KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 10/2010 Yhteinen kirkkoneuvosto (11)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 10/2010 Yhteinen kirkkoneuvosto 19.8.2010 1 (11)"

Transkriptio

1 KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 10/2010 Yhteinen kirkkoneuvosto (11) AIKA Torstai klo PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 ASIAT Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen Työjärjestyksen hyväksyminen 103 Krematorion suunnittelukilpailu 104 Erityisammattimiehen toimen julistaminen haettavaksi 105 Pirskerin rakennusten purku (liite) 106 Helsingin hallinto-oikeuden päätös Lohtajan kirkon rakennusavustuksesta (liite) 107 Eronpyyntö emännän toimesta / Liedes 108 Työsuhteen jatkaminen / Tamminen 109 Työsuhteen jatkaminen / Lauri 110 Äitiysvapaa-anomus 111 Shekkitililuoton lisääminen tai lainan ottaminen 112 Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Yhteisen kirkkovaltuuston päätökset Irtisanoutuminen luottamustehtävästä / Kankkonen 115 Seurakuntayhtymän nimenkirjoittajat 116 Kehittämispäällikön vaativuusryhmä 117 Kuvataidetyöryhmän kokouksen päätökset (liite) 118 Syksyn kokousaikataulusta 119 Anomus hautauskulujen poistamiseksi 120 Muut mahdolliset asiat Merk. ERKKI MURTOMÄKI puheenjohtaja Veikko Hillilä hallintojohtaja

2 2 KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 10/2010 Yhteinen kirkkoneuvosto AIKA Torstai klo PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 LÄSNÄ x Murtomäki Erkki puheenjohtaja x Hautamäki Esko varapuheenjohtaja - (Holm Per-Ole) x Björndahl Maj-Britt - (Jansson Peter) x Göös Sakari - (Mäkelä Jukka) x Harju Jari - (Salo Tuula) x Isohanni Irma - (Heino Salme) x Juvonen Martti - (Urpilainen Kari) x Kallinen Markku - (Hankaniemi Irma) - Klemola Annikki - (Pihlajamaa Juha) x Pikkarainen Kaija - (Mehtälä Anja) x Puutio Eeva - (Herlevi Mikko) x Rytioja Antti - (Rajaniemi Tuula) x Stenman Nils-Erik - (Varhama Borghild) x Maijala Aimo ykv:n puheenjohtaja - Snellman Hans ykv:n varapuheenjohtaja - Harju Veli-Pekka kirkkoherra, Kaustinen ja Ullava - Jukkola Tuomo kirkkoherra, Lohtaja x Kankkonen Peter kirkkoherra, Kokkolan ruots. - Niemelä Heikki kirkkoherra, Kälviä x Hillilä Veikko hallintojohtaja x Björkström Aune-Inkeri viestintäpäällikkö x Isohanni Anna-Maria kiinteistöpäällikkö 103 x Kankkonen Vilhelm hallintojohtaja alkaen x Lillfors Ralf hautaustoimen päällikkö 103 x Paavilainen Simo palkintolautakunnan jäsen, emeritus professori 103 x Sykäräinen Sakari krematoriotyöryhmän puheenjohtaja 103 Herlevi Susanna pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja käsittää pykälät KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoherra Peter Kankkonen piti alkuhartauden, jonka jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Esko Hautamäki ja Maj-Britt Björndahl. Tarkastus on maanantaina klo taloustoimistossa. Tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä taloustoimistossa TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Työjärjestykseksi hyväksyttiin esityslistan mukaiset asiat sekä lisäasiana 1. Kälviän hautausmaan huoltorakennuksen rakentaminen 103 / 10 KREMATORION SUUNNITTELUKILPAILU Yhteinen kirkkoneuvosto päätti käynnistää arkkitehtikilpailun Marian siunauskappelin peruskorjauksesta ja laajennuksesta sekä krematorion rakentamisesta. Suunnittelukilpailuun ilmoittautui 17 arkkitehtitoimistoa, joista krematoriotyöryhmä valitsi 5.5. kohteen kutsukilpailuun seuraavat kuusi: Arkkitehtitoimisto Jorma Teppo Arkkitehdit M3 Verstas, arkkitehdit Oy Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy Arkkitehtitoimisto Heikkinen-Komonen Ennen kilpailuajan päättymistä kaikki kutsutut jättivät kilpailuehdotuksensa. Palkintolautakunta (Krister Korpela, Veli-Pekka Koivu, Elina Nissinen, Simo Paavilainen, Erkki Murtomäki, Veikko Hillilä, Anna-Maria Isohanni, Ralf Lillfors ja Sakari Sykäräinen) kokoontuu viimeisen kerran tekemään lopullisen ratkaisunsa. Samana päivänä ennen yhteisen kirkkoneuvoston kokousta kokoontuu myös krematoriotyöryhmä antamaan oman lausuntonsa. Asiaa esittelemässä ja kysymyksiin vastaamassa ovat krematoriotyöryhmän puheenjohtaja Sakari Sykäräinen, kiinteistöpäällikkö ja palkintolautakunnan puheenjohtaja Anna-Maria Isohanni ja hautaustoimen päällikkö Ralf Lillfors. kokouksessa Krematoriotyöryhmän puheenjohtaja Sakari Sykäräinen totesi, että palkintolautakunnan ehdotus julkaistaan pe klo 10 pidettävässä tiedotustilaisuudessa.

4 4 Kiinteistöpäällikkö Anna-Maria Isohanni kertoi, että palkintolautakunnan työskentely on ollut avointa ja sen ehdotus on yksimielinen. Lautakunta ei ole etsinyt valmista ratkaisua vaan kehityskelpoista työtä, jota voidaan luonnostella edelleen. Ehdotuksia on käsitelty nimettöminä. Hän esitteli kilpailuehdokkaat: Iltasoitto, Yhtä puuta, La memoria, Tuonen lehto, 70 x 7 ja Huntu. Kilpailutyöt ovat nähtävillä julkistamistilaisuuden kuukauden ajan taloustoimistossa. Keskustelun jälkeen kilpailuehdotukset merkittiin tiedoksi. 104 / 10 ERITYISAMMATTIMIEHEN TOIMEN JULISTAMINEN HAETTAVAKSI Erityisammattimies Heikki Hukari suunnittelee siirtymistä eläkkeelle keväällä Hän on tällä hetkellä osa-aikaisessa työsuhteessa (60 %). Hukarin viimeinen työpäivä on suunnitelmien mukaan marras-joulukuun vaihteessa. Seurakuntayhtymän toinen osa-aikainen erityisammattimies on jäänyt eläkkeelle jo aikaisemmin. Jotta uusi erityisammattimies ehtisi perehtyä työtehtäviin ajoissa, olisi toimi syytä julistaa haettavaksi syyskuussa. Päätetään julistaa erityisammattimiehen tehtävä haettavaksi mennessä. 105 / 10 PIRSKERIN RAKENNUSTEN PURKU Yhteisen kirkkoneuvoston päätöksen ( 92/10) mukaisesti Pirskerin rakennuksille on haettu purkuluvat. Rakennusvalvontaviranomainen on pyytänyt yhtymän hakemuksesta lausunnon Keski-Pohjanmaan maakuntamuseolta, jonka lausunnon mukaan päärakennuksen säilyttämistä sen kulttuurihistoriallisten arvojen takia pitäisi vielä tutkia, lausunto lähetteineen liitteenä A / 105. Pirskerin suunnittelua varten nimetty työryhmä päätti kokouksessaan jättää vastineen päätöksestä ja vaatia purkulupaa myös päärakennukselle, vastine liitteenä B / 105. Merkitään tiedoksi ja hyväksytään Pirskerityöryhmän toimenpiteet.

5 5 106 / 10 HELSINGIN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS LOHTAJAN KIRKON RAKENNUS- AVUSTUKSESTA Helsingin hallinto-oikeus on hylännyt yhteisen kirkkoneuvoston valituksen koskien kirkkohallituksen päätöstä Lohtajan kirkon rakennusavustushakemuksen hylkäämisestä, liite A/ 106. Yhteinen kirkkoneuvosto katsoi valituksessaan, että kirkkohallituksen päätös Lohtajan kirkon rakennusavustuksen täydellisestä hylkäämisestä on kohtuuton ja epäoikeudenmukainen. Kirkkohallituksen olisi päätöstä tehdessään pitänyt ottaa huomioon Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin esityksen mukaisesti vain Lohtajan seurakunnan perustiedot ja käsitellä hanketta Lohtajan hankkeena, koska avustusanomus oli valmisteltu ja jätetty jo ennen kuin kuntaliitoksen seurauksena Lohtajan mukaan tulo Kokkolan seurakuntayhtymään varmistui. Päätökseen saa hakea muutosta valittamalla korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Valitusaika on kokoukseen mennessä päättynyt. Keskeisten viranhaltijoiden selvitettyä asiaa ja hallintojohtajan oltua yhteydessä mm. Hämeenlinnan srkyhtymään, jossa on lähes samanlainen tapaus ja ratkaistu samanlaisella tavalla, päätettiin jättää valittamatta. Hallinto-oikeuden päätöksestä käy hyvin ilmi, että kirkkohallituksella on kaikissa tapauksissa suvereeni harkintavalta avustusten jaossa. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 107 / 10 ERONPYYNTÖ EMÄNNÄN TOIMESTA / LIEDES Keskustan seurakuntakeskuksen emäntä Aila Liedes pyytää eroa emännän tehtävistä eläkkeelle siirtymisen johdosta. Aila Liedes on tullut yhtymän palvelukseen Vuosien 1987, 1988 ja 1990 aikana hän on ollut osittain opintovapailla. Vuosina hän on ollut työlomalla seurakuntayhtymältä ollen silloin lähetystyöntekijänä Keniassa. Kiitollisena pitkäaikaisesta ja uutterasta palveluksesta myönnetään Aila Liedekselle ero emännän toimesta alkaen.

6 6 108 / 10 TYÖSUHTEEN JATKAMINEN / TAMMINEN Vastaava emäntä Heli Läspä ehdottaa, että seurakuntakeskuksen keittäjän Sari Tammisen, joka työskentelee Taija Korkiakankaan hoitovapaasijaisena, työsuhdetta jatkettaisiin alkaen saakka. Hän on työskennellyt keittäjänä Suvirannassa kesäisin vuodesta 2001 sekä ajoittain vahtimestarina ja yhtäjaksoisesti alkaen seurakuntakeskuksessa. Hyväksytään vastaavan emännän ehdotus ja jatketaan Sari Tammisen työsopimusta saakka. 109 / 10 TYÖSUHTEEN JATKAMINEN / LAURI Toimistotyöntekijä Eija Lauri on ollut taloustoimistossa osa-aikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa Hän on hoitanut ensisijaisesti palkanlaskentaan kuuluvia tehtäviä ja toiminut samalla palkanlaskijan vuosilomasijaisena. Koska palkanlaskennassa on syksyllä tiedossa lisätöitä budjetoinnin, henkilöstötilinpäätöksen, kokouspalkkioiden maksun ja kirkollisten vaalien johdosta, olisi syytä jatkaa Eija Laurin työsuhdetta saakka osa-aikaisena. Päätetään jatkaa Eija Laurin työsuhdetta saakka. 110 / 10 ÄITIYSVAPAA-ANOMUS 111 / 10 SHEKKITILILUOTON LISÄÄMINEN TAI LAINAN OTTAMINEN Seurakuntayhtymän maksuvalmius on ollut tiukilla koko vuoden, erityisesti nyt kesällä. Syynä tilanteeseen on Lohtajan ja nyt tänä vuonna myös Ykspihlajan kirkon remontin suuret menot (yhteensä noin kolme miljoonaa), joita varten ei ole otettu varsinaista lainaa. Kassaa on vahvistettu Sampo-Pankin enintään euron shekkitililimiitillä.

7 7 Tällä hetkellä näyttää siltä, että rahoitusta tarvitaan lisää. Tililimiitti on ollut muutamia kuukausia kokonaan käytössä. Limiitin kattoa on tänä vuonna korotettu aiemmasta eurosta nykyiseen. Kattoa nostettaessa arvioitiin, että limiitti voidaan maksaa vuoden loppuun mennessä pois, mutta tällä hetkellä luottoa ei voida edes lyhentää, ellei vero- ja/tai puutavaran myyntitulot nouse nykyisestä tasosta. Kuluvan vuoden talousnäkymiä, erityisesti verotulokertymää ja puutavaran myyntituloarvioita selvitetään kokoukseen mennessä. On mahdollista ottaa myös tavallista lainaa, mutta nyt kun suuret investoinnit on tällä erää lähes loppuun maksetut, shekkitililuoton pitäisi olla luonteva vaihtoehto. Se on myös kustannuksiltaan edullista rahoitusta. Eri vaihtoehtoja ja kustannuksia selvitetään vielä ennen kokousta. Päätetään valtuuttaa hallintojohtaja korottamaan Sampo Pankin shekkitililimiitti nykyisestä eurosta euroon välittömästi tai ottamaan kilpailutuksen perusteella enintään euron yhden vuoden pankkilainan kassan turvaamiseksi. Keskustelun jälkeen päätettiin yksimielisesti korottaa Sampo Pankin shekkitililimiittiä nykyisestä eurosta euroon. 112 / 10 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON PUHEENJOHTAJA Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt kirkkoherra Peter Kankkosen yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi ajalle Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 113 / 10 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON PÄÄTÖKSET Yhteinen kirkkovaltuusto kokoontui Kokouksessa: - merkittiin tiedoksi yhteisen kirkkoneuvoston toimenpiteet valtuustoaloitteen johdosta koskien rautatien alikulun rakentamista Mesilän ja Junnilan välille ja todettiin aloite loppuun käsitellyksi, - hyväksyttiin vuoden 2009 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus, - valittiin FM Vilhelm Kankkonen hallintojohtajan virkaan, - vahvistettiin yhteisen kirkkovaltuuston paikkajako alkaen.

8 8 Merkitään tiedoksi ja todetaan, että päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä ja ovat täytäntöönpanokelpoisia. 114 / 10 IRTISANOUTUMISILMOITUS LUOTTAMUSTEHTÄVÄSTÄ / KANKKONEN Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi fil.maist. Vilhelm Kankkosen hallintojohtajan virkaan alkaen. Hänet on valittu yhteiseen kirkkovaltuustoon Kokkolan ruots. seurakunnan Kristus i Centrum -ehdokaslistalta. Yhteinen kirkkoneuvosto ehdottaa, että yhteinen kirkkovaltuusto 1. myöntää Vilhelm Kankkoselle eron yhteisen kirkkovaltuuston jäsenyydestä, 2. toteaa 1. varajäsenen Kokkolan ruots. seurakunnan Kristus i Centrum -ehdokaslistalta eli Maj-Britt Björndahlin siirtyvän varsinaiseksi valtuutetuksi. Päätösehdotuksen kohdat 1 ja 2 hyväksyttiin yksimielisesti. 115 / 10 SEURAKUNTAYHTYMÄN NIMENKIRJOITTAJAT Seurakuntayhtymän nimenkirjoitusoikeus on sillä tai niillä viranhaltijoilla, joille yhteinen kirkkoneuvosto on sen erikseen kirkkolain 7 luvun 7 :n mukaan antanut. Aiemmin nimenkirjoittajina olivat yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, Kokkolan suom. seurakunnan hallintokappalainen, hallintojohtaja ja hallintosihteeri, kaksi yhdessä. Hallintokappalaiselle myönnetyn vapautuksen vuoksi ja hallintojohtajan vaihduttua on tarpeen merkitä pöytäkirjaan voimassaolevat nimenkirjoittajat. Päätetään, että seurakuntayhtymän nimen kirjoittavat yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, hallintojohtaja ja hallintosihteeri, kaksi yhdessä. Lisäksi nimen kirjoittaa talouspäällikkö.

9 9 116 / 10 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN VAATIVUUSRYHMÄ Kehittämispäällikön tehtävästä on laadittu uusi tehtävänkuvaus tehtävän vaativuuden arviointia varten. Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Erkki Murtomäki ja henkilöstöpäällikkö Kristina Holm ovat käyneet läpi lomakkeen ja arvioineet tehtävän vaativuuden vaativuusryhmän 602 alarajan mukaiseksi. Asiassa on kuultu myös tulevaa hallintojohtajaa Vilhelm Kankkosta. Hallintojohtaja on esteellinen asian käsittelyyn, esittelijänä henkilöstöpäällikön poissa ollessa yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja tai hänen nimeämänsä. Päätetään, että virasta maksettava palkka on vaativuusryhmän 602 mukainen. Todettiin, että Veikko Hillilä siirtyy osa-aikaeläkkeelle alkaen ja osa-aikatyön määrä on 22 t/viikko (61 %). Veikko Hillilä poistui asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. 117 / 10 KUVATAIDETYÖRYHMÄN KOKOUKSEN PÄÄTÖKSET Kuvataidetyöryhmä on pitänyt kokouksen Työryhmän pöytäkirja + toimintakertomus 2009, liite A/ 118. Pöytäkirjassa mainitussa Kokkolan ruots. seurakuntaneuvoston lausunnossa todetaan ilolla, että Öjan kotiseutuyhdistys on tehnyt hienon aloitteen. Päätettiin kirjeitse kiittää yhdistystä, joka voi antaa kiinnostuneille mahdollisuuden auttaa votiivilaivan rahoituksessa, mutta tukee sitä että seurakuntayhtymä ottaa täyden taloudellisen vastuun projektista ja että ryhmään, joka vahvistaa laivan paikan kirkossa, valitaan Bodil Sjöberg aiemmin nimettyjen henkilöiden lisäksi. Merkitään työryhmän päätökset tiedoksi ja hyväksytään sen toimenpide-ehdotukset. 118 / 10 SYKSYN KOKOUSAIKATAULU Päätetään alustavasti syksyn kokousaikataulusta.

10 10 Seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään ti Infotilaisuus Marian siunauskappelin peruskorjauksesta ja krematorion rakentamisesta on to 9.9. klo 18 Alasalissa 119 / 10 ANOMUS HAUTAUSKULUJEN 120 / 10 KÄLVIÄN HAUTAUSMAAN HUOLTORAKENNUKSEN RAKENTAMINEN Yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa / 93 päätettiin luopua Kälviän hautausmaan huoltorakennuksen rakentamisesta suunnitellulla aikataululla, koska urakkatarjoukset ylittävät alustavan kustannusarvion ja talousarvioon varatun määrärahan. Asiaan palataan vuoden 2011 budjetin suunnittelun yhteydessä. Markku Kallinen esitti yhteiselle kirkkoneuvostolle, että rakennustyöryhmä miettisi uudelleen onko suunnitelmissa vielä karsittavaa, jonka jälkeen järjestettäisiin uusi urakkakilpailu. Rakentaminen aloitettaisiin syksyllä ja huoltorakennus olisi valmis keväällä Keskustelun jälkeen päätettiin yksimielisesti valmistella asia uudelleen seuraavaan yhteisen kirkkoneuvoston kokoukseen. 121 / 10 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS SEKÄ KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus ovat pöytäkirjan liitteenä A/ 121. Kirkkoherra Peter Kankkonen piti loppuhartauden ja puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kokouksen puolesta Vakuudeksi Erkki Murtomäki puheenjohtaja Susanna Herlevi pöytäkirjanpitäjä

11 11 Olemme tarkastaneet pöytäkirjan 30. elokuuta Esko Hautamäki Maj-Britt Björndahl

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2010 Yhteinen kirkkovaltuusto 21.12.2010 1 (10)

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2010 Yhteinen kirkkovaltuusto 21.12.2010 1 (10) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2010 Yhteinen kirkkovaltuusto 21.12.2010 1 (10) AIKA Keskiviikko 29.12.2010 klo 18.00 PAIKKA Kaarlelan seurakuntakoti, Öja-auditorio, Kruunupyyntie 3 KOKOUSASIAT

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 15/2009 Yhteinen kirkkoneuvosto 12.11.2009

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 15/2009 Yhteinen kirkkoneuvosto 12.11.2009 1 (16) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 15/2009 Yhteinen kirkkoneuvosto 12.11.2009 AIKA Torstai 19.11.2009 klo 16.30 PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 KOKOUSASIAT Kokouksen avaus,

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 13/2009 Yhteinen kirkkoneuvosto 8.10.2009. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 13/2009 Yhteinen kirkkoneuvosto 8.10.2009. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (15) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 13/2009 Yhteinen kirkkoneuvosto 8.10.2009 AIKA Torstai 15.10.2009 klo 16.30 PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 KOKOUSASIAT Kokouksen avaus,

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2012 Yhteinen kirkkoneuvosto 19.4.2012 1 (14)

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2012 Yhteinen kirkkoneuvosto 19.4.2012 1 (14) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2012 Yhteinen kirkkoneuvosto 19.4.2012 1 (14) AIKA Tiistai 24.4.2012 klo 15.30 PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 KOKOUSASIAT Kokouksen avaus,

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2011 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.3.2011

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2011 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.3.2011 KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2011 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.3.2011 AIKA Tiistai 29.3.2011 klo 18.00 PAIKKA Kaarlelan seurakuntakoti, Öja-auditorio, Kruunupyyntie 3 KOKOUSASIAT 21

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2012 Yhteinen kirkkoneuvosto 18.5.2012 1 (17) Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2012 Yhteinen kirkkoneuvosto 18.5.2012 1 (17) Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2012 Yhteinen kirkkoneuvosto 18.5.2012 1 (17) AIKA Tiistai 22.5.2012 klo 16.30 PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 KOKOUSASIAT Kokouksen avaus,

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 8/2013 Yhteinen kirkkoneuvosto 16.8.2013 1 (12)

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 8/2013 Yhteinen kirkkoneuvosto 16.8.2013 1 (12) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 8/2013 Yhteinen kirkkoneuvosto 16.8.2013 1 (12) AIKA Tiistai 20.8.2013 klo 16.30 PAIKKA Taloustoimisto, Kustaa Aadolfinkatu 16 KOKOUSASIAT 102 Kokouksen

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2012 Yhteinen kirkkovaltuusto 27.11.2012 1 (13)

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2012 Yhteinen kirkkovaltuusto 27.11.2012 1 (13) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 4/2012 Yhteinen kirkkovaltuusto 27.11.2012 1 (13) AIKA Tiistai 4.12.2012 klo 18.00 PAIKKA Kaarlelan seurakuntakoti, Öja-auditorio, Kruunupyyntie 3 KOKOUSASIAT

Lisätiedot

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 3/2015 Yhteinen kirkkovaltuusto 9.6.2015 1 ( )

KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 3/2015 Yhteinen kirkkovaltuusto 9.6.2015 1 ( ) KOKKOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 3/2015 Yhteinen kirkkovaltuusto 9.6.2015 1 ( ) AIKA Tiistai 16.6.2015 klo 18.00 PAIKKA Seurakuntakeskus, Pikkusali, Kustaa Aadolfinkatu 16 KOKOUSASIAT 33

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 16.9.2014. Aika ja paikka Keskiviikko 24.9.2014 klo 17 Jussintupa, Kokkolan seurakuntakeskus, 2. kerros käytävän päässä

KOKOUSKUTSU 16.9.2014. Aika ja paikka Keskiviikko 24.9.2014 klo 17 Jussintupa, Kokkolan seurakuntakeskus, 2. kerros käytävän päässä KOKOUSKUTSU 16.9.2014 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Aika ja paikka Keskiviikko klo 17 Jussintupa, Kokkolan seurakuntakeskus, 2. kerros käytävän päässä KOKOUKSESSA KÄSITELLÄÄN 93 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2008 1 (13) Savonkatu 40 45100 KOUVOLA 16.10.2008 Puh. 0207 596 300

KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2008 1 (13) Savonkatu 40 45100 KOUVOLA 16.10.2008 Puh. 0207 596 300 KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2008 1 (13) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 16. päivänä lokakuuta 2008 klo 17.00 18.53 Paikka Kouvolan Seurakuntakeskus,, kirkkovaltuuston kokoushuone

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(30) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 29.3.2012

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(30) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 29.3.2012 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(30) Aika Torstai 29.3.2012 klo 16.15 18.10 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja, 47-54, 56-64 Alaja, Riitta

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (15)

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (15) Aika: Keskiviikko 8.5.2013 kello 16.30-17.37 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

Aika Torstaina 30. päivänä elokuuta 2012 klo 17.00 18.35. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Torstaina 30. päivänä elokuuta 2012 klo 17.00 18.35. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 6/2012 1 (15) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 30. päivänä elokuuta 2012 klo 17.00 18.35 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Rasimus Risto puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA /2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 14/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA /2013. Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio 1 Aika 16.12.2013 klo 16.30 18.00 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, Koulutussali, Suokatu 22 Kuopio Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Väinö Matti Miettinen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNGIN ALUEELLE PÖYTÄKIRJA 2/2008 SYNTYVÄ SEURAKUNTAYHTYMÄ Väliaikainen yhteinen kirkkoneuvosto 4.12.2008 1(22)

NAANTALIN KAUPUNGIN ALUEELLE PÖYTÄKIRJA 2/2008 SYNTYVÄ SEURAKUNTAYHTYMÄ Väliaikainen yhteinen kirkkoneuvosto 4.12.2008 1(22) Väliaikainen yhteinen kirkkoneuvosto 4.12.2008 1(22) SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Asialista: 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjantarkastajien valinta 17 Esityslistan

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 169

Kirkkoneuvosto Sivu 169 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 169 Kokousaika 21.11.2012 klo 18.00-19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Jaskari, puheenjohtaja Kauko Nuutinen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 61-72

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 61-72 RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 61-72 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstai 2.10.2008 klo 18.00-19.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä: Vähä-Piikkiö Antti pj II Eskola Reima vpj I Hurme-Kouki Päivi jäsen

Lisätiedot

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 2015

Hartolan seurakunta Kirkkovaltuusto 2015 Kirkkovaltuuston kokous 2/2015 KOKOUSKUTSU Kokousaika Torstaina 16.4.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo, Sali 1 Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Henry Byskata. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/27.4.2012

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Henry Byskata. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/27.4.2012 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 10.5.2012 klo 16.30 Sivu 1 48 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat

Lisätiedot

Sammeli Juntunen Tuula Rasimus Seija Puustinen puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri 122-133, 139-143 134-138

Sammeli Juntunen Tuula Rasimus Seija Puustinen puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri 122-133, 139-143 134-138 SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 7/2014 Kokous 19.8.2014 Aika Tiistai 19.8.2014 klo 16.00 18.05 Paikka Tavisalo, Kesäkodintie 32, Kerimäki Osallistujat Jäsenet ( x ) Juntunen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 25.1.2007 31. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 25.1.2007 31. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 25.1.2007 31 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 34 59 Aika torstai 25.1.2007 klo 16.00 16.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOHJAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2014

LOHJAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2014 3/2014 11.3.2014 55 Paikka ja aika Läsnäolevat jäsenet Poissaolevat jäsenet Muut läsnäolevat Virasto, 2 krs:n neuvotteluhuone, Laurinkatu 40, 08100 Lohja Tiistaina 11.3.2014 kello 17.30 Juhani Korte, puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikko 26.3.2014 klo 17.15 20.30. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko 26.3.2014 klo 17.15 20.30. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 3/2014 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (24) 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.3.2014 klo 17.15 20.30 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 NRO 3/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.3.2014 Keskiviikko klo 18 20.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (14)

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (14) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (14) Aika: Keskiviikko 25.9.2013 kello 16.30-17.30 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 19/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 27.11.2014 392. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 19/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 27.11.2014 392. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 27.11.2014 392 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 27.11.2014 klo 16.00 18.05. Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÄÄTÖKSET 2/2013 1 (17) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 7.3.2013 ASIALISTA 2 / 2013

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÄÄTÖKSET 2/2013 1 (17) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 7.3.2013 ASIALISTA 2 / 2013 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÄÄTÖKSET 2/2013 1 (17) ASIALISTA 2 / 2013 Sivu 33 Kokouksen avaus 3 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 36 Kokouksen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (15)

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2013 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (15) Aika: Keskiviikko 21.8.2013 klo 17.30-18.20 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Seppo Karjalainen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2014 1

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2014 1 KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2014 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: 10.2.2014 klo 18.30 20.15 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila Keskuskatu 51 b Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen yllä mainittuna

Lisätiedot