RUOVEDEN KUNTA T E R V E Y S K E S K U S

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RUOVEDEN KUNTA T E R V E Y S K E S K U S"

Transkriptio

1 RUOVEDEN KUNTA T E R V E Y S K E S K U S HAMMASHOITOLAN UUDET TILAT HANKESUUNNITELMA

2 TIIVISTELMÄ Ruovedellä toimii tällä hetkellä kahden hammaslääkärin, neljän hoitajan ja suuhygienistin hammashoitola. Vastaanottotoimintaa on arkipäivisin, viikonloppuisin päivystyspotilaat ohjataan Tampereelle. Nykyiset hammashoitolan tilat toimivat terveyskeskuksesta erillään osoitteessa Hakatie 2 A. Tilat on neljälle hammashoitoyksikölle sekä tarvittavat odotus-, vastaanotto-, varasto- ja välinehuollon tilat. Tilat ovat kuitenkin ikääntyneet, eivätkä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektioyksikön hygieniahoitajan lausunnon mukaan vastaa nykyaikaisia suosituksia. Tiloissa on ollut kaksi kosteusvauriota, toinen asiakkaiden odotustilassa, toinen välinehuoltotilassa. Osalla henkilökuntaa on ollut hengitystieoireilua. Talon hissittömyys on hankaloittanut toimintaa päivittäin. Liikuntaesteiset asiakkaat onkin ohjattu Virtain hammashoitolaan, jonne matkaa on 35 km. Välinehuoltotila on todettu liian pieneksi ja epäkäytännölliseksi. Ilmanvaihtojärjestelmä ei vastaa hammashoitolan toimintaa. Asiakas wc:t eivät sovellu inva- käyttöön. Hammashoitolan jätehuolto on puutteellisesti järjestetty. Mm. edellä mainitut seikat vaikeuttavat suositusten mukaisen hoitotyön toteuttamista, hygieniatason ylläpitämistä sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyttä valtuustoseminaari käsitteli Ruoveden hammashoidon tilaa, minkä johdosta ryhdyttiin tekemään selvitystä hammashoitolan mahdollisesta siirtämisestä terveyskeskuksen yhteyteen. Samalla haluttiin selvittää vaihtoehtona nykyisten tilojen muuttaminen esteettömiksi sekä rakentamalla hissi hammashoitolan käyttöön. Selvityksen tuloksena päädyttiin vaihtoehtoon, missä terveyskeskuksen ensimmäisestä kerroksesta fysioterapian ja työterveyden väistyisivät ja hammashoitola sijoittuisi näihin tiloihin. Työterveyden tilat voidaan osoittaa terveyskeskuksesta toisaalta ja fysioterapia siirtyy ns. Kivikoululle sinne tehtävien tarvittavien muutostöiden jälkeen. Hankesuunnitema laaditaan vuoden 2016 talousarvion investointipäätöksen tueksi. Hankeselvityksessä kuvataan hankkeen perustelut toiminnalliset tarpeet, kustannukset ja hankkeen aikataulut. Peruskorjattavan osan, johon hammashoitola siirtyy hyötypinta-ala on n. 150 m 2. Kivikoululle siirtyvän fysioterapiatilojen hyötypinta-ala on n. 153 m 2. Hammashoitolan peruskorjauksen kokonaiskustannusarvio on ja fysioterapiatilojen muutostöiden kustannusarvio Vapautuvat huoneistot Hakatie 2:ssa ehdotetaan rakennettavaksi kotihoidon tiloiksi. Tässä hankesuunnitelmassa ei tätä asiaa tarkemmin selvitetä. Mikäli toteutussuunnittelu käynnistyy tammikuussa 2016, alkaa rakentamisvaihe 2017 ja hanke valmistuu 2018.

3 1. Rakennuspaikka Uudet hammashoitolan tilat tulevat sijaitsemaan Ruoveden terveysaseman tiloissa, osoitteessa Ruovedentie 56, Ruovesi. Fysioterapian tilat siirtyvät kivikouluun, joka on vastapäätä terveysasemaa. 2. Nykyinen toiminta Hammashoitolassa toimii tällä hetkellä kaksi hammaslääkäriä, neljä hoitajaa ja suuhygienisti. Vastaanottotoimintaa on arkipäivisin. Viikonloppuisin päivystyspotilaat ohjataan Tampereelle. 3. Nykyiset tilat Hammashoitolan nykyiset tilat Nykyiset hammashoitolan tilat on muutettu v rakennetun Hakatie 2. asuinkerrostalon toiseen kerrokseen neljä pientä asuntoja yhdistäen. Hammashoitolassa on tilat neljälle hammashoitoyksikölle sekä tarvittavat odotus-, vastaanotto-, varasto- ja välinehuollon tilat. Tilat ovat kuitenkin ikääntyneet, eivätkä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektioyksikön hygieniahoitaja Rauni Ikosen lausunnon mukaan vastaa nykyaikaisia suosituksia. Asuintalon hissittömyys on koettu merkittäväksi puutteeksi, mikä on hankaloittanut toimintaa päivittäin. Liikuntaesteiset asiakkaat onkin ohjattu Virtain hammashoitolaan, jonne matkaa on 35 km. He ovat usein ikäihmisiä, joille kynnys lähteä etäämmälle hammashoitoon on korkea. Ja heidän määränsä tulee jatkuvasti kasvamaan. Lausunnossaan hygieniahoitaja suosittaa tilojen siirtämistä liikuntarajoitteisille asukkaille sopivampiin tiloihin tai kokonaan uusien tilojen rakentamista. Hammashoitoyksiköt on sijoitettu asuinhuoneisiin, jotka kokonsa puolesta ovat olleet käyttöön mahdollisia. Toimistolla ei ole omaa rauhallista tilaansa. Inva- käyttöön soveltumattomat asiakasvessat ovat ahtaat, välinehuoltotila pieni ja epäkäytännöllinen. Teknisessä aputilassa käytettävä kipsitahko aiheuttaa ääniongelmia. Pimiö oli poistettu käytöstä turhana. Käytetyt materiaalit, kalusteet ja laitteet eivät näissä vastaa ko. tiloilta vaadittavaa hygieniatasoa, eikä asuntomitoituksella rakennettu ilmanvaihtojärjestelmä ei vastaa hammashoitolan toimintaa. Hammashoitolan jätehuolto on myös puutteellisesti järjestetty, jätteet säilytetään hammashoitolassa lämpimissä tiloissa ja ne noudetaan portaikon kautta vain kaksi- kolme kertaa viikossa, suositus edellyttäisi tyhjennyksiä päivittäin. Mm. edellä mainitut seikat vaikeuttavat suositusten mukaisen hoitotyön toteuttamista, hygieniatason ylläpitämistä sekä asiakkaiden että henkilökunnan työergonomiaa ja viihtyvyyttä.

4 Hammashuollon uudet tilat Terveyskeskukseen pohjakerrokseen osoitetaan hammashoitolalle uudet tilat. Muutoskorjaustöiden jälkeen muodostuvat esteettömät, omalla sisäänkäynnillä olevat asianmukaiset tilat, jotka vastaavat nykypäivän hammashoitolan laatusuosituksia. Olemassa olevan hammashoitolan laitteita hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. Muutoksen yhteydessä muodostetaan kolme tilavaa ja valoisaa hammashoitoyksiköllistä tilaa, kaksi hammaslääkäreille ja yksi suuhygienistille. Odotustila inva-vessoineen on vastaanottotilan yhteydessä, lisäksi toimistotyöskentelylle on osoitettu myös rauhallinen kulmaus. Oheistilat; profylaksia, tekninen aputila, varasto ja välinehuoltotilat tehdään riittävän kokoisina, asianmukaisesti kalustettuina ja varustettuina. Uusi välinehuollolle osoitettu tila palvelee sekä poliklinikkaa että hammashoitolaa. Henkilökunnan sosiaalitilat ovat hammashoitolan yhteydessä, taukotilat on osoitettu terveyskeskuksen muun henkilökunnan kanssa yhteisistä tiloista. Tilaluettelo kpl hym2 Aula 1 25,4 Toimisto 1 13,0 Tekninen aputila 1 8,4 Varasto 1 7,3 Profylaksia 1 8,8 Hoitohuone ,0 Hoitohuone ,0 Hoitohuone 1 15,6 Wc/ hlö 1 1,8 Inva- wc 1 4,1 Välinehuolto 1 15,7 Sos.tila 1 11,6 yht. 150,7 Sisäinen käytävä 1 12,0 Työterveyshuollon nykyiset tilat Tilaluettelo kpl hym2 Työterveyslääkäri/ psykologi/ fysioterapeutti 1 12,5 m2 Työterveyshoitaja 1 12,0 m2 Työterveyshuollon uudet tilat Työterveyshuollolle osoitetaan tilat toisaalta terveyskeskuksesta. Muutos ei aiheuta kustannuksia.

5 Fysioterapian nykyiset tilat Tilaluettelo kpl hym2 Toimisto 1 23,0 Kuntoutus/aula 1 22,0 Kuntoutus 1 7,0 Kuntoutus 1 33,0 Välinevarasto 1 7,2 Sosiaalitilat Fysioterapian uudet tilat Kivikoululla Tilaluettelo kpl hym2 Toimisto 1 18,0 Odotus 1 18,5 Kuntoutus 1 18,5 Kuntoutus 1 14,5 Jumppatila 1 52,0 Välinevarasto 1 5,4 Inva-wc 1 3,7 Sosiaalitilat 18,1 Sisäiset käytävät, 1.krs 33,2 Sisäiset käytävät, kellari 26,0 Fysioterapian käyttöön tulevien tilojen harrastetoiminta siirretään Ruoveden kunnan muihin kiinteistöihin alkuvuodesta Perustelut osaston korjaustarpeelle Lainaus Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektioyksikön hygieniahoitaja Rauni Ikosen lausunnosta: Kaiken ikäisillä kansalaisilla tulee olla mahdollisuus muiden palvelujen lisäksi myös laadukkaisiin suun terveyshuollon palveluihin. Laadukkaan hoidon tulee vastata asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sekä tukea itsenäistä selviytymistä. Jokaisella on oikeus saada laadukasta ja ammattimaisesti toteutettua säännöllistä hammashoitoa riippumatta mahdollisesta liikuntaesteestä. Vanhusten ja vammaisten suun hoito tulee toteuttaa asiakkaalle räätälöitynä, korkeatasoisena palveluna, asiakkaan tarpeet huomioiden.. Tutun ammattilaisen tekemä yksilöllinen hammashoito takaa hoidon onnistumisen ja hyvän hoitokokemuksen asiakkaalle. Suun kunnosta huolehtiminen on tärkeää ikäihmisten lisääntyvien perussairauksien hoidon varmistamiseksi. Hampaiden ja suun tulehdukset rasittavat elimistön puolustuskykyä ja muodostavat uhan terveydelle. Onnistunut hammashoito vaikut-

6 taa suoraan myös potilaan yleiseen terveyden tilaan parantaen muuta toimintakykyä vaikuttaen hoitoisuuden astetta alentavasti. Tämä johtaa hoitohenkilökunnan ja rahallisten resurssien säästöön. Pätevän hoitohenkilökunnan rekrytoinnissa työympäristön viihtyvyydellä on suuri merkitys. Ahtaat huoneet, puuttuvat wc-, ja varastointitilat heikentävät työergonomiaa, eivätkä luo mahdollisuuksia kuntouttavan ja voimavaroja ylläpitävän työtavan käyttöön. Samoin vaarantuvat esteettömyyden ja turvallisuuden vaatimukset. 5. Toiminnalliset tavoitteet Toiminnallinen laatutaso Peruskorjauksella uudesta hammashoitolasta tehdään turvallinen, esteetön ja viihtyisä ympäristö niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Tilavat huoneet, missä pystyy liikkumaan apuvälineiden tai avustajan kanssa luovat tasavertaiset hoito-olosuhteet kaikille. Samalla parannetaan hoitajien työturvallisuutta ja -ergonomiaa, tehostetaan ajankäyttöä ja lisätään työn mielekkyyttä. Jätehuolto pystytään järjestämään asianmukaisesti, ja varmistetaan hygieniatason ylläpitäminen tältä osin. 6. Tekniset tavoitteet Rakenteet ja materiaalit Suunnittelussa kiinnitetään erityisesti huomiota terveisiin rakenteisiin rakennusmääräyskokoelman kohdan C2 mukaan. Rakennuksen lämpö- ja kosteustekninen suunnitteluluokka on RF2. Rakennustöiden puhtausluokka on P2 ja materiaali- ja komponenttivaatimus pääosin luokkaa M1. Materiaali- ja varustevalinnoissa huomioidaan hygieenisyys, helppo puhdistettavuus ja kestävyys. Kaikki rakenteet ovat törmäyksen kestäviä. Huoneiden väliseinien ja väliovien ääneneristävyyteen kiinnitetään erityistä huomiota asiakkaiden ja henkilökunnan yksityisyyden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Rakennetekniikka Rakennuksen nykyinen betoninen runkorakenne säilyy nykyisellään. Rakennemalli on pilaripalkkirakenne. Pintalattiat maanvaraiset, betonia, niitä puretaan ja rakennetaan uudelleen rakennesuunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Kevyitä väliseiniä puretaan suunnitelmien mukaan ja no ovat pääosin vanhoja muurattuja ja rapattuja tiiliseiniä. Uudet väliseinät toteutetaan joko puurunkorakenteisina tai tiilirakenteisina väliseininä. Sisäseinien pintarakenteet ovat pääosin maalattuja levypintoja, käytävätiloissa käytetään lasikuitutapettia alakaton korkeuteen saakka.

7 Märkien tilojen seinät toteutetaan keraamisella laatalla, alla vesieristys. Wc-tilojen seinäpinnat toteutetaan laattapintaisina. Uudet rakennettavat hormirakenteet tehdään pääosin kivirakenteisina. Alaslasketut katot toteutetaan joko T-listakannatuksen varaan toteutettuna alaslaskettuina Gyproc-akustiikkalevykattoina tai kiinteinä Gyproc-levykattoina. Sisäkattojenpintarakenteet ovat tasoitettuja ja maalattuja kattopintoja. LVIA-tekniikka Liittymistiedot Rakennus on liittynyt alueen kaukolämpöverkostoon ja kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Ei muutoksia. Lämmitysjärjestelmät Lämmitys toteutetaan vesikiertoisella patterilämmityksellä. Ei muutoksia. Vesi- ja viemärilaitteet Sisäpuoliset vesijohdot tehdään komposiittiputkella, paineluokka 1 MPa. Sulku- ja linjasäätöventtiilit ovat mallia Oras. Viemäriverkosto tehdään muhvittomasta valurauta- tai muoviviemäristä, tyyppi esim. Upo. Vesi- ja viemärikalusteet ovat tavanomaisia valkoisia posliinikalusteita. Pesuallashanat ovat joko yksiotesekoittimia tai sähkötoimisia sekoittimia. Ilman käsittelyjärjestelmät Sekä hammashoitolan tiloihin, että fysioterapian tiloihin rakennetaan koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Kanavat ovat sinkittyjä, kierresaumakanavia tai suorakaidekanavia. Pää- ja haarakanavat varustetaan säätöpellein ja mittarein, äänenvaimennusverhouksena käytetään vakiomallisia ääniloukkuja. Poistoilmaventtiilit ja säleiköt ovat yhteiskanavaventtiileitä ja tarvittaessa poistoilmasäleiköitä. Säätö- ja valvontajärjestelmät Rakennus on varustettu keskitetyllä säätö- ja valvontajärjestelmällä (DDC). Sähkötekniikka Liittymistiedot Nykyiset Iiittymät ovat kunnossa. Kojeistot ja jakokeskukset Ryhmäkeskukset ovat TN-S-järjestelmän keskuksia Kompensointi Kompensointi on rakennettu edellisessä vaiheessa.

8 Johtotiet Kaapelihyllyt ovat alaslasketuissa katoissa tikapuurakenteisia ja muualla näkyviin jäävät hyllyt levyrakenteisia. Johdot ja niiden varusteet Asennukset toteutetaan TN-S (5-johde)-järjestelmän mukaisesti. Asennuskaapelina käytetään pääasiassa muovivaippakaapelia, joka asennetaan käytävillä kaapelihyllylle, muualla johtokanavaan tai asennuslistaan, sekä muutostiloissa uppoasennukseen putkittamalla. Valaisimet Tilat valaistaan pääosin pienoisloisteputki- tai led-valaistuksella. Telejärjestelmät Puhelinjärjestelmä toteutetaan avoimena kaapelointina puhelin / ATK-pistein. Tiloihin toteutetaan yhteisantennijärjestelmä, joka liittyy kaapeliverkkoon. Peruskorjattaviin tiloihin rakennetaan turva - ja varavalaistusjärjestelmä. Hammashoidon tilat varustetaan automaattisella paloilmoitinlaitteistolla, joka Iiittyy nykyiseen järjestelmään. Sairaalalaitteet Käyttäjä määrittelee kiinteän toiminnallisen kalustuksen, dekot, huuhtelualtaat tms. Mainitaan myös nykyinen kaluste, onko hyvä ja jääkö käyttöön sekä hankkeeseen kuuluvat kiinteät laitteet. Nämä kuuluu hankkeeseen. 7. Rakennustyönaikaiset väliaikaisjärjestelyt Hanke ei edellytä varsinaisia työnaikaisia toiminnallisia järjestelyitä. Rakennustöiden tukialueet saadaan sijoitettua siten, että terveyskeskuksen toiminta ei häiriinny. Kivikoulun työmaa aiheuttaa aulassa tehtävien töiden osalta lyhytaikaisia käyttökatkoja yläkerran toiminnoille. 8. Hankkeen hinta-arvio ja kustannusvaikutukset Rakentamiskustannukset Hammashoitolan tilojen peruskorjaus ja muutos on kustannuksiltaan Fysioterapian tilojen muutostöiden kustannukset ovat yhteensä Rakentamiskustannukset eivät sisällä kiinteiden sairaalalaitteiden hankintoja, koska kaikki laitteet siirretään nykyisestä paikasta. Irtaimistokustannukset Käyttäjät huomioivat tarvittavan irtaimiston hankinnan kustannukset fysioterapian osalta vuoden 2017 ja hammashoitolan osalta vuoden 2018 käyttötalousmenoihin.

9 Hankkeen vaikutus käyttäjien toimintakustannuksiin Hankkeella ei ole vaikutusta toiminnan kustannuksiin. Hankkeesta koituvat kirjanpidon poistot nostavat kiinteistöjen vuokratasoa hankkeen valmistumista seuraavan vuoden alusta. 9. Aikataulu Hankesuunnittelu valmis lokakuussa 2015 Hankesuunnitelman hyväksyntä valtuustossa 2015 loppuvuodesta Toteutussuunnittelu valmis kesäkuussa 2016 Urakkalaskenta syyskuussa 2016 Fysioterapian rakennusvaihe tammikuu 2017 kesäkuu 2017 Hammashoitolan rakennustyövaihe elokuu 2017 huhtikuu 2018 Käyttöönotto toukokuussa 2018 Liitteet: Pohjapiirustus hammashoitola Pohjapiirustus fysioterapia/ Kivikoulu Tavoitehinta-arvio / hammashoitola Tavoitehinta-arvio / fysioterapian tilat

P U U K O U L U P E R U S K O R J AU S

P U U K O U L U P E R U S K O R J AU S RUOVEDEN KUNTA PUUKOULU PERUSKORJAUS HANKESUUNNITELMA 22.11.2016 TIIVISTELMÄ Puukoulu on rakennettu kansakouluksi vuonna 1871, jossa käytössä se toimi vuoteen 2009 saakka. Ruoveden puukoulun tilat ovat

Lisätiedot

Hakaniemen Kauppahalli

Hakaniemen Kauppahalli Tilakeskus Hakaniemen Kauppahalli Peruskorjaus Hankenumero 8086089 Tilakeskus Helsingin kaupungin tukkutori Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 8086089 Osoite, 00530 Helsinki Sijainti Kaupunginosa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS. Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11. TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013

HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS. Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11. TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11 TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013 2 1 YHTEENVETO 1.1 Hankkeen perustiedot 1.2 Hankkeen tarpeellisuus 1.3 Laajuus

Lisätiedot

ASUMISYHTEISÖJÄ IKÄIHMISILLE ASUNTO-OSAKEYHTIÖT LOPPUKIRI JA KOTISATAMA

ASUMISYHTEISÖJÄ IKÄIHMISILLE ASUNTO-OSAKEYHTIÖT LOPPUKIRI JA KOTISATAMA ASUMISYHTEISÖJÄ IKÄIHMISILLE ASUNTO-OSAKEYHTIÖT LOPPUKIRI JA KOTISATAMA Loppukiri: Aktiiviset Seniorit Ry /Sato Birger Kaipiaisenkatu 1, 00550 Helsinki Kerrosala 3732 kem² Bruttoala 5181 brm² Huoneistoala

Lisätiedot

1/16. Säterintie 8. Tehdasalueella vuokrattavana olevat TOIMISTOTILAT VARASTOTILAT TUOTANTOTILAT

1/16. Säterintie 8. Tehdasalueella vuokrattavana olevat TOIMISTOTILAT VARASTOTILAT TUOTANTOTILAT 1/16 Säterintie 8 Tehdasalueella vuokrattavana olevat TOIMISTOTILAT VARASTOTILAT TUOTANTOTILAT 2/16 Silkinkehruu Lämmin tuotantotila / varastotila puukatto jonka yläpuolella toimistotiloja Ikkunat ulos

Lisätiedot

Juankosken päiväkoti, kustannusarvio

Juankosken päiväkoti, kustannusarvio Juankosken päiväkoti, kustannusarvio 25.02.2016 Uudisvaihtoehto Olemme arvioineet Juankosken päiväkodin uudisrakennushinnan. Kustannukset on laskettu arvioituun Juankosken hintatasoon 03/2016. Laskelma

Lisätiedot

Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko

Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko TA-Asumisoikeus Oy / Kivikonkaari 40 HUONEISTOLUETTELO, TALO 1 15.08.2014 n:o tyyppi m 2 kerros P=parveke PI=piha T=terassi A1 3H+K 79,5 2 P A2 2H+KT 66,0 2 P

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN PÄÄKIRJASTON HANKESUUNNITELMA

LEMPÄÄLÄN PÄÄKIRJASTON HANKESUUNNITELMA LEMPÄÄLÄN PÄÄKIRJASTON HANKESUUNNITELMA Nina Tielinen toimistoarkkitehti 7.5.15 Vapaa-aikalautakunta 12.5.15 Tekninen lautakunta Lempäälän kirjasto- ja tietoliikennepalvelut Hankesuunnittelun aikataulu

Lisätiedot

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE MANSIKKA-AHONTIE 3, 05810 HYVINKÄÄ Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja viihtyisällä

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha Uusia rivitaloasuntoja Lahden Kariston kaupunginosaan. Asunto Oy Lahden Posteljoonin Piha rakennetaan halutulle pientaloalueelle, lähelle Kariston kauppakeskusta,

Lisätiedot

Uusix-verstaiden Teollisuuskadun toimipisteen väistötila

Uusix-verstaiden Teollisuuskadun toimipisteen väistötila Tilakeskus 31.3.2015 Uusix-verstaiden Teollisuuskadun toimipisteen väistötila Parrukatu 4 Väistötilojen rakentaminen Hankenumero 8033126 Tilakeskus Sosiaali- ja terveysvirasto Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ PÄIJÄNTEEN RANNALLA TULEVAISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄ

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ PÄIJÄNTEEN RANNALLA TULEVAISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄ TÄYTTÄ ELÄMÄÄ PÄIJÄNTEEN RANNALLA TULEVAISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄ JYKES KIINTEISTÖT OY:N TOIMINTA Merkittävä toimitilojen ja yrityspuistoalueiden kehittämiseen ja omistamiseen keskittynyt toimija Jyväskylän

Lisätiedot

Kiinteistö 2013 tapahtuma Helsingin messukeskus 14.11.2013 Antti Jämsén Miehikkälän kunta

Kiinteistö 2013 tapahtuma Helsingin messukeskus 14.11.2013 Antti Jämsén Miehikkälän kunta Kiinteistö 2013 tapahtuma Helsingin messukeskus 14.11.2013 Antti Jämsén Miehikkälän kunta Miehikkälän kunta tuottaa ja järjestää laadukkaat peruspalvelut asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti Terveyskeskus:

Lisätiedot

SARVIKUONO KORTTELI K 31 SOFIANKATU 4 JA UNIONINKATU 25, VESIKATTOJEN KORJAUSTYÖT. HANKESUUNNITELMA Hanke 86893 19.8.2011

SARVIKUONO KORTTELI K 31 SOFIANKATU 4 JA UNIONINKATU 25, VESIKATTOJEN KORJAUSTYÖT. HANKESUUNNITELMA Hanke 86893 19.8.2011 SARVIKUONO KORTTELI K 31 SOFIANKATU 4 JA UNIONINKATU 25, VESIKATTOJEN KORJAUSTYÖT HANKESUUNNITELMA Hanke 86893 19.8.2011 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS TARKASTUSVIRASTO KAUPUNGINMUSEO 2 1 YHTEENVETO 1.1

Lisätiedot

Asunto Oy Iidesranta 1 Iidesranta 11 33100 TAMPERE SÄHKÖJÄRJESTELMÄKUVAUS

Asunto Oy Iidesranta 1 Iidesranta 11 33100 TAMPERE SÄHKÖJÄRJESTELMÄKUVAUS Asunto Oy Iidesranta 1 Iidesranta 11 33100 TAMPERE SÄHKÖJÄRJESTELMÄKUVAUS Tampere 27.08.2012 GRANLUND TAMPERE OY Arto Lehmus Työ 01762.P000 SISÄLLYSLUETTELO 0 SÄHKÖJÄRJESTELMÄT... 1 01 Yleistä... 1 02

Lisätiedot

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde Remonttisuunnitelma 1 (12) 1 Kohde As Oy yhtiön Huoneisto sijaitsee Tahmelassa,Tamperella. Taloyhtiön rakennukset ovat otettu käyttöön vuonna 1980-1981. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 3. Kerroksinen

Lisätiedot

ANTTOLAN RYHMÄKOTI HANKE 2015 Toimintamalliluonnos

ANTTOLAN RYHMÄKOTI HANKE 2015 Toimintamalliluonnos ANTTOLAN RYHMÄKOTI HANKE 2015 Toimintamalliluonnos SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 2. OMAAN TOIMINTAAN TILAT... 3 3. HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE... 4 4. OMAVALVONTAVELVOITE... 5 5. TURVALLISUUS JA TAPATURMIEN

Lisätiedot

Arabian korttelitalo, Berliininkatu 4-6 Uudet sisäilmakorjaukset - kesä ja syksy 2018

Arabian korttelitalo, Berliininkatu 4-6 Uudet sisäilmakorjaukset - kesä ja syksy 2018 Arabian korttelitalo, Berliininkatu 4-6 Uudet sisäilmakorjaukset - kesä ja syksy 2018 Maria Lähdemäki Projektipäällikkö Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala 9.5.2018 1 Tilanne loppuvuodesta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 20/2014 1 (6) Kaupunginhallitus Stj/1 19.5.2014

Helsingin kaupunki Esityslista 20/2014 1 (6) Kaupunginhallitus Stj/1 19.5.2014 Helsingin kaupunki Esityslista 20/2014 1 (6) Päätöshistoria Sosiaali- ja terveysvirasto 7.5.2014 HEL 2014-005402 T 01 01 00 Sosiaali- ja terveysvirasto esittää, että kaupunginhallitus päättäisi seuraavista

Lisätiedot

AS OY ULVILANTIE 29 ALUSTAVIEN SUUNNITELMIEN INFOTILAISUUS 10.2.2016. Tomas Andersson (LVI) Arto Heikkilä (sähkö) Marja Heikinheimo Heiskanen `(ARK)

AS OY ULVILANTIE 29 ALUSTAVIEN SUUNNITELMIEN INFOTILAISUUS 10.2.2016. Tomas Andersson (LVI) Arto Heikkilä (sähkö) Marja Heikinheimo Heiskanen `(ARK) AS OY ULVILANTIE 29 ALUSTAVIEN SUUNNITELMIEN INFOTILAISUUS 10.2.2016 Tomas Andersson (LVI) Arto Heikkilä (sähkö) Marja Heikinheimo Heiskanen `(ARK) VESIJOHTOJEN, VIEMÄREIDEN JA LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN SEKÄ

Lisätiedot

LAAJENNUSRAKENNUS APILA JA AALLON KIRJASTON PERUSKORJAUS

LAAJENNUSRAKENNUS APILA JA AALLON KIRJASTON PERUSKORJAUS S E I N Ä J O E N K A U P U N G I N K I R J A S T O M A A K U N T A K I R J A S T O LAAJENNUSRAKENNUS APILA JA AALLON KIRJASTON PERUSKORJAUS KATSAUS SEINÄJOEN KIRJASTON LAAJENNUKSEN SYNTYHISTORIAAN APILAN

Lisätiedot

TALOYHTIÖN VASTUUJAKOTAULUKKO

TALOYHTIÖN VASTUUJAKOTAULUKKO 1 (8) TALOYHTIÖN VASTUUNJAKOTAULUKKO Vastuunjaon yleistiedot ja kohdistus Taloyhtiön nimi Y-tunnus Osoite Kunta Kaupunginosa Laadintapäivämäärä Rakenteet Vesikatto Ylä-, ala-, välipohja Ulko- ja sisäseinät

Lisätiedot

Ilmanvaihdon tarkastus

Ilmanvaihdon tarkastus Karhuvuorentie 1, 48300 Kotka Tarkastuspäivä 23.5.2016 Sivu 2 / 7 1. ESIPUHE Tämä ilmanvaihdon tarkastusraportti on tehty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimesta kiinteistössä tehdyn tarkastuksen perusteella.

Lisätiedot

Helsingin kaupungintalo, galleria

Helsingin kaupungintalo, galleria Hankesuunnitelma Pohjoisesplanadi 11-13 Muutos Hankenumero 2085412 Helsingin Leijona Oy Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 2085412 Osoite Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki Sijainti 1.

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE UUSI RIVITALO HUMPPILAAN RAKENTAA: AS OY HUMPPILAN LINKKITIE Linkkitie, 31640 Humppila ESITTELY JA MYYNTI: RS-PANKKI: Forssan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Tero Rämö LKV, KiAT 050-364 5126 Hannu Pehkonen

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15 30.06.2010 ASEMAPIIRUSTUS 3h + k + s 76,5 m² As. 2, 3, 6, 7, 9, 11, 12 4h + k + s 85,0 m² As. 8, 10 4h + k + s 85,5 m² As. 1, 4, 5, 13 MITTAKAAVA 1:600 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puiden ja pensaiden

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot

AURORAN SAIRAALA, RAKENNUS 22 NORDENSKIÖLDINKATU 20. HANKESUUNNITELMA Vesikaton kunnostus

AURORAN SAIRAALA, RAKENNUS 22 NORDENSKIÖLDINKATU 20. HANKESUUNNITELMA Vesikaton kunnostus AURORAN SAIRAALA, RAKENNUS 22 NORDENSKIÖLDINKATU 20 HANKESUUNNITELMA Vesikaton kunnostus 23.3.2012 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS 1 YHTEENVETO... 3 1.1 Hankkeen perustiedot... 3 1.2 Hankkeen tarpeellisuus...

Lisätiedot

TSTO 21.5 m 2 PRH C. 306 TSTO 15m 2 VARASTO NEUVOTTELU- HUONE NEUVOTTELU- HUONE WC KK TSTO AULA TSTO TSTO TS TSTO TSTO TSTO TSTO TSTO 14.

TSTO 21.5 m 2 PRH C. 306 TSTO 15m 2 VARASTO NEUVOTTELU- HUONE NEUVOTTELU- HUONE WC KK TSTO AULA TSTO TSTO TS TSTO TSTO TSTO TSTO TSTO 14. 308 21 m 2 PRH C 306 15m 2 VARASTO KK AULA 312 21.5 m 2 313 14.5 m2 TS O12 Vuokrattavat tilat 3. krs PRH F PRH E 2. PRH D 621,5 m 2 1. 4. 1 021,5 m 2 231,0 m 2 KONE 3. 308 21 m 2 PRH C PRH B PRH A 306

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 16/2016 1 (15) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO TALOTEKNIIKKAYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU 19.4.

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 16/2016 1 (15) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO TALOTEKNIIKKAYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU 19.4. 16/2016 1 (15) TALOTEKNIIKKAYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU 19.4.2016 Talotekniikkayksikön muiden viranhaltijoiden 19.4.2016 tekemät rakennuslupapäätökset: 70 74 Päätökset annetaan julkipanon

Lisätiedot

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Kirkkopuiston seurakuntakoti Kirkkopuiston seurakuntakoti 10.6.2015 Kirkkopuiston seurakuntakoti sijaitsee Keskuskirkon läheisyydessä kaupungin keskustassa, katuosoite: Hämeenkatu 5, postiosoite: Kirkkopolku 2 a. Rakennus valmistui

Lisätiedot

436,0 m ,5 m2. 220,0 m2. 602,5 m2. 53 m2 PRH E PRH D PRH F WC WC WC WC TAUKOTILA TUOTANTOTILA TYÖNJOHTO TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA

436,0 m ,5 m2. 220,0 m2. 602,5 m2. 53 m2 PRH E PRH D PRH F WC WC WC WC TAUKOTILA TUOTANTOTILA TYÖNJOHTO TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA Vuokrattavat tilat 3. krs O12 PRH F PRH E PRH D 436,0 m2 1. 3. 1 021,5 m2 4. KONE 2. 308 2 21 m PRH C PRH B PRH A 306 15m 2 KK AULA 20,0 m2 VARASTO MAISEMATOIMISTO 53 m2 NEUVOTTELU- NEUVOTTELU- NEUVOTTELU-

Lisätiedot

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28 Oulu, Etelätulli Rautionkatu 28 SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa Taiteilijan näkemys saattaa yksityiskohdiltaan poiketa toteutuksesta. Viihtyisiä vuokrakoteja korkeatasoisessa

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE HEINÄKUU 2015

KUUKAUSITIEDOTE HEINÄKUU 2015 29.7.2015 Sivu 1/9 Hämeenlinnan kaupunki Linnan Tilapalvelut liikelaitos PL 84 13101 Hämeenlinna Hanke: Tuomelan koulun peruskorjaus KUUKAUSITIEDOTE HEINÄKUU 2015 Tällä tiedotteella pyrimme kuvaamaan rakennuskohteen

Lisätiedot

KUSTANNUSSELVITYS. SIILAISTEN TERVEYSKESKUS Noljakantie 17 a 80130 Joensuu 23.10.2014. 2014 FMC Laskentapalvelut Oy Sivu 1/6

KUSTANNUSSELVITYS. SIILAISTEN TERVEYSKESKUS Noljakantie 17 a 80130 Joensuu 23.10.2014. 2014 FMC Laskentapalvelut Oy Sivu 1/6 KUSTANNUSSELVITYS SIILAISTEN TERVEYSKESKUS Noljakantie 17 a 80130 Joensuu 23.10.2014 2014 FMC Laskentapalvelut Oy Sivu 1/6 23.10.2014 Sivu 1/2 Ari Saari FMC Laskentapalvelut Oy Hanke: 14568 2VE2U Siilaisen

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennusvalvonta Rakennuslupa 2016-22 Sirkka Lamberg. Asuminen. 350.0 k-m 2. 0.

Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennusvalvonta Rakennuslupa 2016-22 Sirkka Lamberg. Asuminen. 350.0 k-m 2. 0. Kauniaisten kaupunki PÄÄTÖSEHDOTUS Esittelijä 1 (5) Rakennuspaikka 235-4-45-9 Pinta-ala 1559.0 Eteläinen Heikelintie 4 02700 KAUNIAINEN Kaava Kaavanmukainen käyttötarkoitus Kaavanmukainen rakennusoikeus

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski Asunto Oy Kirkkonummen Vaski ASUNTOJEN VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Minna Pääkkönen puh. 010 228 6375, minna.paakkonen@realia.fi, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään viimeiselle

Lisätiedot

Krannilan liikuntapuiston huoltorakennus

Krannilan liikuntapuiston huoltorakennus 7..203 3:07:0 --- - 6.4 6.4 HUOLTORAKENNUS 6. 6. 6.5 6.4 HUOLTOPIHA 6.0 KALUSTOHALLI 60.7 --- - 60.2 62.0 6.0 60. 6.0 60.4 60.0 N 6706300000 E 2548890000 2548890 6706300 /500 Asemapiirros : 500 P L I 0

Lisätiedot

Talousarvio & taloussuunnitelma 2016 Terveydenhuolto. Paraisten kaupunki TERVEYDENHUOLTO

Talousarvio & taloussuunnitelma 2016 Terveydenhuolto. Paraisten kaupunki TERVEYDENHUOLTO TERVEYDENHUOLTO Sosiaali- ja terveyslautakunta Sosiaali- ja terveysosasto, Paula Sundqvist, Sosiaali- ja terveysjohtaja Katariina Korhonen, ylilääkäri Toiminta Perusterveydenhuolto ja sairaanhoito kaikille

Lisätiedot

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2 RAKENNUSTAPASELOSTE Kohde Osoite Kaupungin osa Kortteli/Tontti Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala Kurikka Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin

Lisätiedot

SAATTOLIIKENNE. pikku taksit 107.02 AITA. taksin odotus 107.18. Koulu. Alaluokkien piha-alue. Lappset 142019M. urakka-alue / työmaa.

SAATTOLIIKENNE. pikku taksit 107.02 AITA. taksin odotus 107.18. Koulu. Alaluokkien piha-alue. Lappset 142019M. urakka-alue / työmaa. 106.53 12444 alolaitos 106.11 SAATTOLIIKENNE Hiekkatekonurmi AITA pikku taksit 107.02 taksin odotus 106.90 107.30 107.18 urakka-alue Koulu 12 000 106.22 1819 106.586 Nykyinen virastotalo Lappset 020414M

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2016 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungin salkutusjärjestelmä on seuraavanlainen:

Lappeenrannan kaupungin salkutusjärjestelmä on seuraavanlainen: Tekninen lautakunta 382 12.11.2014 Puiteohjelman 2015-2028 päivitys 1283/02.02.00.00/2013 TEKLA 382 Valmistelija/lisätiedot Tilakeskuksen johtaja Ilpo Koponen puh. 0400 659 338 ilpo.koponen@lappeenranta.fi

Lisätiedot

2 6000 m 2 vapaata toimistotilaa Rakennusvuosi 1997 Toimistotilaa 12 604 m 2 Vapaana ~6 000 m 2 Kerroksia 7 Tilojen kunto Sijaitsevat parkkitalossa P5, johon kulku yhdyskäytävän kautta. Vieraspaikat sijaitsevat

Lisätiedot

KOLJONVIRRAN KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET

KOLJONVIRRAN KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET 1 KOLJONVIRRAN KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET Sisällys 1. Tilarakenne ja muunneltavuus... 2 1.1. Käytävälinjan muuttaminen... 3 2. Koljonvirran tilat asumiskäytössä... 4 2.1. Hoitolaitostyyppinen asuminen... 4 2.1.1.

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016 ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 06.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

Sydämen vajaatoimintapotilaan ohjauksen kehittämistyö

Sydämen vajaatoimintapotilaan ohjauksen kehittämistyö Sydämen vajaatoimintapotilaan ohjauksen kehittämistyö Projektikoordinaattori Sydämen vajaatoimintapotilaan potilasohjauksen kehittämistyön taustaa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella vajaatoimintaa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80 22.10.2014 Sivu 1 / 1 4235/10.03.02/2014 80 Matinkylän terveysaseman tarveselvityksen hyväksyminen Valmistelijat / lisätiedot: Tuija Kumpulainen, puh. 046 877 1914 Heli Yli-Knuuttila, puh. 046 877 2627

Lisätiedot

PYSÄKÖINTITALON HANKESUUNNITELMA

PYSÄKÖINTITALON HANKESUUNNITELMA ETELÄ-SAVON HANKESUUNNITELMA SAIRAANHOITOPIIRI 15.5.2014 Sivu 1/7 Tilaaja: Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Porrassalmenkatu 35-37 50100 Mikkeli Hanke: ESPER 2014 PYSÄKÖINTITALON HANKESUUNNITELMA

Lisätiedot

PALVELUKUVAUS WIITAUNIONIN TERVEYSKESKUKSEN FYSIOTERAPIA

PALVELUKUVAUS WIITAUNIONIN TERVEYSKESKUKSEN FYSIOTERAPIA PALVELUKUVAUS WIITAUNIONIN TERVEYSKESKUKSEN FYSIOTERAPIA Kunnalla on terveydenhuoltolain (L1326/2010:29 ) mukainen velvollisuus järjestää potilaan sairaanhoitoon liittyvä lääkinnällinen kuntoutus. Lääkinnälliseen

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS RAKENNUSTAPASELOSTUS 25.1.2016 Oy Kyöstintie 29 84100 Ylivieska puhelin 08-420 009 faksi 08-420 060 2 D1 Olevat aluerakenteet D10 Oleva maaperä Rakennusalue on rakennettua

Lisätiedot

tilat ja muuntelumahdollisuudet

tilat ja muuntelumahdollisuudet Miestentie 1 tilat ja muuntelumahdollisuudet Vuonna 1986 rakennetussa talossa on yhteensä n. 6 500 neliötä vuokrattavaa tilaa. Rakennuksessa on 3 henkilöhissiä ja tavarahissi. Autopaikkoja on yhteensä

Lisätiedot

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi.

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi. As Oy Meriluodon Helmi - Elämää. Omilla ehdoillasi. 15.07.2015 Asemapiirustus ja sijainti Meriluodon Helmi valloittaa varaa uusi kotisi! Meriluodon Helmi tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupunkikoteja,

Lisätiedot

PERUSPARANNUS- JA MUUTOSTYÖ

PERUSPARANNUS- JA MUUTOSTYÖ PERUSPARANNUS- JA MUUTOSTYÖ TILASELOSTUS HANGON TERVEYSKESKUS, NEUVOLAOSA RAUHANKATU 6, HANKO XX.2.2017 ARK 300 2 RAKENNUSHANKKEEN YLEISTIEDOT RAKENNUSHANKE Rakennushankkeen työnimi: Hangon terveyskeskus,

Lisätiedot

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 UOURONTIE TUUULNTIE -alue utokatos YÖKKITIE semapiirros RKKITEHTUURITOIMITO HONEN VEIKKO OY ertunpellontie 1 D T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 erspektiivikuvat RKKITEHTUURITOIMITO

Lisätiedot

Kyllön terveysaseman peruskorjaus 2004-2012

Kyllön terveysaseman peruskorjaus 2004-2012 Kyllön terveysaseman peruskorjaus 2004-2012 14.12.2012 Asemapiirros vuoden 2010 hankesuunnitelmasta Yhteenveto Rakentamiskustannukset yhteensä 24 400 000 euroa (alv 0 %) Suunnittelu ja rakentaminen vuosina

Lisätiedot

Painovoimainen ilmanvaihto Pohjantikankuja 4:n kerrostaloissa. Oulussa Leino Kuuluvainen (DI), LK Energiaratkaisut Oy

Painovoimainen ilmanvaihto Pohjantikankuja 4:n kerrostaloissa. Oulussa Leino Kuuluvainen (DI), LK Energiaratkaisut Oy Painovoimainen ilmanvaihto Pohjantikankuja 4:n kerrostaloissa Oulussa 31.8.2018 Leino Kuuluvainen (DI), LK Energiaratkaisut Oy SUUNNITTELUKOHDE Kiinteistö Oy Oulun Tarve /Pohjantikankuja 4 2 kerrostaloa

Lisätiedot

Kara m 2 vapaata toimistotilaa. Kara Business Campus

Kara m 2 vapaata toimistotilaa. Kara Business Campus 2 6000 m 2 vapaata toimistotilaa LISÄTIEDOT Senaatin Notariaatti Oy Jukka Myyryläinen 0400 688 861 jukka.myyrylainen@senaatinnotariaatti.fi Rakennusvuosi 1997 Toimistotilaa 12 604 m 2 Vapaana ~6 000 m

Lisätiedot

Ruokolahden kunta Kh. 5.2.2015 / 38 1 Kv. 9.2.2015 / 10. Olemassa olevista kunnan omistamista tiloista käytetään seuraavat tilat:

Ruokolahden kunta Kh. 5.2.2015 / 38 1 Kv. 9.2.2015 / 10. Olemassa olevista kunnan omistamista tiloista käytetään seuraavat tilat: Ruokolahden kunta Kh. 5.2.2015 / 38 1 KIRKONKYLÄN KOULUN TILAVAIHTOEHDOT KUNNANHALLITUS 5.2.2015 Vaihtoehto VE 1 Olemassa olevista kunnan omistamista tiloista käytetään seuraavat tilat: Rasilan päiväkoti

Lisätiedot

PALVELUKUVAUS YTHS Oulun toimipiste Yliopistokatu 1 A Oulu

PALVELUKUVAUS YTHS Oulun toimipiste Yliopistokatu 1 A Oulu PALVELUKUVAUS 15.3.2017 YTHS Oulun toimipiste Yliopistokatu 1 A 90570 Oulu 1. KRS TILAT Päivittäin siivottavat tilat: - vastaanottohuoneet n. 300 m² - ajanvaraustila n. 52 m² - toimisto n. 12 m² - WC tilat

Lisätiedot

Pakilan yläaste Pakilantie 67. Rakennetekniset korjaukset Hanke HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS

Pakilan yläaste Pakilantie 67. Rakennetekniset korjaukset Hanke HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Pakilan yläaste Pakilantie 67 Rakennetekniset korjaukset Hanke 8081401 9.12.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS 2 1 YHTEENVETO 1.1 Hankkeen perustiedot 1.2 Hankkeen tarpeellisuus 1.3 Laajuus ja aikataulu

Lisätiedot

1.krs Kerrosala 250mm mukaan: 2236kem2, josta laajennusosa 300kem2

1.krs Kerrosala 250mm mukaan: 2236kem2, josta laajennusosa 300kem2 T JA -LASKELMAT, POIEAMISLUPA MYRSKYLÄNTIE 18 00650 HELSINKI RAKENNUSOIKEUTTA 8455 x 0.75 = 6341 kem2 (Rakennusoikeuden määrä vahvistettu kaavoittajalta 210.2013) krs Kerrosala 250mm mukaan: 2236kem2,

Lisätiedot

Kuntoutujien ryhmä-/ päivätoiminta kaupungin omana toimintana

Kuntoutujien ryhmä-/ päivätoiminta kaupungin omana toimintana UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Selvitys 1 (5) Sosiaali- ja terveyskeskus Kuntoutujien ryhmä-/ päivätoiminta kaupungin omana toimintana Toiminnan taustaa ja käsitteen määrittelyä: Mielenterveyskuntoutuja tarkoittaa

Lisätiedot

muuramistonheikki Tyylikäs koti historiallisessa ympäristössä aivan keskustan tuntumassa! Taiteilijan näkemys kohteesta. Taitelijan näkemys kohteesta.

muuramistonheikki Tyylikäs koti historiallisessa ympäristössä aivan keskustan tuntumassa! Taiteilijan näkemys kohteesta. Taitelijan näkemys kohteesta. muuramistonheii Tyyliäs oti historiallisessa ympäristössä aivan esustan tuntumassa! Taitelijan näemys ohteesta. Taiteilijan näemys ohteesta. As Oy Kouvolan Muuramistonheii Huolettoman tyyliästä asumista!

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN VIEROITUSHOITOYKSIKÖN TILAT JA TOIMINTA

YMPÄRIVUOROKAUTISEN VIEROITUSHOITOYKSIKÖN TILAT JA TOIMINTA HELSINGIN KAUPUNKI YMPÄRIVUOROKAUTISEN VIEROITUSHOITOYKSIKÖN TILAT JA TOIMINTA A C B Kuvassa Hangonkatu 4:n kiinteistökartta. Sosiaali- ja terveyslautakunnan esityslistan liitteeksi; muokattu viraston

Lisätiedot

HENKILÖTIETOLAIN (532/99) 10 :SSÄ TARKOITETTU REKISTERISELOSTE

HENKILÖTIETOLAIN (532/99) 10 :SSÄ TARKOITETTU REKISTERISELOSTE 1.10.2013 HENKILÖTIETOLAIN (532/99) 10 :SSÄ TARKOITETTU REKISTERISELOSTE Rekisterinpitäjä: Toimipaikat: Pirkanmaan Syöpäyhdistys r.y:n poliklinikka ja neuvonta-asema 1. Pirkanmaan Syöpäyhdistys r.y:n poliklinikka

Lisätiedot

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Asunto Oy Kauniaisten Jalavapiha Asematie 2 Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Palvelut ja luonto lähellä Kauniaisten Jalavapiha mahdollistaa asumisen

Lisätiedot

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1.

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1. TERVEYSKESKUKSEN TOIMINTA KESÄLLÄ 2008 Hämeenlinnan kaupungissa, Hauholla, Parolassa, Kalvolassa ja Rengossa terveysasemat ovat auki koko kesän. Pappilanniemen terveysasema on suljettu 23.6.- 3.8.2008.

Lisätiedot

TerveydenhuollonLaatupäivät Helsinki 17.4.2012 Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki TERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISSUUNNITELMA ON MAHDOLLISUUS

TerveydenhuollonLaatupäivät Helsinki 17.4.2012 Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki TERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISSUUNNITELMA ON MAHDOLLISUUS TerveydenhuollonLaatupäivät Helsinki 17.4.2012 Lääkintöneuvos Ulla Mattelmäki TERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISSUUNNITELMA ON MAHDOLLISUUS SUUNNITELMAN PERUSTEET Terveydenhuoltolaki 30.12.2010/1326 Valtioneuvoston

Lisätiedot

Rakennustapaseloste, asunnot

Rakennustapaseloste, asunnot RAKENNUSTAPASELOSTE TA-Asumisoikeus Oy / KIVELÄNTIE 4 26.4.2011 Rakennustapaseloste, asunnot Rakenteet Asuinrakennukset ovat puu- tai betonirunkoisia. Rakennukset perustetaan paalujen varaan. Yläpohjat

Lisätiedot

Koy Auroranlinna Käenkuja 6

Koy Auroranlinna Käenkuja 6 HANKESELOSTUS 1 (9) Koy Auroranlinna Käenkuja 6 Luonnokset Sijainti Tontti 10250 / 2 Käenkuja 6, Sörnäinen 00500 Helsinki Kohde on peruskorjauskohde ja se sijaitsee Sörnäisissä Käenkujalla Katri Valan

Lisätiedot

PIRKKALAN KUNTA Asemakaavaote 30.5.2012 Naistenmatka Tuohikorpi AS OY PIRKKALAN TUOHIKORPI Tuohivirsu 6 33960 Pirkkala HUONEISTOSELOSTUS Päivitetty 19.8.2013 OLOHUONE Katto koristeruiskutasoite Seinät

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALON PERUSKORJAUS 83/10.03/2013. Tekninen lautakunta 27.11.2013 78

KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALON PERUSKORJAUS 83/10.03/2013. Tekninen lautakunta 27.11.2013 78 Tekninen lautakunta 78 27.11.2013 Kunnanhallitus 5 10.01.2014 Tekninen lautakunta 10 15.01.2014 Kunnanhallitus 27 27.01.2014 Tekninen lautakunta 46 21.05.2014 KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALON PERUSKORJAUS

Lisätiedot

2015 - Sosiaali- ja terveystoimi. Resurssit ja johtaminen

2015 - Sosiaali- ja terveystoimi. Resurssit ja johtaminen 2015 - Sosiaali- ja terveystoimi Resurssit ja johtaminen Oma valtuustokauden tavoite Tulostavoite / tavoite Mittari / arviointikriteeri Seuranta 30.4. Työn tuottavuus Sote-palveluissa paranee Tuottavuus

Lisätiedot

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Martinkartano Senioriasumisoikeusasuntoja Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat SENIORIASUMISOIKEUS OY ILTAMANTIE 7, 05810 HYVINKÄÄ P +108.00

Lisätiedot

Nykyinen valaistus antaa kuvaseinälle epätasaisen valoisuuden

Nykyinen valaistus antaa kuvaseinälle epätasaisen valoisuuden Pimeät kohdat valaisinrivien välissä Kirkkaat kohdat valaisinrivien kohdissa Nykyinen valaistus antaa kuvaseinälle epätasaisen valoisuuden Muutos B, 11.02.2014, s. 5 lisätty, s. 7 työvaihekuvaus E42 NYKYTILANNE

Lisätiedot

CCC CO-CREATION CENTER LINNANMAAN KAMPUS, OULU

CCC CO-CREATION CENTER LINNANMAAN KAMPUS, OULU CO-CREATION CENTER LINNANMAAN KAMPUS, OULU 8.8.2014 Toimistoalueen käytävä (arkkitehdin näkemys) CO-CREATION CENTER Co-Creation Center sijaitsee noin viisi kilometriä Oulun keskustan pohjoispuolella Linnanmaalla,

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

Hissi vanhaan taloon 1.4.2014. www.hel.fi/hissiprojekti 1

Hissi vanhaan taloon 1.4.2014. www.hel.fi/hissiprojekti 1 Hissi vanhaan taloon 1.4.2014 www.hel.fi/hissiprojekti 1 Helsingin kaupunki Talous- ja suunnitteluosasto PL 20 (Aleksanterinkatu 24) 00099 Helsingin kaupunki Simo Merilä Hissiasiamies Puhelin: (09) 310

Lisätiedot

Lohjan keskustan terveysaseman laboratorion toimitilojen tarveselvitys

Lohjan keskustan terveysaseman laboratorion toimitilojen tarveselvitys HUS-kuntayhtymä HUSLAB Perusterveydenhuollon vastuualue Länsi-Uudenmaan terveysasemalaboratoriot Lohjan keskustan terveysaseman laboratorion toimitilojen tarveselvitys Versio 7.12.2015 Riitta Pekki Teuvo

Lisätiedot

L-laajennus, 2-vaihe

L-laajennus, 2-vaihe L-laajennus, 2-vaihe Arkkitehtistudio Kujala & Kolehmainen Oy / Rami Kolehmainen Työyhteenliittymä Arkkitehtistudio Kujala & Kolehmainen Oy / Arkkitehdit Kontukoski Oy Suunnittelun vaiheet ja aikataulut

Lisätiedot

Ilmoitus 1 (5) TsL 13. Osoite Postinumero Postitoimipaikka. Huoneiston omistaja

Ilmoitus 1 (5) TsL 13. Osoite Postinumero Postitoimipaikka. Huoneiston omistaja Ilmoitus 1 (5) Kauneushoitola tai vastaava huoneisto 1. Ilmoituksen aihe 2. Toiminnanharjoittajan yhteystiedot Perustaminen tai käyttöönotto Toiminnan olennainen muutos Toiminimi Toiminnanharjoittaja Y-tunnus

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle ja rauhalliselle Palokan asuinaluelle,

Lisätiedot

Sipusaaren seurakuntakoti

Sipusaaren seurakuntakoti Kesäkuu 2017 Sipusaaren seurakuntakoti Käyntiosoite: Sipusaarentie 31, 11120 Riihimäki Seurakuntakoti valmistui vuonna 1970. Rakennuksen suunnittelijana oli rakennusmestari Urho Lehtonen. Seurakuntakoti

Lisätiedot

Nilsiän Hyvinvointikeskus

Nilsiän Hyvinvointikeskus K o u l u p o l k u KIRJTO U k k o - p a a v o n t i e +108,0 +108,3 ENSIAU SAATTO K o u l u t i e +108,6 UINKERROSTALO UOLTO UOLTO +109,6 OLESKELU +109,0 VALTION VIRTOTALO +109,7 n yvinvointikeskus TORI

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/ (5) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO TALOTEKNIIKKAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ HENKILÖTIEDOT POISTETTU 11.5.

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/ (5) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO TALOTEKNIIKKAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ HENKILÖTIEDOT POISTETTU 11.5. HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 15/2017 1 (5) HENKILÖTIEDOT POISTETTU 11.5.2017 Talotekniikkayksikön päällikkö on 11.5.2017 tehnyt seuraavat rakennuslupapäätökset 18 Päätökset annetaan julkipanon jälkeen

Lisätiedot

Rajamäen terveysasema Nurmijärvi LUONNOS 2 13.02.2015

Rajamäen terveysasema Nurmijärvi LUONNOS 2 13.02.2015 LUONNOS 2.02.5 07 AO I KIEVARINTIE p sr- TYKKIMÄENTIE 5 KIEVARINTIE HELLASPOLKU VP pp/t III pp 5 pp 07 VP KLHA e=0.0 II 00 ALK II-III ajo pp p e=0.50 KILJAVANTIE mu VP 08 Asemapiirustus :00 YU e=0.0 II

Lisätiedot

Kuntalaisaloite/Pohjois-Kuoreveden asukkaille Ylä-Pirkanmaan terveydenhuoltoalueen palveluja

Kuntalaisaloite/Pohjois-Kuoreveden asukkaille Ylä-Pirkanmaan terveydenhuoltoalueen palveluja Kaupunginhallitus 76 07.03.2011 SoTe -tilaajalautakunta 30 28.04.2011 Kuntalaisaloite/Pohjois-Kuoreveden asukkaille Ylä-Pirkanmaan terveydenhuoltoalueen palveluja 1651/06.00.00/2010 Khall 76 Valmistelija:

Lisätiedot

Tilakeskuksen perusturvaosastolta perimä sisäinen vuokra vuonna 2016 kokonaisvuokra 13,78 /m2/kk (sisältää ylläpito-, pääoma ja maapohjavuokran)

Tilakeskuksen perusturvaosastolta perimä sisäinen vuokra vuonna 2016 kokonaisvuokra 13,78 /m2/kk (sisältää ylläpito-, pääoma ja maapohjavuokran) Pertlk 26.1.2016 4 PALVELUASUMISEN VUOKRAT 1.5.2016 ALKAEN Liite nro 1 RYHMÄKODIT: Pehtoori ryhmäkodin kokonaisneliöt 304 m2, josta Asukkaiden käytössä 287 m2 Henkilökunnan tiloja 12 m2 (vähennetty) Tilakeskuksen

Lisätiedot

RIIHIMÄEN SEUDUN 1 (5) TERVEYSKESKUKSEN KUNTAYHTYMÄ Ympäristöterveysosasto TsL 13. Ilmoitus 1 (5) Toiminnan olennainen muutos

RIIHIMÄEN SEUDUN 1 (5) TERVEYSKESKUKSEN KUNTAYHTYMÄ Ympäristöterveysosasto TsL 13. Ilmoitus 1 (5) Toiminnan olennainen muutos Ilmoitus 1 (5) RIIHIMÄEN SEUDUN 1 (5) Julkinen huvi-, kokoontumis- tai majoitushuoneisto 1 Ilmoituksen aihe Perustaminen tai käyttöönotto 2 Toiminnanharjoittajan yhteystiedot Toiminnan olennainen muutos

Lisätiedot