LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2010 1 (24) 15.12.2010"

Transkriptio

1 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Keskiviikko klo PAIKKA Lieksan seurakuntatalo LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen MUUT LÄSNÄ OLLEET ( KJ 8:7) Hara Martti (x) ( ) Heikura Anni (- ) ( ) Ilvonen Marja-Leena (x) ( ) Kangas Sari (- ) ( ) Kiiskinen Ahti (- ) Turunen Risto (x) Kiiskinen Heli (x) ( ) Kokkonen Leena (x) ( ) Kärki Pekka (x) ( ) Mikkonen Lauri (- ) Korpinen Markku (x) Mustonen Kaisu (x) ( ) Mustonen Seppo (x) ( ) Mustonen Tarja (- ) Kiiskinen Hannu (x) Määttänen Maija (x) ( ) Ponkilainen Matti (x) ( ) Pulkkinen Seppo (x) ( ) Pyykkö Seppo (x) ( ) Raassina Sirkka (x) ( ) Riikonen Maija (x) ( ) Rissanen Pirjo (- ) Hiltunen Anja (x) Rusanen Pirjo (- ) Kiiskinen Tero (x) Saarelainen Aimo (x) ( ) Saarelainen Seija (x) ( ) Tirronen Raimo (x) ( ) Tukiainen Rauni (- ) Eronen Miia (- ) Tuovinen Martti (x) ( ) Turunen Liisa (x) ( ) Öystilä Kaija (x) ( ) Varsinaiset jäsenet 19 Varajäsenet 5 Hannu Juntunen, kirkkoneuvoston puheenjohtaja (x) Seppo Pulkkinen, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja, valtuuston jäsen, kts. jäsenet (x) Kari Mustonen, talousjohtaja (x) Anja Hiltunen, kirkkoneuvoston määräämä jäsen, kts jäsenet (x) Kirkkoneuvoston jäsenet (- ) ASIAT 30-38

2 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) N ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Seppo Pyykkö puheenjohtaja Kari Mustonen pöytäkirjanpitäjä N TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja päätösten mukaiseksi. Lieksassa Anja Hiltunen Leena Kokkonen Pykälien osalta pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja päätösten mukaiseksi kirkkovaltuuston kokouksessa Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Hannu Juntunen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Lieksan seurakunnan kirkkoherranvirastossa ja pykälien osal- NÄHTÄVILLÄOLO- TODISTUS ta Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Hannu Juntunen Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on ollut Lieksan seurakunnan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ja pykälien osalta 30 KOKOUKSEN AVAUS Toimistosihteeri Seija Hermiö Puheenjohtaja avasi kokouksen ja kirkkoherra luki alkuhartaudeksi Kuopion piispa Wille Riekkisen joulutervehdyksen. Virsi KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Toimitetaan nimenhuuto ja todetaan onko kokous laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Kokouskutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista on ollut nähtävänä Lieksan seurakunnan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla 3.- välisen ajan.

3 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Kokouskutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista postitettiin kirkkovaltuuston jäsenille sekä niille viranhaltijoille joiden tulee olla saapuvilla kirkkovaltuuston kokouksissa. Esitysluettelo postitettiin kirkkovaltuuston jäsenille sekä niille viranhaltijoille joiden tulee olla saapuvilla kirkkovaltuuston kokouksissa Mikäli seurakuntavaaleilla valitun toimielimen jäsen on tilapäisesti estynyt saapumasta kokoukseen, hänen on viivytyksettä ilmoitettava siitä toimielimen puheenjohtajalle. Saatuaan jäseneltä tai muuten luotettavan tiedon esteestä, puheenjohtajan tulee kutsua varajäsen hänen sijaansa. Kutsu on lähetettävä viipymättä ja on toimitettava, mikäli mahdollista, kirjallisesti. Sen jälkeen kun kirkkovaltuusto on hyväksynyt esteen, varajäsen ryhtyy toimimaan estyneen tilalla. Toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Päätös: Esteestä olivat ilmoittaneet Pirjo Rissanen, Lauri Mikkonen, Pirjo Rusanen, Tarja Mustonen, Rauni Tukiainen ja Ahti Kiiskinen, joiden tilalle oli kutsuttu samassa järjestyksessä Anja Hiltunen, Markku Korpinen, Tero Kiiskinen, Hannu Kiiskinen, Miia Eronen ja Risto Turunen, mikä hyväksyttiin. Poissa olivat Anni Heikura, Sari Kangas ja varajäsen Miia Eronen. Kokoukseen oli saapunut 19 varsinaista ja 5 varajäsentä eli 24 valtuutettua 27 valtuutetusta. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 32 NTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka samalla toimivat ääntenlaskijoina. Kokouksen pöytäkirja on tarkastettavissa seurakunnan taloustoimistossa Päätös: Valittiin yksimielisesti Anja Hiltunen ja Leena Kokkonen. 33 ASIOIDEN ESITTELYJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei kirkkovaltuusto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Asioiden käsittelyn pohjana on kirkkoneuvoston ehdotus. Puheenjohtaja: Päätös: Esitän, että asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Päätösehdotus hyväksyttiin.

4 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24)

5 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 34 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN JA TALOUSARVION 2011 HYVÄKSYMI- NEN Liite 1 Toiminta- ja taloussuunnitelma käsittää vuodet Vuoden 2011 suunnitelma on laadittu talousarvion tarkkuudella. Työalojen ja toimintayksiköiden toiminta- ja käyttösuunnitelmia esitellään erillisellä liitteellä talousarvion lisätietona. Jokaista varainhoitovuotta varten on seurakunnalle tai seurakuntayhtymälle viimeistään edellisen vuoden joulukuussa hyväksyttävä talousarvio. Varainhoitovuotena on kalenterivuosi. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä kirkkovaltuuston on hyväksyttävä myös vähintään kolmea vuotta koskeva toiminta- ja taloussuunnitelma. Talousarviovuosi on toiminta- ja taloussuunnitelmassa ensimmäinen vuosi. Talousarviossa ja toiminta- ja taloussuunnitelmassa hyväksytään seurakunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja toiminta- ja taloussuunnitelma on laadittava siten, että edellytykset seurakunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Talousarviossa ja toiminta- ja taloussuunnitelmassa tai niiden hyväksymisen yhteydessä on päätettävä toimenpiteistä, joilla edellisen vuoden taseen osoittama alijäämä katetaan ottaen huomioon myös talousarviovuonna kertyväksi arvioitu yli- tai alijäämä. KJ 15:1 Talousarvioon otetaan seurakunnan tehtävien hoitamisen ja toiminnallisten tavoitteiden edellyttämät määrärahat. Tuloarvioina siihen on otettava kirkkolain 15 luvun 2 :ssä tarkoitettu talousarviovuoden kirkollisvero, siihen liittyvät veronosuudet sekä seurakunnan muut tulot. Sen lisäksi siinä on osoitettava, miten seurakunnan rahoitustarve katetaan. Talousarviossa on käyttötalous- ja tuloslaskelmaosa sekä investointija rahoitusosa. KJ 15:3 Seurakunnan varoja ja tuloja saadaan käyttää ainoastaan seurakunnan tehtävien toteuttamiseen KL 15:1,1 SEURAKUNNAN MENOT JA TULOT VUONNA 2011 Vuoden 2011 suunnitelma on laadittu talousarvion tarkkuudella. Talousarviossa on käyttötalous- ja tuloslaskelmaosa sekä investointi- ja rahoitusosa. Käyttötalous- ja investointiosa osoittavat, mihin seurakunta kohdistaa käytettävissä olevat taloudelliset voimavaransa ja muut resurssinsa. Tuloslaskelma- ja rahoitusosa osoittavat, miten seurakunnan taloudellinen tulos muodostuu ja miten seurakunta toimintansa rahoittaa. Seurakunnan toimintaa ohjataan käyttötalousosan suunnitelmien avulla. Talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelman käyttötalousosassa kirkkovaltuusto hyväksyy toimintayksiköiden ja työalojen tavoitteet ja osoittaa niille hyväksyttyjen tavoitteiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot tehtävien hoitamiseen Seurakunnan kaikki menot yhteensä ovat (TA 2010: ; TP 2009: , TP2008: ). Henkilöstömenoihin kuluu (58 % kaikista menoista), palveluita ostetaan :lla (16 %) ja tarvikkeita :lla (10 %). Avustuksiin käytetään , kirkon yhteisten tehtävien rahoittamiseen , veroihin ja verotuskustannuksiin sekä muihin menoihin Investointeihin on varattu , mikä on 7 % kokonaismenoista.

6 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Seurakunnan kokonaistuloista 73 % kootaan veroina. Kirkollisveroina kerätään (63 %). Hautaustoimen, väestörekisteritehtävien ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten kustannuksiin sekä muihin julkisiin tehtäviin valtio osoittaa kirkolle 2,55 % yhteisöveron tuotosta. Lieksan seurakunnan osuudeksi arvioidaan n Seurakunnan omien tulojen osuus kokonaistuloista on n. 19 %. Seurakuntatyön maksuja arvioidaan kertyvän n , hautaustoimen maksuja hautojen hoitomaksuineen n ja kiinteistötoimen tuloja n , joista metsätalouden tuloja Investoinnit ja rahoitusalijäämä rahoittamiseen käytetään säästöjä n , mikä on 8 % kokonaistuloista. Kirkollisveroprosentti on päätetty pitää vuonna 2011 ennallaan 1,5 prosentissa. Käyttötalouden nettomenot ovat , mikä on 2,4 % vähemmän kuin vuoden 2010 talousarviossa (TA 2010: ; TP 2009: ). Metsätalouden tulot sisältyvät käyttötalouden tuloihin ja menoihin. Keskusrahastomaksun, verotuskulujen ja rahoitustuottojen ja kulujen jälkeen vuosikate jää negatiiviseksi ja on Kun vuosikatteeseen lisätään hautainhoitorahaston lopettamisesta aiheutuva rahastosiirto ja vähennetään poistot, tilikaudelta kertyy ylijäämää Mähkön hautausmaan laajennuksen I vaiheeseen ja pappilan rakennusten lämpöjärjestelmän muutokseen osoitetaan Toiminnan rahoittamiseen ja investointeihin käytetään omia kassavaroja Seurakunnan päätehtäviin (= seurakuntatyöhön ja hautaustoimeen) käytetään 65 % ja kiinteistötoimeen ja yleishallintoon 35 % käyttötalouden nettomenoista. Käyttötalouden nettomenoilla tarkoitetaan työalojen toimintakuluja, joista on vähennetty omatoimiset tuotot. Sisäisessä jälkilaskennassa kiinteistötoimen ja yleishallinnon kustannukset kohdennetaan seurakuntatyön ja hautatoimen päätehtäville käytön mukaisessa suhteessa. Sisäisen laskennan tarkoituksena on havainnollistaa kuinka paljon seurakuntatyö ja hautaustoimen hoitaminen tosiasiallisesti maksavat. Sisäisten laskentaerien kohdentamisen jälkeen arvioidaan, että seurakuntatyöhön käytetään n ja hautaustoimeen n Näin mitattuna seurakuntatyön painopisteet ovat diakoniatyö (n ), jumalanpalveluselämä (n ), päiväkerhotyö (n ), nuorisotyö (n ) ja rippikoulutyö (n ).

7 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Rahoitustulot ; 1 % KOKONAISTULOT TA Omasta kassasta % Osuus yhteisöverosta % Kirkollisvero % Toimintatulot % Metsätalous ; 8 % Keskusrahasto ; 3 % Verot ja muut ; 2 % Avustukset ; 3 % KOKONAISMENOT TA (ilman poistoja) Veronkanto ; 2 % Investointi ; 7 % Tarvikkeet % Palvelut % Henkilöstö %

8 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) SEURAKUNTATALOUDEN KESKEISET TUNNUSLUVUT TP 2005 TP 2006 TP 2007 TP 2008 TP 2009 TA 2010 TA 2011 Jäsenmäärä Veroprosentti % 1,50 % 1,50 % 1,50 % 1,50 % 1,50 % 1,5 % 1,5 % Kirkollisverotulo Osuus yhteisöv Verotulot yht Vuosikate Vuosikate/poistot % 31,10 37,40 137,00 105,93-22,0-64,3-29,7 Tulorahoitus heikko 1) heikko ylijäämä tasapaino epätasap. epätasap. epäsasap. Investoinnit netto Lainat ) Lainat /jäsen 19,09 16,83 14, Rahojen muutos Tilikauden yli-/alij Edelliset yli-/alij ) satunnaisten tulojen kanssa tilikauden tulos oli ylijäämäinen 2) lainat omilta rahastoilta 3) pääomajärjestelyjä tehty 2005 Vuosikate = se osa tuloista, joka jää käytettäväksi investointien rahoittamiseen tai lainojen lyhentämiseen. Tulorahoitus = on tasapainossa, jos vuosikate kattaa poistot eli investointitarpeen. Silloin tunnusluku (vuosikate poistoista %) on vähintään 100. Tulorahoitus on heikko, jos tunnusluku jää nollan ja sadan välille. Jos vuosikate on miinusmerkkinen, tulorahoitus on epätasapainossa, koska tulot eivät riitä edes seurakunnan toimintaan. Investoinnit, netto = paljonko seurakunta tarvitsee rahaa investointien rahoittamiseen sen jälkeen, kun investointimenoista on vähennetty investointeihin saadut rahoitusosuudet ja pysyvien vastaavien (esim. kiinteistöjen) myyntitulot.

9 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN YHDISTELMÄ KÄYTTÖTALOUSOSA TP 2008 TP 2009 TAE 2010 TA 2011 TTS 2012 TTS 2013 Toimintakate päätehtävittäin Yleishallinto Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Seurakuntatyö Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Hautaustoimi Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Poistot Työalakate Kiinteistötoimi Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Poistot Työalakate Päätehtävät yhteensä Toimintatuotot Toimintakulut TOIMINTAKATE Poistot TYÖALAKATE Muutos edelliseen KÄYTTÖTALOUSOSA TP 2008 TP 2009 TAE 2010 TA 2011 TTS 2012 TTS 2013 Tuotot ja kulut lajeittain Toimintatuotot Korvaukset Myyntituotot Virastotulot Srk-työn maksut Hautatoimen maksut Muut maksut ja korvaukset Vuokratuotot Metsätalouden tuotot Kolehdit ja keräystuotot Tuet ja avustukset Muut toimintatuotot Toimintatuotot yhteensä

10 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Toimintakulut Palkat ja palkkiot Henkilösivukulut Henk.kulujen oikaisuerät Palvelujen ostot Vuokrat Aineet ja tavarat Annetut avustukset Muut toimintakulut Toimintakulut yhteensä TOIMINTAKATE TULOSLASKELMAOSA TP 2008 TP 2009 TAE 2010 TA 2011 TTS 2012 TTS 2013 Kirkollisverotulot Osuus yhteisöverosta Verotulot yhteensä Verotuskulut Keskusrahastomaksut Rahoitustuotot Rahoituskulut VUOSIKATE Poistot Satunnaiset tuotot ja kulut Erill.kp/rahastojen tuotot Erill.kp/rahastojen kulut Siirto rahastosta/rahastoon Tilikauden tulos Poistoeron lisäys/vähennys HHR-rahaston vähennys Tilikauden yli-/alijäämä KUMULATIIVINEN TP 2008 TP 2009 TAE 2010 TA 2011 TTS 2012 TTS 2013 YLI-/ALIJÄÄMÄ Tilikauden yli-/alijäämä Ed.vuosien yli-/alijääm Kumulatiivinen yli-/alij

11 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) INVESTOINTIOSA TP 2008 TP 2009 TAE 2010 TA 2011 TTS 2012 TTS 2013 Investoinnit Rahoitusosuus/avustus Omaisuuden myyntitulot Investoinnit yhteensä RAHOITUSOSA TP 2008 TP 2009 TA 2010 TA 2011 TTS 2012 TTS 2013 Toiminnan ja invest. rahavirta Vuosikate/Tulorahoitus Investoinnit Omaisuuden myyntitulot Nettorahavirta Rahoitustoiminnan rahavirta Lainakannan muutokset Muut maksuvalm.m Nettorahavirta RAHAV. MUUTOS TOIMINTATULOT PÄÄTEHTÄVITTÄIN TA Ulkoinen laskenta Kiinteistötoimi % Yleishallinto % Seurakuntatyö % Hautaustoimi %

12 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) TOIMINTAMENOT PÄÄTEHTÄVITTÄIN TA Ulkoinen laskenta Kiinteistötoimi % Yleishallinto % Hautaustoimi % Seurakuntatyö % NETTOMENOT PÄÄTEHTÄVITTÄIN TA Ulkoinen laskenta Kiinteistötoimi % Hautaustoimi % Yleishallinto % Seurakuntatyö % Päätösehdotus: KN : Päätös: Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto tekee esityksen kirkkovaltuustolle toiminta- ja taloussuunnitelmaksi vuosille sekä vuoden 2011 talousarvioksi. Päätösehdotus hyväksyttiin. Asiasta keskusteltiin: Korpinen: Tarvitaan toimintaa myös miehille ja jalkautumista esim. kauppaliikkeiden kahviloissa ja auloissa viihtyvien miesten keskuuteen. Seurakuntaan muuttaneihin tulisi myös ottaa yhteyttä ja kutsua toimintaan mukaan. Sururyhmiä pitäisi olla useammin kuin 2 kertaa vuodessa. Tirronen: Jotkut seurakunnan maallikot tapaavat mahdollisuuksien mukaan katujen miehiä ja tarinoivat heidän kanssaan. Sururyhmä voisi olla esim. 4 kertaa vuodessa - koulutettua työvoimaa ei tahdo riittää.

13 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Raassina: Suositellaan, että sururyhmään tullaan aikaisintaan 3 kk kuluttua läheisen kuolemasta. Kokkonen: Kausityöntekijöitä tulisi ottaa ensisijaisesti oman seurakunnan jäsenistä. Saarelainen S: Kiinnitti huomiota väkimäärän muutosta kuvaavaan kohtaan yleisperusteluissa kuinka paljon väkiluku pieneni homokeskustelun johdosta. Miten turvataan kirkkomusiikin työvoiman saatavuus? Toivoi, että lähetysjuhlille voitaisiin osallistua entiseen tapaan, kun kuitenkin on varaa lähettää lähetyssihteeri koulutusmatkalle Nepaliin. Korpinen: Mitä Suvirannalle aiotaan tehdä? Todettiin, että kaavoitus on kesken. Kiinteistö- ja investointisuunnitelmaa valmistelee toimikunta. Kiiskinen T: Kuinka huolehditaan kirkkoherran ja taloudenhoitajan tehtävistä, kun viranhaltijat jäävät eläkkeelle Seppo Pulkkinen vastasi, että toimikunta selvittää Kokkonen: Maahanmuuttajatyöstä puhutaan Muussa seurakuntatyössä ja Nuorisotyössä kumpaan työ painottuu? Kirkkoherran mukaan maahanmuuttajatyötä voidaan tehdä molemmilla työaloilla. Tirronen ja Turunen R puhuivat kokemuksista Joensuun seurakunnan ja Lieksan Kristillisen opiston maahanmuuttajatyöstä Todettiin, että Kolin kirkon pöytien ja tuolien uusimiseen tarkoitettu määräraha on kiinteistön kohdalla. Kirkkoherra täsmensi väkilukua koskevaa yleisperustelua. Muita tekstitai määrärahamuutoksia ei tehty. hyväksyi toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille sekä vuoden 2011 talousarvion liitteen mukaisena. Leena Kokkonen poistui kokouksesta asian käsittelyn jälkeen klo klo Lisätietoja: talousjohtaja Kari Mustonen puh. (013) sähköposti: kari.mustonen (at) evl.fi kirkkoherra Hannu Juntunen puh. (013) sähköposti: hannu.juntunen(at)lieksanseurakunta.fi

14 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 35 MÄÄRÄALAN MYYMINEN VIRPI JA KARI RANTOSELLE Liite 2 Virpi ja Kari Rantonen Lieksasta ovat kiinnostuneet ostamaan Pienen Hangasjärvn rannalla Rauhalan tilalla RN:o 108:47 sijaitsevan vapaa-ajan asuntotontin. Määräala muodostaa Rauhala-Lukkarilan ranta-asemakaavan rakennuspaikan n:o Määräalan maastotyöt lohkomista varten on tehty ja määräala on merkitty maastoon metallipaaluilla. Määräalan pinta-ala on n m2. Määräala myydään rasituksista ja rasitteita vapaana ja se saa osalukunsa mukaisen oikeuden yhteisiin vesialueisiin, ei kuitenkaan koskiin tai muihin yhteisiin. Määräala saa oikeuden rajalle saakka rakennettuun tiehen. Paikallisen asiantuntijalausunnon kauppahinnasta antaa Lieksan OP-Kiinteistökeskus LKV Oy Päätösehdotus: Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto tekee esityksen kirkkovaltuustolle määräalan myymisestä Virpi ja Kari Rantoselle. Kirkkoneuvoston päätös : n päätös alistetaan kirkkohallituksen tutkittavaksi ja vahvistettavaksi. Keskustelun jälkeen kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se päättää myydä määräalan Virpi ja Kari Rantoselle euron kauppahinnasta. Muilta osin päätösehdotus hyväksyttiin Kari ja Virpi Rantonen toimittivat seurakunnalle kirkkoneuvoston päätöstä koskevan reklamaation saatuaan tiedon kirkkoneuvoston päätöksestä. Koska kirkkoneuvostossa tehtiin määräalan myymistä tarkoittava esitys eikä lopullista päästöstä, ratkaisuun ei voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella tai valituksella. Rantosten reklamaatio käsitellään seurakunnan menettelytapoja koskevana huomautuksena ja vastatarjouksena: Mielestämme olemme oikeutettuja tekemään valituksen koskien tonttikauppaa, joka sijaitsee Pienen Hangasjärven rannalla Rauhalan tilalla RN:o 108:47. Kun kiinnoistuimme kyseisestä tontista, myyntihinta netissä oli Seuraavaksi otimme yhteyttä Lieksan seurakuntaan, jossa tonttikaava paperiin merkittiin sama summa, eli Tämän jälkeen teimme vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerroimme haluavamme ostaa tontin. Nyt kun kirkkoneuvostolta tuli esitysluettelo/pöytäkirja, tontin hinta olikin Olemme pettyneitä ja ihmetyttää kuinka tälläinen on mahdollista. Miksi hintoja ei ole päivitetty ajantasalle? Olemme kuitenkin edelleen halukkaita ostamaan kyseisen tontin ja tarjoamme kauppahinnaksi Ystävällisin terveisin Kari ja Virpi Rantonen

15 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Tonttien hinnoittelussa on käytetty kirkkoneuvoston vahvistamaa hinnastoa, joka on ollut käytössä alkaen. Kirkkoneuvosto on myyntipäätösten yhteydessä poikennut vahvistamastaan hinnastosta. Kun nyt tapahtui myös huomattava hinnankorotus, olemme muuttaneet toimintatapaamme. Pyyntöhintoja jäljelle oleville tonteille ei toistaiseksi julkaista. Kaikkien hinnastojen poistaminen nettisivuilta ei vielä mennessä ollut onnistunut. Seurakunnan tonttihinnastoja pidetään ohjeellisina, koska jokaisen kaupan tutkii ja vahvistaa kirkkohallitus. Menettely tekee vapaa-ajan tonttikaupoista ostajan näkökulmasta jäykän ja hinnan osalta epävarman. Lopullinen kauppahinta varmistuu vasta, kun kirkkovaltuuston myyntipäätös saa lainvoiman. Prosessiin kuluu aikaa keskimäärin 6 kk siitä, kun kaupan ehdoista on ostajan ja esittelevän virkamiehen välillä päästy alustavaan sopimukseen. Tämän kauppaneuvottelun hintataso noudatteli vanhaa hinnastoa, kuitenkin siten täydennettynä, että ostajalle kerrottiin kirkkoneuvoston korottaneen viimeksi jonkin verran hinnastoon merkittyä pyyntöhintaa. Lieksan Op-Kiinteistökeskus LKV Oy on arvioinut kohteen käyväksi hinnaksi Päätösehdotus: Talousjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä Kari ja Virpi Rantosen vastatarjouksen ja tekee esityksen kirkkovaltuustolle määräalan myymisestä Virpi ja Kari Rantoselle. Kirkkoneuvosto : n päätös alistetaan kirkkohallituksen tutkittavaksi ja vahvistettavaksi. Asiasta keskusteltiin. Todettiin, että yksi seurakunnan vanhentuneista netissä olevista tonttihinnastoista, joka on sinne laitettu sivulle Pielisen Karjalan kiinteistöpörssiin, on sellaisessa välimuistissa, että sen poistaminen edellyttää hakukoneyhtiö Googlen toimenpiteitä. Muut hinnastot on poistettu. Päätösehdotus hyväksyttiin keskustelun jälkeen; määräalan myyminen esitetään kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Leena Kokkonen poistui asian käsittelyn jälkeen klo Päätös: päätti yksimielisesti myydä Virpi ja Kari Rantoselle Lieksan kaupungin Lieksan kylässä Pienen Hangasjärven rannalla Rauhalan tilalla RN:o 108:47 (kiinteistötunnus ) sijaitsevan vapaa-ajan asuntotontin euron kauppahinnasta. Määräala muodostaa Rauhala- Lukkarilan ranta-asemakaavan rakennuspaikan n:o Määräala on merkitty maastoon metallipaaluilla ja sen pinta-ala on n m2. Määräala myydään rasituksista ja rasitteita vapaana ja se saa osalukunsa mukaisen oikeuden yhteisiin vesialueisiin, ei kuitenkaan koskiin tai muihin yhteisiin. Määräala saa oikeuden rajalle saakka rakennettuun tiehen.

16 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Toimeenpano: Tiedoksi: Kuopion tuomiokapituli/kirkkohallitus (alistusasia) Virpi ja Kari Rantonen Kiinteistöpäällikkö Taloustoimisto Lisätietoja talousjohtaja Kari Mustonen puh. (013) sähköposti: kari.mustonen(at)evl.fi

17 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 36 ILMOITUSASIAT Liite Luottamushenkilöllä on oikeus saada viranomaiselta tietoja sekä nähtäväkseen asiakirjoja, joita hän toimessaan pitää tarpeellisina, jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu. KL 25:8 Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi ilmoitusasiat: 1. Seurakuntavaalien tulos Seurakuntavaalit järjestettiin Äänestysprosentti Lieksassa oli 15,1 %. Oheisena liitteenä ehdokkaat vertauslukujen mukaisessa järjestyksessä. on toimikaudeksi valitut jäsenet: Kristillisten arvojen puolesta ehdokaslista Ahtola Sirkka Ilmakangas Marjaleena Kokkonen Leena Saarelainen Aimo Vänskä Liisa ÖystiIä Kaija Seurakuntademarien ehdokaslista: Ikonen Maija Ilvonen Marja-Leena Loppi Tapani Pulkkinen Seppo Rissanen Pirjo Rytkönen Eva Sarkkinen Jorma Kristillisten ehdokaslista: Porkka Anne Saarelainen Seija Tirronen Raimo Keskustan ryhmän ehdokaslista: Kiiskinen Ahti Kiiskinen Hannu Kiiskinen Tero Koivula Hannu Kärkkäinen Lauri Kärkkäinen Tapio Mikkonen Lauri Ponkilainen Matti Putkonen Päivi Ryynänen Merja Tukiainen Rauni Ei varajäseniä Varajäsen Osmala Pertti Varajäsen Tolvanen Hannu 1. varajäsen Turunen Risto 2. varajäsen Kerola Heikki 3. varajäsen Korpinen Markku 4. varajäsen Hiltunen Arto

18 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 2. Sisäisen tarkastuksen talousraportti 1 11/2010 KÄYTTÖTALOUSOSA TP 2009 TA 2010 Tot Erotus Käyttö-% Toimintakate päätehtävittäin Yleishallinto Toimintatuotot ,8 Toimintakulut ,8 Toimintakate ,1 Seurakuntatyö Toimintatuotot ,9 Toimintakulut ,9 Toimintakate ,1 Hautaustoimi Toimintatuotot ,6 Toimintakulut ,1 Toimintakate ,9 Poistot ,0 Työalakate ,9 Kiinteistötoimi Toimintatuotot ,5 Toimintakulut ,1 Toimintakate ,4 Poistot ,0 Työalakate ,4 Päätehtävät yhteensä Toimintatuotot ,1 Toimintakulut ,3 TOIMINTAKATE YHT ,6 Poistot ,0 TYÖALAKATE YHTEENSÄ ,0 KÄYTTÖTALOUSOSA TP 2009 TA 2010 Tot Erotus Käyttö-% Tuotot ja kulut lajeittain Toimintatuotot Korvaukset ,6 Myyntituotot ,6 Virastotulot ,6 Srk-työn maksut ,2 Hautatoimen maksut ,2 Muut maksut ja korvaukset ,8 Vuokratuotot ,3 Metsätalouden tuotot ,4 Kolehdit ja keräystuotot ,3 Tuet ja avustukset ,0 Muut toimintatuotot ,1 Toimintatuotot yhteensä ,1 Toimintakulut Palkat ja palkkiot ,6 Henkilösivukulut ,0 Henk.kulujen oikaisuerät ,2 Palvelujen ostot ,1

19 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Vuokrat ,6 Aineet ja tavarat ,0 Annetut avustukset ,4 Muut toimintakulut ,6 Toimintakulut yhteensä ,3 TOIMINTAKATE ,6 TULOSLASKELMAOSA TP 2009 TA 2010 Tot Erotus Käyttö-% Kirkollisverotulot ,1 Osuus yhteisöverosta ,3 Verotulot yhteensä ,5 Verotuskulut ,3 Keskusrahastomaksut ,7 Rahoitustuotot ,8 Rahoituskulut VUOSIKATE ,6 Poistot ,0 Satunnaiset tuotot ja kulut ,0 Erill.kp/rahastojen tuotot Erill.kp/rahastojen kulut Siirto rahastosta/rahastoon Tilikauden tulos ,3 Poistoeron lisäys/vähennys ,0 Tilikauden yli-/alijäämä *) ,3 INVESTOINTIOSA TP 2009 TA 2010 Tot Investoinnit Rahoitusosuus/avustus Omaisuuden myyntitulot Investoinnit yhteensä RAHOITUSOSA TP 2009 TA 2010 Tot Toiminnan ja invest. rahavirta Vuosikate/Tulorahoitus Investoinnit Omaisuuden myyntitulot Nettorahavirta Rahoitustoiminnan rahavirta Lainakannan muutokset Muu maksuvalm.muutos Nettorahavirta RAHAVAROJEN MUUTOS Tot Tot Rahavarat Rahavarat Rahavarojen muutos *) poistot puuttuvat

20 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 3. Kesko Oyj: Ehdotus Lieksan Citymarketin asemapiirustukseksi Papinkuja muuttuu kaksisuuntaiseksi, koska ajoneuvoyhdistelmät eivät sovi kääntymään lastauslaitureille yksisuuntaiselta kadulta. Ajoa kadulla rajoitetaan sallimalla vain huoltoajo- ja ajo pihoihin. Kaikki tavarankuljetus tapahtuu Papinkujan puolelta kahden lastauslaiturin kautta. Jätteiden käsittely tapahtuu suljetuissa tiloissa Papinkujan kautta. Papinkujan seurakuntatalon puoleiselle sivulle rakennettava jalkakäytävä sisällytetään rakennusurakkaan. 4. Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus : Lausunto Lieksanjoen rantaluiskan kiveämisestä Lieksan kirkkopuiston kohdalla. Toimenpide voidaan yleisen edun kannalta suorittaa ilman vesilain mukaista lupaa. Kemijoki Oy : Suostumus rantakiveyksen rakentamiseen. Lieksan kaupunki Rakennusvalvontaosasto : Lupa pääasiassa lahojen puiden poistamiseen rannan kunnostuksen yhteydessä Kirkkopuistossa. 5. Lieksan kaupunki Kaupunginvaltuusto : Siirtolapuutarhan asemakaavan muutos 6. Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on hylännyt Lieksan seurakunnan kirkkoneuvoston esityksen, että seurakunnan toista ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorin virkaa ei julisteta haettavaksi. Kirkkoneuvosto esitti (asia ) Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, ettei virkaa julisteta haettavaksi ( ). Virka on haettavana klo 16 mennessä. Virkaan valitulta vaaditaan suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Lisäksi virkaan valitulta edellytetään laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoitettua rikosrekisteriotetta. Hakemukset kanttorin virkaan liitteineen toimitetaan Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, os. Kuninkaankatu 22 A, PL 42, KUOPIO 7. Metsähallitus: Lieksan seurakunnan omistaman yksityisen luonnonsuojelualueen, Tikkuusuon ennallistaminen Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

21 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 37 VALITUSOSOITUKSEN ANTAMINEN MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa tehdä kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla ryhtyä julkisista hankinnoista annetun lain mukaiseen hakemusmenettelyyn, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 30 33; Kirkkolain 24 luvun 14 :n 3 mom:n, Hallintolainkäyttölain 5 :n 2 mom:n, Muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet Hankintaa koskevista seuraavista päätöksistä ei kirkkolain 24 luvun 14 :n nojalla saa tehdä kirkollisvalitusta sillä perusteella, että päätös on julkisista hankinnoista annetun lain (1505/1992) vastainen, jos asian tutkiminen kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan. Pykälät

22 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) VALITUSOSOITUS Valitusviranomainen ja valitusaika Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen ja yhteystiedot: Kuopion hallinto-oikeus Käyntiosoite: Puijonkatu 29 A, 2. krs, Kuopio Postiosoite: PL 1744, Kuopio Puhelin: Telekopio: Sähköposti: Kirkollisvalitus, pykälät 34 Valitusaika 30 päivää 30 päivää Hallintovalitus, pykälät Kirkollisvalitus alistusasiassa Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen ja yhteystiedot: Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli, pykälät Valitusaika 30 päivää Käyntiosoite: Kuninkaankatu 22 A, Kuopio Postiosoite: PL 42, Kuopio Telekopio: Sähköposti: Kirkkohallitus, pykälät päivää PL 185 (Satamakatu 11), Helsinki Telekopio: Sähköposti: Opetusministeriö, pykälät 30 päivää PL 29 (Meritullinkatu 10), Valtioneuvosto Telekopio: (kirjaamo) Sähköposti: Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista.

23 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) Valituskirjelmä Valituskirjelmän sisältö ja allekirjoittaminen Valituskirjelmässä on ilmoitettava valittajan nimi ja kotikunta postiosoite ja puhelinnumero, joihin asian käsittelyä koskevat ilmoitukset valittajalle voidaan toimittaa päätös, johon haetaan muutosta miltä kohdin päätökseen haetaan muutosta ja mitä muutoksia siihen vaaditaan tehtäväksi perusteet, joilla muutosta vaaditaan Valittajan, laillisen edustajan tai asiamiehen on allekirjoitettava valituskirjelmä. Jos valittajan puhevaltaa käyttää hänen laillinen edustajansa tai asiamiehensä taikka jos valituksen laatijana on muu henkilö, on valituskirjelmässä ilmoitettava myös tämän nimi ja kotikunta. Valituskirjelmän liitteet Valituskirjelmään on liitettävä päätös, johon haetaan muutosta, alkuperäisenä tai jäljennöksenä todistus siitä, minä päivänä päätös on annettu tiedoksi, tai muu selvitys valitusajan alkamisajankohdasta asiakirjat, joihin valittaja vetoaa vaatimuksensa tueksi, jollei niitä ole jo aikaisemmin toimitettu viranomaiselle. Asiamiehen, jollei hän ole asianajaja tai julkinen oikeusavustaja, on liitettävä valitukseen valtakirja. Valitusasiakirjojen toimittaminen Valitusasiakirjat on toimitettava valitusajassa päätöksessä mainitulle valitusviranomaiselle. Omalla vastuulla valitusasiakirjat voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille valitusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Lisätietoja Oikeudenkäyntimaksu Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (701/1993) 3 :n nojalla muutoksenhakijalta peritään oikeudenkäyntimaksu hallinto-oikeudessa 82 euroa ja markkinaoikeudessa 204 euroa, jollei lain 6 tai 7 :stä muuta johdu. Yksityiskohtainen valitusosoitus / hakemusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen.

24 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/ (24) 38 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja kiitti valtuutettuja päättyvästä toimikaudesta ja totesi olevansa tyytyväinen, että kirkkovaltuusto on keskustellut asioista ja siten tuonut seurakuntalaisten näkemyksiä yhteisten asioiden hoitamiseen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Virsi 30 ja siunaus. Kokouksen alussa kirkkoherra kiitti valtuutettuja ja erityisesti niitä 15 kirkkovaltuutettua, joiden toimikausi päättyy. Valtuutetuille annettiin lahjaksi Armon kirkkaita sanoja kirja, jonka on toimittanut Merja Pitkänen. Kirjan kannessa on kuva Lieksan kirkosta. n kokousta kuuntelemaan oli kutsuttu kaikki uudet kirkkovaltuutetut, joiden toimikausi alkaa tammikuussa Paikalla oli 10 uutta kirkkovaltuutettua.

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2009 1 (16) 9.11.2009

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2009 1 (16) 9.11.2009 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2009 1 (16) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Maanantai klo 18.00 19.09 PAIKKA Lieksan seurakuntatalo LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen MUUT LÄSNÄ OLLEET ( KJ 8:7) Hara

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 19.12.2013. Pöytäkirja 5 / 2013. Aika Torstai 19.12.2013 klo 18.00-19.30

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 19.12.2013. Pöytäkirja 5 / 2013. Aika Torstai 19.12.2013 klo 18.00-19.30 1 Pöytäkirja 5 / 2013 Aika Torstai 19.12.2013 klo 18.00-19.30 Paikka Seurakuntatalo, Kirkkotie 2, Sali 1. Läsnä Poissa Vesa Järvinen, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Boren Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä

Lisätiedot

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 1/2015. Ensimmäisen pykälän numero:

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 1/2015. Ensimmäisen pykälän numero: NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA Esityslista vai pöytäkirja PÖYTÄKIRJA Pöytäkirjan numero: 1/2015 Ensimmäisen pykälän numero: 23 Vaihda aloittava numero Tässä pohjassa on varsinaisille

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 ( 8) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 2 / 2016 Sivu 1 ( 8) Kokousaika Tiistai 9.2.2016 kello 18:50 19:05 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Aalto, Jorma Aaltonen,

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 3/2015 17.12.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 3/2015 17.12.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) _ KOKOUSTIEDOT Aika 17.12.2015 klo 19-20.22 Paikka Seurakuntakoti _ OSALLISTUJAT läsnä poissa Kinnula Matti jäsen pj. x Soutukorva Johanna jäsen vpj. x 37- Hemminki

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 33 28.12.2011

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 33 28.12.2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Hirvonen Sini, varajäsen (Heikkinen-Rummukainen

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2012 1 (11) 13.2.2012

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2012 1 (11) 13.2.2012 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2012 1 (11) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Maanantai klo 18.00-19.38 PAIKKA Lieksan seurakuntatalo LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen Ahtola Sirkka (x) ( ) Ikonen Maija

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2016 1 (11) 6.4.2016

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2016 1 (11) 6.4.2016 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2016 1 (11) AIKA Keskiviikko klo 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Matti Hokkanen Tiina Ihalainen Maija Ikonen Marja Kettunen

Lisätiedot

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 3/2016. Ensimmäisen pykälän numero:

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 3/2016. Ensimmäisen pykälän numero: NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA Esityslista vai pöytäkirja PÖYTÄKIRJA Pöytäkirjan numero: 3/2016 Ensimmäisen pykälän numero: 17 Vaihda aloittava numero Tässä pohjassa on varsinaisille

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 20.1.2016 1/2016

Seurakuntaneuvosto 20.1.2016 1/2016 1 PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika Ke 20.1.2016 klo 18.00-18.53 Paikka Läsnä POISSA Lisäksi läsnä Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA Anne Angervo, vt. kirkkoherra Piipponen Jorma Röning Mirja

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu 10.12.2015 ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi.

Pöytäkirja on tarkastettu 10.12.2015 ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. JUVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2015 Kirkkovaltuusto Aika 09.12.2015 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntatalo, Pyhän Ristin Sali, Virastotie 2 Läsnäolo Jäsenet: Läsnä Poissa Ahonen Minna Ahonen Paavo Grün

Lisätiedot

Läsnä Vesa Järvinen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Boren Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä Hannu Kemppi

Läsnä Vesa Järvinen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Boren Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä Hannu Kemppi 1 Pöytäkirja 3 / 2014 Aika Keskiviikko 29.10.2014 klo 18.03 19.33 Paikka Seurakuntatalo, Kirkkotie 2, Sali 1 Läsnä Vesa Järvinen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Boren Kalevi Hanhinen Vuokko Heikkilä

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2009 1 (15) 28.1.2009

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2009 1 (15) 28.1.2009 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2009 1 (15) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Keskiviikko klo 18.00 PAIKKA Lieksan kirkko LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen Hara Martti ( ) ( ) Heikura Anni ( ) ( ) Ilvonen

Lisätiedot

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. 98 Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.40 sekä antoi kirkkolain mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Loppurukouksen piti Minna Latvala. OIKAISUVAATIMUSOHJEET

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu, Jämijärvellä 02.03.2016

Pöytäkirja on tarkastettu, Jämijärvellä 02.03.2016 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 02.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivunen Leena varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura Uusi-Rasi

Lisätiedot

Pöytäkirjan Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus pidetään yleisesti nähtävänä Hartolan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirjan Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus pidetään yleisesti nähtävänä Hartolan kirkkoherranvirastossa 1 Kokouskutsu Kokousaika Torstai 03.11.2011. klo 18.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Hartolan seurakuntatalo 1. Kokouksen avaus 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajat 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7)

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (7) Aika: Keskiviikko 27.3.2013 kello 16.30-17.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5 LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kunnanhallitus 24.02.2014 Aika 24.02.2014 klo 16:30-16:35 Paikka Liperin kunnanvirasto Käsitellyt asiat :t 44-46 Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2 2012

MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2 2012 Myrskylän seurakunta/kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2-12 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA / Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 2 2012 Aika: Paikka: ma 13.2.2012 klo 19.00 alkavan kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuuston

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2.

ESITYSLISTA 1/2016 1. Seurakuntaneuvosto 1-10 9.2.2016 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Tiistai 9.2. ESITYSLISTA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18 - Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi Klemetti

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/11.10.2010 Kirkkoneuvoston taloudellisen jaosto. Kokousaika 11.10.2010 klo 9.00-12.08

HARTOLAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/11.10.2010 Kirkkoneuvoston taloudellisen jaosto. Kokousaika 11.10.2010 klo 9.00-12.08 Kokousaika 11.10.2010 klo 9.00-12.08 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo Läsnä Poissa Muut läsnäolijat: Rauni Salmela, puheenjohtaja Olli Lehtinen, jäsen Anneli Tervo, jäsen Pirkko Riihimäki, jäsen Hannu

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 9/2006 1 (10) 7.12.2006

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 9/2006 1 (10) 7.12.2006 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 9/2006 1 (10) KOKOUSAIKA Torstai 0 klo 17.15 17:31 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Lieksan seurakuntatalo Hannu Juntunen, pj Erkki Kilpinen, vpj. Martti Hara Leena Kokkonen

Lisätiedot

Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Vaara-Karjalan seurakunta 1 PÖYTÄKIRJA 9/2012 Aika 12.12.2012 klo 18.00-18.55 Paikka Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA Läsnä Angervo Anne, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja Jeskanen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 12.2.2015. Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 12.2.2015. Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(10) Aika Paikka 12.2.2015 klo 17:15-18:00 Perheasiain neuvottelukeskus Osallistujat Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjohtaja Hankela, Jussi Karhola, Anne

Lisätiedot

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Aika Maanantaina 13.2.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntakeskus, Kirkkokatu 1, Puolanka Marjatta Mikkonen, puheenjohtaja Miia Haapalainen Terttu Herukka Pirjo-Riitta Kinnunen Arto Korkatti Reijo Mikkonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto 1 PÖYTÄKIRJA Ylistaron kappelineuvosto NRO 4/2015 AIKA: 4.6.2015 kello 18:00 (kahvi ennen kokousta) PAIKKA: Ylistaron kappeliseurakunnan virastotalon kokoushuone LÄSNÄ: Jari Heiska - paikalla Ville Karhu

Lisätiedot

LUOTTAMUKSELLINEN

LUOTTAMUKSELLINEN LUOTTAMUKSELLINEN Lempäälän seurakunta OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 20.8.2019 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevat muutoksenhakukiellot

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto

Kangasalan seurakunta ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto Kangasalan seurakunta ESITYSLISTA 1/2013 1 KUTSU Kangasalan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Suoraman seurakuntakeskuksessa 22.1.2013 klo 19. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: liite

Lisätiedot

jäsen, kirkkoneuvoston vpj

jäsen, kirkkoneuvoston vpj IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 87 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 30.09.2015 kello 16.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Haveri Juhani Karjalainen Anni Majalahti Auli Mattila Esko Salo Miikka

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3

Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1. Kokousaika: Ke klo Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 10/2016 sivu 1 Kokousaika: Ke 12.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 131 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 22.9.2015 7/2015. Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA

Seurakuntaneuvosto 22.9.2015 7/2015. Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA 1 PÖYTÄKIRJA 7/2015 Aika Ke 7.10.2015 klo 18.00-20.25 Paikka Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10, 82730 TUUPOVAARA Läsnä Anne Angervo puheenjohtaja, vs. kirkkoherra Meriläinen Anne Piipponen Jorma

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2013 1 (11) 23.1.2013

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2013 1 (11) 23.1.2013 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2013 1 (11) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Keskiviikko klo 18.00 18.50 PAIKKA Lieksan seurakuntatalo LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen Ahtola Sirkka (-) ( ) Ikonen Maija

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1 KOKOUSAIKA Perjantai 08.04.2016 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044-7356761 evl-harjavalta@evl.fi tai pirjo.vataja@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044-7356761 evl-harjavalta@evl.fi tai pirjo.vataja@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 HARJAVALLAN SEURAKUNTA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044-7356761 evl-harjavalta@evl.fi tai pirjo.vataja@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 AIKA Maanantai 24.11.2014

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47

KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47 _ KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 27.1.2016 KLO 16.00 16.47 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti KUTSUTUT / PAIKALLA OLLEET Jäsenet: henkilökohtaiset varajäsenet: x Arja Huuskonen, khra, puheenjohtaja -Jarkko Rekonen, varapuheenjohtaja.

Lisätiedot

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON SÄHKÖPOSTIKOKOUS. Sähköpostikokous

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON SÄHKÖPOSTIKOKOUS. Sähköpostikokous Seurakuntaneuvosto 20.3.2015 sivu 1 (9) VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON SÄHKÖPOSTIKOKOUS Aika 20.3.2015 klo 16.00 Paikka Sähköpostikokous Osallistujat: Ahlroth Riitta Huvila Raimo Koivula

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/ Seurakuntaneuvosto KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko 24.9.

ESITYSLISTA 6/ Seurakuntaneuvosto KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko 24.9. ESITYSLISTA 6/2015 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 24.9.2015 klo 17 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi

Lisätiedot

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (9) Aika: Tiistai 10.3.2015 klo 18.00-19.15 Paikka: Langinkosken kirkon Toivonsali Läsnä: Päivi Harsia Pirjo Hellgren Aimo Ilomäki Ville Mielonen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016 ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 22.03.2016 03/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu 1 Pvm 29.03.2016 OSALLISTUJAT JÄSENET Martti Puontila kirkkoherra, pj. Juha Berg jäsen POISSA Marja-Liisa Husa Toivo Höynälä Sari Juntura

Lisätiedot

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika Torstai 15.3.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntakeskus, Kirkkokatu 1, Puolanka Marjatta Mikkonen, puheenjohtaja Miia Haapalainen Terttu Herukka 1-5 Leena Jokinen Arto Korkatti Martti Köngäs Aaro

Lisätiedot

24 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00. Kirkkoherra piti alkuhartauden.

24 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00. Kirkkoherra piti alkuhartauden. 1(5) Aika Keskiviikko 22.4.2015 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Kirkkokatu 1 Läsnä Muut osallistujat Marjatta Mikkonen, puheenjohtaja Miia Haapalainen Matti Heikkinen Terttu Herukka Leena Jokinen Arto

Lisätiedot

Lahti Mariitta kirkkov. vpj poistui klo 20:30 104

Lahti Mariitta kirkkov. vpj poistui klo 20:30 104 1 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 13.11. 2013 klo 18 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila LÄSNÄ: Harhala Tauno Husari Salme Koivumäki Anu Koivuniemi Olavi Lehtiö Helena Leppihalme Aili Virtanen Pentti Pitkänen Jorma varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97

IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 Kirkkoneuvosto 12/ / sivut 91-97 IKAALISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 91 KOKOUSAIKA: 20.11.2018 kello 16:30 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Majalahti Auli kirkkovaltuuston pj. Mansoniemi Juha

Lisätiedot

Heikinheimo Kirsi, Norvanto Jukka, Piirainen Esa, Puskala Jani, Salminvuo Mia, Vasarainen Merja-Liisa

Heikinheimo Kirsi, Norvanto Jukka, Piirainen Esa, Puskala Jani, Salminvuo Mia, Vasarainen Merja-Liisa PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18-19.35 Paikka: Korson seurakunnan kirkkosali II Osallistujat: Yrjölä Pirkko puheenjohtaja Heikinheimo Kirsi

Lisätiedot

Keravan seurakuntakeskus, Papintie 2-6, Kerava 12.5.2016 klo 18.30-19.52

Keravan seurakuntakeskus, Papintie 2-6, Kerava 12.5.2016 klo 18.30-19.52 Pöytäkirja Osallistujat: Hammarberg Tarja Haukkavaara Essi Honkasalo Ossi Hynynen Liisa Jaatinen Antti Kaikkonen Elina Kiiski Aarne Lahtinen Ulla Laiho Pirkko Laitinen Marja Riitta Liimatainen Seija Keravan

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 1/2016 18.5.2016 1-10 / sivut 1-8

Kirkkovaltuusto 1/2016 18.5.2016 1-10 / sivut 1-8 KOKOUSAIKA: Keskiviikko 18.5.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä 18 /19: Alanen Margit Heiska Virve Härkki Leena Järvi Raili vara (Kauppila Eero) Karjalainen Anni Lammi Tiina Leppänen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Joensuun Työterveysliikelaitoksen johtokunta Aika 08.10.2014 klo 17:00-17:35 Paikka Penttilänkatu 7-9, 80220 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkovaltuusto

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntakeskus, Kirkkokatu 1, Puolanka Marjatta Mikkonen, puheenjohtaja Miia Haapalainen Terttu Herukka Johanna Juntunen Pirjo-Riitta Kinnunen Arto Korkatti

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS JOUTSAN KUNTA OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä perusteet kunnallisvalitusta, koska

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

PUOLANGAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Aika Maanantaina 12.12.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntakeskus, Kirkkokatu 1, Puolanka Marjatta Mikkonen, puheenjohtaja Pirjo-Riitta Kinnunen Arto Korkatti Martti Köngäs Reijo Mikkonen Mikko Moilanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Rakennuslupa, Teuvan kunta/hammashoitolan väistötilat... 2 2 Ilmoitusasiat, rak.ltk 16.1.2013... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu ALUENEUVOSTO 2.10.2013 32. ALN 52 Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty alueneuvoston jäsenille 26.9.2013.

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu ALUENEUVOSTO 2.10.2013 32. ALN 52 Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty alueneuvoston jäsenille 26.9.2013. ALUENEUVOSTO 2.10.2013 32 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS ALN 51 Puheenjohtaja avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ALN 52 Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

Koivisto Päivi Kälviäinen Sakari Leppänen Pertti. Raskinen Marjatta. Sipiläinen Jouni Viljakainen Hannele

Koivisto Päivi Kälviäinen Sakari Leppänen Pertti. Raskinen Marjatta. Sipiläinen Jouni Viljakainen Hannele ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2009 Sivu 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 18.30 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Suutari Olavi Huovila Juhani Halme Terttu

Lisätiedot

Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä. Kolehtisuunnitelma on laadittu touko-elokuulle. (ks. liite 1)

Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä. Kolehtisuunnitelma on laadittu touko-elokuulle. (ks. liite 1) HARJAVALLAN SEURAKUNTA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044 7356 780 pirjo.inkinen@evl.fi www.harjavallanseurakunta.fi PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 4/2015 AIKA Maanantai 20.4.2015 klo 17.30 18.10 PAIKKA

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.03.2016 klo17:00-19:34 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 02.02.2015 Aika 02.02.2015 klo 12:30-13:45 Paikka Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi Käsitellyt asiat

Lisätiedot

HARTOLAN SEURAKUNTA pöytäkirja 1/9.3.2011 Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto

HARTOLAN SEURAKUNTA pöytäkirja 1/9.3.2011 Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto Kokousaika ma 9.3.2011 klo 9.30 12.45 Kokouspaikka: Hartolan seurakuntatalo, kabinetti 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KYLMÄKOSKEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2010 KAPPELINEUVOSTO kokouspäivä 28.10.2010 sivu 1

KYLMÄKOSKEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2010 KAPPELINEUVOSTO kokouspäivä 28.10.2010 sivu 1 KYLMÄKOSKEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2010 KAPPELINEUVOSTO kokouspäivä 28.10.2010 sivu 1 Paikka ja kellonaika: Kylmäkosken seurakuntatalo klo 17.00. ESITYSLISTA 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kv 2/2015 Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 2. Hakoniemen leirikeskus, Hakoniementie 24, Kankaanpää

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kv 2/2015 Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 2. Hakoniemen leirikeskus, Hakoniementie 24, Kankaanpää KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kv 2/2015 Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 2 Aika: 20.5.2011 klo 17.00 17.50 Paikka: Hakoniemen leirikeskus, Hakoniementie 24, Kankaanpää Läsnä: Tuori Paavo puheenjohtaja Marja Ahokangas

Lisätiedot

IITIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (7) Kirkkovaltuuston kokous

IITIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (7) Kirkkovaltuuston kokous IITIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (7) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 17. joulukuuta 2015 klo 19.00 19.50 Paikka Seurakuntakeskus, Kausala Läsnä Savelainen Hanna puheenjohtaja Alatalo Liisa varajäsen

Lisätiedot

/ 2016 / Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä välisen ajan. Todistaa: Esko Mattila, kirkkoherra

/ 2016 / Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä välisen ajan. Todistaa: Esko Mattila, kirkkoherra 99-103 / sivut 70-76 70 KOKOUSAIKA: Perjantai 21.10.2016 kello 16.00 KOKOUSPAIKKA: Koivikon leirikeskus, päärakennus Läsnä: Hakala Taina Alanen Margit Haveri Juhani Mansoniemi Juha Tuohitaival Irma Mattila

Lisätiedot

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 52 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 52 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3 KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kokousaika 13.9.2012 klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat C-talon kabinetti KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 3/

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 3/ Kirkkovaltuuston kokous 3/2016 KOKOUSKUTSU Kokousaika Torstaina 3.11.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali 1 Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOTKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 1 ( 10 ) Läsnä Rönkä Kaisa jäsen, puh.joht., srk-neuvoston varapuh. joht. Hämäläinen Onni Kekkonen Antero

KOTKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 1 ( 10 ) Läsnä Rönkä Kaisa jäsen, puh.joht., srk-neuvoston varapuh. joht. Hämäläinen Onni Kekkonen Antero KOTKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 1 ( 10 ) 24.4.2015 Aika Torstai 23.4.2015 klo 16.30 17.15 Paikka Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä Rönkä Kaisa, puh.joht., srk-neuvoston varapuh. joht.

Lisätiedot

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 2/2016

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 2/2016 NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA Esityslista vai pöytäkirja PÖYTÄKIRJA Pöytäkirjan numero: 2/2016 Ensimmäisen pykälän numero: 1 Vaihda aloittava numero Tässä pohjassa on varsinaisille

Lisätiedot

67 Mikkelin kaupungin vuoden 2014 tilinpäätös / tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

67 Mikkelin kaupungin vuoden 2014 tilinpäätös / tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Mikkeli Ote pöytäkirjasta 6/2015 1 (7) Kaupunginhallitus, 125, 30.03.2015 Kaupunginhallitus, 207, 08.06.2015 Kaupunginvaltuusto, 67, 15.06.2015 67 Mikkelin kaupungin vuoden 2014 tilinpäätös / tilintarkastuskertomus,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 6/2015 17.12.2015 52-62 / sivut 41-50

Kirkkovaltuusto 6/2015 17.12.2015 52-62 / sivut 41-50 KOKOUSAIKA: Torstai 17.12.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA: Seurakuntakeskus Läsnä 17 /19: Alanen Margit Hakala Taina Haveri Juhani Heiska Virve Härkki Leena Karjalainen Anni Kauppila Eero Lammi Tiina Leppänen

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010 Kokousaika 14.10.2010 klo 18.30-19.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 1/2016

NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA. Esityslista vai pöytäkirja. Pöytäkirjan numero: 1/2016 NURMEKSEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJAPOHJA Esityslista vai pöytäkirja PÖYTÄKIRJA Pöytäkirjan numero: 1/2016 Ensimmäisen pykälän numero: 1 Vaihda aloittava numero Tässä pohjassa on varsinaisille

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2015 1 (14) 25.11.2015

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2015 1 (14) 25.11.2015 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2015 1 (14) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Keskiviikko klo 18.00 19.07 PAIKKA Lieksan kirkon takasali LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen Damstén Ritva (x) () Hokkanen

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 4/

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 4/ Kirkkovaltuuston kokous 4/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika Torstaina 10.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali 1 Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 3/2016 1

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 3/2016 1 KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 3/2016 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: 06.04.2016 klo 17.00 18.25 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila, Keskuskatu 51 b Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen yllä mainittuna

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Johanna Juntunen varajäsen Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Johanna Juntunen varajäsen Köngäs Martti 1(6) Aika Tiistaina 23.2.2016 klo 17 Paikka Seurakuntasali, Puolanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri Moilanen Erkki varapuheenjohtaja Herukka Terttu Johanna

Lisätiedot

koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 34, 35, 36, 39, 40

koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 34, 35, 36, 39, 40 OIKAISUVAATIMUS JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaati musta ei kä kunnal lisvalitusta, koska päätös koskee

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2017

TORNION SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2017 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.01.2017 1/2017 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 11.01.2017 1 Parasniemen seurakuntatalo, Parasniementie 84, 95450 Tornio OSALLISTUJAT Osallistujista luettelo seuraavalla sivulla.

Lisätiedot

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTO

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) SEURAKUNTANEUVOSTO LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00-18.35 Paikka: Langinkosken kirkon Toivonsali Läsnä: Pirjo Hellgren Aimo Ilomäki Jari Lippo Pekka Mättö Silja Neiglick

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS JOUTSAN KUNTA Teknisen lautakunnan lupajaosto OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä perusteet

Lisätiedot

Kirkkoherra Juha Rintamäki Seurakuntaneuvosto merkitsee selvityksen tiedoksi.

Kirkkoherra Juha Rintamäki Seurakuntaneuvosto merkitsee selvityksen tiedoksi. 392/2016 23 Helsingin seurakuntien vuositilasto 2015 Päätösehdotus Kirkkoherra Juha Rintamäki Seurakuntaneuvosto merkitsee selvityksen tiedoksi. Päätös Merkittiin tiedoksi. Selostus Helsingin seurakuntayhtymän

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2013 1 (13) 28.11.2013

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2013 1 (13) 28.11.2013 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 3/2013 1 (13) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS AIKA Torstai klo 18.00 19.05 PAIKKA Lieksan seurakuntatalo LÄSNÄ Varsinainen jäsen Varajäsen Ahtola Sirkka (x) ( ) Ikonen Maija

Lisätiedot

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 18.42 20.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Seurakuntatalo, PIENI SALI

Seurakuntatalo, PIENI SALI HARJAVALLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA PL 59 (Kirkkokatu 3) 29201 Harjavalta 044-7356 761 evl-harjavalta@evl.fi tai pirjo.vataja@evl.fi (poissaolot) www.harjavallanseurakunta.fi KIRKKOVALTUUSTO 2/2013 AIKA

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 19.12.2012. Pöytäkirja 4 / 2012. Aika Perjantai 19.12.2012 klo 17.00-18.15. Paikka Seurakuntatalo, Sali 2.

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 19.12.2012. Pöytäkirja 4 / 2012. Aika Perjantai 19.12.2012 klo 17.00-18.15. Paikka Seurakuntatalo, Sali 2. 1 Pöytäkirja 4 / 2012 Aika Perjantai 19.12.2012 klo 17.00-18.15 Paikka Seurakuntatalo, Sali 2. Läsnä Poissa Vesa Järvinen, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mirja Boren Kalevi Hanhinen Anne Kuisma Juha Laattala

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 4-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 2012 Kirkkoneuvosto Aika: 25.4.2012 klo 17.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO

LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTO LANGINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2008 1 (9) Aika: Tiistai 9.12.2008 Paikka: Langinkosken kirkon Toivonsali Läsnä: Mika Arola Harri Hernesmaa Kyllikki Honkanen Aimo Ilomäki Seppo Karjalainen Jari Lippo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 2/2016 16.3.2016 7

Kirkkovaltuusto 2/2016 16.3.2016 7 Kirkkovaltuusto 2/2016 16.3.2016 7 Paikka ja aika Seurakuntatalo Vihti, keskiviikko 16.3.2016 klo 18.00 20.00. Läsnäolevat jäsenet Ali-Mattila Liisa poistui klo 19.40 pykälän 13 aikana. Brännare Anna-Leena

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot