Esylux OFFICIAL PARTNER OF THE DAYLIGHT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esylux OFFICIAL PARTNER OF THE DAYLIGHT"

Transkriptio

1

2

3 asettelu Esylux OFFICIAL PARTNER OF THE DAYLIGHT 3 KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISIÄ VALAISTUSRATKAISUJA designed by Simplicity Valo on sekä tärkeä apuväline että ihmisen energian ja elinvoiman lähde. Näiden tarpeiden ja vaatimusten täyttäminen on ESYLUXille kaikki kaikessa, kun on kyse korkealaatuisen valaistuksen kehittämisestä. Meillä on yli 40 vuoden kokemus valaistusmarkkinoilta. Osaamisemme anturipohjaisen rakennusautomaation alalla sekä saksalaisen tutkimuksen, tuotekehittelyn ja tuotannon hyödyntäminen ovat luoneet pohjan maineellemme kansainvälisesti. Olemme nykyaikaisten valaistusratkaisuiden tarjoaja, jonka valttina on rautainen asiantuntemus. Nykyään laadukkaassa valaisimessa on korkean valonlaadun lisäksi oltava myös mahdollisuus esylux.lighting älykkääseen ohjaukseen. Vasta se tekee valaisimesta todellisen ratkaisun. Kun auringonsäteet eivät riitä, täydennämme niitä tai luomme LED-ratkaisuillamme korvaavan valon. Yhdistämällä parhaan valon-laadun älykkääseen ja energiatehokkaaseen tekniikkaan tuotamme valoa, joka vastaa aina ihmisten tarpeisiin. Yli 100 teollisoikeuden ja patenttien suojaamaa keksintöämme todistavat halustamme luoda uutta. Myös silloin, kun vaatimukset ovat monimutkaisia, luotamme yksinkertaisuuden voimaan. Periaatteemme Simplicity yksinkertaisuus toteutuu kaikessa toiminnassamme ja tuotteissamme. Ratkaisu auttaa ihmistä vain silloin kun se on helposti toteutettavissa ja käytettävissä.

4 tuotesarja prana+ 4 Valon ja muotoilun liitto Prana+ sarja kokonaisratkaisu älykkääseen toimistoon Tilastojen mukaan vietämme lähes 20 vuotta elämästämme työpaikalla. Siellä syntyvät valmiudet, ideat ja arvot, jotka vaikuttavat elämäämme ja vievät meitä eteenpäin. Lyhyesti sanottuna: Tulevaisuus syntyy työpaikalla. Mutta miltä näyttää työpaikan tulevaisuus? Tervetuloa älykkääseen toimistoon! Aikakaudella, jolloin kaiken on tapahduttava aina vain nopeammin, meiltä vaaditaan yhä joustavampaa, tehokkaampaa ja tuottavampaa työntekoa. Sen vuoksi on tärkeää, että työympäristömme täyttää nämä vaatimukset. Yksi vastaus tulevaisuuden vaatimuksiin on älykäs valaistus: uudet tekniikat, jotka luovat täydelliset valaistusolosuhteet kaikissa tilanteissa. Yhdessä uusimman automaatiotekniikan kanssa syntyy älykkään valaistuksen muoto, joka mukautuu täydellisesti käyttäjän ja hänen tehtäviensä mukaan. Se takaa, että työskentelemme tuottavammin ja voimme työskennellessämme hyvin. Lisäksi se parantaa energiatehokkuutta huomattavasti. On aika nähdä työpaikka uudessa valossa. PRANA+-sarja tekee toimistostasi älykkään valaistuksen avulla todellisen nykyajan toimiston!

5 PRANA+ PENDULUM LIGHT PRANA+ OFFICE FLOOR LIGHT 5

6 Muotoilukonsepti Innovatiivinen pienimpään yksityiskohtaan saakka 6 Inspiroivasta ideasta ensimmäiseen luonnokseen, laaditusta konseptista valmiiseen prototyyppiin: mestarillinensuunnittelu, kuten PRANA+-sarjan, kehittäminen vaatii luovuutta, tarkkuutta ja paljon kärsivällisyyttä.

7 Meidän on yksinkertaistettava luomuksiamme, vietävä ne takaisin alkulähteille ja luotava rakenteita siten, kuin luonto niitä luo. 7 Täydellisesti toimiva muoto Arvostetun hampurilaisen Peter Schmidt, Belliero & Zandée -suunnittelutoimiston luomassa ja kehittämässä PRANA+ sarjassa pääosassa ovat luonnolliset rakenteet, puhtaat linjat sekä korkealaatuiset materiaalit. Sarjan muotokieli on sopusoinnussa valaisimen älykkäiden toimintojen sekä puhtaan ja miellyttävän valon kanssa. PRANA+ on ajaton katseenvangitsija, jonka ulkomuoto ei häiritse ja joka sopii täydellisesti lähes minkä tahansa nykyaikaisen toimiston tyyliin.

8 liikuteltava VALAISINPÄÄ HIGHTECH-TUNNISTIN 8 KIRKKAUS SÄÄDETTÄVÄ JALKA (LISÄVARUSTE)

9 ylävalo SUORA VALO 9 TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE -TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen PÄÄLLE/POIS RADIOVERKOTUS Erillisen liitäntäkotelon kautta PRANA+ OFFICE FLOOR LIGHT

10 Käytännöllinen muotoilu Kokonaan valon palveluksessa Esteettiset elementit eivät palvele vain valaisimen kauneutta, vaan niiden on toimittava myös käytössä. Tärkeää on mahdollisimman hyvä muunneltavuus, joka vastaa käyttäjän ja ympäristön tarpeisiin kaikissa tilanteissa. Näin kauneus ja toiminnallisuus sulautuvat yhteen. PRANA+ lattiavalaisimen jalka on erittäin litteä, joten sen voi yhdistää monenlaisiin kirjoituspöytämalleihin. Saatavilla on myös patentoitu irrotettava malli, joka mahdollistaa käytön myös kirjoituspöytien kanssa, joissa on suljetut, lattiaan asti ulottuvat sivuosat. Jalka ja pöytä muodostavat tällöin saumattoman yksikön, jossa valaisimen toiminnot ja ominaisuudet korostuvat ihanteellisesti. Koska työpöytien pöytätasoja on monen pituisia, lattiavalaisimen pää ja runko on valmistettu niin että säätäminen on mahdollista. Käyttäjä voi siirtää valaisinpäätä pystysuunnassa jopa 18 cm tarpeenmukainen valaistus riittää siis kaikkialle. Ratkaiseva tekijä huipputason valaisimissa on myös valaisimen diffuusori. Jos diffuusorissa on häikäisemätön rakenne, valaisin ei häiritse muiden työntekoa. Tämän vuoksi PRANA+ lattiavalaisimeen on kehitetty optiikka, joka täyttää jopa teknisen piirtämisen korkeat vaatimukset. 10 Kaikkiin tilanteisiin sopiva jalka Aina tukeva ja sopiva: vakiomallina (1) tai irrotettavana, patentoituna mallina lattiaan asti ulottuville kirjoituspöydille (2) 1 2

11 Käytännöllinen muotoilu 18 cm:n säätöalue Laaja säätöalue Joustava valaisinpää lyhyille ja pitkille pöytätasoille. 11 Vaativiin työtehtäviin Heijastamaton valo korkealaatuisen optiikan ja optimaalisen valonjaon ansiosta.

12 Valonhallinta Valaisin verkostujana, kumppanina ja johtajana Täydellinen mukavuus, energiatehokkuus ja turvallisuus saavutetaan vain yhdistämällä monipuoliset yksilölliset säätömahdollisuudet ja älykäs valonhallinta. Parhaissa nykyaikaisissa valaistusratkaisuissa älykkyys ja automaatio kulkevat käsikädessä. Jalkalampussa tämän takaa runkoon integroitu hightech-tunnistin. Läsnäolo- ja valoantureidensa avulla se määrittää, milloin keinovaloa tarvitaan ja kuinka paljon aina käyttäjän läsnäolon ja todellisen päivänvalon valon mukaan. Valaisin kuluttaa energiaa vain silloin, kun sitä todella tarvitaan, ja vain sen verran kun on tarpeen. Valaisin on ihmisen todellinen kumppani eikä jätä pulaan silloinkaan, kun kollegat ovat jo poistuneet toimistosta. Radioverkotuksen ja muiden samanlaisten valaisimien kanssa tapahtuvan viestinnän ansiosta huoneen muissa osissa säilyy miellyttävä, himmennetty suunnistusvalo. Se estää erillisen valosaarekkeen muodostumisen ja luo valaistuksen, joka tekee hyvää vielä työpäivän jälkeenkin. Kun viimeinen työntekijä poistuu toimistolta, anturit kytkevät automaattisesti kaikki valot pois päältä. Vaihtelevan valon oikeasta määrästä huolehtii suoran valon lisäksi erillinen ylöspäin suunnattu valo. Käyttäjä voi säätää kummankin valonlähteen kirkkautta yksilöllisesti, jolloin myös valon väri pysyy hallinnassa. Valaisimen Tunable White -toiminto mahdollistaa värilämpötilan portaattoman säädön lämpimän- ja kylmänvalkoisen välillä. Toisin kuin muissa markkinoilla olevissa valoissa kirkkaustaso säilyy, kun väriä muutetaan, eikä haluttu tunnelma tai työnteko ei häiriydy. 12 Älykäs ohjaus Hightech-tunnistimet parantavat mukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Kaksi valonlähdettä yksi valaisin Suora ja epäsuora valo yksilölliseen valaistukseen.

13 Viimeinen sammuttaa valot Parannettu energiatehokkuus ja valaistus verkotettavien antureiden ansiosta. Ei enää koskaan yksin toimistossa Radioverkotettu ohjaus suunnistusvalolle ja paljon muuta. ESIMERKKI RADIOVERKOTUKSESTA: SUUNNISTUSVALO: 10 % 10 % 100% 10 % 10 % 70 % VALO TYÖPAIKALLA: 100 % EPÄSUORAA JA 70 % SUORAA VALOA

14

15 Valonlaatu Mittapuuna päivänvalo Lisämittausalue Mittausalue = 15 väriä > Kylläiset värit PranA+ CRI 89,3 PranA+ CQS 87,4 < DIN-vakiomittausalue = 8 väriä 15 ESYLUX CRI-spektri Mittaustulos PRANA+ ESYLUX CQS-spektri Mittaustulos PRANA+ Korkealuokkainen muotoilu ja älykäs toiminnallisuus eivät koskaan muuta yhtä tosiasiaa: tärkeintä jokaisessa valaistusratkaisussa on aina valon laatu. LED-pohjaisessa valaistuksessa tärkeää ei ole vain LED-komponenttien huolellinen valinta. ESYLUX tutkii kaikki valon kannalta merkittävät ominaisuudet koko kehitysprosessin aikana omassa valaistuslaboratoriossa. Yksi esimerkki lukuisista tehtävistä, joiden parissa insinöörimme työskentelevät on parhaan mahdollisen värintoistoarvon varmistaminen. Koska vähimmäisvaatimukset eivät tyydytä meidän laatuvaatimuksiamme, emme käytä tähän ainoastaan kahdeksaa pakollista, vaan kaikkia CRI-värintoistoindeksin 15 testiväriä. Lisäksi olemme yhtenä ensimmäisistä valmistajista lisänneet värintoiston CQS-mittajärjestelmän (Color Quality Scale) mittausmenetelmiimme. CRI ja CQS takaavat yhdessä sen, että sekä heikkojen että erityisen kylläisten värien toisto pysyy luonnollisena. PRANA+-lattiavalaisin läpäisee molemmat arvot kirkkaasti. Käyttäjä voi luottaa siihen, että ympäristön pinnat ja esineet näkyvät myös värin kannalta oikeassa valossa. Kauniin ja miellyttävän valaistuksen puolesta!

16 Valon vaikutus Valo, joka vaikuttaa Valo vaikuttaa ihmisen tarpeisiin Fysiologiset tarpeet: uni ja terveys + Psykologiset tarpeet: suoja & yksilöllisyys OPTIMOITU VALONLAATU Valon visuaalinen vaikutus parantunut näkökyky ja havainnointi + Valon ei-visuaalinen vaikutus parantunut tarkkaavaisuus ja hyvinvointi VALON VAIKUTUS PARANNETTU 16 Sosiokulttuuriset vaikutukset elinvoimaisuuden lisääntyminen ja päivittäisen viestinnän parantuminen + Taloudelliset vaikutukset vähemmän virheitä ja enemmän suorituskykyä Elämää valosta Valo on elämän energiana ja sillä on positiivinen vaikutus ihmiseen ja hänen ympäristöönsä. Nämä vaikutukset voivat parantaa arkea ja edistää laajalle ulottuvia sosiokulttuurisia ja taloudellisia vaikutuksia. Valo kiehtoo ja rikastaa ihmiselämää. Vain sen ansiosta pystymme näkemään värejä, katselemaan elokuvia ja maalaamaan kuvia. Valo luo varjoja ja antaa meille selkeän kuvan maailman kauneudesta. Se helpottaa suunnistamista ja antaa meille suojan ja turvallisuuden tunteen. Valo ei ole ihmisen elämän eliksiiri pelkästään visuaalisten seikkojen vuoksi, vaan sen vaikutus ulottuu paljon laajemmalle. Useat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että ihmiselle paras valo mukautuu dynaamisesti auringon kiertoon. Luonnollinen päivänvalo vaikuttaa nimittäin biologisesti positiivisella tavalla. Yksi käsite kuvaa tätä vaatimusta paremmin kuin mikään muu: ihmiskeskeinen valaistus sisävalaistuksen johtava periaate. Valaistusratkaisu, joka noudattaa tätä periaatetta, tuo palan aurinkoa sisätiloihin. Valaistus yhdistää suoran valon laaja-alaiseen valoon ja valon väri ja kirkkaus dynaamisestimuuttuvat päivän aikana. Sen ansiosta ihmisen hormonijärjestelmä saa kaikkina kellonaikoina ihanteellisen valon. Valaistus parantaa virkeyttä, hyvinvointia ja keskittymiskykyä sekä edistää terveyttä tukemalla biologista rytmiä. Ihminen herää aamulla päivään hyvin ja on tuotteliaampi kuin koskaan. Toisaalta valo valmistaa illalla rentouttavaan uneen, joka vahvistaa ihmistä seuraavan päivän vaatimuksiin.

17 Valon vaikutus tehokas työskentely, LAADUKAS UNI Enint. LAADUKAS UNI Väh. klo 6 klo 12 klo 18 klo 24 Esimerkki virkeyden jakaantumisesta: SymbiLogic -tekniikka Esimerkki elinvoimaisuuden jakaantumisesta: perinteinen valaistus* Esimerkki melatoniinin tuotannosta: SymbiLogic -tekniikka Esimerkki melatoniinin tuotannosta: perinteinen valaistus* *Oletusarvot standardin DIN SPEC suunnittelusuosituksen mukaan laskettuna 17 Biologisesti vaikuttava valo energiatehokkaassa muodossa SymbiLogic parantaa elämänlaatua toimistossa tuottamalla oikean valon oikeaan aikaan. Kirkas valo, jossa on suuri sinisen valon osuus, vähentää kehon omaa melatoniinin tuotantoa päivän aikana, tekee ihmisestä elinvoimaisen ja keskittymiskykyisen sekä edistää samalla hyvää yöunta. Luonnollisen päivänvalon energiatehokkaasta käytöstä huolehtii integroitu hightech-anturi. Haluamme parantaa ihmisen elämänlaatua dynaamisella valon avulla myös työpaikalla. Sen vuoksi olemme kehittäneet oman tekniikan ja lisänneet sen PRANA+ lattiavalaisimeen: se on nimeltään SymbiLogic-tekniikka. Sen takaa, että valaistuksella on biologisesti positiivinen vaikutus toimiston arkeen. Hightechanturien avulla se huolehtii myös energiatehokkuudesta, sillä se hyödyntää dynaamisessa valaistuksessa myös sisään tulevaa aitoa päivänvaloa. Näin syntyy erityinen symbioosi: Ihminen hyötyy luonnosta simuloimalla sisätiloissa luonnonmukaista, ihmiselle edullista valoa. Luonto puolestaan hyötyy luonnonvaroja säästävästä, kestävästä käytöstä. SymbiLogic-tekniikka edistää ihmisen ja luonnon tasapainoista suhdetta ja tuottaa käyttäjälle parasta valoa kaikkina aikoina. Se edustaa vaikuttavalla tavalla asiantuntemusta, jonka takaa vuosikymmenien kokemuksemme elektroniikan ja automaation alalla. Se on erinomainen todiste siitä, että valo voi olla paljon enemmän kuin valaistusta.

18 Kun kaikki laadukkaan valaistusratkaisun osat täydentävät toisiaan, niiden toiminta on sovitettu yhteen ja ne on liitetty toisiinsa taitavasti, lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Muotoilu, älykkäät toiminnot ja valon laatu sulautuvat yhteen täydelliseksi ja tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuudeksi, joka inspiroi. Joka päästää mielikuvituksen valloilleen. Joka henkii täydellistä harmoniaa. Tällainen on PranA+.

19 Ensimmäinen valaisin, jossa kaikki on yhtä

20 Käyttö ja yksilöllinen valo Roomaan napin painalluksella 20 Kattava ja selkeä Verkkosovelluksen lukuisat säätövaihtoehdot mahdollistavat säätämisen täysin henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Verkkosovellus tablet-laitteelle, tietokoneelle ja älypuhelimelle Digitaalinen viestintä takaa miellyttävän käytön. Tämä on ollut helppokäyttöisten laitteiden avaintekijä jo pitkään. Siksi haluamme mahdollistaa sen myös PRANA+ lattiavalaisimessa. Valaisinta voi ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella valaisimen rungossa olevan intuitiivisen säätimen lisäksi. Ohjattavien parametrien runsaus vastaa täysin PRANA+-valaisimen korkeita vaatimuksia. Käyttäjä voi säätää PRANA+-valaisimen tarkalleen omien tarpeidensa mukaan olipa sitten kyse kirkkaudesta tai valon väristä, suorasta tai epäsuorasta valosta. Tähän sisältyy henkilökohtaisten valaistustilojen tallennus samoin kuin läsnäoloautomaation hienosäätö sekä tarpeiden mukainen verkkomääritys. Ainutlaatuisin yksityiskohta kuitenkin erityinen Licht-Feature-

21 Käyttö ja yksilöllinen valo 21 Auringonvaloa toiveiden mukaan Mukauta dynaaminen päivärytmi helposti maailman eri metropolien valo-olosuhteisiin SymbiLogic-tekniikan avulla. TUKHOLMA New York Dubai Rio ominaisuus, joka voidaan säätää ohjelmistomme avulla omien toiveiden mukaan. Ominaisuudella on geofysikaalinen tausta: auringon valo ei muutu päivän aikana pelkästään dynaamisesti, vaan väri ja kirkkaus vaihtelevat maailman eri puolilla eri tavoin. Eri leveysastella on erilainen valo. Siksi olemme ohjelmoineet PRANA+-valaisimeen eri suurkaupunkien valaistusolot, jotka voidaan hakea verkkosovelluksen avulla. Päätät itse, minne valomatkasi suuntautuu: New Yorkin 5th Avenuelle? Turun saaristoon? Vai haluatko nauttia cappuccinon ikuisessa kaupungissa Tiber-joen varrella?

22 22 Kauneus periytyy Prana+ sarjan RIPUSTUSVALAISIN Jo ensisilmäys paljastaa sen perheen jäseneksi. PRANA+ ripustusvalaisin täydentää sarjan lattiavalaisimia täydellisesti ja tekee valaistuksesta harmonisen kokonaisuuden kaikissa toimistoissa. Kuten koko sarja, ripustusvalaisin on ajattoman kevyt ja tyylikäs. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen valonlaatu on korkea. Lisäksi se vakuuttaa yksityiskohdillaan: liitäntäjohto sulautuu näkymättömästi ripustukseen eikä häiritse valaisimen puhtaita linjoja. DALI-yhteensopivuuden ansiosta se voidaan yhdistää digitaalisiin ympäristöihin, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen ja täydellisen valaistuksen. Myös ripustusvalaisimesta on tarjolla malleja, joissa on epäsuora ylävalo ja Tunable White -toiminto. Ne luovat parhaat edellytykset ohjaukselle, joka hyödyntää SymbiLogic-tekniikkaa.

23 PRANA+ PENDULUM LIGHT 23

24

25

26 Tekniset tiedot 26 Värilämpötila K K Tunable White K Tehontarve 30 W 60 W 30 W 60 W 30 W 60 W Valovirta 2900 lm 5100 lm 3000 lm 5500 lm 3140 lm 5790 lm Valotuotto 97 lm/w 85 lm/w 100 lm/w 92 lm/w 105 lm/w 97 lm/w Verkkojännite 230 V 230 V 230 V 230 V 230 V 230 V Värintoistoindeksi (CRI) >80 >80 >80 >80 >85 >85 CQS >80 >80 >80 >80 >85 >85 UGR Järjestelmän käyttöikä Mitat (mm) h L80B (K) 300 (L) 1200 (P) h L80B (K) 300 (L) 1200 (P) h L80B (K) 300 (L) 1200 (P) h L80B (K) 300 (L) 1200 (P) h L80B (K) 300 (L) 1200 (P) h L80B (K) 300 (L) 1200 (P) Liitäntä DALI DALI DALI DALI DALI DALI Käyttö: DALI-verkotuksen tai DALI Tune Interface -liitännän (painike) avulla.

27 Tekniset tiedot Värilämpötila Tehontarve Valovirta Valotuotto Verkkojännite Värintoistoindeksi (CRI) Tunable White K 110 W lm 104 lm/w V >85 CQS >85 UGR Järjestelmän käyttöikä Läsnäoloilmaisin Mitat (mm) h L80B10 Kyllä 2000 (K) 310 (L) 510 (P) Käyttö: kosketuspaneelin tai verkkosovelluksen avulla (tietokone, tablet-laite, älypuhelin) 27

28 Tuotteen yleiskuva NÄYTTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ ERI TYYLEISSÄ Valmistamme lattiavalasimia ja ripustusvalaisimia erilaisilla pinnoilla, jotta ne sopivat käyttökohteeseen täydellisesti myös värinsä puolesta. Anodisoitu musta, valkoinen jauhepinnoitus tai kromattu jokaiseen sisustustyyliin löytyy sopiva malli. 28 Kromi Anodisoitu musta Valkoinen jauhepinnoitettu Tuotevaihtoehdot Tilaus-nro EV Snro Office Floor Light 110 W I Tunable White I vakiojalusta I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Office Floor Light 110 W I Tunable White I irrotettava jalusta I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Office Floor Light 110 W I Tunable White I vakiojalusta I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Office Floor Light 110 W I Tunable White I irrotettava jalusta I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Office Floor Light 110 W I Tunable White I vakiojalusta I kromi Tilaus-nro EV Snro Office Floor Light 110 W I Tunable White I irrotettava jalusta I kromi

29 Tuotteen yleiskuva 29 Kromi Anodisoitu musta Valkoinen jauhepinnoitettu Tuotevaihtoehdot Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I 3000 K I Down I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I 3000 K I Down I eloksoitu musta Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I 3000 K I Down I kromi Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I 4000 K I Down I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I 4000 K I Down I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I 4000 K I Down I kromi Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I Tunable White I Down I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I Tunable White I Down I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 30 W I Tunable White I Down I kromi Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I 3000 K I Up / Down I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I 3000 K I Up / Down I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I 3000 K I Up / Down I kromi Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I 4000 K I Up / Down I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I 4000 K I Up / Down I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I 4000 K I Up / Down I kromi Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I Tunable White I Up / Down I valkoinen jauhepinnoitettu Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I Tunable White I Up / Down I anodisoitu musta Tilaus-nro EV Snro Pendulum Light 60 W I Tunable White I Up / Down I kromi

30 Uutuudet sisävalaistus LISÄÄ älykkäitä valaistusratkaisuja lähes kaikkiin YMPÄRISTÖIHIN High-end ratkaisuista kustannustehokkaisiin tuotteisiin: ESYLUXin uusi sisävalaistuksen tuotevalikoima tarjoaa PRANA+ valaisimien ohella laajan valikoiman tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Huipputason laboratoriotestattu valonlaatu on aina taattu. Lisäksi jopa kaikkein edullisimmat ratkaisut mahdollistavat älykkään ohjauksen parhaiten DALI-järjestelmällä V HVAC 230 V DALI 48 V (RJ45) 48 V (RJ45) Helppo asennus ja dynaaminen valo tavallisessa toimistossa ALICE QUADRO-SARJAT Valaisinvalikoimamme kirkkain tähti on PRANA+ sarjan ohella ALICE Quadro-valaisinsarja. Nämä valaisinsarjat ovat sarjajärjestelmäratkaisuja, jonka voi asentaa erittäin nopeasti ja jota voi tarvittaessa laajentaa kattavasti. Sisäänrakennetut hightech-anturit takaavat näissäkin tuotteissa optimaalisen, yksilöllisesti säädetyn ja erittäin energiatehokkaan valon. Toisaalta jokaista valaisinta on mahdollista säätää myös erikseen ESYLUX Light Control -valonhallinnan avulla. Sarjassa on saatavissa eri värilämpötiloja ja optiikoita. Jos tämäkään ei täytä vaatimuksiasi, voit turvautua korkeimpaan varustelutasoomme, jossa mukana on Tunable White -toiminto ja SymbiLogic-tekniikka.

31 Uutuudet sisävalaistus Crystal Milky Prismatic MONIKÄYTTÖINEN JA MUUNNELTAVA VALAISTUS USEISIIN KOHTEISIIN - ALICE JA CLARA SARJAN PANEELIVALAISIMET Upotettavissa valaisimissa on eroja havainnollistamme tämän sarjoillamme ALICE ja CLARA. Molemmat vakuuttavat korkealla valonlaadullaan ja energiatehokkuudellaan. Lisäksi erilaisten optiikkatyyppien valikoima takaa heijastamattoman valaistuksen kaikissa käyttökohteissa ja kummankin sarjan erilaiset pintavaihtoehdot tarjoavat ulkomuodoltaan erilaisia vaihtoehtoja. Käytettävissä ovat kaikki nykyiset käyttötekniikat: yksinkertaisesta kytkentäkäytöstä 1-10 voltin himmennykseen ja digitaaliseen DALI-verkotukseen asti. Näin järjestelmä on erittäin joustava ja samalla valinnaiset Linect-pistoliitännät takaavat aina helpon asennuksen. 31 Itsenäisesti tai täydentävänä ratkaisuna ELSA-ALASVALOT yksilölliseen valaistukseen Alasvalot ovat olleet jo pitkään klassisia sisävalaisimia. ELSAvalaisimemme vastaa lukuisien malliensa avulla mitä erilaisimpiin vaatimuksiin. Siksi valikoimaamme kuuluu eri käyttötekniikoita tukevia tuotteita: Yksinkertaisen kytkentälaitteen tai 1-10 voltin himmentimen lisäksi ELSA-sarjan tuotteet ja erilaiset esikytkentälaitteet voidaan integroida suoraan DALIverkkoon. Mahdollisimman yksilöllistä valaistusta kaipaava saa näin erittäin joustavan ohjauksen ja hyötyy lisäksi korkealaatuisesta valon väristä.

32 ULKOvalaistuksen uutuudet 32 ALVA, seinä-, katto- ja talonumerovalaisimet ALVA Up-/Downlight - kohdevalaisimet ALVA-pollarivalaisimet Yksilölliset ratkaisut ulkoalueelle ALVA-sarja Myös rakennusten ulkovalaistukseen kaivataan yhä useammin älykästä valonhallintaa. Näin voidaan toteuttaa ratkaisuja, jotka eivät vain luo kaunista valoa sisäänkäynteihin, julkisivuille ja kulkureiteille, vaan mahdollistavat lisäksi yksilöllisen, tarpeisiin perustuvan valaistuksen luomisen. Uusin esimerkkimme tästä on ALVA-sarja. Siihen kuuluu pollarivalaisin, jossa on mahdollisuus DALI-verkotukseen sekä liike- ja valoantureiden liittämiseen. Sekä talonumerovalaisin, jossa on valinnainen liiketunnistin ja painiketulo ja jota voidaan käyttää ilman numeroa seinä- tai kattovalaisimena. Sarjan täydentävät Up-/Downlight-kohdevalaisimet, jotka suunnattujen valonsäteiden ja kahden sisällytetyn valokranssin ansiosta antavat kaikille ulkoseinille uutta hohtoa ja erityisen luonteen. Koko sarjan pitkäikäisyys on myös taattu korkealaatuisten LED-komponenttien, tukevan ja tiiviin alumiinikotelon sekä korkealaatuisen antigraffitipinnoituksen ansiosta.

33 Palvelu Hyvä suunnittelu on puoli konseptia 33 Kaikki digitaaliseen suunnitteluun Mikään ei tee kylmistä numeroista niin selkeitä kuin 3D-visualisointi: ESYLUX-kattovalaisimet suunnitteluohjelmiston virtuaalisessa huoneessa. light simulation tools Oikeat tiedot oikeaan aikaan ehdoton vaatimus, jotta suunnittelu sujuu helposti ja miellyttävästi. Tämän vuoksi ESYLUX tekee tiivistä yhteistyötä DIALuxin ja Reluxin kanssa, jotka ovat johtavia valaistussuunnittelun ohjelmistojen tarjoajia. Lataa niiden verkkosivustoilta ajantasainen ESYLUX-liitännäinen ja löydät nopeasti ja helposti sopivan valaistusratkaisun projektiisi. Lisäksi se voidaan helposti yhdistää kulloiseenkin ohjelmistoon ilman lisäkustannuksia ja tarvittaessa myös 3D-muodossa! Vaihtoehtoisesti tarjoamme omalla kotisivullamme liitännäisiä, jotka sisältävät valonjakokäyrät ja kaikki muut tärkeät tiedot valaisimistamme. Lataukset suunnittelijoille osoitteesta esylux.com

34 Palvelu Palvelu, joka ON KANNATTAVAA Vaikka tuoteratkaisu on suunniteltu hyvin, asiakkaalla on aina kysyttävää. Hyvä, helposti saavutettavissa oleva palvelu kuuluu siksi olennaisesti toimintaamme ja on kiinteä osa pyrkimyksessämme kohti yksinkertaisuutta. Tekninen tukemme on asiakkaiden käytettävissä jo suunnittelun alkuvaiheessa: optimaalisen tuotteen valinnasta asiantuntevaan tukeen sijoittelussa ja toiminnan suunnittelussa. Lisäksi puhelinpalvelumme tarjoaa nopeita ja asiantuntevia neuvoja. Myös verkkosivustollamme on saatavilla runsaasti lisä- ja taustatietoja. ESYLUX AKATEMIA SUUNNITTELU JA PROJEKTITUKI TEKNINEN TUKI 34 Asiakkaidemme tiedot ja osaaminen ovat meille erittäin tärkeitä. Jos kyse on konkreettisen kohteen valmistelusta, avustamme tarvittaessa alusta alkaen. Jos kysymykset on ratkaistava heti ja henkilökohtaisesti, meidät on helppo tavoittaa. Siksi ESYLUX Academy tarjoaa suunnittelijoille, pienyrittäjille ja suuryritysten työntekijöille säännöllisesti mahdollisuuden kattavaan jatkokoulutukseen tarvittaessa sopimuksen mukaan. Koulutuksessa käsitellään perusteita, normeja, ajankohtaisia trendejä ja uusia ratkaisuja, jotka koskevat tarpeeseen perustuvan ohjauksen suunnittelua ja kehittämistä. Tarjoamme nykyaikaiseen opiskeluun myös verkkoseminaareja, jotka voi suorittaa helposti ja maksutta omalla tietokoneella! Projektintuki osastomme on asiakkaiden käytettävissä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Se auttaa oikean tuotteen valinnassa sekä oikeassa sijoittelussa ja optimaalisessa toiminnan suunnittelussa. He auttavat myös tunnistamaan olemassa olevat mahdollisuudet ja hyödyntämään niitä energiatehokkuuteen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi verkkosivustollamme on paljon käytännöllisiä työkaluja, esimerkiksi energiansäästölaskuri. Erityisesti valaistussuunnittelua varten voit myös milloin tahansa ladata ESYLUXin DIALux- ja Relux-liitännäiset johtavilta valaistussuunnittelun ohjelmistojen tarjoajilta. Teknisen palvelupuhelimen kautta tavoitat omat asiantuntijamme ilman lisäkustannuksia. Koskeepa kysymyksesi teknisiä ominaisuuksia tai asennusta, saat päteviä ensikäden tietoja asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti. Puhelinnumeromme on tämän esitteen takasivulla.

35 Palvelu Laajennettu valmistajan takuu SÄHKÖINEN MATERIAALI SITOUTUMINEN ENERGIATEHOKKUUTEEN 35 Laatu on usein vain tyhjä lupaus. Me sitä vastoin sitoudumme siihen. Tiedot ovat arvokkaita, jos ne löytyvät helposti ja niiden käyttäminen on yksinkertaista. Energiatehokkuusratkaisujen asiantuntijana sitoudumme yhdessä muiden kanssa kestäviin rakennuksiin. Myös takuun suhteen lailliset määräykset ovat meille vain vähimmäisvaatimus. Koska välitämme asiakkaistamme ja uskomme saksalaiseen insinööritaitoon, tarjoamme lukuisille tuotteille viiden vuoden laajennetun valmistajan takuun. Sen edellytyksenä on rekisteröityminen verkkolomakkeemme kautta. Näin saat kaksinkertaisen varmuuden siitä, että ESYLUX-tuoteratkaisu on todellinen sijoitus kestävyyteen. Jotta pääsisit aina helposti käsiksi tarvittaviin tietoihin mobiililaitteilla, esittelemme kaikki tuotteitamme ja tekniikoitamme koskevat tiedot ESYLUX-verkkosivustolla kattavasti ja kaikille päätelaitteille sopivalla tavalla (reagoiva verkkosivujen suunnittelu). Erityiset asiakirjat, kuten käyttöohjeet, tietolehdet jne. ovat suoraan kyseisen tuotteen kohdalla. Palvelu-osiossa on tarjolla lisäksi lukuisia täydentäviä julkaisuja, kuten esitteitä ja videoita. ESYLUX on jäsen rakennusten energiatehokkuusliitossa (geea), joka on Saksan energiaviraston (dena) aloitteesta syntynyt monialainen liitto. Rakennusten kestävyyden merkityksen lisäämiseksi sertifioitujen Green Buildings - rakennusten muodossa sitoudumme saksalaisessa yhteiskunnassa kestävään rakentamiseen. Näin pysyt aina ajan tasalla myös ollessasi liikkeellä!

36 prana.lighting ESYLUX Suomi Oy Äyritie 12 B Vantaa Suomi t: +358 (0) f: +358 (0) info@esylux.fi ZPEX /15 0,5 DF

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

LED-ULKOVALAISIMET FI ALVA-SARJA LED-ULKOVALAISIMET ALVA-SARJA

LED-ULKOVALAISIMET FI ALVA-SARJA LED-ULKOVALAISIMET ALVA-SARJA LEDULKOVALAISIMET FI ALVASARJA LEDULKOVALAISIMET ALVASARJA ALVA Kestävä alumiinikotelo ja sen graffiteja hylkivä jauhepinnoitus suojaavat kaikkia sarjan valaisimia. Pollarivalaisimien DALIverkotus ja liikeilmaisintoiminto

Lisätiedot

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 18. maaliskuuta 2018 Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka ESYLUX Light Control ELC on ESYLUXin kehittämä ohjaustekniikka

Lisätiedot

Piirrä oma valolinjasi

Piirrä oma valolinjasi Freedom Valo on yksi arkkitehtuurin peruselementtejä. Ilman valoa tilan linjat ja yhteydet katoavat. Päivänvalo on suunnittelun itsestään selvä lähtökohta, ja keinovalo jatkaa siitä mihin luonnonvalo

Lisätiedot

PRANA+ ON ESY, SILLÄ SE YHDISTÄÄ ÄLYKKÄÄSTI MUOTOILUN JA VALAISTUKSEN

PRANA+ ON ESY, SILLÄ SE YHDISTÄÄ ÄLYKKÄÄSTI MUOTOILUN JA VALAISTUKSEN TOIMISTOVALAISIMET FI PRANA+-SARJA PRANA+ ON ESY, SILLÄ SE YHDISTÄÄ ÄLYKKÄÄSTI MUOTOILUN JA VALAISTUKSEN ÄLYKKÄÄT VALAISTUS- JA AUTOMAATIORATKAISUT TOIMISTOIHIN VALON JA MUOTOILUN LIITTO PRANA+ SARJA KOKONAISRATKAISU

Lisätiedot

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg, 19. marraskuu 2018 50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia Vuoden 2018 lopussa juhlitaan kahta ESYLUXin historiassa merkittävää päivää. Perustaja Peter Kremser muistelee yrityksen

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

LÄSNÄOLO- JA LIIKEILMAISIMET FIN KNX LÄSNÄOLO- JA LIIKEILMAISIMET KNX

LÄSNÄOLO- JA LIIKEILMAISIMET FIN KNX LÄSNÄOLO- JA LIIKEILMAISIMET KNX LÄSNÄOLO- JA LIIKEILMAISIMET FIN KNX LÄSNÄOLO- JA LIIKEILMAISIMET KNX TARKAT AISTIT KNX-VÄYLÄSSÄ JATKUVASTI KASVAVA TARVE JA KIINNOSTUS ENERGIATEHOKKUUTTA JA KÄYTTÖ- KUSTANNUSTEN OPTIMOINTIA KOHTAAN TEKEE

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Esittelemme älykkäitä automaatio- ja valaistusratkaisujamme uudella tavalla: ESYLUXin verkkosivut ovat uudistuneet

Esittelemme älykkäitä automaatio- ja valaistusratkaisujamme uudella tavalla: ESYLUXin verkkosivut ovat uudistuneet LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg, 15. helmikuuta 2018 Esittelemme älykkäitä automaatio- ja valaistusratkaisujamme uudella tavalla: ESYLUXin verkkosivut ovat uudistuneet ESYLUX esitteli vuodenvaihteessa uusitun

Lisätiedot

Ahontie 8, NIITTYLAHTI 1 16

Ahontie 8, NIITTYLAHTI 1 16 AWADA - ohjausjärjestelmä sisältää ohjelmistot ja laitteistot, ohjelmointipalvelut ja asennuksen. Järjestelmä tarjoaa joustavan manuaalisen ja automaattisen valaistuksen ohjauksen ja valvonnan. Ratkaisulla

Lisätiedot

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen Munkegaard LED Design: Arne Jacobsen Munkegaard Munkegaard suunniteltiin ja kehitettiin vuonna 1955 kuuluisaa tanskalaista Munkegårdin koulua varten. Sen jälkeen se on levinnyt kaikkialle maailmaan niin

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS T E K N I S E T T I E D O T PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW PRO Flow on näyttävä: Linjakas ja kompakti PRO Flow sopii kaikenlaisiin ympäristöihin kaduilta piha-alueille ja puistoihin. Puhdas skandinaavinen

Lisätiedot

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat XSolar Ei sähkökuluja. Ei sähköliitäntää. Edelläkävijän tekniikkaa. Maailman energiatehokkaimmat aurinkokennovalaisimet. L-S-valaisimen LED-valojärjestelmä

Lisätiedot

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin 2 Schüco Aurinkosähköä Schücon kanssa Aurinkosähköä Schüco kanssa verkkoon kytketyille ja verkosta riippumattomille järjestelmille Verkkoon

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus Tunable White Henkilökohtainen valaistus Ihmiskeskeinen valaistus Valaistus joka keskittyy tarpeisiisi Valo vaikuttaa siihen mitä tunnemme ja miten toimimme. Valolla on myös suuri vaikutus tunteisiimme

Lisätiedot

Uusi monitoimilaite asennukseen: ESYLUX ESY-Pen

Uusi monitoimilaite asennukseen: ESYLUX ESY-Pen LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 15. helmikuuta 2018 Uusi monitoimilaite asennukseen: ESYLUX ESY-Pen ESYLUX ESY-Pen on kätevä ja helppokäyttöinen monitoimilaite käyttöönottoa, kauko-ohjausta, valomittausta

Lisätiedot

FL LED MUUNNELTAVUUTTA TEHOKKUUTTA TOIMINNALLISUUTTA. SPITTLER on yritys Perfomance in Lighting S.p.A. konsernissa. www.performanceinlighting.

FL LED MUUNNELTAVUUTTA TEHOKKUUTTA TOIMINNALLISUUTTA. SPITTLER on yritys Perfomance in Lighting S.p.A. konsernissa. www.performanceinlighting. FL LED MUUNNELTAVUUTTA TEHOKKUUTTA TOIMINNALLISUUTTA SPITTLER on yritys Perfomance in Lighting S.p.A. konsernissa. www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com FL LED Sisällys Tuoteperhe

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI VUODESTA 1922 LÄHTIEN 2 LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LVI on erittäin arvostettu tuotemerkki

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA YMPÄRISTÖSSÄ

VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA YMPÄRISTÖSSÄ VALAISTUS- JA SÄHKÖSUUNNITTELU Ky VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA YMPÄRISTÖSSÄ 1 VALAISTUS- JA SÄHKÖSUUNNITTELU Ky VALAISTUSSUUNNITTELUN RESTORATIIVISET VAIKUTUKSET RAKENNETUSSA

Lisätiedot

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

LINEAR S LINEAR SR LINEAR P LINEAR M LINEAR L LINEAR-VALAISIMET ENERGIATEHOKAS VALINTA JOKA KOHTEESEEN

LINEAR S LINEAR SR LINEAR P LINEAR M LINEAR L LINEAR-VALAISIMET ENERGIATEHOKAS VALINTA JOKA KOHTEESEEN LINER S LINER SR LINER P LINER M LINER L LINER-VLISIMET ENERGITEHOKS VLINT JOK KOHTEESEEN SNEP-valaistus TYYLIKÄS. ÄLYKÄS. VLOVOIMINEN. SNEP-valaistusjärjestelmä on kokonaisedullinen, tyylikäs, energiatehokas

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO VALAISIN UUTTA! Pro-valaisinsarja sopii muotoilultaan julkisiin rakennuksiin ja koteihin, sekä korkeisiin että mataliin tiloihin. Sarja koostuu erikokoisista riippuvalaisimista, uppovalaisimista sekä katto-

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Giotto LED 26/01/2018

Giotto LED 26/01/2018 Giotto LED Giotto -sarjan tekniikka on uudistunut. Pelkistetty muotokieli ja erityisen jämäkkä IK10-runkorakenne on säilytetty uudistuksessa muuttumattomana. Giotossa yhdistyy laatu erinomaiseen valo-

Lisätiedot

Belled Oy. Valaisinkuvasto. Aito ja alkuperäinen

Belled Oy. Valaisinkuvasto. Aito ja alkuperäinen Valaisinkuvasto 2019 Aito ja alkuperäinen Meistä ja yhteistyökumppaneistamme Belled on perustettu auttamaan yrityksiä säästämään kustannuksia. Me Belledissä haluamme omalta osaltamme vähentää energian

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

SISÄLTÖ UUTUUDET 03 2015 SL713 LED SL764 LED SL789 LED. FL LED RECtanGULAR DLSB LED SL740SL LED SL789

SISÄLTÖ UUTUUDET 03 2015 SL713 LED SL764 LED SL789 LED. FL LED RECtanGULAR DLSB LED SL740SL LED SL789 UUTUUDET 3 2015 SPITTLER 2 SISÄLTÖ UUTUUDET 03 2015 SL624 LED 08 SL650 LED 11 SL713 LED 22 14 17 SL764 LED 23 28 30 SL789 LED 32 FL LED RECtanGULAR 38 41 44 50 DLSB LED WL260 LED WL270 LED SL740SL LED

Lisätiedot

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia.

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia. Tuotetiedot Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristön lämpötila [ C] Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus Häikäisysuoja / optiikka Asennustapa I IP44/IP65

Lisätiedot

92% Hyvin suunniteltu valaistus on keskeinen osa asiakaskokemusta. asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.

92% Hyvin suunniteltu valaistus on keskeinen osa asiakaskokemusta. asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä. SOVELLUSOHJE KAUPPA Hyvin suunniteltu valaistus on keskeinen osa asiakaskokemusta < Älykkyys ohjauksessa. Jos ulkona on hämärää, saa kaupan sisääntulossakin laskea valaistuksen tehoa. Ja vastaavasti kirkkaasta

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia.

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

SNEP Linear SR. Tuotetiedot. Optinen muoviheijastin, korkean hyötysuhteen optinen PC suoja mikroprisma, kirkas tai satiini.

SNEP Linear SR. Tuotetiedot. Optinen muoviheijastin, korkean hyötysuhteen optinen PC suoja mikroprisma, kirkas tai satiini. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka I IP44/IP65 IK08 Käyttöympäristön lämpötila [ C] -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED UUDEN SUKUPOLVEN 6721LED-valaisin LAAJEMPI KÄYTTÖYMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA-ALUE (TA-LUOKKA) ENTISTÄ PAREMPI VALOTEHO; LUOTETTAVIEN HUIPPULAATUISTEN LED-SIRUJEN JA

Lisätiedot

Led-valaistuksen kokonaistaloudellisuus ja energiatehokkuus sairaalavalaistuksessa. Simo Kari Glamox Luxo Lighting Oy 1

Led-valaistuksen kokonaistaloudellisuus ja energiatehokkuus sairaalavalaistuksessa. Simo Kari Glamox Luxo Lighting Oy 1 Led-valaistuksen kokonaistaloudellisuus ja energiatehokkuus sairaalavalaistuksessa Simo Kari Glamox Luxo Lighting Oy 1 2 LED on pieni ja tehokas valonlähde, joka muuttaa valaistuksen maailman Valkoinen

Lisätiedot

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Ensto-valaistus Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Miksi Ensto-valaistus Laaja valikoima ratkaisuja koteihin ja kiinteistöihin Energiatehokkuus Toimivuus Taloudellisuus Ilkivallan ehkäisy

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia.

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia. 1 Mekaaniset Suojausluokka IK-luokka I IP44/IP65 IK08 Käyttöympäristön lämpötila [ C] -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus Häikäisysuoja

Lisätiedot

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO luo uusia mahdollisuuksia Olemme hyvin ylpeitä voidessamme esitellä DUO:n täysin uudenlaisen ulkovalaisimen, joka sopii niin kaupunki- kuin puistoympäristöön.

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

OMEGA. Edut. Sovellettavuus

OMEGA. Edut. Sovellettavuus OMEGA tuoteperhe tarjoaa ylivoimaisen energiatehokkuuden yhdistettynä erinomaiseen optiikkaratkaisuun. Tuoterakenne ja sen asennettavuus mahdollistavat aina kustannustehokkaan ratkaisun. Edut Itsensä kantava

Lisätiedot

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden lisäksi

Lisätiedot

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Turvavalaisimet Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Led Turvavaloja Eltek -mallisto Honeywell Life Safety on käyttänyt paljon aikaa ja resursseja uuden Eltek turvavalomalliston kehittämiseen. Uudessa mallistossamme

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL SQUARE led paneelivalaisin tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden, viimeistellyn ulkonäön ja matalan häikäisyn. Tyylikäs saumaton kehys valkoisena tai alumiinin värisenä. Valaisin joko matala pintaluminanssisena

Lisätiedot

Lighting Solutions. Näe maailma uudessa valossa.

Lighting Solutions. Näe maailma uudessa valossa. Lighting Solutions Näe maailma uudessa valossa www.defa.com DEFA Lighting Me olemme ylpeitä ollessamme LED-revoluution etulinjassa. Tuotteemme edustavat viimeisintä LED-teknologiaa, tehokkuutta ja muotoilua.

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

Älykkäällä valaistuksella elämyksiä ja silmäniloa

Älykkäällä valaistuksella elämyksiä ja silmäniloa Yli puolet suomalaisista asuu alueilla, jossa ulkovalaistusta ohjataan C2 SmartLight -ratkaisuilla. Älykkäällä valaistuksella elämyksiä ja silmäniloa C2 SmartLight -elämyskonseptit Valo seuraa kulkijaa

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

ABB i-bus KNX taloautomaatio. Sakari Hannikka, 11.5.2016 Kiinteistöjen ohjaukset KNX vai ABB-free@home? ABB Group May 11, 2016 Slide 1

ABB i-bus KNX taloautomaatio. Sakari Hannikka, 11.5.2016 Kiinteistöjen ohjaukset KNX vai ABB-free@home? ABB Group May 11, 2016 Slide 1 Sakari Hannikka, 11.5.2016 Kiinteistöjen ohjaukset KNX vai ABB-free@home? May 11, 2016 Slide 1 ABB i-bus KNX taloautomaatio May 11, 2016 Slide 2 KNX on maailman ainoa avoin standardi kotien ja rakennusten

Lisätiedot

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Lighting Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Coreline tempo large CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena,

Lisätiedot

LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella

LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella 10 2009 5005 Kun uusin tekniikka ja optimaalinen lämmitysjärjestelmä

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla LED-lamput TrueForce LED HPL Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla UUSI! Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto kaupunki- ja puistovalaistukseen Tärkeimmät ominaisuudet Pieni koko Kevyt vain

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä

BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä Järjestelmä jota on helppo laajentaa ja modifioida BEST IQ on intensiivinen järjestelmä, jossa riittää potentiaalia pieniin, keskisuuriin ja suurin

Lisätiedot

Tunnelmaa turvallisesti

Tunnelmaa turvallisesti Tunnelmaa turvallisesti Taigalyhty on ihanteellinen tapa luoda tunnelmaa elävällä tulella - turvallisesti ja siististi. Liekki käyttää hajutonta ja savutonta mineraaliöljyä. Säiliö palaa noin 40 h ja tuli

Lisätiedot

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS 2015 Kaikki kodin sähkötoiminnot yhdessä järjestelmässä VALVONTA AUTOTALLIN OVET VERHO-OHJAUS OHJAUSJÄRJESTELMÄ ENERGIANKULUTUS LÄMMITYS VALAISTUS

Lisätiedot

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Lighting Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Suorakulmainen SlimBlend, ripustettava Rakennusten omistajat ja vuokraajat haluavat toimistostandardien kanssa yhteensopivaa valaistusta.

Lisätiedot

VALAISTUS LUETTELO 2017 / 2018 FI VALAISTUS LUETTELO SISÄTILAT I ULKOTILAT

VALAISTUS LUETTELO 2017 / 2018 FI VALAISTUS LUETTELO SISÄTILAT I ULKOTILAT VALAISTUS LUETTELO 2017 / 2018 FI VALAISTUS LUETTELO SISÄTILAT I ULKOTILAT 2017 / 2018 HUMAN CENTRIC SOLUTIONS DESIGNED BY SIMPLICITY 2 4 21 Johdanto Johdanto 4 17 Valikoimamme 6 Valonlaatu 7 Valon vaikutus

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Ledinaire. Ledinaire edullinen ja luotettava ledivalaisinsarja. Vaihda nyt lediin edullisesti.

Ledinaire. Ledinaire edullinen ja luotettava ledivalaisinsarja. Vaihda nyt lediin edullisesti. Ledinaire Ledinaire edullinen ja luotettava ledivalaisinsarja Vaihda nyt lediin edullisesti. Philips Ledinaire -malliston ledivalaisimet Ledinaire batten BN060C runkovalaisin Ledinaire waterproof WT060C

Lisätiedot

Kolme tapaa säästää energiaa omalla parkkipaikalla. - Kokonaisratkaisu, nopearatkaisu vai Long Life-ratkaisu?

Kolme tapaa säästää energiaa omalla parkkipaikalla. - Kokonaisratkaisu, nopearatkaisu vai Long Life-ratkaisu? Kolme tapaa säästää energiaa omalla parkkipaikalla - Kokonaisratkaisu, nopearatkaisu vai Long Life-ratkaisu? Kolme tapaa säästää energiaa omalla parkkipaikalla Tässä on kolme meidän parhainta ratkaisua

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led Modulivalaisimet Alasvalot Led Modulivalaisimet Alasvalot, Led Galileo Inlight Miranda Corona Capella UltraLed Galileo Alasvalo 19 20 TC-TEL HE TC-TEL Galileo Alasvalo Galileo on uppoasennukseen tarkoitettu

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design. Tradition

Be inspired by Danish Design. Tradition Be inspired by Danish Design Tradition m o d e r n i s s a m u o d o s s a Perinteisen ja romanttisen tyylin innoittamat uudet yksiotteiset Tradition hanat ovat täydellinen esimerkki klassisesta tuotteesta

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Suomi. Lighting Systems

Suomi. Lighting Systems Suomi 2012 Lighting Systems 4/2012 Purso Lighting Systems Alumiinitie 1 37200 Siuro tel. +358 3 3404111 fax. +358 3 340 4310 snep@purso.fi www.snep.fi Sisällys 5 6 8 10 12 13 14 16 18 20 22 26 30 SNEP

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore Innovatiiviset

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA

NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA 2 www.performanceinlighting.com NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA Mustavalkoinen valokuva lounas pilvenpiirtäjän

Lisätiedot

LED Systems. Yleisvalaistusta LEDtuotteilla

LED Systems. Yleisvalaistusta LEDtuotteilla LED Systems Yleisvalaistusta LEDtuotteilla Valo: sähkömagenettisen spektrin ihmissilmällä nähtävä osa (aallonpituus n 350 700 nanometriä) Näkyvää valoa Spektrijakauma Halogeenilamppu Pienoisloistelamppu

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW

KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW T E K N I S E T T I E D O T PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW Energiaa säästävä ja kustannustehokas PRO Flow -ledivalaisin vastaa tie- ja katuvalaistuksen uusimpiin vaatimuksiin

Lisätiedot

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia.

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka I IP44 / IP65 IK08 Käyttöympäristönlämpötila -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) -40 +40 C (150W) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia,

Lisätiedot

SNEPvalaisimet. Älykästä valovoimaa

SNEPvalaisimet. Älykästä valovoimaa SNEPvalaisimet Älykästä valovoimaa Langattomasti ohjattava valaistusjärjestelmä SNEP on tulevaisuutta edustava avaimet käteen -ratkaisu kaikenkokoisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, myymälöihin,

Lisätiedot

124 VALONLÄHTEET IP20. » Valaisimen teho: 7W ± 5% (230V)

124 VALONLÄHTEET IP20. » Valaisimen teho: 7W ± 5% (230V) VALON LÄHTEET Nykyään -valojen valontuotto ja värintoisto vastaa sekä halogeenivaloja että energiansäästölamppuja. Diodeja löytyy eri valovirroilla pienitehoisista muutaman lumenin diodeista usean sadan

Lisätiedot