Nopeaa. Erittäin nopeaa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nopeaa. Erittäin nopeaa."

Transkriptio

1

2 BLIZZARD POWER HITCH 2 -järjestelmässä lumiaura kiinnitetään hydraulisesti ajoneuvon alustaan. Se mahdollistaa erittäin nopean asennuksen ilman lukitusvipuja, kääntökahvoja tai käsien sotkemista. Näin helppoa se on: Liitä ensin sähköpistokkeet yhteen. Käännä sitten kytkintä, jolloin vetovarsi lukitsee työntöpalkin takaosan ja vetää lumiauran suoraan linjaan ajoneuvon alustan kanssa. Lumiaura kiinnittyy ajoneuvoon kahdella jousisokalla. Siinä kaikki! Nopeaa. Erittäin nopeaa.

3 Lumiauroja ammatikseen kuljettavat tunnustavat, että BLIZZARD - lumiaurat ovat huippuluokan tuoteinnovaatioita, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan monipuolisuuden, tuottavuuden ja kannattavuuden. Blizzard erottautuu lumiaurateknologian johtajaksi esimerkiksi näillä tuotteillaan: POWER PLOW alan ensimmäinen lumiaura, jota voi säätää ja jonka siivekkeitä voi laajentaa hydraulisesti sekä ainutlaatuinen SPEEDWING ainutlaatuisen helppokäyttöinen moniasentoinen lumiaura, joka säätää automaattisesti auran kulmaa maksimiauraustehon saavuttamiseksi. Blizzard valmistaa myös täyttä valikoimaa erittäin tehokkaita raskaita ja kevyitä alueauroja, jotka sopivat monenlaisiin ajoneuvoihin.

4 Valitse jokin siivekkeiden neljästä perusasennosta: Kompakti asento, WIDE PASS -asento, BUCKET BLADE -asento (kauha) tai vinoaurausasento. Kompakti suora terä WIDE PASS -laajennettu suora terä BUCKET BLADE -kauhatila Vinoaurausasento BLIZZARD POWER PLOW on aito säädettävillä siivikkeillä varustettu lumiaura, jossa auran leveyttä voidaan hydraulisesti laajentaa painiketta koskettamalla, ja näin saada aura tehokkaasti vastaamaan kutakin auraustilannetta.

5 VINOAURAUS TYYPILLINEN V-AURA POWER PLOW -UMIAURA 140 cm 250 cm Kun siivekkeiden kulmaksi on valittu vinoauraus, ensinnä kulkeva siiveke suuntaa enemmän lunta auraan, jolloin sitä ei pääse leviämään ympäriinsä ja jolloin auran koko leveys tulee tehokkaaseen hyötykäyttöön koko sen leveydeltä jokaisella pyyhkäisyllä. Mitoissa verrataan 250 cm V-auraa BLIZZARD- malliin KULMAUSTOIMINTO V-AURA 210 cm Kauha-asennossa V-aura ei pysty olemaan kulmassa, joten lumi leviää, kun aurataan kulmissa. POWER PLOW -lumiaura sen sijaan pystyy olemaan täysin kulmassa kauha-asennossa, jolloin se pystyy pitelemään täyttä lumikuormaa, kun työskennellään kulmissa tai kun esteitä muutoin on paljon. 280 cm POWER PLOW -LUMIAURA

6 BLIZZARD POWER PLOW -LUMIAURAN TEKNISET TIEDOT 4000TR 8611TR 8100TR 8611SS 810SS Auran leveys (KOMPAKTI) Auran leveys (wide pass ) Auran leveys (BUCKET BLADE ) Aurauleveys täydessä kulmassa* 3000/360/ /300/ /275/ /315/ /275/250 Auran korkeus Terän/siivekkeen tiheys 2,5/4,0 2,5/4,0 2,0/2,5 2,5/4,0 2,0/2,5 Auran terä 16 x x x x x 152 Siivekkeen teräosa 12 x x x x x 255 Vahvistuskaaret Terän vääntölaatikko Laukaisujouset 6 Jatke 6 Jatke 4 Jatke 6 Jatke 4 Jatke Auran kengät (säädettävät) Teräs/Valurauta Teräs/Valurauta Teräs/Valurauta Teräs/Valurauta Teräs/Valurauta Kiinnitys mta/univ./p.h. mta/univ./p.h. mta/univ./p.h. Univ. Univ. Auran paino** (kg) Ajoneuvosovellukset Traktori hp Pyöräk ton Pickup > 5,5 ton Traktori hp Pyöräk ton Pickup (PP) > 3,5 ton Traktori (TR) hp Pyöräk. (TR) 4-6 ton Liukuohjaavat mallit, 680 kg min. nostokyky Liukuohjaavat maallit, 450 min. nostokyky * Tieto terän leveydestä täydessä kulmassa mainittu KOMPAKTILLE sekä WIDE PASS- ja BUCKET BLADE -asennolle (kauha) tässä järjestyksessä. **Auran paino (PP/SS) ei sisällä HYDRAULISIIVEKKEIDEN JATKEET: Kutakin siivekettä voidaan käyttää ja asettaa erikseen auranterän leveyden ja kestokapasiteetin maksimoimiseksi. Siivekkeen teräosan kulumisen päätylevy on vakiona. LIUKULAATIKKORAKENNE: Molemmat hydraulisiivekkeiden jatkeet liukuvat sivusuuntaisesti. Vahvistettu rakennekanava mahdollistaa erinomaisen lavan vääntövoiman, jotta vältetään vääntyminen raskaissa kuormituksissa. KOKOLAUKAISULLINEN AURAMALLI: Suojelee ajoneuvoa ja lumiauran osia, jos vahingossa osutaan piilossa oleviin esteisiin. YHTÄJAKSOISESTI HITSATTU AURA: Lisävahvuutta. 16 x 152 mm AURAN TERÄ: Puhdasta aurausjälkeä. VANKKA A-RUNKORAKENNE: Erikoisalamme kulmakivi POWER HITCH -järjestelmä on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita. Jykevä A-runkorakennemallimme tukee hydraulijärjestelmää ja kiinnittää lumiauran ajoneuvon alustaan. SUOJATUT HYDRAULIKOMPONENTIT: Hydraulikomponentit on suojattu kestävin muovisuojuksin ja ne on kiinnitetty alas, jotta ilma pääsee virtaamaan esteettä ajoneuvon jäähdytysjärjestelmään. POLTETTU JAUHEMAALIPINTA: Esikäsitellyt ja monivaiheisesti pestyt teräsosat on tasaisesti jauhemaalattu kulumisen ja korroosion estämiseksi. AINUTLAATUINEN POWER HITCH -KIINNITYSJÄRJESTELMÄ: Se on helppo ja nopea.

7 POWER GRIP -käsiohjain (kuvassa) tai kompakti ohjainsauva on saatavilla malleille 8100PP ja 86110LP. MTA = TYÖKALUKIINNIKE UNIV. = UNIVERSAALI P.H. = POWER HITCH alustaa eikä kiinnitysadapteria. Liukuohjattavissa kuormaajissa käytettäviksi saatavilla on kaksi POWER PLOW -mallia, jotka saavat virtansa liukuohjattavan kuormaajan vakiolisähydrauliikasta. Kuvassa malli 8100PP Painikkeen painalluksella BLIZZARD POWER PLOW -lumiaura muuntuu hydraulisesti vastaamaan täydellisesti kaikenlaisia olosuhteita ja näin ollen se suoriutuu aikaa säästävästi jokaisella työmaalla.

8 Suoraan eteenpäin aurausta varten molemmat siivekkeet ovat kääntyneinä eteenpäin ja kauha-asento on automaattisena oletuksena, jotta lumentyöntö- ja kasauskapasiteetti olisi mahdollisimman suuri. Jos käytettäväksi on valittu vinoauraus, urasiiveke taittuu taakse auran mukaisesti ja ensinnä kulkeva siiveke säilyttää eteenpäin olevan asentonsa suuremman lumimäärän kahmaisemiseksi, lumen leviämisen vähentämiseksi ja koko lavan käytön mahdollistamiseksi. Vinoauraus oikealle Kauha-asento Vinoauraus vasemmalle Blizzard Exclusive SPEEDWING -aurassa on siivekkeet, jotka ovat automaattisesti kulmassa joko eteen- tai taaksepäin terän asennon mukaisesti, jotta auraustehokkuus on mahdollisimman suuri. BLIZZARD SPEEDWING on kustannustehokas moniasentoinen lumiaura, jota on yhtä helppo käyttää kuin suoraa terää.

9 BLIZZARD SPEEDWING -LUMIAURAN TEKNISET TIEDOT 760TR/sw 8600TR/sw Auran leveys Aurausleveys täydessä kulmassa Terän korkeus POWER GRIP -käsiohjain (kuvassa) tai kompakti ohjainsauva on saatavilla mallille 8600sw. Auran/siivek. tiheys (mm) Vahvistuskaaret Auran terä (1080) 10 x x 152 Auran vääntölaatikko Laukaisujouset 3 jatke 4 jatke Auran kengät (säädettävät) Teräs/Valurauta Teräs/Valurauta MTA = TYÖKALUKIINNIKE P.H. = POWER HITCH Kiinnitys Auran paino* (kg) mta/p.h. 380/270 mta./p.h. 450/370 Ajoneuvosovellukset Pickup (sw) > 2 ton Traktori (TR) hp Pyöräk. (TR) 2-3 ton Pickup > 2,5 ton Traktori hp Pyöräk. 3-5 ton *Plow weight does not include undercarriage or mount adaptor. Kuvassa malli 8600sw YHTÄJAKSOISESTI HITSATUT 6 mm PAKSUISET AURAN VAHVISTUSKAARET: Suovat vertaansa vailla olevan vahvuuden ja lujuuden. VANKAT KIERREJOUSET: Vaimentavat iskuja, jos osutaan reunakiveyksiin tai kaivonkansiin. JOUSITOIMINEN MEKAANINEN SIIVEKEMALLI: Asemoi siivekkeet automaattisesti, jotta auraus olisi mahdollisimman optimaalista. YHTÄJAKSOISESTI HITSATTU AURA: Lisävahvuutta. VÄÄNTÖLAATIKKORAKENNE: Mahdollistaa vertaansa vailla olevan vääntöä vastustavan lujuuden, jotta lapa ei vääntyisi ankarissa aurausolosuhteissa. SUOJATUT HYDRAULIKOMPONENTIT: Hydraulikomponentit on suojattu kestävin muovisuojuksin ja ne on kiinnitetty alas, jotta ilma pääsee virtaamaan esteettä ajoneuvon jäähdytysjärjestelmään. POLTETTU JAUHEMAALIPINTA: Esikäsitellyt ja monivaiheisesti pestyt teräsosat on tasaisesti jauhemaalattu kulumisen ja korroosion estämiseksi. AINUTLAATUINEN POWER HITCH -KIINNITYSJÄRJESTELMÄ: Se on helppo ja nopea.

10 YHTÄJAKSOISESTI HITSATTU 6 mm PAKSUINEN AURA, JOSSA KUUSI VAHVISTUSKAARTA: Lisävahvuutta ja -suorituskykyä. VANKKA A-RUNKORAKENNE: Erikoisalamme kulmakivi POWER HITCH -järjestelmä on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita. Jykevä A-runkorakennemallimme tukee hydraulijärjestelmää ja kiinnittää lumiauran ajoneuvon alustaan. SUOJATUT HYDRAULIKOMPONENTIT: Hydraulikomponentit on suojattu kestävin muovisuojuksin ja ne on kiinnitetty alas, jotta ilma pääsee virtaamaan esteettä ajoneuvon jäähdytysjärjestelmään. KOKOLAUKAISULLINEN AURAMALLI: Vankat kierrejouset vaimentavat iskuja, jos osutaan reunakiveyksiin tai muihin esteisiin. LEVEÄ AURAMALLI: Työntää lunta kauemmas eteen ja sivuille toisin sanoen siirtää lunta tehokkaasti ja nopeasti polttoaineen säästämiseksi ja kulumisen vähentämiseksi. POLTETTU JAUHEMAALIPINTA: Esikäsitellyt ja monivaiheisesti pestyt teräsosat on tasaisesti jauhemaalattu kulumisen ja korroosion estämiseksi. POWER GRIP -KÄSIOHJAUS: Mahdollistaa helpon ja tarkan terän ohjauksen. Saatavilla on myös ohjaussauvaohjaus. AINUTLAATUINEN POWER HITCH -KIINNITYSJÄRJESTELMÄ: Se on helppo ja nopea. BLIZZARD HD -alueaurat on suunniteltu mahdollistamaan erinomainen suorituskyky vaativimmissakin olosuhteissa. Niitä on saatavilla 230, 245, 260 ja 275 cm levyisinä. HD -ALUEAURAT

11 BLIZZARD HD -ALUEAURAMALLIEN TEKNISET TIEDOT 7600HD 8000HD 8600HD 9000HD Auran leveys Aurausleveys täydessä kulmassa Auran korkeus Auran tiheys (mm) 2,0 2,0 2,0 2,0 Vahvistuskaaret 6 Vertical Auran terä (1080) 13 x x x x 152 Auran vääntölaatikko Laukaisujouset 4 Jatke 4 Jatke 4 Jatke 4 Jatke Auran kengät (optio) Valurauta Valurauta Valurauta Valurauta Kiinnitys Power Hitch Power Hitch Power Hitch Power Hitch Auran paino* (kg) Ajoneuvosovellukset 4x4 pickup -autot 2,0 ton 4x4 pickup -autot 2,5 ton 4x4 pickup -autot 2,5 ton 4x4 pickup -autot 2,5 ton **Auran paino ei sisällä alustaa eikä kiinnitysadapteria. Kuvassa malli 9000HD Eteenpäin laajennettu auramalli työntää lunta kauemmas eteen ja sivulle, mikä säästää itseltäsi aikaa ja ajoneuvoasi kulumiselta. Aggressiivisen asetuskulman, optimoidun terän roottorin ja aikaa säästävän POWER HITCH -järjestelmämme ansiosta käytössäsi on luja alueaura.

12 7600LT / 8000LT ALUEAURAT 230 & 245 cm -lumiaurat. Sopivat useimpiin puolitonnisiin ajoneuvoihin. Ominaisuuksia ovat muiden muassa leveä aura, jotta lumentyöntöominaisuus olisi parempi; kestävät, yhtäjaksoisesti hitsatut saumat; kätevä valotorni, joka lähtee irti yhdessä lumiauran kanssa; sekä parannettu POWER HITCH -järjestelmä. Model 7600LT optionaler hinterer Schürfkante ist abgebildet. Vankat 230 ja 245 cm -alueaurat ovat ihanteellisia urakkakäyttöön. LT -ALUEAURAT

13 BLIZZARD LT -ALUEAURAMALLIEN TEKNISET TIEDOT Auran leveys Aurausleveys täydessä kulmassa Auran korkeus Auran tiheys (mm) Vahvistuskaaret Auran terä (1080) Auran vääntölaatikko Laukaisujouset Kiinnitys Auran paino* (kg) Ajoneuvosovellukset 7600LT , x Power Hitch 210 4x4 pickup -autot 2 ton 8000LT , x Power Hitch 215 4x4 pickup -autot 2 ton *Auran paino ei sisällä alustaa eikä kiinnitysadapteria. suojattu kestävin muovisuojuksin ja ne on kiinnitetty alas, jotta ilma pääsee virtaamaan esteettä ajoneuvon jäähdytysjärjestelmään. KOKOLAUKAISULLINEN AURA: Auraa turvallisemmin kokolaukaisullisella auramallillamme. Se suojaa ajoneuvoa ja lumiauran osia vaurioitumiselta, jos vahingossa osutaan reunakiveyksiin tai muihin esteisiin. LEVEÄ AURAMALLI: Työntää lunta kauemmas eteen ja sivuille toisin sanoen siirtää lunta tehokkaasti ja nopeasti polttoaineen säästämiseksi ja kulumisen vähentämiseksi. VÄÄNTÖLAATIKKORAKENNE: Mahdollistaa vertaansa vailla olevan vääntöä vastustavan lujuuden, jotta lapa ei vääntyisi ankarissa aurausolosuhteissa. YHTÄJAKSOISESTI HITSATTU 1,5 mm AURA, JOSSA KUUSI VAHVISTUSKAARTA: Lisävahvuutta. AURASSA 10 x 152 mm TERÄ: Puhdasta aurausjälkeä. KESTÄVÄ A-RUNKORAKENNE: A-rungot on valmistettu erittäin vahvasta teräs- ja neliöputkesta. Kaikissa lumiauraan kiinnitetyissä komponenteissa on käytetty laadukasta päällystettyä rautaa ja kovitettuja sokkia, jotta ne olisivat korroosion kestäviä. SUOJATUT HYDRAULIKOMPONENTIT: Hydraulikomponentit on POLTETTU JAUHEMAALIPINTA: Esikäsitellyt ja monivaiheisesti pestyt teräsosat on tasaisesti jauhemaalattu kulumisen ja korroosion estämiseksi. POWER GRIP -KÄSIOHJAUS: Mahdollistaa helpon ja tarkan terän ohjauksen. Saatavilla on myös ohjaussauvaohjaus. VALINNAINEN TAKAVETOREUNA: Jotta jälki myös takana olisi puhtaampaa. AINUTLAATUINEN POWER HITCH -KIINNITYSJÄRJESTELMÄ: Se on helppo ja nopea.

14 BLIZZARD LT -ALUEAURAMALLIT MAASTUREIHIN JA PICKUP -AUTOIHIN 720LT 680LT Auran leveys Aurausleveys täydessä kulmassa Auran korkeus Auran tiheys (mm) 1,5 mm 15 mm Vahvistuskaaret 4 4 Auran terä (1080) 6 x x 130 Auran vääntölaatikko Laukaisujouset 4 Jatke 4 Jatke Auran kengät Teräs Teräs Kiinnitys Power Hitch Power Hitch Auran paino* (kg) Nämä terämallit sisältävät pikaliitäntäisen valotornin ja matalaprofiiliset halogeeniajovalot. *Auran paino ei sisällä alustaa eikä kiinnitysadapteria. YHTÄJAKSOISESTI HITSATTU 1,5 MM AURA, JOSSA NELJÄ VAHVISTUSKAARTA AURASSA 6 x 130 MM TERÄ KESTÄVÄ A-RUNKORAKENNE SUOJATTU HYDRAULIIKKA- JÄRJESTELMÄ POLTETTU JAUHE- MAALIPINTA POWER GRIP -KÄSIOHJAUS KOKOLAUKAI- SULLINEN AURA LEVEÄ AURAMALLI VÄÄNTÖLAATIKKO- RAKENNE LT -ALUEAURAT Kaksi pienintä suoraa teräämme, mallit 720LT ja 680LT, on tarkoitettu kompakteihin pick-up-autoihin ja kaupunkimaastureihin. Kaikki kevyet terät on suunniteltu vankoiksi, jotta niillä olisi omassa luokassaan vertaansa vailla oleva auraustehokkuus ja jotta ne olisivat erityisen kestäviä. Myös useimmille hyötyajoneuvoille on saatavilla kiinnittimiä.

15 HÄTÄVARAPAKKAUS RAPID ACTION -HYDRAULINESTE JALUSTAKIINNITYS ALUEAUROJEN OHJAUSSAUVAN IKKUNAAN KIINNITYSTELINE KORJAUSMAALI ALUEAUROJEN KUMINEN LUMENOHJAUSLEVY POWER PLOW KUMINEN LUMENOHJAUSLEVY SIIPIPROFIILI RASKAIDEN SIIVEKKEIDEN TERÄT REIKÄTERÄ POLAR EDGE POLYURETAANITERÄ KESKUSHYDRAULIIKAN LISÄPUTKET Anna aurasi toimia täydellä tehollaan aitoja BLIZZARD-osia ja -lisävarusteita käyttäen.

16 Kangastie 9, FIN Pietarsaari Oy HillTip Ab Kangastie 9 FIN Pietarsaari FINLAND Puhelin +358 (0) Faksi: +358 (0) info@ hilltip.fi Blizzard reserves the right under its product improvement policy to change construction or design details and furnish equipment when so altered without reference to illustrations or specifications used. Blizzard or the vehicle manufacturer may require or recommend optional equipment for snow removal. Do not exceed vehicle ratings with a snowplow. This product is manufactured under the following U.S. patents 4,999,935; 5,420,480; 5,638,618; 5,899,007; 6,178,669; 6,253,470; 6,276,076; 6,393,737; 6,408,549; 6,412,199; 6,442,877; 6,615,513; 7,134,227; RE35,700; CAN patents 2,060,425; 2,184,922; 2,229,783; 2,259,508; 2,358,145; 2,358,354; 2,446,195; and other patents pending. Blizzard offers a limited warranty for all snowplows and accessories. See separately printed page for this important information. The following are registered ( ) or unregistered ( ) trademarks of Douglas Dynamics, L.L.C.; BLIZZARD, BLIZZARD POWER PLOW, BUCKET BLADE, POWER HITCH, POWER GRIP, POWER PLOW, SPEEDWING, STROM SEEKER, WIDE PASS Douglas Dynamics, L.L.C. All rights reserved. Printed in the FINLAND Form No

Lumiauroja ammatikseen kuljettavat tunnustavat, että BLIZZARD - lumiaurat ovat huippuluokan tuoteinnovaatioita, jotka tarjoavat vertaansa vailla

Lumiauroja ammatikseen kuljettavat tunnustavat, että BLIZZARD - lumiaurat ovat huippuluokan tuoteinnovaatioita, jotka tarjoavat vertaansa vailla Lumiauroja ammatikseen kuljettavat tunnustavat, että BLIZZARD - lumiaurat ovat huippuluokan tuoteinnovaatioita, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan monipuolisuuden, tuottavuuden ja kannattavuuden.

Lisätiedot

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta.

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta. LP-8 Spreader Paranna liukkaudentorjunnan tehokkuutta Blizzard LP-8 Tailgate -levittimellä, joka on takanäkyvyyden parantamiseksi malliltaan matalaprofiilinen ja jonka kapasiteetti on 225 litraa, jotta

Lisätiedot

Nopeaa. Erittäin nopeaa.

Nopeaa. Erittäin nopeaa. BLIZZARD POWER HITCH 2 -järjestelmässä lumiaura kiinnitetään hydraulisesti ajoneuvon alustaan. Se mahdollistaa erittäin nopean asennuksen ilman lukitusvipuja, kääntökahvoja tai käsien sotkemista. Näin

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Ympäristön lämpötilaa mittaava, energiaa säästävä sulanapitojärjestelmän ohjausyksikkö

Ympäristön lämpötilaa mittaava, energiaa säästävä sulanapitojärjestelmän ohjausyksikkö DIGITRACE RAYSTAT-ECo-10 Ympäristön lämpötilaa mittaava, energiaa säästävä sulanapitojärjestelmän ohjausyksikkö Yleistä Käyttöalue Normaalitilat, ulkokäyttö Ympäristön lämpötila -20 C +40 C Syöttöjännite

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40 www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 2 FINNISH KONTROLLI JA ELEMENTIT 1. Kasettiyksikkö 2. Asemavalikko 3. Teleskooppiantenni

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI OHJELMISTOJEN LATAAMINEN Autodesk Subscription sopimuksella saat kaikki edut irti ohjelmistostasi. Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka voit ladata Subscriptionsopimukseesi sisältyviä

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

Kitchen Pendant 2/10/19

Kitchen Pendant 2/10/19 Kitchen Pendant Kitchen Pendant Dining Area Dining Area Living Area Dining Area Bathroom 201 Quantity: 2 W A L L C O L L E C T I O N Voto Wall Square DESCRIPTION The Voto light by Tech Lighting is simply

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ LUMIAURAT + LEVITTIMET + LISÄVARUSTEET

EDELLÄKÄVIJÄ LUMIAURAT + LEVITTIMET + LISÄVARUSTEET EDELLÄKÄVIJÄ 2012 LUMIAURAT + LEVITTIMET + LISÄVARUSTEET LIIKKUU MYRSKYN LAILLA KAIKKIALLA MAAILMASSA BOSSin tärkein tavoite on suunnitella ja rakentaa työskentelyä ja elämää helpottavia tuotteita. Olemme

Lisätiedot

Työstökoneliike M. Koskela Oy Jänismaantie 28 67800 Kokkola FINLAND. MVD inan ibend A Särmäyspuristin

Työstökoneliike M. Koskela Oy Jänismaantie 28 67800 Kokkola FINLAND. MVD inan ibend A Särmäyspuristin Työstökoneliike M. Koskela Oy Konya Organize Sanayi Bölgesi Evrenköy Cad. 1 Nolu Sokak No: 3 42050 Konya / Türkiye MVD inan ibend A Särmäyspuristin +90 332 239 21 21 37 58 59 N, 32 36 34 E www.mvd.com.tr

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

Nykyaikaiset paikkatietoratkaisut. Autodesk AutoCAD Civil 3D 2015 A BIM for infrastructure software solution. Olli Ojala Future Group Oy

Nykyaikaiset paikkatietoratkaisut. Autodesk AutoCAD Civil 3D 2015 A BIM for infrastructure software solution. Olli Ojala Future Group Oy Autodesk AutoCAD Civil 3D 2015 A BIM for infrastructure software solution Olli Ojala Future Group Oy Autodesk AutoCAD Civil 3D 2015 PAIKKATIEDOT PIIRUSTUKSET MITTAUKSET MASSAT MAASTOMALLI MAASTOONMERKINTÄ

Lisätiedot

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat 2 Johdanto Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat Tarvikkeet Varsi Pituus Halkaisija Pintakäsittely Määrä/kartonki GSN 90-34 DK 34 -D-kanta -kampanaulat

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at Käyttöopas

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8296/00 FI Käyttöopas c d b e g a f Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Tuote-esite Hiab Multilift XR tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn Maksimoi autosi monipuolisuus Jokainen Hiab Multilift XR-koukkulaitteella varustettu 3,5-12 tonnin

Lisätiedot

TYÖLAITTEET TRAKTORI. Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet

TYÖLAITTEET TRAKTORI. Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet TYÖLAITTEET TRAKTORI Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet MAKSIMAALINEN KANNATTAVUUS DRIVEX-TYÖLAITTEIDEN AVULLA Drivex-urakointivarustuksella traktorisi suoriutuu töistä

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Hydraulinen vetokoukku

Hydraulinen vetokoukku Hydraulinen vetokoukku Tekniset tiedot Traktorin mallisarjat Paino Vetokuulan kanssa Paino vetonupin kanssa Paino vetopuomin kanssa Nostoalue Maavara vetoasennossa (riippuu rengaskoosta) 3/2005 jälkeen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET

AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET AUTO-HIFI TUUNAUS 4 X 4 VENESOVELLUKSET OPTIMA YELLOWTOP SYVÄSYKLIAKUT ÄÄRIMMÄISEN VAATIVIIN SOVELLUKSIIN ALHAINEN SISÄINEN VASTUS MAHDOLLISTAA PAREMMAN ÄÄNEN LAADUN EI KAASUNMUODOSTUSTA EIKÄ EPÄMIELLYTTÄVIÄ

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET SNOWZOOM NIVEL-, U- JA ALUEAURAT SIIPILUMI-, HIEKOITUS- & LUMI- K AUHAT KAUHA-, PUOMI- JA AVOHARJAT WWW.SNOWSTAR.FI Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

HiQ Finland Älypuhelinsovellusten käyttäjälähtöisen kehityksen tukeminen

HiQ Finland Älypuhelinsovellusten käyttäjälähtöisen kehityksen tukeminen HiQ Finland Älypuhelinsovellusten käyttäjälähtöisen kehityksen tukeminen HiQ otti käyttöön Lenovon ja Nutanixin hyperkonvergenssiratkaisun tarjotakseen kehittäjille resurssit uusien ja mielenkiintoisten

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Rea Focus Focus 150. Invacare. Monipuolista istuinmukavuutta

Rea Focus Focus 150. Invacare. Monipuolista istuinmukavuutta Invacare Rea Focus Focus 150 YHTEENSOPIVA Monipuolista istuinmukavuutta Invacare Rea Focuksen kova istuinalusta mahdollistaa hyvän, pystyn, istuinasennon ja -tuen yhdessä laajan vartalotukivalikoiman kanssa.

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Olet vastuussa osaamisestasi

Olet vastuussa osaamisestasi Olet vastuussa osaamisestasi Ohjelmistoammattilaisuuden uudet haasteet Timo Vehmaro 02-12-2015 1 Nokia 2015 Mitä osaamista tulevaisuudessa tarvitaan? Vahva perusosaaminen on kaiken perusta Implementaatio

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

Hiab T-nosturit Nostokapasiteetti 0,9 3,3 tm

Hiab T-nosturit Nostokapasiteetti 0,9 3,3 tm Hiab T-nosturit Nostokapasiteetti 0,9 3,3 tm Tuote-esite Kevyitä vaan ei höyhensarjalaisia Hiab T-nosturit Nostokapasiteetti 0,9 3,3 tm Kevyet ja tehokkaat T-nosturit Hiab T-nosturit ovat painoltaan kevyitä

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

Pienkoneet powerbloc powerbloc dry

Pienkoneet powerbloc powerbloc dry Pienkoneet powerbloc powerbloc dry Enemmän tehoa pienkoneisi powerbloc powerbloc dry Powerbloc ja powerbloc dry sarjojen akut kaikille pienkonesovelluksille: siivouskoneet, lavansiirtovaunut, teollisuusajoneuvot

Lisätiedot

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at Käyttöopas

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at  Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/00 FI Käyttöopas h i a b g c f d e Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot

Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin. Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft.

Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin. Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft. Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft.com Agenda 29.11.2011 Microsoftin strategia pähkinän kuoressa Kuluttajat

Lisätiedot

Apurungon valinta ja kiinnitys. Kuvaus. Suositukset

Apurungon valinta ja kiinnitys. Kuvaus. Suositukset Kuvaus Kuvaus Runko, apurunko ja vahvistus käsittelevät yhdessä erilaisia kuormituksia, joita ajoneuvoon kohdistuu käytön aikana. Apurungon mitoitus ja rakenne, kiinnitys ja vahvistus määräytyvät useiden

Lisätiedot

LATTIALÄMMITYS T2BLUE, T2QUICKNET JA ISOLECTA

LATTIALÄMMITYS T2BLUE, T2QUICKNET JA ISOLECTA LATTIALÄMMITYS T2BLUE, T2QUICKNET JA ISOLECTA THERMAL MANAGEMENT SOLUTIONS WWW.PENTAIRTHERMAL.FI PENTAIR THERMAL MANAGEMENT Olemme maailman johtava lämpökaapeleiden valmistaja Lämpökaapelijärjestelmät

Lisätiedot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot ATENA INNOVATIIVISET TUOTTEET RUNNER NOPEA ASENNUS laatukatot ` päällekkäin tai puskuun antikorroosiokäsittely antibakteerinenkäsittely sertifioitu järjestelmä korkealuokkaiset materiaalit erittäin kestävät

Lisätiedot

Autodesk Lisenssitiedosto Autodesk, Inc.

Autodesk Lisenssitiedosto Autodesk, Inc. Autodesk Lisenssitiedosto 2014 Autodesk, Inc. Lisenssitiedosto Lisenssitiedosto on tekstitiedosto, mikä sallii verkkolisenssin käytön tietyllä palvelimen laitteistolla. Lisenssitiedosto sisältää tietoa

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI KÄYTTÄJIEN PÄÄSY SUBSCRIPTION-ETUIHIN Autodesk Subscription sisältää paljon etuja, kuten joustavammat mahdollisuudet käyttää Autodesk-ohjelmistoja. Tämä ohje käy läpi, kuinka

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

Tungus-jauhesammutusmoduuli Tuote-esite

Tungus-jauhesammutusmoduuli Tuote-esite Tungus-jauhesammutusmoduuli Tuote-esite 2016 Jauhesammutusmoduuli MPH - 065 Sähköjohtojen ja kaappien/keskusten, kaapelikanavien ja kuilujen, moottorien, kaksoispohjien ja varastotilojen tehokkaaseen palosuojaukseen.

Lisätiedot

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI SUBSCRIPTION SOPIMUSTEN HALLINTA

HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI SUBSCRIPTION SOPIMUSTEN HALLINTA HYÖDYNNÄ SUBSCRIPTION-ETUSI SUBSCRIPTION SOPIMUSTEN HALLINTA Autodesk Subscription sopimuksella saat kaikki edut irti ohjelmistostasi. Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka voit käyttää Subscription Centerissä

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

18 metristä 29 metriin

18 metristä 29 metriin PX -sarja 18 metristä 29 metriin GSR:n PX-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

Straightener HP4661. Register your product and get support at Käyttöopas

Straightener HP4661. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Käyttöopas

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 FI Käyttöopas d c b e f g h a i Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot

Toimilaitteet 09-5712140. Pikatoimitus tilaa nyt. Laaja valikoima toimilaitteita, joihin

Toimilaitteet 09-5712140. Pikatoimitus tilaa nyt. Laaja valikoima toimilaitteita, joihin Laaja valikoima toimilaitteita, joihin kuuluu ISO/VDM-profiiIiset pienikokoiset lyhytiskusylinterit, varrettomat sylinterit ja pyöreät sylinterit sekä kääntyvät toimilaitteet. Valikoimaan kuuluu myös iskunvaimentimet

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Käyttöopas

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Käyttöopas o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan

Lisätiedot

Asennus katolle lappeen suuntaisesti.

Asennus katolle lappeen suuntaisesti. 18.9.2014 Aurinkopaneelien asennusohje Asennus katolle lappeen suuntaisesti.! VAROITUS! Käytä turvavaljaita tai muuta tarkoituksenmukaista putoamisen estävää turvajärjestelyä asennustöissä katolla. Aurinkopaneelitelineet

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Lisää pituutta! Action Vertic

Lisää pituutta! Action Vertic Lisää pituutta! Action Vertic Invacare on manuaalipyörätuoli, jossa on sähkökäyttöinen järjestelmä, joka nostaa käyttäjän pystyasentoon. Se on suunniteltu aktiivisille käyttäjille, jotka haluavat nousta

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014 RAMMY Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. TUOTE-ESITE 2014 Snowblower 120 ATV SISÄLTÖ: RAMMY Snowblower 120 ATV ominaisuudet Kauko-ohjain Tekniset tiedot Lumilinkopaketin sisältö Asennus mönkijään Varaosat

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Harjaantunut asiantuntija

Harjaantunut asiantuntija Tekniset harjat Harjaantunut asiantuntija Suomen Tekniset Harjat Oy on täysin suomalaisen ja täysin perheomisteisen konsernin emoyhtiö. Olemme keskittyneet yksinomaan teknisten harjojen valmistukseen,

Lisätiedot

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at Käyttöopas

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990 Käyttöopas e f g d h b a c i j k Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen!

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Ammatti-imurit GD 930

Ammatti-imurit GD 930 Kovaa käyttöä kestävä laatuimuri. Nerokkaan muotoilunsa ansiosta imuri hyödyntää läpikulkevan ilmavirran pienimmällä mahdollisella tehohäviöllä. Tästä syystä imurilla on erinomainen imukyky ja äänen laatu

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

Kubota E-TVCS -moottori. ROPS-turvakaari. K008-3-mallissa on vakiovarusteena lisäsuojaa antava, taittuva

Kubota E-TVCS -moottori. ROPS-turvakaari. K008-3-mallissa on vakiovarusteena lisäsuojaa antava, taittuva Superkompakti. Erittäin luotettava. Tehokas Kubota K0083, joka tarjoaa kehittyneen kuljettajan suojauksen, on oikea minikaivukone koviin töihin, kun tilaa on vähän. Kubota ETVCS moottori Minikaivukoneiden

Lisätiedot

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä Sairaalasänky Kevyt ja ketterä Taloudellinen vaihtoehto Adatto sairaalasänky on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Sänkyyn on saatavana monia erilaisia kokoonpanoja ja vaihtoehtoja. Myös Merivaara Futura

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot