MESSULUETTELO. Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin TERVETULOA! YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MESSULUETTELO. Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin TERVETULOA! YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ"

Transkriptio

1 Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin MESSULUETTELO TERVETULOA! Minimessut Innopoli 1:ssä, Tekniikantie 12, Espoo torstaina klo Lisätietoja tapahtumasta YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ

2 A Adfore Technologies Oy Markus Tallgren Tietäjäntie 2, Espoo Internet- ja mobiiliportaali Adfore tuottaa kotimaista Tässä.fipalvelua. Tässä.fi on monipuolinen ja luotettava paikallisopas kännykässä. Palvelu tunnistaa käyttäjän sijainnin ja kertoo kännykän ruudulla mitä kaikkea lähellä sijaitsee ja tapahtuu. Tässä.fi:stä löytyvät mm. kaupat, palvelut, liikenne- ja säätiedot. Advanssi Oy Krista Östman Simaportti 3 A, Espoo krista.ostman@advanssi.fi Markkinointiviestintätoimisto Advanssi Oy on vuonna 2009 perustettu markkinointiviestinnän toimisto, jonka liikeideana on olla palveleva kumppani, tuottaen asiakkailleen todellista lisäarvoa. Ulkoistetulla markkinointiosaajalla asiakasyritys saa ammattilaisen hoitamaan yrityksensä markkinointia pienen mainostoimiston verran, mutta ilman suuren koneiston kuluja - lisäksi huomattavasti helpommin ja joustavammin! Markkinoinnin ei tarvitse olla kallista ja tuloksetonta! Advanssista saat henkilökohtaista palvelua, kattavan kumppaniverkoston, mutkatonta ja kustannustehokasta palvelua juuri sinulle räätälöitynä! Aromilyhty Oy Itsenäinen Herbalife jälleenmyyjä Leena Tanskanen Nuottaniementie 27 F Espoo leena.tanskanen@koti.fimnet.fi Itsenäinen Herbalife jälleenmyyjä Ravitsemus ja liikunta hyvinvointialalla. Mahdollisuus tehdä työtä kotoa käsin.

3 Art and Smart Oy Päivi Tiihonen Ymmerstanrinne 4 C Espoo info@artandsmart.fi Korkealaatuiset asiakas- ja henkilöstölahjat Art and Smart tarjoaa yrityksille korkealaatuiset, kauniit ja käytännölliset asiakas- ja henkilöstölahjat sekä lahjojen paketointi- ja logistiikkapalvelut järkevästi ja kustannustehokkaasti toteutettuina, suoraan eri toimipisteisiin ja osoitteisiin. Haluamme haastaa suomaisia laatuyrityksiä valitsemaan yrityslahjoiksi ensisijaisesti kotimaisia tuotteita ja näin edesauttamaan kotimaisten design-talojen toimeentuloa. Edustuksessamme ovat Pauliina Rundgrenin, Maritta Luostarisen, Majamoon ja Lapuan Kankureiden laadukkaat design-tuotteet. Lisäksi verkkokaupastamme löytyvät ruotsalaisen Sagaformin tuotteita. B ByIT Consulting Harri Norell Kaskinotko 19 D harri.norell@byit.fi Multimediapalvelut ByIT Consulting on yritys, joka auttaa asiakkaitaan tietojärjestelmien hankinnassa sekä niiden käyttöönotossa. Yritys tarjoaa myös multimediapalveluita koulutuksen ja viestinnän tueksi. E Educons Oy Lauri Jäntti Tekniikantie 12, Espoo lauri.jantti@educons.fi Oppimiseen ja elämänhallintaan liittyvä valmennus Valmennamme nuoria ja aikuisia ratkaisukeskeisellä tavalla oppimistulosten ja elämänhallinnan parantamiseen.

4 Espoo Big Band ry / April Jazz Pedro Herrero, Matti Lappalainen Ahertajantie 6 b, Espoo info@apriljazz.fi Jazzfestivaalin tuottaminen Espoo Big Band ry toimii pääkaupunkiseudun suurimman jazz-festivaalin, April Jazzin, järjestäjänä. Vuodesta 1987 lähtien järjestetty festivaali kerää vuosittain huhtikuun lopulla Espoon Tapiolaan yli 8000 hengen yleisön. Espoon Väri Ay, Värisilmä Viherlaakso Pertti Mustonen Kuusiniementie 2, Espoo pertti.mustonen@espoonvari.fi Maalien ja sisustustarvikkeiden erikoisliike Maalien, tapettien, lattianpäällysteiden ja kaakeleiden myymiseen suuntautunut alan erikoisliike. F Espoon Painovoima Oy Juha Kirjakoff Kavallinpelto 5, Espoo juha.kirjakoff@painovoima.fi Painotalo Kaikki painotuotteet markkinoinnin ja mainonnan tarpeisiin. Personointi, erikoisefektit ja postitus, kaikki saman katon alta. Fiktive Media Pasi Pelkonen Uutiskatu 2, Helsinki tuotanto@fiktive.com Mediatuotantoyhtiö Fiktive Media suunnittelee ja toteuttaa yrityksien visuaalista viestintää. TV-mainokset, yritysesittelyvideot ja radiomainokset valmistetaan vuosikymmenen kokemuksella asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

5 G Getwin Oy Veli Inget Nelikkokuja 6 A 29, Espoo veli.inget@getwin.fi Liikkeenjohdon konsultointi Getwin Oy auttaa yrityksiä tehostamaan toimintaansa, lisäämään tuottavuutta ja parantamaan tulosta. Keväällä 2013 tarjoamme maksuttoman kartoituksen liiketoiminnan kehittämisestä. Kysy lisää ja varaa oma aikasi heti! Help is Here Tiina Pajula, Marjatta Nissinen Kolmas huvilatie 13, Espoo tiina.pajula@hih.fi Hyvinvointi ja terveys Help is here-hyvinvoinnin neljä ilmansuuntaa ovat kehon-, lihaste- ja mielen hyvinvointi sekä sisäistä energiaa. Käytä kehoa, huolla lihaksia. Anna mielen rauhoittua. Ole tasapainossa. Yhdistä mieli kehoosi ja keho mieleesi sillä ne ovat yhtä. H Hypoxi Espoo (Sutjakka Olo Oy) Salla Rytilä ja Riitta Okkonen Matinkatu 5, Espoo matinkyla@hypoxi.fi Hypoxi Hypoxi perustuu liikunnan ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmään. Hypoxilla saat tuloksia nopeasti. Sopii miehille ja naisille.

6 I IT-palvelutalo Vetonaula Tomi Lehto, Juuso Eskola Vaisalantie 4, Espoo IT-palvelut IT-palvelutalo Vetonaula tuottaa yritykselle helppokäyttöisen tietotekniikan kokonaisuuden. Valitsemme kokonaisuuteen yrityksen liiketoimintaa tukevat palvelut, ohjelmat ja laitteet. Vastaamme palvelun toiminnasta ja tuesta käyttäjille. Sitoudumme asiakkuuteen pitkäjänteisesti. J Juha Juusela Tmi Juha Juusela Nuottamiehentie 4, Espoo juha.juusela@kolumbus.fi Liikelahjat Kesän liikelahja uutuudet saapuneet! K Kauneushoitola Beauty Speck Marit Laakso, Sabrina Laakso ja Jyrki Laakso Ilmakuja 3 b, Espoo beautyspeck@gmail.com Kauneudenhoitoala Olemme kauneushoitola, joka tarjoaa niin kauneudenhoitopalveluita kuin pitopalvelua.olemme tunnettuja ihanista hoidoista sekä maittavista ruuista. Lisätietoja ja kuvia facebookista Kotirinki Sirpa Ruutu, Susanna Pursiainen Maininkitie 8 C 20, Espoo Sirpa Susanna sirpa.ruutu@kotirinki.fi susanna.pursiainen@kotirinki.fi Kotisiivouspalvelut Kotirinki on valtakunnallinen vuodesta 2002 toiminnassa ollut franchising ketju.

7 L Kovanen Group (Ryla Oy Ab) Eva Kovanen Hopeapolku 3, Espoo Ravintovalmennus Ravitsemus ja ravinnon imeytyminen vaikuttavat ratkaisevasti hyvinvointiimme. Ravintovalmennusta työporukoille ja arkiliikkujille. Virkisty 28 päivän terveystehokuurilla - näillä ohjeilla onnistut ja käyt keveämmin askelin kohti kesää. Sopii yrityksen TYKY-toimintaan. Kukkakauppa Soukan Sydän Pauliina Hintsa, Wikki Miljard Yläkartanontie 28, Espoo soukansydan@kolumbus.fi Kukkakauppa Kukkakaupan sidonnat ammattitaidolla iloon ja suruun ystävällisellä palvelulla. Meiltä myös pientä sisustus- ja lahjatavaraa, ruukkuja, lyhtyjä ym. mukavaa. Käykää seuraamassa ja tykkäämässä meitä Facebookissa :) Lilinella Riikka Siniluoto Trillakatu 3 C 45, Espoo info@lilinella.fi Lahjatavaroiden ja askartelutarvikkeiden vähittäiskauppa (verkkokauppa) Ihania eläinaiheisia lahjaideoita Sinulle, ystävällesi sekä isoille ja pienille lemmikeillesi! Valikoimassa tuotteita usealta eri tekijältä. Tuotteet ovat suomalaista käsityötä ja niitä myydään verkkokaupassa sekä pkseudulla järjestettävissä eläinnäyttelyissä ja messuilla. Lingua Juridica Irina Pelz Nelikkokuja 10, Espoo lj@linguajuridica.com Käännöstoimisto Lingua Juridica on juridiikan ja talouden teksteihin erikoistunut luotettava käännöstoimisto, joka palvelee yrityksiä niiden kaikissa käännöstarpeissa. Juristi-lingvistimme kääntävät kokemuksella mm. yleiset ehdot, sopimukset, tarjouskirjeet, tuomioistuinasiakirjat, lehdistötiedotteet ja nettisivut.

8 Luotsi360 Oy Annu Rokkanen, Merja Koistinen, Heidi Tulensalo Krenatöörintie 14 A Espoo annu@luotsi360.fi Liikkeenjohdon konsultointi Luotsi360 tarjoaa valmennus- ja konsultointipalveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille. Autamme yritystäsi/yhdistystäsi strategiasi toteuttamisessa uusien kepeiden tapojen avulla yrityksesi kilpailukyvyn ja tulosten parantamiseksi. M Mailhouse Oy Elina Malmgren Hyttimestarintie 6 B Espoo elina.malmgren@mailhouse.fi Postituspalvelut Osoitteellisen tai osoitteettoman suoramarkkinoinnin tuottamisen palvelut, koderyhmät, painotuotteet, kuoritus, muovitus, osoitteistus, markkinointilogistiikka. Kaikki mitä kampanjaasi tarvitset. Länsimainos Oy Satu Vehmaa, Inari Huotarinen Maininkitie 6, Espoo inari.huotarinen@lansimainos.fi satu.vehmaa@lansimainos.fi Toteuttava mainosalan yritys Mainosmateriaalien suunnittelua, valmistusta ja asennusta. Mainosteippauksista mainostelineisiin. Suurkuva mainostulosteita: kuvavuodat, julisteet, bannerit, tarrat ja teipit ikkunoihin ja autoihin. Mainosteippauksia kaikkiin kohteisiin. Mainoskilpiä ja opasteita. Laaja valikoima erilaisia messu- ja mainostelineitä.

9 N Netitys T:mi Jani Pitkänen Joupinmäensyrjä 2 B Espoo jani.pitkanen@netitys.fi IT-tuki Kesäkuussa 2012 perustettu T:mi Netitys tarjoaa pääkaupunkiseudulla tukea kaikenlaisiin tietokoneisiin liittyviin ongelmiin. Yrityspuolella palvelu on räätälöity erityisesti pieniä ja mikroyrityksiä silmällä pitäen. Yritys voi ulkoistaa kaiken IT:hen liittyvän Netitykselle. O Office Innovations Finland Oy Jani Andersson, Seppo Hälikkä, Juho Räsänen Kappelitie 6 D, Espoo info@oif.fi Tulostusympäristön hallinta Tiedämme, miten asiakirjat saadaan sujuvimmin liikkumaan, olivatpa ne sitten sähköisessä tai paperisessa muodossa. Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa ja muutamme toimistotulostuksen hallituksi kokonaisuudeksi. P Pallohonka Oy / FC Honka Urheilupuistontie Espoo maarit.jarvinen@fchonka.fi Jalkapalloseura FC Honka on espoolainen, miesten Veikkausliigassa pelaava jalkapallojoukkue. Yhtiö hallinnoi jalkapallojoukkuetta sekä järjestää myös erilaisia seminaari- ja koulutustilaisuuksia ja virkistystoimintaa. Penttala Floral Design Minna Penttala, Jaana Sorvali Ruorimiehenkatu 5 E Espoo minna@penttalafloral.fi Kukka-alan palvelut Kaikkea kukista! Penttala Floral Design huolehtii kukat niin arjen pieniin, tärkeisiin hetkiin kuin suuriin juhliin ja tilaisuuksiin vaivattomasti valmiiksi mietittyinä kokonaisuuksina. Tarvitsetpa sitten piristystä kotiin, erilaista toimintaa tykypäivään tai silmäniloa messuosastolle, ota yhteyttä niin järjestetään kukka-asiasi kertaheitolla kuntoon! Vi betjänar också på svenska! Happy to be at Your service!

10 PLOKI Juha Zitting Merivirta 5 A, Espoo ploki@kolumbus.fi Mainostoimisto PLOKI valmistaa ja maahantuo mainosvälineitä eri tilaisuuksiin. Helposti kuljetettavat ja asennettavat ratkaisut kuten BeachFlag, Ecotent, A-frame, yritysliput, Roll Upit ynm. Asiakashankintaan tuotteemme on PopMan-liput yhdessä promoottoreiden kanssa. Valmistamme jääkiekkoja ja jääkiekkofanituotteita seurojen ja yritysten logoilla. Porukkapaita.fi/Rintanappi.fi (Designia Oy/Genrewear) Satu Kaksonen, Nina Kalugin Jämeräntaival 11 E, Espoo Tekstiili- ja rintanappipaino Painamme ja brodeeraamme erilaisia tekstiilejä asiakkaan omalla kuvalla. Meiltä saat mm. kauluspaidat, collegetuotteet, tekniset paidat, pikeet, fleecet ja työvaatteet merkattuna. Valmistamme myös neula- tai magneettineulataustaisia rintanappeja eli kampanjanappeja. R PolyQuality Oy Kati Halonen Katajatie 8, Espoo kati.halonen@polyquality.fi Markkinointi ja viestintä PolyQuality Oy:n Kati Halonen on viestinnän ammattilainen, joka on apuna markkinointiin, viestintään ja tapahtumajärjestelyihin liittyvissä lukuisissa tehtävissä. PolyQualityn yhteistyöverkko kasvaa, jotta voimme palvella mahdollisimman tehokkaasti espoolaisia yrittäjiä. Tervetuloa juttelemaan! Ranta Belts Oy Janne Ranta, Tanja-Maria Ranta Latvatie 2 K, Espoo janne.ranta@rantabelts.com Design tuotteet miehille Ranta Belts suunnittelee, valmistuttaa ja myy high-end vöitä miehille. Vöiden ainutlaatuinen kotimaassa koneistettu ja karkaistu terässolki on suunniteltu kestämään vuosisatoja sukupolvelta toiselle. Solki voidaan merkata asiakkaan omalla tekstillä. Ainutlaatuinen lahjaidea kaikenikäisille miehille!

11 S Seppoleena Tmi Seppo Tiensuu Muolaantie 38, Espoo Hyvinvointi Tehoravinteiden myynti ja uusien jälleenmyyjien rekrytointi, konsultointi ja luennointi. Studio Adessa Tuula Heikkinen Soukantie 16 A 60, Espoo Tuula.Heikkinen@adessa.fi Valokuvauspalvelut ja valokuvausalan koulutus Studio Adessa tarjoaa laadukkaita valokuvauspalveluita ja alan koulutusta pääkaupukiseudulla. Suunnittelemme ja räätälöimme kuvaukset yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Kuvaukset suoritetaan studiossa tai toivomassasi miljöössä. Käytettävissä olevat studiot löytyvät Espoon Soukasta tai Helsingin Pasilasta. Tarvittaessa studio tuodaan haluamaasi paikkaan, esim. henkilöstökuvaukset on yleensä kätevintä kuvata toimitiloissanne. Jos tarvitset koulutusta valokuvaukseen niin suunnitellaan yhdessä sinulle tai ryhmällesi sopiva kurssi, aika ja paikka. T TalentGate Oy Katja Mäki, Hermann Alatalo Porkkalankatu 20 A, HKI info@talentgate.fi Henkilöstöpalvelut Rekrytointikoulutusten ja outplacement-palveluiden asiantuntijayritys. Tapiola Golf Oy Pertti Itkonen, Marie Rosqvist Jääskentie 6 B, Espoo Kentän osoite: Turveradantie 1, Espoo toimisto@tapiolagolf.fi Golfkenttä Tapiola Golf on ainutlaatuinen linkstyyppinen täysimittainen golfkenttä keskellä Espoon parhaita asuin- ja liikealueita. Meillä voi pelata kätevästi 9 tai 18 reikää myös green feellä ja vuokrapelioikeudella. Syksyllä 2012 avaamamme kenttä on saanut pelaajilta erinomaisen vastaanoton.

12 Tilitoimisto Pietarila Oy Johanna Peltola Meteorinkatu 3 B, Espoo tilitoimisto@pietarila.com Tilitoimisto Tilitoimisto Pietarila Oy on auktorisoitu tilitoimisto Olarissa. Palveluihimme kuuluu perinteisten taloushallinnon tehtävien lisäksi myös sähköisten laskujen vastaanotto ja kierrätys sekä e-laskujen lähetys. Meiltä saa myös lakiasiainpalveluja ja perintäpalveluja. True Motion Oy Timo Salminen, Jukka Virtamo, Jukka Nikkilä Säkkijärventie 3 B 4, Espoo timo.salminen@truemotion.fi Liikkeenjohdon ja tietohallinnon konsultointi Konsultointi yritysten strategisissa muutostilanteissa ja hankkeissa sisältää sekä liikkeenjohdon, taloushallinnon että tietohallinnon konsultointia. W Wiltrain Oy Helena Pesonen, Ari Kantola, Toni Ahola, Esa Heikkilä, Martti Kouhi, Tom Degerlund Puronvarsi 15, Espoo helena.pesonen@wiltrain.fi Liikkeenjohdon konsultointi Wiltrain Oy on siinä toimivien konsulttien omistama verkostoyritys. Autamme asiakkaitamme terävöittämään strategiaansa ja muuttamaan sen käytännön toiminnaksi. Valmennamme organisaation johdon ja henkilöstön tekemään yhdessä pysyviä muutoksia ja kokemaan onnistumisen tunnetta. Käytössämme ovat paikallisesti ja kansainvälisesti kehitetyt ja testatut kehittämis- ja oppimismenetelmät. Tarjoamme modulaarisesti rakentuvia, asiakaskohtaisesti räätälöitäviä oppimiskokonaisuuksia, mottona oivalluttamalla oppiminen. True Motion Oy:n tytäryhtiö CCN Cruising Catamarans Oy tuo maahan Lagoon katamaraaneja ja järjestää mm. päiväpurjehduksia upealla katamaraanilla.

MESSULUETTELO. Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin TERVETULOA! YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ

MESSULUETTELO. Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin TERVETULOA! YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin MESSULUETTELO TERVETULOA! Minimessut Innopoli 1:ssä, Tekniikantie 12, 02150 Espoo torstaina 18.4.2013 klo 15.00 19.00 Lisätietoja tapahtumasta www.espoonyrittajat.fi

Lisätiedot

MESSULUETTELO. Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin TERVETULOA! YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ

MESSULUETTELO. Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin TERVETULOA! YHTEISTYÖKUMPPANIT MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin MESSULUETTELO TERVETULOA! Minimessut Innopoli 1:ssä, Tekniikantie 12, 02150 Espoo torstaina 18.4.2013 klo 15.00 19.00 Lisätietoja tapahtumasta www.espoonyrittajat.fi

Lisätiedot

MESSULUETTELO 2013 MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ YHTEISTYÖKUMPPANEINA

MESSULUETTELO 2013 MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ YHTEISTYÖKUMPPANEINA Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin MESSULUETTELO 2013 MINIMESSUT JÄRJESTÄÄ YHTEISTYÖKUMPPANEINA -kassa NÄYTTEILLEASETTAJAT Jäseneltä jäsenelle - Minimessut 18.4.2013 klo 15.00 19.00 Innopoli 1 Adfore

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

LeaseGreen ostaa TalPron

LeaseGreen ostaa TalPron Kauppalehti Keskiviikko 06.08.2014 klo 11:17 LeaseGreen ostaa TalPron KUVA: Katja Lehto EMC Talotekniikka myy TalPron LeaseGreen Groupille. Ydinliiketoimintoihinsa keskittyvä EMC Talotekniikka myy TalPron

Lisätiedot

Myydään leipomokahvilasekatavarakauppa

Myydään leipomokahvilasekatavarakauppa Myydään leipomokahvilasekatavarakauppa Juankosken keskustassa huippupaikalla Yrityksen nimi: Sepon Valinta Oy Yrityksen osoite: Juankoskentie 17, 73500 Juankoski Perustamisvuosi: 1986 Toimiala: Kauppa

Lisätiedot

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy - Rekrytointiohjelma ProCountor International Oy:n tilitoimistokumppaneille Poolia on toiminut ProCountorin

Lisätiedot

MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla

MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla MAA- JA KOTITALOUSNAISET Juuret maalla Muutama sana markkinnoinnista Markkinoinnissa tärkeimmät tehtävät: Määritä tavoiteltava myynti jokaiselle tuotteelle/ palvelulle kohderyhmittäin. Määritä mitä markkinoinnilta

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

ARKKIPAINO / SANOMALEHDET / ERIKOISPAINOTUOTTEET / CROSSMEDIA / i247 / LOGISTIIKKA / I-PLUS KATSEEN- KERÄÄJÄT

ARKKIPAINO / SANOMALEHDET / ERIKOISPAINOTUOTTEET / CROSSMEDIA / i247 / LOGISTIIKKA / I-PLUS KATSEEN- KERÄÄJÄT KATSEEN- KERÄÄJÄT KATSEEN- KERÄÄJÄT Päästä ajatuksesi lentoon Erikoispainotuotteiden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä erilaisia materiaaleja, muotoja, värejä ja tehosteita löytyy paljon. Älä

Lisätiedot

Suomalaisia 15-79-vuotiaita internetin käyttäjiä on yli 3,9 miljoonaa.

Suomalaisia 15-79-vuotiaita internetin käyttäjiä on yli 3,9 miljoonaa. Verkkokaupan tilanne Suomalaisia 15-79-vuotiaita internetin käyttäjiä on yli 3,9 miljoonaa. 65 %:lla suomalaisista on käytössään älypuhelin. Suomalaisista kuluttajista 45 % tekee verkko-ostoksia. Vuonna

Lisätiedot

Kaikkien aikojen parhaat tulokset 4.12.2015

Kaikkien aikojen parhaat tulokset 4.12.2015 Kaikkien aikojen parhaat tulokset 4.12.2015 Miehet halli päiväys tulos ka. sarjat 2s. Pasi Uotila Ailec, Helsinki Tali 1.10.2006 600 300,0 300 300 Toni Laine Räme, Lohja Kupittaa 9.3.2007 600 300,0 300

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio

Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio 27.9.2012 Oskari Uotinen Intosome Oy on yhteisöllisen bisneskehityksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja hyödyntämään yhteisöllisiä

Lisätiedot

Yrityksesi kumppani kaikissa yhteyksissä

Yrityksesi kumppani kaikissa yhteyksissä Yrityksesi kumppani kaikissa yhteyksissä ICT-palveluyhtiö VSP Perustettu 1896, itsenäinen operaattori ISO 9001 -laatusertifioitu palveluntarjoaja 200 alan ammattilaista viidellä paikkakunnalla Liikevaihto

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

Kansanedustaja Eduskuntaryhmä Päivämäärä ja kellonaika Poissaolon peruste Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 22.4.2016 13:00 sairaus Aalto Touko

Kansanedustaja Eduskuntaryhmä Päivämäärä ja kellonaika Poissaolon peruste Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 22.4.2016 13:00 sairaus Aalto Touko Kansanedustaja Eduskuntaryhmä Päivämäärä ja kellonaika Poissaolon peruste Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 22.4.2016 13:00 sairaus Aalto Touko Vihreä eduskuntaryhmä 21.4.2016 16:00 sairaus Aalto Touko

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Kuntalaisaloite / Invånarinitiativ Kuopio / Kuopio

Kuntalaisaloite / Invånarinitiativ Kuopio / Kuopio Kuntalaisaloite / Invånarinitiativ / Aloite lähetetty kuntaan / Initiativet skickats till kommun 10.11.2014 20:46:11 Aloitteen otsikko / Initiativets titel n kouluverkostoselvitys on tehtävä huolellisesti

Lisätiedot

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa Suomen Franchising-Yhdistys ry. (SFY) Yhdistys on perustettu 1988 Vuonna 2013 yhdistys viettää 25-juhlavuotta teemalla 1000 uutta yritystä

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset:

Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2016 Kinkkupuulaaki 2015 Tulokset: Tulokset: Kinkkupuulaaki 2018 Kinkkupuulaaki 2017 1. Pekka Pärssinen 88 1. Antti Torniainen 89 2. Hannu Haimi 84 2. Paavo Westman 88 3. Oskari Valtonen 79 3. Juha Kähkönen 86 3. Sirpa Jokisalo 79 4. Johanna Virola

Lisätiedot

Vauhtia Venäjänliiketoimintaan. Palvelut yrityksille

Vauhtia Venäjänliiketoimintaan. Palvelut yrityksille Vauhtia Venäjänliiketoimintaan Palvelut yrityksille Oikeita vastauksia oikeisiin kysymyksiin Suomalais-Venäläinen kauppakamari auttaa yrityksiä onnistumaan kaikissa Venäjän-liiketoiminnan elinkaaren vaiheissa.

Lisätiedot

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. www.franchising.fi Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa Suomen Franchising-Yhdistys ry. (SFY) Yhdistys on perustettu 1988 Vuonna 2013 yhdistys vietti 25-juhlavuotta teemalla 1000 uutta yritystä

Lisätiedot

Verkkoviestintäsuunnitelma

Verkkoviestintäsuunnitelma Mikko Hernesmaa & Tuomas Lahtomäki L801SNA Verkkoviestintäsuunnitelma Raportti Liiketalous Huhtikuu 2012 SISÄLTÖ 1 ENERGY GYM... 1 2 ASIAKASKOHDERYHMÄT... 1 3 SUUNNITELMAN TARKOITUS JA TAVOITE... 2 4 VÄLINEET,

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20 5.3.2016 Lapua 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua 5.3.2016 1976 Avoin 65,80 67,5 1,70 20 1 80 Tero Keisala Lapua 5.3.2016 1985 Avoin 71,30 72,5 1,20 43 2 80 Atte Ojala Lapua 5.3.2016 1991 Avoin 71,40 72,5 1,10

Lisätiedot

Päivä pitenee. Talouden rattaat pyörähtävät vauhtiin. Suomi voittaa jääkiekon olympiakultaa Sotshissa. TERVETULOA UPEA VUOSI 2014!

Päivä pitenee. Talouden rattaat pyörähtävät vauhtiin. Suomi voittaa jääkiekon olympiakultaa Sotshissa. TERVETULOA UPEA VUOSI 2014! mutkatonta suoraa uutiskirje 01 / 2014 MailService 01/2014 Päivä pitenee. Talouden rattaat pyörähtävät vauhtiin. Suomi voittaa jääkiekon olympiakultaa Sotshissa. TERVETULOA UPEA VUOSI 2014! MailService

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut Asuntotuotanto Pienkiinteistöt ja taloteollisuus Liiketilat ja palvelurakentaminen Korjausrakentaminen Suurkohteet Heatco on huippukumppani LVI-suunnitelmien

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

Miten asiakas tekee valintansa?

Miten asiakas tekee valintansa? Miten asiakas tekee valintansa? ja miten me voimme vaikuttaa siihen? TkT Asiantuntija Harri Karkkila Strategia Asiakkaan kokema arvo Asiakastyytyväisyys ja asiakaskokemus Kilpailuedut Yrittäjä Kouluttaja

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open 9.7.2011 Sarja: 18 hcp gs pb +scr, Pistebogey Hcp, Keltainen / Punainen Kierros 1: Luukki # Pelaaja Seura Slope Out In Tulos 1 Virkki Anna-Liisa

Lisätiedot

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos:

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: Poliisien SM suunnistuskilpailut 22.8.2013 Raaseporissa Lähtöluettelo N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: M 61 10:30 Risto Vesaluoma 97688 Jokilaaksojen poliisilaitos 62 10:32 Janne Vasenius

Lisätiedot

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa Suunta-Jurva 1(5) E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa 17.2.2013 Lopputulokset H21 (2+2+2+2+2+2) 1) Pohjankyrön Rasti 1 52:47 (Saari Petri 8:18/2., Heiska Samu 9:25/1., Saari Petri 8:59/2., Heiska

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 170 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 168 3. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 159 4. Hakkarainen Jari Lampinen

Lisätiedot

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64 Putoavat taulut SM-kilpailu Nilsiä 16.-17.2.2013 etunimi sukunimi seura tulos 1 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 A 16 Hannu Niemelä K-64 0 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 1 A-H Jari Taskinen NUMA 0 2 Krister Holmberg

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Pikaopas TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Mikä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien,

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

SM-maantiejuoksu. SAUL SM puolimaraton Joukkuetulokset. 3 jäsenten määrä joita käytetään tuloksissa. Joukkue: Aika: 04:03:18 Joukkue sija: 1

SM-maantiejuoksu. SAUL SM puolimaraton Joukkuetulokset. 3 jäsenten määrä joita käytetään tuloksissa. Joukkue: Aika: 04:03:18 Joukkue sija: 1 M35 Joukkue: Runners Club Aika: 04:03:18 Joukkue sija: 1 1 4 3 Mikko Järvinen 01:16:10 2 21 39 Timo Jääskeläinen 01:23:12 3 25 59 Ahti Salo 01:23:55 Joukkue: Aika: Hämeenlinnan Tarmo Joukkue sija: 1 66

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 TALVEN 2015 TULOKSIA 1. Kerhon omat kilpailut Sarjakilpailut: Miehet: 1. Tomi Ojanperä 56 pistettä 2. Arto Männistö 50 pistettä 3. Mikko Väänänen 49 pistettä Naiset:

Lisätiedot

Tervetuloa asuntokaupoille!

Tervetuloa asuntokaupoille! Tervetuloa asuntokaupoille! Avaimet uuteen Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat

Lisätiedot

PM-RANNALTAONKIMESTARUUSKILPAILUN TULOKSET KYLÄSAARI

PM-RANNALTAONKIMESTARUUSKILPAILUN TULOKSET KYLÄSAARI PM-RANNALTAONKIMESTARUUSKILPAILUN TULOKSET KYLÄSAARI 29.6.2019 NUORET ALLE 12 V 1. LAURI ÅMAN NUMMI-PUSULAN KALASEURA 1 170 NUORET ALLE 15 V. 1. JERE KASTE NUMMI-PUSULAN KALASEURA 1 745 2. OSKARI URMAS

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 47 46,90 Andreea Vasilescu/ 1991 42,5 47,5 47,5 42,5 Hämeenlinna 10.9.2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 51,50 Hanna Rantala/ 1982 85,0 90,0

Lisätiedot

Hyvät eväät ETEENPÄIN

Hyvät eväät ETEENPÄIN Hyvät eväät ETEENPÄIN YRITYKSILLE SIIVET Yritysten kehittämispalvelut kaikissa ELY-keskuksissa UUSI PALVELUKOKONAISUUS pk-yrityksille Olipa yrityksesi minkä tahansa haasteen tai muutoksen edessä, saat

Lisätiedot

Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut. 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki. M 100 m. Tuuli: - 1,2

Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut. 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki. M 100 m. Tuuli: - 1,2 Poliisien yleisurheilun ja viisiottelun SM- kilpailut 24.- 25.7.2012 Tampereen Stadion, Ratina ja Pyynikki M 100 m Tuuli: - 1,2 1. Pertti Huovinen LP 11,51 2. Timo Rouhiainen Pirkm 11,65 3. Matti Röppänen

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä!

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry Ilo toimia yhdessä! 7.1.2016 Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry Voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys ja kollegaverkosto. Yhdistyksemme tarkoituksena

Lisätiedot

Pori Lapua

Pori Lapua 18.3.2017 Pori 72 62,9 Piritta Lång / 82 70 72,5 75 72,5 1. 120 112,50 Janne Hakala / 79 130,0 140,0 155,0 155,0 1. 120M50 106,45 Tero Kiiskilä / 63 130,0 135,0 145,0 145,0 1. 120+ 134,40 Markus Jalonen/89

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 50,2 Johanna Forsström / 88 65,0 70,0 72,5 72,5 Rauma 15.4.2017 N 63 61,70 Anne Heikkilä / 78 65,0 72,5 80,0 72,5

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

APUA PALVELUN TUOTTAMISEEN: ESITTELYSSÄ FIRSTBEAT CENTER

APUA PALVELUN TUOTTAMISEEN: ESITTELYSSÄ FIRSTBEAT CENTER APUA PALVELUN TUOTTAMISEEN: ESITTELYSSÄ FIRSTBEAT CENTER Pauliina Halla Tuotevastaava, Firstbeat FIRSTBEAT CENTER Konsepti mahdollistaa asiakkaillesi Hyvinvointianalyysiin osallistumisen kolmella eri tavalla,

Lisätiedot

Paikoillanne, valmiina, Suomen suurin liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaistapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-25.3.

Paikoillanne, valmiina, Suomen suurin liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaistapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-25.3. Paikoillanne, valmiina, Suomen suurin liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaistapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-25.3.2011 Johtava liikuntapaikkojen ammattimessutapahtuma Sportec 2011 -messutapahtuma

Lisätiedot

HYVINVOINTI- PALVELUITA HELPOSTI

HYVINVOINTI- PALVELUITA HELPOSTI HYVINVOINTI- PALVELUITA HELPOSTI Hyvinvointipalveluita asiakkaan parhaaksi Hyvinvointipalvelujen järjestäminen on yksi yhteiskunnan tärkeimmistä tehtävistä ellei jopa kaikkein tärkein. Onnistuminen tässä

Lisätiedot

Strategia 2016-2020. MansePP Edustus (ry) Kasvattajaseurat. Hämeen Pesis

Strategia 2016-2020. MansePP Edustus (ry) Kasvattajaseurat. Hämeen Pesis Strategia 2011-2015 Strategia 2016-2020 MansePP Edustus (ry) Naisten edustusjoukkue Miesten Edustusjoukkue Strategian koordinointi Kasvattajaseurat Hämeenkyrön Räpsä MansePP Ruoveden Pirkat Alueen ulkopuoliset

Lisätiedot

Naisyrittäjät ja maaseutumatkailu. Sivu 1 / 7

Naisyrittäjät ja maaseutumatkailu. Sivu 1 / 7 Olemme erittäin kiitollisia, jos osallistut tähän kyselyyn. Kysely koskee maaseutumatkailun, käsityön ja elintarviketuotannon alalla jo työskentelevien naisyrittäjien ja näillä aloilla liiketoimintaa suunnittelevien

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

Ikäihmisten palvelusuunnitelma

Ikäihmisten palvelusuunnitelma Kirjasto- ja kulttuuripalvelut Ikäihmisten palvelusuunnitelma 2016-2018 Kuva Sirkku Petäjä www.nurmijarvi.fi Palveluja ikäihmisille Kirjasto- ja kulttuuripalvelut laati ensimmäisen ikäihmisten palvelusuunnitelman

Lisätiedot

Ruoveden kuntastrategia 2021

Ruoveden kuntastrategia 2021 Ruoveden kuntastrategia 2021 Toiminnan ja tulosten parantaminen Monikäyttöinen toimintaympäristö Mahdollistava maankäyttö Luonto- ja kulttuurimatkailu Yrittäjät HYVÄN ARJEN ELÄMÄ VIIHTYISÄ RUOVESI! Osaava

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

Night People Finland Graafinen Ohjeistus 10.5.2011

Night People Finland Graafinen Ohjeistus 10.5.2011 Night People Finland Graafinen Ohjeistus 10.5.2011 Night People konserni tarjoaa asiakkaille parhaita mahdollisia elämyksiä kustannustehokkaasti turvallisessa ja laadukkaassa ympäristössä. NIGHT PEOPLE

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot

MESSULUETTELO - Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin -

MESSULUETTELO - Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin - MINIMESSUT 12.3.2014 klo 15-19 Innopoli 1 MESSULUETTELO - Tutustu Minimessujen näytteilleasettajiin - Yhteistyökumppanit -kassa Päivitetty 28.2.2014 klo 14 A B C D April Jazz / Espoo Big Band ry BeneLife

Lisätiedot

PRINT MANAGEMENT. tehostaa tietovirtoja ja helpottaa elämääsi

PRINT MANAGEMENT. tehostaa tietovirtoja ja helpottaa elämääsi PRINT MANAGEMENT tehostaa tietovirtoja ja helpottaa elämääsi 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Painettu viestintä täysin hallinnassa Haluatko pystyä keskittymään liiketoimintaasi ja suunnittelutyöhön

Lisätiedot

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa.

Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa. Suomen Franchising-Yhdistys ry:n tietopaketti: Franchising Suomessa Suomen Franchising-Yhdistys ry. (SFY) Yhdistys on perustettu 1988 Vuonna 2018 yhdistys vietti 30-vuotis juhlavuotta. Franchising kasvaa

Lisätiedot

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle Suomen Eläintuhkaus Eläinystäväsi kauniille muistolle Meistä Olemme 1988 perustettu lemmikkieläinten tuhkauspalveluihin erikoistunut perheyritys Myrskylästä. Tarjoamme kaikki tuhkaamiseen ja hautaamiseen

Lisätiedot

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle

Suomen Eläintuhkaus. Eläinystäväsi kauniille muistolle Suomen Eläintuhkaus Eläinystäväsi kauniille muistolle Meistä Olemme 1988 perustettu lemmikkieläinten tuhkauspalveluihin erikoistunut perheyritys Myrskylästä. Tarjoamme kaikki tuhkaamiseen ja hautaamiseen

Lisätiedot

Testi Testi Testi

Testi Testi Testi Testi 20 13.1.1990 Pentti Hiirijoki 48:48:00 11 Juha Haapamäki 41:19:00 11 Timo Santamäki 42:12:00 11 Pasi Ulven 48:55:00 11 Toivo Paunuvuori 35:57:00 7 Taisto Haapamäki 31:08:00 7 Juhani Ketamo 33:27:00

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

keho ja mieli Oulun Diakoniaopisto Innostavaa opiskelua Oulussa ja Ylitorniolla

keho ja mieli Oulun Diakoniaopisto Innostavaa opiskelua Oulussa ja Ylitorniolla Oulun Diakoniaopisto Innostavaa opiskelua Oulussa ja Ylitorniolla Ajankohtaiset koulutukset, kurssit ja hakuohjeet: www.oulundiakoniaopisto.fi keho ja mieli Monien mahdollisuuksien opisto Ammattikoulutus

Lisätiedot

Sähköistä asiointia graafisen alan yritysverkostossa - projektin yhteenveto - Ismo Heikkilä, VTT

Sähköistä asiointia graafisen alan yritysverkostossa - projektin yhteenveto - Ismo Heikkilä, VTT Sähköistä asiointia graafisen alan yritysverkostossa - projektin yhteenveto - Ismo Heikkilä, VTT 2 Projektin alkutilanne Suomalaiset tilaavat painotuotteita yhä enemmän ulkomaisista verkkokaupoista kaikkien

Lisätiedot

KESTÄVÄN KASVUN VAUHDITTAJA ISKO LAPPALAINEN

KESTÄVÄN KASVUN VAUHDITTAJA ISKO LAPPALAINEN KESTÄVÄN KASVUN VAUHDITTAJA ISKO LAPPALAINEN MIKSI LADEC ON OLEMASSA? LADEC auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan Lahden seudulla. Näin alueelle

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 Tervetuloa kolmannelle jaksolle! Tähän jaksoon sisältyy testi, miten käytät oman aikasi? Saat vinkkejä miten omat unelmat saadaan kirkkaaksi. Jotta voit ne toteuttaa Tarvitset suunnitelman ja työkalut.

Lisätiedot

Mistä sinä unelmoit?

Mistä sinä unelmoit? Tervetuloa Mistä sinä unelmoit? Mitä on Network Marketing? Network Marketingin edut Faktaa Yli 90 miljoonaa ihmistä ympäri koko maailmaa 150 000 ihmistä lisää joka viikko. Lähde: DSA, Direct Selling Association

Lisätiedot

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ######

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ###### Poliisien SM kilpailut Maastokilpailu 21.08.2012 ###### M Maasto Suunnist Yht.aika Ammunta 1 Ammunta 2 Kartanl Tulos 1 LILJESTRÖM Nils Kymeenlaakson pl 00:27:50 00:46:23 01:14:13 1 + 2 1 + 2 2 01:22:13

Lisätiedot

www.taxadvisers.fi TaxAdvisers Oy

www.taxadvisers.fi TaxAdvisers Oy TaxAdvisers Oy Verokonsultointi- ja lakipalvelut Yritysten laskenta- ja analyysipalvelut 2014 2 TaxAdvisers Oy TaxAdvisers Oy tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa yritystoiminnan vaiheissa.

Lisätiedot

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M Eräluettelo sarjat N, M, M20, M18 klo 09.00 Erä 1 (nopeat klo 10.20) klo 09.20 Erä 2 (nopeat klo 10.40) Rata 1 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 38 Korkeela Jarkko K-64 M 28 Ylikojola Reijo IlmA M 76 Lindstedt

Lisätiedot

HIPPOS Jyväskylä. Liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä

HIPPOS Jyväskylä. Liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä HIPPOS2020 - Jyväskylä Liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä Visio 2 Suomen johtava urheilun, liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden edistäjä. 3 Missio Urheilun, liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden

Lisätiedot

Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajille Näytteilleasettajille Päivitetty 24.9.2014 TAPAHTUMAN PERUSTIEDOT Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli Aika: 8. 9.11.2014 klo 10 17 Liput: ennakkoon ostettuna 4 hengen kimppalippu 20, ovelta 10 /kpl.

Lisätiedot

TEE TiLAUS ja erotu joukosta!

TEE TiLAUS ja erotu joukosta! Hyvin markkinoidulla yrityksellä tulee olla toimintaansa tehokkaasti kuvaava logo, esite ja toimivat nettisivut. Näiden tuotteiden avulla erotut kilpailijoistasi ja ostajaehdokkaat löytävät palvelusi helposti.

Lisätiedot

Rauman enorssi-seminaariin ilmoittautuneet (tilanne )

Rauman enorssi-seminaariin ilmoittautuneet (tilanne ) Rauman enorssi-seminaariin ilmoittautuneet (tilanne 15.4.2015) 1 Marko van den Berg Helsingin normaalilyseo 2 Jani Kiviharju Helsingin normaalilyseo 3 Tuula Koskimies-Sirén Helsingin normaalilyseo 4 Veli-Pekka

Lisätiedot

Pörssi-ilta, Jyväskylä Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing

Pörssi-ilta, Jyväskylä Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing Pörssi-ilta, Jyväskylä 21.3.2017 Kirsi Jalasaho, VP IR & Marketing We connect bricks and clicks, front and end Digitaalisen kaupankäynnin ratkaisut myymälästä verkkoon suomalaisille ja globaaleille asiakkaille

Lisätiedot