Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 1(34) huomioon!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 1(34) huomioon!"

Transkriptio

1 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 1(34) Säästömahdollisuus 3-5 miljardia euroa 10 vuodessa Keneltä: Kenelle: Kopio: Lähetetty: :31 Lähdekoodi Poimi nimiä Estolistalle Liite 1 taloyhtiöiden kuntotutkimuksia.pdf Arvoisat hallituksen muodostajat Juha Sipilä, Tuomo Soini ja Alexander Stubb. Asianmukaisesti toteutetuilla vaihtoehtoisilla putkiremonteilla voitaisiin säästää Suomessa kymmenen vuoden aikana jopa 3-5 miljardia euroa. Säästöt olisivat huomattava lisä koko kansakunnan ostovoimaan eivätkä aiheuttaisi mitään leikkauksia. Suomen asuntokannasta noin asunnossa tulee uusia vesijohdot ja viemärit. Taloyhtiöiden osakkaat ja kiinteistöjen omistajat joutuvat investoimaan noin 1,5 miljardia vuodessa ja 10 vuodessa n. 15 miljardia euroa ko. järjestelmiin. Putkiremontti on asuintalon elinkaaren aikana kallein, pitkäkestoisin ja eniten asumiseen vaikuttava hanke. Putkiremontin ajankohdan määrittää poikkeuksetta rakennuksiin asennetut valurautaiset viemärit, jotka ajan mittaan saattavat ruostua puhki ja aiheuttaa vuotoja. Isännöitsijöillä näyttää olevan halu saada alkuun putkiremontti, viemäreiden uusinta mukaan lukien, vaikka taloyhtiössä olisi muoviset, uutta vastaavat viemärit. Asianmukaisesti toteutetuilla vaihtoehtoisilla putkiremonteilla voitaisiin säästää Suomessa kymmenen vuoden aikana jopa 3-5 miljardia euroa. Säästöt olisivat huomattava lisä koko kansakunnan ostovoimaan eivätkä aiheuttaisi mitään leikkauksia. Liitteessä on käsitelty tehtyjä taloyhtiöiden putkistojen kuntotutkimuksia ja tarkasteltu niiden todenperäisyyttä tarkastelemalla putkistojen todellista kuntoa verkostoista otetuilla näytteillä. Useiden esimerkkien valossa kuntotutkimusten luotettavuus on epävarmalla pohjalla. Jos kuntotutkija toteaa, että galvanoitua terästä olevan kylmävesijohdon seinämän paksuus on kriittisellä rajalla ja putket kestäisivät ainoastaan 1-3 vuotta. Putkiverkosta otetut putkinäytteet kuitenkin paljastavat, että putkien kunto on erinomainen, uutta vastaava. Eikö tässä ole räikeä ristiriita tutkimustulosten ja todellisuuden välillä. Mihin on kadonnut tutkijoiden ja isännöitsijöiden eettinen moraali vai onko sitä edes koskaan ollutkaan.

2 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 2(34) Epäillään, että kuntotukijat ja isännöitsijät eivät pyrikään saamaan taloyhtiöiden putkistojen kunnosta todellista tilannetta. Päämääränä näyttää olevan vaan putkistojen remontin aikaansaaminen hinnalla millä hyvänsä. Asiaa on käsitelty laajemmin jäljempänä. Helsinki 16. päivänä toukokuuta 2015 Martti Remes Toimitusjohtaja Helsinki Rudolfintie 15 E mr.remes@luukku.com Asia: Putkistojen kuntotutkijoiden/isännöitsijöiden moraali kuntotutkimuksissa ja taloyhtiön osakkeenomistajien rahastamisessa. Millä mahdollisella tavalla tuleva hallitus voisi vaikuttaa siihen, että tällä hetkellä putkistojen kuntotutkimuksissa joidenkin kuntotutkijoiden/isännöitsijöiden epäilty taloyhtiöiden ja osakkeenomistajien räikeä, epärehellinen, harhaanjohtaminen saataisiin pysäytettyä ja kansakunnan ostovoimaa voitaisiin vahvistaa seuraavan kymmenen vuoden aikana 3-5 miljardia euroa. Kuntotutkijoiden ja isännöitsijöiden toimintaan saattaa liittyä seikkoja, joiden epäillään täyttävän petoksen tunnusmerkistön. Suomen asuntokannasta noin asunnossa tulee uusia vesijohdot ja viemärit. Taloyhtiöiden osakkaat ja kiinteistöjen omistajat joutuvat investoimaan noin 1,5 miljardia vuodessa ja 10 vuodessa n. 15 miljardia euroa ko. järjestelmiin. Putkiremontti on asuintalon elinkaaren aikana kallein, pitkäkestoisin ja eniten asumiseen vaikuttava hanke. Putkiremontin ajankohdan määrittää poikkeuksetta rakennuksiin asennetut valurautaiset viemärit, jotka ajan mittaan saattavat ruostua puhki ja aiheuttaa vuotoja. Isännöitsijöillä näyttää olevan halu saada alkuun putkiremontti, viemäreiden uusinta mukaan lukien, vaikka taloyhtiössä olisi muoviset, uutta vastaavat viemärit. Asianmukaisesti toteutetuilla vaihtoehtoisilla putkiremonteilla voitaisiin säästää Suomessa kymmenen vuoden aikana jopa 3-5 miljardia euroa. Säästöt olisivat huomattava lisä koko kansakunnan ostovoimaan eivätkä aiheuttaisi mitään leikkauksia.

3 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 3(34) Esimerkiksi Asunto Oy Rudolfintie 15:n (Helsinki) muoviset sade- ja jätevesiviemärit esitetään Vahanen Oy:n ( ) kuntotutkimuksessa uusittavaksi viiden vuoden kuluttua. Muovisten viemäreiden elinkaarta arvioidaan olevan jäljellä vielä vuotta. AS OY LAAJAKUMPU & AS OY SÄÄSTÖSALO. Isännöinti Jokela Oy (Jokela on allekirjoittanut myös Asunto Oy Rudolfintie 15 isännöitsijäsopimuksen) teettää As Oy Laajakumpu, Borgströminkuja 1:n LVISperuskorjausta (romanialaiset purkavat ja virolaiset asentavat). Talo on rakennettu 1966? Inspecta Oy on suorittanut toisessa taloyhtiössä, As Oy Säästösalo KVVkuntotutkimuksen, päiväys Tutkimuksessa on esitetty käyttövesiverkoston ja jätevesiverkoston kokonaisvaltaista uusimista vuonna Asunto Oy Rudolfintie 15 kuntotutkimus on päivätty Asunto Oy Rudolfintie 15 Vahanen Oy:n kuntotutkimus on yksi räikeä esimerkki epäillystä taloyhtiön ja osakkeenomistajien harhaanjohtamisesta. Taloyhtiössä esitetään uusittavaksi mm. muovinen rakennusten sisäinen viemäriverkosto. Viemäreiden elinkaarta arvioidaan olevan jäljellä vielä vuotta. Voidaan epäillä, että Vahanen Oy:n kuntotutkija Jouko Savela on käyttänyt kuntotutkimusasiakirjassa titteliä SuLVI pätevöitynyt putkistojen kuntotukija, vaikka saadun selvityksen mukaan hänellä ei ollut ko. pätevyyttä. Voidaan epäillä sitäkin, että Asunto Oy Rudolfintie 15:n kuntotutkimus on luokassaan yksi alaarvoisimmista kuntotutkimuksista. Tämän tutkimuksen perusteella esitetään kuitenkin aloitettavaksi hankesuunnittelu? Ajatus puistattaa ilman hankesuunnittelun ja putkisaneerauksen toteutustakin. AS OY LAAJAKUMPU & AS OY SÄÄSTÖSALO. Isännöinti Jokela Oy teettää taloyhtiössä As Oy Laajakumpu, Borgströminkuja 1 LVIS- peruskorjausta. Talo lienee rakennettu 1966? Seuraavassa on As Oy Säästösalon kuntotutkimuksen analysointia.

4 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 4(34) As Oy Säästösalon kuntotutkimuksessa on esitetty seuraavia havaintoja.

5 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 5(34) Inspecta Oy on suorittanut As Oy Säästösalon taloyhtiössä KVVkuntotutkimuksen, päiväys Tutkimuksessa on esitetty käyttövesiverkoston ja jätevesiverkoston kokonaisvaltaista uusimista vuonna 2011 sekä esitetty WC:t ja kylpyhuoneet uusittavaksi. Tutkimuksessa 2005 on todettu, että kylmävesiverkoston läpivalaistuskuvissa 8 otoksessa havaittiin kriittisen seinämävahvuuden alittavia paksuuksia. Lämminvesiverkostossa havaittiin pistesyöpymää ja liitoksissa sinkinkatoa.

6 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 6(34) Valurautaviemäreissä todettiin korroosiota ja kriittisen paksuuden alittavia seinämävahvuuksia. Tämä antaa hyvän kuvan isännöitsijöiden teettämistä putkistojen kuntotutkimuksista. Voidaan epäillä, että taloyhtiöiden osakkeenomistajia (myös Rudolfintie 15 osakkeenomistajia) johdetaan harhaan. Vahanen/isännöitsijä jätti tarkoituksella kertomatta, mitä esim. Asunto Oy Rudolfintie 15:ssa olisi odotettavissa n. 5,2 miljoonan putkisaneerauksen lisäksi. Rudolfintien kokonaiskustannukset (sähkö, ilmanvaihto, televiestintä ja rakennusautomaatio) olisivat yhteensä 7-8 miljoonaa euroa. Näistä lisäkustannuksista vaiettiin isännöitsijän osalta tyystin. Kaikki vastaavat työt olisi tehtävä Rudolfintie 15:ssa, kuten tehdään nyt esim. AS OY LAAJAKUMPU Borgströminkuja 1:ssä. Mikä on taloyhtiöiden putkistojen todellinen kunto? Kuvassa jäljempänä on esitetty purettuja putkistoja As Oy LAAJAKUMPU Borgströminkuja 1:stä. Kuvassa on As Oy LAAJAKUMPU Borgströminkuja 1:n purettuja viemäreitä. Isännöinti Jokela Oy:n teettämässä AS OY SÄÄSTÖSALOSSA, saman ikäluokan talon kuntotutkimuksessa todettiin, että valurautaviemäreissä on korroosiota ja kriittisen seinämäpaksuuden alittavia vahvuuksia.

7 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 7(34) Edellä olevassa kuvassa, As Oy LAAJAKUMPU Borgströminkuja 1:n talosta purettujen viemäreiden seinämän paksuudet vastaavat uutta viemäriä. Viemäreiden elinkaarta voidaan arvioida olevan jäljellä ainakin 50 vuotta, jos viemäriputket olisivat jääneet edelleen käyttöön. Kuvassa on purettuja valurautaviemäreitä As Oy LAAJAKUMPU Borgströminkuja 1:n putkisaneerauksesta. Tarkasteltaessa viemäreiden leikkauspintoja, niiden perusteella voidaan havaita, että viemäreissä ei ole ollut viemärivesien aiheuttamaa syöpymää. Viemäreiden seinämän paksuudet vastaavat uutta viemäriputkea. Viemäreiden sisäpinnassa esiintyy rautaoksidia, joka on olennaista valurautaviemäreille. Voidaan olettaa, että puretuilla viemäriputkilla olisi ollut elinkaarta vielä vähintään 50 vuotta. Voidaan epäillä, että Jokeloiden teettämät kuntotutkimukset ovat alaarvoisia. Epäillään, että niihin kuitenkin luotetaan sinisilmäisesti. Kun taloyhtiöstä eikä hallituksesta löydy asiantuntemusta, isännöitsijöiden epäillään vievän taloyhtiöitä kuin pässiä narusta ja hankesuunnittelut aloitetaan perusteettomin tiedoin osakkeenomistajien rahoja tuhlaten jopa järjen vastaisilla saneerauksilla. Taloyhtiöissä on eläkeläisiä, joiden on myytävä asunto, koska asumiskustannukset nousevat yli sietorajan vaihtoehdottomilla ja huomattavasti liian aikaisilla saneerauksilla.

8 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 8(34) Voidaan epäillä, että isännöitsijät vaikuttavat kuntotutkijan valintaan ja valitsevat oman suositun toimijan, jolta saa riittävän voimakkaan pelotteen osakkeenomistajille, että jos ette tee pikaisesti jotain putkille kaikki hajoaa käsiin. Seuraavassa on tutkittu saneeraustyömaa AS OY LAAJA- KUMPU, Borgströminkuja 1:n rakennuksesta purettuja galvanoituja kylmävesiputkia. Kuvassa on AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n DN 32 galvanoitua terästä oleva putkisto-osa, joka on leikattu taloyhtiön puretuista kylmävesiputkista. T- putkiosassa on lisäksi DN 20 mm:n liitäntäputki ja DN 32 mm:n suorat putkenosat.

9 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 9(34) Pekka Suomi ja Matti Sykkö saivat putkiosat Borgströminkuja 1:n saneeraustyömaan putkiasentajalta sattuman varaisesti poimitusta isosta putkikasasta. Putkenosat on purettu ja puhdistettu sisäpuolisesta plakkista etikkaliuoksessa. Kuvassa on AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n DN 32 kylmän veden suora putkiosa galvanoitua terästä. Putken sisäpinta on vielä puhdistamatta. Kylmävesiverkoston käytössä, putken sisäpintaan muodostuu muutaman vuoden käytössä plakkikerros, joka antaa erittäin hyvän suojan putken sisäpuolista syöpymistä vastaan jopa sadaksi vuodeksi.

10 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 10(34) AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n DN 32 galvanoidun teräsputken suora osa on puhdistettu etikkaliuoksessa. Putken sisäpinnassa ei esiinny mitään syöpymää. Putken seinämän paksuus on alkuperäinen 3,25 mm. Putkella voisi olla elinkaarta vielä vaikkapa 100 vuotta. Kuitenkin AS OY SÄÄSTÖSALON kuntotutkimuksessa todettiin, että kylmävesiverkoston läpivalaisukuvissa 8 otoksessa havaittiin kriittisen seinämä-vahvuuden alittavia paksuuksia. Tämä on epäiltyä törkeää ja vastuutonta menettelyä tutkijan/isännöitsijän toimesta. Epäillään, että järjenvastaisella menettelyllä taloyhtiön yhtiökokouksissa kerrotaan, että putket kestävät enää muutaman vuoden ja ne on vaihdettava uusiin putkiin. Hallituksen maallikkojäsenet uskovat epäiltyyn suureen valheeseen. AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n DN 32 T- putkiosa galvanoitua terästä. Putkessa ei esiinny mitään syöpymää. T- osaan on tehty halkaisu tarkempaa havaintoa varten.

11 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 11(34) Kuvassa on AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n DN 32 T- putkiosa galvanoitua terästä. T- osassa ei esiinny mitään syöpymää. Kuvassa on AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n toinen DN 32 suora putkiosa galvanoitua terästä. Putkessa ei esiinny mitään syöpymää. Seinämän

12 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 12(34) paksuus on alkuperäinen 3,25 mm. Putki voisi kestää sisäpuolisen plakki - kerroksen kera verkossa vielä jopa 100 vuotta. Kuvassa on AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:n DN 20 putkikulma galvanoitua terästä. Putkikulmassa ei esiinny mitään syöpymää. Putkikulman pohjaan on jäänyt vähän plakkia, joka ei lähtenyt pois etikkaliuoksessakaan. AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:stä purettujen putkien elinkaarta voisi arvion mukaan olevan jäljellä vuotta, jos putket olisivat edelleen verkossa. Isännöinti Jokela Oy:n teettämässä AS OY SÄÄSTÖSALON kuntotutkimuksessa on todettu, että kylmävesiverkoston läpivalaisukuvissa 8 otoksessa havaittiin kriittisen seinämävahvuuden alittavia paksuuksia. Kuntotutkimuksessa epäillään törkeitä ja aivan käsittämättömiä väitteitä putkiston kunnosta, jos putkia verrataan AS OY LAAJAKUMPU, Borgströminkuja 1:stä purettujen putkien kuntoon. Voidaan epäillä, että tässä on tarkoituksena saada putkistoremontti aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä kustannuksista piittaamatta. Voidaan epäillä, että isännöitsijät toimivat vain rahankiilto silmissä sen päämäärän eteen, millä epäillyillä keinoilla rahaa kertyisi putkiremontista mahdollisimman paljon omaan pussiin. Voidaan epäillä, että kuntotutkijat ja isännöitsijät sopivat keskinäisesti, että yritetään saada putkiremontissa investointikustannukset mahdollisimman

13 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 13(34) korkeaksi. Tällöinhän mahdollisesti investointeihin sidotut prosenttipalkkiotkin kasvavat sen mukaan. On kerrottu ja epäilty, että isännöitsijät saisivat esim. 5 miljoonan euron urakasta jopa euroa, kun urakka suunnataan määrätylle toimijalle. Tämähän panee isännöitsijöille vauhtia saada putkiremontteja aikaiseksi epäilyillä virheellisillä jopa petollisillakin toimenpiteillä. Jos isännöitsijä ei ole isännöintiliiton jäsen tai ISA auktorisoitu isännöitsijäyritys, isännöinnin toimintaa ja sen eettisyyttä ei valvo kukaan, kun taloyhtiön hallituksissakaan ei ole riittävästi asiantuntemusta. Vahanen Oy: tekemä Asunto Oy Rudolfintie 15 putkistojen kuntotutkimus. Toinen putkistojen kuntotutkimusesimerkki tulee Asunto Oy Rudolfintie 15:sta. Tämän taloyhtiön isännöintisopimuksen on niin ikään allekirjoittanut Isännöinti Jokela Oy.

14 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 14(34) Kuvassa on Vahasen kuntotutkimusilmoitus kello Tutkimus kesti 8 tunnin työpäivän. Kuka pystyy tekemään kolmen kerrostalon 114 asunnon kuntotutkimuksen asianmukaisesti kahdeksassa tunnissa, kun aikaa käytettiin paljon turhiin kuvauksiin! Tutkimuksessa piti selvittää taloyhtiön mahdollista putkisaneeraustarvetta. Mitä Vahanen tutki. Kuvasi mm. uutta tonttiviemäriverkkoa ja tutki uuden lämmönjakokeskuksen vuotoja. Tonttiviemäreissä oli vielä takuu voimassa ja Flexoren muoviputkille oli materiatakuuta jäljellä 48 vuotta. Lämmönjakokeskus oli vuosi sitten uusittu ja senkin takuu oli voimassa ja elinkaarta jäljellä jopa 30 vuotta. Entinen lämmönjakokeskus kesti 30 vuotta. Vahasen Jouko Savela väitti, että hän on SuLVI pätevöitynyt putkistojen kuntotutkija. Asunto Oy Rudolfintie 15 toimentarkastaja Pekka Suomi teki Jouko Savelasta tiedustelun. Suomen LVI Liitto, SuLVI ry:n Outi Suomisen vastaus Pekka Suomelle.

15 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 15(34)

16 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 16(34) Edellä olevasta selvisi, että Vahasen Jouko Savela ei ollut edes hakenut SuLVI pätevöitynyt putkistojen kuntotutkija - pätevyyttä. Voidaan kysyä, pettikö Vahasen Jouko Savela tai isännöitsijä Tuomo Jokela Asunto Oy Rudolfintie 15 taloyhtiötä ja sen osakkeenomistajia väärällä tutkijatittelillä? Olisiko asia tutkimisen arvoinen? Asunto Oy Rudolfintie 15 viemärit Vahasen putkistojen kuntotutkimuksessa.

17 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 17(34) Asunto Oy Rudolfintie 15 linjaviemärit ovat Uponyl kovaa PVC - putkea. Kuvan viemäri on ollut taloyhtiön viemäriverkossa n. 42 vuotta, C talossa linjassa 10. Mikään järkevä taloyhtiö ei lähtisi uusimaan kuvan esittämiä viemäreitä. Viemäreillä on elinkaarta jäljellä vielä ainakin vuotta? Viemärissä kemialliset ainemuutokset ovat tapahtuneet aikoja sitten. Viemäri on nyt stabiilitilassa. Mikäli viemärissä esiintyisi vaikka jokin hiushalkeama, se voitaisiin korjata sukittamalla. Vahanen ei edes tutkinut ko. viemäreitä. Vahanen totesi Rudolfintie 15 kuntotutkimuksessa: TV 8, sadevesiviemärissä 150/110 on jäte- ja rasvakertymiä. Viemäri on toiminnallisesti välttävässä

18 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 18(34) kunnossa. Vahasen väite on tyrmistyttävä! Sadevesiviemäri on erinomaisessa kunnossa. Pohjaviemärin elinkaarta on jäljellä jopa vuotta. Lisäksi Vahanen on todennut, suosittelemme rakennusten sisäpuolisten ja pohjaviemäreiden uusimista 5 vuoden kuluttua. Väite on epäiltyä törkeää vääristelyä. Eihän sisäpuolisiin sadevesiviemäreihin voi syntyä esim. jäte- ja rasvakertymiä. Epäillään, että Vahanen ei edes olisi avannut kierteisiä viemärin puhdistusluukkuja kuvauksia varten, koska ne piti hakata auki vasaralla. Vahanen totesi Rudolfintie 15 kuntotutkimuksessa A talon jätevesiviemäristä: Viemärin sisäpinnalla on runsasta rasvakertymää. Viemäri on toiminnallisesti välttävässä kunnossa! Viemäri on vielä erinomaisessa kunnossa. Kourun pohjalla on hieman karstaa, jota tulee 5 ensimmäisen vuoden aikana. Pohjaviemäreiden elinkaarta on jäljellä yli 50 vuotta. Vahanen on todennut: Suosittelemme rakennusten sisäpuolisten ja pohjaviemäreiden uusimista 5 vuoden kuluttua. Väite on epäiltyä törkeää vääristelyä. Epäillään, että Vahanen ei edes olisi avannut kierteisiä jätevesiviemärin puhdistusluukkuja. Ne piti hakata auki vasaralla.

19 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 19(34) Asunto Oy Rudolfintie 15:n kylmävesiverkko. Suora sinkitty teräsputken pätkä on otettu Asunto Oy Rudolfintie 15:n 43 vuotta vanhasta kylmävesiverkosta. Pekka Suomi on todennut : Putken puhtaampi osa on ollut etikkavedessä noin tunnin, jolloin se oli puhdistunut. Vahanen Oy on väittänyt, että Asunto Oy Rudolfintie 15:n sinkityissä kylmävesijohdoista otetuissa röntgenkuvissa havaittiin eriasteisia syöpymiä ja ruostekerrostumia. Voidaan vahvasti epäillä, että Vahasen väitteet ovat epäluotettavia ja jopa valheellisia, ottaen huomioon, mitä otetut putkinäytteet kertovat putkien todellisesta kunnosta.

20 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 20(34) Vahasen esitys Asunto Oy Rudolfintie 15:n putkiremontin investoinneista. Vahasen/isännöitsijän esittämä putkisaneerauksen n. 5,2 miljoonan euron investointiraha kattaisi pelkästään putkiremontin kustannuksia Rudolfintie 15:ssa. Taloyhtiötä yritettiin saada tekemään päätös epäilyllä petollisella tavalla. Alussahan ei ole järkeä kertoa muita tarvittavia investointeja, jotka on toteutettava vääjäämättä. Vahanen/isännöitsijä jätti tarkoituksella kertomatta, mitä Rudolfintiellä olisi odotettavissa putkisaneerauksen lisäksi. Sähkö, ilmanvaihto, televiestintä ja rakennusautomaatio lisättynä 5,2 miljoonaan euroon, tekisivät yhteensä 7-8 miljoonaa euroa. Tästä vaiettiin tyystin. Vahasen kuntotutkimuksen levittäminen asunnonvälittäjille ilman yhtiökokouksen käsittelyä. Asunto Oy Rudolfintie 15 Vahasen kuntotutkimuksen levittäminen isännöitsijän toimesta asunnon välittäjille oli törkeä toimenpide ja romahdutti taloyhtiön asuntojen hinnat.

21 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 21(34) Isännöitsijä Jokela oli liittänyt Asunto Oy Rudolfintie 15 kuntotutkimuksen asuntojen välittäjille, vaikka kuntotutkimusta ei oltu käsitelty eikä vieläkään ole käsitelty taloyhtiö yhtiökokouksessa. Kuntotutkimuksessa esitetty n. 5,2 miljoonan euron putkisaneeraus pudotti asuntojen hintoja merkittävästi. Epäillään, että isännöitsijän tarkoituksena olikin saada tehostettua taloyhtiön putkisaneerausta liikkeelle tälläkin tavalla. Kun asunnonvälittäjä saa käsiinsä taloyhtiön kuntotutkimuksen, jossa lukee investointi 5,2 miljoonaa euroa vuonna 2019, hän laskee sen vaikutuksen suoraan asunnon myyntihintaan. Seuraavassa on käsitelty asunnonvälittäjille Isännöitsijän luovuttaman Rudolfintie 15 kuntotutkimuksen vaikutusta asuntojen romahtaviin hintoihin taloyhtiössä. Julkinen ilmoitus oli netissä asunnon myynnistä Rudolfintie 15. Vahasen kuntotutkimusta taloyhtiössä ei oltu vielä tehty.

22 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 22(34) Jäljempänä oleva ote on edellä mainitun osakkeenomistajan nettikirjelmästä mm. Rudolfintie 15 isännöitsijälle, koskien Vahasen kuntotutkimuksen luovuttamista asunnonvälittäjälle. Ihailtavaa katsoa, kuinka saitte romahdutettua asuntojemme arvon hetkessä tällä älyttömällä putkiremontti villityksellänne! Kuka teistä sai tämän kuningas idean?! Voisin käydä kiittämässä oikein kädestä pitäen! Kenties isännöitsijäkö on tämän asian takana? Ymmärrättehän arvon hallituksen jäsenet, että isännöitsijä on hallituksen juoksupoika, eikä näin, kun meillä nyt näyttää olevan, että hallituksen jäsenet ovat isännöitsijän sätkynukkeja! Teidän tehtävä on valvoa osakkaiden etua ja edistää toimillanne asuntojemme arvon säilymistä yms... Nyt näytätte keskittyvän isännöitsijän ja muiden sivullisten suojelemiseen sekä omien etujenne ajamiseen! Rudolfintie 15 toisen asunnon (4 h, keittiö ja sauna) myyntiilmoitus oli netissä. Asunnonvälittäjältä sain Vahasen tekemän kuntotutkimuksen värillisenä. Isännöitsijä oli toimittanut aikaisemmin Vahasen kuntotutkimuksen vain mustavalkoisena. Isännöitsijä oli antanut Rudolfintie 15 toisenkin asunnon osalta asunnonvälittäjälle isännöitsijätodistuksen ja liittänyt siihenkin Vahasen tekemän kuntotutkimuksen. Kuntotutkimusta ei oltu käsitelty edes yhtiökokouksessa eikä vielä tänäkään päivänä. Kuntotutkimuksen anto asunnonvälittäjälle oli törkeä teko, joka romahdutti ko. asunnon hinnan ja muidenkin taloyhtiön asuntojen hinnat, vaikka mahdollinen putkiremontti olisi vasta 15 vuoden päässä.

23 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 23(34) Jäljempänä on myynnissä olleen ko. asunnon yksityiskohtaisempia tietoja ja myyntihinta.

24 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 24(34) Isännöitsijän luovuttamalla Vahasen kuntotutkimuksella on pudotettu tämän asunnon hintaa arviolta n euroa. Voidaan kysyä miten isännöitsijä korvaa asunnonomistajalle ko. vahingon. Taloyhtiön asuntojen hinnat ovat romahtaneet ( ) edelleen isännöitsijän toimittaman putkien kuntotutkimuksen ja epäillyn putkiremontin takia. Isännöitsijän teko oli tyrmistyttävä. Millä oikeudella isännöitsijä toimitti kuntotutkimuksen asuntojen välittäjille ilman yhtiökokouksen käsittelyä ja päätöksiä. Hänellä on vastuu teoistaan! 93,5 m² h, k, kph, s, lasit.parveke 4h Rudolfintie 15, Helsinki Sijainti Rudolfintie 15, Helsinki Kerros 2 / 3 Vuokrattu Ei Asuinpinta-ala 93,5 m²

25 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 25(34) Kokonaispinta-ala 93,5 m² Kuvaus 4h, k, kph, s, lasit.parveke Huoneita 4 Parveke Kyllä Sauna Kyllä Kerroksen lisätiedot 2/3 Hintatiedot ja muut kustannukset Velaton hintapyyntö ,00 Hintapyyntö ,00 Neliöhinta 2 342,25 / m 2 Talon ja tontin tiedot Rakennuksen tyyppi Kerrostalo Uudiskohde Ei Taloyhtiön nimi Asunto Oy Rudolfintie 15 Rakennusvuosi 1970 Rakennusvuoden lisätiedot 1970 Huoneistojen lukumäärä 114 Kiinteistön asuinpinta-ala yhteensä 7087 m² Yhteiset tilat sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv. Taloyhtiössä muuta: kuntosali Taloyhtiön sauna Kyllä Pysäköintitilat autotalleja 10, piha-autopaikkoja 73, Kerrosten lukumäärä 3 Hissi talossa Ei Rakennusmateriaali elementti, betoni Kattomateriaali Huopakate Kattotyyppi Tasakatto Energialuokka C2007: ET-luku 134. Energiatodistus Kyllä Antennijärjestelmä kaapeli-tv Tontin omistus Vuokralla Maanvuokraaja Helsingin kaupunki Kiinteistönhoito Huoltoyhtiö. Isännöinti Tuomo Jokela, Isännöinti Neliapila puh Jussaarenkuja 1 A 7, Helsinki Kaavatiedot Helsingin kaupunki, Kaavatilanne Asemakaava Liikenneyhteydet Bussi, pysäkki n. 100m. Herttoniemestä metroyhteys. Lämmitys kaukolämpö Mikä euromääräinen vaikutus yleisesti on asuntojen hintaan Rudolfintie 15:ssa isännöitsijän asunnonvälittäjille

26 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 26(34) luovuttamalla Vahasen kuntotutkimuksella? Vahasen/isännöitsijä esittää Rudolfintie 15:sta mm. taloyhtiön uuttaa vastaavien entisten muoviviemäreiden uusimista vuonna Kuka olisi valmis maksamaan jopa vielä 100 vuotta kestävien muoviviemäreiden uusimisesta n. 3 miljoonaa euroa. Tämä rahaerä menisi pelkästään toimijoiden taskuun ja osakkeenomistajien näkökulmasta Kankkulan kaivoon. Muoviviemäreiden järjettömästä uusimisesta tulisi osakkeenomistajille ylimääräistä maksettavaa eri koon asuntoihin vähintään seuraavasti: - yksiö n , pienempi kaksio n , isompi kaksio n asunto kolme huonetta n ja asunto neljä huonetta n Voidaan kysyä, onko tämä vastuuntuntoista ja eettistä toimintaa kuntotutkijalta ja isännöitsijältä ja kuka suosittelisi näiden toimijoiden jatkamista ko. tehtävissään.

27 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 27(34) Helsinki 16. päivänä toukokuuta 2015 Laati Jäljempänä on Kuopiolaisen Asunto Oy Särkänniemen Hakan kuntotutkimus (lähde Kiinteistölehti). Lisäksi on energiatodistuksen mallilaskenta.

28 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 28(34)

29 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 29(34)

30 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 30(34)

31 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 31(34)

32 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 32(34)

33 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 33(34)

34 Hallituksen muodostajien Juha Sipilän, Timo Soinin ja Alexander Stubbin 34(34) Energiatodistuksen mallilaskenta: Martti Remes

38,5 m², 1h, kk, kph,...,

38,5 m², 1h, kk, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Juha Hemminki Puh: 0400-788 798 Asuntoasiantuntijat Oy LKV Kirjatyöntekijänkatu 10 B, 3 krs. 00170 Helsinki Puh: 0400-788798 Ensiasunnoksi, sijoittajalle, hyväkuntoinen avara pikkukoti

Lisätiedot

60,0 m², 2h+k+kph,

60,0 m², 2h+k+kph, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sara Arola Puh: 040 6652261 OP Koti Turun Seutu Oy LKV Turku Brahenkatu 11 G 20100 Turku Puh: 010 256 9118 Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen valoisa läpitalon asunto. Parvekkeelta

Lisätiedot

56,5 m², 2h+k+s,

56,5 m², 2h+k+s, Kohteen ilmoittaja Nimi: Kimmo Raappana Puh: 040 849 2081 Kiinteistömaailma, Vantaa Aviapolis Tasetie 8 01510 Vantaa Puh: 020 793 1010 KAMPPI 56,5m2. Tässä sinulle viihtyisä läpitalon 2h,k,s Helsingin

Lisätiedot

28,0 m², 1h+avok+kph+p,

28,0 m², 1h+avok+kph+p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Rene Messia de Prado Puh: 0405186949 RE/MAX Casa Alto Laivurinrinne 1 00120 Helsinki Puh: 0500 322 232 Ihastuttava yksiö nyt myynnissä edulliseen hintaan, suositussa Alppikylän

Lisätiedot

96,5 m², 4h+k+(s)+auto...,

96,5 m², 4h+k+(s)+auto..., Kohteen ilmoittaja Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV Siltakatu 16 80100 Joensuu Puh: 013 125 258 Tilava ja valoisa, siistikuntoinen läpitalon kerrostalohuoneisto Vehkalahdessa. Huoneistossa laminaatti-

Lisätiedot

90,0 m², 4h, k, kph, e...,

90,0 m², 4h, k, kph, e..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Martti Pärkinen Puh: 0504388785 Kiinteistömaailma, Myyrmäki, Wirtanen & Rehnström Oy Liesikuja 4 01600 Vantaa Puh: +358503521669 Muuttovalmis, kahdella sisäänkäynnillä varustettu,

Lisätiedot

43,5 m², 2h,kk,vh,

43,5 m², 2h,kk,vh, Kohteen ilmoittaja Nimi: Virpi Romu Puh: 040 0610 018 Bo LKV Helsinki Neitsytpolku 12 00140 Helsinki Puh: 040 808 6832 Moderni koti Kallion sydämestä Tämä ihastuttava ja valoisa läpitalon huoneisto on

Lisätiedot

55,5 m², 2h,k,parv.,

55,5 m², 2h,k,parv., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Oksanen Puh: 0500 442203 Omakodit Neliövälitys Oy LKV Kouvolankatu 18 45100 Kouvola Puh: (05) 357 7099 Inkeroisten keskustassa, talon 1. asuinkerroksessa valoisa, nopeasti

Lisätiedot

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p,

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p, Kohteen ilmoittaja Lockmer LKV Köydenpunojankatu 14 20100 Turku Puh: 040 300 2302 Nimi: Harry Lockmer Puh: 0403002302 Tässä siistikuntoinen ja muuttovalmis kolmio rauhallisella Härkämäen alueella. Hissitalon

Lisätiedot

67,0 m², 3h+k,

67,0 m², 3h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tiina Björkman Puh: 045 129 9909 OP Koti Länsi-Uusimaa Oy LKV Nummela Vihdintie 3 03100 Nummela Puh: 010 254 5206 Etsitkö kotia aivan Nummelan keskustassa mutta kuitenkin suojaisen

Lisätiedot

22,0 m², 2h, avok, parvi,

22,0 m², 2h, avok, parvi, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Sallankivi Puh: +358 400 630 848 RE/MAX Extra Kodit Malmin raitti 7 00700 Helsinki Puh: 050 361 5099 Tämä ylimmän kerroksen näppärä kaksio viehättää avaruudellaan ja selkeällä

Lisätiedot

28,5 m², 1h, kt, kph,...,

28,5 m², 1h, kt, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Lasse Lehtervo Puh: 050 597 1536 Kiinteistömaailma, Pirkkala, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy Kenkätie 4 33950 Pirkkala Puh: 050 530 3000 Kiinteistömaailma, Koskikeskuksen Asuntopalvelu

Lisätiedot

91,5 m², 4h+k+kph+s+vh+p,

91,5 m², 4h+k+kph+s+vh+p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Lahtinen Puh: 0400 975 076 Lahden Kotijoukkue Rauhankatu 14c 15110 Lahti Puh: 050 360 2475 Vesijärven läheisyydessä olevassa vuonna 2000 rakennetussa talossa hyväkuntoinen

Lisätiedot

60,0 m², 2h, k, kh, p,

60,0 m², 2h, k, kh, p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Nina Vehviläinen Puh: 050 434 5878 Kiinteistömaailma Turku Verdulo Oy, Aurakatu Aurakatu 12 20100 Turku Puh: 010 279 2490 Kaunis koti Martissa. Ylimmän asuinkerroksen valoisa kulmahuoneisto

Lisätiedot

50,5 m², 2h, k, s, psh...,

50,5 m², 2h, k, s, psh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: NINA KANTELE Puh: 0408383002 Ninan Neliöt Oy LKV 02100 Espoo Puh: 040 838 3002 Hyvien palveluiden läheisyydessä läpitalon kaksio luhtitalon toisessa kerroksessa! Koko huoneiston

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

113,0 m², 5h,k,wc,khh/...,

113,0 m², 5h,k,wc,khh/..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mia Lindberg Puh: 044 381 7771 Kiinteistömaailma, Taka-Töölö, Linnakodit Oy LKV Linnankoskenkatu 12 00250 Helsinki Puh: 044 283 1195 Tilava perheasunto, jossa on neljä makuuhuonetta!

Lisätiedot

40,5 m², 2h+k+kph+las...,

40,5 m², 2h+k+kph+las..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Blok Puh: 044 2416380 Blok Iso Roobertinkatu 21-25 00120 Helsinki Puh: 044 241 6380 Tyylikäs 2010-luvun kaksio lasitetulla parvekkeella Järvenpään Keskuksessa Tässä kaksiossa asut

Lisätiedot

65,0 m², 3h, k,

65,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Nina Koskinen Puh: 050 562 4445 Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy Nervanderinkatu 8 C 00100 Helsinki Puh: 040 680 7776 Hyväkuntoinen ja kodikas rivitaloasunto. Tässä kodissa on tehokkaasti

Lisätiedot

53,5 m², 2h+k+kph/wc+s,

53,5 m², 2h+k+kph/wc+s, Kohteen ilmoittaja Nimi: Ari Riitamo Puh: 050 386 1368 Huoneistoketju Asuntoketju LKV Turku, Raisio, Parainen, Salo 20100 Turku KAKSIO LÄHELTÄ YLIOPISTOCAMPUSTA. Vuonna 2007 rakennetuista Joutsenpuiston

Lisätiedot

42,0 m², 2h, kk, kh, vh,

42,0 m², 2h, kk, kh, vh, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tiina Viljakainen Puh: 040 750 9233 JYA Housing LKV, Kuopio Haapaniemenkatu 34 70110 Kuopio Puh: 029 000 4130 Heti vapaa kerrostalokaksio, hyvä sijainti Särkiniemessä. Soveltuu

Lisätiedot

61,5 m², 3H+KT,

61,5 m², 3H+KT, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sirkka Teittinen Puh: 050 581 2779 Kiinteistömaailma, Munkkiniemi, Amuletti Asunnot Oy Lkv Munkkiniemen puistotie 15 00330 Helsinki Puh: 094363500 Tervetuloa esittelyyn sunnuntaina

Lisätiedot

50,5 m², 2h, k, kph, l...,

50,5 m², 2h, k, kph, l..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Maria Oikarinen Puh: 040 5860 122 HUOM! l MO-Kodit LKV Siivolankatu 5 D 16 15160 Lahti Puh: 040 5860 122 Matkakeskuksen vieressä ja puiston laidalla valoisa viidennen kerroksen

Lisätiedot

99,0 m², 4h,k,kh,wc,pa...,

99,0 m², 4h,k,kh,wc,pa..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Tuula Partanen Puh: 0400 588 200 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki Huopalahdentie 24 00350 HELSINKI Puh: 040 136 2631 Hyvä perheasunto keskeisellä ja vehreällä paikalla Kontulassa.

Lisätiedot

71,5 m², 3h, k, kph, l...,

71,5 m², 3h, k, kph, l..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Kyllönen Puh: 044 5007282 Kiinteistömaailma, Lahti, Lahden Kodit Oy LKV Aleksanterinkatu 34 15140 Lahti Puh: 050 4329981 Tyylikäs ja erittäin siistikuntoinen toisen kerroksen

Lisätiedot

Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,kk,kph,vh, 31,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,41 Vh ,00

Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,kk,kph,vh, 31,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,41 Vh ,00 Kerrostalo Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero 619561 1h,kk,kph,vh, 31,0 m² Kov. 1969 Energialuokka F 2013 Mh. 60 580,41 Vh. 63 000,00 Gunnarintie 4. Hyväpohjainen makuualkovilla ja ranskalaisella parvekkeella

Lisätiedot

73,0 m², 3h, k, kph, w...,

73,0 m², 3h, k, kph, w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Janne Suoniemi Puh: 0400 766 507 Bo LKV Tampere Kelloportinkatu 1 B 33100 Tampere Puh: 0408086045 Tampereen Haapalinnasta on nyt vapautumassa 73 m2 kerrostalokolmio. Tässä kolmannen

Lisätiedot

182,0 m², 5-6h + k + sa,

182,0 m², 5-6h + k + sa, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarmo Lotvonen Puh: 050 438 8132 Lotvonen Brothers LKV Oy Uusikatu 35 LH 104 B 90100 Oulu Puh: 0504388132 Oulun ydinkesustasta ainutlaatuinen ylimmän 6/6 krs:n kattoterassihuoneisto,

Lisätiedot

84,5 m², 3h+kt+s+lasit...,

84,5 m², 3h+kt+s+lasit..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Veli-Matti Kopio Puh: 050-315 3084 ihomes LKV Portti 2 02270 Espoo Puh: 050 315 3080 HUIPPUPAIKALLA MEREN RANNALLA, SAUNALLA, SUURELLA LASITETULLA PARVEKKEELLA, TERASSILLA JA UPEALLA

Lisätiedot

55,0 m², Loviisa KT 2h,k, lasitettu parveke. Kohteen ilmoittaja. Valkolammentie 26, Loviisa Valko, 11 kaupunginosa

55,0 m², Loviisa KT 2h,k, lasitettu parveke. Kohteen ilmoittaja. Valkolammentie 26, Loviisa Valko, 11 kaupunginosa Kohteen ilmoittaja Nimi: Laura Pesonen Puh: +358 50 4200662 Porvoon Habita Oy, Habita Porvoo Lundinkatu 10 06100 Porvoo Puh: 010 585 5840 Loviisa KT 2h,k, lasitettu parveke Keskellä kaunista Valkoa upea

Lisätiedot

153,0 m², 6H+K+S,

153,0 m², 6H+K+S, Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Mäkelä Puh: 040 5444399 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo Keilaranta 19 D 02150 Espoo Puh: 0207802270 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) Valoisa ja hyväkuntoinen omakotitalo

Lisätiedot

52,0 m², 2h + k + kph + p,

52,0 m², 2h + k + kph + p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Seppo Parikka Puh: 040 522 1427 Kiinteistö Parikka LKV Hallituskatu 7 A 45100 Kouvola Puh: 040 522 1427 52 m² KT 2h+k+kph+lasitettu parveke Inkeroinen/Kouvola 2/3krs. 52 m² 2h+k+kph+p

Lisätiedot

150,0 m², 4h, avok, kp...,

150,0 m², 4h, avok, kp..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Timo Lindström Puh: 040 170 2011 Solid House Oy LKV Helsinki Erottajankatu 1-3 00130 Helsinki Puh: 044 282 0038 Vuonna 2013 vanha, 40-luvulla rakennettu talo Aulangolla, Vanajaveden

Lisätiedot

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh...,

88,0 m², 4h,k,kph,s,vh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Solkio Puh: 040 191 6161 OP Koti Päijät-Häme Oy LKV Lahti Aleksanterinkatu 20 15140 Lahti Puh: 010 256 7700 Tätä kaunista, yhdessä tasossa olevaa, v.2006 valmistunutta kotia

Lisätiedot

62,5 m², 2h, k, s,

62,5 m², 2h, k, s, Kohteen ilmoittaja Nimi: Liisa Kovanen Puh: 0400 557 372 Kiinteistömaailma, Mikkeli, Asuntoporras Oy LKV Porrassalmenkatu 27 50100 Mikkeli Puh: (015) 760 0001 Kaunis ja viehättävä saunallinen pikkukoti,

Lisätiedot

53,5 m², 2h,kt,s,p,

53,5 m², 2h,kt,s,p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Jorma Kamaja Puh: 0400 812 831 OP Koti Uusimaa Oy LKV Järvenpää Sibeliuksenkatu 17 04400 Järvenpää Puh: 010 254 2700 Nätti hyväkuntoinen saunallinen kaksio huippupaikalla Järvenpään

Lisätiedot

106,0 m², 4 h + k + s,

106,0 m², 4 h + k + s, Kohteen ilmoittaja Sp-Koti l Imatra Lappeentie 18 55100 Imatra Puh: 010 396 5200 Kivasti persoonallinen rivitalon päätyasunto. Sähkölämmityksen lisäksi takka ja ilmalämpöpumppu. Vino sisäkatto antaa avaruutta,

Lisätiedot

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tenhola Kohdenumero 553251 4 h, k, kph, 356,0 m² Kov. 1948 Energialuokka e-tod. Mh. 298 000,00 Vh. 298 000,00 Trollshovdantie 30. Mahdollisuuksien kiinteistö, tässä löytyy 4 asuntoa

Lisätiedot

132,0 m², 5h, k, th, k...,

132,0 m², 5h, k, th, k..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Janne Suoniemi Puh: 0400 766 507 Bo LKV Tampere Kelloportinkatu 1 B 33100 Tampere Puh: 0408086045 Harvinaista herkkua tarjolla! Nimittäin nyt on vapautumassa rivitalokoti suurelle

Lisätiedot

69,0 m², 3h+k+parveke,

69,0 m², 3h+k+parveke, Kohteen ilmoittaja Nimi: Anu Nevala Puh: 050 3828 400 Annala & Kurtén Kiinteistönvälitys Oy LKV Kirkkopuistikko 9 65100 Vaasa Puh: 050 3828 400 Merenläheistä asumista, 2. kerroksen kauniisti remontoitu

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

57,5 m², 2h+k+kph+lasi...,

57,5 m², 2h+k+kph+lasi..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kati Korjus Puh: 045 220 1110 RE/MAX Aitio Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11 C 02230 Espoo Puh: 050 477 3911 Muuttovalmis kaksio vaikka ensiasunnoksi tai sijoittajalle hyvin

Lisätiedot

80,0 m², 4h+kph+wc+p,

80,0 m², 4h+kph+wc+p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Heidi Uhre Puh: 050 575 2789 Kiinteistömaailma Helsinki Alppila Kotkankatu 7 00510 Helsinki Puh: 0503576227 Tervetuloa remontoimaan - täällä voit toteuttaa unelmasi! Rakenna itsellesi

Lisätiedot

72,0 m², 3-4h, k, kph,...,

72,0 m², 3-4h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Jyrki Saulo Puh: 050 585 0500 Kiinteistömaailma, Helsingin Ykköskiinteistöt Oy LKV, Malmi Kirkonkyläntie 8 00700 Helsinki Puh: (09) 350 7270 Kiinteistömaailma, Helsingin Ykköskiinteistöt

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

Tuusula, Kalliopohja Kohdenumero h,k, 77,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,30 Vh ,00

Tuusula, Kalliopohja Kohdenumero h,k, 77,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,30 Vh ,00 Kerrostalo Tuusula, Kalliopohja Kohdenumero 601672 3h,k, 77,0 m² Kov. 1976 Energialuokka C Mh. 125 149,30 Vh. 128 000,00 Kalliopohjantie 5. Ylimmän kerroksen kolmio hissitalossa. Hyrylän keskustan palvelut

Lisätiedot

Turku Kohdenumero h,k,kph,parveke, 57,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00

Turku Kohdenumero h,k,kph,parveke, 57,0 m² Kov Energialuokka G Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku Kohdenumero 602573 2h,k,kph,parveke, 57,0 m² Kov. 1967 Energialuokka G Mh. 132 500,00 Vh. 132 500,00 Vähä Hämeenkatu 12 a. Peruskuntoinen 6.krs asunto. Putkiremontti tehty josta tulevaa

Lisätiedot

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00 Kerrostalo Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero 635651 3 h, k, parveke, 73,0 m² Kov. 1978 Energialuokka F 2013 Mh. 68 417,27 Vh. 69 000,00 Pukkimäentie 1. Ensimmäisen asuinkerroksen hyväpohjainen ja siisti

Lisätiedot

119,5 m², 4h+k+vh+kph+...,

119,5 m², 4h+k+vh+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Ari Mikkola Puh: 0400381719 RE/MAX Koteja Tykistönkatu 9 00260 Helsinki Puh: 040 762 3545 Tyylikäs perheasunto Töölössä. Tämänkaltaisia asuntoja on harvoin tarjolla. Talon arvokkuuden

Lisätiedot

95,5 m², 4h, k, kph, w...,

95,5 m², 4h, k, kph, w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Sanna-Leena Peltonen Puh: 044 444 0416 JYA Housing LKV, Pääkaupunkiseutu Pakilantie 71 00660 Helsinki Puh: 0290 004 000 Valoisa perheasunto, jossa erinomainen pohja ja tilavat

Lisätiedot

279,0 m², 5h+k+rt+kph+...,

279,0 m², 5h+k+rt+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Julia Jäppinen Puh: 050 301 0027 Kiinteistömaailma, Helsinki-Etelä, KKNeliöt Oy LKV, Kruununhaka Liisankatu 12 00170 Helsinki Puh: 050 300 9985 Prikitiellä, Jollaksen Laajasalon

Lisätiedot

Hanskat tiskiin vai vasara käteen?

Hanskat tiskiin vai vasara käteen? Hanskat tiskiin vai vasara käteen? Mitä suomalaiset ajattelevat kotiensa kunnossapidosta ja korjaamisesta Tiedotustilaisuus 12.4.2011 Tina Wessman, Qualitems Oy Tutkimuksen tarkoitus ja toteutus Tarkoitus:

Lisätiedot

Helsinki, Kamppi Kohdenumero Varastotila, 36,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,34 Vh ,00

Helsinki, Kamppi Kohdenumero Varastotila, 36,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,34 Vh ,00 Varastotila Helsinki, Kamppi Kohdenumero 601770 Varastotila, 36,0 m² Kov. 1931 Energialuokka E Mh. 48 536,34 Vh. 49 000,00 Malminrinne 2-4. Korkea kellarikerroksen varastotila keskeiseltä sijainnilta Kampista.

Lisätiedot

98,0 m², 3h+k+s+autotalli,

98,0 m², 3h+k+s+autotalli, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Järvinen Puh: 044 3181828 Vihdoin Kotona LKV Oy - Äntligen Hemma AFM Ab Vaasanpuistikko 6 65100 Vaasa Puh: +358407036603 Suositulla Korkeamäen alueella sopivan kokoinen koti

Lisätiedot

Hyvinkää, Paavola Kohdenumero h,k, 78,5 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00

Hyvinkää, Paavola Kohdenumero h,k, 78,5 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hyvinkää, Paavola Kohdenumero 591937 3h,k, 78,5 m² Kov. 1975 Energialuokka D Mh. 74 266,00 Vh. 82 000,00 Jussilankatu 14. Hissitalon 3. kerros. Yhtiö johon on mm. julkisivukorjaus tehty. Samassa

Lisätiedot

73,0 m², 3 h+k,

73,0 m², 3 h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Markus Piittinen Puh: 044 9725696 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Vantaa Äyritie 12 b 01510 Vantaa Puh: 0400 672 542 Heti vapaa hyvän kokoinen valoisa kerrostalokolmio. Kylpyhuone

Lisätiedot

119,0 m², 4h, k, kph/w...,

119,0 m², 4h, k, kph/w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Konnos Puh: 0400 831 687 Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Tampellan esplanadi 11 33100 Tampere Puh: 0207802660 HUOM!! Hienolta paikalta Säkylän Iso-Vimman alueelta Pyhäjärven

Lisätiedot

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k, 99,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,49 Vh ,00

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k, 99,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,49 Vh ,00 Kerrostalo Tuusula, Riihikallio Kohdenumero 609783 4h,k, 99,0 m² Kov. 1968 Energialuokka D Mh. 155 973,49 Vh. 169 000,00 Haukantie 5. Putkiremontti tulossa-hyvä juttu! Reipas taloyhtiö, jossa tehdään.

Lisätiedot

KERROSTALOHUONEISTO 4H+K SALOSSA, HALIKON KÄRÄVUORESSA. Myydään nettihuutokaupalla www.huutokaupat.com -sivustolla ajalla 1.6.-20.6.

KERROSTALOHUONEISTO 4H+K SALOSSA, HALIKON KÄRÄVUORESSA. Myydään nettihuutokaupalla www.huutokaupat.com -sivustolla ajalla 1.6.-20.6. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 31.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

136,0 m², 6h,k,s, at,...,

136,0 m², 6h,k,s, at,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarja Pitkänen Puh: +358 50 555 5418 Helsingin KOTI LKV Oy Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9A (5. krs) 02320 Espoo Puh: 0207 351 222 Rauhallisella luonnonläheisellä paikalla

Lisätiedot

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Kerrostalo Kuusamo, Ruka Kohdenumero 604121 tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 154 060,00 Vh. 196 000,00 Rukatunturintie 9. Rukankylän ydin Keskustassa sijaitseva

Lisätiedot

37,5 m², 1h, k, psh/wc...,

37,5 m², 1h, k, psh/wc..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Natalia Hakkarainen Puh: 050 3707 222 Kiinteistömaailma, Hämeenlinna Kasarmikatu 4 Kasarmikatu 4 13100 Hämeenlinna Puh: 050 551 7222 Kiinteistömaailma, Koskikeskuksen Asuntopalvelu

Lisätiedot

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Oulu, Höyhtyä Kohdenumero 641448 8 kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov. 1961 Energialuokka e-tod. Mh. 195 000,00 Vh. 195 000,00 Hanhitie 22. Sijoittajat hox! Nyt myynnissä monien mahdollisuuksien

Lisätiedot

Varkaus, Taulumäki Kohdenumero h,k,psh,s, 55,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00

Varkaus, Taulumäki Kohdenumero h,k,psh,s, 55,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Varkaus, Taulumäki Kohdenumero 606239 2h,k,psh,s, 55,0 m² Kov. 2007 Energialuokka E Mh. 148 318,00 Vh. 159 000,00 Hertunranta 10. HERTUNRANTA kympissä hissitalon toisen kerroksen vapaana oleva

Lisätiedot

40,0 m², 2h, avok, kph...,

40,0 m², 2h, avok, kph..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Susanna Arnall Puh: 0400 884448 Bo LKV Helsinki Neitsytpolku 12 00140 Helsinki Puh: 040 808 6832 Miten ihana, kaunis ja toimiva voikaan kaupunkikoti parhaimmillaan olla? Tule tutustumaan

Lisätiedot

89,5 m², 1h+terassi,

89,5 m², 1h+terassi, Kohteen ilmoittaja Nimi: EKE-Rakennus Asuntomyynti Puh: (09) 613 03450 EKE-Rakennus Oy Piispanportti 7 02240 Espoo Puh: (09) 613 03450 Loft-asuntoja Helsingin merelliseen Kruunuvuorenrantaan Kokonaisen

Lisätiedot

154,0 m², 3 mh, oh, k,...,

154,0 m², 3 mh, oh, k,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Jaana Tähtinen Puh: 040 716 2400 Kiinteistömaailma, Asuntoporvoo Oy LKV Piispankatu 36 A 06100 Porvoo Puh: 040 501 1101 Vehreässä maalaismaisemassa Porvoon ja Askolan rajalla lähellä

Lisätiedot

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h, kk, kph, vh, 38,0 m² Kov Energialuokka F Mh ,58 Vh ,00

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h, kk, kph, vh, 38,0 m² Kov Energialuokka F Mh ,58 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero 605420 2h, kk, kph, vh, 38,0 m² Kov. 1952 Energialuokka F Mh. 103 450,58 Vh. 109 000,00 Vaasankatu 8. Aivan keskustan palveluiden ja yliopiston tuntumassa heti

Lisätiedot

166,5 m², 5h+k+th+s+au...,

166,5 m², 5h+k+th+s+au..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Thea Tontti Puh: 044 050 2300 Kiinteistömaailma, Espoon Kodit Oy LKV, Espoonlahti Finnoonlaaksontie 9 02270 Espoo Puh: 050 433 0963 Edustava paritalokoti Laaksolahden rauhallisella

Lisätiedot

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero h,k, 53,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero h,k, 53,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero 638219 2h,k, 53,5 m² Kov. 1974 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 28 000,00 Vh. 28 000,00 Ahonpääntie 5. Tässä vaikka loistokoti vanhuuden päiville, tai miksei ensiasunnoksi!

Lisätiedot

107,0 m², 4h+k+kph+s+t...,

107,0 m², 4h+k+kph+s+t..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Pekka Savela Puh: 0400 292 567 Sp-Koti l Vantaa, Vantaan Kotikeskus Oy LKV Unikkotie 13 01300 Vantaa Puh: 020 7529160 Sp-Koti l Klaukkala Klaukkalantie 63 01800 Klaukkala Puh:

Lisätiedot

77,5 m², 3h+k+sauna,

77,5 m², 3h+k+sauna, Kohteen ilmoittaja Nimi: Marjo Ahponen Puh: 0449752504 Loistavalla paikalla peruskorjattu läpitalon valoisa kolmio. Suojaisa aidattu piha, voit suunnitella mieleiseksi, teranssi, laatta tai nurmikkopihan.

Lisätiedot

65,0 m², 3h+kt+s+lasit...,

65,0 m², 3h+kt+s+lasit..., Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Tapiola, Amuletti Asunnot Oy Lkv Tapiontori 1 02100 Espoo Puh: (09) 525 9600 Olarinhuipun Galileo rakentuu arvostetun rakentajan toimesta kauniille, luonnonmukaiselle

Lisätiedot

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat.

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 09.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

49,0 m², 2h+k,

49,0 m², 2h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Nina Julkunen Puh: 040 724 0222 Huom! Uudenmaan Laatuvälitys Oy Uusi Porvoontie 742 01120 Västerskog Puh: 010 315 7157 Hyväkuntoinen kaksio loistavalla sijainnilla aivan Porvoon

Lisätiedot

Helsinki, Vuosaari Kohdenumero h+k+kph+parveke, 58,5 m² Kov Energialuokka F 2007 Mh ,00 Vh ,00

Helsinki, Vuosaari Kohdenumero h+k+kph+parveke, 58,5 m² Kov Energialuokka F 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Helsinki, Vuosaari Kohdenumero 604890 2h+k+kph+parveke, 58,5 m² Kov. 1967 Energialuokka F 2007 Mh. 156 000,00 Vh. 156 000,00 Punakiventie 11. Heti vapaa parvekkeellinen kaksio hyvällä pohjaratkaisulla.

Lisätiedot

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h,k,s, 91,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,17 Vh ,00

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h,k,s, 91,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,17 Vh ,00 Rivitalo Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero 592720 3h,k,s, 91,5 m² Kov. 1971 Energialuokka E 2007 Mh. 93 586,17 Vh. 106 000,00 Tapionkatu 44. Tilava 2-tasohuoneisto noin kilometrin päässä koulukeskuksesta,

Lisätiedot

95,0 m², 3 mh, oloh, k...,

95,0 m², 3 mh, oloh, k..., Kohteen ilmoittaja Huom! Heinola, Kiinteistötoimisto Kekkonen & Surakka LKV Oy Torikatu 3 18100 Heinola Puh: 0456920460 Hieno kodin ja vapaa-ajan asumisen yhdistelmä vain n. 20 km Heinolan keskusta! Kokonaisuus

Lisätiedot

22,5 m², 1h+keittosyve..., 395 / kk

22,5 m², 1h+keittosyve..., 395 / kk Kohteen ilmoittaja Nimi: Toimisto Puh: 05-217 100 Merikotkan Pesä Ky Koulukatu 10 48100 Kotka Puh: 05 217 100 AIVAN KARHULAN KESKUSTASSA SUPERNÄPPÄRÄ, JUURI UUDET PINNAT SAANUT, VALOISA PIENKOTI! YRITYKSETKIN

Lisätiedot

Kerrostalo Savonlinna, Vanhakaupunki Kohdenumero Linnankatu 34.

Kerrostalo Savonlinna, Vanhakaupunki Kohdenumero Linnankatu 34. Kerrostalo Savonlinna, Vanhakaupunki Kohdenumero 632528 Oh, 3mh, k, ruokailutila, khh, s, p, 153,0 m² Kov. 1957 Energialuokka D 2013 Mh. 350 000,00 Vh. 350 000,00 Linnankatu 34. Erinomaisella ja halutulla

Lisätiedot

Lieksa, Lieksa Kohdenumero h, k, 75,0 m² Kov Energialuokka G 2007 Mh ,00 Vh ,00

Lieksa, Lieksa Kohdenumero h, k, 75,0 m² Kov Energialuokka G 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Lieksa, Lieksa Kohdenumero 602651 3h, k, 75,0 m² Kov. 1976 Energialuokka G 2007 Mh. 28 500,00 Vh. 28 500,00 Koski-Jaakonkatu 75 B 15. Siistikuntoinen 3. kerroksen läpitalon huoneisto kaukolämmitteisessä

Lisätiedot

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Alikerava Kohdenumero 627016 2h,kt,s, 55,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C 2013 Mh. 68 300,00 Vh. 216 500,00 Santaniitynkatu 19. Makua asumiseen! Uudessa As Oy Keravan Korianterissa huolella

Lisätiedot

77,8 m², 3h+k,

77,8 m², 3h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Hietanen Puh: 040 5599 600 Huoneistoketju SHK Asuntopalvelut Oy Toinen linja 17 ( 5 krs ) 00530 Helsinki Puh: 09 2709 6623 Huoneistoketju SHK Asuntopalvelut Oy Rautatienkatu

Lisätiedot

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00 Rivitalo Tuusula, Riihikallio Kohdenumero 597983 3h,k,s, 80,0 m² Kov. 1983 Energialuokka D Mh. 207 117,93 Vh. 209 000,00 Marsuntie 10. Viehättävä yhden tason rivitalohuoneisto Tuusulan Riihikalliosta toimivalla

Lisätiedot

62,5 m², 2h, k, s, kph...,

62,5 m², 2h, k, s, kph..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mia Kahila Puh: 040 822 2291 Kiinteistömaailma, Kerava, Asuntokerava Oy LKV Aleksis Kiven tie 14 04200 Kerava Puh: (09) 4174 1600 Tule viihtymään Sompioon! Tämä rivitalokoti sijaitsee

Lisätiedot

54,0 m², 2h+kk+s+parveke,

54,0 m², 2h+kk+s+parveke, Kohteen ilmoittaja Nimi: Johanna Kurtén Puh: 050 400 8075 Annala & Kurtén Kiinteistönvälitys Oy LKV Kirkkopuistikko 9 65100 Vaasa Puh: 050 3828 400 Erittäin hyväkuntoinen, saunallinen kaksio vuonna 2010

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

Lieksa, Lieksa Kohdenumero h, k, 75,0 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Vh ,00

Lieksa, Lieksa Kohdenumero h, k, 75,0 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Lieksa, Lieksa Kohdenumero 621161 3h, k, 75,0 m² Kov. 1964 Energialuokka G 2013 Mh. 35 000,00 Vh. 35 000,00 Kuhmonkatu 29 A 2. Hyväkuntoinen I-kerroksen kulmahuoneisto noin kilometrin päässä

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

Hyvinkää, Parantola Kohdenumero h,k, 71,5 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Vh ,00

Hyvinkää, Parantola Kohdenumero h,k, 71,5 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hyvinkää, Parantola Kohdenumero 647509 3h,k, 71,5 m² Kov. 1950 Energialuokka G 2013 Mh. 78 380,00 Vh. 149 000,00 Pohjoinen Puistokatu 3. Parantolan Puiston läheisyydessä, lyhyen kävelymatkan

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Jyväskylä, Mattilanpelto Kohdenumero h,k,kph,p, 49,9 m² Kov Energialuokka E Mh ,72 Vh ,00

Jyväskylä, Mattilanpelto Kohdenumero h,k,kph,p, 49,9 m² Kov Energialuokka E Mh ,72 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Mattilanpelto Kohdenumero 603300 2h,k,kph,p, 49,9 m² Kov. 1957 Energialuokka E Mh. 114 310,72 Vh. 117 900,00 Kiljanderinkatu 4. Yliopiston ja Hippoksen välittömässä läheisyydessä

Lisätiedot

Varkaus, Kuoppakangas Kohdenumero h+k+s, 110,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Varkaus, Kuoppakangas Kohdenumero h+k+s, 110,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Varkaus, Kuoppakangas Kohdenumero 641359 3h+k+s, 110,0 m² Kov. 1972 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 55 000,00 Vh. 55 000,00 Osmajoentie 100. Kuoppakankaalla lähellä kouluja ja liikuntapaikkoja tilava

Lisätiedot

Jyväskylä, Kangaslampi Kohdenumero h,k,kph,vh,p, 58,5 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,53 Vh ,00

Jyväskylä, Kangaslampi Kohdenumero h,k,kph,vh,p, 58,5 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,53 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Kangaslampi Kohdenumero 620793 2h,k,kph,vh,p, 58,5 m² Kov. 1975 Energialuokka F 2013 Mh. 43 291,53 Vh. 55 000,00 Kulottajantie 6. Päättyvän kadun varrella 5.kerroksen läpitalon kiva

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot