Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat)"

Transkriptio

1 Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat) Yleisten valmismatkasääntöjen lisäksi sovellamme näitä erityisehotoja. Apolloflex viittaa Apollomatkojen (Kuoni Nordic AB filial i Finland) ja Lowcosttravelgroup Ltd:n välisen yhteistyön kautta tuotettuihin kaupunkilomiin. Matkan virallinen matkanjärjestäjä on Lowcosttravel Group ltd, jonka varausehtoja sovelletaan Apolloflex-kaupunkilomiin. Huomioithan, että Apolloflex-kaupunkilomien matkaehdot eroavat Apollomatkojen varausehdoista. Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleisiä valmismatkaehtoja. On tärkeää, että luet varausehdot huolellisesti ennen matkan varaamista. Osapuolet: Lowcosttravelgroup ltd ( Lowcostholidays ) on Englantiin rekisteröity yritys (yritysnumero ), jonka rekisteröity osoite on Spectrum House, Beehive Ring Road, Gatwick, West Sussex, RH6 0LG ja jonka kotipaikan osoite on East House, 109 South Worple Way, London, SW14 8TN. Lowcostravelgroup ltd on rekisteröity Suomeen sivuliikkeenä nimellä Lowcostravelgroup ltd U.K. filial i Finland, osoitteseen PL 11, HELSINKI. Yrityksen y-tunnus on: Me, meitä ja meidän viittaavat Lowcosttravelgroup ltd:iin. Verkkosivut viittaavat Apolloflexin verkkosivuihin osoitteessa apolloflex.fi. Sinä ja sinun sekä te ja teidän viittaavat näissä varausehdoissa kaikkiin niihin henkilöihin, joiden nimet ovat varausvahvistuksissa (mukaan lukien ne henkilöt, jotka korvataan toisella tai lisätään varaukseen myöhemmin). 1. Sopimus Myytävät tuotteemme ovat yhdistelmämatkoja, jotka yhdistävät reittilennot ja hotellin yhdeksi matkaksi. Kun valitset tuotteemme, juridinen sopimus on voimassa meidän ja sinun välilläsi. Asetamme vakuudet matkallesi ja lisätietoa näistä vakuuksista saat kohdasta 5. Huomioithan, että lentolippuja ei voi peruuttaa, eikä niistä korvata mahdollista taloudellista menetystä, vahvistamisen jälkeen.

2 2. Varauksen tekeminen 2.1 Varauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias. Pidätämme yhdessä palveluntarjoajiemme kanssa oikeuden peruuttaa matkasi, mikäli et täytä ehtoja. Kun teet varauksen, vahvistat olevasi kelpoinen hyväksymään näissä varausehdoissa esitetyt kohdat kaikkien varauksessa mainittujen henkilöiden puolesta. Sinä vastaat myös maksujen toimittamisesta meille, kun toimimme pääasiallisena palveluntarjoajana tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan edustajan ominaisuudessa. 2.2 Voit tehdä varauksen seuraavilla tavoilla: Luo henkilökohtainen tili osoitteessa ja tee varaus. Vastaat itse tietojen oikeellisuudesta, joten varmista, että tietosi tallentuvat oikein Soita asiakaspalvelumme numeroon Käsittelemme varauksesi vasta maksusi saatuamme. Jos tekemääsi maksua ei jostakin syystä hyväksytä, sinut ohjataan takaisin edeltävälle sivulle. Tällaisessa tapauksessa emme ole velvollisia järjestämään tai käsittelemään varauksia. 2.4 Juridisesti sitova sopimus astuu voimaan sinun ja varaamasi matkatuotteet tarjoavan kolmannen osapuolen välillä tai sinun ja meidän välillä heti, kun olemme laatineet vahvistuksen. 2.5 Sinun vastuullasi on tarkistaa varaukseen liitetyt asiakirjat ja ilmoittaa meille, jos jokin tiedoista on väärä, 48 tunnin kuluessa varauksen hyväksymisestä. Jos virheitä raportoidaan tämän jälkeen, emme ole vastuussa virheiden korjaus kustannuksista Vakuudet Kilpailu- ja kuluttajavirastolle Lowcostholidays Ltd on asettanut vakuudet Kilpailu- ja kuluttajavirastolle ja yritys on kirjattu matkatoimistorekisteriin, jonka löydät osoitteesta Vakuudet edustavat taloudellista suojaa, joka taataan matkustajille, mikäli matka peruuntuu tai keskeytyy. Matkustajat voivat hakea korvausta vakuuksista. Lisätietoa saat osoitteessa Voit myös ottaa yhteyttä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan, puh , ma-pe klo Hinnat 4.1 Pidätämme oikeuden muuttaa kaikkien verkkosivuilla esiteltyjen matkatuotteiden hintoja. Matkasi senhetkinen hinta näkyy ennen varauksesi vahvistamista. 4.2 Kun teet varauksen, sinun on maksettava varausmaksu jokaista henkilöä kohti. Summa vaihtelee, ja se ilmoitetaan sinulle varauksen yhteydessä. Loppumaksu on suoritettava vähintään 30 päivää ennen lähtöpäivää, ja sen summa ilmoitetaan sinulle varauksen yhteydessä. Varausmaksu henkilöä kohti on vähintään 25 prosenttia majoituksen kokonaishinnasta, 100 prosenttia lennon kokonaishinnasta ja 100 prosenttia kuljetuksen kokonaishinnasta. 4.3 Kuljetuskustannusten muutokset, mukaan lukien polttoainekustannukset, verot ja palvelumaksut, kuten laskeutumisverot ja valuuttakurssien muutokset, tarkoittavat, että matkasi alkuperäinen hinta saattaa muuttua varauksen tekemisen jälkeen.

3 4.4 Kun olet varannut yksittäisiä matkakokonaisuuksia, on tärkeää huomioida, että kaikkiin kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta varattuihin palveluihin sovelletaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan varausehtoja. Kaikki kyseiset tuotteet on maksettava kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä, eikä niitä makseta takaisin. 5. Taloudellinen suoja 5.1 Lowcosttravelgroup ltd on asettanut vakuudet Kuluttajavirastolle. 5.2 Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ajautuisimme konkurssiin, Kilpailu- ja kuluttajavirasto huolehtii siitä, ettet jää vaille paluumatkaa ulkomailta. Lisätietoa valmismatkoista saat osoitteesta 6. Jos muutat varaustasi Mikäli sinun tarvitsee muuttaa jollakin tavalla matkasuunnitelmiasi, kun varausvahvistus on jo lähetetty, pyrimme auttamaan sinua mahdollisimman hyvin. Muutospyyntö on tehtävä kirjallisesti varauksen tehneen henkilön eli sinun toimestasi. Muutoksesta peritään toimistomaksu (35 ) jokaista tehtyä muutosta kohti sekä mahdolliset muut muutoksista meille aiheutuvat kulut. Otathan huomioon, että muutoskustannukset saattavat nousta sitä mukaa, mitä lähempänä lähtöpäivää muutokset tehdään. Huomioithan, että tiettyihin matkan järjestelyihin sovelletaan kyseessä olevan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan varausehtoja, eikä järjestelyjä voida joissakin tapauksissa muuttaa. Mahdolliset muutokset saattavat edellyttää hallinnollista maksua, joka voi olla jopa 100 prosenttia muutettavien matkatuotteiden hinnasta. Mitään muutoksia ei tehdä varaukseen 7 kalenteripäivän sisällä ennen lähtöä. 7. Jos peruutat matkan 7.1 Peruutuskulut Voit peruuttaa tai toinen varauksessa mainittu henkilö voi peruuttaa matkan milloin tahansa. Peruutuksista on ilmoitettava meille kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen Koska meille aiheutuu peruutuksista hallinnollisia kustannuksia, veloitamme sovellettavat hallinnolliset maksut, jotka ilmoitetaan alla kohdassa 8.3. Jos matkavakuutuksesi ehdot kattavat peruuttamisen syyn, voit hakea kyseisistä kuluista korvausta myöhemmin vakuutusyhtiöltä.

4 8. Jos muutamme matkaasi tai peruutamme sen 8.1 Pidätämme oikeuden muutosten tekemiseen. Useimmat näistä muutoksista ovat tavallisesti pieniä, ja ilmoitamme niistä sinulle mahdollisimman nopeasti. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa matkasi tietyissä tapauksissa. Voimme joutua peruuttamaan matkasi esimerkiksi siinä tapauksessa, ettei matkan järjestämiseen vaadittava henkilömäärä täyty. Jos lähtöpäivään on kuitenkin alle 8 viikkoa, emme peruuta matkaasi, ellei kyse ole ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai ellemme ole saaneet sinulta täyttä maksua. Jos emme pysty järjestämään varaamaasi matkaa, saat joko rahasi takaisin tai voit hyväksyä vaihtoehtoisen, samantasoisen matkajärjestelyn, mikäli voimme sellaisen tarjota (hyvitämme mahdollisen hintaerotuksen, jos vaihtoehtoinen järjestely on edullisempi). 8.2 EU:n asetuksen 2111/2005 mukaisesti olemme velvollisia ilmoittamaan sinulle kuljetuksen varsinaisen järjestäjän, joka huolehtii lennostasi, jatkolennostasi tai kuljetuksestasi. Teemme sen ilmoittamalla osalliset yritykset varausvahvistuksessasi. Lentoyhtiön tekemistä mahdollisista muutoksista lippujen toimittamisen jälkeen ilmoitetaan niin nopeasti kuin mahdollista. Tällainen muutos katsotaan pieneksi. Esimerkkejä muista pienistä muutoksista ovat meno- ja paluumatkojen aikataulun muuttuminen alle 12 tunnilla, lentokonetyypin muutokset, majoituksen muuttaminen toiseen samantasoiseen jne. 8.3 Mikäli joudumme tekemään varaukseesi suuren muutoksen, ilmoitamme siitä sinulle niin nopeasti kuin mahdollista, mikäli lähtöpäivään on vielä aikaa. Silloin voit joko hyväksyä muutoksen, hyväksyä vaihtoehtoisen, samantasoisen matkajärjestelyn tai peruuttaa varaamasi matkan, jolloin hyvitämme sinulle kaikki tekemäsi maksut kokonaisuudessaan. Hotellivarauksen peruutus: Suunniteltua lähtöpäivää edeltävä ajanjakso, jonka sisällä hotellin peruutus tehdään Yli 21 päivää Peruutusmaksu: Varausmaksu (jos olet maksanut varausmaksun) 20 8 päivää Varausmaksu ja 50 prosenttia hotellin kokonaiskustannuksista 7 0 päivää 100 prosenttia kokonaiskustannuksista Lentojen tai kuljetuksen peruutus: Suunniteltua lähtöpäivää edeltävä ajanjakso, jonka sisällä lentojen tai kuljetuksen peruutus tehdään Yli 21 päivää Peruutusmaksu: 100 prosenttia kokonaiskustannuksista 20 8 päivää 100 prosenttia kokonaiskustannuksista 7 0 päivää 100 prosenttia kokonaiskustannuksista 8.4 Jos peruutat kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta varatun halpalentomatkasi tai muutat sitä, sovelletaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan varausehtoja. Koska muutokset tai peruutukset aiheuttavat meille hallinnollisia kuluja, muutosta kohti veloitetaan 35.

5 Reklamaatiot 9.1 Jos sinulla on matkan aikana ongelmia, ota välittömästi yhteyttä kyseessä olevaan palveluntarjoajaan (esimerkiksi hotelliin) tai meihin osoitteeseen Yhteyspuhelinnumeromme ovat varausvahvistuksessa. Jos valitustasi ei voida ratkaista paikan päällä, ota yhteyttä meihin kirjallisesti osoitteeseen viimeistään 28 päivän kuluessa kotiinpaluustasi. Voit myös postittaa reklamaation tai palautteen osoitteeseen: LOWCOSTTRAVELGROUP LIMITED U.K. FILIAL I FINLAND, PL 11, HELSINKI. Liitä mukaan varaustunnuksesi ja yhteystietosi sekä kuvaus tapahtuneesta. Suosittelemme, että mahdolliset valitukset esitetään viivyttelemättä suoraan palveluntarjoajalle jo paikan päällä. Näin meillä on mahdollisuus selvittää tai korjata mahdollista valituksen aihetta sinä aikana, kun olet vielä matkakohteessa. 10. Vastuut 10.1 Velvollisuutemme on valita majoituspaikat kohtuullisen huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Emme kuitenkaan ole vastuussa varattua matkaa tai matkaosiota koskevista todellisista olosuhteista, mikäli emme ole pääasiallinen palveluntarjoaja tai mikäli ei voida selvästi osoittaa, että olemme toimineet edellä mainitun velvollisuutemme vastaisesti ja että olet sen vuoksi kärsinyt vahinkoa Me, mukaan lukien kaikki konserniyhtiömme, toimihenkilömme ja työntekijämme, emme ole vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka saattavat syntyä sinun ja kolmannen osapuolen välille varauksesi ja kaikkien verkkosivuillamme esiintyvien matkatuotteiden takia (mukaan lukien suorat tai epäsuorat vahingot, tulon-, voiton- ja tiedonmenetykset tai menetykset ja vahingot, jotka ovat peräisin seuraavista tai liittyvät niihin: toiminnan keskeytys, odotettujen säästöjen menetys, menetetty käsittely- tai toimistoaika) Luovumme kaikista takuista lain sallimassa määrin niiden matkatuotteiden kohdalla, jotka olet varannut kauttamme Korvausvelvollisuutemme, lukuun ottamatta kuolemantapauksia, vahinkoja tai sairauksia, on korkeintaan kaksinkertainen varauksesi arvoon nähden. Vastuutamme rajoittavat myös sovellettavat kansainväliset sopimukset, kuten lentomatkoja koskeva Montrealin yleissopimus, merimatkustusta koskeva Ateenan yleissopimus, junamatkustusta koskeva Bernin yleissopimus ja logistiikkaa koskeva Pariisin yleissopimus, mukaisesti. Sovellamme kaikkia korvausrajoituksiin liittyviä määräyksiä, jotka esiintyvät edellä mainituissa tai vastaavissa yleissopimuksissa EU:n lainsäädännön (asetus 261/2004) mukaisesti sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus takaisinmaksuun ja/tai lentoyhtiön maksamaan korvaukseen, mikäli sinua ei oteta koneeseen tai lento on peruttu tai myöhässä. Täydelliset tiedot näistä oikeuksista on saatavilla EU-alueen lentokentiltä sekä lentoyhtiöiltä. Tällaisissa tapauksissa korvaus ei kuitenkaan automaattisesti oikeuta sinua saamaan takaisin kaikkia matkakustannuksia. Jos lentoyhtiö ei noudata näitä sääntöjä, voit tehdä valituksen Kilpailu- ja kuluttajavirastoon.

6 11. Nopeaa apua paikan päällä Jos varaamiasi matkapalveluja ei voida jostakin syystä toteuttaa tai palvelu ei vastaa tilaamaasi ja sinulle aiheutuu haittaa, pyrimme auttamaan sinua olosuhteet huomioon ottaen niin nopeasti kuin mahdollista. Yhteysnumeromme ovat varausvahvistuksessa. 12. Passi, viisumi ja maahantulo Vastuu passiin ja viisumiin liittyvien erityisvaatimusten sekä maahantuloon liittyvien muiden vaatimusten täyttämisestä on sinulla. Sinun on tarkistettava vaatimukset kyseessä olevilta suurlähetystöiltä ja konsulaateilta. Emme ota minkäänlaista vastuuta, jos et voi toteuttaa matkaasi passiin, viisumiin tai maahantuloon liittyvien ongelmien vuoksi. 13. Retket Retket tai muut matkat, jotka varaat tai maksat lomasi aikana, eivät ole osa meiltä varaamaasi matkaa. Laillisesti vastuussa varaamastasi retkestä tai muusta matkasta on aina retken järjestäjä emmekä me. Emme ole vastuussa retken tai muun matkan järjestämisestä emmekä siitä, mitä sen aikana tapahtuu. 14. Vakuutus Mielestämme matkavakuutus on olennainen osa jokaista matkaa ja kehotammekin sinua hankkimaan sopivan matkavakuutuksen, joka korvaa erilaiset tapahtumat, kuten peruutukset, matkatavaroiden katoamisen, onnettomuudet ja terveyteen liittyvät asiat. On sinun vastuullasi huolehtia, että hankkimasi matkavakuutus sopii ja riittää tarpeisiisi. Kehotamme sinua lukemaan kaikki yksityiskohdat huolellisesti ja ottamaan vakuutusehdot mukaan matkalle. 15. Osittainen pätemättömyys Jos tuomioistuin tai viranomainen tulkitsee näissä varausehdoissa esiintyvän määräyksen tai osan siitä laittomaksi, pätemättömäksi tai toteuttamiskelvottomaksi, katsotaan kyseisen määräyksen tai osamääräyksen olevan pätemätön. Muut varausehdot ovat kuitenkin voimassa ikään kuin pätemätöntä määräystä tai osamääräystä ei olisi koskaan ollut olemassa tai siitä ei olisi koskaan sovittu. 16. Oikeuksien luovuttaminen Et saa luovuttaa näiden varausehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman kirjallista suostumustamme. Me puolestamme voimme luovuttaa näiden varausehtojen mukaiset oikeutemme ja velvollisuutemme ilman kirjallista suostumustasi.

7 17. Salassapito Pyrimme turvaamaan yksityisyytesi ja turvallisuutesi. Kaikki sinulta keräämämme henkilötiedot käsitellään yksityisyydensuojakäytäntömme mukaisesti. Voimme pyydettäessä antaa sinulle kopion salassapitokäytännöstämme, joka löytyy myös verkkosivuiltamme. 18. Meistä riippumattomat olosuhteet Meidän ei voida katsoa rikkovan näitä varausehtoja eikä meitä voida myöskään todennäköisin syin syyttää virheistä tai myöhästymisistä, jotka ovat aiheutuneet meistä riippumattomista tapahtumista (force majeure), mukaan lukien muttei yksinomaan seuraavat tapahtumat: a) ylivoimainen este (force majeure), tulva, maanjäristys, lumivyöry tai jokin muu luonnonkatastrofi b) epidemia tai pandemia c) sota, sodanuhka, katkenneet diplomaattiset suhteet tai muut vastaavat tapahtumat d) terroristihyökkäykset, sisällissota, sisäiset levottomuudet tai mellakat e) tulipalo tai räjähdys f) äärimmäiset sääolosuhteet g) työtaistelu, mukaan lukien muttei yksinomaan lakot ja työtaistelutoimet h) kuljetuksiin liittyvät väistämättömät tekniset ongelmat i) kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tai alihankkijoiden toteuttamatta jättämät palvelut j) rakennusten tai ajoneuvojen romahdus. 19. Sovellettava laki ja lainkäyttö 19.1 Näitä varausehtoja ja kaikkia niistä tai niiden yhteydessä syntyviä kiistoja tai vaatimuksia (mukaan lukien kiistat tai vaatimukset, joita ei ole mainittu ehdoissa) säätelee Suomen laki, jonka mukaisesti niitä myös tulkitaan Rajoittava ehto kohtaan 3. Näistä varausehdoista tai niiden yhteydessä syntyvissä kiistoissa tai vaatimuksissa (mukaan lukien kiistat tai vaatimukset, joita ei ole mainittu ehdoissa) sovelletaan Suomen lakia.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

BudJetin erityisehdot

BudJetin erityisehdot BudJetin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, Budjet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Edellytämme,

Lisätiedot

Lisälomien ehdot. Pyydämme huomioimaan, että nämä ehdot koskevat vain lomamajoituksen vuokrausta, eivät vaihtoja tai RCI-jäsenyyttänne.

Lisälomien ehdot. Pyydämme huomioimaan, että nämä ehdot koskevat vain lomamajoituksen vuokrausta, eivät vaihtoja tai RCI-jäsenyyttänne. Lisälomien ehdot Nämä varausehdot yhdessä sivustomme evästeiden ja tietosuojamenettelyjen sekä kaiken sen kirjallisen informaation kanssa, jonka olemme saattaneet tietoonne, ennen kuin vahvistimme varauksenne,

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme matkoja vain

Lisätiedot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot Matkaehdot Seat24 Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT TRAVELLINKIN MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen.

Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen. OPODON MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

Yleiset Kuljetusehdot. SAS Scandinavian airlines. Marraskuu 2012

Yleiset Kuljetusehdot. SAS Scandinavian airlines. Marraskuu 2012 Yleiset Kuljetusehdot SAS Scandinavian airlines Marraskuu 2012 Sisältö Johdanto 1 1. Artikla Eri määritelmien merkitys näissä kuljetusehdoissa 1 2. Artikla: Soveltamisala 4 3. Artikla: Lentoliput 4 4.

Lisätiedot

Käyttöehdot TÄRKEÄ OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS. Johdanto. Tietoja meistä

Käyttöehdot TÄRKEÄ OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS. Johdanto. Tietoja meistä Käyttöehdot TÄRKEÄ OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS Johdanto Tämä oikeudellinen huomautus koskee koko varausjärjestelmän sisältöä. Lue huolellisesti nämä käyttöehdot ("käyttöehdot"), sillä varausjärjestelmää käyttämällä

Lisätiedot

Asiakkaan tulee varausta tehdessään tallentaa ja/tai tulostaa kopio näistä ehdoista tulevaisuuden tarpeita varten.

Asiakkaan tulee varausta tehdessään tallentaa ja/tai tulostaa kopio näistä ehdoista tulevaisuuden tarpeita varten. Yleiset varausehdot Expedian tarjoamia Palveluja (kuten määritelty alla) voivat käyttää ainoastaan Asiakkaat, jotka ovat ensin tutustuneet näihin Yleisiin ehtoihin ja hyväksyneet ne ehdoitta klikkaamalla

Lisätiedot

YLEISET VALMISMATKAEHDOT

YLEISET VALMISMATKAEHDOT YLEISET VALMISMATKAEHDOT STS Kielimatkat Oy on asettanut toiminnalleen valmismatkalain edellyttämän ja Kuluttajaviraston valvoman vakuuden. STS on sitoutunut Yleisiin valmismatkaehtoihin. Sopimusehdot

Lisätiedot

Yleiset valmismatkaehdot

Yleiset valmismatkaehdot Yleiset valmismatkaehdot Nämä 30.6.2009 hyväksytyt sopimusehdot ovat Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen neuvottelemat. 1. Soveltamisala 1.1. Yleiset valmismatkaehdot Näitä sopimusehtoja

Lisätiedot

YLEISET VALMISMATKAEHDOT

YLEISET VALMISMATKAEHDOT YLEISET VALMISMATKAEHDOT Yleiset valmismatkaehdot Nämä 30.6.2009 hyväksytyt sopimusehdot ovat Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja- asiamiehen neuvottelemat. 1. SOVELTAMISALA 1.1. Yleiset

Lisätiedot

Turva. Tärkeät yhteystiedot. Nazar Turva Allianz Global Assistance + 358 9 37 47 74 30 assistance@falck.fi Vakuutusnumero:

Turva. Tärkeät yhteystiedot. Nazar Turva Allianz Global Assistance + 358 9 37 47 74 30 assistance@falck.fi Vakuutusnumero: Tärkeät yhteystiedot Asiakaspalvelu: (kyselyt matkavakuutuksestasi): Puhelinnumero: +35 306 22 75 75 Sähköpostiosoite: info@nazar.fi 2 tunnin hätäpalvelu: Puhelinnumero: +35 9 37 7 7 30 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Yleiset valmismatkaehdot Nämä 30.6.2009 hyväksytyt sopimusehdot ovat Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen neuvottelemat. 1. Soveltamisala 1.1. Yleiset valmismatkaehdot Näitä sopimusehtoja

Lisätiedot

FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT

FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat 12.5.2011 alkaen tehtyjä valmismatkasopimuksia. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä osoitteessa www.finnmatkat.fi

Lisätiedot

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, voidaan matka peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, voidaan matka peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta. FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat matkoja, jotka on varattu 17.12.2013 tai sen jälkeen. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä osoitteessa www.finnmatkat.fi

Lisätiedot

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin;

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin; Bridgestone Prepaid MasterCard -kortin käyttöehdot Viimeksi muutettu: 23/10/2013 TÄRKEÄÄ: Lue tämä sopimus huolellisesti läpi ennen kuin otat tilisi käyttöön. Tämän sopimuksen mukaisia ehtoja ja maksuja

Lisätiedot

Finland Version 6.0. Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA

Finland Version 6.0. Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA Finland Version 6.0 Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA 1.1. Nämä sopimusehdot soveltuvat kaikkien tuotteiden (sisältäen, mutta ei rajoittuen laitteistot ja/tai ohjelmistot)(

Lisätiedot

VAIHTOSOPIMUS RCI. Koska lomanne on meille tärkeä

VAIHTOSOPIMUS RCI. Koska lomanne on meille tärkeä VAIHTOSOPIMUS RCI Vaihtosopimus 2 Liite 1 - Vakiomuotoinen tietolomake vaihtosopimuksille 4 Liite 2 - Erillinen, vakiomuotoinen peruuttamislomake vaihtojärjestelmän jäsensopimuksen peruuttamisoikeuden

Lisätiedot

MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT

MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT MAJOITUSPALVELUJEN VARAUSEHDOT Yleiset sopimusehdot Posioshop.com -verkkokaupassa olevat majoitusyrittäjät (jäljempänä omistaja) noudattavat vuokraamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin

Lisätiedot

YLEISET VALMISMATKAEHDOT 1. SOVELTAMISALA

YLEISET VALMISMATKAEHDOT 1. SOVELTAMISALA YLEISET VALMISMATKAEHDOT 1. SOVELTAMISALA 1.1. Yleiset valmismatkaehdot Näitä sopimusehtoja sovelletaan sellaisiin yli kolme vuorokautta kestäviin valmismatkoihin, jotka on hankittu pääasiassa yksityiseen

Lisätiedot

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT Näitä toimitusehtoja sovelletaan, kun Wippies, joka on osa Saunalahti Group Oyj:tä, tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö (jäljempänä Wippies, me ja niiden johdannaiset)

Lisätiedot

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT Näitä toimitusehtoja sovelletaan, kun Wippies, joka on osa Saunalahti Group Oyj:tä, tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö (jäljempänä Wippies, me ja niiden johdannaiset)

Lisätiedot

aquablue charter kuluttaja-asiakkaiden purjehdusten lisä- ja erityisehdot

aquablue charter kuluttaja-asiakkaiden purjehdusten lisä- ja erityisehdot aquablue charter kuluttaja-asiakkaiden purjehdusten lisä- ja erityisehdot Järjestäjä kehottaa asiakasta erityisesti tutustumaan huolella peruutusehtoihin, kohta 7, ja kohdan 5 asiakkaan vastuu kohtiin,

Lisätiedot