Tammermatic Swanline Pesevimmät aineet autonpesuun puhtaasti parempaa bisnestä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tammermatic Swanline Pesevimmät aineet autonpesuun puhtaasti parempaa bisnestä"

Transkriptio

1 Tammermatic Swanline Pesevimmät aineet autonpesuun puhtaasti parempaa bisnestä

2 TammermaticSwanline paras pesutulos vuoden ympäri Tammermatic Swanline -autonpesuaineet takaavat loistavan puhtauden vuoden ympäri. Kaikkiin autonpesukoneisiin ja vedenkierrätysjärjestelmiin soveltuvat pesuaineet ovat paitsi tehokkaita, myös Joutsenmerkitysti ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. Paras pesuteho ja tyytyväiset asiakkaat tekevät autonpesusta kannattavaa nyt ja tulevaisuudessa. Laadun takana pitkäjänteinen kehitystyö Tammermatic on kehittänyt autonpesuaineita määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti vuodesta Vuosien aikana monikäyttöiset pesuaineet on kehitetty vastaamaan etenkin pohjoisen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin ja valikoimasta löytyykin sopiva vaihtoehto niin kevyeen kuin haastavaankin likaan. Ympäristömerkitty pesuainejärjestelmä Laadukkaiden autonpesuaineiden takana on pitkäaikainen yhteistyö kemikaalien raaka-ainetoimittajan AkzoNobelin kanssa. Pesuaineet sekoitetaan Tammermaticin omissa tuotantotiloissa yrityksen omien reseptien mukaan. Tammermatic Swanline -autonpesuaineet Esipesuun Harjapesuun Vahaukseen Hallinpesuun Raskaalle kalustolle Ma esipesuaine, vaahto ja harjashampoo pehmittävät ja irrottavat likaa auton pinnoilta heikentämällä lian ja pinnan välisiä kemiallisia sidoksia. Pro erityisesti talvikäyttöön soveltuva autonpesuaine irrottaa tehokkaasti tiukan lian myös vanteista. Insect erityisesti sisäänajoesipesujärjestelmiin suunniteltu esipesuaine puhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian, kuten hyönteisten jäämät. Wash säännölliseen pesuun soveltuva esipesuaine, vaahto ja harjashampoo. Soveltuvat myös raskaalle kalustolle. Foam antaa pesuun näkyvää pehmeyttä ja tehostaa esipesun vaikutusta. Foam Red/Blue/Yellow värillinen esipesuvaahto/vaahto lisää pesuhetkeen erityistä fiilistä ja showmeininkiä. Shampoo esipesuvaahto ja harjashampoo antavat pesuun näkyvää pehmeyttä ja tehostavat esipesun vaikutusta. Wa kuuma-, paine-, super- ja kuivausvaha takaavat optimaalisen kuivaustuloksen ja kiillon. Suojaa maalipintoja ja antaa kiiltoa. Wa Fresh/Wind/Flower/Garden hajustettu kuuma-, paine-, super- ja kuivausvaha tuovat pesuhetkeen tunnelmaa tuoksujen kautta. Lu kiillotus- ja vaahtovaha antavat pitkäaikaisen suojan ja kiillon maalipinnalle. Acid raskaan kaluston esipesuaine esipesun ensimmäiseen vaiheeseen, erikoisvanteiden esipesuun ja pesuhallien puhtaanapitoon Alkaline raskaan kaluston alkalinen esipesuaine ja harjashampoo. Levitetään kaksivaiheisessa esipesussa happaman esipesun päälle.

3 TammerChem tehoa autonpesubisnekseen Tammermaticin sopimusasiakkaana voit keskittyä itse pesuliiketoiminnan kehittämiseen ja pesujen myyntiin ja jättää muut huolet meidän harteillemme. Sopimusasiakkaanamme saat organisaatiomme täyden tuen ja turvan, joiden avulla varmistamme parhaan pesutuloksen ja korkean laadun. Asiantuntijamme opastavat sinua muun muassa oikeiden kemikaalien valintaan, pesuainemäärän kausisäätelyyn ja turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. TammerChem-sopimusasiakkaana sinun ei tarvitse ostaa autonpesuaineita ennalta varastoon, vaan toimitukset ja kulutussäädöt suoritetaan tarpeiden mukaan. Pesuaineet veloitetaan pesumäärän mukaan, vasta myytyjen pesujen jälkeen. Easybo helpompaa autonpesuaineiden käsittelyä Tammermatic Swanline -autonpesuaineet valmistetaan ja toimitetaan kasvavissa määrin supertiivisteinä, jotka säästävät rahaa kuljetus-, käsittely- ja varastointikustannuksissa. Perinteisten litran astioiden lisäksi kemikaaleja on saatavilla kätevissä ja helppokäyttöisissä EasyBo-pakkauksissa, jotka tekevät kemikaalien käsittelystä helppoa ja kevyttä. EasyBo on hanapakkauksen tapainen niin sanottu bag in bo -ratkaisu; pesuaine on pakattu kierrekorkilla ja sinetillä varustettuun kymmenen litran kaksikerrosmuovipussiin, joka on pakattu pahvilaatikkoon. Oman tyhjennystelineensä ansiosta pakkaus on helppo tyhjentää suurempiin astioihin, eikä pesuainetta pääse roiskumaan. Tyhjä pakkaus on kierrätettävissä normaalin sekajätteen ja pahvien mukana.

4 TammermaticSwanline HD raskaan kaluston puhtauteen Raskaan kaluston puhtaus on palveluntuottajalle imagokysymys, mutta puhtaudella on tärkeä merkitys myös energiankulutuksen näkökulmasta: suuriin ajoneuvoihin voi kertyä likaa satoja, jopa tuhansia kiloja. Täyden palvelun Tammermatic Group tarjoaakin laajan valikoiman myös erityisesti raskaan kaluston pesemiseen tarkoitettuja Swanline HD -pesuaineita ja -vahoja. Kiiltävä pinta helposti ja kustannustehokkaasti Eri käyttötarpeiden mukaan räätälöidyt raskaan kaluston pesuaineet takaavat loistavan puhtauden niin kuivassa pakkassäässä kuin kosteassa lämmössäkin. Pesuaineita voidaan laimentaa eri suhteissa eri kohteille, jolloin niin junat, linja- ja rekka-autot kuin tankki-, roska-, betoni- ja paloautot sekä maanpuolustusajoneuvot, traktorit ja maansiirtokalusto saavat kiiltävän pinnan helposti ja kustannustehokkaasti. Nopea pesu tehokkailla pesuaineilla nostaa kalliin kaluston käyttökapasiteettiastetta ja parantaa kannattavuutta.

5 Autonpesukone uuteen iskuun DIP-esipesujärjestelmällä Parhaan pesutuloksen kaikkiin autonpesukoneisiin takaa DIP-sisäänajoesipesujärjestelmä, jonka korkeat kaaret suihkuttavat itikanjäämille ja talvilialle tarkoitetut esipesuaineet auton pintaan jo sisäänajovaiheessa. Tämä lisää esipesuaineen vaikutusaikaa ja pesutehoa pidentämättä varsinaista pesuaikaa. Swanline Insect puhdistaa pinttyneetkin itikkatahrat Kesäkeleillä puhtaan auton takaa erityisesti hyönteisten jäämien liuottamiseen suunniteltu Tammermatic Swanline Insect -esipesuaine, jolla pinttyneetkin itikkatahrat puhdistuvat helposti, nopeasti ja Joutsenmerkityn ympäristöystävällisesti. Sisäänajoesipesujärjestelmä ja oikeat kemikaalivalinnat takaavat markkinoiden parhaan pesutuloksen, lisäävät asiakastyytyväisyyttä sekä kasvattavat liikevaihtoa, kannattavuutta ja pesun keskihintaa. Lisää kannattavuutta ShineLu-pesulla Nosta autonpesuliiketoimintasi uudelle tasolle ja tee nykyisistä pesuohjelmistasi entistä nopeampia, tehokkaampia, viimeistellympiä ja ennen kaikkea tuottavampia ShineLukestovahajärjestelmällä. ShineLu parantaa pesutulosta sekä lisää asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta. Kestovahajärjestelmän ansiosta pystyt lisäksi nostamaan pesujen keskihintaa ja kokonaisliikevaihtoa jopa 20 prosentilla. ShineLu-pesu sisältää kolme vaihetta: 1. DIP-sisäänajoesipesu suihkuttaa esipesuaineen jo sisäänajovaiheessa lisäten esipesuaineen vaikutusaikaa ja pehmentäen entistä tehokkaammin tiukkaa likaa. 2. Täydellinen pesu puhdistaa maalipinnat, alustan ja pyörät käyttäen pesukoneen kaikkia ominaisuuksia. 3. ShineLu-vahaus eheyttää ja ylläpitää maali-, kumi-, muovi- ja kromipintojen kuntoa ja suojaa säännöllisesti käytettynä maalipintaa. Se antaa myös kestävän suojan sään ja ympäristön vaikutuksia vastaan. ShineLu-vaha suojaa auton pintaa jopa viisi kertaa paremmin kuin tavanomainen kuumavahaus. Käsitelty pinta on myös helpompi pitää puhtaana, koska lika ei pinty kiinni erikoisvahattuun pintaan. Säännöllinen kestovahaus myös vahvistaa pinnoitusta. Tammermatic TyreShine viimeistelee pesutuloksen Tammermaticin kehittämä ja patentoima Tammermatic TyreShine -järjestelmä viimeistelee pesutuloksen ruiskuttamalla pyörään TyreShine-kemikaalin, joka palauttaa renkaiden alkuperäisen värin ja muodostaa renkaaseen kirkkaan ja likaa hylkivän kalvon. Käsittely vähentää renkaan haalistumista ja likaantumista sekä antaa kiillon, joka kestää olosuhteista riippuen parista päivästä jopa viikkoon. Puhdas ja kiiltävä auto ansaitsee kiiltävän renkaan. TyreShinen avulla parannat pesun lopputulosta, lisäät asiakastyytyväisyyttä sekä kasvatat keskihintaa ja liikevaihtoa.

6 Ota yhteyttä oman alueesi myyntiin ja kysy lisää kemikaaleistamme Raimo Laurila asiakkuusjohtaja p Jarkko Mustajärvi aluepäällikkö, Länsi- ja Pohjois-Suomi p Tapio Leppinen aluepäällikkö, Itä-Suomi p Tammermatic Oy Tesoman valtatie TAMPERE Asiakaspalvelu Kemikaalitilaukset Varaosatilaukset Huolto Faksi Sähköpostit:

Tammermatic Swanline Pesevimmät aineet autonpesuun puhtaasti parempaa bisnestä

Tammermatic Swanline Pesevimmät aineet autonpesuun puhtaasti parempaa bisnestä Tammermatic Swanline Pesevimmät aineet autonpesuun puhtaasti parempaa bisnestä TammermaticSwanline paras pesutulos vuoden ympäri Tammermatic Swanline -autonpesuaineet takaavat loistavan puhtauden vuoden

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa TAMMERMATIC T700 Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa Tammermaticin T700-sarja on kehitetty kokonaan uudenlaisen palveluliiketoiminnan perustaksi. Se tuottaa liikenneasemayrittäjille

Lisätiedot

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa TAMMERMATIC T700 Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa Tammermaticin T700-sarja on kehitetty kokonaan uudenlaisen palveluliiketoiminnan perustaksi. Se tuottaa liikenneasemayrittäjille

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

UUDEN SUKUPOLVEN WÜRTH PESUAINEET KAIKKEEN PUHDISTAMISEEN TEHOKKAAT TURVALLISET MONIPUOLISET

UUDEN SUKUPOLVEN WÜRTH PESUAINEET KAIKKEEN PUHDISTAMISEEN TEHOKKAAT TURVALLISET MONIPUOLISET UUDEN SUKUPOLVEN WÜRTH PESUAINEET KAIKKEEN PUHDISTAMISEEN TEHOKKAAT TURVALLISET MONIPUOLISET WÜRTH AUTONHOITOTUOTTEET WÜRTH TEHOPESU Monikäyttöinen luonto- ja käyttäjäystävällinen pesuainetiiviste Ajoneuvojen

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa?

Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa? Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa? Miten autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa? Liikekiinteistöjen välinen kilpailu asiakkaista ja pitkäaikaisista vuokralaisista on kovaa. Uusia moderneja

Lisätiedot

ROBOJET PESUKATU TUOTTAVAAN LIIKETOIMINTAAN

ROBOJET PESUKATU TUOTTAVAAN LIIKETOIMINTAAN ROBOJET PESUKATU TUOTTAVAAN LIIKETOIMINTAAN PESUKATU TUOTTAVAAN LIIKETOIMINTAAN Hyödynnä kysyntähuiput valitse RoboJet Nykyaikainen pesukatu RoboJetin pesutulos on huippuluokkaa. Kehittyneet pesumenetelmät

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

RAINBOW ULTIMA UUTTA PESUVOIMAA

RAINBOW ULTIMA UUTTA PESUVOIMAA RAINBOW ULTIMA UUTTA PESUVOIMAA RAINBOW ULTIMA Tammermatic Group Vahvat yhdessä Tammermatic Group on maailmanlaajuinen korkean teknologian yritys, joka valmistaa henkilöautojen, raskaan kaluston, linjaautojen,

Lisätiedot

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Puhdasta korkeapaineella Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Sisältö Luonnollisesti korkeapaineella s. 3 Miten korkeapainepesuri toimii s. 4 Käyttökohteet s. 5 Suomi Miten puhdistan sammaloituneet pihalaatat

Lisätiedot

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Harjoitus 7 Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Auton pesu on yksi tärkeimmistä auton säännölliseen huoltoon liittyvistä toimenpiteistä. Säännöllisellä pesulla ja kausivahauksilla auton maalipinta

Lisätiedot

Auton itsepalvelupesu on hyvää liiketoimintaa. Pese ympäristöystävällisesti. Saavuta haluamasi pesutulos. Hoida autoasi edullisesti

Auton itsepalvelupesu on hyvää liiketoimintaa. Pese ympäristöystävällisesti. Saavuta haluamasi pesutulos. Hoida autoasi edullisesti Auton itsepalvelupesu on hyvää liiketoimintaa Pese ympäristöystävällisesti Saavuta haluamasi pesutulos Hoida autoasi edullisesti Auton itsepalvelupesu erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin Itsepalvelupesukonsepti

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Harjattomien ja harjakoneiden Pesuaineet

Lisätiedot

METALLIEN PESUT PESUKONEILLA

METALLIEN PESUT PESUKONEILLA METALLITUOTTEIDEN MAALAUS KEMIALLISET ESIKÄSITTELYT METALLIEN PESUT PESUKONEILLA Copyright Isto Jokinen 1 METALLIPINTOJEN PESU Metallipinnan pesun tarkoituksena on poistaa pinnalta konversiokäsittelyä

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Poistaa pinttymät, jarrupölyn ja muut liikenneliat nopeasti ja tehokkaasti. Anna vaikuttaa ja huuhtele. Ikaclean

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Pesuaineluettelo Hyväksytyt pesuaineyhdistelmät

Pesuaineluettelo Hyväksytyt pesuaineyhdistelmät Sivu 1 (4) Pesuaineluettelo Hyväksytyt pesuaineyhdistelmät Tähän luetteloon on koottu voimassa olevat hyväksytyt pesuaineyhdistelmät. Luetteloa päivitetään tehtyjen hakemusten perusteella. Luettelossa

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

Prowash. CARe. uusi bisnes autoalan toimijoille. Tyytyväisemmät asiakkaat. Enemmän myyntiä. Uusi kannattava liiketoiminta

Prowash. CARe. uusi bisnes autoalan toimijoille. Tyytyväisemmät asiakkaat. Enemmän myyntiä. Uusi kannattava liiketoiminta CARe Prowash uusi bisnes autoalan toimijoille Tyytyväisemmät asiakkaat Enemmän myyntiä Uusi kannattava liiketoiminta 1 Autoliike pääsee tapaamaan asiakastaan harvoin Autoliikkeiden haasteena on, että heidän

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9 FINCHEM -teollisuuskemikaalit Finchem teollisuuskemikaalien tuoteperhe muodostaa yhtiön yhden vankan tukijalan. Valikoimamme kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaalitiivisteitä lähinnä

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Hygienia ja puhtaus Hygienia on aikuisen ja lasten henkilökohtaista hygieniaa sekä työympäristön-, lelujen ja elintarvikkeiden puhtautta. Hygienian tehostaminen päivähoidossa

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET DIHR AX151 pesukone on monipuolinen ratkaisu erilaisiin pesutarpeisiin. Koneen voi asentaa toimimaan vasen- tai oikeakätisesti. Myös lisävarusteet voi kiinnittää koneen

Lisätiedot

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS METALLITUOTTEIDEN MAALAUS PINNALLA 2. 27.3.2014 Isto Jokinen 1 MAALAUKSEN TAVOITE Kaikkia tuotteita maalataan haluttaessa muuttaa niiden pinnan sävyä ja kiiltoa ja parannettaessa pinnan pitämistä puhtaana.

Lisätiedot

SUOMALAINEN PAKKAUSALAN AMMATTILAINEN

SUOMALAINEN PAKKAUSALAN AMMATTILAINEN SUOMALAINEN PAKKAUSALAN AMMATTILAINEN SISÄLLYS 1 Metalpak Oy:n esittely 3 Teknokemian kartioastiat 4 Elintarvikepakkaukset 5 Erikoispakkaukset 6 Kannet 7 Painokansiastiat 8 Kannen suljentalaitteet SUOMALAINEN

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

Pesuaineluettelo Hyväksytyt pesuaineyhdistelmät

Pesuaineluettelo Hyväksytyt pesuaineyhdistelmät Sivu 1 (5) Pesuaineluettelo Hyväksytyt pesuaineyhdistelmät Tähän luetteloon on koottu voimassa olevat hyväksytyt pesuaineyhdistelmät. Luetteloa päivitetään tehtyjen hakemusten perusteella. Luettelossa

Lisätiedot

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa Hygieniapalvelut Puhdasta priimaa Valitse HYGIENIA- TUOTTEEMME ja pidät wc- ja pesutilat helposti siisteinä aamusta iltaan! 2 Jätä hyvästit jätteelle! Mitä vähemmän jätettä, sen parempi! Ympäristöystävällisestä

Lisätiedot

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ!

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! UUSI VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. www.schwarzkopfpro.com VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. Vaalennus-, raidoitus- ja värjäyspalvelut ovat jokaisen parturi-kampaamon

Lisätiedot

PUHTAASTI PAREMPI PINTA

PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA HYVÄ ASIAKAS: Tarjoamme teille uudenlaista pinnoitusta tiloihinne puhtaanapitoa ja hygieenisyyttä helpottamaan. Suomalaisen nanoteknologian huipputuotteilla

Lisätiedot

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Flow-Jet pesukone malli VFT

Flow-Jet pesukone malli VFT Flow-Jet pesukone malli VFT Valmistamme yksi- ja kaksivaiheisina vakioyksikköinä Vakioyksiköitä voidaan helposti kytkeä yhteen muodostamaan tarvittava monivaiheinen pesulinja. Erillinen kuivausyksikkö

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI. Hyvinvoiva lapsi. Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa

ROVANIEMEN KAUPUNKI. Hyvinvoiva lapsi. Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa ROVANIEMEN KAUPUNKI Hyvinvoiva lapsi Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa Varhaiskasvatuspalvelut 2015 Työryhmä: Ahlsved Matias, tartuntataudeista vastaava hoitaja, Rovaniemen kaupunki

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

Kunnon välineillä siivous sujuu

Kunnon välineillä siivous sujuu Kunnon välineillä siivous sujuu Siivoaminen on tärkeää näkymätöntä työtä, jonka ansiosta pinnat pysyvät hyvinä, viihtyvyys lisääntyy, eivätkä mikrobit pääse lisääntymään. Jotta siivoustyö sujuisi mahdollisimman

Lisätiedot

AUTONPESU, TOIMI NÄIN: ALUSTA- JA MOOTTORIPESU AUTOSHAMPOO SISÄOSIEN KIILLOTUS LASIEN PUHDISTUS PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS JA VAHAUS LISÄVARUSTEET

AUTONPESU, TOIMI NÄIN: ALUSTA- JA MOOTTORIPESU AUTOSHAMPOO SISÄOSIEN KIILLOTUS LASIEN PUHDISTUS PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS JA VAHAUS LISÄVARUSTEET AUTONPESU, TOIMI NÄIN: JOKAISESSA VAIHEESSA KÄSITELLÄÄN AUTO JOKA PUOLELTA JA EDETÄÄN SEURAAVAAN VAIHEESEEN. 1. Suihkuta vannepesuaine kaikkiin vanteisiin. 2. Suihkuta kylmärasvanpoistoaine, joka irroittaa

Lisätiedot

VÄLINEHUOLTAJAN AMMATTITUTKINTO TUTKINTOSUORITUKSEN ARVIOINTI

VÄLINEHUOLTAJAN AMMATTITUTKINTO TUTKINTOSUORITUKSEN ARVIOINTI PAKOLLISET OSAT: 2 PUHDISTAMINEN JA DESINFEKTIO NÄYTTÖYMPÄRISTÖ/ YMPÄRISTÖT Aseptisesti työskenteleminen noudattaa hyviä sairaalahygieniatapoja sekä aseptista työjärjestystä edeten puhtaasta likaiseen

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

Ikimuistoinen ateria

Ikimuistoinen ateria TUOTEKUVASTO KONEELLINEN ASTIANPESU Menestystä lautasella Asiakas muodostaa mielipiteensä ruokailukokemuksesta paitsi tarjoamasi ruoan myös astioiden ja ruokailuvälineiden puhtauden mukaan. Koneellisen

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

LAJITTELUOHJEET. Pienasema Keravan kierrätysmateriaalin tuotantolaitos Karhuntassuntie 59 04260 Kerava

LAJITTELUOHJEET. Pienasema Keravan kierrätysmateriaalin tuotantolaitos Karhuntassuntie 59 04260 Kerava LAJITTELUOHJEET Pienasema Keravan kierrätysmateriaalin tuotantolaitos Karhuntassuntie 59 04260 Kerava Puh. 010 636 7000 (yritykset) 010 636 5000 (kuluttajat) Sähköinen asiointi: www.lassila-tikanoja.fi/asioi

Lisätiedot

Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk

Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk Hyviä käytänteitä ja huomioitavia asioita astianpesuprosessissa Tuottava ja tehokas ammattikeittiö hanke Merja Ylönen/Xamk Astianpesu Tarkoitus Puhtaat ja kuivat astiat > mikrobimäärä alhainen Tärkeä osa

Lisätiedot

Prowashin raskaan kaluston pesukoneet

Prowashin raskaan kaluston pesukoneet Prowashin raskaan kaluston pesukoneet Pese paremmin Säästä kustannuksia Lisää tuottoja Raskas kalusto voidaan pestä kustannustehokkaasti ja hyvin Hyötyajoneuvon omistajalle puhdas ajoneuvo on paras käyntikortti.

Lisätiedot

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle 1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle TrendyNailWraps kynsikalvot on valmistettu yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle joka on niin kestävä että sen päälle voidaan karhentamisen jälkeen

Lisätiedot

Alcoa Tarvikeluettelo. Eurooppa, versio 2

Alcoa Tarvikeluettelo. Eurooppa, versio 2 Alcoa Tarvikeluettelo Eurooppa, versio 2 PUHDISTUSTUOT- TEET ALclean 1 litran pullo GAXALC001SFD Pesuaine alumiinivanteille. Irrottaa levyjarrupölyn. Poistaa hapettumat ja säilyttää kiillon. Parhaan tuloksen

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 31/13 LIITE 2 1 KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 17.09.2013

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 31/13 LIITE 2 1 KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 17.09.2013 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 31/13 LIITE 2 1 Tuoteryhmä A VALINTAKRITEERIT: Siivousaineet, Pintadesinfektioaineet, instrumenttien pesuaineet, henkilöhygienia (käsien- ja ihonpesunesteet,

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Klippanin kätevä suomalainen turvaistuin kaiken ikäisille lapsille

Klippanin kätevä suomalainen turvaistuin kaiken ikäisille lapsille Lehdistötiedote 18.11.2011 Klippanin kätevä suomalainen turvaistuin kaiken ikäisille lapsille Klippanin uusi lasten turvaistuin Triofix on markkinoiden monipuolisin: pienin säädöin se muuntuu sopivaksi

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat haarukkatrukit Kunnossapito Työstökonehuolto MATERIAALINHALLINTA Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon 2 Konecranes Agilon

Lisätiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot TASKI swingo 1255 B UUTUUSTIEDOTE TASKI swingo 1255 Maaliskuu 2010 Pekka Kokko TASKI swingo 1255 perustiedot 1.1 Koneen profiili: Teoreettinen suoritusteho* : Työleveys Säiliötilavuus, puhdas/likavesi

Lisätiedot

YLITEIPPAUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET

YLITEIPPAUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET Erottautuminen, yksilöllisyys, estetiikka ja käytännöllisyys. Nämä ovat sanoja, jotka meidän mielestämme liittyvät parhaiten työmme tarkoituksiin. Esimerkiksi autoteippaukset

Lisätiedot

Erilliset ohjelmapaketit

Erilliset ohjelmapaketit Erilliset ohjelmapaketit Baby Eco Home XL Hygiene & Kids Medic fi-fi M.-Nr. 09 579 560 Sisällysluettelo Ohjelmien valinta...3 Ohjelmapaketit...4 Linkous...5 Ohjelmanvalintataulukko...6 Ohjelman kulku...10

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

BianCoat B (B-BC-101b/bm)

BianCoat B (B-BC-101b/bm) B BianCoat B (B-BC-101b/bm) Pinnat ovat keskeisessä asemassa kaikissa ympäristöissä joissa elämme ja työskentelemme; ne ympäröivät meitä kaikkialla. Pintojen yksilöllinen visuaalinen ilme ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan maksimi

Lisätiedot

Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa

Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Oikeilla kemikaalivalinnoilla voidaan parantaa prosessien tehokkuutta, lopputuotteen laatua sekä käyttäjien ja materiaalien

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT Rengas, jolla pääset pidemmälle N 7 44 E 98 46 TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 27 SUV-/4X4-RENKAAT SIVU 28 JAKELUAUTON

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 -

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Keraamisten laattojen pesemisestä yleisesti Asennuksen jälkeinen pesu Käyttöönotto puhdistus Säännöllinen puhdistus Tahranpoisto

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot