Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään."

Transkriptio

1

2 Jo ennen kuin avaat silmäsi tiedät auringon aikaan heräätkin, ihana päivä on jälleen edessäsi. tuulen ja näet sinisen taivaan. Tunnet olosi henkeä ja tyyneys leviää sinussa samlla kun tulevan yhtä hieno kuin eilisestä. On ihanaa mikä sinua huvittaa, tehdä päivästäsi juuri nukut hyvin, heräät joka aamu kuin uusi alkavat yöllä, Carpe Diemin paistavan ikkunaasi tänäkin aamuna. Mihin Kun raotat ovea kuistille, tunnet vilvoittavan levänneeksi ja rauhalliseksi. Vedät syvään uusia voimia pulppuaa sisälläsi. Tiedät päivästä oivaltaa, että voit tosiaankin tehdä juuri sitä sellaisen kuin sinä itse haluat. Sillä kun ihminen. Valmiina elämään. Hyvät päivt valmistamassa sängyssä.

3 Aurinkoinen tarina On ihastuttava aamu. Kultainen aamuaurinko saa meren kimaltelemaan... Mutta olet nukkunut huonosti epämukavassa sängyssä. Voiko silti tuntea yön antaneen uusia voimia? Voiko silti olla valmis uuteen ihanaan päivään? Meille vastaus oli pitkään ei. Niinpä monien unettomien öiden jälkeen päätimme kehittää maailmanluokan sängyn. Sängyn, joka on niin joustava, että se mukailee pienintäkin liikettäsi. Laadukkaan sängyn, joka henkii muotoilua ja käsityötä. Siksi perustimme vuonna 1995 sänkytehtaamme Lysekiliin. Siitä lähtien olemme luoneet sänkyjä, jotka tarjoavat käyttäjilleen virkeitä päiviä. Hyvien unien ja hienojen päivien salaisuus kätkeytyy sängyn pohjan patentoituun pehmusteosaan, joka tekee sängyistämme niin miellyttäviä. Patjan jousituksen alla on painetta tasaava pehmusteosa, jonka ansiosta patja mukautuu nukkujan liikkeisiin ja tarjoaa ennenkokematonta mukavuutta. Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

4 Vihdoinkin kotona! Mielikuvituksessani suunnittelen jo seuraavaa projektiani

5 Vinga Vinga on Carpe Diemin ylellisin sähköisesti säädettävä sänky. Tyylikkäästi muotoiltu sänky on yhtä uniikki kuin tarunhohtoinen pieni majakkasaari Vinga. Saari sijaitsee noin 10 meripeninkulman päässä Göteborgin keskustasta, paikassa, josta kaupungin länsipuolinen merialue Västerhavet alkaa. Sängyn entistä parempi säädettävyys ja uudenlainen muotoilu antavat uusia mahdollisuuksia keventää kehoon kohdistuvaa rasitusta. Etusijalla ovat sinun hyvinvointisi ja mukavuutesi. Vingasängyssä on myös hierontatoiminto, istumismukavuutta parantava ristiseläntuki ja miellyttävä yövalaisin, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Vinga

6 Vinga, sängyn tiedot Vingan toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn jalkojen alla oleva himmeä LEDvalaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-petauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm Hieronta-toiminto Ristiseläntuki Alusta terästä ja puuta Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla Luxurykankaalla.

7 Joka aamu herään levänneenä, valmiina uuteen päivään ja uusiin seikkailuihin...

8 Skaftö Skaftö Uskomattoman mukava Skaftö on säädettävä jenkkisänky. Tästä sängystä tekee erityisen se, että kolmen yhdessä toimivan jousitusjärjestelmän lisäksi siinä on säädettävä keskiosa. Tämän ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta nukkujan selkä saa tukea aina oikeaan paikkaan. Skaftö-sänky mukautuun kehon rakenteeseen ja sen tukea antavia ominaisuuksia voi muuttaa omien mieltymystensä mukaan yhdellä napin painalluksella. Skaftösängyssä hartia- ja lantioseutu saavat ihanteellisesti tasapainotettua tukea juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Kun Skaftö-sänkyyn yhdistetään mallistomme Segel-sängynjalat, syntyy upea, katseen kiinnittävä kokonaisuus.

9 Skaftö, sängyn tiedot Skaftön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LEDvalaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-petauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm X-pocketspring-jousitus 5 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Pohjassa säädettävä keskiosa Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanruskealla villakankaalla.

10 Kuljen kotia kohti syysauringossa ratsastettuani pitkään metsässä, tunnen kuinka paljon rakastankaan syksyä...

11 Sandö Sandö Sandö on hämmästyttävän upea jenkkisänky. Sen kolme yhdessä toimivaa jousitusjärjestelmää parantavat unenja elämänlaatua entisestään. Kaksinkertaisen pocketspring-jousituksen tarkoituksena on tukea tehokkaasti kehon ulkonevia osia, kuten hartioita, lantiota ja pakaroita. Sandön jousitussyvyys luo painottomuuden tunteen, joka on itse koettava. Sandö antaa käyttäjälleen uskomattoman makeat unet ja tuo todellista silmäniloa. Sorvattujen metallijalkojen ja Pelle Vävaren kangasverhoilun ansiosta Sandö on upea lisä mihin tahansa makuuhuoneeseen.

12 Sandö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusivepetauspatjassa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm X-pocketspring-jousitus 5 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla.

13 Kun nostan purjeen, tunnen itseni vapaaksi. Saan unesta energiaa, ja tavoitteeni on yksinkertainen. Haluan ehtiä kokemaan päivän aikana mahdollisimman paljon

14 Härmanö Härmanö Härmanö on mukava mannermainen sänky, jossa on kaksi patjaa ja erilliset jousistot. Syvät jouset luovat ihanaa painottomuuden tunnetta. Patjan jousiston alla on lisäksi patentoitu pehmusteosa, joka tekee sängystä erityisen mukavan. Härmanö-sängyssä on käännettävä petauspatja, jonka talvipuoli on pehmustettu villalla ja kesäpuoli puuvillalla. Sänky tuntuu siten mukavalta ympäri vuoden. Härmanö on verhoiltu kestävällä allergiaystävällisellä kankaalla ja siinä on ylelliset Segel-metallijalat.

15 Härmanö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Pehmeäpintaisessa ja joustavassa Exclusive-sijauspatjassa on puuvillatopattu kesäpuoli ja villatopattu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Siten se on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-sijauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumilla ja siinä on irrotettava päällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla Luxury-kankaalla.

16 Varhainen aamuni, niin rauhaisa ja kuitenkin täynnä uusia voimia.herään pehmeästä unestani kohti elinvoimaa ja tunnen näiden välillä vallitsevan sopusoinnun...

17 Kornö Kornö on ihana jenkkisänkymme, jossa on erilliset jousitusjärjestelmät ja kaksinkertainen patja. Erittäin syvä jousitus luo uskomattoman painottomuuden tunteen. Sängyssä on patjan pocketspringjousituksen alla painetta jakava patentoitu pehmusteosa, joka on perusta sängyn erinomaiselle käyttömukavuudelle. Jotta sänkysi olisi yhtä mukava ympäri vuoden, Kornö-sängyssä on käännettävä petauspatja, jonka toisella puolella on villainen ja toisella puolella puuvillainen pehmuste. Siten patja on talvella lämmin ja kesällä viileä. Sänky on suunniteltu siten, että se on yhtä kaunis katsoa kuin miellyttävä nukkua. Kun siis valitset Kornön, saat uskomattoman miellyttävän ja upean vuoteen. Se on kaluste, joka kaunistaa koko makuuhuoneen. Kornö

18 Kornö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Ihastuttavan sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu beigellä villakankaalla.

19 Huipulla löydän vapauden... sanoinkuvaamaton tunne valtaa minut, kun heittäydyn vauhdilla mäkeen...

20 Saltö Saltö Ihastuttavan mukavaan Saltö-sänkyyn on kerätty kaikki se luotettava tekniikka, josta sänkymme tunnetaan. Lisäksi siinä on kaksinkertainen pocketspringjousitus, joka antaa parhaan mahdollisen tuen kehollesi. Saltö on säädettävä, joten istuessasi vuoteessa voit säätää sen aina haluamallasi tavalla. Ja aina kun vaihdat asentoa, voit säätää sängyn uudelleen. Saltö-sänkyä kehitettäessä tavoitteena oli valmistaa verrattoman miellyttävä, mutta lisäksi markkinoiden turvallisin säädettävä sänky. Saltö-sängyssä koko perhe voi rentoutua ja levätä.

21 Saltö, sängyn tiedot Saltön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Säädettävän sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Pocketspring-jousitus 9 cm Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. Virrankatkaisu Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu beigellä villakankaalla.

22 Nukuttuani hyvin, herään kuin uutena ihmisenä. Valmiina pääosaan elämässäni. Hyvät päivät alkavat yöllä, omassa sängyssäni...

23 Marstrand Marstrand Säädettävä Marstrand on samalla sekä ihana että älykäs sänky. Sen varusteisiin kuuluu muun muassa ristiseläntuki, joka lisää mukavuutta sängyssä istuttaessa. Sängyn kaikkia toimintoja säädetään helposti langattomalla kaukosäätimellä. Marstrand-sängyssä on tyylikkäät metallijalat ja verhoiluna Pelle Vävaren kulutusta kestävä harmaa kangas, jossa on hopeiset ompeleet. Marstrand-sängyssä on helppoa nauttia elämästä. Se on yhtä viehättävä katsoa kuin miellyttävä nukkua.

24 Marstrand, sängyn tiedot Marstrandin toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin helpottaa nukkumaanmenoa pimeässä. Vakiopetauspatja: Säädettävän sängyn päällimmäisenä kerroksena on joustava ja pehmeäpintainen Exclusive-petauspatja. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Pocketspring-jousitus 9 cm Säädettävä selän kaaren tuki Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. Virrankatkaisu Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla villakankaalla.

25 Päiväni ovat värikkäitä ja täynnä vastakohtaisuuksia, teen unistani kuvan, josta herätessäni tulee todellisuutta...

26 Malö Malö Missä tahansa asennossa nukutkin, Malö-sängyn patja mukautuu kehoosi. Joustava pocketspring-jousitus ja patentoitu pehmusteosa myötäilevät kehosi ääriviivoja ja mukautuvat nukkumisasentoosi. Lisäksi Malö-sängyn jousitusjärjestelmä on erittäin korkea, joten se tarjoaa lähes samanlaisen painottomuuden tunteen kuin jenkkisänky. Malön viimeistelee hieno Exclusivepetauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Tässä sängyssä nukut hyvin nyt ja tulevaisuudessa.

27 Malö, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Sängyn päällimmäisenä kerroksena on pehmeäpintainen ja joustava Exclusivepetauspatja, jossa on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Joustava Basic-petauspatjavaihtoehto on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 12 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu tummanharmaalla villakankaalla.

28 Voin tehdä juuri sitä mikä minua huvittaa... voin purjehtia mihin haluan...tai voin päättää jättäytyä tuulten ja aaltojen kuljetettavaksi...

29 Koster Koster Koster on perusmallimme, jossa on kaikki Carpe Diem -sänkyyn kuuluvat ominaisuudet: uskomaton joustavuus, hieno käsityö ja patentoitu painetta vähentävä pehmusteosa. Koster on tehty käsityönä kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, ja siinä on Pelle Vävaren kaunis vaaleanharmaa verhoilu. Sänky sopii hienosti makuuhuoneesi muuhun sisustukseen, kun valitset sängynjalat oman makusi mukaan. Kun valitset Koster-sängyn, saat kauniin, miellyttävän ja hintansa arvoisen vuoteen, josta heräät levänneenä vielä vuosienkin päästä.

30 Koster, sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Basic-petauspatja on erittäin joustava. Se on pehmustettu Talalay-luonnonkumitäytteellä ja siinä on irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Vaihtoehtoinen Exclusive-petauspatja on pehmeäpintainen ja joustava. Siinä on puuvillapehmustettu kesäpuoli ja villapehmustettu talvipuoli. Patjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte. Näin patja on käytännöllinen ja miellyttävä koko vuoden. Korkeus 9 cm. Luonnonkumitäyte Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm Patentoitu pehmusteosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla.

31 Limited Edit ions 10 Lars Wallin Bed Collection Lars Wallin and Carpe Diem Beds have through a unique cooperation in bed- and bedroom textile design created an extravagant collection of beds and bedtime accessories. The two strong brands are intimately associated with innovative design and are constantly stretching the boundaries. Now we would like to share this sophisticated dream-like luxury with you. Find your nearest retailer on Lars Wallin Bed Collection on Carpe Diem Bedsin ja couture-designerin Lars Wallinin ylellinen ruotsalainen muotoiluyhteistyöhanke. Designerin ja Carpe Diemin yhdessä suunnitteleman makuuhuonemalliston kruununjalokivenä on erikoissuunniteltu, sametilla ja satiinilla verhoiltu sänky. Mallisto sisältää yöasuja, huovan, aamutakkeja ja vuodevaatteita, nimeltään Grace & Spencer, Joan & Gregory, Milano, Melrose ja Mali. Tyylejä on kolme, graafisen miehekkäästä romanttiseen hippityyliin ja afrikkalaisvaikutteisiin. Lars Wallinin kanssa tekemänsä ainutlaatuisen yhteistyön myötä Carpe Diem on vakiinnuttanut asemansa johtavana muotoiluun ja laatuun panostavana ruotsalaisena sängynvalmistajana.

32 Limited Edit ions 08 Modern Classic Vuoden 2008 Limited Edition -teema oli Ruotsalainen klassikko, ja uudistuksen kohteeksi valittiin Malö. Taalainmaalla sijaitsevassa Jobs-tekstiilitehtaassa työskentelevän Cecilia Hallin suunnittelema kangas on nimeltään Morfars trädgård ( isoisän puutarha ). Lisäksi Malö sai uudet erikoissuunnitellut mahonkijalat, joiden alaosa on messinkiä. Carpe Diem ja Jobs edustavat laatuun ja muotoiluun panostavaa ruotsalaista käsityötä. Klassisen käsinpainetun kankaan avulla sängystä haluttiin tehdä enemmän kuin pelkkä sänky. Uudistettu Malö on entistä ajattomampi huonekalu.

33 Limited Edit ions Limited Edit ions Regatta Limited Edition -malli Regatta on ylellinen, erityismuotoiltu jenkkisänky, joka henkii merellisyyttä. Regatan lähtökohta on Skaftö-malli, mutta sen toteutus on täysin erilainen. Ylellisessä Regattassa voit kokea samaa mukavuutta ja kehoon kohdistuvan paineen vähenemistä kuin Skaftössä. Yhteistä on myös jousituksen syvyys. Se antaa painottomuuden tunteen, jonka ymmärtää vasta vuodetta kokeiltuaan. Regatta tarjoaa käyttäjälleen uskomatonta nukkumismukavuutta ja designkalusteen kauneutta. Black Edition Black Edition on Sandö-sänky mustassa ilta-asussa. Sänky ja sen musta kangas huokuvat dramatiikkaa, ylellisyyttä ja tyyliä. Sänky kertoo omaa tarinaansa jännittävästä elämäntyylistä. Tyylikkäät Champagne-sängynjalat ja musta verhoilu yhdessä luovat sängylle sen ylellisen ilmeen. Black Edition -malliston myötä musta kangas lisättiin Carpe Diem -valikoimaan.

34 Peitteet ja tyynyt Mallistomme mulperisilkkiset peitteet ja tyynyt lisäävät sängyn ylellisyyttä. Uskomattoman pehmeä silkki on yhtä myötäileväinen kuin mallistomme sängyt. Mallistomme erikoisvalmisteiset peitteet ja tyynyt on suunniteltu erityisesti Carpe Diemin sänkymalleja varten. Pehmeällä silkkivanulla täytetyn peitteen päällinen on ympäristömerkittyä (Öko-Tex ) puuvillaa. Tyynyn täytteestä puolet on silkkiä ja puolet polyesteriä, jolloin se pitää muotonsa mahdollisimman pitkään. Mukavia ominaisuuksia Pölyä ja likaa hylkivä, ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille. Silkkivanun toinen hyvä ominaisuus on se, että se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla säällä. Tällöin et joudu heräämään vilun tai kuumuuden tunteeseen. Lisäksi silkki imee ja siirtää iholta kosteutta nukkuessasi, jolloin saat mahdollisuuden nukkua levollisemmin. Tuotetiedot Tuplapeite 240 x 220 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 1,5 kg 100 % mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Normaalileveä peite 150 x 210 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 0,9 kg 100 % mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Tyyny 50 x 60 cm Päälliskangas: 100 % Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 250 g 100 % mulperisilkkiä (konekarstattua) g polyesterivanua. Petauspatjan päällinen Carpe Diem on tuonut markkinoille Öko-Tex -hyväksytyn ja Joutsenmerkitty petauspatjan päällisen. Petauspatjan päällisessä on BIONIC- FINISH ECO-pinnoite, joka tekee kankaasta hengittävän sekä likaa, vettä ja rasvaa hylkivän. Polyamidilla, polyesterillä, puuvillalla ja viskoosilla pehmustettu petauspatjan päällinen voidaan pestä 60 asteessa. Valkoisen päällisenkoot ovat x 200 cm. Kaikkia kokoja on saatavana myös 210 cm pituisina.

35 Vuodetekstiilit Stiltje Carpe Diemin Stiltje-vuodetekstiilit ovat 100 % egyptiläistä kampapuuvillaa, joka on maailman hienoin puuvillalaatu. Egyptiläinen puuvilla on pehmeämpää, laadukkaampaa ja kestävämpää kuin mikään muu puuvilla. Langantiheys on yli 300, eli luksusluokkaa. Ristiompeleella vahvistetut muotoonommellut lakanat muotoutuvat aina patjan mukaan. Ensiluokkaisten vuodetekstiiliteidemme valintaan on monta hyvää syytä, esimerkiksi kankaan pehmeys ihoa vasten ja liinavaatteiden kaunis muotoilu. Pussilakanasetti 150 x 210 cm, sis. 1 tyynyliinan 50 x 60 cm 240 x 220 cm, sis. 2 tyynyliinaa 50 x 60 cm 50 x 60 cm tyynyliinoja myydään myös erikseen. Ristiompeleella vahvistettu muotoonommeltu lakana 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Saatavana myös pituus 210 cm.

36 Sängynpääty valittavissa Carpe Diemin valikoimassa on kaksi erilaista sängynpäätyä. Vakiomalliston kankailla verhoillut päädyt ovat taidokkaasti valmistettua käsityötä. Bornö-sängynpääty Valikoimamme ylellisintä Bornö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin parivuoteisiin. Napitettu Bornösängynpääty luo makuuhuoneeseen majesteettista ja juhlallista ilmettä. Tukeva pääty on polyesterillä pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Napit muodostavat symmetrisen kuvion. Bornö-päädyn leveydet ovat 160 cm, 180 cm ja 210 cm. Korkeus 120 cm, syvyys 15 cm. Solö-sängynpääty Solö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin vakiolevyisiin sänkyihin. Tukeva pääty on polyesterillä ja kuituvanulla pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Solö on sänkyjemme tavoin Joutsenmerkitty. Härmanö-, Kornö-, Malö- ja Kostersänkyjen suositeltu päätykorkeus on 107 cm, Skaftön 120 cm ja muiden sänkyjen 115 cm. Syvyys 6/10 cm.

37 Tammi Wenge Tammi / Alumiini Wenge / Alumiini Valkoinen / Alumiini Harmaa / Alumiini Musta / Alumiini Petauspatja valittavissa Kestävää muotoilua Koska Carpe Diemin sängyt kestävät vuosikausia, sisustusmieltymyksesi saattavat muuttua sängyn elinaikana useitakin kertoja. Kattavan jalkamallistomme avulla voit muunnella sängyn ilmettä ja vaihtaa makuuhuoneen tyyliä luopumatta mukavasta sängystäsi. Sängynpäätyjen värit: Alumiini, valkoinen alumiini, tammi, wenge, valkoinen, musta ja harmaa. Vakiokoot: Puujalkojen korkeudet ovat 13, 17 ja 23 cm. Tammi- ja wenge-jalkoja on saatavana myös 30 cm korkuisina. Alumiinijalkojen Champagne, Segel ja Genua korkeudet ovat 13 ja 17 cm. Segel Genua Champagne Carpe Diemin valikoimassa on kaksi erilaista petauspatjaa. Molempien täytteenä on Talalay-luonnonkumia. Exclusive-petauspatjan täytteenä on myös puhtaita luonnonmateriaaleja, jotka on valikoitu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristötekijöiden perusteella. Carpe Diemin petauspatjoissa käytetty Talalay-luonnonkumi on Öko- Tex -hyväksyttyä. Exclusive-petauspatja Joustavan ja pintapehmeän petauspatjan kesäpuolella on täytteenä puuvillaa, talvipuolella villaa ja keskellä Talalay-luonnonkumia. Se on siten käytännöllinen ja mukava ympäri vuoden. Korkeus 9 cm. Basic-petauspatja Erittäin joustavan Basic-petauspatjan täyte on Talalay-luonnonkumia. Irrotettava joustopäällinen voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm.

38 Pehmeänsävyisiä kankaita Sänkyjemme kahdeksan eri vakiokangasta ovat beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, tummanruskea ja musta villakangas sekä vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta Luxury-kangas. Kuvien ja myymälöiden esittelysängyissä on yleensä vakioverhoilu, mutta niihin voi saada toisen kankaan ilman lisäveloitusta. Voit siis itse valita Carpe Diem - sänkysi kankaan.

39 YMPÄRISTÖMERKKI Ympäristömerkinnät Kaikki sängyissämme käytetyt materiaalit on valittu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Petauspatjoissa ja peitteiden puuvillakankaassa käytetyllä Talalay-luonnonkumitäytteellä on Öko-Tex -merkintä. Meille on tärkeää, että käytämme ainoastaan luomupuuvillaa. Käyttämämme puuvilla ei sisällä vaarallisia syttymisenestoaineita tai väriaineita. Kaikki sänkymallimme on merkitty Joutsen-ympäristömerkillä. Joutsenmerkki takaa sen, että tuotteidemme valmistuksessa huomioidaan niiden ympäristökuormitus. Sänkyjen valmistuksessa ei käytetä puuta suojelluista metsistä vaan puuta, joka kasvatetaan vastuullisessa puutaloudessa. Ympäristö huomioidaan koko valmistusprosessissa, metsästä makuuhuoneeseen. Myös sängyn hävittämisen aiheuttama ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni. Joutsenmerkityt sängyt ovat korkealaatuisia, ja ne on valmistettu ympäristöä säästävällä, kestävällä tavalla. Carpe Diem -sängyssä voit nukkua hyvällä omallatunnolla.

40 Tuotetietoa Sänkymallit Valikoimamme kaikissa sänkymalleissa on sama ainutlaatuinen rakenne ja lämpökäsitellyt pocketspring-jouset. Sänkyjen ominaisuudet kuitenkin vaihtelevat. Kokosimme niitä koskevat tiedot sen vuoksi seuraaville sivuille, jotta voit helpommin vertailla eri sänkyjä. Löydät oman lempisänkysi sen jälkeen testaamalla niitä myymälässä.

41 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. X-pocketspring-jousitus 5 cm 5. Patentoitu pehmusteosa 6. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 7. Pohjassa säädettävä keskiosa 8. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 61 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. X-pocketspring-jousitus 5 cm 5. Patentoitu pehmusteosa 6. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 55 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 52 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalay-luonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 50 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 6. Hieronta-toiminto 7. Ristiseläntuki 8. Alusta terästä ja puuta Korkeus sisältäen sijauspatjan ja jalat 67 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Pocketspring-jousitus 9 cm 6. Ristiseläntuki 7. Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. 8. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 53 cm Suositeltu jalkakorkeus 17 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Pocketspring-jousitus 9 cm 6. Puukehikko on pehmustettu siten, että se antaa tarvittaessa periksi, esimerkiksi käden jäädessä puukehikon ja pohjan väliin, kun sänky lasketaan alas. Tämä on tärkeää lapsiturvallisuutta ajatellen. 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 52 cm Suositeltu jalkakorkeus 13 cm 1. Petauspatja Exclusive täytteenä villa/talalayluonnonkumitäyte /puuvilla 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 15 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 12 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 44 cm Suositeltu jalkakorkeus 17 cm 1. Petauspatja Basic päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumitäyte 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocketspring-jousitus 13 cm 4. Patentoitu pehmusteosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan 36 cm Suositeltu jalkakorkeus 23 cm Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus Leveys Pituus / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /210

42 Korkealaatuista käsityötä Unella on suora yhteys vointiisi hereillä ollessasi. Hyvä yöuni auttaa palautumaan, ja virkeään ja levänneeseen oloon tarvitaan kaikkia unen vaiheita. Syvän unen aikana keho palautuu rasituksesta ja kevyemmässä unennäön vaiheessa aivot saavat lepoa. Painon täytyy jakautua patjalla tasaisesti, jotta nukkuja välttyy verenkiertohäiriöiltä. Sänky on ihmiselle tärkeä paikka. Taitavat käsityöläisemme tietävät sen. He tekevät loistavaa työtä ja huolehtivat siitä, että jokainen valmistusvaihe tehdään oikein. Sänkyjen kaikki osat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Runkoon on käytetty ruotsalaista mäntyä, kangasmateriaalit ovat puuvilla- tai villakangasta, ja petauspatjojen täyte on Talalay-luonnonkumitäytettä, villaa ja puuvillaa. Kaikki Carpe Diem -sänkyjen materiaalit valitaan huolella. Tarkoituksena on taata käyttäjälle hyvä olo. Jokainen työntekijä merkitsee valmiin sängyn omalla puumerkillään. Annamme jousille ja rungolle 20 vuoden takuun. Sähkökäyttöisten ja säädettävien sänkyjen moottoreille annamme 10 vuoden takuun. Voit kuitenkin suurella todennäköisyydellä nauttia Carpe Diem -sängystäsi sitäkin pidempään. Carpe Diem -sänkyä kokeiltuasi et tyydy enää vähempään. Kaikki sängyn osat ovat mukavuuden kannalta yhtä tärkeitä. Rungossa oleva puumerkki on tunnus aidosta käsityöstä. Taitavat käsityöläisemme rakentavat sänkyjä, jotka antavat sinulle hyviä päiviä...

Lagans -- mukavuutta ja asennetta.

Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Sänky, jossa rauhoitut ja heräät täysin levänneenä, antaa sinulle energiaa. Jos haluat, että makuuhuoneesi heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, Lagans on oikea

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT Nuku hyvin yöllä! Emme halua ainoastaan hyviä yöunia; haluamme myös nukkua puhtaalla omatunnolla. Vuodevaatteiden tuotannossa olemme sitoutuneet vastuulliseen tuotantoon, joka ulottuu aina valmiiseen tuotteeseen

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY

KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY ANNA AIKAA ITSELLESI. Toinen meistä viettää yönsä lämpimällä kalliorannalla, toinen aarnimetsän pehmoisella sammalmättäällä. Auringon tieltä kiirehtiviä poutapilviä, lämmintä

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN

Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN 2_3 Viisitoista vuotta on pitkä aika. Tiesitkö, että vietämme niistä viisi sängyssä? Svane Uniympyrä Parhaan nukkumismukavuuden tieteellinen perusta. Joitakin asioita

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

Sopivan arkun tai uurnan valinta

Sopivan arkun tai uurnan valinta Tuotekuvasto Sopivan arkun tai uurnan valinta Omaisen viimeisen leposijan valinta on usein hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen päätös. Pienilläkin asioilla, kuten erilaisilla symboleilla ja koristeluilla

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

ARVOKASTA VUODEPOTILAIDEN KÄSITTELYÄ. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING

ARVOKASTA VUODEPOTILAIDEN KÄSITTELYÄ. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING R ARVOKASTA VUODEPOTILAIDEN KÄSITTELYÄ Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 VALUE IN CARING R VENDLET-JÄRJESTELMÄN TOIMINTA VENDLET on sähkötoiminen

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT.

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT. ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

Lagans Myyntihinnasto, Suomi Patjat & lisävarusteet

Lagans Myyntihinnasto, Suomi Patjat & lisävarusteet Lagans Myyntihinnasto, Suomi 01.03.2008 Patjat & lisävarusteet L 2 Suuntaa Antava Hinnasto Euro 08-03-01 Kaksoisjousitettu vuode, jossa on polyeter pintapehmuste. Pinnassa joustokangas. Valmistetaan mediuminatai

Lisätiedot

Tyylikkääseen ompeluun

Tyylikkääseen ompeluun Tyylikkääseen ompeluun Husqvarna Viking Emerald! MALLI 116 MALLI 118 MALLI 122 Sinä suunnittelet. Emerald ompelee. Husqvarna Viking Emerald -sarjan ompelukoneet sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen ompeluun

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Klyyssi

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Klyyssi YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Helsingin Klyyssi YIT Koti A3, A6, B23, B26 TÄSSÄ TEEMASSA aistikkaan syväntummat ja aivan vaaleat sävyt täydentävät sopuisasti toisiaan. Ne muodostavat klassisen parivaljakon

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste ISTUMINEN/KUDU kudutm Kudu on käytännöllinen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu pyörätuoli, jossa rakenne ja toimivuus yhdistyvät hyvän istuvuuden ja miellyttävän asentotuen aikaansaamiseksi. Se on saatavissa

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Yksinkertainen on aina kaunista Laskoskaihdin voi ilmentää yksinkertaisuutta ja puhtaita, suoria linjoja - mutta myös luoda jännittäviä

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

hinnasto 2016 / 2017

hinnasto 2016 / 2017 hinnasto 2016 / 2017 Hakolan perheellä on sohvien valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Kaikki sohvamme valmistetaan edelleen käsityönä Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään

Lisätiedot

TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET. www.tempurmed.fi

TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET. www.tempurmed.fi TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET TEMPUR -MATERIAALI MITEN TEMPUR ON ERILAINEN? TEMPUR-MED-PATJALLA MAKAAVAN 70-KILOISEN POTILAAN PAINERASITUSPISTEET PU-PÄÄLLINEN Kaikki TEMPUR-MED

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN.

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten

Lisätiedot

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014 Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 5.04.04 / LL, EL tarkennettu 0.06.04 689 J Y U PROXIMA Jyväskylän Yliopison X-rakennus, Seminaarinkatu 5, 4000 JYVÄSKYLÄ LUETTELO I R T O K A L U S T E E T - Kunnostettavat

Lisätiedot

nuku By SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle: uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima!

nuku By SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle: uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima! nuku By uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima! unigold unelma-jenkkisänky 160x200 cm alk. 1795,- (2388,-) Unigold-petauspatjat alk. 160x200 cm 139,- (196,-) SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle:

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

SINNERLIG-erikoismallisto, suunnittelija Ilse Crawford

SINNERLIG-erikoismallisto, suunnittelija Ilse Crawford PH128172 Inter IKEA Systems B.V. 2015 SINNERLIG-erikoismallisto, suunnittelija Ilse Crawford ELOKUU 2015 IKEA-UUTISKIRJE / ELOKUU 2015 / 2 PH128145 SUUNNITELTU KAIKILLE AISTEILLE Elokuussa IKEA-tavarataloihin

Lisätiedot

Tehtaan myymälä. Heti mukaan! Raj.erä! Useita eri värejä! RAHI ALKAEN. Myös rahoituksella! Kotimainen Levon -runkosänky. Kotimainen Awa -kulmadivaani

Tehtaan myymälä. Heti mukaan! Raj.erä! Useita eri värejä! RAHI ALKAEN. Myös rahoituksella! Kotimainen Levon -runkosänky. Kotimainen Awa -kulmadivaani Tehtaan myymälä Myös rahoituksella! Heti mukaan! Useita eri värejä! RAHI ALKAEN 5 5 Raj.erä! Koko: 80x200cm. Petauspatja myydään erikseen. Levon -runkosänky 159 Awa -kulmadivaani Alk. 860 Veistäjänkatu

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

VAHVISTA TUOTEMERKKIÄ. asiakaskohtaisten hyllykourujen avulla

VAHVISTA TUOTEMERKKIÄ. asiakaskohtaisten hyllykourujen avulla VAHVISTA TUOTEMERKKIÄ asiakaskohtaisten hyllykourujen avulla KLASSISET HYLLYKOURUT KOURUMALLIT VAKIOVÄRIT Kirkas valkoinen musta MATALAPOHJAISET KOURUT Korkeille tai puolikorkeille tuotteille. KOURU, JOSSA

Lisätiedot

VALUE IN CARING VAIVATONTA JA TEHOKASTA ASENTOHOITOA

VALUE IN CARING VAIVATONTA JA TEHOKASTA ASENTOHOITOA VALUE IN CARING VAIVATONTA JA TEHOKASTA ASENTOHOITOA VAKAUS TURVALLISUUS RENTOUTUMINEN ALENTUNUT TONUS ALENTUNUT ÄRSYTYS PAREMPI LEVON JA UNEN LAATU PALAUTUMINEN PARANTUNUT RUOANSULATUS TEHOKKAAMPI PARANEMINEN

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

Naisten huippu mallisto

Naisten huippu mallisto Naisten huippu mallisto 2014 1 Naisten housut Kaksoiskiinnitys Takana jousto Kaksoiskiinnitys Takana jousto Tasku Monikäyttöiset taskut Tasku Monikäyttöiset taskut S687 Naisten Action-housut Housut on

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii patjalta ja patjakehikolta paljon. Patjamme testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat

Päivittäinen käyttö vaatii patjalta ja patjakehikolta paljon. Patjamme testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat Patjat Päivittäinen käyttö vaatii patjalta ja patjakehikolta paljon. Patjamme testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatu- ja kestävyysvaatimuksemme. Sen ansiosta

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove.

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Made to move L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Rajojen rikkominen on ollut pääperiaatteemme pitkään. Siitä tuli melkein symbolista,

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

TAMAR TERASSIMARKIISIT

TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR-MARKIISEILLA TERASSISI SAA UUDEN ILMEEN Tampereen Markiisi Oy -laadukas pohjoismainen Tamar-markiisit ovat tuttu näky suomalaisten kotien pihapiirissä ja liikehuoneistojen

Lisätiedot

Painehaavat Levabon tuotevalikoima sisältää ilmatäytteisiä yhden potilaan käyttöön tarkoitettuja tyynyjä

Painehaavat Levabon tuotevalikoima sisältää ilmatäytteisiä yhden potilaan käyttöön tarkoitettuja tyynyjä FI Stram Tiukka økonomi talous Pienet resurssit Painehaavat Levabon tuotevalikoima sisältää ilmatäytteisiä yhden potilaan käyttöön tarkoitettuja tyynyjä Hygieeninen Mukava Helppo Taloudellinen Hosp l ita

Lisätiedot

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Käyttöohje Suomi 7FI160188-02 Handy Tube -liukurulla pitkä Handy Tube -liukurulla lyhyt Handy Tube -liukurulla leveä Tuotekuvaus Tuote Malli Tuotenumero Koko

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

Somna Painopeitto KOOT JA PAINOT: AIKUISTEN PEITTO noin. LASTEN PEITTO noin. VAUVOJEN PEITTO noin PESUOHJE MATERIAALI JA SISÄLLYS:

Somna Painopeitto KOOT JA PAINOT: AIKUISTEN PEITTO noin. LASTEN PEITTO noin. VAUVOJEN PEITTO noin PESUOHJE MATERIAALI JA SISÄLLYS: TUOTTEET Somna Painopeitto Somna Painopeitto on kehitetty lievittämään levottomuutta, ahdistusta ja univaikeuksia. Sen teho perustuu tutkittuun tietoon painon rauhoittavasta vaikutuksesta. Peiton käyttö

Lisätiedot

Lonkan tekonivelleikkauksen jälkeen tarvittavat apuvälineet ja niiden käyttö

Lonkan tekonivelleikkauksen jälkeen tarvittavat apuvälineet ja niiden käyttö Lonkan tekonivelleikkauksen jälkeen tarvittavat apuvälineet ja niiden käyttö Apuvälineiden käytön tavoitteena on tukea kuntoutujan itsenäistä selviytymistä leikkauksen jälkeen. Leikattua alaraajaa saa

Lisätiedot

Istuintyynyt ja istuinjärjestelmät

Istuintyynyt ja istuinjärjestelmät Istuintyynyt ja istuinjärjestelmät Kiilatyyny musta/punainen/sininen (13.87 ) Tuotekoodi: DWB 16980010/20/30 Kiilaistuintyyny Pestävä puuvillapäällinen Värivaihtoehdot musta, punainen ja sininen 38 x 37

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

T U O T T E E T P R O D U C T S

T U O T T E E T P R O D U C T S TUOTTEET PRODUCTS TUOTTEIDEN VÄRIMALLIT / AVAILABLE PRODUCT COLOURS SISÄLLYS TABLE OF CONTENTS MUSTA / BLACK VALKOINEN / WHITE HARMAA / GRAY LAMINAATIN VÄRIMALLIT / LAMINATE COLOURS VÄRITÖN / NATURAL TARINAMME

Lisätiedot

Tehtävät. ravintoon liittyvät tehtävät 1 4. Opiskelijaelämä ja ruokailu. Oma ruokarytmini. Minkä haluaisin olevan toisin? Oletko tunnesyöjä?

Tehtävät. ravintoon liittyvät tehtävät 1 4. Opiskelijaelämä ja ruokailu. Oma ruokarytmini. Minkä haluaisin olevan toisin? Oletko tunnesyöjä? Tehtävät 1 ravintoon liittyvät tehtävät 1 4 Opiskelijaelämä ja ruokailu Pohdi, miten ruokailusi on muuttunut opintojen aloittamisen jälkeen. 2 Oma ruokarytmini Millainen on oma ruokarytmisi? Oletko huomannut

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

Vekkikaihtimet. Uniikki ilme persoonalliseen tyyliin. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Vekkikaihtimet. Uniikki ilme persoonalliseen tyyliin. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Vekkikaihtimet Uniikki ilme persoonalliseen tyyliin Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Uusi vekkileveys 32 mm luo voimakkaamman ja upeamman vaikutelman suurissa ikkunoissa. Vekkikaihtimet Kaihdin

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

syytä Twinson valita Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia Terassielämää

syytä Twinson valita Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia  Terassielämää 5 valita syytä Twinson Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia http://www.twinson.fi Terassielämää Tietoa terassin, parvekelattian ja laiturin rakentajalle Nykyaikainen ulko-oleskelutila rakennetaan

Lisätiedot

SELKEÄÄ JA HELPPOA UPEAA ERI VÄRIÄ

SELKEÄÄ JA HELPPOA UPEAA ERI VÄRIÄ SELKEÄÄ JA HELPPOA... 20 UPEAA ERI VÄRIÄ K by ids BABY 3-in-1 Lipaston etulevyt saatavana 20 eri värinä Valitse 20:stä ihanasta väristä PÖYTÄ Pöytä Matala tuoli Korkea tuoli Käännä MATALA TUOLI Käännä

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää.

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. V a a t e s ä i l y t y k s e n u u s i a i k a L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii patjoilta ja patjakehikoilta paljon. SULTAN-patjat ja -patjakehikot on testattu vaativissa testeissä, jotta ne olisivat

Päivittäinen käyttö vaatii patjoilta ja patjakehikoilta paljon. SULTAN-patjat ja -patjakehikot on testattu vaativissa testeissä, jotta ne olisivat SULTAN Päivittäinen käyttö vaatii patjoilta ja patjakehikoilta paljon. SULTAN-patjat ja -patjakehikot on testattu vaativissa testeissä, jotta ne olisivat tiukkojen laatu- ja kestävyysvaatimustemme mukaisia.

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

TAKUU JA HOITO-OHJEET.

TAKUU JA HOITO-OHJEET. TAKUU JA HOITO-OHJEET www.bellus.com Käyttöohje Bellus sohville Onnittelemme teitä uudesta Bellus sohvasta. Tämän ohjeen tarkoitus on antaa teille tietoa sohvan käytöstä ja hoidosta, sekä siihen liittyvästä

Lisätiedot

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka Ponychair Ponychair on alkuperäinen, kotimainen satulatuoli, jota kehittämässä ovat olleet mukana fysioterapeutit ja ergonomian asiantuntijat. Ponychair -tuolin ergonominen istuin ohjaa käyttäjää istumaan

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

Olemme työskennelleet todella paljon viimeiset vuodet Iso-Britanniassa, ja ollakseni rehellinen, työ on vielä kesken.

Olemme työskennelleet todella paljon viimeiset vuodet Iso-Britanniassa, ja ollakseni rehellinen, työ on vielä kesken. Purjeet ja riki Olemme kääntäneet tämän tekstin ruotsinkielisestä artikkelista. http://www.swe.magicmicro.org/e107_files/public/segeltips.pdf Ruotsalaiset ovat keränneet eri MM-sivustoilta artikkeleita,

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen ilot Koulun jälkeen rättipoikki, kotiin laahustin tien poikki. Ajattelin: voisin mennä nukkumaan, ihan vain hetkeksi torkkumaan. Sitten

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Kuvaston päävalikko Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Ajattele pystysuuntaisesti ja hämmästy mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Tämä puoli YLÖS Testaa Vertical tyyliä Tyylikäs, persoonallinen ja ainutlaatuinen 2 Testaa Vertical tyyliä Valitsitpa täysin

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi www.camp.fi Kyynär- ja kantapääsuoja Heelbo Elastinen sukka, jonka geelilevy suojaa kyynärpään ihoa ja ehkäisee hankaumien syntymistä. Tuotenro. Väri Koko Mitta Pakkaus 53600 Keltainen Small 15-20 cm Pari

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Takuuehdot löydät tästä vihkosesta.

Takuuehdot löydät tästä vihkosesta. Patjat Päivittäinen käyttö vaatii patjoilta ja patjakehikoilta paljon. Patjat ja -patjakehikot on testattu vaativissa testeissä, jotta ne olisivat tiukkojen laatu- ja kestävyysvaatimustemme mukaisia. Ne

Lisätiedot

Kalevala -Karhu. Sisältö

Kalevala -Karhu. Sisältö 2009 Sisältö Dyyni 3 Aalto 4 Koristetyynyt & Arte 5 Tweedy 6 Louhi & Pihla 7 Graniitti & Teema 8 Duuri & Velvet 9 Ruutu & Kerala 10 Paletti & Port 11 Pilvi 12 Raita 13 Royal Palace & Orient 14 Sali & Nepal

Lisätiedot

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD -verhotankojärjestelmä SARJAN OSAT Seinä-/kattokiinnike Verhotangonpidin Verhotanko Päätynupit Kulmaosa Yksinkertaista ja helposti muunneltavaa Verhoratkaisujen suhteen jokaisella

Lisätiedot

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alueen kalusteiden tulee olla julkisiin tiloihin soveltuvia ja tukevia. Vähimmäisvaatimukset Tuoli, T1, yksikkömäärä 24: Verhoilukangas leveys noin 570mm, istuinkorkeus

Lisätiedot

SUORAAN TEHTAALTA. Tehtaan myymälä MYYMÄLÄ TÄYNNÄ! UPEITA SOHVIA & SÄNKYJÄ. Kevään juhliin! KEVÄÄN KAMPANJA HINTA! SOHVA JA SÄNKY MITTOJESI MUKAAN!

SUORAAN TEHTAALTA. Tehtaan myymälä MYYMÄLÄ TÄYNNÄ! UPEITA SOHVIA & SÄNKYJÄ. Kevään juhliin! KEVÄÄN KAMPANJA HINTA! SOHVA JA SÄNKY MITTOJESI MUKAAN! Tehtaan myymälä SUORAAN Myös rahoituksella! TEHTAALTA Kevään juhliin! MYYMÄLÄ TÄYNNÄ! UPEITA SOHVIA & SÄNKYJÄ Kulmasohvia Divaanisohvia Modulisohvia Vuodesohvia 3-istuttavia 2-istuttavia 1-istuttavia Jenkkisänkyjä

Lisätiedot

Jatkuvaa kehitystä jo yli 10 vuoden ajan

Jatkuvaa kehitystä jo yli 10 vuoden ajan ORTOOSIRATKAISUJA RIIPPUNILKAN JA NILKAN INSTABILITEETIN HOITOON Jatkuvaa kehitystä jo yli 10 vuoden ajan 07 08 KIDDIEGAIT Dynaaminen nilkka-jalkaortoosi lapsille ComfortKIT/CoverSole Tarvikkeita 05 BLUEROCKER

Lisätiedot