valitse lomamökit suoraan netistä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "valitse lomamökit suoraan netistä"

Transkriptio

1 valitse lomamökit suoraan netistä

2 Harvoin voi ihminen sanoa jotain aikaa täydellä syyllä omakseen. Kotona, töissä tai harrastuksissa on tekemättömiä asioita aina riittämiin. Lomamökillä aika on omaa, seura on omaa, tekeminen on omaa. Stressi ainaisista remonteista, muista mökin käyttäjistä tai rannan raivaamisesta ei kuulu vuokramökkeilyyn. Lomamökillä on Sinulla ja valitsemallasi seuralla aikaa juuri siihen mihin haluatte sitä käyttää. Tässä ja nyt elämiseen ei liian usein tarjoudu tilaisuuksia.

3

4 etäisyys

5 Etäisyys on perille päästyä aina hieno asia. Etäisyys vapauttaa mielen ja kehon arjen rutiineista, antaen kuin itsestään tilaisuuden rentoutua. Etäisyys antaa rauhan lukea kirjoja, jättää parran ajamatta tai käyttää vaikka koko päivän ruuanlaittoon ja sen tuloksista nauttimiseen. Etäisyys arkeen antaa valinnanvapautta sen totisessa mielessä.

6 valinnanva

7 Lomamökin voi hankkia juuri sellaisen kuin haluaa. Kaikkea on tarjolla huvilasta erämaakämppään. Jos haluaa karun ympäristön, sen saa ja mukavuuksistakin on varaa valita vaikka kaikki. Lomamökille voi seurankin valita juuri mieleisekseen, sillä kutsumattomia tai puolikutsuttuja vieraita ei vuokramökille eksy. paus

8 Veden äärellä oleminen on mielentila. Pieni lampi tai laaja selkä, vaikutus on yhtä rauhoittava. Lomamökillä vesi on kiireetöntä kellumista, yöttömän yön souteluretki tai aallokon mukana keinuva ongenkoho. Sauna ja järvi yhdessä ovat niin monin tavoin hieno yhdistelmä, että sen voisi luulla olevan epäterveellistä. vesi

9

10 tuoksut

11 Vieraaseen paikkaan saavuttaessa ensimmäinen havainto on uuden ympäristön tuoksu. Tuoksut jättävät myös vahvemman muistijäljen kuin mitkään muut aistihavainnot. Lomamökilläkin tuoksut ovat olennainen osa elämää. Uimareissun jälkeen iholla viipyilevä tuoksu, saunan piipusta kantautuva tuohen tuprahdus, aamukahvin aina yhtä kutsuva aromi tai tirisevä makkara luovat syvät muistijäljet. Elämä lomamökillä on toisenlaista ja osa sitä elämystä ovat myös tuoksut.

12 yksink Yksinkertaista elämää sanotaan yksinkertaiseksi, koska huolehdittavat asiat ovat hävinneet tavallisesta arjesta modernin maailman myötä. Lämpö, ruoka, vesi, tuli ja monet muut asiat ovat mökkielämässä läsnä aivan toisella tavalla kuin kaupunkilaisessa arjessa. Näitä askareita tehdessä muistaa, miten hyvältä tuntuu saada valmiiksi asioita selvästi ja kouriintuntuvasti.

13 ertaista

14 valitse lomamökit suoraan netistä 1. Voit käydä läpi mökkitarjontaa järjestämällä mökit eri luokittelujen mukaan tai etsiä omilla hakuehdoillasi juuri sopivia mökkejä. Hakutoiminnossa valitse vasemmasta reunasta haluamasi päivämäärä, henkilömäärä, alue ja muut hakuehdot, joilla haluat mökkiä hakea. Klikkaa Hae Nyt esillä ovat ne mökit, jotka vastaavat hakuehtojasi ja ovat vapaana haluamanasi ajanjaksona. Valitse haluamasi mökki ja klikkaa eteenpäin koodinumerosta tai mökin nimestä. 2. Tältä sivulta voit tutustua valitsemaasi mökkiin paremmin. Voit myös katsella mökin sisäja ulkokuvia, tutustua mökin varustukseen ja ympäristöön. Jos juuri tämä mökki miellyttää sinua eniten, klikkaa päivämäärätaulukon alapuolelta Varaa vieläkö jäi kysyttävää? ota yhteyttä:

15 3. Lisää varauksen yksityiskohdat, kuten mökille tulevien henkilöiden määrän, laskutustietosi sekä sen, mitä lisäpalveluja haluat ottaa (esim. loppusiivous, liinavaatteet). Näet kokonaishinnan klikkaamalla Laske hinta Jotta varausta pääsee jatkamaan on myös tutustuttava sivun alareunan linkistä varausehtoihin ja hyväksyttävä ne rastittamalla ruutu. Tutustu varausehtoihin, hyväksy ne ja klikkaa Jatka. 4. Nyt näet sivulla koosteen antamistasi tiedoista. Tarkista ne ja joko klikkaa Peruuta tai Vahvista varaus. 5. Varaus on nyt suoritettu. Maksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään antamaasi laskutusosoitteeseen. Lasku tulee sähköpostitse, mikäli annoit sähköpostiosoitteesi asiakastietoihin. Ole hyvä, hyvä olo! tai puh

16 pohjois-karjala Näin varaan loma-asunnon!