINISH ECO-pinnoite, joka tekee kankaasta hengittävän sekä likaa, vettä ja rasvaa hylkivän. Polyamidilla, polyesterillä, puuvillalla ja viskoosilla pehmustettu petauspatjan päällinen voidaan pestä 60 asteessa. Valkoisen päällisenkoot ovat x 200 cm. Kaikkia kokoja on saatavana myös 210 cm pituisina.

35 Vuodetekstiilit Stiltje Carpe Diemin Stiltje-vuodetekstiilit ovat 100 % egyptiläistä kampapuuvillaa, joka on maailman hienoin puuvillalaatu. Egyptiläinen puuvilla on pehmeämpää, laadukkaampaa ja kestävämpää kuin mikään muu puuvilla. Langantiheys on yli 300, eli luksusluokkaa. Ristiompeleella vahvistetut muotoonommellut lakanat muotoutuvat aina patjan mukaan. Ensiluokkaisten vuodetekstiiliteidemme valintaan on monta hyvää syytä, esimerkiksi kankaan pehmeys ihoa vasten ja liinavaatteiden kaunis muotoilu. Pussilakanasetti 150 x 210 cm, sis. 1 tyynyliinan 50 x 60 cm 240 x 220 cm, sis. 2 tyynyliinaa 50 x 60 cm 50 x 60 cm tyynyliinoja myydään myös erikseen. Ristiompeleella vahvistettu muotoonommeltu lakana 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Saatavana myös pituus 210 cm.

36 Sängynpääty valittavissa Carpe Diemin valikoimassa on kaksi erilaista sängynpäätyä. Vakiomalliston kankailla verhoillut päädyt ovat taidokkaasti valmistettua käsityötä. Bornö-sängynpääty Valikoimamme ylellisintä Bornö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin parivuoteisiin. Napitettu Bornösängynpääty luo makuuhuoneeseen majesteettista ja juhlallista ilmettä. Tukeva pääty on polyesterillä pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Napit muodostavat symmetrisen kuvion. Bornö-päädyn leveydet ovat 160 cm, 180 cm ja 210 cm. Korkeus 120 cm, syvyys 15 cm. Solö-sängynpääty Solö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin vakiolevyisiin sänkyihin. Tukeva pääty on polyesterillä ja kuituvanulla pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Solö on sänkyjemme tavoin Joutsenmerkitty. Härmanö-, Kornö-, Malö- ja Kostersänkyjen suositeltu päätykorkeus on 107 cm, Skaftön 120 cm ja muiden sänkyjen 115 cm. Syvyys 6/10 cm.

37 Tammi Wenge Tammi / Alumiini Wenge / Alumiini Valkoinen / Alumiini Harmaa / Alumiini Musta / Alumiini Petauspatja valittavissa Kestävää muotoilua Koska Carpe Diemin sängyt kestävät vuosikausia, sisustusmieltymyksesi saattavat muuttua sängyn elinaikana useitakin kertoja. Kattavan jalkamallistomme avulla voit muunnella sängyn ilmettä ja vaihtaa makuuhuoneen tyyliä luopumatta mukavasta sängystäsi. Sängynpäätyjen värit: Alumiini, valkoinen alumiini, tammi, wenge, valkoinen, musta ja harmaa. Vakiokoot: Puujalkojen korkeudet ovat 13, 17 ja 23 cm. Tammi- ja wenge-jalkoja on saatavana myös 30 cm korkuisina. Alumiinijalkojen Champagne, Segel ja Genua korkeudet ovat 13 ja 17 cm. Segel Genua Champagne Carpe Diemin valikoimassa on kaksi erilaista petauspatjaa. Molempien täytteenä on Talalay-luonnonkumia. Exclusive-petauspatjan täytteenä on myös puhtaita luonnonmateriaaleja, jotka on valikoitu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristötekijöiden perusteella. Carpe Diemin petauspatjoissa käytetty Talalay-luonnonkumi on Öko- Tex -hyväksyttyä. Exclusive-petauspatja Joustavan ja pintapehmeän petauspatjan kesäpuolella on täytteenä puuvillaa, talvipuolella villaa ja keskellä Talalay-luonnonkumia. Se on siten käytännöllinen ja mukava ympäri vuoden. Korkeus 9 cm. Basic-petauspatja Erittäin joustavan Basic-petauspatjan täyte on Talalay-luonnonkumia. Irrotettava joustopäällinen voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm.

38 Pehmeänsävyisiä kankaita Sänkyjemme kahdeksan eri vakiokangasta ovat beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, tummanruskea ja musta villakangas sekä vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta Luxury-kangas. Kuvien ja myymälöiden esittelysängyissä on yleensä vakioverhoilu, mutta niihin voi saada toisen kankaan ilman lisäveloitusta. Voit siis itse valita Carpe Diem - sänkysi kankaan.

39 YMPÄRISTÖMERKKI Ympäristömerkinnät Kaikki sängyissämme käytetyt materiaalit on valittu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Petauspatjoissa ja peitteiden puuvillakankaassa käytetyllä Talalay-luonnonkumitäytteellä on Öko-Tex -merkintä. Meille on tärkeää, että käytämme ainoastaan luomupuuvillaa. Käyttämämme puuvilla ei sisällä vaarallisia syttymisenestoaineita tai väriaineita. Kaikki sänkymallimme on merkitty Joutsen-ympäristömerkillä. Joutsenmerkki takaa sen, että tuotteidemme valmistuksessa huomioidaan niiden ympäristökuormitus. Sänkyjen valmistuksessa ei käytetä puuta suojelluista metsistä vaan puuta, joka kasvatetaan vastuullisessa puutaloudessa. Ympäristö huomioidaan koko valmistusprosessissa, metsästä makuuhuoneeseen. Myös sängyn hävittämisen aiheuttama ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni. Joutsenmerkityt sängyt ovat korkealaatuisia, ja ne on valmistettu ympäristöä säästävällä, kestävällä tavalla. Carpe Diem -sängyssä voit nukkua hyvällä omallatunnolla.

40 Tuotetietoa Sänkymallit Valikoimamme kaikissa sänkymalleissa on sama ainutlaatuinen rakenne ja lämpökäsitellyt pocketspring-jouset. Sänkyjen ominaisuudet kuitenkin vaihtelevat. Kokosimme niitä koskevat tiedot sen vuoksi seuraaville sivuille, jotta voit helpommin vertailla eri sänkyjä. Löydät oman lempisänkysi sen jälkeen testaamalla niitä myymälässä.

41 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. X-pocketspring-jousitus 5 cm 5. Patentoitu pehmusteosa 6. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 7. Pohjassa säädettävä keskiosa 8. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 61 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. X-pocketspring-jousitus 5 cm 5. Patentoitu pehmusteosa 6. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 55 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 52 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 50 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 6. Hieronta-toiminto 7. Ristiseläntuki 8. Alusta terästä ja puuta Korkeus sisältäen sijauspatjan ja jalat 67 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Pocketspring-jousitus 9 cm 6. Ristiseläntuki 7. Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. 8. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 53 cm Suositeltu jalkakorkeus 17 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Pocketspring-jousitus 9 cm 6. Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 52 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 12 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 44 cm Suositeltu jalkakorkeus 17 cm 1. Petauspatja Basic päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumitäyte 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 36 cm Suositeltu jalkakorkeus 23 cm Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /210

42 Korkealaatuista käsityötä Unella on suora yhteys vointiisi hereillä ollessasi. Hyvä yöuni auttaa palautumaan, ja virkeään ja levänneeseen oloon tarvitaan kaikkia unen vaiheita. Syvän unen aikana keho palautuu rasituksesta ja kevyemmässä unennäön vaiheessa aivot saavat lepoa. Painon täytyy jakautua patjalla tasaisesti, jotta nukkuja välttyy verenkiertohäiriöiltä. Sänky on ihmiselle tärkeä paikka. Taitavat käsityöläisemme tietävät sen. He tekevät loistavaa työtä ja huolehtivat siitä, että jokainen valmistusvaihe tehdään oikein. Sänkyjen kaikki osat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Runkoon on käytetty ruotsalaista mäntyä, kangasmateriaalit ovat puuvilla- tai villakangasta, ja petauspatjojen täyte on Talalay-luonnonkumitäytettä, villaa ja puuvillaa. Kaikki Carpe Diem -sänkyjen materiaalit valitaan huolella. Tarkoituksena on taata käyttäjälle hyvä olo. Jokainen työntekijä merkitsee valmiin sängyn omalla puumerkillään. Annamme jousille ja rungolle 20 vuoden takuun. Sähkökäyttöisten ja säädettävien sänkyjen moottoreille annamme 10 vuoden takuun. Voit kuitenkin suurella todennäköisyydellä nauttia Carpe Diem -sängystäsi sitäkin pidempään. Carpe Diem -sänkyä kokeiltuasi et tyydy enää vähempään. Kaikki sängyn osat ovat mukavuuden kannalta yhtä tärkeitä. Rungossa oleva puumerkki on tunnus aidosta käsityöstä. Taitavat käsityöläisemme rakentavat sänkyjä, jotka antavat sinulle hyviä päiviä...

CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM

CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM Aurinkoinen tarina On ihastuttava aamu. Kultainen aamuaurinko saa meren kimaltelemaan. Mutta olet nukkunut huonosti epämukavassa sängyssä. Voitko silti tuntea yön antaneen uusia voimia? Voitko silti olla

Lisätiedot

Katso lisää sotka.fi

Katso lisää sotka.fi Katso lisää sotka.fi S i v u 2 Kotimainen, Seinäjoella valmistettu ALVAR - mallisto tarjoaa aivan uudenlaisen lähestymiskulman nukkujan ja nukkujan vartalon hyvinvointiin. Malliston suunnittelun lähtökohtana

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Lagans -- mukavuutta ja asennetta.

Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Sänky, jossa rauhoitut ja heräät täysin levänneenä, antaa sinulle energiaa. Jos haluat, että makuuhuoneesi heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, Lagans on oikea

Lisätiedot

Hyvän unen PATJAOPAS

Hyvän unen PATJAOPAS Hyvän unen PATJAOPAS sisus tikattu puuvillakangas a) 3 cm b) 5 cm profiloitu ruudullinen TAI yksivärinen tumma (antrasiitti) tikattu puuvillakangas kovempi puoli 2x bonnellrunkopatja Bonnellpatja Sijauspatja

Lisätiedot

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-)

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-) ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! 99,- (129,-) 195,- (249,-) 399,- (695,-) ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:.fi 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuoli on valmistettu Iskun Lahden tehtaalla.

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Joulu. Isommatkin unelmat vielä jouluksi kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:

Joulu. Isommatkin unelmat vielä jouluksi kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: Joulu UUDET UPEAT ISKUN MYYMÄLÄT AVATTU KUOPIOSSA JA TAMPEREEN LIELAHDESSA! By Isommatkin unelmat vielä kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuolit on

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

Jenkkisängyt. Jousistoilla on 10 vuoden takuu. SATURNUS

Jenkkisängyt. Jousistoilla on 10 vuoden takuu. SATURNUS tension. Hyvää yötä Kotimainen Tension-mallisto on upea, sisustuksellinen, laadukas ja ylellinen vaihtoehto hyvistä unista pitäville. Tension-malliston valmistaa Unico Finland Oy, joka on suomalainen vuoteita

Lisätiedot

nuku By Iskun Tempur-parivuoteiden hinnasta pois vähintään 1000,- Esim. Tempur Relaxation Basic 7 -sänky 160x200 cm alk.

nuku By Iskun Tempur-parivuoteiden hinnasta pois vähintään 1000,- Esim. Tempur Relaxation Basic 7 -sänky 160x200 cm alk. nuku By Suomen tyytyväisimmät nukkujat* Iskun Tempur-parivuoteiden hinnasta pois vähintään 1000,- Esim. Tempur Relaxation Basic 7 -sänky 160x200 cm alk. 1999,- (3306,-) Etuja ja inspiraatiota! /IskuSuomi

Lisätiedot

Domino DOMINO. Vuodevalikoima

Domino DOMINO. Vuodevalikoima Domino DOMINO Vuodevalikoima Domino DOMINO Patjan valinta 4 Valmistajan esittely 5 JOUSTINPATJAT 6 JOUSTINSÄNGYT 8 JENKKISÄNGYT 10 MOOTTORISÄNGYT 12 Petauspatjat 13 Petauspatjan suojukset 14 Jalkasarjat

Lisätiedot

Hyviin öihin, parempiin päiviin

Hyviin öihin, parempiin päiviin Hyviin öihin, parempiin päiviin sisällys Hyviin öihin, parempiin päiviin... 5 Suomessa tehty, pohjoismaisia perinteitä kunnioittaen... 7... 8... 12... 16 Sijauspatjat... 20 Päädyt ja lisävarusteet... 21

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

bonnel pocket pocket Kotimainen jenkki

bonnel pocket pocket Kotimainen jenkki Patjat ja vuoteet Kotimainen bonnel Reilu vuode kevyemmille ja keskipainoisille uneksijoille. Peruspaketti jämäkällä Bonnel-jousituksella järkevään hintaan. Koot: 80x200 cm, 120x200 cm pocket Mukavasti

Lisätiedot

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT Nuku hyvin yöllä! Emme halua ainoastaan hyviä yöunia; haluamme myös nukkua puhtaalla omatunnolla. Vuodevaatteiden tuotannossa olemme sitoutuneet vastuulliseen tuotantoon, joka ulottuu aina valmiiseen tuotteeseen

Lisätiedot

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA Säätämällä paremmat unet AeroFlex Familonin tuotekehitys pisti parastaan. Halusimme kehittää uuden tuoteperheen, jonka patjat ja tyyny ovat säädettävissä nukkujan painon ja

Lisätiedot

OSTOAPU Lasten sängyt, patjat ja vuodevaatteet

OSTOAPU Lasten sängyt, patjat ja vuodevaatteet OSTOAPU Lasten sängyt, patjat ja vuodevaatteet TURVALLISUUS Kaikki lastentuotteemme ovat tarkoin testattuja, jotta voisimme olla täysin varmoja niiden soveltuvuudesta lapsille. SUOMI VYSSA-patjat on suunniteltu

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI RAKENNA ITSELLESI KOKONAISVALTAINEN HYVÄN OLON KOTI. Uuden Familon Home -malliston myötä tarjoamme nyt kotiisi kaikkea pehmeää ja tyylikästä aina sängyistä ja patjoista peitteisiin

Lisätiedot

KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY

KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY ANNA AIKAA ITSELLESI. Toinen meistä viettää yönsä lämpimällä kalliorannalla, toinen aarnimetsän pehmoisella sammalmättäällä. Auringon tieltä kiirehtiviä poutapilviä, lämmintä

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS SUOMI

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS SUOMI THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS SUOMI 2 SISÄLTÖ The Intelligent Choice of Beds 6 Innovaatioita 9 Kaksipuoleinen sänky 11 Terveys 13 Ilmavuus ja puhtaus 15 Vähemmän kehoon kohdistuvaa painetta 17 Suunnittelu

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

isku Tuuletus by 998,time-sohva L188 cm Design Ilari Jääskeläinen Katso lisää trendikkäitä Time-sohvia s. 2

isku Tuuletus by 998,time-sohva L188 cm Design Ilari Jääskeläinen Katso lisää trendikkäitä Time-sohvia s. 2 4/2017 1 4/2017 Tuuletus by alk. 998,time-sohva L188 cm Design Ilari Jääskeläinen Katso lisää trendikkäitä Time-sohvia s. 2 (1350,-) Väri-, verhoiluja kokovaihtoehtoja Joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:.fi

Lisätiedot

Hoito-ohjeet Kun hoidat sänkyäsi näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla, sänkysi voi puolestaan pitää huolta sinusta.

Hoito-ohjeet Kun hoidat sänkyäsi näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla, sänkysi voi puolestaan pitää huolta sinusta. Hoito-ohjeet Kun hoidat sänkyäsi näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla, sänkysi voi puolestaan pitää huolta sinusta. Tervetuloa Hästenssängyn omistajaksi. Nyt voit nauttia unelmiesi sängystä lopun elämääsi.

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

LUMOKIDS collection 2017

LUMOKIDS collection 2017 LUMOKIDS collection 2017 ROOM FOR PLAY LumoKidsin tarina alkoi, kun saimme omia Kaikki LumoKidsin tuotteet on valmistettu lapsia. Meille oli tärkeää löytää lasten- luonnollisista materiaaleista. Puuosat

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

SLEEP ANGEL HYVINVOINTITYYNYT JA -SIJAUSPATJAT

SLEEP ANGEL HYVINVOINTITYYNYT JA -SIJAUSPATJAT SLEEP ANGEL HYVINVOINTITYYNYT JA -SIJAUSPATJAT SLEEP ANGEL -tuotteilla 100% suoja allergeeneja ja hometta SleepAngel -hyvinvointityynyt Patentoidun ja palkitun SleepAngel -tyynyn on kliinisesti todistettu

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Y k s i l ö l l i s e s t i v a l m i s t e t t u s u o m a l a i n e n v u o d e. S l e e p W e l l. F e e l W e l l. L i v e W e l l.

Y k s i l ö l l i s e s t i v a l m i s t e t t u s u o m a l a i n e n v u o d e. S l e e p W e l l. F e e l W e l l. L i v e W e l l. Y k s i l ö l l i s e s t i v a l m i s t e t t u s u o m a l a i n e n v u o d e. S l e e p W e l l. F e e l W e l l. L i v e W e l l. P r o g r e s s v a l l o i t t a a m a k u u h u o n e e t - j a

Lisätiedot

Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN

Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN 2_3 Viisitoista vuotta on pitkä aika. Tiesitkö, että vietämme niistä viisi sängyssä? Svane Uniympyrä Parhaan nukkumismukavuuden tieteellinen perusta. Joitakin asioita

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

Patjat ja vuodevaatteet

Patjat ja vuodevaatteet SUOMI OSTOAPU Patjat ja vuodevaatteet 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

Tyylikkääseen ompeluun

Tyylikkääseen ompeluun Tyylikkääseen ompeluun HUSQVARNA VIKING EMERALD! EMERALD 116 EMERALD 118 Sinä suunnittelet. EMERALD ompelee. HUSQVARNA VIKING EMERALD -sarjan ompelukoneet sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen ompeluun upeista

Lisätiedot

nuku By SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle: uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima!

nuku By SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle: uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima! nuku By uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima! unigold unelma-jenkkisänky 160x200 cm alk. 1795,- (2388,-) Unigold-petauspatjat alk. 160x200 cm 139,- (196,-) SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle:

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta!

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta! UUTUUSTUOTTEET Upeaa Uudeltamaalta! Uusi, SINUN TÄHTESI -syysmallistomme odottaa jo Sinua. Sen herkulliset kudonnaiset ja kurssit tarjoavat tekemistä moneen makuun ja luovat hyvää oloa ja onnistumisen

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto TM Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! 2014 Tuotekuvasto TM Carlson Pet Products perustettiin kun me lemmikeillemme omistautuneet harrastajat huomasimme, että lemmikkiportteja ei ole olemassa. Ihmiset

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Sointu. Euforia. Tempo Moneen makuun. Klassinen ja tasokas. Ylellinen ja muodokas

Sointu. Euforia. Tempo Moneen makuun. Klassinen ja tasokas. Ylellinen ja muodokas Tempo Moneen makuun Sointu Klassinen ja tasokas Euforia Ylellinen ja muodokas Tämän esitteen tekstiilit: Hemtex Uusiutuneen Harmonia-mallistomme suunnittelussa olemme kuunnelleet kotimaisia asiakkaitamme,

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland OSTOAPU VALLENTUNA -moduulisohvasarja SUOMI SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland SARJAN OSAT Istuinosa Istuinosa, jossa säilytystilaa Istuinosa, jossa selkänoja Selkänoja

Lisätiedot

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA HYVÄN UNEN ÄÄNENKANNATTAJA SISÄLLYS Innovaatio... 3 Valitse oikea patja... 4 Ergonomia... 5 Kuvagalleria... 6-7 Laatu... 8 Moottorisängyn hyödyt... 9 SÄNKY- JA PATJAMALLISTO

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT OSTOAPU KARLSTAD -sohvasarja SUOMI DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT Rahi Lepotuoli Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava vuodesohva Kulmasohva 2+3/3+2 Irtopäällinen Pestävä

Lisätiedot

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA HYVÄN UNEN ÄÄNENKANNATTAJA PYSYVÄSTI SOPIVA INNOVAATIO 3 SISÄLLYS INNOVAATIO Innovaatio... 3 Valitse oikea patja... 4 Ergonomia... 5 Kuvagalleria... 6-7 Laatu... 8 Moottorisängyn

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Vauvansängyt. Pinnasängyt, patjat ja lisätarvikkeet

Vauvansängyt. Pinnasängyt, patjat ja lisätarvikkeet Vauvansängyt Pinnasängyt, patjat ja lisätarvikkeet Hyvät unet perheen pienokaiselle Vanhempana oleminen on mahtavaa, mutta samaan aikaan vähän pelottavaa. Älä kuitenkaan huoli turhista, sillä testaamme

Lisätiedot

Lagans Myyntihinnasto, Suomi Patjat & lisävarusteet

Lagans Myyntihinnasto, Suomi Patjat & lisävarusteet Lagans Myyntihinnasto, Suomi 01.03.2008 Patjat & lisävarusteet L 2 Suuntaa Antava Hinnasto Euro 08-03-01 Kaksoisjousitettu vuode, jossa on polyeter pintapehmuste. Pinnassa joustokangas. Valmistetaan mediuminatai

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä Rullakaihtimet Persoonallista tyylikkyyttä Moderni klassikko, jolla on oma paikkansa Rullakaihdin on klassikko, joka ei ole koskaan poissa muodista. Se ei myöskään ole niin monimutkainen tuote. Rullakaihdin

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

Sopivan arkun tai uurnan valinta

Sopivan arkun tai uurnan valinta Tuotekuvasto Sopivan arkun tai uurnan valinta Omaisen viimeisen leposijan valinta on usein hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen päätös. Pienilläkin asioilla, kuten erilaisilla symboleilla ja koristeluilla

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

ARVOKASTA VUODEPOTILAIDEN KÄSITTELYÄ. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING

ARVOKASTA VUODEPOTILAIDEN KÄSITTELYÄ. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING R ARVOKASTA VUODEPOTILAIDEN KÄSITTELYÄ Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 VALUE IN CARING R VENDLET-JÄRJESTELMÄN TOIMINTA VENDLET on sähkötoiminen

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville.

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville. tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse Lääkinnälliset kompressiotuotteet :n lääkinnälliset kompressiotuotteet ovat laadukkaita ja kompressioluokitukseltaan luotettavia.

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

Kaikki tuotteet ALENNETUIN HINNOIN!

Kaikki tuotteet ALENNETUIN HINNOIN! Iskussa SUURET SISUSTUS- VIIKOT UUDET UPEAT ISKUN MYYMÄLÄT AVATTU KUOPIOSSA JA TAMPEREEN LIELAHDESSA! Kaikki tuotteet ALENNETUIN HINNOIN! Ostamalla Iskusta Nenäpäivä-kampanjan aikana 15.10. 15.11. Pohjanmaan

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT.

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT. ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Manual. Toiminnan tarkastus. Lue aina käyttöohje. WendyLett 4Way 140x x200. WendyLett 2Way 90x x x200

Manual. Toiminnan tarkastus. Lue aina käyttöohje. WendyLett 4Way 140x x200. WendyLett 2Way 90x x x200 Manual WendyLett Way 90x180 100x00 140x00 WendyLett 4Way 140x00 00x00 WendyLettWay ja WendyLett4Way ovat kaksi erilaista liukulakanaa, joita voidaan käyttää yhdessä WendyLett liukulakanan kanssa. WendyLettWay

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio mukavuus on tärkeintä Mukavuus on dynaamisuutta sellaista kuin Prio. Muuttamalla istuimen ja selkänojan kallistuskulmia ja säätämällä

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007

Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007 Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007 Stadium Teamsales paras vaihtoehto! Kuulostaa ehkä rohkealta ja liian itsevarmalta väittää että olemme parhaita. Mutta uskomme vahvasti toimintaamme. Stadium

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot