Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään."

Transkriptio

1

2 Jo ennen kuin avaat silmäsi tiedät auringon aikaan heräätkin, ihana päivä on jälleen edessäsi. tuulen ja näet sinisen taivaan. Tunnet olosi henkeä ja tyyneys leviää sinussa samlla kun tulevan yhtä hieno kuin eilisestä. On ihanaa mikä sinua huvittaa, tehdä päivästäsi juuri nukut hyvin, heräät joka aamu kuin uusi alkavat yöllä, Carpe Diemin paistavan ikkunaasi tänäkin aamuna. Mihin Kun raotat ovea kuistille, tunnet vilvoittavan levänneeksi ja rauhalliseksi. Vedät syvään uusia voimia pulppuaa sisälläsi. Tiedät päivästä oivaltaa, että voit tosiaankin tehdä juuri sitä sellaisen kuin sinä itse haluat. Sillä kun ihminen. Valmiina elämään. Hyvät päivt valmistamassa sängyssä.

3 Aurinkoinen tarina On ihastuttava aamu. Kultainen aamuaurinko saa meren kimaltelemaan... Mutta olet nukkunut huonosti epämukavassa sängyssä. Voiko silti tuntea yön antaneen uusia voimia? Voiko silti olla valmis uuteen ihanaan päivään? Meille vastaus oli pitkään ei. Niinpä monien unettomien öiden jälkeen päätimme kehittää maailmanluokan sängyn. Sängyn, joka on niin joustava, että se mukailee pienintäkin liikettäsi. Laadukkaan sängyn, joka henkii muotoilua ja käsityötä. Siksi perustimme vuonna 1995 sänkytehtaamme Lysekiliin. Siitä lähtien olemme luoneet sänkyjä, jotka tarjoavat käyttäjilleen virkeitä päiviä. Hyvien unien ja hienojen päivien salaisuus kätkeytyy sängyn pohjan patentoituun pehmusteosaan, joka tekee sängyistämme niin miellyttäviä. Patjan jousituksen alla on painetta tasaava pehmusteosa, jonka ansiosta patja mukautuu nukkujan liikkeisiin ja tarjoaa ennenkokematonta mukavuutta. Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

4 Vihdoinkin kotona! Mielikuvituksessani suunnittelen jo seuraavaa projektiani

5 Vinga Vinga on Carpe Diemin ylellisin sähköisesti säädettävä sänky. Tyylikkäästi muotoiltu sänky on yhtä uniikki kuin tarunhohtoinen pieni majakkasaari Vinga. Saari sijaitsee noin 10 meripeninkulman päässä Göteborgin keskustasta, paikassa, josta kaupungin länsipuolinen merialue Västerhavet alkaa. Sängyn entistä parempi säädettävyys ja uudenlainen muotoilu antavat uusia mahdollisuuksia keventää kehoon kohdistuvaa rasitusta. Etusijalla ovat sinun hyvinvointisi ja mukavuutesi. Vingasängyssä on myös hierontatoiminto, istumismukavuutta parantava ristiseläntuki ja miellyttävä yövalaisin, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Vinga

6 Vinga, sängyn tiedot Vingan toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn jalkojen alla oleva himmeä LEDvalaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-petauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm Hieronta-toiminto Ristiseläntuki Alusta terästä ja puuta Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla Luxurykankaalla.

7 Joka aamu herään levänneenä, valmiina uuteen päivään ja uusiin seikkailuihin...

8 Skaftö Skaftö Uskomattoman mukava Skaftö on säädettävä jenkkisänky. Tästä sängystä tekee erityisen se, että kolmen yhdessä toimivan jousitusjärjestelmän lisäksi siinä on säädettävä keskiosa. Tämän ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta nukkujan selkä saa tukea aina oikeaan paikkaan. Skaftö-sänky mukautuun kehon rakenteeseen ja sen tukea antavia ominaisuuksia voi muuttaa omien mieltymystensä mukaan yhdellä napin painalluksella. Skaftösängyssä hartia- ja lantioseutu saavat ihanteellisesti tasapainotettua tukea juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Kun Skaftö-sänkyyn yhdistetään mallistomme Segel-sängynjalat, syntyy upea, katseen kiinnittävä kokonaisuus.

9 Skaftö, sängyn tiedot Skaftön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LEDvalaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-petauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm X-pocketspring-jousitus 5 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Pohjassa säädettävä keskiosa Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanruskealla villakankaalla.

10 Kuljen kotia kohti syysauringossa ratsastettuani pitkään metsässä, tunnen kuinka paljon rakastankaan syksyä...

11 Sandö Sandö Sandö on hämmästyttävän upea jenkkisänky. Sen kolme yhdessä toimivaa jousitusjärjestelmää parantavat unenja elämänlaatua entisestään. Kaksinkertaisen pocketspring-jousituksen tarkoituksena on tukea tehokkaasti kehon ulkonevia osia, kuten hartioita, lantiota ja pakaroita. Sandön jousitussyvyys luo painottomuuden tunteen, joka on itse koettava. Sandö antaa käyttäjälleen uskomattoman makeat unet ja tuo todellista silmäniloa. Sorvattujen metallijalkojen ja Pelle Vävaren kangasverhoilun ansiosta Sandö on upea lisä mihin tahansa makuuhuoneeseen.

12 Sandö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusivepetauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm X-pocketspring-jousitus 5 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla.

13 Kun nostan purjeen, tunnen itseni vapaaksi. Saan unesta energiaa, ja tavoitteeni on yksinkertainen. Haluan ehtiä kokemaan päivän aikana mahdollisimman paljon

14 Härmanö Härmanö Härmanö on mukava mannermainen sänky, jossa on kaksi patjaa ja erilliset jousistot. Syvät jouset luovat ihanaa painottomuuden tunnetta. Patjan jousiston alla on lisäksi patentoitu pehmusteosa, joka tekee sängystä erityisen mukavan. Härmanö-sängyssä on käännettävä petauspatja, jonka talvipuoli on pehmustettu villalla ja kesäpuoli puuvillalla. Sänky tuntuu siten mukavalta ympäri vuoden. Härmanö on verhoiltu kestävällä allergiaystävällisellä kankaalla ja siinä on ylelliset Segel-metallijalat.

15 Härmanö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-sijauspatjassa on puuvillatopattu kesäpuoli ja villatopattu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Siten se on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-sijauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumilla ja siinä on irrotettava päällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla Luxury-kankaalla.

16 Varhainen aamuni, niin rauhaisa ja kuitenkin täynnä uusia voimia.herään pehmeästä unestani kohti elinvoimaa ja tunnen näiden välillä vallitsevan sopusoinnun...

17 Kornö Kornö on ihana jenkkisänkymme, jossa on erilliset jousitusjärjestelmät ja kaksinkertainen patja. Erittäin syvä jousitus luo uskomattoman painottomuuden tunteen. Sängyssä on patjan pocketspringjousituksen alla painetta jakava patentoitu pehmusteosa, joka on perusta sängyn erinomaiselle käyttömukavuudelle. Jotta sänkysi olisi yhtä mukava ympäri vuoden, Kornö-sängyssä on käännettävä petauspatja, jonka toisella puolella on villainen ja toisella puolella puuvillainen pehmuste. Siten patja on talvella lämmin ja kesällä viileä. Sänky on suunniteltu siten, että se on yhtä kaunis katsoa kuin miellyttävä nukkua. Kun siis valitset Kornön, saat uskomattoman miellyttävän ja upean vuoteen. Se on kaluste, joka kaunistaa koko makuuhuoneen. Kornö

18 Kornö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Ihastuttavan sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu beigellä villakankaalla.

19 Huipulla löydän vapauden... sanoinkuvaamaton tunne valtaa minut, kun heittäydyn vauhdilla mäkeen...

20 Saltö Saltö Ihastuttavan mukavaan Saltö-sänkyyn on kerätty kaikki se luotettava tekniikka, josta sänkymme tunnetaan. Lisäksi siinä on kaksinkertainen pocketspringjousitus, joka antaa parhaan mahdollisen tuen kehollesi. Saltö on säädettävä, joten istuessasi vuoteessa voit säätää sen aina haluamallasi tavalla. Ja aina kun vaihdat asentoa, voit säätää sängyn uudelleen. Saltö-sänkyä kehitettäessä tavoitteena oli valmistaa verrattoman miellyttävä, mutta lisäksi markkinoiden turvallisin säädettävä sänky. Saltö-sängyssä koko perhe voi rentoutua ja levätä.

21 Saltö, sängyn tiedot Saltön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Säädettävän sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Pocketspring-jousitus 9 cm Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. Virrankatkaisu Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu beigellä villakankaalla.

22 Nukuttuani hyvin, herään kuin uutena ihmisenä. Valmiina pääosaan elämässäni. Hyvät päivät alkavat yöllä, omassa sängyssäni...

23 Marstrand Marstrand Säädettävä Marstrand on samalla sekä ihana että älykäs sänky. Sen varusteisiin kuuluu muun muassa ristiseläntuki, joka lisää mukavuutta sängyssä istuttaessa. Sängyn kaikkia toimintoja säädetään helposti langattomalla kaukosäätimellä. Marstrand-sängyssä on tyylikkäät metallijalat ja verhoiluna Pelle Vävaren kulutusta kestävä harmaa kangas, jossa on hopeiset ompeleet. Marstrand-sängyssä on helppoa nauttia elämästä. Se on yhtä viehättävä katsoa kuin miellyttävä nukkua.

24 Marstrand, sängyn tiedot Marstrandin toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Säädettävän sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Pocketspring-jousitus 9 cm Säädettävä selän kaaren tuki Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. Virrankatkaisu Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla villakankaalla.

25 Päiväni ovat värikkäitä ja täynnä vastakohtaisuuksia, teen unistani kuvan, josta herätessäni tulee todellisuutta...

26 Malö Malö Missä tahansa asennossa nukutkin, Malö-sängyn patja mukautuu kehoosi. Joustava pocketspring-jousitus ja patentoitu pehmusteosa myötäilevät kehosi ääriviivoja ja mukautuvat nukkumisasentoosi. Lisäksi Malö-sängyn jousitusjärjestelmä on erittäin korkea, joten se tarjoaa lähes samanlaisen painottomuuden tunteen kuin jenkkisänky. Malön viimeistelee hieno Exclusivepetauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Tässä sängyssä nukut hyvin nyt ja tulevaisuudessa.

27 Malö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Sängyn päällimmäisenä kerroksena on pehmeäpintainen ja joustava Exclusivepetauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 12 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla villakankaalla.

28 Voin tehdä juuri sitä mikä minua huvittaa... voin purjehtia mihin haluan...tai voin päättää jättäytyä tuulten ja aaltojen kuljetettavaksi...

29 Koster Koster Koster on perusmallimme, jossa on kaikki Carpe Diem -sänkyyn kuuluvat ominaisuudet: uskomaton joustavuus, hieno käsityö ja patentoitu painetta vähentävä pehmusteosa. Koster on tehty käsityönä kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, ja siinä on Pelle Vävaren kaunis vaaleanharmaa verhoilu. Sänky sopii hienosti makuuhuoneesi muuhun sisustukseen, kun valitset sängynjalat oman makusi mukaan. Kun valitset Koster-sängyn, saat kauniin, miellyttävän ja hintansa arvoisen vuoteen, josta heräät levänneenä vielä vuosienkin päästä.

30 Koster, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Basic-petauspatja on erittäin joustava. Se on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Vaihtoehtoinen Exclusive-petauspatja on pehmeäpintainen ja joustava. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla.

31 Limited Edit ions 10 Lars Wallin Bed Collection Lars Wallin and Carpe Diem Beds have through a unique cooperation in bed- and bedroom textile design created an extravagant collection of beds and bedtime accessories. The two strong brands are intimately associated with innovative design and are constantly stretching the boundaries. Now we would like to share this sophisticated dream-like luxury with you. Find your nearest retailer on Lars Wallin Bed Collection on Carpe Diem Bedsin ja couture-designerin Lars Wallinin ylellinen ruotsalainen muotoiluyhteistyöhanke. Designerin ja Carpe Diemin yhdessä suunnitteleman makuuhuonemalliston kruununjalokivenä on erikoissuunniteltu, sametilla ja satiinilla verhoiltu sänky. Mallisto sisältää yöasuja, huovan, aamutakkeja ja vuodevaatteita, nimeltään Grace & Spencer, Joan & Gregory, Milano, Melrose ja Mali. Tyylejä on kolme, graafisen miehekkäästä romanttiseen hippityyliin ja afrikkalaisvaikutteisiin. Lars Wallinin kanssa tekemänsä ainutlaatuisen yhteistyön myötä Carpe Diem on vakiinnuttanut asemansa johtavana muotoiluun ja laatuun panostavana ruotsalaisena sängynvalmistajana.

32 Limited Edit ions 08 Modern Classic Vuoden 2008 Limited Edition -teema oli Ruotsalainen klassikko, ja uudistuksen kohteeksi valittiin Malö. Taalainmaalla sijaitsevassa Jobs-tekstiilitehtaassa työskentelevän Cecilia Hallin suunnittelema kangas on nimeltään Morfars trädgård ( isoisän puutarha ). Lisäksi Malö sai uudet erikoissuunnitellut mahonkijalat, joiden alaosa on messinkiä. Carpe Diem ja Jobs edustavat laatuun ja muotoiluun panostavaa ruotsalaista käsityötä. Klassisen käsinpainetun kankaan avulla sängystä haluttiin tehdä enemmän kuin pelkkä sänky. Uudistettu Malö on entistä ajattomampi huonekalu.

33 Limited Edit ions Limited Edit ions Regatta Limited Edition -malli Regatta on ylellinen, erityismuotoiltu jenkkisänky, joka henkii merellisyyttä. Regatan lähtökohta on Skaftö-malli, mutta sen toteutus on täysin erilainen. Ylellisessä Regattassa voit kokea samaa mukavuutta ja kehoon kohdistuvan paineen vähenemistä kuin Skaftössä. Yhteistä on myös jousituksen syvyys. Se antaa painottomuuden tunteen, jonka ymmärtää vasta vuodetta kokeiltuaan. Regatta tarjoaa käyttäjälleen uskomatonta nukkumismukavuutta ja designkalusteen kauneutta. Black Edition Black Edition on Sandö-sänky mustassa ilta-asussa. Sänky ja sen musta kangas huokuvat dramatiikkaa, ylellisyyttä ja tyyliä. Sänky kertoo omaa tarinaansa jännittävästä elämäntyylistä. Tyylikkäät Champagne-sängynjalat ja musta verhoilu yhdessä luovat sängylle sen ylellisen ilmeen. Black Edition -malliston myötä musta kangas lisättiin Carpe Diem -valikoimaan.

34 Peitteet ja tyynyt Mallistomme mulperisilkkiset peitteet ja tyynyt lisäävät sängyn ylellisyyttä. Uskomattoman pehmeä silkki on yhtä myötäileväinen kuin mallistomme sängyt. Mallistomme erikoisvalmisteiset peitteet ja tyynyt on suunniteltu erityisesti Carpe Diemin sänkymalleja varten. Pehmeällä silkkivanulla täytetyn peitteen päällinen on ympäristömerkittyä (Öko-Tex ) puuvillaa. Tyynyn täytteestä puolet on silkkiä ja puolet polyesteriä, jolloin se pitää muotonsa mahdollisimman pitkään. Mukavia ominaisuuksia Pölyä ja likaa hylkivä, ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille. Silkkivanun toinen hyvä ominaisuus on se, että se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla säällä. Tällöin et joudu heräämään vilun tai kuumuuden tunteeseen. Lisäksi silkki imee ja siirtää iholta kosteutta nukkuessasi, jolloin saat mahdollisuuden nukkua levollisemmin. Tuotetiedot Tuplapeite 240 x 220 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 1,5 kg 100 % mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Normaalileveä peite 150 x 210 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 0,9 kg 100 % mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Tyyny 50 x 60 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 250 g 100 % mulperisilkkiä (konekarstattua) g polyesterivanua. Petauspatjan päällinen Carpe Diem on tuonut markkinoille Öko-Tex -hyväksytyn ja Joutsenmerkitty petauspatjan päällisen. Petauspatjan päällisessä on BIONIC- FINISH ECO-pinnoite, joka tekee kankaasta hengittävän sekä likaa, vettä ja rasvaa hylkivän. Polyamidilla, polyesterillä, puuvillalla ja viskoosilla pehmustettu petauspatjan päällinen voidaan pestä 60 asteessa. Valkoisen päällisenkoot ovat x 200 cm. Kaikkia kokoja on saatavana myös 210 cm pituisina.

35 Vuodetekstiilit Stiltje Carpe Diemin Stiltje-vuodetekstiilit ovat 100 % egyptiläistä kampapuuvillaa, joka on maailman hienoin puuvillalaatu. Egyptiläinen puuvilla on pehmeämpää, laadukkaampaa ja kestävämpää kuin mikään muu puuvilla. Langantiheys on yli 300, eli luksusluokkaa. Ristiompeleella vahvistetut muotoonommellut lakanat muotoutuvat aina patjan mukaan. Ensiluokkaisten vuodetekstiiliteidemme valintaan on monta hyvää syytä, esimerkiksi kankaan pehmeys ihoa vasten ja liinavaatteiden kaunis muotoilu. Pussilakanasetti 150 x 210 cm, sis. 1 tyynyliinan 50 x 60 cm 240 x 220 cm, sis. 2 tyynyliinaa 50 x 60 cm 50 x 60 cm tyynyliinoja myydään myös erikseen. Ristiompeleella vahvistettu muotoonommeltu lakana 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Saatavana myös pituus 210 cm.

36 Sängynpääty valittavissa Carpe Diemin valikoimassa on kaksi erilaista sängynpäätyä. Vakiomalliston kankailla verhoillut päädyt ovat taidokkaasti valmistettua käsityötä. Bornö-sängynpääty Valikoimamme ylellisintä Bornö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin parivuoteisiin. Napitettu Bornösängynpääty luo makuuhuoneeseen majesteettista ja juhlallista ilmettä. Tukeva pääty on polyesterillä pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Napit muodostavat symmetrisen kuvion. Bornö-päädyn leveydet ovat 160 cm, 180 cm ja 210 cm. Korkeus 120 cm, syvyys 15 cm. Solö-sängynpääty Solö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin vakiolevyisiin sänkyihin. Tukeva pääty on polyesterillä ja kuituvanulla pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Solö on sänkyjemme tavoin Joutsenmerkitty. Härmanö-, Kornö-, Malö- ja Kostersänkyjen suositeltu päätykorkeus on 107 cm, Skaftön 120 cm ja muiden sänkyjen 115 cm. Syvyys 6/10 cm.

37 Tammi Wenge Tammi / Alumiini Wenge / Alumiini Valkoinen / Alumiini Harmaa / Alumiini Musta / Alumiini Petauspatja valittavissa Kestävää muotoilua Koska Carpe Diemin sängyt kestävät vuosikausia, sisustusmieltymyksesi saattavat muuttua sängyn elinaikana useitakin kertoja. Kattavan jalkamallistomme avulla voit muunnella sängyn ilmettä ja vaihtaa makuuhuoneen tyyliä luopumatta mukavasta sängystäsi. Sängynpäätyjen värit: Alumiini, valkoinen alumiini, tammi, wenge, valkoinen, musta ja harmaa. Vakiokoot: Puujalkojen korkeudet ovat 13, 17 ja 23 cm. Tammi- ja wenge-jalkoja on saatavana myös 30 cm korkuisina. Alumiinijalkojen Champagne, Segel ja Genua korkeudet ovat 13 ja 17 cm. Segel Genua Champagne Carpe Diemin valikoimassa on kaksi erilaista petauspatjaa. Molempien täytteenä on Talalay-luonnonkumia. Exclusive-petauspatjan täytteenä on myös puhtaita luonnonmateriaaleja, jotka on valikoitu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristötekijöiden perusteella. Carpe Diemin petauspatjoissa käytetty Talalay-luonnonkumi on Öko- Tex -hyväksyttyä. Exclusive-petauspatja Joustavan ja pintapehmeän petauspatjan kesäpuolella on täytteenä puuvillaa, talvipuolella villaa ja keskellä Talalay-luonnonkumia. Se on siten käytännöllinen ja mukava ympäri vuoden. Korkeus 9 cm. Basic-petauspatja Erittäin joustavan Basic-petauspatjan täyte on Talalay-luonnonkumia. Irrotettava joustopäällinen voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm.

38 Pehmeänsävyisiä kankaita Sänkyjemme kahdeksan eri vakiokangasta ovat beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, tummanruskea ja musta villakangas sekä vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta Luxury-kangas. Kuvien ja myymälöiden esittelysängyissä on yleensä vakioverhoilu, mutta niihin voi saada toisen kankaan ilman lisäveloitusta. Voit siis itse valita Carpe Diem - sänkysi kankaan.

39 YMPÄRISTÖMERKKI Ympäristömerkinnät Kaikki sängyissämme käytetyt materiaalit on valittu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Petauspatjoissa ja peitteiden puuvillakankaassa käytetyllä Talalay-luonnonkumitäytteellä on Öko-Tex -merkintä. Meille on tärkeää, että käytämme ainoastaan luomupuuvillaa. Käyttämämme puuvilla ei sisällä vaarallisia syttymisenestoaineita tai väriaineita. Kaikki sänkymallimme on merkitty Joutsen-ympäristömerkillä. Joutsenmerkki takaa sen, että tuotteidemme valmistuksessa huomioidaan niiden ympäristökuormitus. Sänkyjen valmistuksessa ei käytetä puuta suojelluista metsistä vaan puuta, joka kasvatetaan vastuullisessa puutaloudessa. Ympäristö huomioidaan koko valmistusprosessissa, metsästä makuuhuoneeseen. Myös sängyn hävittämisen aiheuttama ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni. Joutsenmerkityt sängyt ovat korkealaatuisia, ja ne on valmistettu ympäristöä säästävällä, kestävällä tavalla. Carpe Diem -sängyssä voit nukkua hyvällä omallatunnolla.

40 Tuotetietoa Sänkymallit Valikoimamme kaikissa sänkymalleissa on sama ainutlaatuinen rakenne ja lämpökäsitellyt pocketspring-jouset. Sänkyjen ominaisuudet kuitenkin vaihtelevat. Kokosimme niitä koskevat tiedot sen vuoksi seuraaville sivuille, jotta voit helpommin vertailla eri sänkyjä. Löydät oman lempisänkysi sen jälkeen testaamalla niitä myymälässä.

41 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. X-pocketspring-jousitus 5 cm 5. Patentoitu pehmusteosa 6. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 7. Pohjassa säädettävä keskiosa 8. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 61 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. X-pocketspring-jousitus 5 cm 5. Patentoitu pehmusteosa 6. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 55 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 52 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 50 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 6. Hieronta-toiminto 7. Ristiseläntuki 8. Alusta terästä ja puuta Korkeus sisältäen sijauspatjan ja jalat 67 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Pocketspring-jousitus 9 cm 6. Ristiseläntuki 7. Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. 8. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 53 cm Suositeltu jalkakorkeus 17 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Pocketspring-jousitus 9 cm 6. Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 52 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 12 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 44 cm Suositeltu jalkakorkeus 17 cm 1. Petauspatja Basic päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumitäyte 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 36 cm Suositeltu jalkakorkeus 23 cm Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /210

42 Korkealaatuista käsityötä Unella on suora yhteys vointiisi hereillä ollessasi. Hyvä yöuni auttaa palautumaan, ja virkeään ja levänneeseen oloon tarvitaan kaikkia unen vaiheita. Syvän unen aikana keho palautuu rasituksesta ja kevyemmässä unennäön vaiheessa aivot saavat lepoa. Painon täytyy jakautua patjalla tasaisesti, jotta nukkuja välttyy verenkiertohäiriöiltä. Sänky on ihmiselle tärkeä paikka. Taitavat käsityöläisemme tietävät sen. He tekevät loistavaa työtä ja huolehtivat siitä, että jokainen valmistusvaihe tehdään oikein. Sänkyjen kaikki osat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Runkoon on käytetty ruotsalaista mäntyä, kangasmateriaalit ovat puuvilla- tai villakangasta, ja petauspatjojen täyte on Talalay-luonnonkumitäytettä, villaa ja puuvillaa. Kaikki Carpe Diem -sänkyjen materiaalit valitaan huolella. Tarkoituksena on taata käyttäjälle hyvä olo. Jokainen työntekijä merkitsee valmiin sängyn omalla puumerkillään. Annamme jousille ja rungolle 20 vuoden takuun. Sähkökäyttöisten ja säädettävien sänkyjen moottoreille annamme 10 vuoden takuun. Voit kuitenkin suurella todennäköisyydellä nauttia Carpe Diem -sängystäsi sitäkin pidempään. Carpe Diem -sänkyä kokeiltuasi et tyydy enää vähempään. Kaikki sängyn osat ovat mukavuuden kannalta yhtä tärkeitä. Rungossa oleva puumerkki on tunnus aidosta käsityöstä. Taitavat käsityöläisemme rakentavat sänkyjä, jotka antavat sinulle hyviä päiviä...

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

Sänky ei ole vain huonekalu, se on paikka; turvasatama jossa vietät kolmasosan elämästäsi uneksien ja virkistyen. Elämänlaatusi riippuu lukemattomin

Sänky ei ole vain huonekalu, se on paikka; turvasatama jossa vietät kolmasosan elämästäsi uneksien ja virkistyen. Elämänlaatusi riippuu lukemattomin Sänky ei ole vain huonekalu, se on paikka; turvasatama jossa vietät kolmasosan elämästäsi uneksien ja virkistyen. Elämänlaatusi riippuu lukemattomin tavoin siitä miten hyvin nukut ja millaiselta sänky

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family.

Uusi Cabby-sukupolvi. Cabby Comfort Concept. Cabby Safety System. Uutuudet. Cabby-talvi. Caienna. Cabby-mallit. Single. Double. Flexi. Family. Uusi Cabby-sukupolvi Matkailuvaunuelämä on tietenkin paljolti irtiottoa arjesta, uusien elämysten kokemista ja rentoutumista. Mutta ei sen vuoksi tarvitse astua kaiken sivistyksen ulkopuolelle. Cabbyn

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

LÖYDÄ OMA TYYLISI S.4

LÖYDÄ OMA TYYLISI S.4 LÖYDÄ OMA TYYLISI S.4 s.16 RUSTIC-lyhty Kork. 31 cm 25,- s.68 s.4 sisällysluettelo Sisustustyylit... 4 Oleskelutilat... 16 Hyllystöt... 38 Säilytys- ja eteiskalusteet... 52 Sisustustuotteet ja tekstiilit...

Lisätiedot

Designed for Sleep Comfort. Pieni Unikirja TAIDOSTA HERÄTÄ LEVÄNNEENÄ

Designed for Sleep Comfort. Pieni Unikirja TAIDOSTA HERÄTÄ LEVÄNNEENÄ Designed for Sleep Comfort Pieni Unikirja TAIDOSTA HERÄTÄ LEVÄNNEENÄ 2 Hyvä uni on melkein kaikki kaikessa Uni on ratkaiseva tekijä voidaksemme elää täydellä teholla ja nauttiaksemme elämästä. Tämän takia

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Tuotteet ja hinnat 1.2.2015. Pääesite 2015 www.velux.fi

Tuotteet ja hinnat 1.2.2015. Pääesite 2015 www.velux.fi Tuotteet ja hinnat 1.2.2015 Pääesite 2015 www.velux.fi 10% 90% Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa kotona, työssä, opinnoissa ja harrastuksissa. Makuuhuone Lastenhuone Olohuone Portaat ja käytävä Kylpyhuone

Lisätiedot

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS FAKTA TUNNISTATKO? RATKAISU HYÖTY Huono nukkumisergonomia aiheuttaa öistä heräilyä ja levotonta liikehdintää heikentäen unen laatua, päiväaikaista vireyttä sekä kehon

Lisätiedot

Tervetuloa Kährsin innovatiivisten ja kauniiden puulattioiden maailmaan!

Tervetuloa Kährsin innovatiivisten ja kauniiden puulattioiden maailmaan! 080 FI Tervetuloa Kährsin innovatiivisten ja kauniiden puulattioiden maailmaan! CLASSIC NOUVEAU 78 LINNEA 8 EUROPEAN RENAISSANCE 74 MARINA 70 SAND 7 WORLD NATURALS 54 8 40 EUROPEAN NATURALS AMERICAN NORDIC

Lisätiedot

Kaihtimet, jotka erottuvat

Kaihtimet, jotka erottuvat Kaihtimet, jotka erottuvat Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERAKTIIVISTA SISÄLTÖÄ Sisältö 4-5 Twist Rullakaihdin 6 Rullakaihtimet 7 Facette 8-9 Vekkikaihtimet

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ME VALMISTAMME OIKEAT KENGÄT KOKO KEHOA VARTEN Oikeanlaisten kenkien käyttäminen työssä voi

Lisätiedot

Kaihtimet, jotka erottuvat. Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan

Kaihtimet, jotka erottuvat. Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Kaihtimet, jotka erottuvat Tee löytöretki mahdollisuuksien maailmaan Tee unelmistasi todellisuutta On tapana sanoa, että kauneus on katsojan silmissä ja se mitä näet päivittäin, jos et kotonasi. Siksi

Lisätiedot

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja

Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Keittiön ja kylpyhuoneen vesihanoja Mora Collection Tietoa Mora Armaturista 03 Mora MMIX 04 Mora Rexx 24 Mora Inxx 38 Mora Styxx 62 Mora Izzy 66 Mora Cera 78 Mora Classic 84 Mora Tronic

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa 2015 Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa Aina askeleen edellä Sisältö Johdanto 07 Ainutlaatuinen matkailuauto 11 Turvallinen hankinta 12 Uutuudet 2015 14 Laatu 16 Muotoilu 18 Testattu huolellisesti

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA...

RAIS ON JOTAKIN AINUTLAATUISTA... RIS ON JOTKIN INUTLTUIST... Filosofiae on yksinkertainen: kun sinulla on RIS-takka kodissasi, se ei ole ainoastaan läönlähde. Takassa tulee yhdistyä esteettisyys ja teknologia. Muoto ja toimivuus. Design

Lisätiedot

Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT

Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT 2 Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten tääll ä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat

Lisätiedot

5 vuoden TT22S TT22. Korkeintaan 55 cm

5 vuoden TT22S TT22. Korkeintaan 55 cm 3 Kuka sanoo, ettei takka voi olla yhtä kaunis kuin se on tehokas ja ympäristöystävällinen? TermaTechin arkkitehtien lähtökohtana takkojen suunnittelussa on, että ulkonäön, laadun ja toimintakyvyn täytyy

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot