26 Rakennusvalvonnan toimipisteet Ristiinassa ja Suomenniemellä. 27 Kohdeavustukset 2015, Kiesilä-Pajulahti-Kakkolan kyläyhdistys ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "26 Rakennusvalvonnan toimipisteet Ristiinassa ja Suomenniemellä. 27 Kohdeavustukset 2015, Kiesilä-Pajulahti-Kakkolan kyläyhdistys ry"

Transkriptio

1 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) Aika , klo 18:00-19:15 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Rakennusvalvonnan toimipisteet Ristiinassa ja Suomenniemellä 27 Kohdeavustukset 2015, Kiesilä-Pajulahti-Kakkolan kyläyhdistys ry 28 Kohdeavustus kesätapahtumiin MLL:n Suomeniemen yhdistys ry 29 Muut asiat 30 Tiedoksi

2 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) Saapuvilla olleet jäsenet Risto Korhonen, puheenjohtaja Hannu Kilkki, 1. varapuheenjohtaja Aili Kosunen Kirsi Korhonen Veikko Pallassuo Ville Viitikka Niina Särkkä, varajäsenet Muut saapuvilla olleet Poissa Marita Raatikainen, toimistosihteeri, sihteeri Risto Mikkola, johtava rakennustarkastaja, poistui 18:30 Marja Kauppi Markku Heikkilä Outi Ruottinen Allekirjoitukset Risto Korhonen Puheenjohtaja Marita Raatikainen Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Kirsi Korhonen Veikko Pallassuo Pöytäkirjan nähtävänäolo Pöytäkirja on tarkistettava aluejohtokunnan päätöksen mukaan siten, että pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan aakkosjärjestyksessä kaksi jäsentä kerrallaan. Tarkastus tulee suorittaa kunkin kokouksen jälkeen seuraavan viikon tiistaina ja tarkistettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Suomeniemitalolla seuraavan viikon keskiviikkona klo Päivi-Kristiina Erola

3 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Aluejohtokunnan kokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos saapuvilla on enemmäin kuin puolet aluejohtokunnan jäsenmäärästä. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin.

4 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 25 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkistettava aluejohtokunnan päätöksen mukaan siten, että pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan aakkosjärjestyksessä kaksi jäsentä kerrallaan. Tarkastus tulee suorittaa kunkin kokouksen jälkeen seuraavan viikon tiistaina ja tarkistettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Suomeniemitalolla seuraavan viikon keskiviikkona klo Pöytäkirjantarkistajiksi valitaan Kirsi Korhonen ja Veikko Pallassuo. Hyväksyttiin.

5 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 26 Rakennusvalvonnan toimipisteet Ristiinassa ja Suomenniemellä MliDno Valmistelija / lisätiedot: Olli Lahti Olli.Lahti@mikkeli.fi Liitteet 1 rakennustarkastajien_aluejaot.pdf Rakennusvalvonta pyytää aluejohtokunnan lausuntoa rakennusvalvonnan toimipisteiden uudelleen järjestelyistä Johtava rakennustarkastaja Risto Mikkola esittelee asiaa kokouksen alussa. Tehokkaan ja tuloksellisen toiminnan varmistamiseksi rakennusvalvonta esittää Suomenniemen ja Ristiinan aluetta hoitavien rakennustarkastajien toimipisteiden keskittämistä yhteen yhteiseen toimipisteeseen. Yhteinen toimipiste olisi nykyinen Ristiinan rakennusvalvonnan toimipiste. Muutos on tarkoitus tulla voimaan alkaen. Suomenniemen ja Ristiinan aluetta hoitavien rakennustarkastajien toiminta-alueena on lisäksi merkittävä osa entisestä Anttolasta. Suomenniemen rakennustarkastajan osa-aikatyöstä johtuen henkilöresurssi on yhteensä 1,5 henkilötyövuotta. Osa-aikatyöstä johtuen Suomenniemen rakennustarkastaja on ollut pääosin parilliset viikot työssä, parittomat viikot osa-aikaeläkkeellä. Vuosilomien pitämisen myötä poissaolojaksot ovat saattaneet muodostua usean viikon mittaisiksi. Rakennustarkastajan työstä kesäaikaan noin puolet ajasta kuluu suorittaen maastossa katselmuksia ja muita tarkastus- ja neuvontakäyntejä sekä osallistumalla Mikkelin keskustassa Virastotalolla kokouksiin. Muu osa ajasta on työskennelty tehden toimistotyötä, mm. valmistellen lupa-asioita, tapaamalla saapuvia asiakkaita, antaen neuvoja puhelimitse ja sähköisin viestimin. Talviaikaan painotus on enemmän toimistotyön tehtävissä. Kiireaikoina toimintaa tuetaan Mikkelin keskustan Virastotalolla asemapaikkaa pitävien henkilöiden avulla. Ristiinan alueen rakennustarkastajalla on ollut lisäksi toimipiste vuoden 2015 alusta lukien Virastotalolla. Hän on työskennellyt Virastotalon toimipisteellä maanantaista keskiviikkoon ja torstai sekä perjantain Ristiinan toimipisteellä. Järjestely on osoittautunut tarkoituksen mukaiseksi. Yhdistämällä Suomenniemen ja Ristiinan aluetta hoitavien rakennustarkastajien toimipisteet, ja keskittämällä palvelut Ristiinaan, tehostetaan työn tuloksellisuutta ja mahdollistetaan paremmin sijaisjärjestelyt. Asiakirjojen logistinen kulku sujuvoituu ja käsittely nopeutuu. Rakennustarkastajan saavutettavuus paranee. Ristiinan toimipiste on keskeinen maantieteellisesti, niin asiakkaiden saavutettavuuden kuin maastokäyntien osalta.

6 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) Käytännön tasolla toiminnan muutos asiakkaalle aikaisempaan on vähäinen. Yhteispalvelupisteisiin voidaan jättää asiakirjoja ja niistä on saatavilla lomakkeita, kuten tähänkin asti. Rakennustarkastajan kanssa voidaan etukäteen sopia aika maastossa, asiakkaan tai palvelupisteen tiloissa henkilökohtaiseen neuvontaan. Hankkeiden suunnittelijat ovat tähänkin asti pääosin halunneet tapaamiset Virastotalolle tai Ristiinan toimipisteelle. Myös moni alueen asukkaista käy työssä Mikkelin keskusta-alueella, jolloin työpäivän niin mahdollistaessa tapaaminen onnistuu Virastotalolla. Anttolan ja Haukivuoren vakinaiset rakennusvalvonnan toimipisteet ovat vastaavasti lopetettu vuoden 2014 loppupuolella, yhteispalvelupisteiden antaessa palvelua. Alueellinen tasavertaisuus siis toteutuu. Muutoksella varmistetaan rakennusvalvonnan palvelutason säilyminen Suomenniemellä ja Ristiinassa sekä koko Mikkelin alueella. Toimiminen yhdessä toimipisteessä tuo säästöä kalusteiden, varusteiden ja laitteiden osalta. Rakennusvalvonta pyytää asiasta aluejohtokunnan lausuntoa. Asia on tarkoitus käsitellä rakennuslautakunnan kokouksessa Mikkelissä Risto Mikkola Johtava rakennustarkastaja Liitteet: Aluejakokartta Aluejohtokunta toteaa, että tulevat järjestelyt eivät saa heikentää Suomenniemen rakennusvalvonnan palveluja. Rakennusvalvonnan palvelujen kysyntä moninkertaistuu toukosyyskuun aikana, jolloin palvelujen saatavuus tulee turvata tarvittaessa työvoiman lisäresursseilla. Rakennustarkastajan tavoitettavuus ja yhteydenottokanavat tulee varmistaa myös loma-aikoina. Hyväksyttiin. Tiedoksi rakennusvalvonta, Risto Mikkola

7 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13)

8 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 27 Kohdeavustukset 2015, Kiesilä-Pajulahti-Kakkolan kyläyhdistys ry MliDno Valmistelija / lisätiedot: Olli Lahti Olli.Lahti@mikkeli.fi Kiesilä-Pajulahti-Kakkolan kyläyhdistys on toimittanut kaksi kohdevustushakemusta. 1) Hiihtoladun ylläpitäminen talvellla Kuluina on esitetty polttoainekustannuksia 27,90 euroa, liikennevakuutusmaksu 192,28 euroa ja talkootyötä 60 euroa. Yhteensä kuluja on tullut 238,18 euroa, joihin hdistys hakee avustusta 166 euroa. 2) Kevyen liikenteen väylän kunnostus. Yhdistyksen on tarkoitus ostaa yksi kuorma mursketta, jolla korjataan väylän epätasaisuuksia. Kuluja murskelle kertyy rahteineen 460 euroa ja levitykseen talkootyötunnille 65 euroa. Yhteensä 525 euroa, johon yhdistys hakee avustusta 367 euroa. Esitetään kokouksessa. Aluejohtokunta myöntää Kiesilä-Pajulahti-Kakkolan kyläyhdistys ry:lle kahteen kohdeavustukseen enintään 341,53 euroa toteutuneista kustannuksista. Avustus maksetaan jälkikäteen luotettavia selvityksiä vastaan.

9 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 28 Kohdeavustus kesätapahtumiin MLL:n Suomeniemen yhdistys ry MliDno Valmistelija / lisätiedot: Olli Lahti Olli.Lahti@mikkeli.fi MLL:n Suomenniemen yhdistys ry on toimittanut kohdevustushakemuksen liittyen kesäretkeen sekä toiseen keväällä ja syksyllä toteutuvista retkistään Lisäksi yhdistys hakee avustusta Suomenniemi-päivien lastentapahtumaa varten. Yhdistyksellä on merkittävä rooli alueen lapsiperheiden kerho-, virkistys- ja harrastustoiminnassa. Tarkempi hakemus esitetään oheismateriaalina. Kahden retken kustannukseksi tulee bussikuljetusten hinta 2000 euroa ja Suomenniemi-päivien lastenohjelman kustannukset 1340 euroa. Tapahtumien kustannukset ovat yhteensä 3340 euroa, joihin yhdistys hakee avustusta yhteensä 2472 euroa. Esitetään kokouksessa. Aluejohtokunta myöntää MLL Suomenniemen yhdistys ry:lle kohdeavustusta eninstään 500 euroa Saimaan kylpylän retkeen sekä 300 euroa Suomenniemi-päivien lastenohjelmaa varten. Avustus maksetaan jälkikäteen luotettavia selvityksiä vastaan. Niina Särkkä jääväsi itsensä asian käsittelyn ajaksi.

10 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 29 Muut asiat 1) Aluejohtokunta ottaa käsiteltäväksi myös muut asiat, mikäli jäsenet sen yksimielisesti hyväksyvät. Muita asioita ei ollut.

11 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) 30 Tiedoksi 1) Aluejohtokunnan ja teknisen toimen palaverin kooste 2) Liikenneturvallisuuden parantaminen - tilannekatsaus 3) Elinkaaripihan tilanne: pihan rakentaminen alkaa 6.7. ja valmistuu mennessä. Urakkaan sisältyy lisäksi Suomenniemen matonpesupaikalle asennettava mattomankeli ja betonilaatoitus. Merkitään tiedoksi. Hyväksyttiin.

12 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) Muutoksenhakukielto 24, 25, 26, 29, 30 Muutoksenhakukielto Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91.

13 Mikkeli Pöytäkirja 4/ (13) Muutoksenhakukielto 27, 28 Muutoksenhakukielto HallintolainkäyttöL 5 :n tai muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla.

46 Kohdeavustushakemus Kuhmo talvisotakierrokseen ja Lieksan Rukajärvikeskukseen 22. - 24.5.2015. 47 MLL perhekahvilan kevätretki Villa Laurilaan

46 Kohdeavustushakemus Kuhmo talvisotakierrokseen ja Lieksan Rukajärvikeskukseen 22. - 24.5.2015. 47 MLL perhekahvilan kevätretki Villa Laurilaan Mikkeli Kokouskutsu 1 (13) Aika 13.05.2015, klo 16:30 Paikka Metsälinna Käsiteltävät asiat 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastus 46 Kohdeavustushakemus Kuhmo talvisotakierrokseen

Lisätiedot

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015 Mikkeli Pöytäkirja 3/2015 1 (13) Aika 15.04.2015, klo 18:00-19:20 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Mikkelin

Lisätiedot

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu Mikkeli Kokouskutsu 1 (13) Aika 11.08.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjan tarkastus 39 Kohdeavustus, Kauriansalmen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 07.10.2014 tiistai klo 18.00-19.30 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Saapuvilla olleet jäsenet Risto Korhonen, puheenjohtaja Hannu

Lisätiedot

33 Kohdeavustus Kiesilän Erä ry, ampumatornien rakennus

33 Kohdeavustus Kiesilän Erä ry, ampumatornien rakennus Mikkeli Pöytäkirja 5/2015 1 (11) Aika 09.06.2015, klo 18:00-19:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Kohdeavustus

Lisätiedot

29 Kiesilän Erä ry, laavun (grillikatoksen) rakentaminen. kohdeavustus. 32 Kohdeavustus, KäenJälki ry, rantakalaillan järjestäminen

29 Kiesilän Erä ry, laavun (grillikatoksen) rakentaminen. kohdeavustus. 32 Kohdeavustus, KäenJälki ry, rantakalaillan järjestäminen Mikkeli Pöytäkirja 4/2016 1 (10) Aika 14.06.2016, klo 18:00-19:40 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Suomenniemen

Lisätiedot

Mikkeli Kokouskutsu 1 (9) Suomenniemen aluejohtokunta 03.12.2015. Aika 08.12.2015, klo 18:00. kahvila-ravintola Salmenranta. Käsiteltävät asiat

Mikkeli Kokouskutsu 1 (9) Suomenniemen aluejohtokunta 03.12.2015. Aika 08.12.2015, klo 18:00. kahvila-ravintola Salmenranta. Käsiteltävät asiat Mikkeli Kokouskutsu 1 (9) Aika 08.12.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Suomenniemen kärkihankkeet

Lisätiedot

63 Kohdeavustus tapahtumatoimintaan 2015, Eläkeliiton Suomenniemen yhdistys

63 Kohdeavustus tapahtumatoimintaan 2015, Eläkeliiton Suomenniemen yhdistys Mikkeli Pöytäkirja 9/2015 1 (13) Aika 10.11.2015, klo 18:11-19:02 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastus 62 Karkauksen

Lisätiedot

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (12) Aika 14.02.2017, klo 19:00-20:00 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Mikkelin kaupungin

Lisätiedot

46 Kohdeavustushakemus Kuhmo talvisotakierrokseen ja Lieksan Rukajärvikeskukseen 22. - 24.5.2015. 47 MLL perhekahvilan kevätretki Villa Laurilaan

46 Kohdeavustushakemus Kuhmo talvisotakierrokseen ja Lieksan Rukajärvikeskukseen 22. - 24.5.2015. 47 MLL perhekahvilan kevätretki Villa Laurilaan Mikkeli Pöytäkirja 5/2015 1 (16) Aika 13.05.2015, klo 16:33-17:49 Paikka Metsälinna Käsitellyt asiat 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastus 46 Kohdeavustushakemus Kuhmo talvisotakierrokseen

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ (10) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:10-18:59. kahvila-ravintola Salmenranta

Mikkeli Pöytäkirja 1/ (10) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:10-18:59. kahvila-ravintola Salmenranta Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 12.01.2016, klo 18:10-18:59 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015

19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2015 Mikkeli Kokouskutsu 1 (10) Aika 14.04.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Mikkelin kaupungin/tilakeskuksen

Lisätiedot

35 Suomenniemen aluejohtokunnan kohdeavustus - Karkauksen Metsästysyhdistys ry. 39 Suomenniemen aluejohtokunnan myöntämät yleisavustukset

35 Suomenniemen aluejohtokunnan kohdeavustus - Karkauksen Metsästysyhdistys ry. 39 Suomenniemen aluejohtokunnan myöntämät yleisavustukset Mikkeli Pöytäkirja 5/2016 1 (13) Aika 09.08.2016, klo 18:00-19:10 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Suomenniemen

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ (11) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:00-19:45. kahvila-ravintola Salmenranta

Mikkeli Pöytäkirja 10/ (11) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:00-19:45. kahvila-ravintola Salmenranta Mikkeli Pöytäkirja 10/2015 1 (11) Aika 08.12.2015, klo 18:00-19:45 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Suomenniemen

Lisätiedot

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto

3 Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen uusiminen, Suomenniemen aluejohtokunnan lausunto Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 14.02.2017, klo 18:00-20:00 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Mikkelin kaupungin

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1. Muut saapuvilla olleet Kauria, Outi, kaupunginhallituksen edustaja

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1. Muut saapuvilla olleet Kauria, Outi, kaupunginhallituksen edustaja Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 13.01.2015 18.00-19.15 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Saapuvilla olleet jäsenet Risto Korhonen, puheenjohtaja Markku Heikkilä Marja

Lisätiedot

Mutteritupa / Pitopalvelu Rosetti, Karkauksentie 169, Suomenniemi. 60 Suomenniemen urheilijat / Koululaisten liikuntakerho

Mutteritupa / Pitopalvelu Rosetti, Karkauksentie 169, Suomenniemi. 60 Suomenniemen urheilijat / Koululaisten liikuntakerho Mikkeli Pöytäkirja 22/2016 1 (12) Aika 13.12.2016, klo 18:00-19:59 Paikka Mutteritupa / Pitopalvelu Rosetti, Karkauksentie 169, Suomenniemi Käsitellyt asiat 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

43 Mikkelin kaupungin hallintorakenteen uudistamisprosessin käynnistäminen. 45 Suomenniemen aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

43 Mikkelin kaupungin hallintorakenteen uudistamisprosessin käynnistäminen. 45 Suomenniemen aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Mikkeli Pöytäkirja 6/2016 1 (11) Aika 15.09.2016, klo 15:03-17:30 Paikka Metsästysmaja Villikettu, Kouvolantie 1168 Käsitellyt asiat 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 4/ ( 16) Ristiinan aluejohtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 4/ ( 16) Ristiinan aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 ( 16) Aika 05.09.2018, klo 17:00-18:04 Paikka Metsä linna, Kitereentie 13, Ristiina Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Anttolan aluejohtokunta 16.09.2014 Kokoustiedot Aika 16.09.2014 tiistai klo 18.00-19.28 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, luokka 1 Lisätietoja Kokouksen alussa

Lisätiedot

11 Lausuntopyyntö: Suomenniemen aluejohtokunta. Mikkelin kaupungin/ tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2017

11 Lausuntopyyntö: Suomenniemen aluejohtokunta. Mikkelin kaupungin/ tilakeskuksen rakennusten ja osakkeiden realisointisuunnitelma 2017 Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 02.05.2017, klo 18:00-20:15 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastus 11 Lausuntopyyntö:

Lisätiedot

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle Mikkeli Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 04.04.2018, klo 18:09-18:56 Paikka Otavan Opiston ruokala, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

11 Anttolan aluejohtokunnan toimintakertomus vuodelta Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Anttolan yhtenäiskoulu

11 Anttolan aluejohtokunnan toimintakertomus vuodelta Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Anttolan yhtenäiskoulu Mikkeli Pöytäkirja 2/2016 1 (12) Aika 16.02.2016, klo 18:00-19:11 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

24 Kansainvälinen hanke maaseudulla asuvien, yli 55- vuotiaiden, erityisesti miesten, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

24 Kansainvälinen hanke maaseudulla asuvien, yli 55- vuotiaiden, erityisesti miesten, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Mikkeli Pöytäkirja 3/2015 1 (12) Aika 11.03.2015, klo 16:30-17:53 Paikka Metsälinna, Kitereentie 13, Ristiina Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Kansainvälinen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

45 Anttolan aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2016

45 Anttolan aluejohtokunnan talousarvioehdotus vuodelle 2016 Mikkeli Pöytäkirja 6/2015 1 (12) Aika 18.08.2015, klo 18:00-19:28 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Käsitellyt asiat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastus 44 Eläkeliiton

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 21.10.2014 tiistai klo 18.00-20.10 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, luokka 1 Saapuvilla olleet jäsenet Harmoinen Jorma, esittelijä / puheenjohtaja

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

57 Mannerheimin lastensuojeluliiton Ristiinan yhdistyksen järjestämä lasten kulttuuritapahtuma

57 Mannerheimin lastensuojeluliiton Ristiinan yhdistyksen järjestämä lasten kulttuuritapahtuma Mikkeli Kokouskutsu 1 (11) Aika 10.06.2015, klo 16:30 Paikka Metsälinna Kitereentie 13 Käsiteltävät asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 55 Pöytäkirjan tarkastus 56 Asuminen Mikkelissä 2024

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1. Poissa Marja Kauppi Kirsi Korhonen Kauria, Outi, kaupunginhallituksen edustaja

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1. Poissa Marja Kauppi Kirsi Korhonen Kauria, Outi, kaupunginhallituksen edustaja Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 11.11.2014 tiistai 18.00-19.25 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Saapuvilla olleet jäsenet Risto Korhonen, puheenjohtaja Hannu Kilkki,

Lisätiedot

5 Ristiinan aluejohtokunnan käyttösuunnitelma vuodelle 2016

5 Ristiinan aluejohtokunnan käyttösuunnitelma vuodelle 2016 Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 20.01.2016, klo 16:30-17:15 Paikka Metsälinna, Kitereentie, Ristiina Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Kohdeavustus

Lisätiedot

9 Suomenniemen aluejohtokunnan kohdeavustus - Eläkeliiton Suomenniemen yhdistys ry

9 Suomenniemen aluejohtokunnan kohdeavustus - Eläkeliiton Suomenniemen yhdistys ry Mikkeli Pöytäkirja 2/2016 1 (13) Aika 09.02.2016, klo 18:06-19:19 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus 9 Suomenniemen

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1. Muut saapuvilla olleet Kauria, Outi, kaupunginhallituksen edustaja

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1. Muut saapuvilla olleet Kauria, Outi, kaupunginhallituksen edustaja Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 13.01.2015 18.00-19.15 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Saapuvilla olleet jäsenet Risto Korhonen, puheenjohtaja Markku Heikkilä Marja

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

58 Lausunnot sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunnan talousarvioehdotuksesta vuodelle 2016

58 Lausunnot sosiaali- ja terveystoimen tuotantolautakunnan talousarvioehdotuksesta vuodelle 2016 Mikkeli Pöytäkirja 8/2015 1 (13) Aika 20.10.2015, klo 18:56-20:26 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

3 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Vanhan koulun kutojat / Auri Ahvenainen

3 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Vanhan koulun kutojat / Auri Ahvenainen Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 19.01.2016, klo 18:00-19:44 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2015 Sivu 1 Anttolan aluejohtokunta 27.01.2015 Kokoustiedot Aika 27.01.2015 tiistai klo 18.00-19.09 Paikka Anttola-talo Saapuvilla olleet jäsenet Harmoinen Jorma, esittelijä

Lisätiedot

51 Kesäkauden tapahtumat Anttolassa vuonna 2016 ja niiden järjestelyt

51 Kesäkauden tapahtumat Anttolassa vuonna 2016 ja niiden järjestelyt Mikkeli Pöytäkirja 7/2015 1 (11) Aika 22.09.2015, klo 18:00-19:35 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 23.10.2018, klo 18:07-19:55 Paikka Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Kajaanin kaupunkistrategia:

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat Mikkeli Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Aika 29.06.2016, klo 17:20-18:40 Paikka Tertin kartano Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ilmoitusasiat 35 Vesilaitoksen

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (6) Aika 26.01.2017, klo 16:30-16:39 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 19.10.2017, klo 13:58-17:00 Paikka Kajaanin Teknologiakeskus, kokoustila Anturi, Kehräämöntie 7 Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

21 Asukkaiden kuulemistilaisuudet aluejohtokuntiin ja kylien neuvottelukuntiin valittavaksi esitettävistä jäsenistä kaudelle , Anttolan ajk

21 Asukkaiden kuulemistilaisuudet aluejohtokuntiin ja kylien neuvottelukuntiin valittavaksi esitettävistä jäsenistä kaudelle , Anttolan ajk Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 25.04.2017, klo 18:00-18:50 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastus 21 Asukkaiden

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

74 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Anttolan urheilijat ry/ Spurttis. 75 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - MLL Anttolan yhdistys

74 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Anttolan urheilijat ry/ Spurttis. 75 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - MLL Anttolan yhdistys Mikkeli Pöytäkirja 10/2015 1 (12) Aika 15.12.2015, klo 18:00-19:15 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 73 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2018 1 ( 11) Aika 26.06.2018, klo 15:00-17:10 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Talouskatsaus

Lisätiedot

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (17) Aika 18.10.2017, klo 17:32-18:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

26 Anttolan Urheilijat ry, kirjan teko Savon rintaman taistelut 1918 kohdeavustus

26 Anttolan Urheilijat ry, kirjan teko Savon rintaman taistelut 1918 kohdeavustus Mikkeli Pöytäkirja 4/2016 1 (13) Aika 14.06.2016, klo 18:05-19:32 Paikka Malan huvila, Ikolantie 546 B, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 17:12-18:39 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

29 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 32 Kuva- ja videokilpailu Haukivuoren kesäkalenterin 2016 karttakohteista

29 Työjärjestyksen hyväksyminen ja lisäasioiden listaus. 32 Kuva- ja videokilpailu Haukivuoren kesäkalenterin 2016 karttakohteista Mikkeli Pöytäkirja 3/2016 1 (14) Aika 19.05.2016, klo 17:00-18:42 Paikka Haukivuoritalo, Keskustie 49, 51600 Haukivuori Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 28.11.2017, klo 16:30-17:16 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 10) Etelä- Savon pelastuslautakunta

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 10) Etelä- Savon pelastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 8/2018 1 ( 10) Aika 13.12.2018, klo 15:00-15:45 Paikka Pö yhö lä n pappila Pieksä mä ki Käsitellyt asiat 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastus 27 Etelä-

Lisätiedot

64 Ristiinan aluejohtokunnan yleisavustus - Vitsiälän Martat ry

64 Ristiinan aluejohtokunnan yleisavustus - Vitsiälän Martat ry Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (14) Aika 13.12.2017, klo 17:00-18:16 Paikka Metsälinna, Kitereentie 13, Ristiina Käsitellyt asiat 55 Kokouksen avaus 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 9/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:25. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Puumala Pöytäkirja 9/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:25. Kunnanhallituksen kokoushuone. Puumala Pöytäkirja 9/2015 1 (9) Aika 08.10.2015, klo 14:00-16:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36 Tilintarkastaja

Lisätiedot

9 Käytöstä poistetun irtaimen omaisuuden myynti, Pelastuslaitos

9 Käytöstä poistetun irtaimen omaisuuden myynti, Pelastuslaitos Mikkeli Pöytäkirja 2/2015 1 (9) Etelä-Savon pelastuslautakunta 03.06.2015 Aika 03.06.2015, klo 14:00-14:40 Paikka Juva Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 09:00-09:15 Paikka Kaupungintalo kokoustila Brahe Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjan tarkastus 79

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 27.09.2018, klo 17:00-18:00 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3krs) Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Rakennuksen

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kangasniemi Pöytäkirja 1/2016 1 (9) Aika 26.01.2016, klo 15:16-16:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

18 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Anttolan yhtenäiskoulun henkilökunta

18 Anttolan aluejohtokunnan kohdeavustus - Anttolan yhtenäiskoulun henkilökunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2016 1 (12) Aika 19.04.2016, klo 18:00-20:11 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 51, 52100 Anttola Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

33 Pelastuslautakunnan lausunto lakiluonnoksesta pelastustoimen järjestämiseksi

33 Pelastuslautakunnan lausunto lakiluonnoksesta pelastustoimen järjestämiseksi Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (8) Aika 03.11.2016, klo 17:00-18:00 Paikka TUMA Sammonkatu 12 Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Pelastuslautakunnan

Lisätiedot

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 01.06.2017, klo 16:59-17:56 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

38 Saimaan Teatterin teatteriesitys Anttolassa ja Ristiinassa

38 Saimaan Teatterin teatteriesitys Anttolassa ja Ristiinassa Mikkeli Pöytäkirja 4/2016 1 (17) Aika 11.05.2016, klo 16:29-17:28 Paikka Metsälinna, Kitereentie 13 Ristiina Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Retki

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 ( 9) Aika, klo 15:02-16:30 Paikka Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnan nä yttä mö n kahvio, Asemakatu 6 Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 25/2016 1 (9) Aika 09.06.2016, klo 14:04-15:44 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

220 Irtisanoutuminen henkilöstöjohtajan virasta, Heli Huopainen

220 Irtisanoutuminen henkilöstöjohtajan virasta, Heli Huopainen Mikkeli Pöytäkirja 14/2017 1 (9) Aika 12.12.2017, klo 08:00-09:05 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 218 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 219 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 10/2019 1 ( 10) Aika 08.04.2019, klo 14:01-14:51 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 160 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 161 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Kainuun pelastuslautakunta Aika , klo 18:32-19:17

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Kainuun pelastuslautakunta Aika , klo 18:32-19:17 Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 31.05.2018, klo 18:32-19:17 Paikka Kuhmon kaupungintalo, Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

32 Ristiinan Ripeltäjät ry, akvarellikurssi, kohdeavustus. 33 Risla ry, biljardipöydän uusiminen, kohdeavustus

32 Ristiinan Ripeltäjät ry, akvarellikurssi, kohdeavustus. 33 Risla ry, biljardipöydän uusiminen, kohdeavustus Mikkeli Kokouskutsu 1 (17) Aika 08.04.2015, klo 16:30 Paikka Ristiinan Metsälinna, Kitereentie Käsiteltävät asiat 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastus 32 Ristiinan Ripeltäjät

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 4/2019 1 ( 10) Aika 24.04.2019, klo 13:03-15:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 30 Kokouksen avaus 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 11/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:13. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Puumala Pöytäkirja 11/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:13. Kunnanhallituksen kokoushuone. Puumala Pöytäkirja 11/2015 1 (8) Aika 10.12.2015, klo 13:00-15:13 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 Pöytäkirjan tarkastus 47 Urheiluhalliin

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 11/ ( 12) Konserni- ja elinvoimajaosto

Mikkeli Pöytäkirja 11/ ( 12) Konserni- ja elinvoimajaosto Mikkeli Pöytäkirja 11/2018 1 ( 12) Aika 30.10.2018, klo 16:06-17:19 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 97 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 98 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika, klo 15:01-16:34 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 alueteatteri

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/ ( 10) Työllisyysjaosto Kainuun ja Kajaanin työllisyysnäkymät sekä Kasvupalvelupilotti Kopakka

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/ ( 10) Työllisyysjaosto Kainuun ja Kajaanin työllisyysnäkymät sekä Kasvupalvelupilotti Kopakka Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 ( 10) Aika 12.11.2018, klo 16:05-17:36 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone Kekkonen Käsitellyt asiat 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 37 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 18.02.2016, klo 16:30-18:35 Paikka Sokos Hotel Vaakuna -neuvottelutila, Mikkeli Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 04.04.2019, klo 17:00-18:41 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ (7) Etelä-Savon pelastuslautakunta Aika , klo 17:00-17:45. Paikka Mikkelin VPK Annikinkatu 4

Mikkeli Pöytäkirja 3/ (7) Etelä-Savon pelastuslautakunta Aika , klo 17:00-17:45. Paikka Mikkelin VPK Annikinkatu 4 Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Aika 23.05.2017, klo 17:00-17:45 Paikka Mikkelin VPK Annikinkatu 4 Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastus 11 Pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 7 / 2014 Sivu 1 Anttolan aluejohtokunta 19.08.2014 Kokoustiedot Aika 19.08.2014 tiistai klo 18.36-20.03 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, auditorio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot