Lehdistötiedote elokuu 2010

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lehdistötiedote elokuu 2010"

Transkriptio

1 Lehdistötiedote elokuu 2010 Jo yli 50 vuoden ajan Sally Hansen on ollut Yhdysvalloissa johtavassa asemassa kynsienhoitotuote- ja kynsilakkamarkkinoilla. Siitä lähtien kun Sally Hansen, puolivuosisataa sitten, kehitti yhdessä kemistinä toimineen aviomiehensä kanssa Hard as Nails -hoitolakan, ovat naiset luottaneen sarjan tuotteiden ratkaisevan parhaalla mahdollisella tavalla heidän kynsiongelmansa. Tuosta ensimmäisestä pulloon pakatusta hoitolakasta, joka edelleen on myyntimenestys, Sally Hansen on kasvanut laadukkaaksi ja arvostetuksi kynsienhoitosarjaksi. Tänä päivänä sarjan kehittämät tuoteinnovaatiot, muodikas tyyli ja kynsihoitoloiden inspiroimat tuotteet ovat tehneet siitä johtavan kynsienhoidon asiantuntijan USA:ssa. Tuotteiden uraauurtavat koostumukset, niiden vaikutukset, tuotteiden sisältämät korkealuokkaiset raaka-aineet ja edistykselliset pakkaukset sekä levittimet tekevät sarjasta johtavan kynsienhoitotuotteiden kehittäjän markkinoilla. Nyt voivat myös suomalaiset naiset nauttia Sally Hansenin korkealuokkaisista tuotteista, kun sarjan tuotteet syyskuussa rantautuvat Suomeen. Mikä on salaisuus Sally Hansenin kynsienhoitotuotteiden suosion takana? Tuotteet auttavat naisia saavuttamaan salonkitasoisen manikyyriin kotonaan helpon kolmivaiheisen ohjelman avulla: 1.Muotoilu, 2. Hoito ja 3. Lakkaus. 1. Kynsien muotoilu siihen tarkoitettujen välineiden avulla Täydellinen manikyyri alkaa kauniisti muotoilluista kynsistä. Sally Hansenin tuotevalikoimaan kuuluvat viilat, jotka tulevat myyntiin Suomessa alkuvuodesta Muualla maailmassa on saatavilla myös kynnen pintaa tasoittavia viiloja, kynsileikkureita ja kynsinauhapihtejä. Kynsienhoitovälinen esikuvana ovat olleet huippumanikyristien käyttämät kynsienhoitovälineet ja ne on suunniteltu siten, että niillä saavutettu lopputulos on mahdollisimman ammattimainen. Manikyyri onnistuu parhaiten, kun kynnet on huolellisesti muotoiltu.

2 2. Kynsien hoitaminen tehokkailla hoitotuotteilla Vuosien varrella Sally Hansen -tutkimuskeskus on ollut johtavassa asemassa esitellessään laajan valikoiman uudenlaisia, teknisesti edistyksellisiä kynsienhoitotuotteita. Sally Hansen -tuotteet tarjoavat korkealuokkaisen ratkaisun jokaiseen kynsienhoitoon liittyvään ongelmaan. Valikoimaan kuuluu sekä kynsinauhoja hoitavia tuotteita että kynsiä vahvistavia ja niiden kasvamista tukevia tuotteita. Lisäksi sarjaan kuuluu kynsiä suojaavia ja vahvistavia alus- ja päällyslakkoja. Nämä tuotteet auttavat naisia saavuttamaan ja ylläpitämään vahvat, kauniit ja terveen näköiset kynnet. Hyvin hoidetut kynnet pysyvät kunnossa ja lakkaus kestää niissä paremmin. 3. Lakkaus, salonkilaatuisia kynsilakkoja ja trendikkäitä värisävyjä Kun pidetään mielessä sarjan filosofia, voidaan sanoa, että Sally Hansenin kynsilakat ovat paljon muuta, kuin vain upeita värejä sarja oli ensimmäinen, joka esitteli hoitavan värilakan. Kaikissa Sally Hansen kynsilakoissa värit yhdistyvät hoitaviin ominaisuuksiin. Kynsilakkojen patentoiduissa koostumuksissa muodikkaat värit yhdistyvät tehokkaisiin, erilaisia kynsiä ja kynsiongelmia hoitaviin ominaisuuksiin. Upeasti lakatut kynnet viimeistelevät tyylin. Sally Hansen seuraa tarkoin muotivirtauksia ja tekee yhteistyötä huippusuunnittelijoiden kanssa luodakseen kynsilakkasävyjä, jotka viimeistelevät muodinluojien kokoelmat niihin väreiltään sopivien asusteiden tavoin. Värien asiantuntijana Sally Hansen luo jokaiseen kauteen siihen sopivat muotivärit. Kynnet eivät ainoastaan näytä tyylikkäiltä viimeisimmän muodin mukaisissa, kiiltävissä väreissä, vaan ne vahvistuvat ja ovat hyvin suojatut samalla kertaa. Ei siis ole mikään ihme, että Sally Hansen -kynsilakkoja myydään joka minuutti 122 kappaletta.

3 Asiantuntevaa tietotaitoa Sally Hansenin kynsienhoitotuotteissa näkyy Long Island Nail & Skin Care -instituutin perustajan Dana Caruson asiantuntemus. Danalla on 20 vuoden kokemus kauneuden ja hyvinvoinnin alalla. Dana aloitti uransa kynsienhoitajana vuonna Kymmenen vuotta myöhemmin hän perusti yksityisen kauneudenhoitoalan koulun Yhdysvaltoihin. Hänen visionsa ja omistautumisensa kauneudenhoitoalan ja siinä käytettävien erilaisten hoitomenetelmien kehittämisessä on auttanut tuhansia kynsihoitajia menestymään. Arvostettuna kynsienhoidon asiantuntijana Dana haluaa suositella ainoastaan korkealuokkaisia manikyyrituotteita ja suositteleekin siksi aina Sally Hansenin tuotteita. Ammattitaidolla suoritettu kynsienhoito koostuu kolmesta vaiheesta, kynsien muotoilusta, hoidosta ja lakkauksesta. Olipa kynsien kunto mikä tahansa, on Sally Hansenin tuotevalikoimassa ensiluokkaiset tuotteet kynsihoidon jokaiseen vaiheeseen. Lopputuloksena on pitkät, kiiltävät, terveen näköiset ja tyylikkäät kynnet. Sally Hansen on ainoa kotihoitoon tarkoitettu kynsienhoitosarja, johon luotan, Dana sanoo. Sally Hansen on Yhdysvaltojen johtava kynsienhoitosarja. Tuotteet Sally Hansenin tuotevalikoimasta löytyy vastaus jokaiseen kynsiongelmaan ja tuotteet kolmivaiheiseen kynsienhoito-ohjelmaan: MUOTOILU: Kynsien muotoilu Kynnet muotoillaan halutun pituisiksi ja mallisiksi Sally Hansenin kynsiviilojen avulla. La Cross Emery Boards -viilat ja Extra Strong Blk board -viilat tulevat myyntiin tammikuussa Kynsienhoidon asiantuntija Dana Caruso suosittelee, että kynnet muotoiltaisiin haluttuun malliin ja pituuteen vähintään kerran viikossa. Kynnet näyttävät kauniilta, kun ne muotoillaan samaan muotoon kynsinauhojen kanssa. Jos kynsiä täytyy lyhentää reilusti, kannattaa ne leikata lyhyiksi kynsisaksilla ja viilata vasta sitten haluttuun muotoon kynsiviilan avulla. Kynsien viilaus tapahtuu kynnen sivuilta kohti kynnen keskustaa tapahtuvin vedoin. Näin ehkäistään kynsien liuskoittumista. Jos kynsiä viilaa sahaavalla liikkeellä, irtoavat kynsilevyt herkästi toisistaan, jolloin kynnet liuskoittuvat ja lohkeilevat helposti. Dana sanoo.

4 Kynsinauhojen siistiminen Siistit kynsinauhat ovat olennainen osa onnistunutta manikyyriä. Kynsinauhat siistitään kynsinauhapihtien avulla. Kultainen sääntö kynsinauhojen siistimisessä on poistaa ainoastaan kynsitikut ja rispaantuneen kynsinauhan osat. Ehjiin, siisteihin kynsinauhoihin ei kosketa. Dana neuvoo. HOITO: Toisinaan kynnet ja kynsinauhat tarvitsevat apua tullakseen kuntoon. Sally Hansenin tuotevalikoimaan kuuluu useita tuotteita, jotka tekevät kynsinauhoista pehmeät ja joustavat ja vahvistavat kynsiä, tukevat niiden kasvua ja saavat kynnet näyttämään hyväkuntoisilta. 1. Hoitotuotteet kynsinauhoille Dana Caruso neuvoo: Kynsinauhojen päivittäinen kosteuttaminen pitää kynsinauhat pehmeinä ja joustavina ja lisää samalla myös kynsien joustavuutta sekä parantaa kynsien kuntoa. KYNSINAUHOJEN HYVÄN KUNNON YLLÄPITÄMINEN: - Healthy Cuticles Now! Kynsinauhavoide, joka kosteuttaa kynsinauhoja ja vahvistaa heikkoja kynsiä. Voide sisältää eritistä Bio-Active Vita-Soy -yhdestettä, joka koostuu antioksidantteina toimivista A-, C- ja E- vitamiineista sekä B5-vitamiinin esiasteesta, jotka vahvistavat kynsiä ja parantavat niiden kuntoa. Lisäksi kynsinauhavoide sisältää kosteuttavaa aaloeta, joka pehmittää kynsinauhoja ja vahvistaa kynsiä. Voidetta hierotaan kynsinauhoihin päivittäin joko aamuisin tai iltaisin. Suositushinta 9,90 euroa. - Diamond Strength Cuticle & Nail Oil Välittömästi kynsinauhoihin ja kynsiin imeytyvä kynsinauhaöljy sisältää vitamiineja ja rypäleensiemenöljyä, jotka hoitavat tehokkaasti kynsinauhoja ja kynsiä. Öljyn sisältämät vaikuttavat aineet vahvistavat heikkoja kynsiä ja pitävät kynsinauhat pehmeinä ja joustavina. Suositushinta 9,90 euroa. - Maximum Growth Cuticle Pen Erityisesti kuiville ja karheille kynsinauhoille ja heikoille, herkästi murtuville kynsille tarkoitettu kynsinauhojen hoitotuote. Kynän muotoon pakattua tuotetta on helppo ja tarkka käyttää. Hoitotuote sisältää fluoridia, vitamiineja ja B5-vitamiinin esiastetta sekä aaloeta, jotka kosteuttavat ja hoitavat sekä sitovat tehokkaasti kosteutta kynsiaiheeseen ja kynsiin, vahvistaen täten kynnen kasvua. Tuotetta sivellään päivittäin kynsinauhoille ja lakkaamattomille kynsille. Kuivat kynsinauhat pehmenevät ja kynnet tulevat terveen näköisiksi. Suositushinta 12,50 euroa.

5 2. Kynsiä vahvistavat ja niiden kasvua edistävät tuotteet Kynsiä vahvistavat ja niiden kasvua tukevat tuotteet ovat välttämättömiä, kun halutaan manikyyrin onnistuvan ja lakkauksen kestävän. Vaikka kynnet vaikuttaisivat hyväkuntoisilta, on silti hyvä käyttää hoitavia tuotteita, koska usein kynsiongelmat näyttävät muodostuvan yhdessä yössä. Jos kynnet murtuvat tai liuskoittuvat helposti, on tärkeää käyttää hoitotuotetta, joka kosteuttaa kynsiä ja lisää niiden joustavuutta. Jos kynnet taas ovat heikot ja pehmeät, tarvitaan kynttä vahvistavaa hoitotuotetta, joka imeytyy kynsilevyihin ja kovettaa ja vahvistaa kynsiä sekä suojaa niitä katkeamiselta, Dana Caruso sanoo. HAURAAT, PEHMEÄT KYNNET Kynnet, jotka taipuvat helposti ja lohkeilevat kasvaessaan tarvitsevat suojakseen kynsiä kovettavan hoitotuotteen. - Diamond Strength Instant Nail Hardener Pehmeitä, helposti katkeilevia kynsiä vahvistava hoitolakka. Lakan kynttä kovettava koostumus sisältää titaniumia ja aitoja timanttihiukkasia, jotka kiinnittyvät kynsiin vahvistaen ja suojaten hauraita kynsilevyjä. Kynsistä tulee aiempaa kovemmat, vahvemmat ja terveemmän näköiset 5-7 päivässä. Suositushinta 9,90 euroa. - Miracle Nail Thickener Erityisesti pehmeille, ohuille ja repeileville kynsille tarkoitettu hoitolakka. Lakka sisältää kalsiumista ja seramideista koostuvan kynttä paksuntavan yhdisteen. Yhdiste kiinnittyy kynsiin ja muodostaa niille vahvan suojaavan kalvon, joka ehkäisee kynsien lohkeilua. Lopputuloksena on aiempaa kovemmat, vahvemmat ja sileämmät kynnet, jotka ovat 70 % aiempaa paksummat neljässä päivässä. Suositushinta 13,90 euroa. LYHYET KYNNET Jos kynnet eivät millään tahdo kasvaa, niiden kasvua kannattaa aktivoida ravitsevalla hoitolakalla, joka tukee kynnen luonnollista kasvua: - Nailgrowth Miracle Nail Salon Treatment Erityisesti pehmeille, ohuille ja vaurioituneille kynsille tarkoitettu hoitolakka. Nopeasti vaikuttava hoitolakka sisältää soijaproteiinista ja keratiinista koostuvan yhdisteen, joka tukee kynnen kasvua ja suojaa kynttä. Kynnet eivät lohkeile, murru tai liuskoitu kasvaessaan. Kynsistä tulee aiempaa vahvemmat ja kovemmat, mutta silti joustavat. Suositushinta 13,90 euroa.

6 - Maximum Growth Daily Nail Treatment Erityisesti lyhyille kynsille tarkoitettu kynnen kasvua tukeva hoitolakka. Lakka sisältää silkkiproteiineja, jotka antavat ongelmakynsille suojaa ja vahvistusta, joita kynnet tarvitsevat kasvaakseen. Pehmeät, pureskellut ja ohuet kynnet vahvistuvat, eivätkä katkeile ja lohkeile niin helposti. Suositushinta 7,90 euroa. LIUSKOITTUVAT, KUIVAT & HAURAAT KYNNET Jos kynnet liuskoittuvat ja murtuvat helposti, niitä täytyy kosteuttaa ja vahvistaa suojaavalla lakalla, joka lopettaa välittömästi kynsien liuskoittumisen ja tasoittaa kynnen pintaa: - Miracle Cure Problem Nail Strengthener Erityisesti liuskoittuville, katkeileville, lohkeileville tai kuiville kynsille tarkoitettu hoitolakka. Lakan sisältämät mikromineraalit, vahvistavat proteiinit ja tehokkaat antioksidantit tasoittavat kynnen pintaa ja vahvistavat välittömästi kynttä. Lakka estää tehokkaasti kynsien liuskoittumista, sitomalla kosteutta kynsiin ja parantamalla siten myös kynsien joustavuutta ja lujuutta. Kynsistä tulee 50 % vahvemmat jo kolmessa päivässä. Suositushinta 13,90 euroa. 3. Alus- ja päällyslakat Sally Hansenin alus- ja päällyslakat hoitavat ja suojaavat kynsiä, lisäävät lakkaukseen kiiltoa ja pidentävät lakkauksen kestoa. Alus- ja päällyslakkaa tulisi aina käyttää värilakan kanssa. Aluslakka pidentää lakkauksen kestoa antamalla lakkaukselle perustan, johon värilakka kiinnittyy. Päällyslakka taas muodostaa värilakan päälle suojaavan kalvon, joka ehkäisee kynsilakkaa lohkeilemasta ja liuskoittumasta., sanoo Dana Caruso. KIIREISELLE LAKKAAJALLE. Jos ei ole aikaa odotella lakkauksen kuivumista, kannattaa valita lakkaukseen nopeasti kuivattava päällyslakka: - Insta-Dri Anti-Chip Top Coat Insta-Dri Anti-Chip Top Coat -päällyslakka sisältää ainutlaatuisen polymeeriyhdisteen, joka kuivattaa minkä tahansa kynsilakan noin 30 sekunnissa. Päällyslakka sisältää lisäksi UVsuojan, joka pitää värilakan sävyn muuttumattomana. Lisäksi lakkaus saa kestävän kiillon ja suojan lohkeilua vastaan. Suositushinta 9,90 euroa.

7 KIILTO Jos haluaa lakkaukselleen kiiltävän pinnan, kannattaa valita päällyslakka, joka jättää erittäin kiiltäväpintaisen lopputuloksen: - Nail Shine Miracle Päällyslakka, joka sisältää ainutlaatuisen merestä saatujen vaikuttavien aineiden yhdisteen, joka luovuttaa kynsille pitkäaikaisesti E-vitamiinia. Lakkaus näyttää kiiltävältä ja vastalakatulta jopa kymmenen päivän ajan. Suositushinta 13,90 euroa. KESTÄVYYS Sally Hansenin valikoimaan kuuluu tehokkaita hoitolakkoja, jotka lisäävät lakkauksen kestoa: - Diamond Strength Diamond Shine Base & Top Coat Jos kynnet ovat hauraat, helposti liuskoittuvat tai jos kynsilakka lohkeilee, kannattaa valita oheinen, aitoja timanttihiukkasia sisältävä alus- ja päällyslakka. Se lisää lakkauksen kestoa ja antaa sille upean kiillon. Aluslakkana käytettynä se muodostaa kynnen pintaan värilakan tehokkaasti kiinnittävän kalvon. Päällyslakkana käytettynä se sitoo värilakkakerrokset kynteen ja antaa lakkaukselle upean kiillon. Lakan sisältämät hoitavat aineet vahvistavat kynsiä. Suositushinta 9,90 euroa. Kun kynnet ja kynsinauhat on hoidettu kuntoon on värilakan vuoro. VÄRI: Sally Hansenin laajasta värilakkavalikoimasta löytyy helposti oikea sävy kulloiseenkin mielialaan ja tyyliin. Kestävän lopputuloksen lisäksi värilakat sisältävät hoitavia ainesosia, jotka suojaavat ja vahvistavat kynsiä. Kolmesta eri värilakka-tuotelinjasta voi jokainen valita itselleen parhaiten sopivan. Dana Caruson ehdotukset oikean kynsilakkasävyn löytämiseksi: Marjanpunaiset sävyt näyttävät upeilta vaaleaihoisilla naisilla, koska niissä on mukana aavistus pinkkiä. Täyteläiset viininpunaisen sävyt taas pukevat aavistuksen tummempaa ihonsävyä. Sävyt, joissa on mukana hiven kultaa sopivat parhaiten oliivin tai pronssinsävyiselle iholle. Ne ovat myös hyviä yleissävyjä, jotka sopivat miltei kenelle tahansa. Lämpimät, tulenpunaiset sävyt näyttävät myös upeilta oliivin ja pronssin väristä ihoa vasten. Tummaihoiset naiset voivat käyttää rohkeasti vahvoja punaisen ja purppuran sävyjä tai mitä tahansa tummaa sävyä. Varpaankynsissä voi kokeilla rohkeasti kirkkaitakin sävyjä, keltaista, vihreää fuksiaa tai sinistä. - Complete Salon Manicure Värilakka, jossa yhdistyy viisi eri ominaisuutta. Värilakka, joka toimii samalla aluslakkana, päällyslakkana, kynnen kovettajana ja kynnen kasvua edistävänä hoitolakkana. Lakka sisältää patentoidun Vita care -koostumuksen, joka saa lakan pysymään hyvin kynsissä, antaa lakkaukselle upean kiillon ja tuo kynsille niiden tarvitsemia ravintoaineita. Lakka sisältää myös merestä saadun, kynsiä vahvistavan mineraaliyhdisteen. Lakkaus pysyy siistinä jopa kymmenen päivän ajan. Complete Salon Manicure -valikoimaan kuuluu 24 sävyä. Lakan suositushinta on 12,50 euroa.

8 - Insta-Dri Fast Dry Nail Color Helppoon ja nopeaan lakkaukseen. Insta-Dri -kynsilakassa on erityinen Perfectionist brush -sivellin, joka mukautuu kynnen muotoon ja levittää värilakan tasaisesti kynnelle yhdellä vedolla. Lakka sisältää runsaasti väripigmenttejä, joten jo yksi lakkakerros antaa peittävän lopputuloksen. Lisäksi lakka kuivuu kynnelle 60 sekunnissa. Yksi kerros lakkaa yhdellä sivelyllä ja kynnet ovat valmiit. Insta-Dri fast Dry Nail Color -valikoimaan kuuluu 24 sävyä. Lakan suositushinta on 9,50 euroa. - Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color Hyvin pysyvä, kynsiä vahvistava ja suojaava värilakka. Lakka sisältää Micro-Shine -yhdisteen, joka kiinnittyy kynsiin ja muodostaa niihin runsaasti kalsiumia sisältävän, kynttä vahvistavan ja lakkausta suojaavan mineraalikerroksen. Lakkaus säilyy kiiltävänä ja siistin näköisenä jopa seitsemän päivää. Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color valikoimaan kuuluu 24 sävyä. Lakan suositushinta on 6,50 euroa. Sally Hansenin kynsienhoitotuotteet ja lakat tulevat myyntiin syyskuussa Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä: Oheinen tiedote on tallennettu upea.fi-sivustomme mediaosioon nimellä Sally Hansen -lehdistötiedote. Mediaosion käyttäjätunnus on kosmetiikka ja salasana kauneus. Lisätiedot: BERNER OY, Kosmetiikkaosasto Anne Sario, puh , gsm , sähköposti: anne.sario@berner.fi

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue WWW.LOREALPARIS.FI For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi the nail care issue Todellinen kauneus alkaa kynsistä Naiset rakastavat kynsilakkoja ja kokeilevat rohkeasti kaikkia

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia Lehdistötiedote helmikuu 2012 IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia HAIR MASCARA Kevään muotinäytöksissä oli mallien hiuksiin värjätty jännittäviä väriefektejä. Vaaleahiuksisella mallilla saattoi olla

Lisätiedot

L Oréal Paris lehdistötiedote. pariisista klassikot

L Oréal Paris lehdistötiedote. pariisista klassikot www.lorealparis.com L Oréal Paris lehdistötiedote. Uutta pariisista Uudet klassikot Uudet klassikot Lisää oma säväyksesi Pikkumustaan L Oréal paris luo klassikoille uuden ilmeen ja Pukee kyntesi top coats

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle 1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle TrendyNailWraps kynsikalvot on valmistettu yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle joka on niin kestävä että sen päälle voidaan karhentamisen jälkeen

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

METROPOLITAN-syysmeikki 2019

METROPOLITAN-syysmeikki 2019 Lehdistötiedote kesäkuu 2019 METROPOLITAN-syysmeikki 2019 IsaDoran Metropolitan-syysmeikki esittelee meille trenditietoisen, urbaanin fashionistan. Muodin edelläkävijän, joka nauttii suurkaupungin sykkeestä

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

Eco Soak Off Geelien Käyttöohje

Eco Soak Off Geelien Käyttöohje Eco Soak Off Geelien Käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO 1. Usein kysytyt kysymykset Pehmeät ja kovat geelit Kuinka pääset alkuun Vastaavien geelien erot Kannattavuus 2. Soak Off värigeelin käyttö 3. Soak Off

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lehdistötiedote huhtikuu 2016 Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal Luxe Lancôme Arvioitu kuluttajahinta Grandiôse Liner 38,50 Grandiôse Extrême

Lisätiedot

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina.

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina. TrendyNailWraps kynsikalvot on valmis- tettu Yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle, joka on niin kestävä että sen pintaa voidaan karhentaa. TrendyNailWraps kynsikalvojen päälle voidaan laittaa

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

Lehdistötiedote L Oréal Paris. COLOR RICHE LE VERNIS

Lehdistötiedote L Oréal Paris. COLOR RICHE LE VERNIS Lehdistötiedote L Oréal Paris. COLOR RICHE LE VERNIS Color Riche le vernis By Orrea Light «Viininpunainen on uusi musta.» «Näyttävä meikkiväri, joka saa kynnet hehkumaan.» «Leikkisän sensuelli ilme syntyy

Lisätiedot

STARLITE UV geelin käyttöohje 05/2015

STARLITE UV geelin käyttöohje 05/2015 STARLITE UV geelin käyttöohje 05/2015 Yhdenvaiheen geeli, jonka korkeatasoinen koostumus takaa helpon ja nopean työn. Kiinnittyy tehokkaasti kynteen lämpöaktiivisen koostumuksen ansiosta eikä kuoriudu.

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Lehdistötiedote tammikuu 2013 DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Clarins uudistaa jo klassikoksi muodostuneen, ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO EUR

KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO EUR KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO - 50 min 29 EUR Hyvin hoidetut ja kauniit kynnet tuovat itsevarmuutta ja viimeistelevät tyylisi. Klassinen kynsihoito sisältää kaikki kynsien hyvinvoinnista huolehtimisen

Lisätiedot

Eco Soak Off Geelien Käyttöohje

Eco Soak Off Geelien Käyttöohje Eco Soak Off Geelien Käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO 1. Usein kysytyt kysymykset Pehmeät ja kovat geelit Kuinka pääset alkuun Vastaavien geelien erot 2. Soak Off värigeelin käyttö 3. Soak Off värigeelin poisto

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

ÄSSÄTEX. Viimeistelty pinta, joka kestää elämää

ÄSSÄTEX. Viimeistelty pinta, joka kestää elämää ÄSSÄTEX Viimeistelty pinta, joka kestää elämää Ässätex on maalattava lasikuitutapetti, jonka avulla luot tasaisen, kestävän ja tyylikkään pinnan. Ässätex lasikuitutapetin uudelleenmaalaaminen on helppoa

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan

MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan KASVOHOIDOT MOISTURISING -kasvohoito 79 Kosteuttava, elvyttävä kasvohoito Palauttaa kuivan ihon hyvinvoinnin Sisältää niska-hartia- ja kasvohieronnan SENSITIVE -kasvohoito 79 Rauhoittava ja tasapainottava

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

atelier diessner stucco-fresco

atelier diessner stucco-fresco atelier diessner stucco-fresco Koe dekoratiivinen muotoilu omakohtaisesti atelier diessner stucco-fresco stucco-fresco on tehostetasoitemassa, jonka perustana ovat korkealuokkaiset täyteaineet ja akrylaatit.

Lisätiedot

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Lehdistötiedote huhtikuu 2010 Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 HIGH PROTECTION -aurinkosuoja kasvoille Eight

Lisätiedot

DEPEND COSMETIC OY DEPEND COSMETIC OY. www.depend.fi

DEPEND COSMETIC OY DEPEND COSMETIC OY. www.depend.fi DEPEND COSMETIC OY DEPEND COSMETIC OY www.depend.fi DEPEND COSMETIC AB markkinaosuuksia 2013 Ruotsissa Total turnover semi selective makeup(eye-nails) Other Trind 1% 1% Kicks/ÅHL Viva la diva Valtea Une

Lisätiedot

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ!

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! UUSI VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. www.schwarzkopfpro.com VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. Vaalennus-, raidoitus- ja värjäyspalvelut ovat jokaisen parturi-kampaamon

Lisätiedot

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille Helpoin tapa. Start Easy -pikavoiteet Uudet Start Easy tuotteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Easy -sarjaan kuuluu

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00. Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00. Ihonpuhdistus (1 h) 58,00

Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00. Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00. Ihonpuhdistus (1 h) 58,00 Hinnasto ReFace-kasvohoidot Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00 Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00 Ihonpuhdistus (1 h) 58,00 Ripset ja Kulmat Kestovärjäykset (kasvohoitojen

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

esim. Crystal tai Blush. Kiiltogeeliksi sopii myös kaikki top geelit.

esim. Crystal tai Blush. Kiiltogeeliksi sopii myös kaikki top geelit. Mosaic 2015 "Mosaic" on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS COLOR RICHE QUADS -LUOMIVÄRIT COLOR RICHE QUADS Kokeile kykyjäsi meikkitaiteilijana 4 värillä luot täydellisen silmämeikin L Oréal Paris n värisuunnittelija

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito. Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016

Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito. Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016 Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016 Vaaranmerkit Omahoito - Ongelmia aiheuttavat Huono hygienia, hoitamattomat kynnet ja iho Virheelliset hoitotottumukset

Lisätiedot

PROVOSOIVA JA MONITAHOINEN ITSEVARMA, VIETTELEVÄ JA KARISMAATTINEN NUOREKAS, TÄYNNÄ LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA MARC JACOBS BANG AITOA ITSEILMAISUA

PROVOSOIVA JA MONITAHOINEN ITSEVARMA, VIETTELEVÄ JA KARISMAATTINEN NUOREKAS, TÄYNNÄ LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA MARC JACOBS BANG AITOA ITSEILMAISUA Lehdistötiedote heinäkuu 2010 PROVOSOIVA JA MONITAHOINEN ITSEVARMA, VIETTELEVÄ JA KARISMAATTINEN NUOREKAS, TÄYNNÄ LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA MARC JACOBS BANG AITOA ITSEILMAISUA INSPIRAATIO MARC JACOBS

Lisätiedot

-60% MYYNNISSÄ NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ!

-60% MYYNNISSÄ NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ! SÄÄSTÄ -61 % KAIKKI TARJOUKSESSA! LAUKUN SISÄLLÄ: satiinivuori, sisätasku vetoketjulla Ruusukullanvärinen ketju toimii olkahihnana. Tuotteita on rajoitettu erä, toimi nopeasti. Kirjekuorilaukku Upeaan

Lisätiedot

SUPERIOR LIGHT PINK vaaleanpunainen akryylipulverijauhe

SUPERIOR LIGHT PINK vaaleanpunainen akryylipulverijauhe SUPERIOR LIGHT PINK vaaleanpunainen akryylipulverijauhe Ei kellastu. joustava koostumus. ei kuplia. levittyy helposti tasaisesti. helppo leikata. jälki sileä. antaa kauniit luonnon vaaleat pinkit kynnet.

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85 HINNASTO KASVOHOIDOT VILLA FINON MARJAISA PERUSKASVOHOITO 70 min / 70 Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pinta-puhdistus, pieni ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

kevät kokoelma

kevät kokoelma kevät 2014 -kokoelma helppoa, hauskaa muotia Kevätkokoelmien muotinäytökset löivät toden teolla ällikällä. Yllättävät yhdistelmät, mahtipastellit ja megaprintit muodostivat huikeita kokonaisuuksia ja näyttivät

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE the Shine Caresse issue DYNAMIC YOUNG SENSUAL FEMININE CHEEKY INNOCENT SURPRISING SHINY L Oréal Paris esittelee Shine Caressen, uuden

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Miksi kynsienpidennys? 80%:lla naisista on ongelmia sormenkynsissään

Miksi kynsienpidennys? 80%:lla naisista on ongelmia sormenkynsissään Miksi kynsienpidennys? 80%:lla naisista on ongelmia sormenkynsissään hidas kynnen kasvu ohuet kynnet hauraat kynnet liuskottuvat kynnet vaurioituneet kynnet 1 Monet etsivät ammattiapua Parfymerioista Tavarataloista

Lisätiedot

30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ

30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ 0 Elokuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.8.2015 saakka 30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ 750 g PAKKAUKSESSA! 30/60 pesuntehostaja Kun haluat, että valkoinen pyykkisi on puhtaan valkoista ja kirjopyykin värit pysyvät

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

Semifinaalitehtävä. Taitaja2015_Kauneudenhoito_303_FI. Tekijät: Nimi: Mervi Rapp Oppilaitos: Sedu. Version: 1.0 Päiväys: 11.12.

Semifinaalitehtävä. Taitaja2015_Kauneudenhoito_303_FI. Tekijät: Nimi: Mervi Rapp Oppilaitos: Sedu. Version: 1.0 Päiväys: 11.12. Semifinaalitehtävä Tekijät: Nimi: Mervi Rapp Oppilaitos: Sedu Päiväys: 11.12.2014 1 Sisällysluettelo Johdanto / tehtävän yleiskuvaus Tehtävämoduulien kuvaus Ohjeet kilpailijalle Tehtävässä tarvittavat

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

2015 on L Oréal Paris Color Riche huulipunien juhlavuosi! Color Riche huulipunat täyttävät upeat 30 vuotta!

2015 on L Oréal Paris Color Riche huulipunien juhlavuosi! Color Riche huulipunat täyttävät upeat 30 vuotta! LEHDISTÖTIEDOTE 2015 on L Oréal Paris Color Riche huulipunien juhlavuosi! Color Riche huulipunat täyttävät upeat 30 vuotta! Color Riche on ikoninen huulipuna, huulipuna kaikille naisille. Huulipuna tulee

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE Mysteerisen pitkät ripset täysin luonnollisesti! BeautyLash Eyelash Growth Booster stimuloi ripsien kasvua luonnollisella

Lisätiedot

KAUNEUSHOITOLAN PALVELUT

KAUNEUSHOITOLAN PALVELUT KAUNEUSHOITOLAN PALVELUT RAKENNEKYNNET: - Rakennekynnet 85 - Rakennekynsien huolto 65 - Geelivahvistus omaan kynteen 55 - Yhden kynnen korjaus 8 - Geeli Rakennekynsienpoisto 37 - Varpaankynsien geelaus

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Lely Caring. - huomio vedinkastoon. innovators in agriculture. www.lely.com

Lely Caring. - huomio vedinkastoon. innovators in agriculture. www.lely.com Lely Caring - huomio vedinkastoon www.lely.com innovators in agriculture LELY CARING UTARETERVEYS Terve utare on parhaan mahdollisen maitotuotoksen perusta. Vuosittain keskimäärin joka kolmas lehmä sairastaa

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

KÉRASTASE COUTURE STYLING

KÉRASTASE COUTURE STYLING KÉRASTASE COUTURE STYLING Lehdistötiedote 10/14 Fix Fabulous Muotoilu ja kiinnityssuihke samassa Curl Fever Kiharageeli jolla saat kestävät, kauniit kiharat jopa suoriinkin hiuksiin Rakennesarja Suositeltu

Lisätiedot

KÄDET, KYNNET & JALAT

KÄDET, KYNNET & JALAT KÄDET, KYNNET & JALAT HANDSPA HYDRATING KÄSIHOITOTUOTTEET KAIKILLE IHOTYYPEILLE 20-vuotiaasta lähtien solujen kollageenituotanto alkaa vähenemään, iho menettää vähitellen kosteutta ja ihon uusiutuminen

Lisätiedot