1 YLEISKUVAUS Tietoturva Viruksen torjunta Palomuuri Roskapostin suodatus Selainsuojaus...

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Tietoturva... 2. 1.1.1 Viruksen torjunta... 2. 1.1.2 Palomuuri... 2. 1.1.3 Roskapostin suodatus... 3. 1.1.4 Selainsuojaus..."

Transkriptio

1 Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS Tietoturva Viruksen torjunta Palomuuri Roskapostin suodatus Selainsuojaus Selauksen suojaus Lapsilukko (aikalukko) Pankkitoimintojen suojaus Mobiiliturva PALVELUKOMPONENTIT Turvapaketti TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO TUKI JA YLLÄPITO Virheen korjaustoiminta Tuki Palvelun käyttöönotto Päivitykset PALVELUTASOT Toimitusaika Käytettävyys Virheen korjaus PALVELUEHDOT PALVELUN PÄÄTTÄMINEN PALVELUKUVAUKSEN MUUTTAMINEN... 7

2 2 TURVAPAKETTI 1 YLEISKUVAUS Turvapaketti on lisämaksullinen palvelu, mikä sisältää monipuolisen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen asennettavan tietoturva-ohjelmiston. Kuukausimaksullinen palvelu tarjoaa kattavan suojan viruksia, haitta- ja vakoiluohjelmia, sekä muita Internetin uhkia vastaan niin kauan kuin palvelun tilaus on voimassa. Palvelu myydään kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. 1.1 Tietoturva Turvapaketti koostuu eri ominaisuuksista, joista tarkemmat kuvaukset alla. Turvapaketti suojaa tietokonetta tai mobiililaitetta ulkopuolisilta uhilta kuten viruksilta ja haittaohjelmilta. Ominaisuuksien toiminnassa saattaa olla päätelaitekohtaisia eroja Viruksen torjunta Automaattinen ja reaaliaikainen virusten torjunta tutkii koneelle pyrkiviä ohjelmia ja tiedostoja jatkuvasti. Se tunnistaa ennalta määriteltyjä malleja tiedostoista ja tarvittaessa eristää saastuneet tiedostot. Virustorjunnalla voi suorittaa tietokoneen tarkastuksen ja puhdistamisen manuaalisesti tai asettaa tarkastuksen automaattiseksi Palomuuri Palomuuri suojaa tietokonetta ja käyttäjää hakkereilta estäen luvattoman pääsyn tietokoneen tietoihin. Palomuurissa on valmiiksi määritelty suuri määrä luotettavia ja epäluotettavia sivustoja turvallisen Internet selaamisen takaamiseksi. Palomuuriin voi luoda tarvittaessa omia sääntöjä eri tilanteita varten. DeepGuard toiminto seuraa ohjelmien käyttäytymistä ja tarvittaessa estää ohjelman yhteysyritykset tietokoneelta. Se estää myös haittaohjelmien yritykset manipuloida selaimen näkymää.

3 Roskapostin suodatus Roskapostin suodatus tunnistaa roskapostit tietokoneelta jos käytössä on sähköpostiohjelmisto (esim. Outlook, Thunderbird ). Ominaisuus varoittaa myös tietojen kalasteluyrityksistä, kuten pankkitietojen urkinnasta Selainsuojaus Selainsuojaus antaa käyttäjälle arvion sivun turvallisuudesta ennen kuin sinne siirrytään. Turvallisuutta arvioidaan statussymbolein hakutulosten linkkien yhteydessä. Jos käyttäjä aikoo vierailla mahdollisesti vaarallisella sivustolla, selainsuojaus varoittaa käyttäjää ennen kuin sivustolle siirrytään. Suojauksen tason voi määrittää Windowsin käyttäjätilikohtaisesti Selauksen suojaus Toiminnolla voidaan rajoittaa haitallisten sivustojen näyttämistä esimerkiksi lapsille ja nuorille. Asetuksista voidaan määrittää haitalliset sivustot aihealueittain, kuten aikuisviihde tai väkivalta. Sivuja, joiden sisältöä pidetään aihealueeseen sopivana, ei tällöin näytetä käyttäjälle. Toiminnolla voidaan turvata lasten turvallinen netin käyttö, eikä esimerkiksi kirjoitusvirheen sattuessa lapsi joudu väärille sivuille Lapsilukko (aikalukko) Toiminnolla tietokoneen käyttöä voidaan rajoittaa käyttäjätilikohtaisesti. Rajoituksia voidaan asettaa joko määrittämällä Internet selailuun käytettävää aikaa, tai aikaa, jonka aikana tietokone on yhdistettynä verkkoon. Asetuksista voidaan säätää erilaiset käyttöajat esimerkiksi arkipäiville ja viikonlopulle Pankkitoimintojen suojaus Toiminto aktivoituu kun selaimella mennään verkkopankin etusivulle. Toiminto estää uusien yhteyksien avaamisen Internetiin tietokoneelta. Ainoastaan luotettujen sivustojen listalla olevat sivut toimivat pankkitoimintojen suojauksen ollessa aktiivinen. Muista, kuin pankin osoitteesta ladatut mediat, estetään (kuten mainokset). Pankkitoimintojen suojaus katkaistaan joko manuaalisesti tai sulkemalla selain.

4 4 1.2 Mobiiliturva Mobiiliturva huolehtii selailun, nettiostosten, verkkopankin ja sosiaalisen median turvallisuudesta. Mobiiliturva suojaa mobiililaitteiden sisältöä ja käyttäjää viruksilta, vakoiluohjelmilta, tietomurroilta ja identiteettivarkauksilta, kun käytetään tablettia tai älypuhelinta. Mobiiliturva estää haitalliset sovellukset, sekä ei-toivotut puhelut, teksti- ja multimediaviestit, ja selauksen suojaus huolehtii sivustojen turvallisuudesta. Ratkaisu suojaa pankki- ja verkkokauppasivustoja matkivilta huijaussivustoilta, joiden tarkoituksena on saada selville esimerkiksi pankkitunnuksia. Ratkaisu tarkistaa myös käytettyjen erillisten pankki- ja verkkokauppasovellusten turvallisuuden selvittämällä niiden maineen. Lapsilukko auttaa suojaamaan lapsia netin haitallisilta sisällöiltä ja valvomaan lasten verkkoelämää. Jos laite häviää, Mobiiliturva varkaudeneston avulla voit paikantaa, lukita tai tyhjentää laitteen. 2 PALVELUKOMPONENTIT 2.1 Turvapaketti Palvelu sisältää tietoturvapalvelun, jonka asiakas voi asentaa haluamilleen laitteille. Turvapaketti tasoja on viisi erisuuruista: - Turvapaketti 1 - Turvapaketti 3 - Turvapaketti 5 - Turvapaketti 8 - Turvapaketti 10 Numero tuotteen perässä kertoo, monelleko laitteelle palvelun voi asentaa. Tietoturvan ominaisuudet riippuvat siitä mihin laitteeseen tai käyttöjärjestelmään turvapakettia ollaan asentamassa. - Windows PC: Palvelu sisältää kohdan 1.1 mukaiset ominaisuudet - MAC tietokone: Palvelu sisältää kohdan mukaiset ominaisuudet - Android mobiililaite: Palvelu sisältää kohdan 1.2 mukaiset ominaisuudet Laitteisto- ja käyttöjärjestelmävaatimukset ovat kulloinkin palvelun tuottajan (F-Secure Oy) voimassa olevien määritysten mukaiset.

5 5 3 TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO Palvelun voi tilata Lounean myymälästä tai asiakaspalvelusta, jonka jälkeen asiakas saa käyttäjätunnukset palveluun. Ensimmäinen latauslinkki toimitetaan asiakkaan määrittämään sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon. Mobiilitietoturva ladataan ja asennetaan Google Play Storesta, jonne matkapuhelimeen tai badiin toimitettu linkki johtaa. Asiakas vastaa itse Google Play Store -kauppaa koske-vien ehtojen sisällöstä ja velvoitteista sekä asiakastilin perustamisesta. Tilausta hallitaan omahallinta.fi palvelussa. Tilatut palvelut osiosta voi tarkastella kuinka monta asennusoikeutta on yhteensä ja montako on käytetty. Käyttöliittymän kautta voi toimittaa asennuslinkin sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon, jolloin asennus voidaan käynnistää suoraan siltä laitteelta, mihin tietoturva halutaan asentaa. Asennus on myös mahdollista käynnistää suoraan tilatut palvelut osiosta. Tilatut palvelut osiossa voi myös poistaa asennetun tietoturvan sekä lähettää asennuslinkin uudelleen. 4 TUKI JA YLLÄPITO 4.1 Virheen korjaustoiminta Häiriöilmoitukset tehdään toimittajan Valvomoon tai sähköpostilla Palvelun tuottaja voi olla suoraan asiakkaaseen yhteydessä pyytämällä tarkempia tietoja asiakkaan laitteistosta Valvomon palveluaika on arkisin Tuki Tuotteiden käyttötukea annetaan asiakaspalvelusta ja myymälöistä tarvittaessa. Tuen tarjoaminen tapahtuu tapauskohtaisesti ja ensisijaisesti asiakkaan tulee noudattaa tietoturvaohjelmistojen omia ohjeita käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

6 6 4.3 Palvelun käyttöönotto Asiakas ottaa palvelun käyttöön omalla tietokoneellaan tai mobiililaitteellaan itse. Asiakkaan tulee hyväksyä F-Securen tietoturvapalvelua koskevat sopimusehdot asennuksen yhteydessä. Tarvittaessa toimittajalla on tarjota maksullinen asennuspalvelu. Asennettaessa tietoturvaa tietokoneelle tai matkapuhelimelle tai taulutietokoneelle, tulee laitteen olla kytkettynä Internetiin. Asennuspaketissa on asennuksen käynnistävä ohjelma, ajantasaiset tiedot haetaan Internetistä asennuksen yhteydessä. Ilman Internetyhteyttä asennus ei onnistu tai keskeytyy. 4.4 Päivitykset Tietoturva päivittyy automaattisesti kun tietokoneessa on toimiva Internetyhteys. F-Secure tuottaa aikaajoin isompia ohjelmiston versiopäivityksiä, joiden asennukseen vaaditaan asiakkaan hyväksyntä. Nämä päivitykset asiakkaan tulee hyväksyä, muutoin emme pysty takaamaan tietoturvan ajantasaisuutta. Päivitysten yhteydessä asiakkaan tulee hyväksyä myös mahdolliset F-Securen sopimusehdot. 5 PALVELUTASOT 5.1 Toimitusaika Asiakas saa tarvittavat käyttäjätunnukset palvelun käyttöönottoa varten sopimuksen alle-kirjoituksen yhteydessä tai puhelinmyynnissä tilausvahvistuksen yhteydessä. Palvelut ovat tämän jälkeen käytettävissä heti. 5.2 Käytettävyys Omahallinta.fi palvelu on käytettävissä jatkuvasti, pois lukien mahdolliset huoltokatkot. Tietoturvaohjelmisto on käytössä jatkuvasti ja uusimmat virustunnisteet ja sujaustiedot ladataan aina kun niitä on saatavilla ja yhteys Internettiin on olemassa.

7 7 5.3 Virheen korjaus Palvelun perushintaan sisältyy Palveluntarjoajan kuluttajatuotteille määritelty peruspalvelu-taso jonka mukaisesti palvelun virheen korjaus aloitetaan palveluaikana 8/16 palveluaika-tunnin sisällä. Palveluaika on arkisin klo Peruspalvelutaso ei takaa korjausaikaa. Palveluun ei ole saatavissa erillistä korotettua palvelutasoa. Palvelutasot on määritelty tarkemmin erillisessä Palvelutaso dokumentissa. 6 PALVELUEHDOT Tähän palveluun sovelletaan ensisijaisesti palvelun tuottajan omia, kulloinkin voimassa-olevia sopimusehtoja sekä tätä palvelukuvausta. Soveltamisjärjestys on seuraava: 1. Palvelun tuottajan sopimusehdot 2. Turvapaketti palvelukuvaus Palvelu on sisältöpalvelu. 7 PALVELUN PÄÄTTÄMINEN Asiakas voi irtisanoa palvelun kahden (2) viikon irtisanomisajalla. Toimittaja tai palvelun tuottaja eivät vastaa asiakkaan tietokoneen tai mobiililaitteen saastumisesta palvelun päätyttyä. 8 PALVELUKUVAUKSEN MUUTTAMINEN Palveluntarjoaja voi muuttaa tätä palvelukuvausta. Asiakkaalle tiedotetaan palvelukuvauksen olennaisesta muuttumisesta vähintään kuukautta ennen muutokseen voimaantuloa.

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän 32-bittinen

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ)

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) TIETOTURVAPALVELU Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Tietoturvapalvelu Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Sisällys Internet Security 2015 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 1.3 Sovellusten asentaminen ja

Lisätiedot

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Sisällysluettelo 2 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...7 1.3 Sovellusten

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS, HINNASTO JA SOPIMUSEHDOT

KÄYTTÖOPAS, HINNASTO JA SOPIMUSEHDOT Osa Elisaa. KÄYTTÖOPAS, HINNASTO JA SOPIMUSEHDOT Tämän oppaan avulla otat Saunalahti-liittymäsi helposti käyttöön ja Suomen kattavimman 3G-verkon (kustannus) tehokkaasti haltuun. Sisällys KÄYTTÖÖNOTTO...

Lisätiedot

STORAGE IT Automaattinen varmuuskopiointipalvelu PALVELUKUVAUS

STORAGE IT Automaattinen varmuuskopiointipalvelu PALVELUKUVAUS STORAGE IT Automaattinen varmuuskopiointipalvelu PALVELUKUVAUS 1. Palvelun yleiskuvaus Storage IT Automaattinen varmuuskopiontipalvelu on Storage IT Oy:n (jäljempänä Storage IT) asiakkailleen tarjoama

Lisätiedot

Pika-asennusopas Global Protection 2009 Tärkeää! Lue tarkkaan tämän oppaan luku: Palvelun aktivointi. Tämän luvun tieto on erittäin tärkeätä tietokoneesi suojauksen kannalta. Tämän tuotteen käyttö edellyttää

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 6.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET SMART

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö McAfee Wireless Protection 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas AntiVirus, Firewall & AntiSpyware Käyttöopas i Sisältö Johdanto 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin

Lisätiedot

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?...

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... F-Secure SecureIT FAQ Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... 5 Onko kaksi virustentorjuntaohjelmaa parempi

Lisätiedot

REILUNET-LAAJAKAISTALIITTYMÄN KÄYTTÖÖNOTTO

REILUNET-LAAJAKAISTALIITTYMÄN KÄYTTÖÖNOTTO REILUNET-LAAJAKAISTALIITTYMÄN KÄYTTÖÖNOTTO Riippuen taloyhtiössä käytetystä tekniikasta, saatat tarvita liittymän käyttöön erillisen ADSL-päätelaitteen (modeemi). Liittymän jakamiseksi useammille laitteille

Lisätiedot

Käyttöopas. Virustorjunta. Palomuuri. Roskapostin esto. Vakoilunesto. Lapsilukko. Copyright 2007 SOFTWIN

Käyttöopas. Virustorjunta. Palomuuri. Roskapostin esto. Vakoilunesto. Lapsilukko. Copyright 2007 SOFTWIN Käyttöopas Virustorjunta Palomuuri Roskapostin esto Vakoilunesto Lapsilukko Copyright 2007 SOFTWIN BitDefender Internet Security v10 BitDefender Internet Security v10 Käyttöopas BitDefender Julkaistu 2007.05.25

Lisätiedot

Käyttöopas. Virustorjunta. Vakoilunesto. Copyright 2007 SOFTWIN

Käyttöopas. Virustorjunta. Vakoilunesto. Copyright 2007 SOFTWIN Käyttöopas Virustorjunta Vakoilunesto Copyright 2007 SOFTWIN BitDefender Antivirus v10 BitDefender Antivirus v10 Käyttöopas BitDefender Julkaistu 2007.05.25 Version 10.2 Copyright 2007 SOFTWIN Laillisuustiedote

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Sisältö 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Uudet ominaisuudet... 4 1.2 Järjestelmävaatimukset...

Lisätiedot

Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu. Palvelukuvaus 1 (5)

Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu. Palvelukuvaus 1 (5) Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu Palvelukuvaus 1 (5) 1. Palvelun yleiskuvaus Storage IT automaattinen tiedonvarmennuspalvelu on Storage IT Oy:n asiakkailleen tarjoama palvelu, joka mahdollistaa

Lisätiedot

McAfeen tietosuojaseloste.

McAfeen tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 20. maaliskuuta 2014, jotta olemme voineet lisätä linkin McAfeen uuteen evästeselosteeseen ja tehdä luettavuuteen ja selkeyteen vaikuttavia muutoksia.

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Total Protection 7. McAfee SecurityCenter 9. McAfee QuickClean 41. McAfee Shredder 47

Sisältö. McAfee Total Protection 7. McAfee SecurityCenter 9. McAfee QuickClean 41. McAfee Shredder 47 Käyttöopas i Sisältö McAfee Total Protection 7 McAfee SecurityCenter 9 Ominaisuudet...10 SecurityCenterin käyttäminen... 11 Otsikko... 11 Vasen sarake... 11 Pääikkuna... 12 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE

DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1 ESITTELY... 3 1.1 DNA Liikkuva laajakaista... 3 1.2 DNA Nettikaista... 3 1.3 Toiminta-alue... 3 2 MOKKULAN ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO...

Lisätiedot

5 Palvelun sisältö ja palveluun sovellettavat erityiset ehdot.

5 Palvelun sisältö ja palveluun sovellettavat erityiset ehdot. palvelun kohtuullisen ajan kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta tai tilausvahvistuksesta. 1 Sopimusehtojen voimaantulo Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 1.7.2010 ja ovat voimassa toistaiseksi. Näiden

Lisätiedot

BusinessWeb Kotisivupalvelu

BusinessWeb Kotisivupalvelu DataInfo Oy BusinessWeb Kotisivupalvelu Palvelukuvaus 26.1.2012 Sisältö Johdanto... 4 Palveluiden käyttötarkoitus... 4 Palveluiden kokoonpanot... 5 Peruspalvelun kokoonpanot... 5 Kotisivupalvelu BusinessWeb

Lisätiedot

Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (9) 18.5.2015 Versio 1.1. 1 Elisa Kassa

Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (9) 18.5.2015 Versio 1.1. 1 Elisa Kassa Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (9) 1 palvelu on kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee yritysten toimintaa sekä kivijalkaliikkeen että verkkokaupan osalta. palvelukokonaisuuden avulla yritys voi hoitaa

Lisätiedot

Business Web- kotisivupalvelu

Business Web- kotisivupalvelu 21.10.2014 1 (14) Business Web- kotisivupalvelu Yritystiedot Data-Info Oy Sturenkatu 16, 00510 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 0606359-8, ALV REK FI0606359 21.10.2014 2 (14) Johdanto... 3 2 Palveluiden

Lisätiedot

MELCloudpalvelun. käyttöopas

MELCloudpalvelun. käyttöopas The Renewable Solutions Provider Making a World of Difference MELCloudpalvelun käyttöopas Tervetuloa käyttämään MELCloudTMpalvelua, jonka avulla valvot Mitsubishi Electric -järjestelmiäsi nopeasti ja helposti.

Lisätiedot

F-Secure Elisa Tietoturvapalvelu Versio 4.51

F-Secure Elisa Tietoturvapalvelu Versio 4.51 F-Secure Elisa Tietoturvapalvelu Versio 4.51 Windows 95/98/ME/NT4.0/2000/XP Käyttöohje "F-Secure" ja kolmiosymboli ovat F-Secure Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. F-Securen tuotenimet ja symbolit tai

Lisätiedot

VERKON ASETUKSET SEKÄ WINDOWSIN PÄIVITTÄMINEN

VERKON ASETUKSET SEKÄ WINDOWSIN PÄIVITTÄMINEN VERKON ASETUKSET SEKÄ WINDOWSIN PÄIVITTÄMINEN Tämän harjoituksen tarkoituksena on varmistaa verkon asetukset sekä päivittää Windows käyttäen Windows Update -palvelua. Dokumentin lopussa on palautettava

Lisätiedot

dna Kiinteistölajakaista palvelukuvaus 5.6.2008 www.dnaoy.fi

dna Kiinteistölajakaista palvelukuvaus 5.6.2008 www.dnaoy.fi www.dnaoy.fi dna Kiinteistölajakaista palvelukuvaus 5.6.2008 Sisällys Sivu 1. dna Kiinteistölaajakaista..... 3 2. Muut tarvittavat laitteistot.... 4 3. Lisäpalvelut.... 4 3.1 dna Internet peruspalvelut....

Lisätiedot

Pohjolansanomat.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

Pohjolansanomat.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille Pohjolansanomat.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille 1. Yleistä Näitä sopimusehtoja (jäljempänä Sopimusehdot ) sovelletaan Palveluntarjoajan ja käyttäjäksi rekisteröityvän kuluttaja-asiakkaan

Lisätiedot