Värtsilän Pitäjäyhdistys ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Värtsilän Pitäjäyhdistys ry"

Transkriptio

1 Värtsilän Pitäjäyhdistys ry Toimintakertomus 2009

2 Värtsilän Pitäjäyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2009 s. 2 PITÄJÄYHDISTYKSEN TEHTÄVÄT TOIMINNAN YLEINEN TARKOITUS Värtsilän Pitäjäyhdistyksen tarkoituksena on Värtsilän kylän kaikinpuolinen kehittäminen ja kyläläisten kaikinpuolisen hyvinvoinin vaaliminen ja edistäminen sekä kyläläisten, yhdistysten ja yhteisöjen yhteistoimintaelimenä toimiminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää tiedotus-, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, tekee aloitteita viranomaisille ja muille tahoille, pitää yhteyttä päättäjiin, edistää kyläläisten yhteistoimintaa, järjestää yhteistyössä jäsenyhdistysten ja yhteisöjen kanssa vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia kaikille kyläläisille, edistää kylässä elinkeinotoiminnan yleisiä mahdollisuuksia ja ottaa hoitaakseen kylän kehittämiseen liittyviä hankkeita. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi omistaa ja hallita toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä ja muuta omaisuutta, ja vuokrata niitä, toimeenpanna asianmukaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä, ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä harjoittaa sellaista elinkeinoa tai ansiotoimintaa, joka muutoin välittömästi liittyy yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseen taikka joka voidaan katsoa taloudellisesti vähäarvoiseksi. Toimintavuonna 2009 Pitäjäyhdistys on toiminut sääntöjensä ja toimintaideansa mukaisesti Värtsilän alueen kehitystyössä eri tapahtumissa ja kehityshankkeissa. PITÄJÄTOIMIKUNTA JA TOIMIELIMET 2009 Pitäjätoimikunta (hallitus): Raimo Tiittanen puheenjohtaja Matti A. Jaatinen sihteeri Jouko Jääskeläinen varapuheenjohtaja Anneli Kunnas Toni Koukku Satu Parviainen Jussi Raerinne Veijo Tikka Marita Vilen Tiedotus, Värtsilän tapahtumakalenteri: Heino Turunen Hankejaosto: Matti Jaatinen, Jouko Jääskeläinen, Jussi Raerinne Nuorisojaosto: Toni Koukku, Satu Parviainen, Jussi Raerinne Perinnejaosto: Anneli Kunnas, Heino Turunen, Kalle Lintunen Johtoryhmä: Raimo Tiittanen, Jussi Raerinne, Matti Jaatinen Pitäjätoimikunnan kokouksia oli neljä. Pitäjäyhdistyksen yleisiä kokouksia oli kaksi, kevätkokous ja syyskokous jatkuen Pitäjäyhdistyksen perinnejaosto tiivisti toimintaa ja yhteistyötä Värtsilän Kotiseutuyhdistyksen kanssa vuoden 2009 aikana.

3 Värtsilän Pitäjäyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2009 s. 3 JÄSENISTÖ Jäseniä vuoden 2009 lopussa oli 91 (liite). Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen toiminta-alueen asukas ja loma-asukas. Varsinaisilta jäseniltä ei peritty jäsenmaksua. Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, yhteisö ja yhdistys, sekä ulkopaikkakuntalainen. Kannatusjäsenmaksu ja sen suuruus on vapaaehtoinen. TOIMITILAT Pitäjäyhdistyksen toimisto ja kokoustilat ovat Värtsilän kirjaston yläkerrassa, os. Pitäjätoimisto, Värtsiläntie 313. Tohmajärven kunta lakkautti kirjaston toiminnan vuoden lopussa. Ajankohtainen kysymys on uusien toimisto- ja kokoontumistilojen löytäminen. YHDISTYKSEN VARSINAINEN TOIMINTA TAPAHTUMAT Pitäjäyhdistys osallistui yhteistyössä eri yhdistysten kanssa tapahtumien järjestämiseen. Pitkäperjantain pilkkikilpailut Sääperillä yhdessä Värtsilän yhdistyksien ja kalastuskuntien kanssa. Jokavuotinen kylän yhteinen tapahtuma on kestosuosikki, joka kokoaa jäiden salliessa henkeä pilkkimään. Värtsiläpäivien järjestelyt heinäkuussa. Erä & Luonto tapahtuma teemalla järjestetyt Värtsiläpäivät ja aurinkoiset kesäpäivät innostivat ennätysmäärän väkeä, noin 2200 kävijää antoi uutta potkua tulevien Värtsiläpäivien järjestämiseen! Laulu yhdistää tapahtuman järjestelyihin jäsenet osallistuivat talkootyöllä. Rajanryssäys markkinatorin järjestelyt Niiralan Liikekeskuksen tiloissa yhteistoimijoiden kanssa Itsenäisyyspäivän ja Kaatuneiden muistopäivän seppeleenlaskut sankarivainajien muistomerkeille Värtsilän kirkolla, yhteisesti seurakunnan, kunnan ja Rajavartioston kanssa. Värtsilän pikkujoulu Sinilinnussa. TIEDOTUS Värtsilän tapahtumakalenteri toimitettiin kolme kertaa vuonna 2009 (kevät, kesä, syksy). Se jaettiin Värtsilän alueen talouksiin. Painosmäärä oli kpl/jako. Kevätkalenterin jaon yhteydessä jaettiin myös Laulu yhdistää -tapahtuman tiedote. Värtsilän kotisivut uudistuivat kesällä Vartsila.fi domain vapautui käyttöön entisen kunnan ajoilta. Eira Varonen varasi tunnuksen Värtsilän Pitäjäyhdistykselle ja loihti kesän lopulla uutta ilmettä sivustoon. Internet tiedotusta pyritään kehittämään entistä palvelevammaksi. Päivittäinen kävijämäärä sivuilla oli syyskaudella n. 60 ja ajankohtaisten julkaisujen aikana jopa Siperiankurppa (Gallinago megala) lintuharvinaisuus keräsi kesällä 2008 ennätysmäisen bongarijoukon Värtsilään ja toi omalla olemuksellan runsaasti julkisuutta kotimaan ja Euroopan mediassa. Tohmajärven havainto oli vasta toinen Euroopassa. Havaintoja ei valitettavasti saatu kesällä Siperiankurppa on erittäin tervetullut jatkossakin Värtsilän tiedotustiimiin!

4 Värtsilän Pitäjäyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2009 s. 4 Kyläradio-ohjelmaa tehtiin kaksi kertaa, kevättalvella ja Värtsiläpäivien yhteydessä. Ohjelma kuultiin Pohjois-Karjalan paikallisradio Iskelmä Rexin kanavalla 102,2 MHz. VÄRTSILÄN LEIRINTÄALUE Leirintäalueen käyttö oli huomattavasti edellisvuotta vilkkaampaa, vaikka leirintäalue on ollut vuosi vuodelta hiljenemään päin. Leirintäalue selvästi kiinnostaa matkailijoita, mutta alueen kunto ei houkuttele leiriytymään. Käytön tehostaminen edellyttäisi resursseja kunnostukseen ja ympäristönhoitoon. Nykyisellään alueen ylläpito kannattaa vain talkoovoimin edellyttäen, että kunta on mukana kustannuksia jakamassa. kirjaus mökki teltta autopaikka sauna henkeä yht. Kesä Kesä Kesä Kesä Kesä Kesä Leirintäalueen käytön kehittämiseksi olisi välttämätöntä tehdä välittömästi suunnitelmat sen tulevasta käytöstä. Alueen vuokra-aika päättyi toukokuussa Vuodet toimittiin vanhan sopimuksen pohjalta. Leirintäalueen tulevaisuus jäi epäselväksi vuoden 2009 lopulla, kunnan lakkauttaessa Värtsilän kirjaston toiminnan ja esittäessä kirjastotaloa sekä maakiinteistöä myytäväksi. TYÖLLISTÄMINEN Pitäjäyhdistys on tehnyt työllistämistoiminnassa yhteistyötä Tohmajärven aktiivien ja Tohmajärven kunnan hallinnoiman Avain-hankkeen kanssa. Toimintamuoto on koettu tärkeäksi kyläyhteisössä, työmahdollisuuksien tarjoamisessa ja sosiaalisten kontaktien ylläpitämisessä. Palkkatuella palkattuna oli kesän aikana kaksi henkilöä yhteensä 10 kuukautta. Kaksi henkilöä oli yhdistyksellä työelämävalmennuksessa yhteensä 4 kuukautta. Lisäksi työllistettiin kaksi kesätyöntekijää kahden viikon jaksoille. Työtehtävinä heillä oli Värtsilän alueella erilaiset maisemointityöt, kiinteistönhoito, leirintäalueen ja luppotuvan hoito sekä työapu Värtsilän Nuorisoseuralle. KEHITTÄMISTOIMINTA Pitäjäyhdistyksen hallinnoimana kehittämishankkeena oli Akkuna-Okno -hanke. Siihen kuului Laulu- yhdistää (v. 2008) ja Niiralan Liikekeskus osiot. Hanke päättyi Pitäjätoimikunnan jäseniä oli Ympäristökeskuksen hallinnoimissa hankkeissa Sysmäjärvi- Sääperi lintuvesien aatelia ja Sääperin kunnostushankkeessa. Syksyllä 2008 pidetyn kyläneuvoston kokouksen pohjalta käynnistettiin kylätalohankkeen esiselvitys. Kunnanhallitukselle tehty esitys jatkotoimenpiteistä ei saanut tukea kunnasta ja kylätaloasia jäi kytemään hiljaisella tulella Aktiiviset kylänkehittäjämme polkaisivat vuoden lopussa uudelleen käyntiin keskustelut Jänisjoen tulevaisuudesta. Jänisjoen markkinointi ja hoitoyhteistyö hankesuunnitelmaphjan laati Heino Turunen Löydä Jänisjoki esiselvityksen jatkoksi marraskuussa Jänisjoki jäi tuolloin kuntaliitoksen jalkoihin, mutta nyt asia tuntuu virtaavan eteenpäin!

5 Värtsilän Pitäjäyhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS 2009 s. 5 PITÄJÄYHDISTYKSEN TALOUS JA TALOUDELLISET VASTUUT Yhdistyksen varsinaisesta toiminnasta saadut tulot ovat kattaneet toiminnan menot. Yhdistyksen toimintatulot koostuivat leirintäalueen tuotosta, kalenterin ja kesäesitteen mainostilan myynnistä sekä Siperiankurppa- ja Värtsilä-paitojen myynnistä. Lisäksi oli tuloja yhteistyöhankkeiden tila- ja laitevuokrista sekä toimiston koneiden ja tarvikkeiden käytöstä. Työllistämistoiminta on ollut mahdollista palkkatuen avulla, toiminnasta ei ole jäänyt yhdistykselle voittoa. Yhdistys toteutti Akkuna-Okno hanketta puskurirahoituksella, hankkeen maksatusten viivästyksestä johtuen. Tohmajärven kunnanhallitus myönsi hankkeelle puskurilainaa vuoden lopussa hankkeen loppuun saattamiseksi. Puskurilaina maksetaan takaisin kun viimeisen maksatuserän päätös saadaan TE-keskuksesta keväällä Värtsilän Pitäjäyhdistys ry Pitäjätoimisto Värtsiläntie VÄRTSILÄ Puh tsto: S-posti: Kotisivut:

Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. Yhdistyksen nimi on Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. ja sen kotipaikka on Turku.

Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. Yhdistyksen nimi on Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. ja sen kotipaikka on Turku. Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry Säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. ja sen kotipaikka on Turku. 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Stadin Slangi ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Stadin Slangi ry ja sen kotipaikka on Helsinki. YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Merkitty rekisteriin 26.03.1996 Jäljennös annettu 18.02.2015 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Stadin Slangi ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan

Lisätiedot

Yhdistys voi omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta.

Yhdistys voi omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta. Tarpeeksi (ry) 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE Yhdistyksen nimi on Tarpeeksi ry ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko maa. Yhdistys on suomenkielinen, mutta se voi käyttää

Lisätiedot

KOTISEUTUYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT

KOTISEUTUYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT KOTISEUTUYHDISTYKSEN MALLISÄÄNNÖT Kaksi kokousta (Kommentit ja sovellutusohjeet lopussa)... :n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on... ry. sen kotipaikka on...n kunta ja toimialue

Lisätiedot

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1 (5) SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on South West Karting Fin ry ja sen kotipaikkana on Raision kaupunki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

HELSINGIN OSAKESÄÄSTÄJÄT RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty kokouksessa 24.4.2014

HELSINGIN OSAKESÄÄSTÄJÄT RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty kokouksessa 24.4.2014 1 HELSINGIN OSAKESÄÄSTÄJÄT RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty kokouksessa 24.4.2014 Rekisteröity 26.11.2014 I. NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI 1 Yhdistyksen nimi on Helsingin Osakesäästäjät ry. ruotsiksi Helsingfors Aktiesparare

Lisätiedot

Kyyjärven Mediamyllärit ry. TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2007

Kyyjärven Mediamyllärit ry. TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry TOIMINTAKERTOMUS vuodelta 2007 1 Sisällysluettelo 1. Puheenjohtajan katsaus 2 2. Hallitus ja tilintarkastajat 4 3. Yhdistyksen kokoukset 4 4. Jäsenet ja jäsenhankinta 5 5. Henkilöstö

Lisätiedot

Pasilan virastokeskus, Liikenneviraston nh SATAMA 2.kerros Kokoontuminen Opastinsilta 12 A 2. krs / Aulavahtimestari

Pasilan virastokeskus, Liikenneviraston nh SATAMA 2.kerros Kokoontuminen Opastinsilta 12 A 2. krs / Aulavahtimestari ASIALISTA Vuosikokous 1 (1) 3.3.2014 TieLoman Tuki ry:n vuosikokous Aika 19.3.2014 klo 14.00 Paikka Pasilan virastokeskus, Liikenneviraston nh SATAMA 2.kerros Kokoontuminen Opastinsilta 12 A 2. krs / Aulavahtimestari

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa.

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 1(3) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 2. Yhdistyksen tarkoituksen on toimia omaishoitajien

Lisätiedot

MTK Helsinki ry:n säännöt

MTK Helsinki ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka MTK Helsinki ry:n säännöt Yhdistyksen nimi on MTK-Helsinki ry ja sen kotipaikka on Helsinki Yhdistys on MTK-Uusimaa ry:n rekisteröity jäsenyhdistys. MTK-Uusimaa ry:tä nimitetään

Lisätiedot

VUOSIKOUS 22.3.2012 KLO

VUOSIKOUS 22.3.2012 KLO 1/2012 Kyläläinen! Tutustu omakotiyhdistyksen toimintaan lehdestä sekä nettisivuilta www.vapaala.net ja liity jäseneksi! VUOSIKOUS 22.3.2012 KLO 18.00 (sivu 3) 2 PUHEENJOHTAJAN LUSIKOINTIA FRISUSTA Vuosikokousta

Lisätiedot

Varkauden kehittämisyhdistys Potkuri ry:n. Säännöt. 27.5.2013 perustamiskokouksen hyväksymät säännöt

Varkauden kehittämisyhdistys Potkuri ry:n. Säännöt. 27.5.2013 perustamiskokouksen hyväksymät säännöt 1 Varkauden kehittämisyhdistys Potkuri ry:n Säännöt 27.5.2013 perustamiskokouksen hyväksymät säännöt 2 Varkauden kehittämisyhdistys Potkuri ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Varkauden

Lisätiedot

Pirkanmaan Pinna yhdistyksen säännöt

Pirkanmaan Pinna yhdistyksen säännöt Pirkanmaan Pinna yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pirkanmaan Pinna ry ja sen kotipaikka on Ylöjärvi. 2. Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Uudistetut säännöt. Japsistarat ry rek.no 208.644

Uudistetut säännöt. Japsistarat ry rek.no 208.644 Uudistetut säännöt Säännöt on hyväksytty Japsistarat ry:n vuosikokouksessa Kuopion Rauhanlahdessa 15.6.2013. Sekä lisäykset Japsistarat ry ylimääräisessä jäsenkokouksessa 15.3.2014. Akaassa. 1 NIMI JA

Lisätiedot

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY SÄÄNNÖT. Hyväksytty oikeusministeriössä 3.5.1994 NIMI JA KOTIPAIKKA

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY SÄÄNNÖT. Hyväksytty oikeusministeriössä 3.5.1994 NIMI JA KOTIPAIKKA HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY SÄÄNNÖT Hyväksytty oikeusministeriössä 3.5.1994 NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Hämeen Pelastusliitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä pelastusliitoksi. Pelastusliiton

Lisätiedot

Peräseinäjoen kylämatkailuhanke 2. Loppuraportti

Peräseinäjoen kylämatkailuhanke 2. Loppuraportti Peräseinäjoen kylämatkailuhanke 2 Hankenumero 11445 Loppuraportti Seinäjoen Matkailuyrittäjät ry Sanna Jyllilä www.seinajokimatkailu.com 1 YHTEENVETO HANKKEESTA Peräseinäjoen kylämatkailuhanke 2 on jatkoa

Lisätiedot

Monitaideyhdistys PISTE ry säännöt

Monitaideyhdistys PISTE ry säännöt Monitaideyhdistys PISTE ry säännöt Rekisterinumero 197.136 Alkuperäisten, vuoden 2007 sääntöjen muutos hyväksytty PRH:ssa vuonna 2014. Tärkeimmät muutokset koskivat kannatusjäsenyyttä, nimenkirjoitusoikeuden

Lisätiedot

KOLHON KYLÄYHDISTYS RY 1(8) Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. - luoda edellytykset kyläyhteisön elinvoimaisena ja asuttuna pitämiselle,

KOLHON KYLÄYHDISTYS RY 1(8) Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. - luoda edellytykset kyläyhteisön elinvoimaisena ja asuttuna pitämiselle, 1(8) NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Kolhon kyläyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Mänttä-Vilppulan kaupunki. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU 2 Yhdistyksen

Lisätiedot

Nykyinen. Uusi Ehdotus NIMI JA KOTIPAIKKA NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI. Yhdistyksen nimi on Hämeen Osakesäästäjät ry.

Nykyinen. Uusi Ehdotus NIMI JA KOTIPAIKKA NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI. Yhdistyksen nimi on Hämeen Osakesäästäjät ry. Nykyinen Uusi Ehdotus NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Hämeen Osakesäästäjät ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeenlinna. NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI 1 Yhdistyksen nimi on Hämeen Osakesäästäjät ry.

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: Sääntömuutokset on hyväksytty: Patentti- ja rekisterihallituksessa 22.1.2010

SÄÄNNÖT: Sääntömuutokset on hyväksytty: Patentti- ja rekisterihallituksessa 22.1.2010 1 SÄÄNNÖT: Sääntömuutokset on hyväksytty: Patentti- ja rekisterihallituksessa 22.1.2010 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, KIELI JA TOIMINTA-ALUE 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS Yhdistyksen nimi on Keski-Suomen MS-yhdistys

Lisätiedot

Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran säännöt

Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran säännöt Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Jyväskylän historiallisen miekkailun seura ja siitä voidaan käyttää myös epävirallista lyhennettä JHMS. Yhdistyksen

Lisätiedot

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha LAHDEN 4H- YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lahden 4H- yhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Lahti. 2 Yhdistys osana 4H- järjestöä Yhdistyksen nimessä olevat H- kirjaimet tarkoittavat

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Marraskuu 2013 Suomen Saunaseura ry 2 (9) SUOMEN SAUNASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ 1.1. Seuran tarkoitus ja tavoitteet Suomen Saunaseura

Lisätiedot

Vuosiraportti Kantri ry:n toiminnasta ja toimintarahahankkeesta vuonna 2014 ohjelmakaudella 2007 2013 Tampereen seutukunnassa

Vuosiraportti Kantri ry:n toiminnasta ja toimintarahahankkeesta vuonna 2014 ohjelmakaudella 2007 2013 Tampereen seutukunnassa Vuosiraportti Kantri ry:n toiminnasta ja toimintarahahankkeesta vuonna 2014 ohjelmakaudella 2007 2013 Tampereen seutukunnassa 2 Kantri ry:n raportti vuodesta 2014 Leader- ohjelmakausi 2007 2013 Tiivistelmä

Lisätiedot

Hallitus voi erottaa yhdistyksestä jäsenen, joka

Hallitus voi erottaa yhdistyksestä jäsenen, joka BUDOSEURA KOBUSHIKAIN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Budoseura Kobushikai. Yhdistyksen kotipaikka on Espoo. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu 3 Jäsenet Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Kouvolan seudun Muisti ry. Säännöt

Kouvolan seudun Muisti ry. Säännöt 1 Kouvolan seudun Muisti ry Säännöt 2 Yhdistyksen syyskokous on vahvistanut säännöt kokouksessaan 21.11.2012, rekisteröity PRH:ssa 29.7.2013. Kouvolan seudun Muisti ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen

Lisätiedot

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti.

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti. SUOMEN ERIKOISKULJETUSTEN LIIKENTEENOHJAAJAT SEKLI RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 9/2013 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI PALVELUTUULI-HANKE

LOPPURAPORTTI PALVELUTUULI-HANKE Suomen Nuorisoseurat ry Palvelutuuli, 14336 LOPPURAPORTTI PALVELUTUULI-HANKE 2012 2014 Sisällys Hankkeen strateginen tavoite... 3 Varsinaiset hankkeen tavoitteet... 4 Hankkeen toteutus... 5 Perehtyminen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS JA VUOSIRAPORTTI 2010

TOIMINTAKERTOMUS JA VUOSIRAPORTTI 2010 TOIMINTAKERTOMUS JA VUOSIRAPORTTI 2010 Euroopan maaseudun kehittämisen rahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin 1. YLEISTÄ Oulujärvi LEADER ry on yhdistys, joka aktivoi ja tukee maaseudun asukkaita

Lisätiedot

PuHu Juniorit Ry. Säännöt

PuHu Juniorit Ry. Säännöt PuHu Juniorit Ry. Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on PuHu Juniorit ry. ja sen kotipaikka on Vantaa. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää

Lisätiedot