TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24"

Transkriptio

1 TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja Rekisterinpitäjä Nedis Oy ("Nedis") Yritys- ja yhteisötunnus: Kotipaikka ja osoite: Savonlinna, 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö myyntipäällikkö Henri Metsälä P Rekisterin nimi Nedis -asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Nedis käsittelee henkilötietoja markkinoinnin, asiakkaan yhteystietojen, asiakkaiden yhteydenottojen, asioinnin, tilausten käsittelyn, luotonannon, laskutuksen, perinnän, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen ja raportoinnin hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Nedis voi käyttää alihankkijoita tai samaan konserniin kuuluvia muita yrityksiä tietojen käsittelyssä eri toimenpiteiden toteuttamiseksi. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi osa tiedoista voi sijaita alihankkijoilla tai konserniyrityksillä. 5. Rekisterin tietosisältö Asiakkaan perustiedot: Asiakkaan etu- ja sukunimi, asiakasnumero, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika tai henkilötunnus, sukupuoli, kielitunnus, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista 6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkuus ja asiointi: Nedis 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot: Ostotapahtuma- ja asiointitiedot, asiakasluokka ja muut vastaavat ryhmittelytiedot sekä koulutustarkoituksiin tallennetut asiakaspuhelut Verkkokaupan asiakkaiden lisätiedot: Käyttäjätunnus ja salasana, maksuvälinetiedot ja asiakkaan itsensä antamat kiinnostustiedot Luottopäätökset: Asiakastieto Oy Yhteystietojen päivitykset: Asiakastietoja voidaan päivittää yleisistä rekistereistä kuten väestötietojärjestelmästä. Nedis ei luovuta asiakasrekisterin tietoja Nediksen tai samaan konserniin kuuluvien yritysten ulkopuolisille kolmansille tahoille. Nedis voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimisissa ja velvoittavissa rajoissa. Page 1 of 8 version 1.0

2 8. Evästeiden käyttö Nedis käyttää verkkokaupassa evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua. Lue lisää asiasta Tietoturva tai Verkkosivustojen käyttöehdot -dokumenteista. 9. Rekisterin suojauksen periaatteet Nedis -asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. 10. Tarkastusoikeus Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä Nedis asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteella: Nedis Oy Tarkastuspyyntö Tarkastuspyyntö voidaan esittää henkilökohtaisesti osoitteessa: Nedis Oy Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti tehtäessä on esitettävä kuvallinen ja voimassa oleva virallinen henkilöllisyystodistus. Nedis vastaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä 3 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä. 11. Tiedon päivittäminen Asiakas voi päivittää seuraavia perustietojaan: Nimen ja osoitteen omien sivustojen kautta sen jälkeen, kun asiakkuus on vahvistettu. 12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Asiakkaalla on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Rekisteröitynyt asiakas voi asettaa kiellon verkkokauppasivustolla tai ilmoittamalla siitä Nediksen asiakaspalveluun. Kielto tulee lähettää kirjallisena osoitteella: Nedis Oy Asiakastietojen päivitykset Page 2 of 8 version 1.0

3 TIETOSUOJASELOSTE Palautelomakkeet (vastaajan henkilötiedot annettu) Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja Rekisterinpitäjä Nedis Oy ("Nedis") Yritys- ja yhteisötunnus: Kotipaikka ja osoite: Savonlinna, 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö Myyntipäällikkö Henri Metsälä P Rekisterin nimi Nedis palauterekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Nedis käsittelee palautejärjestelmästä saatuja tietoja ainoastaan palautteen keräämiseen asiakastyytyväisyyden selvittämiseksi sekä palveluiden ja toiminnan kehittämistä varten. Nedis voi tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakkaaseen, ellei asiakas ole sitä palautteessa kieltänyt. Nedis voi käyttää alihankkijoita tai samaan konserniin kuuluvia muita yrityksiä tietojen käsittelyssä eri toimenpiteiden toteuttamiseksi. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi osa tiedoista voi sijaita alihankkijoilla tai konserniyrityksillä. 5. Rekisterin tietosisältö ja säilytysaika Palautteen antajan perustiedot: Palautteen antajan etu- ja sukunimi, mahdollinen asiakasnumero, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika tai henkilötunnus, sukupuoli, kielitunnus, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista Palautteen perusteella syntyvät tiedot: Rekisteri koostuu sähköisesti annettujen palautteiden sisältämistä tiedoista. Palautetietoja ei luovuta Nediksen, alihankkijana toimivan yrityksen tai samaan konserniin kuuluvien yritysten ulkopuolisille kolmansille tahoille. Rekisteritietojen säilytysaika: Palautetiedot hävitetään sen jälkeen, kun tiedot eivät ole Nediksen kannalta välttämättömiä. 7. Rekisterin suojauksen periaatteet Nedis -palauterekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Palautetietoja annettaessa on tietojen antaminen suojattu SSL-salausta käyttäen. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Page 3 of 8 version 1.0

4 TIETOTURVA Nedis Oy ( Nedis ) noudattaa seuraavia tietosuojaperiaatteita: 1. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Nedis ei luovuta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille. 2. Nedis käyttää SSL-salausta. Nedis varmistaa tämän tekniikan avulla, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä Nediksen ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa. 3. Nediksen käytössä on kehittynyt turvapalvelin eli palomuuri. Tämä pääsyvalvontakontrolli estää ulkopuolisten pääsyn Nediksen tietojärjestelmään. 4. Nedis käyttää verkkosivustoillaan evästeitä (cookies). Verkkosivustoilla yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Nedis käyttää evästeitä mahdollistaaksemme vierailijan siirtymisen sivuillamme palvelusta toiseen istunnon aikana. Nedis käyttää evästeitä myös verkkokaupan kävijäliikenteen seurantaan kehittääksemme palvelumme laatua. Evästeiden käyttö ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä rasita vierailijan tietokonetta. 5.Asiakkaan muuttaessa omia tietojaan verkkokauppamme "Omat sivut" -osiossa Nedis varmistaa ennen tallennusta syntymäajan avulla tai muutoin, että muutoksia tekee oikea asiakas. 6. Nedis voi käyttää kävijäseurannan toteuttamisessa apuna yhteistyökumppania, joka analysoi tietoa puolestamme ja auttaa meitä ymmärtämään sivustomme kehitystarpeita. Kävijäliikenteen seurannassa käytettävä tieto on anonyymia. Nedis ei toimita yhteistyökumppanillemme rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja. Page 4 of 8 version 1.0

5 VERKKOSIVUSTOJEN KÄYTTÖEHDOT Mitä tietoja Nedis Oy ( Nedis ) rekisteröi ja mitä näille tiedoille tapahtuu? Henkilötiedot Nedis käsittelee henkilötietoja markkinoinnin, asiakkaan yhteystietojen, asiakkaiden yhteydenottojen, asioinnin, tilausten käsittelyn, luotonannon, laskutuksen, perinnän, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen ja raportoinnin hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietojen käsittelystä on tarkemmin kerrottu tieto tietosuojaselosteessa. Lokitiedostot Nediksen verkkopalvelimet tallentavat vain lokivirheet (esim. pyynnöt sivuille, joita ei ole olemassa). Nedis käyttää näitä tietoja yhteyden seurannassa ja vianetsinnässä, verkkokapasiteetin suunnittelussa, palvelualustan konfiguroinnissa sekä väärinkäytösten ehkäisyssä ja tunnistamisessa. Oikeutesi käyttää tätä sivustoa ja sen sisältöä Nedis myöntää käyttäjälle yksinoikeudettoman, ei luovutettavissa olevan ja rajoitetun oikeuden siirtyä tälle sivustolle, tuoda sen näyttöön ja käyttää sitä jäljempänä mainituin rajoituksin. Tämä verkkosivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Verkkosivustojen tietoja mukaan lukien tekstit, kuvat, ääni ja videokuva ei saa jakaa, vaihtaa, muuttaa, myydä tai välittää liiketoiminnallista, kaupallista tai julkista tarkoitusta varten. Käyttäjä ei saa käyttää tätä sivustoa lain tai hyvän tavan vastaisiin käyttötarkoituksiin, eikä käyttötarkoituksiin, jotka vahingoittavat Nedistä tai sen sidosryhmiä. Käyttäjä ei saa häiritä tai yrittää häiritä tämän sivuston toimintaa millään tavoin. Nedis voi kieltää tai muutoin rajoittaa käyttäjää käyttämästä sivustoa milloin tahansa. Lailliset velvoitteet Nedis noudattaa käyttäjän tietojen käsittelyssä äärimmäistä varovaisuutta. Nedis voi luovuttaa käyttäjän tietoja, mikäli siihen laillinen oikeus tai velvoite. Käyttäjällä on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Sähköposti Nedis ei tutki sellaisten saapuvien ja lähtevien sähköpostiviestien sisältöä, joita ei ole osoitettu Nedikselle. Markkinointi Nedis voi lähettää uutiskirjeitä tai tarjouksia käyttäjille tai tiedottaa valikoimansa tai palvelujensa laajentumisesta. Käyttäjä voi kieltää markkinointiviestien lähettämisen verkkolomakkeella. Nedis ei salli sisältökumppaneidensa lähettää mainossähköpostia tietokannastamme poimituille tietyille ryhmille tai henkilöille ilman lupaa. Page 5 of 8 version 1.0

6 Keskustelupalstat ja chatit Nediksen verkkosivustoilla voi olla keskustelupalstoja tai chatteja. Keskustelupalstat ja chatit eivät luonteeltaan ole yksityisiä. Kuka tahansa voi tallentaa käyttäjän sanoman ja välittää sen muille. Keskustelupalstalla ja chatissa kannattaa antaa vain sellaisia tietoja, jotka käyttäjä haluaa varmasti jakaa julkisesti. Tietojenkalastelu On mahdollista, että liikkeellä on sähköpostiviestejä, joissa Nediksen tuotteiden käyttäjiä pyydetään antamaan käyttäjätunnuksensa ja/tai salasanansa tai sähköpostiosoitteensa. Nedis haluaa korostaa, että nämä eivät ole sähköposteja Nedikseltä vaan kolmansilta osapuolilta, jotka toimivat vilpillisessä mielessä. Nedis ei koskaan tiedustele kirjautumistietoja tai salasanoja sähköpostitse. Nedis ei ole vastuussa kolmansien henkilöiden lähettämistä käyttäjätunnus-, salasana- tai sähköpostitiedusteluista taikka niistä aiheutuvista vahingoista verkkosivustojen käyttäjälle. Evästeet (cookies) Verkkosivustoilla yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Nedis käyttää evästeitä mahdollistaaksemme vierailijan siirtymisen sivuillamme palvelusta toiseen istunnon aikana. Nedis käyttää evästeitä myös verkkokaupan kävijäliikenteen seurantaan kehittääksemme palvelumme laatua. Evästeiden käyttö ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä rasita vierailijan tietokonetta. Tekniset toimenpiteet Nedis huolehtii kohtuullisista teknisistä ja organisatorisista toimenpiteistä verkon ja henkilötietojen turvaamiseksi ja suojaamiseksi huomioiden olemassa olevan teknologian sekä tällaisten toimenpiteiden kustannukset. Omistusoikeus Kaikki tällä Nediksen tai verkkosivustolla oleva aineisto ( sisältö ) mukaan lukien ääni, kuvat, ohjelmistot, tekstit ja videokuva mutta ei näihin rajoittuen on tekijänoikeuslailla, kansainvälisillä sopimuksilla ja muulla tekijänoikeuslainsäädännöllä suojattu. Käyttäjä ei saa käyttää sisältöä millään muulla kuin tässä määritellyllä tavalla. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia tällä sivustolla olevia ohjeita, jotka määrittelevät, millä tavoin saat käyttää sisältöä. Sivustolla on useita merkkilogoja, palvelumerkkejä ja tavaramerkkejä. Asettamalla nämä merkkilogot, palvelumerkit ja tavaramerkit tälle sivustolle Nedis ei myönnä käyttäjälle minkäänlaista lupaa käyttää niitä. Sisällön mikä tahansa luvaton käyttö voi olla tekijänoikeuslakien, tavaramerkkilakien, yksityisyyttä ja julkisuutta sääntelevien lakien sekä siviili- ja rikosoikeudellisten säädösten vastaista. Käyttäjä saa ladata kopion sisällöstä henkilökohtaiseen käyttöön tai omaan kotikäyttöön edellyttäen, ettei alasivusto, jolla käyttäjä vierailee, kiellä tätä. Käyttäjän lataamasta aineistosta ei saa poistaa mitään tekijänoikeuksia tai tavaramerkkejä koskevia ja muita huomautuksia. Chatteja, keskustelupalstoja ja muuta käyttäjältä peräisin olevaa aineistoa koskevat säännöt Tällä verkkosivustolla voi olla alue, jolla käyttäjä voi osallistua chattiin tai ladata aineistoja verkkoon ja verkosta. Käyttämällä näitä alueita käyttäjä suostuu siihen, ettei julkaise, lähetä, välitä, lataa verkkoon tai muuten saata julkisuuteen tämän sivuston kautta mitään aineistoa, joka (1) häiritsee jotakin muuta sivuston käyttäjää, (2) on jollain tavoin herjaavaa, laitonta, sopimatonta, siveetöntä, loukkaavaa tai uhkaavaa, (3) houkuttelee jotakuta rikkomaan lakia, (4) loukkaa jonkun tekijänoikeuksia tai muuta omistusoikeutta, (5) häiritsee jonkun muun käyttäjän Page 6 of 8 version 1.0

7 yksityisyyttä, (6) sisältää viruksen tai jonkun muun vahingollisen komponentin tai (7) sisältää vääriä tai harhaanjohtavia väitteitä tai kuvauksia aineiston tai viestin alkuperästä. Käyttäjä suostuu noudattamaan kaikkia mahdollisia muita ehtoja, jotka mainitaan tällä sivustolla tai verkkosivustoon kuuluvalla alasivustolla. Vastuu käyttäjien aineistosta Käyttäjä ei saa julkaista tai välittää minkäänlaista halventavaa, kunniaa loukkaavaa, siveetöntä, pornografista, rienaavaa, uhkaavaa tai lainvastaista aineistoa tai minkäänlaista sellaista aineistoa, joka voisi sisältää tai kannustaa käyttäytymistä, jota pidettäisiin rikoksena tai joka johtaisi siviilioikeudelliseen vastuuseen tai olisi muuten minkä tahansa lain vastaista. Vaikka Nedis voi silloin tällöin seurata tai tarkistaa sivustonsa keskustelupalstoja, chatteja, keskusteluja, julkaisuja, tiedonsiirtoja yms., Nediksellä ei ole minkäänlaista velvollisuutta tähän, eikä Nedis ole minkäänlaisessa vastuussa tällaisen kommunikaation sisällöstä tai siihen sisältyvästä halventamisesta, virheestä, epätarkkuudesta, kunnianloukkauksesta, siveettömyydestä tai rienaavuudesta. Nedis saattaa muuttaa, editoida tai poistaa sellaisia käyttäjien aineistoja tai keskusteluja, jotka ovat laittomia, sopimattomia, siveettömiä tai loukkaavia, tai jotka ovat millään tavalla Nediksen menettelytapojen vastaisia. Nedis on valmis yhteistyöhön, mikäli toimivaltainen viranomainen tai tuomioistuinpäätös kehottaa Nedistä tai määrää sen paljastamaan tällaista aineistoa julkaisevan henkilön henkilöllisyyden. Nediksen oikeudet käyttäjien aineistoon Mikäli käyttäjä lähettää Nediksen verkkosivustolle sähköpostitse tai muulla tavoin viestejä tai aineistoa esim. kommentteja, arvosteluja, dataa, kysymyksiä, ehdotuksia tms. kaikki tällainen aineisto on ei-luottamuksellista ja omistusoikeudetonta ja sitä käsitellään sellaisena. Käyttäjä luopuu lähettämällä kaikista sellaisista vaateista, että kyseisen aineiston käyttö loukkaisi käyttäjän oikeuksia kuten moraalisia oikeuksia, yksityisyysoikeuksia, omistus- tai muita omaisuusoikeuksia, julkaisuoikeuksia, oikeuksia hyötyä aineistosta tai ideoista, tai mitä tahansa muita oikeuksia, esim. oikeuttasi hyväksyä sen, miten Nedis käyttää kyseistä aineistoa. Nedis voi muokata, levittää, muuttaa, kopioida, saattaa julkisuuteen, lisensoida, esittää, lähettää, julkaista, myydä, välittää tai käyttää tälle sivustolle toimitettua aineistoa kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa ikuisesti. Nedis voi myös vapaasti korvauksetta käyttää sivustolle lähettämäsi aineiston sisältämiä käsitteitä, ideoita, tietotaitoa tai tekniikoita mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien tuotteiden kehitys, valmistus ja markkinointi mutta ei näihin rajoittuen. Lähetetty aineisto Internetissä tapahtuvat tiedonsiirrot eivät koskaan ole täysin yksityisiä tai turvallisia. Käyttäjä ymmärtää, että minkä tahansa tälle sivustolle lähetetty viestin tai tiedon saattaa lukea tai siepata joku muu taho, ellei erikseen ole mainittu, että tietty viesti (esim. luottokorttitiedot) on salattu (lähetetty koodina). Viestin lähettäminen Nedikselle ei aseta Nedistä mihinkään erityisvastuuseen käyttäjää kohtaan. Linkit Tämä verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä muille Internetin verkkosivustoille. Nedis tarjoaa nämä linkit vain käyttömukavuuttasi varten eikä ole vastuussa minkään sellaisen verkkosivuston sisällöstä, joka on linkitetty tälle sivustolle tai tältä sivustolta. Linkit tältä sivustolta muille verkkosivustoille eivät tarkoita sitä, että Nedis hyväksyy, kannattaa tai suosittelee kyseisiä sivustoja. Nedis ei ole minkäänlaisessa vastuussa sivustoilla annetuista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista, jotka koskevat Nedista tai kolmatta tahoa. Nedis ei muutoinkaan vastaa, että verkkosivustojen sisältö on virheetöntä, lainmukaista, luotettavaa tai voimassaolevaa. Page 7 of 8 version 1.0

8 Kilpailut Nediksen verkkosivustolla saattaa olla kilpailuja, joissa on tarjolla palkintoja tai jotka edellyttävät sitä, että käyttäjä lähettää aineistoa tai tietoja itsestäsi. Jokaisella kilpailulla on omat sääntönsä, jotka käyttäjän tulee lukea ja hyväksyä ennen osallistumistasi. Säännöt alaikäisille (alle 18 vuotias) ja vajaavaltaisille Jos käyttäjä on alaikäinen tai vajaavaltainen, käyttäjän on pyydettävä lupa vanhemmiltaan tai huoltajaltaan taikka edunvalvojalta, ennen kuin: lähettää sähköpostia Nediksen sivustolle tai pyytää Nedistä lähettämään sähköpostia käyttäjälle lähettää mitään tietoja osallistuu mihinkään kilpailuun tai peliin, jonka yhteydessä pyydetään tietoja käyttäjästä tai jossa on tarjolla palkinto liittyy mihinkään klubiin tai ryhmään julkaisee mitään tietoja missään keskusteluryhmässä tai osallistut mihinkään chatiin ostaa mitään verkosta Tarkemmat ohjeet alaikäisen tai vajaavaltaisen ostaessa verkosta sisältyvät verkkokaupan käyttöehtoihin. Tuotteiden ja palveluiden saatavuus Nediksen sivustolla esitellyt tuotteet ja palvelut eivät ehkä ole ostettavissa käyttäjän asuinmaassa tai -paikkakunnalla. Tällaisten tuotteiden ja palveluiden mainitseminen sivustolla ei takaa sitä, että kyseiset tuotteet tai palvelut tulevat koskaan olemaan saatavilla käyttäjän asuinpaikkakunnalla. Käyttäjän tulee tiedustella tarvittaessa paikalliselta Nediksen valtuuttamalta edustajalta yksittäisten tuotteiden ja palvelujen saatavuudesta omalla alueellasi. Nedisin oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja tai tämän sivuston sisältöä Nedis voi lisätä, muuttaa tai poistaa minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki näihin käyttöehtoihin tehdyt muutokset tai kaikki tällä sivustolla julkaistut ehdot tulevat voimaan heti, kun ne on julkaistu. Nedis voi muuttaa, lakkauttaa, poistaa tai keskeyttää minkä tahansa muun tällä sivustolla julkaistun sisällön, mukaan lukien sivustolla kuvattujen tai esitettyjen tuotteiden ominaisuudet ja tekniset tiedot, väliaikaisesti tai pysyvästi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja vastuuvelvollisuutta. Turvallisuus Nedis käyttää SSL-salausta. Nedis varmistaa tämän tekniikan avulla, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä Nediksen ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa. Nediksen noudattamasta tietoturvasta on luettavissa Tietoturva dokumentista. Page 8 of 8 version 1.0

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta.

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta. 1 TIETOSUOJASELOSTE JA REKISTERISELOSTEET mysafety käsittelee henkilötietoja lainsäädännön mukaisesti huolellisesti ja turvallisesti. mysafetyn käsittelemiin henkilötietoihin. Tutustu tietosuojaselosteeseen

Lisätiedot

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste n säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä MTV Oy,, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Veikkaus Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Ota rahat ja juokse -rekryn hakuohjeet ja rekisteriseloste

Ota rahat ja juokse -rekryn hakuohjeet ja rekisteriseloste Ota rahat ja juokse -rekryn hakuohjeet ja rekisteriseloste Haemme sarjan kuhunkin kymmeneen jaksoon yhtä kilpailijaparia, eli 10:tä paria / 20:tä henkilöä. Jokaisen kilpailijaparin jäsenten on tunnettava

Lisätiedot

Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu

Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu , säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Holiday Clubin Kingi-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Holiday Clubin Kingi-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Holiday Clubin Kingi-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Holiday Club Resorts Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön internetsivuston sisältöä koskeva vastuuvapautuslauseke Vastuuvapautuslauseke Tällä sivustolla esitetyn aineiston tekijänoikeudet kuuluvat ValmennusMomentti Juridica

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta:

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta: TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Avare Oy ("Avare") sitoutuu suojaamaan Fernando sivuston (sisältäen, mutta ei rajoittuen, seuraavan internetsivuston (http://fernando.fi) sekä kaikki siihen liittyvät keskustelufoorumit,

Lisätiedot

HS-Works Oy:n asiakastietokanta

HS-Works Oy:n asiakastietokanta HS-Works Oy Henkilötietolain (523/1999) 10:n mukainen rekisteriseloste HS-Works Oy:n asiakastietokanta Rekisteriseloste 8.5.2009 Sisällys 1 Rekisterinpitäjä...1 2 Rekisterin pitämisen peruste...1 3 Rekisterin

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 ja 24 :N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLTÄEN REKISTERISELOSTEEN

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 ja 24 :N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLTÄEN REKISTERISELOSTEEN HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 ja 24 :N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLTÄEN REKISTERISELOSTEEN 1. Rekisterinpitäjä Elite Pankkiiriliike Oy Y-tunnus 1918955-2 Pääkonttorin osoite:, 00130 HELSINKI Puhelin:

Lisätiedot

3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖT JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT

3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖT JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT Rekisteriseloste HelMet-kirjastojen eli Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastojen asiakasrekisteri Rekisteriseloste ja rekisteröidyn informointi Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus 2601111-1 Yhteystiedot Puh: 040-186 2222,

Lisätiedot

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Rekisterinpitäjä, rekisterin nimi ja yhteystiedot Lomarengas Oy ja Lomarengas Oy:n tytäryhtiöt (myöh. rekisterinpitäjä

Lisätiedot

DAP-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

DAP-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste DAP-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä DAPin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Tuhkimo -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. Collection kynsilakkasetin.

Tuhkimo -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. Collection kynsilakkasetin. Tuhkimo -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 1 Rekisterinpitäjä Clementia Oy (2320280-1) Kiilakiventie 1, 90250 Oulu info@clementia.fi, 0403592019 2 Yhteyshenkilö Marko Heikkilä Kiilakiventie 1, 90250 Oulu marko@clementia.fi, 0403592019 3 Rekisterin

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Perintäsihteeri Sinikka Tuomi, puh. 019-758 4080 HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): 1. Rekisterinpitäjä Riihimäen kaupunki Talous- ja suunnitteluyksikkö Kalevankatu 1 11100 Riihimäki 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012

HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 TALOUS- JA SUUNNITTELUKESKUS Tietotekniikkaosasto 13.11.2012 HELSINGIN KAUPUNKI MUISTIO Numero 1 13.11.2012 HELMI-EXTRANET-KÄYTTÖPOLITIIKKA SISÄLTÖ 1 Extranet-tunnuksen käyttöpolitiikka 2 Käyttäjätunnusten myöntöperusteet 3 Salasanat Käyttäjätunnuksen hyväksyttävä

Lisätiedot

Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2

Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2 Tietosuojaseloste, laatimispäivä 6.6.2014 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Joensuun kaupunki / seudullinen joukkoliikennejaosto Y-tunnus 0242746-2 Yhteystiedot Joensuun kaupunki,

Lisätiedot

Risto Räppääjä -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Risto Räppääjä -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Risto Räppääjä -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä

Lisätiedot

Parik säätiön tietosuojaseloste

Parik säätiön tietosuojaseloste Parik säätiön tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterin nimi... 2 2. Rekisterinpitäjä... 2 3. Rekisterin vastuuhenkilö... 2 4. Rekisteriasioita hoitava(t) henkilö(t)... 2 5. Rekisterin käyttötarkoitus...

Lisätiedot

Touring Camp Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri

Touring Camp Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri Rekisteriseloste Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Touring Camp Oy (y-tunnus: 2143444-9) Käyntiosoite: Juvankartanontie 17, 02920 Espoo Puhelin: 010 617 8900

Lisätiedot

Helsinki Classic Festival -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Helsinki Classic Festival -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Helsinki Classic Festival -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Live Nationin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) SL 33 Rekisteriseloste Henkilörekisteri 15.7.2013 HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 26.5.2014 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p.

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n alueella, myös edustaja) Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja Paula

Lisätiedot

Tietosuojaselosteessa esitetään henkilötietolain 10 :n ja 24 :n edellyttävät tiedot.

Tietosuojaselosteessa esitetään henkilötietolain 10 :n ja 24 :n edellyttävät tiedot. Ticket-tuotevalikoiman tietosuojaseloste Tietosuojaselosteessa esitetään henkilötietolain 10 :n ja 24 :n edellyttävät tiedot. 1. Rekisterinpitäjät Rekisterinpitäjä työntekijän henkilötietojen osalta on

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 3.10.2012

TIETOSUOJASELOSTE 3.10.2012 TIETOSUOJASELOSTE 3.10.2012 Henkilötietolaki 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Nimi Suomen Kulttuurirahasto Y-tunnus 0116947-3 Yhteystiedot PL 203 (Bulevardi 5 A) 00121 Helsinki 09-612 810 Telefaksi 09-640

Lisätiedot

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4.

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4. Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot 1. Yleistä Kainuun Omasote -palvelu on Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (myöhemmin: Kainuun sote) ylläpitämä kuntalaislähtöistä terveydenhuoltoa

Lisätiedot

IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010

IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010 IT2010-SOPIMUSEHTOJEN KÄYTTÖEHDOT 19.5.2010 1 Soveltaminen 1.1 Näitä käyttöehtoja (jäljempänä lisenssiehdot ) sovelletaan IT2010-sopimusehtojen (jäljempänä IT2010-sopimusehdot ) käyttämiseen. 1.2 IT2010-sopimusehtojen

Lisätiedot

Aalto yliopiston sähköisen asioinnin ja asiankäsittelyn alusta eage-järjestelmä

Aalto yliopiston sähköisen asioinnin ja asiankäsittelyn alusta eage-järjestelmä Henkilötietolain (523/99) 10 :n/24 :n mukainen TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Aalto yliopiston sähköisen asioinnin ja asiankäsittelyn alusta eage-järjestelmä Helpdesk:

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Tampereen kaupunki, vammais-ja esteettömyysasiamies

Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. Tampereen kaupunki, vammais-ja esteettömyysasiamies TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 25.7.2007 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

KÄYTTÖEHDOT. 6Aika toimisto Unioninkatu 24 00130 Helsinki

KÄYTTÖEHDOT. 6Aika toimisto Unioninkatu 24 00130 Helsinki 6Aika toimisto Unioninkatu 24 00130 Helsinki KÄYTTÖEHDOT Verkkopalveluiden ja sivustojen käyttöehdot Seuraavassa esitetään 6Aika toimiston verkkosivuston 6aika.fi (jäljempänä 6Aika) julkisten sivustojen

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE LähiTapiola-ryhmä Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE Tiedot voimassa alkaen 15.7.2014 Asiakasrekisteri 1. Rekisterinpitäjä LähiTapiola-ryhmä Revontulenkuja 1 02010 LÄHITAPIOLA

Lisätiedot

Inside-out-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Inside-out-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Inside-out-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Asiakasrekisteri kattaa seuraavat Otavamedian asiakkuudet ja niiden sisältämät palvelut: Otavamedian kustantamat lehdet ja

Asiakasrekisteri kattaa seuraavat Otavamedian asiakkuudet ja niiden sisältämät palvelut: Otavamedian kustantamat lehdet ja Rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Otavamedia Oy Maistraatinportti 1 00015 OTAVAMEDIA puh. 09 15 661 2. Rekisteriasioita koskevat tiedustelut Rekisteriasioita hoitava henkilö - Miia Laitinen Maistraatinportti

Lisätiedot

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Laatimispvm: 16.6.2008. Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 16.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Käyttämällä UPM:n WWW-palvelua sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Älä käytä palvelua, jos et hyväksy ehtoja ja suostu noudattamaan niitä.

Käyttämällä UPM:n WWW-palvelua sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Älä käytä palvelua, jos et hyväksy ehtoja ja suostu noudattamaan niitä. UPM METSÄMAAILMAN KÄYTTÖEHDOT YLEISET KÄYTTÖEHDOT Lue nämä ehdot huolellisesti, ennen kuin käytät WWW-palveluamme. Käyttämällä UPM:n WWW-palvelua sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Älä käytä palvelua,

Lisätiedot

1.1) Organisaatio: Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) Köydenpunojankatu 8 00180 HELSINKI Puhelin: (09) 694 4724 Sähköposti: satl@satl.

1.1) Organisaatio: Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) Köydenpunojankatu 8 00180 HELSINKI Puhelin: (09) 694 4724 Sähköposti: satl@satl. 1/5 Suomen Autoteknillinen Liitto ry JÄSENREKISTERIN REKISTERISELOSTE (Henkilötietolaki [523/1999] 10 ) 1) REKISTERINPITÄJÄ 2) REKISTERIN NIMI 1.1) Organisaatio: Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL)

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Rekisterinpitäjä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Y-tunnus 1614120-3 Niittyportti 4, Espoo 00025 IF Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Mika Rintamäki, puh. 101 191515,

Lisätiedot

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Linpunmyyjä-opas/kanslisti Aija Avnery, puh. 019-758 4108

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): Linpunmyyjä-opas/kanslisti Aija Avnery, puh. 019-758 4108 HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE (HRKS): 1. Rekisterinpitäjä Suomen lasimuseo Tehtaankatu 23 11910 Riihimäki 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö 3. Rekisterin nimi Linpunmyyjä-opas/kanslisti

Lisätiedot

HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10. Laatimispäivä: 20.9.2011

HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10. Laatimispäivä: 20.9.2011 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispäivä: 20.9.2011 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pieksämäen kaupungin sosiaalilautakunta. 1.1.2009 Terveyslautakunta 1.1.2010 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE. Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksen henkilörekisteri 1. REKISTERIN NIMI. Hyvinkään Reumayhdistys ry:n henkilörekisteri.

REKISTERISELOSTE. Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksen henkilörekisteri 1. REKISTERIN NIMI. Hyvinkään Reumayhdistys ry:n henkilörekisteri. Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksen henkilörekisteri REKISTERISELOSTE 1. REKISTERIN NIMI Hyvinkään Reumayhdistys ry:n henkilörekisteri. 2. REKISTERINPITÄJÄ Nimi: Hyvinkään Reumayhdistys ry. Katu-/postiosoite:

Lisätiedot

Henkilöstöjohtaja Kirsi Jordan Yhteydenpyynnöt ja tiedustelut: Krista Selander (Business Partner, Recruitment), HR- Helpdesk, hrmail@digia.

Henkilöstöjohtaja Kirsi Jordan Yhteydenpyynnöt ja tiedustelut: Krista Selander (Business Partner, Recruitment), HR- Helpdesk, hrmail@digia. REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste REKISTERINPITÄJÄ Digia Oyj Valimotie 21 00380 Helsinki REKISTERIN VASTUUHENKILÖ JA REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT Henkilöstöjohtaja

Lisätiedot

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. YLEISTÄ Tervetuloa Sito-yhtiöiden (jäljempänä Sito ) Kaiku-palveluun (jäljempänä Palvelu ). Palvelun käyttöä koskevat seuraavat sopimusehdot (jäljempänä Sopimusehdot

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidylle annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laadittu 27.10.2015. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laadittu 27.10.2015. sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 24.1.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Suomen Sairaalahygieniayhdistys

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE v.1.0

TIETOSUOJASELOSTE v.1.0 1. Rekisterinpitäjä Nimi Cityterveys-konserni (Cityterveys Oy, Y-tunnus 2608646-3 ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt) Rekisteri on yhteiskäytössä myös niillä itsenäisillä ammatinharjoittajilla,

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 4 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Vastaanoton sairaanhoitaja Yhteystiedot Anttilantie 2, 37470 Vesilahti Puh. 03 565 27000

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Vastaanoton sairaanhoitaja Yhteystiedot Anttilantie 2, 37470 Vesilahti Puh. 03 565 27000 1 28.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala puh. 03 565 2400, fax 03 565 25072

Lisätiedot

Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa Tietosuojaseloste 1/5 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste Kehitysvammaisten asumispalvelujen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA

SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA Päivitetty 15.09.2010 www.tietosuoja.fi 2 SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA Tämän ohjeen tarkoituksena on antaa suosituksia sähköpostin

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Kuopion

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo

TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Metsä Board Oyj Revontulenpuisto 2 02100 Espoo p. 010 4611 Laatimispäivä: 5.2.2015 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai

Lisätiedot

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste

Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden palveluohjauksen rekisteriseloste Johtoryhmä 7.2.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 4.3.2015

Tietosuojaseloste. Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 4.3.2015 1 Tekninen osasto Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 4.3.2015 Täyttöohje lomakkeen lopussa. Lomakkeen numerot viittaavat ohjeiden kohtiin 1. Rekisterinpitäjä Nimi Pirkkalan kunta Yhteystiedot (osoite,

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laatimispäivä 28.9.2015

MÄNTSÄLÄN KUNTA Mustijoen perusturva Laatimispäivä 28.9.2015 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tampereen kaupunginkirjasto - Pirkanmaan maakuntakirjasto - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Tampereen kaupunginkirjasto - Pirkanmaan maakuntakirjasto - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja TAMPEREEN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE Tampereen kaupunginkirjasto - Pirkanmaan maakuntakirjasto - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 31.1.2014

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 25.1.2012 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri 2.Rekisterinpitäjä Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi

Lisätiedot

Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste

Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Vanhusten ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan asiakasrekisterin rekisteriseloste Johtoryhmä 17.1.2012 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT

Lisätiedot

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa OHJE 1 (8) Luottamuksellinen sähköposti Trafissa Trafi käyttää Deltagon Sec@GW -ohjelmistoa sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen. D-Envelope sovelluksen avulla viestien vastaanottaminen ei edellytä

Lisätiedot

Virkailijan nimi: Kallio Riitta Osoite: Valtakatu 16, 96200 Rovaniemi Puhelin: 050-396 2558 Sähköposti: riitta.kallio@mol.fi

Virkailijan nimi: Kallio Riitta Osoite: Valtakatu 16, 96200 Rovaniemi Puhelin: 050-396 2558 Sähköposti: riitta.kallio@mol.fi REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 26.2.2007, uusittu 29.10.2007 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Rovaniemen työvoiman palvelukeskus (Rovaniemen työvoimatoimiston, Rovaniemen kaupungin sosiaali ja

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri REKISTERISELOSTE 1 (5) 1. Rekisterin pitäjä Nimi Niuvanniemen sairaala (valtion mielisairaala) Postiosoite Niuvankuja 65 70240 KUOPIO Puhelin 0295 242 111 (vaihde) 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 10 / 2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Katuosoite:

Lisätiedot

Omasote rekisteriseloste

Omasote rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Rekisteriseloste 18.6.2014 Omasote rekisteriseloste Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Rekisteriseloste 18.6.2014 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET LÄNNEN OMAVOIMA OY:N TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivä/päivitetty: 23.10.2013 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 5. REKISTERIN

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö HÄMEENKYRÖN KUNTA REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Perusturva Terveyspalvelut 15.4.2014 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö (rekisterinpitäjä) 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisteriasioiden

Lisätiedot

Lapsen elatuksen rekisteri

Lapsen elatuksen rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot