EMIL CEDERCREUTZIN MUSEO ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN RAPORTTI 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EMIL CEDERCREUTZIN MUSEO ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN RAPORTTI 2014"

Transkriptio

1 EMIL CEDERCREUTZIN MUSEO ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN RAPORTTI 214 Museoamanuenssi Satu Tenhonen Harjavallan kaupunki / Emil Cedercreutzin museo

2 1 1. ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY TARKOITUS JA SISÄLTÖ Emil Cedercreutzin museossa vuosittain kesäaikoina toteutettavan asiakastyytyväisyyskyselyn tavoitteena on saada tietoa museon kävijäkunnasta ja palautetta heidän museokäynnistään, käyntiin liittyvistä kokemuksista, museon toiminnasta ja sisällöistä sekä palveluista. Kysely toteutetaan anonyymisti lomakkeella, jonka asiakas voi halutessaan täyttää museokäynnin yhteydessä. Kesäkauden 214 kysely toteutettiin kysymyksenasettelun ja vastausvaihtoehtojen suhteen pääpiirteittäin edellisen vuoden kyselyn tavoin. Kyselyä on myös muokattu tarkentamalla yhtä kysymystä ja lisäämällä mukaan yksi uusi kysymys. Raportin liitteenä oleva kesän 214 kyselyn lomake 1 selvittää vastaajalta hänen sukupuolensa ja ikänsä sekä maakunnan, jossa hänen kotipaikkansa sijaitsee. Näiden kysymysten lisäksi kysely sisältää seitsemän museokäyntiin liittyvää kysymysosiota. Useimmissa kysymyksissä on vastausvaihtoehtoja ja joissakin on myös vapaasanaisen palautteen mahdollisuus. Kysymysosiot vuoden 214 kyselyssä olivat seuraavat: - Mistä saitte tietoa Emil Cedercreutzin museosta? (Voitte ympyröidä useamman) - Minkälainen vierailunne Emil Cedercreutzin museoon oli? - Kenen kanssa tulitte museoon? - Oletteko vieraillut museossa aikaisemmin? - Aiotteko vierailla uudestaan museossa? - Arvioikaa museota ympyröimällä numeroita arvosteluasteikolla yhdestä viiteen (1-5). - Risuja, ruusuja, toivomuksia ja kommentoitavaa 2. ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN AJANKOHTA JA KYSELYYN VASTANNEET Kysely toteutettiin museon vastaanoton tiloissa ajalla Kysely sijoitettiin keskeiselle paikalle ja sen oheen sijoitettiin asiakkaita kyselystä informoiva kyltti sekä suljettu laatikko vastauspapereille. Vastanneet saivat kiitokseksi vapaavalintaisen ilmaisen postikortin museokaupasta. Kyselyn aikana Emil Cedercreutzin museossa kävi yhteensä 271 museokävijää. Kyselyyn vastasi heistä 259 kävijää, joka on 9,6% kaikista tämän ajanjakson kävijöistä. 2 Vastaajista naisia oli 5,% (151 vastaajaa) ja miehiä 2,% (54 vastaajaa). 2,% vastaajista ei ilmoittanut kyselyssä sukupuoltaan (54 vastaajaa).. NÄYTTELYT ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN AIKANA Kyselyn aikana Emil Cedercreutzin museossa oli nähtävillä kuusi perusnäyttelyä ja neljä vaihtuvaa näyttelyä. Vaihtuvat näyttelyt olivat Edith Suomen Lasitaiteilijat ry:n 1-vuotisjuhlanäyttely ( ), Taiteilijakoti Harjula 1 vuotta ( ), Ritva Hintsala Kaislapeilejä, pelakuumerta, ikijäätä ( ) ja Harjavallan Akvarellibiennaali 214 Pohjoinen vesi ( ). Lisäksi asiakastyytyväisyyskyselyn aikana museossa järjestettiin yksittäisiä yleisölle avoimia tapahtumia. 1 Asiakastyytyväisyyskyselyn 214 lomake, ks. LIITE 1. 2 Tässä raportissa kaikki prosenttiluvut on pyöristetty yhden desimaalin tarkkuuteen.

3 2 4. ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset esitellään tässä raportissa siten, että jokainen pääluvun 4. alaluvuista (luvut ) koskee yhtä kyselyn kysymysosiota. Kyselyyn vastanneiden nais- ja mieskävijöiden sekä niiden, jotka eivät ilmoittaneet sukupuoltaan, vastaukset on eritelty kaavioissa omiksi pylväskuvaajikseen lukuun ottamatta alalukua 4.7. Alaluvussa 4.. vapaasanainen asiakaspalaute on koottu listaksi Vastaajan henkilötiedot ja kotipaikka Kaavio 1. Vastaajien ikärakenne Vastaajien lukumäärä Alle 1 v. (Yht. 9 hlöä) v. (Yht. hlöä) 25-9 v. (Yht. 21 hlöä) v. (Yht. hlöä) v. (Yht. 12 hlöä) yli 7 v. (Yht. 55 hlöä) Vastaajien ikä ja ikäluokkakohtainen yhteenlaskettu määrä Kaavio 1. kuvaa vastaajien ikärakennetta. Pylväskuvaajien alapuolella ilmoitettu vastaajien yhteismäärä tarkoittaa kaikkien kysymykseen vastanneiden miesten, naisten ja sukupuoltaan ilmoittamattomien yhteismäärää ikäluokittain jaoteltuna. Kysymykseen vastanneista enemmistö eli 49,% (12 henkilöä) sijoittui ikäluokkaan 55-7 vuotta. Toiseksi suurin osa vastanneista sijoittui yli 7-vuotiaiden ikäluokkaan. Heitä oli kysymykseen vastanneista 22,% (55 henkilöä). Kolmanneksi suurin osuus vastanneista sijoittui vuotiaiden ikäluokkaan ja heitä oli 1,7% ( henkilöä) vastanneista. Kysymykseen vastanneita on yhteensä 241 henkilöä. 1 henkilöä ei vastannut kysymykseen.

4 Kaavio 2. Vastaajat maakunnittain Vastausten lukumäärä Kaavio 2. kuvaa vastaajien kotipaikkoja maakunnittain. Vastausvaihtoehtoina kyselyssä ovat kaikki Suomen yhdeksäntoista maakuntaa. Vastaajista suurin osa oli kotoisin Satakunnasta, Uudeltamaalta, Varsinais-Suomesta ja Pirkanmaalta: Satakunnasta kotoisin oli 4,% kysymykseen vastanneista, Uudeltamaalta 26,%, Varsinais- Suomesta 12,4% ja Pirkanmaalta 12,%. 4 Kotimaakuntaa koskevan kysymyksen ohessa kyselyssä kysyttiin erillisenä kysymyksenä, asuuko vastaaja Harjavallassa. Kysymykseen vastanneista 6,% asuu Harjavallassa ja 9,7% ei asu Harjavallassa. 5 Vastausten lukumäärä Kaavio. Asutteko Harjavallassa? Kyllä (Yht. 1 hlöä) Ei (Yht. 192 hlöä) 4 Kysymykseen vastanneita on yhteensä 25 henkilöä. 9 henkilöä ei ilmoittanut kotimaakuntaansa. 5 Kysymykseen vastanneita on yhteensä 25 henkilöä. 54 henkilöä ei vastannut kysymykseen.

5 Mistä saitte tietoa Emil Cedercreutzin museosta? (Voitte ympyröidä useamman) Asiakkaiden tiedonsaantia Emil Cedercreutzin museota koskien selvitettiin kysymällä heiltä, mistä he olivat saaneet tietoa museosta. Kysymyksessä annettiin valmiina seuraavat vastausvaihtoehdot: 1. Joku suositteli, 2. Lehtiartikkeli,. Matkailuesite, 4. Radio- tai lehtimainos, 5. Internet, 6. Tienviitta tai tienvarsimainos, 7. Tunsin museon entuudestaan sekä vaihtoehto. Muualta, jota vastaajilla oli mahdollisuus vapaasanaisesti tarkentaa. Kysymyksenasettelun yhteydessä mainittiin, että vaihtoehdoista voi valita halutessaan useamman ja tämän mahdollisuuden useat vastaajat olivat käyttäneet. 6 Kaavio 4. Mistä saitte tietoa Emil Cedercreutzin museosta? Vastausten lukumäärä Joku suositteli (Yht. 74 hlöä) Lehtiartikkeli (Yht. 9 hlöä). Matkailuesite (Yht. hlöä) 4. Radio- tai lehtimainos (Yht. hlöä) 5 5. Internet (Yht. 11 hlöä) 2 6. Tienviitta tai tienvarsimainos (Yht. 1 hlöä) Tunsin museon entuudestaan (Yht. 126 hlöä) 2. Muualta (Yht. 6 hlöä) Kaavio 4. kuvaa, mistä kysymykseen vastanneet saivat tietoa Emil Cedercreutzin museosta. Vastanneista enemmistö oli saanut tietoa museosta kolmella tavalla: 49,4% kysymykseen vastanneista (126 vastausta) tunsi museon entuudestaan, 29,% vastanneista (74 vastausta) oli tullut museoon suosituksen perusteella ja 14,1% vastanneista (6 vastausta) kertoi kuulleensa museosta muualta. Muualta-vaihtoehdon valinneilla oli mahdollisuus vapaasanaisesti tarkentaa, mistä he ovat tietoa museoon liittyen saaneet. Vastanneet kertoivat muun muassa tulleensa Emil Cedercreutzin museoon ryhmämatkojen mukana. 4.. Minkälainen vierailunne Emil Cedercreutzin museoon oli? Vuoden 214 asiakastyytyväisyyskyselyyn lisättiin uusi kysymys, jossa kartoitettiin vastaajien museokäyntien suunnitelmallisuutta. Kysymyksen vastausvaihtoehdot olivat 1. Tulin museoon suunnitelmallisesti ja 2. Tulin museoon sattumalta, esim. ohikulkumatkalla. 7 Kysymyksen sisällyttäminen kyselyyn on perusteltavissa museon tiedotuksen ja markkinoinnin kehittämisen, kohdentamisen ja saavutettavuuden kautta: kun tiedetään, kuinka suunniteltu tai ennalta suunnittelematon museovierailu on, voidaan markkinointia ja tiedottamista kohdentaa 6 Kysymykseen vastanneita on yhteensä 255 henkilöä. 4 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 7 Kysymykseen vastanneita on yhteensä 254 henkilöä. 5 henkilöä ei vastannut kysymykseen.

6 5 niin, että se saavuttaa museokävijät paremmin. Kysymykseen vastanneista suurin osa, 6,6% (22 vastausta) oli tullut museoon suunnitelmallisesti ja 1,4% (4 vastausta) oli tullut museoon sattumalta, esimerkiksi ohikulkumatkalla. Vastausten lukumäärä Kaavio 5. Minkälainen vierailunne Emil Cedercreutzin museoon oli? Tulin museoon suunnitelmallisesti (Yht. 22 hlöä) Tulin museoon sattumalta, esim. ohikulkumatkalla (Yht. 4 hlöä) Kenen kanssa tulitte museoon? Kyselyyn vastanneiden henkilöiden museokäyntiä tutkittiin myös kysymällä heiltä, kenen tai keiden seurassa he olivat tulleet museoon. Kysymyksessä annettiin seuraavat vastausvaihtoehdot: 1. Yksin, 2. Ystävän seurassa,. Perheenjäsenen, sukulaisen kanssa, 4. Työtoverin seurassa, 5. Ryhmämatkan mukana, 6. Muu. Kaavio 6. Kenen kanssa tulitte museoon? Vastausten lukumäärä Yksin (Yht. 14 hlöä) Ystävän seurassa (Yht. 2 hlöä) Perheenjäsenen, sukulaisen kanssa (Yht. 19 hlöä) Työtoverin seurassa (Yht. hlöä) Ryhmämatkan mukana (Yht. 46 hlöä) 2 6. Muu (Yht. 1 hlöä) Kysymykseen vastanneita on yhteensä 257 henkilöä. 2 henkilöä ei vastannut kysymykseen.

7 6 Kaaviossa 6. esiteltyjen vastausten perusteella enemmistö kysymykseen vastanneista saapui museoon perheenjäsenen tai sukulaisen kanssa (19 vastausta) tai ystävän seurassa (2 vastausta). Perheenjäsenen tai sukulaisen kanssa museoon tulleita oli kysymykseen vastanneista 42,4% ja ystävän seurassa museoon saapui 1,9% vastaajista. Kolmanneksi eniten museoon saavuttiin ryhmämatkan mukana (46 vastausta), joka edusti 17,9%:a vastauksista. Vastaajista osa oli ympyröinyt useamman vastausvaihtoehdon, joista kaikki on otettu tulosten laskennassa huomioon Oletteko vieraillut museossa aikaisemmin? Kyselyssä selvitettiin myös asiakkaiden aiempien käyntien määrää Emil Cedercreutzin museossa. Vastausvaihtoehtoina kysymyksessä olivat: 1. Ensimmäinen kerta, 2. Toinen kerta,. Useamman kerran. Kaavio 7. Oletko vieraillut museossa aikaisemmin? Vastausten lukumäärä Ensimmäinen kerta (Yht. 111 hlöä) 2. Toinen kerta (Yht. 5 hlöä). Useamman kerran (Yht. 96 hlöä) Kaavio 7. kuvaa vastausten jakaantumista: vastaajista 4,2% (111 henkilöä) oli käymässä museossa ensikertaa, 7,4% (96 henkilöä) oli käynyt museossa useamman kerran ja 19,5% (5 vastaajaa) ilmoitti vierailevansa museossa nyt toista kertaa Aiotteko vierailla uudestaan museossa? Kyselyssä kartoitettiin myös vastanneiden halukkuutta mahdolliseen uuteen museokäyntiin Emil Cedercreutzin museossa. Vastausvaihtoehdot kysymyksessä olivat 1. Kyllä, 2. En osaa sanoa ja. En. Vastaajista 75,4% (19 vastaajaa) vastasi aikovansa tulla museoon uudelleen ja 24,6% (6 vastaajaa) ei osannut sanoa, vieraileeko museossa uudelleen. 1 9 Kysymykseen vastanneita on yhteensä 257 henkilöä. 2 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 1 Kysymykseen vastanneita on yhteensä 256 henkilöä. henkilöä ei vastannut kysymykseen.

8 7 Kaavio. Aiotteko vierailla uudestaan museossa? Vastausten lukumäärä Kyllä (Yht. 19 hlöä) En osaa sanoa (Yht. 6 hlöä). En (Yht. hlöä) 4.7. Arvioikaa museota ympyröimällä numeroita arvosteluasteikolla yhdestä viiteen (1-5) Tässä kysymysosiossa asiakkaita pyydettiin arvioimaan museon näyttelyitä ja palveluja sekä niiden sisältöjä arvosteluasteikolla yhdestä viiteen (1-5). Arvioitavina olivat seuraavat asiat museon toiminnassa: Perusnäyttelyiden selkeys, kiinnostavuus ja tietosisältö, vaihtuvien näyttelyiden selkeys, kiinnostavuus ja tietosisältö, asiakaspalvelu, opastus, museokauppa ja museokahvio. Arvosteluasteikko oli seuraava: 1 = Parannettavaa, 2 = Välttävä, = Tyydyttävä, 4 = Hyvä ja 5 = Erinomainen. 11 Kaavio 9. kuvaa tulosten jakautumista arvosteluasteikolla yhdestä viiteen. Kaikissa kymmenessä arvosteltavassa asiassa eniten vastauksia kertyi erinomainen- ja hyvä-arvosanoille. Perusnäyttelyiden selkeyttä erinomaisena piti 51,6% kysymykseen vastanneista ja hyvänä 41,5% vastanneista. 12 Perusnäyttelyiden kiinnostavuutta erinomaisena piti 52,6% ja hyvänä 4,1% vastanneista. 1 Perusnäyttelyiden tietosisältöä erinomaisena piti 42,9% ja hyvänä 6,7% vastanneista. 14 Vaihtuvien näyttelyiden selkeyttä erinomaisena piti 9,% kysymykseen vastanneista ja hyvänä 42,5% vastanneista. 15 Vaihtuvien näyttelyiden kiinnostavuutta erinomaisena piti,1% ja hyvänä,5% vastanneista. 16 Vaihtuvien näyttelyiden tietosisältöä erinomaisena piti 1,9% ja hyvänä 4,% vastanneista. 17 Asiakaspalvelua erinomaisena piti 77,6% kysymykseen vastanneista ja hyvänä 1,% vastanneista. 1 Opastusta erinomaisena piti 76,1% ja hyvänä 19,7% vastanneista. 19 Museokauppaa erinomaisena piti 6,% ja hyvänä 42,2% vastanneista. 2 Museokahviota erinomaisena piti 2,7% ja hyvänä 6,4% vastanneista Kaikki vastaajat eivät vastanneet tässä kysymysosiossa kaikkiin kymmeneen kohtaan. Jotkin vastaajat olivat ympyröineet yhtä arvioitavaa kohdetta koskien useamman arvosanan; raportissa on tällöin huomioitu vain annetuista arvosanoista alempi. 12 Perusnäyttelyiden selkeys: kysymykseen vastanneita on yhteensä 24 henkilöä. 11 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 1 Perusnäyttelyiden kiinnostavuus: kysymykseen vastanneita on yhteensä 247 henkilöä. 12 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 14 Perusnäyttelyiden tietosisältö: kysymykseen vastanneita on yhteensä 24 henkilöä. 19 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 15 Vaihtuvien näyttelyiden selkeys: kysymykseen vastanneita on yhteensä 219 henkilöä. 4 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 16 Vaihtuvien näyttelyiden kiinnostavuus: kysymykseen vastanneita on yhteensä 21 henkilöä. 41 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 17 Vaihtuvien näyttelyiden tietosisältö: kysymykseen vastanneita on yhteensä 21 henkilöä. 49 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 1 Asiakaspalvelu: kysymykseen vastanneita on yhteensä 246 henkilöä. 1 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 19 Opastus: kysymykseen vastanneita on yhteensä 1 henkilöä. 71 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 2 Museokauppa: kysymykseen vastanneita on yhteensä 211 henkilöä. 4 henkilöä ei vastannut kysymykseen. 21 Museokahvio: kysymykseen vastanneita on yhteensä 165 henkilöä. 94 henkilöä ei vastannut kysymykseen.

9 Kaavio 9. Arvioikaa museota ympyröimällä numeroita arvosteluasteikolla yhdestä viiteen (1-5) Arvioitavat asiat Perusnäyttelyiden selkeys Perusnäyttelyiden kiinnostavuus Perusnäyttelyiden tietosisältö Vaihtuvien näyttelyiden selkeys Vaihtuvien näyttelyiden kiinnostavuus Vaihtuvien näyttelyiden tietosisältö Asiakaspalvelu Opastus (mikäli käytitte) Museokauppa Museokahvio = Erinomainen 4 = Hyvä = Tyydyttävä 2 = Välttävä 1 = Parannettavaa Vastausten lukumäärä arvosanoittain

10 9 4.. Risuja, ruusuja, toivomuksia ja kommentoitavaa Asiakastyytyväisyyskyselyn viimeinen kysymysosio antoi asiakkaalle mahdollisuuden vapaasanaisesti antaa palautetta otsikolla Risuja, ruusuja, toivomuksia ja kommentoitavaa. Alla ovat kyselyssä annetut palautteet suorina lainauksina ja listattuna aakkosjärjestykseen Aivan mahtava yllätys, todella upeaa! Kiitos! - Aivan upea esitys, näyttely ja kiinnostava - Ehkä vähän tuntematon kukkanen - Ei risuja, mutta ruusuja! - Ei saatu kahvia, voileipää - Ensimmäisen yllykkeen taiteilijasta sain v. 194 ullakolta löytyneestä kirjasta Lydecken: Pikku Veikko ja meren erakot. Siluetteja en ole koskaan saanut pois mielestäni! - Erinomainen kokemus kauniina kesäpäivänä. Itse museo vaatisi peruskorjausta! - Erinomainen opas - Erittäin hyvä, reipas, tietoa oli! - Erittäin ystävällinen henkilökunta, perusteellista opastusta, kaikki oli ok ja yllättävän upea museo - Esim. akvarellinäyttelyyn osallistuneiden taiteilijoiden tietoja esim. portfolio / luettelo nimistä olisi hyvä / taulujen hinnat myös. - Esineisiin selosteita esinenäyttelyn puolella. - Esinenäyttely selostuksia / esineiden nimiä, käyttötarkoituksia yms. - Hatun nosto ja kiitos! - Hieno - Hieno, arvokas kulttuurikohde! Voi, kun tästä tiedettäis enemmän -> tunnettuus - Hieno kauppa - Hieno kokemus, kannatti lähteä varta vasten kesäasunnolta. - Hieno kokoelma. Paljon esineitä - Hieno museo! - Hieno museo, suosittelen ehdottomasti! - Hieno paikka. Suosittelen muillekkin. - Hyvin kiinnostava museo, kiitos! - Hyvä. - Hyvä palvelu, opas - Hyvä tarjoilu, tulemme uudestaan - Ihanan edulliset hinnat perheelle. Kiitos hyvästä palvelusta. Tulemme varmasti toisenkin kerran. - Ihana paikka, museo ja maisemat - Ihana paikka, säilyttäkää samana - Iso Kaunis Kiitos - Joihinkin vanhoihin kuviin vuosiluvut. Tekstejä käyttötarkoituksesta työkaluihin - Joku selvitys työvälineiden käytöstä, mihin on käytetty, mitä tehty, nuoremmilla ei ainakaan tietoa sellaisesta 22 Osa vastaajista on käyttänyt palautteissaan tekstin lisänä hymiöitä ja joihinkin vastauksiin oli myös piirretty kuvia. Kuvat on tässä listauksessa kuvattu sanallisesti ja eroteltu muista vastauksista merkitsemällä ne sulkuihin.

11 1 - Jumalaisen hyvä ja täydellinen näyttely. Terv. Pyhärannasta - Kahviossa parannettavaa. - Kaikki ok - Kaikki on mielestäni hyvää. - Kerralla mahdoton sisäistää - Kesätyöntekijät erittäin ystävällisiä! - Kiinnostava - Kiitoksia ruotsinkielisestä opastuksesta - Kiitollisuudella suosittelen - Kiitos hienosta akvarellinäyttelystä (taas kerran!) - Kiitos mahtavasta opastuksesta! - Kivaa oli - Kiva kokemus, hieno paikka, upea ilma, mukava opaspoika - Kivat hinnat. Tulen käymään täällä toistekkin :D - Kukaan ei kertonut, että näyttelyyn on opasluettelot. Ne jakoon heti lipunmyyntiin ohjeen sanallisen kera - Loistava opas Lähinnä kiitoksia. Lelunäyttelyä olen odottanut jo pitkään. - Mahtava elämys! - Markkinointia, markkinointia lisää - Mielenkiintoinen paikka, tuomme vieraamme useimmiten tänne - Moi Pena! - Mukava paikka tulla, ilo olla vieraana! - Mukava päivä. Entisenä köyliöläisenä juurilla oloa! - Nuori herra opasti todella asiantuntevasti ja innostavasti. Ruusuja hänelle! - Näkyvyyttä toivoisi lisää, on tämä niin kiintoisa paikka; valtakunnallista näkyvyyttä siis lisää! - Näyttelyyn tutustuminen opaskirjan avulla hankalahkoa, koska esinekokonaisuuksien järjestys kirjassa poikkesi museon järjestyksestä - Ok - Ok - Oli hieno paikka! :) - Oli kivaa :) - Opaskierrokset hyviä - Opastukselta toivoisin enemmän syvällisempää tietämystä. Olen työskennellyt museoalalla vuotta. Siksi ehkä ylisuuri odotus. - Opasvihkonen taideteoksista - Paljon terveisiä! - Perusnäyttelyssä, jossa veneitä ja vanhoja esineitä voisi myös olla nimiä esillä seinissä, vaikka ne olikin kirjassa. - Suolaista puuttui - Talonpoikaisesineissä voisi olla numerokyltti, mikä helpottaisi sen tunnistamista. - Tekstejä esineiden yhteyteen

12 11 - Tekstiä saisi olla Maahengen temppeli -osastolla ja muuallakin. Usein museoissa on pieniä tietopaketteja valaisemassa kokoelmaa. - Tietotauluja enemmän seinille - Todella fiksuja kesäoppaita; heiltä palvelu sujui - Todella miellyttävä kokemus! - Todella positiivinen yllätys, ei uskoisi että Harjavallassa vois olla näin upee museo (piirretty sydän) - Todella viihtyisä ja hieno paikka - Toivoisin näyttelyyn opastekylttejä tms. mitä mikin on - Tosi mielenkiintoista - Tuhannesti kiitoksia! Iloista juhannusta! - Täytimme yhdessä kaksi naista :) Oltiin väsyneinä liikkeellä, mutta jaksettiin kuitenkin keskittyä :) Kiitos! Iloista asiakaspalvelua ja juhannusta! - Upeaa kulttuurityötä!! - Upea koko kokonaisuus - Upea museo, hienoja teoksia, kunniaksi Harjavallalle! (piirretty sydän) - Veistosnäyttely upeampi kuin muistin. - 1) Yllättävä, mielenkiintoinen 2) Hyvä lasinäyttely opastus erinomainen. Kiitos! - (piirretty sydän) - (piirretty kukka) 5. LOPPUSANAT Asiakastyytyväisyyskyselyn 214 tulokset ovat osittain vertailukelpoisia vuoden 21 kyselyn tulosten kanssa kysymyksenasettelun ja vastausvaihtoehtojen tasolla. Vuoden 214 kyselyä on edellisen vuoden kyselyyn nähden osittain muokattu lisäämällä mukaan yksi uusi kysymys (alaluku 4.), jonka avulla tutkitaan museokäynnin suunnitelmallisuutta. Lisäksi kysymystä, joka selvittää, onko asiakas kotoisin Harjavallasta, on selvennetty kysymyksenasettelun osalta edellisen vuoden kyselyyn nähden (alaluku 4.1., kaavio.). Jatkoa ajatellen asiakastyytyväisyyskyselyä voisi laajentaa kysymyksellä, joka selvittää, millaisissa muissa harjavaltalaisissa tai lähialueiden kohteissa Emil Cedercreutzin museossa käynyt henkilö on käynyt tai aikoo käydä samalla matkallaan. Tämän kysymyksen vastaukset voisivat auttaa kehittämään erilaisia yhteistyömahdollisuuksia sellaisten lähialueilla sijaitsevien muiden kohteiden kanssa, joissa Emil Cedercreutzin museossa vierailevat asiakkaat mahdollisesti käyvät museokäyntiensä yhteydessä. Tällaisia voisivat olla esimerkiksi alueen toiset museot ja nähtävyydet tai ravintolat ja kahvilat.

13 EMIL CEDERCREUTZIN MUSEON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 214 LIITE 1. Voitte merkitä vastauksenne ympyröimällä. Vastaaja saa kiitoksena ilmaisen postikortin museokaupasta. 12 Vastaajan henkilötiedot: Sukupuoli: 1. Nainen 2. Mies Ikä: 1. Alle 1 v v v v v. 6. yli 7 v. Missä maakunnassa kotipaikkanne sijaitsee? 1. Ahvenanmaa 6. Kainuu 11. Pirkanmaa 16. Päijät-Häme 2. Etelä-Karjala 7. Keski-Pohjanmaa 12. Pohjanmaa 17. Satakunta. Etelä-Pohjanmaa. Keski-Suomi 1. Pohjois-Karjala 1. Varsinais-Suomi 4. Etelä-Savo 9. Kymenlaakso 14. Pohjois-Pohjanmaa 19. Uusimaa 5. Kanta-Häme 1. Lappi 15. Pohjois-Savo Asutteko Harjavallassa: Kyllä Ei Mistä saitte tietoa Emil Cedercreutzin museosta? (Voitte ympyröidä useamman) 1. Joku suositteli 4. Radio- tai lehtimainos 7. Tunsin museon entuudestaan 2. Lehtiartikkeli 5. Internet. Muualta, mistä. Matkailuesite 6. Tienviitta tai tienvarsimainos Minkälainen vierailunne Emil Cedercreutzin museoon oli? 1. Tulin museoon suunnitelmallisesti 2. Tulin museoon sattumalta, esim. ohikulkumatkalla Kenen kanssa tulitte museoon? 1. Yksin. Perheenjäsenen/sukulaisen kanssa 5. Ryhmämatkan mukana 2. Ystävän seurassa 4. Työtoverin seurassa 6. Muu Oletteko vieraillut museossa aikaisemmin? 1. Ensimmäinen kerta 2. Toinen kerta. Useamman kerran Aiotteko vierailla uudestaan museossa? 1. Kyllä 2. En osaa sanoa. En Arvioikaa museota ympyröimällä numeroita arvosteluasteikolla yhdestä viiteen (1-5). 1 = Parannettavaa 2 = Välttävä = Tyydyttävä 4 = Hyvä 5 = Erinomainen Perusnäyttelyiden selkeys Perusnäyttelyiden kiinnostavuus Perusnäyttelyiden tietosisältö Vaihtuvien näyttelyiden selkeys Vaihtuvien näyttelyiden kiinnostavuus Vaihtuvien näyttelyiden tietosisältö Asiakaspalvelu Opastus (mikäli käytitte) Museokauppa Museokahvio Risuja, ruusuja, toivomuksia ja kommentoitavaa: EMIL CEDERCREUTZIN MUSEO KIITTÄÄ PALAUTTEESTANNE!

Ilmoittautuneet eri henkilöt maakunnittain 2012-2016 1. Opetuskieli. Tutkintokerta kevät 2016

Ilmoittautuneet eri henkilöt maakunnittain 2012-2016 1. Opetuskieli. Tutkintokerta kevät 2016 Ilmoittautuneet eri henkilöt maakunnittain 2012-2016 1 kevät 2016 Miehet Naiset Miehet Naiset Miehet Naiset Uusimaa 4968 6690 11658 593 753 1346 5561 7443 13004 Varsinais- 1333 1974 3307 104 104 208 1437

Lisätiedot

1. Johdanto. 2. Kirjaston käyttö

1. Johdanto. 2. Kirjaston käyttö 1. Johdanto Porin kaupunginkirjaston asiakastyytyväisyyttä mittaava kysely toteutettiin vuonna 2006 ensimmäisen kerran Internetin kautta. Kyselylomake oli kirjaston verkkosivuilla kahden viikon ajan 4.12.-18.12.

Lisätiedot

Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2015

Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2015 Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2015 Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2015 Kyselytutkimus kaikille Hammaslääkäriliiton Suomessa toimiville yksityishammaslääkärijäsenille, joiden sähköpostiosoite

Lisätiedot

Majoitusliikekysely 2009

Majoitusliikekysely 2009 Lappeenranta ja Imatra Valtakatu 49 :: FIN 53100 LAPPEENRANTA :: GSM +358 45 137 5099 :: info@takoy.fi :: www.takoy.fi Sisällysluettelo Tiivistelmä... 1 Johdanto... 2 Hotellivierailijoiden matkustaminen...

Lisätiedot

Työttömät* koulutusasteen mukaan ELY-keskuksittain

Työttömät* koulutusasteen mukaan ELY-keskuksittain Työttömät* koulutusasteen mukaan ELY-keskuksittain 2/12 215/12 Ekonomisti Heikki Taulu 45 4 35 25 Työttömien määrän suhteelliset muutokset koulutustason mukaan, koko maa Tutkijakoulutus 15 5 2/12 3/12

Lisätiedot

Tekesin ja TEM:n myöntämä rahoitus (kansallinen) sekä Finnveran lainat ja takaukset v. 2010-2014

Tekesin ja TEM:n myöntämä rahoitus (kansallinen) sekä Finnveran lainat ja takaukset v. 2010-2014 Tekesin ja TEM:n myöntämä rahoitus (kansallinen) sekä Finnveran lainat ja takaukset v. 2010-2014 Lähteet: Tekes, Pohjois-Savon ELY-keskus ja Finnvera 4.1.2016 Tekes:n ja TEM:n myöntämä rahoitus (kansallinen)

Lisätiedot

Tietoja ulkomaalaisista lääkäreistä Suomessa. Lääkäriliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos ja Työsuojelurahasto

Tietoja ulkomaalaisista lääkäreistä Suomessa. Lääkäriliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos ja Työsuojelurahasto Tietoja ulkomaalaisista lääkäreistä Suomessa Lääkäriliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos ja Työsuojelurahasto Kyselytutkimuksen tausta Lääkäriliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Lisätiedot

Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain

Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain Yleisimmät akavalaistutkinnot 2014/9 ja 2015/9 Ekonomisti Heikki Taulu Koko maa -1000 0 1000 2000 3000 4000 5000 6000 7000 8000 6271 678 6949 3597 798 4395 2848

Lisätiedot

Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain

Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain Yleisimmät akavalaistutkinnot 2014/6 ja 2015/6 Ekonomisti Heikki Taulu Koko maa 6255 696 6951 3602 860 4462 3621 482 4103 2632 340 2972 2289 306 2595 2103 460 2563

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa

Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa 1 Tutkimuksen tavoite Tämän kyselytutkimusprojektin tavoitteena oli selvittää suomalaisten peruskoulujen

Lisätiedot

Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä

Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä Kulttuuria kaikille -palvelu 4.1.2017 2 / 6 Johdanto Tapahtumia kaikille! Opas saavutettavan kulttuurifestivaalin järjestämiseen on Kulttuuria

Lisätiedot

Terveyspalvelujen tulevaisuus

Terveyspalvelujen tulevaisuus Terveyspalvelujen tulevaisuus Kansalaisten parissa toteutetun tutkimuksen tulokset Lasipalatsi 10.12.2014 Tutkimuksen taustaa Aula Research Oy toteutti kyselytutkimuksen kansalaisten parissa koskien terveyspalvelujen

Lisätiedot

Suomen Vuokranantajien jäsenkysely 2012 Yhteenvetoraportti, N=845, Julkaistu: 12.12.2012. Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat

Suomen Vuokranantajien jäsenkysely 2012 Yhteenvetoraportti, N=845, Julkaistu: 12.12.2012. Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat Suomen Vuokranantajien jäsenkysely 2012 Yhteenvetoraportti, N=845, Julkaistu: 12.12.2012 Vertailuryhmä: Kaikki vastaajat 1. Sukupuoli 1. Nainen 415 49,11% 2. Mies 430 50,89% 2. Ikä 1. alle 30 19 2,25%

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Hoitoonpääsy suun terveydenhuollossa

Hoitoonpääsy suun terveydenhuollossa Hoitoonpääsy suun terveydenhuollossa Kysely terveyskeskusten ylihammaslääkäreille lokakuu 2009 10.12.2009 Tieto-osasto/ PATI 1 Tiedonkeruu syksyllä 2009 Hoitotakuukysely terveyskeskusten ylihammaslääkäreille

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Mielipiteitä meistä ja vesivoimasta. Sidosryhmätutkimus 2015

Mielipiteitä meistä ja vesivoimasta. Sidosryhmätutkimus 2015 Mielipiteitä meistä ja vesivoimasta Sidosryhmätutkimus 2015 1 Sisältö Tutkimuksen taustaa ja tavoitteita Tietoa vastaajista Tutkimuksen tulokset 2 Tutkimuksen taustaa ja tavoitteita Tutkimuksen tavoitteena

Lisätiedot

Isännöinnin laatu 2015

Isännöinnin laatu 2015 Isännöinnin laatu 2015 Keskeiset tulokset Tutkimuksen tavoite ja toteutus Kiinteistöliiton tavoitteena oli kartoittaa taloyhtiöiden tyytyväisyyttä isännöintiyritysten ja isännöitsijöiden toimintaan tyytyväisyyttä

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot Suomen virallinen tilasto Finlands officiella statistik Official Statistics of Finland Tulot ja kulutus 2015 Kuluttajabarometri: taulukot 2015, joulukuu Kysymyksen saldoluku saadaan vähentämällä vastausvaihtoehtoja

Lisätiedot

Suomalaisten kotimaanmatkat kesällä 2017, niiden syyt ja alueen suosittelu

Suomalaisten kotimaanmatkat kesällä 2017, niiden syyt ja alueen suosittelu Porvoon seutu Suomalaisten kotimaanmatkat kesällä 2017, niiden syyt ja alueen suosittelu Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy Lokakuu 2018 2 Keskimäärin 4 matkaa kesässä Uusimaa vierailluin maakunta Vastaajat

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot Suomen virallinen tilasto Finlands officiella statistik Official Statistics of Finland Tulot ja kulutus 2015 Kuluttajabarometri: taulukot 2015, syyskuu Kysymyksen saldoluku saadaan vähentämällä vastausvaihtoehtoja

Lisätiedot

Kansalaistutkimus rakentamisen materiaaleista. Rakennustuoteteollisuus RTT ry Luottamuksellinen Marraskuu 2012

Kansalaistutkimus rakentamisen materiaaleista. Rakennustuoteteollisuus RTT ry Luottamuksellinen Marraskuu 2012 Kansalaistutkimus rakentamisen materiaaleista Rakennustuoteteollisuus RTT ry Luottamuksellinen Marraskuu 2012 Tutkimusasetelma Aula Research Oy toteutti suomalaisten parissa kyselytutkimuksen asumisesta

Lisätiedot

Susanna Kähkönen, Rovaniemen ammattikorkeakoulu Sanna Riipinen, Rovaniemen Kehitys Oy MAKUJEN LAPPI -RUOKATAPAHTUMAN OSALLISTUJIEN PALAUTE

Susanna Kähkönen, Rovaniemen ammattikorkeakoulu Sanna Riipinen, Rovaniemen Kehitys Oy MAKUJEN LAPPI -RUOKATAPAHTUMAN OSALLISTUJIEN PALAUTE 1 Susanna Kähkönen, Rovaniemen ammattikorkeakoulu Sanna Riipinen, Rovaniemen Kehitys Oy MAKUJEN LAPPI -RUOKATAPAHTUMAN OSALLISTUJIEN PALAUTE 2 1 JOHDANTO 5.-6.5.1 Rovaniemellä järjestetty MAKUJEN LAPPI

Lisätiedot

MITEN MENEE, UUSI OPISKELIJA?

MITEN MENEE, UUSI OPISKELIJA? MITEN MENEE, UUSI OPISKELIJA? Raportti syksyn 2012 kyselystä Nyyti ry Opiskelijoiden tukikeskus 2 SISÄLLYS 1. JOHDANTO... 3 2. TULOKSET... 4 2.1 Vastaajien taustatiedot... 4 2.2 Asuinpaikan muutos ja uusi

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot SVT Tulot ja kulutus 2011 Inkomst och konsumtion Income and Consumption Kuluttajabarometri: taulukot 2011, marraskuu 60 50 40 30 20 10 0-10 -20-30 -40-50 -60 Kuluttajien luottamusindikaattorin osatekijät

Lisätiedot

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 13.4.2012

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 13.4.2012 Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 13.4.2012 1 Kyselyn toteuttaminen Valmistu töihin! -kyselyn kohderyhmänä olivat ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa opiskelevat nuoret.

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot SVT Tulot ja kulutus 2013 Inkomst och konsumtion Income and Consumption Kuluttajabarometri: taulukot 2013, huhtikuu 40 Kuluttajien odotukset työttömyydestä ja työttömyysasteen vuosimuutos 2000-2013 Saldoluku

Lisätiedot

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille Kysely Europassin käyttäjille Kyselyn tuloksia Kyselyllä haluttiin tietoa Europass-fi nettisivustolla kävijöistä: siitä, miten vastaajat käyttävät Europassia, mitä mieltä he ovat Europassista ja Europassin

Lisätiedot

tässä selvityksessä sitä, että kyselyyn vastannut

tässä selvityksessä sitä, että kyselyyn vastannut Yksityishammaslääkärityövoima lokakuussa 2005 ANJA EEROLA, TAUNO SINISALO Hammaslääkäriliitto selvitti julkisen ja yksityisen sektorin hammaslääkärien työvoimatilanteen lokakuussa 2005 kahdella kyselyllä,

Lisätiedot

Moniammatillinen tiimityön valmennus, Mikkelin ammattikorkeakoulun oppimisympäristössä

Moniammatillinen tiimityön valmennus, Mikkelin ammattikorkeakoulun oppimisympäristössä Moniammatillinen tiimityön valmennus, Mikkelin ammattikorkeakoulun oppimisympäristössä Etelä-Savon RAMPE osahankkeessa toteutettiin moniammatillisen tiimityön valmennusta simulaatio oppimisympäristössä

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot SVT Tulot ja kulutus 2014 Inkomst och konsumtion Income and Consumption Kuluttajabarometri: taulukot 2014, joulukuu Kuluttajien odotukset omasta taloudestaan ja yksityisen kulutuksen vuosimuutos 1995-2014

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot SVT Tulot ja kulutus 2012 Inkomst och konsumtion Income and Consumption Kuluttajabarometri: taulukot 2012, huhtikuu 30 25 20 15 10 5 0-5 -10-15 -20-25 -30 Kuluttajien odotukset taloudesta ja kuluttajien

Lisätiedot

Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)

Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3) Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3) 18.12.2012 Maakunnat (NUTS3) 1.1.2012 Yhteensä 18 (+1) maakuntaa 01 Uusimaa 02 Varsinais-Suomi 04 Satakunta 05 Kanta-Häme 06 Pirkanmaa 07 Päijät-Häme

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Pyydämme sinua jakamaan ajatuksesi ja kokemuksesi. Laita ruksi sopivimpaan vaihtoehtoon tai täytä puuttuva tieto.

Pyydämme sinua jakamaan ajatuksesi ja kokemuksesi. Laita ruksi sopivimpaan vaihtoehtoon tai täytä puuttuva tieto. Kyselylomakkeen palautus 2.6.2003 mennessä osoitteeseen: OAMK/ Hoitotyön osasto/ Salla Seppänen Kuntotie 2 86300 Oulainen TIETOA KOHTI AKTIIVISTA VANHUUTTA KYSELYLOMAKKEESTA Kohti aktiivista vanhuutta

Lisätiedot

Porin kirjaston asiakaskysely 2011

Porin kirjaston asiakaskysely 2011 2011 Porin kirjaston asiakaskysely 2011 Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto 1. Kyselyn toteutus ja osallistujat Porin kaupunginkirjasto on koko 2000-luvun ajan tehnyt vuosittain asiakaskyselyn

Lisätiedot

Väestöennuste 2012 mikä muuttui?

Väestöennuste 2012 mikä muuttui? mikä muuttui? Markus Rapo, Tilastokeskus Rakenteet murroksessa pohjoinen näkökulma 29.11.2012, Oulu Esityksessäni Havaittu väestökehitys Tilastokeskuksen väestöennuste luonne ja tulkinta oletukset (vs.

Lisätiedot

Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2014. vastaanottokohtaiset tulokset

Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2014. vastaanottokohtaiset tulokset Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2014 vastaanottokohtaiset tulokset Yksityisen sektorin työvoimaselvitys loka-marraskuussa 2014 Tutkimus tehtiin yhteistyössä KT Kuntatyönantajien ja sosiaali- ja

Lisätiedot

Maakunnallisen aluemielikuvakartoituksen tulokset

Maakunnallisen aluemielikuvakartoituksen tulokset Maakunnallisen aluemielikuvakartoituksen tulokset Brändiseminaari 7.11.2012 Hotelli Savonia, Kuopio Mielikuvatutkimus, vaihe 1 Tutkimuksen toteutti Innolink Research Oy. Tavoitteena oli selvittää sekä

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2014 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 03/2017 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Iltasanomat.fi mobiilin kävijäprofiili Toukokuu 2013

Iltasanomat.fi mobiilin kävijäprofiili Toukokuu 2013 Iltasanomat.fi mobiilin kävijäprofiili Toukokuu 2013 Tutkimuksen toteutus Iltasanomat.fi mobiilipalvelun profiilitutkimus on toteutettu 21.5 3.6.2013. Tutkimukseen vastasi 300 henkilöä, ja vastausprosentti

Lisätiedot

Palkankorotusten toteutuminen vuonna 2011

Palkankorotusten toteutuminen vuonna 2011 TutkimusYksikön julkaisuja 1/2012 Palkankorotusten toteutuminen vuonna 2011 perälauta suosituin korotusvaihtoehdoista JOHDANTO Metallityöväen Liitto ry ja Teknologiateollisuus ry sopivat lokakuussa 2011

Lisätiedot

Terveyskeskusten hammaslääkäritilanne lokakuussa 2015

Terveyskeskusten hammaslääkäritilanne lokakuussa 2015 Terveyskeskusten hammaslääkäritilanne lokakuussa 2015 Terveyskeskusten hammaslääkäritilanne lokakuussa 2015 Kysely terveyskeskusten johtaville hammaslääkäreille terveyskeskusten hammaslääkärityövoimatilanteesta

Lisätiedot

Toisen asteen ammatillinen koulutus - rahoitusjärjestelmän uudistaminen - opiskelijamäärät. Opetusministeri Kiurun tiedotustilaisuus 27.6.

Toisen asteen ammatillinen koulutus - rahoitusjärjestelmän uudistaminen - opiskelijamäärät. Opetusministeri Kiurun tiedotustilaisuus 27.6. Toisen asteen ammatillinen koulutus - rahoitusjärjestelmän uudistaminen - opiskelijamäärät Opetusministeri Kiurun tiedotustilaisuus 27.6.2013 Ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijamäärien sopeuttaminen

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI, ASUKASTUTKIMUS: OPETUSPALVELUT. Tutkimusraportti 21.12.2011. Mikko Kesä Merja Lehtinen Juuso Heinisuo Anssi Mäkelä

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI, ASUKASTUTKIMUS: OPETUSPALVELUT. Tutkimusraportti 21.12.2011. Mikko Kesä Merja Lehtinen Juuso Heinisuo Anssi Mäkelä HÄMEENLINNAN KAUPUNKI, ASUKASTUTKIMUS: OPETUSPALVELUT Tutkimusraportti 21.12.2011 Mikko Kesä Merja Lehtinen Juuso Heinisuo Anssi Mäkelä TUTKIMUKSESTA YLEENSÄ Tämä on Hämeenlinnan kaupungin strategisen

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Palautekysely CE Hki Pietari 2013 festivaalista 11.-15.2.2013

Palautekysely CE Hki Pietari 2013 festivaalista 11.-15.2.2013 Palautekysely CE Hki Pietari 2013 festivaalista 11.15.2.2013 1. Olen Opiskelija Opettaja tai muuta henkilökuntaa 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 2. Sukupuoli Nainen 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Lisätiedot

Kysely talous- ja velkaneuvojille velkaantumisen taustatekijöistä 2010

Kysely talous- ja velkaneuvojille velkaantumisen taustatekijöistä 2010 1 28.6.2010 Kysely talous- ja velkaneuvojille velkaantumisen taustatekijöistä 2010 Sisällys 1. Selvityksen tarkoitus s. 1 2. Selvityksen toteuttaminen s. 1 3. Selvityksen tulokset s. 2 3.1 Velkaantumisen

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

Kysely tutkijoiden asiantuntijaroolissa saamasta palautteesta. Tulosten käyttö

Kysely tutkijoiden asiantuntijaroolissa saamasta palautteesta. Tulosten käyttö Kysely tutkijoiden asiantuntijaroolissa saamasta palautteesta. Tulosyhteenveto Tulosten käyttö Julkisen esiintymisen määrä ja kanavat Millä tavoin olet itse esiintynyt julkisuudessa asiantuntijaroolissa?

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2015 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

cupore Suomen kulttuuri- ja taideammatit tilastollisessa tarkastelussa 1995 2000 maakunnittain Samu Lagerström

cupore Suomen kulttuuri- ja taideammatit tilastollisessa tarkastelussa 1995 2000 maakunnittain Samu Lagerström cupore Julkaisuja 4 2004 Samu Lagerström Suomen kulttuuri- ja taideammatit tilastollisessa tarkastelussa 1995 2000 maakunnittain cupore KULTTUURIPOLIITTISEN TUTKIMUKSEN EDISTÄMISSÄÄTIÖ Samu Lagerström

Lisätiedot

10.6.2011. Pankkibarometri II/2011 Ulla Halonen

10.6.2011. Pankkibarometri II/2011 Ulla Halonen 10.6.2011 barometri II/2011 Ulla Halonen barometri II/2011 Sisältö Sivu Yhteenveto 2 Kotitaloudet 3 Yritykset 5 Alueelliset tiedot 7 Finanssialan Keskusliitto kysyy barometrin avulla pankinjohtajien käsitystä

Lisätiedot

Kauppakamareiden jäsentyytyväisyyskysely 2016. Yhteenveto 14.6.2016 Pirjo Liukas

Kauppakamareiden jäsentyytyväisyyskysely 2016. Yhteenveto 14.6.2016 Pirjo Liukas Kauppakamareiden jäsentyytyväisyyskysely 2016 Yhteenveto 14.6.2016 Pirjo Liukas Jäsentyytyväisyyskysely 2016 Kohderyhmän muodostivat kauppakamareiden jäsenyhteisöiden yhteyshenkilöt. Kaikki 19 kauppakamaria

Lisätiedot

Asiakaskysely. Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto

Asiakaskysely. Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto 2010 Asiakaskysely Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto 1. Kyselyn toteutus ja osallistujat Porin kaupunginkirjasto tekee joka vuosi asiakaskyselyn, jolla mitataan kirjastopalvelujen laatua

Lisätiedot

VASTAANOTTOKESKUSTEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO

VASTAANOTTOKESKUSTEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO YHTEENVETO 5.9.2013 VASTAANOTTOKESKUSTEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO Taustaa Aikuisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 17 vastaanottokeskuksessa loppukeväällä 2013. Vastaajia

Lisätiedot

Katoavat työpaikat. Pekka Myrskylä

Katoavat työpaikat. Pekka Myrskylä Katoavat työpaikat Pekka Myrskylä 13-14.06.2017 Työpaikkamuutos 1987-2014 1987 % 2014 % Erotus Uudenmaan maakunta 675242 29,1 771293 33,9 96051 14,2 Pohjois-Pohjanmaan maakunt 142326 6,1 155246 6,8 12920

Lisätiedot

Satakunta Lasten ja nuorten maakunta

Satakunta Lasten ja nuorten maakunta Satakunta Lasten ja nuorten maakunta Pertti Rajala Maakuntajohtaja 17.9.2013 1. Tilaisuuden taustat Maakunnassamme tehdään sektoreittain paljon erinomaista työtä lasten ja nuorten hyväksi Uudenlaiset palvelumme

Lisätiedot

Lähiruoka Pirkanmaalla - viljelijäkyselyn tuloksia

Lähiruoka Pirkanmaalla - viljelijäkyselyn tuloksia Lähiruoka Pirkanmaalla - viljelijäkyselyn tuloksia 22.8.2012 Petri Pethman Suomen Gallup Elintarviketieto Oy 1 Maatilojen Kehitysnäkymät 2020 Pirkanmaan lähiruoka Maatilojen kehitysnäkymät 2020 tutkimuksen

Lisätiedot

Rakenteet murroksessa Koulutuksen ennakointi ratkaisevassa asemassa 29.11.2012

Rakenteet murroksessa Koulutuksen ennakointi ratkaisevassa asemassa 29.11.2012 Rakenteet murroksessa Koulutuksen ennakointi ratkaisevassa asemassa 29.11.2012 Tutkimus- ja kehittämispäällikkö Mikko Väisänen, Pohjois-Pohjanmaan liitto 15-vuotiaat vuosina 2008 ja 2020 2 410 1 898-21,3

Lisätiedot

Nuori Yri(äjyys - vaiku(avuuskysely 2014. Kooste kyselyn tuloksista

Nuori Yri(äjyys - vaiku(avuuskysely 2014. Kooste kyselyn tuloksista Nuori Yri(äjyys - vaiku(avuuskysely 2014 Kooste kyselyn tuloksista Tausta;edot 1. Oletko osallistunut Nuori Yri2äjyys ry:n lukuvuoden mi2aiseen NY Vuosi yri2äjänä - ohjelmaan? 78% Kyllä, olen osallistunut.

Lisätiedot

I TAUSTATIEDOT. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti. 1. Sukupuoli 1 mies 2 nainen

I TAUSTATIEDOT. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti. 1. Sukupuoli 1 mies 2 nainen 1 Kyselylomakkeen on laatinut HELA:n tohtorikoulutettava Kirsi-Maria Hytönen (kianhyto@jyu.fi). Apuna on käytetty lähteenä eri yliopistoissa tehtyjä selvityksiä: Hänninen, Kirsi 2005. Turun yliopiston

Lisätiedot

Messututkimus. Rakenna & Remontoi -messut 2012, Myyrmäki-halli Vantaa 27.-29.1.2012

Messututkimus. Rakenna & Remontoi -messut 2012, Myyrmäki-halli Vantaa 27.-29.1.2012 Messututkimus Rakenna & Remontoi -messut 2012, Myyrmäki-halli Vantaa 27.-29.1.2012 Yhteenveto Rakenna & Remontoi -messut 2012, Myyrmäki-halli Vantaa 27.-29.1.2012 Messututkimus sisältö Kokonaiskävijämäärä

Lisätiedot

2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012*

2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012* Palkansaajien työmatkatapaturmat 28-212 (aiemman analyysin päivitys) 16.1.213 TVL/AH Analyysin aineistona on kaikki palkansaajille lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta korvatut työmatkatapaturmat. Vapaaehtoisesti

Lisätiedot

Laittoman ja tullivapaan rajatuonnin vaikutus Itä-Suomen huoltoasemaverkostoon. Pellervon taloustutkimus Paula Horne, Jyri Hietala, Anna-Kaisa Rämö

Laittoman ja tullivapaan rajatuonnin vaikutus Itä-Suomen huoltoasemaverkostoon. Pellervon taloustutkimus Paula Horne, Jyri Hietala, Anna-Kaisa Rämö Laittoman ja tullivapaan rajatuonnin vaikutus Itä-Suomen huoltoasemaverkostoon Pellervon taloustutkimus Paula Horne, Jyri Hietala, Anna-Kaisa Rämö Yleistä selvityksestä Tässä esityksessä kuvataan hankkeen

Lisätiedot

Yksityishenkilöiden velkajärjestelyt lievässä kasvussa tammi joulukuussa 2009

Yksityishenkilöiden velkajärjestelyt lievässä kasvussa tammi joulukuussa 2009 Oikeus 2010 Velkajärjestelyt 2009, 4. vuosineljännes Yksityishenkilöiden velkajärjestelyt lievässä kasvussa tammi joulukuussa 2009 Vuoden 2009 aikana jätettiin käräjäoikeuksiin 2 922 yksityishenkilöiden

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI, ASUKASTUTKIMUS: IKÄIHMISTEN PALVELUT. Tutkimusraportti 21.12.2011. Mikko Kesä Merja Lehtinen. Anssi Mäkelä

HÄMEENLINNAN KAUPUNKI, ASUKASTUTKIMUS: IKÄIHMISTEN PALVELUT. Tutkimusraportti 21.12.2011. Mikko Kesä Merja Lehtinen. Anssi Mäkelä HÄMEENLINNAN KAUPUNKI, ASUKASTUTKIMUS: IKÄIHMISTEN PALVELUT Tutkimusraportti 21.12.2011 Mikko Kesä Merja Lehtinen Juuso Heinisuo Anssi Mäkelä TUTKIMUKSESTA YLEENSÄ Tämä on Hämeenlinnan kaupungin strategisen

Lisätiedot

Nuorten aikuisten osaamisohjelma Ville Heinonen

Nuorten aikuisten osaamisohjelma Ville Heinonen Nuorten aikuisten osaamisohjelma Ville Heinonen Tausta Nuorten yhteiskuntatakuu Erillinen ohjelma 20 29-vuotiaille, vailla toisen asteen tutkintoa oleville Lisärahoitus ammatti- ja erikoisammattitutkintoon

Lisätiedot

Kuluttajabarometri: taulukot

Kuluttajabarometri: taulukot SVT Tulot ja kulutus 2014 Inkomst och konsumtion Income and Consumption Kuluttajabarometri: taulukot 2014, toukokuu Eri laitteiden ja yhteyksien yleisyys kotitalouksissa toukokuussa 2014 Matkapuhelin Televisio

Lisätiedot

Kevään yhteishaku 2016. Turun AMK:n hakijatilastoja

Kevään yhteishaku 2016. Turun AMK:n hakijatilastoja Kevään yhteishaku 2016 Turun AMK:n ilastoja Viestintäpalvelut 19.5.2016 Taustatietoa Tiedot hakijoista perustuvat OPH:n vipunen.fi -palvelussa julkaistuihin tilastoihin. Kevään 2016 yhteishaun osalta tiedot

Lisätiedot

Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden asiakaskysely 2015 ja 2016

Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden asiakaskysely 2015 ja 2016 1 Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden asiakaskysely 2015 ja 2016 Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden asiakaskyselyt toteutettiin vuosien 2015 ja 2016 keväällä. Kyselylomakkeet annettiin sillä hetkellä hoidossa/asiakkaana

Lisätiedot

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008

Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Kirjastoverkkopalvelut Kirjastojen kansallinen asiakaskysely 2008 Yleiset kirjastot Kysely yleisten kirjastojen palveluista 1.1 Maakunta ( Minkä kunnan / kaupunginkirjaston palveluja arvioit ) 1.2 Kirjastot

Lisätiedot

ASIAKASPALAUTE JYTA:n IKÄNEUVOLASTA 2015 75-vuotiaiden terveystarkastuksessa käyneiltä

ASIAKASPALAUTE JYTA:n IKÄNEUVOLASTA 2015 75-vuotiaiden terveystarkastuksessa käyneiltä ASIAKASPALAUTE JYTA:n IKÄNEUVOLASTA 2015 75-vuotiaiden terveystarkastuksessa käyneiltä Yhteenveto: Asiakaskysely tehtiin vuonna 2015 75 -vuotta täyttäneille, jotka kävivät Ikäneuvolan terveystarkastuksessa.

Lisätiedot

Pohjanmaan kauppakamari. Toimiala- ja tilastokatsaus Elokuu 2014

Pohjanmaan kauppakamari. Toimiala- ja tilastokatsaus Elokuu 2014 Pohjanmaan kauppakamari Toimiala- ja tilastokatsaus Elokuu 2014 Tilastoaineiston lähteet: Graafit perustuvat Tilastokeskuksen, ELYkeskuksen ja Pohjanmaan kauppakamarin omaan aineistoon. Toimialarakenne

Lisätiedot

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä.

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä. MTK TERVO-VESANTO JÄSENKYSELY 2009 Yleistä kyselyn toteutuksesta MTK Tervo-Vesanto ry:n jäsenkysely toteutettiin 12.4.-5.5.2009 välisenä aikana. Kysely oli internet-kysely. Kyselystä tiedotettiin jäseniä

Lisätiedot

Suomalaiset kuluttajina Virossa

Suomalaiset kuluttajina Virossa Suomalaiset kuluttajina Virossa - Kuluttajakysely Maaliskuu 2012 Kuluttajille kohdennettu kysely on toteutettu yhdessä Innolink Research Oy:n kanssa 500 Suomalaisten matkailumenot Viroon 2002-2011 Milj.

Lisätiedot

Maakuntakohtaiset ulkomaankauppatilastot Toimiala Online -palvelussa

Maakuntakohtaiset ulkomaankauppatilastot Toimiala Online -palvelussa Maakuntakohtaiset ulkomaankauppatilastot Toimiala Online -palvelussa Tulli Tilastointi Tilastojohtaja Timo Koskimäki Toimiala Online-seminaari 12.10.2011 Sisällys: Ulkomaankauppa maakunnittain tilasto

Lisätiedot

psta Anitta Korkea-aho sosiaalityöntekijä/kehityshankkeen projektipäällikkö

psta Anitta Korkea-aho sosiaalityöntekijä/kehityshankkeen projektipäällikkö Arvoisa vastaanottaja! TOTEUTUNUT ATK-PALVELU VUONNA 2007 TAYS:n Näkökeskus on vuonna 2007 myöntänyt Teille kotona tapahtuvaa tietokoneeseen liittyvää ATK-palvelua (tietokoneen toimitus, -asennus ja/tai

Lisätiedot

Kylvöaikomukset 2010. Vilja-alan yhteistyöryhmä 1.2.2010. Petri Pethman Työnro. 77723. Suomen Gallup Elintarviketieto Oy. ISO 9001 -sertifioitu

Kylvöaikomukset 2010. Vilja-alan yhteistyöryhmä 1.2.2010. Petri Pethman Työnro. 77723. Suomen Gallup Elintarviketieto Oy. ISO 9001 -sertifioitu ISO 9001 -sertifioitu Kylvöaikomukset 2010 Vilja-alan yhteistyöryhmä 1.2.2010 Petri Pethman Työnro. 77723 Johdanto Tutkimus on jatkoa vilja-alan yhteistyöryhmän aiempina vuosina Suomen Gallup Elintarviketieto

Lisätiedot

Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019

Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019 Teemakysely: Kulttuuriviikko 2019 Vastaajien kokonaismäärä: 39 1. Vastaajan ikä alle 20 2 5,13% 20-30 1 2,56% 30-40 5 12,82% 40-50 10 25,64% 50-60 9 23,08% yli 60 12 30,77% 2. Vastaajan sukupuoli nainen

Lisätiedot

Museokäynnit vuonna 2018

Museokäynnit vuonna 2018 Museokäynnit vuonna 2018 Museoiden suosio jatkuu Vuonna 2018 Suomen ammatillisesti hoidetuissa museoissa tilastoitiin yhteensä 7 127 513 museokäyntiä (n = 316), mikä on suurin piirtein saman verran kuin

Lisätiedot

AVOPALVELUJEN ASIAKASPALAUTE

AVOPALVELUJEN ASIAKASPALAUTE AVOPALVELUJEN ASIAKASPALAUTE ORIVEDEN TULOKSET 1 YLEISKATSAUS Asiakaspalautetta kerättiin 24.10. 6.11.2016 2 Yhteensä Orivedeltä noin 450 vastaajaa Suurin osuus vastaanottotoiminnasta Ahkerimpia vastaajia

Lisätiedot

Terveyspalvelujen tulevaisuus Suomessa. Eduskuntavaaliehdokastutkimus

Terveyspalvelujen tulevaisuus Suomessa. Eduskuntavaaliehdokastutkimus Terveyspalvelujen tulevaisuus Suomessa Eduskuntavaaliehdokastutkimus Tutkimuksen taustaa Aula Research Oy toteutti kyselytutkimuksen eduskuntavaaliehdokkaiden parissa koskien terveyspalvelualan tulevaisuutta

Lisätiedot

Häme asumisen, elinkeinojen ja vapaa-ajan maakuntana. Kiinteistöliiton tilaisuus 22.3.2013 Timo Reina

Häme asumisen, elinkeinojen ja vapaa-ajan maakuntana. Kiinteistöliiton tilaisuus 22.3.2013 Timo Reina Häme asumisen, elinkeinojen ja vapaa-ajan maakuntana Kiinteistöliiton tilaisuus 22.3.2013 Timo Reina Häme on yksi Suomen historiallisista maakunnista. Hämeen maakunta sijaitsee keskeisellä paikalla Suomen

Lisätiedot

Yksityisen sektorin työvoimaselvitys hammaslääkärikohtaiset tulokset

Yksityisen sektorin työvoimaselvitys hammaslääkärikohtaiset tulokset Yksityisen sektorin työvoimaselvitys 2017 hammaslääkärikohtaiset tulokset Yksityisen sektorin työvoimaselvitys loka-marraskuussa 2017 Kyselytutkimus kaikille Hammaslääkäriliiton Manner- Suomessa toimiville

Lisätiedot

2 (8) Taulukko 1 Leirien väittämät ja tulokset ESPOON KAUPUNKI 02070 ESPOON KAUPUNKI WWW.ESPOO.FI ESBO STAD 02070 ESBO STAD WWW.ESBO.

2 (8) Taulukko 1 Leirien väittämät ja tulokset ESPOON KAUPUNKI 02070 ESPOON KAUPUNKI WWW.ESPOO.FI ESBO STAD 02070 ESBO STAD WWW.ESBO. Nuorisopalvelut 1 (8) Loma-ajan toiminnan asiakaspalauteraportti 2012 Tässä raportissa selvitetään kesän 2012 loma-ajan toiminnasta kerättyjen asiakaspalautteiden keskeiset tulokset. Loma-ajan toimintojen

Lisätiedot

Lausuntopyyntökysely. Ohjeet:

Lausuntopyyntökysely. Ohjeet: Lausuntopyyntökysely Ohjeet: Sähköisessä kyselylomakkeessa voi liikkua edestakaisin painamalla Edellinen- tai Seuraava - painikkeita. Kysely on mahdollista lähettää vastaamatta kaikkiin kysymyksiin, mutta

Lisätiedot

Taloussanomat ipad profiilitutkimus. Helmikuu 2014

Taloussanomat ipad profiilitutkimus. Helmikuu 2014 Taloussanomat ipad profiilitutkimus Helmikuu 2014 Tutkimuksen toteutus Tutkimus on toteutettu InterQuestin SPOT Internet-tutkimuksella, jossa vastaajat kutsutaan kyselyyn satunnaisotannalla suoraan tutkittavalta

Lisätiedot

Lausuntopyyntökysely. Khall. 18.01.2016 13 liite nro 2. TAUSTATIEDOT. Vastaajatahon virallinen nimi. Padasjoen kunta

Lausuntopyyntökysely. Khall. 18.01.2016 13 liite nro 2. TAUSTATIEDOT. Vastaajatahon virallinen nimi. Padasjoen kunta Lausuntopyyntökysely TAUSTATIEDOT Vastaajatahon virallinen nimi Padasjoen kunta Vastauksen kirjanneen henkilön nimi Kristiina Laakso Vastauksen vastuuhenkilön yhteystiedot kristiina.laakso@padasjoki.fi

Lisätiedot

Marita Uusitalo Sosiaalihuollon ylitarkastaja. Itä-Suomen aluehallintovirasto Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualue

Marita Uusitalo Sosiaalihuollon ylitarkastaja. Itä-Suomen aluehallintovirasto Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualue Marita Uusitalo Sosiaalihuollon ylitarkastaja Itä-Suomen aluehallintovirasto Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualue Itä-Suomen aluehallintovirasto 3.10.2013 1 Lastensuojeluilmoitusten ja lasten

Lisätiedot

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry

Taitajaa taitavammin. Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry Taitajaa taitavammin Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen Skills Finland ry 6. Miten hyvin kilpailulajisi järjestelyt mielestäsi sujuivat? 1=erittäin huonosti 2=huonosti 3=kohtalaisesti 4=hyvin 5=erittäin

Lisätiedot

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8. Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.2014 10:31:45 2014 TULOKSET N=18, vastausprosentti keskimäärin 60,

Lisätiedot

TEK Työttömyystutkimus 2013-2014

TEK Työttömyystutkimus 2013-2014 TEK Työttömyystutkimus 2013-2014 Perustuloksia Arttu Piri Mitä ja miksi? Tutkimuksen fokusalueita: - Työttämien tekkiläisten demografiset taustat - Irtisanomispaketit: - yleisyys ja sisältö - Oman työnhakuosaamisen

Lisätiedot

Hoitoonpääsyn seuranta erikoissairaanhoidossa Psykiatrian alan tilanne 31.8.2010. Psykiatria: sairaanhoitopiirit 31.8.2010 1

Hoitoonpääsyn seuranta erikoissairaanhoidossa Psykiatrian alan tilanne 31.8.2010. Psykiatria: sairaanhoitopiirit 31.8.2010 1 Hoitoonpääsyn seuranta erikoissairaanhoidossa Psykiatrian alan tilanne 31.8.2010 Psykiatria: sairaanhoitopiirit 31.8.2010 1 Aikuis-, nuoriso- ja lastenpsykiatrian erikoisaloilla hoitoa odottaneiden lukumäärä

Lisätiedot

Teema ja strategiset alueet. Yhdessä 2017. Suomi tulevaisuudessa. Suomi nyt. Suomen 100 vuotta. Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät

Teema ja strategiset alueet. Yhdessä 2017. Suomi tulevaisuudessa. Suomi nyt. Suomen 100 vuotta. Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät UUSIMAA Teema ja strategiset alueet Yhdessä 2017 Suomen 100 vuotta Suomi nyt Suomi tulevaisuudessa Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät 2 Monimuotoinen kokonaisuus 3 Hae mukaan Ehdotus juhlavuoden ohjelmaksi.

Lisätiedot