Enska! Enska paljastaa: MM-Skandaali!!! Leuka uhkaili Porvoon yössä!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Enska! Enska paljastaa: MM-Skandaali!!! Leuka uhkaili Porvoon yössä!"

Transkriptio

1 Numero 1 - Joulukuu 2011 Leuka uhkaili Porvoon yössä! Enska! Enduromaailman likaisimmat juorut, rähmäisimmät huhut ja kökköisimmät kokkapuheet! Tilaa Enska! Voit voittaa! Enska paljastaa: MM-Skandaali!!! Salaperäiset liikemiehet avoimina: Tienasimme miljoonia! Marko L. tunnustaa: Talvella on kylmä! Enska! tutkii!

2 Leuka uhkaili toimittajaa häiden jatkoilla! Törkeää Leuka! Viikon räpsy: euroa! Endurotähti Leuka nähtiin seikkailemassa Porvoon yössä! Hän saapui turvamiestensä kera pikkutunneilla hotelli-ravintola Seurahovin yökerhoon tukevassa tuiskeessa. Paikalla olleen Enskan! toimittajan mukaan urheilusankari käyttäytyi aggressiivisesti ja näytti muun muassa kansainvälistä käsimerkkiä toimittajalle. Endurotähti: törmäsin karhuun kesken kisan! Tapauksen huomanneet Leuan turvamiehet ehtivät kuitenkin väliin ennen kuin tilanne riistäytyi täysin hallinnasta ja taluttivat Leuan hotellin sviittiin lepäämään. Endurotähden edesottamuksia tarkemminkin seurannut toimittaja kertoo tapauksen olleen jatkoa Leuan kostealle viikonlopulle, joka sai alkunsa toisen endurotähden, Valtteri Salosen häistä. Endurotähti Valtteri Salonen muistelee, kuinka hän oli törmätä karhuun viime keväänä Parolan cross country - kisassa. - Olin juuri ajamassa maaliin, kun eteeni ilmestyi yhtäkkiä isokokoinen eläin. Ensiksi ajattelin, että nyt meikäläisen käy huonosti, se on karhu. Helpotus oli suuri, kun otin ajolasit pois päästäni ja huomasin, että sehän olikin vain oma rakas koirani, Valtteri Salonen kertoo kauhunhetkistään Parolassa euroa! Valtteri Salonen ja kohtalokas karhu: karhu kuvassa etualalla.

3 Huimapäätä ei pelota! Surmanajaja Esa Juhani aikoo yrittää triplavolttia sivuvaunupyörällä! Esa Juhani harjoittelemassa triplavolttia. Ensimmäisissä treeneissä mies käytti vielä suojavarusteita, mm. ajosaappaita sekä suojapäähinettä. Teiskolais-tamperelainen surmanajaja ja pellepeloton Esa Juhani on ilmoittanut yrittävänsä ensimmäisenä maailmassa kolminkertaista takaperinvolttia sivuvaunupyörällä, ja vieläpä alasti! Huimapäisistä tempauksistaan tunnettu Esa Juhani on aiemmin tehnyt muun muassa 15- metrisen one-hand-wheelien eli ajon etupyörä ilmassa kytkinkäden koskematta tankoon sekä lonely cowboy s wild riden, tempun, joka tunnetaan suomenkielessä nimellä mukku. Nyt Esa Juhani on siirtymässä soolopyöristä kolmipyöräisiin. Samalla kertaa hän lupaa yrittää ennennäkemätöntä temppua: triple backflip sidecar no-hander naked spiderman specialia. Ja vieläpä ensimmäisenä maailmassa! Triple backflip sidecar no-hander naked spiderman specialissa kuljettaja kiihdyttää ajokkinsa noin 160 km/h nopeuteen ja ajaa tavanomaiselle hyppyrampille, minkä jälkeen hän rotatoi ilmassa kolme kierrosta taaksepäin ollen alasti ja käsien koskematta ajokkiin, mutta tehden samanaikaisesti hämähäkkimiehelle tyypillisiä kiipeilyliikkeitä. Liikkeet tehtyään kuljettaja laskeutuu turvallisesti alas, jarruttaa reippaasti, kaataa ajokkinsa ja tuulettelee kuin heikkomielinen. Esa Juhani aikoo yrittää temppuaan ensi kesänä joko Kaanaan kirkastusjuhlilla tai Kanta- Teiskon Nuoriseuran kesäteatteriesityksen väliajalla. - Riippuu vähän siitäkin, saanko minä kipsin pois kädestä siihen mennessä, stunttitemputkin taitava kaikkien hasardihommien erikoismies kertoo. Ajokkinaan kolmoisvoltissa Esa Juhani aikoo käyttää ilokaasulla ja ilmavoimien kuljetuskoneen starttiraketeilla piristettyä sivuvaunullista Honda CR 500:sta. - Minulle kuutiot ovat tosi tärkeitä. Alle 500-kuutioset ovat ns. heinäseipäiden ajokkeja, Esa Juhani naurahtaa matkalla kipsinvaihtoon. Sivuvaunupyörän jälkeen Esa Juhani on suunnitellut yrittävänsä samaa temppua telatraktorilla!

4 CeCe paljastaa: Minulla on salarakas!!! CeCe Monacon yössä! CeCe juhlisti Monte Carlon kasinolla ystävänsä elokuvaohjaaja Lars von Salounin uusinta elokuvaa Günther im Himmel. Mannekiini ja tekniikkavirtuoosi CeCe kertoo Enskalle! että hän on nyt vihdoinkin onnellinen: hänellä on salarakas! CeCe nähtiin salarakkaansa kanssa ensimmäistä kertaa endurotähti Valtteri Salosen häissä, missä pariskunnalla oli silminnäkijöiden mukaan oikein hempeät ja lämpimät välit. Enska! toivottaa CeCelle ja salarakkaalle paljon onnea! Marko Leponiemi: Talvella kannattaa pukeutua! Enska! kysyi endurotähti Marko Leponiemeltä, pukeutumisvinkkejä talven varalle: - Talvella kannattaa tosiaan pukeutua, koska silloin voi olla kylmä, Leponiemi neuvoo. Leponiemen talven odotus sujunut kiireisissä merkeissä, sillä mieheltä on ilmestynyt päättyneen ajokauden huipentumaksi muistelmateos, pitkäsoittolevy sekä jumppavideo. - Minua kysyttiin myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan tuomariksi sekä BB-taloon asukkaaksi, mutta eihän sitä joka paikkaan repeä, parhaillaan uutta teatteriesitystä Mäntän Svenska Teaterniin ohjaava Leponiemi naurahtaa.

5 Huh huh Henkka! - Oli rajussa ufokolarissa! Endurotähti Henry Olenius kertoo Enskalle! melkein joutuneensa viime kesänä rajuun moottoripyöräonnettomuuteen. - Ajoin kaikessa rauhassa soramontulla, kun aivan yhtäkkiä edestäni lensi ufo. Väistäessäni sitä menetin hetkeksi pyöräni hallinnan, mutta viime hetkellä sain ajotaitojeni ansiosta tilanteen hallintaani. Mutta siinä oli onnettomuus kyllä todella lähellä! Henkka kertoilee nyt jo leppoisaan sävyyn. Tältä tilanne olisi voinut näyttää, jos Henkka olisi ajanut päin ufoa. Shokki: Leuka vaihtaa ajoasua! Enduron muotimaailmassa kuohuu! Leuka aikoo uudistaa kaudelle 2012 koko garderobinsa, pikkulinnut kuiskivat. Leuka on jo nähty Pariisissa ostoksilla ja hänen kerrotaan hankkineen vaatekomeroonsa uusia kokoteräksisiä ajoasuja. Vartalonmyötäiset, kevyet ja hyvin suojaavat ajoasut on muotoillut SSunivormuistaan tunnettu H. Boss - kommandiittiyhtiö. Niiden kerrotaan olevan säänkestäviä, helposti pestäviä ja hyvin tyköistuvia. - Ajattelin taas kerran alistaa muut jo lähtöviivalla. Ryhdikäs ajoasu tyköistuvine toppauksineen on puoli voittoa, ja toinen puoli tulee huipputrendikkäästä kypärästä, Leuka myhäilee tyytyväisenä. Vaatehtimissopimuksen hinta on toistaiseksi liikesalaisuus. Uuteen ajoasukokonaisuuteen kuuluu myös tukkikeksi, jonka avulla enduromies voi kiskoa itsensä ja pyöränsä kuiville koskesta kuin koskesta. Leuan uuden ajoasun on suunnitellut pläkkiseppä Hörvarth Boss Pariisin pahamaineisimmasta slummista. Kuva manipuloitu!

6 Hurjia huhuja ilmassa! Enska! paljastaa: Vaiettu skandaali enduron joukkue-mm:ssä!!!!!!!! - Mestareiden ajoasuissa sääntöjenvastaisuuksia! Suomen maajoukkue keskittymässä ensimmäisen aamun yhteislähtöön kansainvälisessä kuuden päivän ajossa Kotkassa. Kuvaa ei ole manipuloitu. Enskan! saamien tietojen mukaan viime syksyn enduron joukkueiden maailmanmestaruuskilpailuissa ajettiin sääntöjen vastaisilla ajotakeilla. Epäillään, että muutamat maailmanmestaruuden voittaneen Suomen maajoukkueen jäsenet käyttivät kilpailussa virtahevonnahkaisia ajotakkeja. Nämä ovat kuitenkin säännöissä kiellettyjä. - Asia on näin. Kansainvälinen Moottoriliitto haluaa omalta osaltaan vähentää uhanalaisten lajien sukupuuttoon joutumista ja sen vuoksi monet eläimet, kuten vaikkapa panda ja saimaannorppa ovat kiellettyjen pintamateriaalien listalla enduron urheilusäännöstössä. Muistaakseni myös virtahepo kuuluu nykyään kiellettyjen listalle, satavuotispäiviltään tavoitettu Kansainvälisen Moottoriliiton endurovaliokunnan ajotakkiasioiden neuvoston pintamateriaalikomitean sihteeri, lordiparoni Bertrand Willyherald Smith-Coccelstone kertoo. Smith-Coccelstonen mukaan asia tutkitaan, jos joku tekee siitä valituksen virallista tietä. - Toistaiseksi tällaista valitusta ei ole tehty, joten asia ei meitä kiinnosta.

7 Liikemiehet kertovat: Tienasimme miljoonia moottoripyöräkaupalla! Enska! tutkii! euron vihjepalkkio! Hämeenlinnalais-sipoolainen liikemieskaksikko Valtteri S. ja Petri P. paljastavat Enskalle! moottoripyöräbisneksen salaisuudet! - Tämä on helppoa rahantekoa. Heti ensimmäisenä vuonna tienasimme ihan vain lonkkaa vetämällä miljoonia, Petri P. naurahtaa. - Moottoripyöräbisneksessä on mahdollisuus nopeisiin pikavoittoihin. Olisimme hölmöjä, jos emme poimisi eteemme heitettyjä setelitukkoja, kun niitä kerran kertyy aivan vaivoiksi asti. - Näitä menee todella paljon, Valtteri S. kertoo esitellessään liikemiesten myyntivalttia, kullattua italialaista urheilupyörää, jossa satula on päällystetty lepardinnahalla ja ohjaustanko on tehty norsunluusta. Enskan! haastattelema liikemieskaksikko on jopa pari kertaa joutunut polttamaan pienempiä seteleitä, koska niitä ei kuulemma kannata edes varastoida! - No joo, joskus on vitosia ollut vähän liikaa, mutta kympit me olemme kyllä säästäneet. Niistä saa hyvää strasselia tuonne huoltopuolelle, Petri P. toppuuttelee. Moottoripyöräkaupalla voi siis rikastua, mutta voiko sillä tulla superrikkaaksi? - Voi, mutta sen eteen täytyy jo sitten tehdä työtä ja tehdä uusia investointeja. Jos haluaisimme laajentaa, meidän esimerkiksi täytyisi hankkia hydraulinen paalauskone, koska nykyisin käyttämämme sähkökäyttöinen setelipaalain ei kykene tämän suurempaan volyymiin, Valtteri S. kertoo.

8 Enska! mukana Sipoon satuhäissä!!! Glamouria! Endumogulit Meik Salouni (vas.) ja Celle Ström todistivat tapahtumaa daamiensa kera! Kohu! Morsiuspari joutui tyytymään kakkosautoonsa, koska pyhäpirssistä katkesi tuulettajanhihna juuri ennen kirkon risteystä! Skandaali! Kohulehden Paparazzi kokeilee, onko CeCe kangastus vai oikea mannekiini! Taustalla Leuka, joka aiheutti häissä megaskandaalin! Kohua ja skandaaleita! Ensimmäinen riita! Kumpi ottaa ensiksi kakkua! Enska! pääsi yksinoikeudella mukaan Sipoossa, Suomen Las Vegasissa, vietettyihin satuhäihin. Endurotähti Valtteri Salosen ja seurapiirikaunotar Janica Strömin häitä oli juhlimassa monipäinen joukko, joka koostui enduroammattilaisista, sukulaisista ja sen sellaisista. Skandaaleilta ei vältytty tälläkään kertaa! Enskan! seurapiiritoimittaja Mike T. Wuolle. Enska! Enska! on riippumaton kohuaikakausjulkaisu, joka ilmestyy, jos on ilmestyäkseen. Enska! julkaisee sille lähetettyjä juttuja, mikäli juttuaineiston sisältävään kirjekuoreen on liitetty 500 euroa palautuspostimerkkiä varten. Muussa tapauksessa se ottaa erivapauden tehdä mitä huvittaa. Pää- ja toimittaja: M. T. Vuolle Toimitussihteeri: Mika T. Vuolle Kuvatoimittaja: M. Tapani Vuolle Toimituksen juoksupoika: M. Vuolle Grafiikka: T. Vuolle Valitukset: S. Salonen Tilaa Enska! Voit voittaa!

Enska! Enska paljastaa: ENTISTÄ KAUHEAMPI MM-skandaali!!! Enska! kertoo kuinka voit voittaa PÄITSILLÄ! MISS SUOMI- ENSKA 2012!

Enska! Enska paljastaa: ENTISTÄ KAUHEAMPI MM-skandaali!!! Enska! kertoo kuinka voit voittaa PÄITSILLÄ! MISS SUOMI- ENSKA 2012! Numero 2 - Maaliskuu 2012 MISS SUOMI- ENSKA 2012! Enska! Enduromaailman likaisimmat juorut, rähmäisimmät huhut ja kökköisimmät kokkapuheet! Suuri PÄIJÄNNE-SPECIAALI!!! Enska paljastaa: ENTISTÄ KAUHEAMPI

Lisätiedot

Sähköä ja kännykkäsäteilyä paossa

Sähköä ja kännykkäsäteilyä paossa 1 Sähköä ja kännykkäsäteilyä paossa GUNILLA LADBERG 2 Sisällys Kääntäjän kommentti... 3 Pakolainen omassa maassaan... 5 Inger Koko elämäni muuttui kolmessa päivässä... 6 Mahdoton pako... 9 Klas Niin, se

Lisätiedot

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen.

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen. 1 Hei, haluaisin kiittää kirjasta. Se oli todella koskettava ja rehellinen. Olet varmaan saanut paljon samaa palautetta. Itkin hillittömästi kun luin sitä. Kiitos kun kirjoitit kirjan ja jaoit surusi meidän

Lisätiedot

SeriousRiding kyseli miten tämä ammattilaisurasta haaveileva huippulahjakas nuori mies aikoo saavuttaa tavoitteensa.

SeriousRiding kyseli miten tämä ammattilaisurasta haaveileva huippulahjakas nuori mies aikoo saavuttaa tavoitteensa. Haastattelussa Jani Tanhuanpää Tanhuanpää on 19 vuotias Kauhajoen Nummijärvellä asuva ATV motocrossin hallitseva Suomen Mestari. Tanhuanpää sijoittui myös EM sarjassa kuudenneksi, vaikka jättikin yhden

Lisätiedot

Pääkirjoitus. Väitän, että lopputulos on varsin onnistunut. Minun on turha jaaritella enempää. Nauttikaamme nuorten toimittajien töistä.

Pääkirjoitus. Väitän, että lopputulos on varsin onnistunut. Minun on turha jaaritella enempää. Nauttikaamme nuorten toimittajien töistä. Pääkirjoitus Koska tämä on Murros lehden ensimmäinen numero, en voi välttyä pohtimasta otsikon merkitystä. Onhan kyseessä hyvinkin konkreettisesti uusi alku, murroskausi. Kouluja fuusioituu, henkilökunta

Lisätiedot

Kolmin aina kaunihimpi

Kolmin aina kaunihimpi Kolmin aina kaunihimpi TIMO MÄNNIKKÖ Paula asteli keittöön haukotellen raskaasti. Huomenta, hän sanoi unisella äänellä. Huomenta, kulta, sanoin ja kaadoin kahvia hänen mukiinsa. Ei sinun olisi tarvinnut

Lisätiedot

sisältö Pääkirjoitus 3 Puheenjohtajan Pöydältä 4 Scandinavian Hunks 6 Yritysesittely: Veslin Oy 8 Zakopanen Ennakkotunnelmia 10 Miss Soppatykki 11

sisältö Pääkirjoitus 3 Puheenjohtajan Pöydältä 4 Scandinavian Hunks 6 Yritysesittely: Veslin Oy 8 Zakopanen Ennakkotunnelmia 10 Miss Soppatykki 11 Tampereen Kauppaopiskelijat ry:n jäsenlehti Provisio on uudistunut. Lehti on nyt kokonaan värillinen ja siitä ilmestyy vuosittain neljä numeroa sekä lisäksi uusille opiskelijoille suunnattu Info- Provisio.

Lisätiedot

Vuoden 2014 Valintojen stoorin läpikäyneiden 6.-luokkalaisten taidonnäytteitä

Vuoden 2014 Valintojen stoorin läpikäyneiden 6.-luokkalaisten taidonnäytteitä Oppilaiden kirjoittamia jatkotarinoita Valintojen stoori -vierailun jälkeen luokanopettaja ohjaa teemaan liittyvän oppitunnin, jossa oppilaat antavat sähköisesti palautteen menetelmästä. Lisäksi oppilaat

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin!

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Asiakkaille haluan sanoa suuren kiitoksen kun olet löytänyt kiireisestä kalenteristasi aikaa saapua paikalle ja kuunnella tämän tovin Mary Kay yrityksestä

Lisätiedot

Ensimmäisen kelkkani ostin vuonna 1980 ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen kelkkailija.

Ensimmäisen kelkkani ostin vuonna 1980 ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen kelkkailija. SMK ry:n puheenjohtaja Hannu Yli-Huumo Hannu Yli-Huumo on Suomen Moottorikelkkailijat Ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja. Hannu on 52 vuotias Seinäjoella asuva innokas ja positiivinen kelkkamies, kiireinen

Lisätiedot

HALUAN LOPETTAA! PANU LARNOS: Voivatko Jenni Dahlman- Räikkösen KAKSIVUOTIAS IHO-ONGELMAT! eläimet pahoin?! SALAINEN PAHE!

HALUAN LOPETTAA! PANU LARNOS: Voivatko Jenni Dahlman- Räikkösen KAKSIVUOTIAS IHO-ONGELMAT! eläimet pahoin?! SALAINEN PAHE! MARRASKUU 2009 Voivatko Jenni Dahlman- Räikkösen eläimet pahoin?! PANU LARNOS: HALUAN LOPETTAA! Huippumalli Kate Mossin IHO-ONGELMAT! Salkkari-Sepon SALAINEN PAHE! Katso yökötyskuvat! s.24 s.23 KAKSIVUOTIAS

Lisätiedot

O I K O S U L K U 1 / 2014. Haastattelussa Pekka Rantamoijanen

O I K O S U L K U 1 / 2014. Haastattelussa Pekka Rantamoijanen O I K O S U L K U 1 / 2014 Haastattelussa Pekka Rantamoijanen O I K O S U L K U 1 / 2014 S i s ä l t ö Pääkirjoitus 4 Puheenjohtajan palsta 6 Päätoimittaja Toimituspäällikkö Toimitus Taitto ja grafiikka

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone!

Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone! Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone! Kirjoittanut: Ville-Matti Hakanpää 2011 1 1. Lupaus Miten salibandyn juniorijoukkue saadaan tekemään töitä tehokkaasti harjoituksesta

Lisätiedot

ILMIÖ. Hanno Möttölä. harteillaan pitkään. Venäjä-ottelun jatkoajalla. kolmen pisteen heiton jälkeen jokainen. Möttölälle merkitsee.

ILMIÖ. Hanno Möttölä. harteillaan pitkään. Venäjä-ottelun jatkoajalla. kolmen pisteen heiton jälkeen jokainen. Möttölälle merkitsee. SUDEN HETKI Yhteisistä iloista ja suruista. Suurista voitoista ja katkerista tappioista. Kovasta kurista ja ansaituista vapauksista. Sinivalkoisesta sydämestä. Niistä on vuoden suomalainen urheilujoukkue

Lisätiedot

SATHY Uutiset. Sathy Expo 2000. jymymenestys!

SATHY Uutiset. Sathy Expo 2000. jymymenestys! SATHY Uutiset SATHY Uutiset on Suomen amerikkalaisperäisten työkoirarotujen harrastajayhdistys ry:n virallinen äänitorvi. 2000 numero 6/2000 Sathy Expo 2000 jymymenestys! Asiaa lehdestä ja Sathy Exposta

Lisätiedot

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Leonardo Da Vinci - Projekti Legta Charles Baltet Ranska 14.4-5.5.2009 Iina Hulkko Maaseutuopisto Kannus Johdanto Sähköpostia tutkiessani osui heti silmääni otsikko Ranskaan!!!

Lisätiedot

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Oskari Saari on urheilutoimittaja, tuottaja ja formulaselostaja. F1-kilpailuja Saari on selostanut MTV3:n kanaville vuodesta 2004. Sitä ennen hän toimi Tulosruudun ankkurina, toimittajana ja uutispäällikkönä.

Lisätiedot

KILTALEHTI KANSAINVÄLISYYDEN ERIKOISPAINOS. Man@gerin 10-vuotisjuhlat lähestyvät. Man@gerin tapahtumarikas syksy pähkinänkuoressa

KILTALEHTI KANSAINVÄLISYYDEN ERIKOISPAINOS. Man@gerin 10-vuotisjuhlat lähestyvät. Man@gerin tapahtumarikas syksy pähkinänkuoressa KILTALEHTI Tietojohtajakilta Man@gerin virallinen uutislehti 2/2009 0 Excursiot, Vaihto-opiskelu, Kv-työelämä, Estiem... KANSAINVÄLISYYDEN ERIKOISPAINOS Lisäksi: Man@gerin tapahtumarikas syksy pähkinänkuoressa

Lisätiedot

Ystäväkirje. Ev. lut. lähimmäislähetys ry. Elokuu 2013 nro 2

Ystäväkirje. Ev. lut. lähimmäislähetys ry. Elokuu 2013 nro 2 Ystäväkirje Elokuu 2013 nro 2 Sun Henkesi sateen alle, mun sieluni uupunut vie. Oi kirkasta huokaavalle, ristin siunattu kaita tie. Ev. lut. lähimmäislähetys ry Osoite: Lehtomäen koti Lehtomäentie 211

Lisätiedot

MITÄ KUULUU SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMALLE KELKKATÄHDELLE, TONI HAIKOSELLE?

MITÄ KUULUU SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMALLE KELKKATÄHDELLE, TONI HAIKOSELLE? MITÄ KUULUU SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMALLE KELKKATÄHDELLE, TONI HAIKOSELLE? Toni Haikonen on kaikkien aikojen suurin suomalainen kelkkatähti. Haikonen tunnetaan edelleen Pohjois-Amerikassa lentävänä

Lisätiedot

ASEMAPÄÄLLIKKÖ ÖLLERIN SALAISUUS

ASEMAPÄÄLLIKKÖ ÖLLERIN SALAISUUS 1 ASEMAPÄÄLLIKKÖ ÖLLERIN SALAISUUS 1. Kaupunginmuseo Hei! Minä olen Wilhelm-hiiri. Minä olen tällainen ihan tavallinen, harmaa kotihiiri ja minä asun täällä kaupunginmuseossa ja minä tarvitsen teidän apuanne!

Lisätiedot

euro on yhteinen raha

euro on yhteinen raha euro on yhteinen raha 2 2002 2 EUROLEIJA 2 / 2002 euro on yhteinen raha Kaksitoista Euroopan maata käyttää nyt yhteistä rahaa, euroa. Eurooppa on maanosa, johon Suomi kuuluu. Euroopassa on yhteensä 43

Lisätiedot

ILVES Sanomat. IceGirls. Ilves. edistää markkinointia tyylillä. Vesa Toskala on jättänyt stressit nuoremmille. Helmikuu 2012

ILVES Sanomat. IceGirls. Ilves. edistää markkinointia tyylillä. Vesa Toskala on jättänyt stressit nuoremmille. Helmikuu 2012 Liigapomo Jukka-Pekka Vuorinen koventaisi rangaistuksia Vesa Toskala on jättänyt stressit nuoremmille Kitaristi Kankkis työstää Ilveksen radiomainoksia ILVES Sanomat Helmikuu 2012 Ilves IceGirls edistää

Lisätiedot

On aika puhdas kirkko

On aika puhdas kirkko On aika puhdas kirkko Kun Jumala kutsui minut ministeriön Hän näytti, että visio tulevista asioista, että olisin paljastaa kolme suuret täplät Kristuksen ruumis. Hän sanoi tuolloin, "He ovat malleja."

Lisätiedot

voi olla myönteinen vaihtoehto

voi olla myönteinen vaihtoehto LAPSETTOMIEN YHDISTYS SIMPUKKA RY:N JÄSENLEHTI 3 2014 Lapsettomana yhteiskunnassa Uusi kolumni: Mitä mies ALKIOTUTKIMUS apuna hedelmöityshoidoissa Kaksi kokemusta kohduttomuudesta Anitta Stuart: Kaksin

Lisätiedot

Jukka Vehkaoja. suljetulla alueella tapahtuvia. nousevat aivan järven rannasta.

Jukka Vehkaoja. suljetulla alueella tapahtuvia. nousevat aivan järven rannasta. Alppien Solat Passot ja Collet Vielä viimeinen mutka ja sitten avautuu eteeni henkeäsalpaava maisema vuorenhuippu, jyrkät rinteet ja kaunis turkoosivetinen järvi Untako? Ei! Tämä on totta jossain Alpeilla

Lisätiedot

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana

Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Vältä 7 kalleinta virhettä internetmarkkinoinnissa ja opi ottamaan maksimaalinen hyöty internetistä markkinointikanavana Teemu Kinnunen internetmarkkinointi.fi Kuka on Teemu Kinnunen ja miksi häntä kannattaa

Lisätiedot

Pääset tutustumaan tarjontaamme ja voit ostaa lippuja tapahtumiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Pääset tutustumaan tarjontaamme ja voit ostaa lippuja tapahtumiin helposti, nopeasti ja turvallisesti. 21 LIPUT. PELIIN. WWW.LIPPU.FI Pääset tutustumaan tarjontaamme ja voit ostaa lippuja tapahtumiin helposti, nopeasti ja turvallisesti. VOIT MAKSAA turvallisesti ja joustavasti: VERKKOPANKISSA Nordean Solo,

Lisätiedot