Hyvän olon järvenrantakoti Härmälänrannan Humu Tampere

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvän olon järvenrantakoti Härmälänrannan Humu Tampere"

Transkriptio

1 Hyvän olon järvenrantakoti Härmälänrannan Humu Tampere

2 Järvenrantakoti hyvän olon Härmälänrannassa Härmälänrannan Humu on ainutkertainen idylli, parasta mitä viihtyisä ja luonnonläheinen Härmälänranta tarjoaa. Asut Härmälänrannan parhaalla paikalla yhäjärven rannassa kauniiden maisemien ympäröimänä. otiympäristösi ainutlaatuisuus syntyy kauniin järviluonnon, alueen historiallisen perinteen ja huolella toteutetun ympäristön saumattomuudesta.

3 Viihtyisä asuinympäristö uomme Härmälänrannasta eri-ikäiset asukkaat huomioivan viihtyisän alueen, jossa palvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä. Alueen valmistuttua Härmälänrannan viihtyisyyttä tulee korostamaan talojen, rannan ja puistoalueen huoliteltu valaistus. otiympäristösi kruunaa kaunis Härmälänsaari, joka tarjoaa monta mahdollisuutta järviluonnosta nauttimiseen. esäaamuisin voit vaikka kävellä aamu-uinnille Härmälänsaaren luonnonuimarannalle. uonto kotisi kynnyksellä idätkö lenkkeilystä järvenrantapolulla tai haluaisitko piknikille saareen? aipaatko kotia, josta pääset helposti ulkoilemaan koiran kanssa? Olisiko mukava lähteä veneilemään omasta rannasta? Härmälänrannassa kaikki tämä on mahdollista. uonnonkaunis Härmälänsaari ja rannan puistoalueet tarjoavat monia ulkoilureittejä. ävelet helposti vaikka Hatanpään artanolle ja arboretumiin asti. Veneilijöitä palvelee rannassa oleva pienvenesatama. Täältä voit vuokrata käyttöösi myös alueelle tulevan rantasaunan ja pelata tennistä kotikentällä. Humun jokaisesta kodista on järvinäkymä. Helppoa arkea Härmälänrannassa voit elää helppoa arkea. otisi lähettyvillä ovat kaikki tärkeimmät peruspalvelut kaupoista kouluun ja kirjastosta päiväkotiin. irkkalan puolelta löydät monipuolisen ostoskeskittymän. otioveltasi on mainio pienen hyötyliikuntarupeaman matka Nuolialantien bussipysäkille. Busseilla 1 ja 11 pääset Tampereen ydinkeskustaan. Autolla hurautat helposti mihin suuntaan tahansa, sillä Härmälänranta sijaitsee kätevästi kaupungin ulosmenoväylien läheisyydessä. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Humu, Vihurinkatu 17, Tampere Härmälänranta Affecto Finland Oy, arttakeskus, upa 8503/10.

4 Ekotehokkaamman asumisen mahdollisuus ähtökohtanamme hyvän olon asuinympäristön suunnittelussa on ympäristövastuullisuus. Ympäristön kannalta hyvä ratkaisu tuo usein myös asumiseen arkiselta tuntuvia mutta selkeitä hyötyjä. Samalla, kun olemme keskittyneet energiatehokkaisiin ratkaisuihin, huolehdimme myös siitä, että sinun on hyvä asua uudessa kodissasi. Humu edustaa uutta ekologista kaupunkiasumista, jossa myös hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys sekä helpottavat arkea että ovat samalla valinta ekologisemman asumisen puolesta.

5 Mukavuutta tuovaa säästöä Humussa olemme miettineet uusien kotien energiatehokkuutta aina rakennuksen raameista lähtien. oko järvenpuoleisen julkisivun peittävät suuret lasitetut parvekkeet antavat asukkaille mahdollisuuden nautinnollisiin hetkiin. Samalla ne tarjoavat talolle energiaa säästävän kaksoisjulkisivun. un talon muoto on lähes neliö ja julkisivun ala on pieni talon neliöihin nähden, energiankulutus voidaan minimoida. Edistyksellisiä ratkaisuja Humu vastaa energialuokkaa A. Talossa on käytetty esimerkiksi edistyksellisiä huoneistokohtaisia ilmanvaihtoratkaisuja, jotka minimoivat energiankulutusta ja varmistavat kotiisi hyvän sisäilman laadun. Voit säätää itse kotisi ilmanvaihtoa ja energiankulutusta. Vesikalusteet ovat vettä säästäviä ja huoneistokohtainen vesimittari auttaa seuraamaan kulutusta. Energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä merkitsee myös lämmön talteenotto niin talon huoneistoista kuin yhteistiloistakin. Uuden ajan ympäristöystävällisyyttä Haluamme kannustaa asiakkaitamme kokeilemaan uusia ekologisemman elämän ratkaisuja. Oletko milloinkaan miettinyt esimerkiksi energiatehokkaan sähköauton hankkimista? Humun pysäköintihallissa on latauspistoke sitä varten jo valmiina. Talon porrashuoneen valaistuksen varustamme akustisin ilmaisimin. Valo ei pala suotta silloin, kun kukaan ei liiku porraskäytävässä, mutta heti kun lukkosi rapsahtaa, valo syttyy ja pääset astumaan valmiiksi valoisaan porraskäytävään. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Humu, Vihurinkatu 17, Tampere

6 otipihan nautintoja otitaloasi ympäröi suuri piha, joka tulee korttelin kaikkien talojen valmistuttua levittäytymään koko korttelin ympärille. Oleskelu saa tilaa, kun autojen pysäköinti on sijoitettu pihakannen alle. otipihalle mahtuu monta puuhaa lasten leikeistä aikuisten yhdessäoloon. Voit nauttia auringonotosta kesäpäivänä, järjestää pihajuhlat tai koota joukkueen vaikkapa petankkiotteluun.

7 Mahdollisuus hyötypuutarhaan Taloyhtiö voi myöhemmin ottaa halutessaan osan pihasta hyötyviljelykäyttöön. ihanurmen alle on suunniteltu valmiita viljelypalstoja, joita asukkaat voivat helposti hyödyntää poistamalla päällä olevan nurmikerroksen. Voit päästä nauttimaan itse kasvatetuista yrteistä, tomaateista, porkkanoista ja uusista perunoista. Oman kasvimaan sato maistuu kaikkein parhaimmalta. Marjapensaita ja omenapuita otipihaasi koristavat keväisin kauniisti kukkivat omenapuut ja marjapensaat. Oman pihan omenista ja marjoista voivat nauttia kaikki asukkaat. Yhteistuumin kannattaa järjestää vaikka iloinen sadonkorjuujuhla. Yhteistä satoa kerätessä on helppo tutustua naapureihin ja luoda luoda pohjaa hyvälle naapuriyhteistyölle.

8 ersoonallinen uusi koti Humusta löydät persoonallisen ja näyttävän kodin. otien käytännöllisistä tilaratkaisuista löytyy sopiva niin pieneen kuin suurempaankin tilan tarpeeseen. olmen makuuhuoneen kodeissa yksi huoneista toimii vaikka työtilana. Yhteistä jokaiselle kodille on suuri keittiö, joka muodostaa yhdessä olohuoneen kanssa avaran ja valoisan oleskelualueen. Jokaiseen kotiin kuuluu myös tilava lasitettu parveke, josta avautuu näköala yhäjärvelle. Tee parvekkeestasi viihtyisä kesähuone ja nauti olostasi järven äärellä!

9 Herkullisia yksityiskohtia Järvenranta ja sauna kuuluvat yhteen. Humussa sauna on jokaisen kodin vakiovaruste. Humun helmiä ovat kaksi terassiasuntoa, joiden saunasta avautuu terassin yli näkymä suoraan järvelle. Maisemaikkunan äärellä kelpaa löylytellä! Ylimmän kerroksen kaksion viehättävä yksityiskohta on suurta parveketta täydentävä pieni ranskalainen parveke, jonka oven voit avata suoraan eteläauringon suuntaan. Muutenkin voit aistia Humussa ripauksen eteläeurooppalaista eleganssia esimerkiksi muutamien kotien keittiötyyleissä. äytännöllisyys on ylellisyyttä Arjen mukavuutta lisäävät esimerkiksi eteisen kaapistojen tilaa säästävät liukuovet. Makuuhuoneet ovat ylellisen suuria. Joidenkin makuuhuoneiden yhteydessä on oma erillinen pukeutumishuone ja suora käynti kylpyhuoneeseen. otitalosi erikoisuus on alakerran kurapiste, jossa voit puhdistaa niin koiran tassut kuin perheen pienimpien kurahousut tai vaikka polkupyörän. Jokaiseen kotiin kuuluva irtaimistovarasto toimii halutessasi myös monitoimitilana, joka on varustettu valaisimella ja pistorasialla. Onnellinen asukas ja tyytyväinen luonto Haluamme toteuttaa koteja, jotka antavat sinulle lähtökohdat hyvään elämään. Samalla pidämme aina kiinni siitä, että uudet kotimme antavat mahdollisuuden kunnioittaa luontoa. Uusi koti on varma valinta, jonka nykyaikaiset ratkaisut myös madaltavat asumiskustannuksiasi. Humun kodeissa esimerkiksi kodinkoneet kuuluvat A-energialuokkaan. Ympäristöystävällistä arkea helpottavat myös keittiön jätteidenlajittelumahdollisuudet.

10 Ikioma monitoimitila Humun jokaiseen kotiin kuuluu oma huoneistokohtainen monitoimitila, joka sijaitsee talon kellarikerroksessa. Valaistu ja sähköpistokkeella varustettu tila sopii yhtä hyvin varastoksi kuin askartelu- ja harrastustilaksi. Täällä voit säilyttää niin autonrenkaat kuin urheiluvälineet. Tai ehkä tarvitset paikan ylimääräiselle pakastimelle. Monitoimitilaan voit tuoda höyläpenkin, kutomakoneen tai muun itsellesi tärkeän harrastuksen. Suurimpiin monitoimitiloihin mahtuvat jopa mattopuut. ASTOJEN EVY VÄISEINÄT H=2300, YÄOSA VEROA 6.5 m² AS m² 6.5 m² AS m² AUA 32.0 m² ESU 7.5 m² 6.5 m² 6.0 m² 6.5 m² AS 23 AS m² ASTOJEN EVY VÄISEINÄT H=2300, YÄOSA VEROA S S AS m² AS 18 AS m² AS m² AS m² AS m² AS 11 AS 10 AS m² AS 24 S S S S 6.0 m² AS m² AS m² AS m² AS m² AS 17 RSH 18.0 m² 7.5 m² AS m² 8.5 m² AS 7 S 11.5 m² AS m² AS 12 HISSI 3.0 m² SIIV 2.0 m² AS 19 VSS 12.0 m² AS 4 ÄYTÄVÄ 26.0 m² JH 11.0 m² S 8.0 m² 10.5 m² AS 26 SS 9.0 m² UIV 6.5 m² 11.0 m² 11.5 m² AS 14 AS 9 IV-45 IV-45

11 Tilaa harrastuksille Monitoimitila antaa uusia mahdollisuuksia harrastamiseen. Tänne voit tuoda ne välineet ja laitteet, jotka eivät mahdu kotiin tai joiden et halua häiritsevän kodin muuta elämää. Täällä voit rauhassa keskittyä harrastukseesi, olipa se sitten ompelutyötä, nikkarointia tai vaikkapa omassa kuntokeskuksessa harjoittelemista. Hiihtäjä arvostaa paikkaa, jossa on tilaa suksien voitelupenkille, ja taiteilijaa ilahduttaa mahdollisuus ottaa koko tila haltuun maalauskankaiden ja värien kanssa. Riittävästi varastotilaa Monitoimitilaa voit käyttää myös varastona. Tila on irtaimistovarastoa yksityisempi, sillä se on varustettu lähes umpinaisilla seinillä. Vain seinän yläosa katon rajassa on verkkoa. Tänne mahtuvat niin vieraspatjat kuin harvoin käytetyt vaatteet tai vaikka polkupyörä. Marjastaja voi tuoda monitoimitilaan ylimääräisen pakastimen keräämäänsä satoa varten. Golfaajan ei tarvitse murehtia, missä säilyttäisi mailojaan. Monitoimitilaan mahtuu mailojen lisäksi vaikka paikka puttauksen harjoittelemiseen.

12 Huoneistopohjat 2H+T+S 46,0 2h+kt+s 46,0 m 2 Asunto 3 1. kerros Asunto 8 2. kerros Asunto kerros Asunto kerros A sunto 3 A sunto O H 8 A sunto ke rros 2. ke rros 3. ke rros 2H+T+S 46,0 ARV EE T M H O H Asunnossa 18 on alaslaskettu katto olo- ja makuuhuoneessa Y E (/R) T S J/ A (MU) J/ A (MU) H I E A NNA N HUM U

13 Oh Mh t h Et Olohuone Makuuhuone eittiö eittotila sauna eteinen 2H++S 60,0 Vh e Apk (Mu) Jk/pak k vaatehuone pesuhuone astianpesukone Varaus mikrolle jääkaappipakastin pakastin (k) Varaus pakastimelle Jk/vk Jääkaappi/viileäkaappi Sk Siivouskomero y yykkikomero (pk+kr) Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle J/ J/ 2h+k+s 60,0 1 m: Asunto 5 1. kerros Asunto ke rros 2. kerros Asunto kerros Asunto ARV EE3. 20 ke rros 4. kerros 4. ke rros Asunto kerros 5. ke rros Asunto kerros A sunto 5 A sunto ke rros A sunto 15 A sunto 20 A sunto 24 2H++S 60,0 J/ J/ S Y H E (/R) A (MU) ARV EE O H M H O H Asunnossa 28 on olohuoneessa myös ranskalainen parveke I E HUM U 5m

14 3H++S 67,5 3h+k+s 1. 67,5 ke m 2 Asunto 2. 1 ke rros1. kerros Asunto 3. 6 ke rros2. kerros Asunto kerros A sunto 1 A sunto 6 A sunto 11 H 3H++S 67,5 E (/R) S J/ H (MU) A Y E (/R) S ARV EE H1 M H2 O H M H1 M H2 I E NNA N HUM U 5m

15 Oh Mh t h Et Olohuone Makuuhuone eittiö eittotila sauna eteinen Vh e Apk (Mu) Jk/pak k +S 76,5 (TERA SSI) vaatehuone pesuhuone astianpesukone Varaus mikrolle jääkaappipakastin pakastin (k) Varaus pakastimelle Jk/vk Jääkaappi/viileäkaappi Sk Siivouskomero y yykkikomero (pk+kr) Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle 2-3h+k+s 76,5 m1 2 :(terassi) 100 Asunto kerros A sunto ke rros TERASSI 2-3H++S 76,5 (TERA SSI) TERASSI O H O H (MU) A M H2 WC J/ J/ M H1 S (/R) E Y M H2 H M H1 I E A N HUM U 5m

16 S 76,5 (A RV EE) 2-3h+k+s 76,5 m1 2 :(parveke) 100 Asunto kerros A sunto ke rros ARV EE 2-3H++S 76,5 (A RV EE) ARV EE O H O H (MU) A M H2 WC J/ J/ M H1 S (/R) E Y M H2 H M H1 I E A N HUM U 5m

17 Oh Mh t h Et Olohuone Makuuhuone eittiö eittotila sauna eteinen Vh e Apk (Mu) Jk/pak k +S+TYÖ TIA 77,0 vaatehuone pesuhuone astianpesukone Varaus mikrolle jääkaappipakastin pakastin (k) Varaus pakastimelle Jk/vk Jääkaappi/viileäkaappi Sk Siivouskomero y yykkikomero (pk+kr) Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle 3h+k+s+työtila 177,0 : 100 m 2 Asunto kerros Asunto kerros Asunto kerros A sunto ke rros A sunto ke rros A sunto ke rros H 3H++S+TYÖ TIA 77,0 S J/ J/ H (MU) A Y E (/R) S M H1 TYÖ TIA ARV EE 0H M H2 M H1 TYÖ TIA I E A N HUM U 5m

18 3H++S 89,5 A sunto 2 A sunto 7 A sunto 12 3h+k+s+työtila 89,5 m 2 Asunto 1. ke rros 2 1. kerros Asunto 2. ke rros 7 2. kerros 3. ke rros Asunto 12 Asunto kerros 4. kerros 3H++S 89,5 ARV EE O H Asunnossa 17 on alaslaskettu katto olohuoneessa A (MU) M H2 Y A (/R) (MU) S J/ J/ E H Y (/R) S WC E H M H1 I E A N HUM U 5m

19 Oh Mh t h Et Olohuone Makuuhuone eittiö eittotila sauna eteinen,5 (A RV EE) Vh e Apk (Mu) Jk/pak k vaatehuone pesuhuone astianpesukone Varaus mikrolle jääkaappipakastin pakastin (k) Varaus pakastimelle Jk/vk Jääkaappi/viileäkaappi Sk Siivouskomero y yykkikomero (pk+kr) Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle 2-3h+k+s 1 : 95,5 100m 2 Asunto kerros Asunto kerros A sunto ke rros 2-3H++S 95,5 (A RV EE) 1 ARV EE H O H M H1 E (/R) V H A (MU) J/ J/ Y (/R) V H WC /E (/R) M H1 S I E M U 5m

20 4h+k+s 100,5 m 2 Asunto 41. ke rros 1. kerros Asunto 92. ke rros 2. kerros Asunto 143. ke rros 3. kerros A sunto 4 A sunto 9 A sunto 14 4H++S 100,5 ARV EE O H I E (MU) A M H3 WC J/ J/ im isto Ee ro a hti O y S (/R) E Y M H2 H M H1 5m

21 Oh Mh t h Et Olohuone Makuuhuone eittiö eittotila sauna eteinen Vh e Apk (Mu) Jk/pak k vaatehuone pesuhuone astianpesukone Varaus mikrolle jääkaappipakastin pakastin (k) Varaus pakastimelle Jk/vk Jääkaappi/viileäkaappi Sk Siivouskomero y yykkikomero (pk+kr) Varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle 4h+k+s 100,5 m 2 Asunto kerros A sunto ke rros 4H++S 100,5 (4.RS) ARV EE O H I E (MU) A WC J/ J/ M H3 im isto Ee ro a hti O y S (/R) E Y M H2 H M H1 Rakentaja pidättää mahdollisuuden muuttaa tämän tiedotteen tietoja ja piirustuksia. Osta jan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. Tämä tiedote perustuu tilanteeseen 6/2010. Asuntojen markkinoinnissa an nettavista tiedoista annetun asetuksen nro 130/2001 mukainen esite on nähtävissä esittelyssä. Rakennustapaselostuksen saat asunnon myy jältä tai rakentajalta. 5m

22 Teemme sinulle elämäsi kodin Ota meihin yhteyttä, niin voimme varustella ja viimeistellä sinulle Humuun omien toiveidesi mukaisen kodin. Voit valita kodin pintamateriaalit valmiiksi mietityistä vaihtoehdoista tai täydentää kokonaisuutta lisä- ja muutostyönä. Rakennusaikana voit vaikuttaa kodin ilmeeseen ja joihinkin rakenteellisiin ratkaisuihin. un suunnittelet uuden kodin hankintaa, annamme käyttöösi koko osaamisemme. erro meille millaisen kodin sinä haluat. Me autamme toteuttamaan sen.

23 Asuntojen viimeistely ja varustelu Huone attia Seinät atto Eteinen arketti Maali Ruiskutasoite Olohuone arketti Maali Ruiskutasoite Makuuhuone arketti Maali Ruiskutasoite eittiö arketti Maali/keraaminen laatta Ruiskutasoite WC aatta Maali/keraaminen laatta ipsilevy esuhuone aatta eraaminen laatta uusipaneeli Sauna aatta uusipaneeli uusipaneeli eittiön kiintokalusteiden ovet mdf-levyä tai laminaattia. Tasoon upotetut pesupöytälevyt ruostumatonta terästä varustettuna 1½ altaalla. eittiössä on integroitu 60 cm astianpesukone, 60 cm leveä kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. ieden yläpuolella valaisimella varustettu ulosvedettävä liesikupu. alusteissa on varaus mikroaaltouunille. aikissa asunnoissa on jääkaappipakastin yhdistelmä pohjapiirrustusten mukaisesti. Talotekniikka esuhuoneessa on valaisimella varustettu peilikaappi, keraaminen allas, allaskaappi ja pyykkikaappi. Suihkuseinäke turvalasia. esuhuoneessa on liitäntä pesukoneelle ja kuivausrummulle. Erillis-WC:ssä valaisinpeilikaappi, keraaminen allas ja allaskaappi. Saunojen lauteet haapaa ja lauteen tukirakenteet havupuuta. arvekkeet ja terassit on lasitettu. Yhtiöön tulee patteriverkollinen kaukolämpö. Asuntokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna lämmön talteenotolla. Ilmanvaihtokoneet sijoitetaan vesikatolla olevaan erilliseen tilaan. esuhuoneessa ja saunassa on vesikiertoinen lattialämmitys. Taloyhtiössä on huoneistokohtainen kylmän- ja kuumanveden mittaus. Asunnoissa on nopeat laajakaistayhteydet mahdollistava cat 6-tason datakaapelointi. Yhtiö liitetään kaapeli-tv verkkoon. ääsisäänkäynnin yhteydessä on puheyhteydellä varustettu ovipuhelin. Energialuokka Rakennuksen laskennallinen energialuokka on A. Yleistä Tontti Osoite Rahoitus Ympäristöajattelua 6-kerroksinen yksiportainen asuintalo. Yhteensä 28 kotia, koot 46,0 m 2-100,5 m 2. ellarikerroksessa sijaitseva asuntokohtainen monitoimitila on varustettu asunnon sähkömittariin kytketyllä valaisimella ja pistorasialla. Yhtiöllä on myös pyykinkuivaushuone, tekniset tilat sekä polkupyörän/koiran pesupaikka. Humua varten toteutetaan 28 osakkeina myytävää autohallipaikkaa korttelin yhteiseen lämmittämättömään pysäköintihalliin, jonne on sisäyhteys kellarikerroksesta. ysäköintihallissa on myös sähköauton latauspiste. Arvioitu valmistuminen loppuvuosi Yhtiö rakennetaan vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen lunastusosuuden ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. unastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. isätietoja www. skanska.fi. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Humu, Vihurinkatu 17, Tampere. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Humu on lupaus laadukkaasta ja toiveiden mukaisesta kodista, jonka hankinnasta teemme mahdollisimman helppoa. odin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, lopun kattaa yhtiölaina. 25 % myyntihinnasta maksetaan kaupanteossa ja loput valmistumisen yhteydessä. oppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa, jota lyhennetään kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Yhtiölainaa voi halutessaan maksaa pois asunnon valmistumisen yhteydessä. Ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu ISO standardin mukaisesti. ehitämme jatkuvasti toimintaamme ympäristöasioissa: Suunnittelemme energiatehokkaita asuinrakennuksia, vähennämme negatiivisia ympäristövaikutuksia rakennusmateriaalien käytössä ja minimoimme haitallisten aineiden käytön. Rakennamme koteja, joissa on hyvä sisäympäristö.

24 Skanska odit Asuntomyynnin maksuton puhelinpalvelu Skanska Talonrakennus Oy Verstaankatu 1, Tampere Ympäristömerkitty painotuote, EastStreet Oy Hämeen irjapaino Oy 1000 kpl 8/2010

Visualisointi: Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy. Hyvän olon järvenrantakoti Härmälänrannan Pyry, Viima ja Tuisku Tampere

Visualisointi: Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy. Hyvän olon järvenrantakoti Härmälänrannan Pyry, Viima ja Tuisku Tampere Visualisointi: Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy Hyvän olon järvenrantakoti Härmälänrannan Pyry, Viima ja Tuisku Tampere Järvenrantakoti hyvän olon Härmälänrannassa Härmälänrannan ainutlaatuisuus syntyy

Lisätiedot

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Jyväskylän Postipoika avela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Postipojan uudet kodit nousevat vehreään avelaan. Tuomme suositulle alueelle lisää hyvän asumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot

Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon Karanpuisto Karakallio

Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon Karanpuisto Karakallio Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon aranpuisto arakallio Uudessa kodissa on helppo viihtyä Uusi koti männikköluonnon tuntumassa lähellä palveluita. en parempaa tuskin voi toivoa. Espoon aranpuisto

Lisätiedot

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa As. Oy Helsingin Julia auttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa On vain yksi auttasaari, aidosti merellinen kaupunginosa lähes Helsingin ytimessä. Meren

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

Leppoisaa elämää vehreässä Savelassa Jyväskylän Postimies Savela

Leppoisaa elämää vehreässä Savelassa Jyväskylän Postimies Savela eppoisaa elämää vehreässä avelassa Jyväskylän ostimies avela Viihdy kavalla alueella, upouudessa kodissa Vehkakujan varrelle on nousemassa uusi asuinkortteli, jota Jyväskylän ostimieskin nyt tulee täydentämään.

Lisätiedot

Rauhallinen kaupunkikoti keskustan tuntumassa As. Oy Malskin Veräjä Lahti

Rauhallinen kaupunkikoti keskustan tuntumassa As. Oy Malskin Veräjä Lahti auhallinen kaupunkikoti keskustan tuntumassa As. Oy Malskin Veräjä ahti auhallinen kaupunkikoti keskustan tuntumassa As. Oy Malskin Veräjä sijaitsee Malskin korttelissa ahden ydinkeskustan palveluiden

Lisätiedot

Uusia koteja Rovaniemen Rantavitikalle

Uusia koteja Rovaniemen Rantavitikalle Rovaniemen Suviheinä Uusia koteja Rovaniemen Rantavitikalle Visualisointi: Arkkitehtitoimisto Rantakokko Oy Viihtyisiä koteja ylio 2 piston tuntumaan As. Oy Rovaniemen Suviheinä yhdistää tasokkaan asumisen

Lisätiedot

Hervannan uusi maamerkki Tampereen Matrix I Hervanta

Hervannan uusi maamerkki Tampereen Matrix I Hervanta Hervannan uusi maamerkki Tampereen Matrix Hervanta Hervannan uusi maamerkki Matrix Tervetuloa huipulle! uudentoista kerroksen korkeuteen kohoava Matrix tulee olemaan Tampereen korkein asuintalo ja maamerkki,

Lisätiedot

Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani

Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani Tervetuloa valmiiseen kotiin Helsingin Artesaani on tarina koulurakennuksesta, joka muuttui persoonallisiksi kaupunkikodeiksi. Artesaani on sekoitus 50-luvun

Lisätiedot

Uusi rytmi elämään Järvenpään Rytmi Järvenpään keskusta

Uusi rytmi elämään Järvenpään Rytmi Järvenpään keskusta Uusi rytmi elämään Järvenpään Rytmi Järvenpään keskusta Uusi rytmi elämään Uusi tasokas koti aivan kaupungin keskustassa hyvien palveluiden ja vapaa-ajan mahdollisuuksien äärellä tuo kepeyttä päivittäiseen

Lisätiedot

Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa

Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa As. Oy Kuopion Ruustinnanpuisto Visualisointi Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa asut luonnon rauhassa ja kuitenkin aivan keskustan tuntumassa. Kävelyetäisyydellä Kuopion

Lisätiedot

Kaunis kerrostalokoti Saimaan rannalla

Kaunis kerrostalokoti Saimaan rannalla Kaunis kerrostalokoti Saimaan rannalla As. Oy Lappeenrannan Amiraali, Pallo-Tyysterniemi Visualisointi 2 Tyysterniemen taikaa Lappeenranta saa upean kaupunginosan järviluonnon ääreltä, kun nostalginen

Lisätiedot

Uusia Entré-koteja Harjulammen tuntumaan As. Oy Rovaniemen Ahkioharju Ahkiomaa

Uusia Entré-koteja Harjulammen tuntumaan As. Oy Rovaniemen Ahkioharju Ahkiomaa Uusia ntré-koteja Harjulammen tuntumaan As. Oy Rovaniemen Ahkioharju Ahkiomaa Kuva: Arkkitehtitoimisto Rantakokko Ota parhaat päältä Kukapa ei tahtoisi kodiltaan kaikkea tasokasta asumista keskustan läheisyydessä,

Lisätiedot

Vapaata elämää Itsenäisyydenkadulla As. Oy Porin Cygnaeuksenpiha Keskusta

Vapaata elämää Itsenäisyydenkadulla As. Oy Porin Cygnaeuksenpiha Keskusta Vapaata elämää Itsenäisyydenkadulla As. Oy Porin Cygnaeuksenpiha Keskusta Cygnaeuksenpiha kruunaa keskustakorttelin Miltä tuntuisi asua paikassa, jossa kaikki on jo valmiina remonttihuolista vapaassa kodissa,

Lisätiedot

Hyvän olon järvenrantakoti

Hyvän olon järvenrantakoti Tampereen Härmälänrannan Tuisku Hyvän olon järvenrantakoti Osa Skanskan ympäristöhanketta Hyvän olon Härmälänranta on uuden kodin huolettomuutta, kaunista järvi luontoa ja puistokortteleiden urbaania tunnelmaa.

Lisätiedot

Koti on siellä, missä lomailet Laukaan Peurantähti

Koti on siellä, missä lomailet Laukaan Peurantähti Koti on siellä, missä lomailet Laukaan Peurantähti Skanska Vapaa-ajan kodit Skanska Vapaa-ajan kodit Voi hyvin ja vaurastu Loma on uudistumisen ja hyvinvoinnin aikaa. Mitä vaivattomammin lepopäiväsi sujuvat,

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Nauti uuden kodin arjesta Keskuspuiston tuntumassa Helsingin Transistori Länsi-Pasila

Nauti uuden kodin arjesta Keskuspuiston tuntumassa Helsingin Transistori Länsi-Pasila Nauti uuden kodin arjesta eskuspuiston tuntumassa Helsingin Transistori änsi-asila Nauti uuden kodin arjesta eskuspuiston tuntumassa Transistorissa pääset nauttimaan hyvin varustellun uuden kodin eduista

Lisätiedot

Espoon Emilia, Leppävaara. Unelmakotisi on vain askeleen päässä kaikesta

Espoon Emilia, Leppävaara. Unelmakotisi on vain askeleen päässä kaikesta spoon milia, Leppävaara Unelmakotisi on vain askeleen päässä kaikesta 2 Leppoisaa elämää Leppävaarassa Uusi ja tyylikäs koti monipuolisten palveluiden läheisyydessä on monella tapaa unelmien täyttymys.

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

Uusia koteja Rovaniemen keskustaan

Uusia koteja Rovaniemen keskustaan Uusia koteja Rovaniemen keskustaan As. Oy Rovaniemen Laura Visualisointi: Arkkitehtitoimisto Rantakokko Oy 3 Kun kaikki on lähellä kotia... Vetovoimainen Rovaniemen keskusta on monen kaupunkilaisen ykkösvaihtoehto

Lisätiedot

Hyvän olon järvenrantakoti Asunto Oy Lappeenrannan Kreijari Rapasaari

Hyvän olon järvenrantakoti Asunto Oy Lappeenrannan Kreijari Rapasaari Hyvän olon järvenrantakoti Asunto Oy appeenrannan Kreijari Rapasaari Hyvän olon järvenrantakoti Haluatko asua mukavasti järven rannalla keskustan tuntumassa? Asunto Oy appeenrannan Kreijari sijaitsee ainutlaatuisessa

Lisätiedot

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2 RAKENNUSTAPASELOSTE Kohde Osoite Kaupungin osa Kortteli/Tontti Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala Kurikka Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin

Lisätiedot

Huoleton uusi koti kivasti kotikulmilta

Huoleton uusi koti kivasti kotikulmilta Lahden Kavaljeeri, Mukkula Huoleton uusi koti kivasti kotikulmilta Visualisointi 2 Mukavaa elämää uudessa kodissa Mukkulan maisemissa tapahtuu: osoitteeseen Vanhatie 53, vanhan kaupan paikalle rakennetaan

Lisätiedot

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Asunto Oy Kauniaisten Jalavapiha Asematie 2 Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Palvelut ja luonto lähellä Kauniaisten Jalavapiha mahdollistaa asumisen

Lisätiedot

Asunto Oy Iisalmen Asemanhelmi. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella.

Asunto Oy Iisalmen Asemanhelmi. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella. Joukolankatu ohjolankatu äiviönkatu Iisalmen Asemanhelmi Asemakatu Malminkatu avonkatu ilpijärvi ÄIVIÖNATU Aseman tienoo uudistuu! JÄTE JOINEN UITORAITTI

Lisätiedot

Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero Kalevankatu 15.

Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero Kalevankatu 15. Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero 630890 3h, kt, s, parveke, 77,0 m² Kov. 2019 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 75 712,50 Vh. 252 375,00 Tontin lunastushinta 33 841,50 Kalevankatu 15. Ennakkomarkkinoinnissa.

Lisätiedot

Koti ainutlaatuisesta keskustakorttelista

Koti ainutlaatuisesta keskustakorttelista Koti ainutlaatuisesta keskustakorttelista As. Oy Oulun Artesaani visualisointi Kaupunkielämän aitiopaikka Maalaa silmiesi eteen pihapiiri, jossa vanha kohtaa uuden ja taide käytännöllisyyden. Ajattele

Lisätiedot

Huoneistopohjat. As. Oy Helsingin Court. skanska.fi/court

Huoneistopohjat. As. Oy Helsingin Court. skanska.fi/court Huoneistopohjat As. Oy Helsingin Court skanska.fi/court Huoneistopohjat 1:100 AK JK JT (KR) 4h+k+s 170,5 m² C48 Astianpesukone Jääkaappi Jakotukki Kuivausrumpu iesi / keittotaso 6. krs + ullakko T MU A

Lisätiedot

Kouvola, Valkeala Kohdenumero h,k,s, 68,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Kouvola, Valkeala Kohdenumero h,k,s, 68,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kouvola, Valkeala Kohdenumero 640268 3h,k,s, 68,0 m² Kov. 2013 Energialuokka C 2007 Mh. 169 000,00 Vh. 169 000,00 Kustaa III tie 8 as 13. Valkealan palveluiden äärellä vuonna 2013 valmistuneesta

Lisätiedot

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Iisalmi, keskusta Kohdenumero 641473 2h,k,s, 60,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 100 500,00 Vh. 201 000,00 Virrankatu 8b. ASUNTO OY IISALMEN VIRRANLOISTE! Virranpuiston alueen seuraavan

Lisätiedot

Uusi Alppila täydentyy hienolla Alppilan Liljalla

Uusi Alppila täydentyy hienolla Alppilan Liljalla lppilan Lilja, Oulu Uusi lppila täydentyy hienolla lppilan Liljalla Visualisointi 2 Uuden lppilan rakentaminen jatkuu Uudesta lppilan asuinalueesta on jo yli puolet rakennettu. Seuraavana on vuorossa hieno

Lisätiedot

Saaristokaupungin rantaviivalla. Asunto Oy Kuopion Sinisimpukka

Saaristokaupungin rantaviivalla. Asunto Oy Kuopion Sinisimpukka aariokaupungin rantaviivalla Asunto Oy uopion inisimpukka 2 allaveden kutsu Muutama askel veden äärelle ja pieni pyöräilypyrähdys uopion keskuaan. aariokaupungin ehtoniemeen valmiunut inisimpukka on loma-asunto,

Lisätiedot

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Keskusta Kohdenumero 638063 2h,k,s, 59,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2018 Mh. 93 556,00 Vh. 239 400,00 Sammonkatu 20. Upealla paikalla, omalla Kallaveden rantatontilla valmis huoneisto

Lisätiedot

Unelmakoti joen varrella Porin Makasiininranta Karjaranta

Unelmakoti joen varrella Porin Makasiininranta Karjaranta Unelmakoti joen varrella Porin Makasiininranta Karjaranta Unelmakoti joen varrella Näkymä vapaana virtaavalle Kokemäenjoelle, talosi edessä tunnelmallinen rantabulevardi ja venelaituri, vastarannalla Kirjurinluodon

Lisätiedot

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä Moderni koti Hyvinkäällä Talo A Kortetie Jäte Martinlähteenpuisto 1 ap Jäte Talo B Oleskelu- ja leikkialueet Autokatos 1 7 ap Autokatos 2 9 ap Hyvinkäällä on ihanteellinen logistinen sijainti ja erinomaiset

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Levin Stara

Kiinteistö Oy Levin Stara Kiinteistö Oy Levin Stara Torikuja, 0 Sirkka Moderneja lomahuoneistoja ainutlaatuisella paikalla Levin ydinkeskustassa. LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA JO VUODESTA Levin Stara - A-TALO, m, m Huoneisto A0 h+takkah+ak+s

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella Maisema kruunaa asumisen Täällä asut Puijon uljaiden maisemien äärellä, aivan Kuopion kupeessa! Asunto Oy Kuopion Puijonkruunu sijaitsee uudella Pihlajalaakson

Lisätiedot

muuramistonheikki Tyylikäs koti historiallisessa ympäristössä aivan keskustan tuntumassa! Taiteilijan näkemys kohteesta. Taitelijan näkemys kohteesta.

muuramistonheikki Tyylikäs koti historiallisessa ympäristössä aivan keskustan tuntumassa! Taiteilijan näkemys kohteesta. Taitelijan näkemys kohteesta. muuramistonheii Tyyliäs oti historiallisessa ympäristössä aivan esustan tuntumassa! Taitelijan näemys ohteesta. Taiteilijan näemys ohteesta. As Oy Kouvolan Muuramistonheii Huolettoman tyyliästä asumista!

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN KAIPASENKRUUNU. Tämän päivän koteja Tampereen Kaukajärvellä

ASUNTO OY TAMPEREEN KAIPASENKRUUNU. Tämän päivän koteja Tampereen Kaukajärvellä AUNTO OY TAMPEREEN KAIPAENKRUUNU Tämän päivän koteja Tampereen Kaukajärvellä Ver Luotettavaa 8.5.214 rakentamista jo vuodesta 1985 LUONNON LÄHEIYYDEÄ PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ As Oy Tampereen Kaipasenkruunu

Lisätiedot

Uusi Alppila täydentyy uljaalla Alppikotkalla As Oy Oulun Alppikotka 1 As Oy Oulun Alppikotka 2

Uusi Alppila täydentyy uljaalla Alppikotkalla As Oy Oulun Alppikotka 1 As Oy Oulun Alppikotka 2 Uusi lppila täydentyy uljaalla lppikotkalla s Oy Oulun lppikotka 1 s Oy Oulun lppikotka 2 Uuden lppilan rakentaminen jatkuu Vuorossa on uljas Oulun lppikotka 1 ja 2 Oulun Uusi lppila kohoaa noin 3 km pohjoiseen

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,67

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,67 Kerrostalo Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero 607320 1h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 56 500,00 Vh. 139 000,00 Tontin lunastushinta 18 972,67 Hämeenkatu 5. Tehokas pikkukoti rakentuu kulttuurihistoriallisesti

Lisätiedot

Nuotit onnelliseen arkeen

Nuotit onnelliseen arkeen Järvenpään Sävel, Järvenpään keskusta Nuotit onnelliseen arkeen Visualisointi 2 Melodiapiha on Säveltä vaille valmis Järvenpään tunnelmallinen Melodiapiha on pian täydessä kukoistuksessaan. Viimeisenä

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle ja rauhalliselle Palokan asuinaluelle,

Lisätiedot

Toteuta kaupunkiunelmasi järven rannalla As. Oy Tampereen Ratinanrannan Myrskytär

Toteuta kaupunkiunelmasi järven rannalla As. Oy Tampereen Ratinanrannan Myrskytär Toteuta kaupunkiunelmasi järven rannalla As. Oy Tampereen Ratinanrannan Myrskytär Toteuta kaupunkiunelmasi järven rannalla Ratinanrannan kaltaisia alueita tulee eteen harvoin. Voit elää kaupungin sykkeessä

Lisätiedot

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI KANERVAVINKKELI 3, 00730 HELSINKI Arvioitu valmistuminen 9/2015 Asunto Oy Helsingin Kanervavinkkeli

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski Asunto Oy Kirkkonummen Vaski ASUNTOJEN VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Minna Pääkkönen puh. 010 228 6375, minna.paakkonen@realia.fi, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

Huoletonta pikkukaupunkielämää. As. Oy Espoon Tiilentekijä, Kauklahti

Huoletonta pikkukaupunkielämää. As. Oy Espoon Tiilentekijä, Kauklahti Huoletonta pikkukaupunkielämää As. Oy spoon Tiilentekijä, Kauklahti 2 Tunnelmia eri aikakausilta spoon Kauklahti on vehreä kylämäinen paikallis keskus, joka istuu kumpuilevaan maalaismaisemaan kauniisti.

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero 627959 3h, k, s, 73,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 85 319,00 Vh. 213 297,00 Uus-Aittaluodontie 3. RAKENTEILLA. Valmiille, vehreälle asuinalueelle tulossa

Lisätiedot

Visualisointi. Huoleton uusi koti kivasti kotikulmilta Lahden Kavaljeeri Mukkula

Visualisointi. Huoleton uusi koti kivasti kotikulmilta Lahden Kavaljeeri Mukkula Visualisointi Huoleton uusi koti kivasti kotikulmilta Lahden Kavaljeeri Mukkula Mukavaa elämää uudessa kodissa Mukkulan maisemissa tapahtuu: osoitteeseen Vanhatie 53, vanhan kaupan paikalle rakennetaan

Lisätiedot

Uuden Alppilan kaunotar

Uuden Alppilan kaunotar Uuden lppilan kaunotar lppilan iris, Oulu Visualisointi 2 Uuden lppilan rakentaminen jatkuu iris on Uuden lppilan asuinalueen viimeinen 8-kerroksinen asuinkerrostalo. lppilan iris rakennetaan osoitteeseen

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

Kotona kaupungin keskustassa

Kotona kaupungin keskustassa Mikkelin Neptun otona kaupungin keskustassa Visualisointi 2 Avaraa tilaa ja valoa, oman kodin rauhaa keskellä kaupunkia kertakaikkisen mukavaa elämää uudessa kodissa. Uusi kerrostalokoti monilla mukavuuksilla

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI As Oy Vantaan Kanniston Rehtori Murtopakantie 14, 01730 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

As Oy KuOpiOn savolanhovi

As Oy KuOpiOn savolanhovi As Oy Kuopion Savolanhovi NTIE LA H A N O SA VO O V SA LA NPELL ON KUJ A SA VO LA NNIEMENTIE As Oy Kuopion Savolanhovi Asunto Oy Kuopion Savolanhovi rakennetaan lapsiperheiden suosimalle ja rauhalliselle

Lisätiedot

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo

Vadelmakuja 1. Kangasala, Harjunsalo Vadelmakuja 1 Kangasala, Harjunsalo TA-ASUMISOIKEUS OY / SIJAINTIKARTTA KOHTEEN SIJAINTI 6 Vadelmakuja 5 2 1 4 3 8 7 Päiväkoti Koulu 1 Valintatalo Suorama 2 Suoraman R-Kioski / Pizzeria Kalimero 3 Neste

Lisätiedot

Pala kauneinta Härmälänrantaa

Pala kauneinta Härmälänrantaa ala kauneinta Härmälänrantaa As. Oy Tampereen Härmälänrannan Lentolaituri Visualisointi Kotiunelmat lentoon Tampereen Härmälänrannassa on aikojen saatossa toteutettu erilaisia unelmia. Sata vuotta sitten

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä As Oy Jyväskylän Jokivillat Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä Ver 8.5.2014 Nykyaikainen unelmakoti Jokivarren viihtyisälle alueelle valmistuu tasokkaita ja nykyaikaisia kaupunkivilloja. Kohteen viisi lämminhenkistä

Lisätiedot

Joensuu, Penttilä Kohdenumero h, kt, 31,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Joensuu, Penttilä Kohdenumero h, kt, 31,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Joensuu, Penttilä Kohdenumero 585316 2h, kt, 31,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 37 650,00 Vh. 125 500,00 Tontin lunastushinta 15 813,00 Vallilankuja 1. Asunto Oy Joensuun Aapeli on Penttilärantaan

Lisätiedot

Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko

Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko TA-Asumisoikeus Oy / Kivikonkaari 40 HUONEISTOLUETTELO, TALO 1 15.08.2014 n:o tyyppi m 2 kerros P=parveke PI=piha T=terassi A1 3H+K 79,5 2 P A2 2H+KT 66,0 2 P

Lisätiedot

Rave Rakennus Oy Hallitie Ylivieska p

Rave Rakennus Oy Hallitie Ylivieska p As Oy Vaski, Oulu Raven uusi kohde rakentuu Ouluun Kivikkokankaalle (Palloilijantie 35). Sijainniltaan Vaski on ihanteellinen rauhallisuutta arvostavalle, sillä kohde sijaitsee kulmatontilla ja kahdelta

Lisätiedot

SATO VuokraKoti. Espoo, Niittymaa Taivalmäki 5, 02200 Espoo. koti kuten haluat

SATO VuokraKoti. Espoo, Niittymaa Taivalmäki 5, 02200 Espoo. koti kuten haluat STO VuokraKoti Espoo, Niittymaa Taivalmäki 5, 02200 Espoo koti kuten haluat Hetkessä kotona Niittymaalla Haluatko asua Tapiolan naapurissa loistavien kulkuyhteyksien äärellä ja ulkoilu- ja virkistysalueiden

Lisätiedot

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh...,

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Solkio Puh: 040 191 6161 OP Koti Päijät-Häme Oy LKV Lahti Aleksanterinkatu 20 15140 Lahti Puh: 010 256 7700 Tätä kaunista, yhdessä tasossa olevaa, v.2006 valmistunutta kotia

Lisätiedot

TA-Asumisoikeus Oy / Ala-Säterinkatu 20 Rakennustapaselostus 12.6.2014 YLEISTÄ TA-Asumisoikeus Oy / Ala-Säterinkatu 20 koostuu seitsemästätoista paritalosta, joissa on yhteensä 34 huoneistoa. Kaikki huoneistot

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 565603 3h, kt, s, 72,0 m² Kov. 2016 Energialuokka C Mh. 67 691,12 Vh. 226 000,00 Lapinmäenkatu 3 A 8. Asunto Oy Sastamalan Tähtirannan asunto A8 etsii ensimmäisiä

Lisätiedot

ikäihmisille KIINTEISTÖ OY TUUSULAN PELLAVAKALLIO Kotoisia palveluasuntoja

ikäihmisille KIINTEISTÖ OY TUUSULAN PELLAVAKALLIO Kotoisia palveluasuntoja KIINTEISTÖ OY TUUSULAN ELLAVAKALLIO 10/2014 Kiinteistö Oy Tuusulan ellavakallio ellavamäentie 9 04320 Tuusula Yrjö ja Hanna säätiö Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki puh. 020 742 9888, info@yrjojahanna.fi

Lisätiedot

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26.

Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero Merituuli 26. Paritalo Oulu, Haukipudas, Keskusta Kohdenumero 586547 4h,tupak,khh,kph,s,wcx2,vh,ak,var,ter,katos, 100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 97 245,00 Vh. 194 490,00 Merituuli 26. VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!

Lisätiedot

ARS LONGA SENIORITALO

ARS LONGA SENIORITALO OH WC olohuone keittotila eteinen kylpyhuone erillis-wc AH VH H makuuhuone asuinhuone vaatehuone huone LVV VSS UVV VAR KUIV. SPK LJH PRH SIIV. IRT. VAR. TALO VAR. lastenvaunu-/ apuvälinevarasto väestönsuoja

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

Asunto Oy Vaasan Punostie 5

Asunto Oy Vaasan Punostie 5 Asunto Oy Vaasan Punostie 5 PUROLA, Punostie 5 Vaasa BOBÄCK, Snoddvägen 5 Vasa TAITEILIJAN NÄKEMYS KUVA VIITTEELLINEN Arvioitu valmistuminen: kevät 2015. Uppskattad färdigställning: våren 2015. Myllykatu

Lisätiedot

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi.

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi. As Oy Meriluodon Helmi - Elämää. Omilla ehdoillasi. 15.07.2015 Asemapiirustus ja sijainti Meriluodon Helmi valloittaa varaa uusi kotisi! Meriluodon Helmi tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupunkikoteja,

Lisätiedot

Jyväskylä, Halssila Kohdenumero h+k+s, 77,5 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Jyväskylä, Halssila Kohdenumero h+k+s, 77,5 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Halssila Kohdenumero 597007 3h+k+s, 77,5 m² Kov. 2013 Energialuokka C 2007 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Tiirantie 16. Uudenkarhea valoisa koti, jossa yhdistyy rivi- ja kerrostaloasumisen

Lisätiedot

Kaunis kaupunkikoti uniikilta asuinalueelta

Kaunis kaupunkikoti uniikilta asuinalueelta Kaunis kaupunkikoti uniikilta asuinalueelta As. Oy Jyväskylän Tampuuri Visualisointi Vanhan tehdasalueen hengessä Jyväskylän Kangas on Tourujokilaakson kupeeseen kasvava uusi kaupunginosa, jossa yhdistyvät

Lisätiedot

MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17

MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 Arvoasuntoja Lahden ydinkeskustaan palveluiden keskelle. Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 rakennetaan omalle tontille, torin ja linja-autoaseman välittömään läheisyyteen.

Lisätiedot

Asunto Oy Nokian Virranvartija. Koti sinulle

Asunto Oy Nokian Virranvartija. Koti sinulle Asunto Oy Nokian Virranvartija Koti sinulle JÄRVIMAISEMISSA ALVELUJEN VIERESSÄ Asunto Oy Nokian Virranvartija on yksi neljästä Viholan uudelle asemakaava-alueelle rakennettavasta asuinkerrostalosta. Kortteli

Lisätiedot

Valloittavia kaupunkikoteja Oulunkylän sydämessä Helsingin Esmeralda Oulunkylä

Valloittavia kaupunkikoteja Oulunkylän sydämessä Helsingin Esmeralda Oulunkylä Valloittavia kaupunkikoteja Oulunkylän sydämessä Helsingin smeralda Oulunkylä Visualisointi Oulunkylässä on tunnelmaa On monta syytä kiintyä Oulunkylään sen tietävät etenkin alueella jo asuvat. Väljyys,

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI UUDIDE A OY VUOREEN LEINII oukkuaurankatu 7, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 595791 2h, kt, 32,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 370,00 Vh. 127 900,00 Keilanrinteenkatu 5. Asunto Oy Kuopion Keilantori. Rakentaja Pohjola

Lisätiedot

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE MANSIKKA-AHONTIE 3, 05810 HYVINKÄÄ Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja viihtyisällä

Lisätiedot

Asunto Oy Nokian Rantahelmi 2 Koti sinulle

Asunto Oy Nokian Rantahelmi 2 Koti sinulle Asunto Oy Nokian Rantahelmi 2 Koti sinulle JÄRVIMAISEMISSA PALVELUJEN VIERESSÄ Asunto Oy Nokian Rantahelmi 2 on kolmas neljästä Viholan uudelle asemakaavaalueelle rakennettavasta asuinkerrostalosta. Kortteli

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN FRIDA

ASUNTO OY TAMPEREEN FRIDA AUNTO OY TAMREEN FRIDA Asunto Oy Tampereen Frida Hennerinkatu 15, 33270 Tampere Rakentaja pidättää mahdollisuuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja piirustuksia sekä materiaalitoimittajia. Ostajan on tutustuttava

Lisätiedot

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto Kerrostalo Vihervarpusentie Rivitalot Vihervarpusentie, ja 9 avainnekuvat ovat taiteellinen näkemys kohteesta eikä kaikin osin vastaa rakennettavaa kohdetta. EKA TAPANINVAINIO VIERVARPUSENTIE 000 elsinki

Lisätiedot

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku, Suikkila Kohdenumero 647087 2h,kt,s,p, 56,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2013 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Gränsbackankuja 1 as 22. Tilava, valoisa uuden veroinen vaaleasävyinen kaunis

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Koti järviluonnon kynnyksellä

Koti järviluonnon kynnyksellä Koti järviluonnon kynnyksellä As. Oy Tampereen Härmälänrannan ääski Visualisointi Haaveissa Härmälänranta? Viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Härmälänranta on vetovoimainen asuinalue

Lisätiedot

Huittinen Kohdenumero h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Huittinen Kohdenumero h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Rivitalo Huittinen Kohdenumero 585794 1h,tupakeittiö,s+autokatos ja varasto, 45,5 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 69 900,00 Vh. 139 800,00 Emauksenkuja 5 as. NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA ASUNTO

Lisätiedot

Kuopio, Pappilanmäki Kohdenumero h, k, s, 91,0 m² Kov Energialuokka B 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Pappilanmäki Kohdenumero h, k, s, 91,0 m² Kov Energialuokka B 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Pappilanmäki Kohdenumero 634585 4h, k, s, 91,0 m² Kov. 2013 Energialuokka B 2013 Mh. 318 000,00 Vh. 318 000,00 Ruustinnankuja 9. Uudenveroinen kaunis päätyhuoneisto aivan keskustan kyljessä,

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, s, 107,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, s, 107,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 597422 3-4 h, k, s, 107,0 m² Kov. 1997 Energialuokka G Mh. 226 000,00 Vh. 226 000,00 Saarikatu 3. Näitä on harvoin tarjolla! Kauniilta paikalta Pororannan vierestä,

Lisätiedot

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1 Kotilokatu 1, 70840 Kuopio HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite As Oy Kuopion Kotilokatu 1 Kotilokatu 1 70840 Kuopio Tontin tiedot Vuokratontti, pinta-ala:

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA HANKETIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kotipiha Kokkolinnunkatu 3, 65300 Vaasa TONTTITIEDOT Vapaarahoitteinen, Vaasan kaupungin

Lisätiedot