Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä"

Transkriptio

1 60 PV AVOIN KAUPPA Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä JATKUVA TUKI 2 VUODEN TAKUU Kaikki mitä tarvitset kannattavaan puunjalostukseen Juhlavuoden paketin loppukiri alv ja rahti Kaikki, mitä tarvitset sahaamisen aloittamiseksi. Solosaha M5, se aito ja alkuperäinen, vahva Stihl MS390- moottorisaha, laippa ja ketju. Lisää vain polttoainetta ja ketjuöljyä.

2 Aika edistää tulevan kesän tuottoa Pienimuotoisessa puunjalostuksessa on kaksi vuodenaikaa. Kesän aikana sahataan ja kuivataan puutavaraa. Talven aikana se jalostetaan eteenpäin höylän ja puusepänkoneiden avulla. Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan Logosolin perustuotteisiin, ympäri vuoden. Mutta esittelemme myös kertaheitolla koko talven kaluston, höylät ja puusepänkoneet. Ne ovat työkaluja, joiden avulla hankit talvella puhumattakaan maailman taloustilanteesta, joka on taas pikku hiljaa piristymässä. Ei ole vaikea arvata, että kaikki maksaa taas vähän enemmän ensi syksynä. Rahtikulut nousevat vuodenvaihteen jälkeen Tiedämme jo nyt, että rahtikulut nousevat vuodenvaihteen jälkeen. Meidän kulumme ovat jo nousseet ja joudumme väkisin nostamaan niitä myös asiakkaillemme. Tee tilauksesi nyt ja säästyt korotukselta. Hyvä alennus tarvikkeista Annamme lisäalennuksen juhlavuoden tuotteista seuraavalta sivulta. Me juhlimme Logosolin 20- vuotistaivalta. Uutta on sähkösaha, jonka voit valita Solosahapakettiin. Juhlapakettimme ovat olleet niin kysyttyjä, että varastomme ovat olleet ajoittain tyhjät, joten kiirehdi tilauksesi kanssa. Mutta suurimmat edut saat nyt tarvikkeista. Annamme 12,5 lisäalennuksen valikoiduista tarvikkeista, ostatpa sitten uuden koneen nyt tai jo omistat sellaisen. Etsi viereisen kuvan puussa olevaa symbolia ja säästä rahaa. Syksyn ja talven kalusto Lista- ja paneelihöylät Logosol PH260, 4-kutterihöylä Puusepänkoneet Sahaaminen on ensimmäinen askel puunjalostusprosessissa, joka moninkertaistaa metsän arvon. Syksy ja talvi on oikeaa aikaa tienata höyläyksellä ja puuntyöstöllä. Logosolilla on koneita, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtäsi ja antaa etulyöntiaseman ammattimaisilla tuloksillaan. Koneet valmistetaan Ruotsissa ja laadultaan ne ovat samanlaisia kuin monet muut kalliimmat laitteet. Ne ovat ammattilaiskoneita pienemmässä mittakaavassa, juuri niillä toiminnoilla joita tarvitset. Logosol MF30, enemmäin kuin pystyjyrsin Logosol DH410, 2-kutterihöylä Sauno kuivurit Logosol PS315, vakaa paloittelusaha Logosol SH230, kutteri ja terä Logosol MH410, oiko- ja tasohöylä sivukuttereilla ja profiloinnilla Logosol H410, oiko- ja tasohöylä Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

3 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Viimeinen mahdollisuus: Juhlavuoden paketti Alkuperäinen lyömättömään hintaan Solosaha M5 juhlamalli. Sama rakenne, jolla Solosahat aloittivat 1990-luvun alussa. 5 metrin linjari, jolla sahaat tukit jopa 4,8 metrin pituisina. Toimitetaan Stihl MS390-moottorisahan, ketjun ja laipan kanssa. Jatkokset, sähkösaha, syöttölaitteet ja muut lisävarusteet saatavissa myös tähän malliin. M5 Juhlamalli alv ja rahti Täydennä sähkösahalla Solosaha M5 Juhlamalli toimitetaan vahvan bensiinisahan kanssa, joka toimii erinomaisesti metsässä ja takapihalla. Pysyvämmällä sahauspaikalla voi olla perusteltua ja kustannustehokkaampaa käyttää sähkösahaa. Täydennä hankintaasi 4kW:n E4000-sähkösahalla. Big Mill täydellinen paketti Helppokäyttöinen sahalaitos, täydellinen sinulle, joka tarvitset puuntyöstömateriaalia tai puutavaraa rakentamiseen aina 2,6 metrin pituuteen asti. Kaikki, mitä tarvitset yhdessä paketissa: Big Mill Timmerjigg, 2,75 metrin linjari, 2 vakaata linjaritukea, jotka kiinnitetään helposti tukin päihin, Stihl MS390-moottorisaha, laippa ja ketju. Lisää vain polttoainetta, ketjuöljyä ja aloita uotanto. Big Mill Komplett alv ja rahti E4000-sähkösaha alv ja rahti Kaikki näkemäsi terät sisältyvät mukaan Solohöylä SH230, aito kone joka halkaisee, mitoittaa ja profiloi puutavaran. Juhlapaketti sisältää Solohöylän suorilla terillä, pyöröterällä ja tuet itserakennettavaa syöttöpöytää varten. Lisäksi saat valikoiman profiiliteriä sekä listoille että paneeleille sekä kuusi terän kiinnityspalaa. Jubileumspris alv ja rahti Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

4 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Täydellinen sahalaitos 3060 Solosaha M7 + Logosol E5000sähkösaha 2430 Solosaha M7 + Stihl MS660 ja sahakelkka 3466 Solosaha M7 + E E37-sähkösyöttö 3716 Solosaha M7 + E E37-syöttölaite Norm Norm Norm Norm Hirsitalopaketti Paketti sisältää 7,5 metrin pituisen Solosahan kolmella tukkihyllyllä, 5 kw:n sähkösahan laipalla ja ketjulla, 3 kw:n sähkökäyttöisen hirsijyrsimen 5 terillä, kaksi siirrettävää sahatukea ja E37-sähkösyötön, jota voit käyttää sekä sahan, että jyrsimen kanssa Norm Solosahan kolme eri mallia Solosaha M5 alkuperäismalli Perinteinen Solosaha, viides ja täydellisin kehitysaste. Helppo käyttää, kevyt siirtää ja kuljettaa. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Solosaha M7 edistyneempi M7 on kehitetty Solosahan perinteitä kunnioittaen. Linjari on puoli metriä pidempi, koko sahalaitos on eloksoitu. M7 sisältää hienouksia, kuten tukin korkeuden hienosäädön, ja siihen on saatavana suuri määrä lisävarusteita. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Woodworker s Mill parhaimmat palat Veistäjän valinta. Vakaa sahalaitos, joka käsittelee lyhyet ja paksut tukit. 2,75 metrin linjarin avulla käsittelet aina 2,4 metriä pitkää puutavaraa. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

5 TV Osoitteesta löydät videoita sahalaitteiden ja lisävarusteiden käytöstä. Tuunaa Solosahasi Sopii myös M5 Juhlamalliin SISÄLTÄÄ: 5 TERÄÄ, 2 TUKIJALKAA, 1 LASTAUSRAMPPI JA 2 LINJARITUKEA Stihl moottorisahat ovat työstäneet puuta Solosahan alusta asti. Vahva ja luotettava. Moottorisahan kelkka 130 MS MS MS E-sarja Logosolilta, sähkösaha, joka asetti standardin. Ramppi, laippa, ketju ja tukijalka sisältyy. Nopea Kärkiohjaus vannesaha Vannesaha BS30 on viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeistelty rakenne. Lyö kaikki muut sahat laudalta ahausnopeudella ja 2 mm sahausraolla. Sähkösahalle 73, Vesijäähdytys Norm Automaattinen lisäys. Sis. tyylikkään tuplasäiliön öljylle ja vedelle. Kärkiohjaus Sähkösahalle 3 2 Tukkihyllyn tuki Tarkkuutta sahaukseen Sahatuki Asennetaan tukkipiikin alle. Toimii kuin ylimääräinen tukkihylly, säädettävissä ¼ askelin. Varmistaa tukkihyllyn kestävyyden raskaita aihioita käsitellessä. Sopii M7-solosahaan Sahatuki Siirrettävä sahatuki, joka asennetaan haluttuun kohtaan linjaria. Säädöt ¼ askeleittain. Tukijalka Kiinteä tukijalka, joka asennetaan linjariin. Sama jalka sisältyy E5000 ja E8000 sähkösahojen toimitukseen. Vakauttaa sahalaitoksen jatkoksen. 3kW 4kW (Yli 50 cc) pari E E E Hirsijyrsin, käsikäyttöinen Sähköinen Moottorisahalle Moottorisahalle Saksituki tuo sinulle kaksi lisätukkihyllyä. Parantaa tarkkuutta pitkien aihioiden sahauksessa. Sopii M7solosahaan. Sähkösaha käsiveivillä Pyörösahauslisälaite Sahaa tukit 16 kantilta. Suunniteltu Logosol Solosahaan, mutta sopii myös kaikkiin muihin ketju- ja vannesahalaitoksiin ja hirsijyrsimiin. 106,50 Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja Sähkösaha E37-automaattisyötölle Sama luotettava Logosol-sähkösaha, valmiina käytettäväksi E37- automaattisyötön kanssa. Laippa, ketju ja tukijalka sisältyy mukaan. E5000e 1240 E8000e 1490 Hirsijyrsin, E37automaattisyötölle 3 kw kw 1240 E37-automaa ttisyöttö Sijoita patentoituun E37- automaattisyöttöön heti alusta alkaen. Se on hankinta, joka pitkällä tähtäimellä vähentää kustannuksia ja parantaa tuottavuutta. Katso yltä, kuinka paljon säästät sahalaitteen tai hirsijyrsimen hankinnassa. Sisältää seuraavat tuotteet: Integroitu tukijalka, ramppi, säädettävä tuki edestakaiseen syöttöön. 750

6 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Lisää tuottoa kotitarp Logosol Låks raamisahalaitos. Todennäköisesti maailman tehokkain kone, jolla laajennetaan sahaaminen kotitarpeista liiketoimintaan. Käytä vanhaa sahalaitettasi sahataksesi pois kaksi pintaa ja halkaise kaksi palkkia kerralla raamisahalla. Kapasiteetti juoksumetriä tunnissa. Valitse joko E-Twin tuplasähkömoottori, ( 3-vaihevirralla 16 A sulakkeella) tai ympäristöystävällinen bensiinimoottori. Kolme mallia samat toiminnot, eri kapasiteetti. Lisäterä ja purunpoisto Kuvassa Logosol Låks halkaisua kerralla Logosol Låks-raamisahan ydin on raami, johon saa jopa 20 sahanterää. Vakaa ja turvallinen rakenne, korkea tuotto, täydell nen mitoitus ja pieni hävikki. Pakettiin sisältyy: Rahti Asennus Päivän koulutus paikan päällä Logosol Låks tai kolme syöttöpöytää 14 tai 20 terää Teroituskone Sama hinta sähkö- tai bensiinimoottorilla Logosol Låks Bensiini tai sähkö Kaikki Logosol Låks-raamisahat on saatavissa ympäristöystävällisellä bensiinimoottorilla tai E-Twin tuplasähkömoottorilla, joka toimii tasaisesti ja kustannustehokkaasti, 3-vaihevirta, 16 A. Logosol Låks 500 plus Katkaisee koko puutavarapaketin Logosol Pakettisaha löytyy muutamista maan suurimmista sahalaitoksista ja on lähes vakiovaruste kuormalavatehtaissa. Saha kulkee renkailla ja on helppo siirtää sahapaketilta toiselle. Asennettavissa kolme eri laipanpituutta: 1200, 1350 ja 1500 mm. Erittäin vakaa laite, turvallinen käyttää ja korkea tarkkuus. Sähkömoottori 3-vaiheinen 5 kw. 12,5% alennus laipoista ja ketjuista Logosol Pakettisahaan. Logosol Pakettisaha Mitoita koko varastosi uudelleen Logosol KS150 on avain loputtomaan mittavalikoimaan pienimuotoisessa puunjalostuksessa. Kun sahaat tai ostat vain muutamia dimensioita, voit Klyyvisahalla mitoittaa ne uudelleen juuri tarvitsemiisi mittoihin. Halkaisee jopa 6 paksuiset parrut. Terä suoriutuu kymmenistä tuhansista metreistä ilman huoltoa. Ehdoton valinta sinulle, joka käytät monen mittaista puutavaraa, myyt puutavaraa tai höyläät listoja ja paneeleita. Järkevin hankinta tuottaa julkisivulautaa ja hienosahattua pintaa. Sisään- ja ulossyöttöpöydät 360,00 / kpl Logosol KS150-klyyvisaha Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

7 TV Katso video; eista liiketoimintaan LumberMate LM40-tukkivannesaha. Lähes yhtä yksinkertainen ja helppokäyttöinen kuin Solosaha, mutta suurempaan ja nopeampaan tuotantoon. Valitse joko Logosolin ainutlaatuinen E-Twin, sähkökäyttöinen tuplamoottori (3-vaihevirta, 16A) tai ympäristöystävällinen bensiinimoottori. Kuvien sahalaitokset ovat lisävarusteltuja. LumberMate LM40 Bensiini 23 hv Norm LumberMate LM40 E-Twin, 3-vaihe, 16A Norm Sähkösyöttö Sähkösyöttö LM40. Keventää sahaamista oleellisesti. Automaattinen palautus. 3-vaihe, 16A 750 Epäkeskopuristin Nopea aihion kiinnitys. Kaksi kpl / paketti 110 Magneettimitta millimetreissä Uutuus Kuljetuspaketti Vie sahalaitoksesi metsään. Akselit ja aisa. Sisältää valot ja vilkut. Max. nopeus 30 km/h. 759 Säätöjalat Tekee asennuksesta helppoa. Sisältää 8 kpl jalkoja, riittävä vakiomittaiseen 5,1m LM40-sahaan. 152 Kaksi magneettista millimetrimittaa LM40. Kääntää normaalin tuuma-asteikon millimetreiksi ja helpottaa työskentelyäsi. 19 Tukkinostin Tukkinostin normaaleille tukeille. Kahva helpottaa korkeudenvalintaa ja liikutat sitä helposti. Toimii jopa tukinkääntimenä. 79 Tukin korkeudensäätö Hydraulinen Hydraulisk tukkinostin, nostaa domkraft lyfter även mycket suurimmatkin tunga tukit. stockar. Topplyften flyttas Voidaan enkelt till valfri position på sågverket. asentaa mihin tahansa kohtaan sahalaitosta. 244 Uutuus Hirsijyrsin, joka sopii useimpiin tehdasvalmisteisiin vannesahalaitoksiin Logosol LM410. Hirsijyrsin ilman vastustajaa, oiko- ja tasohöylää pelkat jopa 600 x 600 mm. Tarvitset vain raiteet, joita pitkin se kulkee. Leveys on säädettävissä ja jyrsin sopii useimpiin tehdasvalmisteisiin tukkivannesahoihin. Kutterit ovat 410 mm leveitä ja liikuteltavissa sivusuunnassa. Sekä suorat että profiiliterät sopivat.. Kaksi mallia, ympäristöystävällinen bensiinimoottori ja 3-vaihesähkömoottori. LM410, 3-vaihe, 16A Lisävarusteet tarkkaan jyrsintään Pidike tarkkaan jyrsintään. 3 kpl/ pkt, LM LM410, bensa 270cc 2990 Hirsijyrsimen terät. Sisältää kiinnityspalat. 6 tum: 8 tum: Höyläterät sisältyy Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

8 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Välineet kannatt Syöttöpöytä ja rengassarja mukana. Juuri nyt 12,5% alennus tarvikkeista. Mikäli löydät muualta saman laitteen halvemmalla, korvaamme sinulle erotuksen. Nopea syöttö Norm Portaaton syöttö 2-12 m/min Norm Logosol DH410. Kaksikutterihöylä. Tekee saman työn samoilla terillä kuin Logosolin hyvin tunnettu nelikutterihöylä, ainoa ero on kaksi työvaihetta. 410 mm yläkutteri suorille ja profiiliterille ja sivukutterit pontin ja uran tekoon. Paneelihöylä ja iso oikohöylä yhdessä. Toimii 3-vaihevirralla, 16A. Logosol PH260. Maailman eniten myyty nelikutterihöylä. 3.sukupolvi, vahvempi moottori yläkutterille, joka mahdollistaa jopa 20 mm ulkonevien profiiliterien käytön. Ammattilaiskone tuottavaan käyttöön. Toimii 3-vaihevirralla, 16A. Portaaton syöttö 2-12 m/min Norm Portaaton syöttö 4-24 m/min Norm Logosol SH230. Juhl malli, mukana tulee 400 arvoiset terät, katso sivu 3. Alkuperäinen hinta, ei sisällä syöttöpöytää, jalustaa eikä rengassarjaa. Kuivaa täydellisin tuloksin Sauno kuivurit kuivaavat energiataloudellisesti korkean lämpötilan avulla. Vähentää puutavaran jännityksiä ja saat suoraa ja halkeilematonta puutavaraa. Kuivattaa männyn höyläkuivaksi noin viikossa. Hinnat sisältävät koneiston, kaapin rakennat itse polystyreeni-muovieristyslevyistä, helat ja rakennusohjeet sisältyvät mukaan. Isompaan kuivausmäärään tarvitset useamman koneiston. Termostaattisäätö. Sauno VT3, 2kW, max. volyymi 3,5 m 3 Sauno VT5, 4kW, max. volyymi 12,5m Lisävarusteet höyläkoneisiin Kuvien höylät on lisävarustein SOLOHÖYLÄ SH230 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 100 Jalusta 80 KAKSIKUTTERIHÖYLÄ DH410 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 217 NELITERÄHÖYLÄ PH260 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 206 Teräpaketit Profiiliterät. Hintansa väärti teräpaketti, joissa mukana suosituimmat lista- ja paneeliterät SH DH PH Karajatkokset. Karajatkosten avulla kasvatat sivukaroja 30 mm ja voit muokata aihioita aina 130 mm asti. Jatkokset sopivat sekä PH260 että DH410. Ota yhteyttä saadaksesi lisää tietoa kuttereista ja teristä. Suorat terät 410 mm Yläkutteriin, sopii PH260/DH , mm Alakutteriin, sopii PH , mm Sopii SH230 ja hirsijyrsin 25,50 Asetusviivain Sopii PH260. Nopea magneettikiinnitys. Helpottaa sivuohjureiden säätämistä. 54 Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

9 TV Katso video; avaan talveen Logosol H410. Oiko- ja tasohöylää hetkessä, ilman että koneen asetuksia tarvitsee muuttaa välillä. Erillinen syöttömoottori, vakaa valurautainen oikohöyläpöytä. Tasohöyläys 410 x 260 mm Norm Logosol PS315. Paloittelusaha teollisuuslaadulla, rakennettu valurautarungon ympärille. Vakaa ja erittäin tarkka. Täysiko-koinen kelkka liukuu laakereiden avulla. Terää Ø 315 mm voidaan nostaa, laskea ja kallistaa. SUVA-suoja sahanterälle kuuluu mukaan toimitukseen Norm Logosol MH410 Multihöylä. Oiko- ja tasohöylä sivukuttereilla. Nopeampi ja tarkempi. Täydellinen sinulle, joka oiko- ja tasohöyläät suurempia volyymeja. Kiitos sivukuttereiden, saat myös urat ja pontit samalla profiloinnilla. Pienet profiloinnit voit tehdä myös vaakakuttereilla Norm Lattialautojen tekoon Norm Multihöylä. Päätyjyrsin on peruskone jokaisessa puusepänverstaassa. Logosol MF30 sisältää kaiken, mitä ammatti-laiset vaativat: vakaa rakenne valurautarungon ympärillä ja hyvin laakeroitu kelkka, johon voit nopeasti kiinnittää aihiot varmaan ja tarkkaan jyrsintään. Kelkka on edellytys tuottavaan lattialautojen päätyjyrsintään. Koko moottori-yksikkö karoineen voidaan kallistaa 270. Se antaa ihan uusia mahdollisuuksia jyrsintään, poraukseen tai tappiliitosten tekoon sivu- tai yläpuolelle. Sivulukitus 89 Pidike päätyjyrsintään 390 Pidike päätyjyrsintään Tarkoitettu Logosolin monitoimijyrsin MF30:n. Aseta kaksi lattialautaa etupuolet vastakkain, kiinnitä ne puristimilla ja jyrsi samanaikaisesti urat, pontit ja pyöristetyt kantit etupuolelle. Laudat pysyvät yhdessä yläpäästä tuen avulla, joka on jatkettu suurella salvalla 2x2 tuumaan. Lattialautojen tekoon Käytä aina turvakutteria Logosol MF30- monitoimijyrsimessä ja muissa pystyjyrsimissä. Toimitetaan 40 cm sileiden terien ja ohjausterän kanssa. 97,50 Terät päätyponttien tekoon Jyrsii päätypontin ja uran kahteen lattilautaan kerralla. Samanaikaisesti terä jyrsii pienen pyöristyksen lautojen et puolelle. Valitse pontin ja uran korkeus (4,5-6-8-mm) XY-pöytä, MF30. Pöytä, joka sallii sivuittaiset ja horisontaaliset liikkeet pitkien porausten ja jyrsinnän aikana, tehdessä lukkosyvennyksiä, liitoksia, holkkeja jne. Pöytä on kuulalaakeroitu ja hallittavissa yhdellä kädellä. 692 Syöttölaite, MF30. Lisää tuottavuutta ja mahdollisuuksia. Syöttölaite kohdistaa ja syöttää aihion koneen läpi. Nopeus on valittavissa 8- portaisesti. Puusepänkoneiden lisävarusteet Pöydän levennys 1 kpl 500x350 mm (P x L) Sopii: -PS315 -MF30 65 Pöydän levennys 1 kpl 900x440 mm (P x L) Sopii: -PS315 Pidempi syöttöpöytä 1 kpl 500x150 mm (P x L) Sopii: -PS315 -MF30 49 Höyläpöydän jatkos 2 kpl 290x400 mm (P x L) Sopii: 88 -H Pikakiinnitys Yksinkertainen ja luotettava aihion kiinnitys Sopii: -PS315 -MF30 78 Nopeavauhtiset karat Päätyjyrsintään Sopii: -MF Päätyjyrsinterät 12 kpl, vahvistettua karbidia, 8 mm. 29 Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

10 Purua sahalaitoksesta, höylistä ja puusepänkoneista Hanki kaikki vannesahan teräsi Logosolilta Hiiliteräksestä tehdyt, korkeasilikoniset terät ovat kestävämmät. Kaikki terät toimitetaan 5 kpl paketeissa. Kustomoitujen terien toimitusaika on muutaman päivän pidempi kuin suoraan tuotenumerolla tilattujen. Vannesahanterät omaan laitokseesi Ei ole väärin kokeilla ammattilaisteriä vannesahaasi, jotta näet eron! Meiltä löytyy terät useimpiin vannesahalaitoksiin. Vahvistettu hammastus syvemmillä profiileilla on todistetusti toimivat; sahaaminen on tarkkaa ja nopeaa. Jos haluat muun, kuin 32 mm levyisen terä, ota yhteyttä myyjäämme. 32 x 1,07, 22mm hammasjaolla Logosol LM40/Lumbermate 1660 x 32 x 1,07 22mm 22 Logosol BS350/ x 32 x 1,07 22mm Sopiva Puruimuri SH m3/h. 0,5 kw. 100 mm liitokset ulos ja sisään. Paino 21 kg 220V. Puruimuri Sopiva DH Sopiva PH m3/h. 3kW. 4x100 mm liitos sisään ja 200 mm. Paino 42 kg 400V m3/h. 1,5 kw. 2x100 mm liitos sisään ja 125 mm ulos. Paino 37 kg 400V. 890 Logosolilla on myös muita vaihtoehtoja purunkäsittelyyn. Ota yhteyttä! Lennartsfors/Husqvarna/Jonsered 3570 x 32 1,07 22mm 22 Jos et löydä vannesahaasi listasta, voit silti tehdä tilauksen. Kerro meille vain terän pituus ja sahalaitoksesi malli. Aloituskustannus on terienhitsauskustannus. Ketjuterotusrobotti Vannesahanterienteroitusrobotti TV 6,50 Terät sahalaitokseesi 32 x 1,07 22mm 4,80 /m Esimerkki tilauksesta: Sahan malli: W2000 Pituus: 3660 mm 3,66 x 4,80 = 17,57 + 6,50 = 24,07 / terä 25,66 x 5 = 120,35 / 5 terän paketti Vannesahan terät työpajaasi Nyt voit varustaa vannesahasi Silco-ammattilaisterillä. Meiltä saat kaikenlaiset terät 6 mm aina 31 mm. Joka terään tulee aloituskustannukset ja metrihinta. Terä toimitetaan viiden paketeissa. Aloituskustannus 4,80 Terä 6 mm leveys 2,12 /m Terä 10 mm leveys 2,15 /m Terä 12 mm leveys 2,71 /m Terä 16 mm leveys 2,90 /m Terä 19 mm leveys 3,90 /m Terä 25 mm leveys 3,30 /m Terä 31 mm leveys 3,80 /m Panosta omaan osaamiseesi Osaaminen on tärkeää sinulle, joka työskentelet puun ja puuntyöstökoneiden parissa. Logosol tarjoaa maan laajimman koulutuksen pienimuotoiseen puunjalostukseen. Kurssit vuonna 2010: Sahaus Höyläys Puutekniikka Ikkunavalmistus Kylpytynnyrin rakennus Hirsitalorakentaminen Konepuutyöstö Konepuutyöstö naisille Infoa koulutuksista ja näytöksistä löytyy sivulta Sinun ei tarvitse olla asiakkaamme, jotta voit osallistua kursseillemme. 480 Terävät välineet ovat puolet työstä! 18 Aloituskustannus 32 x 1,07 22mm Puruimurin letku Ø100mm. Vahva ja taipuisa. Hinta / m. 13,80 Solosahaan Poistoliitin sähkösahaan 24 Poistoliitin hirsijyrsimeen 47 Vaijerisetti puruimurin letkulle 52 LumberMate LM40 Poistoliitin bajonettikiinnityksellä 48 Tolpat + vaijeri letkulle 299 Hirsijyrsin LM410 Poistoliitin 41 Kiinnityslevy sis. hintaan TV Hiontalaikka sisältyy Huolimatta siitä, että teroitus on automaattista, on tulos fantastinen. Robotti teroittaa sekä 1,3 piccoketjut, että tavalliset 1,6-3/8 tai 0,325-ketjut. Tekniset tiedot: 12 V, 90W, 2800 rpm/min 690 Teroituspaketti 1 Viilanpidike 4,8 mm, 6 kpl pyöröviiloja, viilanohjain 60,70 Vannesahan terien teroitusrobotti teroittaa automaattisesti Logosol Nordwood terät ja muut vannesahan terät 22 mm hammasjaolla. Toimitetaan laikan ja jalkojen kanssa, kuten kuvassa. 12 V. 650 Teroituspaketti 2 Teroituspaketti 3 Minihiomakone, syvyysviila, syvyysasetin, muotoilukivi Maxihiomakone, syvyysviila, syvyysasetin, muotoilukivi 50,80 Teroita höylänterät 307 Jigi suorille terille 78 Tormek T7 Vahva teroituskone jatkuvaan käyttöön. Suuri valikoima erilaisia jigejä tarkkaan teroitukseen erilaisille työkaluille. Slipjigg för profilstål Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

11 TV Katso videot Big Millistä ja sen eri versioista osoitteesta: Maailmanuutuus! Maailman pisin Picco-laippa Vahvistettu kärki on vakio kaikissa Logosolin sahala toslaipoissa. Big Mill Timmerjigg rakenna oma sahalaitoksesi Pidä kustannukset alhaalla rakentamal-la linjari ja pidikkeet itse. Sahaa tukit aina 60 cm läpimittaan asti. Useimmat kahdella la panpultilla varustetut moottorisahat sopivat Timmerjiggiin. 99 Big Mill Basic aloita sahaaminen heti Big Mill Basicin avulla voit rakentaa myös vakaamman sahalaitoksen, yhdistää sen tukkihyllyyn ja portaisiin tukkien käsittelyn helpottamiseksi. Mittojen avulla voit nostaa ja laskea linjaria. Ohjeet voit ladata ilmaiseksi netistä osoitteesta Picco 120 cm, maailmanuutuus Logosolilta. Tarkoitettu jopa 95 cm leveiden puiden sahaukseen. Ohuempi ja jäykempi laippa, korkeampitasoinen leikkaus ja vähemmän hävikkiä. Laippa on valmistettu yhdestä kestävästä metallikappaleesta ja siinä on erittäin tarkka ketju-ura. Sama rakenne kuin Logosolin kaikissa sahalaitoslaipoissa. Täydellinen paketti: Timmerjigg, 2,75 m linjari, 2 linjarinpidintä. Lisää moottorisaha ja aloita työt. Rakenna alla näkyvä tukkirappu ja sahaaminen on vielä mukavampaa. 428 Seuraava askel on ilmainen Vaihdettava kärkipyörä (varaosana varastosta) on vakiona kaikissa Logosol-laipoissa. Huomioi, että 120 cm laippa täytyy kiinnittää molemmista päistään sahaamista varten. Sopiva Big Mill LSG ja Big Mill PRO. Logosol 120 cm Piccolaippa 149,00 Paksuimmille puille Big Mill LSG Eniten paksujen puisen sahaamiseen käytetty laite. Rakenna Timmerjigin ympärille suursaha tai tilaa kerralla Big Mill LSG. Hinta sisältää täydellisen paketin. 265 Sahaa paksut tukit tarkasti Big Mill PRO Big Mill Pro:n avulla sahaat leveitä lankkuja koko tukin leveydeltä millimetrin tarkasti. Sisältää Big Mill LSG:n kahdella Timmerjiggillä, tuplalinjarit linjarinpidikkeineen, jatkovarret jotka tukevat linjareita molemmista päistään sekä kaksi erittäin tukevaa kiinnityslaattaa tukinpäihin. 931 PMX-ketju 152 DL 44,00 LATAA NYT ILMAISEKSI Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

12 Viimeisimpänä, Kaikki hinnat ennen alennusta mutta ei vähäisimpänä Master-slave 3-vaihe Master-slave jak rasia ajoituksella Tuplaa 3-vaih liitännät. Jako alkaa ja loppuu automaa tisesti, pari sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta käynnistäessä ja alentaa tehontarvetta. Kosteussuojaus IP54. Uutuus! XXX Master-slave 1-vaihe 45 Neljä ketjua PMX-ketjut 40 cm laipalle. Juuri sopivat sahalaitokseesi. 290 Tukkivelho Lisälaite, jolla teet moottorisahastasi korkeatehoisen puunkäsittelylaiteen. Leikkuukärki, erikoislaippa, ketju ja suojus. Kolme mallia. Isoon ja pieneen Stihliin tai Husqvarnaan / Jonserediin. Vääntömomenttia Puolet ajasta kuluu tukkien käsittelyyn ja sahatun tavaran liikutteluun. Helpota työtäsi Logosolin patentoidulla ja palkitulla tukinkääntimellä. Sinulle, jolla on PH260, DH410, MH410 tai MF30. Hanki kaksi teräparia ja paketti, joka sisältää kaiken muun paitsi puutavaran. Pakettiin sisältyy alumiininen kamiina, savupiippu ja piipun hattu, vanteet tynnyrin ympärille, poistoaukot ja koristeet. KYLPYTYNNYRI-KÄSIKIRJA Materialsats till badtunna Uutuus! Tukeva 1-vaihe Master-slave jak rasia. Itseajoittava, esimerkiksi pruimurille parin sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta ja säästää aikaa. Kosteussuojaus IP54. XXX 66 Kaikki, mitä tarvitset kylpytynnyrin rakentamiseen Tarvitaan kaksi paria: yksi kummallekin puolelle Per par LATAA NYT ILMAISEKSI 40 Kosteusmittari Lopeta arvailu, aloita kosteuden mittaus, ennen kuin höyläät, maalaat tai rakennat. Höylähirren salaisuus System Linuksella ja käsijyrsimellä teet salvokset pienen vajan runkoon päivässä. Mallit löytyvät sekä 50 ja 80 mm leveille lankuille. Höylämalli Höylämalli Sahamalli 2 /3 149 Jyrsinterä 45 Varren Ø 6mm 30 Vahvuus löytyy vinssistä Logosolin tukkivinssi on paras yksintyöskentelevän apuri. Hoidat itse raskaimmatkin tukit, pitää huolta selästäsi. 180 Logosol toimitusehdot Arvonlisävero ja toimituskulut lisätään kaikkiin hintoihin. Tarjous voimassa asti. Toimitusaika n. 2-4 vkoa tilauksesta, maksuehdot 7 pv netto. Esimerkkejä rahtikuluista: Postipaketti (painon mukaan) Solosahat 100,00 Höylät 300,00 Pakettisaha 200,00 LUE KAIKKI TUOTTEISTAMME: Lippalakki kaupan päälle Sinä, joka olet jo asiakkaamme, ymmärrät lakin arvon. Se on enemmän kuin päähine, se on jäsenkortti pienimuotoisen puunjalostuksen yhdistykseen. Sitä paitsi se on siisti ja mukava. Näin teet tilauksesi Kätevimmin teet tilauksesi sähköpostilla, joka palvelee ympäri vuorokauden. Voit myös soittaa meille, varmimmin tavoitat meidän klo Maahantuonti: Stammholz Oy Myynti: / Fax: Internet: Laisniementie 10, MUURIKKALA

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 WWW.KASITYO.COM ONNISTUNUT JAKKARA 1. Listat ovat tasaisin välein ja naulat suorassa rivissä. Naulojen päät ovat puun sisässä, eikä yhtään naulaa vinossa. Naulauksessa

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi

TUOTELUETTELO. www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2008 logosol TUOTELUETTELO 2008 www.logosol.fi 2 Logosol > Työnilo on parasta, mitä voimme asiakkaillemme antaa! Logosolin toimitusjohtajana on hyvä olla. Hyvät keksinnöt ja ideat syntyvät

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET HUOMIOITAVAA ENNEN ASENNUSTA Aluslattian tulee täyttää SisäRYL 2013 vaatimukset. Alustan tulee olla kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Huomio että laminaattilattian pitää

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA.

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 6/2016 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

Schauer Karjatalous tuotteet

Schauer Karjatalous tuotteet Schauer Karjatalous tuotteet Askeleen edellä olevat ratkaisut karjallesi AINA ASKELEEN EDELLÄ Makuuparret Pihattoihin Tarjoaa erinomaisen ja eläinystävällisen ympäristön. Komfort makuuparsi maksimaalinen

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

Terä ja terien huolto

Terä ja terien huolto Terä ja terien huolto EUROPE woodmizer.eu I Suomi woodmizer.fi Terät Laadun historia Terät Pian sen jälkeen kun Wood-Mizer ensimmäisenä oli aloittanut siirrettävien sahojen valmistamisen ilmeni, että parannuksia

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet. LÄMPÖÄ JA VETTÄ

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet.  LÄMPÖÄ JA VETTÄ Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet www.sentakia.com LÄMPÖÄ JA VETTÄ 3/2017 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi sekä

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Sivu 1/8 WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Puh: 02-4870258, Web: www.wenda.fi, E-Mail: sales@wenda.fi Sivu 2/8 Kamiinan perustiedot: Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista,

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla)

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla) VIHTA-LASISEINÄN ASENNUSOHJE: Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja lasiseinän

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Kansi-istutukset ja kustannuksia säästävät altakastelujärjestelmät!

Kansi-istutukset ja kustannuksia säästävät altakastelujärjestelmät! Kansi-istutukset ja kustannuksia säästävät altakastelujärjestelmät! Sami Nieminen Schetelig Oy Kuvat Elina Vuori / Puutarha&Kauppa Mona Plant System Miten säästät vettä, aikaa ja rahaa? Ja mistä kustannustehokkuus

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä Sarjanumero Valmistusvuosi PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn multimediavaunut edulliset näyttövaunut erikoismallit kosketusnäytöille Nelikko

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Puukon valmistaminen terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Terän takominen kuumenna taottava rauta ahjossa keltaiseksi pidä rauta hehkuvan hiilikasan sisällä älä

Lisätiedot

EAB Built to last Tarkkuus ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme, raakamateriaalin valinnassa,

EAB Built to last Tarkkuus ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme, raakamateriaalin valinnassa, KUORMALAVAHYLLY EAB KUORMALAVAHYLLY 1 EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva varasto.

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ» TYYLIÄ, LAATUA JA KESTÄVYYTTÄ «LAITURIT LASITERASSIT VENETELAKAT UIMAPORTAAT TYÖLAUTAT KÄYNTISILLAT Puh. 050 517 4702 / info@esalaiturit.fi / www.esatuotteet.fi LAITURIT

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Kirami CUBE Ulkopuolinen lämmityskamiina Käyttöohjeet

Kirami CUBE Ulkopuolinen lämmityskamiina Käyttöohjeet Kirami CUBE Ulkopuolinen lämmityskamiina Käyttöohjeet Kamiinan tekniset tiedot: Merialumiininen kamiina (AlMg3) Valurautainen rosti x 2, umpirosti x 1 Tulipesäluukku, jossa teräksinen sisäosa Sisällä vesikiertoputket

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg

TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg SÄHKÖVINTTURIT Sähkövintturisarjat TRBoxter 250-500 kg TRB ja 500-960 kg TRBoxter 250-500 kg Saatavana suoraohjauksella (DC) tai kontaktoriohjauksella (1 nopeuksinen BT tai portaattomalla nopeudella VV)

Lisätiedot

IRROITA SYDÄN. Pulmapeli. BLÄUER 2003 versio ja laita takaisin jos osaat...

IRROITA SYDÄN. Pulmapeli. BLÄUER 2003 versio ja laita takaisin jos osaat... IRROITA SYDÄN ja laita takaisin jos osaat... Pulmapeli BLÄUER 2003 versio 1.05 WWW.KASITYO.COM 1. TYÖN TAVOITE Valmistamme metallisen pulmapelin, jossa tarkoituksena on ottaa sydän pois ja laittaa se takaisin

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

POISTUNUT TUOTE. Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK. Veloduct. Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C

POISTUNUT TUOTE. Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK. Veloduct. Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C KANSIO 3 VÄLI 5 ESITE 3 Veloduct Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK Yleistä DMAC/DMAK vastakkain kääntyvine

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95

KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95 KOHP95.doc KÄYTTÖOHJE HYDRAULIPURISTIN HP 95 Maahantuonti: Hollolan Sähköautomatiikka Oy Höylääjänkatu 5 15520 LAHTI Puh. (03) 884 230 Fax (03) 884 2310 hsa@hsaoy.com www.hsaoy.com 2 1. YLEISIÄ TURVALLISUUSOHJEITA

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Kerabit Dual - asennusohjeet

Kerabit Dual - asennusohjeet Kerabit Dual - asennusohjeet Lue ohjeet huolellisesti ennen asennusta. Yleistä Alustaksi sopii raakaponttilaudoitus tai tarkoitukseen soveltuva rakennuslevy, esim. Kerabit OSB-kattolevy. Katon kaltevuus

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat 2 Johdanto Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat Tarvikkeet Varsi Pituus Halkaisija Pintakäsittely Määrä/kartonki GSN 90-34 DK 34 -D-kanta -kampanaulat

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava

Vetokoukku, irrotettava Installation instructions, accessories Ohje nro 31338957 Versio 1.6 Osa nro 31359616 Vetokoukku, irrotettava Volvo Car Corporation Vetokoukku, irrotettava- 31338957 - V1.6 Sivu 1 / 50 Erikoistyökalut 999

Lisätiedot

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen

Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000. Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Käyttöohje/ohjekirja Sahalaitteisto E 4000 / E 5000 / E6000 Tuotteita pienimuotoiseen puunjalostukseen Kiitos kun valitsit laitteesi LOGOSOLILTA LOGOSOL aloitti 1988 Solosahan valmistuksen ja on siitä

Lisätiedot

Vexve Controls - Vexve AM CTS. vakiolämpötilasäädin käyttö- ja asennusohje

Vexve Controls - Vexve AM CTS. vakiolämpötilasäädin käyttö- ja asennusohje Vexve Controls - Vexve AM CTS vakiolämpötilasäädin käyttö- ja asennusohje VEXVE AM CTS Vexve AM CTS on kompakti elektroninen vakiolämpötilasäätäjä joka säätää sekoitusventtiiliä niin, että menoveden lämpötila

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Käyttöohje. Tasapainolauta

Käyttöohje. Tasapainolauta Käyttöohje Tasapainolauta Kiitos kun ostit tasapainolaudan.! VAROITUS! Opettele ajamaan laitteella turvallisesti, huomioi muu liikenne ja säännöt. Käytä lisäksi säädösten mukaisia turvavarusteita. Älä

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

Kattamisohjeet. SBS-kumibituminen pintahuopa, 10 m x 0,7 m

Kattamisohjeet. SBS-kumibituminen pintahuopa, 10 m x 0,7 m Kattamisohjeet Katepal Oy PL 33, 37501 LEMPÄÄLÄ Palvelupuhelin (03) 375 9111 Fax (03) 375 0974 E-mail: katepal@katepal.fi www.katepal.fi Kuljetus ja varastointi Kuljetettava ja varastoitava pystyasennossa.

Lisätiedot

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Uponor-sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 5 1 3 2 4 1. Sadevesiputki (tuloputki). - 2. Suojaputki vesiletkulle. - 3. Huoltokaivo. - 4. Ylivuotoputki. - 5. Vesiposti

Lisätiedot

Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015

Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015 Pippuri/suolamylly 1: Kantikas/epäsäännöllinen muoto/ tms. Pekka Pikkarainen 2015 Ohje on 195 ja 245mm akselilla oleville koneistoille. Pyri tekemään mahdollisimman tarkasti ohjeen mukaan, silloin ei tarvitse

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 Installation instructions, accessories Ohje nro 31338960 Versio 1.1 Osa nro 31359732, 30791000 Vetokoukku, kiinteä Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 31338960 - V1.1 Sivu 1 / 22 Erikoistyökalut

Lisätiedot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot ATENA INNOVATIIVISET TUOTTEET RUNNER NOPEA ASENNUS laatukatot ` päällekkäin tai puskuun antikorroosiokäsittely antibakteerinenkäsittely sertifioitu järjestelmä korkealuokkaiset materiaalit erittäin kestävät

Lisätiedot

K2 EasyFeed. K2 EasyFeed. Din ingång till automatisk utfodring. Lampaiden ja nautakarjan automaattiseen ruokintaan

K2 EasyFeed. K2 EasyFeed.  Din ingång till automatisk utfodring. Lampaiden ja nautakarjan automaattiseen ruokintaan K2 EasyFeed Din ingång till automatisk utfodring www.tks-as.no Lampaiden ja nautakarjan automaattiseen ruokintaan K2 EasyFeed Todistetusti toimiva ja vahva rakenne. K2 EasyFeed perustuu tunnettuun K2 CombiCutter

Lisätiedot

Käyttöohje. Parade 60 Rollaattori

Käyttöohje. Parade 60 Rollaattori Parade 60 Rollaattori 1 2 Sisältö TUOTTEISTAMME...4 KÄYTTÖTARKOITUS...6 TEKNINEN ERITTELY...7 LISÄVARUSTEET...7 KÄYTTÄJÄN OPAS...8 3 Tuotteistamme Tuotetta vastaan otettaessa Tarkista seuraavat asiat ennen

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Kynnyslista. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro

Installation instructions, accessories. Kynnyslista. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro Ohje nro Versio Osa nro 31373895 1.3 30721133 Kynnyslista IMG-266944 Sivu 1 / 10 Varuste IMG-345497 IMG-333288 IMG-333293 IMG-332313 IMG-289864 Sivu 2 / 10 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet suorille parviportaille MSJ-Wood 15.5.2010 www.jussi-portaat.fi Teit erinomaisen valinnan ostaessasi JUSSI-portaan. Ohjeen sisältö: Sisällysluettelo

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Kiitos, että olet valinnut tuotteemme! Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen lastenvaunuihimme. Ennen kuin käytät lastenrattaita, on erittäin suositeltavaa

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

ASENNUSOHJE 2. AMU-YLITYSPALKKI ja BISTÅL-TIKASRAUDOITE. sivu MATERIAALITIETO 1 TOIMITUSSISÄLTÖ 1 TÄRKEÄÄ 2

ASENNUSOHJE 2. AMU-YLITYSPALKKI ja BISTÅL-TIKASRAUDOITE. sivu MATERIAALITIETO 1 TOIMITUSSISÄLTÖ 1 TÄRKEÄÄ 2 2009 ASENNUSOHJE 2 AMU-YLITYSPALKKI ja BISTÅL-TIKASRAUDOITE sivu MATERIAALITIETO 1 TOIMITUSSISÄLTÖ 1 TÄRKEÄÄ 2 AMU-YLITYSPALKKI 1. Perustietoa 3 2. Älä pätki! 3 3. Asennus 4 1. kaksi tapaa 4 2. palkin

Lisätiedot

VAIJERIVINTTURI AJONEUVOIHIN 12V 1588 kg KÄYTTÖOHJEET

VAIJERIVINTTURI AJONEUVOIHIN 12V 1588 kg KÄYTTÖOHJEET VAIJERIVINTTURI AJONEUVOIHIN 12V 1588 kg KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohjeet huolella ennen käyttöä! Alla on listattuna vintturin komponenttejä ja niiden käyttö. Vintturi on tarkoitettu ainoastaan ajoneuvoihin

Lisätiedot

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi Ullakkoportaat 2012/2013 1 PUISET KOKOONTAITETTAVAT ULLAKKOPORTAAT LWS Smart LWK Komfort 160 LWZ 3 vuoden takuu 2 W/m2K LWL Lux 160 160 UUSI LWS/LWK Komfort on kokoontaitettava 3- tai 4-osainen ullakkoporras

Lisätiedot

Koristepaneeli, ulkopuoli

Koristepaneeli, ulkopuoli Ohje nro Versio Osa nro 31265210 1.2 31265211 Koristepaneeli, ulkopuoli IMG-275024 Sivu 1 / 13 Varuste A0000162 IMG-239446 IMG-239980 IMG-239663 A0000177 A0000214 M0000232 IMG-275023 Sivu 2 / 13 JOHDANTO

Lisätiedot

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA 2 KÄYTTÖ SWEPAC F75E Koneella tiivistetään soraa ja hiekkaa pienissä rakennustöissä, kuten valmistaessa alustaa betonikiville tai puutarhojen kivilaatoille. Koneen kompakti muotoilu

Lisätiedot

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016 U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U p o n o r - P a i n e p u t k i - j ä r j e s t e l m ä P V C Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Webshop Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Käyttöohje Suomi 7FI160188-02 Handy Tube -liukurulla pitkä Handy Tube -liukurulla lyhyt Handy Tube -liukurulla leveä Tuotekuvaus Tuote Malli Tuotenumero Koko

Lisätiedot

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi Lisätietoja ulokehyllyistä Toyota Storage Solutions Varastokalusteet Ulokehyllyt Pylväskorkeus (mm) Ulokepituudet (mm) Kevyt 2000, 2600, 3000 400, 500, 600, 700 ja 800 Keskiraskas 3000, 3600, 4000 400,

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014 RAMMY Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. TUOTE-ESITE 2014 Snowblower 120 ATV SISÄLTÖ: RAMMY Snowblower 120 ATV ominaisuudet Kauko-ohjain Tekniset tiedot Lumilinkopaketin sisältö Asennus mönkijään Varaosat

Lisätiedot

Ohjekirja Palax Log rankateline

Ohjekirja Palax Log rankateline Ohjekirja Palax Log rankateline Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä Sarjanumero Valmistusvuosi PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358 6 4740790 www.palax.fi

Lisätiedot

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet U-taloportaille MSJ-Wood 11.3.2013 http://www.jussi-portaat.fi Suunnittelu ja toteutus: Cadwill Oy Teit erinomaisen valinnan ostaessasi Jussi

Lisätiedot

Rakennusohjeet Rakenna kaksoissäleveräjä ja veräjätolpat

Rakennusohjeet Rakenna kaksoissäleveräjä ja veräjätolpat Rakennusohjeet Rakenna kaksoissäleveräjä ja veräjätolpat Kaunis kaksoisveräjä, joka on vieläpä helppo rakentaa. Eikös kuulostakin täydelliseltä? Työläin vaihe on asentaa tolpat, mutta sekään ei ole erityisen

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot

Asennusohje LASISEINÄ

Asennusohje LASISEINÄ Asennusohje LASISEINÄ Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja taataan lasiseinän

Lisätiedot

WTW SWANTM. Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite

WTW SWANTM. Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite SWANTM WTW Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite Lyhyesti Nauha-asennettava seinästä-seinään tuloilmalaite Hajotinosa on kevyt alumiinirakenne 2, 3 tai rakoa Vaaka-/pystyhajotus Teleskooppirakenne

Lisätiedot

Matkustamon pistorasia 230 V

Matkustamon pistorasia 230 V Installation instructions, accessories Ohje nro 8688353 Versio 1.0 Osa nro Matkustamon pistorasia 230 V Volvo Car Corporation Matkustamon pistorasia 230 V- 8688353 - V1.0 Sivu 1 / 22 Varuste A0000162 A0000161

Lisätiedot

PUULATTIAN ASENNUS. [ Puu tekee kodin ]

PUULATTIAN ASENNUS. [ Puu tekee kodin ] PUULATTIAN ASENNUS [ Puu tekee kodin ] MASSIIVIPUULATTIAT Tämä esite koskee massiivipuusta (männystä tai kuusesta) tehtyjä lattioita. Lattialaudat ovat pontatut eli niissä on uros- ja naaraspontit. Nykyään

Lisätiedot

Puukattilat Puhdasta lämpöä

Puukattilat Puhdasta lämpöä www.jäspi.fi Puukattilat Puhdasta lämpöä Jäspi Econature 40 Jäspi YPV 40 Jäspi Stoker 40 Jäspi Ecopuu 25 Puukattila lämmitysjärjestelmänä Puulämmityksessä käytettävä puu (halko,klapi) on kotimainen, edullinen,

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Postios. Helsinki Rukkila Puh. Helsinki 847812 Rautatieas. Pitäjänmäki Koetusselostus 112 1952 JO-BU-SENIOR polttomoottorisaha Ilmoittaja: Oy Seanpor t A b, Helsinki.

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot