FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FORMULA 4 1600 HISTORIC SÄÄNNÖT"

Transkriptio

1 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT

2 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Yleistä 2. Sallitut muutokset ja lisäykset 3. Vähimmäispaino 4. Kori 4.1 Korin mitat 4.2 Korin materiaali 4.3 Ohjaamo 4.4 Siivet 4.5 Maavara 5. Alusta 5.1 Etuakseli 5.2 Taka-akseli 5.3 Jarrujärjestelmä 5.4 Pyörät ja renkaat 6. Moottori 6.1. Sallitut muutokset 6.2. Moottorin asento 6.3. Kaasuttimet 6.4. Materiaalin lisääminen 6.5. Sylinteriputket 6.6. Tasapainotus 6.7. Venttiilikoneiston kansi 6.8. Venttiilijouset 6.9. Pakosarja ja pakoputkisto Voitelujärjestelmä Öljynjäähdyttimet Jäähdytysjärjestelmä Polttoainepumppu Virranjakaja Imusarja Tiivisteet Laturi Käyttöpyörät Huohotin Mekaaninen kierroslaskin Laakerit Kiinnittimet Sylinterikansi Nokka-akseli Kampiakseli Männät Kiertokanget Vauhtipyörä 6.29 Pakojärjestelmä 7. Vaihteisto ja peruutusvaihde 8. Sähkölaitteet 9. Polttoainejärjestelmä 10. Turvavarusteet 10.1 Paloseinä 10.2 Suojakaari 10.3 Turvavyöt 10.4 Virtapiirin pääkatkaisija 10.5 Öljynkeräyssäiliö 10.6 Taustapeilit 10.7 Tulensammutin 10.8 Polttoaine- ja sähköjohdot 10.9 Punainen varoitusvalo

3 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Yleistä Säännöt määrittelevät formulaluokan yksipaikkaisia (monoposto) enintään 4-pyöräisiä ja VWmoottorilla varustettuja kilpa-autoja varten. 2. Sallitut muutokset ja lisäykset Ainoastaan näiden sääntöjen määrittelemät muutokset ja lisäykset ovat sallittuja. Kaikki moottorinosat, joita ei ole näissä säännöissä käsitelty, on jätettävä täysin muuttumattomina vakiomuotoonsa. 3. Vähimmäispaino Vähimmäispaino ilman polttoainetta, ilman kuljettajaa ja ilman painolastia on 420 kg. 4. Kori 4.1 Korin mitat Korin suurin sallittu korkeus maanpinnasta on 900 mm (mitattuna kuljettaja autossa, mutta ilman polttoainetta). 4.2 Korin materiaali Materiaali on vapaasti valittavissa. Kori voi koostua useammasta osasta, joiden muoto on myös vapaa. Kori ei kuitenkaan saa ulottua takasiiven takimmaista kantaa pitemmälle. Maksimileveys (kori ja runko) on 1400 mm. Etupyörien etupuolella oleva korin osa ei saa ulottua 1000 mm pidemmälle etupyörien keskiöstä mitattuna, eikä saa olla leveämpi kuin 1350 mm. Mikään etupyörien etupuolelle ulottuva korin osa, jonka leveys ylittää 950 mm, ei saa kohota etupyörien vanteen reunaa korkeammalle.

4 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Ohjaamo Ohjaamon aukon tulee täyttää seuraavat vähimmäismitat: pituus 600 mm leveys 450 mm Tämän vähimmäisleveyden tulee olla vähintään 300 mm:n matkalla. Ajajan tulee pystyä nousemaan ja poistumaan autosta ilman, että mitään korin tai auton osaa tarvitsee irrottaa. 4.4 Siivet Takana oleva siipi (aerodynaaminen laite) on sallittu seuraavin edellytyksin: niiden tulee olla kiinnitetyt auton täysin jousitettuun osaan symmetrisesti auton keskiviivaan nähden. maksimikorkeus maasta (mitattuna kuljettaja autossa) on 900 mm. siiven takimmaisen kohdan ja takapyörän keskiön väli vaakasuoraan mitattuna ei saa ylittää 800 mm. Edessä olevat siivet ovat sallittuja seuraavin edellytyksin: niiden tulee olla kiinteästi asennettu auton alustan täysin jousitettuun osaan symmetrisesti auton pituusakseliin nähden. ne eivät saa rajoittaa kuljettajan näkökenttää. mitoituksen tulee olla yhtäpitävä kohdan 4.2. kanssa. 4.5 Maavara Mikään auton osa ei saa koskettaa maata, kun yksi rengas on tyhjä. Ns. helmat, jotka tiivistävät korin ja ajoradan välisen raon tai muut vastaavat laitteet, joilla pyritään samaan tulokseen, ovat kiellettyjä. Auton pohjapinnan tulee olla täysin tasainen etupyörän takareunan tangentin ja takapyörän etureunan tangentin rajoittamalla alalla. Enimmäisvaihteluväli saa olla +/- 10 mm mitattuna pohjapinnan (-pintojen) etäisyydestä maanpintaan.

5 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Alusta Alustan rakenne on vapaa (monocoque tai kehikkorakenne). Rakenteen on oltava riittävän luja kestääkseen riittävällä varmuudella kaikki käytössä esiintyvät rasitukset. Kevlarin, hiilikuidun tai vastaavien materiaalien käyttö on kielletty. 5.1 Etuakseli Etuakseliston rakenne on vapaa. 5.2 Taka-akseli Taka-akseliston rakenne on vapaa. 5.3 Jarrujärjestelmä Jarrujärjestelmä on vapaa. Jalkajarrun tulee olla kaksipiirinen siten, että toisen jarrupiirin vahingoittuessa jarrut vaikuttavat vielä vähintään kahteen samalla akselilla tai viistoon vastakkaiseen pyörään. 5.4 Pyörät ja renkaat Vanteiden valmiste on vapaa. Niiden tulee täyttää seuraavat mitat: halkaisija 13 etupyörän vanteen leveys on enintään 8 ja takapyörän enintään 10 Renkaat: merkki Dunlop ja Avon (koko tiedotetaan myöhemmin). Rengasseoksena sallitaan kuivankelin renkaissa Avon 21 sekä Dunlop vastaava. Koot ja tyypit ko. Vanteille sopivat. Koot ja tyypit ilmoitetaan kun tehtaat julkistavat ensi vuoden mallinsa. Sadekelin renkaat ovat vapaat. 6. Moottori Sallittu moottori on VW Golf GTI 1600 cm³, sylinterin nimellishalkaisija 79,5 mm ja iskunpituus 80 mm. Tuotantotoleranssit ovat sallittuja edellyttäen, että kokonaistilavuus ei ylitä 1600 cm³. Myös Ladan 1600 cm³ moottori on sallittu, jolloin nokka-akselin nosto rajataan lukuun 10,35 mm

6 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT puristussuhde rajataan max 10:1 Samaran moottoria ei sallita 6.1. Sallitut muutokset Ainoastaan näiden sääntöjen määrittelemät muutokset ja lisäykset ovat sallittuja. Kaikki moottorinosat, joita ei ole näissä säännöissä mainittu, on jätettävä täysin muuttumattomina vakiomuotoonsa Moottorin asento Moottori on asennettava autoon pystysuoraan asentoon pituusakselin suuntaisesti Kaasuttimet Ainoastaan yhtä kaasutinta ja VW Audi alkuperäistä imusarjaa varaosanumerolla F tai B saa käyttää. Kaasuttimen tulee olla Weber 32/36 DGAV tai DGV 26/27 mm kurkuilla. Vaihtoehtoisesti saadaan käyttää kahta kaksikurkkuista kaasutinta. Kurkun halkaisija on enintään 40 mm. Kaasuttimen merkki ja imusarja vapaa. Ilmanpuhdistimen saa poistaa ja imusuppilon asentaa. Suuttimia saa vaihtaa ja kaasuläpät saa muuttaa aukeamaan samanaikaisesti. Kylmäkäynnistyslaitteet sekä sumutintangot saa poistaa. Sisäisiä sekä ulkoisia putkia ylivuodon estämiseksi saa asentaa. Pakokaasunpuhdistuslaitteet saa poistaa. Mitkään muut muutokset eivät ole sallittuja. Kaasuttimien kuristimet on jätettävä vakiomuotoonsa eikä minkäänlainen kiillotus tai muotoilu ole sallittua Materiaalin lisääminen Kaikenlainen materiaalin lisääminen (hitsaamalla, liimaamalla, galvanoimalla tms.) on kielletty Sylinteriputket Vaurioituneet sylinteriputket saa vaihtaa vakiokokoisiin valurauta-sylinteriputkiin Tasapainotus Liikkuvien osien tasapainotus on sallittua poistamalla materiaalia valmistajan tarkoittamista paikoista.

7 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Venttiilikoneiston kansi Venttiilikoneiston kannen saa vaihtaa edellyttäen, että se ei millään tavoin paranna moottorin suorituskykyä Venttiilijouset Vakio venttiilijousilautaset ovat pakolliset, venttiilijouset ovat muutoin vapaat. Aluslaattojen käyttö venttiilijousen alla on sallittua Pakosarja ja pakoputkisto Pakosarja ja pakoputkisto ovat auton muitten määräysten puitteissa vapaat Voitelujärjestelmä Voitelujärjestelmä on vapaa. Öljypohjan rakenne ja materiaali on vapaa Öljynjäähdyttimet Öljynjäähdyttimet ovat auton muitten määräysten puitteissa vapaat Jäähdytysjärjestelmä Nestemäinen jäähdytysjärjestelmä on pakollinen, mutta jäähdyttäjä sekä vesipumppu ovat vapaat. Mikäli jäähdyttäjä on varustettu aerodynaamisilla ilmavirran ohjaimilla, on niiden täytettävä korille asetetut vaatimukset Polttoainepumppu Polttoainepumppu on vapaa. Sitä ei saa asentaa ohjaamotilaan Virranjakaja VW Audi alkuperäinen virranjakaja mekaanisella tai kärjettömällä katkojajärjestelmällä. Virranjakajan ennakkokäyrää voidaan muuttaa vaihtamalla tai muuttamalla painoja ja/tai jousia. Kärjetön virranjakaja on vapaa Imusarja Edellä mainittua imusarjaa ei saa millään tavalla muuttaa. Ainoastaan imusarjan kaasutinlaipan saa työstää.

8 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Tiivisteet Tiivisteet ja tiivisterenkaat ovat vapaat, poikkeuksena sylinterikannen tiiviste, jonka on oltava VW Audi alkuperäisvaraosa, varaosanumerolla D. Kaasuttimen ja imusarja välinen tiiviste saa olla korkeintaan 10 mm paksuinen. Imu- ja pakosarjatiivisteiden on vastattava vakiopaksuutta Laturi Laturi on vapaaehtoinen Käyttöpyörät Kampiakselin, vesipumpun ja laturin käyttöpyörät ovat vapaat. Nokka-akselin käyttöpyörät ovat vapaat Huohotin Kampiakselin huohottimen saa muuttaa tai poistaa. Kuitenkin kaikkien huohottimien tulee johtaa vähintään 2 l:n keräyssäiliöön. Öljyn keräyssäiliön tulee sijaita vaihteiston takimmaisen reunan etupuolella Mekaaninen kierroslaskin Mekaanisen kierroslaskimen ulosoton asentaminen on sallittua Laakerit Vakio yli- ja alikokolaakerit ovat luvallisia Kiinnittimet Ei-vakiomallisten kiinnittimien, muttereiden, pulttien, ruuvien, vaarnojen ja aluslevyjen käyttö on sallittua paikoissa, missä eivät liity tai tue moottorin tai sen pakollisina pidettyjen tarvikkeiden liikkuvia osia. Kierteitä koskevat työt ovat sallittuja mikäli pituus ja kierteen mitat säilytetään muuttumattomina Sylinterikansi Sylinterikannen tulee olla VW Audi alkuperäisosa. Sylinterikannen valunumero on C. Varaosanumero on uutena C. Vaihtokannen numero on CX. Sylinterikannen oikaisu sallitaan. Imu- ja pakokanavia ei saa työstää.

9 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Kannessa olevien pakokanavien mitat ovat 34 x 26 mm +/-1.5 mm. Imukanavien mitat ovat 35.1 x 31.8 mm +/-1.5 mm. Imusarjan aukon sylinterikanteen kohdistuvien aukkojen mitat ovat 34 x 30 mm +/-1.5 mm. Imusarjaa ei saa työstää, poikkeuksena kaasuttimen asennuspinta, joka koneistetaan siten, että pinta on 90º kulmassa imusarjan sylinterikanteen kohdistuvan asennuspinnan kanssa. Tämän jälkeen hitsataan 12 mm paksuinen levy imusarjaan kaasuttimien asentamista varten (poikkeus: 2 kpl 2-kurkkuisia kaasuttimia). Enimmäispuristussuhde mitataan seuraavasti: 1) männässä olevan palotilan minimitilavuus mitattuna lohkon yläreunaan on 36 cm³ +/-0.5 cm³. 2) Vakio kansitiiviste, jonka minimipaksuus on 1.6 mm ja sylinterireiän minimihalkaisija on 81 mm. 3) Venttiilien tunkeutumista palotilaan ei oteta huomioon. Sylinterilohkon pinnan saa työstää. Venttiilit on jätettävä vakiomuotoonsa. Minkäänlainen muodon muuttaminen ei ole sallittua. Alkuperäinen 45 asteen istukkakulma on säilytettävä. Venttiilien enimmäishalkaisija: imu 38.1 mm, pako 31.3 mm. Venttiilien kokonaispituus vähintään: imu 98.2 mm, pako 98.0 mm. Venttiilin varren paksuus: 7.9 mm, Venttiilien istukkarenkaiden tulee olla VW Audi alkuperäisosia. Venttiilien istukkarenkaiden sisäpuolinen halkaisija saa olla enintään: imu 34 mm +/-0.5 mm, pako 27 mm +/- 0.5 mm Nokka-akseli Nokka-akseli on jätettävä täysin vakiomuotoonsa. Se tulee olla kokonaan VW Audin valmistama ja hioma. Nokka-akselin uudelleen hiominen tai uudelleen muotoilu on kielletty. Samoin on kiellettyä nokka-akselin hiominen raaka-aihiosta. Pintakarkaisu ja/tai pinnan käsittely on sallittua, kuulapuhallus tai kiillotus kiellettyä. Nokka-ajoitus enimmäisnoston kohdalla: imunokan erotus pakonokkaan 110 astetta +/-1 astetta. enimmäisnosto S+T U = imu mm, pako mm

10 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Kampiakseli Vakiokampiakselia on käytettävä. Paikallistyöstöt tasapainon saavuttamiseksi ovat sallittuja. Pintakarkaisu, pintakäsittely ja kuulapuhallus ovat sallittuja. Kampiakselin vähimmäispaino on kg +/ kg Männät Mäntien on oltava VW Audi alkuperäisiä tähän moottorityyppiin tarkoitettuja tuotantomäntiä muuttumattomina millään tavalla lukuun ottamatta paikallista tasapainotusta, joka voidaan suorittaa männäntapin kiinnikkeissä. Männän yläpään tasaista osaa voidaan koneistaa palotilan tilavuuden säätelemiseksi. Kuitenkin vain sillä edellytyksellä, että koneistus tapahtuu männän yläpään koko tasaisen pinnan alueella. Männänrenkaiden tulee olla samaa mallia ja rakennetta kuin alkuperäiset männänrenkaat. Mäntien vähimmäispaino, männänrenkain ja -tapein on kg +/ kg Kiertokanget Vakiokiertokankia on käytettävä. Tasapainottamiseksi koneistus on sallittua tasapainotuskyhmyissä. Pintakarkaisu ja pintakäsittely ovat sallittuja. Kiillotus ja kuulapuhallus eivät ole sallittuja. Kiertokankien vähimmäispaino ilman laakeripuolikkaita on kg +/ kg Vauhtipyörä Vauhtipyörän tulee olla VW Audi alkuperäisosa. Työstäminen on sallittu. Kytkin on vapaa Pakojärjestelmä Kaikkien sylintereiden pakoputket on vedettävä auton takapäätä kohden. Muutoin pakoputkiston rakenne on vapaa. Pakoputken loppupään on oltava vähintään 300 mm ja enintään 600 mm korkeudella tien pinnasta. Pakoputkien päät saavat ulottua enintään 250 mm auton takapäästä. 7. Vaihteisto ja peruutusvaihde VW-vaihteistokotelon käyttö on pakollinen. Siinä on oltava enintään neljä vaihdetta eteenpäin ja yksi taaksepäin käyttökuntoon kytkettynä. Vaihteiston rakenne ja välityssuhteet ovat vapaat. Tasauspyörästön lukitus tai osittainen lukitus (Limited slip) on kielletty.

11 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Kaikki sovitustyöt, jotka ovat välttämättömiä vaihdelaatikkojen sovittamiseksi, ovat sallittuja. Vaihdelaatikon saa kääntää 180 astetta. 8. Sähkölaitteet Sähkökäyttöinen käynnistysmoottori on pakollinen. Valmiste ja rakenne ovat sen sijaan vapaat. Ohjaajan on voitava käynnistää se ohjaamosta käsin. Akun merkki ja tyyppi ovat vapaat. Akku tulee suojata ohjaamosta siten, ettei happo pääse missään tapauksessa valumaan autoon. Akkua ei saa missään tapauksessa sijoittaa taka-akselin keskiviivan (pyörännavan keskiön) taakse. Moottori voidaan käynnistää varikolla erillisellä voimanlähteellä, joka sopivalla liittimellä voidaan väliaikaisesti kytkeä autoon. Voimanlähteen liitin auton takaosassa on sijoitettava kiinteästi autoon sellaiseen kohtaan, ettei voimanlähde voi laahautua liikkeelle lähtevän auton perässä. 9. Polttoainejärjestelmä FISA määräysten mukaista varmuuspolttonestesäiliötä suositellaan. Polttonestesäiliö on sijoitettava autoon siten, että sen ja auton moottorin välissä on paloseinä (ks. Kohta 10.1.). Polttonestesäiliön kokonaistilavuus saa olla enintään 60 l kerääjäsäiliö mukaanluettuna. Viimeksi mainitun suurin sallittu tilavuus on 1 litra. Polttonesteen täyttöputken pää sekä sen tulppa eivät saa ulottua korin pinnan ulkopuolelle. Polttonestesäiliön ilmanvaihtoputken pään tulee päättyä korin ulkopuolelle vähintään 250 mm kuljettajan istuimen takana. Täydelliset varmuuspolttonestesäiliöt eivät ole pakollisia sillä edellytyksellä, että polttonestesäiliö sijaitsee runkorakenteen sisäpuolella ja että sen enimmäistilavuus on 40.5 litraa. Näiden lisäksi nämä polttonestesäiliöt tulee päällystää RAC määräysten mukaisella tulelta suojaavalla pinnoitteella.

12 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT Turvavarusteet 10.1 Paloseinä Autossa on moottoritilan ja ohjaamon välissä oltava tehokas ja turvallinen tiivis paloseinä Suojakaari Suojakaaren tulee täyttää FF 1600 säännöissä sille asetetut vaatimukset. Suojakaaressa on oltava poikkituki, joka tukee kuljettajan päätä takaa Turvavyöt 6-pisteen turvavyöt pakolliset, ks. FF Virtapiirin pääkatkaisija Virtapiirin pääkatkaisijoita on oltava kaksi, joista toinen sijoitetaan ohjaamoon ja toinen auton ulkopintaan siten, että auton ulkopuolella oleva henkilö pääsee siihen käsiksi. Ulkopuolinen pääkatkaisija ja tulensammutuslaitteen laukaisija on asennettava välittömästi pääsuojakaaren taakse korin keskelle. Katkaisija tulisi mieluiten sijoittaa korin pintaan tehtyyn syvennykseen. Tunnusmerkki on sininen kolmio, jossa on punainen salama Öljynkeräyssäiliö Autossa tulee olla vähintään 2 litran öljynkeräyssäiliö, johon moottorin ja vaihdelaatikon kaikkien huohontinputkien tulee olla vedetty. Keräyssäiliön tulee sijaista vaihdelaatikon takareunan etupuolella Taustapeilit Auton kummallakin puolella on oltava taustapeili siten kiinnitettynä, ettei se värise Tulensammutin Auto on varustettava tulensammuttimella, jonka sisältämän sammutusaineen vähimmäismäärän on oltava 5 kg. Ajajan on voitava laukaista sammutin ohjaamosta käsin, avustajan taas auton ulkopuolelta. Laukaisumekanismi on merkittävä punaisella ympyrällä, jonka sisällä on kirjan E. Sammutussuihkeen on oltava suunnattu polttonestepumppua, moottoria ja kaasutinta samoin kuin

13 FORMULA HISTORIC SÄÄNNÖT myös ohjaamoa kohden. Automaattisesti toimivat laukaisulaitteet ovat sallittuja. Ulkopuolista käyttöä on käsitelty kohdassa Polttoaine- ja sähköjohdot Polttoneste-, sähkö- ja öljyjohdot eivät saa kulkea yhdessä ohjaamon läpi. Ne tulee kauttaaltaan verhota nestettä pitävällä ja tulenkestävällä metallivaipalla. Palavien nesteiden pääsy ohjaamoon on estettävä ehdottomalla varmuudella. Letkuliittimien tulee myös täyttää näiden määräysten asettamat vaatimukset Punainen varoitusvalo Jokaisessa autossa on oltava taaksepäin suunnattu vähintään 15 W tehoinen punainen varoitusvalo. Tämä varoitusvalo on sijoitettava auton keskiviivalle mahdollisimman korkealle. Sen tulee näkyä esteettä taaksepäin ja olla sytytettävissä ohjaamosta käsin. Kilpailun johto määrää milloin varoitusvaloa on käytettävä. Jos osoittautuu, että tässä luokassa on välttämättä suoritettava teknisiä muutoksia, on niistä ilmoitettava 6 kuukautta ennen niiden voimaanastumista. Turvallisuustoimenpiteiden sekä pakottavien teknisten ratkaisujen ollessa kyseessä voidaan ilmoitusaikaa lyhentää. (Ote Autourheilun sääntökirjasta 1990)

KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT

KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT 2011 KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT 2011 1 1. Ikäkaudet 2. Määritelmä 3. Sallitut muutokset ja lisäykset 4. Auton rakenne ja sen mittoja 4.1 Rungon rakenne ja

Lisätiedot

Formula Vee 1300 1972-81

Formula Vee 1300 1972-81 Formula Vee 1300 1972-81 Teknilliset määräykset 3.2.1 ) YLEISTÄ Formulaluokka on yksipaikkaisia kilpa-autoja varten, joka perustuu alkuperäisiin VW 1:n (VW 1300) sarjatuotantorakenneosiin. Alkuperäisiksi

Lisätiedot

FORMULA FORD 1600 TEKNISET MÄÄRÄYKSET. Kansallinen suositus: FIA/Spec/FT 3 turvatankkien käyttö.

FORMULA FORD 1600 TEKNISET MÄÄRÄYKSET. Kansallinen suositus: FIA/Spec/FT 3 turvatankkien käyttö. 252 253 FORMULA FORD 1600 TEKNISET MÄÄRÄYKSET Kansallinen suositus: FIA/Spec/FT 3 turvatankkien käyttö. Nämä säännöt ovat voimassa 1.1. 31.12.1980. AKK pidättää oikeuden näiden sääntöjen muutoksiin ja

Lisätiedot

KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT 2014 KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT

KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT 2014 KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT KANSALLISEN FORMULA 4-LUOKAN SÄÄNNÖT 2014 1. Ikäkaudet 2. Määritelmä 3. Sallitut muutokset ja lisäykset 4. Auton rakenne ja sen mittoja 4.1 Rungon rakenne ja materiaali 4.2 Kokonaisleveys 4.3 Rungon leveys

Lisätiedot

X RYHMÄ E FORMULA FORD 1600 TEKNISET MÄÄRÄYKSET

X RYHMÄ E FORMULA FORD 1600 TEKNISET MÄÄRÄYKSET 279 278 X RYHMÄ E FORMULA FORD 10 TEKNISET MÄÄRÄYKSET AKK pidättää oikeuden näiden sääntöjen muutoksiin ja täsmennyksiin voimassaolokauden aikana, mikäli AKK:sta riippumattomat syyt tähän antavat aihetta.

Lisätiedot

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS 3/XON/12/15.3.2012 Xon Sport Club ry RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Yksisylinterinen, mäntäohjattu kaksitahtimoottori Iskutilauus: 118,5 cc Iskunpituus:

Lisätiedot

1/XON/09 22.3.2009. Rake t 1 2 0 kilpamoot torin luokitustodistus

1/XON/09 22.3.2009. Rake t 1 2 0 kilpamoot torin luokitustodistus Rake t 1 2 0 kilpamoot torin luokitustodistus Pääperiaate on se, että kaikenlainen työstäminen, aineen lisää minen, poista minen, muutt a minen tai virittäminen on kielletty, ellei näissä säännöissä toisin

Lisätiedot

MINI60 TEKNISET SÄÄNNÖT 2019

MINI60 TEKNISET SÄÄNNÖT 2019 MINI60 TEKNISET SÄÄNNÖT 2019 Versioloki: Ver 1.0 04/2019 MR Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Sallittut modifikaatiot... 3 3. Mittaustavat asteille... 4 4. Asteiden säätö... 5 5. Palotilan säätö... 5 6. Sylinteriputki...

Lisätiedot

MOOTTORI / ENGINE KF6

MOOTTORI / ENGINE KF6 Luokitukseen voidaan tehdä muutoksia Karting lajiryhmän toimesta ja luokitusmuutokset tulevat voimaan joko välittömästi tai lajiryhmän ilmoituksen mukaan. LUOKITUSTODISTUS HOMOLOGATION FORM AKK-Motorsport

Lisätiedot

KUORMA-AUTOLUOKAN SÄÄNNÖT

KUORMA-AUTOLUOKAN SÄÄNNÖT KUORMA-AUTOLUOKAN SÄÄNNÖT A. Luokat 1. S-divisioonan Kuorma-autot on jaettu kolmeen luokkaan: a. Standard luokka b. Sports luokka c. Supersports luokka B. Yleiset säännöt Kuorma-autoille 2. Säännöt kaikille

Lisätiedot

Ratakasi 2014. Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014

Ratakasi 2014. Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014 Ratakasi 2014 Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014 Versio 2 / 27.5.2014 1. Yleistä Nämä tekniset säännöt mukailevat EFRA 1/8 I.C. Track luokan teknisiä sääntöjä. Kielikäännöksen lisäksi

Lisätiedot

FV.2. Voimassaolo Tämä sääntökokoelma on voimassa alkaen 1 maaliskuuta 2005 toistaiseksi.

FV.2. Voimassaolo Tämä sääntökokoelma on voimassa alkaen 1 maaliskuuta 2005 toistaiseksi. HISTORIC RACE FINLAND RY HISTORIC FORMULA VEE 1300 IKÄKAUSI G SÄÄNNÖT 2005 SISÄLLYSLUETTELO FORMULA VEE Ikäkausi G 3 FV.1. Johdanto 3 FV.2. Voimassaolo 3 FV.3. Yleistä 3 FV.4. Sallitut muutokset ja työstöt

Lisätiedot

Harjoitus 8. Mäntämoottorin rakenteeseen perehtyminen

Harjoitus 8. Mäntämoottorin rakenteeseen perehtyminen Harjoitus 8 Mäntämoottorin rakenteeseen perehtyminen Harjoituksen tarkoituksena on perehtyä mäntämoottorin rakenteeseen tutustumalla eri osakokonaisuuksiin. Harjoitus tehdään moottoritelineeseen asennetulla

Lisätiedot

DEUTZ-FAHR MALLIT 2-SYLINTERISET 3-SYLINTERISET 4-SYLINTERISET 5-SYLINTERISET 6-SYLINTERISET

DEUTZ-FAHR MALLIT 2-SYLINTERISET 3-SYLINTERISET 4-SYLINTERISET 5-SYLINTERISET 6-SYLINTERISET DEUTZ-FAHR MALLIT TRAKTORIMALLISTA MOOTTORITYYPPIIN MOOTTORITYYPISTÄ TRAKTORIMALLIIN MOOTTORI- TYYPPI TRAKTORI- SYLINTERI- SYLINTERI- MOOTTORI- MALLI LUKU HALKAISIJA TYYPPI TRAKTORI- MALLI D2506, D2807,

Lisätiedot

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD LUOKKA Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD Luokka Luokassa ajetaan luokka organisaattorin määrittelemällä rungolla ja kuplan korilla. Yhteyshenkilöt Sarjaorganisaattori

Lisätiedot

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS 2/XON/10 29.07.2010 Xon Sport Club ry RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Yksisylinterinen, mäntäohjattu kaksitahtimoottori Iskutilauus: 118,5 cc Iskunpituus:

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7 Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 Kilpailukutsu Alastaron Moottoriradalla ajettavassa Länsi-Suomen Alueen 7 Alue-Kupin osakilpailuissa noudatetaan

Lisätiedot

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Vetotapa: Etuveto

Lisätiedot

Ryhmä 1 yleisesti. HRT sarjassa eri ikäkaudet on yhdistetty Kuutiotilavuusjako >1300, >1600 ja yli 1600

Ryhmä 1 yleisesti. HRT sarjassa eri ikäkaudet on yhdistetty Kuutiotilavuusjako >1300, >1600 ja yli 1600 Ryhmä 1 Ryhmä 1 yleisesti Aikoinaan ykkösryhmä oli määrällisesti suurin Käytännössä Historicissa ryhmä 1 (T) auto voi olla ikäkausiin (G1) G2, H1, (H2), ja I. Ryhmä 3 on kaksipaikkaisten ( harvinaisten

Lisätiedot

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Radne Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Radne Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD LUOKITUSTODISTUS Luokitus N Luokitukseen voidaan tehdä muutoksia Karting lajiryhmän toimesta ja luokitusmuutokset tulevat voimaan joko välittömästi tai lajiryhmän ilmoituksen mukaan. AKK-Motorsport Ry

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

VOLVO MOOTTORIN OSAT 04.02.2008

VOLVO MOOTTORIN OSAT 04.02.2008 VOLVO MOOTTORIN OSAT 04.02.2008 Volvo moottorinkorjaussarjat STD sisältää: männät, männänrenkaat, sylinteriputket, ylä- ja alatiivistesarjat, kk-laakerit STD, rk-laakerit STD K1000 V374X V386R MF0313 V1962

Lisätiedot

024 ROAD RACING MINIMOTO

024 ROAD RACING MINIMOTO 024 ROAD RACING MINIMOTO (Säännöt pohjautuvat UEM 2008 sääntöihin) 024.1 MINIMOTO URHEILUSÄÄNNÖT 2008 024.1.1 Määritelmä 024.1.2 Kilpailut 024.1.3 Kilpailuluokat ja ajajien ikä 024.1.4 Ajajalisenssit 024.1.5

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Seurojenvälinen kilpailu Moottoriurheilukeskus Rommakko Vuokatti klo. 13.00 Kilpailun järjestää Suomen off road yhdistys ry. Katsastuksessa tarkastetaan erityisesti ettei

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Rande Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Rande Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD LUOKITUSTODISTUS Luokitus N Luokitukseen voidaan tehdä muutoksia Karting lajiryhmän toimesta ja luokitusmuutokset tulevat voimaan joko välittömästi tai lajiryhmän ilmoituksen mukaan. AKK-Motorsport Ry

Lisätiedot

Karting tekniikkakoulutus KF 6

Karting tekniikkakoulutus KF 6 Karting tekniikkakoulutus KF 6 KF6 moottorin luokitus Tarkista aina ensin: Moottorin luokitusnumero esim. 3/KF6/14 Moottorin numero esim. 10022 Onko ko. moottori luokituskuvien mukainen ulkoisesti. 3 KF6

Lisätiedot

Auto: VW Golf GTI 16V typ 19 Luokitustodistuksen N 5295 mukainen Alkuperäinen VW Golf mk2 16V tyyppikoodin KR tai PL moottori.

Auto: VW Golf GTI 16V typ 19 Luokitustodistuksen N 5295 mukainen Alkuperäinen VW Golf mk2 16V tyyppikoodin KR tai PL moottori. KAIKKI NE MUUTOKSET, JOTKA EIVÄT OLE NÄISSÄ SÄÄNNÖISSÄ SALLITTU TEHTÄVÄKSI, ON NIMENOMAAN KIELLETTY. SALLITTU MUUTOS EI SAA JOHTAA MUUTOKSEEN, JOKA EI OLE ERIKSEEN SALLITTU. Ryhmän autoissa saa käyttää

Lisätiedot

DIIAMOHD T!l^>3><6> SUOMEN VOIMAVAUNU OY. HELSINKI

DIIAMOHD T!l^>3><6> SUOMEN VOIMAVAUNU OY. HELSINKI DIIAMOHD T!l^>3> SUOMEN VOIMAVAUNU OY. HELSINKI Diamond Malli 212 MOOTTORI: Hercules 6-syl. tilavuus 3 3 /s" X 4 K U" 3,73 litraa, 6380 hv., 7-laakerinen kampiakseli. Neljällä renkaalla varustetut

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

2. Määritelmät Puristussuhde: Iskutilavuuden suhde puristustilavuuteen, suhdeluku.

2. Määritelmät Puristussuhde: Iskutilavuuden suhde puristustilavuuteen, suhdeluku. PALOTILAN JA PURISTUSSUHTEEN MITTAAMINEN 1. Tarkastuksen käyttö Tämän ohjeen tarkoituksena on ohjeistaa moottorin laskennallisen puristustilavuuden ja puristussuhteen laskeminen. Tarkastuksen voi tehdä

Lisätiedot

Jos näistä säännöistä ei erikseen käy ilmi, että jokin muutos on sallittu, on se kielletty.

Jos näistä säännöistä ei erikseen käy ilmi, että jokin muutos on sallittu, on se kielletty. FJ1200/XJR1200 Moottori täytyy olla alkuperäinen Yamaha FJ1200/XJR1200. Jos näistä säännöistä ei erikseen käy ilmi, että jokin muutos on sallittu, on se kielletty. Jos tulee kysymykseen onko laillista

Lisätiedot

X4 RALLY CUP

X4 RALLY CUP X4 RALLY CUP 2012-2013 Kilpailut Kilpailuja kaudelle 2012-13 järjestetään 8 kpl:ttä. 4 kesällä asfaltilla ja 4 talvella jääspeedwaynä. Osakilpailu no.1 ja 2 Osakilpailu no.3 Osakilpailu no.4 5.5-6.5.2012

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

Sivu 1(19) Raket 120 tekniset säännöt v. 2.0 - päivitetty 26.3.2012

Sivu 1(19) Raket 120 tekniset säännöt v. 2.0 - päivitetty 26.3.2012 Sivu 1(19) Raket 120 tekniset säännöt v. 2.0 - päivitetty Sivu 2(19) Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Iskutilauus: Iskunpituus: Poraus: Jäähdytys: Sytytys: Maksimi teho: Maksimi kierrokset:

Lisätiedot

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Uponor-sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 5 1 3 2 4 1. Sadevesiputki (tuloputki). - 2. Suojaputki vesiletkulle. - 3. Huoltokaivo. - 4. Ylivuotoputki. - 5. Vesiposti

Lisätiedot

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS XON/15/15.03.2016 Xon Sport Club ry RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Yksisylinterinen, mäntäohjattu kaksitahtimoottori Iskutilauus: 118,5 cc Iskunpituus:

Lisätiedot

MOOTTORIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 2006 FJ1200/XJR1200

MOOTTORIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 2006 FJ1200/XJR1200 MOOTTORIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 2006 FJ1200/XJR1200 Moottori täytyy olla alkuperäinen Yamaha FJ1200/XJR1200. Jos näistä säännöistä ei erikseen käy ilmi, että jokin muutos on sallittu, on se kielletty. Jos tulee

Lisätiedot

XIII Erityismääräykset Special Saloon autoille

XIII Erityismääräykset Special Saloon autoille kulkevasta pystytasosta.. Alkujperäistä lokasuojaa levikkeen alta saadaan poistaa enintään 12 cm alkuperäisen pyöränaukon reunasta, mutta kuitenkin enintään sisälokasuojaan asti. 3.4.6 Puskurit saa poistaa,

Lisätiedot

YKSITYISKOHDAT. JVLalleista ,JC",JBC" CJBC" SC" Brockway. autojen päämyyjä Ouomessa: KORPIVAARA <fe HALLA OY. HELSINKI

YKSITYISKOHDAT. JVLalleista ,JC,JBC CJBC SC Brockway. autojen päämyyjä Ouomessa: KORPIVAARA <fe HALLA OY. HELSINKI YKSITYISKOHDAT JVLalleista,JC",JBC" CJBC" SC" Brockway autojen päämyyjä Ouomessa: KORPIVAARA

Lisätiedot

Sivu 1(17) Raket 120 tekniset säännöt v. 1.5.3 - päivitetty 19.8.2008

Sivu 1(17) Raket 120 tekniset säännöt v. 1.5.3 - päivitetty 19.8.2008 Sivu 1(17) Raket 120 tekniset säännöt v. 1.5.3 - päivitetty Sivu 2(17) Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Iskutilauus: Iskunpituus: Poraus: Jäähdytys: Sytytys: Maksimi teho: Maksimi kierrokset:

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412 Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Sisältö Releet, releenkannat, häiriönilmaisimet, peruutussummerit Häiriönilmaisimet -vilkuille

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

LMM KARTING TEAM. Luokkaesittelyt: - Cadet - Micro - Raket 85, Raket 95 - KF6

LMM KARTING TEAM. Luokkaesittelyt: - Cadet - Micro - Raket 85, Raket 95 - KF6 Luokkaesittelyt: - Cadet - Micro - Raket 85, Raket 95 - KF6 1. Cadet Lisenssi- ja ikävaatimus Peruslisenssi Ikä 7 9 vuotta -> Min. paino: 85kg Runko AKK:n sääntöjen mukainen Akseliväli: vapaa Renkaat:

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

"FORDSON" STANDARJ TRAKTORIEN KORJAUSTÖIDEN

FORDSON STANDARJ TRAKTORIEN KORJAUSTÖIDEN "FORDSON" STANDARJ TRAKTORIEN KORJAUSTÖIDEN "FORDSON" STANDARI TRAKTORIEN KORJAUSTÖIDEN AIKAERITTELY Fordsoiv VAHVISTANUT HELSINKI Fonn 78. 1,000. 4. 27. K-S. NORDSLAO»FtTTOSSON 0.-Y. _ 2 TRAKTORIKORJAUKSET.

Lisätiedot

MOOTTORIPUKIT. VAUHTIPYÖRÄN LUKITUSKAPPALE Sopii sekä 6V että 12V vauhtipyöriin. 1911 Vauhtipyörän lukituskappale

MOOTTORIPUKIT. VAUHTIPYÖRÄN LUKITUSKAPPALE Sopii sekä 6V että 12V vauhtipyöriin. 1911 Vauhtipyörän lukituskappale MOOTTORIPUKIT 1910-1 Työpenkille kiinnitettävät pukit. Kahta laatua josta HeavyDuty-malli on BUGPACKI'in valmistama tukeva laatutuote. 1910 Moottoripukki, HeavyDuty 1910-1 Moottoripukki BUGPACK'in valmistava

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412 Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Sisältö Releet, releenkannat, häiriönilmaisimet, peruutussummerit Aikaviivereleet 12V, 24V...

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Vaihtolava-ajoneuvoja pidetään vääntöherkkinä. Vaihtolava-ajoneuvojen kanssa voidaan käyttää erilaisia kuormalavoja erilaisiin

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Retro Superbike luokkasääntö , Retro Superbike luokkasääntö 1.0

Retro Superbike luokkasääntö , Retro Superbike luokkasääntö 1.0 021.11.15 Retro Superbike luokkasääntö 2018 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1.0 Soveltamisala... 3 1.1 Yleistä... 3 1.2 Kilpailut... 3 1.3 Numerolaatat ja numerot... 3 2.0 Ajajat... 3 2.1 Ajajatutkinto... 3 2.2 Kuljettajan

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Postios. Helsinki Rukkila Puh. Helsinki 847812 Rautatieas. Pitäjänmäki Koetusselostus 112 1952 JO-BU-SENIOR polttomoottorisaha Ilmoittaja: Oy Seanpor t A b, Helsinki.

Lisätiedot

RATA- ja PELAAMISSÄÄNNÖT ETERNIITTIRADAT Painos 2016

RATA- ja PELAAMISSÄÄNNÖT ETERNIITTIRADAT Painos 2016 RATA- ja PELAAMISSÄÄNNÖT ETERNIITTIRADAT Painos 2016 Ratagolfin eterniittiratojen ratasäännöt ja mittapiirustukset Copyright SUOMEN RATAGOLFLIITTO ry TEKNINEN KOMITEA Toimittanut ARI AHRENBERG ERSÄÄ2016

Lisätiedot

Mittamerkinnät. Yleistä. BEP-koodit

Mittamerkinnät. Yleistä. BEP-koodit BEP (Bodywork Exchange Parameter) ovat koodeja ajoneuvon eri mittojen tunnistamiseksi, jotta tietojen siirtäminen ajoneuvovalmistajan ja päällirakentajan välillä sujuisi helpommin. t noudattavat kansainvälistä

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

Julkaistu Muutokset aikaisempiin sääntöihin alleviivattu.

Julkaistu Muutokset aikaisempiin sääntöihin alleviivattu. Julkaistu 14.1.2010 Muutokset aikaisempiin sääntöihin alleviivattu. SS1300 RATA-AUTOLUOKAN SÄÄNNÖT 2010 OSALLISTUMINEN Osallistujan tulee olla Historic Race Finland ry:n jäsen ja hänellä tulee olla voimassa

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot

Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton ikään nähden.

Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton ikään nähden. Dirica.fi Hae auton tiedot AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Matkamittarilukema on suuri auton

Lisätiedot

PRCF CLUB RACING 2008 - KILPAILUSÄÄNNÖT (Muutokset edelliseen versioon on merkitty eri värillä) 3.4.2008 MÄÄRITELMÄ

PRCF CLUB RACING 2008 - KILPAILUSÄÄNNÖT (Muutokset edelliseen versioon on merkitty eri värillä) 3.4.2008 MÄÄRITELMÄ PORSCHE RACING CLUB FINLAND RY PRCF CLUB RACING 2008 - KILPAILUSÄÄNNÖT (Muutokset edelliseen versioon on merkitty eri värillä) 3.4.2008 MÄÄRITELMÄ Porsche Racing Club Finland ry:n (PRCF) kilpailujen tarkoituksena

Lisätiedot

Asennuksen perusasioita

Asennuksen perusasioita tt Asennuksen perusasioita Ennen kuin liität takkaa hormiin, olisi hyvä tarkistaa seuraavat asiat: - Piipun kunto (nuohooja) - Piipun vetoisuus (nuohooja) - Tarvittava turvaväli (palotarkastaja) - Turvallisuus

Lisätiedot

MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT

MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT 21.09.2009 Huom. Tilatessasi mainitse traktorin malli, tyyppi, sarja- ja pumpun numero. Toimitusajalla myös muita malleja! MF0078 TRAKTORI- KUVAUS TUOTE- MALLI NUMERO MF

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä.

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271 Tyyppi 3271 Tyyppi 3271-5 Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä Tyyppi 3271-52 Kuva 1 Tyypin 3271 toimilaitteet Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI Painos: lokakuu 2004

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY V/Ii1C:n) PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1203 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

VTA Tekniikka Oy Kuussillantie 23 01230 Vantaa 1.5.2009 t. 09-870800 f. 09-8765028

VTA Tekniikka Oy Kuussillantie 23 01230 Vantaa 1.5.2009 t. 09-870800 f. 09-8765028 VTA Tekniikka Oy Kuussillantie 23 01230 Vantaa 1.5.2009 t. 09-870800 f. 09-8765028 1(7) VTA-akselistot Volvo FH, FM neliakseliset autot, 8x2 tai 8x4 VTA-mallimerkinnät; VTA4111.3T lehtijousitettu 2.etuakseli

Lisätiedot

Road Racing, Fin Moriwaki cup säännöt 2015, 1.0 FIN MORIWAKI-CUP SÄÄNNÖT 2016 1.0

Road Racing, Fin Moriwaki cup säännöt 2015, 1.0 FIN MORIWAKI-CUP SÄÄNNÖT 2016 1.0 FIN MORIWAKI-CUP SÄÄNNÖT 2016 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1.0 Soveltamisala... 3 1.1 Kilpailut... 3 1.2 Numerolaatat... 3 2.0 Ajajat... 3 2.1 Ajajatutkinto... 3 2.2 Ajajan ikä... 3 2.3 Kilpailulisenssi... 4 2.4

Lisätiedot

HAJA-ASUTUSALUEEN JÄTEVEDEN KÄSITTELY ASENNUSOHJEET. Uponorumpisäiliö. 10 m 3

HAJA-ASUTUSALUEEN JÄTEVEDEN KÄSITTELY ASENNUSOHJEET. Uponorumpisäiliö. 10 m 3 HAJA-ASUTUSALUEEN JÄTEVEDEN KÄSITTELY ASENNUSOHJEET Uponorumpisäiliö 10 m 3 1 Monta huolta vähemmän luotettavilla Uponor-ratkaisuilla Teit hyvän ratkaisun valitessasi luotettavan Uponorjätevesijärjestelmän.

Lisätiedot

Asennusohjeet Sektoroitu ENVENTUS-roottori vaipalla

Asennusohjeet Sektoroitu ENVENTUS-roottori vaipalla Lämmönsiirrin sisältää: Vaipan kahdessa osassa Roottorilohkot Navan, akselit, laakerit ja peitelevyt Puolat Kotelon, lukkomutterit ja kiristysruuvit Asennustarvikkeet: Kehikko ja narut Kiristyshihna (väh.

Lisätiedot

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Vaihtolava-autoja käytetään, jotta kuormalava olisi nopea vaihtaa, mikä lisää ajoneuvon monipuolisuutta ja lyhentää seisokkeja. Esivalmiudet

Lisätiedot

Päällirakenteen kiinnitys. Kiinnitys apurungon etuosassa

Päällirakenteen kiinnitys. Kiinnitys apurungon etuosassa Kiinnitys apurungon etuosassa Kiinnitys apurungon etuosassa Lisätietoa kiinnityksen valinnasta on asiakirjassa Apurungon valinta ja kiinnitys. Rungon etuosassa on 4 erityyppistä päällirakenteen kiinnikettä:

Lisätiedot

CTIF 100 metrin estejuoksu

CTIF 100 metrin estejuoksu CTIF 100 metrin estejuoksu Säännöt (6. painos 2004, keskeisimmät kohdat Suomessa järjestettävää kilpailua varten) Kilpailusarjat (1.2) Kilpailussa on erikseen sarjat vapaaehtoisille palokunnille ja ammattipalokunnille.

Lisätiedot

OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC

OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC TUOTETIEDOT YLEISTÄ OUM6410C venttiilimoottori soveltuu hitaiden säätöprosessien ohjaamiseen, esim. lämmityspiirien säätöön. Venttiilimoottori ei tarvitse

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet. SAVUPIIPPU Perusosa: 15125R Jatko-osat: 15200R, 15225R, 15325R

Asennus- ja käyttöohjeet. SAVUPIIPPU Perusosa: 15125R Jatko-osat: 15200R, 15225R, 15325R FI Asennus- ja käyttöohjeet SAVUPIIPPU Perusosa: 15125R Jatko-osat: 15200R, 15225R, 15325R 00000000 00000000 0809 Misa-järjestelmäsavupiippu on testattu standardin EN 1856-1:2009 mukaisesti käytettäväksi

Lisätiedot

Be toion noutoa. Moottori-Komppania E. ESPLANADINK. 14, PUH. 12

Be toion noutoa. Moottori-Komppania E. ESPLANADINK. 14, PUH. 12 Be toion noutoa Moottori-Komppania E. ESPLANADINK. 14, PUH. 12 = tettiin Up l_3lon DOUtOn te^taat perustettiin v. 1882. Jo vuonna 1896 toimi- ensimäiset autobussit Espanjaan ja v. 1906 suurehko määrä samanlaisia

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Kuvaus AME 85QM -toimimoottoria käytetään AB-QM DN 200- ja DN 250 -automaattiisissa virtauksenrajoitin ja säätöventtiileissä. Ominaisuudet: asennon ilmaisu automaattinen

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Idesco EPC. Ajoneuvontunnistus. 12.1.2015 Idesco Oy C00442F 1.01

Idesco EPC. Ajoneuvontunnistus. 12.1.2015 Idesco Oy C00442F 1.01 Idesco EPC Ajoneuvontunnistus C00442F 1.01 Sisältö Yleistä tunnisteiden ja lukijan toiminnasta 3 Lukijan ja tunnisteiden antennien säteilykuviot 4 Idesco EPC-lukijan asennus 5 Erikoistuulilasit 8 Ajoneuvojen

Lisätiedot

Apurunkorakenne. Lisätietoja alustarungoista on annettu asiakirjassa Alustarungot.

Apurunkorakenne. Lisätietoja alustarungoista on annettu asiakirjassa Alustarungot. Yleistä Yleistä Apurunkoa voidaan käyttää seuraaviin tehtäviin: Se antaa vapaan tilan pyörien ja muiden rungosta ulkonevien osien välille. Se tuo jäykkyyttä ja vähentää rasituksia takaylityksessä. Se suojaa

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje. Vetoaisa ZEA 0,75-1

Asennus- ja käyttöohje. Vetoaisa ZEA 0,75-1 Asennus- ja käyttöohje Vetoaisa ZEA 0,75-1 Asennus- ja käyttöohje Vetoaisa ZEA 0,75-1 TK 5014 1. Tekniset tiedot Max. Dc-arvo: 7,19 kn Aisapaino S (max.): 75 kg Akselipaino C (max.): 750 kg Aisan pituus

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

Painos 2008. Ratagolfin eterniittiratojen ratasäännöt ja mittapiirustukset

Painos 2008. Ratagolfin eterniittiratojen ratasäännöt ja mittapiirustukset Painos 2008 Ratagolfin eterniittiratojen ratasäännöt ja mittapiirustukset Copyright SUOMEN RATAGOLFLIITTO ry TEKNINEN KOMITEA Toimittanut ARI AHRENBERG ERSÄÄ08 1 SISÄLTÖ 1 YLEISMITOITUS...3 2 RATAMERKINNÄT...3

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

Teräskehäisten liukuovien asennusohje

Teräskehäisten liukuovien asennusohje Teräskehäisten liukuovien asennusohje Asenna yläliukukisko kuvan. osoittamalla tavalla varjoura näkyvään suuntaan päin Aseta alaliukukisko lattialle. Oikea kohta on mm yläliukukiskon etureunasta alaliukukiskon

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

VIHTI CUP 2018 Cadet/Micro -luokkien Säännöt

VIHTI CUP 2018 Cadet/Micro -luokkien Säännöt VIHTI CUP 2018 Cadet/Micro -luokkien Säännöt Vihti Cup on karting harrastajille tarkoitettu Karting-kerhokilpailusarja, jonka osakilpailut ajetaan erikseen ilmoitettuina keskiviikko iltoina Vihdin Karting-

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot