A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa

2

3 Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44 Suorituskykyä 50 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 40 Audi connect 46 Dynamiikka Varusteet Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. Muut 54 Varusteluesimerkkejä 72 quattro-paketti 91 Muotoilu 55 S-mallit 74 Audi exclusive 92 Ohjauspyörät/käyttöelementit 58 Audi ultra 77 Ulkovärit/kontrastivärit 92 Mukavuus 60 Moottorit 82 Vanteet/renkaat 95 Infotainment 62 Varustevaihtoehdot 84 Istuimet/istuinverhoilut 97 Avustavat järjestelmät 68 S line 88 Ilmasuutinten kehykset 98 Tekniikka/turvallisuus 70 A1 1.8 TFSI 90 Valot 100 Audi Genuine Accessories 106 Mitat 116 Audi-elämys 102 Tekniset tiedot 108 Vakio- ja lisävarusteet Elämysosion kuvien autojen varusteet on esitelty sivulla 115. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

4 04/ 05 Audi A1 Sportback

5 Suuri Suuri idea. Kompaktissa muodossa: uusi Audi A1 Sportback. Nykyaikaisen elämäntavan tiivis ilmentymä. Tarjoten yksilöllisiä mahdollisuuksia. Suorituskyvyltään hämmästyttävä. Aina yhtä lumoava. Sisältäen tehokasta tekniikkaa ja moderneja viestintäratkaisuja. Audi A1 Sportback on urbaani selviytyjä, joka haluaa saavuttaa yhä enemmän. Suuruudella on monta eri puolta. Uusi Audi A1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

6 QR-koodi Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin: Suuri esiintyjä. Audi A1 Sportback tekee pitkäaikaisen vaikutuksen. Vaakasuorat linjat antavat pitkän vaikutelman. Se tarrautuu entistä tukevammin tiehen. Maskuliininen muotokieli lupaa todellista ajonautintoa. 06/ 07 Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

7

8

9 08/ 09 Olisiko aika saada hieman liikuntaa? Varusteluvaihtoehto A1 sport tuo dynaamisuutta tien päälle Audi A1 Sportback -malliin. Varusteisiin kuuluvat uudet 16-tuumaiset 5-puolaiset Dynamic-alumiinivanteet, jotka ovat osa tyylikästä ulkomuotoa. Tehokkuudesta kertovat myös kromatut pakoputkenpäät. A1 sport -varusteluvaihtoehtoon sisältyvät urheilullinen alusta ja Audi drive select täydentävät dynaamista ajontuntumaa. Näkyvyyden ollessa heikko sumuvalot tarjoavat kaivattua näkyvyyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

10 uureksi Kohtaaminen tuntuu aina yhtä suurenmoiselta. Myös näin kompaktissa Audissa. Koossa on kyse ryhdikkyydestä. Audi A1 Sportback esittelee uudet sulavammat ja muhkeammat muotonsa. Ulkopeili aloittaa uudenlaisen aerodynaamisen linjan. Keulan Singleframe-jäähdyttimensäleikkö puskee terävästi esiin. Samoin tekee uusi etupuskuri, joka tuo muotoon ryhdikkyyttä ja voimakasta ilmettä. Takaosan erottuvana piirteenä on uusi diffuusori. Lopputuloksena on ainutlaatuinen ulkomuoto, joka osoittaa suuruutensa pienissäkin yksityiskohdissa. kasvanut. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

11 10/ 11

12 12/ 13

13 Audi A1 Sportback tarjoaa katsojalle inspiraatiota. Se suorastaan hehkuu vetovoimaa. Valitset sitten minkä ulkovärin tahansa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

14 Suureksi luotu. Jokainen kulkee omaa tietään. Audi A1 Sportback tarjoaa jotakin enemmän. Sisätiloissa on lukuisia mahdollisuuksia yksilöidä auto oman tyylisi mukaan. Varusteluvaihtoehdossa A1 sport ilmasuutinten kehykset ovat saatavissa kiiltävän mustina. Myös tämä varusteluvaihtoehto tarjoaa useita istuinverhoilun värejä käyttöösi, kuten laserinsininen Milanonahka. Valitset minkä tahansa yksilöllinen tyylisi luo aivan uudenlaisen ajoelämyksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

15 14/ 15

16 Audi A1 Sportback vie sinut nopeasti määränpäähäsi. Voit hyödyntää myös älykkäitä tekniikoita. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän 6,5-tuumaisessa värinäytössä esitettävä 3D-karttanäkymä on aina vilkaisun arvoinen. Saat rahallesi vastinetta toki myös akustisesti: lisävarusteena saatavan Bose Surround Sound -järjestelmän 14 kaiutinta takaavat upean äänentoiston. Lisävarusteena saatava Audi phone box mahdollistaa miellyttävät puhelut. Lisää ajomukavuutta tuo tullessaan Audi connect. Sen monipuoliset palvelut ja toiminnot saavat olosi tuntumaan Audissasi kuin olisit kotona olet lähes jatkuvasti ja kaikkialla yhteydessä Internetiin. Näin ollen voit käyttää kätevästi verkkopalveluita ja soittaa lempimusiikkiasi Audi music streamin avulla. Audi A1 Sportback: kokemuksia kaikille matkustajille. Lisätietoja Audi connectista saat alkaen tämän esitteen sivulta 40 ja 96 tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

17 16/ 17

18

19 18/ 19 Suuri ajonautinto. Ei pelkästään tien päällä, vaan kokonaisvaltaisena elämyksenä. Sitä tarkoittaa Audi A1 Sportbackin toimintaperiaate. Valitse itse minne olet menossa ja miten haluat sinne päästä. Valitse moottori, joka siivittää sinut tehokkaasti eteenpäin ja tukee kuljettajan toimintaa älykkäästi. Valitse siis lisävarusteeksi Audi drive select. Sen avulla voit mukauttaa ajodynamiikan omien henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan ja saada aikaan urheilullisemman, intensiivisemmän ajokokemuksen. Taloudellisuus ja urheilullisuus yhdistyvät myös 7-vaihteisessa S tronic -kaksoiskytkinvaihteistossa, mikä on lyhyiden vaihtoaikojen ansiota lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. Koe tehokas suorituskyky ja ainutlaatuinen hallinta. Koe uusia mahdollisuuksia jokaisella matkalla. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

20 20/ 21 Uudenaikaisessa ajamisessa yhdistyvät urheilullisuus ja taloudellisuus. Siitä ovat hyvänä osoituksena uuden sukupolven TDI- ja TFSImoottorit. Ne ovat yhdistelmä tehokasta suorituskykyä ja taloudellista polttoaineenkulutusta. Vakiovarusteena ovat myös Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä. Vähäpäästöisyydestään huolimatta Audi A1 Sportback on kaikessa suhteessa urheilullinen tinkimättä lainkaan todellisesta ajonautinnosta. Taloudelliset tekniikat mahdollistavat ympäristötietoisen liikkumisen polttoainetta säästäen ja kuitenkin tehokkaasti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

21

22 Eteenpäin. Nopeasti ja taloudellisesti. Monien mahdollisuuksien myötä. Vie ystävät ja perhe perille turvallisesti ja rentoutuneesti. Runsaasti tilaa matkustaa rennosti. Näytä suuruutesi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta / 23

23

24 Audi S1 / Audi S1 Sportback 24/ 25 Suurta urheilullisuutta. Valloita kaupunki uudelleen joka päivä. Nyt se sujuu entistä urheilullisemmin. Entistä tiukemmin kiinni asvaltissa. Tie vetää puoleensa, kun käytössä on jatkuvatoiminen quattro-neliveto. Vetovoima vakiovarusteena. Ketteryys ensiluokkaista. Suorituskykyä, joka luo uusia mittapuita. Kaiken tämän päälle muotoilu, joka valloittaa sydämen. Urheilullisesti. S-mallikohtaisesti. Progressiivisesti. Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Kaupunki kuuluu sinulle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

25

26 Suuri vetokyky. Kaikki pyörät apuna. Voimaa, joka vie mukanaan. Jatkuvasti. Kaikilla neljällä pyörällä. Kiitos kuuluu jatkuvatoimiselle quattro-nelivedolle. Se tarjoaa tuntuvasti enemmän pitoa. Erinomaista kaarreajoa ja ajovakautta. Upeaa ajotuntumaa. Mahtavaa ajodynamiikkaa. Suvereenia hallintaa. Hämmästyttävä. Vakiona. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. QR-koodi 26/ 27 Kun haluat kokea Audi S1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin:

27

28

29 28/ 29 Suuri elämys. Nauti jokaisesta matkasta. 170 kw saa nopeasti hymyn kasvoille. Vain 5,8 sekunnissa nollasta sataan. S-mallille tyypillisen moottorin murinan saattelemana. Suurin vääntömomentti 370 Nm. Huippunopeus 250 km/h. Vaikuttava suorituskyky. Upea ajotuntuma. Kaiken perustana urheilullinen S-alusta ja sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet. Yksilöllinen alustan säätö Audi drive selectin avulla. Entä mitä muut näkevät? S-diffuusorin. S-mallikohtaisen kaksiosainen pakoputken ja kaksi soikeaa pakoputkenpäätä. S-kattospoilerin. Urheilullisia yksityiskohtia joka puolella. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

30 Suuri vaikutus. Vetää kaikki katseet puoleensa. Tehokkuus ja suorituskyky heijastuvat ulkomuodossa. Heti ensi silmäyksellä. Läpikotaisin S-malli. Ulkopeilien kotelot alumiininväriset. Mustat jarrusatulat. Tai lisävarusteena myös punaiset. Säteilee puhdasta ajodynamiikkaa. Pisteenä i:n päällä S-etupuskuri ja ilmanottoaukot. Sekä tietenkin tyypilliset S-sivuhelmat. Luomus, joka hehkuu S-vaikutelmaa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta / 31

31

32

33 32/ 33 Henkilökohtainen lähtöpaikkasi. Paalupaikalla lisävarusteena saatavat S-urheiluetuistuimet. S1-teksti etuistuimien selkänojissa. Punaiset etuistuimien selkänojien takaosat. Jalat polkimien teräksisellä pinnalla. Kädet lisävarusteena saatavalla urheilullisella nahkapäällysteisellä monitoimiohjauspyörällä. Hengitystä pidättäen. Lähtölaskenta on alkanut. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

34 34/ 35 Innokkaasti matkassa mukana. Dynamiikkaa ja erinomaista pitoa. quattro. Enemmän kuin pelkkä innovatiivinen tekniikka. Tunnet olevasi elossa. Suorittamassa tehtävää. Hengittämässä kaupungin tuoksua. Kaiken keskipisteessä. Uusi Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

35

36 36 >>> Audi tron Tulevaisuus kuuluu alhaisille CO₂-päästöille. >>> Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. >>> quattro Tulevaisuus kuuluu nelivedolle.

37 Innovaatiot >>> Muotoilu Tulevaisuuden uudet muodot. >>> Audi ultra Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. durch Technik. Maailma muuttuu jatkuvasti. Tekniikan kehitys kiihtyy yhä nopeammin. Se tarjoaa yhä enemmän mahdollisuuksia liikkumiseen. Teknisen etumatkan turvin kasvatamme välimatkaa entisestään. Haluamme antaa mukaasi tien päälle tekniikkaa, joka rikastuttaa elämää. Me emme pyri pelkästään täyttämään nykyajan ja tulevaisuuden liikkumiselle asetetut haasteet vaan me myös ylitämme ne.

38 38 >>> Aerodynamiikka Alhaisempi ilmanvastus, parempi taloudellisuus. Auton linjojen, alustan ja ilmanohjaimien jatkuvan aerodynaamisen muotoilun kautta pyritään parhaaseen mahdolliseen muotoon, joka luo aerodynaamista taloudellisuutta. Samaan pyritään käyttämällä alhaisen vierintävastuksen renkaita. Audi testaa kaikkea tätä tuulitunnelissa jopa nopeudella 300 km/h. >>> Vaihteistotekniikka Parempaa taloudellisuutta vaihteiston parempien välityssuhteiden ansiosta. Vääntömomentin suurempi käyttöalue mahdollistaa vaihteiston välityssuhteiden pidentämisen erityisesti suuremmilla vaihteilla. Voimakas vääntö saadaan aikaiseksi siis jo alhaisella käyntinopeusalueella, mikä alentaa kulutusta. >>> Kevytrakennetekniikka Alhaisempi paino. Lisää säästöä, voimaa ja vääntöä. Audin kevytrakennetekniikka. Alunperin kaikki lähti korinrakennustekniikan keventämisestä, mutta nykyään sitä käytetään lähes kaikilla osa-alueilla. Siinä yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, kuten alumiini, hiilikuitu ja magnesium, älykkäät rakennetekniikat sekä luonnonvaroja säästävät tuotantoprosessit.

39 >>> Energianhallintajärjestelmä Jarrutuksen avulla taloudellisempaa ajoa. Tätä tarjoaa jarrutusenergian talteenotto (energianhallintajärjestelmä). Osa jarrutuksen tai moottorijarrutuksen aikana syntyvästä liike-energiasta varastoidaan väliaikaisesti auton akkuun, josta energia otetaan uudelleen käyttöön kiihdytyksessä näin voidaan saavuttaa ajotilanteen mukaan jopa kolmen prosentin polttoainesäästö. Audi ultra Audi ultra Optimaalinen yhdistelmä. Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. Audin valmistaminen on vaativaa. Silti kaikissa malleissa noudatetaan samaa yksinkertaista periaatetta: kaikki osat sopivat tarkasti toisiinsa, jolloin saavutetaan päästöjä alentavaa synergiaa. Tätä periaatetta seurasivat 1980-luvun lopussa Audin kevytrakennetekniikka ja vallankumouksellinen Audi Space Frame (ASF ) -konsepti, joista on kehittynyt niin sanottu painonkevennyksen jatkumo: jokainen kevytrakenneosa vaikuttaa osaltaan muihin komponentteihin, joiden kokoa voidaan myös vastaavasti pienentää. Tällä tavoin nykyisiä muotoja ja materiaaleja voidaan niiden toiminnallisuuden, alhaisimman mahdollisen painon ja tuotantoprosessin osalta jatkuvasti parantaa. Näin teemme autoistamme entistäkin taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä. Lisäksi Audeissa käytetään yhä enemmän taloudellisuustekniikoita. Tällaisia ovat esimerkiksi energianhallintajärjestelmä ja Start-Stop-järjestelmä. Yhtä tärkeitä ovat edistykselliset, taloudelliset, uusinta tekniikkaa edustavat moottorit. Ne mahdollistavat paremman ajodynamiikan, korkeamman puristussuhteen, taloudellisemman palamisen ja alhaisemmat CO₂-päästöt. Kaikki tämä yhdessä on Audi ultra. Nyt ja tulevaisuudessa matkalla kohti alhaisempia CO₂-päästöjä. >>> Moottoritekniikka Voimakkaasti ja taloudellisesti eteenpäin. Audi ultran tukena moottoreiden taloudellisuustekniikka. Tästä esimerkkinä on Audin sylinterinhallintajärjestelmä, jonka ansiosta moottori kuluttaa vähemmän energiaa.

40 40 Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) puhetoiminnolla Google ¹-tietokannasta. Online-liikennetiedotteet Täydentävät dynaamista reitinohjausta antamalla reaaliaikaista tietoa yksittäisten tieosuuksien liikennevirroista. Polttoaineen hinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueelta ja -talosta. WLAN Hotspot Yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin. Maatiedot² Maakohtaiset lainsäädännön määräykset koskien esim. turvaliiviä ja suurinta sallittua nopeutta. Tiedot ovat haettavissa napin painalluksella MMI-järjestelmästä. Navigointi Google Earth ¹ -karttapalvelulla ja Google Street View ¹ -palvelulla Navigointi korkearesoluutioisten ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja osoitetietojen perusteella kohti määränpäätä. Päämäärän tallennus myaudi- tai Google Maps ¹, ³ -toiminnon kautta Navigoinnin päämäärää voi suunnitella kätevästi kotona tietokoneella. myaudi ja Google Maps ¹ mahdollistavat sitten oman navigointipäämäärän lähettämisen suoraan autoon. Matkan alkaessa tällaisen päämäärän voi kätevästi asettaa navigointijärjestelmän päämääräksi. c Au myaudi henkilökohtainen hallintakeskus Osoitteessa tehdyn kertaluontoisen rekisteröinnin jälkeen mahdollistaa salasanalla suojattujen Audi connectin tukemien palvelujen käytön, hallinnan ja konfiguroinnin kätevästi kotoa käsin. ¹ Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. ² Osa lisävarusteena saatavaa Audi connect -palvelua. ³ Päämäärän tallennus Google Mapsin kautta edellyttää Google-tiliä. Saatavuus, näyttötiedot ja palvelujen kustannukset vaihtelevat maan, mallin, päätelaitteen ja hinnan mukaan. Lisätietoa oikeudellisista tiedoista ja käyttövinkeistä saa sivulta 96 ja Internet-osoitteesta Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

41 di nnect. Audi connect Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. Maailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Lisävarusteena saatavan Audi connectin avulla voit käyttää monia näistä mahdollisuuksista digitaalisesti ja suoraan omassa autossasi. Napin painalluksella. Yksilöllisesti juuri sinulle. Kaikki tämä on myaudin ja Audi connectin tukemien palvelujen ansiota. Lähes kaikkialla maailmassa. Intuitiivisesti, kätevästi ja mukavasti. Infotainment Sää Säätiedot ja kartat halutulta paikkakunnalta. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLAN-yhteyden kautta sekä pääsy älypuhelimen mediasisältöön. Online-uutiset Tekstiä ja kuvia ajankohtaisista tapahtumista maailmalla. Matkatiedot Tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös siirtotoiminnon navigointijärjestelmään.

42 42 quattro Tie vie mukanaan. Koe quattro.

43 Audi S1 ja Audi S1 Sportback vakiona quattro. Tuntuma tiehen on jämäkkä. Koska voima välittyy jatkuvasti kaikille neljälle pyörälle. Sitä annostellaan hydraulisen monilevykytkimen kautta. Aina tilanteen mukaan. quattro jatkuvatoimisen nelivedon tarjoama ajovakaus nostaa dynamiikan ja ketteryyden uudelle tasolle ja ehkäisee yli- ja aliohjautumista. Se takaa paremman pidon ja voimakkaan liikkeen eteenpäin. Se hallitsee kaikki tiet ja olosuhteet. Tavoitteet ovat selkeinä edessä päin. Kaarteissa. Suorilla. Kaikissa olosuhteissa. Elämys, joka vie mukanaan. Niin tiellä kuin ajatuksissakin. quattro Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

44 44 Suorituskykyä Maksimaalista voimaa. Maksimaalista nautintoa. Liike saa aina alkunsa jostakin. Jokin idea saa sen liikkeelle. Audin moottoreiden lähtökohtana on lisääntynyt tehokkuus alhaisemmalla kulutuksella. Nämä toistensa vastakohdat yhdistyvät kahdessa vallankumouksellisessa moottoriteknologiassa: TDI ja TFSI. Tutustu niihin molempiin. Valitse sitten juuri sinun liikkumiseesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

45 Suorituskykyä TDI Audin TDI-moottorit tuovat ainutlaatuista suorituskykyä yhdistämällä suoraruiskutuksen ja turboahtamisen. Tästä on kiittäminen korkeaa vääntömomenttia koko käyntinopeusalueella tasaisella voimantuotolla. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Mutta myös lumoavan dynaamisesti saat parhaan suorituskyvyn tiellä kuin tiellä. TFSI Audin TFSI-moottoreiden puristussuhde on erittäin korkea. Tuloksena on erinomainen polttoainetalous ja optimaalinen suorituskyky. Korvaamalla suuri iskutilavuus mekaanisella tai turboahtimella voidaan pienentää merkittävästi moottorin kokoa ja painoa samalla suoristuskyky on yhtä dynaamista kuin aina ennenkin. Innostavaa voimantuottoa alusta alkaen. Myös sylinterinkannet osaavat toimia älykkäästi. Sen osoittaa Audin sylinterinohjausjärjestelmä Cylinder On Demand. Osakuormituksella 4-sylinterisen TFSI-moottorin sylinterit kaksi ja kolme kytkeytyvät automaattisesti pois toiminnasta. Näin polttoaineenkulutus ja päästöt alenevat. Tämä tapahtuu täysin ilman tuntuvaa vaikutusta ajodynamiikkaan.

46 46 >>> Urheilullinen alusta sisältäen sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet Ajodynamiikkaa on parannettu ottamalla käyttöön iskunvaimentimien kaksi säätömahdollisuutta. >>> S tronic Urheilullisen taloudellinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa salamannopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. >>> Sähkömekaaninen ohjaustehostin Ohjaustehostin tuottaa ajonopeuden mukaan säätyvän tehostuksen tarkan ohjaustuntuman myös suuressa nopeudessa. Se tukee kuljettajaa myös vastaohjauksessa ja keventää ohjausta pysäköitäessä. >>> Audi drive select Audi drive selectin avulla voit sovittaa A1-mallin ajo-ominaisuudet omien tarpeidesi mukaan. Napin painalluksella. Urheilullisemmin, mukavammin, tasapainoisemmin tai taloudellisemmin. Sinä päätät. >>> Suurempi raideleveys* Parantaa ajovakautta, lisää ketteryyttä ja tekee kaarreajosta nautinnollista. >>> quattro * Jatkuvatoiminen neliveto jakaa voiman ajotilanteen mukaan kullekin yksittäiselle pyörälle lisäten näin pitoa ja ajodynamiikkaa. >>> Takana nelipistetuenta* Erillisjousitus. * Vain S1/S1 Sportback.

47 Dynamiikka Dynamiikka Dynamiikkaa, joka pitää otteessaan. Astu sisään. Kiinnitä turvavyö. Käynnistä moottori. Mihin tiesi viekään, anna upean ajodynamiikan viedä sinut mennessään. Audisi pitää kaikki tiet avoinna. Määrää suunta. Tahti. Nopeus. Nauti jokaisesta matkasta. Ne tekevät jokaisesta matkasta parhaan kokemuksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

48 48 >>> Mäkilähtöavustin Helpottaa liikkeellelähtöä lähes kaikissa ylämäissä. >>> Vakionopeussäädin Säilyttää valitun nopeuden tasaisena alkaen nopeudesta 30 km/h ja tukee näin turvallista ja rentoa ajoa. >>> Hätäjarrutustehostin, törmäyshallinta Estää tietyissä onnettomuustilanteissa auton hallitsemattoman vierimisen eteenpäin ja saattaa näin ehkäistä myös jatkotörmäykset. >>> ESC ja kaarreajon tunnistus Parantaa pitoa ja ajodynamiikkaa kaarreajossa, mahdollistaa tarkan ajokäyttäytymisen ja lisää ketteryyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

49 Avustavat järjestelmät Avustavat järjestelmät Mihin tiesi viekin: se tuntuu hyvältä. Apunasi ovat Audin avustavat järjestelmät. Jokainen matka on erilainen. Yksi asia kuitenkin pysyy samana tunne, joka välittyy jokaisesta Audista: turvallisuus. Audisi kaikki avustavat järjestelmät tukevat kuljettajaa matkan aikana ja tuovat lisää ajomukavuutta tien päälle. Tutustu tärkeimpiin avustaviin järjestelmiin. >>> Akustinen pysäköintijärjestelmä takana Tukee kuljettajan toimia peruutettaessa. Varoittaa kuljettajalta näkymättömissä olevista esteistä akustisilla signaaleilla. >>> Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana Parantaa näkyvyyttä pysäköitäessä ja liikuteltaessa autoa pienessä tilassa näyttäen kuvaa auton ympäristöstä. Mittaus ultraääniantureilla, jotka on integroitu huomaamattomasti puskureihin. Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

50 50 >>> Audi connect MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta voi käyttää kaikkia Audi connectin tukemia lisävarusteena saatavia palveluja nopeasti ja kätevästi. MMI-järjestelmän intuitiivisten käyttömahdollisuuksien ansiosta monien Internet-pohjaisten toimintojen käyttö on hämmästyttävän yksinkertaista. y >>> Car MMI Radion kautta voi kätevästi ohjata ja säätää muutamien painikkeiden kautta kuljettajaa avustavia järjestelmiä, auton asetuksia sekä ilmastointia ja huoltotoimintoja. >>> Navigointi Navigoi kätevästi määränpäähäsi MMI Navigointi plus -järjestelmän avulla käyttäen apuna 3D-karttaa sekä nähtävyyksien ja tunnettujen rakennusten kolmiulotteista esittelyä. >>> Phone Soita turvallisesti ja kätevästi hands-free-toimintojen avulla: valitse MMI-järjestelmästä kätevästi yhteystiedot. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

51 u MMI >>> Media Selaa kaikkien eri medialähteiden, kuten jukeboxin, asennetun SD-kortin, Audi music interfacen tai CD-levyn, musiikkikokoelmaasi Cover-toiminnossa. MMI Navigointi plus - järjestelmällä voit selata myös DVD-levyn sisältöä. MMI yksinkertaista käytettävyyttä MMI älykäs, yksilöllinen, intuitiivinen. Yksinkertaistettu. Selkeä. Looginen. Liikkuva Infotainment-palvelu on määritetty uudelleen: Multi Media Interface (MMI). Puhelut, navigointi ja lisävarusteena saatavan Audi connectin kautta tapahtuva Internetin selaaminen: kaikki tapahtuu intuitiivisesti, käytännöllisesti ja selkeästi. Lisävarusteena saatavan MMI Radion tai MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta kaikki sujuu kuin leikki. yksinkertaista käytettävyyttä

52 52

53 Varusteet Yhtä ainutlaatuisia kuin sinä itse. Varusteluvaihtoehdot. Urheilullisuus, mukavuus, muotoilu, toiminnallisuus asetat Audillesi mitä vaatimuksia tahansa, se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia yksilölliseen varusteluun. Audin varusteluvaihtoehdot ovat monipuolisia ja laadukkaita, ja ne on helppo mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti.

54 54

55 Varusteluesimerkkejä Audi A1 Sportback sport Scuba-sininen metalliväri, katto Florett-hopea metalliväri Alumiinivanne, 5-puolainen V Urheiluistuimet mustat Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä

56 56 Urheilullisuus näkyy ja tuntuu. Jopa auton seistessä paikallaan. S edustaa urheilullisuutta. Audi S1 ja Audi S1 Sportback ovat siitä mainio osoitus. Ne tarjoavat nimittäin runsaasti S-mallikohtaisia varusteita. Dynaamista ulkonäköä. Urheilullista mukavuutta. Ainutlaatuista suorituskykyä. Sinulla on lisäksi mahdollisuus korostaa auton urheilullisuutta lisävarusteilla, jotka tuovat autoon lisää upeita yksityiskohtia. Kuvissa Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

57 S-mallit S1-mallikohtaiset vakiovarusteet S1-mallikohtaiset lisävarusteet (esimerkkejä) Alumiinivanne, 5-puolainen, S-Design Koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17¹ Jarrusatulat mustat S1-teksti edessä. Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö Platinanharmaa jäähdyttimensäleikkö, jossa vaakasuuntaiset kromilistat ja S1-logo. Etupuskuri Urheilullinen muotoilu ja kennomaiset ilmanottoaukot, sisältää alumiininvärisen kehyksen. Ulkopeilien kotelot Alumiininväriset. Helmalistat Korinväriset. Takadiffuusori Platinanharmaa, ympärillä alumiininvärinen kehys. Pakoputkenpäät 2-osainen, kaksi soikeaa kromattua päätä vasemmalla ja oikealla. S-kattospoileri Korinvärinen. Mallimerkintä S1-logo Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikössä ja takaluukussa; tilattavissa myös ilman takaosan mallimerkintää. Alumiiniset kynnyslistat S1-teksti. Jalkatuki ja poljinpinnat terästä Mittaristo Harmaat mittaritaulut, valkoiset osoittimet ja S1-teksti käyntinopeusmittarissa; dynaaminen osoittimen nousu käynnistettäessä. Kuljettajan informaatiojärjestelmä Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä S1-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet. S-mallikohtainen vaihteenvalitsimen nuppi Nahkaa, punainen rengas. Urheiluetuistuimet Istuinverhoilut Sector-kangasta/nahkaa, musta S1-teksti etuistuimien selkänojissa. Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Sisätilojen alumiinisomisteet Automaatti-ilmastointi Xenon plus sisältäen ajovalonpesimet 6-vaihteinen manuaalivaihteisto Jatkuvatoiminen quattro -neliveto S-urheilualusta sisältäen sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet Dynaamisemmat jouset ja iskunvaimentimet. Kaksi erilaista iskunvaimentimien säätökäyrää parantavat ajomukavuutta ja -dynamiikkaa (auto/dynamic). Audi drive select quattro-ulkonäköpaketti quattro-sisätilapaketti Ulkoväreinä erikoisvärit Sepang-sininen helmiäisväri ja Vegas-keltainen Alumiinivanne, 5-puolainen Facet (S-Design), kontrastiharmaa, osittain kiillotettu² Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18¹. Alumiinivanne, 5-puolainen Facet (S-Design), mattamusta, osittain kiillotettu² Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18¹, ³ Jarrusatulat punaiset S1-teksti edessä. Advanced key system Moottorin Start-Stop-painike ja punainen rengas kojelaudassa Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, tasainen alaosa S1-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet S-urheiluetuistuimet Istuinverhoilut Feinnappa-nahka, musta Feinnappa-nahka, teräksenharmaa Koristesaumaompeleet ja S1-teksti etuistuimien selkänojissa. Ilmasuutinten kehykset Kiiltävä musta, punainen sisäkehys³. Ilmasuutinten kehykset Alumiininvärinen (lisävarusteena punainen sisäkehys³). ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 105. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 105. ³ Vain quattro-sisätilapaketin yhteydessä.

58 58 Audilla on oma merkintänsä taloudellisuudelle. Audi A1 ultra -mallit kestävän kehityksen TDI - ja TFSI -mallit. Tekniikat ja toimenpiteet, joiden avulla alennetaan kulutusta ja päästöjä luopumatta silti ajonautinnosta sitä kaikkea edustaa Audi ultra. Vakiona jokaisessa Audissa. Pitkän aikavälin tavoitteena on liikkuminen kokonaan ilman päästöjä. Kehitystyö jatkuu taukoamatta sitä tavoitetta kohti. Osoituksena ovat entistä taloudellisemmat moottoritekniikat, kuten taloudelliset dieselmoottorit. Niistä parhaiten kestävää kehitystä tukevat saavat oman merkintänsä. ultra-logo takaluukussa kertoo: tässä menee taloudellisen ajon edustaja. Siitä kertovat CO₂-päästöarvot (yhdistetty), jotka ovat 1.0 TFSI ultra -mallissa alkaen 97 g/km. Tästä huolimatta ei ole missään vaiheessa tingitty Audille tyypillisestä ajodynamiikasta. Koe itse Audi A1 ultra -mallit, jotka määrittävät taloudellisen ajon uudelleen.

59 Audi ultra 1.0 TDI ultra 70 kw -mallin yhdistetyt CO₂-päästöt ovat: A1 Sportback: alkaen 97 g/km Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

60 60 Sopiva moottori jokaiselle. Valitset minkä Audi-moottorin tahansa, kaikissa niissä on korkea puristussuhde, tehokas palaminen ja erinomainen hyötysuhde. Lyhyesti sanoen ne tarjoavat suurempaa tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja alhaisemmilla päästöillä.

61 Moottorit 1.4 TFSI 1.4 TDI TFSI TDI Audin TFSI-moottorit tarjoavat ällistyttävää taloudellisuutta ja entistä parempaa suorituskykyä unohtamatta hyväksi havaittua ajodynamiikkaa. Hyvänä esimerkkinä on 1.4 TFSI (110 kw) -moottori, jossa on Audin sylinterinohjausjärjestelmä (Cylinder On Demand). Se kiihdyttää mallin Audi A1 Sportbackin nollasta sataan 7,9 sekunnissa huippunopeuden ollessa 215 km/h. Audin TDI-moottorit: suuri vääntömomentti koko käyntinopeusalueelle näin taataan jatkuva voimantuotto. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. A1 Sportback 1.6 TDI (85 kw) A1 Sportback 1.0 TFSI ultra (70 kw) A1 Sportback 1.4 TFSI (92 kw) A1 Sportback 1.8 TFSI (141 kw)* S1/S1 Sportback 2.0 TFSI quattro (170 kw) Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. * Näiden moottoreiden yhteydessä Audi A1 sport -varustelupakettiin sisältyy erityisiä lisävarusteita.

62 62 Urheilullisuutta vai ylellisyyttä. Sinä valitset. Voit varustella oman Audi A1:n omien tarpeidesi mukaan valitsemalla juuri sinulle sopivan varusteluvaihtoehdon. Voit korostaa urheilullista ilmettä tai tuoda muotoilua paremmin esiin. Voit valita erilaisia vivahteita. Päätä ihan itse. Valitset minkä varusteluvaihtoehdon tahansa, jokainen matka Audilla on aivan erityinen ajokokemus. A1 Tästä alkaa oman autosi yksilöllinen varustelu. Audi A1 tarjoaa mielenkiintoisia varusteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit antaa autollesi oman yksilöllisen luonteen. Niin sisä- kuin ulkopuolellekin. On itsestään selvää, että kaikki tuotteet noudattavat tunnettua Audin laatua. Mallikohtaiset vakiovarusteet Ulkopuoli: Alumiinivanteet, 5-puolainen design Koko 6 J x 15, renkaat 185/60 R 15* Sisätilat: Ilmasuutinten kehykset mattamustat Istuinverhoilut A1-kangasta Toiminnalliset erot: Urheilullinen 3-puolainen ohjauspyörä Dynaaminen vakioalusta Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108.

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera opel AmperA vallankumoukset alkavat kaduilla. sisällys On aika liittyä autoilun uuteen liikkeeseen. Opel Ampera on muutoksen tuoja. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen laajennetun toimintasäteen sähköauto

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015 Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave UUSI YARIS. ANNA HYVÄN FIILIKSEN NÄKYÄ MYÖS VARUSTELUSSA. Uuden Yarisin mukavuus ja varustelu

Lisätiedot

luonnostaan erinomainen.

luonnostaan erinomainen. opel Mokka luonnostaan erinomainen. SISÄLLYS Jos haluat ajaa ylellisesti kompaktiluokan autolla, on sinun muutettava ajattelutapaasi. Ajattele suuremmin. Ajattele Mokkaa. Tässä innovatiivisessa uudessa

Lisätiedot

UUSI OPEL Corsa Tosirakkautta. Hienostuneen tyylikäs ja hauska ajaa uusi Corsa on yhtä ylellinen kuin huomattavasti kalliimmat autot. Sen sisätilojen huippulaadukkaat materiaalit ja ominaisuudet tekevät

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia.

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Sisältö Voima 5 12 Moottorit 7 8 Vaihteisto ja vaihtaminen 9 10 Voiman välitys 11 12 Kestävyys 13 30 Rungon kantavuus ja jousitus 15 16 Voimansiirron kuormitettavuus

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

Uuden sukupolven Yaris

Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. 2 Kuvan autot Style -varustetasolla. Tummennetut takaikkunat ei Suomen tuontiohjelmassa. 4.7 TOYOTA TOUCH & GO

Lisätiedot

HSD sekä uudistuvat Corolla- RAV4- ja Verso-mallit

HSD sekä uudistuvat Corolla- RAV4- ja Verso-mallit Lehti Toyota-autoilijoille 2/2010 Esittelyssä: Uusi Auris HSD sekä uudistuvat Corolla- RAV4- ja Verso-mallit Prius PHV käyttötestiin Suomessa Uusi RAV4. Päästä yksilöllisyytesi valloilleen. 01 01 Muokkaa

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

Persoonallisuutesi jäljet

Persoonallisuutesi jäljet BMW Motorrad Moottoripyörien lisävarusteet 2008/2009 Ajamisen iloa Persoonallisuutesi jäljet SISÄLLYSLUETTELO High Performance -osat 12 Säilytystilat 20 Laukut ja sisäkassit 22 Takalaukut ja kassit 30

Lisätiedot

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen Volkswagen 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa up! Volkswagen Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 4/2011 8 7 Bratislavassa valmistetaan sekä isoja että pieniä Volkswageneita.

Lisätiedot

OFFROAD Körskola. BMW Motorrad. Mallistolehti 2015 MAKE LIFE A RIDE.

OFFROAD Körskola. BMW Motorrad. Mallistolehti 2015 MAKE LIFE A RIDE. OFFROAD Körskola Mallistolehti 2015 MAKE LIFE A RIDE. 1 Sisällys Mallistolehti 2015 Roadster R 1200 R Suositun roadsterin uudet vaatteet 10 Ruotsalaisen UCC:n voittoisa R ninet 16 F 800 R A2-kortilla ajettava

Lisätiedot

Mercedes 02 2009. Uudistunut S-sarja: Tiennäyttäjä Jussi T. Koski: Toisilla välähtää Koeajossa: E coupé Rügen: Itämeren Riviera

Mercedes 02 2009. Uudistunut S-sarja: Tiennäyttäjä Jussi T. Koski: Toisilla välähtää Koeajossa: E coupé Rügen: Itämeren Riviera Mercedes 02 2009 Uudistunut S-sarja: Tiennäyttäjä Jussi T. Koski: Toisilla välähtää Koeajossa: E coupé Rügen: Itämeren Riviera www.mercedes-benz.fi ISSN 1459-0239 209_mercedes.indd 1 1.6.2009 09:32:07

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

Mercedes-Benz. ESTEETTINEN JA TEHOKAS Uusi C-sarjan Coupé tarjoaa mykistävän ajokokemuksen

Mercedes-Benz. ESTEETTINEN JA TEHOKAS Uusi C-sarjan Coupé tarjoaa mykistävän ajokokemuksen Mercedes-Benz www.mercedes-benz.fi i s s n 1459 0239 2 2011 ESTEETTINEN JA TEHOKAS Uusi C-sarjan Coupé tarjoaa mykistävän ajokokemuksen A NIIN KUIN AJONAUTINTO Concept A-sarja ja muotoilun tulevaisuus

Lisätiedot

Aygo x-wave on saapunut! Uusi kangaskattoinen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun

Aygo x-wave on saapunut! Uusi kangaskattoinen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun Lehti Toyota-autoilijalle 1/2015 Uusi kangaskattoinen Aygo x-wave on saapunut! Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun avulla helposti uudet renkaat alle Tutustu uuteen

Lisätiedot