LEMIN KUNTA 4/2010. Kunnanhallitus 52. To klo Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LEMIN KUNTA 4/2010. Kunnanhallitus 52. To 4.3.2010 klo 17.30-20.02. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti"

Transkriptio

1 4/2010 Kunnanhallitus 52 To klo Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti Junnonen Juha puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen Okko Antti kunnanvaltuuston puheenjohtaja Huuhilo Marjo " I varapuheenjohtaja Pietiläinen Risto " II varapuheenjohtaja Luukkanen Simo esittelijä, kunnanjohtaja Peutere Markku pöytäkirjanpitäjä Pitkänen Pentti kunnankamreeri Todettiin. :t Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Juha Junnonen ja Jarmo Tölski. Eija Sinkko Markku Peutere Lemillä Juha Junnonen Jarmo Tölski Lemillä Hallintojohtaja

2

3 Kunnanhallitus Kunnanjohtajan tehtävät ja painopisteet alueet Kunnanhallitus 52 Kunnanjohtajan tehtävät määräytyvät kuntalain mukaan, Kunnanjohtajan työn painopistealueet perustuvat kunnanvaltuuston hyväksymään kuntavisioon ja strategiaan. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt strategian ja tavoitteet vuosille Painopistealueet määritellään valtuustokausittain ja tavoitteet vuosittain. Ne kirjataan johtajasopimuksen liitteeksi. Tavoitteiden toteutumista seurataan ja arvioidaan vuosittain käytävän kehityskeskustelun yhteydessä. Kehityskeskusteluun osallistuvat kunnanhallituksen ja -valtuuston puheenjohtaja. Keskustelut aloitettiin valtuustoseminaarilla. Strategian päivitystyö aloitetaan Kunnanjohtaja ja kunnanhallitus käyvät vuosittain tammikuun loppuun mennessä keskustelun kunnanjohtajan työn painopisteitä ja odotuksia seuraavalle kaudelle.. Työn tulosten arviointiin kytketään palkkauksen henkilökohtaisen lisän ja tulospalkkion arviointi. Kunnanhallitus käy keskustelun kunnanjohtajan työn painopistealueista ja odotuksista. Asiasta keskusteltuaan kunnanhallitus päätti puheenjohtajan esittelystä yksimielisesti hyväksyä seuraavat painopistealueet: 1. kunnan edunvalvonta erityisesti eksote piirin suuntaan 2. valtuuston hyväksymän investointiohjelman läpivienti yhteistyössä hallituksen ja teknisen lautakunnan kanssa 3. johtamisen kehittäminen 4. kuntakuvan kirkastaminen 5. seudullinen yhteistyö.

4 Kunnanhallitus Yritys- ja asuntotontin kauppakirja kunta/pentti ja Raili Muhli Kunnanhallitus 53 Kunnan ja Pentti ja Raili Muhlin kanssa on neuvoteltu kaupasta, jossa kunta myy kirkonkylän asemakaava-alueella osoitteessa Punaportinkatu 13 sijaitsevan tontin Ostajan aikomuksena on rakentaa tontille omakotitalo ja lisäksi yritys/tuotantotilaa. Yhteinen rakennusoikeus on 300 m 2. Tontin kaavamerkintä TY-1 (teollisuus- ja yritysrakentaminen, jossa ympäristön huomioon ottamiseen erityistä huomiota). Tontin aikaisemmassa hinnoittelupäätöksessä perusteena on käytetty läheisen tavanomaisen omakotikorttelin tonttihintoja 3, 31 /m 2. Yritystoimintaa varten myytävät tontit ovat olleet edullisimpia, tyypillisesti n 1 /m 2. Kysymyksessä on Juvolan kylän kiinteistö K126T1 RN:o 7:149, kiinteistötunnus Sen pinta-ala on kiinteistörekisterin mukaan 0,3064 ha. Kauppahinnaksi on sovittu 1,50 euroa neliöltä eli yhteensä euroa. Lisäksi ostaja maksaa taksan mukaiset vesi- ja viemäriliittymämaksut. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että edellä selostettu kauppa hyväksytään tehtäväksi ja kunnanhallitus oikeutetaan hyväksymään yksityiskohtaiset kauppaehdot. hyväksyttiin.

5 Kunnanhallitus Valtuutettujen aloitteita Kunnanhallitus 54 Viime vuoden kesäkuun 15 päivän valtuuston kokouksen jälkeen käsittelemättömiä aloitteita: 1. Antti Junnin aloite, jonka mukaan kunnanvirasto I :n tontti rakennuksineen asetetaan myyntiin siten, että rakennus tulee puretuksi. Tilalle esitetään rakennettavaksi vähintään päivittäistavarakauppaa, postia ja muuta liiketilaa. Rakennuksesta kunta sitoutuisi vuokraamaan tarvitsemansa tilat siksi aikaa kun Lemin kunta on olemassa. Liite päivätty Virastorakennusten tulevasta käytöstä ei ole vielä päätöksiä. Kunnanvirasto I:n osalta tilanne on sellainen, että vireillä oleva tilapäinen virastoratkaisu tukeutuu vanhaan virastoon arkiston, varasto- ja kokoustilojen osalta. Kunnanvirasto II:n osalta mietintää eri vaihtoehtoisista toimintamalleista ei ole vielä kunnolla aloitettu. 2. Risto Pietiläisen ja Olavi Punkan kirjallinen aloite : Teknisen toimen ja muiden toimialojen vastuualueiden selvittäminen sekä työnajon ja kustannusvastuun tarkistus (liite). Teknisen toimen vastuualueiden osalta asiaa on selvitetty ja organisointia uudistettu lukien. Lisäksi on selkiytetty mm kaavoituksen, maa-aineslupien ja asuntoasioiden käsittelyä ja työnjakoja. Eksotepiirin toiminta on käynnistynyt sosiaali- ja terveyspiirin alaisuudessa. Tähän liittyen myös päivähoito on organisoitu uudelleen. Kiinteistönhoidon työnjaossa ja käytännöissä on hiomista. 3. Risto Pietiläisen kirjallinen aloite : Kunnan henkilöstön muutos- ja /tai strategiavalmennus (liite). Valmennus aloitettu kunnanhallituksen ja viranhaltijoiden yhteisellä kehittämiskeskustelulla viime vuoden lopulla ja sitä on tarkoitus jatkaa. Henkilöstölle järjestettiin muutosvalmennuskoulutusta viime vuoden lopulla. 4. Juha Koiviston kirjallinen aloite : Aloitekanava.fi -verkkodemokratiapalvelun hankkiminen nuorille (liite). Asia on ollut kunnanhallituksen käsittelyssä sivistyslautakunnan esityksen pohjalta ja valtuustolle on päätetty antaa vastaus. Liite. Vastauksesta ilmenee, että aloitteen tehnyt jäsen Juha Koivisto on lopputuloksesta eri mieltä.

6 Kunnanhallitus Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Risto Pietiläisen päiväämä valtuustoaloite kolmannen sektorin tukemiseksi lasten ja nuorten asioissa nostamalla lapsiin ja nuoriin kohdistuvia avustuksia viisinkertaiseksi nykytasoon verrattuna jo vuodelle (liite). Valtuuston on edellisvuoteen verraten korottanut määrarahaa jo kuluvan vuoden budjettiin ja hyväksynyt asteittain korotuksia myös suunnitelmavuosille 2011 ja Juha Junnosen aloite kehittämiskeskustelu ja itsearviointitilaisuuden järjestämisestä Liite. Aiheeseen paneuduttu edellä kohdassa 3 ilmenevin muassa aloittamalla kehittämiskeskustelut. tavoin muun 7. Matti Lehtosen aloite YT neuvottelujen pitämisestä ja työsuojeluvaltuutettujen vaalin järjestämiseksi Liite.. Työsuojeluvaltuutettujen vaali pidetty viime vuoden vaihteessa. Henkilöstön kanssa on pidetty yt -lain mukaisia neuvotteluja. Tavoitteena on ollut yhteistoiminnan lisääminen. 8. Auli Kangasmäen, Osmo Pylkön, Matti Tapanaisen ja Outi Torkkelin allekirjoittama aloite kulttuurisetelien jakamiseksi Lemin Musiikkijuhlille tykytoimintaan liittyen Kunnanhallitus on hyväksynyt valtuuston hyväksymän määrärahan puitteissa ohjeellisen tykyohjelman, johon sisältyy mm kulttuurisetelien käyttöönotto. 9. Juha Koiviston aloite maaseutulautakunnan lakkauttamisesta. Asiasta pyydetty ja saatu paikallisen maataloustuottajayhdistyksen lausunto. Lausunto asiaan on kielteinen. Muuten asia on kesken. Odotetaan, miten ajankohtainen maaseutuhallinnon uudistuminen etenee ja siihen liittyen seurataan lautakunnan tehtävien määrää. 10. Juha Koiviston aloite koskien tulevaisuustoimikunnan perustamista Lemille. Toimikunnassa olisivat edustettuina mm. poliittinen päätöksenteko, yrittäjät, kolmas sektori ja nuoret. Liite. Asian valmistelua ei olla aloitettu. Aloitetta pidettiin hyvänä ja päätettiin ottaa pohdittavaksi myöhemmin valtuustoseminaarissa. 11. Juha Koiviston aloite Extranet palvelun käyttöön ottoa. Tietosuojatun sähköisen palvelun tarkoituksena olisi jakaa luottamushenkilöille sähköisesti esityslistat, pöytäkirjat, palaverimuistiot, yleiset dokumentit, esittely- ja markkinointiaineisto jne. Asia valmistelut on aloitettu ja ekstranet -yhteys jo olemassa. Sisältöä mietitään ja kehitetään.

7 Kunnanhallitus Juha Junnosen aloite kulttuuriympäristökampanjavuodesta Kampanjalla pyritään eri tavoin lisäämään kulttuuriympäristön arvostuksen ja hoidon parantamista. Kampanjassa ovat mukana mm ympäristö- ja opetusministeriöt sekä lukuisat muut tahot. Liite. Asian valmistelua ei olla aloitettu. Merkitään tummalla kirjoitettu toimenpidelistaus tässä vaiheessa tiedoksi ja saatetaan myös valtuuston tietoon. Esitetään valtuustolle, mitkä aloitteet voitaisiin katsoa tässä vaiheessa loppuun käsitellyiksi. hyväksyttiin. Valtuustolle esitetään, että aloitteet 1 9 ja 11 katsottaisiin tällä erää loppuun käsitellyiksi. Aloitteiden 10 ja 12 käsittelyä jatketaan.

8 Kunnanhallitus Seutukirjastoselvitys, lausuntopyyntö Kunnanhallitus 55 Lappeenrannan kaupunginhallituksen tehtäväksi annon mukaan maakuntakirjasto on organisoinut ja toteuttanut maakunnallisen kirjastopalveluselvityksen. Seutukirjastotyön ohjausryhmään kutsuttiin kaikkien Etelä-Karjalan kuntien kirjastotoimenjohtajat ja kirjastotoimesta vastaavat toimialajohtajat. Ohjausryhmä asetti puolestaan selvitystyölle toiminnallisen työryhmän. Työryhmän valitsema seutukirjastoselvitystyön projektityöntekijänä toimii kirjastonhoitaja Anu Huotari Lemin kunnankirjastosta. Ohjausryhmä päätti hyväksyä omalta osaltaan toimenpide-ehdotukset sekä pyytää kaupungin- ja kunnanhallitusten lausunnon selvitysraportin pohjalta: 1. seutukirjaston perustamisesta 2. yhteistyön tiivistämisen toimenpide-ehdotuksista helmikuun 2010 loppuun mennessä Sivistysjohtaja Petri Vainikan mukaan yhteistä tahtoa maakunnassa ei ole riittävästi ilmaantunut seutukirjaston perustamiseksi. Hallinnollista seutukirjastoa ei myöskään tarvita. Lemin osalta yhteistyötä Lappeenrannan kanssa tulisi jatkaa nykyisen tapaan. Kunnanhallitus päättää tehtyyn selvitykseen perustuen ilmoittaa mielipiteenään, että 1. seutukirjastoa ei näillä näkymin tule perustaa. 2. yhteistyötä voidaan jatkaa nykyiseen tapaan ja sitä voidaan tiivistääkin. Tähän liittyvissä käytännön ratkaisuissa tulee tarpeen mukaan kuulla Lemin sivistyslautakuntaa. hyväksyttiin siten täsmennettynä, että yhteistyötä tulee jatkaa nykyiseen tapaan ja sitä voidaan yhteisen kirjastojärjestelmän myötä tiivistääkin.

9 Kunnanhallitus Saapuneet kirjeet Kunnanhallitus 56 Merkitään tiedoksi liitteessä 1 mainitut saapuneet kirjeet. (valm ph). Merkittiin tiedoksi. 57. Lääkäritilanne Kunnanhallitus 57 Kunnanhallitus seuraa lääkäripalvelujen tilannetta. Tyytymättömyyttä palveluun Lemillä on yhä esiintynyt. Kahden lääkärinviran hakuaika päättyy Keskustellaan ja merkitään tiedoksi ajankohtainen lääkäritilanne. Todettiin, että perusturvajohtajan kirjallisen selvityksen mukaan lääkäritilanne on kuluvalla viikolla ollut kokonaisuutena katsoen mitoituksen mukainen. Tilanne ei odotuksiin nähden ole kuitenkaan vielä tyydyttävä. Päivittäisiä vaihteluita palvelujen saatavuudessa on ollut. Tilanteen kehittymistä seurataan edelleen.

10 Kunnanhallitus Kaavoitustyöryhmän perustaminen Kunnanhallitus 40 Kunnassa on vireillä useita kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyviä hankkeita. Muodolliset kaavoitusprosessit ovat melko monimutkaisia ja aikaa vieviä. Hyvän lopputuloksen kannalta olisi eduksi, jos kaavoittajalla olisi erityisesti tärkeässä ideointi- ja suunnitteluvaiheessa tukenaan työryhmä, joka kokoontuisi tarvittaessa. (valm. mp). Kunnanhallitus 1. asettaa kaavoitustyöryhmän, jonka tehtävänä on osallistua kaavoituksen valmisteluun muun muassa erilaisia vuorovaikutukseen liittyviä kuulemistilaisuuksia ja neuvotteluja järjestämällä. 2. nimeää työryhmän jäsenet ja puheenjohtajan 3. päättää, että työryhmän sihteerinä ja kokoonkutsujana toimii kaavoitusarkkitehti Asiasta keskusteltuaan kunnanhallitus päätti perustaa työryhmän. Työryhmään valittiin Mervi Ringsin esityksestä kunnanhallituksen pj Eija Sinkko, valtuuston 2 vpj Risto Pietiläinen sekä Kyösti Väisäsen esityksestä kunnanhallituksen jäsen Jarmo Tölski. Lisäksi esittelijän ehdotuksesta työryhmään nimettiin rakennustarkastaja Tapio Rapi ja kaavoitusarkkitehti Antti Hirvikallio, joka toimii sihteerinä ja kokoonkutsujana. Kaavoitustyöryhmän täydentäminen Kunnanhallitus 58 Kaavoitustyöryhmää olisi tarkoituksenmukaista täydentää kaavoitusasioita kunnanhallitukselle esittelevällä viranhaltijalla. Lisäksi jäi kirjaamatta, kuka toimii puheenjohtajana. Kunnanhallitus täydentää työryhmää nimeämällä siihen kunnanjohtajan sekä nimeää puheenjohtajaksi Eija Sinkon. hyväksyttiin.

11 Kunnanhallitus Muut asiat Kunnanhallitus 59 Merkittiin Jarmo Tölskin havainto ( ) Kuukanniemen keittiöremonttityömaalla välittömiä toimenpiteitä vaativista lumen ja sulamisveden ongelmista.. Asiasta informoidaan teknistä toimea heti aamulla. Asiat :t käsiteltiin ylimääräisinä.

12 Kunnanhallitus Asialista 52. Kunnanjohtajan tehtävät ja painopisteet alueet Yritys- ja asuntotontin kauppakirja kunta/pentti ja Raili Muhli Valtuutettujen aloitteita Seutukirjastoselvitys, lausuntopyyntö Saapuneet kirjeet Lääkäritilanne Kaavoitustyöryhmän täydentäminen Muut asiat...61

LEMIN KUNTA 2/2010. Kunnanhallitus 33. 01.02.2010 klo 18.30-20.10. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

LEMIN KUNTA 2/2010. Kunnanhallitus 33. 01.02.2010 klo 18.30-20.10. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti 2/2010 Kunnanhallitus 33 01.02.2010 klo 18.30-20.10 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti Junnonen Juha puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta. Hallintosäännön tarkistaminen

Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta. Hallintosäännön tarkistaminen KOKOUSKUTSU Kunnanvaltuusto 31.5.2010 Kokousaika Maanantai 7.6.2010 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. liite 5. liite 6. liite 7. 8. liite 9. liite

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010. Kunnanhallitus 63. 22.3.2010 klo 17.30-18.25. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010. Kunnanhallitus 63. 22.3.2010 klo 17.30-18.25. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti PÖYTÄKIRJA 5/2010 Kunnanhallitus 63 22.3.2010 klo 17.30-18.25 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti Tuomi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 9 Sivistyslautakunta. 15.2.2010 klo 18.00 19.22. Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 2/2010 9 Sivistyslautakunta. 15.2.2010 klo 18.00 19.22. Kunnanvirasto 1, valtuustosali 2/2010 9 Sivistyslautakunta 15.2.2010 klo 18.00 19.22 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010. Kunnanvaltuusto 1. Ma 25.1.2010 klo 18.00 18.40. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010. Kunnanvaltuusto 1. Ma 25.1.2010 klo 18.00 18.40. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali PÖYTÄKIRJA 1/2010 Kunnanvaltuusto 1 Ma 25.1.2010 klo 18.00 18.40 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Okko Antti Huuhilo Marjo Pietiläinen Risto Hakonen Hannu Junnonen Juha Kohonen Tarja Lehtonen Matti Punkka

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kunnanhallitus 12.5.2014. 76. Kuukanniemen koulun korjauksen urakkatarjous ja lisärahoitus...80

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kunnanhallitus 12.5.2014. 76. Kuukanniemen koulun korjauksen urakkatarjous ja lisärahoitus...80 PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kunnanhallitus 12.5.2014 Asialista 76. Kuukanniemen koulun korjauksen urakkatarjous ja lisärahoitus...80 77. Lomautusten täytäntöönpano...82 78. Sivistysjohtaja Pirjo Piiroisen irtisanoutuminen...82

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a.

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a. 7/2010 74 Tekninen lautakunta Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50 Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen

Lisätiedot

77. Kunnanhallituksen toimintasääntö...102. 78. Maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueen perustaminen...103

77. Kunnanhallituksen toimintasääntö...102. 78. Maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueen perustaminen...103 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 4.4.2011 Käsiteltävät asiat 77. Kunnanhallituksen toimintasääntö...102 78. Maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueen perustaminen...103 79. Maanmyyntitarjous, Viljo Lensun perikunta...105

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 6/2010. Kunnanhallitus 70. 29.3.2010 klo 17.30 20.22. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

LEMIN KUNTA 6/2010. Kunnanhallitus 70. 29.3.2010 klo 17.30 20.22. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti 6/2010 Kunnanhallitus 70 29.3.2010 klo 17.30 20.22 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

169. Kirkonseudun yleiskaavoitus...223. 170. Palolan alueen rakennushankkeet...227

169. Kirkonseudun yleiskaavoitus...223. 170. Palolan alueen rakennushankkeet...227 ESITYSLISTA Kunnanhallitus 26.9.2011 Käsiteltävät asiat 169. Kirkonseudun yleiskaavoitus...223 170. Palolan alueen rakennushankkeet...227 171. Määräalan kauppakirja kunta/kiinteistö Oy Lemin Teollisuushalli,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 3.2.2014 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. liite 8. liite 9. 10. 11. liite 12. 13. 14.

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 84 Tekninen lautakunta Nro 8/ 2011

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 84 Tekninen lautakunta Nro 8/ 2011 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 84 Tekninen lautakunta Nro 8/ 2011 KOKOUSAIKA Torstai 27.10.2011 klo 18.00-19.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Tekninen lautakunta Nro 10 08.10.2015. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Tekninen lautakunta Nro 10 08.10.2015. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 86 Nro 10 08.10.2015 Kokousaika Torstai 08.10.2015 klo 18.00 20.23 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 3/2011 34 Tekninen lautakunta. torstaina 14.04.2011 klo 18.00-19.40. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari

LEMIN KUNTA 3/2011 34 Tekninen lautakunta. torstaina 14.04.2011 klo 18.00-19.40. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari 3/2011 34 Tekninen lautakunta torstaina 14.04.2011 klo 18.00-19.40 Kunnantalo, neuvotteluhuone Punkka Olavi Lohtander Mika Laitinen Sonja Rummukainen Kari Rämä Maija Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Hakala

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 3/2010 23 Tekninen lautakunta. Torstai 25.03.2010 klo 18.00 19.30. Kunnanvirasto II, kokoushuone. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 3/2010 23 Tekninen lautakunta. Torstai 25.03.2010 klo 18.00 19.30. Kunnanvirasto II, kokoushuone. Tikka Raija Liisa 3/2010 23 Tekninen lautakunta Torstai 25.03.2010 klo 18.00 19.30 Kunnanvirasto II, kokoushuone Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Niskala Sonja puheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 7/2010. Kunnanhallitus 85. 19.4.2010 klo 17.30 19.44. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

LEMIN KUNTA 7/2010. Kunnanhallitus 85. 19.4.2010 klo 17.30 19.44. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti 7/2010 Kunnanhallitus 85 19.4.2010 klo 17.30 19.44 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti Junnonen Juha puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496 Kokousaika 24.10.2013 klo 19.00 20.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet

Lisätiedot

181. Valtionavustushakemus oppimisympäristöjen kehittämiseen...243. 182. Viitoitus Lemille VT 6:lta...244

181. Valtionavustushakemus oppimisympäristöjen kehittämiseen...243. 182. Viitoitus Lemille VT 6:lta...244 PÖYTÄKIRJA 12/2013 Käsiteltävät asiat 181. Valtionavustushakemus oppimisympäristöjen kehittämiseen...243 182. Viitoitus Lemille VT 6:lta...244 183. Kirkonkylän uimalan tontin hinnoittelu...245 184. Kivistön

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 3/2010 10 Maaseutulautakunta. Keskiviikko 1.9.2010 klo 18.00 19.33. Maaseututoimisto, Toukkalantie 4. Tarja Husu-Tuuliainen

LEMIN KUNTA 3/2010 10 Maaseutulautakunta. Keskiviikko 1.9.2010 klo 18.00 19.33. Maaseututoimisto, Toukkalantie 4. Tarja Husu-Tuuliainen 3/2010 10 Maaseutulautakunta. Keskiviikko 1.9.2010 klo 18.00 19.33 Maaseututoimisto, Toukkalantie 4 Matti Tapanainen Oiva Pesu Heikki Haiko Tarja Husu-Tuuliainen Ritva Lehtonen Reijo Pekki Juha Koivisto

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2011 19 Tekninen lautakunta. Perjantai 18.03.2011 klo 17.00-18.20. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari.

LEMIN KUNTA 2/2011 19 Tekninen lautakunta. Perjantai 18.03.2011 klo 17.00-18.20. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari. 2/2011 19 Tekninen lautakunta Perjantai 18.03.2011 klo 17.00-18.20 Kunnantalo, neuvotteluhuone Punkka Olavi Lohtander Mika Laitinen Sonja Rummukainen Kari Rämä Maija Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Poskiparta

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 152 Kokousaika 26.11.2009 klo 19.00 20.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

202. Perusturvalautakunnan sihteeri- ja esittelytehtävät...239. 203. Rantayleiskaavojen muutoshakemukset...240

202. Perusturvalautakunnan sihteeri- ja esittelytehtävät...239. 203. Rantayleiskaavojen muutoshakemukset...240 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 22.11.2010 Käsiteltävät asiat 202. Perusturvalautakunnan sihteeri- ja esittelytehtävät...239 203. Rantayleiskaavojen muutoshakemukset...240 204. Teollisuusalueen asemakaavamuutos

Lisätiedot

TUUSULAN KUNNAN SÄÄDÖSKOKOELMA KUNNANHALLITUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ

TUUSULAN KUNNAN SÄÄDÖSKOKOELMA KUNNANHALLITUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ TUUSULAN KUNNAN SÄÄDÖSKOKOELMA KUNNANHALLITUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Valtuusto 20.12.1999 187 Voimaan 1.1.2000 Valtuusto 1.9.2003 145 Voimaan 7.10.2003 Valtuusto 15.10.2007 127 Voimaan 16.10.2007 Valtuusto 21.3.2011

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Kunnanvaltuusto

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA 5/2011 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 19.12.2011 klo 18.00-19.55 Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. liite 5. 6. 7. Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv)

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27 20.04.2017 Kunnanhallitus 145 02.05.2017 Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) 282/10.00.02/2017 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 19.1.2015 klo 18.00-18.12 Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284. Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 286 151 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 287

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284. Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 286 151 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 287 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284 Kunnanhallitus 15.06.2015 AIKA 15.6.2015 klo 18:30 19.08 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Käsiteltävät asiat 190. Maaseutuhallinnon uudistus ja yhteistoimintasopimus...260

Käsiteltävät asiat 190. Maaseutuhallinnon uudistus ja yhteistoimintasopimus...260 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 7.11.2011 Käsiteltävät asiat 190. Maaseutuhallinnon uudistus ja yhteistoimintasopimus...260 191. Määräalan kauppakirja kunta/kiinteistö Oy Lemin Teollisuushalli, kirkonkylän asemakaava-alue...262

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.10.2010 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Luoma

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Kokouskutsu 1 (11) Aika 06.05.2015, klo 17:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden seuranta 31.3.2015

Lisätiedot

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 17/4.7.2011 307 Kokousaika 4.7.2011 klo 17.00-18.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

216. Kunnanvaltuuston päätösten 15.11.2010 täytäntöönpano...256

216. Kunnanvaltuuston päätösten 15.11.2010 täytäntöönpano...256 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 13.12.2010 Käsiteltävät asiat 216. Kunnanvaltuuston päätösten 15.11.2010 täytäntöönpano...256 217. Asuntotontin kauppakirja kunta/ Janne Luukas ja Satu Ukkola Kuukanniemen Riihipellon

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti * Anitta Hakkarainen** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti * Anitta Hakkarainen** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 15/13.08.2012 225 Kokousaika 13.08.2012 klo 17.00 18.47. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Koulurakennuksen tarpeellisen remontoinnin lisäksi heillä on tarkoitus rakentaa tontille sepän paja.

Koulurakennuksen tarpeellisen remontoinnin lisäksi heillä on tarkoitus rakentaa tontille sepän paja. Kunnanhallitus 54 24.03.2003 Kunnanhallitus 67 09.04.2003 Kunnanvaltuusto 20 16.04.2003 Kunnanhallitus 110 26.06.2003 Kunnanhallitus 33 16.03.2004 Kunnanvaltuusto 11 24.03.2004 OSTOTARJOUS LÄNSIKYLÄN VANHASTA

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 1950/2016 02.07.00 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 49 9.5.2016 158 Kiinteistöosakeyhtiön myynti LVI-Wabek Oy:lle Koskelosta, kortteli 82001

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ASIALISTA 1/2011 Kunnanvaltuusto 8.3.2011

LEMIN KUNTA ASIALISTA 1/2011 Kunnanvaltuusto 8.3.2011 ASIALISTA 1/2011 Kunnanvaltuusto 8.3.2011 Kokousaika 14.3.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. 5. liite 6. 7. liite 8. liite 9. liite Kokouksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi Kunnanhallitus 341 02.11.2015 Kunnanvaltuusto 5 16.11.2015 5 Kuuden tontin ostaminen Masalan keskustan asemakaava-alueelta 740/10.00.02/2015 Kunnanhallitus 02.11.2015 341 Kunta on neuvotellut YIT Rakennus

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 256. Kaupunginhallitus 15.09.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 256. Kaupunginhallitus 15.09.2014 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 15.09.2014 Sivu 1 / 1 3535/02.07.00/2014 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 85 8.9.2014 256 Kiinteistö Oy Koskelonteollisuus 3 -nimisen yhtiön myynti Conorin Oy:lle

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 9 17.09.2015 79. (x) (-) (x) (-) (x) (x) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 9 17.09.2015 79. (x) (-) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9 17.09.2015 79 Kokousaika Torstai 17.09.2015 klo 19.00 19.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 / 2009 192 Kokousaika 23.03.2009 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2016 38 Kokousaika 10.10.2016 kello 18.00 18.40 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Kolari, Kari Juhala-Nuutila,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kunnanvaltuusto

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 6.2.2012 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. liite 5. 6. Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kunnanhallitus 14.4.2014. 55. Maanvuokrasopimus Lemin kunnan ja Kiinteistö Oy Lemin Palvelutalon välillä...

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kunnanhallitus 14.4.2014. 55. Maanvuokrasopimus Lemin kunnan ja Kiinteistö Oy Lemin Palvelutalon välillä... PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kunnanhallitus 14.4.2014 Asialista 55. Maanvuokrasopimus Lemin kunnan ja Kiinteistö Oy Lemin Palvelutalon välillä...72 56. Lemin pohjoisosien tuulivoimayleiskaava...73 57. Kivijärven

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 237 Kunnanhallitus 25.06.2018 AIKA 25.6.2018 klo 19.10-19.19 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEO huoltoasema Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 3/2010. Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA 51. 22.2.2010 klo 17.30-19.45. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

LEMIN KUNTA 3/2010. Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA 51. 22.2.2010 klo 17.30-19.45. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti 3/2010 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA 51 22.2.2010 klo 17.30-19.45 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti puheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kunnanhallitus 19.10.2015. 128. Talouden väliraportointi...216

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kunnanhallitus 19.10.2015. 128. Talouden väliraportointi...216 PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kunnanhallitus 19.10.2015 Asialista 128. Talouden väliraportointi...216 129. Etelä-Karjalan liiton perussopimuksen muuttaminen...217 130. Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös Saimaan

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

Fennovoima Oy on lähettänyt Pyhäjoen kunnalle 14.1.2008 päi vätyn 21.1.2008 ja 16.1.2008 saapuneen seuraavansisältöisen kirjeen:

Fennovoima Oy on lähettänyt Pyhäjoen kunnalle 14.1.2008 päi vätyn 21.1.2008 ja 16.1.2008 saapuneen seuraavansisältöisen kirjeen: Kunnanhallitus 225 23.06.2014 Kunnanhallitus 37 26.01.2015 Fennovoima Oy:n esitys maanvuokrasopimuksesta ja kiinteistökaupan esisopimuksesta / Kauppakirja Kunnanerkkilä RN:o 28:0 -tilasta / Kauppakirja

Lisätiedot

Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta. Lainanoton lisääminen vuonna 2010

Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta. Lainanoton lisääminen vuonna 2010 ASIALISTA Kunnanvaltuusto 10.9.2010 Kokousaika 20.9.2010 Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat SAVUKOSKEN KUNTA ASIALISTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 24.11.2015 klo 18.00 19.30 Paikka Savukosken kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 27 28 29 30 Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen

Lisätiedot

Pirkkalan kunta Tarkastussääntö 1

Pirkkalan kunta Tarkastussääntö 1 Pirkkalan kunta Tarkastussääntö 1 Sisällysluettelo 1 Ulkoinen ja sisäinen valvonta... 2 2 Lautakunnan kokoonpano... 2 3 Lautakunnan kokoukset... 2 4 Lautakunnan tehtävät... 2 5 Tilintarkastajan valinta...

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012 Lemin kunta 5/2012 7 Aika 30.05.2012 klo 20.00-20.10 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto I Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo Lepistö Minttu puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7 / 2007 sivu Nuoriso- ja vapaa-aikalautakunta 7 / 2007 66. Koivu ja Tähti kulttuurikeskus, kotiseutuhuone

MUHOKSEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7 / 2007 sivu Nuoriso- ja vapaa-aikalautakunta 7 / 2007 66. Koivu ja Tähti kulttuurikeskus, kotiseutuhuone MUHOKSEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7 / 2007 sivu Nuoriso- ja vapaa-aikalautakunta 7 / 2007 66 KOKOUSAIKA maanantai 1.10.2007 klo 18.00 19.05 KOKOUSPAIKKA Koivu ja Tähti kulttuurikeskus, kotiseutuhuone KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

LEMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2014 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

LEMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2014 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KOKOUSKUTSU 2/2014 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 26.5.2014 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. 5. 6. liite 7. 8. liite 9. liite 10. liite 11. 12.

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 10.11.2014 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. liite 5. liite 6. liite 7. liite 8. liite 9. liite

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 58 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 05.05.2011 kello 16.00-16.42 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille Kunnanvaltuusto 65 25.06.2013 Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille KVALT 65 Khsal 31 Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2012 Kunnanhallitus 5.11.2012. 182. Etelä-Karjalan liiton perussopimuksen uudistaminen...241

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2012 Kunnanhallitus 5.11.2012. 182. Etelä-Karjalan liiton perussopimuksen uudistaminen...241 PÖYTÄKIRJA 16/2012 Kunnanhallitus 5.11.2012 Käsiteltävät asiat 182. Etelä-Karjalan liiton perussopimuksen uudistaminen...241 183. Tuloveroprosentti vuodelle 2013...242 184. Kunnan kiinteistöveroprosentit

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kunnanhallitus 2.5.2012. 71. Työhyvinvointikysely Lemin kunnassa...96. 72. Perustoimeentulotuen valtionosuus 2011...

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kunnanhallitus 2.5.2012. 71. Työhyvinvointikysely Lemin kunnassa...96. 72. Perustoimeentulotuen valtionosuus 2011... PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kunnanhallitus 2.5.2012 Käsiteltävät asiat 71. Työhyvinvointikysely Lemin kunnassa...96 72. Perustoimeentulotuen valtionosuus 2011...97 73. Linja-autovuoro Lappeenrannasta Lemille iltaisin...98

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/ 2010 322 Kokousaika 27.9.2010 klo 17.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 / 2009 228 Kokousaika 04.05.2009 klo 17.00 18.45 (iltakoulu 18.20 18.45) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58 Nro 05/15.11.2012 58 Kokousaika 15.11.2012 klo 19.00 19.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:0019:00

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus Kunnanhallitus 24.10.2013 498 336 LAUSUNNON ANTAMINEN RAUNO KINNUSEN TEKEMÄÄN, 17.7.2013 PÄI- VÄTTYYN KUNNALLISVALITUKSEEN Kunnanhallitus 24.10.2013 336 Liite 1, Lausuntopyyntö 13.9.2013 ja Rauno Kinnusen

Lisätiedot

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 5/2014 53 Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Aika 16.09.2014 klo 18:30-20:23 Paikka Kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2014 Kunnanhallitus Asialista Talouden tasapainotusohjelma

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2014 Kunnanhallitus Asialista Talouden tasapainotusohjelma PÖYTÄKIRJA 14/2014 Kunnanhallitus 22.09.2014 Asialista 129. Talouden tasapainotusohjelma 2015-2019...159 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 14/2014 LEMIN KUNTA 158 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 22.9.2014 klo 20.00-21.50

Lisätiedot