ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2015 Kunnanhallitus Sivu 120. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2015 Kunnanhallitus Sivu 120. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2015 Kunnanhallitus Sivu 120 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone Pukkinen Jaakko Tuuri-Tammela Helena Kuusikko Erkki Hahtola Sami Kauppinen Pentti Mäkynen Jouni Nyrhinen Antti Rajamäki Sirkku Rinta-Korkeamäki Paula Viljanmaa Pirkko puheenjohtaja I varapuheenjohtaja II varapuheenjohtaja jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Heinilä Miko Antila Ari Sivula Tony kvalt:n puheenjohtaja kvalt:n I varapuheenjohtaja kvalt:n II varapuheenjohtaja Toivola Eino Järvi-Laturi Jaana Försti Juha LAILLISUUS JA Todettiin. PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT kunnanjohtaja, esittelijä hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä tekninen johtaja, asiantuntija 86 klo PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Jaakko Pukkinen Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Isonkyrön kunnanvirastossa Jaana Järvi-Laturi Allekirjoitus PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Erkki Kuusikko Sami Hahtola Aika ja paikka Isonkyrön kunnanvirastossa torstai klo Virka-asema Allekirjoitus Todistaa Kanslisti Tarja Soini

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 84 Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 85 Pöytäkirjantarkastusta varten valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkistajiksi valittiin Erkki Kuusikko ja Sami Hahtola.

3 Kunnanhallitus PERUSTURVAN JA SIVISTYSTOIMEN HANKESUUNNITTELU Khall 86 Kunnanhallitukselle selostetaan kokouksessa perusturvan ja sivistystoimen hankesuunnittelutilannetta. Tekninen johtaja Juha Försti on kokouksessa kutsuttuna asiantuntijana selostamassa asiaa. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee hankesuunnitteluselostuksen tiedoksi ja asiaa käsitellään seuraavan kerran kunnanhallituksessa Merkittiin, että tekninen johtaja Juha Försti oli kutsuttuna asiantuntijana läsnä kokouksessa tämän asian esittelyn ajan.

4 Kunnanhallitus KUNNANVALTUUSTON PIDETYN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPA- NEMINEN Khall 87 Kunnanvaltuuston pidetyssä kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: Perusopetuksen opinto-ohjaajan viran lakkauttaminen sekä Isonkyrön perusopetuksen ja Kyrönmaan lukion opinto-ohjaajan viran perustaminen Valtuustoaloitteet ja kuntalaisaloitteet sekä toimenpiteet ja kannanotot niiden johdosta Varavaltuutetun vaalikelpoisuuden menettäminen Vaalikelpoisuuden menettäminen ja luottamustoimen täyttäminen Eroanomus luottamustoimesta ja luottamustoimen täyttäminen Varavaltuutetun määrääminen Johtavan rehtorin viran täyttäminen Yksityisteiden hoito- ja kunnossapitojärjestelyt Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus - toteaa, että kunnanvaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eivätkä mene kunnanvaltuuston toimivallan ulkopuolelle eivätkä ole lakien tai asetusten vastaisia; - panee kunnanvaltuuston päätökset täytäntöön, kun ne saavuttavat lainvoiman.

5 Kunnanhallitus KIERTÄVÄN ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN VIRAN TÄYTTÖLUPA Sivltk , 20 Hallintosäännön 48 :n mukaan osastopäällikkö päättää alaistensa vakinaisten ja määräaikaisten viranhaltijoiden ja työntekijöiden valinnasta ja sivistyslautakunta päättää apulaisrehtorin, päivähoidon johtajan, kirjasto- ja vapaa-aikatoimenjohtajan, vastaavan lastentarhanopettajan, kulttuurisihteerin ja vapaa-aikaohjaajan valinnasta. Isonkyrön kunnan päivähoitoon on perustettu alkaen kiertävä erityislastentarhanopettajan virka. Tehtävä on täytetty tällä hetkellä määräaikaisesti, sillä siihen ei ole saatu kelpoisuusehdot täyttävää erityislastentarhanopettajaa. Kunnanhallituksen antamien talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kunnanhallitukselta anotaan lupa vakinaisten virkojen ja toimien täyttämiseen. Lisätietoja: päivähoidon johtaja, puh. (06) JOHTAVAN REHTORIN Sivistyslautakunta anoo kunnanhallitukselta lupaa täyttää kiertävän erityislastentarhanopettajan virka toistaiseksi alkaen. Khall , 88 Kunnanhallitus päättää myöntää em. täyttöluvan.

6 Kunnanhallitus PERUSOPETUKSEN JA LUKION TYTTÖJEN LIIKUNNAN JA TERVEYSTIEDON LEHTORIN VI- RAN TÄYTTÄMINEN Khall 89 Nykyinen perusopetuksen ja lukion tyttöjen liikunnan ja terveystiedon lehtori on irtisanoutunut Kunnanhallituksen antamien talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kunnanhallitukselta anotaan lupa vakinaisten virkojen ja toimien täyttämiseen. Johtava rehtori pyytää kunnanhallitukselta lupaa täyttää vakinaisesti perusopetuksen ja lukion tyttöjen liikunnan ja terveystiedon lehtorin virka lähtien. Lisätietoja antaa vt. johtava rehtori Susanna Pietikäinen, puh Kunnanhallitus päättää myöntää em. täyttöluvan.

7 Kunnanhallitus LAUSUNTO KÄRÄJÄOIKEUSVERKOSTON KEHITTÄMISESTÄ Khall 90 Oikeusministeriö pyytää päivätyllä kirjeellään lausuntoa oikeusministeriön työryhmän mietinnöstä Käräjäoikeusverkoston kehittäminen. Lausunto on pyydetty toimittamaan mennessä, lausuntomääräaikaa on Isonkyrön kunnan pyynnöstä pidennetty saakka. Työryhmän mietinnössä esitetään Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski- Pohjanmaan käräjäoikeuksien yhdistämistä. 162-sivuinen mietintö löytyy kokonaisuudessaan: L_14_2015_Karajaoik.pdf Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , Kunnanhallitus antaa lausuntonaan, että Isonkyrön kunnalla ei ole huomautettavaa työryhmän esitykseen käräjäoikeusverkoston kehittämisestä.

8 Kunnanhallitus AVUSTUKSEN MYÖNTÄMINEN ISONKYRÖN OPASKERHO RY:LLE Khall 91 Isonkyrön Opaskerho ry pyytää saapuneella kirjeellään euroa avustusta Vanhan Kirkon lauantai- ja sunnuntaipäivystyksestä välisenä aikana aiheutuviin kuluihin. Opaskerho pyytää erityisesti huomioimaan, että luvun markkinaviikonloppuna tarvitaan kirkossa opas jo perjantaina sekä lauantaina ja sunnuntaina vähintään kaksi opasta/päivä. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. Kunnanhallitus myöntää Isonkyrön Opaskerho ry:lle enintään euroa avustusta toteutuneiden kustannusten mukaisesti tositteita vastaan. Selvitys on tehtävä syyskuun loppuun mennessä. Vuonna 2016 hakemus tulee toimittaa muun vapaaaikatoimen avustushakemusten yhteydessä.

9 Kunnanhallitus SIDONNAISUUKSIEN ILMOITTAMINEN Khall 92 Seuraavat henkilöt kunnanhallituksen jäsenistä ja kunnanvaltuuston puheenjohtajistosta ovat ilmoittaneet sidonnaisuutensa: Sami Hahtola Miko Heinilä Erkki Kuusikko Jaakko Pukkinen Pirkko Viljanmaa Paula Rinta-Korkeamäki Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee ilmoitukset tiedoksi.

10 Kunnanhallitus TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA 2014 Khall , 93 Kuntalain 69 :n mukaan on toimintakertomuksessa esitettävä selvitys valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Jos kunnan taseessa on kattamatonta alijäämää, toimintakertomuksessa on tehtävä selkoa talouden tasapainotuksen toteutumisesta tilikaudella sekä voimassa olevan taloussuunnitelman ja toimenpideohjelman riittävyydestä talouden tasapainottamiseksi. Kunnanhallituksen on toimintakertomuksessa tehtävä esitys tilikauden tuloksen käsittelystä. Tarkastuslautakunnan on kuntalain 71 :n mukaan arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Jos kunnan taseessa on kattamatonta alijäämää, tarkastuslautakunnan on arvioitava talouden tasapainotuksen toteutumista tilikaudella sekä voimassa olevan taloussuunnitelman ja toimenpideohjelman riittävyyttä. Tarkastuslautakunta esittää valtuustolle arviointikertomuksessaan , 17 tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille. Arviointikertomus on liitteenä. Kunnanhallitus saattaa arviointikertomuksen valtuuston käsiteltäväksi tarkastuslautakunnan valmistelun mukaisesti.

11 Kunnanhallitus VUODEN 2014 TILINPÄÄTÖS Khall , 60 Vuoden 2014 tilinpäätösasiakirjat ovat liitteenä. Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä ja annettava se tilintarkastajien tarkastettavaksi sekä tilintarkastuksen jälkeen saatettava se valtuuston käsiteltäväksi kesäkuun loppuun mennessä. Tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot kunnan toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Tätä varten tarpeelliset lisätiedot on ilmoitettava liitetiedoissa. Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Harjula & Prättälän (2007:531) mukaan yleensä allekirjoittajina ovat kunnanhallituksen varsinaiset jäsenet. Jos joku jäsenistä on estynyt, varajäsen voi hänen puolestaan allekirjoittaa tilinpäätöksen. Allekirjoittaja voi esittää tilinpäätöksestä eriävän mielipiteen, jolloin tätä koskeva lausuma on sisällytettävä tilinpäätökseen (KPL 3:7 ). Hallituksen ehdotus tilikauden tuloksen käsittelystä sisältyy tasekirjaan. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus allekirjoittaa tilinpäätöksen vuodelta Khall , 94 Tilintarkastaja on liitteenä olevassa päivätyssä tilintarkastuskertomuksessaan esittänyt tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tarkastamaltaan tilikaudelta.

12 Kunnanhallitus Tarkastuslautakunta on kokouksessaan hyväksynyt arviointikertomuksen sekä päättänyt esittää kunnanvaltuustolle Isonkyrön kunnan tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille. Kunnanhallitus saattaa tilinpäätöksen valtuuston käsiteltäväksi tarkastuslautakunnan valmistelun mukaisesti. _

13 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN KAUKORANTA TILASTA Khall 95 Isonkyrön kunta on myynyt perustettavalle yhtiölle määräalat Isonkyrön kunnan Palon kylässä sijaitsevasta Varpolanranta -nimisestä tilasta ( ), Kaukalo nimisestä tilasta ( ) sekä Heimonranta nimisestä tilasta ( ). Tiloista on myöhemmin muodostettu Kaukoranta niminen tila ( ). Myydylle tontille toteutettu Asunto Oy Isonkyrön Tummungin ( ) rivitalohanke on rakennettu niin lähelle kiinteistön rajaa, että on tarkoituksenmukaista myydä yhtiölle kuusi metriä leveä n. 210 m 2 :n lisäalue asukkaiden asumistason parantamiseksi. Tontti rajoittuu Ar-1-alueeseen, joka on tarkoitus muuttaa puistoalueeksi, jota jää vielä tämän kaupan jälkeen riittävästi koko alueen tarpeisiin. Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. Isonkyrön kunta myy Asunto Oy Isonkyrön Tummungille liitteen mukaisen noin 210 m 2 :n maa-alueen Kaukoranta -nimisestä tilasta ( ) kauppahintaan euroa ja tarkemmin kauppakirjassa määriteltävin ehdoin.

14 Kunnanhallitus VIRKASUHTEIDEN MUUTTAMINEN TYÖSUHTEIKSI Hetmk , 6 Kuntasektorilla on käytössä kaksi palvelussuhdemuotoa, työsuhde ja virkasuhde. Virkasuhde on julkisoikeudellinen ja työsuhde yksityisoikeudellinen palvelussuhde. Virkasuhteisiin sovelletaan kunnallista viranhaltijalakia (304/2003) ja työsuhteisiin työsopimuslakia (55/2001). Kuntien henkilöstöstä noin 72 prosenttia on työsuhteessa ja 28 prosenttia virkasuhteessa. Tehtävät, joissa käytetään julkista valtaa, tulee hoitaa virkasuhteessa. Muutoin henkilöstö palkataan työsuhteeseen. Kunnalliset virka- ja työehtosopimukset koskevat pääsääntöisesti henkilöstöä palvelussuhteen laadusta riippumatta. Kuntalain 89 :n mukaan: Jos viran tehtäviin ei kuulu julkisen vallan käyttöä ja työnantaja on tarjonnut viranhaltijalle työsuhteista tehtävää vähintään entisillä palvelussuhteen ehdoilla sekä antanut viranhaltijalle työsopimuslain (55/2001) 2 luvun 4 :ssä tarkoitetun kirjallisen selvityksen työnteon keskeisistä ehdoista, työnantaja voi päättää, että virkasuhde muutetaan työsopimussuhteeksi. Virkasuhde muuttuu tässä pykälässä tarkoitetun työnantajan tarjouksen mukaiseksi työsopimussuhteeksi päätöksen tultua lainvoimaiseksi. Hallintosäännön 45 :n mukaan Kunnanvaltuusto päättää viran perustamisesta ja lakkauttamisesta. Enintään vuoden mittaisesta määräaikaisesta viran perustamisesta päättää kunnanhallitus. Virkasuhteen muuttamisesta työsuhteeksi päättää kunnanhallitus, jolloin se päättää myös viran lakkauttamisesta. Kunnan johtoryhmässä on kartoitettu tehtävät, joissa käytetään julkista valtaa ja jotka siksi tulee hoitaa virkasuhteessa. Kunnassa on vielä useita virkasuhteita, joissa ei käytetä julkista valtaa ja jotka tulee siksi muuttaa työsopimussuhteiksi. Osa ko. viroista on tällä hetkellä täyttämättä. Niin ikään virkojen nimikkeet ovat osin vanhentuneita, minkä vuoksi ne on tarkoituksenmukaista päivittää. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. Henkilöstötoimikunta merkitsee valmistelutilanteen, liite tiedoksi.

15 Kunnanhallitus Hetmk , 14 Liitteenä ehdotukset virkojen muuttamisesta toimiksi sekä toimien nimikkeiden muutokset. Henkilöstötoimikunta esittää yt-toimikunnalle virkojen muuttamista toimiksi ja toimien nimikkeiden muuttamisen liitteen mukaisena. Asian käsittelyä jatketaan henkilöstötoimikunnassa yt-toimikunnan kokouksen jälkeen. Yt , 4 Todettiin, että työntekijäjärjestöillä ei ollut ehdotukseen huomautettavaa. Hetmk , 18 Henkilöstötoimikunta ehdottaa kunnanhallitukselle virkojen muuttamista toimiksi ja toimien nimikkeiden muuttamisen liitteen mukaisena. Khall , 96 Merkittiin, että kokousta jatkettiin yt-toimikunnan kokouksen jälkeen klo Kunnanhallitus päättää - muuttaa liitteen mukaiset virat toimiksi ja lakkauttaa ko.virat sekä - muuttaa lakkautettavien virkojen ja toimien nimikkeet liitteen mukaisesti - että virkanimikkeiden muuttamisesta päätetään erikseen.

16 Kunnanhallitus HALLINTOSÄÄNNÖN MUUTTAMINEN Khall 97 Kunnanvaltuusto on hyväksynyt hallintosäännön, joka on tullut voimaan Voimassaolevaan hallintosääntöön on tarkoituksenmukaista tehdä seuraavat tarkennukset (ehdotetut lisäykset kursiivilla): 45 Viran perustaminen ja lakkauttaminen sekä virkasuhteen muuttaminen työsuhteeksi Kunnanvaltuusto päättää viran perustamisesta ja lakkauttamisesta. Enintään vuoden mittaisesta määräaikaisesta viran perustamisesta päättää kunnanhallitus. Virkasuhteen muuttamisesta työsuhteeksi päättää kunnanhallitus, jolloin se päättää myös viran lakkauttamisesta. Virkanimikkeen muuttamisesta päättää kunnanhallitus. 51 Sivutoimilupa ja sivutoimi-ilmoitus Viranhaltija ei saa ottaa vastaan eikä pitää sellaista sivutointa, joka edellyttää työajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien hoitamiseen, ellei työnantaja hakemuksesta myönnä siihen lupaa. Lupa voidaan antaa myös määräajaksi ja rajoitettuna. Sivutoimiluvan myöntämisestä sekä sivutoimen vastaanottamisen ja pitämisen kieltämisestä päättää kunnanhallitus tai hallintojohtaja. Viranhaltijan on tehtävä sivutoimi-ilmoitus hallintojohtajalle sellaisesta sivutoimesta, joka ei edellytä työajan käyttöä. Kunnanjohtajan ja osastopäällikön on tehtävä sivutoimi-ilmoitus kunnanhallitukselle. Sama velvollisuus on työsopimuksen nojalla myös työsuhteisella henkilökunnalla. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle että - hallintosääntöön tehdään seuraavat esittelytekstissä mainitut muutokset:

17 Kunnanhallitus pykälään 45 lisätään seuraava lause: Virkanimikkeen muuttamisesta päättää kunnanhallitus. - pykälään 51 lisätään seuraava lause: Kunnanjohtajan ja osastopäällikön on tehtävä sivutoimi-ilmoitus kunnanhallitukselle. - muutettu hallintosääntö tulee voimaan

18 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJOJEN JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSISAATTAMINEN Khall 98 Isonkyrön kunnan hallintosäännön 75 :n mukaisesti kunnanhallitukselle annetaan tiedoksi seuraavat pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen seuraavat pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset: Sivistyslautakunta Teknisen johtajan viranhaltijapäätös Päätös vuokrasopimuksen muuttamisesta E-P:n sairaanhoitopiirin kanssa

19 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Khall ELY-keskuksen päätös /EPOELY/3878/2014; Päätös avustuksen myöntämisestä yhdyskuntien vesihuoltotoimenpiteisiin Laurolan viemäröinti Myönnetty avustus Opetushallituksen päätös /88/517/2015; Valtionavustuksen myöntäminen Yleissivistävä koulutus Kerhotoiminnan kehittäminen Myönnetty avustus Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös /OKM/218/520/2015; Erityisavustuksen myöntäminen Perusopetuksen opetusryhmien pienentäminen Myönnetty avustus Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös /46/221/2014; Lukiokoulutuksen yksikköhintoja v koskeva muutos Yksikköhinta euroa/opiskelija 7 338,28 Päätös /56/221/2014 opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnettävästä valtionosuudesta Valtionosuus , valtionosuus aiemmin = Rahoituksen muutos aiempaan Vaasan hallinto-oikeuden päätös /15/0170/1; Päätös Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry:n valitukseen EPV Bioturve Oy:lle ympäristöluvan myöntämisestä Jaurinnevan turvetuotantoon Isonkyrön kunnan Kyrönjoen vesistöalueella. Hallinto-oikeus on hylännyt Suomen luonnensuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry:n valituksen sekä EPV Bioturve Oy:n oikeudenkäyntikulujen korvaamista koskevan vaatimuksen. 6. Aluehallintoviraston päätös /85/2015/1; Eläinsuojan ympäristölupa, lupamääräysten tarkistaminen, lihasikalatoiminta/ Pohjankyrön Possu Oy/Juha Jaurila 7. Juha Försti; Sivutoimi-ilmoitus Vaasan hallinto-oikeuden päätös /15/0286/3; Valitukset etuosto-oikeutta koskevassa asiassa. Muutoksenhakijat JN-Kiinteistöt Oy Jyväskylä ja Eero Töyli Isokyrö. Päätökset, joihin on haettu muutosta; 1. Khall , 2. Khall ja 3. Khall Hallinto-oikeus on hylännyt JN-Kiinteistöt Oy:n valituksen khall:n päätöksestä. Hallinto-oikeus ei tutki Töylin valitusta ja hylkää Töylin oikeudenkäyntikulujen korvausvaatimuksen.

20 Kunnanhallitus Hallinto-oikeus kumoaa ja poistaa khall:n tekemän päätöksen. Hallinto-oikeus hylkää Töylin valituksen khall:n tekemästä päätöksestä. 9. Wedecon yhtiökokous Lakea Oy:n yhtiökokous Kunnanjohtaja Eino Toivola on valittu yhtiön hallitukseen. 11. Anvia Oy:n yhtiökokous Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi, tyytyy päätöksiin ja saattaa ne asianomaisille tiedoksi mahdollisia toimenpiteitä varten.

21 Kunnanhallitus OSAVUOSIRAPORTTI 1-4/2015 Khall 100 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kaikkien vastuuhenkilöiden on tehtävä lautakunnalle osavuosiraportti, johon sisältyy määrärahojen toteutumisen lisäksi tiedot tavoitteiden siihenastisesta saavuttamisesta sekä ennuste koko vuoden toteutumisesta. Raportointiajankohdat ovat 30.4., ja (tilinpäätös). Raportissa tulee olla tiedot tuloarvioiden ja menomäärärahojen toteutumisesta meno- ja tulolajeittain (tiliryhmätaso 4). Lautakunnille osavuosiraportit esitetään lautakunnan hyväksymällä tasolla. Kunnanhallitukselle toimitettava tilinpäätösraportti (31.12.) on esitettävä valtuuston hyväksymällä tasolla ko. talousarviovuodelle talousarviokirjassa hyväksyttyihin tavoitteisiin vastaten. Osavuosiraportit on käsiteltävä lautakunnan kokouksessa. Lautakuntien on raporttien perusteella arvioitava toimintaansa ja tarpeen mukaan tehtävä tarvittavat muutokset tulosyksiköiden käyttösuunnitelmiin tai hyväksymiinsä tavoitteisiin tehtäväalueen sisällä. Mikäli tilikauden aikana toteutuvat menot ja niistä laaditut koko vuoden ennusteet osoittavat talousarvion tehtäväalueen menomäärärahojen ylitystä tai vaihtoehtoisesti tulokertymät ovat liian alhaisia ajankohtaan nähden, on välittömästi ryhdyttävä toimenpiteisiin. Tasaisella toteutumalla neljän kuukauden toteutumaprosentti saisi olla 33,3 (4kk/12kk), mikäli tulot ja menot kirjataan ko. kuukaudelle, jolloin tulot ja menot syntyvät. Henkilöstökulut kirjautuvat sille kuukaudelle, jolloin kulut aiheutuvat - lisiä lukuun ottamatta. Sen sijaan palvelujen ostoissa laskut kirjautuvat kirjanpitoon kirjauspäivälle. Näin ollen esimerkiksi erikoissairaanhoidon elokuun kuluista osa näkyy vasta syyskuun toteutumassa. Yleishallinnon ja talouden ym. osalta käyttösuunnitelmat on hyväksynyt kunnanhallitus, joka myös kuntalain mukaan vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta. Tulosyksiköiden tavoitteiden toteutuminen ja poikkeamat Talouden toteutumavertailu 1-4/2015 on liitteenä. Eduskuntavaalit järjestettiin huhtikuussa Niistä ja keskusvaalilautakunnan toiminnasta aiheutuvat kulut sekä valtion maksama korvaus esitetään keskusvaalilautakunnan tulosyksikössä. Varhaiseläkemenoperusteisen ja eläkemenoperusteisen KuEl-maksun kirjaamistavan muutoksesta johtuen hallintotoimen henkilöstösivukulut ovat edellisvuotta suuremmat, mutta kokonaisuutena hallintotoimi on toteutunut talousarvion mukaisena. Kirjaamistavan muutos on vastaavasti vielä hiukan alentanut muiden yleishallinnon ja talouden tulosyksiköiden sekä muiden hallintokuntien tehtäväalueiden henkilöstö-

22 Kunnanhallitus sivukuluja. Muiden palvelujen ostojen toteutuma on vähäinen, koska mm. postimaksu- ja kopiokulut jaetaan hallintokunnille tilinpäätöksessä. Avustukset yhteisöille -tiliryhmän toteutuma on 0, koska yritykset hakevat kunnan kesätyötukea vasta syksyllä. Taloustoimi on toteutunut lähes talousarvion mukaisena. Luottamuselimet -tulosyksikön menomäärärahojen toteutuma on alhainen, koska kokouspalkkiot maksetaan puolivuosittain. Määrärahojen riittävyys riippuu mm. kunnanvaltuuston ja -hallituksen kokouksien määrästä. Luottamuselimet -tulosyksikkö sisältää myös tarkastuslautakunnan ja tilintarkastuksen kulut. Muu yleishallinto sisältää mm. Pohjanmaan liiton ja Suomen kuntaliiton jäsenmaksuosuudet. Tulosyksikkö on toteutunut talousarvion mukaisena. Verotuskustannukset tiliöidään neljännesvuosittain, mistä johtuen toteutumassa on kolmen kuukauden kustannukset, n euroa. Pelastustoimi on toteutunut lähes talousarvion mukaisena. Maaseudun kehittäminen -tulosyksikön menomäärärahojen toteutuma on alhainen, koska Seinäjoen kaupunki ei ole vielä laskuttanut maaseutuhallinnon palveluita. Koko kunnan talousarvion toteutuminen ja poikkeamat Tuloslaskelman toteutumavertailu 1-4/2015 on liitteenä. Toteutumaraportin mukaan koko kunnan toimintatuottojen toteutumaprosentti tammi-huhtikuun toteutumassa on 31,7 % ja toimintakulujen 30,0 %. Verotuloja on saatu 5,48 milj. euroa, joka on 35,7 % budjetoidusta. Koko vuoden verotuloja mahdollisesti heikentää marraskuun muita kuukausia alhaisempi tai jopa negatiivinen tilitys. Valtionosuuksia on saatu 4,04 milj. euroa (34,4 %). Vuosikate tammi-huhtikuulta on n euroa. Mm. ostopalvelujen sekä tavaroiden jälkikäteisestä laskutuksesta johtuen toteutuma ei kuitenkaan sisällä kaikkia neljän kuukauden menoja. Myös osa toimintatuotoista puuttuu laskutusaikatauluista johtuen. Koko kunnan henkilöstökulujen toteutumaprosentti tammi-huhtikuussa on 33,0 %. Toteutuma tasaantuu kesän jälkeen, koska vuosilomien kustannukset kirjautuvat tasetilille. Asiakaspalvelujen ostoista on toteutunut 3,09 milj. euroa (27,4 %). Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi.

23 Kunnanhallitus Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi em. selostuksen sekä liitteiden mukaiset kunnanhallituksen alaisten tulosyksiköiden toteutumavertailun 1-4/2015 ja kunnan tuloslaskelman toteutumavertailun 1-4/2015.

24 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOSOITUS Oikaisuvaatimusoikeus Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen voi tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) tai kunnan jäsen. Pykälät: 91, 95, 96, 98 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Isonkyrön kunnanhallitus Pohjankyröntie 136, ISOKYRÖ telefaksi (06) , sähköposti: Määräaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen. Hakemukseen on merkittävä oikaisua vaativan ja kirjelmän laatijan nimi ja kotikunta sekä postiosoite ja puhelinnumero. Oikaisuvaatimukseen on liitettävä - päätös, johon oikaisua haetaan - asiakirjat, joihin vedotaan. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät: 84 90, 92 94, 97, 99, 100 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 91, 95, 96, 98

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 KOKOUSAIKA maanantai 16.6.2014 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA KOULUKESKUS, Kyrööntie 15 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 31.3.2016 kello 18.15 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2014 Kunnanhallitus Sivu 127

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2014 Kunnanhallitus Sivu 127 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2014 Kunnanhallitus Sivu 127 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.6.2014 klo 18.15 18.30 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.2.2017 klo 18.15 19.40. Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 4.8.2014 klo 19.00 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 KOKOUSAIKA maanantai 16.6.2014 klo 19.21 20.09 KOKOUSPAIKKA KOULUKESKUS, Kyrööntie 15 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 2.9.2014 klo 17.00 17.40 Isonkyrön

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 196 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 27.4.2015 klo 16.00 16.07 Isonkyrön

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Kunnanhallitus Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivu 65 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 21.9.2016 kello 18.32 19.47 Kunnanvirasto khall:n

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 20.12.2017 klo 16.30-17.49 Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 14 KOKOUSAIKA keskiviikko 30.8.2017 klo 9.01 10.45, 11.40 12.45, 12.53 13.50, 14.10 15.20 ja 15.30 16.55. KOKOUSPAIKKA Isonkyrön

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 27.6.2018 kello

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 21.9.2015 klo 18.15 19.05 Isonkyrön

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 25.10.2016 klo 18.30 19.24 Isonkyrön

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Helena Pihlajasaari ja Pirjo Leinonen

Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Helena Pihlajasaari ja Pirjo Leinonen LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 Kunnanhallitus Aika 30.03.2015 klo 14:10-15:22 Paikka Hotelli Vuolake, Suolahdentie 84, Laukaa Lisätietoja Osallistujat Saapuvilla olleet et Anttonen Juhani Heikkinen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.9.2014 klo 18.15 18.35 Isonkyrön

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012 Lemin kunta 5/2012 7 Aika 30.05.2012 klo 20.00-20.10 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto I Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo Lepistö Minttu puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Kunnanhallitus Sivu 113

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Kunnanhallitus Sivu 113 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Kunnanhallitus Sivu 113 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 12.5.2014 klo 18.15 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 36

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 36 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 36 KOKOUSAIKA maanantai 15.6.2015 kello 18.30 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikko 20.9.2017 klo 17.45 17.49 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Kunnanhallitus Aika 19.03.2018 17:00-19:40 Paikka Osuuspankin kokoustila Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Kunnanvirasto Kunnanhallituksen kokoushuone Lapinjärvi

Kunnanvirasto Kunnanhallituksen kokoushuone Lapinjärvi Tarkastuslautakunta 2009-2012 15.04.2010 1 KOKOUSAIKA Torstaina 15.04.2010 klo 15.00 19.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Kunnanhallituksen kokoushuone Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 28.5.2018 kello

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen 1 KOKOUSAIKA klo 9.10 12.35 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27 A-rakennus, kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskopf jäsen Nina Schulman jäsen POISSA

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 36

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 36 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 36 KOKOUSAIKA maanantai 15.6.2015 kello 18.30 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.10.2017 klo 15.30 16.00 Isonkyrön

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 7 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 14.8.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivistyslautakunta Sivu 51

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivistyslautakunta Sivu 51 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivu 51 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 27.6.2017 kello 19.00 Kunnanvirasto, khall:n huone

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta Sivu 1/5 Finlex» Lainsäädäntö» Säädökset alkuperäisinä» 2006» 578/2006 578/2006 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006 Laki kuntalain muuttamisesta kumotaan 17 päivänä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 KOKOUSAIKA keskiviikko 17.12.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 7.11.2017 klo 18.30 19.30 Isonkyrön

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2015 Kunnanhallitus Sivu 144. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2015 Kunnanhallitus Sivu 144. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2015 Kunnanhallitus Sivu 144 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 11.3.2019 kello

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot