Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: - A-Insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy, katuympäristösuunnittelu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: - A-Insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy, katuympäristösuunnittelu"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 1(16) VUOSAAREN SILTA JA RAITTISILTA VARTIOKYLÄNLAHDEN YLI, KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjouspyyntö ja saadut tarjoukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Vuosaaren silta ja raittisilta vartiokylänlahden yli, katu- ja rakennussuunnittelua koskeneen hankintailmoituksen julkisesta hankinnasta (Hankintailmoitus / HEL ). Määräaikaan kello mennessä saatiin tarjoukset kahdeksalta konsultilta: - Pöyry Finland Oy - A-Insinöörit Suunnittelu Oy - WSP Finland Oy - Insinööritoimisto Pontek Oy - Sweco Rakennetekniikka Oy - - Ramboll Finland Oy - VR Track Oy Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: - A-Insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy, katuympäristösuunnittelu - Insinööritoimisto Pontek Oy FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy, katujen, vesihuollon, johtojen tilanvaraus- ja kaukolämpöjohtojen sijoitussuunnittelu, yleisö ja esittelytilaisuudet Arcus Oy, pohjanrakennussuunnittelu, pohjatutkimusohjelmien laatiminen sekä kaivumassojen ja välivarastoitujen massojen hyötykäyttösuunnittelu - Sweco Rakennetekniikka Oy Sweco Ympäristö Oy katusuunnittelu, geotekniikka, vesihuolto-, kaukolämpö- ja johtosiirtosuunnittelu sekä ympäristösuunnittelu - Studio Terra Oy, katuympäristö- ja puistosuunnittelu Sweco Rakennetekniikka Oy, silta- ja rakennesuunnittelu Sweco Rakennetekniikka Oy hylätään, koska se ei ole tarjouksessaan ilmoittanut tarjouspyynnössä vaadittuja kolmea konsultin mielestä tärkeintä suunnitteluohjelmassa kuvattua, suunnittelutehtävään liittyvää asiaa, johon tässä suunnitteluhankkeessa on erityisesti paneuduttava. Tämä estää tarjousten tasapuolisen vertailun. VR Track Oy hylätään, koska se ei ole tarjouksessaan ilmoittanut tarjouspyynnössä vaadittuja kaikkien projektiin osallistuvien työmääräarvioita. Tämä estää tarjousten tasapuolisen vertailun.

2 PÖYTÄKIRJA 2(16) 2. Taloudellinen ja tekninen suorituskyky Päästäkseen vertailuun, tarjoajan on täytettävä seuraavassa mainitut rahoituksellista, taloudellista tilannetta, sekä teknistä suorituskykyä ja ammatillista pätevyyttä koskevat vaatimukset. Vaatimukset koskevat jäljempänä kuvatulla tavalla myös tarjoajan ilmoittamia, työssä mahdollisesti käytettäviä alikonsultteja. Vaatimusten täyttämisen selvittämiseksi tarjoajan on liitettävä tarjoukseensa em. tarjoajan soveltuvuutta koskevat selvitykset. Kaikki alla mainitut rahoituksellista ja taloudellista tilannetta koskevat todistukset ja selvitykset saavat olla enintään kolme (3) kuukautta vanhoja. Määräaika lasketaan siitä, kun hankintayksikkö on vastaanottanut kyseiset asiakirjat Taloudellinen suorituskyky Verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksaminen Tarjoajan on toimitettava hankintayksikölle seuraava selvitys itsestään ja jäljempänä ilmoittamistaan alikonsulteista: Veroviranomaisen todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista tai verovelkatodistus tai selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty. Todistus eläkevakuutusten ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksusopimus on tehty. Jollei tarjoajan sijoittautumismaassa anneta edellä tarkoitettuja otteita tai todistuksia, niiden sijaan näytöksi hyväksytään tarjoajan edustajan sijoittautumismaan lainsäädännön mukainen valaehtoinen tai vakuutuksella vahvistettu ilmoitus, joka on käännetty suomen kielelle. Lisäksi tarjoaja velvoitetaan toimittamaan todistukset verojen ja lakisääteisten eläkevakuutusmaksujen maksamisesta kolmen (3) kuukauden välein sopimussuhteen aikana. Mikäli tarjoaja on liittynyt Tilaajavastuu.fi / Luotettava Kumppani palveluun, edellä mainittuja selvityksiä ei erikseen tarvitse toimittaa tilaajalle. Edellä mainittuina todistuksina ja selvityksinä hyväksytään myös muut kuin viranomaisen antamat todistukset ja selvitykset, jos ne on antanut yleisesti luotettavana pidetty muu arvioija tai tietojen ylläpitäjä. Tällainen yhteisö on esimerkiksi rakennusalalla toimiva Rakentamisen Laatu RALA ry. Kaupparekisteritieto ja palvelun suorittamista koskevat lupatiedot Tarjoajan on toimitettava hankintayksikölle seuraava selvitys itsestään ja jäljempänä ilmoittamistaan alikonsulteista: kaupparekisteriote Ulkomaisen tarjoajan on toimitettava pyynnöstä vastaavat tiedot sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisterinotteella, joka on käännetty suomen kielelle.

3 PÖYTÄKIRJA 3(16) Taloudellinen ja rahoituksellinen tilanne Vaatimus 1 Tarjoaja, sekä mahdolliset alikonsultit on merkitty ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Tarjoajan on liitettävä tarjoukseensa seuraava selvitys (myös ilmoittamistaan alikonsulteista): Selvitys rekisteröitymisestä yllä mainittuihin rekistereihin. Siltä osin kuin tarjoajaa (tai alikonsulttia) ei ole merkitty yllä mainittuihin rekistereihin, on tarjoajan selvitettävä ne seikat, joihin rekisteröimättömyys perustuu. Jos ulkomainen tarjoaja tai alikonsultti ei ole rekisteröitynyt vaaditulla tavalla Suomessa, on tarjoajan ja tarjoajan käyttämistä alikonsulteista toimitettava edellä kerrotut tiedot sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisterinotteella tai vastaavalla todistuksella tai muulla yleisesti hyväksytyllä tavalla suomen kielellä. Vaatimus 2 Tarjoajalla on voimassaoleva vastuuvakuutus ja tarjoaja on huolehtinut vastuuvakuutukseen kohdistuvien vakuutusmaksujen maksamisesta. Tarjoajan on liitettävä tarjoukseensa seuraava selvitys: Vakuutusyhtiön todistus vastuuvakuutuksen sisällöstä, voimassaolosta ja vakuutusmaksujen suorittamisesta. Tarjouspyynnössä vaadittujen tarjoajien taloudellista suorituskykyä koskevien osallistumisehtojen arviointi on esitetty seuraavassa taulukossa.

4 PÖYTÄKIRJA 4(16) Taloudellinen suorituskyky Tarjoaja Kaupparekisteriote Todistus verojen maksamisesta Todistus työeläkemaksuista Tilaajavastuu Selvitys ennakkoperintä-, työnanataja-, ja alv-rekisteristä Todistus vastuuvakuutuksesta Pöyry Finland Oy A-insinöörit Suunnittelu Oy 5 alikonsultti: Studio Terra oy WSP Finland Oy Insinööritoimisto Pontek Oy alikonsultti: FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy alikonsultti: Insinööritoimisto Arcus Oy alikonsultti: Studio Terra Oy alikonsultti: Sweco Rakennetekniikka Oy Ramboll Finland Oy Insinööritoimisto Pontek Oy täydensi tarjoustaan puuttuvalla todistuksella Tekninen suorituskyky Tekniseen suorituskykyyn ja ammatilliseen pätevyyteen liittyvät vähimmäisvaatimukset Tarjoajan ja mahdollisten alikonsulttien on täytettävä seuraavat teknistä suorituskykyä ja ammatillista pätevyyttä koskevat vähimmäisvaatimukset: 1. Yrityksellä tulee olla asiantuntemusta ja kokemusta vesistösiltojen suunnittelusta, siltojen korjaussuunnittelusta sekä käytössään riittävät resurssit. Vähimmäisvaatimuksena pidetään, että yrityksellä tulee olla kokemusta vähintään kolmesta (3) uudissiltahankkeesta, joista vähintään yksi on vesistösilta, (sisältäen rakennussuunnittelun) sekä vähintään kahdesta betonisillan korjaussuunnitteluhankkeesta, viimeisen kolmen vuoden ajalta. 2. Yrityksellä tulee olla katu- ja -rakennussuunnittelusta asiantuntemusta ja kokemusta sekä käytössään riittävät resurssit.

5 PÖYTÄKIRJA 5(16) Vähimmäisvaatimuksena pidetään, että yrityksellä tulee olla kokemusta vähintään kolmesta (3) vastaavan kokoisesta hankkeesta joka on sisältänyt katusuunnittelua, vesihuoltosuunnittelua ja geoteknistä suunnittelua viimeisen kolmen vuoden ajalta. Vastaavankokoiseksi hankkeeksi katsotaan projekti joka on sisältänyt vähintään kolmen kadun suunnittelua samassa projektissa ja samanaikaisesti tehtävä on sisältänyt myös viemärisuunnittelua, pohjarakennussuunnittelua. 3. Projektipäälliköllä tulee olla vähintään kolmen (3) vuoden työkokemus projektipäällikön tai pääsuunnittelijan tehtävistä. 4. Projektiorganisaatioon kuuluvista suunnittelijoista tulee nimetä vähintään yksi Fise AA-vaatimusluokan betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelija sekä Fise A- vaatimusluokan betonisiltojen korjaussuunnittelija, katusuunnittelija, vesihuoltosuunnittelija, katuympäristösuunnittelija sekä geoteknikko, joilla on vähintään 2 vuoden työkokemus ko. alan suunnittelutehtävistä. 5. Yrityksellä tulee olla kyky tuottaa suunnitelma-asiakirjat atk-muodossa ja suomen kielellä, joista piirustukset dgn-tiedostomuodossa (MicroStation). Edellä kuvattujen vaatimusten täyttymisen selvittämiseksi tarjoajan on liitettävä tarjoukseensa seuraavat selvitykset: Tarjoaja Referenssiluettelo yritykseltä enintään viimeisen kolmen (3) vuodenajalta siltasuunnittelusta, siltojen korjaussuunnittelusta, katusuunnittelusta, vesihuoltosuunnittelusta, katuympäristösuunnittelusta ja geoteknisestä suunnittelusta (hankkeen kuvaus, laajuus ja tilaaja).). Projektipäällikön ja projektiorganisaation suunnittelijoiden työkokemus ko. tehtävistä, sekä referenssiluettelot enintään viimeisen viiden vuoden ajalta. Ilmoitettava, minkä osan sopimuksesta tarjoaja aikoo antaa alihankintana kolmannelle taholle sekä kuvattava alikonsultin em. osuus yksityiskohtaisesti Ilmoitettava tuottaako yritys suunnitelma-asiakirjat atk- muodossa suomen kielellä ja piirustukset dgn-tiedostomuodossa. Tekninen suorituskyky Referenssit 3 viimeiseltä vuodelta, vähintään 3 kohdetta Siltasuunnittelu Siltojen korjaussuunnittelu Katu-, vesihuolto- ja geotekninen suunnittelu Suunnitelmien tulostaminen Pöyry Finland Oy riittävä riittävä riittävä ok A-Insinöörit riittävä riittävä riittävä ok Suunnittelu Oy WSP Finland Oy riittävä riittävä riittävä ok Insinööritoimisto Pontek Oy riittävä riittävä riittävä ok

6 riittävä riittävä riittävä ok Ramboll Finland Oy riittävä riittävä riittävä ok 3. Tarjousten arviointi 3.1. Arvioinnin suorittajat PÖYTÄKIRJA 6(16) Hankkeen tarjousten laatuarvioinnin on suorittanut seuraava ryhmä: Jukka Myyryläinen Eero Sihvonen Juha Väätäinen Ismo Rantanen Kaija Laine Saara Neiramo Jari Haataja HKR/Katu- ja puisto-osasto HKR/Katu- ja puisto-osasto HKR/Katu- ja puisto-osasto HKR/Katu- ja puisto-osasto HKR/Katu- ja puisto-osasto HSY:n vesihuolto Kiinteistövirasto, geotekninen osasto 3.2 Arviointiperusteet Hankittavan suunnittelutyön valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kokonaistaloudellista edullisuutta vertaillaan tarjoushinnan ja suunnittelutyön laatutekijöiden perusteella. Eniten vertailupisteitä saanut tarjous valitaan. - Kattohinta (painoarvo 40 %) - Laatutekijät (painoarvo 60 %) - projektipäällikkö (painoarvo 30 % laatutekijöistä) - muu työn suorittava avainhenkilöstö eli projektiryhmä (painoarvo 50 % laatutekijöistä) Eri suunnittelualojen painotus: Siltasuunnittelu 30 % Sillan korjaussuunnittelu 30 % Katusuunnittelu 15 % Vesihuoltosuunnittelu 15 % Geotekninen suunnitelu 5 % Katuympäristösuunnittelu 5 % - projektin kuvaus (painoarvo 20 % laatutekijöistä) Laatutekijöiden pisteytys vähimmäisvaatimusten ylittäviltä osin: - projektipäällikkö (enintään 10 pistettä) arviointi perustuu kokemukseen projektipäällikön tehtävistä, kokemukseen vastaavanlaista suunnitteluhankkeista (projektipäällikkönä ja pääsuunnittelijana) sekä projektipäällikön työmääräarvioon. - projektiorganisaatio (enintään 10 pistettä) arviointi perustuu projektiorganisaation kokemukseen vastaavanlaista suunnitteluhankkeista sekä projektiorganisaation työmääräarvioon. - projektin kuvaus (enintään 10 pistettä) saa pisteitä sen mukaisesti, mitä paremmin tarjouksessa suunnittelutehtävän osalta annettava selvitys

7 PÖYTÄKIRJA 7(16) vastaa hankkeelle suunnitteluohjelmassa esitettyjä ominaispiirteitä ja tavoitteita. Tarjousten kokonaistaloudellisuuden vertailua varten toimitettavat tiedot Vertailuperusteiden täyttymisen selvittämiseksi tarjoajan oli liitettävä tarjoukseensa alla mainitut selvitykset. Projektipäällikön ja projektiorganisaation arviointia varten tuli esittää - kaikki työhön osallistuvat henkilöt tehtävineen (projektiorganisaatio) - kaikkien projektiin osallistuvien työmääräarviot. Projektiorganisaatio on nimettävä siten, että alla mainitulta suunnittelualalta on nimettynä vähintään yksi suunnittelija: - projektipäällikkö, (pääsuunnittelija) - siltasuunnittelija - sillan korjaussuunnittelija - tietomallikoordinaattori - katusuunnittelija - vesihuoltosuunnittelija - katuympäristösuunnittelija - geoteknikko Tarjouksessa on oltava lyhyt kuvaus kaikkien henkilöiden, myös alikonsulttien, referensseistä enintään viimeiseltä viideltä (5) vuodelta vastaavista hankkeista - kokemusvuodet ko. alan suunnittelusta - aikaisempien hankkeiden laajuus ja kesto - missä tehtävässä henkilö on toiminut hankkeessa - henkilön työmäärä hankkeessa Projektipäällikön osalta oli lisäksi esitettävä kokemusvuodet projektipäällikön tehtävistä sekä pääsuunnittelijan tehtävistä. Projektikuvauksen arviointia varten tuli esittää - Kolme konsultin mielestä tärkeintä suunnitteluohjelmassa kuvattua, suunnittelutehtävään liittyvää asiaa, johon tässä suunnitteluhankkeessa on erityisesti paneuduttava. - Aikataulu sekä suunnittelutehtävän aikatauluriskit ja ne toimenpiteet, joiden avulla konsultti varmistaa suunnittelutyön aikataulussa pysymisen.

8 PÖYTÄKIRJA (16) 3.3 Projektipäälliköiden arviointi Projektipäällikön (enintään 10 pistettä) arviointi perustuu kokemukseen projektipäällikön tehtävistä, kokemukseen vastaavanlaista suunnitteluhankkeista (projektipäällikkönä ja pääsuunnittelijana) sekä projektipäällikön työmääräarvioon. Tarjoaja Projektipäällikkö Arvio Pöyry Finland Oy DI Kari Luoto (01) A-Insinöörit Suunnittelu Oy DI Markku Äijälä (02) WSP Finland Oy Luk. Tuija Purjo (01) 7 Insinööritoimisto Pontek Oy DI Jouni Rissanen (01) 7 DI Rauno Matila (01) 7 Ramboll Finland Oy DI Helmer Berndtson (01) Pöyry Finland Oy: Projektipäälliköllä on laaja kokemus katusuunnitteluhankkeista. Siltakohteet puuttuvat. Tunteja esitetty melko paljon. A-Insinöörit Suunnittelu Oy: Projektipäälliköllä on laaja kokemus siltojen korjaussuunnittelusta ja jonkin verran myös uudissiltakohteista. Katusuunnittelureferenssit puuttuvat. WSP Finland Oy: Projektipäälliköllä on kokemusta katusuunnitteluhankkeista ja myös hieman siltahankkeista mutta ei kaupunkiympäristössä. Insinööritoimisto Pontek Oy: Projektipäälliköllä on kokemusta siltasuunnitteluhankkeista ja myös hieman katusuunnittelua sekä siltojen korjaussuunnittelua sisältävistä hankkeista. Toimii myös uudissillan ja korjattavan sillan pääsuunnittelijana. Projektipäälliköllä on monipuolinen ja laaja kokemus katusuunnitteluhankkeista. Siltakohteet puuttuvat. Ramboll Finland Oy: Projektipäälliköllä on monipuolinen ja laaja kokemus katusuunnitteluhankkeista. Siltakohteet puuttuvat.

9 PÖYTÄKIRJA 9(16) 3.4 Projektiorganisaation arviointi Projektiorganisaation (enintään 10 pistettä) arviointi perustuu projektiorganisaation kokemukseen vastaavanlaista suunnitteluhankkeista sekä projektiorganisaation työmääräarvioon. Projektiorganisaation kokonaispistemäärä on arvioitu kokonaisuutena edellä esitettyihin arvioihin ja työmääriin perustuen. Arvioinnin painotus on kohdan 3.2 mukainen. Arvioinnissa on painotettu siltasuunnittelua sekä sillan korjaussuunnittelua, joiden osuudet ovat tilaajan arvion mukaan työmäärästä suurimmat. Siltasuunnittelu Tarjoaja Siltasuunnittelu Arvio Pöyry Finland Oy DI Risto Ollila (01) DI Pekka Tuomikoski (02) DI Teppo Mäkikunnas (03) B.Sc. Ehsan Ghazanfari (05) DI Petri Kela (02) A-Insinöörit Suunnittelu DI Joonas Tuulonen (04) Oy Ins AMK Hanna-Maija Innanen (04) Ark SAFA Hanna Aitoaho (03) WSP Finland Oy DI Sami Niemelä (01) DI Matti-Esko Järvenpää (02) DI Antti Silvennoinen (03) 9 Insinööritoimisto Pontek Oy Ramboll Finland Oy Perustelut arvosanoille: Pöyry Finland Oy: DI Antti Schwartz (03) DI Jouni Rissanen (01) DI Juhani Hyvönen (01) DI Jouko Lehtonen (02) DI Tuomas Kaira (03) Ins AMK Juho Kumpulainen (04) DI Paavo Hassinen (01) DI Juha Litmanen (01) DI Pertti Kaista (01) Kangasniemi, Rautakivi ja Katisko (02) Miettinen, Räisänen, Sauna-aho, Siidorow (04) DI Esko Rechardt (01) DI Sean Lecoultre (03) Ins AMK Timo Säkkinen (04) Siltasuunnittelun vastuuhenkilöllä on laaja ja monipuolinen kokemus. Suunnittelijoiden referensseistä on vaikea hahmottaa referenssikohteiden kokoluokkia ja suunnittelupanoksen suuruutta. Tunteja suunnitteluun on varattu vähän. A-Insinöörit Suunnittelu Oy: Siltasuunnittelun vastuuhenkilöllä on laaja ja monipuolinen kokemus. Suunnitteluryh- 9 7

10 PÖYTÄKIRJA 10(16) män muilla jäsenillä ei juurikaan ole kokemusta siltojen rakennussuunnittelusta. Tunteja suunnitteluun on varattu melko vähän. WSP Finland Oy: Siltasuunnittelun suunnitteluryhmällä on laaja ja monipuolinen kokemus. Tunteja suunnitteluun on varattu paljon. Insinööritoimisto Pontek Oy: Siltasuunnittelun suunnitteluryhmällä on laaja ja monipuolinen kokemus. Tunteja suunnitteluun on varattu paljon. Osan suunnitteluryhmän jäsenten referenssiluettelot puuttuvat. Siltasuunnittelun vastuuhenkilöllä on laaja ja monipuolinen kokemus. Suunnitteluryhmän muiden suunnittelijoiden kokemus on pääosin muualta kuin uudissiltojen suunnittelusta. Ramboll Finland Oy: Siltasuunnittelun vastuuhenkilön siltareferenssit ja varattu tuntimäärä melko vähäiset. Tunteja suunnitteluun on varattu melko vähän. Sillan korjaussuunnittelu Tarjoaja Sillan korjaussuunnittelu Arvio Pöyry Finland Oy DI Jukka Leskelä (02) DI Mikko Kuosmanen (04) 7,5 A-Insinöörit Suunnittelu Oy DI Markku Äijälä (02) Ins AMK Simo Nykänen (04),5 Ins AMK Ari Husso (05) WSP Finland Oy DI Pirjo Hype n (02) RI Kari Saksio (02) 9 Insinööritoimisto Pontek Oy DI Jouni Rissanen (01) DI Esa Paavola (02) 6 DI Risto Parkkila (01) DI Hannu Hänninen (01) Ramboll Finland Oy Ins Guy Rapaport (01) Ins YAMK Tuomo Koskela (01) Tkl Ilkka Vilonen (01) Perustelut arvosanoille: Pöyry Finland Oy: Yritys on nimennyt korjaussuunnitteluun kaksi henkilöä. Tarjotuilta henkilöiltä löytyy monipuolisia referenssejä, joiden joukossa myös useampia tavanomaisia korjaussuunnittelukohteita. A-Insinöörit Suunnittelu Oy: Yritys on nimennyt korjaussuunnitteluun kolme henkilöä. Tarjotuilla henkilöillä on ko-

11 PÖYTÄKIRJA 11(16) kemusta tarjouspyynnön kohdetta vastaavien vilkkaasti liikennöidyllä alueella sijaitsevien sekä teknisesti vaativien siltakohteiden korjaussuunnittelusta. Referenssien kuvaukset on esitetty selkeästi. WSP Finland Oy: Yritys on nimennyt korjaussuunnitteluun kaksi henkilöä. Tarjotuilla henkilöillä on pitkä kokemus siltojen korjaussuunnittelusta ja referenssien joukossa on tarjouspyynnön kohdetta vastaavien vilkkaasti liikennöidyllä alueella sijaitsevien sekä teknisesti vaativien siltakohteiden korjaussuunnitteluhankkeita. Referenssien kuvaukset on esitetty pääosin selkeästi. Insinööritoimisto Pontek Oy: Yritys on nimennyt korjaussuunniteluun on yhden henkilön, jolta löytyy yksi alikulkusillan korjaussuunnittelureferenssi. Muut referenssit ovat rakennesuunnittelusta. Yritys on nimennyt korjaussuunnitteluun kaksi henkilöä. Tarjotuilla henkilöillä on referenssejä siltojen korjaussuunnitteluhankkeiden vetämisestä ja laadunvarmistuksesta. Referenssien joukosta löytyy myös teknisesti haastavia ja vilkkaassa liikenneympäristössä sijaitsevia korjauskohteita. Ramboll Finland Oy: Yritys on nimennyt korjaussuunnitteluun kolme henkilöä. Yhdellä tarjotuista henkilöistä ei löytynyt referenssiä korjaussuunnittelusta. Suunnitteluryhmään tarjotuilla muilla henkilöillä löytyy kokemusta vilkkaasti liikennöidyllä alueella sijaitsevien sekä teknisesti vaativien siltakohteiden korjaussuunnittelusta. Katusuunnittelu Tarjoaja Katusuunnittelu Arvio Pöyry Finland Oy Rkm Jukka Heikkinen (02) Rkm Jari Virta (04) 9 A-Insinöörit Suunnittelu Oy Ins Henrik Wikberg (03) 7 WSP Finland Oy tekn. Timo Karhunen (03) Ins AMK Oskar Eklöf (04) RI Matti Eriksson (02) Insinööritoimisto Pontek Oy Ins AMK Erkki Sarvi (02) DI Merja Mustalampi (03) 7 Miljöös. (AMK) Kati Paronen (04) Miljöös. (AMK) Marko ranta (02) Ins AMK Laura Jousala (04) Ins Paula salminen (05) Ramboll Finland Oy DI Tauno Mäkelä (01) Ins AMK Mika Haajanen (03) Ins AMK Iivari Lappalainen (04) Perustelut arvosanoille: Pöyry Finland Oy: Yrityksellä erittäin kokenut katusuunnitteluryhmä jolla on kokemusta erilaisista vastaa-

12 PÖYTÄKIRJA 12(16) vista tai vaativimmista suunnitteluhankkeista. Katusuunnitteluun esitetyt tuntimäärät katsottiin olevan riittävät A-Insinöörit Suunnittelu Oy: Yrityksellä yksi kokenut suunnittelija jolla on kokemusta vastaavista suunnitteluhankkeista vaativissa ympäristöissä. Katusuunnitteluun esitetyt tuntimäärät katsottiin olevan riittävät. WSP Finland Oy: Yrityksellä kokenut suunnitteluryhmä jolla on kokemusta vastaavista monenlaisista suunnitteluhankkeista. Katusuunnitteluun esitetyt tuntimäärät katsottiin olevan riittävät. Insinööritoimisto Pontek Oy: Kokenut suunnitteluryhmä jossa varsinaista suunnittelua tekevällä referenssikohteista osa on ollut yhtä vaativissa ympäristöissä. Tuntimäärä arvioitiin olevan riittävä. Yrityksellä kokenut suunnitteluryhmä jolla on kokemusta vastaavista monenlaisista suunnitteluhankkeista. Katusuunnitteluun esitetyt tuntimäärät katsottiin olevan riittävät. Ramboll Finland Oy: Yrityksellä kokenut suunnitteluryhmä jolla on kokemusta vastaavista monenlaisista suunnitteluhankkeista. Katusuunnitteluun esitetyt tuntimäärät katsottiin olevan riittävät. Vesihuoltosuunnittelu Tarjoaja Pöyry Finland Oy A-Insinöörit Suunnittelu Oy WSP Finland Oy Insinööritoimisto Pontek Oy Ramboll Finland Oy Vesihuoltosuunnittelu Rkm Jarmo Salo (02) Ins AMK Henrik Saarinen (04) RI (AMK) Mikko Haanperä (03) DI Sari Pietilä (03) DI Heidi Tuppurainen (04) Ins AMK Erkki Sarvi (02) tuntiarvio Arvio Ins AMK Katriina Jokinen (02) 150 Tekn. Jarmo Puumalainen (03) 160 Ins. Paula Salminen (05) 0 Ins. Paavo Ollikainen (01) 10 DI Matti Heikkinen (01) Tekn. Pentti Keränen (02) Ins AMK Mika Haajanen (03) Perustelut arvosanoille: Vesihuollon suunnittelijoilla on pääsääntöisesti kohtuullisen hyvä kokemus vastaavanlaisista vesihuollon suunnitteluhankkeista. A-Insinöörit Suunnittelu Oy:llä tuntimäärä melko alhainen.

13 PÖYTÄKIRJA 13(16) Geotekninen suunnittelu Tarjoaja Geotekninen suunnittelu Arvio Pöyry Finland Oy DI Matti Konttinen (01) DI Risto Ketonen (04) tekn. Juha Alenius (04) 9 DI Marko Laurila (01) A-Insinöörit Suunnittelu Oy DI Ilona Häkkinen (02) DI Lucija Truksane-Markovitch (04) 9 DI Kimmo Tanttu (04) WSP Finland Oy DI Kai Gulin (01) DI Timo Birling (02) 9 Ins AMK Henri Haverinen (03) Insinööritoimisto Pontek Oy DI Jari Viljanen (02) 7 DI Noora Hulkkonen (02) DI Hanna Melkko (03) DI Vesa Oksanen (01) Ramboll Finland Oy Ins Jari Hirvonen (01) Ins AMK Pasi Koponen (03) 7 Perustelut arvosanoille: Kaikkien tarjoajien suunnitteluryhmillä on osaamista ja kokemusta suoriutua projektin geo-suunnittelusta. Pöyry Finland Oy:n, A-Insinöörit Suunnittelu Oy:n WSP Finland Oy:n suunnitteluryhmät ovat geotekniseltä valmiudelta parhaita tähän projektiin. Katuympäristösuunnittelu Tarjoaja Katuympäristösuunnittelu Arvio Pöyry Finland Oy AMK Tarja Kojo (04) A-Insinöörit Suunnittelu Oy MARK Sarianne Silfverberg (02) MARK Sirpa Mäkilä (03) 9,5 s. hort.amk Anna Ryymin (04) WSP Finland Oy Hort. Maija Elo (02) MARK Jaakko Aho-Mantila (03) sis ark Liisa Ilveskorpi (01) 9,5 Ark Tuomas Vuorinen (02) Insinööritoimisto Pontek Oy Suunn. hort. Else Kaloinen (03),5 MARK Sarianne Silfverberg (02) MARK Sirpa Mäkilä (03) 9,5 s. hort.amk Anna Ryymin (04) Ramboll Finland Oy Tait. kand. Tuula Mikkonen (01) Hort AMK Kati Kuosmanen (04) 9 Perustelut arvosanoille: Pöyry Finland Oy:

14 PÖYTÄKIRJA 14(16) Nimetty yksi henkilö, ryhmällä on referenssejä useista katuympäristösuunnittelun tehtävistä ja kokemusta löytyy sekä yleis- että rakennussuunnittelusta A-Insinöörit Suunnittelu Oy: Nimetty kolme henkilöä, ryhmällä on runsaasti referenssejä erityyppisistä katuympäristön suunnittelutehtävistä ja osaamista ympäristösuunnittelun eri osa-alueilta WSP Finland Oy: Nimetty neljä henkilöä, monipuolinen työryhmä ja on runsaasti referenssejä erityyppisistä katuympäristön suunnittelutehtävistä Insinööritoimisto Pontek Oy: Nimetty yksi henkilö, ryhmällä on runsaasti referenssejä erityyppisistä katuympäristön katu- ja rakennussuunnitelmatehtävistä Nimetty kolme henkilöä, runsaasti referenssejä erityyppisistä katuympäristön suunnittelutehtävistä ja ryhmällä on osaamista ympäristösuunnittelun eri osa-alueilta Ramboll Finland Oy: Nimetty kaksi henkilöä, ryhmällä on runsaasti referenssejä erityyppisistä katuympäristön suunnittelutehtävistä Projektiorganisaation kokonaispistemäärä: Tarjoaja Arvio Pöyry Finland Oy,1 A-Insinöörit Suunnittelu Oy 7, WSP Finland Oy,7 Insinööritoimisto Pontek Oy 7,5,1 Ramboll Finland Oy 7,7 4 Projektin kuvauksen arviointi Tarjouksien pisteytyksessä arvioidaan tarjouksen vastaavuutta hankkeelle suunnitteluohjelmassa esitettyihin ominaispiirteisiin ja tavoitteisiin. Aikataulu ja riskit Tarjoajien tuli esittää aikataulu sekä suunnittelutehtävän aikatauluriskit ja ne toimenpiteet, joiden avulla konsultti varmistaa suunnittelutyön aikataulussa pysymisen. Kolme tärkeintä suunnittelutehtävään liittyvää asiaa

15 PÖYTÄKIRJA 15(16) Konsultin tuli esittää kolme mielestään tärkeintä suunnitteluohjelmassa kuvattua, suunnittelutehtävään liittyvää asiaa, johon tässä suunnitteluhankkeessa on erityisesti paneuduttava. Pöyry Finland Oy: 1. Järkevästi valitut korjaustoimenpiteet ja suunnitteluratkaisut 2. Työturvallisuus- ja ympäristöriskien hallinta rakentamisen aikana 3. Suunnittelun koordinointi A-Insinöörit Suunnittelu Oy: 1. Jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt sekä työnaikaiset liikennejärjestelyt 2. Siltojen ja tukimuurien suunnittelu 3. Pääsuunnittelijan koordinointivastuu WSP Finland Oy: 1. Siltaratkaisujen elinkaarikustannukset 2. Työnaikaiset liikennejärjestelyt 3. Suunnittelutehtävän koordinointi ja kustannushallinta Insinööritoimisto Pontek Oy: 1. Rakenneratkaisuja ja rakentamismenetelmiä valittaessa on yhtenä keskeisenä tekijänä otettava huomioon se, että ajoneuvo- ja kevytliikenne sujuisivat mahdollisimman häiriöttömästi ja turvallisesti rakennustyön aikana. 2. Vuosaaren raittisillan siltatyypin ja rakentamistavan valintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota, jotta ratkaisu antaa edellytykset rakentamis- ja käyttökustannuksiltaan edullisen ja ympäristöön sopivan sillan rakennussuunnitelman laatimiselle. 3. Hyvä ja avoin vuorovaikutus tilaajan ja konsultin sekä myös muiden osapuolien kesken luo edellytykset sille, että lopputulos täyttää tilaajan asettamat vaatimukset. : 1. Projektinjohto ja suunnittelun kokonaiskoordinointi 2. Siltasuunnittelu 3. Katu- ja vesihuoltosuunnittelu Ramboll Finland Oy: 1. Kokenut taitorakenteiden pääsuunnittelija 2. Siltojen ja tukimuurien nykyiset rakenteet huomioon ottavat pohjarakenneratkaisut 3. Pääsuunnittelijan koordinointitehtävät

16 PÖYTÄKIRJA 16(16) Projektin kuvauksen arvostelu: Tarjoaja Arvio Pöyry Finland Oy A-Insinöörit Suunnittelu Oy 9 WSP Finland Oy 9 Insinööritoimisto Pontek Oy Ramboll Finland Oy Kaikki tarjoajat olivat aikatauluriskejä ilmoittaessaan kiinnittäneen huomiota lähtötietojen saatavuuteen ja maastotutkimusten mahdollisimman aikaiseen suorittamiseen sekä tilaajan oikea-aikaiseen ja nopeaan päätöksentekoon. A-Insinöörit Suunnittelu Oy ja WSP Finland Oy olivat kiinnittäneet huomiota kolmessa tärkeässä suunnittelutehtävään liittyvässä asiassa tilaajan mielestä tärkeimpiin seikkoihin. Laatuarvioinnin suorittaneen ryhmän puolesta Jukka Myyryläinen projektinjohtaja

Tarjouspyyntö 1(10) Helsingin kaupungin rakennusvirasto/katu- ja puisto-osasto.

Tarjouspyyntö 1(10) Helsingin kaupungin rakennusvirasto/katu- ja puisto-osasto. Tarjouspyyntö 1(10) Avoin tarjouskilpailu VUOSAAREN SILTA JA RAITTISILTA VARTIOKYLÄNLAHDEN YLI, KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 29.3. MAATULLINPUISTON ETELÄOSAN ALUEEN KATUJEN SUUNNITTELU, TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. n soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Maatullinpuiston eteläosan alueen katujen

Lisätiedot

Pöytäkirja Määräaikaan klo mennessä saatiin viisi tarjousta:

Pöytäkirja Määräaikaan klo mennessä saatiin viisi tarjousta: MÄKELÄNKADUN SUUNNITTELU, TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Pyydetyt tarjoukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Mäkelänkadun suunnittelua (HEL 201-002329) koskeneen ilmoituksen julkisesta hankinnasta

Lisätiedot

1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde. 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen. 1.3 Hankintayksikkö

1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde. 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen. 1.3 Hankintayksikkö Tarjouspyyntö 1(10) HEL 2013-012853 SOMPASAAREN SUUNNITTELU 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta

Lisätiedot

Haakoninlahti 2 asemakaava alueen katujen ja Haakoninlahdenpuiston suunnittelu

Haakoninlahti 2 asemakaava alueen katujen ja Haakoninlahdenpuiston suunnittelu Tarjouspyyntö 1 (10) Haakoninlahti 2 asemakaava alueen katujen ja Haakoninlahdenpuiston suunnittelu 1 Hankinnan kohde 2 Hankinnasta tehtävä sopimus 3 Tarjoajan soveltuvuuden arviointi 4 Tarjouksen tarjouspyynnön

Lisätiedot

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi

Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi Pöytäkirja 1(13) Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus, tarjousten arviointi 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalvelut puitesopimus 2016-2017

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Ma (9)

Tarjouspyyntö Ma (9) Tarjouspyyntö Ma213-3 1(9) Avoin tarjouskilpailu TÖÖLÖNLAHDEN ETELÄOSAN PUISTO- JA KATUALUEIDEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELU Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää

Lisätiedot

Pöytäkirja. - FCG Suunnittelu ja teknikka Oy Pohjatekniikka Oy (pohjarakennussuunnittelu)

Pöytäkirja. - FCG Suunnittelu ja teknikka Oy Pohjatekniikka Oy (pohjarakennussuunnittelu) Paciuksenkadun ja Tukholmankadun suunnittelu TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjoajien soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on julkaissut Paciuksenkadun ja Tukholmankadun suunnittelua

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Katujen suunnittelun puitesopimus 2014-2015 tarjousten laatuarvioinnin

Lisätiedot

Pöytäkirja. - A-insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy (katuympäristö- ja puistosuunnittelu)

Pöytäkirja. - A-insinöörit Suunnittelu Oy Studio Terra Oy (katuympäristö- ja puistosuunnittelu) TULLIVUORENTIEN ETELÄPUOLISEN ALUEEN SUUNNITTELU TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Tarjoajien soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on julkaissut Tullivuorentien eteläpuolisen alueen

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

Tarjouspyyntö HEL (11)

Tarjouspyyntö HEL (11) Tarjouspyyntö HEL 2015-002109 1(11) SAUKONLAITURI LÄNSI ASEMAKAAVA-ALUEEN SUUNNITTELU 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Aatosvainion infran suunnittelu

Aatosvainion infran suunnittelu Sivu 1/6 Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta Tarjouspyyntö 24.4.2015 Aatosvainion infran suunnittelu 1 Hankinnan kohde 2 Hankinnasta tehtävä sopimus 3 Tarjoajan soveltuvuuden arviointi 4 Tarjouksen tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

Tarjous on toimitettava suljetussa kuoressa osoitteella: Mahdollisia lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Jarmo Ojajärvi, puhelin 050 5950 565.

Tarjous on toimitettava suljetussa kuoressa osoitteella: Mahdollisia lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Jarmo Ojajärvi, puhelin 050 5950 565. Tarjouspyyntö Tarjouspyynnön kohde Tarjouksen jättäminen Kurikan kaupungin tekninen osasto pyytää tuntihintatarjousta seuraavista maanrakennustyökoneista: - tela-alustainen kaivinkone kokoluokka < 10 tn

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(15) INFRAHANKKEIDEN PROJEKTINJOHTOPALVELUT, PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Infrahankkeiden projektinjohtopalvelut, puitesopimus

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H141-13 / HEL 2013-015859 / Helsingin kaupungin tietokeskuksen arkistotietojärjestelmän hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(10) SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014-2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Siltojen ja taitorakenteiden suunnittelun puitesopimus

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax  Internet 1/7 Toti 61266 1. : Pekka Nirhamo Suomi puh. pekka.nirhamo@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Toti 61266 Hankinnan kuvaus: Hankesuunnitelman tulee olla

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ

LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN URAKKATARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka Seuranen 9.4.2010 rantalaituri_tarjouspyynto.doc LUTAKON SATAMAN SAANEERAUS, RANTALAITURIRAKENTEIDEN JA KEVYENLIIKENTEEN

Lisätiedot

1/6. Pisteiden laskentatapa

1/6. Pisteiden laskentatapa 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H077-15 / HEL 2015-004602 / Bengtsår-yhteysveneen kunnostus, moottorin uusiminen ja huoltopalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset SOPIMUS ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset 1 Liitteen tarkoitus Tämän liitteen tarkoituksena on kuvata ne soveltuvuusvaatimukset, joita Asiakas

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ RAKENNUSVIRASTO 1(6) Katu- ja puisto-osasto Jukka Myyryläinen KPO 13 KIT1

HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ RAKENNUSVIRASTO 1(6) Katu- ja puisto-osasto Jukka Myyryläinen KPO 13 KIT1 RAKENNUSVIRASTO 1(6) PACIUKSENKADUN ALIKULKUKÄYTÄVÄN SUUNNITTELU Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta suunnittelutehtävästä.

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015 1/9 TARJOUSPYYNTÖ H063-15HEL2015-007348 Pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaiden parturikampaamopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786

Lisätiedot

Tarjouspyyntö HEL (6)

Tarjouspyyntö HEL (6) Tarjouspyyntö HEL 2013-012515 1(6) TELAKKARANNAN SUUNNITTELU Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa mainitusta suunnittelutehtävästä.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2016 1 (5) 1 Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalveluiden puitesopimus 2016 2017, konsulttien valinta HEL 2015-011101 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää hylätä

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 RASTI 1 Suomenmestaruuskilpailu 1999 Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 Kilpailijat Pisteet Rangaistukset Aika Ls Tulokset No Nimi Lk. Joukkue PP

Lisätiedot

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen.

Hankintamenettely Avoin menettely Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen. 1 TARJOUSPYYNTÖ AULAPALVELUISTA 1. Hankinnan perustiedot Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on toimitilan aulapalvelut. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa kohteen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2014 1 (5) 2 Avustavan rakennuttamisen puitesopimus valvontatehtävissä 2014-2016, konsulttitoimistojen valinta ennen 31.12.2015 tehtävissä toimeksiannoissa HEL 2013-013019

Lisätiedot

Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti:

Alikonsultteja on esitetty käytettävän seuraavasti: PÖYTÄKIRJA 1 TEOLLISUUSKADUN KATU- JA RAKENNUSSUUNNITTELU TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1. Osallistumishakemukset Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Teollisuuskadun katu- ja rakennussuunnittelua

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:375174-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Rakentamiseen liittyvät konsulttipalvelut 2011/S 231-375174 Hankintailmoitus erityisalat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2016 TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA 1. Yleistä Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne Savolakodin uudisrakennuksen yleisten tilojen kalusteista. Hankinta ei ole kokonaisarvoltaan

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 56H16 / Metroradan kunnossapitotyöt vuosille 2017 2018 (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (6) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (6) 3 Katujen suunnittelun puitesopimus 2016-2017, konsulttien valinta Pöydälle 12.01.2016 HEL 2015-008566 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää sulkea Infrasuunnittelu

Lisätiedot

Valurautakansistot ja -kehykset

Valurautakansistot ja -kehykset 2016-004786 09.05.2016 1/11 HEL 2016-004786 Valurautakansistot ja -kehykset Yhteystiedot: 5 Suomi Vastaanottaja: Oili Khadraoui puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi http://www.hel.fi/hki/hkr/fi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1(7) Mannerheimintien katu- ja rakennussuunnittelu välillä Postikatu Runeberginkatu

Tarjouspyyntö 1(7) Mannerheimintien katu- ja rakennussuunnittelu välillä Postikatu Runeberginkatu Tarjouspyyntö 1(7) Mannerheimintien katu- ja rakennussuunnittelu välillä Postikatu Runeberginkatu 1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto pyytää tarjoustanne otsikossa

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Porin kaupungin tekninen palvelukeskus Omistamisen yksikkö Katu- ja puistosuunnittelu PL 95 Yrjönkatu 6 B 28101 PORI

TARJOUSPYYNTÖ. Porin kaupungin tekninen palvelukeskus Omistamisen yksikkö Katu- ja puistosuunnittelu PL 95 Yrjönkatu 6 B 28101 PORI 19.10.2011 Sivu 1/9 Tilaaja: Porin kaupungin tekninen palvelukeskus Omistamisen yksikkö Katu- ja puistosuunnittelu PL 95 Yrjönkatu 6 B 28101 PORI Hanke: Kevyen liikenteen väylän rakentaminen valtatielle

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 6356/02.08.02/2014 Dnro 6356/02.08.02/2014 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito OULUN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistönhoitoyksikkö pyytää teiltä tarjousta Oulun alueurakasta. Talven urakka on

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö

Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö NOKIAN KAUPUNKI Tekninen keskus Harjuniityn liikuntahalli Suunnittelutarjouspyyntö Nokian kaupungin tekninen keskus pyytää suunnittelutarjoustanne Harjuniityn liikuntahallin rakenne-, lvia- ja sähkösuunnittelusta.

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Helsingin kaupungin rakennusvirasto, HKR-Rakennuttaja,

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa 1/6 TOTI60172 Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu 1. : Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax  Internet 59983 1/7 KaVi 59983 1. : Katja Jaranne Suomi puh. +358 923536993 katja.jaranne@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: KaVi 59983 Hankinnan kuvaus: Kaupalliset

Lisätiedot

Hankintailmoitus. Palvelut

Hankintailmoitus. Palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:189970-2013:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 111-189970 Hankintailmoitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014 Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin uuden yleiskaavan taloudellisten vaikutusten arvioinnista HEL 2014-014253 T 02 08 02 00 Ksv 4309_1 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 48H16 / Henkilökuljetukset (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3 NOUTOKULJETUS (henkilökuljetukset

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H074-15, HEL 2015-005083 / CNC-jyrsin kyselevällä graafisella ohjauksella ja. ISO-koodilla

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H074-15, HEL 2015-005083 / CNC-jyrsin kyselevällä graafisella ohjauksella ja. ISO-koodilla 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H074-15, HEL 2015-005083 / CNC-jyrsin kyselevällä graafisella ohjauksella ja ISO-koodilla (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H091-15 / HEL 2015-006012 Päiväys 18.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H091-15 / HEL 2015-006012 Päiväys 18.05.2015 1/10 TARJOUSPYYNTÖ H091-15 / HEL 2015-006012 Helsingin työväenopiston opinto-ohjelmien painatus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 931031759 fax noora.fils@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2014-014568 / Tallinnanaukion tori- ja tapahtuma-alueen ympäristön puhtaanapito ja talvikunnossapito (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro 3783/02.08.02/2015 Dnro 3783/02.08.02/2015 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden talvihoito HAUKIPUTAAN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistöpalvelut pyytää teiltä tarjousta Haukiputaan alueen lumen aurauksista.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1 (6) LUONNOS TARJOUSPYYNTÖ xx.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1. Hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

EEROLAN RYHMÄPUUTARHAN PROJEKTINJOHTOPALVELUT. 1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde. 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen

EEROLAN RYHMÄPUUTARHAN PROJEKTINJOHTOPALVELUT. 1 Hankinnan perustiedot. 1.1 Hankinnan kohde. 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen 1 / 11 EEROLAN RYHMÄPUUTARHAN PROJEKTINJOHTOPALVELUT 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää tarjoustanne Vihdin kunnan alueelle rakennettavaan Eerolan ryhmäpuutarhaan

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H142-13 Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Maritta Jääskeläinen puh. fax

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) PILAANTUNEESEEN MAAPERÄÄN LIITTYVÄT SELVITYKSET, LUPAPROSESSIT JA PUHDISTUSTÖIDEN VALVONTA -PUITESOPIMUS, Tampere Tarjouspyynnön kohde Sopimuskausi Optiot Tampereen kaupunki

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) RAKENNUSVIRASTO Katu- ja puisto-osasto HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1(13) PUISTOJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2014 2015 TARJOUSTEN LAATUARVIOINTI 1 Laatuarviointiryhmä Hankkeen Puistojen ja muiden viheralueiden suunnittelun puitesopimus 2014

Lisätiedot

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä 3

Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä 3 Tehtävä 3 Ylläpitoon liittyvä kehittämistyö ja selvitykset 1. Tarjoajan soveltuvuuden arviointi Rakennusviraston katu- ja puisto-osasto jätti Helsingin kaupungin ylläpidon asiantuntijapalvelut, tehtävä

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:328767-2012:text:fi:html FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi 2004/18/EY

Lisätiedot

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia 53820 26.02.2016 1/9 53820 1. : Hankintapalvelut Rantakatu 50 Suomi puh. +358 444394306 maire.ylisirnio@raahe.fi : : : hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 707/02.08.00/2014 127 Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 15.8.2014: Kotipalveluaterioiden kuljetuspalveluiden hankinnasta

Lisätiedot

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax Internet

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax  Internet 1/7 55515 Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus 3.vaihe 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YPÄJÄN KUNTA JA LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys Tarjouspyyntö FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy P25129 Tarjouspyyntö Kauko Marttila

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja 19.8.2015 Toimialarehtori, Stadin aikuisopisto

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja 19.8.2015 Toimialarehtori, Stadin aikuisopisto Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Stadin ammattiopisto tasoleikkurin hankinta koulutuskäyttöön HEL 2015-009004 T 02 08 01 00 1.Hankinnan kohde Helsingin kaupungin Stadin ammattiopiston palvelun ja

Lisätiedot