Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä"

Transkriptio

1 60 PV AVOIN KAUPPA Talvi on olemassa, jotta voimme ottaa hyödyn irti kesällä JATKUVA TUKI 2 VUODEN TAKUU Kaikki mitä tarvitset kannattavaan puunjalostukseen Juhlavuoden paketin loppukiri alv ja rahti Kaikki, mitä tarvitset sahaamisen aloittamiseksi. Solosaha M5, se aito ja alkuperäinen, vahva Stihl MS390- moottorisaha, laippa ja ketju. Lisää vain polttoainetta ja ketjuöljyä.

2 Aika edistää tulevan kesän tuottoa Pienimuotoisessa puunjalostuksessa on kaksi vuodenaikaa. Kesän aikana sahataan ja kuivataan puutavaraa. Talven aikana se jalostetaan eteenpäin höylän ja puusepänkoneiden avulla. Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan Logosolin perustuotteisiin, ympäri vuoden. Mutta esittelemme myös kertaheitolla koko talven kaluston, höylät ja puusepänkoneet. Ne ovat työkaluja, joiden avulla hankit talvella puhumattakaan maailman taloustilanteesta, joka on taas pikku hiljaa piristymässä. Ei ole vaikea arvata, että kaikki maksaa taas vähän enemmän ensi syksynä. Rahtikulut nousevat vuodenvaihteen jälkeen Tiedämme jo nyt, että rahtikulut nousevat vuodenvaihteen jälkeen. Meidän kulumme ovat jo nousseet ja joudumme väkisin nostamaan niitä myös asiakkaillemme. Tee tilauksesi nyt ja säästyt korotukselta. Hyvä alennus tarvikkeista Annamme lisäalennuksen juhlavuoden tuotteista seuraavalta sivulta. Me juhlimme Logosolin 20- vuotistaivalta. Uutta on sähkösaha, jonka voit valita Solosahapakettiin. Juhlapakettimme ovat olleet niin kysyttyjä, että varastomme ovat olleet ajoittain tyhjät, joten kiirehdi tilauksesi kanssa. Mutta suurimmat edut saat nyt tarvikkeista. Annamme 12,5 lisäalennuksen valikoiduista tarvikkeista, ostatpa sitten uuden koneen nyt tai jo omistat sellaisen. Etsi viereisen kuvan puussa olevaa symbolia ja säästä rahaa. Syksyn ja talven kalusto Lista- ja paneelihöylät Logosol PH260, 4-kutterihöylä Puusepänkoneet Sahaaminen on ensimmäinen askel puunjalostusprosessissa, joka moninkertaistaa metsän arvon. Syksy ja talvi on oikeaa aikaa tienata höyläyksellä ja puuntyöstöllä. Logosolilla on koneita, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtäsi ja antaa etulyöntiaseman ammattimaisilla tuloksillaan. Koneet valmistetaan Ruotsissa ja laadultaan ne ovat samanlaisia kuin monet muut kalliimmat laitteet. Ne ovat ammattilaiskoneita pienemmässä mittakaavassa, juuri niillä toiminnoilla joita tarvitset. Logosol MF30, enemmäin kuin pystyjyrsin Logosol DH410, 2-kutterihöylä Sauno kuivurit Logosol PS315, vakaa paloittelusaha Logosol SH230, kutteri ja terä Logosol MH410, oiko- ja tasohöylä sivukuttereilla ja profiloinnilla Logosol H410, oiko- ja tasohöylä Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

3 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Viimeinen mahdollisuus: Juhlavuoden paketti Alkuperäinen lyömättömään hintaan Solosaha M5 juhlamalli. Sama rakenne, jolla Solosahat aloittivat 1990-luvun alussa. 5 metrin linjari, jolla sahaat tukit jopa 4,8 metrin pituisina. Toimitetaan Stihl MS390-moottorisahan, ketjun ja laipan kanssa. Jatkokset, sähkösaha, syöttölaitteet ja muut lisävarusteet saatavissa myös tähän malliin. M5 Juhlamalli alv ja rahti Täydennä sähkösahalla Solosaha M5 Juhlamalli toimitetaan vahvan bensiinisahan kanssa, joka toimii erinomaisesti metsässä ja takapihalla. Pysyvämmällä sahauspaikalla voi olla perusteltua ja kustannustehokkaampaa käyttää sähkösahaa. Täydennä hankintaasi 4kW:n E4000-sähkösahalla. Big Mill täydellinen paketti Helppokäyttöinen sahalaitos, täydellinen sinulle, joka tarvitset puuntyöstömateriaalia tai puutavaraa rakentamiseen aina 2,6 metrin pituuteen asti. Kaikki, mitä tarvitset yhdessä paketissa: Big Mill Timmerjigg, 2,75 metrin linjari, 2 vakaata linjaritukea, jotka kiinnitetään helposti tukin päihin, Stihl MS390-moottorisaha, laippa ja ketju. Lisää vain polttoainetta, ketjuöljyä ja aloita uotanto. Big Mill Komplett alv ja rahti E4000-sähkösaha alv ja rahti Kaikki näkemäsi terät sisältyvät mukaan Solohöylä SH230, aito kone joka halkaisee, mitoittaa ja profiloi puutavaran. Juhlapaketti sisältää Solohöylän suorilla terillä, pyöröterällä ja tuet itserakennettavaa syöttöpöytää varten. Lisäksi saat valikoiman profiiliteriä sekä listoille että paneeleille sekä kuusi terän kiinnityspalaa. Jubileumspris alv ja rahti Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

4 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Täydellinen sahalaitos 3060 Solosaha M7 + Logosol E5000sähkösaha 2430 Solosaha M7 + Stihl MS660 ja sahakelkka 3466 Solosaha M7 + E E37-sähkösyöttö 3716 Solosaha M7 + E E37-syöttölaite Norm Norm Norm Norm Hirsitalopaketti Paketti sisältää 7,5 metrin pituisen Solosahan kolmella tukkihyllyllä, 5 kw:n sähkösahan laipalla ja ketjulla, 3 kw:n sähkökäyttöisen hirsijyrsimen 5 terillä, kaksi siirrettävää sahatukea ja E37-sähkösyötön, jota voit käyttää sekä sahan, että jyrsimen kanssa Norm Solosahan kolme eri mallia Solosaha M5 alkuperäismalli Perinteinen Solosaha, viides ja täydellisin kehitysaste. Helppo käyttää, kevyt siirtää ja kuljettaa. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Solosaha M7 edistyneempi M7 on kehitetty Solosahan perinteitä kunnioittaen. Linjari on puoli metriä pidempi, koko sahalaitos on eloksoitu. M7 sisältää hienouksia, kuten tukin korkeuden hienosäädön, ja siihen on saatavana suuri määrä lisävarusteita. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Woodworker s Mill parhaimmat palat Veistäjän valinta. Vakaa sahalaitos, joka käsittelee lyhyet ja paksut tukit. 2,75 metrin linjarin avulla käsittelet aina 2,4 metriä pitkää puutavaraa. Ei sisällä kelkkaa moottorisahalle Norm Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

5 TV Osoitteesta löydät videoita sahalaitteiden ja lisävarusteiden käytöstä. Tuunaa Solosahasi Sopii myös M5 Juhlamalliin SISÄLTÄÄ: 5 TERÄÄ, 2 TUKIJALKAA, 1 LASTAUSRAMPPI JA 2 LINJARITUKEA Stihl moottorisahat ovat työstäneet puuta Solosahan alusta asti. Vahva ja luotettava. Moottorisahan kelkka 130 MS MS MS E-sarja Logosolilta, sähkösaha, joka asetti standardin. Ramppi, laippa, ketju ja tukijalka sisältyy. Nopea Kärkiohjaus vannesaha Vannesaha BS30 on viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeistelty rakenne. Lyö kaikki muut sahat laudalta ahausnopeudella ja 2 mm sahausraolla. Sähkösahalle 73, Vesijäähdytys Norm Automaattinen lisäys. Sis. tyylikkään tuplasäiliön öljylle ja vedelle. Kärkiohjaus Sähkösahalle 3 2 Tukkihyllyn tuki Tarkkuutta sahaukseen Sahatuki Asennetaan tukkipiikin alle. Toimii kuin ylimääräinen tukkihylly, säädettävissä ¼ askelin. Varmistaa tukkihyllyn kestävyyden raskaita aihioita käsitellessä. Sopii M7-solosahaan Sahatuki Siirrettävä sahatuki, joka asennetaan haluttuun kohtaan linjaria. Säädöt ¼ askeleittain. Tukijalka Kiinteä tukijalka, joka asennetaan linjariin. Sama jalka sisältyy E5000 ja E8000 sähkösahojen toimitukseen. Vakauttaa sahalaitoksen jatkoksen. 3kW 4kW (Yli 50 cc) pari E E E Hirsijyrsin, käsikäyttöinen Sähköinen Moottorisahalle Moottorisahalle Saksituki tuo sinulle kaksi lisätukkihyllyä. Parantaa tarkkuutta pitkien aihioiden sahauksessa. Sopii M7solosahaan. Sähkösaha käsiveivillä Pyörösahauslisälaite Sahaa tukit 16 kantilta. Suunniteltu Logosol Solosahaan, mutta sopii myös kaikkiin muihin ketju- ja vannesahalaitoksiin ja hirsijyrsimiin. 106,50 Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja Sähkösaha E37-automaattisyötölle Sama luotettava Logosol-sähkösaha, valmiina käytettäväksi E37- automaattisyötön kanssa. Laippa, ketju ja tukijalka sisältyy mukaan. E5000e 1240 E8000e 1490 Hirsijyrsin, E37automaattisyötölle 3 kw kw 1240 E37-automaa ttisyöttö Sijoita patentoituun E37- automaattisyöttöön heti alusta alkaen. Se on hankinta, joka pitkällä tähtäimellä vähentää kustannuksia ja parantaa tuottavuutta. Katso yltä, kuinka paljon säästät sahalaitteen tai hirsijyrsimen hankinnassa. Sisältää seuraavat tuotteet: Integroitu tukijalka, ramppi, säädettävä tuki edestakaiseen syöttöön. 750

6 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Lisää tuottoa kotitarp Logosol Låks raamisahalaitos. Todennäköisesti maailman tehokkain kone, jolla laajennetaan sahaaminen kotitarpeista liiketoimintaan. Käytä vanhaa sahalaitettasi sahataksesi pois kaksi pintaa ja halkaise kaksi palkkia kerralla raamisahalla. Kapasiteetti juoksumetriä tunnissa. Valitse joko E-Twin tuplasähkömoottori, ( 3-vaihevirralla 16 A sulakkeella) tai ympäristöystävällinen bensiinimoottori. Kolme mallia samat toiminnot, eri kapasiteetti. Lisäterä ja purunpoisto Kuvassa Logosol Låks halkaisua kerralla Logosol Låks-raamisahan ydin on raami, johon saa jopa 20 sahanterää. Vakaa ja turvallinen rakenne, korkea tuotto, täydell nen mitoitus ja pieni hävikki. Pakettiin sisältyy: Rahti Asennus Päivän koulutus paikan päällä Logosol Låks tai kolme syöttöpöytää 14 tai 20 terää Teroituskone Sama hinta sähkö- tai bensiinimoottorilla Logosol Låks Bensiini tai sähkö Kaikki Logosol Låks-raamisahat on saatavissa ympäristöystävällisellä bensiinimoottorilla tai E-Twin tuplasähkömoottorilla, joka toimii tasaisesti ja kustannustehokkaasti, 3-vaihevirta, 16 A. Logosol Låks 500 plus Katkaisee koko puutavarapaketin Logosol Pakettisaha löytyy muutamista maan suurimmista sahalaitoksista ja on lähes vakiovaruste kuormalavatehtaissa. Saha kulkee renkailla ja on helppo siirtää sahapaketilta toiselle. Asennettavissa kolme eri laipanpituutta: 1200, 1350 ja 1500 mm. Erittäin vakaa laite, turvallinen käyttää ja korkea tarkkuus. Sähkömoottori 3-vaiheinen 5 kw. 12,5% alennus laipoista ja ketjuista Logosol Pakettisahaan. Logosol Pakettisaha Mitoita koko varastosi uudelleen Logosol KS150 on avain loputtomaan mittavalikoimaan pienimuotoisessa puunjalostuksessa. Kun sahaat tai ostat vain muutamia dimensioita, voit Klyyvisahalla mitoittaa ne uudelleen juuri tarvitsemiisi mittoihin. Halkaisee jopa 6 paksuiset parrut. Terä suoriutuu kymmenistä tuhansista metreistä ilman huoltoa. Ehdoton valinta sinulle, joka käytät monen mittaista puutavaraa, myyt puutavaraa tai höyläät listoja ja paneeleita. Järkevin hankinta tuottaa julkisivulautaa ja hienosahattua pintaa. Sisään- ja ulossyöttöpöydät 360,00 / kpl Logosol KS150-klyyvisaha Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

7 TV Katso video; eista liiketoimintaan LumberMate LM40-tukkivannesaha. Lähes yhtä yksinkertainen ja helppokäyttöinen kuin Solosaha, mutta suurempaan ja nopeampaan tuotantoon. Valitse joko Logosolin ainutlaatuinen E-Twin, sähkökäyttöinen tuplamoottori (3-vaihevirta, 16A) tai ympäristöystävällinen bensiinimoottori. Kuvien sahalaitokset ovat lisävarusteltuja. LumberMate LM40 Bensiini 23 hv Norm LumberMate LM40 E-Twin, 3-vaihe, 16A Norm Sähkösyöttö Sähkösyöttö LM40. Keventää sahaamista oleellisesti. Automaattinen palautus. 3-vaihe, 16A 750 Epäkeskopuristin Nopea aihion kiinnitys. Kaksi kpl / paketti 110 Magneettimitta millimetreissä Uutuus Kuljetuspaketti Vie sahalaitoksesi metsään. Akselit ja aisa. Sisältää valot ja vilkut. Max. nopeus 30 km/h. 759 Säätöjalat Tekee asennuksesta helppoa. Sisältää 8 kpl jalkoja, riittävä vakiomittaiseen 5,1m LM40-sahaan. 152 Kaksi magneettista millimetrimittaa LM40. Kääntää normaalin tuuma-asteikon millimetreiksi ja helpottaa työskentelyäsi. 19 Tukkinostin Tukkinostin normaaleille tukeille. Kahva helpottaa korkeudenvalintaa ja liikutat sitä helposti. Toimii jopa tukinkääntimenä. 79 Tukin korkeudensäätö Hydraulinen Hydraulisk tukkinostin, nostaa domkraft lyfter även mycket suurimmatkin tunga tukit. stockar. Topplyften flyttas Voidaan enkelt till valfri position på sågverket. asentaa mihin tahansa kohtaan sahalaitosta. 244 Uutuus Hirsijyrsin, joka sopii useimpiin tehdasvalmisteisiin vannesahalaitoksiin Logosol LM410. Hirsijyrsin ilman vastustajaa, oiko- ja tasohöylää pelkat jopa 600 x 600 mm. Tarvitset vain raiteet, joita pitkin se kulkee. Leveys on säädettävissä ja jyrsin sopii useimpiin tehdasvalmisteisiin tukkivannesahoihin. Kutterit ovat 410 mm leveitä ja liikuteltavissa sivusuunnassa. Sekä suorat että profiiliterät sopivat.. Kaksi mallia, ympäristöystävällinen bensiinimoottori ja 3-vaihesähkömoottori. LM410, 3-vaihe, 16A Lisävarusteet tarkkaan jyrsintään Pidike tarkkaan jyrsintään. 3 kpl/ pkt, LM LM410, bensa 270cc 2990 Hirsijyrsimen terät. Sisältää kiinnityspalat. 6 tum: 8 tum: Höyläterät sisältyy Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

8 12,5 % alennusta valikoiduista varusteista, voimassa asti. Alennus koskee tässä tarjouslehdessä mainittuja tuotteita. Välineet kannatt Syöttöpöytä ja rengassarja mukana. Juuri nyt 12,5% alennus tarvikkeista. Mikäli löydät muualta saman laitteen halvemmalla, korvaamme sinulle erotuksen. Nopea syöttö Norm Portaaton syöttö 2-12 m/min Norm Logosol DH410. Kaksikutterihöylä. Tekee saman työn samoilla terillä kuin Logosolin hyvin tunnettu nelikutterihöylä, ainoa ero on kaksi työvaihetta. 410 mm yläkutteri suorille ja profiiliterille ja sivukutterit pontin ja uran tekoon. Paneelihöylä ja iso oikohöylä yhdessä. Toimii 3-vaihevirralla, 16A. Logosol PH260. Maailman eniten myyty nelikutterihöylä. 3.sukupolvi, vahvempi moottori yläkutterille, joka mahdollistaa jopa 20 mm ulkonevien profiiliterien käytön. Ammattilaiskone tuottavaan käyttöön. Toimii 3-vaihevirralla, 16A. Portaaton syöttö 2-12 m/min Norm Portaaton syöttö 4-24 m/min Norm Logosol SH230. Juhl malli, mukana tulee 400 arvoiset terät, katso sivu 3. Alkuperäinen hinta, ei sisällä syöttöpöytää, jalustaa eikä rengassarjaa. Kuivaa täydellisin tuloksin Sauno kuivurit kuivaavat energiataloudellisesti korkean lämpötilan avulla. Vähentää puutavaran jännityksiä ja saat suoraa ja halkeilematonta puutavaraa. Kuivattaa männyn höyläkuivaksi noin viikossa. Hinnat sisältävät koneiston, kaapin rakennat itse polystyreeni-muovieristyslevyistä, helat ja rakennusohjeet sisältyvät mukaan. Isompaan kuivausmäärään tarvitset useamman koneiston. Termostaattisäätö. Sauno VT3, 2kW, max. volyymi 3,5 m 3 Sauno VT5, 4kW, max. volyymi 12,5m Lisävarusteet höyläkoneisiin Kuvien höylät on lisävarustein SOLOHÖYLÄ SH230 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 100 Jalusta 80 KAKSIKUTTERIHÖYLÄ DH410 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 217 NELITERÄHÖYLÄ PH260 Rengassarja 63 Syöttöpöytä, kpl. 206 Teräpaketit Profiiliterät. Hintansa väärti teräpaketti, joissa mukana suosituimmat lista- ja paneeliterät SH DH PH Karajatkokset. Karajatkosten avulla kasvatat sivukaroja 30 mm ja voit muokata aihioita aina 130 mm asti. Jatkokset sopivat sekä PH260 että DH410. Ota yhteyttä saadaksesi lisää tietoa kuttereista ja teristä. Suorat terät 410 mm Yläkutteriin, sopii PH260/DH , mm Alakutteriin, sopii PH , mm Sopii SH230 ja hirsijyrsin 25,50 Asetusviivain Sopii PH260. Nopea magneettikiinnitys. Helpottaa sivuohjureiden säätämistä. 54 Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

9 TV Katso video; avaan talveen Logosol H410. Oiko- ja tasohöylää hetkessä, ilman että koneen asetuksia tarvitsee muuttaa välillä. Erillinen syöttömoottori, vakaa valurautainen oikohöyläpöytä. Tasohöyläys 410 x 260 mm Norm Logosol PS315. Paloittelusaha teollisuuslaadulla, rakennettu valurautarungon ympärille. Vakaa ja erittäin tarkka. Täysiko-koinen kelkka liukuu laakereiden avulla. Terää Ø 315 mm voidaan nostaa, laskea ja kallistaa. SUVA-suoja sahanterälle kuuluu mukaan toimitukseen Norm Logosol MH410 Multihöylä. Oiko- ja tasohöylä sivukuttereilla. Nopeampi ja tarkempi. Täydellinen sinulle, joka oiko- ja tasohöyläät suurempia volyymeja. Kiitos sivukuttereiden, saat myös urat ja pontit samalla profiloinnilla. Pienet profiloinnit voit tehdä myös vaakakuttereilla Norm Lattialautojen tekoon Norm Multihöylä. Päätyjyrsin on peruskone jokaisessa puusepänverstaassa. Logosol MF30 sisältää kaiken, mitä ammatti-laiset vaativat: vakaa rakenne valurautarungon ympärillä ja hyvin laakeroitu kelkka, johon voit nopeasti kiinnittää aihiot varmaan ja tarkkaan jyrsintään. Kelkka on edellytys tuottavaan lattialautojen päätyjyrsintään. Koko moottori-yksikkö karoineen voidaan kallistaa 270. Se antaa ihan uusia mahdollisuuksia jyrsintään, poraukseen tai tappiliitosten tekoon sivu- tai yläpuolelle. Sivulukitus 89 Pidike päätyjyrsintään 390 Pidike päätyjyrsintään Tarkoitettu Logosolin monitoimijyrsin MF30:n. Aseta kaksi lattialautaa etupuolet vastakkain, kiinnitä ne puristimilla ja jyrsi samanaikaisesti urat, pontit ja pyöristetyt kantit etupuolelle. Laudat pysyvät yhdessä yläpäästä tuen avulla, joka on jatkettu suurella salvalla 2x2 tuumaan. Lattialautojen tekoon Käytä aina turvakutteria Logosol MF30- monitoimijyrsimessä ja muissa pystyjyrsimissä. Toimitetaan 40 cm sileiden terien ja ohjausterän kanssa. 97,50 Terät päätyponttien tekoon Jyrsii päätypontin ja uran kahteen lattilautaan kerralla. Samanaikaisesti terä jyrsii pienen pyöristyksen lautojen et puolelle. Valitse pontin ja uran korkeus (4,5-6-8-mm) XY-pöytä, MF30. Pöytä, joka sallii sivuittaiset ja horisontaaliset liikkeet pitkien porausten ja jyrsinnän aikana, tehdessä lukkosyvennyksiä, liitoksia, holkkeja jne. Pöytä on kuulalaakeroitu ja hallittavissa yhdellä kädellä. 692 Syöttölaite, MF30. Lisää tuottavuutta ja mahdollisuuksia. Syöttölaite kohdistaa ja syöttää aihion koneen läpi. Nopeus on valittavissa 8- portaisesti. Puusepänkoneiden lisävarusteet Pöydän levennys 1 kpl 500x350 mm (P x L) Sopii: -PS315 -MF30 65 Pöydän levennys 1 kpl 900x440 mm (P x L) Sopii: -PS315 Pidempi syöttöpöytä 1 kpl 500x150 mm (P x L) Sopii: -PS315 -MF30 49 Höyläpöydän jatkos 2 kpl 290x400 mm (P x L) Sopii: 88 -H Pikakiinnitys Yksinkertainen ja luotettava aihion kiinnitys Sopii: -PS315 -MF30 78 Nopeavauhtiset karat Päätyjyrsintään Sopii: -MF Päätyjyrsinterät 12 kpl, vahvistettua karbidia, 8 mm. 29 Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

10 Purua sahalaitoksesta, höylistä ja puusepänkoneista Hanki kaikki vannesahan teräsi Logosolilta Hiiliteräksestä tehdyt, korkeasilikoniset terät ovat kestävämmät. Kaikki terät toimitetaan 5 kpl paketeissa. Kustomoitujen terien toimitusaika on muutaman päivän pidempi kuin suoraan tuotenumerolla tilattujen. Vannesahanterät omaan laitokseesi Ei ole väärin kokeilla ammattilaisteriä vannesahaasi, jotta näet eron! Meiltä löytyy terät useimpiin vannesahalaitoksiin. Vahvistettu hammastus syvemmillä profiileilla on todistetusti toimivat; sahaaminen on tarkkaa ja nopeaa. Jos haluat muun, kuin 32 mm levyisen terä, ota yhteyttä myyjäämme. 32 x 1,07, 22mm hammasjaolla Logosol LM40/Lumbermate 1660 x 32 x 1,07 22mm 22 Logosol BS350/ x 32 x 1,07 22mm Sopiva Puruimuri SH m3/h. 0,5 kw. 100 mm liitokset ulos ja sisään. Paino 21 kg 220V. Puruimuri Sopiva DH Sopiva PH m3/h. 3kW. 4x100 mm liitos sisään ja 200 mm. Paino 42 kg 400V m3/h. 1,5 kw. 2x100 mm liitos sisään ja 125 mm ulos. Paino 37 kg 400V. 890 Logosolilla on myös muita vaihtoehtoja purunkäsittelyyn. Ota yhteyttä! Lennartsfors/Husqvarna/Jonsered 3570 x 32 1,07 22mm 22 Jos et löydä vannesahaasi listasta, voit silti tehdä tilauksen. Kerro meille vain terän pituus ja sahalaitoksesi malli. Aloituskustannus on terienhitsauskustannus. Ketjuterotusrobotti Vannesahanterienteroitusrobotti TV 6,50 Terät sahalaitokseesi 32 x 1,07 22mm 4,80 /m Esimerkki tilauksesta: Sahan malli: W2000 Pituus: 3660 mm 3,66 x 4,80 = 17,57 + 6,50 = 24,07 / terä 25,66 x 5 = 120,35 / 5 terän paketti Vannesahan terät työpajaasi Nyt voit varustaa vannesahasi Silco-ammattilaisterillä. Meiltä saat kaikenlaiset terät 6 mm aina 31 mm. Joka terään tulee aloituskustannukset ja metrihinta. Terä toimitetaan viiden paketeissa. Aloituskustannus 4,80 Terä 6 mm leveys 2,12 /m Terä 10 mm leveys 2,15 /m Terä 12 mm leveys 2,71 /m Terä 16 mm leveys 2,90 /m Terä 19 mm leveys 3,90 /m Terä 25 mm leveys 3,30 /m Terä 31 mm leveys 3,80 /m Panosta omaan osaamiseesi Osaaminen on tärkeää sinulle, joka työskentelet puun ja puuntyöstökoneiden parissa. Logosol tarjoaa maan laajimman koulutuksen pienimuotoiseen puunjalostukseen. Kurssit vuonna 2010: Sahaus Höyläys Puutekniikka Ikkunavalmistus Kylpytynnyrin rakennus Hirsitalorakentaminen Konepuutyöstö Konepuutyöstö naisille Infoa koulutuksista ja näytöksistä löytyy sivulta Sinun ei tarvitse olla asiakkaamme, jotta voit osallistua kursseillemme. 480 Terävät välineet ovat puolet työstä! 18 Aloituskustannus 32 x 1,07 22mm Puruimurin letku Ø100mm. Vahva ja taipuisa. Hinta / m. 13,80 Solosahaan Poistoliitin sähkösahaan 24 Poistoliitin hirsijyrsimeen 47 Vaijerisetti puruimurin letkulle 52 LumberMate LM40 Poistoliitin bajonettikiinnityksellä 48 Tolpat + vaijeri letkulle 299 Hirsijyrsin LM410 Poistoliitin 41 Kiinnityslevy sis. hintaan TV Hiontalaikka sisältyy Huolimatta siitä, että teroitus on automaattista, on tulos fantastinen. Robotti teroittaa sekä 1,3 piccoketjut, että tavalliset 1,6-3/8 tai 0,325-ketjut. Tekniset tiedot: 12 V, 90W, 2800 rpm/min 690 Teroituspaketti 1 Viilanpidike 4,8 mm, 6 kpl pyöröviiloja, viilanohjain 60,70 Vannesahan terien teroitusrobotti teroittaa automaattisesti Logosol Nordwood terät ja muut vannesahan terät 22 mm hammasjaolla. Toimitetaan laikan ja jalkojen kanssa, kuten kuvassa. 12 V. 650 Teroituspaketti 2 Teroituspaketti 3 Minihiomakone, syvyysviila, syvyysasetin, muotoilukivi Maxihiomakone, syvyysviila, syvyysasetin, muotoilukivi 50,80 Teroita höylänterät 307 Jigi suorille terille 78 Tormek T7 Vahva teroituskone jatkuvaan käyttöön. Suuri valikoima erilaisia jigejä tarkkaan teroitukseen erilaisille työkaluille. Slipjigg för profilstål Turvallinen 60 pv avokauppa, 2 vuoden takuu ja jatkuva tuki.

11 TV Katso videot Big Millistä ja sen eri versioista osoitteesta: Maailmanuutuus! Maailman pisin Picco-laippa Vahvistettu kärki on vakio kaikissa Logosolin sahala toslaipoissa. Big Mill Timmerjigg rakenna oma sahalaitoksesi Pidä kustannukset alhaalla rakentamal-la linjari ja pidikkeet itse. Sahaa tukit aina 60 cm läpimittaan asti. Useimmat kahdella la panpultilla varustetut moottorisahat sopivat Timmerjiggiin. 99 Big Mill Basic aloita sahaaminen heti Big Mill Basicin avulla voit rakentaa myös vakaamman sahalaitoksen, yhdistää sen tukkihyllyyn ja portaisiin tukkien käsittelyn helpottamiseksi. Mittojen avulla voit nostaa ja laskea linjaria. Ohjeet voit ladata ilmaiseksi netistä osoitteesta Picco 120 cm, maailmanuutuus Logosolilta. Tarkoitettu jopa 95 cm leveiden puiden sahaukseen. Ohuempi ja jäykempi laippa, korkeampitasoinen leikkaus ja vähemmän hävikkiä. Laippa on valmistettu yhdestä kestävästä metallikappaleesta ja siinä on erittäin tarkka ketju-ura. Sama rakenne kuin Logosolin kaikissa sahalaitoslaipoissa. Täydellinen paketti: Timmerjigg, 2,75 m linjari, 2 linjarinpidintä. Lisää moottorisaha ja aloita työt. Rakenna alla näkyvä tukkirappu ja sahaaminen on vielä mukavampaa. 428 Seuraava askel on ilmainen Vaihdettava kärkipyörä (varaosana varastosta) on vakiona kaikissa Logosol-laipoissa. Huomioi, että 120 cm laippa täytyy kiinnittää molemmista päistään sahaamista varten. Sopiva Big Mill LSG ja Big Mill PRO. Logosol 120 cm Piccolaippa 149,00 Paksuimmille puille Big Mill LSG Eniten paksujen puisen sahaamiseen käytetty laite. Rakenna Timmerjigin ympärille suursaha tai tilaa kerralla Big Mill LSG. Hinta sisältää täydellisen paketin. 265 Sahaa paksut tukit tarkasti Big Mill PRO Big Mill Pro:n avulla sahaat leveitä lankkuja koko tukin leveydeltä millimetrin tarkasti. Sisältää Big Mill LSG:n kahdella Timmerjiggillä, tuplalinjarit linjarinpidikkeineen, jatkovarret jotka tukevat linjareita molemmista päistään sekä kaksi erittäin tukevaa kiinnityslaattaa tukinpäihin. 931 PMX-ketju 152 DL 44,00 LATAA NYT ILMAISEKSI Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa eikä rahtikuluja.

12 Viimeisimpänä, Kaikki hinnat ennen alennusta mutta ei vähäisimpänä Master-slave 3-vaihe Master-slave jak rasia ajoituksella Tuplaa 3-vaih liitännät. Jako alkaa ja loppuu automaa tisesti, pari sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta käynnistäessä ja alentaa tehontarvetta. Kosteussuojaus IP54. Uutuus! XXX Master-slave 1-vaihe 45 Neljä ketjua PMX-ketjut 40 cm laipalle. Juuri sopivat sahalaitokseesi. 290 Tukkivelho Lisälaite, jolla teet moottorisahastasi korkeatehoisen puunkäsittelylaiteen. Leikkuukärki, erikoislaippa, ketju ja suojus. Kolme mallia. Isoon ja pieneen Stihliin tai Husqvarnaan / Jonserediin. Vääntömomenttia Puolet ajasta kuluu tukkien käsittelyyn ja sahatun tavaran liikutteluun. Helpota työtäsi Logosolin patentoidulla ja palkitulla tukinkääntimellä. Sinulle, jolla on PH260, DH410, MH410 tai MF30. Hanki kaksi teräparia ja paketti, joka sisältää kaiken muun paitsi puutavaran. Pakettiin sisältyy alumiininen kamiina, savupiippu ja piipun hattu, vanteet tynnyrin ympärille, poistoaukot ja koristeet. KYLPYTYNNYRI-KÄSIKIRJA Materialsats till badtunna Uutuus! Tukeva 1-vaihe Master-slave jak rasia. Itseajoittava, esimerkiksi pruimurille parin sekunnin viiveellä. Vähentää kuormitusta ja säästää aikaa. Kosteussuojaus IP54. XXX 66 Kaikki, mitä tarvitset kylpytynnyrin rakentamiseen Tarvitaan kaksi paria: yksi kummallekin puolelle Per par LATAA NYT ILMAISEKSI 40 Kosteusmittari Lopeta arvailu, aloita kosteuden mittaus, ennen kuin höyläät, maalaat tai rakennat. Höylähirren salaisuus System Linuksella ja käsijyrsimellä teet salvokset pienen vajan runkoon päivässä. Mallit löytyvät sekä 50 ja 80 mm leveille lankuille. Höylämalli Höylämalli Sahamalli 2 /3 149 Jyrsinterä 45 Varren Ø 6mm 30 Vahvuus löytyy vinssistä Logosolin tukkivinssi on paras yksintyöskentelevän apuri. Hoidat itse raskaimmatkin tukit, pitää huolta selästäsi. 180 Logosol toimitusehdot Arvonlisävero ja toimituskulut lisätään kaikkiin hintoihin. Tarjous voimassa asti. Toimitusaika n. 2-4 vkoa tilauksesta, maksuehdot 7 pv netto. Esimerkkejä rahtikuluista: Postipaketti (painon mukaan) Solosahat 100,00 Höylät 300,00 Pakettisaha 200,00 LUE KAIKKI TUOTTEISTAMME: Lippalakki kaupan päälle Sinä, joka olet jo asiakkaamme, ymmärrät lakin arvon. Se on enemmän kuin päähine, se on jäsenkortti pienimuotoisen puunjalostuksen yhdistykseen. Sitä paitsi se on siisti ja mukava. Näin teet tilauksesi Kätevimmin teet tilauksesi sähköpostilla, joka palvelee ympäri vuorokauden. Voit myös soittaa meille, varmimmin tavoitat meidän klo Maahantuonti: Stammholz Oy Myynti: / Fax: Internet: Laisniementie 10, MUURIKKALA

HUIPPUHINNAT PAKETTIIN

HUIPPUHINNAT PAKETTIIN Tee kannattava kauppa HUIPPUHINNAT PAKETTIIN SOITA JA TILAA 0400-29 33 41 Säästä 461 Maksimoitu tarjous Solosahapaketista! Talvihattu kaupan päälle! Talviversio suositusta Logosol-hatusta on lämmittävä

Lisätiedot

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta

25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290. farmers m8 Uusi sahalaitos Logosolilta! 25 Vuotta LOGOSOL 25 Vuotta 25 vuotis juhlat! Me juhlistamme tätä uudella sahalaitoksella, nyt vain 1290 Me olemme ylpeitä! 25 vuodesta, jonka aikana asiakkaamme ovat valmistaneet mahtavia rakennusprojekteja ja

Lisätiedot

PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN

PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN PUUNTYÖSTÖKONEET JO YLI MILJOONA AMMATTILAISTA KAIKKIALLA MAAILMASSA LUOTTAA METABON SAHOIHIN Samantekevää, millaista puuta sinun on työstettävä: Metabon valikoimasta löytyy oikea saha kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

OHJEKIRJA Omistajan käsikirja

OHJEKIRJA Omistajan käsikirja OHJEKIRJA Omistajan käsikirja Asennus Turvamääräykset Käyttöohjeet Ylläpito VAROITUS! Noudata aina Omistajan käsikirjan turvamääräyksiä laitteen väärä käyttö voi aiheuttaa vakavia vammoja! 1 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot

Mukavamman mökkielämän puolesta!

Mukavamman mökkielämän puolesta! TUOTELUETTELO 2015 / 2016 ï $XULQNRSDQHHOLM UMHVWHOP W ï.ddvxodlwwhhw ï 2PD9RLPDODUDWNDLVXW ï 0 NNLN \P O W ï 9 M NDDSLW ï 0 NLQ O PPLW\V Mukavamman mökkielämän puolesta! Sisällysluettelo 5 ENERGIA 8 15

Lisätiedot

ESITTÄYDY. Neuvotteluhuone on yrityksesi kasvot. Tästä luettelosta löydät tuotteita ja ratkaisuja neuvotteluhuoneeseesi.

ESITTÄYDY. Neuvotteluhuone on yrityksesi kasvot. Tästä luettelosta löydät tuotteita ja ratkaisuja neuvotteluhuoneeseesi. Hinnasto 2005 ESITTÄYDY. Neuvotteluhuone on yrityksesi kasvot. Tästä luettelosta löydät tuotteita ja ratkaisuja neuvotteluhuoneeseesi. LUETTELON HINNAT ON ILMOITETTU ILMAN ARVOLISÄVEROA (Alv. 0%) 1 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Siirreltävät pölynerottimet Ilmanpuhdistimet Imusuojat Vesi-imurit

Siirreltävät pölynerottimet Ilmanpuhdistimet Imusuojat Vesi-imurit 2011 Siirreltävät pölynerottimet Ilmanpuhdistimet Imusuojat Vesi-imurit Dustcontrol 1 Asiakkaat 2 Siirreltävät pölynerottimet 3 Siirreltävät neste-erottimet 4 Ilmanpuhdistimet 5 Esierottimet 6 Imusuojat

Lisätiedot

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59

KONEET 2010 001-124 KK09 kannet +selka.indd 1 13.11.2009 11:50:59 KONEET 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo Traktorit ja etukuormaajat John Deere -kiinteistötraktorit... 4 5G... 7 5M... 8 5R... 9 5E... 10 John Deere 6030... 11 Käyttäjäjuttu: Lentävää rehunkorjuuta...

Lisätiedot

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto

Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto Ihana ja energiaa säästävä lattialämmitys! lattialämmitys kuvasto 1 2 Merkitsemme eniten energiaa säästävät tuotteemme perhossymbolilla. sisällysluettelo 05 / 06 / 08 / 10 / 12 / 14 / 16 / LÄMPÖÄ, JOKA

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

NIBE Poistoilma. Uuden sukupolven lämpöpumput

NIBE Poistoilma. Uuden sukupolven lämpöpumput NIBE Poistoilma Uuden sukupolven lämpöpumput 2 NIBE Poistoilma + Miksi puhaltaa energiaa ulos kun voit ottaa sen talteen? Poistoilmalämpöpumppu on periaatteessa energiankierrätysjärjestelmä. Se kerää energiaa

Lisätiedot

Posiplan-vaihteen suunnittelijan opas

Posiplan-vaihteen suunnittelijan opas Posiplan-vaihteen suunnittelijan opas Vaihde pieni, välitys suuri Sisältö Vaihde pieni, välitys suuri...3 Mitä tämä opas sisältää?...3 Kenelle tämä opas on tarkoitettu?...3 Millaisiin sovelluksiin Posiplan

Lisätiedot

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos

Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa. Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Puhaltimet Tuloilmaventtiilit Ilmanvaihtolaite LTO Eos Pax ilmanvaihto - ja hengität raikasta ilmaa Tärkeissä asioissa sinä ja talosi olette hyvin samankaltaisia.

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

KTA-YHTIÖT Oy:n asiakaslehti 1 2/2009. Laine Direct ja KTA. 55 vuotta yhteistyötä. PunaMusta yhdistää offsetin ja digin. Savon Sanomien Ekoteko

KTA-YHTIÖT Oy:n asiakaslehti 1 2/2009. Laine Direct ja KTA. 55 vuotta yhteistyötä. PunaMusta yhdistää offsetin ja digin. Savon Sanomien Ekoteko KTA-YHTIÖT Oy:n asiakaslehti 1 2/2009 Laine Direct ja KTA 55 vuotta yhteistyötä Savon Sanomien Ekoteko PunaMusta yhdistää offsetin ja digin Pääkirjoitus... 2 Reach ja KTA-yhtiöt?... 3 Fuji investoi tuulivoimaan...

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Heidelberg Kevät 2013. Report

Heidelberg Kevät 2013. Report Graphic Heidelberg Kevät 2013 Report 1 Graphic Report FinnGraf Kohtaamispaikkana keväinen Jyväskylä Finngraf-messut Yleisön pyynnöstä ja näytteilleasettajien on Finngraf siirretty alkusyksystä aikaiseen

Lisätiedot

Uutta lämpöä elämääsi

Uutta lämpöä elämääsi Uutta lämpöä elämääsi Sinun taloutesi ja ympäristömme takia IVT lämpöpumppu hyödyntää kallioon, maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta aurinkoenergiaa, tuottaen lämpöä ja käyttövettä taloosi. Hyödyntämällä

Lisätiedot

AINA TÄYTTÄ KONEASIAA

AINA TÄYTTÄ KONEASIAA AINA TÄYTTÄ KONEASIAA Toimituksen osoite: Hämeenpuisto 44, 33200 TAMPERE 25. vuosikerta T A M M I K U U nro 1-2015 Lisää tehoa automaattisorvaukseen Uusi tankosorvimalli markkinoille s. 6 Vahvat koneet,

Lisätiedot

SANOMAT. Valtuutettu jälleenmyyjä. Osasto A36. SÄILYTÄ LEHTI!!! Tarjoukset voimassa 31.5.2013 asti. 01/2013 TekniikkaCenterin asiakaslehti

SANOMAT. Valtuutettu jälleenmyyjä. Osasto A36. SÄILYTÄ LEHTI!!! Tarjoukset voimassa 31.5.2013 asti. 01/2013 TekniikkaCenterin asiakaslehti 01/2013 TekniikkaCenterin asiakaslehti Tässä lehdessä mm. Timken Blue Brute s. 2 Paja 2012 uusissa tiloissa s. 5 Dewalt lämpökamera uutuus s. 6 FAGilta HEATER lämmittimet s. 9 Makeistuotanto jatkuu Turun

Lisätiedot

OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN?

OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN? HAKKUUKONEET 1 2 OLETKO MIETTINYT HAKKUUKONEESI TUNTIKUSTANNUSTA SUHTEESSA TUOTTAVUUTEEN? Me olemme. 3 Kyse ei ole ainoastaan tuottavuudesta vaan tulevaisuuden haasteet kestävästä taloudellisuudesta SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

WARATAH / 400-SARJA / FL85 / TIMBERRITE

WARATAH / 400-SARJA / FL85 / TIMBERRITE WARATAH 200-SARJA / 400-SARJA / FL85 / TIMBERRITE Tuottavuus ja toimintavarmuus maksimissaan. Korjuutyössä tarvitaan tehokkaita ja kestäviä koneita, jotka toimivat päivästä toiseen, olipa urakka kuinka

Lisätiedot

NUMATIC- TUOTEKUVASTO

NUMATIC- TUOTEKUVASTO NUMATIC- TUOTEKUVASTO Numatic International Ltd. Numatic Historia Numatic perustettiin vuonna 1969 Somersetin maakunnassa Crewcernin kaupungissa Lounais-Englannissa. Ensimmäiset imurimallit valmistettiin

Lisätiedot

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Pöyhimet. Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Pöyhimet Paras pöyhintä ainutlaatuisten koukkupiikkien ansiosta www.lely.com innovators in agriculture Hyvä ote sadosta Enemmän kuin pelkkä suojus Kaikki suojukset on yhdistetty toisiinsa kestävästi

Lisätiedot

02/2009 TekniikkaCenterin asiakaslehti

02/2009 TekniikkaCenterin asiakaslehti 02/2009 TekniikkaCenterin asiakaslehti Tässä lehdessä mm: Klüber ja Tekniikkacenter yhteistyöhön s. 3 Uutisia INA - FAG:ltä s. 5 Työtasoratkaisut muuttuvat s. 7 Tekniikkacenterissä tapahtuu s. 11 Koneistuskeskuksen

Lisätiedot

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU!

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! TERVETULOA! Perustaessani Compilatorin 20-vuotta sitten asetin alusta asti tavoitteekseni

Lisätiedot

säästää energiaa. näyttää hyvältä. nopeasti käyttövalmis.

säästää energiaa. näyttää hyvältä. nopeasti käyttövalmis. Mukavuutta, TURVALLISUUTTA ja energiansäästöä taustalla säästää energiaa. näyttää hyvältä. nopeasti käyttövalmis. On yleinen fakta, että energian säästäminen säästää myös rahaa etenkin kun energian hinta

Lisätiedot

Messu- ja näyttelytelineet

Messu- ja näyttelytelineet Messu- ja näyttelytelineet Kuvatelineillä näkyvyyttä tiloihin ja tapahtumiin PixMill tarjoaa tulosteiden esillepanoon kattavaa valikoimaa laadukkaita Euroopassa valmistettuja kuvatelineitä ja tulostaa

Lisätiedot