SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 2/ KESKUSTAN KAAVOITUS, TEOLLISUUSTIE KESKUSTAN KAAVOITUS, KOULUN ALUE JA LOHNASSUONTIEN RISTEYS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 2/2008 3. 22 KESKUSTAN KAAVOITUS, TEOLLISUUSTIE 4. 23 KESKUSTAN KAAVOITUS, KOULUN ALUE JA LOHNASSUONTIEN RISTEYS"

Transkriptio

1 ASIALISTA 2/2008 KUNNANHALLITUS **************************************************************************************************************** Kokousaika ja paikka KLO 18:00 JOHTOKESKUS Kokouksen asialista: KESKUSTAN ALUEEN KAAVOITUS KESKUSTAN KAAVOITUS, KALLELA KESKUSTAN KAAVOITUS, TEOLLISUUSTIE KESKUSTAN KAAVOITUS, KOULUN ALUE JA LOHNASSUONTIEN RISTEYS KESKUSTAN KAAVOITUS, LIIKEKESKUS PAPPILANPELLON KAAVOITUS KIIKALAN ALUEEN RANTA ASEMAKAAVA HIIDEN ALUEEN YMPÄRISTÖLUPAYHTEISTYÖN JATKAMINEN LAUSUNTOPYYNTÖ: UUDENMAAN 1 VAIHEMAAKUNTAKAAVAN EHDOTUS LOHILAMMEN SÄÄSTÖMETSIKÖN KUNNOSTUSHAKKUU LAUSUNTO HIIDEN ALUEEN KUNTIEN VESIHUOLLON PALVELUYKSIKÖN PERUSTAMISESTA LÄNSI UUDENMAAN PELASTUSLAITOKSEN VUOKRASOPIMUSTEN UUSINTA KUNNAN OMISTAMIEN RAKENNUSTEN MYYMINEN SAMMATIN KUNNAN VALTIONOSUUDET VUONNA PAIKKARINTIEN NOPEUSRAJOITUS E18 TIEN SAMMATIN ERITASOLIITTYMÄN ASEMAKAAVA SAATAVIEN POISTO KUNNAN TILEISTÄ KUNNANJOHTAJAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET LAUTAKUNTIEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT JA SAAPUNEITA PÄÄTÖKSIÄ JA TIEDOKSIANTOJA Merk. Kari Uittamo puheenjohtaja Hanna Maria Grandell kunnanjohtaja

2 Kunnanhallitus Kunnanhallitus SAMMATIN KESKUSTAN ALUEEN KAAVOITUS Khall 5 Karttaako Oy:n Pertti Hartikainen on valittu kunnanhallituksen kokouksessa ajan tasaistamaan keskustan kaavaa. Asiasta on käyty alustavia keskusteluja ja kaavoittaja on laatinut esityslistan liitteenä olevan osallistumis ja arviointisuunnitelman vireillä olevista hankkeista. Keskustaa koskeva kaavaluonnos on tarkoitus tuoda hallituskäsittelyyn helmikuussa Kaavoittaja on kutsuttu kokoukseen esittelemään osallistumis ja arviointisuunnitelman. Hän esittelee kunkin vireillä olevan hankkeen ja niihin liittyvät keskeiset näkökohdat. Samalla kunnanhallitus evästää häntä siitä, minkä alueiden kaavoituksia lähdetään nyt valmistelemaan. Liite: nro 2: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää käydyn keskustelun pohjalta määritellä ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kaavoittajan laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa. muutettu Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan valmistelemaan ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan yhdessä kaavoittajan kanssa laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa Pertti Hartikainen oli kokouksessa asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn ajan. Khall 20 Sammatin kunta on teettänyt keskustan kaavoitusta koskevan asemakaavaluonnoksen, Aikataulullisesti keskustan asemakaava on syytä saada luonnoksena nähtäville. Sammatin keskustan asemakaavaa koskien esteellisiä ovat suuri osa kunnanhallituksen jäsenistä ja varajäsenistä. Tästä syystä asemakaava on syytä käsitellä viidessä osassa.

3 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Liite nro 1 a: Keskustan korjattu osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite 1 b: Keskustan kartta ehdotus Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnokset keskustan asemakaavaa koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 :n mukaisesti ajalle sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnoksia koskien. Keskustan osallistumis ja arviointisuunnitelmaan lisätään teknisenä korjauksena Eila Rannan omistama alue 6. Keskustan kaavoitus päätettiin yksimielisesti jättää pöydälle siksi aikaa, että kaavoittaja on neuvotellut kaikkien kaavoitettavien alueiden maanomistajien kanssa ja laatinut käytyjen keskustelujen pohjalta uudet luonnokset. Kaija Taipale poistui kokouksesta esteellisenä asian käsittelyn ajaksi. Syynä sukulaisuusjääviys. Pöytäkirjantarkastajaksi valittiin tämän asian käsittelyn ajaksi Jaakko Heino. Pertti Hartikainen oli kokouksessa asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn ajan.

4 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KESKUSTAN KAAVOITUS, KALLELA Khall 5 Karttaako Oy:n Pertti Hartikainen on valittu kunnanhallituksen kokouksessa ajan tasaistamaan keskustan kaavaa. Asiasta on käyty alustavia keskusteluja ja kaavoittaja on laatinut esityslistan liitteenä olevan osallistumis ja arviointisuunnitelman vireillä olevista hankkeista. Keskustaa koskeva kaavaluonnos on tarkoitus tuoda hallituskäsittelyyn helmikuussa Kaavoittaja on kutsuttu kokoukseen esittelemään osallistumis ja arviointisuunnitelman. Hän esittelee kunkin vireillä olevan hankkeen ja niihin liittyvät keskeiset näkökohdat. Samalla kunnanhallitus evästää häntä siitä, minkä alueiden kaavoituksia lähdetään nyt valmistelemaan. Liite: nro 2: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää käydyn keskustelun pohjalta määritellä ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kaavoittajan laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa. muutettu Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan valmistelemaan ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan yhdessä kaavoittajan kanssa laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa Pertti Hartikainen oli kokouksessa asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn ajan. Khall 21 Sammatin kunta on teettänyt keskustan kaavoitusta koskevan asemakaavaluonnoksen, Aikataulullisesti keskustan asemakaava on syytä saada luonnoksena nähtäville. Sammatin keskustan asemakaavaa koskien esteellisiä ovat suuri osa kunnanhallituksen jäsenistä ja varajäsenistä. Tästä syystä asemakaava on syytä käsitellä viidessä osassa.

5 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Liite nro 1 a: Keskustan korjattu osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite nro 2: Kallelan kaavakartta ja merkinnät Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnoksen keskustan asemakaavaa (Kallelan osuus) koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 mukaisesti ajalle sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnosta koskien. Asia jätettiin pöydälle.

6 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KESKUSTAN KAAVOITUS, TEOLLISUUSTIE Khall 5 Karttaako Oy:n Pertti Hartikainen on valittu kunnanhallituksen kokouksessa ajan tasaistamaan keskustan kaavaa. Asiasta on käyty alustavia keskusteluja ja kaavoittaja on laatinut esityslistan liitteenä olevan osallistumis ja arviointisuunnitelman vireillä olevista hankkeista. Keskustaa koskeva kaavaluonnos on tarkoitus tuoda hallituskäsittelyyn helmikuussa Kaavoittaja on kutsuttu kokoukseen esittelemään osallistumis ja arviointisuunnitelman. Hän esittelee kunkin vireillä olevan hankkeen ja niihin liittyvät keskeiset näkökohdat. Samalla kunnanhallitus evästää häntä siitä, minkä alueiden kaavoituksia lähdetään nyt valmistelemaan. Liite: nro 2: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää käydyn keskustelun pohjalta määritellä ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kaavoittajan laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa. muutettu Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan valmistelemaan ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan yhdessä kaavoittajan kanssa laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa Pertti Hartikainen oli kokouksessa asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn ajan. Khall 22 Sammatin kunta on teettänyt keskustan kaavoitusta koskevan asemakaavaluonnoksen, Aikataulullisesti keskustan asemakaava on syytä saada luonnoksena nähtäville. Sammatin keskustan asemakaavaa koskien esteellisiä ovat suuri osa kunnanhallituksen jäsenistä ja varajäsenistä. Tästä syystä asemakaava on syytä käsitellä viidessä osassa.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Liite nro 1 a: Keskustan korjattu osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite nro 3: Teollisuusalueen kaavakartta ja merkinnät ehdotus Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnoksen keskustan asemakaavaa (Teollisuusalueen osuus) koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 mukaisesti ajalle sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnosta koskien. Asia jätettiin pöydälle.

8 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KESKUSTAN KAAVOITUS, KOULUN ALUE JA LOHNASSUONTIEN RISTEYS Khall 5 Karttaako Oy:n Pertti Hartikainen on valittu kunnanhallituksen kokouksessa ajan tasaistamaan keskustan kaavaa. Asiasta on käyty alustavia keskusteluja ja kaavoittaja on laatinut esityslistan liitteenä olevan osallistumis ja arviointisuunnitelman vireillä olevista hankkeista. Keskustaa koskeva kaavaluonnos on tarkoitus tuoda hallituskäsittelyyn helmikuussa Kaavoittaja on kutsuttu kokoukseen esittelemään osallistumis ja arviointisuunnitelman. Hän esittelee kunkin vireillä olevan hankkeen ja niihin liittyvät keskeiset näkökohdat. Samalla kunnanhallitus evästää häntä siitä, minkä alueiden kaavoituksia lähdetään nyt valmistelemaan. Liite: nro 2: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää käydyn keskustelun pohjalta määritellä ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kaavoittajan laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa. muutettu Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Karttaako Oy:n esittelemän osallistumis ja arviointisuunnitelman. Samalla kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan valmistelemaan ne toimeksiannot joita viedään eteenpäin. Kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan yhdessä kaavoittajan kanssa laatimaan kaavaluonnokset sovituista hankkeista helmikuun kunnanhallitukseen mennessä. Tavoiteaikatauluna pidetään sitä, että kaava vahvistetaan kesäkuun valtuustossa Pertti Hartikainen oli kokouksessa asiantuntijana tämän pykälän käsittelyn ajan. Khall 23 Sammatin kunta on teettänyt keskustan kaavoitusta koskevan asemakaavaluonnoksen, Aikataulullisesti keskustan asemakaava on syytä saada luonnoksena nähtäville. Sammatin keskustan asemakaavaa koskien esteellisiä ovat suuri osa kunnanhallituksen jäsenistä ja varajäsenistä. Tästä syystä asemakaava on syytä käsitellä viidessä osassa.

9 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Liite nro 1 a: Keskustan korjattu osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite nro 4: Koulun alueen sekä Lohnassuontien risteyksen kaavakartta ja merkinnät ehdotus Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnoksen keskustan asemakaavaa (Koulun alueen ja Lohnassuontien risteyksen osuus) koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 mukaisesti ajalle sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnosta koskien. Asia jätettiin pöydälle. Kunnanhallitus päättää pyytää ympäristölautakunnalta kannanottoa alueen laajuutta ja käyttöä koskien.

10 Kunnanhallitus KESKUSTAN KAAVOITUS, LIIKEKESKUS Khall 24 SSO esittää, että seudun omistamalla alueella käynnistetään asemakaavoitus ympäristöön soveltuvaa päivittäistavarakaupan laajennusta varten. Kaavoitettavan alueen alustava rajaus ja alueen käytön tavoitteet on esitetty asemakaavan luonnoksessa. Alueen pinta ala on noin m 2. Kaavoittaja Pertti Hartikainen Karttaako Oy:stä on laatinut SSO:n alueen kaavaa koskevan osallistumis ja arviointisuunnitelman, kaavaluonnoksen kartan sekä valmistellut merkinnät kaavaluonnokseen. Liite nro 1 a: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite nro 5: Kaavaluonnoksen kartta ja merkinnät Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnoksen SSO.n asemakaavaa koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 mukaisesti ajalle sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnosta koskien. Asia jätettiin pöydälle.

11 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus PAPPILANPELLON KAAVOITUS Khall 65 Sammatin seurakunta esittää, että seurakunnan omistamalla pappilan viereisellä peltoalueella käynnistetään asemakaavoitus ympäristöön soveltuvaa pienimuotoista rivitaloasutusta varten. Seurakunta tavoittelee ratkaisua, jossa seurakunta teettää kustannuksellaan asemakaavan muutoksen suunniteltavalle alueelle. Vs. kunnanjohtajan Alueen toteuttaminen ei edellytä kadun rakentamista eikä ilmeisesti myöskään vedenjakelu ja viemäriverkon rakentamista. Kaavoitettavan alueen alustava rajaus ja alueen käytön tavoitteet on esitetty asemakaavan periaateluonnoksessa ja sen liitteissä (ks. liitteet). Alueen pintaala on noin 7000 m 2. Liite nro 4a: Pappilanpelto, asemakaavan muutosesitys, alustava periaateluonnos Liite nro 4b: Asemakaavan muutosesitys, karttaliite Liite nro 4c: Karttaote asemakaava alueesta 1) Kunnanhallitus päättää oikeuttaa Sammatin seurakunnan laatimaan asemakaavan muutoksen pappilan viereiselle alueelle. 2) Hyväksyä kaavan laatijaksi Pertti Hartikaisen Karttaako Oy:stä. 3) Seurakunta vastaa kaikista kaavan laadintaan liittyvistä kuluista. Kaava käsitellään siinä järjestyksessä kuin kaavat yleensäkin. 4) Kunta ottaa kantaa kaavamuutoksen hyväksymiseen vasta sen jälkeen, kun kaavoitusprosessin edellyttämät kaikki kuulemiset on suoritettu. 5) Kunta laatii seurakunnan kanssa maankäyttösopimuksen, jossa sovitaan kaavan toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Kari Uittamo, Olavi Inkinen ja Tuija Piekka poistuivat asiaa käsiteltäessä esteellisinä, jolloin puheenjohtajana toimi kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Jaakko Heino. Janne Viima toimi asiakohdassa Kari Uittamon varajäsenenä. Pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Olavi Inkisen tilalle tässä asiakohdassa Kaija Taipale. Hyväksyi.

12 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Khall 6 Kaavoittaja Pertti Hartikainen Karttaako Oy:stä on laatinut Pappilanpellon alueen kaavaa koskevan osallistumis ja arviointisuunnitelman, kaavaluonnoksen kartan sekä valmistellut merkinnät kaavaluonnokseen. Liite nro 3a: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite nro 3b: Kaavaluonnoksen kartta Liite nro 3c: Kaavaluonnoksen merkinnät Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Pappilanpellon kaavavalmistelutilanteen ja päättää oikeuttaa asemakaavan edelleen valmistelemisen siten, että se saadaan nähtäville helmikuun aikana Kari Uittamo ja Olavi Inkinen ja poistuivat asiaa käsiteltäessä esteellisinä, jolloin puheenjohtajana toimi kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Jaakko Heino. Khall 25 Sammatin seurakunta on teettänyt Pappilanpellon aluetta koskevan asemakaavaluonnoksen, Aikataulullisesti keskustan asemakaava on syytä saada luonnoksena nähtäville. Liite nro 6 a: Osallistumis ja arviointisuunnitelma Liite nro 6 b: Kaavaluonnoksen kartta ja merkinnät Kunnanhallitus päättää valtuuttaa kunnanjohtajan saattamaan kaavaluonnoksen Pappilanpellon asemakaavaa koskien luonnoksena nähtäville MRA 30 mukaisesti ajalle sekä pyytämään tarpeelliseksi katsottavat lausunnot kaavaluonnosta koskien. Asia jätettiin pöydälle. Kari Uittamo ja Olavi Inkinen poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Uittamon esteellisyyden syynä sukulaisuusjääviys ja Inkisen esteellisyyden syynä yhteisöjääviys.

13 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus KIIKALAN ALUEEN RANTA ASEMAKAAVA Khall 42 Halikko Works Oy suunnittelee ranta asemakaavan laatimista omistamalleen pinta alaltaan n. 7,4 hehtaarin suuruiselle Kesäpesä nimiselle tilalle (R:no ). Kaavoituksen yleistavoitteena on Kiikalan kylän täydentävän lomarakentamisen edellytysten luominen sekä luonnon ja maiseman monimuotoisuuden säilyttäminen. Kaavan laatijana toimii arkkitehti Leena Heinänen /Arkkitehtitoimisto Leena Heinänen OY. Liite 5a: Hakemus ranta asemakaavan laatimiseksi Liite 5b: Osallistumis ja arviointisuunnitelma liitteineen Vs. kunnanjohtajan Kunnanhallitus päättää todeta, 1) että Halikko Works Oy:n ranta asemakaavan laatiminen omistamalleen pinta alaltaan n. 7,4 hehtaarin suuruiselle Kesäpesä nimiselle tilalle (R:no ) on tullut vireille sekä 2) hyväksyä osallistumis ja arviointisuunnitelman ja asettaa sen julkisesti nähtäväksi maankäyttö ja rakennuslain edellyttämällä tavalla. Khall 114 Hyväksyi. Ranta asemakaavan luonnos valmistui Luonnoksessa alueelle esitetään merkittäväksi loma asuntojen korttelialueita yhteensä ha, maa ja metsätalousaluetta ha ja liikennealueita ha. Kuitenkin niin, että koko 7,4 hehtaarin alueelle, jonka todellinen rantaviiva on 400 metriä, osoitetaan kaksi (2) rakennuspaikkaa, yksi omarantainen ja yksi takamaan rakennuspaikka. Uudet rakennuspaikat on sijoitettu kauas rannasta. Kaavan laatiminen ei vaikuta alueen palveluiden kehitykseen, sillä sen ensisijainen tarkoitus virkistyskäyttömahdollisuuksien lisäämisen ohella on turvata tärkeiden luonnonarvojen säilyminen sekä uudisrakentamisen soveltuminen jo olemassa olevaan rakennuskantaan ja luoda edellytykset sen kunnostamiseen asianmukaisella tavalla. Maakuntakaavassa alueelle ei ole merkitty käyttötarkoitusta. Alueella on voimassa osittain vahvistamatta oleva rakennusjärjestys vuodelta 2001, eikä sillä ole voimassa rakennuskieltoa.

14 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kaavoitustyön etenemiseksi rantakaavan luonnos tulee asettaa julkisesti nähtäville 14 päivän ajaksi, jonka aikana osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä. Liite nro 3: Kiikalan kylä Kesä Pesän ranta asemakaavaselostus luonnos, liitteineen Vs. kunnanjohtajan 1) Kunnanhallitus asettaa Kiikalan kylän Kesäpesä nimisen tilan Rn:o 11:0 ranta asemakaavaluonnoksen nähtäville MRA 27 mukaisesti 14 päivän ajaksi 2) Pyytää ranta asemakaavaluonnoksesta lausunnot Uudenmaan ympäristökeskukselta, Uudenmaan liitolta ja kunnan ympäristölautakunnalta Khall 180 Hyväksyi. Edellisen käsittelyn jälkeen kaavaluonnos on ollut nähtävänä Sammatin kunnantoimistolla MRA 27 mukaisesti Kaavamuutoksesta on pyydetty OAS: n mukaiset lausunnot. Lausunnoissa pyydetyt täydennykset on lisätty ranta asemakaavaehdotukseen sekä selostusosaan niiltä osin kuin ne on katsottu tarpeelliseksi. Lausunnon antoivat Uudenmaan ympäristökeskus, Uudenmaan liitto, Tammisaaren maakuntamuseo ja kunnan ympäristölautakunta. Kaavaluonnoksesta tehdyn huomautuksen mukaiset korjausehdotukset on otettu huomioon ranta asemakaavaehdotuksessa. Liite nro 1a: Ranta asemakaavaselostus Liite nro 1b: Kaavoittajan vastine lausuntoihin ja huomautukseen Vs. kunnanjohtajan Kunnanhallitus päättää: 1) asettaa Kesä Pesän ranta asemakaavaehdotuksen nähtäville MRL 65:n mukaisena 30 päivän ajaksi 2) pyytää ehdotuksesta OAS:n kohdan 5 mukaisesti lausunnot seuraavilta viranomaisilta: Uudenmaan liitto, Uudenmaan ympäristökeskus, Länsi Uudenmaan maakuntamuseo, kunnan ympäristölautakunta. Päätösehdotus hyväksyttiin.

15 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 210 Edellisen käsittelyn jälkeen kaavaehdotus on ollut nähtävänä Sammatin kunnantoimistolla MRA 27 :n mukaisesti ja siitä on pyydetty MRA 28 :n mukaiset lausunnot viranomaisilta. Lausunnoissa ei Uudenmaan ympäristökeskuksen lausuntoa lukuun ottamatta ollut huomautuksia. Ympäristökeskuksen lausunnon huomautukset eivät kuitenkaan edellytä kaavaehdotuksen muuttamista. Kaavan laatijan vastine saatuihin lausuntoihin on esityslistan liitteenä. Liite nro 1a: Ranta asemakaavaehdotus liitteineen Liite nro 1b: Kaavoittajan vastine lausuntoihin Kunnanhallitus hyväksyy kaavan laatijan vastineen jätettyihin lausuntoihin ja esittää Kesä Pesän ranta asemakaavan edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Kaavoittaja Leena Heinänen oli asiantuntijana kokouksessa tämän pykälän käsittelyn ajan. Kvalt 53 Liite nro 2a: Ranta asemakaavaehdotus liitteineen Liite nro 2b: Kaavoittajan vastine lausuntoihin Päätösehdotus hyväksyttiin. Jouni Leijola poistui kokouksesta esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Marja Leena Hartikainen oli hänen tilallaan kokouksessa tämän pykälän käsittelyn ajan. Khall 26 Uudenmaan ympäristökeskus on antanut Kesä Pesän ranta asemakaavasta oikaisukehotuksen. Asiasta on sovittu jatkoneuvottelu Uudenmaan ympäristökeskukseen helmikuussa. Liite nro 7: Ympäristökeskuksen oikaisukehotus Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi Uudenmaan ympäristökeskukselta tulleen oikaisukehotuksen ja valtuuttaa kunnanjohtajan neuvottelemaan edelleen ympäristökeskuksen kanssa kompromissiratkaisuun pääsemiseksi.

16 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus HIIDEN ALUEEN YMPÄRISTÖLUPAYHTEISTYÖN JATKAMINEN Ymp.ltk 4 Hiiden alueen kunnista Vihti, Nummi Pusula, Siuntio, Sammatti ja Karjalohja tekivät Lohjan kaupungin kanssa yhteistyösopimuksen ympäristölupien yhteisvalmistelukokeilusta ajalle Ympäristölupien yhteisvalmistelukokeilua jatkettiin Hiiden kuntien alueella saakka. Lohjan kaupunginhallitus on tehnyt kokouksessaan esityksen Karjalohjan, Sammatin, Siuntion ja Vihdin kunnille Hiiden kuntien alueella ympäristölupavalmisteluyhteistyön jatkamisesta lukien siten, että kunnat sitoutuvat osallistumaan asukasluvun mukaisessa suhteessa kustannuksiin, joita ei ympäristölupatuloilla kateta. Liitteenä olevasta Lohjan kaupunginhallituksen päätöksestä ilmenee tarkemmin esityksen taustat ja perustelut. Nummi Pusulan kunnalla on voimassa erillissopimus Lohjan kaupungin kanssa ympäristölupien käsittelystä. Kuntien on ilmoitettava yhteistyön mahdollisesta hyväksymisestä mennessä. Liite 3: Lohjan kaupungin kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirjanote Ehdotus: Ympäristölautakunta esittää kunnanhallitukselle, että lupavalmisteluyhteistyötä jatketaan lukien Lohjan kaupunginhallituksen päätöksessä esitetyllä tavalla. Hyväksyttiin. Khall 27 Liite nro 8: Lohjan kaupungin kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirjanote Kunnanhallitus päättää jatkaa lupavalmisteluyhteistyötä lukien Lohjan kaupunginhallituksen päätöksessä esitetyllä tavalla.

17 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus UUDENMAAN 1. VAIHEMAAKUNTAKAAVAN EHDOTUS LAUSUNTOPYYNTÖ Ymp.ltk 5 Ympäristöministeriö vahvisti Uudenmaan maakuntakaavan, jossa esitetään alueiden käytön ja yhdyskuntarakenteen periaatteet Uudellamaalla pitkälle tulevaisuuteen. Maakuntakaavan laadintaprosessin aikana nousi esiin uusia asiakokonaisuuksia, jotka katsottiin tarpeellisiksi sisällyttää osaksi maakuntakaavaa. Maakuntahallitus päätti syyskuussa 2003 erillisen vaihemaakuntakaavan laadinnasta. Nyt nähtävillä ja lausunnoilla oleva Uudenmaan 1. vaihemaakuntakaavan ehdotus täydentää vahvistettua Uudenmaan maakuntakaavaa. Vaihemaakuntakaavatyön yhteydessä on käsitelty seuraavia asiakokonaisuuksia: jätehuolto kiviaineshuolto moottoriurheilu ja ampumaradat liikenteen varikot ja terminaalit laajat yhtenäiset metsäalueet hiljaiset alueet Vaihemaakuntakaavan ehdotuksessa on esitetty kaavallisia ratkaisuja selvitetyistä asiakokonaisuuksista ja lisäksi luonnoksessa on käsitelty eräitä tarkistuksia ja muutoksia vahvistettuun maakuntakaavaan Liite 4: Uudenmaan 1. vaihemaakuntakaavaehdotuksen tiivistelmä Ehdotus: Khall 28 Ympäristölautakunta päättää esittää lausuntonaan kunnanhallitukselle, ettei sillä ole huomauttamista Uudenmaan 1. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta. Hyväksyttiin. Liite nro 9: Uudenmaan 1. vaihemaakuntakaavaehdotuksen tiivistelmä Kunnahallitus yhtyy Sammatin ympäristölautakunnan antamaan lausuntoon ja toteaa, ettei sillä ole huomautettavaa Uudenmaan 1. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta.

18 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus LOHILAMMEN SÄÄSTÖMETSIKÖN KUNNOSTUSHAKKUU Ymp.ltk. 6 Sammatin kunnan omistuksessa olevalla kiinteistöllä Rn:o 1:35, Lohilammen kylässä, on 1960 luvulla rauhoitettu metsikkö. Rauhoituspäätöksellä on perimätiedon mukaan ollut tarkoitus suojella kiinteistöllä kasvavat männyt. Tilanne metsikössä on vuosien mittaan muuttunut niin, että koivut ja muut lehtipuut ovat kasvaneet isoiksi ja piiskaavat mäntyjä oksillaan. Kiinteistöllä suoritettavien metsänhoidollisten toimenpiteiden tarkoituksena on saada säilytettyä kasvava komea männikkö ja säilyttää näin alueen luonnonsuojelulliset arvot. Lohilammen säästömetsää koskevan päätöksen (3419/1964) rauhoitusmääräyksessä on todettu mm. Metsän käsittelystä on kulloinkin sovittava valtion luonnonsuojeluviranomaisen kanssa. Toimivaltainen viranomainen asiassa on päätöksen perusteella ympäristöministeriö. Liite 5: Lohilammen säästömetsän kunnostushakkuusuunnitelma Ehdotus: Khall 29 Ympäristölautakunta päättää esittää edellä olevan perusteella kunnanhallitukselle, että kunta hakee ympäristöministeriöltä lupaa saada suorittaa kiinteistöllä olevan rauhoitetun metsikön lehtipuiden raivausta Länsi Uudenmaan metsänhoitoyhdistyksen laatiman suunnitelman mukaisesti. Hyväksyttiin. Liite nro 10: Lohilammen säästömetsän kunnostushakkuusuunnitelma Kunta päättää hakea ympäristöministeriöltä lupaa saada suorittaa kiinteistöllä olevan rauhoitetun metsikön lehtipuiden raivausta Länsi Uudenmaan metsänhoitoyhdistyksen laatiman suunnitelman mukaisesti.

19 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus LAUSUNTO HIIDEN ALUEEN KUNTIEN VESIHUOLLON PALVELUYKSIKÖN PERUSTAMISESTA Ymp.ltk 8 Tausta: Inkoon, Karjalohjan, Nummi Pusulan, Sammatin, Siuntion ja Vihdin kuntien sekä Karkkilan ja Lohjan kaupunkien toimeksiannosta on laadittu selvitys siitä, kuinka kuntien alueella toimivat vesihuoltolaitosten ja yhtiöiden operatiiviset toiminnot voitaisiin yhdistää yhdeksi tai useammaksi alueelliseksi palveluyksiköksi. Hanke on jatkoa Hiiden alueen vesihuollon alueelliselle yleissuunnitelmalle, joka valmistui vuonna Alueellista yleissuunnitelmaa edelsivät kuntakohtaiset vesihuollon kehittämissuunnitelmat sekä Lohjan, Vihdin ja Karkkilan teettämä selvitys alueellisen vesihuoltoyhtiön perustamisesta. Selvitystä ohjanneen johtoryhmän on muodostanut Hiiden pilotin tekninen ja ympäristöryhmä, joka koostuu kuntien teknisistä johtajista. Hankkeen työryhmän ovat muodostaneet vesihuollon toimialavastuulliset henkilöt kustakin kunnasta. Toteutuksesta on vastannut vesihuollon asiantuntijatoimisto Kiuru & Rautiainen Oy. Henkilöstölle suunnattuja yleistasoisia tiedotustilaisuuksia on järjestetty kolme, yksi työn käynnistyessä ja kaksi hankevaiheiden valmistuttua. Toisessa vaiheessa henkilöstön edustaja on myös osallistunut työryhmän kokouksiin. Hanke on jakaantunut kahteen osaan, yleissuunnitelmaan ja sopimusasiakirjoihin. Yleissuunnitelma valmistui marraskuussa 2006, minkä jälkeen kukin kunta teki itsenäisen päätöksen jatkamisesta. Alun perin mukana ollut Karjaan kaupunki jättäytyi tässä vaiheessa pois. Tämän jälkeen muille laadittiin mallit palveluyksikön toteutusasiakirjoiksi, ja ne valmistuivat marraskuussa Näin syntyneiden raporttien ja mallien avulla kuntien tulisi kevään 2008 aikana antaa lausuntonsa siitä ryhdytäänkö yksikköä perustamaan ja jos niin minkä kuntien kesken. Yleissuunnitelma: Yleissuunnitelmassa kuvataan alueen vesihuoltolaitosten nykytila sekä esitetään malli laitosten jakamisesta kahteen osaan, operatiivisiin toimintoihin ja omistukseen. Suunnittelualueella asuu yhteensä noin asukasta, joista kunnallisten laitosten vesijohtoon liittyneitä on runsaat ja viemäriin liittyneitä noin Koko suunnittelualueella laskutetun veden määrä vuonna 2005 oli noin 3,92 milj. m 3 /v ja laskutetun jäteveden määrä 3,76 milj. m 3 /v. Omaisuutta laitoksilla on 26 vedenottamoa, yhteensä yli 1500 km vesijohto ja jätevesiviemäriverkostoa sekä 10 jätevedenpuhdistamoa. Henkilöstöä laitoksilla on noin 47 henkilötyövuoden verran. Vuonna 2005 alueen laitokset keräsivät yhteensä noin 10,5 M liikevaihdon ja taseen kokonaissumma oli noin 52,3 M. Nämä luvut eroavat yleissuunnitelmassa esitetyistä hieman Karjaan poisjäännin takia.

20 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus Organisoimistavastaan riippumatta vesihuoltolaitoksen tulisi pystyä Turvaamaan vesihuollon peruspalvelun laatu ja saatavuus. Täyttämään lainsäädännön ja lupaehtojen asettamat vaatimukset. Ylläpitämään riittävää valmiutta poikkeustilanteisiin. Kehittämään henkilöstön ammattitaitoa ja varmistamaan tulevaisuuden henkilöstön saanti. Saavuttamaan käyttömenoissa mittakaavaetuja ja säästöjä. Vahvistamaan omalta osaltaan alueen vetovoimaisuutta yleisesti. Tällä hetkellä laitosten kyky toimia edellä esitetyllä tavalla vaihtelee suuresti, suurimmilla ovat parhaat resurssit ja pienillä heikoimmat. Kuitenkin myös suurimmat laitokset tunnistavat nykyisessä toiminnassaan tehtäviä, joihin olisi ryhdyttävä tai joita olisi tehtävä nykyistä suuremmalla volyymillä. Jotta koko alueen kaikenkokoisilla laitoksilla voitaisiin päästä esitettyihin tavoitteisiin, ratkaisuksi on tarkasteltu vesihuollon alueellisen palveluyksikön perustamista. Palveluyksikkö: Palveluyksikkö perustetaan siirtämällä kuntien nykyinen vesihuoltohenkilöstö alueelliseen yksikköön. Se tuottaa tilaajakunnille kaikki vesihuollon operointipalvelut ja toteuttaa lisäksi tarvittaessa myös kuntien omistamien vesihuollon rakenteiden kunnossapidon ja investoinnit. Välitöntä vaihto omaisuutta lukuun ottamatta palveluyksiköllä ei ole omaisuutta. Omaisuudenhallintayksikkö: Kuntakohtaisiin omaisuudenhallintayksiköihin jää varsinainen vesihuollon omaisuus eli vesi ja viemäriverkostot, pumppaamot, vedenottamot sekä jätevedenpuhdistamot. Se voi olla organisointimuodoltaan lähinnä sama kuin nykyinen laitos, eli kunnan kirjanpidossa laskennallisesti eriytetty yksikkö tai liikelaitos. Asiakassuhde kohdistuu tähän yksikköön, mistä seuraa että se tulkitaan vesihuoltolain tarkoittamaksi vesihuoltolaitokseksi. Samalla hinnoittelu voidaan jättää täysin kuntakohtaiseksi. Henkilöstöä omaisuudenhallintayksiköllä ei välttämättä ole lainkaan. Palveluyksikön perustamiseksi osakeyhtiöksi on tehtävä seuraavat perustamisasiakirjat: perustamiskirja yhtiöjärjestys osakassopimus palvelusopimus henkilöstösopimus (vain runko). Tilanne kunnissa: Hankkeen aikana kunnat ovat antaneet lausunnot selvityksen ensimmäisestä osasta, edistäneet samalla teknistä suunnitteluaan alueellisen yleissuunnitelman mukaisten kuntarajat ylittävien yhdysvesijohtojen ja siirtoviemäreiden osalta sekä ottaneet kantaa Espoon lähestymistarjoukseen

1. 1 KUNNAN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN KUNTALAISTEN TIETOON VUONNA 2008

1. 1 KUNNAN ILMOITUSTEN SAATTAMINEN KUNTALAISTEN TIETOON VUONNA 2008 ASIALISTA 1/2008 Kunnanvaltuusto 21.01.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 21.01.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 1/2008

SAMMATIN KUNTA ASIALISTA 1/2008 ASIALISTA 1/2008 Ympäristölautakunta ******************************************************************************************** Kokousaika To 24.01.2008 klo 17:30 18.35 Kokouspaikka PALOASEMA Käsiteltävät

Lisätiedot

1. 5 LOHJAN JA SAMMATIN KUNTALIITOSTA KOSKEVAN HALLINNON JA PALVELUJEN JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN TARKISTAMINEN

1. 5 LOHJAN JA SAMMATIN KUNTALIITOSTA KOSKEVAN HALLINNON JA PALVELUJEN JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN TARKISTAMINEN ASIALISTA 2/2008 Kunnanvaltuusto 07.04.2008 **************************************************************************************** Kokousaika Ma 07.04.2008 klo 18.00 Kokouspaikka Johtokeskus Käsiteltävät

Lisätiedot

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja maanomistus Päiväys 9.1.2017 Alue sijaitsee Padasjoen kunnan Jokioisten kylässä

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARJALOHJA RANTA-ASEMAKAAVA Tila: Lehtoniemi 1:204 Kylä: 427 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Päiväys 19.9.2012 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(7) Maankäyttöpalvelut 13.4.2011 KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(7) KAPULI IIB-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS, LUONNOS TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-2-3 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 12.6.2015

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1701 MYNÄMÄEN KUNTA ROUKKULIN TEOLLISUUSALUEEN LAAJENNUKSEN ASEMAKAAVA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 30.5.2017 18.4.2018 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Hyökännummi Kortteli 801 asemakaavan muutos

Hyökännummi Kortteli 801 asemakaavan muutos 1(7) HYÖKÄNNUMMI KORTTELI 801 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PROJ. NRO 256 Hyökännummi Kortteli 801 asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Sijainti on osoitettu oheisessa

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

PÄLKÄNE SAPPEEN ETU VAINION RANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis ja arviointisuunnitelma

PÄLKÄNE SAPPEEN ETU VAINION RANTA ASEMAKAAVAN MUUTOS. Osallistumis ja arviointisuunnitelma PÄLKÄNE Osallistumis ja arviointisuunnitelma 5.2.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. TUNNISTETIEDOT... 3 2. SUUNNITTELUALUE JA NYKYINEN MAANKÄYTTÖ... 3 3. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET... 4 4. SUUNNITTELUN

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 VETELIN KUNTA Harmaakiven asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön

Lisätiedot

Hakalan kaupunginosa (5), Kalmaa-Hietaranta asemakaava

Hakalan kaupunginosa (5), Kalmaa-Hietaranta asemakaava Ymp.ltk 14.4.2015 / 26 Hakalan kaupunginosa (5), Kalmaa-Hietaranta asemakaava Asemakaava koskee Kalman kylän osaa kiinteistöstä (6:13) sekä lähiympäristöä. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.4.2014

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4/2015 TYÖNUMERO: E27370 SIIKAJOEN KUNTA RUUKIN ASEMANSEUDUN ASEMAKAAVAMUUTOS YH KORTTELIN 20 AJONEUVOLIITTYMÄÄ VARTEN SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU JOHDANTO Maankäyttö-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä. SIUNTION KUNTA Viranomainen. Tekninen lautakunta TEKNLTK:249 /2010 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä. SIUNTION KUNTA Viranomainen. Tekninen lautakunta TEKNLTK:249 /2010 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Sivu 10 TEKNLTK:249 /2010 TEKNLTK 52 Teknltk 14.9.2010 62 LÅNGVIKIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite 1 Liitteenä on kokonaissuunnitelma (alustava) jonka mukaan alueelle tulee - asuntoja - tuotantorakennuksia

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus 77 16.02.2009 Kunnanhallitus 243 12.10.2009 Kunnanhallitus 270 23.11.2009 Kunnanhallitus 5 11.01.2010 Kunnanvaltuusto 4 17.02.2010 SAUKKOVAARAN LAKIALUEEN ASEMAKAAVA 101/10/2009 KHALL 77

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Ehdotus TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-22-46 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 30.5.2018

Lisätiedot

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS

1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS 1(7) Mäntsälän kunta Ympäristöpalvelut ISONNIITYNTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS, OAS PROJ.NRO 174 Asemakaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Kaavamuutosalueen rajaus on merkitty oheiseen karttaan ALOITE TAI

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ARKKITEHTITOIMISTO KEIJO TOLPPA L I I T E 1 Savonniemenkatu 3B1 57100 Savonlinna Puh. 0400 139 077 arkkitehtitoimisto.tolppa@spynet.fi 21.1.2018 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VALKSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1701 MYNÄMÄEN KUNTA ROUKKULIN TEOLLISUUSALUEEN LAAJENNUKSEN ASEMAKAAVA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 30.5.2017 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (8) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 28.7.2006 Suunnittelualue ja nykyinen maankäyttö Voimassa olevan kaavan

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2016 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 16.6.2010 Muutettu 11.11.2010, 10.2.2012 KUNTA Euran kunta 050 Kylä Kirkonkylä 407 Korttelit osa 175, 186-197 Kaavan laatija REJLERS OY Aloite tai hakija Euran kunta

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut KAUNISMÄKI ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA, OAS PROJ.

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut KAUNISMÄKI ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA, OAS PROJ. 1(6) KAUNISMÄKI ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 224 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA Maankäyttölautakunnan päätös asemakaavan

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

Iso-Räyrinki Kirsinranta ranta-asemakaava

Iso-Räyrinki Kirsinranta ranta-asemakaava Iso-Räyrinki Kirsinranta ranta-asemakaava OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää kaavan laajuuteen ja sisältöön nähden tarpeellinen

Lisätiedot

Hyökännummen koulun asemakaava ja asemkaavan muutos

Hyökännummen koulun asemakaava ja asemkaavan muutos 1(7) HYÖKÄNNUMMEN KOULUN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 7.9.2014 PROJ. NRO 244 Hyökännummen koulun asemakaava ja asemkaavan muutos OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Sijainti

Lisätiedot

Päiväys HANKO TJÄRUHOLMEN Ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Päiväys HANKO TJÄRUHOLMEN Ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Päiväys 26.5.2014 HANKO TJÄRUHOLMEN Ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015. Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015. Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.3.2015 LAPPAJÄRVEN KUNTA Kirkonniemessä kiinteistöjen 6:129 ja 6:130 asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 118-AK1303 SAUVON KUNTA KALLENMÄEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 21.5.2013 Nosto Consulting Oy Suunnittelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (6) Suunnittelualue

Lisätiedot

Teollisuusalueen asemakaavan muutos

Teollisuusalueen asemakaavan muutos TUUSNIEMEN KUNTA Teollisuusalueen asemakaavan muutos Kaavaselostus, luonnos FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 673-P35521 FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY Kaavaselostus, luonnos 1 (10) Sisällysluettelo 1 PERUS-

Lisätiedot

LINJA-AUTOASEMAN JA AMIZZAN KORTTELIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2009

LINJA-AUTOASEMAN JA AMIZZAN KORTTELIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2009 1(6) LINJA-AUTOASEMAN JA AMIZZAN KORTTELIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.3.2009 PROJ.NRO XXX Asemakaavan muutos Keskustie 1 ja-3, korttelit 304 ja 306, OSOITE TAI MUU PAIKANNUS

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Keskinen/ Tilat Järvikannas 1:34 ja Ellivuori 1:57 Kelkjärvi/Tilat Järvelä 1:68 ja Soramäki 1:129 Päiväys 23.1.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI Päiväys 9.1.2014 KIVIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SEKÄ LUUMÄEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

INKOON KUNTA, LÅGNÄS RANTA-ASEMAKAAVA

INKOON KUNTA, LÅGNÄS RANTA-ASEMAKAAVA M.A.R.K. Arkkitehtitoimisto Mäntylä Oy Seppo Mäntylä Vesipirtintie 11 A 02330 Espoo 040 5472101 seppo@seppomantyla.fi 24.02.2014 INKOON KUNTA, LÅGNÄS RANTA-ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy OAS 1 (5) KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Mäntsälän kunta 1(5) Ympäristöpalvelut

Mäntsälän kunta 1(5) Ympäristöpalvelut Mäntsälän kunta 1(5) ASEMAKADUN ALUEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ.NRO XXX Asemakaava tilalla 2:483 / 50540700020483 ja asemakaavan muutos siihen liittyvillä

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. Maankäyttöpalvelut (5) VÄINÖNTIE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. Maankäyttöpalvelut (5) VÄINÖNTIE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) VÄINÖNTIE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 240 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO KITTILÄN KUNTA Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 1 18.10.2010 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 1 (Tiealueet ja kevyen liikenteen väylä) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen Tekninen lautakunta 289 04.09.2013 Kaupunginhallitus 423 09.09.2013 Kaupunginhallitus 373 15.09.2014 Kaupunginvaltuusto 84 29.09.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako, 64 Skinnarila, kortteli 81, virkistys-

Lisätiedot

SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy Jouko ja Minna Poukkanen SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 118-AK1501 SAUVON KUNTA NUMMENPAKAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 116 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.1.2015 Nosto Consulting Oy Suunnittelualue Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (5) Suunnittelualue

Lisätiedot

Suunnittelualue. Suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelutilanne. SÄKYLÄN KUNTA , tark Sivu 1 / 6

Suunnittelualue. Suunnittelun lähtökohdat. Suunnittelutilanne. SÄKYLÄN KUNTA , tark Sivu 1 / 6 SÄKYLÄN KUNTA Sivu 1 / 6 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ristolan asemakaavan muutos Suunnittelualue Varsinais-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt tiesuunnitelman laatimisen valtatien 12 parantamiseksi

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Hissitien asemakaavamuutos (Levin asemakaava-alueen korttelit 32/1,2,4 ja 36/2-3)

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka. Hissitien asemakaavamuutos (Levin asemakaava-alueen korttelit 32/1,2,4 ja 36/2-3) 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Hissitien asemakaavamuutos (Levin asemakaava-alueen korttelit 32/1,2,4 ja 36/2-3) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.1.2012 Ilmakuva suunnittelualueesta (2006)

Lisätiedot

ISO-KALAJÄRVI, RANTA-ASEMAKAAVA Ranta-asemakaava koskee Juhtimäen kylän (407), tilaa Metsäkestilä (2-87)

ISO-KALAJÄRVI, RANTA-ASEMAKAAVA Ranta-asemakaava koskee Juhtimäen kylän (407), tilaa Metsäkestilä (2-87) Liite 5 / Ymp.ltk 21.1.2014 / 8 ISO-KALAJÄRVI, RANTA-ASEMAKAAVA Ranta-asemakaava koskee Juhtimäen kylän (407), tilaa Metsäkestilä (2-87) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 21.1.2014 IKAALISTEN KAUPUNKI

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA LEVIN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 35 TONTIN 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS. Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA

KITTILÄN KUNTA LEVIN KORTTELIN 33 TONTTIEN 1 JA 6 SEKÄ KORTTELIN 35 TONTIN 5 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS. Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA Vastaanottaja KITTILÄN KUNTA Asiakirjatyyppi KAAVASELOSTUS, KAAVAEHDOTUSVAIHE Päivämäärä 28.03.2014 / 04.08.2014 Hyväksymispäivämäärä ja -pykälä 25.8.2014 31 Kaavatunnus 261V250814A 31 KITTILÄN KUNTA LEVIN

Lisätiedot

Sorronniemen asemakaavan laajennus ja Sorronniemen ranta-asemakaavan osittainen kumoaminen, mt. 362 Kymentaantien liikennealue.

Sorronniemen asemakaavan laajennus ja Sorronniemen ranta-asemakaavan osittainen kumoaminen, mt. 362 Kymentaantien liikennealue. IITTI KIRKONKYLÄ Sorronniemen asemakaavan laajennus ja Sorronniemen ranta-asemakaavan osittainen kumoaminen, mt. 362 Kymentaantien liikennealue. ASEMAKAAVALLA KUMOUTUU OSA SORRONNIEMEN RANTA- ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut LEMPELÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut LEMPELÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) LEMPELÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 250 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 2.1.2017 KUNTA Konnevesi 275 KYLÄ Kärkkäiskylä 404 KORTTELI Kortteli 33 tontti 4 KIINTEISTÖ 275-404-23-217

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 382-RAK1814 IKAALISTEN KAUPUNKI KAURARANNAN RANTA-ASEMAKAAVA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 8.2.2019 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (10) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma kuvaa ranta-asemakaavan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 81. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 81. Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 1 Kaupunkisuunnittelulautakunta 11.06.2014 Sivu 1 / 1 3816/10.02.03/2013 81 Tuomarila I, asemakaavan muutosehdotuksen hyväksyminen nähtäville (MRA 27 ), alue 611115, 40. kaupunginosa, Espoon keskus Valmistelijat

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658

ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658 ASEMAKAAVAN MUUTOS, NEITSYTMÄKI, KORTTELI 658 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 15.8.2016 KUNTA Euran kunta 050 KYLÄ Kauttua 406 KORTTELI 658 TONTTI 3 KIINTEISTÖT 2:574 (osa) 2:261 Kaavan laatija

Lisätiedot

Asemakaavamuutos koskien Kurikan kaupungin kaupunginosaa 19 Jalasjärvi. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma.

Asemakaavamuutos koskien Kurikan kaupungin kaupunginosaa 19 Jalasjärvi. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis- ja Arviointisuunnitelma. Liite 1. 1(13) Asemakaavamuutos koskien Kurikan kaupungin kaupunginosaa 19 Jalasjärvi. Asemakaavan muutoksella muutetaan Jalasjärven kirkonkylän korttelia 44. Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis-

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut KAPULI IIe-VAIHEEN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA-ALUE

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut KAPULI IIe-VAIHEEN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA-ALUE 1(5) Maankäyttöpalvelut 28.4.2017 KAPULI IIe-VAIHEEN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223e Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ASEMAKAAVA-ALUE ALOITE TAI HAKIJA

Lisätiedot

PAIMION KAUPUNKI VALTATIE 1:N ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PAIMION KAUPUNKI VALTATIE 1:N ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 167-AK1501 PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus PAIMION KAUPUNKI VALTATIE 1:N ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 9.3.2015 Nosto Consulting Oy Osallistumis- ja

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ LILJENDALIN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 1006 JA 1007 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

MÄNTSÄLÄ LILJENDALIN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 1006 JA 1007 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1(5) MÄNTSÄLÄ LILJENDALIN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIT 1006 JA 1007 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOSALUE PROJ.NRO 242 Asemakaavan muutos Suunnittelualue käsittää Liljendalin yritysalueen

Lisätiedot

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys PORNAINEN Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 10.5.2017 Vireille tulosta ilmoitettu: KH:n päätös 16.1.2017 Luonnos nähtävänä (MRA 30 ) 31.1-14.2.2017 Ehdotus nähtävänä (MRA 27 ) Hyväksytty kunnanvaltuustossa

Lisätiedot

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467 Valkeakosken kaupunki 2.4.2013 Kaavoitus / Kaupunkisuunnitteluyksikkö Sääksmäentie 2 37600 VALKEAKOSKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 2.4.2013 PÄIVÄTTYÄ ASEMAKAAVA- KARTTAA RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80 INARIN KUNTA Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS 15.2.2017 Yleistä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

JÄMSÄN KAUPUNKI. MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

JÄMSÄN KAUPUNKI. MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JÄMSÄN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA Länkipohjan teollisuusalueen asemakaava (55. kaupunginosa) Tampereentie Tampere 65 km Jämsä 27 km Hirsikankaantie Suunnittelualue

Lisätiedot

TAVOLAN KYLÄ, JAAKKO ILLIN OMISTAMAN ALUEEN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

TAVOLAN KYLÄ, JAAKKO ILLIN OMISTAMAN ALUEEN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TAVOLAN KYLÄ, JAAKKO ILLIN OMISTAMAN ALUEEN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 19.9. 2012 koskien asemakaavan laatimista Nummi- Pusulan Tavolan kylän tilalle Alhonsora RN:o 29:0 pinta-alaltaan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.8.2014, tark. 10.10.2014

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.8.2014, tark. 10.10.2014 HÄMEENKYRÖN KUNTA OSA KORTTELIA 64, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 18.8.2014, tark. 10.10.2014 1 Sisältö 1. SUUNNITTELUALUE... 3 2. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET...

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut 28.3.2011 KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(6) Maankäyttöpalvelut 28.3.2011 KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(6) KAPULI IIC-VAIHEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 223c Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE

Lisätiedot

HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS

HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite _ HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 29.8.2017 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitustoimi 2017 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue

Lisätiedot

tark Leivonmäen kunta Niinniemen alueen asemakaava. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

tark Leivonmäen kunta Niinniemen alueen asemakaava. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 8.8.2007 tark. 11.1.2010 Leivonmäen kunta Niinniemen alueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 11.1.2010 1 TEHTÄVÄN KUVAUS ESIPUHE Niinniemen alueen asemakaavoitus käynnistyi virallisesti

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1602 MYNÄMÄEN KUNTA NIHATTULAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 54 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.6.2016 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 21 20.05.2014 Kaavoitustoimikunta 28 08.09.2014 Kaavoitustoimikunta 22 11.05.2015 Kunnanhallitus 118 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 51 12.10.2015 Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan

Lisätiedot

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN kunta Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 12.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi 12112015.doc Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASKOLA/MONNINKYLÄ Monninkylän kauppapaikka Päiväys7.9.2011 ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN MÄNTSÄLÄNTIEN ALUEELLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Asemakaavan muuttamista

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI /TAAVETTI Marttilantie-Kappakatu-Taavetintie ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 21.12.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Suunnittelualue käsittää osan Marttilantiestä sekä Kauppakadun

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MYNÄMÄEN KUNTA 1.1 KATTELUKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS TYÖNUMERO: E27437 PÄIVÄYS: 8.1. 2015, TARK. 4.9. 2015 Sweco Ympäristö Oy MYNÄMÄEN KUNTA Katteluksen

Lisätiedot

Tapio ja Rauni Ruohtula sekä Mikko Hentinen ovat esittäneet seuraavaa:

Tapio ja Rauni Ruohtula sekä Mikko Hentinen ovat esittäneet seuraavaa: Kunnanhallitus 246 31.10.2005 Kunnanhallitus 173 04.09.2006 Kunnanvaltuusto 35 09.10.2006 KIRKONSEUDUN KAAVA-ALUEEN KORTTELI NRO 48 ASEMAKAAVAN HYVÄKSYMINEN 164/62/622/2005 Kunnanhallitus 12.01.2004 10

Lisätiedot

INKOO, ÄNGÖ RANTA-ASEMAKAAVA

INKOO, ÄNGÖ RANTA-ASEMAKAAVA 1 MAANMITTARI ÖHMAN Sten Öhman Sunnantie 7 10900 Hanko 044-2530464 sten.ohman@netsten.fi 22.9.2016 INKOO, ÄNGÖ RANTA-ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja kaavoitustilanne

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO LIITE 2

KITTILÄN KUNTA TEKNINEN OSASTO LIITE 2 1 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin teollisuusalueen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 14.10.2015 Ilmakuva Maanmittauslaitos 2015 2 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Maankäyttö-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 118-AK1502 SAUVON KUNTA KULMALA-TIMPERIN ASEMAKAAVAN LAAJENNUS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.1.2015 Nosto Consulting Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (6) Suunnittelualue Suunnittelualue

Lisätiedot

NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS

NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS MAANMITTARI OY ÖHMAN Sten Öhman Sunnantie 7 10900 Hanko 044-2530464 sten.ohman@netsten.fi 21.3.2013 NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja

Lisätiedot

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella

JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS. Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella JOUTSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 100 / 1 ASEMAKAAVASELOSTUS Ote asemakaavakartasta, kaavamuutosalue rajattuna punaisella SISÄLLYSLUETTELO 1. LÄHTÖKOHDAT 1.1 Selvitys suunnittelualueen oloista 1.2

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut KESKUSKATU PALVELUTALOT ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut KESKUSKATU PALVELUTALOT ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) KESKUSKATU PALVELUTALOT ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 245 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut MÄNNIKKÖ III ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut MÄNNIKKÖ III ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS 1(5) MÄNNIKKÖ III ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 251 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue

Lisätiedot

Tiedostoista löytyy sopimusluonnokset mutta uusia versioita niistä ei tuon jälkeen ole tehty.

Tiedostoista löytyy sopimusluonnokset mutta uusia versioita niistä ei tuon jälkeen ole tehty. Maankäyttötoimikunta 4 22.02.2016 Maankäyttötoimikunta 4 25.04.2016 Maankäyttötoimikunta 5 07.06.2016 Kaupunginhallitus 134 13.06.2016 Maankäyttötoimikunta 25 25.10.2016 Itä-Huiskan asemakaava Maanktmk

Lisätiedot

SIMO Simojoen yleiskaavan muutos Tila Harjusranta RN:o 14:58 (Lohiranta Oy) Tila Vehkaperä RN:o 48:4 (Simon kunnan tila Hannilassa) Tila RN:o 50:3

SIMO Simojoen yleiskaavan muutos Tila Harjusranta RN:o 14:58 (Lohiranta Oy) Tila Vehkaperä RN:o 48:4 (Simon kunnan tila Hannilassa) Tila RN:o 50:3 SIMO Simojoen yleiskaavan muutos Tila Harjusranta RN:o 14:58 (Lohiranta Oy) Tila Vehkaperä RN:o 48:4 (Simon kunnan tila Hannilassa) Tila RN:o 50:3 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) SIMON KUNTA

Lisätiedot

RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KALALAMMELLA

RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KALALAMMELLA RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KALALAMMELLA Selostus Kaavaluonnos 27.8.2014 KUNNANHALLITUKSEN HYVÄKSYMÄ KUNNANVALTUUSTON HYVÄKSYMÄ Hirvikallio Consulting Kaavaselostus I 27.1.2014 SISÄLLYSLUETTELO 1 PERUS- JA

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 58

Espoon kaupunki Pöytäkirja 58 01.06.2015 Sivu 1 / 1 5502/02.07.00/2014 58 Tontin ja maanalaisen alueen vuokraaminen Gumbölestä sekä tontin laajennuksen vuokraaminen Muuralasta Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymälle (HSY),

Lisätiedot

PÄLKÄNE. Osallistumis ja arviointisuunnitelma

PÄLKÄNE. Osallistumis ja arviointisuunnitelma LIITE 1 PÄLKÄNE Osallistumis ja arviointisuunnitelma 5.2.2015, 9.10.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TUNNISTETIEDOT... 3 2. SUUNNITTELUALUE JA NYKYINEN MAANKÄYTTÖ... 3 3. SUUNNITTELUTEHTÄVÄN MÄÄRITTELY JA TAVOITTEET...

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Pitkämön tekojärven tilan 7:391 ranta-asemakaavan muutos

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Pitkämön tekojärven tilan 7:391 ranta-asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 16.3.2016 KURIKAN KAUPUNKI Pitkämön tekojärven tilan 7:391 ranta-asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan

Lisätiedot

KREULANRANNAN ASEMAKAAVA

KREULANRANNAN ASEMAKAAVA KREULANRANNAN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 30.11.2015, tarkistettu 22.3.2016 KUNTA Euran kunta 050 KYLÄ Hinnerjoki 403 KIINTEISTÖT 1:122 (osa), 10:17, 1:135 (osa), 1:139, 1:140,

Lisätiedot

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka

KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka , 2. kunnanosa, Sirkka Levin asemakaava ja asemakaavan muutos (Rakkavaara 9 ja kortteli 420) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Ilmakuva suunnittelualueelta (2006) ja suunnittelualueen rajaus 1 2 1.

Lisätiedot

Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN KUNTA Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 21.03.2014 Päivitetty 14.02.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi14022015.doc Osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 132-AK1302b NAKKILAN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 205 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 11.6.2013 Nosto Consulting Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (6) Suunnittelualue Suunnittelualue

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 132-AK1302c NAKKILAN KUNTA SÄKKIMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 11.6.2013 Nosto Consulting Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (7) Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 2 (korttelit sekä Ounasjoentien länsipuoli)

Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 2 (korttelit sekä Ounasjoentien länsipuoli) KITTILÄN KUNTA Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 1 1.11.2010 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Akanrovan alueen asemakaavamuutos, osa 2 (korttelit 1000 1035 sekä Ounasjoentien länsipuoli) Osallistumis-

Lisätiedot

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11 Kuva 1. Suunnittelualueen sijainti punaisella rajauksella. Pohjakartta Maanmittauslaitos. KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11 KANNUKSEN KAUPUNKI SISÄLLYS 1 1 Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. syyskuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 34 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 76 35 Metsäsuunnitelman

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 5.10.2010 MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA

MÄNTSÄLÄN KUNTA. 1(5) Maankäyttöpalvelut 5.10.2010 MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS ASEMAKAAVA 1(5) MOTOCROSS ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA, OAS PROJ. NRO 220 Sijainti on osoitettu oheisessa karttaliitteessä. ASEMAKAAVA ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUN KOHDE Suunnittelualue Suunnittelun

Lisätiedot