Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä"

Transkriptio

1 60 PV AVOIN KAUPPA Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä JATKUVA TUKI 2 VUODEN TAKUU Kaikki mitä tarvitset kannattavaan puunjalostukseen Juhlavuoden paketin loppukiri alv ja rahti Kaikki, mitä tarvitset sahaamisen aloittamiseksi. Solosaha M5, se aito ja alkuperäinen, vahva Stihl MS390- moottorisaha, laippa ja ketju. Lisää vain polttoainetta ja ketjuöljyä.

2 Aika edistää tulevan kesän tuottoa Pienimuotoisessa puunjalostuksessa on kaksi vuodenaikaa. Kesän aikana sahataan ja kuivataan puutavaraa. Talven aikana se jalostetaan eteenpäin höylän ja puusepänkoneiden avulla. Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan Logosolin perustuotteisiin, ympäri vuoden. Mutta esittelemme myös kertaheitolla koko talven kaluston, höylät ja puusepänkoneet. Ne ovat työkaluja, joiden avulla hankit talvella puhumattakaan maailman taloustilanteesta, joka on taas pikku hiljaa piristymässä. Ei ole vaikea arvata, että kaikki maksaa taas vähän enemmän ensi syksynä. Rahtikulut nousevat vuodenvaihteen jälkeen Tiedämme jo nyt, että rahtikulut nousevat vuodenvaihteen jälkeen. Meidän kulumme ovat jo nousseet ja joudumme väkisin nostamaan niitä myös asiakkaillemme. Tee tilauksesi nyt ja säästyt korotukselta. Hyvä alennus tarvikkeista Annamme lisäalennuksen juhlavuoden tuotteista seuraavalta sivulta. Me juhlimme Logosolin 20- vuotistaivalta. Uutta on sähkösaha, jonka voit valita Solosahapakettiin. Juhlapakettimme ovat olleet niin kysyttyjä, että varastomme ovat olleet ajoittain tyhjät, joten kiirehdi tilauksesi kanssa. Mutta suurimmat edut saat nyt tarvikkeista. Annamme 12,5 lisäalennuksen valikoiduista tarvikkeista, ostatpa sitten uuden koneen nyt tai jo omistat sellaisen. Etsi viereisen kuvan puussa olevaa symbolia ja säästä rahaa. Syksyn ja talven kalusto Lista- ja paneelihöylät Logosol PH260, 4-kutterihöylä Puusepänkoneet Sahaaminen on ensimmäinen askel puunjalostusprosessissa, joka moninkertaistaa metsän arvon. Syksy ja talvi on oikeaa aikaa tienata höyläyksellä ja puuntyöstöllä. Logosolilla on koneita, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtäsi ja antaa etulyöntiaseman ammattimaisilla tuloksillaan. Koneet valmistetaan Ruotsissa ja laadultaan ne ovat samanlaisia kuin monet muut kalliimmat laitteet. Ne ovat ammattilaiskoneita pienemmässä mittakaavassa, juuri niillä toiminnoilla joita tarvitset. Logosol MF30, enemmäin kuin pystyjyrsin Logosol DH410, 2-kutterihöylä Sauno kuivurit Logosol PS315, vakaa paloittelusaha Logosol SH230, kutteri ja terä Logosol MH410, oiko- ja tasohöylä sivukuttereilla ja profiloinnilla Logosol H410, oiko- ja tasohöylä Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

3 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Viimeinen mahdollisuus: Juhlavuoden paketti Alkuperäinen lyömättömään hintaan Solosaha M5 juhlamalli. Sama rakenne, jolla Solosahat aloittivat 1990-luvun alussa. 5 metrin linjari, jolla sahaat tukit jopa 4,8 metrin pituisina. Toimitetaan Stihl MS390-moottorisahan, ketjun ja laipan kanssa. Jatkokset, sähkösaha, syöttölaitteet ja muut lisävarusteet saatavissa myös tähän malliin. M5 Juhlamalli alv ja rahti Täydennä sähkösahalla Solosaha M5 Juhlamalli toimitetaan vahvan bensiinisahan kanssa, joka toimii erinomaisesti metsässä ja takapihalla. Pysyvämmällä sahauspaikalla voi olla perusteltua ja kustannustehokkaampaa käyttää sähkösahaa. Täydennä hankintaasi 4kW:n E4000-sähkösahalla. Big Mill täydellinen paketti Helppokäyttöinen sahalaitos, täydellinen sinulle, joka tarvitset puuntyöstömateriaalia tai puutavaraa rakentamiseen aina 2,6 metrin pituuteen asti. Kaikki, mitä tarvitset yhdessä paketissa: Big Mill Timmerjigg, 2,75 metrin linjari, 2 vakaata linjaritukea, jotka kiinnitetään helposti tukin päihin, Stihl MS390-moottorisaha, laippa ja ketju. Lisää vain polttoainetta, ketjuöljyä ja aloita uotanto. Big Mill Komplett alv ja rahti E4000-sähkösaha alv ja rahti Kaikki näkemäsi terät sisältyvät mukaan Solohöylä SH230, aito kone joka halkaisee, mitoittaa ja profiloi puutavaran. Juhlapaketti sisältää Solohöylän suorilla terillä, pyöröterällä ja tuet itserakennettavaa syöttöpöytää varten. Lisäksi saat valikoiman profiiliteriä sekä listoille että paneeleille sekä kuusi terän kiinnityspalaa. Jubileumspris alv ja rahti Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

4 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Täydellinen sahalaitos 3060 Solosaha M7 + Logosol E5000sähkösaha 2430 Solosaha M7 + Stihl MS660 ja sahakelkka 3466 Solosaha M7 + E E37-sähkösyöttö 3716 Solosaha M7 + E E37-syöttölaite Norm Norm Norm Norm Hirsitalopaketti Paketti sisältää 7,5 metrin pituisen Solosahan kolmella tukkihyllyllä, 5 kw:n sähkösahan laipalla ja ketjulla, 3 kw:n sähkökäyttöisen hirsijyrsimen 5 terillä, kaksi siirrettävää sahatukea ja E37-sähkösyötön, jota voit käyttää sekä sahan, että jyrsimen kanssa Norm Solosahan kolme eri mallia Solosaha M5 alkuperäismalli Perinteinen Solosaha, viides ja täydellisin kehitysaste. Helppo käyttää, kevyt siirtää ja kuljettaa. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Solosaha M7 edistyneempi M7 on kehitetty Solosahan perinteitä kunnioittaen. Linjari on puoli metriä pidempi, koko sahalaitos on eloksoitu. M7 sisältää hienouksia, kuten tukin korkeuden hienosäädön, ja siihen on saatavana suuri määrä lisävarusteita. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Woodworker s Mill parhaimmat palat Veistäjän valinta. Vakaa sahalaitos, joka käsittelee lyhyet ja paksut tukit. 2,75 metrin linjarin avulla käsittelet aina 2,4 metriä pitkää puutavaraa. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

5 TV Osoitteesta löydät videoita sahalaitteiden ja lisävarusteiden käytöstä. Tuunaa Solosahasi Sopii myös M5 Juhlamalliin SISÄLTÄÄ: 5 TERÄÄ, 2 TUKIJALKAA, 1 LASTAUSRAMPPI JA 2 LINJARITUKEA Stihl moottorisahat ovat työstäneet puuta Solosahan alusta asti. Vahva ja luotettava. Moottorisahan kelkka 130 MS MS MS E-sarja Logosolilta, sähkösaha, joka asetti standardin. Ramppi, laippa, ketju ja tukijalka sisältyy. Nopea Kärkiohjaus vannesaha Vannesaha BS30 on viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeistelty rakenne. Lyö kaikki muut sahat laudalta ahausnopeudella ja 2 mm sahausraolla. Sähkösahalle 73, Vesijäähdytys Norm Automaattinen lisäys. Sis. tyylikkään tuplasäiliön öljylle ja vedelle. Kärkiohjaus Sähkösahalle 3 2 Tukkihyllyn tuki Tarkkuutta sahaukseen Sahatuki Asennetaan tukkipiikin alle. Toimii kuin ylimääräinen tukkihylly, säädettävissä ¼ askelin. Varmistaa tukkihyllyn kestävyyden raskaita aihioita käsitellessä. Sopii M7-solosahaan Sahatuki Siirrettävä sahatuki, joka asennetaan haluttuun kohtaan linjaria. Säädöt ¼ askeleittain. Tukijalka Kiinteä tukijalka, joka asennetaan linjariin. Sama jalka sisältyy E5000 ja E8000 sähkösahojen toimitukseen. Vakauttaa sahalaitoksen jatkoksen. 3kW 4kW (Yli 50 cc) pari E E E Hirsijyrsin, käsikäyttöinen Sähköinen Moottorisahalle Moottorisahalle Saksituki tuo sinulle kaksi lisätukkihyllyä. Parantaa tarkkuutta pitkien aihioiden sahauksessa. Sopii M7solosahaan. Sähkösaha käsiveivillä Pyörösahauslisälaite Sahaa tukit 16 kantilta. Suunniteltu Logosol Solosahaan, mutta sopii myös kaikkiin muihin ketju- ja vannesahalaitoksiin ja hirsijyrsimiin. 106,50 Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja Sähkösaha E37-automaattisyötölle Sama luotettava Logosol-sähkösaha, valmiina käytettäväksi E37- automaattisyötön kanssa. Laippa, ketju ja tukijalka sisältyy mukaan. E5000e 1240 E8000e 1490 Hirsijyrsin, E37automaattisyötölle 3 kw kw 1240 E37-automaa ttisyöttö Sijoita patentoituun E37- automaattisyöttöön heti alusta alkaen. Se on hankinta, joka pitkällä tähtäimellä vähentää kustannuksia ja parantaa tuottavuutta. Katso yltä, kuinka paljon säästät sahalaitteen tai hirsijyrsimen hankinnassa. Sisältää seuraavat tuotteet: Integroitu tukijalka, ramppi, säädettävä tuki edestakaiseen syöttöön. 750

6 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Lisää tuottoa kotitarp Logosol Låks raamisahalaitos. Todennäköisesti maailman tehokkain kone, jolla laajennetaan sahaaminen kotitarpeista liiketoimintaan. Käytä vanhaa sahalaitettasi sahataksesi pois kaksi pintaa ja halkaise kaksi palkkia kerralla raamisahalla. Kapasiteetti juoksumetriä tunnissa. Valitse joko E-Twin tuplasähkömoottori, ( 3-vaihevirralla 16 A sulakkeella) tai ympäristöystävällinen bensiinimoottori. Kolme mallia samat toiminnot, eri kapasiteetti. Lisäterä ja purunpoisto Kuvassa Logosol Låks halkaisua kerralla Logosol Låks-raamisahan ydin on raami, johon saa jopa 20 sahanterää. Vakaa ja turvallinen rakenne, korkea tuotto, täydell nen mitoitus ja pieni hävikki. Pakettiin sisältyy: Rahti Asennus Päivän koulutus paikan päällä Logosol Låks tai kolme syöttöpöytää 14 tai 20 terää Teroituskone Sama hinta sähkö- tai bensiinimoottorilla Logosol Låks Bensiini tai sähkö Kaikki Logosol Låks-raamisahat on saatavissa ympäristöystävällisellä bensiinimoottorilla tai E-Twin tuplasähkömoottorilla, joka toimii tasaisesti ja kustannustehokkaasti, 3-vaihevirta, 16 A. Logosol Låks 500 plus Katkaisee koko puutavarapaketin Logosol Pakettisaha löytyy muutamista maan suurimmista sahalaitoksista ja on lähes vakiovaruste kuormalavatehtaissa. Saha kulkee renkailla ja on helppo siirtää sahapaketilta toiselle. Asennettavissa kolme eri laipanpituutta: 1200, 1350 ja 1500 mm. Erittäin vakaa laite, turvallinen käyttää ja korkea tarkkuus. Sähkömoottori 3-vaiheinen 5 kw. 12,5% alennus laipoista ja ketjuista Logosol Pakettisahaan. Logosol Pakettisaha Mitoita koko varastosi uudelleen Logosol KS150 on avain loputtomaan mittavalikoimaan pienimuotoisessa puunjalostuksessa. Kun sahaat tai ostat vain muutamia dimensioita, voit Klyyvisahalla mitoittaa ne uudelleen juuri tarvitsemiisi mittoihin. Halkaisee jopa 6 paksuiset parrut. Terä suoriutuu kymmenistä tuhansista metreistä ilman huoltoa. Ehdoton valinta sinulle, joka käytät monen mittaista puutavaraa, myyt puutavaraa tai höyläät listoja ja paneeleita. Järkevin hankinta tuottaa julkisivulautaa ja hienosahattua pintaa. Sisään- ja ulossyöttöpöydät 360,00 / kpl Logosol KS150-klyyvisaha Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

7 TV Katso video; eista liiketoimintaan LumberMate LM40-tukkivannesaha. Lähes yhtä yksinkertainen ja helppokäyttöinen kuin Solosaha, mutta suurempaan ja nopeampaan tuotantoon. Valitse joko Logosolin ainutlaatuinen E-Twin, sähkökäyttöinen tuplamoottori (3-vaihevirta, 16A) tai ympäristöystävällinen bensiinimoottori. Kuvien sahalaitokset ovat lisävarusteltuja. LumberMate LM40 Bensiini 23 hv Norm LumberMate LM40 E-Twin, 3-vaihe, 16A Norm Sähkösyöttö Sähkösyöttö LM40. Keventää sahaamista oleellisesti. Automaattinen palautus. 3-vaihe, 16A 750 Epäkeskopuristin Nopea aihion kiinnitys. Kaksi kpl / paketti 110 Magneettimitta millimetreissä Uutuus Kuljetuspaketti Vie sahalaitoksesi metsään. Akselit ja aisa. Sisältää valot ja vilkut. Max. nopeus 30 km/h. 759 Säätöjalat Tekee asennuksesta helppoa. Sisältää 8 kpl jalkoja, riittävä vakiomittaiseen 5,1m LM40-sahaan. 152 Kaksi magneettista millimetrimittaa LM40. Kääntää normaalin tuuma-asteikon millimetreiksi ja helpottaa työskentelyäsi. 19 Tukkinostin Tukkinostin normaaleille tukeille. Kahva helpottaa korkeudenvalintaa ja liikutat sitä helposti. Toimii jopa tukinkääntimenä. 79 Tukin korkeudensäätö Hydraulinen Hydraulisk tukkinostin, nostaa domkraft lyfter även mycket suurimmatkin tunga tukit. stockar. Topplyften flyttas Voidaan enkelt till valfri position på sågverket. asentaa mihin tahansa kohtaan sahalaitosta. 244 Uutuus Hirsijyrsin, joka sopii useimpiin tehdasvalmisteisiin vannesahalaitoksiin Logosol LM410. Hirsijyrsin ilman vastustajaa, oiko- ja tasohöylää pelkat jopa 600 x 600 mm. Tarvitset vain raiteet, joita pitkin se kulkee. Leveys on säädettävissä ja jyrsin sopii useimpiin tehdasvalmisteisiin tukkivannesahoihin. Kutterit ovat 410 mm leveitä ja liikuteltavissa sivusuunnassa. Sekä suorat että profiiliterät sopivat.. Kaksi mallia, ympäristöystävällinen bensiinimoottori ja 3-vaihesähkömoottori. LM410, 3-vaihe, 16A Lisävarusteet tarkkaan jyrsintään Pidike tarkkaan jyrsintään. 3 kpl/ pkt, LM LM410, bensa 270cc 2990 Hirsijyrsimen terät. Sisältää kiinnityspalat. 6 tum: 8 tum: Höyläterät sisältyy Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

8 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Välineet kannatt Syöttöpöytä ja rengassarja mukana. Juuri nyt 12,5% alennus tarvikkeista. Mikäli löydät muualta saman laitteen halvemmalla, korvaamme sinulle erotuksen. Nopea syöttö Norm Portaaton syöttö 2-12 m/min Norm Logosol DH410. Kaksikutterihöylä. Tekee saman työn samoilla terillä kuin Logosolin hyvin tunnettu nelikutterihöylä, ainoa ero on kaksi työvaihetta. 410 mm yläkutteri suorille ja profiiliterille ja sivukutterit pontin ja uran tekoon. Paneelihöylä ja iso oikohöylä yhdessä. Toimii 3-vaihevirralla, 16A. Logosol PH260. Maailman eniten myyty nelikutterihöylä. 3.sukupolvi, vahvempi moottori yläkutterille, joka mahdollistaa jopa 20 mm ulkonevien profiiliterien käytön. Ammattilaiskone tuottavaan käyttöön. Toimii 3-vaihevirralla, 16A. Portaaton syöttö 2-12 m/min Norm Portaaton syöttö 4-24 m/min Norm Logosol SH230. Juhl malli, mukana tulee 400 arvoiset terät, katso sivu 3. Alkuperäinen hinta, ei sisällä syöttöpöytää, jalustaa eikä rengassarjaa. Kuivaa täydellisin tuloksin Sauno kuivurit kuivaavat energiataloudellisesti korkean lämpötilan avulla. Vähentää puutavaran jännityksiä ja saat suoraa ja halkeilematonta puutavaraa. Kuivattaa männyn höyläkuivaksi noin viikossa. Hinnat sisältävät koneiston, kaapin rakennat itse polystyreeni-muovieristyslevyistä, helat ja rakennusohjeet sisältyvät mukaan. Isompaan kuivausmäärään tarvitset useamman koneiston. Termostaattisäätö. Sauno VT3, 2kW, max. volyymi 3,5 m 3 Sauno VT5, 4kW, max. volyymi 12,5m Lisävarusteet höyläkoneisiin Kuvien höylät on lisävarustein SOLOHÖYLÄ SH230 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 100 Jalusta 80 KAKSIKUTTERIHÖYLÄ DH410 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 217 NELITERÄHÖYLÄ PH260 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 206 Teräpaketit Profiiliterät. Hintansa väärti teräpaketti, joissa mukana suosituimmat lista- ja paneeliterät SH DH PH Karajatkokset. Karajatkosten avulla kasvatat sivukaroja 30 mm ja voit muokata aihioita aina 130 mm asti. Jatkokset sopivat sekä PH260 että DH410. Ota yhteyttä saadaksesi lisää tietoa kuttereista ja teristä. Suorat terät 410 mm Yläkutteriin, sopii PH260/DH , mm Alakutteriin, sopii PH , mm Sopii SH230 ja hirsijyrsin 25,50 Asetusviivain Sopii PH260. Nopea magneettikiinnitys. Helpottaa sivuohjureiden säätämistä. 54 Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

9 TV Katso video; avaan talveen Logosol H410. Oiko- ja tasohöylää hetkessä, ilman että koneen asetuksia tarvitsee muuttaa välillä. Erillinen syöttömoottori, vakaa valurautainen oikohöyläpöytä. Tasohöyläys 410 x 260 mm Norm Logosol PS315. Paloittelusaha teollisuuslaadulla, rakennettu valurautarungon ympärille. Vakaa ja erittäin tarkka. Täysiko-koinen kelkka liukuu laakereiden avulla. Terää Ø 315 mm voidaan nostaa, laskea ja kallistaa. SUVA-suoja sahanterälle kuuluu mukaan toimitukseen Norm Logosol MH410 Multihöylä. Oiko- ja tasohöylä sivukuttereilla. Nopeampi ja tarkempi. Täydellinen sinulle, joka oiko- ja tasohöyläät suurempia volyymeja. Kiitos sivukuttereiden, saat myös urat ja pontit samalla profiloinnilla. Pienet profiloinnit voit tehdä myös vaakakuttereilla Norm Lattialautojen tekoon Norm Multihöylä. Päätyjyrsin on peruskone jokaisessa puusepänverstaassa. Logosol MF30 sisältää kaiken, mitä ammatti-laiset vaativat: vakaa rakenne valurautarungon ympärillä ja hyvin laakeroitu kelkka, johon voit nopeasti kiinnittää aihiot varmaan ja tarkkaan jyrsintään. Kelkka on edellytys tuottavaan lattialautojen päätyjyrsintään. Koko moottori-yksikkö karoineen voidaan kallistaa 270. Se antaa ihan uusia mahdollisuuksia jyrsintään, poraukseen tai tappiliitosten tekoon sivu- tai yläpuolelle. Sivulukitus 89 Pidike päätyjyrsintään 390 Pidike päätyjyrsintään Tarkoitettu Logosolin monitoimijyrsin MF30:n. Aseta kaksi lattialautaa etupuolet vastakkain, kiinnitä ne puristimilla ja jyrsi samanaikaisesti urat, pontit ja pyöristetyt kantit etupuolelle. Laudat pysyvät yhdessä yläpäästä tuen avulla, joka on jatkettu suurella salvalla 2x2 tuumaan. Lattialautojen tekoon Käytä aina turvakutteria Logosol MF30- monitoimijyrsimessä ja muissa pystyjyrsimissä. Toimitetaan 40 cm sileiden terien ja ohjausterän kanssa. 97,50 Terät päätyponttien tekoon Jyrsii päätypontin ja uran kahteen lattilautaan kerralla. Samanaikaisesti terä jyrsii pienen pyöristyksen lautojen et puolelle. Valitse pontin ja uran korkeus (4,5-6-8-mm) XY-pöytä, MF30. Pöytä, joka sallii sivuittaiset ja horisontaaliset liikkeet pitkien porausten ja jyrsinnän aikana, tehdessä lukkosyvennyksiä, liitoksia, holkkeja jne. Pöytä on kuulalaakeroitu ja hallittavissa yhdellä kädellä. 692 Syöttölaite, MF30. Lisää tuottavuutta ja mahdollisuuksia. Syöttölaite kohdistaa ja syöttää aihion koneen läpi. Nopeus on valittavissa 8- portaisesti. Puusepänkoneiden lisävarusteet Pöydän levennys 1 kpl 500x350 mm (P x L) Sopii: -PS315 -MF30 65 Pöydän levennys 1 kpl 900x440 mm (P x L) Sopii: -PS315 Pidempi syöttöpöytä 1 kpl 500x150 mm (P x L) Sopii: -PS315 -MF30 49 Höyläpöydän jatkos 2 kpl 290x400 mm (P x L) Sopii: 88 -H Pikakiinnitys Yksinkertainen ja luotettava aihion kiinnitys Sopii: -PS315 -MF30 78 Nopeavauhtiset karat Päätyjyrsintään Sopii: -MF Päätyjyrsinterät 12 kpl, vahvistettua karbidia, 8 mm. 29 Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

10 Purua sahalaitoksesta, höylistä ja puusepänkoneista Hanki kaikki vannesahan teräsi Logosolilta Hiiliteräksestä tehdyt, korkeasilikoniset terät ovat kestävämmät. Kaikki terät toimitetaan 5 kpl paketeissa. Kustomoitujen terien toimitusaika on muutaman päivän pidempi kuin suoraan tuotenumerolla tilattujen. Vannesahanterät omaan laitokseesi Ei ole väärin kokeilla ammattilaisteriä vannesahaasi, jotta näet eron! Meiltä löytyy terät useimpiin vannesahalaitoksiin. Vahvistettu hammastus syvemmillä profiileilla on todistetusti toimivat; sahaaminen on tarkkaa ja nopeaa. Jos haluat muun, kuin 32 mm levyisen terä, ota yhteyttä myyjäämme. 32 x 1,07, 22mm hammasjaolla Logosol LM40/Lumbermate 1660 x 32 x 1,07 22mm 22 Logosol BS350/ x 32 x 1,07 22mm Sopiva Puruimuri SH m3/h. 0,5 kw. 100 mm liitokset ulos ja sisään. Paino 21 kg 220V. Puruimuri Sopiva DH Sopiva PH m3/h. 3kW. 4x100 mm liitos sisään ja 200 mm. Paino 42 kg 400V m3/h. 1,5 kw. 2x100 mm liitos sisään ja 125 mm ulos. Paino 37 kg 400V. 890 Logosolilla on myös muita vaihtoehtoja purunkäsittelyyn. Ota yhteyttä! Lennartsfors/Husqvarna/Jonsered 3570 x 32 1,07 22mm 22 Jos et löydä vannesahaasi listasta, voit silti tehdä tilauksen. Kerro meille vain terän pituus ja sahalaitoksesi malli. Aloituskustannus on terienhitsauskustannus. Ketjuterotusrobotti Vannesahanterienteroitusrobotti TV 6,50 Terät sahalaitokseesi 32 x 1,07 22mm 4,80 /m Esimerkki tilauksesta: Sahan malli: W2000 Pituus: 3660 mm 3,66 x 4,80 = 17,57 + 6,50 = 24,07 / terä 25,66 x 5 = 120,35 / 5 terän paketti Vannesahan terät työpajaasi Nyt voit varustaa vannesahasi Silco-ammattilaisterillä. Meiltä saat kaikenlaiset terät 6 mm aina 31 mm. Joka terään tulee aloituskustannukset ja metrihinta. Terä toimitetaan viiden paketeissa. Aloituskustannus 4,80 Terä 6 mm leveys 2,12 /m Terä 10 mm leveys 2,15 /m Terä 12 mm leveys 2,71 /m Terä 16 mm leveys 2,90 /m Terä 19 mm leveys 3,90 /m Terä 25 mm leveys 3,30 /m Terä 31 mm leveys 3,80 /m Panosta omaan osaamiseesi Osaaminen on tärkeää sinulle, joka työskentelet puun ja puuntyöstökoneiden parissa. Logosol tarjoaa maan laajimman koulutuksen pienimuotoiseen puunjalostukseen. Kurssit vuonna 2010: Sahaus Höyläys Puutekniikka Ikkunavalmistus Kylpytynnyrin rakennus Hirsitalorakentaminen Konepuutyöstö Konepuutyöstö naisille Infoa koulutuksista ja näytöksistä löytyy sivulta Sinun ei tarvitse olla asiakkaamme, jotta voit osallistua kursseillemme. 480 Terävät välineet ovat puolet työstä! 18 Aloituskustannus 32 x 1,07 22mm Puruimurin letku Ø100mm. Vahva ja taipuisa. Hinta / m. 13,80 Solosahaan Poistoliitin sähkösahaan 24 Poistoliitin hirsijyrsimeen 47 Vaijerisetti puruimurin letkulle 52 LumberMate LM40 Poistoliitin bajonettikiinnityksellä 48 Tolpat + vaijeri letkulle 299 Hirsijyrsin LM410 Poistoliitin 41 Kiinnityslevy sis. hintaan TV Hiontalaikka sisältyy Huolimatta siitä, että teroitus on automaattista, on tulos fantastinen. Robotti teroittaa sekä 1,3 piccoketjut, että tavalliset 1,6-3/8 tai 0,325-ketjut. Tekniset tiedot: 12 V, 90W, 2800 rpm/min 690 Teroituspaketti 1 Viilanpidike 4,8 mm, 6 kpl pyöröviiloja, viilanohjain 60,70 Vannesahan terien teroitusrobotti teroittaa automaattisesti Logosol Nordwood terät ja muut vannesahan terät 22 mm hammasjaolla. Toimitetaan laikan ja jalkojen kanssa, kuten kuvassa. 12 V. 650 Teroituspaketti 2 Teroituspaketti 3 Minihiomakone, syvyysviila, syvyysasetin, muotoilukivi Maxihiomakone, syvyysviila, syvyysasetin, muotoilukivi 50,80 Teroita höylänterät 307 Jigi suorille terille 78 Tormek T7 Vahva teroituskone jatkuvaan käyttöön. Suuri valikoima erilaisia jigejä tarkkaan teroitukseen erilaisille työkaluille. Slipjigg för profilstål Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

11 TV Katso videot Big Millistä ja sen eri versioista osoitteesta: Maailmanuutuus! Maailman pisin Picco-laippa Vahvistettu kärki on vakio kaikissa Logosolin sahala toslaipoissa. Big Mill Timmerjigg rakenna oma sahalaitoksesi Pidä kustannukset alhaalla rakentamal-la linjari ja pidikkeet itse. Sahaa tukit aina 60 cm läpimittaan asti. Useimmat kahdella la panpultilla varustetut moottorisahat sopivat Timmerjiggiin. 99 Big Mill Basic aloita sahaaminen heti Big Mill Basicin avulla voit rakentaa myös vakaamman sahalaitoksen, yhdistää sen tukkihyllyyn ja portaisiin tukkien käsittelyn helpottamiseksi. Mittojen avulla voit nostaa ja laskea linjaria. Ohjeet voit ladata ilmaiseksi netistä osoitteesta Picco 120 cm, maailmanuutuus Logosolilta. Tarkoitettu jopa 95 cm leveiden puiden sahaukseen. Ohuempi ja jäykempi laippa, korkeampitasoinen leikkaus ja vähemmän hävikkiä. Laippa on valmistettu yhdestä kestävästä metallikappaleesta ja siinä on erittäin tarkka ketju-ura. Sama rakenne kuin Logosolin kaikissa sahalaitoslaipoissa. Täydellinen paketti: Timmerjigg, 2,75 m linjari, 2 linjarinpidintä. Lisää moottorisaha ja aloita työt. Rakenna alla näkyvä tukkirappu ja sahaaminen on vielä mukavampaa. 428 Seuraava askel on ilmainen Vaihdettava kärkipyörä (varaosana varastosta) on vakiona kaikissa Logosol-laipoissa. Huomioi, että 120 cm laippa täytyy kiinnittää molemmista päistään sahaamista varten. Sopiva Big Mill LSG ja Big Mill PRO. Logosol 120 cm Piccolaippa 149,00 Paksuimmille puille Big Mill LSG Eniten paksujen puisen sahaamiseen käytetty laite. Rakenna Timmerjigin ympärille suursaha tai tilaa kerralla Big Mill LSG. Hinta sisältää täydellisen paketin. 265 Sahaa paksut tukit tarkasti Big Mill PRO Big Mill Pro:n avulla sahaat leveitä lankkuja koko tukin leveydeltä millimetrin tarkasti. Sisältää Big Mill LSG:n kahdella Timmerjiggillä, tuplalinjarit linjarinpidikkeineen, jatkovarret jotka tukevat linjareita molemmista päistään sekä kaksi erittäin tukevaa kiinnityslaattaa tukinpäihin. 931 PMX-ketju 152 DL 44,00 LATAA NYT ILMAISEKSI Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

12 Viimeisimpänä, Kaikki hinnat ennen alennusta mutta ei vähäisimpänä Master-slave 3-vaihe Master-slave jak rasia ajoituksella Tuplaa 3-vaih liitännät. Jako alkaa ja loppuu automaa tisesti, pari sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta käynnistäessä ja alentaa tehontarvetta. Kosteussuojaus IP54. Uutuus! XXX Master-slave 1-vaihe 45 Neljä ketjua PMX-ketjut 40 cm laipalle. Juuri sopivat sahalaitokseesi. 290 Tukkivelho Lisälaite, jolla teet moottorisahastasi korkeatehoisen puunkäsittelylaiteen. Leikkuukärki, erikoislaippa, ketju ja suojus. Kolme mallia. Isoon ja pieneen Stihliin tai Husqvarnaan / Jonserediin. Vääntömomenttia Puolet ajasta kuluu tukkien käsittelyyn ja sahatun tavaran liikutteluun. Helpota työtäsi Logosolin patentoidulla ja palkitulla tukinkääntimellä. Sinulle, jolla on PH260, DH410, MH410 tai MF30. Hanki kaksi teräparia ja paketti, joka sisältää kaiken muun paitsi puutavaran. Pakettiin sisältyy alumiininen kamiina, savupiippu ja piipun hattu, vanteet tynnyrin ympärille, poistoaukot ja koristeet. KYLPYTYNNYRI-KÄSIKIRJA Materialsats till badtunna Uutuus! Tukeva 1-vaihe Master-slave jak rasia. Itseajoittava, esimerkiksi pruimurille parin sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta ja säästää aikaa. Kosteussuojaus IP54. XXX 66 Kaikki, mitä tarvitset kylpytynnyrin rakentamiseen Tarvitaan kaksi paria: yksi kummallekin puolelle Per par LATAA NYT ILMAISEKSI 40 Kosteusmittari Lopeta arvailu, aloita kosteuden mittaus, ennen kuin höyläät, maalaat tai rakennat. Höylähirren salaisuus System Linuksella ja käsijyrsimellä teet salvokset pienen vajan runkoon päivässä. Mallit löytyvät sekä 50 ja 80 mm leveille lankuille. Höylämalli Höylämalli Sahamalli 2 /3 149 Jyrsinterä 45 Varren Ø 6mm 30 Vahvuus löytyy vinssistä Logosolin tukkivinssi on paras yksintyöskentelevän apuri. Hoidat itse raskaimmatkin tukit, pitää huolta selästäsi. 180 Logosol toimitusehdot Arvonlisävero ja toimituskulut lisätään kaikkiin hintoihin. Tarjous voimassa asti. Toimitusaika n. 2-4 vkoa tilauksesta, maksuehdot 7 pv netto. Esimerkkejä rahtikuluista: Postipaketti (painon mukaan) Solosahat 100,00 Höylät 300,00 Pakettisaha 200,00 LUE KAIKKI TUOTTEISTAMME: Lippalakki kaupan päälle Sinä, joka olet jo asiakkaamme, ymmärrät lakin arvon. Se on enemmän kuin päähine, se on jäsenkortti pienimuotoisen puunjalostuksen yhdistykseen. Sitä paitsi se on siisti ja mukava. Näin teet tilauksesi Kätevimmin teet tilauksesi sähköpostilla, joka palvelee ympäri vuorokauden. Voit myös soittaa meille, varmimmin tavoitat meidän klo Maahantuonti: Stammholz Oy Myynti: / Fax: Internet: Laisniementie 10, MUURIKKALA

USKOMATTOMAT HINNAT - TEE ELÄMÄSI PARHAAT

USKOMATTOMAT HINNAT - TEE ELÄMÄSI PARHAAT Tee kannattava kauppa USKOMATTOMAT HINNAT - TEE ELÄMÄSI PARHAAT 1130 Todella hieno kauppa - Osta hyvä kone, hyvään hintaan, josta sinulle on iloa vuosiksi. 10140 Hinta 16.5. jälkeen: 11270 Tee hyvät Tästä

Lisätiedot

HUIPPUHINNAT PAKETTIIN

HUIPPUHINNAT PAKETTIIN Tee kannattava kauppa HUIPPUHINNAT PAKETTIIN SOITA JA TILAA 0400-29 33 41 Säästä 461 Maksimoitu tarjous Solosahapaketista! Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä

Lisätiedot

Kevään tarjoukset. Osta Logosolin vannesaha LMPRO ja saat lisävarusteita. kaupan päälle, 350 arvosta. säästä jopa 400. Sahaa itse ja hanki

Kevään tarjoukset. Osta Logosolin vannesaha LMPRO ja saat lisävarusteita. kaupan päälle, 350 arvosta. säästä jopa 400. Sahaa itse ja hanki Sahaa itse ja hanki Logosolin kevät kampanja antaa sinulle uusia mahoallisuksia tienaa rahaa. Myrskyn jälkeen kaarnakuoriaiset, jotka uhkaavat tuhota metsän, on tärkeämpään kuin koskaan varautua sahasesonkiin.

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

N S. ta tai m ä. BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0

N S. ta tai m ä. BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0 N S ta tai m ä BLÄUER 2003 www.kasityo.com versio 1.0 ONNISTUNUT SALKKU Salkkuja on eri kokoisia, muotoisia ja värisiä. Huomiota kiinnitetään seuraaviin kohtiin. SALKUN AUKAISEMINEN PYÖRÖSAHALLA JA SEN

Lisätiedot

www.logosol.fi TUOTELUETTELO

www.logosol.fi TUOTELUETTELO www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2013 Asiakkaamme ovat ystäviämme. Byström perhe Takuu turvallisesta kaupasta Näin teet tilauksen Tilaa tuotteita meiltä internetkaupasta www.logosol.se tai puhelimitse, faksilla,

Lisätiedot

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta LOGOSOL 25 Vuotta 25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290 Me olemme ylpeitä! 25 vuodesta, jonka aikana asiakkaamme ovat valmistaneet mahtavia rakennusprojekteja ja

Lisätiedot

SUURIA UUTISIA, PIENIÄ HINTOJA! ENSIESITTE- LYSSÄ SOLO- SAHA M8

SUURIA UUTISIA, PIENIÄ HINTOJA! ENSIESITTE- LYSSÄ SOLO- SAHA M8 SUURIA UUTISIA, PIENIÄ HINTOJA! ENSIESITTE- LYSSÄ SOLO- SAHA M8 ILMAINEN TARVIKKEITA PUUSEPÄNK- ONEEN OSTAJALLE! Arvo vähintään 265 Ensiesittelyssä SH410! ILMAINEN pieni tukkinostin sahan mukana SÄÄSTÄ

Lisätiedot

PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010

PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010 PÖYTÄTYÖKONEET 2009/2010 JMS-8 Katkaisusaha JMS-10 Katkaisusaha Pöytä kääntyy 45 vas. / oik. 17 pikalukitusta Helpot koneen kallistuksen säädöt stoppareilla 0 ja 45 Pöydän levikeraudoilla 730 mm:n kokonaisleveys

Lisätiedot

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 WWW.KASITYO.COM ONNISTUNUT JAKKARA 1. Listat ovat tasaisin välein ja naulat suorassa rivissä. Naulojen päät ovat puun sisässä, eikä yhtään naulaa vinossa. Naulauksessa

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2008 logosol TUOTELUETTELO 2008 www.logosol.fi 2 Logosol > Työnilo on parasta, mitä voimme asiakkaillemme antaa! Logosolin toimitusjohtajana on hyvä olla. Hyvät keksinnöt ja ideat syntyvät

Lisätiedot

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Meba Eco-Line 335 DGA 600 45 90 45 30 305 305 x 335 305 x 305 335 500 x 335 335 x 335 330 320 x 335 320

Lisätiedot

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n Das ist Spitzen-Qualität RAKENNUSSAHA ts 315 GT 5277 0901 moottori 230 V, 2,2 kw 5277 0902 moottori 400 V, 3,0 kw 5277 0903 moottori 400 V, 4,2 kw Vakiovarusteena joko katkaisuohjain tai liukupöytä. Tukeva

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

Apollo SPEEDY Syöttölaite

Apollo SPEEDY Syöttölaite Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Apollo SPEEDY Syöttölaite PLC - Ohjaus Askelmoottori Syöttö pituus : 1 12 m Vahva, alumiini rakenne Moottori

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Fax numero muuttunut! PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi

Fax numero muuttunut! PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi Vannesahat metallille 2010 PIRKAN HITSAUS OY PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-8770 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi Fax numero muuttunut! VANNESAHAT METALLILLE FEMI 780P -moottori

Lisätiedot

Tynnyrisaunan asennusohje (1013)

Tynnyrisaunan asennusohje (1013) Tynnyrisaunan asennusohje (1013) 1 Asenna tynnyri suoralla alustalla Huom: Osa no: 1 ei kuulu toimitukseen. Asenna saunan tukiosa, osat sopivat jyrsittyihin uriin. Ruuvaa kiinni osat (ruuvien reijät merkittyinä,

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta.

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. LUE SEURAAVAT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT UUTTA GRANBERG-SAHALAITOSTA. SÄHKÖTYÖKALUJEN, KUTEN MOOTTORISAHOJEN, KÄYTTÖ VOI OLLA VAARALLISTA JA TUO MUKANAAN LOUKKAANTUMISEN TAI KUOLEMAN VAARAN.

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

MB - Engineering Rengaskoneet 2015

MB - Engineering Rengaskoneet 2015 MB - Engineering Rengaskoneet 2015 1 www.eurovulk.fi Rengaskoneet henkilöauton rengastöihin MB TC322 Asennuskone Helppokäyttöinen, vahva ja pieneen tilaan mahtuva MB CT 322 asennuskone on puoliautomaattinen

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN &

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & NOPEA SILTATYYPPINEN PYSTYKARAINEN KONEISTUSKESKUS UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & Rensi Finland Oy Yrittäjäntie

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN RAUTAKATU 10 21110 NAANTALI puh: 02-435 2011 fax: 02-435 2101 naasky@naasky.fi www.naasky.fi BETONILETKUT Meiltä saat laadukkaat pumppausletkut haluamillasi mitoilla. Naasky

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö Seite 1 M E TA L L I N T YÖ S T Ö 2009/2010 Seite 9 MCS-275 / MCS-315 Kylmäpyörösahat Karkaistut ja hiotut hammaspyörät pidentävät käyttöikää Pää kääntyy 0 45 oikealta vasemmalle Säädettävä määrämittarajoitin

Lisätiedot

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. MUITA TURVASUOSITUKSIA

Tarkista puunrunko lian, kivien ja vanhojen ruuvien varalta estääksesi sahan ketjua rikkoutumasta. MUITA TURVASUOSITUKSIA LUE SEURAAVAT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT UUTTA GRANBERG-SAHALAITOSTA. SÄHKÖTYÖKALUJEN, KUTEN MOOTTORISAHOJEN, KÄYTTÖ VOI OLLA VAARALLISTA JA TUO MUKANAAN LOUKKAANTUMISEN TAI KUOLEMAN VAARAN.

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

Loglift Lyhytpuunosturit

Loglift Lyhytpuunosturit Loglift Lyhytpuunosturit Uusi ote puunkäsittelyyn! www.hiab.com Ammattilaisen valinta Määrämittaan katkottua puuta käsiteltäessä nopea ja kestävä nosturi on arvossaan; sillä työ sujuu ja puuta siirtyy.

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Varastoidut asennusvalmiit. Tasoritilät

Varastoidut asennusvalmiit. Tasoritilät Varastoidut asennusvalmiit Tasoritilät Vaikea tapa: asennusvaiheessa leikattavat teräsritilät Raskas Teräsritilämatot ovat niin suuria ja raskaita ettei niitä voi nostaa yksinään. Tämä lisää kustannuksia.

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Snowblower 120 ATV Tuote-esite 2016 SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Ominaisuudet Penkat matalaksi! Rammy Snowblower 120 ATV on ketterä

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 01/2015 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

:: Suunnittelu- ja asennusohje. :: Suunnittelu- ja asennusohje

:: Suunnittelu- ja asennusohje. :: Suunnittelu- ja asennusohje :: Suunnittelu- ja asennusohje 1 2 :: Suunnittelu- ja asennusohje Muunto-järjestelmällä voit toteuttaa mitä erilaisimpia säilytysratkaisuja kodin eri tiloihin. Muunto perustuu seinäpanelointiin ja monipuoliseen

Lisätiedot

AFS. pakokaasurata. Lohikäärmerata liikkuville ajoneuvoille OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

AFS. pakokaasurata. Lohikäärmerata liikkuville ajoneuvoille OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. 11.10.2017 Lohikäärmerata liikkuville ajoneuvoille 1 AFS AFS-lohikäärmerata on hyvä ratkaisu pakokaasunpoistoon esimerkiksi autokorjaamoille ja katsastusasemille. Radan itsekantavassa alumiiniprofiilissa

Lisätiedot

Fax numero muuttunut! PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi

Fax numero muuttunut! PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi Työstökoneita 2010 PIRKAN HITSAUS OY PL 40 15871 HOLLOLA Puh. 03-877900 fax 7802004 e-mail: phitsaus@pirkanhitsaus.fi www.pirkanhitsaus.fi Fax numero muuttunut! Art 31 PENKKIHIOMAKONEET FEMI 31 -moottori

Lisätiedot

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET HUOMIOITAVAA ENNEN ASENNUSTA Aluslattian tulee täyttää SisäRYL 2013 vaatimukset. Alustan tulee olla kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Huomio että laminaattilattian pitää

Lisätiedot

Terä ja terien huolto

Terä ja terien huolto Terä ja terien huolto EUROPE woodmizer.eu I Suomi woodmizer.fi Terät Laadun historia Terät Pian sen jälkeen kun Wood-Mizer ensimmäisenä oli aloittanut siirrettävien sahojen valmistamisen ilmeni, että parannuksia

Lisätiedot

SAHAT. Rensi Finland Oy Yrittäjäntie 28 01800 KLAUKKALA www.rensi.fi

SAHAT. Rensi Finland Oy Yrittäjäntie 28 01800 KLAUKKALA www.rensi.fi SAHAT AUTOMAATTINEN URANTYÖSTÖKONE JIH-AUTO 10SM JIH-AUTO 10SM URANTYÖSTÖKONE Syöttö Kuularuuvi Uran maksimikoko vaakasyöttö 200mm, leveys 50mm, korkeus 50mm Terän koko 255x25.4 mm Työpöydän koko 835 mm

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA.

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 6/2016 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

ikilauta Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu

ikilauta Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu Julkisivut Päiväys: 11/04 Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu Julkisivupaneeli Tuotteet: on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Uuden sukupolven HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus! Schaefflerin uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet. LÄMPÖÄ JA VETTÄ

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet.  LÄMPÖÄ JA VETTÄ Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet www.sentakia.com LÄMPÖÄ JA VETTÄ 3/2017 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi sekä

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2017 Sähköposti: info@koriks.ee Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

Palautuslaite Boomerang ZHR

Palautuslaite Boomerang ZHR Boomerang palautuslaitteen avulla yksi mies voi käyttää listoituskoneita ja/tai muita koneita ja laitteita puuntyöstössä. Ominaisuudet Arvot Työkappaleen mitat ilman kääntöyks. (mm) Pituus min. 300 max.

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin Putkipuristimet ja putkituet Laaja valikoima putkitarvikkeita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä. Kestävä rakenne takaa vuosikausien luotettavan toiminnan. Puristimet Mallien määrä Putkikoko tuumaa

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

HINTATAULUT. Hinnat verottomia: alv 0 % Sovitaan erikseen, nämä tuotteet eivät ole meillä varastotuotteena, vaan teemme ne tilausten mukaan.

HINTATAULUT. Hinnat verottomia: alv 0 % Sovitaan erikseen, nämä tuotteet eivät ole meillä varastotuotteena, vaan teemme ne tilausten mukaan. HINTATAULUT Hintojen merkitseminen on vähittäismyymälässä keskeinen työtehtävä. Merkintöjen pitäisi olla siistejä ja selkeitä sekä näkyvästi esillä. Alumiiniseen telineeseen saa A4- tai A5-kokoisen paperin

Lisätiedot

Antilta odotettu UUTUUS

Antilta odotettu UUTUUS Antilta odotettu UUTUUS Tehokas, nopea ja edullinen vaunukuivuri Saatavana myös E-suoravetoelevaattorilla Antti VACBOOST vaunukuivurit C205-20.5m 3 C5-.5 m 3 C320-32.0 m 3 C365-36.5 m 3 Kätevin ratkaisu

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET IMULAITTEET 2013

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET IMULAITTEET 2013 Sammonkatu 26, 33540 TAMPERE p. 03 3647 215 fax 03 3647 815 otoplug@otoplug.fi www.otoplug.fi IMULAITTEET 2013 ATMOS IMULAITTEET ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET Atmos 161 ja 261 sarjan imulaitteet

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Schauer Karjatalous tuotteet

Schauer Karjatalous tuotteet Schauer Karjatalous tuotteet Askeleen edellä olevat ratkaisut karjallesi AINA ASKELEEN EDELLÄ Makuuparret Pihattoihin Tarjoaa erinomaisen ja eläinystävällisen ympäristön. Komfort makuuparsi maksimaalinen

Lisätiedot

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Sivu 1/8 WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Puh: 02-4870258, Web: www.wenda.fi, E-Mail: sales@wenda.fi Sivu 2/8 Kamiinan perustiedot: Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista,

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SSM-2 KONEEN RAKENNE. havainnekuva koneen rakenteesta

SSM-2 KONEEN RAKENNE. havainnekuva koneen rakenteesta Lähde: http://sjh.sporttisaitti.com/ Luistimien teroittaminen on huoltajan tärkeimpiä tehtäviä ehkä tärkein. Jotta tehtävän pystyy hoitamaan ja suoriutumaan siihen liittyvistä monista vaiheista, tulee

Lisätiedot

SCANFLYERS.COM. Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers.

SCANFLYERS.COM. Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers. SCANFLYERS.COM Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers.com MD-3 Rider: Hyvät ominaisuudet, mukava ohjaamo, tyylikästä

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet L-taloportaille MSJ-Wood 11.3.2013 http://www.jussi-portaat.fi Suunnittelu ja toteutus: Cadwill Oy Teit erinomaisen valinnan ostaessasi JUSSI-taloportaan.

Lisätiedot

Rakennusprojekti. Rakenna istutuspöytä / kesäkeittiö

Rakennusprojekti. Rakenna istutuspöytä / kesäkeittiö Rakennusprojekti Rakenna istutuspöytä / kesäkeittiö Rakenna pihalle reilunkokoinen ja tukeva istutuspöytä, niin sinun ei tarvitse enää sotkea keittiössä ruukkujen ja multasäkkien kanssa. Pöytälevy on kestävää

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000 Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Kiitos kun valitsit laitteesi LOGOSOLILTA LOGOSOL aloitti 1988 Solosahan valmistuksen ja on siitä

Lisätiedot

Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. www.johe.fi

Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. www.johe.fi Kotisivuillamme paljon lisää puuuntyöstökoneita. Sieltä löytyy myös koneiden tekniset tiedot. Lehtisaha JSS-16 199,00 Kitakork. 50 mm Kitasyv. 406 mm Katkaisusaha JMS-8L 197,00 Teho 1200 W Terä 210 mm

Lisätiedot

Header C PC X-TRA EU C X- TRA EU. Min. määrä C EU. Imuletkut ja liittimet G1 GUN NILFISK LETKU 5M

Header C PC X-TRA EU C X- TRA EU. Min. määrä C EU. Imuletkut ja liittimet G1 GUN NILFISK LETKU 5M C 110.4 sopii erinomaisesti kotitalouksien puhdistustehtäviin kuten kiveyksen, terassien, portaiden ja auton pesuun. Koneen mukana saat CD:n, josta voit katsoa videoleikkeitä pesurin käyttökohteista. Kaikki

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg

TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg SÄHKÖVINTTURIT Sähkövintturisarjat TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg TRBoxter 250-500 kg Saatavana suoraohjauksella (DC) tai kontaktoriohjauksella (1 nopeuksinen BT tai portaattomalla nopeudella VV)

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Siipiratasalus. Petri Sinivuori 92

Siipiratasalus. Petri Sinivuori 92 Siipiratasalus Petri Sinivuori 92 Tehtävänä on tehdä annettujen ohjeiden mukaan siipiratasalus, joka sopivalla moottorilla toimii myös sähkövoimalana. Silloin voima voidaan ottaa esim. vesihanasta ja patteri

Lisätiedot

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX jopa puolet asennusajasta säästyy muihin töihin Lindab on yksinkertaistanut seinärakenteet. Tuloksena ovat uudet,

Lisätiedot

25. TIKKAAT, TYÖTASOT, RAKENNUSTELINEET

25. TIKKAAT, TYÖTASOT, RAKENNUSTELINEET 25. TIKKAAT, TYÖTASOT, RAKENNUSTELINEET 32 Tikkaat Tikkaiden käyttö on suunniteltava asianmukaisesti. Nojatikkaita ei saa käyttää työalustana. Nojatikkaita saadaan käyttää vain tilapäisinä kulkuteinä,

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot