PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2007

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2007"

Transkriptio

1 1 PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2007

2 2 S I S Ä L L Y S L U E T T E L O SIVU I Yleistä puolueenja piirin toiminnasta 3. II Pääpainopistealueet Eduskuntavaalit 4. Seutukunnalliset vaalitilaisuudet 4. Pirkanmaan vaalistartti 5. Torikahvitus 5. III Muu painopistetoiminta Kunnallisten luottamushenkilöiden ja muu koulutus 5. VI Hallinto ja piirin työntekijät Puheenjohtajisto Piiritoimikunta Piirikokoukset Jäsenet eri toimikunnissa Maakunnallinen ja kunnallinen toiminta 7. V Edustukset eri yhteisöissä Puoluehallitus Puoluevaltuuskunta Puolueen neuvottelukunnat 8. Edustukset kuntayhtymä - paikoissa Maakuntavaltuusto Pirkanmaan liitto Sairaanhoitopiiri Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Koulutuskonsernin kuntayhtymä 9. VI Jäsenjärjestöt 9. VII Kunnallinen vaikuttaminen 9. Hiippakuntavaalit 9.

3 3 I YLEISTÄ PUOLUEEN JA PIIRIN TOIMINNASTA Kertomusvuosi alkoi vauhdikkaissa merkeissä kun puolueen vaalistarttitilaisuudet järjestettiin Tampereella ja Lempäälässä Vaalistartin avajaiset Tampereen Koskikeskuksessa keräsi runsaasti väkeä ja sai hyvin huomiota myös mediassa. Useita tilaisuuksia järjestettiin eri puolilla Tamperetta sekä Lempäälän Ideaparkissa. Paikalla oli puolueen kaikki johtohenkilöt. Erilaisia piirikunnallisia vaalitilaisuuksia, joiden järjestelyissä piiri oli mukana, järjestettiin helmi maaliskuun aikana yhteensä 24 kpl, jotka koostuivat seutukuntatilaisuuksista ja eri ministereiden ja puolueen muiden edustajien vierailuista. Torimökillä tarjoiltiin kahvia välisenä aikana joka päivä klo , jälleen kerran talkoovoimin. Mökillä kävi runsaasti vierailijoita ja ehdokkaitakin oli päivittäin. Vaalityö oli innostunutta ja yhteistyö sujui hienosti. Vaalien tuloslaskennassa Pirkanmaan Keskusta pärjäsi piireistä toiseksi parhaiten vaikka moni koki vaalituloksen pettymyksenä, sillä vaalityöstä saatu palaute antoi viitteitä parempaankin vaalitulokseen. Pirkanmaalta saatiin kolme kansanedustajaa: Klaus Pentti, Mikko Alatalo ja Pertti Salovaara. Vaalien jälkeen järjestettiin ehdokkaille piiritoimikunnan kokouksen yhteydessä kiitosillallinen. Illallisen yhteydessä puitiin mennyttä vaalityötä sekä pohdittiin tulevaa hallitustyöskentelyä Elokuun 10 päivänä järjestettiin perinteinen metsäpäivä, tällä kertaa Hämeenkyrön Kaipiossa. Antti Rantakangas oli tilaisuudessa puhumassa Keskustan näkemyksestä metsäpolitiikkaan. Koko vuoden ajan puoluetoimiston henkilökunnan ja piirien edustajista kootut eri työryhmät kokoontuivat uusien tietojärjestelmien tarjousneuvotteluihin ja toimintasuunnitelmien tekemiseen. Ritva Männistö on ollut mukana työryhmässä, joka on selvittänyt taloushallinnon uudistuksessa huomioon otettavia seikkoja. Syksyllä aloitettiin jo valmistautuminen v pidettäviin kunnallisvaaleihin. Järjestökursseja järjestettiin Hämeenkyrössä, Ylöjärvellä ja Tampereella. Piirin syyskokouksessa valittiin piirin uudeksi puheenjohtajaksi Arto Pirttilahti. Vastaehdokkaana oli Raija Moilanen. Hannu Kopola oli ilmoittanut jo aiemmin jättäytyvänsä pois kisasta. Joulukuussa osallistuttiin suurella joukolla Keskustan yhdistetylle kunnallisvaali- ja pikkujouluristeilylle. Risteilylle järjestettiin bussikuljetus ja mukaan saatiinkin linja auto täyteen väkeä. Perinteinen jouluohrapuuro tarjoiltiin piiritoimistossa Loppuvuoden aikana toiminnanjohtaja vieraili kunnallisjärjestöjen syyskokouksissa, esittelemässä puolueen kunnallisvaalitavoitteita. Joulukuun 17 päivään mennessä oli jätettävä myös ehdokaslistat Hiippakuntavaltuusto- ja kirkolliskokousedustajavaaleihin. Vuosi kului erittäin tapahtumarikkaissa ja vaihtelevissa merkeissä.

4 II PÄÄPAINOPISTEALUEET 4 1. Eduskuntavaalit Puolueen vaalistarttitilaisuudet järjestettiin Tampereella ja Lempäälän Ideaparkissa. Avajaiset olivat Tampereen Koskikeskuksessa. Puolueväkeä ja yleisöä oli runsaasti paikalla. Vaalit alkoivat innostuneissa tunnelmissa ja Pirkanmaan vaalityö sai hyvän alkusysäyksen. Piirin toimesta järjestettiin 9 erillistä vaalitilaisuutta, jotka kaikki oli nimetty kahdelle ehdokkaalle, mutta tarkoitettu esittelytilaisuudeksi kaikille Pirkanmaan Keskustan ehdokkaille. Piiritoimikunta valitsi kunnat joissa vaalitilaisuudet järjestettiin, mutta nimetyt ehdokkaat valitsivat pitopaikan ja ohjelmatarjonnan tilaisuuteen, tällä tavoin kukin ehdokas pystyi omalta osaltaan vaikuttamaan vaalitilaisuuden onnistumiseen. Tilaisuuksia järjestettiinkin toisistaan aivan erilaisissa paikoissa. Pirkanmaan seutukunnalliset vaalitilaisuudet: 2007 maanantai , klo Ikaalisten kylpylä, Hämyläntie 2 avauspuheenvuoro/mari Kiviniemi tiistai , klo Ruoveden urheilutalo, Pirkantie 4 avauspuheenvuoro/eero Lankia keskiviikko , klo Pedro's bub, Tesoman valtaie. 37, Tampere avauspuheenvuoro/hannu Takkula torstai , klo Teatterikahvila Kivi, Keskustori 2 Tampere avauspuheenvuoro Moilanen, Alatalo perjantai , klo Kiikan NS, Törmätie, Kiikka avauspuheenvuoro/mauri Pekkarinen maanantai ,klo Millerin Liikekeskus, Yrittäjäntie 1, Kylmäkoski Avauspuheenvuoro /Sirkka-Liisa Anttila tiistai , klo Kangasalan pirtti, Tapulintie 1, Kangasala Avauspuheenvuoro /Juha Mieto keskiviikko , klo Piippo - keskus, Piiponraitti 1, Lempäälä Avauspuheenvuoro/Antti Rantakangas torstai , klo Jukolan seuraintalo, Pajulahdentie 78, Nokia avauspuheenvuoro/jarmo Korhonen Ari Lamminmäki Klaus Pentti Jouni Mesimäki Arto Pirttilahti Pirkko Vuolle Mikko Kriikku Raija Moilanen Mikko Alatalo Elina Kimpanpää Matti Helin Ari Arvela Päivi Pohjonen Ahonen Ritva Laura Kulkas Katariina Kähkölä Pertti Salovaara Raili Naskali Timo Taivalsalmi

5 Pirkanmaan vaalistartti 5 Pirkanmaan piirin oma vaalistartti järjestettiin 7.3. Tilaisuus aloitettiin Keskustorilla hernekeittotarjoilun merkeissä ja jatkettiin Tullintorilla kahvitarjoilulla. Keskustanuoret jakoivat tilaisuudessa kauraleipiä. Musiikista vastasivat Jammi Humalamäki ja Tiina Rekilä. Paula Lehtomäki (kuvassa) oli puhujana Tullintorilla. Torikahvitus Perinteiset torikahvitukset tarjoiltiin 7.3. lähtien aina vaalipäivään asti päivittäin klo Tarjoilusta vastasi innostunut talkooväki ja jokaiselle päivälle löytyi aina uusia iloisia voimia. Vaalit onnistuivat Pirkanmaalla kohtuullisen hyvin verrattuna muihin piireihin. Pirkanmaa sijoittui Keskustan osalta toiseksi parhaimmaksi piiriksi vaalitulosvertailussa. Vaalitulos oli kuitenkin pienoinen pettymys, koska tavoitteena oli saada neljä kansanedustajaa Pirkanmaalta, mutta valituksi tuli kolme. Kansanedustajiksi valittiin Pertti Salovaara (6350), Mikko Alatalo (5646) ja Klaus Pentti (4565). Varaedustajaksi nousi Arto Pirttilahti ((4300). III MUU PAINOPISTETOIMINTA 1. Kunnallisten luottamushenkilöiden kouluttaminen ja muu koulutus Järjestö ja ehdokaskoulutukset: Kertomusvuonna puolueen verkkosivuja on uudistettu ja käyty neuvotteluja uuden jäsenrekisterin ja taloushallinnon uudistuksista. Piirien toiminnanjohtajien ja puoluetoimiston kanssa on käyty neuvotteluja jäsenrekisterin ja taloushallinnon hoidon keskittämisestä Helsinkiin uusien järjestelmien voimaan astumisten myötä. Kun ohjelmat on saatu uudistettua kaikkien piirien osalta, käydään neuvottelut jokaisen piirin kanssa erikseen. Ritva Männistö on ollut mukana työryhmässä, joka on selvittänyt taloushallinnon uudistuksessa huomioon otettavia seikkoja. Uudistetut järjestelmät ovat kaikilla piireillä käytettävissä viimeistään vuoden 2009 alusta lähtien. Keskistettyyn järjestelmään siirtymisestä kukin piiri tekee omat ratkaisunsa. Ehdokkaiden ja vaalipäälliköiden yhteiskokoontuminen oli piiritoimistolla, jolloin pyrittiin selvittämään halukkuutta viime hetken yhteismainontaan oli talkooväen yhteiskokoontuminen torimökin vaalikahvituksen järjestelyä varten. Ensimmäinen järjestökurssi oli Hämeenkyrössä ja toinen Ylöjärvellä Verkkokoulutus uudistettujen verkkosivujen käyttöön oli TAMK:ssa. Pirkanmaalta osallistui Vaikuta nyt koulutukseen 6 nuorta, joiden kurssikustannuksiin myös piiri osallistui. IV HALLINTO JA PIIRIN TYÖNTEKIJÄT 1. Piirin puheenjohtajisto: puheenjohtaja varapuheenjohtajat: Hannu Kopola, Lempäälä Maria Härkki Santala, Hämeenkyrö Mikko Kriikku, Tampere Työvaliokunnassa on toiminut puheenjohtajiston lisäksi Elina Kimpanpää, Jouni Mesimäki ja Raija Moilanen.

6 6 2. Piiritoimikunnan kokoukset ja osanotto 2007 kokouspäivä: yht Hannu Kopola Maria Härkki-Santala Mikko Kriikku Ritva Ahonen Ari Arvela Pauli Haapaniemi Jani Hevonoja Elina Kimpanpää Matti Kaperi Hannu Koivunen Tuukka Liuha Jaakko Majaranta Jouko Marttila Jouni Mesimäki A-K Rantaviita-Tiainen Raija Moilanen Anne Solonen Markku Virtanen Paula Virtanen Yhteensä Kokouksien sihteerinä on toiminut toiminnanjohtaja Ritva Männistö. Kokouksiin ovat läsnäolo- ja puheoikeudella voineet osallistua kansanedustajat; Mikko Alatalo, Klaus Pentti ja Pertti Salovaara, puoluevaltuuskunnan jäsen Ari Lamminmäki, NKL:n piirin puheenjohtaja Kristo Lehtonen ja tj. Sirpa Laukkanen, KN:n tj. Pirkko Vuolle, Vesaisten piirin puheenjohtaja Päivi Mattila - Viro sekä loppuvuodesta myös tj Ari-Pekka Pasanen sekä Lallin päätoimittaja Kim Huovinlahti Koska kertomusvuoden aikana oli runsaasti erialisia kokoontumisia, ehti piiritoimikunta kokoontua vain 5 kertaa. Kertomusvuonna on myös työmarkkinatoimikunta kokoontunut kaksi kertaa. Kansainvälisten asioiden toimikuntaan, maaseututoimikuntaan, kunnallispoliittiseen toimikuntaan ja yrittäjävaliokuntaan ei valittu jäseniä vuodelle Piirikokoukset: Vuosikokous oli Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa. Alustajina kokouksessa toimivat piirin kansanedustajat: Klaus Pentti, Mikko Alatalo ja Pertti Salovaara.. Kokouksen pääteemana oli eduskuntavaalien jälkeinen politiikka. Kokouksen julkilausumassa Keskustan Pirkanmaan piiri piti tärkeänä, että tulevissa hallitusneuvotteluissa otetaan huomioon lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämisen. Syyskokous oli Tampereella Nikolainsalissa. Valtiosihteeri Risto Volanen piti laajamittaisen alustuspuheenvuoron ajankohtaisista asioista ja Keskustan kehityksestä viimeisten vuosikymmenien aikana. Kokouksessa käytiin keskustelua tulevasta hallitustyöskentelystä ja puitiin käytyjä eduskuntavaaleja sekä suunniteltiin tulevia kunnallisvaaleja. Syyskokouksessa käytiin myös puheenjohtajavaalit Arto Pirttilahden ja Raija Moilasen kesken. Arto Pirttilahti valittiin äänin 38/18. Myös piiritoimikunnan jäsenistä käytiin vaali. Uusia jäseniä tuli valituksi 5; Jarmo Jaakkola, Jukka Kittilä, Päivi Mattila-Wiro, Heli Vuorensola-Kaukolinna ja Kristo Lehtonen. Hannu Kopola (kuvassa) toimi piirin puheenjohtajana 7 v.

7 7 Kokouksessa muistettiin Hannu Kopolaa pitkästä hyvästä yhteistyöstä. Kuvassa; Arto Pirttilahti, Mikko Kriikku, Pirkko Vuolle, Hannu Kopola. Takana Tapio Vaali ja Laura Kulkas. 4. Jäsenet eri toiminnoissa ja toimikunnissa V SEUTUKUNTAVASTAAVAT Etelä-Pirkanmaa: Jani Hevonoja Kaakkois-Pirkanmaa: Markku Virtanen Lounais-Pirkanmaa: Elina Kimpanpää Luoteis-Pirkanmaa: Marita Laakso Ylä-Pirkanmaa: Hannu Koivunen Tampereen seutukunta. Ari Arvela TYÖMARKKINATOIMIKUNTA Raija Moilanen pj, Tampere Päivi Koppanen, Tampere Marika Silmonen, Virrat Ilkka Klemola, Tampere Seppo Ollinkoski, Tampere 5. Maakunnallinen ja kunnallinen toiminta Perinteiset metsätaitokilpailut järjestettiin perjantaina Hämeenkyrössä, Kaipion Rientolassa. Seminaarin aiheena oli Keskustan näkemys metsäpolitiikkaan. Tervetulotoivotuksen lausui Kaipion paikallisosaston puheenjohtaja Antti Hollo. Alustuksen tilaisuudessa piti Keskustan vpj. Antti Rantakangas. Kilpailusarjoja oli 5; yleinen, naiset, nuoret alle 18 v. ja metsäammattilaiset. Joukkuekilpailun voitti jälleen kerran Ikaalinen. Koska, Ikaalinen oli vienyt voiton jo kolme kertaa peräkkäin, jäi edellinen kiertopalkinto Ikaalisten haltuun. Uuden kiertopalkintopokaalin lahjoitti Metsäpäiville Hannu Kopola. Hän oli ilmoittanut, että tämä kiertopalkinto on jatkuvasti kiertävä, eikä näin ollen jää enää voittajan haltuun vaikka voittoja olisi useampikin peräkkäin. Piiristä osallistuttiin myös useisiin kunnallisjärjestöjen järjestämiin tilaisuuksiin ja juhliin. Ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen kävi myös tapaamassa järjestöväkeä Apilassa Keskustan yhdistettyyn pikkujoulu- ja kunnallisvaalistarttiristeilyyn osallistuttiin yli 50 hengen voimalla. Myös perinteinen jouluohrapuuro tarjoiltiin piiritoimistossa, jossa kävi yli viisikymmentä henkeä. Hannu Kopola järjesti myös perinteisen Unkarin matkan, johon osallistui 16 henkilöä. V EDUSTUKSET ERI YHTEISÖISSÄ 1. Puoluehallitus: Mikko Kriikku, Tampere, varalla: Marita Laakso, Ikaalinen Raija Moilanen Tampereelta toimi puoluehallituksen varsinaisena jäsenenä puolueen työmarkkinaasiain neuvottelukunnan puheenjohtajan mandaatilla. Raija Moilanen on toiminut jäsenenä myös puoluehallituksen työvaliokunnassa. 2. Puoluevaltuuskunta asti: varsinaiset jäsenet Ari Arvela, Vesilahti Elina Kimpanpää, Vammala Ari Lamminmäki, Parkano Jouni Mesimäki, Virrat Ritva Ahonen, Orivesi Mikko Kriikku, Tampere Hannu Kopola, Lempäälä et Raija Moilanen, Tampere Tuukka LIuha, Lempäälä Paula Virtanen, Urjala Pauli Pietilä, Äetsä Hannu Valkama, Hämeenkyrö A-K Rantaviita-Tiainen, Tampere Matti Kaperi, Tampere

8 8 3.. Puolueen neuvottelukunnat Puolueen kunnallisasiain neuvottelukunta: Vuokko Kuusiluoma, Parkano varalla: Ari Arvela, Vesilahti Puolueen työmarkkina-asiain neuvottelukunta: Raija Moilanen, Tampere, puheenjohtaja varalla: Päivi Koppanen Puolueen yrittäjäasiain neuvottelukunta: Raili Naskali, Pirkkala varalla: Ari Lamminmäki, Parkano Puolueen ruotsinkielinen valtuuskunta: Patrick Hackman Ruovesi. 4. Edustukset sisarjärjestöissä Keskustanaisten piirin johtokunnassa piirin edustajana oli Ari Arvela ja NKL:n piirin johtokunnassa Jouni Mesimäki. 5. Keskustan edustus Pirkanmaan kuntayhtymäpaikoissa Maakuntavaltuusto jäsen Tarja-Riitta Koskinen, Juupajoki Kaarina Lannetta, Kangasala Kalervo Mäki-Nevala, Kihniö Tapani Tienari, Kuru Jyri Järvihaavisto, Kylmäkoski Valtteri Erkkilä, Längelmäki Antti Eskola, Punkalaidun Heikki Lahdenperä, Suodenniemi Mikko Kriikku, Tampere Elina Kimpanpää, Vammala Maija-Liisa Karvinen, Vilppula Markku Pärssinen, Äetsä Pirkanmaan liitto: Hallitus (11 jäsentä): jäsen Ari Lamminmäki, 2 vpj. Parkano Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen, Tampere Tarkastuslautakunta (5): Tarja-Riitta Koskinen, Juupajoki Valtuusto: Elina Kimpanpää 2 vpj, Vammala Sairaanhoitopiiri Sydänkeskuksen hallituksen jäsen Erkki Tirkkonen Urjala Sairaanhoitopiirin hallitus (11): jäsen Mauri Penttilä, Vesilahti Marika Silmonen, Virrat Tarkastuslautakunta (7): Ritva Kuisma, Kylmäkoski Alueelliset johtokunnat: Valkeakosken aluesairaala: jäsen Ossi Kuparinen, Toijala Irma Naulapää, Luopioinen Hannu Hämylä, Juupajoki Simo Arra, Kangasala Juha-Matti Markkola, Kihniö Minna Sarvijärvi, Kuru Sirkka Näsi, Kylmäkoski Päivi Lemmetty, Längelmäki Pekka Karppanen, Punkalaidun Tarmo Seppä, Suodenniemi Timo Hanhilahti, Tampere Tuula Ristimäki, Vammala Anne Vuorinen, Vilppula Pauli Pietilä, Äetsä Hannu Valkama, Hämeenkyrö Ritva Ahonen, Orivesi Maija-Liisa Karvinen, Vilppula Ritva Ahonen, Orivesi Esko Raskila, Mouhijärvi Sirpa Luomaharju, Ruovesi Paula Virtanen, Urjala Erkki Tirkkonen, Urjala Arja Marttala, Kuhmalahti

9 Vammalan aluesairaala, jäsen Erkki Välimäki pj,, Vammala Jouko Marttila, Parkano Paula Siuko, Äetsä Anne Kauppila, Ikaalinen Laboratoriokeskuksen johtokunta: jäsen Arja Marttala, Kuhmalahti Kuvantamiskeskuksen johtokunta: jäsen Arja Mattila, Viljakkala Sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Hallitus: (9) jäsen Maritta Viitasalo, Ikaalinen Tarkastuslautakunta (5): jäsen Esko Arola, Ylöjärvi Valtuusto: Ari Arvela, 2 vpj. Vesilahti Pirkanmaan koulutuskonsernin kuntayhtymä: Hallitus: (13) jäsen Hannu Kopola, Lempäälä Tarja Ylä - Viteli Tilintarkastuslautakunta Johanna Saarinen, Virrat Reijo Salonen, Kiikoinen Ritva Markkola, Kihniö Päivi Seppä, Suodenniemi Teuvo Hakanen, Viljakkala Arto Lampinen, Vilppula Markku Anttila, Viiala Raija Moilanen, Tampere Taito Terva, Pälkäne Riitta Koskinen, Ylöjärvi Matti Koppanen, Orivesi Jukka Kittilä, Pälkäne 9 VI JÄSENJÄRJESTÖT Vuoden päättyessä piiriin kuului 21 kunnallisjärjestöä. Kunnallisjärjestön korvaavia paikallisyhdistyksiä toimii; Orivedellä, Kuhmalahdessa, Juupajoella, Mäntässä, Pirkkalassa, Kurussa ja Akaassa. Muita paikallisyhdistyksiä on yhdistysrekisterissä vielä 120 kpl, useassa kunnassa on edelleen mietitty muutamien paikallisosastojen yhdistämistä. Keskustanaisten osastoja oli 27 ja jaostoja 4, NKL:n osastoja 27 ja KOL:n osastoja 2 sekä Vesaisten osastoja 13. Puolueen kokonaisjäsenmäärä piirissä laski kun vuoden lopussa suoritettiin jäsenrekisterin tarkistusta. VII KUNNALLINEN VAIKUTTAMINEN Pirkanmaan piirissä oli vuonna 2007 keskustalaisia kunnanvaltuutettuja 225. Keskustalaisia kunnanvaltuuston puheenjohtajia oli 10 ja kunnanhallituksen puheenjohtajia 9. Kunnanhallitusedustajien määrä oli 109 ja Keskustalaisia valtuutettuja oli Hiippakuntavaalit Kertomusvuonna oli asetettava ehdokkaat helmikuussa 2008 pidettäviin hiippakuntavaltuusto- ja kirkolliskokousedustajavaaleihin. Keskustalle asetettiin molempiin vaaleihin oma lista. Hiippakuntavaltuustovaaleihin saatiin 16 ehdokasta ja kirkolliskokousedustajavaaleihin 15 ehdokasta. Kuvassa: ed. Uljas Syväniemi, takaa oik. Mikko Kriikku, Tero Mäenpää ja Eino Råman (syyskokous )

PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2008

PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2008 1 PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2008 2 S I S Ä L L Y S L U E T T E L O SIVU 1. Puolueen ja piirin toiminta 3. Kunnallisvaalit 3. Maakunnallisten kuntayhtymien järjestäytymisen valmistelu 3. Jäsenhankinnan

Lisätiedot

MTK-PIRKANMAA 1 KUNNALLISVAALIEHDOKKAAT 2012. Akaa Markku Anttila Suomen Keskusta. Hämeenkyrö Anna-Kaisa Immonen Kristillisdemokraatit.

MTK-PIRKANMAA 1 KUNNALLISVAALIEHDOKKAAT 2012. Akaa Markku Anttila Suomen Keskusta. Hämeenkyrö Anna-Kaisa Immonen Kristillisdemokraatit. MTK-PIRKANMAA 1 KUNNALLISVAALIEHDOKKAAT 2012 Akaa Markku Anttila Hämeenkyrö Anna-Kaisa Immonen Kristillisdemokraatit Pekka Hakala Maria Härkki-Santala Tiina Jokela Lauri Korpijaakko Risto Linnainmaa Tero

Lisätiedot

PIRKA MAA PIIRI TOIMI TAKERTOMUS 2010

PIRKA MAA PIIRI TOIMI TAKERTOMUS 2010 1 PIRKA MAA PIIRI TOIMI TAKERTOMUS 2010 2 S I S Ä L L Y S L U E T T E L O SIVU 1. Yleistä puolueen toiminnasta 3. 2. Piirin järjestämät tilaisuudet ja koulutukset 3. 3. Piirikokoukset 4. 4. Piirin kannanotot

Lisätiedot

KUNNALLISVAALIT 2012 Pirkanmaan kokonaisvaalitulos ja paikkalaskelmat

KUNNALLISVAALIT 2012 Pirkanmaan kokonaisvaalitulos ja paikkalaskelmat KUNNALLISVAALIT 2012 Pirkanmaan kokonaisvaalitulos ja paikkalaskelmat SISÄLLYSLUETTELO Esipuhe Lyhenteet Pirkanmaan kokonaisvaalitulos Ryhmittymien äänimäärät kunnittain Vertailua edellisiin vaaleihin

Lisätiedot

Parkanon Yrittäjät, Ikaalisten Yrittäjät, Hämeenkyrön Yrittäjät

Parkanon Yrittäjät, Ikaalisten Yrittäjät, Hämeenkyrön Yrittäjät Tampere Yhteystiedot: Pirkanmaan Yrittäjät puh (03) 251 6500 Bussikuljetukset Linja-autoaseman edestä: klo 18.10-18.30 Nonstoppina, Tokeen Liikenne Parkanon Yrittäjät, Ikaalisten Yrittäjät, Hämeenkyrön

Lisätiedot

Ekg:n tallennus ja tarkastelu tietoverkossa

Ekg:n tallennus ja tarkastelu tietoverkossa Ekg:n tallennus ja tarkastelu tietoverkossa Kokemuksia Laboratoriokeskuksen ekg-järjestelmähankkeesta Laaduntarkkailupäivät Helsinki 10.2.2006 Anna Himanen DI, kehitysinsinööri Laboratoriokeskus, Pirkanmaan

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Viitasalo Mikko 10 Kokoomus 975 5197,00 valittu 2 Leppiniemi Raili 12 Sitoutumattomat 1674 3262,00 valittu 3 Rautava Risto 8 Kokoomus 737 2598,50 valittu 4 Heinäluoma Eero 16 SDP 1299

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat 1. Niemi-Aro Antti 2. Saari Aapo 3. Kinnari Sirpa 4. Koskinen Eila 5. Lähdesmäki Liisa 6. Niemi Anne 7. Palojoki Ulla 8. Hyvönen Juhani 9. Peltola Asko 10. Saunamäki Raimo 11.

Lisätiedot

Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri ry. Toimintakertomus Yleistä

Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri ry. Toimintakertomus Yleistä Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri ry Toimintakertomus 2018 Yleistä Toimintavuosi oli järjestöllisesti ja poliittisesti erittäin aktiivinen. Alkuvuoden presidentinvaalien lisäksi vuotta sävytti puoluekokous

Lisätiedot

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk)

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk) TOHOLAMMIN KUNNAN TOIMIELIMET JA JÄSENET / EDUSTAJAT KUNTAYHTYMIEN YM. TOIMIELIMISSÄ 2013 2016 TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016 Harju Ulla-Riitta (sdp) II vpj. Hirvikoski Ville (kesk) Hylkilä Marja

Lisätiedot

Bruunon kisat 24.7.2013 Ratinan stadion Tulokset

Bruunon kisat 24.7.2013 Ratinan stadion Tulokset Sivu 1 / 6 Bruunon kisat 24.7.2013 Ratinan stadion Tulokset 100m juoksu M30 +0,5m/s 1) Sami Koivunen Noormarkun Nopsa 12,21 +0,5m/s 1) Juho-Pekka Karjalainen Kunto-Pirkat 11,91 2) Aku Kallio Kosken Kaiku

Lisätiedot

PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2009

PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2009 1 PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2009 2 S I S Ä L L Y S L U E T T E L O SIVU Puolueen ja piirin toiminta 3. Euroopan parlamentin vaalit 4. Maakunnallisten kuntayhtymien järjestäytyminen 4. Jäsenhankinnan

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Valtiontilintarkastajat t ja varapuheenjohtajat valtiopäivittäin 1991 1991 Mattila, Kalevi /kesk 1992 Mattila,

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2012

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2012 PIRKANMAAN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI

Lisätiedot

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat:

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat: Kunnanhallitus 75 24.02.2015 Kunnanhallitus 100 09.03.2015 EDUSKUNTAVAALIT 19.4.2015 618/0/06/060/2014 Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Leppiniemi Jarmo 3 Sitoutumattomat - 2757 4601,00 valittu 2 Akaan-Penttilä Eero 8 Kokoomus 794 3793,00 valittu 3 Hakala Lotta 4 Sitoutumattomat - 557

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2015

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODELTA 2015 PIRKANMAAN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu)

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu) Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten 1. asetettaviin äänestysalueiden vaalilautakuntiin viisi varajäsentä 2. asettaa kaksi vaalitoimikuntaa ja niihin nimetään kolme

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.2.2015. Tammikuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 30.1.2015) Työttömyys kasvoi

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.2.2015. Tammikuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 30.1.2015) Työttömyys kasvoi Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.2.2015 Tammikuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 30.1.2015) Työttömyys kasvoi Pirkanmaan TE-toimistossa oli tammikuun 2015 tilannekatsauspäivänä 38529

Lisätiedot

Työttömyys kasvoi edelleen vuositasolla, kuukauden aikana kausiluonteista alenemaa

Työttömyys kasvoi edelleen vuositasolla, kuukauden aikana kausiluonteista alenemaa Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 23.4.2013 Tilannekatsaus 28.3.2013 alue: Pirkanmaa Työttömyys kasvoi edelleen vuositasolla, kuukauden aikana kausiluonteista alenemaa Pirkanmaan TE-toimiston

Lisätiedot

Kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaaleja asetettava:

Kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaaleja asetettava: ERO KESKUSVAALILAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJUUDESTA / ASPHOLM HELGE Kunnanhallitus 15.12.2014 ( 263): Lopen kunnassa on neljä äänestysaluetta: Lopenkylä, Läyliäinen, Topeno ja Launonen. Vaalilain (714/1998)

Lisätiedot

1 Jorma Soppela Into Kemi Arto Björkman Into Kemi Pertti Ojala TuWe Turku Mauri Kauramaa EuKi Eurajoki 1051

1 Jorma Soppela Into Kemi Arto Björkman Into Kemi Pertti Ojala TuWe Turku Mauri Kauramaa EuKi Eurajoki 1051 Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli TUL SM 2014 A-taso, 6 sarjaa eu (24.03.2014-27.04.2014) Valvoja:PoRa MAB Nimi Seura Liitto Tulos Tasoitus Kaadot Viim. sarja 1 Jorma Soppela Into Kemi 1100 0

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.3.2015. Helmikuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 27.2.2015) Työttömyys kasvoi

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.3.2015. Helmikuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 27.2.2015) Työttömyys kasvoi Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.3.2015 Helmikuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 27.2.2015) Työttömyys kasvoi Pirkanmaan TE-toimistossa oli helmikuun 2015 tilannekatsauspäivänä 37358

Lisätiedot

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk)

TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016. Harju Ulla-Riitta (sdp) Hirvikoski Ville (kesk) TOHOLAMMIN KUNNAN TOIMIELIMET JA JÄSENET / EDUSTAJAT KUNTAYHTYMIEN YM. TOIMIELIMISSÄ 2013 2016 TOHOLAMMIN KUNNANVALTUUSTO 2013 2016 Harju Ulla-Riitta (sdp) II vpj. Hirvikoski Ville (kesk) Isosaari Jouko

Lisätiedot

Uudet avoimet työpaikat maaliskuu helmikuu maaliskuu maaliskuu 2016/2015

Uudet avoimet työpaikat maaliskuu helmikuu maaliskuu maaliskuu 2016/2015 Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 26.4.2016 Maaliskuun 2016 tilannekatsaus (tilastopäivä 31.3.2016) Työttömyyden vuosimuutoksen heikkeneminen jatkui Pirkanmaan TE-toimistossa oli maaliskuun

Lisätiedot

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan.

Järjestimme kierrätystorin keväällä ja syksyllä. Maailmanparantajan kahvilaa ei saatu järjestettyä kertaakaan. Järvenpään vihreät ry TOIMINTAKERTOMUS 2014 Järvenpään Vihreät ry:n hallitukseen kuuluivat vuonna 2014 Tiia Lintula (puheenjohtaja), Salla Hänninen (varapuheenjohtaja), Katri Kakko, Seija Kareinen (taloudenhoitaja),

Lisätiedot

Kansanedustaja Eduskuntaryhmä Päivämäärä ja kellonaika Poissaolon peruste Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 22.4.2016 13:00 sairaus Aalto Touko

Kansanedustaja Eduskuntaryhmä Päivämäärä ja kellonaika Poissaolon peruste Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 22.4.2016 13:00 sairaus Aalto Touko Kansanedustaja Eduskuntaryhmä Päivämäärä ja kellonaika Poissaolon peruste Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 22.4.2016 13:00 sairaus Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 21.4.2016 16:00 sairaus Aalto Touko

Lisätiedot

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 21.3.2012 Turun Osuuskaupan Edustajistovaali 2012 05.03.12 14.03.12 VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 Lista N 1 316 Lehikoinen Jouni 269 3,049.00 Valittu 2 330 Virtanen Leena 214 1,524.50 Valittu

Lisätiedot

PIKASSOS 10 v. Dialoginen paneeli SOSIAALIALAN KEHITTÄMISEN YDINILMIÖT. Juhlaseminaari 1.12.2011 Tampere-talo

PIKASSOS 10 v. Dialoginen paneeli SOSIAALIALAN KEHITTÄMISEN YDINILMIÖT. Juhlaseminaari 1.12.2011 Tampere-talo PIKASSOS 10 v. Dialoginen paneeli SOSIAALIALAN KEHITTÄMISEN YDINILMIÖT Juhlaseminaari 1.12.2011 Tampere-talo Puheenjohtajina erityissuunnittelija Seija Junno & kehittämispäällikkö Mervi Janhunen Sekä dialogisen

Lisätiedot

PAIKKOJA EHDOKAS PUOLUE ÄÄNIÄ VERTAUSLUKU STATUS. Träskbäck, Jocka * KOK ,000 Valitaan. Rajamäki, Minna * KESK ,000 Valitaan

PAIKKOJA EHDOKAS PUOLUE ÄÄNIÄ VERTAUSLUKU STATUS. Träskbäck, Jocka * KOK ,000 Valitaan. Rajamäki, Minna * KESK ,000 Valitaan Sivu 1/5 Lempäälä Ehdokkaat Äänestysalueet Äänestysprosentti 61, % Tiedot päivitetty 01:19 (11.10.2017) Äänistä laskettu 100,0 % Puolueiden kannatus - Lempäälä Vaalitulos PUOLUE PROSENTTIA PAIKKOJA KOK

Lisätiedot

PMT - Pirkanmaan mielenterveystyön kehittämisyksikkö

PMT - Pirkanmaan mielenterveystyön kehittämisyksikkö Pirkanmaan Aikalisä! -ohjaajien yhteystiedot Kunta Ohjaajan nimi Yhteystiedot Akaa Elina Lähteenmäki Akaan kaupunki / Perusturvatoimi Työvoiman palvelukeskus Kirkkotori 10, 37800 Toijala puhelin 040 335

Lisätiedot

Sidonnaisuusrekisteri Tarkastuslautakunta käsitellyt sekä

Sidonnaisuusrekisteri Tarkastuslautakunta käsitellyt sekä Sidonnaisuusrekisteri Tarkastuslautakunta käsitellyt 31.8.2017 29 sekä 12.10.2017 37 Nimi Luottamustehtävä Kunnan johto- ja Muut johto- ja Merkittävä Muut Ilmoituspäivä tai virka luottamustehtävät luottamustehtävät

Lisätiedot

Miehet 100 m Tammelan Ryske

Miehet 100 m Tammelan Ryske Miehet 100 m 1 10.93 Tomi Mikkola Leppävirta 25.5.1996 2 11.64 Oskari Kaseva Jämsä/J 10.7.2016 3 11.90 Atte Kurkikangas Turku 9.6.2016 4 11.98 Roope Haapanen Tampere 8.8.2015 5 11.99 Eetu Kurkikangas Lempäälä

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys kasvoi

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys kasvoi Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 25.6.2013 Tilannekatsaus 31.5.2013 Työttömyys kasvoi Pirkanmaan TE-toimiston alueella oli toukokuun 2013 lopussa 28854 työtöntä työnhakijaa. Työttömien määrä

Lisätiedot

KAUPUNGINVALTUUSTON KOKOUKSEN TÄYTÄNTÖÖNPANOLISTA

KAUPUNGINVALTUUSTON KOKOUKSEN TÄYTÄNTÖÖNPANOLISTA KAUPUNGINVALTUUSTON KOKOUKSEN 23.1.2017 TÄYTÄNTÖÖNPANOLISTA 5 Tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajan ja jäsenen vaali Tarkastuslautakuntaan uudeksi jäseneksi ja varapuheenjohtajaksi jäljellä olevaksi

Lisätiedot

Pirkanmaan TE-toimiston koko alueen työttömien osuus työvoimasta oli 12,7 %, joka oli edelleen korkeampi kuin koko maan työttömyysaste 11,1 %.

Pirkanmaan TE-toimiston koko alueen työttömien osuus työvoimasta oli 12,7 %, joka oli edelleen korkeampi kuin koko maan työttömyysaste 11,1 %. Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 26.3.2013 Tilannekatsaus 28.2.2013 alue: Pirkanmaa Työttömyys kasvoi edelleen vuositasolla Pirkanmaan TE-toimiston koko alueella oli helmikuun 2013 tilannekatsauspäivänä

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

Pirkanmaan TE-toimiston koko alueen työttömien osuus työvoimasta oli 12,7 %, joka oli edelleen korkeampi kuin koko maan työttömyysaste 11,2 %.

Pirkanmaan TE-toimiston koko alueen työttömien osuus työvoimasta oli 12,7 %, joka oli edelleen korkeampi kuin koko maan työttömyysaste 11,2 %. Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 26.2.2013 Tilannekatsaus 31.1.2013 alue: Pirkanmaan kunnat Työttömyys kasvoi Pirkanmaan TE-toimiston koko alueella oli tammikuun 2013 viimeisenä päivänä 30524

Lisätiedot

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 RASTI 1 Suomenmestaruuskilpailu 1999 Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 Kilpailijat Pisteet Rangaistukset Aika Ls Tulokset No Nimi Lk. Joukkue PP

Lisätiedot

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Nokian ampumarata 30.06.2018 30.06.2018 20.20.32 SML-Hirvi, sarja M 1. Kari Koskinen PH 94 90 184 2. Jani Lingren KS 90 88 178 3. Kari Äikäs KS 90 84 174 4. Tommi

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät 51 kg 67 kg 1. Antti Juntumaa Oulun Tarmo 1. Rainer Tapio Rovaniemen Reipas 2. Jukka Arola Otanmäen Työv.Urh. 2. Kalevi

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2011

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2011 PIRKANMAAN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI

Lisätiedot

Classic Motocross Sipoo Kierrosajat 35 (54) Jukka Lahti (A)

Classic Motocross Sipoo Kierrosajat 35 (54) Jukka Lahti (A) 1 (118) 35 (54) Jukka Lahti (A) 1 0:36,56 2 2:49,70 0:00,00 3 2:51,92 0:02,22 1 0:14,71 2 2:46,62 0:00,37 3 2:46,25 0:00,00 4 2:55,04 0:08,79 5 2:55,30 0:09,05 6 2:48,96 0:02,71 1 0:15,91 2 2:51,75 0:00,00

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys kasvoi

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys kasvoi Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 23.7.2013 Tilannekatsaus 28.6.2013 Työttömyys kasvoi TE-toimiston alueella oli kesäkuun 2013 tilannekatsauspäivänä 31724 työtöntä työnhakijaa. Pirkanmaan työttömyys

Lisätiedot

SIJA NIMI NRO SEURA JOUKKUE PISTEET

SIJA NIMI NRO SEURA JOUKKUE PISTEET Miehet 1 Etelä-Aho Teemu 265 Lakeuden Urheilukalastajat 3265 2 Niittymaa Ari 52 Viialan perhokalastajat x 3030 3 Ollikainen Juha-Pekka 35 Mikkelin Kalamiehet Mi1 2970 4 Kervinen Esa 169 Iisalmen pilkkijät

Lisätiedot

Työttömyyden vuositason kasvu hidastui kolmantena kuukautena peräkkäin

Työttömyyden vuositason kasvu hidastui kolmantena kuukautena peräkkäin Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 21.10.2014 Syyskuun 2014 tilannekatsaus (tilastopäivä 30.9.2014) Työttömyyden vuositason kasvu hidastui kolmantena kuukautena peräkkäin Pirkanmaan TE-toimistossa

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Kesäkuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä ) Työttömyys kasvoi

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Kesäkuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä ) Työttömyys kasvoi Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 21.7.2015 Kesäkuun 2015 tilannekatsaus (tilastopäivä 30.6.2015) Työttömyys kasvoi Pirkanmaan TE-toimistossa oli kesäkuun 2015 lopussa 38233 työtöntä työnhakijaa,

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten Kaupunginhallitus 290 25.09.2017 Kaupunginhallitus 311 09.10.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten Kh 25.09.2017 290 Valmistelija: palvelusihteeri Johanna

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys kasvoi

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys kasvoi Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 20.8.2013 Tilannekatsaus 31.7.2013 Työttömyys kasvoi TE-toimiston alueella oli heinäkuun 2013 viimeisenä päivänä 33473 työtöntä työnhakijaa, jossa oli lisäystä

Lisätiedot

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 1311 Sirpa Martins

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

Kansalliset Seniorit Joukkuekilpailu

Kansalliset Seniorit Joukkuekilpailu Kansalliset Seniorit 2016 Joukkuekilpailu yht. 1 Hämeelinna 1 Hellemaa Reino, Laiho Ilpo, Ohristo Antti, Sivonen Aaro 4334 2 Turku Viitanen Heikki, Nummi Jukka, Raatikainen Jarmo, Kari Raimo 4309 3 Hyvinkää

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys väheni kuukausitasolla, vuoden aikana edelleen kasvua

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyys väheni kuukausitasolla, vuoden aikana edelleen kasvua Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 24.9.2013 Tilannekatsaus 30.8.2013 Työttömyys väheni kuukausitasolla, vuoden aikana edelleen kasvua Pirkanmaan TE-toimistossa oli elokuun 2013 lopussa 31139

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kerho kokoontumiset: > Aika: 9.1.2012. - V-S:n Sos.dem.piirin puheenjohtaja Juuso Alatalo - Piirin ajankohtaisista asioista, uuden puheenjohtajan ajatuksia

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.2.2015 kello 17.30-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä presidentinvaalit tammikuussa 2018 toteutuivat, mutta

Lisätiedot

Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020. Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta

Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020. Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020 Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta Stefan Borgman, pj Mauri Nousiainen Mikael Rosenberg Samuli Hujo Antero Lehti Erkki Penkari Markus Niemelä Kimmo

Lisätiedot

Kevättempaus yleinen Lopputulokset

Kevättempaus yleinen Lopputulokset Kevättempaus yleinen Lopputulokset 5.5.2013 Nimi Seura Liitto Tulos Tasoitus Kaadot Viim. sarja 1 Teppo Ryhänen GH Rauma 1453 0 48 259 2 Henry Huovinen Ponsi Kouvola 1453 108 40 214 3 Keijo Laitinen Ilves

Lisätiedot

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja:

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: LUOKKA M-D Nimi Seura Liitto Tulos (tas) (x) (viim.s.) 1. Karhu Tuula Mättäjät Joensuu 1302 (150) 2. Heinonen Marja Pmma Tampere 1262 (186) 3. Saukkonen Eeva

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2010

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2010 PIRKANMAAN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:o 1370/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN YHDISTELMÄRAPORTTI

Lisätiedot

Kansainvälisten toimielimien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Kansainvälisten toimielimien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Kansainvälisten toimielimien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunta 1991 Suominen, Ilkka /kok Sasi, Kimmo /kok 11.04.1991 Metsämäki,

Lisätiedot

Työttömyyden vuositason kasvu väheni

Työttömyyden vuositason kasvu väheni Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 21.5.2013 Tilannekatsaus 30.4.2013 alue: Pirkanmaa Työttömyyden vuositason kasvu väheni Pirkanmaan TE-toimiston alueella oli huhtikuun 2013 tilannekatsauspäivänä

Lisätiedot

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyyden kasvuvauhti hidastui

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote Tilannekatsaus Työttömyyden kasvuvauhti hidastui Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 26.11.2013 Tilannekatsaus 31.10.2013 Työttömyyden kasvuvauhti hidastui Pirkanmaalla oli lokakuun 2013 viimeisenä päivänä 31398 työtöntä työnhakijaa. Vuotta

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 170 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 168 3. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 159 4. Hakkarainen Jari Lampinen

Lisätiedot

Hämeen Vapaa-ajankalastajapiiri Pilkkimestaruus 2017 tulokset Viljakkala, Haveri / Kyrösjärvi

Hämeen Vapaa-ajankalastajapiiri Pilkkimestaruus 2017 tulokset Viljakkala, Haveri / Kyrösjärvi Hämeen Vapaa-ajankalastajapiiri Pilkkimestaruus 2017 tulokset Viljakkala, Haveri / Kyrösjärvi 25.02.2017 NUORET 19 (alle 19 v.) 1 7 Kinnunen Nico HeKa 398 2 2 Nevala Ville Valkeakosken Kalaveikot 1 366

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011 TULOSPALVELU Lions SM-pilkki 27.3.2011 Järjestäjä: LC Parikkala/Siikalahti. Paikka: Parikkala Simpelejärvi Kilpailijoita yhteensä: 143 Kilpailukala: Ahven Yhteiskalamäärä: 95.8 kg Sarjat: M60 (Miehet alle

Lisätiedot

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ######

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ###### Poliisien SM kilpailut Maastokilpailu 21.08.2012 ###### M Maasto Suunnist Yht.aika Ammunta 1 Ammunta 2 Kartanl Tulos 1 LILJESTRÖM Nils Kymeenlaakson pl 00:27:50 00:46:23 01:14:13 1 + 2 1 + 2 2 01:22:13

Lisätiedot

KUTTURAN KIOSKIN Sarja ALOITTELIJAT KULTAKISAT

KUTTURAN KIOSKIN Sarja ALOITTELIJAT KULTAKISAT KUTTURAN KIOSKIN Sarja ALOITTELIJAT hippuja 6 1 Saija Leppänen 4,02 6 0 4,02 2 Jaakko Anttolainen 4,06 6 0 4,06 3 Leea Enbäck 3,49 4 2 5,49 4 Pirkko Pylkki 4,26 4 2 6,26 5 Maire Bruun 3,48 2 4 7,48 6 Matti

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen europarlamenttivaaleja varten

LOIMAAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen europarlamenttivaaleja varten LOIMAAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen europarlamenttivaaleja varten Kh 39 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 - - - - - Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

4) luoda edellytyksiä jäsenyhdistysten ja muiden kannattajaryhmien toiminnalle,

4) luoda edellytyksiä jäsenyhdistysten ja muiden kannattajaryhmien toiminnalle, SUOMEN KESKUSTA r.p: n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja tarkoitus 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Keskusta r.p., ruotsiksi Centern i Finland r.p. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta-alue

Lisätiedot

Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala

Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus 94 05.06.2017 Kunnanvaltuusto 49 12.06.2017 Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021 Kh 05.06.2017 94 Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Alla lueteltuja

Lisätiedot

Puheenjohtaja Esko Lehtimäki. Varapuheenjohtaja Anne Luhtala KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA JA VARAPUHEENJOHTAJAT

Puheenjohtaja Esko Lehtimäki. Varapuheenjohtaja Anne Luhtala KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA JA VARAPUHEENJOHTAJAT 1 (10) TEUVAN KUNTA LUOTTAMUSTOIMIEN TÄYTTÄMINEN - Teuvan kunnanvaltuusto 19.1.2009 KUNNANVALTUUSTON VAALILAUTAKUNTA varsinaiset et Lehtimäki Esko Luhtala Anne Lilja Jukka Mäntylä Anu henkilökohtaiset

Lisätiedot

Riihi-JousetSeniori18mSM 3.3.2012 Riihi-Jouset Lopputulokset

Riihi-JousetSeniori18mSM 3.3.2012 Riihi-Jouset Lopputulokset Riihi-JousetSeniori18mSM 3.3.2012 Riihi-Jouset Lopputulokset Yleinen 70 Talja, alkukilpailu m m Yht. 10 X 1. Rantanen Pauli TapErä 274 270 544 2. Leivonen Keijo Ascella 271 272 543 3. Koivunen Osmo Ku-Ry

Lisätiedot

Häiriötiedottaminen kaipaa kehittämistä? Jorma Helin Tiehallinto Liikenteen palvelut

Häiriötiedottaminen kaipaa kehittämistä? Jorma Helin Tiehallinto Liikenteen palvelut 1 Jorma Helin Tiehallinto Liikenteen palvelut 2 Tieliikenteen häiriötiedotusta tutkittiin Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa 276 249 332 274 261 694 346 347 348 344 337 259 338 325 322 310 130 301 249

Lisätiedot

Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo

Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo Pm-hirvenjuoksut Pohjois-Savo Nilsiä, 22.07.2017 Yksilökilpailut Kävely Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota, ei aikapisteitä) Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 112 Haapamäen hs

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT XXXIII Jussin luistelu/sm-ratamaraton M 30 KM Nro Aika Sija J

HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT XXXIII Jussin luistelu/sm-ratamaraton M 30 KM Nro Aika Sija J 110109 M 30 KM Nro Aika Sija J Brandt Robert HTL SM 306 51,43 1 Kotijärvi Antero KuLs SM 300 53,01 2 Isoviita Vesa PoPy SM 301 53,52 3 Suihkonen Jani HTL SM 309 54,31 4 Nurminen Jouni J 741 56,52 5 Siippu

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

1/ Asunto Oy Tammelan Eskontie Henkilökohtainen varajäsen: Pääjärvi Marko

1/ Asunto Oy Tammelan Eskontie Henkilökohtainen varajäsen: Pääjärvi Marko 1/13 Asunto Oy Tammelan Eskontie 01.06.2017 - en nimi - Varsinainen jäsen: Asunto Oy Tammelan Kallela 01.06.2017 - en nimi - Varsinainen jäsen: Asunto Oy Tammelan Martinpelto 01.06.2017 - en nimi - Varsinainen

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN 1. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 65 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 60 3. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 55 4. Henttonen Olli Henttonen Anni 4 50 50 5. Rasi Olli Perälä Saana 5 49 49

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

KESKUSTAN PIRKANMAAN PIIRIN

KESKUSTAN PIRKANMAAN PIIRIN KESKUSTAN PIRKANMAAN PIIRIN TOIMINTAKERTOMUS 2011 S I S Ä L L Y S L U E T T E L O SIVU 1. Yleistä puolueen toiminnasta 3. 2. Eduskuntavaalit 3. 3. Presidentinvaalit 4. 4. Piirikokoukset 4. 5. Piirin kannanotot

Lisätiedot

K O O D E E. Kangasalan Kristillisdemokraatit toivottaa hyvää alkavaa syksyä ja menestystä vaaleissa.

K O O D E E. Kangasalan Kristillisdemokraatit toivottaa hyvää alkavaa syksyä ja menestystä vaaleissa. K O O D E E Kangasalan Kristillisdemokraattien tiedotuslehti 3/2012 Kangasalan Kristillisdemokraatit toivottaa hyvää alkavaa syksyä ja menestystä vaaleissa. Sisällys: Puheenjohtajan mietteitä.. 3 Vierailu

Lisätiedot

Työttömyys väheni kausiluonteisesti kuukauden aikana, vuositasolla edelleen kasvua

Työttömyys väheni kausiluonteisesti kuukauden aikana, vuositasolla edelleen kasvua Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston tiedote 22.10.2013 Tilannekatsaus 30.9.2013 Työttömyys väheni kausiluonteisesti kuukauden aikana, vuositasolla edelleen kasvua Pirkanmaan TE-toimiston alueella oli

Lisätiedot