PÖYTÄKIRJA 9/ Karlvikin Ratsastajat ry:n hallituksen kokous

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA 9/2008 15.11.2008. Karlvikin Ratsastajat ry:n hallituksen kokous"

Transkriptio

1 :n hallituksen kokous Aika klo Paikka Eckerö Line, Helsinki-Tallinna-Helsinki Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Hanna Seiro Seija Forsström Kati Kalliala Noora Lamberg, sihteeri Tiina Laine Leena-Mari Lähteenmaa Heidi Rahkonen, jun. Käsitellyt asiat 1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Todettiin kokouksessa läsnä olevat. 3. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys 5. Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja 6. Ajatuksia vuoden 2008 toiminnasta Kilpailutoiminta Koulukilpailut , , ja kilpailuja järjestäviä henkilöitä pitäisi rekrytoida lisää, jotta samat ihmiset eivät joudu olemaan aina vastuutehtävissä. - koulukisoja ollut vuonna kilpailut, upseereilta saatiin 3 lauantaita kisoille. Ajankohdat huhtikuu, toukokuu, syyskuu ja marraskuu olivat hyvät. Pyritään saamaan sama määrä koulukilpailuja vuodelle Lauantaisin kilpailuissa on ollut UpsR buffa ja kuulutus paikalla. - uusien kilpailijoiden ohjeistaminen ja kouluttaminen kisoihin on ollut puutteellista. Vastuuta pitää ottaa myös opettajien. Verryttelyä pitäisi valvoa jonkun ratsastuskoulun toimesta. Estekilpailut - Estekisat on järjestetty yhteistyössä Upseerien kanssa, yhteistyö on sujunut hyvin. Vain pääsiäiskisat on järjestetty pelkästään SkaRan toimesta (silloinkin UpsR buffa + kuulutus). Upseerien estekilpailuja on ollut vuoden 2008 aikana n. 6 kappaletta. Pääsiäiskisat - Pääsiäiskisat ovat menneet hyvin, kaikki on sujunut mukavasti. Pikkuluokka niin esteissä kuin koulussakin on saanut kovan suosion. Yhdistettyjä kilpailuja pidetään hyvänä.

2 Karlvikin ponikilpailut - Keväällä Karlvikissa oli 2 kilpailut. Koulukilpailut olivat Pollux-koulukisat, estekilpailut olivat harjoituskilpailut. Kilpailut ovat sujuneet hyvin. Jatkossa Karlvikin kilpailujen järjestelyvastuuta voisi jakaa enemmän nuorisolle. Ypäjän kisat - Ypäjän kisoista on pidetty erillinen palautepalaveri, jossa kaikki kehitettävät asiat on kirjattu ylös. Kilpailussa kaikki sujui hyvin, toimihenkilöitä oli ehkä hiukan liian vähän tänä vuonna. Aikataulut olivat myös hiukan tiukat johtuen ulkopuolisista tekijöistä. Yksittäisiä kommentteja vuoden 2008 tapahtumista: - pyritään aktivoimaan uusia henkilöitä, tehdäänkö erillisiä kilpailujaoksia yms. laaditaanko erillinen reservihenkilöidenlista, josta saataisiin apuhenkilöitä tapahtumiin. - vastuuta myös nuorille enemmän, eli esim. kisojen järjestämiseen (hevostaitokisat, seurakisat). - yhteistyötä upseerien kanssa on edelleen parannettava ja lähennettävä, upseereilla uusi puheenjohtaja Marko Maaluoto. - jäsenille on lähetetty tänä vuonna kaksi tiedotetta ja nettisivuja on päivitetty jatkuvasti - talven laskiaisrieha ja vuosikokous sujuivat hyvin vaikka osanotto onkin aina aika vähäistä. 7. Vuoden 2009 toiminta Kilpailutoiminta Seurakilpailut - Koulutusta kilpailijoille pitää jatkaa (vastuu Seija + opettajat), ei vain aluekilpailulupaa varten vaan myös kaikille tuntihevosilla kilpaileville. Opettajien pitää ottaa suurempaa vastuuta oppilaista, jotka kilpailevat. - Pääsiäisenä koulukilpailut perjantaina klo 9 alkaen (vastuu: Hetsi + Karo?) ja estekilpailut maanantaina klo 10 alkaen (vastuu: Noora + Lotta). Pääsiäisen estekilpailut ovat SkaRa-Derby (aina samat radat ja Kati yrittää edelleen hankkia uuden porttiesteen). Kilpailut ovat yhdistetyt kilpailut kuten ennenkin. - Kisoihin pitää saada myös ristikkoluokka ja hyvin helppo koululuokka (4 luokkaa). - Buffaksi pyydetään Upseereiden buffaa, tulot buffasta Upseereille. - Koulumestaruudet torstaina ulkokentällä klo 10 (vastuu: Hetsi + joku ) mestaruudenjako samalla tavalla kuin vuonna 2008 prosenttien mukaan luokat rajataan tarkasti kuten vuonna 2008, jotta jokainen on tasonsa mukaisesti oikeassa luokassa kutsua ei laiteta EsRan sivuille, mutta ulkopuolisia saattaa tulla, tarvitaan liikenteenohjaaja trailereita varten. - Estemestaruudet lauantaina ulkokentällä klo 15 (vastuu: Upseerit + SkaRa) Mestaruus ratkaistaan taitoarvostelulla, opetushevosilla ja yksäreillä omat luokat mutta samat radat. Hankitaan virallinen ulkopuolinen taitotuomari. - Kahdet koulukisat toivotaan upseereilta syksylle 2009 (ajankohta: syyskuun alku + lokakuun loppu)

3 - Tuntiratsastajien mestaruudet elokuussa Keskustelu kyseisiin kilpailuihin lähtemisestä on aloitettava jo ajoissa keväällä, vastuu ratsastuskoululla. Seuran puolesta toivotaan Kuosmasen Lotan aktiivisuutta mahdollisiin järjestelyihin. Ypäjän kansalliset kenttäkilpailut - Ypäjän kisat on anottu yksipäiväisiksi lauantaiksi tasoltaan Vaativa A. Luokat olisivat tutustumisluokka, hevosten helppo, vaativa B ja vaativa A. Kilpailujohtajaksi on pyydetty Peepiä, Seija on toivonut saavansa pitää välivuoden. Lisäksi Seija pyytää Jaskaa Peepin apukädeksi opettelemaan kilpailujenjohtajan tehtäviä. Pyritään muutenkin jakamaan vastuuta ja tehtäviä enemmän kuin ennen. - Riikka ja Leena-Mari ovat kilpailujen sponsorivastaavat. Audi jatkossakin pääsponsorina (Luokka: Vaativa A) Sussen kautta. Kysytään myös Karolta apua sponsoreiden hankintaan. - Ennen kisoja järjestetään ohjeiden/tehtävienjako tilaisuus, paikkana Eriksnäsissä. - Hallituksen vastuualueet kilpailuihin jaettiin seuraavasti: Kilpailujen johtaja: Peepi Kouluvastuu: Hetsi + Tiina Estevastuu: Hiippi Maastovastuu: Seija Tulospalvelu: Noora - Ratojen rakennus perjantaina (kouluradat + esterata hiekkakentälle) - Kilpailujen virallisiksi toimihenkilöiksi on kysytty Jutta Koivulaa (Tpj), Simo Leppästä (maastorata) ja Seija kysyy esteratamestariksi Aki Ylännettä. - Hetsi hoitaa koulutuomarit, Hiippi estetuomarit. Maarit voisi mahdollisesti tehdä koulutuomariharjoittelun Ypäjä kilpailujen yhteydessä. Upseerien Santahamina-päivä syyskuu Upseerit osallistuvat syyskuussa 2009 Santahamina-päivään (päivä tarkentuu myöhemmin). Tarkoituksena on järjestää alue-estekilpailut kyseisenä päivänä Santahaminassa. UpsR on pyytänyt SkaRalta apua kilpailujärjestelyihin. Kilpailuja ennen on ajoissa varmistettava, että kilpailualueen pohja on todella kunnostettu kilpailukuntoon ja että muutkin alueet ovat kilpailukunnossa. - Luokkavalintoihin on kiinnitettävä huomiota ja autettava SkaRan toimesta. Muuta ohjelmaa jäsenille - Sääntömääräinen vuosikokous lauantaina klo 14. Tässä kokouksessa tehdään sääntömuutos siirtymisestä kahden vuosikokouksen järjestelmään. Jatkossa syyskokouksessa esitellään/päätetään seuraavan vuoden toiminta ja valitaan uusi hallitus, jonka toimintakausi on kalenterivuosi. Kevätkokouksessa hyväksytään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. - Hevostaitokilpailut pyritään pitämään syksyllä 2009 ponitallilla. Vastuu kyseisten kilpailujen järjestämisestä annetaan nuorisojaokselle. Pidetään kilpailut alkusyksystä, jotta ilma on tarpeeksi lämmin. - Hevoskerhot jatkossa: o ponikerho lauantaisin Karlvikissa, vetäjinä Eve + Eliana o ponikerho sunnuntaisin Karlvikissa, vetäjänä Hiippi

4 o Eriksnäsin heppakerho ei ole toiminut halutulla tavalla, opettajaa ei ole ollut. Elsille on maksettu ohjaajakurssi, painostetaan Elsiä käynnistämään kerho. Kysytään jos Estelle osallistuisi kerhon järjestämiseen Elsin kanssa. Kerhon ohjelmaan voisi sisällyttää myös muunlaisia luentoja/tapahtumia Selman luento/esitys hevosen fysiologiasta Käynti EKK:lla Käynti Vermossa - Ratsastuskurssit seuran jäsenille o Kiki Riekkisen istuntakurssi on sovittu jatkossa tapahtuvan 2 kertaa vuodessa, keväisin huhtikuulla ja syksyisin lokakuussa. o Kimmo Sulkalaa kysytään myös pitämään muutaman kerran vuodessa muutaman päivän koulukurssia. o Suski Fagerström on luvannut tulla keväällä 2009 pitämään estekurssia. Tiina tarkentaa päivän Suskin kanssa. - Klinikka: Koulukilpailujen suoritusten arviointi eli mitä koulutuomari katsoo ratsukoista ja tehtävistä. Valitaan 2 ratsukkoa malliesimerkeiksi per tasoryhmä, tasoltaan helppo C, B ja A. Kati suositteli tuomariksi Merja Kuosmasta. (vastuu: Seija). Ajankohta helmi-maaliskuu, jos mahdollista sama lauantai kuin vuosikokous ( ) - Eriksnäsin siivoustalkoot sunnuntaina klo 12 alkaen o Kati hankkii vaihtolavan ja tarjoilua (grillattavaa ja juomaa yms.) o Talkoita varten on suunniteltava tallin toimesta mitä talkoissa tehdään, etteivät osallistujat ole työttöminä - Aikuisten syysjuhla, SkaRan sadonkorjuujuhla o Sadonkorjuujuhla ei ole saanut halutun mukaista vastaanottoa, joten vuonna 2009 ei kyseisiä juhlia tulla järjestämään o Seniorit palkitaan Ypäjän toimihenkilötehtävistä jollain muualla tavalla - Junioreille leffa/keilausilta marraskuussa, tai haluamansa muu vastaava tapahtuma (vastuu: Heidi + Hanna) - Vuoden 2010 toiminnan suunnitteluviikonloppu o ajankohta on hyvä, kulunut vuosi on lähes loppu ja tulevaa vuotta ehditään suunnittelemaan o mietitään lähempänä minne mennään o tämän jälkeen pidetään syyskokous (joulukuun alku) - Pikkujoulut lauantai o pikkujoulut ovat vuonna 2009 SkaRan vastuulla o pidetään Kalkkirannan tiellä (Seija varaa tilan) o mietitään lähempänä tarjoilua, onko puuroa vai jouluruokaa o jatkossa ei järjestetä erillisiä palkitsemistilaisuuksia, vaan kaikki palkinnot kuten stipendit ja ansiomerkit luovutetaan pikkujoulujuhlissa Koulutus - koulutuomari: Maarit Karppinen siirtyy vuoden 2009 alusta SkaRan jäseneksi, ja aloittaa koulutuomarikurssin joulukuussa muuta koulutusta: o Ratsastajan ensiapu:

5 Kysytään olisiko taas mahdollista, että Hetti pitäisi pienen luennon keväällä ennen Ypäjän kisoja aiheesta Ratsastajan ensiapu. Pidetään Ypäjän kisojen toimihenkilöinfon yhteydessä. Kilpailuavustukset - Kilpailuavustukset tullaan vuonna 2009 jakamaan kansallisen kilpailumenestyksen perusteella stipendinä hallituksen mahdollisesti valitsemille ratsukoille (maks. 3). Stipendit jaetaan juhlavasti pikkujoulujen yhteydessä. - Rahastipendien lisäksi voidaan palkita tsempparipalkinnolla tasoaan huomattavasti nostaneita ratsukoita. - Ulkopuolisten valmentajien valmennustilaisuuksia järjestetään edelleen, joihin seuran jäsenet saavat osallistua ulkopuolisia halvemmalla. - Lisäksi osalla kilpailuavustusrahasta maksetaan edustusratsukoiden lähtömaksuja joukkuekilpailuissa esim. aluemestaruudet (koulu&este) ja joukkue-sm (kenttä). Tiedotus - Jäsenille tullaan lähettämään 2 tiedotetta, 1 keväällä ennen Ypäjää ja 1 syksyllä, lisäksi kevätkokoukseen kutsutaan erillisellä kutsulla ja syyskokoukseen pikkujoulukutsun yhteydessä. - Nettisivujen ylläpitoa jatketaan, kuvia ja juttuja pyritään lisäämään myös nuorisojaoksen toimesta. - Yritetään saada jatkossa lehtiin juttuja seurasta, ja ilmoitellaan tapahtumista lähialueen lehtiin. 8. Vuoden 2010 toimintasuunnitelma Vuoden 2010 toimintasuunnitelma pöytäkirjan liitteenä. 9. Seuran talous Seuralla oli rahaa X euroa. Palkittavat 2008 On päätetty aikaisemmin anoa Juho Lähteenmaalle, Elsi Norhiolle ja Estelle Janssonille pronssimerkit kilpailutulosten perusteella. Lisäksi Nina Vierimaalle ja yhdelle myöhemmin nimettävälle poniratsastajalle annetaan tsemppipalkintona SkaRa-tavaraa ja Camilla Lundille alue-estemestaruushopeasta koru. Pikkujouluissa muistetaan myös kaikkia hevostaito- ja ratsastusmerkkejä 2008 suorittaneita. 10. Muut asiat Menneet tapahtumat - Alue-estemestaruuksista on nyt kaikki kulut tiedossa, pyritään pitämään loppupalaveri HuRalaisten kanssa mahdollisimman pian. Seija on yhteydessä HuRaan. - Aikuisten sadonkorjuujuhlat sujuivat mukavasti, osallistujia oli kuitenkin aika vähäisesti.

6 - Kikin istuntakurssi , kurssiin oltiin hyvin tyytyväisiä ja huhtikuulle 2009 on kaavailtu jo seuraavaa istuntakurssia. - Hevostaitokilpailut , kilpailut sujuivat muuten hyvin, mutta jatkossa mukaan tarvitaan muutama toimihenkilö lisää ja pisteidenlaskua varten on syytä ottaa mukaan tietokone. - Koulukilpailut la , kilpailut sujuivat hyvin ja tuomari oli hyvin perusteellinen ja antoi hyviä kommentteja kilpailijoille. Tulevat tapahtumat - Pikkujoulut torstaina klo 18 Santahaminan Upseerikerholla o kaikki mahdolliset hallituksen jäsenet pyrkivät osallistumaan o Seija hakee pronssimerkit, Hetsi lähettää Inkon esityksen Seijalle. o Hetsi hoitaa tsemppipalkinnot ja karkit merkkisuorittajien muistamiseksi Hiipillä listat kaikista merkkisuorittajista o Kaikki miettivät ohjelmaa ja leikkejä Juniorit laativat tietokilpailun - Koulu/estetunnit joululomalla pe-su o Maarit on lupautunut pitämään koulutunteja myös estetunteja toivottiin o Tunteja tuetaan seuran toimesta o Pitäisikö Pisku estetunnit? o Joulukuun kokouksessa sovitaan tarkemmat aikataulut Muut asiat - Kalustohankinnat o Kati hankkii uuden portin ja mahdollisesti puomeja - Varustehankinnat o Palataan varustehankintoihin seuraavassa hallituksen kokouksessa - Keskusteltiin vuoden 2009 hallituksen kokoonpanosta. Kaikki nykyiset hallituksen jäsenet jatkavat, mutta Noora on ilmoittanut, että ei jatka sihteerinä. Ehdotetaan Lotta Kuosmasta uudeksi sihteeriksi ja varsinaiseksi hallituksen jäseneksi. Pyritään saamaan Janna Pietikäisestä uusi varajäsen. 11. Hallituksen seuraava kokous pidetään maanantaina klo 18:30 alkaen Hetsillä (Niittaajankatu 4 C 62). 12. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 17:30. Pöytäkirjan vakuudeksi Heta Leskinen puheenjohtaja Noora Lamberg sihteeri

Aika klo Paikka Katin kartano, Jaala Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Kati Kalliala Lotta Kuosmanen, sihteeri

Aika klo Paikka Katin kartano, Jaala Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Kati Kalliala Lotta Kuosmanen, sihteeri :n hallituksen kokous Aika 07.11.2009 klo 13.25-17.30 Paikka Katin kartano, Jaala Läsnä Heta Leskinen, puheenjohtaja Kati Kalliala Lotta Kuosmanen, sihteeri Tiina Laine Hanna Heinonen Seija Forsström Leena-Mari

Lisätiedot

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015 1 TEAM FINCHEVAL RY 2 JOHDANTO Toimintalinja on laadittu Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisohjelman mukaisesti vuodelle 2015. Toimintalinjasta käy ilmi asioita, jotka ovat seurallemme tärkeitä ja

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

- JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa!

- JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa! - JUHLAVUOSI 2014 PRS 30v. - Tervetuloa! TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JÄSENTALLIT: 1) Talli Satumaa ; Satu Koivisto 0400-878739 http://www.freewebs.com/tallisatumaa 2) Kotalan Tila ; Annika Mattila 050-5742630

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015)

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015) Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015 (päivitetty 13.4.2015) 1 10 Yleinen osa Lounais-Suomen alueen mestaruuskilpailut ovat avoimia Lounais-Suomen alueen seuroja sekä Lounais-Suomen alueella asuville

Lisätiedot

Puheenjohtaja Johanna Catani avasi kokouksen.

Puheenjohtaja Johanna Catani avasi kokouksen. KyIF Pöytäkirja Ratsastusjaos 29.8.2007 KyIF:n ratsastusjaoksen hallituksen kokous Aika: keskiviikko 29.8.2007 Paikka: Wiknerin tallin saluuna Läsnä: Jonna Catani puheenjohtaja Päivi Manninen kokouksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sairilan ratsastajat ry. TOIMINTAKERTOMUS 2015 www.sairilanratsastajat.net SAIRILAN RATSATSAJAT Sairilan Ratsastajat (SarRa) on mikkeliläinen ratsastusharrastusta edistävä seura, joka toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella.

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella. ALUEJAOSTON KOKOUS 3/2019 Aika Paikka 12.3.2019 klo 20.00 21.35 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 3(3) puheenjohtaja Tarja Kallio 3(3) sihteeri Mila Munsterhjelm 2(3) rahastonhoitaja Antero Salja 3(3)

Lisätiedot

Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset...

Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset... Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset... 2 1.4 Kilpailukalenteri ja kutsu... 2 1.5 Palkinnot ja

Lisätiedot

90 cm, Prix de Keravan Ratsastuskoulu, ESRA:n aluemestaruus. Klo Koulukoe, Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016

90 cm, Prix de Keravan Ratsastuskoulu, ESRA:n aluemestaruus. Klo Koulukoe, Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016 KILPAILIJATIEDOTE JA AIKATAULU Sunnuntai 10.9.2017 Luokka 1 3-taso 105 cm, Prix de Keravan Ratsastusseura ry Avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) Klo 11.30-13.30 Koulukoe, FEI:n kenttäkilpailuohjelma 1*

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2014. Yhdistyksen 84. toimintavuosi

HELSINGIN RATSASTAJAT RY. Toimintakertomus 2014. Yhdistyksen 84. toimintavuosi Hallituksen esitys kevätkokoukselle 25.03.2015 HELSINGIN RATSASTAJAT RY Toimintakertomus 2014 Yhdistyksen 84. toimintavuosi HELSINGIN RATSASTAJAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sivu 1/ 5 YLEISTÄ Seuran toiminta

Lisätiedot

Syyskokousmateriaali 2010

Syyskokousmateriaali 2010 Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2010 Kokouskutsu/esityslista Hämeen hallitus 2010, erovuoroiset Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 Talousarvio vuodelle 2011 Valtakirja

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio vuodelle 2012 Valtakirja SRL-HÄME ratsastusjaosto Tervetuloa

Lisätiedot

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm.

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm. ALUEJAOSTON KOKOUS 2/2019 Aika Paikka 18.2.2019 klo 18.00 21.05 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 2(2) puheenjohtaja Tarja Kallio 2(2) sihteeri Mila Munsterhjelm 1(2) rahastonhoitaja, poissa

Lisätiedot

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017!

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017! Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017! Uudessa kisamuodossa hyödynnetään Ratsastajainliiton merkkisuoritusten ratapohjia. Samalla oppilailla on mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

Lisätiedot

Halloween kouluratsastuskilpailu

Halloween kouluratsastuskilpailu Oulunsalon Ratsastajat ry. OUSA Cup 2017 koulu, 4. osakilpailu 1.tason harjoitustasonkouluratsastuskilpailut Tuomari: Petri Lopakka Kilpailujen johtaja: Jaana Karjalainen, Linda Ervasti ja Tuija Halloween

Lisätiedot

SYYSKOKOUS Laukkosken Taimi ry. 26.11.2009 1(7)

SYYSKOKOUS Laukkosken Taimi ry. 26.11.2009 1(7) 26.11.2009 1(7) LAUKKOSKEN TAIMEN SYYSKOKOUS (vaalikokous) Aika: Torstai 26.11.2009 klo 19.15 Paikka: Laukkosken Työväentalo 1. Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Janne-Pekka Nurmi avasi kokouksen klo

Lisätiedot

KIMITOÖNS RYTTARE RF

KIMITOÖNS RYTTARE RF KIMITOÖNS RYTTARE RF KEMIÖNSAAREN RATSASTAJAT RY ÅRSBERÄTTELSE TOIMINTAKERTOMUS Toimintakertomus 2008 1. YLEISTÄ Kemiönsaaren ratsastatajat ry on Kemiönsaaren kunnassa toimiva Suomen ratsastajainliittoon

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2014

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2014 Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2014 (päivitetty 11.8.2014) Yleinen osa... 2 HENKILÖKOHTAISET MESTARUUDET... 3 Esteratsastus... 3 Kouluratsastus... 3 Kenttäratsastus... 4 JOUKKUEMESTARUUDET... 5 Esteratsastus...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 Porvoon Mustang ry

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 Porvoon Mustang ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 1 / 5 1. YLEISTÄ / Borgå Mustang rf on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura ja kuuluu jäsenenä myös Etelä-Suomen Ratsastusjaostoon (ESRA). Seura toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Suomen Motoristit ry. Toimialueena on Suomi ja kotipaikkana Forssan kaupunki.

1. Yhdistyksen nimi on Suomen Motoristit ry. Toimialueena on Suomi ja kotipaikkana Forssan kaupunki. Suomen Motoristit ry Kuusimäenkatu 21 33560 TAMPERE 1 (6) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Suomen Motoristit ry Kotipaikka: Forssa Osoite: Kuusimäenkatu 21 33560 Tampere Rekisterinumero: 151.543 Merkitty rekisteriin:

Lisätiedot

Puheenjohtaja Tarja avasi kokouksen klo 17.10 ja toivotti kaikki tervetulleiksi.

Puheenjohtaja Tarja avasi kokouksen klo 17.10 ja toivotti kaikki tervetulleiksi. Suomalais-brittiläisten yhdistysten keskusjärjestö ry Federation of Finnish-British Societies Johtokunnan kokous 17.5.2012 Skype-kokous Annalantie 1 33880 Lempäälä Läsnä: Lempäälässä Tarja Teitto-Tuckett,

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman. 14.1.2008 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 13.1.2008 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Heikki Niemi, Sari Söderman. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi 1 SISÄLTÖ JOHDANTO. 3 RATSASTUSSEURAN VISIO... 4 RATSASTUSSEURAN ARVOT... 4 RATSASTUSSEURATOIMINNAN TAVOITTEET... 5 KÄYTÄNNÖN TOIMINTA JA PERIAATTEET... 5 Vakiintunut vuosittainen toiminta... 5 Seuran

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO

SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO SUOMEN ALPPIKERHO LÄNSI-SUOMEN OSASTO TOIMINTAKERTOMUS VUODESTA 1991 1. YLEISTÄ Kuluneella kaudella ovat osaston perinteelliset toimintamuodot kallio-, jää- ja vuoristokiipeily eri muodoissaan sekä länsisuomalaisten

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Toimintakertomus 2009

Toimintakertomus 2009 2009 Toimintakertomus 2009 1. YLEISTÄ Kemiönsaaren ratsastatajat ry on Kemiönsaaren kunnassa toimiva Suomen ratsastajainliittoon kuuluva ratsastusseura. Seura perustettiin vuonna 1990 ja rekisteröitiin

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40.

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40. Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikön luokkahuone Aika: 8.1.2013 Klo: 17:40-18:00 Läsnä: Markku Riuttala, Esa Halminen, Mikko Rahi, Pekka Aarne,. 1. Puheenjohtaja Markku Riuttala

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Penny & Friends KILPAILUSÄÄNNÖT 2019

Penny & Friends KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 Penny & Friends KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2019! Ratsastajainliiton jäsentalleilla ja -seuroilla on tänäkin vuonna mahdollisuus järjestää Penny & Friends -

Lisätiedot

Helppo hevoset ( ), avoin kaikille (160, 120, 100, 80 )

Helppo hevoset ( ), avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) KILPAILIJATIEDOTE JA AIKATAULU Sunnuntai 21.8.2016 Luokka 1 3-taso Prix de Keravan Ratsastusseura ry, HELPPO Helppo hevoset (50+50+2), avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) Klo 9.30-11 Koulukoe, FEI:n kenttäkilpailuohjelma

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry Pöytäkirja Hämeen Ratsastusjaosto 9/2010 1

Suomen Ratsastajainliitto ry Pöytäkirja Hämeen Ratsastusjaosto 9/2010 1 1 Hallituksen kokous Aika 18.10.2010 klo 18.00 Paikka Tampereen Ratsastuskeskus Läsnä: Ari Eriksson (9/9) puheenjohtaja Minna Jalonen (6/9) ei ilmoittanut poissaolostaan Elina Kivi (7/9) Ewa Munsterhjelm

Lisätiedot

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Ohjelma: Ranking pokaalien jako All around komitea 2017 Lisäykset lajisääntöihin vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Kauden 2018 kilpailut 2018 komitean jäsenet

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 Paikka: Wanha Karhunmäki, Lapua Aika: 14.11.2015 1. Kokouksen avaus Hallituksen jäsen Joni Riste avasi

Lisätiedot

I KILPAILUJEN JÄRJESTÄMISMÄÄRÄYKSET, OHJEET, LUVAT JA RANKING

I KILPAILUJEN JÄRJESTÄMISMÄÄRÄYKSET, OHJEET, LUVAT JA RANKING SRL Pohjanmaan Ratsastusjaosto I KILPAILUJEN JÄRJESTÄMISMÄÄRÄYKSET, OHJEET, LUVAT JA RANKING Sisällysluettelo 1. KILPAILUJÄRJESTELMÄ...2 2. OHJEITA KILPAILIJOILLE...2 2.1. ALUEEN JAKAMAT PALKINNOT... 2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

Luhtiksen kisatiimi Toimintaperiaatteet!1

Luhtiksen kisatiimi Toimintaperiaatteet!1 Luhtiksen kisatiimi Toimintaperiaatteet!1 Kisatiimin tarkoitus Viedä ratsastajia tallin ulkopuolisiin kilpailuihin Kaikilla on mahdollisuus osallistua Kisatiimiin saa liittyä kuka vaan. Luhtajoen Ratsutila

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

ALAVUDEN RATSASTAJAT RY:N TOIMINTALINJA

ALAVUDEN RATSASTAJAT RY:N TOIMINTALINJA ALAVUDEN RATSASTAJAT RY:N TOIMINTALINJA Alavuden Ratsastajat ry 2013 STRATEGISTEN VALINTOJEN LÄHTÖKOHDAT TOIMINTAAMME OHJAAVAT ARVOT Perinteiden kunnioittaminen: Historian tunteminen antaa näkökulmaa sekä

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Maajoukkue Tavoitteellinen kilpaurheilu Tähtikilpailut Aloittaville ratsastajille,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 Ratsastusseura Majoran ry Perustettu 1989 Kotipaikka Espoo TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 Johdanto Ratsastusseura Majoranin toiminta jatkui vilkkaana vuoden 2008. Seuran perusajatus on pysynyt perustamisesta

Lisätiedot

SRL Häme kevättapaaminen 2019

SRL Häme kevättapaaminen 2019 SRL Häme kevättapaaminen 2019 Tervetuloa! Alkusanat Marissa Henttinen, SRL Hämeen aluejaoston pj Potkua Pirkanmaalle hanke esittäytyy Tiina Brandt, projektipäällikkö Liiton terveiset Petri Pesonen, SRL

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006 1(5) Aika 12.10.2006 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli

Lisätiedot

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018!

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018! Penny & Friends kilpailusäännöt 2018 Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018! Ratsastajainliiton jäsentalleilla ja -seuroille on tänäkin vuonna mahdollisuus järjestää Renny & Friends -

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 26.1.2007 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 21.1.2007 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Kari Meriläinen, Sari Söderman, Jari Kaivolahti.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 02/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 10.2.2009 kello 17.10 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 SAIRILAN RATSASTAJAT ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 www.sairilanratsastajat.net 1 SAIRILAN RATSASTAJAT Sairilan Ratsastajat (SarRa) on mikkeliläinen ratsastusharrastusta edistävä seura, joka toimii yhteistyössä

Lisätiedot

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014 Hyvinkään rhy Radan valvontapalaveri 2014 Yleistä Viimeaikaiset aseiden väärinkäytöt esim kouluissa ovat luoneet kielteistä asennoitumista aseita ja myös ampumaratoja kohtaan. Yhteiskunnan kielteinen asenne,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 YLEISTÄ Seuran hallituksen puheenjohtajana on toiminut 16.3.2011 alkaen Johanna Höglund (9/9). Hallituksen jäsenet ovat Katarina Fellman (varapuheenjohtaja, jäsensihteeri) (8/9),

Lisätiedot

Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto

Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto SYYSKOKOUS 4.9.2011 PAIKKA: ISOKATU 47, OULUN KUMPPANUUSKESKUS 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 Paikka: SRL, Valotalo 5. krs Aika: ke 28.1.2015 klo 16.02.-19.30 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Nina Kivimäki Merja Miettinen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

VARPASET PÖYTÄKIRJA 1/2010. Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50. Varkauden kaupungintalo, valtuustosali. Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja

VARPASET PÖYTÄKIRJA 1/2010. Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50. Varkauden kaupungintalo, valtuustosali. Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 1/2010 VARPASET Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50 Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja Ranimäki Jimi Torvinen Tuuli Närhi Liina Pessi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Muistutus yleisölle ja kilpailijoille : Liikuthan rauhallisesti tallin ja katsomon alueella. Muista turvallisuus kohdatessasi ratsukon, kiitos"

Muistutus yleisölle ja kilpailijoille : Liikuthan rauhallisesti tallin ja katsomon alueella. Muista turvallisuus kohdatessasi ratsukon, kiitos Oulunsalon Ratsastajat OUSA cup este 2017, 3. osakilpailu Esteratsastuksen 1- tason rataharjoitukset 16.9.2017 Kisainfo 16.9.2017 Kilpailut ratsastetaan hiekkapohjaisessa maneesissa. Verryttely tapahtuu

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 19.05 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen,

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA -------------------------------------------------------------------------------------------------- ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

TOIMINTALINJA RATSUTEAM

TOIMINTALINJA RATSUTEAM TOIMINTALINJA RATSUTEAM 3. joulukuuta 2014 SISÄLLYSLUETTELO RATSASTUSSEURAN VISIO... 1 Ratsastusseuran arvot ja eettiset linjaukset... 1 Ratsastusseuratoiminnan tavoitteet... 2 Käytännön toiminta ja periaatteet...

Lisätiedot

Toimintalinja 2014 Sivu 1 / 12

Toimintalinja 2014 Sivu 1 / 12 Toimintalinja 2014 Sivu 1 / 12 TOIMINTALINJA 2014 H C GRANN ry H C GRANN rf 31.1.2014 Toimintalinja 2014 Sivu 2 / 12 Johdanto Tämä toimintalinja on laadittu osana Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisvalmennusta,

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. VANHEMPAINYHDISTYKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika 12.5.2015 klo 18.00 Paikka Läsnä Kirjaston neuvottelutila Timo Väisänen Nina Havakka Susanna Tiilikainen Annukka Monthan-Kosonen Maija Pusenius

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Liiton strategia Liiton asettamat strategiset tavoitteet nähtiin kokonaisuutena tärkeiksi. Jäsenmäärä tavoitteen realismia kyseenalaistettiin.

Liiton strategia Liiton asettamat strategiset tavoitteet nähtiin kokonaisuutena tärkeiksi. Jäsenmäärä tavoitteen realismia kyseenalaistettiin. KERHOKYSELYN TULOKSIA Kysely toteutettiin kerhoille 21.3-30.6.2018 välisenä aikana. Kyselyyn vastasi 31 jäsenkerhoa 55 viidestä, vastausprosentti oli 56,4 prosenttia. Kysely toteutettiin sähköisellä Webropol-kyselyohjelmalla.

Lisätiedot

Kuopion Ratsastajat ry Oman seuran analyysi

Kuopion Ratsastajat ry Oman seuran analyysi Kuopion Ratsastajat ry Oman seuran analyysi /7/7 Oman seuran analyysi Vastaajat Ikä 00, 0 % 80,0 % 60,0 %,6 % 0,0 %, % 0,0 % 0,0 % 7,9 % 7,9 %,6 %,6 % alle -7 8-9 0-9 0-6 6 + Kaikki (KA:.6, Hajonta:0.86)

Lisätiedot

SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT

SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT SUUNNITTELU VALMISTELU KILPAILUT Kilpailujen haku Kutsun laatiminen Kustannusarvion laadinta Valmistelun aikataulutus Tapahtuman aikataulutus Seuran hallituksen hyväksyntä Vastuualueiden kartoitus Toimihenkilöiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu.

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu. ALUEJAOSTON KOKOUS 4/2019 Aika Paikka ti 23.4.2019 klo 18.00-20.40 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 4(4) puheenjohtaja Tarja Kallio 4(4) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(4) rahastonhoitaja Antero

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys URHEILUKESKUKSEN MAASTOSSA PYÖRÄILLÄÄN Lauantaina 18.7.2015 maastopyöräilyn XCE SM- kilpailut tarjoavat jännittäviä ja mielenkiintoisia hetkiä Mynämäen Urheilukeskuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN

HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN HELSINGIN KAUPUNGIN URHEILUPALKITSEMISEN UUDISTAMINEN URHEILUPALKINTOTOIMIKUNNAN ASETTAMAN TYÖRYHMÄN ESITYS 8.9.2011 A. HELSINKI-PÄIVÄN PALKITSEMISET VUODEN HELSINKILÄISURHEILIJA - palkitaan aina paras

Lisätiedot

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00.

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. VUOSIKOKOUS Aika 10.2.2009 klo 19.00 Paikka Lappeenrannan Upseerikerho Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO RY:N SÄÄNNÖT 2016

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO RY:N SÄÄNNÖT 2016 SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO RY:N SÄÄNNÖT 2016 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomenlinnan Upseerikerho ry ja sen kotipaikka on Suomenlinna Helsingin kaupungissa. Näissä säännöissä käytetään yhdistyksestä

Lisätiedot

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Marika Englund 15.2.2011 BARBET FINLAND RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika ja paikka: 5.2.2011, Taiteentekijäntie 7, Helsinki Läsnä: Paula Horne (pj), Marika Englund (siht), Petra Jormalainen,

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Esityslista Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 16.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Kuusivaara Rasmus ( ) olleet jäsenet: Laakso Matias ( ) Naumi Alex ( ) Rajala

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 YLEISTÄ Seuran hallituksen puheenjohtajana on toiminut 11.5.2016 alkaen Juha Vaarama (7/7). Hallituksen jäsenet ovat Lotta Aalto (varapuheenjohtaja) (5/7), Reija Salminen (6/7), Arja-Liisa

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 18.1.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: kokoushuone Cajsa, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Mikko Siukola

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo

Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo YMMERSTAN KOTI- JA KOULUYHDISTYS RY:N JOHTOKUNNAN KOKOUS 2 / 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.3.2014 klo 18.15 Paikka: Läsnä: Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo Hallikas Sami-Pekka Hovila

Lisätiedot