PÖYTÄKIRJA. Maanantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA. Maanantai 19.05.2014 klo 17.00-18.03"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai klo Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN AL- LEKIRJOITUS JA VARMENNUS Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Erkki Pääkkönen, pj. esittelijä :t Pekka Ruotsalainen, vpj. Maarit Tarvainen Katja Suhonen Pentti Mali Marika Pitkänen Jarmo Mäki-Penttilä Matti Tarvainen, kv. pj. Jouko Paretskoi, kv. 1 vpj. *) Hannu Ylönen, kv. 2. vpj. Petteri Ristikangas, kunnanj. Kaija Tarvainen, hallintojoht. Jukka Korhonen Lari Hölttä Anna Kuhmonen Puheenjohtaja Taisto Jäntti Matti Liimatainen Seija Korhonen Anne Jaakkola Sami Lempinen Jarmo Tarkkonen Maire Nissinen esittelijä pöytäkirjanpitäjä tekninen johtaja Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi vs. ympäristöterveysjohtaja perusturvajohtaja Pöytäkirjanpitäjät PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS Erkki Pääkkönen Tarkastusaika Allekirjoitukset Katja Suhonen Tiistai klo 9.00 Kaija Tarvainen Pentti Mali Erkki Pääkkönen PÖYTÄKIRJA ON PI- DETTY YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Paikka ja pvm Virka-asema Kunnanvirastossa keskiviikkona klo Allekirjoitus toimistosihteeri Saini Malinen ') ei paikalla :n 109 käsittelyn ja päätöksenteon aikana kello

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall. 100 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) III luvun 7 :n mukaan: Kunnanhallitus päättää puolivuosittain varsinaisten kokoustensa ajan ja paikan, joista ilmoitetaan siten kuin kunnallisten ilmoitusten julkaisemisessa Tervon kunnassa on päätetty. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai, kun enemmistö jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. 8 ja 9 mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kunnanhallituksen päätöksen (Khall ) kunnanhallituksen kokouskutsun antaa neljä päivää ennen kokousta sähköpostilla puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouksen laillisuuteen vaikuttamatta voidaan kokous kutsua koolle myös lyhyemmällä kutsumisajalla ja tarvittaessa puhelimitse ja/tai sähköpostilla. Kokouskutsu lähetetään jäsenille, valtuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sekä paikallislehti Sisä-Savolle, Savon Sanomille, Oy Yleisradio Oy:lle ja Iskelmä Oikea Asemalle. Kuntalain ( /365) 58 :n mukaan kunnanhallitus on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall. 101 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 19.n mukaan pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Katja Suhonen ja Pentti Mali. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus valitsee kaksi jäsentä kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Katja Suhonen ja Pentti Mali.

4 Kunnanhallitus TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall. 102 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 11 :n mukaan asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää asialistan hyväksymisestä. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Lisäksi päätettiin käsitellä 110 Etappi työllisyyspalvelut -hanke.

5 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS Khall. 103 Kunnanjohtaja esittelee ajankohtaisia asioita. Kunnanjohtajan päätösesitys: Merkitään tiedoksi. Esityksen mukainen. Kunnanjohtaja esitteli kunnanhallitukselle kunnan alkuvuoden taloustilanteen.

6 Kunnanhallitus AJANKOHTAISET JA TIEDOKSI MERKITTÄVÄT ASIAT Khall Valtion viranomaiset Valtiovarainministeriö 1) Valtionavustuksen myöntäminen Nilakan kuntien (Pielavesi, Keitele, Vesanto, Tervo) yhdistymisselvityksen kunta- ja palvelurakennemuutosten ICT-tuen toteutukseen; Päätös VM/1067/ /2014, ) ICT-selvitysavustuksen hakeminen kunta- ja palvelurakennemuutoksiin; VM/139:00/2013, ) Asiakaspalvelu2014-hanke tiedottaa: Yhteisen asiakaspalvelun nimi ja tunnus; VM115:00/2013, Tiedote 4/2014, Keva 1) Vuoden 2015 KuEL-maksut ja ennakkotietoja vuosien maksuista; Yleiskirje 1/2014 Dnro 159/ /2014, Liikennevirasto 1) Merenkulun turvalaitteiden ylläpito, väylänpitäjän vastuu; Dnro 2286/1042/2014, Aluehallintovirasto 1) Itä-Suomen aluehallintovirasto siirtyy yksityisen tarveydenhuollon päätösten ja ilmoitusten sähköiseen lähettämiseen alkaen; Tiedote Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus 1) Valtionavustuspäätös Tervon kunnan joukkoliikennesuunnitteluun; POSELY/512/2014, Kuntien yhteiset viranomaiset Pohjois-Savon pelastuslaitos 1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunnan pöytäkirjanote ; Pelastustoimen perussopimus ja kuntien maksuosuuden määräytyminen Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä 1) Kuntayhtymän valtuuston pöytäkirjanote ; Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös alkaen 2) KYSTERIn johtokunnan esityslista 3/2014, Vaalijalan kuntayhtymä 1) Ennakkotieto Vaalijalan kuntayhtymän yhtymäkokouksesta ) Hallituksen pöytäkirja 3/2014,

7 Kunnanhallitus Savon koulutuskuntayhtymä 1) Yhtymävaltuuston pöytäkirja 1/2014, ) Yhtymähallituksen pöytäkirja 4/2014, IS-Hankinta Oy 1) Varsinaisen yhtiökokouksen kokouskutsu Jätekukko Oy 1) Varsinaisen yhtiökokouksen 2014 kokouskutsu Muut Vesannon kunta 1) Kunnanhallituksen pöytäkirjanote ; Kunta- ja palvelurakennemuutosten ICT-tuen rahoitushakemus/nilakan kuntien (Keitele, Pielavesi, Tervo ja Vesanto) ICT-muutostuen toteutusprojekti 2) Kunnanvaltuuston pöytäkirjanote ; Nilakan alueen kuntien yhteinen mielenterveys- ja päihdeohjelma Keiteleen kunta 1) Kunnanhallituksen pöytäkirjanote ; Kunta- ja palvelurakennemuutosten ICT-tuen rahoitushakemus/nilakan kuntien (Keitele, Pielavesi, Tervo ja Vesanto) ICT-muutostuen toteutusprojekti Rautalammin kunta 1) Kunnanhallituksen pöytäkirjanote ; Rautalammin kunnan lausunto valtiovarainministeriön lausuntopyyntöön ja hakemukseen poikkeamisesta selvitysperusteiden osoittamasta selvitysalueesta Tervon kunta 1) Perusturvalautakunnan kokouskutsu KPMG Oy Ab 1) Tilintarkastuskertomus tilikaudelta Jätekukko Oy:n yhtiökokoukselle, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry 1) Luottamusmiesilmoitus ; JUKOn luottamusmiehet Itella Posti Oy 1) Muutoksia Lähilaatikko-palveluun ; Tiedote huhtikuu 2014 Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Esityksen mukainen.

8 Kunnanhallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANOKELPOISUUS Khall. 105 Kuntalain ( /365) 51.1 :n mukaan hallitus voi ottaa käsiteltäväkseen asian, joka on tämän lain nojalla tai hallintosäännössä siirretty hallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) IV luvun 23 :n mukaan kunnanhallituksen puheenjohtaja ratkaisee kunnanjohtajan osalta asiat, jotka koskevat vuosiloman myöntämistä, virkavapauden ja työvapaan myöntämistä silloin, kun siihen on lain tai virkaehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus. Kunnanhallitus on päättänyt, että kunnanhallitus ei käytä otto-oikeuttaan seuraavien asioiden ja asiaryhmien osalta: - sellaiset virkavapaudet ja työvapaat, jonka saamiseen viranhaltijalla tai työntekijällä on lainsäädännön, virka- tai työehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus - harkinnanvaraiset palkattomat virkavapaudet tai työvapaat, joiden kesto on enintään 30 kalenteripäivää kerrallaan - vuosilomaa ja lomarahavapaata koskevat päätökset - henkilöstön koulutus- ja kehittämistoiminta - henkilöstölle myönnettäviä henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaisia osia ja määrävuotiskorotuksia koskevat asiat - eron myöntäminen virka- tai työsuhteesta - sijaisen ottaminen enintään 1 vuoden määräajaksi ja valitun palkkaus - työ- ja yms. harjoittelua koskevat sopimukset - sivutoimi-ilmoitukset - henkilöstön työtehtäviin ja työaikoihin liittyvät päätökset - henkilökohtaisen lisän maksaminen ja määräaikainen peruspalkan tarkistaminen tehtävien olennaisesti muuttuessa. Hallituksen kokouksessa ovat nähtävillä kunnanhallituksen puheenjohtajan, kunnanjohtajan ja hallintojohtajan viranhaltijapäätökset. Päätösluettelot luettavissa kunnanvirastolla ja kokouksessa. Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää käyttääkö se otto-oikeuttaan em. viranhaltijapäätösten kohdalla.

9 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti, ettei se käytä otto-oikeutta koskien ko. viranhaltijapäätöksiä. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja.

10 Kunnanhallitus ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Khall. 106 Kunnalla on Etuostolain (608/1977) mukaisesti etuosto-oikeus kunnassa sijaitsevan kiinteistön kaupassa ( /654). Tällöin kunnalla on oikeus lunastaa myyty kiinteistö. Etuosto-oikeutta voidaan käyttää maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten ( /289). Etuosto-oikeutta ei ole milloin - kiinteistö käsittää tai, jos samalla luovutuskirjalla tai muutoin luovutuksin, jotka on katsottavissa samaksi kaupaksi, myydään eri kiinteistöjä, nämä yhdessä käsittävät 5000 neliömetriä tai sitä vähemmän - ostajan on myyjän puoliso tai henkilö, joka perintökaaren (40/65) 2. ja 4. luvun säännösten mukaan voisi periä myyjän, taikka tällaisen henkilön puoliso - ostajana on valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos ( /471) - myynti tapahtuu pakkohuutokaupalla. Em. maapinta-alaa laskettaessa otetaan huomioon myös kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana saman ostajan ja saman myyjän välillä samassa kunnassa tehdyt kiinteistökaupat sekä kaupat, jossa kiinteistönluovuttajana tai luovutuksensaajana on yhteisö, josta ostaja tai myyjä omistaa yli puolet, samoin kuin kaupat, jossa kiinteistö on kolmannen kautta siirtynyt samalta myyjältä samalle ostajalle ( /654). Kunnalla on etuosto-oikeus maankäyttö- ja rakennuslain (132/1999) 110 :ssä tarkoitetulla kehittämisalueella, kun asiasta on mainitun lain 111 ja 112 :n nojalla päätetty ( /140). Etuosto-oikeutta ei ole, milloin sen käyttämistä, huomioon ottaen ostaja ja myyjän välinen suhde, luovutuksen ehdot tai muut olosuhteet, on pidettävä ilmeisen kohtuuttomana. Etuosto-oikeutta ei myöskään ole kun valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos myy kiinteistön: - eduskunnan kaupalle antamassa suostumuksessa nimeämälle luovutuksensaajalle tai - sellaiselle yhtiölle, jossa valtiolla on määräysvalta, valtion rahastolle tai julkisoikeudellista tehtävää hoitavalle säätiölle niiden omaa käyttöä varten ( /471). Julkiselta kaupanvahvistajalta on saatu seuraavat ilmoitukset kiinteistökaupoista:

11 Kunnanhallitus Luovutuslaji: lahja Luovuttajat: Tyyskä Teppo Sakari ja Tyyskä Elli Raakel Luovutuksen saajat: Tyyskä Susanna Maria ja Tyyskä Johanna Katariina Luovutuksen kohde: määräosa (1/2), , Hautalahti, Nuottasaari, 7800 m 2 Luovutuksen kohde: määräosa (1/2), , Riitlampi, Pajuniemi, m 2 Luovutuksen kohde: määräosa (1/2), , Riitlampi, Pajulevä, m 2 2. Luovutuslaji: kauppa Luovuttaja: Vuori Eeva Maija-Liisa Luovutuksen saaja: Kainulainen Mari Virpi Pauliina Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Riitlampi, Niemelä, 4300 m 2 3. Luovutuslaji: kauppa Luovuttaja: Tervon kunta Luovutuksen saaja: As. Oy Tervon Siltavahti/LiftHouse Oy, Heimo Huttunen Luovutuksen kohde: määräala (uusi), , Yhteiset vesialueet, 910 m 2 Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista ja harkitsee, käyttääkö kunta etuostolain mukaista etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistu asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Pöytäkirjanpitäjänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista. Kunnanhallitus päätti, ettei se käytä etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistu asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Pöytäkirjanpitäjänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja.

12 Kunnanhallitus ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Khall. 107 Khall. 93 ( ) Khall. 75 ( ) Kunnalla on Etuostolain (608/1977) mukaisesti etuosto-oikeus kunnassa sijaitsevan kiinteistön kaupassa ( /654). Tällöin kunnalla on oikeus lunastaa myyty kiinteistö. Etuosto-oikeutta voidaan käyttää maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten ( /289). Etuosto-oikeutta ei ole milloin - kiinteistö käsittää tai, jos samalla luovutuskirjalla tai muutoin luovutuksin, jotka on katsottavissa samaksi kaupaksi, myydään eri kiinteistöjä, nämä yhdessä käsittävät 5000 neliömetriä tai sitä vähemmän - ostajan on myyjän puoliso tai henkilö, joka perintökaaren (40/65) 2. ja 4. luvun säännösten mukaan voisi periä myyjän, taikka tällaisen henkilön puoliso - ostajana on valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos ( /471) - myynti tapahtuu pakkohuutokaupalla. Em. maapinta-alaa laskettaessa otetaan huomioon myös kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana saman ostajan ja saman myyjän välillä samassa kunnassa tehdyt kiinteistökaupat sekä kaupat, jossa kiinteistönluovuttajana tai luovutuksensaajana on yhteisö, josta ostaja tai myyjä omistaa yli puolet, samoin kuin kaupat, jossa kiinteistö on kolmannen kautta siirtynyt samalta myyjältä samalle ostajalle ( /654). Kunnalla on etuosto-oikeus maankäyttö- ja rakennuslain (132/1999) 110 :ssä tarkoitetulla kehittämisalueella, kun asiasta on mainitun lain 111 ja 112 :n nojalla päätetty ( /140). Etuosto-oikeutta ei ole, milloin sen käyttämistä, huomioon ottaen ostaja ja myyjän välinen suhde, luovutuksen ehdot tai muut olosuhteet, on pidettävä ilmeisen kohtuuttomana. Etuosto-oikeutta ei myöskään ole kun valtio, valtion liikelaitos tai muu valtion laitos myy kiinteistön: - eduskunnan kaupalle antamassa suostumuksessa nimeämälle luovutuksensaajalle tai - sellaiselle yhtiölle, jossa valtiolla on määräysvalta, valtion rahastolle tai julkisoikeudellista tehtävää hoitavalle säätiölle niiden omaa käyttöä varten ( /471). Julkiselta kaupanvahvistajalta on saatu seuraavat ilmoitukset kiinteistökaupoista:

13 Kunnanhallitus Luovutuslaji: kauppa Luovuttajat: Jäntti Kosti Kalervo jkp osakkaat, Raittonen Kerttu Kaarina ja Jäntti Veli Juho Edvard Luovutuksen saaja: Mäkinen Marko Juhani Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Riitlampi, Hautamäki, 3870 m 2 2. Luovutuslaji: lahja Luovuttajat: Karvinen Erkki Juhani ja Karvinen Irma Kyllikki Luovutuksen saajat: Vihervaara Sami Juha Petteri ja Vihervaara Tero Tuure Juhani Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Tallus, Karvila, 5000 m 2 3. Luovutuslaji: kauppa Luovuttajat: Hiltunen Paavo Juhani, Marttila Raili Marjaana, Savonsalmi Jyrki Mikko Olavi, Kuupakko Marja Annikka ja Savonsalmi Jukka Antero Luovutuksen saajat: Venäläinen Heimo ja Venäläinen Johanna Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Knuutila, Rasvalampi, m 2 4. Luovutuslaji: kauppa Luovuttaja: Turunen Anna Helena Luovutuksen saaja: Hautamäki Veli-Pekka Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Koivulahti, Suoranta, m 2 5. Luovutuslaji: kauppa Luovuttaja: Hautajärven Osakaskunta Luovutuksen saaja: Tervon kunta Luovutuksen kohde: määräala (uusi), , Yhteiset vesialueet, 910 m 2 Tervon kunnan hallintosääntö (Kvalt ). Kunnanhallituksen puheenjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista ja harkitsee, käyttääkö kunta etuostolain mukaista etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupoissa. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistu asian käsittelyyn eikä

14 Kunnanhallitus päätöksentekoon. Pöytäkirjanpitäjänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja. Kunnanhallitus merkitsi tiedoksi kaupanvahvistajan ilmoitukset kiinteistökaupoista. Kunnanhallitus päätti seuraavaa: - Tervon kunta ei käytä etuosto-oikeutta kohtien 1,2,4 ja 5 kiinteistökaupoissa. - Kohta 3. jätetään pöydälle: Luovutuslaji: kauppa Luovuttajat: Hiltunen Paavo Juhani, Marttila Raili Marjaana, Savonsalmi Jyrki Mikko Olavi, Kuupakko Marja Annikka ja Savonsalmi Jukka Antero Luovutuksen saajat: Venäläinen Heimo ja Venäläinen Johanna Luovutuksen kohde: koko kiinteistö, , Knuutila, Rasvalampi, m 2. Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja eivät osallistuneet asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Pöytäkirjanpitäjänä toimi kunnanhallituksen puheenjohtaja. Khall. 93 ( ) Kunnanjohtajan päätösesitys: Päätösesitys annetaan kokouksessa. Kunnanjohtajan kokouksessa antama päätösesitys: Kunnanhallitus saa tietoonsa hallintojohtajan julkiselle kaupanvahvistajalle toimittaman kehotuksen toimittaa Etuostolakiin (608/1977) viitaten Tervon kunnalle kello mennessä kiinteistöä koskevan kaupan ehdot ja mahdolliset muut tiedot. Oheismateriaali 4. Esityksen mukainen.

15 Kunnanhallitus Khall. 107 Kaupanvahvistaja on toimittanut Tervon kunnalle päivätyn kauppakirjan koskien Tervon kunnan Knuutilan kylässä sijaitsevaa Rasvalampi RN:o 24:16 -nimistä tilaa, jonka kiinteistötunnus on Samassa yhteydessä on kuultu ostajien ja kaupanvahvistajan näkemyksiä kaupasta ja kaupan ehdoista. Tervon kunnanvaltuusto on hyväksynyt vuoden 2014 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman (Kvalt ). Talousarvioon kirjatun kuntastrategian mukaan Toimiva ja osallistava Tervon kunta luo itsenäisesti ja yhteistoiminnallisesti alueelle elinvoimaa turvaamalla asiakaslähtöiset lähipalvelut kuntalaisille ja vapaaajan asukkaille ja mahdollistamalla vaihtoehtoisia ja innovatiivisia asumisratkaisuja sekä luomalla toimintaedellytykset monipuoliselle yritystoiminnalle. Yhdeksi vuosien painopistealueeksi on kirjattu Innovatiiviset asuinratkaisut ja vapaa-ajan asuminen. Toimenpiteiksi tavoitteiden saavuttamiseksi on kirjattu seuraavaa: Tervon kunta toimii aktiivisesti maa-alueiden hankinnassa ja jalostamisessa siten, että kunnalla on jatkuvasti käytössä monipuolinen tonttitarjonta erilaisiin asumisratkaisuihin. Keskeiset maa-alueiden hankintasuunnat ovat keskustaajamassa, keskusta - Äyskoski välisellä alueella sekä laaja-alaisilla vapaa-ajan tai omakotitaloasumiseen soveltuvilla ranta-alueilla. Kaupan kohteena oleva laaja-alainen Rasvalammin tilan ranta-alue sijaitsee keskustaajaman läheisyydessä, joten kuntastrategiaan perustuen Tervon kunnan on perusteltua harkita etuostolain mukaista etuosto-oikeuden käyttöä ko. kiinteistökaupassa. Kunta voi käyttää etuosto-oikeutta etuostolain (608/1977) mukaisesti maan hankkimiseksi yhdyskuntarakentamista sekä virkistys- ja suojelutarkoituksia varten ( /289). Tervon kunnan näkökulmasta maan hankkimisen harkinnan perusteen ko. kohteen osalta muodostaa ensijaisesti yhdyskuntarakentaminen eli maan hankkiminen omakotitalo- ja vapaa-ajan asumisen tonttimaaksi. Lisäksi ranta-alueella ja pienillä saarilla on virkistys- ja luonnonsuojeluarvoja kuntalasille ja vapaaajan asukkaille. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää, että Tervon kunta ei käytä etuosto-oikeutta ko. kiinteistökaupassa. Kunnanjohtajan kokouksessa antama muutettu päätösesitys: Kunnanhallitus päättää, että Tervon kunta ei käytä etuosto-oikeutta ko.

16 Kunnanhallitus kiinteistökaupassa. Etuosto-oikeuden käyttö ei ole perusteltua ottaen huomioon alueen rakennettavuus, epäyhtenäisyys ja sijainti. Kunnanjohtajan kokouksessa antaman muutetun päätösesityksen mukainen.

17 Kunnanhallitus NILAKAN ALUEEN KUNTIEN YHTEINEN MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEOHJELMA Khall. 108 Perusturvaltk. 29 ( ) Vuonna 2009 tehdyssä Itä-Suomen lääninhallituksen selvityksessä todettiin, että mielenterveys- ja päihdesuunnitelma on osana kuntastrategiaa vain joka kymmenennessä kunnassa. Myös olemassa olevien suunnitelmien päivittämiseen ja yhdistämiseen on tarvetta. Nilakan alueen kunnista (Keitele, Pielavesi, Tervo ja Vesanto) Pielavedellä ja Keiteleellä oli aikaisempi kuntien ja perusterveydenhuollon kuntayhtymän yhteinen päihde- ja huumestrategia vuodelta Tervon kunnassa oli päihdetoimintasuunnitelma vuodelta Yhdistettyjä mielenterveysja päihdesuunnitelmia ei kunnissa ollut. Arjen Mieli hankkeen (Kaste-kehittämisohjelmaan kuuluva osahanke ) tavoitteena on itä- ja keskisuomalaisen mielenterveys- ja päihdetyön kehittäminen paremmin kuntalaisten tarpeita vastaavaksi. Keitele, Pielavesi, Tervo ja Vesanto osallistuivat Arjen Mieli hankkeen pienten seutukuntien osahankkeeseen. Osahankkeen yhtenä tavoitteena oli kuntien yhteisen, sosiaali- ja terveydenhuollon alueellisen mielenterveysja päihdeohjelman laatiminen. Nilakan alueen kuntien eri hallintokunnissa (sosiaali- ja terveydenhuolto, sivistys- ja nuorisotoimi) toimivat henkilöt osallistuivat mielenterveys- ja päihdeohjelman laadintaan vuosina Ohjelma valmistui syksyllä 2013 ja sen sähköinen versio on tarkoitus viedä kuntien kotisivuille. Ohjelmasta otetaan käyttöön myös paperiversio. Ohjelma on tehty lähtökohtaisesti asiakkaita ajatellen. Nykytilaosuudessa kuvataan olemassa olevia palveluja. Palvelukuvausten pohjalta on luotu erityyppisten asiakkaiden hoitopolut, joiden kuvaamisen kautta on pyritty rakentamaan kaikille alueen mielenterveys- ja päihdepalveluissa toimiville yhtenäinen, ehyeen kokonaisuuteen tähtäävä palvelumalli. Nilakan alueen mielenterveys- ja päihdeohjelman tarkoituksena on toimia oppaana palveluja hakevalle kuntalaiselle, alueen kuntien yhteys- ja palvelutietojen käsikirjana työntekijöille ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen tietolähteenä jokaiselle Nilakan alueen kuntalaiselle. Sähköisen mielenterveys- ja päihdeohjelman avaamisesta kuntien kotisivuilla tiedotetaan paikallislehdissä (Pielavesi-Keitele ja Sisä-Savon lehti) sen jälkeen, kun ohjelma on hyväksytty kuntien toimielimissä. Ohjelman sähköistä versiota voidaan päivittää jatkuvasti. Sähköisen version julkaisemisesta kunnan kotisivulla ja päivittämisestä sovitaan ohjelman tekijän (Vesannon kunta) kanssa.

18 Kunnanhallitus Suunnitelman paperiversio esitetään liitteenä nro 1. Sähköiseen versioon tutustutaan lautakunnan kokouksessa. Päätösesitys: Perusturvalautakunta esittää Nilakan alueen mielenterveys- ja päihdeohjelman kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Esityksen mukainen. Khall. 108 Oheismateriaali 1. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus saa tietoonsa Nilakan alueen mielenterveys- ja päihdeohjelman ja esittää kunnanvaltuustolle ohjelman hyväksymistä. Esityksen mukainen.

19 Kunnanhallitus TERVON KUNNAN ASIOINTILIIKENNEKOKEILU Khall. 109 Perusturvaltk 31( ) Khall. 183 ( ) Perusturvaltk 45 ( ) Tervon vanhusneuvosto, allekirjoittajina vanhusneuvoston puheenjohtaja Heta Nuutinen ja vanhusneuvoston sihteeri Anna Kuhmonen, on esittänyt kunnanhallitukselle kuntalaisaloitteena, että Tervon kunnassa käynnistetään ikäihmisille suunnattu asiointikuljetus- / kutsutaksipalvelu. Tervo on 1700 asukkaan kunta, jossa ikääntyneiden ihmisten määrä väestöstä on jo tällä hetkellä suuri. Yli 75-vuotiaita tällä hetkellä noin 16 % väestöstä (270 henkilöä) ja iäkkäiden kuntalaisten määrän arvioidaan edelleen kasvavan niin, että vuoteen 2030 mennessä yli 75-vuotiaita on 23.5 % väestöstä (329 henkilöä). Uuden vanhuspalvelulain mukaan (2012/980, 13) kunnan on järjestettävä iäkkäälle henkilölle laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka ovat hänen tarpeisiinsa nähden oikea-aikaisia ja riittäviä. Palvelut on toteutettava niin, että ne tukevat iäkkään henkilön hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä, itsenäistä suoriutumista ja osallisuutta. Muun palveluntarpeen ennalta ehkäisemiseksi on kiinnitettävä huomiota erityisesti kuntoutumista edistäviin ja kotiin annettaviin palveluihin. Kuntalaisilta on tullut yhteydenottoja vanhusneuvoston jäsenille ja viranhaltijoille, että Tervossa on tarvetta asiointiliikennepalveluiden kehittämiseen. Asiointiliikennepalvelut tukevat sitä, että ikääntyvät voivat jatkaa asumista omassa kodissa, myös sitten, kun asioiden hoitaminen kirkonkylässä ei enää onnistu omin avuin. Lisäksi mahdollisuus hoitaa itse omia asioita ja ylläpitää sosiaalisia suhteita ovat tärkeitä elämänlaadun kannalta. Vanhusneuvosto päätti kokouksessaan tehdä kunnanhallitukselle esityksen ryhtymisestä tarvittaviin toimenpiteisiin asiointiliikennepalveluiden / kutsutaksitoiminnan käynnistämiseksi Tervon kunnassa. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 59 :n mukaan kunnanhallituksen on vuosittain helmikuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyistä kunnan toimintaa koskevista aloitteista ja niiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä. Valtuusto voi samalla todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun. Jos aloite vaatii erityistä valmistelua, sen viranomaisen, jonka käsiteltäväksi aloite kuuluu, on ilmoitettava aloitteen tekijälle kuukauden kuluessa aloitteen tekemisestä sen arvioitu käsittelyaika ja keneltä saa lisätietoja aloitteen käsittelystä.

20 Kunnanhallitus Kuntalaisaloite liitteenä 1. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus saa tietoonsa Tervon vanhusneuvoston kuntalaisaloitteen ja siirtää asian valmistelun perusturvalautakunnalle. Esityksen mukainen. Perusturvaltk 45 ( ) Päätösesitys: 1) Perusturvalautakunta päättää käynnistää marraskuun 2013 alusta vuoden loppuun kestävän asiointikuljetuskokeilun, jonka tarkoituksena on selvittää kuljetuspalvelun tarpeen laajuutta ja toteutustapaa. Kokeilu rahoitetaan vanhustenhuollon kehittämiseen varatuista määrärahoista. 2) Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan hoitamaan käytännön järjestelyt yhteistyössä kotihoitopalvelujen esimiehen ja hallintojohtajan kanssa. Perusturvalautakunta päättää jättää asian pöydälle lisävalmistelua varten. Perusturvaltk 31 Perusturvalautakunnan päätös vietiin tiedoksi vanhusneuvostolle kokouksessa Keskustelun jälkeen vanhusneuvosto totesi, että se kannattaa asiointiliikennekokeilun järjestämistä. Vanhusneuvoston näkemyksen mukaan asiointiliikennekokeilu tulisi tehdä keväällä, jotta saataisiin tietoa kesäaikaisesta kuljetuspalveluiden tarpeesta. Perusturvajohtaja ja hallintojohtaja ovat neuvotelleet kokeilun järjestämisestä liikennöitsijöiden Keijo Lintusen, Jouko Paretskoin ja Jani Pulkkisen kanssa. Asiointiliikennekokeilu järjestetään kutsutaksiperiaatteella siten, että asiointiliikennepäivä Talluskylä-Kiukoonaho suunnalta on torstai ja Hyvölä-Haapamäki-Nilakanranta suunnalta tiistai. Auto lähtee reitille klo 9. Asiointiaika kirkolla määräytyy asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kutsutaksi tulee tilata edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Palvelua voivat käyttää kaikki Tervon kuntalaiset ja Tervossa oleskelevat vieraspaikkakuntalaiset. Asiakkaalta peritään tulo- ja menomatkalta linja-autotaksan mukainen

21 Kunnanhallitus maksu. Autoilijoiden kanssa on arvioitu, että kuljetuksen kertakustannus on noin 120 euroa / kerta, kahdelta kuukaudelta noin 1920 euroa. Asiointiliikennekokeilu pyritään järjestämään myös kirkonkylän alueella. Arvioitu kustannus tämän osalta on 200 euroa kokeiluajalta. Valtionkonttori on myöntänyt Tervon kunnalle neljä perintöä käytettäväksi vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen hankkeisiin, vanhustenja pieneltä osin omaishoitajien virkistystoimintaan sekä perinnönjättäjien hautojen hoitamiseen. Kunnanhallitus on päättänyt , että vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeisiin osoitettujen varojen euroa käytöstä päättää kunnanhallitus. Päätösesitys: 1.Perusturvalautakunta päättää käynnistää kesäkuun 2014 alusta kaksi kuukautta kestävän asiointikuljetuskokeilun. Kokeilun tarkoituksena on selvittää asiointikuljetuspalvelun tarvetta ja toteutustapaa. 2. Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se myöntää tarkoitusta varten määrärahan vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. 1. Esityksen mukainen. 2. Esityksen mukainen. Khall. 109 Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää, että perusturvalautakunnan toimeenpaneman asiointiliikennekokeilun kustannukset maksetaan vanhustenhuollon ja sosiaalitoimen kehittämishankkeiden varoista. Esityksen mukainen. Jouko Paretskoi ei ollut paikalla asian käsittelyn ja päätöksenteon aikana.

22 Kunnanhallitus ETAPPI TYÖLLISYYSPALVELUT -HANKE Khall. 110 ETAPPI työllisyyspalvelut -hankkeen toiminta-alue on säteeltään satakaksikymmentä kilometriä kattava työssäkäynti- ja asiointialue, johon kuuluu kahdeksan erillistä kuntaa. Toiminta-alueella on kaksi luontevaa kuntaryhmittymää joiden puitteissa järjestetään sosiaali-, työllisyys- ja elinkeinopalveluita alueen asukkaille ja yrityksille: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän toiminta-alue (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä) ja Nilakan kuntien yhteistoiminta-alue (Keitele, Pielavesi, Tervo ja Vesanto). ETAPPI työllisyyspalvelut on kehittämishanke, jota voisi kuvata tarkemmin lisämääreellä Työllisyydenhoidon yhteispalvelukäytännön tuotteistamishanke. Hankkeen taustalla on jo useammalta EU ohjelmakaudelta kertynyt kokemus rakennerahastoperusteisten työllisyyshankkeiden toteuttamisesta, ja etenkin juuri päättyvän ohjelmakauden aikana toteutetun ETAPPI työllisyyshankkeen sekä työnhakija- että työnantajaasiakkaille tarjoaman rekrytointi- ja työhönvalmennuspalvelun kehittämistyö. ETAPPI työllisyyspalvelut hankkeen valmistelu on toteutettu hankkeen toimintaalueeseen lukeutuvien kuntien toimeksiannosta. Kukin kunta on nimennyt edustajansa suunnitteluryhmiin joista toinen on kokoontunut Ylä- Savon SOTE kuntayhtymän alueeseen lukeutuvien kuntien voimin, ja toinen Nilakan yhteistoiminta-alueeseen lukeutuvan kuntayhteistyön puitteissa. Hankkeen valmistelu on toteutettu aikavälillä ja valmistelun vastuuhenkilönä on toiminut projektipäällikkö Harri-Pekka Luomi Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluista. Hankkeen suunnittelutyöhön kuuluvan sähköisen kirjeenvaihdon lisäksi ryhmät ovat kokoontuneet kasvokkain kaksi kertaa. Suunnitteluryhmissä valmisteltu hankekuvaus lähetettiin tiedoksi ja kommentoitavaksi laajana jakeluna yhteistyötahoille ja sidosryhmille Hankekuvausta kommentoi viisi tahoa. ETAPPI työllisyyspalvelut hankkeella edistetään osaavan työvoiman saatavuutta ja pitempään työttömänä olleiden työnhakijoiden työllistymistä. Hanke on yksi väline kunta- ja aluekohtaisten työllisyys- ja elinkeinostrategioiden toimeenpanossa. Hankkeen tuottamat palvelut eivät korvaa TE- hallinnon lakisääteistä palvelutarjontaa vaan täydentävät sitä erityisesti yksilöityä tukea ja ohjausta tarvitsevien asiakasryhmien osalta. Sisältöjen ja avoimen toimintalogiikkansa puolesta hanke linkittyy lisäarvoa tuottavaksi osatekijäksi alueilla toimiviin yritys- ja työllisyyspalveluverkostoihin joista mainittakoon Ylä-Savon Kehitys Oy:n Rautainen Savo palvelut ja Yhden luukun yrityspalvelut, Sisä-Savon seutuyhtymän elinkeinopalvelut, Savonia ammattikorkeakoulun maitotalouden kehittämisohjelma, maahanmuuttajien kotouttamisohjelmat ja maakunnallinen Nuoret

23 Kunnanhallitus Duuniin -työllistämiskampanja. ETAPPI työllisyyspalvelut hankkeen ydintehtävänä on luoda työllistymisen paikkoja pitempään työttömänä olleille työnhakijoille ikään, sukupuoleen ja kulttuuritaustaan katsomatta, sekä niille mikro- ja pk yrityksistä irtisanotuille työnhakijoille, joille ei ole tarjottu muutosturvaan liittyviä tukipalveluja työllistymisen tueksi. ETAPPI työllisyyspalvelut hankkeen budjetointi jakautuu kahteen jaksoon. Hankkeen ensimmäinen jakso on kestoltaan ja toinen jakso Tervon kunnan kuntaraha osuus on 2,1 euroa/asukas. Ensimmäisen jakson osalta kuntaraha on euroa ja toisen jakson osalta euroa. Oheismateriaali 2 ETAPPI työllisyyspalvelut hankkeen projektisuunnitelma. Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus päättää, että 1. Tervon kunta osallistuu ETAPPI työllisyyspalvelut -hankkeeseen edelyttäen, että kaikki Nilakan alueen kunnat (Keitele, Pielavesi ja Vesanto) osallistuvat hankkeeseen 2. Tervon kunta maksaa ETAPPI työllisyyspalvelut -hankkeen kuntarahaa enintään euroa ja euroa. Esityksen mukainen.

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 24.02.2014 klo 17.00-18.20 Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Torstai 11.06.2015

PÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Torstai 11.06.2015 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 09/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Torstai 11.06.2015 klo 17.00-17.55 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45 Sähköposti- ja puhelinkokous Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10 Sillankorvan kokoushuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 28.04.2014 klo 17.00-18.30. Erkki Pääkkönen, pj.esitt. 91

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 28.04.2014 klo 17.00-18.30. Erkki Pääkkönen, pj.esitt. 91 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.04.2014 klo 17.00-18.30 Kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/ Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/ Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 13.5.2014 klo 17.30-18.40 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 12 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 20.02.2015 klo 09.00-13.05 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 04.10.2012 klo 18.30-19.50 Sillankorvan

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo 1 (8) KOKOUSAIKA 16.12.2016 klo 9.00-12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki TERVON KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2010 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05 Kunnanviraston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15 Kunnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 17.11.2014 klo 17.00-18.40

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 17.11.2014 klo 17.00-18.40 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 16/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 17.11.2014 klo 17.00-18.40 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.04.2015 klo 18.00-19.08 Kunnanviraston

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

27.4.2015 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

27.4.2015 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa KOKOUSAIKA Maanantai 20.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 100 101 102 103 104 105 106 107 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus Tiedoksi merkittävät

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 1 KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 17.00 17.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien uusi kokoushuone (Akvaario) SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 03.02.2014 klo 17.00-19.30

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 03.02.2014 klo 17.00-19.30 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 03.02.2014 klo 17.00-19.30 Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 06/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 20.04.2015 klo 17.00-18.45 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (6) KOKOUSAIKA 31.1.2018 klo 15.00-16.00 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-4 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10

PÖYTÄKIRJA. Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 11/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 25.08.2014 klo 16.00-18.10 Kunnanviraston valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 Sivistyslautakunta 17.01.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 Puumilan Taitotalo Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Petteri Ristikangas, kunnanj. esittelijä, ei :t 83 ja 86 Kaija Tarvainen, hallintojoht. pöytäkirjanpitäjä, ei 83

PÖYTÄKIRJA. Petteri Ristikangas, kunnanj. esittelijä, ei :t 83 ja 86 Kaija Tarvainen, hallintojoht. pöytäkirjanpitäjä, ei 83 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 2.5.2016 klo 17.00-19.10 Kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri 1 (7) KOKOUSAIKA 7.4.2017 klo 19.00-20.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 24-28 Kirjoita Puheenjohtaja PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30 Sillankorvan kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/ . ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/2018 13 Kokousaika 12.2.2018 kello 18.45 19.33 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Anne-Mari Kaarto Sanna Kiertonen Matti Kulmanen Päivi Kössi, pj.

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 27.11.2015 klo 09.00-12.45. Kaija Tarvainen Hallintojohtaja, :t 37-41 Katja Suhonen sivistyslautakunnan pj.

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 27.11.2015 klo 09.00-12.45. Kaija Tarvainen Hallintojohtaja, :t 37-41 Katja Suhonen sivistyslautakunnan pj. Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 27.11.2015 klo 09.00-12.45 Yhtenäiskoulu (Kirkkotie 5) klo 9.00-10.00 ja Kunnanvirasto

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus 18/2009 349. Perjantai 18.12.2009 klo 18.00-19.30. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus 18/2009 349. Perjantai 18.12.2009 klo 18.00-19.30. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu Kunnanhallitus 18/2009 349 KOKOUSAIKA Perjantai 18.12.2009 klo 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Matti Tarvaisella Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Erkki

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kirjoita virka-asema

Kirjoita virka-asema 1 (9) KOKOUSAIKA 25.3.2019 klo 14:00- KOKOUSPAIKKA Parkkimäen kerhohuone, Tervontie 12 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

osastonhoitaja, Palvelukoti Vuokko Petteri Ristikangas kunnanjohtaja Erkki Pääkkönen kunnanhallituksen puheenjohtaja

osastonhoitaja, Palvelukoti Vuokko Petteri Ristikangas kunnanjohtaja Erkki Pääkkönen kunnanhallituksen puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA 4.10.2017 klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirjoita ASIAT :t

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Pauli Salonpää * Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen Anita Urpilainen. Virpi Piispanen Manu Toikkanen Henrik Kiviniemi Juha Urpilainen

Pauli Salonpää * Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen Anita Urpilainen. Virpi Piispanen Manu Toikkanen Henrik Kiviniemi Juha Urpilainen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/ 21.1.2014 1 Kokousaika Tiistaina 21.1.2014 klo 15.00-16.26. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/ klo Simolan palvelukeskuksen kokoushuone

KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/ klo Simolan palvelukeskuksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/2019 Kokousaika 2.5.2019 klo 13.00 Kokouspaikka Simolan palvelukeskuksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite 29 30 31 1, 2, 3, 4 32 33 Sairaanhoitajan

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.4.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00 Kokousaika 8.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Nuorten kesätyöpaikkatuki

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. 16 valtuutettua erillisen luettelon mukaisesti. Petteri Ristikangas, Kaija Tarvainen ja Esko Tossavainen

PÖYTÄKIRJA. 16 valtuutettua erillisen luettelon mukaisesti. Petteri Ristikangas, Kaija Tarvainen ja Esko Tossavainen Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA Torstai 19.12.2013 klo 10.00-12.15 KOKOUSPAIKKA Nuorisotalo Manttu, Mantuntie 2 SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2015 55 Kokousaika 11.11.2015 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Virastotalon neuvotteluhuone, Tervontie 4. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tervossa

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Virastotalon neuvotteluhuone, Tervontie 4. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tervossa ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 04.10.2016 klo 18.00-18.40 Virastotalon

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 16.12.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 16.12.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 429 Kokousaika 14.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 264 265 266 267 268 269 270 271 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (10)

Pöytäkirja. Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (10) 1 KOKOUSAIKA 19.9.2018 klo 15.30-16.50 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 5-10 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Tarkastustarkastuslautakunta

Tarkastustarkastuslautakunta Kinnulan kunnan Tarkastustarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Kokousaika: to 3.9.2009 klo 13.00-15.55. Kokouspaikka: Kinnulan kunnanvirasto jäsen varajäsen Läsnä: Rauno

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 8.1.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 8.1.2014 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista Nro 5 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista Nro 5 / 2015 Esityslista Nro 5 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.6.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena Alkkiomäki Mervi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2014 KOKOUSAIKA 17.06.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 92 93 94 95 96 97 46 98 99

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot