Autoilun apuvälinepalvelut Respectassa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Autoilun apuvälinepalvelut Respectassa"

Transkriptio

1 Auton apuvälineet

2 Autoilun apuvälinepalvelut Respectassa Respectan autoiluun erikoistuneet myyjät auttavat kaikissa autojen vammaiskäyttöön muuttamiseen liittyvissä asioissa kuten erikoisvälineiden hankinnassa ja asennuksessa, rahoitusjärjestelyissä, vakuutuksissa sekä erilaisissa hakemuksissa. Respectan autojen muutostöitä tekevät toimipisteet palvelevat Tuusulassa ja Oulussa sekä jälleenmyyjät Seinäjoella ja Kuopiossa. Lisäksi asiantuntijamme ovat käytettävissä koko Suomessa esittelyissä ja opastamassa sopivan autoilun apuvälineen valinnassa. Respectassa on mahdollisuus suorittaa apuvälinekartoitus, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa arvioidaan erilaisten auton apuvälineiden tuoma hyöty. Respectassa autoilun apuvälineiden tuotevalikoiman perustana ovat seuraavat arvot: Yleiskäyttöisyys - Sopii kaikenlaisiin ja -merkkisiin autoihin Säädettävyys - Asiakkaan toivomusten ja vaatimusten mukaiseksi Keveys ja helppokäyttöisyys Ammattitaitoinen asennus - Auton sisustusta rikkomatta Koko perheelle - Autoa pystytään ajamaan myös normaaleilla hallintalaitteilla Vaihdettavuus - Tuotteet ovat siirrettävissä autonvaihdon yhteydessä seuraavaan autoon

3 Menox ajohallintalaitteet Menox ajohallintalaitteet Menox-ajohallintalaitteella ohjataan käsikäyttöisesti auton hallintalaitteita. Menoxin avulla ajaminen on turvallista ja miellyttävää. Menoxin hallinta tapahtuu oikealla kädellä kuten vaihdekepinkin käyttö. Menox on kolariturvallinen. Auton jalkatilassa ei ole ylimääräisiä rautatankoja. Näin Menox ei myöskään estä tulevaisuudessa polviairbagin käyttöä. Menox ei ole tiellä eikä esteenä siirryttäessä autoon tai autosta pois. Helppo ja monikäyttöinen Kädensija voidaan varustaa kytkimillä, joilla ajovalot, vilkut, lasinpyyhkijät, tuulilasinpesulaite ja äänitorvi voidaan kytkeä kädensijaan. Tällöin suurin osa hallintatoiminnoista hoituu samalla laitteella. Kaikkia toimintoja voidaan käyttää yhtäaikaisesti jarrutuksen, kaasutuksen ja ohjauksen kanssa. Menox tekniikka Autoilijoilla on useita erilaisia ajoasentoja. Toinen haluaa pitää ohjauspyörästä kiinni samalla kun lisää kaasua, toinen taas haluaa leputtaa kyynärpäätään kyynärnojalla ja käyttää ajohallintalaitetta kämmenellä. Ajohallintalaite voidaan asentaa sekä oikealle että vasemmalle kädelle. Laitteen tekniikka mahdollistaa säädöt jokaiselle kuljettajalle yksilöllisesti sopiviksi. Peruslaitteeseen voidaan lisätä lisätoimintoja myöhemminkin. Nupin korkeudensäätö on 15 cm ja varren sivuttaiskallistusmahdollisuus Nupin korkeussäädöllä ja oikealla momentilla saadaan jokaiselle kuljettajalle sopiva teho. Laitteen liikeradan suuntaus on myös portaaton. Voimansiirtoputken säätö mahdollistaa eteen/taakse suunnassa yksilölliset säädöt. Polkimille menevässä tangossa on 7 cm kierresäätö. Haarukan ja pallonivelen ansiosta voimansiirtoputki asennetaan mahdollisimman lähelle keskikonsolia, jolloin tilaa jaloille jää mahdollisimman paljon. Yksi laitteen hienoimmista teknisistä ratkaisuista on polkimien kiinnitys. Auton jarrupolkimet voivat olla pellistä taivutettuja tai täysmetallisia. Kaasun kiinnitys onnistuu kaikenlaisille polkimille, niin metallikuin muovisiin elektronisiin kaasupolkimiinkin. Poljinvarsien käyttösuunnalla ei myöskään ole merkitystä. Kiinnitysratkaisuja on kymmeniä erilaisia, myös silloin kuin polkimen varsi kaartuu vasemmalle.

4 Ajohallintalaitteet U01 Menox Standard Ratkaisu perusmallin tarvitseville. Menox toimii yhden suoran ja ergonomisen liikeradan avulla, joten kaasun ja jarrun hallinta liikenteessä on selkeää ja helppoa. Eteenpäin työnnettäessä jarrutetaan ja taaksepäin vedettäessä lisätään nopeutta. Toiminnot Mallivaihtoehdot Menox ajohallintalaite on aina yksilöllinen ratkaisu, joka rakenne- taan räätälöidysti jokaisen kuljettajan oman toiveen ja tarpeen mukaan. Auton sähköiset lisätoiminnot kytketään toimimaan alkuperäisten toimintojen rinnalle. U02 Menox Multifunction Ratkaisu täydellisyyttä ja ajonautinnon maksimointia arvostavalle. Mahdollisuus valita nupin väri, nahkaverhoilu ja sähkötoiminnot. Toiminnot Mallivaihtoehdot

5 U03 Elektroninen kaasukehä Soveltuu erityisesti käyttäjälle, jolla on heikot käsivoimat. Mahdollistaa auton kaasun käytön kahdella kädellä. Sopii kaikkiin automerkkeihin ja automalleihin. Jarruksi voidaan valita myös Menox käsihallintalaite. Ei vaikuta auton omien polkimien toimintaan. 140 Tasakaasu Lisälaite, joka voidaan lisätä kaikkiin malleihin. Tasakaasu pitää kaasun paikallaan, mutta sallii nopeuden lisäämisen ja vähentämisen halutulla tavalla. Tasakaasu ei estä jarrutustoimintoa millään tavalla. Jarrulukko Jarrulukko on toiminto, jolla lukitaan jarrupoljin jarrutusasentoon. Tällä toiminnolla helpotetaan mm. vaihteen vaihtamista (esim. P:ltä D:lle) Toimintoa voidaan käyttää myös mm. liikennevaloihin pysähdyttäessä. U33 Vakionopeussäädin Vakionopeussäädin voidaan kytkeä auton alkuperäiseen säätimeen tai lisävarustaa auto uudella jälkiasennettavalla vakionopeudensäätimellä.

6 Ajohallintalaitteet U07 Rattinupit Rattinupit kiinnitetään auton ohjauspyörään. Rattinuppeihin voidaan kytkeä samat toiminnot kuin ajonhallintalaitteeseenkin. Pikairroitus vakiona. Valittavissa 3 eri nuppimallia ERGO - yleismalli tanko - rattinuppi kämmentuella tanko - rattinuppi rannetuella Adapteri rattinuppiin Adapteri rattinupin kiinnitystä varten. Pikairroitus. Sopii kaikkiin automalleihin. U05 IR-rattinuppi Voidaan ohjata 12:sta eri toimintoa. Esim. vilkkuja, valoja, tuulilasinpyyhintä, tuulilasinpesintä. Soveltuu sekä perinteisiin autojen sähköjärjestelmiin että uusiin CAN-väyläsähköjärjestelmiin.

7 U18 Kaasupolkimen siirto vasemmalle jalalle Pikairroitettava malli. Soveltuu sekä mekanisiin että sähköisiin kaasupolkimiin. Vasemman jalan kaasupolkimen lisäksi alkuperäinen poljin varustetaan poljinsuojalla. U19 Lyhyt kasvuisten poljinsarja lattiakorotuksella Poljinratkaisu lyhytkasvuiselle henkilölle silloin, kun polkimien jatkotarve on cm. Menox Stamp sisältää myös koroketason, joka voidaan asentaa 5-20 cm korkeuteen. Pikakiinnitys ja -irroitus sormiruuvilla. Erilliset mallit automaatti- ja manuaalivaihteisille autoille. U20 Polkimen korotus Ratkaisu silloin kuin polkimeen tarvitaan korotusta 3-9 cm. Poljin voidaan laskea alas käyttöön ja palauttaa ylös kevyellä kädenliikkeellä.

8 Pyörätuolihissit ja -nostimet U28 Pyörätuolihissit Useita eri malleja manuaalipyörätuoleille, sähköpyörätuoleille ja sähkömopoille. Saatavana mallit pakettiauton sivu- tai takaovelle. Lisävarusteena oven aukaisukoneisto sekä kaukosäätö. Hinta sisältää asennuksen. U29 Pyörätuolinostimet Nostimen avulla voidaan nostaa apuvälineitä auton tavaratilaan. Käytetään yleisimmin pyörätuolin, sähköpyörätuolin tai sähkömopon nostossa. Saatavana useita eri malleja. Nostokykyt 40 kg, 90 kg, 140 kg ja 182 kg.

9 Robottinostin & autoluiskat ja rampit U21 Chairtopper pyörätuolirobotti Pyörätuolirobotti nostaa pyörätuolin ajon ajaksi auton katolla olevaan kuljetuskoteloon. Laite soveltuu kaikkien ristikkorunkoisten, kokoontaitttuvien pyörätuolien nostoon. Saatavana vasemmalle ja oikealle puolelle. BGR19-33 Autoon asennettavat luiskat ja rampit Pyörätuoliramppeja on useita eri malleja eri automallien tarpeisiin. Rampit ovat pikalukitteisia ja ne ovat keveitä nostaa alumiinirakenteensa ansiosta. Käyttö ei vaadi voimaa. Rampit ovat kaasujousikeventeisiä. Rampit sopivat sekä yksityishenkilöiden että ammattiautoilijoiden käyttöön. Ramppi taittuu kahteen tai kolmeen osaan mallista riippuen. Sisäleveys 80 cm. Kantavuus 400 kg. Hinta sisältää asennuksen. Lisätietoja Malli Osat Pituus avattuna Korkeus / Pituus kokoontaitettuna Paino BGR 19 2 kpl 190 cm 102 cm 21 kg BGR 21 2 kpl 210 cm 112 cm 24 kg BGR 23 2 kpl 230 cm 122 cm 26 kg BGR 27 2 kpl 270 cm 142 cm 30 kg BGR kpl 190 cm 67 cm 26 kg BGR kpl 230 cm 92 cm 30 kg BGR kpl 270 cm 102 cm 31 kg BGR kpl 330 cm 122 cm 34 kg Saatavana myös kattava valikoima kokoontaitettavia, ei kiinteästi asennettavia pyörätuoliluiskia. Katso -> Tuotteet -> Siirtyminen -> Luiskat ja rampit

10 Kääntöistuinjärjestelmät U26 Turny hissillinen kääntöistuinpaketti Turny on kääntöistuinpaketti tila- ja pakettiautoihin. Istuin kääntyy autosta ulos ja laskeutuu alas. Saatavana useita erilaisia istuinvaihtoehtoja. Yleisin istuin on Recaro Specialist M istuin (katso s.12). U10 Turnout kääntöistuinpaketti Turnout -paketti sisältää kääntölevyn sekä istuimen. Saatavana useita erilaisia istuinvaihtoehtoja. Yleisin istuinmalli on Recaro Specialist M istuin lämmityksellä. (katso s.12). Turnout voidaan asentaa sekä kuljettajan että matkustajan puolelle. Kuljettajan puolella suositellaan 2/3 ovista automallia. Perusmalli mekaaninen, mutta saatavana myös sähköisenä.

11 U23 Carony siirtojärjestelmä Carony siirtojärjestelmä on ainutlaatuinen ratkaisu vaikeasti siirrettäville matkustajille. Siirtyminen istuimeen voi tapahtua kotona lämpimissä ja kuivissa olosuhteissa. Kun siirtyminen suoritetaan kotona, voidaan apuna käyttää nostolaitetta. Autoon siirryttäessä istuin liu utetaan autossa olevan kääntömekanismiin. Siirtokelkka irroitetaan ja käännetään istuin autoon sisään. Siirtokelkka nostetaan auton tavaratilaan. Istuimena siirtokäyttöön suunniteltu Bev-istuin käsituilla. Saatavana myös sähköinen versio Carony GO, lastenmalli Carony Kids sekä autoa itse ajavalle Carony Drive -sähköpyörätuoli.

12 Turvavyöt ja erikoisistuimet Careva asento- ja tukivyösarja Careva vyöjärjestelmä mahdollistaa istumisen suorassa asennossa, jolloin auton oma 3-pisteturvavyö toimii optimaalisesti. Tuotevalikoimassa helposti kiinnitettäviä ja irrotettavia malleja myös taksi- ja kuljetuspalvelukäyttöön. Careva-vyöt voidaan asentaa myös räätälöidysti käyttäjän tarpeiden mukaan. Voidaan käyttää lähes kaikissa istuimissa, joissa on selkänojan ja istuimen välissä tyhjä tila sekä lasten turvaistuinten ja koroketyynyjen kanssa. 3 kokoa S, M ja L. U09 Recaro erikoisistuimet Recaro-istuimissa yhdistyvät ergonomia, turvallisuus, mukavuus ja muotoilu. Nämä yhdessä luovat Recaro-laadun. Ergonominen Recaro-istuin vähentää selkälihasten liiallista jännitystä - tunnet olosi rentoutuneeksi pitkänkin istumisen jälkeen. Oikealla istuma-asennolla ja riittävillä säädöillä pystytään istumisesta johtuvia selkävaivoja ennaltaehkäisemään ja helpottamaan huomattavasti. Recaro-istuimien sovituspisteet Helsingissä, Tuusulassa ja Oulussa.

13 Lasten turvaistuimet Medema BeSafe izi Up lasten turvaistuimet BeSafe lasten turvaistuimet kasvavat lapsen mukana muutettavan koon ansiosta. Istuimet on kolaritestattu ECE R44/04 ja ne täyttävät viimeisimmät turvallisuusvaatimukset. Korkeussäätö sekä niskatuen säätö yhdellä toiminnolla. Helppo lepoasennon säätö. Olkahihnassa automaattinen säätö. SIP-sivutörmäyssuoja. Istuimet voi hankkia ISOfix kääntöalustalla tai ilman. BeSafe mallit izi Kid X3 tai izi Kid X3 ISOfix 0-4 vuotiaille ja izi Up X vuotiaille, jopa 135 cm pituisille. Max.käyttäjäpaino: kg. Lisätietoja medema group Patron Monterey SAM lasten turvaistuimet Monterey (koot 2 ja 3) turvaistuimeen saa kätevän SAM kääntöalustan, jonka voi asentaa vasemmalle tai oikealle puolelle 90 kääntyväksi. Alustaan on integroitu korkeussäädettävä jalkalauta. Istuimessa korkeussäädettävä päätuki, pehmusteet ja selkäosa. Säädettävä selkäosan kulma. Sopii 9-36 kg:n painoisille, jopa 150 cm:n pituisille. Turvallisuustestattu ECE R44/04 törmäystestien mukaisesti. Kaksi väriä. Lime / harmaa R40 ja puna / harmaa R41. Vakiovarustukseen kuuluu myös 5-pisteturvavyö. Lisävarusteena saatavana mm. jalkaremmit, lisäsivutuet ja pehmeä pöytälevy. Lisätietoja

14 Matalalattia-autot Matalalattia-auto Caddy Maxi Kauttamme voi hankkia myös esteettömiä ajoneuvoja esim. kuvan matalalattia Caddy Maxi. Matalalattia-auto on todellinen monikäyttöauto. - Madalluksen ansiosta autossa mahtuu matkustamaan pyörätuolissa istuen. Asiakaskohtainen asennuspalvelu Auton apuvälineiden asennus tapahtuu aina asiakaskohtaisesti, jokaisen toiveiden, tarpeiden ja ajotottumusten mukaan. Säädettävien asennusosien ansiosta autoilun apuvälineet voidaan asentaa lähes kaikkiin autoihin, kaiken kokoisille ajajille, erilaisten ihmisten käyttöön. Varaa aika autoilun apuvälineisiin erikoistuneilta myyjiltämme! - yhteystiedot takakannessa!

15 Käyttöturva Käyttöturvatakuu sähköisille laitteille Katkeamaton käyttöturvatakuusopimus takaa uusille laitteille takuun teknisen käyttöiän ajan. Ilman käyttöturvaa takuu on 1 vuosi. Takuu ei korvaa luonnollista kulumaa eikä varaosia. Sopimus sisältää laitteen käyttöohjeen mukaisen määräaikaistarkastuksen huolto-ohjelman mukaisesti (sisältää mm. työturvallisuuslain 5: vuositarkastukset). Lisätietoja myyntineuvottelijoiltamme! Tarkastaja 7 1 Seuraava tarkastus / 6 2 KÄYTTÖTURVA Määräaikaisvuokraus Osta tai vuokraa! Respectasta hankituille apuvälineille voit valita itsellesi parhaimmin sopivan maksutavan. Laitteet voi ostaa omaksi tai hankkia rahoituksella solmimalla määräaikaisvuokrasopimus. Määräaikaisvuokraus on toistaiseksi solmittavaa vuokrausta edullisempaa, mutta ei sisällä käyttöturvatakuuta, joka tulee hankkia erikseen. Lisätietoja myyntineuvottelijoiltamme tai vuokrauspalvelusta p

16 Asiakaskohtainen asennuspalvelu Auton apuvälineiden asennus tapahtuu aina asiakaskohtaisesti, jokaisen toiveiden, tarpeiden ja ajotottumusten mukaan. Säädettävien asennusosien ansiosta autoilun apuvälineet voidaan asentaa lähes kaikkiin autoihin, kaiken kokoisille ajajille, erilaisten ihmisten käyttöön. Varaa aika autoilun apuvälineisiin erikoistuneilta myyjiltämme! - yhteystiedot takakannessa! Respectan yhteystiedot: Asiakaspalvelu puh (ma-pe 8-16) Myyntipalvelu puh (ma-pe 8-16) Huoltopalvelu ja varaosat puh (ma-pe 8-16) Alv.rek. Y-tunnus kotipaikka Helsinki

Kylpyhuone- ratkaisut

Kylpyhuone- ratkaisut Kylpyhuoneratkaisut 002 Sisällys 5 LinidoSolutions & SystemRoMedic 6 Turvallisuus ja käytettävyys omassa kylpyhuoneessa 10 Kylpyhuoneen suunnitteluprojektin haasteet 14 Funktionaaliset laitoskylpyhuoneet

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

Siirtyminen 2014. Liukulakanat Liukupatjat ja -alustat Siirto- ja talutusvyöt Liukulaudat ja siirtoalustat

Siirtyminen 2014. Liukulakanat Liukupatjat ja -alustat Siirto- ja talutusvyöt Liukulaudat ja siirtoalustat Siirtyminen Siirtyminen 014 Liukulakanat Liukupatjat ja -alustat Siirto- ja talutusvyöt Liukulaudat ja siirtoalustat Kääntölevyt Siirtolaitteet Henkilönostimet Nostoliinat 351 Siirtyminen Liukulakanat

Lisätiedot

Tuotekatalogi Fysioterapia ja Wellness

Tuotekatalogi Fysioterapia ja Wellness Tuotekatalogi Fysioterapia ja Wellness Omalla tuotannolla yli 100 maahan Lojer-konserni Lojer Group on Suomen johtava sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja alan merkittävin kotimainen työllistäjä.

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MB3197-FI-B

KÄYTTÖOHJE MB3197-FI-B KÄYTTÖOHJE FI -B Johdanto Onnittelut uuden pyörätuolin johdosta! Laatu ja toimivuus ovat kaikkien Handicare-sarjan pyörätuolien perusominaisuuksia. Oman turvallisuutesi vuoksi ja jotta saisit kaiken hyödyn

Lisätiedot

OWNER'S MANUAL. Operation Maintenance. Specifications OMISTAJAN KÄSIKIRJA. Käyttö A030A01FC-GAT Huolto. Erittelyt

OWNER'S MANUAL. Operation Maintenance. Specifications OMISTAJAN KÄSIKIRJA. Käyttö A030A01FC-GAT Huolto. Erittelyt OWNER'S MANUAL OMISTAJAN KÄSIKIRJA Käyttö A030A01FC-GAT Huolto Operation Maintenance Erittelyt Specifications HFC2072 Kaikki tämän kirjan tiedot olivat ajantasalla painatuksen ajankohtana. Hyundai pidättää

Lisätiedot

ESIPUHE. Autosi huolletaan parhaiten valtuutetussa Chevrolet-huoltoliikkeessä, joka tuntee autosi parhaiten ja tarjoaa ensiluokkaista huoltopalvelua.

ESIPUHE. Autosi huolletaan parhaiten valtuutetussa Chevrolet-huoltoliikkeessä, joka tuntee autosi parhaiten ja tarjoaa ensiluokkaista huoltopalvelua. ESIPUHE Tämä ohjekirja opastaa sinua uuden henkilöautosi käytössä ja ylläpidossa. Se sisältää myös tärkeitä tietoja turvallisuudesta. Lukemalla ohjekirjan huolellisesti ja noudattamalla sen suosituksia

Lisätiedot

OPEL INSIGNIA. Ohjekirja

OPEL INSIGNIA. Ohjekirja OPEL INSIGNIA Ohjekirja Sisältö Johdanto... 2 Käyttö lyhyesti... 6 Avaimet, ovet ja ikkunat... 19 Istuimet, turvajärjestelmät... 45 Säilytys... 67 Mittarit ja käyttölaitteet... 82 Valaistus... 122 Ilmastointi...

Lisätiedot

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Tervetuloa Jungheinrichille! Helsinki Jo vuosikymmenten ajan trukkimme ovat olleet luotettavia ja tehokkaita työjuhtia varastojen pinoamis-

Lisätiedot

FIN KÄYTTÖOHJE KOKOONTAITETTAVA PYÖRÄ- TUOLI, MALLI 1.736. Me liikutamme ihmisiä.

FIN KÄYTTÖOHJE KOKOONTAITETTAVA PYÖRÄ- TUOLI, MALLI 1.736. Me liikutamme ihmisiä. FIN KÄYTTÖOHJE KOKOONTAITETTAVA PYÖRÄ- TUOLI, MALLI 1.736 Me liikutamme ihmisiä. Sisältö Johdanto... 6 Vastaanottaminen... 7 Sopeuttaminen... 7 Pyörätuolin käsittely... 7 Määrittely...7 Käyttö...8 Lisämoottorit...8

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MB3196-FI-D

KÄYTTÖOHJE MB3196-FI-D KÄYTTÖOHJE FI -D Johdanto Onnittelut uuden pyörätuolin johdosta! Laatu ja toimivuus ovat kaikkien Handicare-sarjan pyörätuolien perusominaisuuksia. Exigo 20 -pyörätuoli on Handicare:n valmistama. Oman

Lisätiedot

OMISTAJAN KÄSIKIRJA KÄYTTÖ HUOLTO TEKNISET TIEDOT

OMISTAJAN KÄSIKIRJA KÄYTTÖ HUOLTO TEKNISET TIEDOT OMISTAJAN KÄSIKIRJA KÄYTTÖ HUOLTO TEKNISET TIEDOT Kaikki tämän kirjan tiedot olivat ajan tasalla painatuksen ajankohtana. Hyundai pidättää itselleen kuitenkin oikeuden tehdä muutoksia ilman ennakkoilmoitusta,

Lisätiedot

Omistajan käsikirja FordTourneoConnect FordTransitConnect 100% Ford. 100% tyytyväinen.

Omistajan käsikirja FordTourneoConnect FordTransitConnect 100% Ford. 100% tyytyväinen. Omistajan käsikirja FordTourneoConnect FordTransitConnect 100% Ford. 100% tyytyväinen. Tässä kirjassa olevat selostukset ja tekniset tiedot olivat voimassa sen mennessä painoon. Fordin pyrkimyksenä on

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

FORD MONDEO Omistajan käsikirja

FORD MONDEO Omistajan käsikirja FORD MONDEO Omistajan käsikirja Tässä kirjassa olevat selostukset ja tekniset tiedot olivat voimassa sen mennessä painoon. Tuotteiden jatkuvan kehitystyön vuoksi varaamme oikeudet teknisten tietojen ja

Lisätiedot

S60. Käyttöohjekirja

S60. Käyttöohjekirja S60 Käyttöohjekirja HYVÄ VOLVON OMISTAJA KIITÄMME TEITÄ VOLVON VALITSEMISESTA. Toivoimme, että saatte useiden vuosien ilon Volvolla ajamisesta. Auto on suunniteltu Teidän ja matkustajienne turvallisuutta

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION

VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION VOLVO S40 käyttöohjekirja WEB EDITION Hyvä Volvon omistaja KIITÄMME TEITÄ VOLVON VALITSEMISESTA Toivomme, että Teillä ja Volvollanne on monia nautinnollisia ajovuosia edessänne. Auto on suunniteltu Teidän

Lisätiedot

luonnostaan erinomainen.

luonnostaan erinomainen. opel Mokka luonnostaan erinomainen. SISÄLLYS Jos haluat ajaa ylellisesti kompaktiluokan autolla, on sinun muutettava ajattelutapaasi. Ajattele suuremmin. Ajattele Mokkaa. Tässä innovatiivisessa uudessa

Lisätiedot

Uuden sukupolven Yaris

Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. 2 Kuvan autot Style -varustetasolla. Tummennetut takaikkunat ei Suomen tuontiohjelmassa. 4.7 TOYOTA TOUCH & GO

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

VOLVO XC90. Käyttöohjekirja WEB EDITION

VOLVO XC90. Käyttöohjekirja WEB EDITION VOLVO XC90 Käyttöohjekirja WEB EDITION HYVÄ VOLVON OMISTAJA KIITÄMME TEITÄ VOLVON VALITSEMISESTA. Toivoimme, että saatte useiden vuosien ilon Volvolla ajamisesta. Auto on suunniteltu Teidän ja matkustajienne

Lisätiedot

Croozer Kid for 1 Croozer Kid for 2. 3-in-1 KÄYTTÖOHJE. Kävelykärry Pyöräilykärry Lenkkeilykärry SUOMI. www.croozer.eu. Tuotenro: 124 001 114

Croozer Kid for 1 Croozer Kid for 2. 3-in-1 KÄYTTÖOHJE. Kävelykärry Pyöräilykärry Lenkkeilykärry SUOMI. www.croozer.eu. Tuotenro: 124 001 114 Croozer Kid for Croozer Kid for 3-in- Kävelykärry Pyöräilykärry Lenkkeilykärry KÄYTTÖOHJE SUOMI Tuotenro: 4 00 4 www.croozer.eu JULKAISUTIEDOT Julkaisija: Zwei plus zwei GmbH Oskar-Jäger-Str. 5 5085 Köln

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

Ylikierrosten merkkivalo. Kojetaulun merkkivalon syttyminen osoittaa, että on vaihdettava vaihdetta.

Ylikierrosten merkkivalo. Kojetaulun merkkivalon syttyminen osoittaa, että on vaihdettava vaihdetta. Rengaspaineet......................................................................... 2 Lasten turvallisuus...................................................................... 4 Ajovalojen säätö........................................................................

Lisätiedot