4 YHTEYSTIEDOT JA MERKKIEN SELITYKSIÄ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "4 YHTEYSTIEDOT JA MERKKIEN SELITYKSIÄ"

Transkriptio

1 SISÄLLYS 3 Yhteystiedot ja merkkien selityksiä...4 Poikkeavat liikennöintipäivät ja lähtölaiturit paikkakunnittain...5 Matkan maksaminen...6, 7 Muuta tärkeää...7 AIKATAULUT 355, 455 Mäntysalo - Klaukkala - Helsinki...8,10 355, 455 Helsinki - Klaukkala - Mäntysalo...9, Mäntysalo - Klaukkala - Lahnus - Helsinki...10, Helsinki - Lahnus - Klaukkala - Mäntysalo...10,11 463,464,465 Rajamäki - Nurmijärvi - Hämeenlinnanväylä - Helsinki...12,14 463,464,465 Helsinki - Hämeenlinnanväylä - Nurmijärvi - Rajamäki...13,14 56,456 Rajamäki - Nurmijärvi - Klaukkala - Helsinki...15,18 56,456 Helsinki - Klaukkala - Nurmijärvi - Rajamäki...16,18 57,457 Nurmijärvi - Rajamäki - Röykkä - Klaukkala - Helsinki...17,18 57,457 Helsinki - Klaukkala - Röykkä - Rajamäki - Nurmijärvi...17,18 45 Klaukkala - Nurmijärvi - Rajamäki - Hyvinkää - Rajamäki - Nurmijärvi...19,20 31, 32, 33, 34 Klaukkala - Lepsämä - Rinnekoti - Lepsämä - Klaukkala...21,22 953, 955 Nurmijärvi/Klaukkala - Kivistön asema Uotilan koulu - Valkjärvi - Klaukkala Nurmijärvi - Nummenpää - Nurmijärvi Palojoki - Metsäkylä - Klaukkala; 53 Nurmijärvi - Palojoki - Metsäkylä Kurrinkaari - Korpi - Röykkä - Rajamäki Nurmijärvi - Palojoki - Hyrylä - Koulukeskus Nurmijärvi - Raala - Nukari - Suomies - Nukari - Raala - Nurmijärvi Nurmijärvi - Hyrylä - Helsinki...26 Nurmijärvi - Klaukkala - Nurmijärvi...27 Nurmijärvi - Rajamäki - Nurmijärvi yhdistelmä...28 Rajamäki - Klaukkala - Rajamäki yhdistelmä...29 Rajamäki - Röykkä - Rajamäki, Nurmijärvi - Röykkä - Nurmijärvi...30 Reittikartta...2 Viereisen sivun kartta löytyy sekä koteihin jaettavan Joukkoliikenteen aikataulukirjan välistä.

2 4 YHTEYSTIEDOT JA MERKKIEN SELITYKSIÄ KORSISAARI-YHTIÖT, vaihde PL 49, Alhonniituntie 1, Nurmijärvi, Toimitusjohtaja Antti Korsisaari, puh NURMIJÄRVEN LINJA OY, KORSISAARI OY, linja-autoliikenne Tiedustelut ja palautteet: tai puh Yksikön päällikkö Raimo Salminen, puh TILAUSAJOT puh Myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Kuosmanen, puh KIVENKYYTI, tilaukset palvelulinjoihin ma pe 6 19, puh KORSISAARI OY, RAPIDITAXI OY, taksit ja koulukuljetukset PL 49, Alhonniituntie 1, Nurmijärvi puh , telefax Yksikön päällikkö Jari Yrjänheikki, puh MATKAHUOLLON TOIMIPISTEET LIIKENNÖINTIALUEELLAMME Helsinki, Kamppi, aikataulutiedustelut 24/ Matkahuollon pakettipalvelut ma pe Nurmijärvi kk asiamies, Mahlamäentie 1, ma pe Klaukkala asiamies, ma pe ja Hyvinkää ma pe MUITA NUMEROITA HSL aikatauluneuvonta ma pe 7 19, la su 9 17, puh MERKKIEN SELITYKSIÄ Kp vuoro ajetaan vain Nurmijärven kunnan koulupäivinä X vuoro ajaa paikan kautta, tarkkaa aikaa ei ole määritelty / auton vaihto, useimmiten merkitty lisämerkinnällä 1), 2), jne. M P vuoro ajetaan arkipäivinä maanantaista perjantaihin M To vuoro ajetaan arkipäivinä maanantaista torstaihin P vuoro ajetaan vain perjantaisin P* vuoro ajetaan vain perjantain ja lauantain välisenä yönä L vuoro ajetaan vain lauantaisin L* vuoro ajetaan vain lauantain ja sunnuntain välisenä yönä L,S vuoro ajetaan vain lauantaisin sekä sunnuntaisin ja pyhinä S vuoro ajetaan vain sunnuntaisin ja pyhäpäivinä Vaihtomerkinnät saattavat muuttua aikataulukauden aikana. Pidätämme oikeuden viranomaisten luvalla tapahtuviin aikataulu- ja reittimuutoksiin. Reittikartta sivulla 2.

3 POIKKEAVAT LIIKENNÖINTIPÄIVÄT LÄHTÖLAITURIT Pyhävuorot ja P*-vuorot 5.1. M-P ja P*-vuorot 6.1. Loppiainen, S-vuorot 7.1. Nurmijärven koulut alkavat Koulujen talviloma, Kp-vuoroja ei ajeta Kiirastorstai, M-P ja P*-vuorot Pitkäperjantai, S-vuorot ja P*-vuorot L ja L*-vuorot Pääsiäispäivä, S ja L*-vuorot pääsiäispäivä, S-vuorot Vappuaatto, L ja L*-vuorot 1.5. Vappu, S-vuorot 4.5. Helatorstain aatto, M-P ja P*-vuorot 5.5. Helatorstai, S-vuorot koulut loppuvat Koulujen kesäloma, Kp-vuoroja ei ajeta LÄHTÖLAITURI KAMPIN TERMINAALISSA (U = U-LIIKENNETTÄ) lähdöt laituri nopea vuoro moottoritietä Nurmijärvi-Rajamäki 464 vakiovuoro moottoritietä Nurmijärvi -Rajamäki U 465 vakiovuoro Syväoja -Nurmijärvi-Rajamäki laituri nopea vuoro moottoritietä Klaukkalaan U 455 vakiovuoro Klaukkala-Mäntysalo U 456 vakiovuoro Klaukkala-Perttula-Nurmijärvi-Rajamäki U 457 vakiovuoro Klaukkala-Röykkä-Rajamäki -Nurmijärvi laituri 14 U 355 Vihdintie-Korpilampi-Klaukkala-Mäntysalo U 355T Vihdintie-Serena-Korpilampi-Klaukkala -Mäntysalo klo M P linja 454 lähdöt klo alkaen laituri 4 kaikki lähdöt LÄHTÖLAITURI NURMIJÄRVEN LINJA-AUTOASEMALLA laituri 1 Hämeenlinnanväylää Helsinkiin ja Kivistön asemalle laituri 2 yhteysliikenne Laidunkaareen ja Laidunkaaresta laituri 3 Rajamäen suunta ja Hyvinkään vuorot laituri 4 Klaukkalan suunta laituri 5 Raala Nukari, Nummenpää laituri 6 tilausajot laituri 7 Hyrylä ja Palojoen suunta LÄHTÖLAITURI KLAUKKALAN LINJA-AUTOASEMALLA laituri 1 Hämeenlinnanväylää Helsinkiin laituri 2 Vihdintien ja Mäntysalon suunta laituri 3 Perttulan suunta laituri 4,5 Lepsämän suunta LÄHTÖLAITURI RAJAMÄEN LINJA-AUTOASEMALLA laituri 1 Nurmijärven suunta laituri 2 Hyvinkään suunta laituri 3 Röykän suunta LIITYNTÄPYSÄKÖINTI Kirkonkylä, Mahlamäentie 1 Klaukkala, linja-autoasemaa vastapäätä, kulku Klaukkalantieltä Rajamäki, Kiljavantie 4

4 6 MATKAN MAKSAMINEN Varatkaa mahdollisimman sopiva raha matkan maksamista varten ja säilyttäkää saamanne tosite matkan ajan mahdollista tarkastusta varten. PANKKI- JA LUOTTOKORTIT Toistaiseksi Visa Electron kortit eivät kelpaa maksuvälineenä. Helmikuusta lähtien autoissamme on maksupääte, joka hyväksyy kaikkien pankkien maksuvälineet. Myös Lähimaksu. MATKAHUOLLON LIPUT Kaikki Matkahuollon myymät valtakunnalliset lipputuotteet sekä Nurmijärven alueen 30 päivän kausikortit. NURMIJÄRVI-LIPPU Voimassa 30 pv, henkilökohtainen, kelpaa maksuvälineenä Nurmijärven kunnan ja HSL-alueen välisillä sekä Nurmijärven kunnan sisäisillä matkoilla. Rajoittamaton määrä matkoja, yölisä peritään lähtevillä vuoroilla. Ei kelpaa Nurmijärven ohittavassa pikavuoroliikenteessä eikä Hyvinkäälle. Nurmijärven kunta-helsinki hinta vain 100 Nurmijärven kunta-espoo tai Vantaa hinta vain 70 NUORISOLIPPU Henkilökohtainen, voimassa 30 pv, rajoittamaton määrä matkoja. Yölisä peritään klo lähtevillä vuoroilla. Ei kelpaa Nurmijärven ohittavassa pikavuoroliikenteessä eikä Hyvinkäälle. Nurmijärven sisäinen, hinta vain 44 Nurmijärven kunta-espoo tai Vantaa hinta vain 49 Nurmijärven kunta-helsinki hinta vain 70 KESKI-UUDENMAAN SEUTULIPPU Voimassa 30 pv, henkilökohtainen, rajoittamaton määrä matkoja. Yölisä peritään klo lähtevillä vuoroilla. Voimassa seuraavien kuntien alueella tai välillä tehtävissä matkoissa. Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Sipoo ja Pornainen. Lisäksi Tuusulasta Keravalle/Keravalta suuntautuvilla matkoilla. Ei kelpaa matkan osamaksuna, eikä Nurmijärven ohittavassa pikavuoroliikenteessä. Hinta vain 63 ALENNUKSET kaksi alle 4 vuotiasta lasta matkustaa aikuisen seurassa veloituksetta 4 11 vuotias lapsi matkustaa lastenlipun hinnalla (n. 1/2 aikuisen hinnasta) nuorisoalennus (12 16 v) yli 40 kilometrin matkoilla eläkeläis- ja lehdistöalennus yli 40 km matkoilla opiskelija-, varusmies- ja siviilipalvelumies alennus yli 20 km:n matkoilla Alennuksen saamiseksi asiakkaan on esitettävä asianmukainen todistus. HSL-ALUE Liikennealueellamme HSL-kuntia ovat Helsinki, Vantaa ja Espoo. Näiden kuntien alueella tehtävillä matkoilla kelpaavat maksuvälineenä HSL:n kausikortit. U-linjoilla myös ennakkoon myydyt kertaliput. Kaikki linjamme ovat U-linjoja, lukuunottamatta nopeita vuoroja, jotka ajetaan pysähtymättä välillä Nurmijärven raja-ruskeasuo. U-linjat: 355, 455, 456, 457 ja 465. Kertamaksu HSL-alueella veloitetaan HSL.n taksan mukaan ja sillä lipulla on vaihto-oikeus HSL:n omiin linjoihin. HSL-alueen ulkopuolelta/-puolelle matkustettaessa ei HSL-alueen lippuja voi käyttää matkan osamaksuna vaan matka maksetaan kokonaan Matkahuollon taksan mukaan.

5 MATKAN MAKSAMINEN MUUTA TÄRKEÄÄ 7 n VAIHTOLIPPU Tässä aikataulussa mainituilla vuoroilla on oikeus maksuttomaan vaihtoon jatkoyhteydelle lähinnä seuraavalle Korsisaaren ja muiden liikennöitsijöiden liikennöimille, aikatauluun erikseen merkityille vuoroille. Kuljettaja antaa pyydettäessä vaihtolipun, joka luovutetaan jatkoyhteyden kuljettajalle. Edellä mainituista 30 päivän kausilipuista ei anneta vaihtolippua vaan ne leimataan joka kerta autoon noustessa. MUUTA TÄRKEÄÄ Klo lähtevillä vuoroilla on käytössä yötaksa, joka on 20 km:iin saakka kaksinkertainen ja sitä pidemmillä matkoilla siihen lisätään 20 km taksa. Älykorteilla maksavat voivat halutessaan pyytää kuljettajaa tulostamaan tositteen, josta näkyy neljä viimeistä matkaa ja voimassaolopäivät. Kaikissa vuoroissamme on mahdollista myös ladata uudelleen älykortteja. Uusi kortti on hankittava aina Matkahuollon toimipisteestä, samoin jos tuotenumero vaihtuu, on asioitava toimipisteessä. Lastenvaunut ja sukset kulkevat vuoroissamme veloituksetta, mikäli bussissa on tilaa. Polkupyöristä peritään aina alin kertamaksu. Koiria tai muita pieneläimiä voidaan kuljettaa vuoroissamme veloituksetta, mikäli kukaan jo kyydissä oleva asiakas ei ole ennalta ilmoittanut mahdollisesta allergiasta. Mikäli eläin on niin iso, että vie matkustajapaikan, peritään alin aikuisen kertamaksu. MATKUSTAMISESTA Pysähdysmerkki on annettava ajoissa sekä autoon noustessa että autosta poistuessa. Pimeällä heijastin tai taskulamppu on erinomainen apu siihen, että kuljettaja havaitsee Teidät ajoissa. Istuinpaikalle asennetun turvavyön käyttö on Suomen lain mukaan pakollista. Enimmäkseen autoissamme on ns. lannevyöt, mutta joissakin myös henkilöautosta tuttu 3-piste vyö. Mikäli turvavyötä ei ole asennettu, myöskään käyttöpakkoa ei ole. Osassa autoista on myös rekisteröityjä seisomapaikkoja, joita valitettavasti joudumme myös joskus ruuhka-aikoina käyttämään. Pyydämme huomioimaan kanssamatkustajat ja kuljettajan käyttäessänne matkapuhelinta tai musiikinkuuntelulaitteita. Musiikkia kuunnellessanne käyttäkää korvakuulokkeita ja maltillista voimakkuutta. Poistukaa mieluummin aina keski-/takaovesta. Näin nopeutatte omalta osaltanne vuoron aikataulussa pysymistä. PALAUTTEET Otamme mielellämme vastaan palautteita ja kehittämisehdotuksia toimintamme laadun parantamiseksi. Palautteet mieluiten sähköpostilla:

6 8 MÄNTYSALO - KLAUKKALA - HELSINKI maanantai perjantai Linja Huom! Mäntysalo Linja Klaukkala Helsinki / / X PV X X PV X / / / PV 454X / / A/ A / 355T / A / / T Kp / / T T / A / T P T / A/ / / P P* P* L PV 35

7 HELSINKI - KLAUKKALA - MÄNTYSALO maanantai perjantai 9 i Linja Huom! Helsinki Klaukkala Linja Mäntysalo / / / 40A / 40A T / / / 40A T / / T T X PV / / T / X PV / T / / 40A / T / 40A / / P* T P* T P* A Vuoro lähtee Nummimäestä 5 min. ennen Mäntysalon aikaa Kamppi - Mannerheimintie - Hämeenlinnanväylä - Klaukkalantie - Klaukkalan linjaautoasema - Klaukkalantie - Kirkkotie - Havumäentie - Mäntysalo, kääntöpaikka (40A Nummimäki) PV Vuoro ajaa pysähtymättä välillä Hakamäentien pysäkki - Toivolan pysäkki 355 Kamppi - Mannerheimintie - Vihdintie - Lahnuksentie - Korpilammentie - (355T Serena) - Korpilammentie - Huhtamäentie - Lahnuksentie - Klaukkalantie - Klaukkalan linja-autoasema - Klaukkalantie - Kirkkotie - Havumäentie - Mäntysalo kääntöpaikka (40A Nummimäki)

8 10 MÄNTYSALO - KLAUKKALA - HELSINKI lauantai, sunnuntai Linja Ajopv Mäntysalo Linja Klaukkala Helsinki 456 L,S L L L L,S L L L S L / 355T L L / S L / L L S L L / L T L L T L L S L L / T L S / L L L L L L* L* L MÄNTYSALO - KLAUKKALA - LAHNUS - HELSINKI Linja Ajopv Mäntysalo Klaukkala Serena Helsinki 355 M-P M-P /355 M-P 6.37 / M-P M-P /355T M-P / /355T L / M-P A/355T M-P / T M-P T L T L T M-P T P, L

9 HELSINKI - KLAUKKALA - MÄNTYSALO lauantai, sunnuntai 11 Linja Ajopv Helsinki Klaukkala Linja Mäntysalo 455 L S L L T L L L S L / T L / S L L S L / T L / L L S L L / L T L L / L S L L L L S L L L L L* L* L* L* HELSINKI - KLAUKKALA - LAHNUS - MÄNTYSALO Linja Ajopv Helsinki Serena Klaukkala Mäntysalo 355 M-P M-P T/40 M-P / T L T/56 L / T M-P T M-L T M-P T/40 M-P / T M-P T L T MP

10 12 463,464,465 RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI - HELSINKI ma-pe Linja Huom! Rajamäki Nurmijärvi Metsäkylä th Moottoritie Helsinki 465 K X K X X K, PV X K X X K, PV X K X K X K X K 9.00 X K X X X /465 K / X X K X K X X ) K X ) K / X K / X / X X K X REITIT: 463 ja Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - Keskusraitti - Urttilantie Rajamäentie - Helsingintie - Punamullantie - Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Hämeenlinnanväylä - Mannerheimintie - Kamppi linja 463 pysähtymättä välillä Myllykukon pysäkki - Hakamäentien risteys 465 Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - Keskusraitti - Urttilantie - Rajamäentie - Helsingintie - Punamullantie - Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Vanha Hämeenlinnantie (tie 130) - Klaukkalantie - Hämeenlinnanväylä - Mannerheimintie - Kamppi 45 Katso sivut Nurmijärven linja-autoasema - Helsingintie - Raalantie - Toreenintie - Ala-Sorvantie - Raalantie - Laidunkaari - Raalantie - Väinöläntie - Heikkiläntie - Ihantolantie - linja-autoasema PV vuoro ajaa pysähtymättä välillä Nurmijärven liittymä - Hakamäentien liittymä K vuoro lähtee Toreenintien th:sta n. 15 minuuttia ennen linja-autoaseman aikaa 1) vuoro alkaa Kiljavan sairaala - SAK-opisto - Rajamäki 2) vuoro alkaa Kiljavan sairaala

11 463, 464, 465 HELSINKI - NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI ma-pe 13 Linja Huom! Helsinki Moottoritie Metsäkylä th Nurmijärvi Rajamäki K, TTS 6.50 X K 7.20 X K 7.50 X X K 9.00 X X X X X Kp K X X K X X PV, K X K X X PV, K X K X K X K X K X K X K, R X K X P X PV TTS K R Vuoro ajaa pysähtymättä välillä Hakamäentien liittymä - Nurmijärven liittymä Vuoro jatkuu Työtehoseuralle, jos asiakas pyytää Vuorolta yhteys Laidunkaareen ja Toreenintielle Vuoro ajaa tanssi-iltoina tarvittaessa Ruusulinnaan Kivenkyydin linja 46 ajaa aamulla liityntäkuljetuksia Isokallion alueelta Rajamäen linjaautoasemalle. Iltapäivällä alkaen linja 20 ajaa tilausten mukaan liityntäkuljetuksia Rajamäen linja-auotasemalle/-asemalta. Tilaukset Kivenkyydin kutsunumerosta

12 RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI - HELSINKI lauantai Linja Huom! Rajamäki Nurmijärvi Metsäkylä th Helsinki X X K 10.15/ X K 11.15/ X X K X K X X X K X K X K X K X HELSINKI - NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI lauantai Linja Huom! Helsinki Metsäkylä th Nurmijärvi Rajamäki 465 K 9.30 X K X X K X K X X K X K X K X K X R K X R X X R Vuoro ajaa tanssi-iltoina tarvittaessa Ruusulinnaan. 465 RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI - HELSINKI sunnuntai Linja Huom! Rajamäki Nurmijärvi Metsäkylä th Helsinki X X X ) X ) Vuoro ajaa Laidunkaaren kautta Ruusulinnan risteykseen tiellä 130 (vanha 3-tie), jossa vaihto Ventoniemen linjaan HELSINKI - NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI sunnuntai Linja Huom! Helsinki Metsäkylä th Nurmijärvi Rajamäki X X X X RE 45 ja 55 Ajo P*-

13 RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI - KLAUKKALA - HELSINKI ma-pe 15 i i Linja Huom! Rajamäki Nurmijärvi Perttula Linja Klaukkala Helsinki X X /454 3) 6.35 X 454X Kp 6.50 X / X / / 7.30 X X 454X X / X / / X X / / X / / X /56 Ki / X / / X / / X / X / / X / / X X / X / X / P X ) P*, R 0.45 X P* 1.55 X Ki Kivenkyyti R Vuoro lähtee tanssi-iltoina Ruusulinnasta 3) vuoro poikkeaa Mäntysalossa RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI - KLAUKKALA - HELSINKI ma-pe i ki Linja Huom! Rajamäki Nurmijärvi Metsäkylä th Linja Klaukkala Helsinki X / X / / / 7.15 X / X / X / / X /355 P / X REITIT: 456 Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - Keskusraitti - Urttilantie - Rajamäentie - ja 56 Helsingintie - Punamullantie - Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Perttulantie - Uotilan koulutie - Lopentie - Klaukkalantie - (Kirkkotie - Havumäentie - Mäntysalon kääntöpaikka - Havumäentie - Kirkkotie) - Klaukkalantie - Klaukkala linjaautoasema - Klaukkalantie - Hämeenlinnanväylä - Mannerheimintie - Kamppi 55 Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Vanha Hämeenlinnantie - Metsäkyläntie - Järventaustantie - Nummimäki - Nummelantie - Kirkkotie - Havumäentie - Mäntysalon kääntöpaikka - Havumäentie - Kirkkotie) - Klaukkalantie - Klaukkala Ajoajat: Nurmijärvi - Perttula n. 10 minuuttia, Nurmijärvi - Nummimäki n. 15 minuuttia P*-vuoro ajetaan vain perjantain ja lauantain välisenä yönä

14 16 HELSINKI - KLAUKKALA - NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI ma-pe Linja Huom! Helsinki Klaukkala Linja Perttula Nurmijärvi Rajamäki Ki X /465 / / / 56/ Pla/Np 8.40 / / 56 X X /45 X / / / 56/45 X / X X / X / 56/457 X / / 56/463 X / / 454 PV X /464 X / / / 56 X / 56 X / 56/57 X / 56/465 X / / 56 X ) X ) X P* X ) P*,Y X ) P* X HELSINKI - KLAUKKALA - NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI Linja Ajopv Helsinki Klaukkala Linja M:kylä th Nurmijärvi Rajamäki 456 M-P / Mk-Pa M-P, PV / 457 M-P / 55 X M-P, PV / 55 X M-P X T 455 L / 55 X REITIT: 355 Katso sivu 9 57/457 Katso sivu PV Pysähtymättä välillä Toivolan pysäkki - Hakamäentien risteys 5) Vuoro poikkeaa Mäntysalossa P Vuoro ajetaan vain perjantaivuorojen jälkeisinä öinä Ki Kivenkyyti Kp Vuoro ajetaan vain Nurmijärven kunnan koulupäivinä Pla Perttulan kautta Pla/Np Nummenpään tienhaaran kautta Mk Metsäkylän kautta Mk Pa Metsäkylän ja Palojoen kautta Y Vuoro jatkaa tarvittaessa Rajamäeltä Röykkään T Vuoro jatkaa tarvittaessa Rajamäelle

15 N:JÄRVI - R:MÄKI - RÖYKKÄ - KLAUKKALA - HELSINKI ma-pe 17 i Linja Huom! Nurmijärvi Rajamäki Röykkä Linja Klaukkala Helsinki / / ) /457 7) 6.15 / ) /457 7) 7.40 / ) ) /49 2) Kp ** 13.30* 49 Kp * * 457 Kp / Kp * 57 Kp / / / HELSINKI - KLAUKKALA - RÖYKKÄ - R:MÄKI - N:JÄRVI ma-pe i Linja Huom! Helsinki Klaukkala Röykkä Kiljava Rajamäki Nurmijärvi 57/ X 6.25 / X X Kp ) X /56 Kp / X / / X / / X X / 465 8) PV X / X / X X /57 Ma-To / X /57 P / X REITTI 57/457: Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Rajamäentie - Urttilantie - Keskusraitti - Kiljavantie - Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - (SAK-opisto) - Kiljavan sairaala - Kiljavantie - Lopentie - Röykkä - Lopentie - Perttulan kioski - Lopentie -Klaukkalantie - Klaukkalan linja-autoasema - Klaukkalantie - Hämeenlinnanväylä - Mannerheimintie - Kamppi 1) Yhteys Helsinkiin Perttulassa 7) Auton vaihto Rajamäellä 2) Yhteys Helsinkiin Röykässä 8) SAK-opiston kautta * Vuoro jatkaa Kassakumpuun Kilj. Vuoro alkaa Kiljavan sairaalalta ** Vuoro lähtee Rajamäen uimahallin edestä

16 18 RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI - KLAUKKALA - HELSINKI la-su Linja Ajopv Rajamäki Nurmijärvi Perttula Mäntysalo Linja Klaukkala Hki 456 L, S X /455 L X / /56 L X / L Metsäkylä S X S X L X / L X / T L T S X L X S X L X L X L Metsäkylä L*, R X L* 1.55 X HELSINKI KLAUKKALA NURMIJÄRVI RAJAMÄKI la-su Linja Ajopv Hki Klaukkala Linja Mäntysalo Perttula Nurmijärvi Rajamäki 455 L / 56 X S X L / 56 X S X T L / 56/ X / S X L X T L X L S X L X L X L X S X L X ) L* X ) L*, Y X ) L* X ) Ajaa tarvittaessa Laidunkaareen Y Jatkaa tarvittaessa Rajamäeltä Röykkään NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI - RÖYKKÄ - KLAUKKALA - HELSINKI la su Linja Ajopv Nurmijärvi Rajamäki Röykkä Linja Klaukkala Helsinki 457 S L T L / S L / / 355T HELSINKI - KLAUKKALA - RÖYKKÄ - RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI la su Linja Ajopv Helsinki Klaukkala Linja Röykkä Rajamäki Nurmijärvi 457 S L S L L / 23.05

17 ki i n i 45 NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI - HYVINKÄÄ - HYRIA Linja Ajopv Nurmi- Raja- Herunen Nopon Hyvinkään Hyvinkää Hyria järvi mäki koulu sairaala 45 M-P X T M-P X T M-P X T 7.50 T, Kp 45 M-P X T 8.50 T, Kp 45A M-P X 9.30 T M-P X M-P ** X T /45 M-P / 13.15** X T M-P X T /45K Kp ** /45 M-P / X T /45K Kp / ** M-P X T M-P X T /45 M-P / X T /45 M-P / X T REITTI: Nurmijärven linja-autoasema - Rajamäentie - Urttilantie - Kiljavantie - Keskusraitti - Kiljavantie - Rajamäen linja-autoasema - Rajamäentie - Herustentie - Rajamäentie - (Hämeenlinnantie - Nopon koulu) - Nopontie - Hämeenlinnantie - Uudenmaankatu - (tarvittaessa sairaala) - Hyvinkää - (Hämeenkatu - Munckinkatu - Pohjoinen Puistokatu - Kalevankatu) ** vuoro lähtee Rajamäen koululta 5 minuuttia ennen Rajamäen aikaa Kp Ajetaan vain Nurmijärven kunnan koulupäivinä T Ajetaan sairaalan kautta vain, jos asiakas sinne pyytää T, Kp Ajetaan tarvittaessa Hyrialle vain Hyrian koulupäivinä 45 NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI - HYVINKÄÄ Linja Ajopv Nurmijärvi Rajamäki Herunen H:kään sairaala Hyvinkää 45A L X T L X T L X T L X T REITTI: Nurmijärven linja-autoasema - Rajamäentie - Urttilantie - Keskusraitti - Kiljavantie - Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - Rajamäentie - Herustentie - Rajamäentie - Nopontie - Hämeenlinnantie - Uudenmaankatu - Hyvinkään Linjala T Ajetaan sairaalan kautta vain, jos asiakas sinne pyytää 45A Nopon koulu KLAUKKALA - HYVINKÄÄ Linja Ajopv Klaukkala N:järvi Röykkä Kiljava R:mäki Hyvinkää Hyria 56/45 M-P 6.30 / T, Kp 457/45 M-P X / T, Kp 457/45 M-P X / /45 M-P / /45 M-P / /45 L X / /45 L / /45 M-P / /45 M-P / /45 M-P /45 M-P / /464/45 M-P / /

18 20 45 HYVINKÄÄ - RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI Linja Ajopv Hyvinkää Hyvinkään sairaala Herunen Rajamäki Nurmijärvi 45 M-P 6.00 X X M-P 7.05 X X M-P 8.05 X X M-P 9.05 X X M-P X X /465 M-P X X / M-P X X /57 M-P X X / T Kp M-P X X T Kp M-P X X M-P X X M-P M-P X X M-P X X M-P X X M-P REITTI: Hyvinkää, Linjala - Uudenmaankatu - Sairaalakatu - Hyvinkään sairaala - Sairaalakatu - Uudenmaankatu - Hämeenlinnantie - Nopontie - Rajamäentie - Herustentie - Rajamäentie - Kiljavantie - Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - Keskusraitti - Urttilantie - Rajamäentie - Punamullantie - Mahlamäentie - Nurmijärven linja-autoasema KP Ajetaan vain Nurmijärven kunnan koulupäivinä 45 HYVINKÄÄ - RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI Linja Ajopv Hyvinkää Hyvinkään sairaala Herunen Rajamäki Nurmijärvi 45 L X X L X X L X X L X X REITTI: Hyvinkää, Linjala - Uudenmaankatu - Sairaalakatu - Hyvinkään sairaala - Sairaalakatu - Uudenmaankatu - Hämeenlinnantie - Nopontie - Rajamäentie - Herustentie - Rajamäentie - Kiljavantie - Rajamäen linja-autoasema - Kiljavantie - Keskusraitti - Urttilantie - Rajamäentie - Punamullantie - Mahlamäentie - Nurmijärven linja-autoasema HYVINKÄÄ - KLAUKKALA Linja Ajopv Hyvinkää Rajamäki Röykkä Nurmijärvi Klaukkala 45/457 M-P 6.00 / /457 M-P 7.05 / /456 M-P / /457 M-P /56 M-L / /56 M-P / /57 L / /56 M-P / /55 M-P / /57 M-P / /56 L / /56 M-P / /57 M-P /

19 HELSINKI - KLAUKKALA - LEPSÄMÄ - RINNEKOTI ma-pe 21 Linja Huom! Hki Klaukkala Klaukka- Lepsä- Kuono- Selintien Rinnelan koulu mänkaari mäki kääntöp. koti X Kp 7.00 X /33 Kp X n Kp 8.00 X n Kp 8.00 X /33 Kp X n /34 Kp X / / ) X / / X X Kp X X Kp X 1) X / / X Kp X X Kp X 1) X / Kp X 1) X Kp X X /33 Kp / X X / / X X / / X /34 Kp / X n / / / / / / X / / X / / X / / / / REITTI: Klaukkalan linja-autoasema - Lepsämäntie - (Kisakuja - Klaukkalan koulu) - Lepsämäntie - (tai Vaskomäentie - Kuonomäentie - Lepsämäntie) - Selintien kääntöpaikka - Lepsämäntie - Takkulantie - Rinnekodintie - Rinnekoti Kp Ajetaan vain Nurmijärven kunnan koulupäivinä 1) Ajetaan reittiä: Vaskomäentie - Isoseppälä - Syrjäläntie - Viljelystie - Kuonomäentie 31, 32 HELSINKI - KLAUKKALA - LEPSÄMÄ - KLAUKKALA lauantai Linja Hki Klaukkala Lepsä- Selintien- Lepsä- Klaukkala Hki mänkaari kääntöp. mänkaari 455/ / 8.50 X 9.05 X /31/ / / /32/ / X X / / / / /31/ / / REITTI 31: Klaukkalan linja-autoasema - Lepsämäntie - Lepsämä/Lepsämänkaari - Lepsämäntie - Klaukkalan linja-autoasema

20 22 31, 32, 33, 34 RINNEKOTI - LEPSÄMÄ - KLAUKKALA - HELSINKI Linja Huom! Rinne- Selintien Pelto- Kuono- Lepsä- K:lan Kla Hki koti kääntöp. lantie mäki mänkaari koulu 32/ X 6.35 / / / /454 PV 6.50 X 7.13 / / X 7.15 / Kp X X Kp 7.35/th X X X / / Kp 8.30/th X X X Kp X X Kp 9.30/th X X X Kp X X / X / / X / X Kp X Kp X X / X / Kp X Kp X X / / /355 Kp X X / /355 Kp X / Kp X X T X X / / Kp X / X / X / / / / / / REITTI: Rinnekoti - Skogbyntie - Takkulantie - Lepsämäntie - Selintien kääntöpaikka - Lepsämäntie - (tai Selintie - Peltolantie - Yli-Lepsämäntie) - Lepsämäntie - (Kuonomäentie - Vaskomäentie) - Klaukkalan koulu - Kisakuja - Lepsämäntie - Klaukkalan linja-autoasema Kp Ajetaan vain Nurmijärven kunnan koulupäivinä th Peltolantien lenkiltä palattaessa ei käydä enää Selintien kääntöpaikalla Linjanumeron vaihto Klaukkalassa ja Helsingin sarakkeessa saapumisaika Helsinkiin. Klaukkalan alueella voi tilata kuljetuksia myös Kivenkyydin linja 10 maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo ja sekä torstaisin klo Tilauspuhelin (09) , arkisin klo 7-17

21 953, 955 NURMIJÄRVI/KLAUKKALA - KIVISTÖN ASEMA ma-pe 23 i Linja Nurmijärvi Klaukkala Kivistö Klaukkala Nurmijärvi REITIT: 953 Klaukkala linja-autoasema - Klaukkalantie - Vanha Hämeenlinnantie - Kivistön asema 955 Kirkonkylän linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Hämeenlinnantie - Vanha Hämeenlinnantie - Kivistön asema 47 UOTILAN KOULU - VALKJÄRVI - KLAUKKALA koulupäivinä Linja Ajopv Härkä- Saha- Valk- Klaukkalan Valk- Partio- Uotilan mäki mäki järvi koulu järvi korventie koulu 47 Kp Kp Linja Ajopv Uotilan Partio- Valk- Isoniitun Klan Valk- Sahakoulu korventie järvi koulu koulu järvi mäki 47 Kp REITTI: Härkäpurontien pysäkki - Klaukkalantie - Valkjärventie, Sahamäki - Valkjärventie - Lepsämäntie - Klaukkalan koulu - (Isoniitun koulu) - Lepsämäntie - Valkjärventie - Sahamäentie - Lopentie - Yli-Lepsämäntie, Partiokorventien risteys - Lopentie - (Hirvipellontien rist.) - Uotilan koulutie - Uotilan koulu 48 NURMIJÄRVI - NUMMENPÄÄ - NURMIJÄRVI Linja Ajopv Nurmi- Uotilan Nummen- Nummen- Nummen- Uotilan Nurmijärvi koulu pään th pää pään th koulu järvi 48 M P X M P X Kp X REITTI: Nurmijärvi linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Perttulantie - Lopentie - Nummenpääntie - Leppälammentie - Nummenpään koulu - Leppälammentie- Nummenpääntie - Lopentie - Uotilan koulutie - Perttulantie - Helsingintie - Punamullantie - Nurmijärven linja-autoasema Kp Koulupäivinä 1) Auton vaihto Perttulassa

22 24 42 PALOJOKI - METSÄKYLÄ - KLAUKKALAN KOULU koulupäivinä Linja Ajopv Nurmi- Palojoen Metsäkylä Metsäkylän Mäntysalo K:lan järvi koulu th (tie 130) koulu Ketunkallio koulu 42 Kp Kp Kp Kp Kp Kp Linja Ajopv K:lan Mäntysalo Metsäkylän Metsäkylä Palojoen Nurmikoulu Ketunkallio koulu th (tie 130) koulu järvi 42 Kp Kp ) M-P,** Kp Kp Kp Kp REITTI: Palojoen koulu - Koulunkulmantie - Palojoentie - Metsäkyläntie tien risteys - Metsäkyläntie - Järventaustantie - Metsäkylän koulu - Nummimäki - Järventaustantie - Nummelantie - Kirkkotie - (Havumäentie - Mäntysalon koulu - Havumäentie) - Kirkkotie - Klaukkalantie - Lepsämäntie - Klaukkalan koulu Kp Koulupäivinä 1) Vuoro poikkeaa Mäntysalon kääntöpaikalla ** Vuoro lähtee Klaukkalan linja-autoasemalta 42, 53 NURMIJÄRVI - PALOJOKI - METSÄKYLÄN TH koulupäivinä Linja Ajopv Nurmijärvi Siippoon- Palojoen Metsäkylän th tie koulu (tie 130) 42 Kp 7.15 X Kp 7.35 X Kp X Kp X Linja Ajopv Metsäkylän th Palojoen Siippoon- Nurmi- Lukkarin (tie 130) koulu tie järvi koulu 53 Kp X X Kp X Kp X Kp X Kp X Kp X REITIT: 53 Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Siippoontie - Koulunkulmantie - Palojoen koulu - Koulunkulmantie - Palojoentie - Metsäkyläntie - Vanha Hämeenlinnantie (tie 130) 42 Katso ylempänä Kp Koulupäivinä

23 49 KURRI - HANKOTIE - KORPI - KASSAKUMPU - RAJAMÄKI 25 Linja Ajopv Kurrin- Hangon- Lohjan- Röykän Röykkä Kiljava Rajakaari väylä harjuntie koulu mäki 57 M-P 7.30 X Kp 7.10 X n X Kp 8.25 X n X X 9.10 i- - Linja Ajopv Raja- Kiljava Röykkä Röykän Lohjan- Hangon- Kurrinmäki koulu harjuntie väylä kaari 49 Kp 13.15** X X X Kp 14.13** X X X 57 M P X X n M P X *** 49 Kp X X X X M P X *** REITTI: Kurrinkaari - Lopentie - Hangonväylä - Lohjanharjuntie - Korventie - Lopentie - Röykkä - Kassakummuntie - Takamaantie - Röykän koulun pys. - Takamaantie - Risusillantie - Länsiportti - Lopentie - Kurrinkaari Kp Koulupäivinä ** vuoro lähtee Rajamäen uimahallin edestä *** vuoro ajaa suoraan Lopentietä 937 NURMIJÄRVI - PALOJOKI - HYRYLÄ - KOULUKESKUS ma-pe Linja Raja- Nurmi- Siippoon- Palo- Palodex Hyrylä Sahamäki järvi tie joki pysäkki tie 637K X / / 7.10 n X n X / / X n X / / n X n X n REITTI: Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Hämeenlinnantie (tai Helsingintie - Siippoontie - Koulunkulmantie) - Palojoentie - Nahkelantie - Koskenmäentie - Hyrylän linja-autoasema - Autoasemankatu - Järvenpääntie - Tuusulanväylä - Sahatie Linja Sahatie Hyrylä Palodex Palojoki Siip- Nurmi- Rajapysäkki poontie järvi mäki piha X n X n.9.20 X / X n / / X n / / X n / / X n / REITTI: Sahatie - Pähkinämäentie - Hyrylänkatu - Järvenpääntie - Autoasemankatu - Hyrylän linja-autoasema - Koskenmäentie - Nahkelantie - Palojoentie - Hämeenlinnantie - Helsingintie - Punamullantie - Nurmijärven linja-autoasema

24 26 51 NURMIJÄRVI - RAALA - RANNIKONMÄKI - NUKARI - SUOMIES ma-pe Linja Ajopv Perttula Nurmi- Raala Rannikon- Nukari Suomies järvi mäki 51 Kp 6.35 X X Kp,YY,6) 7.30 X X Ti,To 9.00 X X /5 Ti,To / X X Kp,6) X X Kp,6) X X /51 Kp,6) / X X Kp X T REITIT: 51 Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Raalantie - Nukarintie - ja 5 Hämeentie - Tuusulantie - Suomiehentie - Suomiehen koulu T Ajetaan tarvittaessa. Tilausten perusteella numerosta SUOMIES - NUKARI - RANNIKONMÄKI - RAALA - NURMIJÄRVI Linja Ajopv Suomies Nukari Rannikon- Raala Nurmi- Perttula mäki järvi 51 6) Kp /456 6) Kp / Ti, To X Ti, To X Kp, YY X Kp, YY X Kp, YY X Kp T X REITTI: 51 Nurmijärven linja-autoasema - Punamullantie - Helsingintie - Raalantie - Nukarintie - Hämeentie - Tuusulantie - Suomiehentie - Suomiehen koulu * Vuoro jatkaa reittiä Perttulantie - Hongisojantie - Lopentie - KEUDA.n pysäkki 6) Vuoro ajaa Maaniitun koulun kautta T Ajetaan tarvittaessa. Tilausten perusteella numerosta YY Vuoro ajaa Laidunkaaren kautta Ti, To Vuoro ajetaan vain tiistaisin ja torstaisin palvelulinja Kivenkyytinä 637 NURMIJÄRVI - HYRYLÄ - HELSINKI Linja Ajopv Nurmi- Palo- Nahkela Hyrylä Riihi- Helsinki järvi joki mäki kallio 637 M-P X 8.00 Linja Ajopv Helsinki Riihi- Hyrylä Nahkela Palo- Nurmikallio joki järvi 637 M-P X X X 17.10

25 NURMIJÄRVI - KLAUKKALA - NURMIJÄRVI 27 s i Linja Ajopv N:järvi Kla 456 M-P M-P M-P M-P ) M-P M-P ) L, S ) M-P Kp* H M-P M-P ) M-P M-P M-P M-P M-P L M-P M P M-P M-L S ) L L M-P M-P ) M-P ) S M-P M-P S M-P ) M-P L M-P L M-P L M-P ) S M-P L M-P S M-P M-P M-P L L P L ) P R, L* P, L* R Vuoro lähtee tanssi-iltoina Ruusulinnasta 0.35 Linja Ajopv Kla N:järvi 56 M-P /56 M-P M-P S M-P M-P L M-P ) S M-P M-P L ) S M-P ) M-P M-P ) S M-P ) L M-P ) L M-P H M-P M-P ) L ) S M-P ) M-P M-P ) L M-P ) M-P M-P M-P M-P ) L M-P M-P L M-P L M-P M-To L ) S ) M-P M-P ) M-L M P L * P * ) L ) P, L* ) P, L* ) Vuoro poikkeaa Mäntysalossa

26 28 Linja Ajopv N:järvi R:mäki 57 M-P M-P M-P M-P M-P M-P M-P M-P M-P M-L L M-P L S M-L S L (56, L) M-P M-P L S L M-P M-P S M-P L (45, L) M-P M-P L,S M-P M-P M-P M-P (456, S) M-P L (57, L) M-P M-P L M-P M-P L S M-P M-P L M-P L M-P S P, L M-L M-P P, L* P, L* NURMIJÄRVI - RAJAMÄKI - NURMIJÄRVI Linja Ajopv R:mäki N:järvi 465 M-P M-P L,S M-P M-P M-P M-P M-P M-P M-L (56, L) M-P S M-P L M-P L M-L S L (45, L) M-L M-P (456, S) M-P M-P M-L M-P L (456, S) M-P M-P S L M-P M-P M-P M-P L, S M-P M P S M-P M-P L M-P M-P M-P L S L M-P M-P M-P L M-To L P R, L*

27 Linja Ajopv R:mäki K:la 57 M-P /480 1) M-P /355 M P /56 5) M-P ) L, S M-P /56 5) Kp* M-P /456 1) M-P /456 5) M-P M-P /480 2) M-P /35 5) M-P L ) M-P M P M-P /456 5) M-P /56 5) L S L M-P /56 M-P ) S L /56 M-P /456 M-P S /55 M-P M-P L /487 2) S /56 M-P M-P /56 M-P L ) S L M-P M-P S M-P M-P L L P R, L* RAJAMÄKI - KLAUKKALA- RAJAMÄKI 29 Linja Ajopv K:la R:mäki 457 M-P M-P S /457 M-P ) M-P L ) S /45 M-P M-P /45 M-P L L ) S M-P ) S M-P /465 3) L M-P /457 M-P S M-P /57 L /464 M-P M-P /57 M-P L M-P L /465 M-P M-P ) S ) M-L ) M-P ) P, L* ) P, L* ) Auton vaihto Perttulassa 2) Auton vaihto Röykässä 3) Vuoro poikkeaa tai sillä on yhteys Mäntysalosta 5) Auton vaihto Nurmijärvellä 8) SAK-opiston kautta Kp Vuoro ajetaan vain koulupäivinä R Vuoro ajaa Ruusulinnan kautta

AIKATAULU 15.6.2015-9.8.2015 TÄMÄ KIRJA JULKAISTAAN VAIN KORSISAAREN KOTISIVUILLA WWW.KORSISAARI.FI

AIKATAULU 15.6.2015-9.8.2015 TÄMÄ KIRJA JULKAISTAAN VAIN KORSISAAREN KOTISIVUILLA WWW.KORSISAARI.FI AIKATAULU 15.6.2015-9.8.2015 TÄMÄ KIRJA JULKAISTAAN VAIN KORSISAAREN KOTISIVUILLA WWW.KORSISAARI.FI Tämä kirjanen sisältää Uudenmaan ELY:n kilpailuttaman Nurmijärven käyttöoikeussopimuksen mukaisten vuorojen

Lisätiedot

AIKATAULU Korjattu painos 24.8.2015 10.8.2015-31.12.2015

AIKATAULU Korjattu painos 24.8.2015 10.8.2015-31.12.2015 AIKATAULU Korjattu painos 24.8.2015 10.8.2015-31.12.2015 Tämä kirjanen sisältää Uudenmaan ELY:n kilpailuttaman Nurmijärven käyttöoikeussopimuksen mukaisten vuorojen aikataulut. Yhteistyössä SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta

Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta 1 Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta 19.6. 9.8.2017 Tämä kirjanen sisältää Uudenmaan ELY:n kilpailuttaman Nurmijärven käyttöoikeussopimuksen mukaisten vuorojen aikataulut. Yhteistyössä: 2 Aikataulunumero

Lisätiedot

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2017 2.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

3 Järvikierros (Kirkonkylä Suontaantie Kirkonkylä)

3 Järvikierros (Kirkonkylä Suontaantie Kirkonkylä) 3 Järvikierros (Kirkonkylä Suontaantie Kirkonkylä) Kirkonkylä Hongisoja Taipaleentie Suontaantie Kirkkotie Kirkonkylä 07.15 X X 07.30 X 07.50 + 08.15 X X 08.30 X 08.50 kp 09.05 X X 09.20 X 09.40 12.05

Lisätiedot

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT 5.6. 9.8.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta

Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta 10.8. 31.12.2017 Tämä kirjanen sisältää Uudenmaan ELY:n kilpailuttaman Nurmijärven käyttöoikeussopimuksen mukaisten vuorojen aikataulut. Yhteistyössä: Hyvinkään, Järvenpään,

Lisätiedot

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2016 3.6.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen on tuottanut:

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis. 3.6.2013 alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis. 3.6.2013 alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti ajaisihan sillä myös Aleksis. 3.6.2013 alkaen Sisällysluettelo Matkan hinta ja maksaminen...4 Lipputuotteet...5 Palveluliikennereitit 2... 6 3 Järvikierros...

Lisätiedot

2. PAINOS. Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta

2. PAINOS. Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta 1 Kuljettamisen iloa yli 80 vuotta 2. PAINOS Tämä kirjanen sisältää Uudenmaan ELY:n kilpailuttaman Nurmijärven käyttöoikeussopimuksen mukaisten vuorojen aikataulut. Yhteistyössä: 2 Aikataulunumero Linjanumero

Lisätiedot

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2016 3.6.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen on tuottanut:

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis. 1.6.2015 alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis. 1.6.2015 alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti ajaisihan sillä myös Aleksis. 1.6.2015 alkaen Sisällysluettelo Matkan hinta ja maksaminen... 4 Lipputuotteet... 5 Palveluliikennereitit 2...6 3 Järvikierros...

Lisätiedot

JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT

JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT Nurmijärven JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT 6.6.2016 9.8.2016 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta.

Lisätiedot

Kohdassa 3. kuvataan sellainen nykyinen liikenne, joka toteuttaa palvelutasomäärittelyn vaatimuksia käyttöoikeussopimuksen vaikutusalueella.

Kohdassa 3. kuvataan sellainen nykyinen liikenne, joka toteuttaa palvelutasomäärittelyn vaatimuksia käyttöoikeussopimuksen vaikutusalueella. UUDELY/2290/2014 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KILPAILUKOHTEEN MÄÄRITTELY Nurmijärven sisäisen, Nurmijärven ja Hyvinkään välisen sekä Nurmijärven ja Helsingin/Vantaan välisen linja-autoliikenteen sekä palveluliikenne

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti - ajaisihan sillä myös Aleksis. 2.8.2010 alkaen Tervetuloa Kivenkyytiin, palveluliikenteen turvalliseen ja mukavaan bussiin. Kivenkyyti palvelee kaikkia

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti - ajaisihan sillä myös Aleksis. 13.8.2012 alkaen Sisällysluettelo Matkan hinta ja maksaminen...4 Lipputuotteet...5 Palveluliikennereitit 2... 6 3 Järvikierros...

Lisätiedot

Yhdistelmäaikataulu Helsinki Klaukkala Röykkä Rajamäki

Yhdistelmäaikataulu Helsinki Klaukkala Röykkä Rajamäki Yhdistelmäaikataulu Helsinki Klaukkala Röykkä Rajamäki A Linja Helsinki Klaukkala Röykkä Rajamäki Huom. Liikennöitsijä 495 06.05 06.40 06.55 07.10 Hy KS 492 06.30 07.15-7.55 Nu KS 339 06.50 07.55 - - Mä

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti ajaisihan sillä myös Aleksis. 16.8.2011 alkaen Tervetuloa Kivenkyytiin, palveluliikenteen turvalliseen ja mukavaan bussiin. Kivenkyyti palvelee kaikkia

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti ajaisihan sillä myös Aleksis. 6.6.2016 alkaen Sisällysluettelo Matkan hinta ja maksaminen... 4 Lipputuotteet... 5 Palveluliikennereitit 2...6 3 Järvikierros...

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenne. Kivenkyyti Aikataulu voimassa alkaen

Nurmijärven palveluliikenne. Kivenkyyti Aikataulu voimassa alkaen Nurmijärven palveluliikenne Kivenkyyti Aikataulu voimassa 5.6.2017 alkaen Sisällysluettelo Matkan hinta ja maksaminen... 4 Lipputuotteet... 5 Palveluliikennereitit 2 Kirkonkylä...6 3 Järvikierros... 7

Lisätiedot

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut 13.8.2013-1.6.2014 Sisällysluettelo Paikallisliikenne 13.8.2013-1.6.2014 Sivu LINJA1 Yliopisto - Keskusta - Mustola/Kiiskinmäki 1-5 LINJAT 1,2 Kanavansuu -

Lisätiedot

Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2017 2.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014 KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014.. EDULLISET NÄYTTÖ- JA MATKAKORTIT VARKAUS-KORTTI Kelpaa Varkauden kaupungin alueella. Voimassa 30 päivää ensimmäisestä käytöstä. Rajaton

Lisätiedot

WWW.KUOPIONALUE.FI 1

WWW.KUOPIONALUE.FI 1 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LINJAT JA AIKATAULUT Poikkeuspäivien liikenne 4 Merkkien selitykset Kuopion kaupunkiliikenne 6-61 Yhdistelmäaikataulut, Neulamäki 18-19 Yhdistelmäaikataulut, Kelloniemi

Lisätiedot

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 1 Reitti: Koskikatu - Joutsenonkatu - Lempeenlietteentie - Karhunkalliontie - Karhunkatu - Joutsenonkatu - Paperharjuntie - Pienmustalammentie - Saimaantie -

Lisätiedot

Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 1.1.2013 alkaen

Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 1.1.2013 alkaen AIKATAULU 1.1.2013- Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 1.1.2013 alkaen Hämeenlinna Hattula Kertalippu aikuinen 3,30 lapsi (4-11v) 1,70 Vaihtolippu aikuinen 1 lapsi (4-11) 0,50 (vaihtolippu voimassa 45

Lisätiedot

VOIMASSA 5.6.2016-4.6.2017

VOIMASSA 5.6.2016-4.6.2017 www.toysanlinja.fi Puh. 014-336 4000, 0400-644 504 keuruu@toysanlinja.fi TAMPERE-ORIVESI-VILPPULA-MÄNTTÄ-KEURUU-JYVÄSKYLÄ M-P L M-P,SS M-L M-P SS 6.05 6.05 15.00yy Tampere laituri 6 10.55 18.30 18.55 X

Lisätiedot

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Joukkoliikenteen aikataulukirja 10.8.2015 5.6.2016 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut

Lisätiedot

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Joukkoliikenteen aikataulukirja 1.1.2015 31.5.2015 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut

Lisätiedot

SATAKUNNAN LIIKENNE SATAKUNNAN LIIKENNE.

SATAKUNNAN LIIKENNE SATAKUNNAN LIIKENNE. SATAKUNNAN LIIKENNE R SATAKUNNAN LIIKENNE R AIKATAULUT 88.. 311. 2.2016 POR I - RAUMA PORI - OLKILUOTO PORI - KANKAANPÄÄ Puheli n 010 820 6200 Puinnintie 8 28360 Pori Posthaantie 11 26510 Rauma Risto Rytin

Lisätiedot

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis. 2.6.2014 alkaen

Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut. Kivenkyyti. - ajaisihan sillä myös Aleksis. 2.6.2014 alkaen Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti ajaisihan sillä myös Aleksis. 2.6.2014 alkaen Sisällysluettelo Matkan hinta ja maksaminen...4 Lipputuotteet...5 Palveluliikennereitit 2... 6 3 Järvikierros...

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2016 3.6.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT

Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT Hyvinkään JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT 5.6. 9.8.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

RIIHIMÄEN PAIKALLISLIIKENNE. www.ventoniemi.fi. Talvi 12.8.2013 1.6.2014 Kesä 2.6. 10.8.2014. PALVELULINJOJEN aikataulut ja kartat Sivut 22-31

RIIHIMÄEN PAIKALLISLIIKENNE. www.ventoniemi.fi. Talvi 12.8.2013 1.6.2014 Kesä 2.6. 10.8.2014. PALVELULINJOJEN aikataulut ja kartat Sivut 22-31 RIIHIMÄEN PAIKALLISLIIKENNE Talvi 12.8.2013 1.6.2014 Kesä 2.6. 10.8.2014 www.ventoniemi.fi PALVELULINJOJEN aikataulut ja kartat Sivut 22-31 1 Merkkien selitykset M-P Maanantaista perjantaihin L Lauantaisin

Lisätiedot

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Joukkoliikenteen aikataulukirja 1.6.2015 9.8.2015 Versio 5, 1.7.2015 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin.

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN

KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN välinen bussiliikenne 1.1. 3.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta.

Lisätiedot

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2016 3.6.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT

JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT Järvenpään JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT 6.6.2016 9.8.2016 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

Maantievalaistusten rakentamiskohteet lähivuosille

Maantievalaistusten rakentamiskohteet lähivuosille Maantievalaistusten rakentamiskohteet lähivuosille 2017 2026 Nurmijärven kunta Ympäristötoimiala Kunnallistekniikan suunnittelu Maantievalaistuksen rakentamisen priorisointi lähivuosille Tässä raportissa

Lisätiedot

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015 TIEDOTE 20.8.2015 LAVIAN JOUKKOLIIKENNE Lavian ja Porin keskustan välistä liikennettä palvelee kaksi linjaa: Lyttylän Liikenne ajaa linjaa 68 perjantaisin ja Porin Linjat ajaa linjaa 69 maanantaista perjantaihin.

Lisätiedot

13.8.2012-12.8.2013. Vuoroja ei ajeta 1.-28.7.2013! Linja AIKATAULUT Sivu Kartta sivu. Terveyskeskus-Urheilupuisto- Hirsimäki-Kulmala-Rautatieasema

13.8.2012-12.8.2013. Vuoroja ei ajeta 1.-28.7.2013! Linja AIKATAULUT Sivu Kartta sivu. Terveyskeskus-Urheilupuisto- Hirsimäki-Kulmala-Rautatieasema Riihimäen PALVELULINJA 13.8.2012-12.8.2013 Vuoroja ei ajeta 1.-28.7.2013! Linja AIKATAULUT Sivu Kartta sivu 9 POHJANKORVESTA Pohjankorpi-Kumpula-Peltosaari- Keskusta-Lasitehdas- Eteläinen koulu-rautatieasema

Lisätiedot

Keskustaajamassa 34 Palvelulinjojen P1 ja P3 reittikartta 35. Juna-aikataulut Lappeenrannassa 38-39

Keskustaajamassa 34 Palvelulinjojen P1 ja P3 reittikartta 35. Juna-aikataulut Lappeenrannassa 38-39 Sisällysluettelo Sivu Paikallisliikenne 3.6-12.8.2013 LINJA 1 Yliopisto - Keskusta - Mustola/Kiiskinmäki 1-4 LINJA 2 Kivisalmi - Keskusta - Hovinpelto 5-7 LINJAT 1,2 Kanavansuu - Keskusta yhdistelmä 8

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTANAANTALINJAMERIMASKUN ALUEET TALVIAIKATAULU Voimassakouluvuodenaikana 10.1.2011 alkaen NAANTALINKAUPUNKI TLO Tervetuloa turvallisen ja mukavan palveluliikenteen kyytiin!

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET KESÄAIKATAULU Voimassa koulujen kesäloman aikana NAANTALIN KAUPUNKI TLO TERVETULOA TURVALLISEN JA MUKAVAN PALVELULIIKENTEEN KYYTIIN! Naantalissa

Lisätiedot

Uusi lippu- ja informaatiojärjestelmä

Uusi lippu- ja informaatiojärjestelmä Uusi lippu- ja informaatiojärjestelmä Kaikille helppo matkanteko -seminaari 25.5.2016 Mirva Ilmoniemi, HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Lippujärjestelmän uudistus Arvioitu aikataulu Uudet kortinlukijat

Lisätiedot

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 1.1. 3.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen on

Lisätiedot

Aikataulut 6.6. 11.8.2016

Aikataulut 6.6. 11.8.2016 PAIKALLISLIIKENNE Aikataulut 6.6. 11.8.2016 SAVONLINNA SAVONLINNAN PAIKALLISLIIKENNE TAKSA Savonlinnan paikallisliikennealueella on voimassa tasataksajärjestelmä. Aikuisen kertamaksu on 3,30 e matkan pituudesta

Lisätiedot

AIKATAULUT 1.6.2015-5.6.2016

AIKATAULUT 1.6.2015-5.6.2016 AIKATAULUT 1.6.2015-5.6.2016 Merkkien selitykset: ma-pe = maanantaista perjantaihin ma-la = maanantaista lauantaihin la = lauantaisin su = sunnuntaisin ko = peruskoulun koulupäivinä I = ei aja kyseisen

Lisätiedot

Mikkelin paikallisliikenne

Mikkelin paikallisliikenne Aikataulut Mikkelin paikallisliikenne 12.8.2015 30.4.2016 Yhdessä eteenpäin jo vuodesta 1924 1A 1B RANTAKYLÄ HALLITUSTORI Hallitustori Porrassalmenkatu Raatihuoneenkatu Otavankatu Kunnanmäki Vanha Otavantie

Lisätiedot

Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENNE OY

Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENNE OY Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 0,50 euroa KYLMÄSEN LIIKENNE OY Muhostie 26 91800 TYRNÄVÄ Puhelin (08) 545 1325 Faksi (08) 545 1141 www.kylmasenliikenne.fi

Lisätiedot

KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 12.8.2015 WWW.KUOPIONALUE.FI

KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 12.8.2015 WWW.KUOPIONALUE.FI KESÄAIKATAULUT 1.6.201 12.8.201 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LIPUT Walttiin siirtyminen...2 Kertaliput...3 Korteille ladattavat liput...4- Maksuvyöhykkeet...6-7 Tietoa matkustamisesta...8-9 LINJAT

Lisätiedot

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus

5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN

KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN välinen bussiliikenne 10.8.2017 2.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai

Lisätiedot

JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT

JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT Pornaisten JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT 6.6.2016 9.8.2016 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

Näin käytät joukkoliikennettä Helsingin seudulla

Näin käytät joukkoliikennettä Helsingin seudulla Näin käytät joukkoliikennettä Helsingin seudulla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Sipoo ja Kirkkonummi muodostavat yhtenäisen joukko liikennealueen, jolla on helppoa ja edullista liikkua. Yhden

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tervetuloa asukasiltaan! 2 29.11.2017 HSL:n yhteistyöalue 7 kuntaa: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Kirkkonummi, Sipoo. 1.1.2018 Siuntio ja Tuusula Perussopimuksen

Lisätiedot

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2015-4.6.2016. Lataa aikataulu mukaasi tästä!

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2015-4.6.2016. Lataa aikataulu mukaasi tästä! VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE.8. - 4.6.16 Lataa aikataulu mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com EDULLISET

Lisätiedot

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2017 2.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

Kesä 2017 KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN välinen bussiliikenne

Kesä 2017 KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN välinen bussiliikenne Kesä 2017 KESKI-UUDENMAAN JA PÄÄKAUPUNKISEUDUN välinen bussiliikenne 5.6. 9.8. Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai

Lisätiedot

Mikkelin paikallisliikenne

Mikkelin paikallisliikenne Aikataulut Mikkelin paikallisliikenne 1.10.2014 31.5.2015 Yhdessä eteenpäin jo vuodesta 1924 Liikennetiedote 29.12.2014 Arvoisa asiakas, paramme paikalisliikenteen tarjontaa Rantakylässä Valkosenmäen Grenmanintien

Lisätiedot

RIIHIMÄEN PAIKALLISLIIKENNE 13.8.2012 2.6.2013

RIIHIMÄEN PAIKALLISLIIKENNE 13.8.2012 2.6.2013 RIIHIMÄEN PAIKALLISLIIKENNE 13.8.2012 2.6.2013 Riihimäen kaupunki Katu- ja puistoyksikkö Eteläinen Asemakatu 2 11130 Riihimäki puh. (019) 758 4000 SISÄLLYSLUETTELO MATKUSTAJALLE 3 KAUPUNKILIPPU 3 KOULULAISTEN

Lisätiedot

Raahen. paikallisliikenteen. reittiopas

Raahen. paikallisliikenteen. reittiopas 40 40 40 40 40 40 40 30 30 30 30 30 Paikallisliikenteen linjat 12 Linja Linja Linja Linja Linja 30 Linja 40 Linja Linja Linja Linja Raahen paikallisliikenteen reittiopas Raahelippu Raahelipulla voi matkustaa

Lisätiedot

AIKATAULUT 1.1. 31.5.2015. Keski-Uusimaa. Aikataulut ja tarjousmatkat verkossa: savonlinja-yhtiot.fi YHDESSÄ ETEENPÄIN JO VUODESTA 1924

AIKATAULUT 1.1. 31.5.2015. Keski-Uusimaa. Aikataulut ja tarjousmatkat verkossa: savonlinja-yhtiot.fi YHDESSÄ ETEENPÄIN JO VUODESTA 1924 AIKATAULUT Keski-Uusimaa 1.1. 31.5.2015 Aikataulut ja tarjousmatkat verkossa: savonlinja-yhtiot.fi YHDESSÄ ETEENPÄIN JO VUODESTA 1924 Aikatauluosan merkkien selityksiä M S = joka päivä paitsi ei juhannuspäivänä

Lisätiedot

MIKKELIN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULUT 1.6.2016-30.9.2016. Lataa aikataulut mukaasi tästä!

MIKKELIN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULUT 1.6.2016-30.9.2016. Lataa aikataulut mukaasi tästä! MIKKELIN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULUT 1.6. -.9. Lataa aikataulut mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com Sisällysluettelo

Lisätiedot

Yksi kortti riittää Ett kort räcker

Yksi kortti riittää Ett kort räcker Yksi kortti riittää Ett kort räcker Matkakortilla kaikki matkat HSL:n kolmas vyöhyke laajenee Sipooseen ja HSL:n matkakortin kausi- ja arvoliput tulevat käyttöön Sipoon bussiliikenteessä vuoden 2012 alussa.

Lisätiedot

WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA?

WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA? WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA? www.kotka.fi/joukkoliikenne SUURIMMAT MUUTOKSET ASIAKKAILLE Samat tuotteet ja taksajärjestelmä käytössä koko seudulla (Hamina-Kotka-Pyhtää)

Lisätiedot

tunnit NEULAMÄKI KESKUSTA KELLONIEMI tunnit KELLONIEMI KESKUSTA NEULAMÄKI

tunnit NEULAMÄKI KESKUSTA KELLONIEMI tunnit KELLONIEMI KESKUSTA NEULAMÄKI KUOPION LIIKENNE OY Kohde 2 Linja 4 Talviaikataulu NEULAMÄKI-KELLONIEMI Neulamäentie - Jaamantie - Leimaajantie - Juontie - Vesurikuja - Metsurintie - Neulamäentie - Savilahdentie - Niiralankatu - Tulliportinkatu

Lisätiedot

Maanantai perjantai Maanantai, keskiviikko, perjantai Tiistai ja torstai Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy Karkkilan kaupunki

Maanantai perjantai Maanantai, keskiviikko, perjantai Tiistai ja torstai Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy Karkkilan kaupunki Kau 016 5 2 01 si 2 Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema sisäisen joukkoliikenteen linja-autolinja, liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti tarjoaa liikkumismahdollisuuden kaupunginosista

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN YLEISKUVAUS... 3 2 MAKSULAITEVAATIMUKSET...

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenteen yleiset matkaehdot

Helsingin seudun liikenteen yleiset matkaehdot 2016 Helsingin seudun liikenteen yleiset matkaehdot Helsingin seudun liikenteen yleiset matkaehdot 1.1.2016 Helsingin seudun liikenteen (HSL) matkaehtoja sovelletaan HSL:n järjestämiin joukkoliikennematkoihin

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET TALVIAIKATAULU Voimassa kouluvuoden aikana NAANTALIN KAUPUNKI TLO Tervetuloa turvallisen ja mukavan palveluliikenteen kyytiin! Naantalissa

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 PALVELULIIKENTEEN TOIMINTAPERIAATE...

Lisätiedot

Taulukko 1 Talviliikenteen määrälliset palvelutasotekijät. HUOM: Tässä taulukossa esitetty ruuhka-aika poikkeaa julkaisun 31/2015 mukaisesta!

Taulukko 1 Talviliikenteen määrälliset palvelutasotekijät. HUOM: Tässä taulukossa esitetty ruuhka-aika poikkeaa julkaisun 31/2015 mukaisesta! UUDELY/xxxx/2017 Etelä-Savo TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 KILPAILUKOHTEEN MÄÄRITTELY Nurmijärven sisäisen, Nurmijärven ja Hyvinkään välisen sekä Nurmijärven ja Helsingin/Vantaan/Espoon välisen linja-autoliikenteen

Lisätiedot

Keskisuomalaista bussiliikennöintiä VOIMASSA 1.6.2015-31.5.2016 JYVÄSKYLÄ-JÄMSÄ-TAMPERE

Keskisuomalaista bussiliikennöintiä VOIMASSA 1.6.2015-31.5.2016 JYVÄSKYLÄ-JÄMSÄ-TAMPERE Keskisuomalaista bussiliikennöintiä VOIMASSA 1.6.2015-31.5.2016 UUSI VUORO! JYVÄSKYLÄ-JÄMSÄ-TAMPERE M-P M-L* M-P 10.00 JYVÄSKYLÄ 9.00 14.20 X Säynätsalo th K X X Muurame vt 9 E X X Korpilahti, Petäjävesi

Lisätiedot

HSL:n aluemuutosten vaikutukset Järvenpäässä Vaikutukset linjastoon, lippuihin, matkustamiseen ja talouteen

HSL:n aluemuutosten vaikutukset Järvenpäässä Vaikutukset linjastoon, lippuihin, matkustamiseen ja talouteen HSL:n aluemuutosten vaikutukset Järvenpäässä 1.1.2018 Vaikutukset linjastoon, lippuihin, matkustamiseen ja talouteen HSL:n aluemuutosten vaikutukset Järvenpäässä 1.1.2018 Yhteenveto muutoksista ja niiden

Lisätiedot

Mäntsälän JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Mäntsälän JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Mäntsälän JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 1.1. 3.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen on

Lisätiedot

Nurmijärven liikenneturvallisuuskysely. Pistemäiset vaaranpaikat.

Nurmijärven liikenneturvallisuuskysely. Pistemäiset vaaranpaikat. Nurmijärven liikenneturvallisuuskysely. Pistemäiset vaaranpaikat. Numero ja Palautteiden Kohde Ongelman kuvaus väri kartalla lukumäärä 101 20 tai yli Klaukkalantien, Kirkkotien, Ylitilantien ja Alitilantien

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE KESÄAIKATAULUT

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE KESÄAIKATAULUT HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE KESÄAIKATAULUT 4.6.-9.8.2017 Merkkien selitykset: PE = ajetaan vain perjantaisin z = ajaa pysäkin kautta Bussilinjat muuttuvat 4.6.2017 Kädessäsi on Hämeenlinnan kaupunkilinjojen

Lisätiedot

alkaen. Lippujen hinnat

alkaen. Lippujen hinnat 1.1.2017 alkaen Lippujen hinnat Kausiliput matkakortilla Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta

Lisätiedot

Mäntsälän JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT

Mäntsälän JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT Mäntsälän JOUKKOLIIKENTEEN AIKATAULUT 10.8.2017 2.6.2018 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan

Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan Joukkoliikenteen aikataulukirja 10.8.2015 5.6.2016 Päivitetty 16.12.2015 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin.

Lisätiedot

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy www.paivinliikenne.fi Höökikyyti auto 050 364 3227. Karkkilan kaupunki elinkeinopalvelu 044 553 3429

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy www.paivinliikenne.fi Höökikyyti auto 050 364 3227. Karkkilan kaupunki elinkeinopalvelu 044 553 3429 Kausi 2014 2015 Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema sisäisen joukkoliikenteen linja-autolinja, liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti tarjoaa liikkumismahdollisuuden kaupunginosistaja

Lisätiedot

VOIMASSA 28.12.2015-31.5.2016

VOIMASSA 28.12.2015-31.5.2016 www.toysanlinja.fi Puh. 014-336 4000, 0400-644 504 keuruu@toysanlinja.fi TAMPERE-ORIVESI-VILPPULA-MÄNTTÄ-KEURUU-JYVÄSKYLÄ M-P L M-P,SS P M-L P M-P SS 6.05 6.05 15.00yy 15.20 Tampere laituri 6 10.55 14.30

Lisätiedot

IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Peltosalmi-Keskusta-Lippuniemi Lippuniemi-Keskusta-Peltosalmi... 3 REITTIKARTTA... 4

IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Peltosalmi-Keskusta-Lippuniemi Lippuniemi-Keskusta-Peltosalmi... 3 REITTIKARTTA... 4 SISÄLLYSLUETTELO VUORO SIVU IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Peltosalmi-Keskusta-Lippuniemi... 2 1 Lippuniemi-Keskusta-Peltosalmi... 3 REITTIKARTTA... 4 2 Jordan-Makkaralahti-Keskusta-Kangaslampi... 6 2 Kangaslampi-Keskusta-Makkaralahti-Jordan...

Lisätiedot

Ihastjärven Linja Oy Harjunmaa Vanhamäki - Tusku

Ihastjärven Linja Oy Harjunmaa Vanhamäki - Tusku Harjunmaa Vanhamäki - Tusku 6:25 Mikkeli 16:30 vt13 Harjunmaa Postiautio 15:50 Ukonsalmi 6:55 Kakriala th 15:45 7:00 Vanhamäki 15:40 Kekkola T 7:10 Korpijärvi 15:30 Korpikoski 7:15 Lamminmäen th 15:25

Lisätiedot

Taksioppilaiden aikatauluja ja reittejä voi kysellä suoraan liikennöitsijältä; Koulutaksi Jari Hänninen 0400 572 165

Taksioppilaiden aikatauluja ja reittejä voi kysellä suoraan liikennöitsijältä; Koulutaksi Jari Hänninen 0400 572 165 1 Koululaiskuljetukset Liperissä lv 2015 2016 14.8.2015 Ylämyllyn koulu ja esiopetus: Lentoaseman, Lautasuon ja Ylämylly/Honkalammen alueen oppilaat kulkevat pääsääntöisesti Linja- Karjalan linja-autoilla,

Lisätiedot

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut TALVI 2015

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut TALVI 2015 Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut TALVI 2015 11.8.2015 3.1.2016 Aikataulut löydät kätevästi myös netistä: bussit.lappeenranta.fi Ihastu paikalliseen. Skannaa koodi ja katso video! Lappeenrannan

Lisätiedot

IISALMEN PAIKALLIS- JA LÄHILIIKENNE

IISALMEN PAIKALLIS- JA LÄHILIIKENNE IISALMEN PAIKALLIS- JA LÄHILIIKENNE Voimassa 11.8.2014 29.5.2015 1 IISALMI POSITIIVISUUDEN ALKULÄHTEILLÄ WWW.IISALMIJATIENOOT.FI A 2 SISÄLLYSLUETTELO VUORO SIVU IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Keskusta-Lippuniemi-Keskusta...................................

Lisätiedot

Itsenäiseen elämään LINJA-AUTOLLA MATKUSTAMINEN. Ruotonen Leena & Joona- Vuorenmaa Eeva-M aija

Itsenäiseen elämään LINJA-AUTOLLA MATKUSTAMINEN. Ruotonen Leena & Joona- Vuorenmaa Eeva-M aija Itsenäiseen elämään 4 LINJA-AUTOLLA MATKUSTAMINEN Ruotonen Leena & Joona- Vuorenmaa Eeva-M aija Sisällys 1. LINJA-AUTOMATKALLA....... 3 2. PAIKALLISLIIKENTEESSÄ LIIKKUMINEN..... 4 3. LINJA-AUTOLLA KAUKOLIIKENTEESSÄ.....

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

Keskusta / länsialueen aikatauluyhdistelmäajat ovat ELY:n liikennöimiä vuoroja, joista ELY tiedottaa erikseen. Liikennöijäkoodit 2

Keskusta / länsialueen aikatauluyhdistelmäajat ovat ELY:n liikennöimiä vuoroja, joista ELY tiedottaa erikseen. Liikennöijäkoodit 2 Sisällysluettelo Sivu Kaukoliikenne Keskusta / länsialueen aikatauluyhdistelmäajat ovat ELY:n liikennöimiä vuoroja, joista ELY tiedottaa erikseen. Liikennöijäkoodit 2 Lähiliikenne Lappeenranta - Hanhijärvi

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan.

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan. 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Järjestelmä

Lisätiedot

Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat

Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 14.8.2007 Hämeenlinna Hattula Kertalippu aikuinen 2,70 E lapsi (4-11v) 1,40 E Vaihtolippu aikuinen 1 E lapsi (4-11v) 0,50 E (Vaihtolippu on voimassa 45 minuuttia leimauksesta,

Lisätiedot

Lappeenrannan lähiliikenne AIKATAULUT 6.6. - 15.8.2016

Lappeenrannan lähiliikenne AIKATAULUT 6.6. - 15.8.2016 Lappeenrannan lähiliikenne AIKATAULUT 6.6. - 15.8.2016 www.lappeenranta.fi/joukkoliikenne Sisällysluettelo 6.6. - 15.8.2016 Kaukoliikenne Sivu Keskustasta länteen / Aikatauluyhdistelmä 2 Lännestä keskustaan

Lisätiedot

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT

Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT Tuusulan JOUKKOLIIKENTEEN KESÄAIKATAULUT 5.6. 9.8.2017 Liikennöintikauden vaihtumisessa on vaihtelua liikennöitsijöittäin. Tarkista aikataulut tarvittaessa liikennöitsijältä tai Matkahuollosta. Koosteen

Lisätiedot

LOPEN JOUKKOLIIKENNE 4.6.2012 12.8.2012

LOPEN JOUKKOLIIKENNE 4.6.2012 12.8.2012 LOPEN JOUKKOLIIKENNE 4.6.2012 12.8.2012 Lopen kunta Yhdystie 5 12700 Loppi puh. (019) 758 6000 SISÄLLYSLUEELO MAKUSAJALLE 3 SEUULIPPU 3 PALVELULINJA 3 LIIKENNÖISIJÄ 3 PALVELULINJA - AJALLE 4.6. 21.6.2012

Lisätiedot

HAUSJÄRVEN JOUKKOLIIKENNE 14.8.2012 2.6.2013

HAUSJÄRVEN JOUKKOLIIKENNE 14.8.2012 2.6.2013 HAUSJÄRVEN JOUKKOLIIKENNE 14.8.2012 2.6.2013 Hausjärven kunta Keskustie 2 4 12100 Oitti puh. (019) 758 6500 SISÄLLYSLUETTELO MATKUSTAJALLE 3 SEUTULIPPU 3 PALVELULINJA 3 JUNA 3 LIIKENNÖITSIJÄT 4 PALVELULINJA

Lisätiedot

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut 2.6. 11.8.2014 ê ê HINNAT UUDET HINNAT 1.5. ALKAEN ê LIIKUTTAVAT ê Ihastu paikalliseen. Lappeenrannan paikallisliikenteessä on uudet liikuttavat hinnat. Lappeenrannassa

Lisätiedot

Ohjeistus julkiseen liikenteeseen ja pysäköintiin Arena Centerin hallien läheisyydessä

Ohjeistus julkiseen liikenteeseen ja pysäköintiin Arena Centerin hallien läheisyydessä Ohjeistus julkiseen liikenteeseen ja pysäköintiin Arena Centerin hallien läheisyydessä Ohessa ovat yksinkertaiset ohjeet julkisten kulkuvälineiden käyttöön ja pysäköintiin Arena Centerin hallien läheisyydessä.

Lisätiedot