Langaton Bluetooth HandsFree-järjestelmä autoon, toimistoon tai kotiin.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Langaton Bluetooth HandsFree-järjestelmä autoon, toimistoon tai kotiin."

Transkriptio

1 Langaton Bluetooth HandsFree-järjestelmä autoon, toimistoon tai kotiin.

2 Tervehdys Onnittelut 1 PRO Bluetooth HandsFree laite hankinnastasi. Tämä käyttöopas kertoo laitteen perustoiminnot. Ohjeet tulee lukea huolellisesti läpi ennen käytön aloittamista.

3 Johdanto 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on langattomalla Bluetooth -teknologialla toteutettu kädet vapaana-kommunikaatiolaite. Se on suunniteltu ja valmistettu Bluetooth Core Specification v1.1:n mukaisesti. Tuotteeseen on sisällytetty kaiunpoiston Feedbackin ehkäisemiseksi DSP:n uusin versio (kaiunpoistojärjestelmä). Näiden kahden edistyksellisen teknisen sovelluksen myötä voitaneen 1 PRO Bluetooth HandsFree laittetta kutsua lähes täydelliseksi tuotteeksi. 1 PRO Bluetooth HandsFree laite voidaan liittää kaikkialla matkapuhelimeen, t ietokoneeseen tai mihinkä tahansa muuhun laitteeseen jossa on äänensiirrollisesti tuettuna Bluetooth - kuulokemikrofoni- tai kädet vapaana-profiili. Mikä on Bluetooth? Bluetooth on maailmanlaajuinen sovellus pienikokoiselle, edulliselle ja kantamaltaan lyhyelle (noin 10 metriä) radiosovellukselle joka mahdollistaa kannettavien tietokoneiden, matkapuhelimien sekä muiden mukana kuljetettavien laitteiden liittämisen keskenään ja niiden yhdistämisen internettiin. Sovelluksen on kehittänyt, julkaissut ja markkinoinut Bluetooth Special Interest Group (SIG). SIG on yhtymä joka muodostuu telekommunikaatio-, tietokone-, ja tietoverkkoalan johtavista valmistajista. Sen tehtävänä on kehittää kyseistä teknologiaa ja saattaa sitä markkinoille. SIG:n piiristä löytyvät mm. Ericsson, IBM, Intel, Microsoft, Motorola, Siemens, Samsung, Nokia ja Toshiba, sekä satoja muita yhteistyö- ja alihankkijakumppaneita.

4 Johdanto Bluetooth toimii yhdellä taajuusalueella. Käyttämällä Bluetooth -teknologiaa voidaan saavuttaa 720 bps ~ 1 Mbps -tiedonsiirtonopeus. Bluetooth -tekniikka sisältää täydellisen joukon salaus- ja oikeaksi todennuskoodeja, eli turvallisuus on erittäin korkealla tasolla. Bluetooth perustiedot v1.1 Tämä versio pitää sisällään seuraavat tiedot: RF, BB, LM, L2CAP, RF- COMM, IrDA, sekä muut perustiedot. DSP:n perusperiaatteet: Jotta 1 PRO Bluetooth HandsFree laite toimisi mahdollisimman kaiuttomasti, ilman Feedback kiertoa laite sisältää uusimman version DSP:stä (kaiunpoistojärjestelmä). Lisäksi laitteessa on KAKSI MIKROFONIA joilla tunnistetaan ja poistetaan ympäröivät hälyäänet ja äänestä minimoidaan näin ympäristön melua. Ainoastaan lähettimen läheltä tuleva ääni siirretään vastaanottajalle. Vaikka puhuttaisiin ympäristössä jossa on kova meteli, ei puheääniseen keskusteluun tule häiriötä taustamelusta. Äänensiirto Äänilähde viittaa siihen laitteeseen jonka kautta ääni tulee sisään ja ulos. Tyypillisimpiä äänilähteitä ovat matkapuhelimet ja PC:t.

5 Sisältö Tämä paketti sisältää: 1. Keskusyksikkö Akku (asennettu valmiiksi keskusyksikköön) 3. Kuulokemikrofoni V AC laturi / virta-adapteri V DC tupakansytytin virta-latausjohto 6. Käyttöopas Lisälaitteet saattavat muuttua tuotekehittelystä johtuen. Näitä muutoksia ei ilmoiteta etukäteen.

6 Toiminnalliset osat (1) Kaiutin (2) Puhepainike (3) Äänenvoimakkuus ylös, suuremmaksi (4) Äänenvoimakkuus alas, pienemmäksi (5) Mikrofoni 1 (6) Mikrofoni 2 (7) Yhteysilmaisin kertoo laitteen BT- kytkeytymisestä (8) Yhteensovitus/latausilmaisin Sivulla 6 (9) 12V DC-liitäntä (10) Kuulokeliitäntä (11) Takakiinnike, klipsi (käytetään autossa kiinnitettäessä laite häikäisysuojaan) (12) Akkukotelon kansi (13) Kuulokkeet (sisältyy toimitukseen) (14) 230 V Vaihtovirtalaturi (sisältyy toimitukseen) (15) 12V Tupakansytytinlaturi autokäyttöä varten (sisältyy toimitukseen)

7 Toiminnalliset osat

8 Akku/Lataus Lataa 1 PRO Bluetooth HandsFree laite oikein: 1. Ennen ensimmäistä käyttökertaa tämä laite täytyy ladata 8 tunnin ajan mukana toimitetulla laturilla ( 230 V AC) 2. Laitteesta on suositeltavaa kytkeä virta pois ennen ensimmäistä lata- usta. 3. Älä kytke laitteeseen laturia yli 24 tunnin ajaksi. Latausaika: 1. 1 PRO Bluetooth HandsFree laite edellyttää noin 3-4 tunnin latausaikaa silloin kun laite on pois päältä. Todellinen latausaika riippuu akun varaustasosta. Mitä enemmän latausta on jäljellä, sitä lyhyempi on tarvittava latausaika. 2. Kun laitetta ladataan virransäästötilassa, laite kuluttaa hieman virtaa, jolloin latausaika vastaavasti pitenee. Kokonaislatausaikaan tällä ei kuitenkaan ole suurta merkitystä. 3. Kun laitetta ladataan virran ollessa päällä, on latausaikaa vaikea arvioida ennalta, se riippuu paljon käyttötilanteesta. Akun kapasiteetti: 650 mah Käyttövirta: 1. Virrankulutus suljettuna: 29 μa 2. Virrankulutus säästötilassa: 0 ~ 4.5 ma (riippuu käytettävästä matkapuhelimesta) 3. Normaali käytönaikainen virrankulutus: 150 ~240 ma Huomioi, että akku saavuttaa parhaan varaustason vasta muutaman latauskerran jälkeen. Akku on hyvä kuluttaa mahdollisimman tyhjäksi ennen latausta. Älä jätä tyhjää akkua kylmään autoon koska akku voi jäätyä.

9 Akku/Lataus Kun käytön aikana kuuluu merkkiääni, tai kun ilmaisin vilkkuu punaisena, se tarkoittaa että akku on tyhjä ja se täytyy ladata täyteen. TÄRKEÄÄ: 1. Käytä aina 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteelle tarkoitettua laturia. 2. Irrota laturi 230 V AC/DC-virtalähteestä aina kun poistut toimistosta, kotoa tai autosta. Laturia ei saa koskaan jättää pistorasiaan tai tu pakansytytinliitäntään pitkäksi aikaa. Kuinka varmistetaan akkujen (3xAAA) optimaalinen käyttö: Jotta akkujen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, suosittelemme lataamaan akut aina täyteen niiden ollessa tyhjät. Kunkin akun käyttöikä käsittää noin max 500 latauskertaa. Kun laite on jätetty latauksen jälkeen käyttämättömäksi pitkäksi aikaa, sen lataus täytyy purkaa. Jotta laitteen akut olisivat täysin latautuneet, tulee niitä ladata vähintään 10 tunnin ajan. Kun lataus alkaa, syttyy punainen valo. Tämä valo sammuu kun akut ovat täysin latautuneet.

10 Akku/Lataus Uusia akkuja hankittaessa: Kun akut eivät pidä enää latausta, on niiden käyttöikä loppu. Hanki 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen jälleenmyyjältä oikeanlaiset akut. Takuu ei korvaa vääränlaisista akuista johtuvia laitteen vaurioita. Kuinka akku vaihdetaan: 1. Avaa akkukotelon kansi ristipääruuvimeisselillä. 2. Vedä liitin varovasti irti. Kun asennat uutta akkua, paina sen liitin varovasti paikalleen. Aseta akku paikalleen. Sulje kansi.

11 Akku/Lataus Irrota akkukannen ruuvit tähtipäisellä ruuvimeisselillä ja ota varovasti akku pois paikaltaan. Vedä varovasti akun liitin irti. Aseta sitten 1PRO jälleenmyyjältä hankkimasi oikeanlaisella liittimiellä varustettu akku paikoalleen. Laita akun kansi paikalleen ja kiristä ruuvit. Älä heitä käytettyä Ni-Mh -akkua roskiin vaan toimita se asianmukaiseen SER- keräyspisteeseen. 1PRO maahantuoja One-Pro on SER- kierrätyksen jäsen. VAROITUKSET: 1. Älä koskaan heitä akkua tuleen tai altista sitä kovalle kuumuudelle, sillä akku saattaa räjähtää. 2. Älä koskaan pura laitetta tai käytä erityyppistä/ erimerkkistä akkua. 3. Lataa laite aina sille tarkoitetulla laturilla. 4. Käytettävän latausjännitteen tulee löytyä laturiin merkityltä latausjänniteväliltä. Laturin väärinkäyttö tai vääräntyyppisen laturin käyttö saattaa aiheuttaa laitteen vaurioitumisen tai käyttäjän loukkaantumisen sähköiskun tai palovammojen vuoksi. 5. Lataus tulee tehdä hyvin tuuletetussa tilassa jossa ei ole helposti syttyviä tai räjähtäviä kohteita. 6. Laturi tulee sitä käytettäessä liittää varovasti pistorasiaan. 7. Latauksen aikana laturia tai laitetta ei saa peittää. 8. Kun lataus on valmis, irrota laturi pistorasiasta. 9. Älä vedä johdosta irrottaessasi laturia pistorasiasta. Laturia irroittaes sasi pidä kiinni sen kuoresta ja irrota se varovaisesti. 10. Mikäli havaitset jotain epätavallista tai outoa hajua, lopeta laitteen käyttö ja irrota laturi välittömästi.

12 Akku/Lataus 11. Älä koskaan käytä tai varastoi laitetta sellaisessa tilassa jossa on suuri ilmankosteus tai korkea lämpötila, sillä nämä tekijät saattavat vahingoittaa laitetta. 12. Varmista ettei laite ole tekemisissä minkään nestemäisen aineen kanssa.

13 Käyttöohjeet Yhteensovitus: Ennen 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen käyttöä tulee se sovittaa yhteen Bluetooth -matkapuhelimen (tai muun matkaviestimen) kanssa. Yhteensovitus tapahtuu linkittämällä keskenään kaksi Bluetooth -laitetta niin että ne kykenevät kommunikoimaan keskenään. Yhteensovitus täytyy tehdä vain kerran. Tämän jälkeen aina kun kytket 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen päälle, se kytkeytyy automaattisesti matkapuhelimeesi. Mikäli liität Bluetooth -puhelimeesi toisen Bluetooth -laitteen, täytyy 1 PRO Bluetooth HandsFree laite liittää uudelleen matkapuhelimeen ennen käyttöä. Matkapuhelin valitsee automaattisesti profiilin (kuulokemikrofoni tai kädet vapaana) yhteensovituksen aikana (riippuen puhelinmallista). TÄRKEÄÄ: Ennen yhteensovitusta täytyy kaikkien Bluetooth -laitteiden olla kytkettynä pois päältä. Aloittaessasi 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen ja matkapuhelimen yhteensovittamisen, aseta laitteet noin 0,3 metrin etäisyydelle toisistaan ja varmista ettei lähettyvillä ole WI-Fi -laitteita. 1. Kytke matkapuhelin päälle ja aseta siitä Bluetooth -hakutila päälle (katso ohjeet matkapuhelimen käyttöoppaasta). 2. Paina ja pidä pohjassa (älä siis päästä ylös) vastauspainiketta (2) yli 6 sekunnin ajan kunnes yhteysilmaisin (7) ja yhteensovitus/latausilmaisin (8) vilkkuvat vuoronperään sinisenä ja punaisena. Päästä lopuksi vastauspainike (2) ylös.

14 Käyttöohjeet 3. Matkapuhelin etsii nyt Bluetooth -lisälaitetta (katso lisätietoja matkapuhelimen käyttöoppaasta). Kun 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on havaittu, ilmestyy näytölle viesti jossa lukee: Audex Noudata puhelimen käyttöohjeen neuvoja hyväksyäksesi yhteenso vituksen. PIN-koodi on Kun yhteensovitus on valmis, vilkkuu yhteysilmaisin (7) punaisena hitaaseen tahtiin. Asennus: Kun yhteensovitus on tehty, aseta 1 PRO Bluetooth HandsFree laite valittuun paikkaan. Kun sitä käytetään autossa, aseta se häikäisysuojaan ja vedä mikrofoni ulos. Parhaan äänenlaadun varmistamiseksi mikrofonin kahva kannattaa asettaa 45 asteen kulmaan suhteessa pääyksikköön, kasvoja kohti.

15 Käyttöohjeet Kun laitetta käytetään toimistossa tai kotona, se tulee asettaa tasaiselle pinnalle niin että mikrofoni (1) on kohti itseäsi, ja usein on hyvä laittaa jotain pehmeää materiaalia laitteen alle. Nosta mikrofonin varsi ylös. Jotta äänenlaatu olisi mahdollisimman hyvä, aseta mikrofoni 1 (5) niin että se on kohti itseäsi (katso alla oleva kuva) TÄRKEÄÄ! Älä pidä kaiutinta liian kovalla, koska se voi aiheuttaa äänen kiertoa tai vastaanottajan kuuluvuus voi heiketä kaiun vuoksi. 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen kytkeminen PÄÄLLE JA POIS PÄÄLTÄ

16 Käyttöohjeet 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen kytkeminen päälle: Paina puhepainiketta (2) ja pidä sitä pohjassa noin neljän sekunnin ajan kunnes yhteysilmaisin (7) alkaa vilkkumaan sinisenä. Piippausääni (yksi ääntä) kuuluu kaiuttimesta. Päästä painike ylös, 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on nyt virransäästötilassa. Jos 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on jo sovitettu matkapuhelimesi yhteyteen, paina vastauspainiketta (2) uudestaan, 1 PRO Bluetooth HandsFree laite kytkeytyy automaattisesti matkapuhelimeen. 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen sammutus: Paina puhepainiketta (2) ja pidä sitä pohjassa noin neljän sekunnin ajan kunnes yhteysilmaisin (7) alkaa vilkkumaan punaisena. Piippausääni (kaksi ääntä) kuuluu kaiuttimesta. Päästä painike ylös, 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on nyt kytketty pois päältä. Virransäästötila: Sininen merkkivalo vilkkuu harvakseltaan virransäästötilassa. Tarkistaaksesi onko 1 PRO Bluetooth HandsFree laite päällä, täytyy painaa ainoastaan puhepainiketta kerran (2). Jos sininen merkkivalo syttyy välittömästi, laite on päällä. Soittaminen: 1. Varmista että 1 PRO Bluetooth HandsFree laite ja matkapuhelin ovat päällä. 2. Soita matkapuhelimellasi haluamaasi numeroon. Joissain puhelinmal- leissa, kuten Nokian 6210:n kohdalla saattaa valintaääni kuulua. Muissa puhelimissa ei valintaääni ei välttämättä kuulu. 3. Kun puhelinja on auki, voit aloittaa keskustelun 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen kautta.

17 Käyttöohjeet Mikäli matkapuhelimessasi on puheenohjaus, voit käyttää sitä 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen kautta. Äänivalinta tehdään seuraavasti: 1. Varmista että puhelimesi puheohjaus on aktivoituna ja että äänitunnis teet on tallennettu puhelimen muistiin. 2. Paina vastauspainiketta (2) kevyesti (silloin kun puhelulinja ei ole auki). Ääniyhteys muodostetaan. 3. Odota matkapuhelimen lähettämää äänisignaalia. 4. Lausu puhelimen muistiin tallennetun äänitunnuksen tavoin sen henkilön nimi kenelle haluat soittaa. 5. Lue vielä matkapuhelimesi käyttöohjeesta lisätietoja äänivalintatoiminnosta. Puheluun vastaaminen: Kun puhelimesi soi, paina 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen puhepainiketta (2) kevyesti. Puhelun hylkääminen: Kun puhelimesi soi, paina 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen puhepainiketta (2) ja pidä se painettuna pohjaan noin 3 sekunnin ajan (joissain matkapuhelimissa tämä toiminto ei ole tuettuna). Puhelun lopettaminen: Kun linja on auki, paina puhepainiketta (2) lopettaaksesi puhelun.

18 Käyttöohjeet Viimeksi valitun numeron toisto: Paina ja pidä pohjassa äänenvoimakkuuden lisäys- (3) tai vähennyspainiketta (4) kolmen sekunnin ajan (silloin kun puhelulinja ei ole auki). Matkapuhelin soittaa viimeksi valittuun numeroon. Äänenvoimakkuuden säätö: Äänenvoimakkuutta voidaan säätää joko 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteesta tai matkapuhelimesta. Paina puhelun aikana joko äänenvoimakkuuden lisäys- (3) tai vähennyspainiketta (4). Älä käytä liian lujalla kaiuttimen ääntä koska se voi aiheuttaa kaikua tai äänen kiertoa kuulijalle. Jos tätä esiintyy, vähennä äänen voimakkuutta. Mikrofonin mykistys: Puhelun aikana mikrofoni voidaan mykistää painamalla noin kolmen sekunnin ajan äänenvoimakkuuden lisäys- (3) tai vähennyspainiketta (4) kunnes kaiuttimesta kuuluu piippaus. Mykistystoiminto on nyt aktivoitu. Kun 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on mykistetty, kuuluu ajoittain merkkiääni. Mykistystoiminnon peruminen: Kun mikrofoni on mykistetty, paina äänenvoimakkuden lisäys- (3) tai vähennyspainiketta (4) kolmen sekunnin ajan kunnes kaiuttimesta kuuluu piippaus. Mykistystoiminto on nyt pois päältä ja puhelua voidaan jatkaa normaalisti. Kuulokemikrofonin käyttö: Kuuloketta (13) voidaan käyttää kun halutaan käydä vain kahdenkeskinen keskustelu. Liitä kuuloke kuulokeliitäntään (10). Ääni kuuluu kuulokkeista. Mutta puhuessa täytyy silti käyttää 1 PRO Bluetooth HandsFree laite mikrofoneja 1 (5) ja 2 (5).

19 Yleisimpiä kysymyksiä(vianhaku) 1. K: Mitä tulee tehdä jos 1 PRO Bluetooth HandsFree laite ei kytkeydy päälle? V: Luultavasti akku on tyhjä, lataa se ennen käyttöä. 2. K: Mitä tehdä jos äänenlaatu heikkenee käytön aikana? V1: Jos punainen merkkivalo vilkkuu, on akku tyhjä, lataa se täyteen. V2: Jos punainen merkkivalo ei vilku, saattavat matkapuhelin ja 1 PRO Bluetooth HandsFree laite olla liian kaukana toisistaan, max 10 metriä. Siirrä ne lähemmäs toisiaan. 3. K: Mitä jos toinen osapuoli valittaa kaikumisesta? V: Tarkista että mikrofonin varsi on vedetty ulos. Paras mikrofonin varren ja keskusyksikön välinen kulma on noin 45 astetta. Myöskin kaiuttimen äänen voimakkuus voi olla liian kovalla, vähennä voimakkuutta. 4. K: Mitä jos toinen osapuoli ilmoittaa ettei kuule kunnolla puhetta? V: Katso että olet kohtisuoraan 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen mikrofoniin päin. Mikäli suusi on liian kaukana mikrofo nista tai jos poikkeamakulma on liian suuri, voi kuultava ääni olla liian hiljainen. Asetu mikrofoniin nähden kohtisuoraan. 5. K: Mitä tulee tehdä jos 1 PRO Bluetooth HandsFree laite ei suostu sovittumaan kunnolla matkapuhelimen kanssa yhteen? V: Yhteensovituspainikkeita ei ole painettu tarpeeksi kauaa. Katso lisätietoja tämän käyttöohjeen kohdasta yhteensovitus

20 Yleisimpiä kysymyksiä(vianhaku) 6. K: Äänenvoimakkuutta ei voi säätää matkapuhelimesta, mikä on vikana? V: Jotkin vanhemmat matkapuhelimet eivät tue tätä ominaisuutta. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen kanssa. 7. K: 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteesta ei kuulu merkkiääntä matkapuhelimen soidessa mikä on vikana? V: Tarkista että 1 PRO Bluetooth HandsFree laite on kytketty päälle ja että se on yhteen sovitettu oikealla tavalla matkapuhelimen kanssa.

21 Ohje turvallista ja tehokasta käyttöä varten Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ennen 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen käyttöä. Turvallisuusohjeet: * Älä KOSKAAN liitä laitteeseen laturia silloin kun laitteen akku on pois paikaltaan, sillä tämä saattaa vaurioittaa laitteen korjauskelvottomaksi. * Älä koskaan aseta laitetta korvan viereen, sillä laitteen kaiuttimen kova ääni saattaa vaurioittaa kuuloaistia. * Varmista että kuulokkeiden äänenvoimakkuus on sopiva ennen niiden käyttämistä, sillä liian suuri äänenvoimakkuus saattaa vaurioittaa kuuloaistia tai aiheuttaa kiertoa. * Aseta laite aina puhtaaseen tilaan, äläkä varastoi sitä pölyisessä paikassa. * Laitetta ei saa altistaa nestemäisille puhdistusaineille kuten bensiini tai tinneri. * Laitetta ei saa altistaa äärimmäisille lämpötiloille (yli 35 astetta tai alle -5 astetta). Laitetta ei saa myöskään altistaa kosteudelle. * Laitetta kohtaan ei saa kohdistua voimakasta puristusta tai vääntöä. * Mitään vieraita esineitä ei saa päästä laitteen sisään. * Älä altista laitetta suoralle auringonvalolle tai muille lämmönlähteille. * Laitteeseen ei saa päästä mitään nestemäistä ainetta, eikä se saa altistua höyrylle tai suurelle ilmankosteudelle. * Laite tulee säilyttää kaukana avotulesta. * Älä heittele tai väännä laitetta. * Älä maalaa laitetta.

22 Ohje turvallista ja tehokasta käyttöä varten * Älä käytä laitetta ilman erikoislupaa lääketieteellisten laitteiden läheisyydessä. * Älä käytä laitetta sellaisessa paikassa jossa on kiellettyä käyttää radioteknisiä tai langattomia laitteita (kuten esim. lentokoneessa). * Älä käytä laitetta sellaisessa paikassa jossa on räjähdysvaara. * Älä asenna tai käytä laitetta auton airbagin päällä. * Älä yritä koskaan avata tätä laitetta, ainoastaan maahantuojan valtuuttama huoltohenkilöstö saa avata laitteen. Tehokkaan käytön perusasiat: Älä peitä puhepainikkeen yläpuolista aluetta (katso kuvaa) sillä se saattaa vaikuttaa puheäänen laatuun ja lyhentää varaus- ja käyttöaikaa suuremman virrankulutuksen kautta. BT-Antenni

23 Ohje turvallista ja tehokasta käyttöä varten Henkilökohtaiset lääketieteelliset laitteet: Bluetooth -tuote saattaa vaikuttaa sydämentahdistajan tai muiden ihonalaisten lääketieteellisten laitteiden normaaliin toimintaan. Älä aseta 1 PRO Bluetooth HandsFree laitetta tällaisten laitteiden päälle. Aseta 1 PRO Bluetooth HandsFree laite aina sydämentahdistajan sivupuolelle, pitkän etäisyyden päähän. Häiriöt ovat mahdollisia mikäli tahdistajan ja 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen välinen etäisyys on alle 15cm. Mikäli tunnet häiriöitä syntyvän, sulje 1 PRO Bluetooth HandsFree laite välittömästi. Kysy lisäneuvoja sydäntautilääkäriltäsi. Kysy laitteen mahdollisista vaikutuksista muihin lääketieteellisiin laitteisiin kyseisten laitteiden valmistajilta. Lapset: Jotta lapset eivät loukkaisi itseään eivätkä rikkoisi laitetta, tulee laite ja sen lisävarusteet säilyttää lasten ulottumattomissa. Laite ja sen lisävarusteet saattavat sisältää pieniä ja irrotettavissa olevia osia joista saattaa aiheutua tukehtumisvaaraa. Hävitys: Älä hävitä tätä laitetta talousjätteiden mukana. Ota selvää asuinpaikkasi kulutuselektroniikan SER- hävitystä koskevista määräyk- sistä. Laite kuuluu SER- kierrätyksen piiriin. Virtalähde: Vaihtovirtalaturin saa liittää vain sille tarkoitettuun virtalähteeseen. Varmista että liitin on oikealla paikallaan eikä se ole vaurioitunut tai puristuksissa. Muista kytkeä virta pois päältä ennen laitteen puhdistusta välttääksesi sähköiskun. Älä käytä virtalähdettä ulkotiloissa tai muissa kosteissa tiloissa. Älä koskaan vaihda johtoa tai pistoketta. Mikäli pistoke ei sovi virtalähteen liittimeen, pyydä pätevää sähköasentajaa vaihtamaan oikeanlainen pistoke.

24 Rajoitettu takuu Maahantuoja myöntää rajoitetun takuun 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteelle ja sen alkuperäisille lisälaitteille (joita tästä lähtien kutsutaan termillä tuote ). Jos laite tarvitsee huoltoa, vie tuote ja lähetä nämä takuuehdot jälleenmyyjällesi. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai etsi lisätietoja osoitteesta: Takuuehdot: Mikäli takuuajan sisällä tämä tuote ei toimi normaalikäytössä ja asianmukaisella hoidolla, ja mikäli tämä toimimattomuus johtuu materiaali,- tai valmistusvirheestä, on 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen maahantuojalla päätäntävalta siitä korjataanko laite vai vaihdetaanko se uuteen. Mikäli palautettu tuote todetaan alla olevien takuu ehtojen mukaisesti kuuluvan takuun ulkopuolelle, on maahantuojalla ja sen jälleenmyyjillä oikeus veloittaa matka ja muut käsittely kustannukset. Ehdot: 1. Takuu on voimassa mikäli 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteen jälleen myyjälle toimitetaan alkuperäinen ostotodistus takuun voimassaolon todistamiseksi. Tässä tulee näkyä ostopäivä ja tuotteen sarjanumero. Mikäli ostokuittia ei ole tai ostotodistusta on tahrittu tai muuteltu ostohet ken jälkeen, pidättää maahantuoja oikeuden kieltäytyä tarjoamasta ta kuupalveluita. 2. Mikäli maahantuoja korjaa laitteen tai vaihtaa sen uuteen, tuote säilyy joko alkuperäisen takuun piirissä tai takuu on voimassa 30 päivää huollon jälkeen (riippuen siitä kumpi on voimassa kauemmin). Korjaus tai vaihto saattaa sisältää alkuperäisten osien käyttöä vian korjaamiseen. Vaihdettavat komponentit tai osat kuuluvat maahantuojalle. Maahantuoja ei vastaa välittömistä kustannuksista eikä rahdista

25 Rajoitettu takuu 3. Tämän kirjan käyttöohjeiden ja turvallista sekä tehokasta käyttöä koske vien neuvojen vastaisesta käyttötavasta tai muusta väärinkäytöstä kär - sineeseen tuotteeseen ei takuuta sovelleta. Lisäksi takuun piiriin eivät kuulu sellaiset toimintahäiriöt jotka johtuvat onnettomuudesta, ohjel miston tai laitteen komponenttien muuntelusta tai säädöistä, tai esimer kiksi laitteen kostumisesta, kastumisesta tai sähköisestä väärin kytken nästä 5. Mikäli tuotteen avaa jokin muu kuin maahantuojan valtuuttama huolto asiantuntija, ei laitteen mahdollinen vika kuulu takuun piiriin. 6. Muiden kuin 1 PRO Bluetooth HandsFree laitteiden lisälaitteiden aihe uttamat viat eivät kuulu takuun piiriin. 7. Takuu mitätöityy mikäli tuotteen sinetti on rikkoutunut. 8. Ei ole olemassa mitään muuta takuuta, suullista tai kirjallista, kuin tässä kirjallisesti esitetty rajoitettu takuu. Kaikki epäsuorat takuut, sisältäen kaupalliset ja sovellettavissa olevat erikoistarkoituksiin kohdennetut takuut, tulee rajoittua tämän takuun kestoajan alle. Maahantuoja ja sen jälleenmyyjät eivät kanna vastuuta satunnaisista tai toistuvista minkäänlaisista tappioista, sisältäen myöskin liiketaloudelliset tappiot sekä kuljetuksesta johtuvat kulut. Rajoitetulla takuulla ei ole vaikutusta kuluttajan laillisiin oikeuksiin. Eikä se myöskään vaikuta myyjän ja ostajan välillä tehtävässä kauppakirjassa mainittuihin oikeuksiin.

26 Rajoitettu takuu FCC:n (tietoliikennekomission) lausunto. Tämä laite on yhdenmukainen sääntöjen 15 kanssa. Käyttö tapahtuu seuraavien kahden ehdon vallitessa: (1) Laite ei aiheuta vahingollisia häiriöitä, ja (2) laitteen tulee hyväksyä kaikenlaisia häiriöitä, vaikkakin niistä saattaisi aiheutua ei-toivotunlaisia ilmiöitä laitteen toiminnassa. Vaatimustenmukaisuustodistus Laitteen valmistaja Audex Telecom Industrial Co., Ltd. vakuuttaa koko vastuunalaisuutensa kautta että tuote Audex Bluetooth ANYWHERE TM (SPB- 2800) 1 PRO Bluetooth HandsFree laite yhdessä tähän todistukseen liittyvien lisälaitteidensa kanssa on yhdenmukainen asianmukaisten standardien kanssa: EN , EN , ja EN 60950, ja se noudattaa radiolaitteille ja telekommunikointilaitteille annettua direktiiviä 99/5/EC, ja se täyttää EMC-direktiivin 89/336/EEC ehdot, kuten myös matalajännitedirektiivin 73/23/EEC ehdot.

27 Keskusyksikkö Tyyppinro. SPB-2800 Akkujännite 3.6V Akun kapasiteetti 650mAh Jatkuva toiminta-aika 3.5 tuntia (riippuu matkapuhelimesta) Virransäästötilassa 250 tuntia (riippuu matkapuhelimesta) MitatxPxLxK 107 x 70 x 22mm (ilman takaklipsiä) Paino 126.5g Kuori Alumiinia, EPDM muovia Kaiuttimen ulostulo Maks 117dB (hetkellinen) Käyttölämpötila -5 ~ +35 C 23 ~ 95 F Latausaika 3 ~ 4 tuntia 230V laturilla 230 V Vaihtovirtalaturi (koti- tai toimistokäyttöä varten) Käyttöjännite Hz 120VAC 60Hz Ulostulojännite 6VDC 500mA 6VDC 500mA 12V Tupakansytytinlaturi (autokäyttöä varten) Käyttöjännite 12VDC 6VDC 500mA * Tekniset tiedot ja ominaisuudet saattavat muuttua ilman ennakkotiedottamista

28 Muistiinpanoja:

29 Maahantuoja: The best professional level products and services Oy One-Pro Ab

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

TA 10 Puhelinvahvistin KÄYTTÖOHJE

TA 10 Puhelinvahvistin KÄYTTÖOHJE TA 10 Puhelinvahvistin KÄYTTÖOHJE Pakkauksen sisältö Vahvistinlaite Käyttöohje Liitinjohto Huom, laite tarvitsee 9V-pariston toimiakseen (ei kuulu toimitukseen). 1. Äänenvoimakkuuden säädin 2. ON/OFF -merkkivalo

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje ELK-68 Käyttöohje Varotoimenpiteet Käytä tätä laitetta turvallisesti ja tehokkaasti. Lue ohje huolellisesti ennen käyttöä. Korjauksen saa suorittaa vain valtuutettu huolto. Sammuta virrat jos menet leimahdus

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2 Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia Extra Power DC-11- / DC-11K -lisävirtalaitteen (jäljempänä DC-11) avulla voit

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 7 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot Tuotetiedot Hands free -laite Mikrofoni Lyhyt mikrofoni 1 12 V -liitin 2 Mikrofoniliitäntä 3 Linkkipainike 4 Toiminnon merkkivalo (sininen/punainen) 5 Soittopainike 6 Äänenvoimakkuuden lisääminen (+) Käyttö

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2 Nokia DT-600 -laturi 6 1 2 2 5 4 3 7 Painos 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia DT-600 -laturilla voit ladata viiden yhteensopivan laitteen akun samanaikaisesti. DT-600-laitteessa

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

DENVER BPB-100C. Käyttöohje

DENVER BPB-100C. Käyttöohje DENVER BPB-100C Käyttöohje KÄYTTÖOPAS 1. Turvavarotoimet 1) Älä käytä tai säilytä laitetta korkeassa lämpötilassa tai vaarallisessa paikassa. 2) Älä altista laitetta sateelle. 3) Älä pura, korjaa tai muokkaa

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Kiitos siitä, että olet ostanut SingStar -mikrofonipaketin. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen

Lisätiedot

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas Plantronics DA -sarjan vahvistin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics-ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

Amplicomms TV SoundBox KÄYTTÖOHJE

Amplicomms TV SoundBox KÄYTTÖOHJE Amplicomms TV SoundBox KÄYTTÖOHJE 2 TV SoundBox Yleiskatsaus Kaiutin 1. On/Off-kytkin, äänenvoimakkuuden säädin 2. LED-merkkivalo: lataus/alhainen akun varaus 3. Audioliitin 4. Latausjohdon liitin (hankitaan

Lisätiedot

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni Gembird BTHS-001 Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni BTHS-001 Käyttöohje Ominaisuudet - Korkealaatuiset stereo kuulokkee t - Äänikom enno t - Viim eiseen numeroon soitto - Tulevaan puheluun vastaam inen

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Tietoa kaiuttimesta - 1 -

Tietoa kaiuttimesta - 1 - Tietoa kaiuttimesta A: VIRTA PÄÄLLE/POIS PÄÄLTÄ B: LINE IN (Aux in) -liitäntä C: USB DC 5V D: LATAUKSEN MERKKIVALO E: ÄÄNENVOIMAKKUUS F: "PAINIKE " (Bluetooth-tila: Handsfree- v a s t a a min e n / H and

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle D2 Käyttöohje Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle VAROITUS: Välttääksesi sähköiskun, älä käytä tätä (polarisoitua) pistoketta jatkojohdon, pistorasian

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Nokia Kannettava radio-hf HS-2R Käyttöohje. 9355494 2. painos

Nokia Kannettava radio-hf HS-2R Käyttöohje. 9355494 2. painos Nokia Kannettava radio-hf HS-2R Käyttöohje 9355494 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-2R noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

BT-A51. Käyttöohje. KORVAKUUMEMITTARI Malli BT-A51

BT-A51. Käyttöohje. KORVAKUUMEMITTARI Malli BT-A51 BT-A51 Käyttöohje KORVAKUUMEMITTARI Malli BT-A51 JOHDANTO Hyvä käyttäjä, kiitos kun olet valinnut meidän tuotteemme. Lue käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Nämä ohjeet opastavat kuinka tuotetta

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD /1

Nokia minikaiuttimet MD /1 Nokia minikaiuttimet MD-6 3 5 4 2 9205724/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Johdanto Onnittelut ostoksesi johdosta.

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Suomi Conference phones for every situation Kuvaus Konftel 200W Konftel 200W on DECT-neuvottelupuhelin, jonka toiminta-alue on jopa 30 m 2. Konftel 200W voidaan

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Touch Memo -laitteen käyttöopas

Touch Memo -laitteen käyttöopas Touch Memo -laitteen käyttöopas Kiitos, että olet ostanut Touch Memo -äänimerkkauslaitteen. Lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöä ja huomioi varotoimenpiteet. Säilytä käyttöohje

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa SBA3011/00. Käyttöopas

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  SBA3011/00. Käyttöopas Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome SBA3011/00 Käyttöopas 1 Tärkeää Turvallisuus Tärkeitä turvallisuusohjeita Huomioi varoitukset. Noudata kaikkia ohjeita. Älä

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2 Nokia Bluetooth-HF BH-102 1 2 3 4 45 46 7 8 10 119 9207247/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-107Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251777/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-38W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1 Nokia Bluetooth Headset BH-600 22 1 6 3 4 5 7 9250103/1 8 9 10 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-59W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä

Lisätiedot

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas HP:n UC-kaiutinpuhelin Käyttöopas Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth on omistajansa tavaramerkki, jota Hewlett-Packard Company käyttää lisenssillä. Windows on Microsoftyritysryhmän

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C620-M

Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C620-M Plantronics Blackwire C610-M Blackwire C60-M KÄYTTÖOPAS TERVETULOA PAKKAUKSEN SISÄLTÖ Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Kytke Asenna Nauti Mitä laatikko sisältää? CD140-tukiasema TAI CD140/CD145 luuri CD145-tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto CD140 2 ladattavaa AAA akkua Pikaopas CD140

Lisätiedot

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2 Nokia Bluetooth HF BH-606 2 1 4 5 3 7 6 8 9 10 11 12 9211749/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS NOKIA Oyj vakuuttaa, että tämä HS-128Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja direktiivin

Lisätiedot

LANGATON MUSIIKKISOVITIN 2

LANGATON MUSIIKKISOVITIN 2 Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA HDW-3

Käyttöoppaasi. NOKIA HDW-3 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle NOKIA HDW-3. Löydät kysymyksiisi vastaukset NOKIA HDW-3 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Echo M inirc Kommunikaattori K ä yttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Kiitos sinulle, kun valitsit Echo MiniRC kommunikaattorin apuvälineeksesi. Ennen kuin otat

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite Echo Radiolink Langaton FM kuuntelulaite Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 3 B 00400 Helsinki Puhelin: (09) 580 3880 www.kl-support.fi Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Laitteen osat...3 Ominaisuudet:...3

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50 Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50 Suomi Conference phones for every situation Yleiskuva Kolme merkkivaloa Vihreä kytketty Punainen mykistetty Kolme kaiutinta Mikrofoni, 360 toimintasäde Kaapelin syvennys

Lisätiedot

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W Kok 1,3 Water kettle Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. WK13W S.

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

PIKAOPAS E6000/8000-sarja

PIKAOPAS E6000/8000-sarja PIKAOPAS E6000/8000-sarja SISÄLLYSLUETTELO Akun lataaminen... 4 Akun asennus... 9 Akun irroittamien... 10 Pyörätietokoneen kiinnittäminen ja irrottaminen... 12 Virran kytkeminen päälle/pois... 13 Polkupyörällä

Lisätiedot

BT Drive Free 211 1 021 104 211

BT Drive Free 211 1 021 104 211 Communication BT Drive Free 211 1 021 104 211 www.blaupunkt.com Sisältö BT Drive Free 211 Bluetooth -autosarja... 88 Bluetooth-tekniikka... 88 Turvallisuus- ja yleistiedot... 89 Hävitysohjeet... 89 Toimituslaajuus...

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje

Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Bluetooth BH-110 kuulokkeella voit hallita puheluja myös käyttäessäsi kahta puhelinta samanaikaisesti. Tämän

Lisätiedot

Frontrow ToGo käyttöohje 7-2008. Frontrow ToGo äänentoistojärjestelmä KÄYTTÖOHJE

Frontrow ToGo käyttöohje 7-2008. Frontrow ToGo äänentoistojärjestelmä KÄYTTÖOHJE Frontrow ToGo äänentoistojärjestelmä KÄYTTÖOHJE 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TOIMITUSPAKKAUKSEN SISÄLTÖ sivu 3 2. KÄYTTÖÖNOTTO sivu 3 3. PÄIVÄN PÄÄTTYESSÄ sivu 3 4. KYTKIMET, LIITTIMET, SÄÄDÖT JA MERKKIVALOT

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Tek kaukosäätimestä ja lähettimestä sivu 3 Kaukosäätimen näytön symbolit sivu 4 Perustoiminnot sivu 5 & 6 Tek kaukosäätimen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA LD-1W http://fi.yourpdfguides.com/dref/825070

Käyttöoppaasi. NOKIA LD-1W http://fi.yourpdfguides.com/dref/825070 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle NOKIA LD-1W. Löydät kysymyksiisi vastaukset NOKIA LD-1W käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSIA 2 LATAUS 2 VIANETSINTÄ JA HUOLTO 3 TAKUU 5 VAROITUKSIA Älä käytä laturin seinäpistokkeessa jatkojohtoa, jos mahdollista. Jos joudut käyttämään

Lisätiedot

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-42W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

HS 1300 Langattomat vahvistinkuulokkeet KÄYTTÖOHJE

HS 1300 Langattomat vahvistinkuulokkeet KÄYTTÖOHJE HS 1300 Langattomat vahvistinkuulokkeet KÄYTTÖOHJE Kuulokkeet 1. Pääpanta 2. Pääpannan säätö 3. Pehmuste 4. Vasemman kuulokkeen äänenvoimakkuuden säätö 5. LED-merkkivalo signaalille (vihreä) 6. Äänenväärin

Lisätiedot

Blackwire sarja

Blackwire sarja Blackwire 5200 -sarja Johdollinen USB-kuuloke, jossa on 3,5 mm:n liitäntä Käyttöopas Sisällysluettelo Yleiskatsaus 3 Asentaminen 4 Ohjelmiston lataaminen 4 Säätäminen 5 Pääsangan säätäminen 5 Puomin asettaminen

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Register your product and get support at SBT30. Käyttöopas

Register your product and get support at  SBT30. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Käyttöopas a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Tärkeää Turvallisuus Tärkeitä turvallisuusohjeita Huomioi varoitukset. Noudata kaikkia

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA HDW-2

Käyttöoppaasi. NOKIA HDW-2 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle NOKIA HDW-2. Löydät kysymyksiisi vastaukset NOKIA HDW-2 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620 Plantronics Blackwire C610 Blackwire C60 KÄYTTÖOPAS TERVETULOA Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden ja liiketoiminnan

Lisätiedot

Pikaohje Konftel 55Wx

Pikaohje Konftel 55Wx SUOMI Pikaohje Konftel 55Wx Konftel 55Wx on neuvotteluyksikkö, jonka voi kytkeä pöytäpuhelimeen, matkapuhelimeen ja tietokoneeseen. Se muuntaa viestintälaitteesi neuvottelupuhelimiksi varustettuna Konftelin

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje 9248116 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-25W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Nokia stereo-hf WH /1

Nokia stereo-hf WH /1 Nokia stereo-hf WH-600 7 9206939/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace Tervetuloa FI Pikaopas 1 2 3 Asennus Kytkeminen Instalace Mitä laatikko sisältää Luuri Tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto 2 AAA ladattavat akut Akkutilan kansi Käyttöopas Pika-aloitus opas

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KENTTÄPUHELIN LM ERICSSON M/37

KÄYTTÖOHJE KENTTÄPUHELIN LM ERICSSON M/37 1 (10) KÄYTTÖOHJE KENTTÄPUHELIN LM ERICSSON M/37 2 (10) 1. SISÄLLYS 1. Sisällys... 2 2. Kenttäpuhelin M/37... 3 3. Yleistä puheluista... 4 4. Kenttäpuhelimen kytkeminen ja käyttöönotto... 4 4.1 Paristojen

Lisätiedot

Nokia stereo-hf WH /1

Nokia stereo-hf WH /1 Nokia stereo-hf WH-500 5 6 7 1 2 3 4 8 9211094/1 2009 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

Lisätiedot

TURVALLISUUSMERKINNÄT

TURVALLISUUSMERKINNÄT KÄYTTÖOHJE TURVALLISUUSMERKINNÄT Lue seuraavat suositukset ennen Bluetooth-kaiuttimen käyttöönottoa. Pidä kaiutinta kuivassa paikassa äläkä altista sitä kosteudelle, jotta tuotteen sisäiset piirit eivät

Lisätiedot

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 KÄYTTÖOHJE Media Sisällys 1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 2. Median toiminta kuulokojeiden kaukosäätimenä Kuunteluohjelmien valinta

Lisätiedot

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Käyttöohje Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa, kun kytket sen päälle. Voit helposti muodostaa parin Bluetooth-toiminnolla varustetun älypuhelimen

Lisätiedot