Toimisto avoinna ma pe klo 8 16 Urheilutapahtumat: Liikuntaseurat ja liikuntapaikat:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.jyvaskyla.fi/liikunta Toimisto avoinna ma pe klo 8 16 Urheilutapahtumat: www.jyvaskyla.fi/tapahtumat Liikuntaseurat ja liikuntapaikat:"

Transkriptio

1

2 KANSANTERVEYDELLE Maaliskuun yhteislenkillä muistin miksi jalkapallo on niin hieno laji. Jo perusjantterikin tietää, että ihmisruumis vaatii liikuntaa tai se rapistuu. Suomi paisuu jatkuvasti kun liikkumista siirretään kiireiden tieltä huomiseen. Tai sitten ei huvita kun ei ole kavereita ja yksin on tylsää. Siksi on hienoa, että on joukkue. On oikeutettua siirtää romanttista vuosipäiväillallista, kun on sopinut menoa kahdenkymmenen miehen kanssa. Ja ympyrän juokseminen tuntuu paljon helpommalta, kun turhautumista voi purkaa kavereille ihan reaaliajassa. Voin vain kuvitella mitä LPK:n pelaajamateriaalille kävisi, jos jalkapalloa ei olisi. Siksi on harmillista jopa pelottavaa, että Hyvinvointi- Suomessa kaikki jotka haluavat, eivät voi pelata. Junnujen kaikki pelaa -kampanjan tavoite on jakaa joukkueen peliminuutit mahdollisimman tasaisesti. Mutta kuinka paljon pelaa Villeviistoistavee, jonka vanhemmilla ei ole varaa maksaa kalliita lisenssejä? Tai Kallekakskytkolmekesää, jonka opintotuelle on muitakin ottajia kuin kaupunki, Palloliitto ja vakuutusyhtiö. Radio Jyväskylän mukaan JJK:n nousu on saanut aikaan jalkapallobuumin ja myös tyttöjen joukkueet ovat ääriään myöten täynnä. Joukkueiden määrää ei voida kasvattaa, sillä nurmia ei nytkään riitä haluaville. Jyväskylään tarvitaan lisää hyviä ja edullisia harjoittelupaikkoja. Samalla lyhenevät tulevaisuuden sairasjonot. Suuret kiitokset kaikille niille, jotka ovat seuran 25 vuotisen historian aikana edistäneet seuran toimintaa ja kansan terveydentilaa! Viheriöllä tavataan 1.9. Petteri Juuti Puheenjohtaja

3 Jyväskylän kaupungin LIIKUNTAPALVELUKESKUS Liikuntapalvelukeskus vastaa toimialansa suunnittelusta ja palveluiden toteuttamisesta, rakentaa ja ylläpitää liikuntalaitoksia, järjestää liikuntaa sekä tukee liikuntaseuratyötä. Monitoimitalo Hipposhalli Harjoitusjäähalli Kilpajäähalli Pesäpallostadion Nurmikenttä AaltoAlvari Harjun stadion Kuokkalan Graniitti Lehtisaaren kuntotalo Viitaniemen liikuntapuisto Alueelliset liikuntapuistot Ulko- ja virkistysalueet NEUVONTA Puh. (014) Faksi: (014) S-posti: Liikuntaseurat ja liikuntapaikat: OSOITE Kuntoportti 3, Jyväskylä Toimisto avoinna ma pe klo 8 16 Urheilutapahtumat:

4 LPK III-DIVISIOONASSA LPK lähtee kesäkauteen 2007 takanaan seuran 25-vuotisen historian kenties tuloksekkain kausi. Vuoden 2006 cup-menestystä ja sarjan kakkossijaa lähdetään puolustamaan tutuin ja hyväksi havaituin konstein muutaman uuden vahvistuksen avulla. Valmennuskaksikkona jatkaa edellisen kauden tapaan Jari Lehtinen ja O-P Ollikainen. Keski-Suomen III-divisioonassa on kaudella 2007 jälleen mukana maakunnan perinteisemmät suuret seurat Huima ja FC Vaajakoski ja jyväskyläläisistä BET:n unelmajoukkue tulee varmasti nostamaan sarjan tasoa. Myös sarjanousijat HPP ja FC KeiteleJazz ovat selvästi saaneet uutta tuulta purjeisiin, joten edessä on mielenkiintoinen jalkapallokausi. LPK:lle uudet haasteet ovat enemmän kuin tervetulleita. Joukkueena LPK:n lähtökohtana on tälläkin kaudella pyrkiä tekemään pieniä perusasioita niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin hiukan aiempaa paremmin ja järkevämmin. LPK on joukko omalla tavallaan värikkäitä persoonia ja kuten pitääkin, useimmilla on vahva ja hieman toisistaan poikkeava näkemys jalkapallon pelaamisesta. Näistä aineksista lähdetään kasaamaan yhdessä toimivaa värikästä pakettia, jossa myös yksilöille annetaan tilaa. Pelaamisen lisäksi pienen seuran jäsenistä jokainen osallistuu aktiivisesti seuran toimintaan, talkoisiin ja ottelutapahtumien järjestelyihin, usein monessakin erilaisessa roolissa. Tämän ajoittain hiukan kuluttavankin yhdessä tekemisen ja syntyneen omalaatuisen huumorin kautta LPK pyrkii kestotavoitteisiinsa, joista kenties tärkeimpiä ovat joukkuehenki ja jatkuvuus. Näiden tavoitteiden pohjalta haetaan vuosittain myös omaa pelityyliä ja toimintatapoja, joiden seurausta näkyvät tulokset ovat. Varsinaiset kuuden pisteen ottelut pelataan tulevana syksynä valtavan ennakkokiinnostuksen saavuttaneissa LPK:n 25- vuotisjuhlissa. Kauden 2007 runkopelaajista suurin osa on edustanut LPK:ta jo useamman kauden ajan ja toivottavasti myös uusista tulokkaista tulee pidemmän linjan "lohareita". Ja mikä parasta, varsinkin viime kauden perusteella "sivutuotteena" syntyvät urheilulliset tuloksetkin ovat vahvasti noususuunnassa. Tervetuloa kannustamaan LPK:ta kentän laidalle!

5

6 FUTSAL Lohikosken Pallokerhossa futsal on osa jalkapallotoimintaa; ei lisä, vaan osa kokonaisuutta. LPK pelasi kauden futsalin I-divisioonan itälohkossa. I-divaritaso tuntuu nousevan vuosi vuodelta, josta hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Toijalan Gepardia, joka pelasi vielä kauden liigassa, mutta jäi nyt lohkomme viimeiseksi ja tipahti II-divisioonaan. Kauteen LPK lähti osin uudistuneen valmennuskaksikon myötä tavoitteena ennakkoon kovan lohkon sijat 3-4. LPK saalisti kauden aikana 21 pistettä, mikä tarkoittaa keskimäärin 1,5 pistettä per ottelu, jolla sijoituimme 4. sijalle. Joukkueen kauden arvosanaksi annan hyvän, mutta olisin antanut kiitettävän, jos jättäisin pois mustan marraskuun, jonka aikana keräsimme 4 ottelusta vain 2 pistettä. Tämä oli osin selitettävissä avainpelaajien loukkaantumisella, mikä toisaalta oli karu osoitus materiaalimme kapeudesta. Lohkon voitti ennakkosuosikki Marmiksen Kuula (MaKu) Helsingistä. Ensi vuonna futsalin I-divisioonassa pelaa kolme jyväskyläläistä joukkuetta: LPK, FS CAMU ja sarjanousija KaDy, jolle lämpimät onnittelut. Lopuksi vielä huippupelaajien mielipiteitä kaikille niille futareille, jotka miettivät jalkapallon talviharjoittelun korvaamista futsalilla: - Futsalissa sinun täytyy ajatella ja pelata nopeasti. Ja se taas auttaa sinua, kun siirryt pelaamaan ulkokentille. Pelé - Kaikki se mitä olen jalkapalloilijana on futsalin ansiota. Zico - Juuri futsalia pelaamalla aloitin jalkapallon pelaamisen. Se on juttu, josta eniten nautin ja jota rakastan. Ronaldo - Pikkukentällä ei ole liikaa tilaa, siksi sinun tarvitsee olla taitava. Useimmat naapurostomme lapset pelasivat futebol de salaota. Juuri tämän vuoksi Brasiliasta on aina tullut taitavia pelaajia. Juninho Tervetuloa pelaamaan hienoa lajia seuraamme tai kannustamaan LPK:ta futsal-kentän laidalle.

7

8 LUMIFUTIS Tulihan talvikin vihdoin ja myös lunta. Lumi mahdollistaa talviset lajit, joihin viime vuosina on Jyväskylässä kiinteästi liittynyt Lohikosken Pallokerhon aktivistien ansiosta myös lumifutis. Lumifutis, tuo mukaansatempaava jalkapallon sukulaispeli ei tänäkään vuonna jättänyt Jyväsjärven jäällä ketään kylmäksi. Vauhti, vaaralliset tilanteet, tuimat välienselvittelyt ja tietysti mahtavat makkarat - unohtamatta kaikkia läsnäolijoita - antoivat taas kerran hyvät edellytykset onnistuneelle turnaukselle. Järjestyksessään kuudensien lumifutiksen SM-kisojen mestariksi leivottiin Jyväskyläläinen SW Hiukka, joka vei paikallisfinaalin nimiinsä komealla kultaisella maalilla. Hopeaa vei viimevuotiseen tapaan FC Lohca. Kiitokset vielä kerran kaikille turnaukseen osallistuneille ja tervetuloa ensi vuonna uudestaan!

9 Tänä vuonna vielä 50 % enemmän OP-bonusta. Kannattaisikohan teidänkin perheen käydä Osuus - pankissa kysymässä paljonko voisitte saada bonusta? Lisätiedot OP OP-bonusasiakas on Osuuspankin omistajajäsen, jonka pankkiasiointi ylittää /kk.

10 Joukkue Jaakko Mörsky (mv) 31 Petri Peura (mv) 3 Lauri Berlin 5 Jari-Pekka Kanninen 6 Ville Törmälä 8 Harri Heikkinen 10 Kimmo Tolvanen 12 Ilkka Peltokangas 14 Mikael Möttönen 15 Jukka Väliverronen 16 Jani Kykyri 20 Pablo Viurra 24 Marko Juntunen 30 Valtteri Nieminen 69 Jukka Laru 77 Arttu Virtanen 00 Tero Kelhälä 5 Antti-Jussi Noronen 99 Kai Rajala 7 Teemu Paajanen 32 Otto Kinnunen 9 Antti Luhta 18 Antti Antila 33 Niko Aho 88 Petteri Juuti Valmentajat Jari Lelu Lehtinen Olli-Pekka OP Ollikainen

11 Hyvä jalkapallon ystävä! Tuki Lohikosken pallokerholle on tuki kansanterveydelle Jalkapallo on parhaillaan kaunista katseltavaa ja parasta pelattavaa. Huonoimmillaankin se saa 22 ihmistä liikkumaan 90 minuutin ajaksi. Ilman yhteistä seuraa moni LPK:lainenkin viettäisi treeni-illat kotona television ääressä. Onneksi jalkapallon 3. divisioona ja futsalin 1. sekä 2. divisioona pitävät pelaajat kiireisinä läpi vuoden. Itsensä lisäksi Lohikosken pallokerho liikuttaa myös muita. Vuonna 2007 LPK:n järjestämään lumifutiksen SM-turnaukseen osallistui 24 joukkuetta, eli reilusti toistasataa lumipalloilijaa. Lisää tietoa toiminnastamme, pelaajista ja pelien sujumisesta löydät kotisivuiltamme Ympärivuotisen toiminnan ylläpitäminen - urheilullisten tulosten parantamisesta puhumattakaan - vaatii kuitenkin resursseja. Suomeksi se tarkoittaa rahaa. Siksi Lohikosken pallokerho kutsuu juuri Sinua, hyvä kuningaspallon ja LPK:n ystävä, seuran kannatusjäseneksi. Kannattajajäseneksi pääset maksamalla Lohikosken pallokerhon tilille (Sp ) 10 euroa viestillä kannattajajäsenmaksu Kiitos tuestasi!

12 LPK:n pelit kaudella 2007 Kevätkierros :15 LPK - PaRi Vehkalampi :30 JIlves - LPK Jämsänkoski :15 LPK - FC Keitelejazz Kotalampi :00 Pamaus - LPK Laukaa :15 LPK - Huima Vehkalampi :00 LPK - JPS Huhtasuo :00 SäyRi - LPK Säynätsalo :00 LPK - HPP Huhtasuo :15 BET - LPK Vehkalampi :00 FCV - LPK Vaajakoski Syyskierros :30 PaRi - LPK Palokka :00 LPK - JIlves Huhtasuo :00 FC Keitelejazz - LPK Äänekoski :30 LPK - Pamaus Huhtasuo :30 Huima - LPK Äänekoski :30 LPK - BET Huhtasuo :15 JPS - LPK Vehkalampi :15 LPK - SäyRi Vehkalampi :00 HPP - LPK Haapamäki :15 LPK - FCV Vehkalampi

Pamaus - LPK. LPK - JIlves LPK - PaRi. Kevät

Pamaus - LPK. LPK - JIlves LPK - PaRi. Kevät Peliminuutit 2005 Jilves-LPK PaRi - LPK LPK - BET JJK II - LPK JPS - LPK LPK - Huki Huima II - LPK LPK - KeuPa Pamaus - LPK Kevät LPK - JIlves LPK - PaRi BET - LPK LPK - JPS LPK - JJK II Huki - LPK LPK

Lisätiedot

4. kierros (Vapaa kierros; SUTE) Hiekka- Pe W-B VS V-P harju klo peli kentällä 7 klo peli kentällä 8 klo 19.

4. kierros (Vapaa kierros; SUTE) Hiekka- Pe W-B VS V-P harju klo peli kentällä 7 klo peli kentällä 8 klo 19. Kausi 2016/2017 MIEHET 1-DIVISIOONA 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 050 383 5758 2. Soft Tembo Wallin Reima Puh. 0400 478 350 3. SuTe Kauppinen Markku Puh. 044 0500 231 4. TaTi Sormunen Timo Puh. 044 3365

Lisätiedot

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A Poikien Superpesis : pelinjohtajien arviot Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A. Koskenkorvan Urheilijat. Oulujoen Kiekko Vimpelin Veto. Vaasan Maila. Seinäjoen Maila-Jussit

Lisätiedot

Hiekka- La THIFA 3 VS V-P 2 1,5-4,5 (22-29) harju Elo Petteri vs Viita Jyri 0-2 (16,36)

Hiekka- La THIFA 3 VS V-P 2 1,5-4,5 (22-29) harju Elo Petteri vs Viita Jyri 0-2 (16,36) Kausi 2016/2017 MIEHET 1-DIVISIOONA 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 050 383 5758 2. Soft Tembo Wallin Reima Puh. 0400 478 350 3. SuTe Kauppinen Markku Puh. 044 0500 231 4. TaTi Sormunen Timo Puh. 044 3365

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking MIESTEN YKKÖSPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Imatran Pallo-Veikot 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12 2. Haminan Palloilijat 2 2 2 2 2 3 3 3 4 4 4 31 3. Ulvilan Pesä-Veikot 2 2 2 2 3 3 3 3 4 6 6 36 4.

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 FINAALIT. Sun Volley - Sampo

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 FINAALIT. Sun Volley - Sampo LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 FINAALIT - - Pielaveden, finaalien ottelut 1. ottelu: LA 10.4. 12:45 Oulu 2. ottelu: TI 13.4. 19:30 Oulu 3. ottelu: LA 17.4. 13:45 Kuopio 4. ottelu: SU

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La TIK-Tennis vs NurTS (16-30)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La TIK-Tennis vs NurTS (16-30) Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 2. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805 3. NurTS 4 Savolainen Lari Puh. 0445338764 4. Thifa originals Latvio Ilkka

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La TIK-Tennis vs NurTS (16-30)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La TIK-Tennis vs NurTS (16-30) Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 2. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805 3. NurTS 4 Savolainen Lari Puh. 0445338764 4. Thifa originals Latvio Ilkka

Lisätiedot

Juhlavuotta odoteltaessa

Juhlavuotta odoteltaessa -1- - 2 - Juhlavuotta odoteltaessa Vielä ei ole juhlan aika, vaikka pitkä taival on jo kuljettu seurana. Nyt alkava kausi on nimittäin järjestyksessään 29 kausi. Näin pitkälle pääseminen ei todellakaan

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

2017/2018 MIEHET MESTARUUSSARJA

2017/2018 MIEHET MESTARUUSSARJA Kausi 2017/2018 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 040 9004 274 2. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 050 5728 300 3. NurTS Wallin Reima Puh. 0400 478 350 4. RiihiKulo Virtanen Janne Puh. 044 281

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La TIK-Tennis vs NurTS (16-30)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La TIK-Tennis vs NurTS (16-30) Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 2. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805 3. NurTS 4 Savolainen Lari Puh. 0445338764 4. Thifa originals Latvio Ilkka

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros SuTe Hiekka- La Talentit vs RKT 0-6 (17-36)

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros SuTe Hiekka- La Talentit vs RKT 0-6 (17-36) Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kevät 2015

Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kevät 2015 Jyväskylän Pallokerho 1952-2015 JyPKstä yritetään yhdessä muokata parempi yhteisö ja näkyvämpi osa Keski- Suomalaista jalkapallokulttuuria. Pelaajilla on hyvä olla joukkueissa sekä mahdollisuus keskittyä

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros Thifa originals

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros Thifa originals Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 2. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805 3. NurTS 4 Savolainen Lari Puh. 0445338764 4. Thifa originals Latvio Ilkka

Lisätiedot

Hiekka- Su VAISALA VS NURTS (27-24) harju Mustonen Petteri vs Inkeroinen Ami 0-2 (46,15)

Hiekka- Su VAISALA VS NURTS (27-24) harju Mustonen Petteri vs Inkeroinen Ami 0-2 (46,15) Kausi 2016/2017 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Efes Heiskari Petteri Puh. 040 773 8477 2. Jumittajat af Hällström Mikko Puh. 050 438 8376 3. Kerman Kunkut Savolainen Janne Puh. 0400 234 903 4. NurTS 2 Inkeroinen

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

Hiekka- Su VAISALA VS NURTS (27-24) harju Mustonen Petteri vs Inkeroinen Ami 0-2 (46,15)

Hiekka- Su VAISALA VS NURTS (27-24) harju Mustonen Petteri vs Inkeroinen Ami 0-2 (46,15) Kausi 2016/2017 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Efes Heiskari Petteri Puh. 040 773 8477 2. Jumittajat af Hällström Mikko Puh. 050 438 8376 3. Kerman Kunkut Savolainen Janne Puh. 0400 234 903 4. NurTS 2 Inkeroinen

Lisätiedot

Hiekka- Su VAISALA VS NURTS (27-24) harju Mustonen Petteri vs Inkeroinen Ami 0-2 (46,15)

Hiekka- Su VAISALA VS NURTS (27-24) harju Mustonen Petteri vs Inkeroinen Ami 0-2 (46,15) Kausi 2016/2017 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Efes Heiskari Petteri Puh. 040 773 8477 2. Jumittajat af Hällström Mikko Puh. 050 438 8376 3. Kerman Kunkut Savolainen Janne Puh. 0400 234 903 4. NurTS 2 Inkeroinen

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros Thifa originals

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros Thifa originals Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 2. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805 3. NurTS 4 Savolainen Lari Puh. 0445338764 4. Thifa originals Latvio Ilkka

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sun Volley Loimu

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sun Volley Loimu LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT , Oulu Raision, välierien ottelut 1. ottelu: LA 27.3. klo 18:00 Oulu 2. ottelu: SU 28.3. klo 18:00 Oulu 3. ottelu: KE 31.3. klo 18:30 Raisio/Turku

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

Hiekka- La A-men vs TIK-Tennis harju klo 12 4-peli kentällä 9 klo 13 ykkösten 2-peli kentällä 8 klo 13 kakkosten 2-peli kentällä 9

Hiekka- La A-men vs TIK-Tennis harju klo 12 4-peli kentällä 9 klo 13 ykkösten 2-peli kentällä 8 klo 13 kakkosten 2-peli kentällä 9 Kausi 2017/2018 MIEHET 1-DIVISIOONA 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 050 383 5758 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 040 773 8477 3. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 044 3667 680 4. KirTe Seniorit Vanhanen Tero Puh. 045

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Kausi 2016/2017. Hiekka- La V-P 4 VS JUMITTAJAT harju klo peli kentällä 9 klo peli kentällä 8 klo 17.

Kausi 2016/2017. Hiekka- La V-P 4 VS JUMITTAJAT harju klo peli kentällä 9 klo peli kentällä 8 klo 17. Kausi 2016/2017 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 2. Jumittajat af Hällström Mikko Puh. 0504388376 3. Kerman Kunkut Savolainen Janne Puh. 0400234903 4. NurTS 2 Inkeroinen Ami

Lisätiedot

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva URHEILU 25.11.2017 Päivitetty: 25.11.2017 Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva Holopaiset ja Kalliot vievät eteenpäin lahtelaista naistennistä. Yleensä tennis on koko perheen juttu ja Lahdessakin

Lisätiedot

Hiekka- La TTS TIGERS VS VAISALA harju klo peli kentällä 9 klo peli kentällä 8 klo peli kentällä 9

Hiekka- La TTS TIGERS VS VAISALA harju klo peli kentällä 9 klo peli kentällä 8 klo peli kentällä 9 Kausi 2016/2017 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Efes Heiskari Petteri Puh. 040 773 8477 2. Jumittajat af Hällström Mikko Puh. 050 438 8376 3. Kerman Kunkut Savolainen Janne Puh. 0400 234 903 4. NurTS 2 Inkeroinen

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut LIIKUNTATILOJEN HINNASTO 2017 Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut 2 Sisällys Liikuntatilojen hinnoittelun periaatteet... 3 Liikuntatilojen hintaluokitukset ja -perusteet... 3 Hintojen perusteet... 3

Lisätiedot

Naisten kilpailujärjestelmä 2014-2016. Ehdotetaan naisten amerikkalaisen jalkapallon sarjat pelattavaksi vuosina 2014-2016 seuraavasti:

Naisten kilpailujärjestelmä 2014-2016. Ehdotetaan naisten amerikkalaisen jalkapallon sarjat pelattavaksi vuosina 2014-2016 seuraavasti: Naisten kilpailujärjestelmä 2014-2016 1. Ehdotus Ehdotetaan naisten amerikkalaisen jalkapallon sarjat pelattavaksi vuosina 2014-2016 seuraavasti: Kolme sarjatasoa 1) SM-sarja 2) 1-Divisioona 3) 2-Divisioona

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros KU Kumura. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29)

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros KU Kumura. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Laaja materiaali, kakkoskärkeenkin on todella kovia pelimiehiä. Pelinjohtajan unelmatilanne, peliä voi pelata hyvin monesta kohdasta.

Laaja materiaali, kakkoskärkeenkin on todella kovia pelimiehiä. Pelinjohtajan unelmatilanne, peliä voi pelata hyvin monesta kohdasta. MIESTEN YKKÖSPESISKAUSI 2015 Ranking 1: Oulun Lippo Pesis Kilpailullinen tavoite 2015: mestaruus Perustelu Laaja materiaali, kakkoskärkeenkin on todella kovia pelimiehiä. Pelinjohtajan unelmatilanne, peliä

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 1 SISÄLTÖ 1) Uudet seura-asut 3 2) Yhteistyösopimus Aito Säästöpankin kanssa 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Varainhankintaa 5 5) Ajankohtaiset pelaaja- ja joukkueasiat 5

Lisätiedot

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Summary1/2 59 vastausta (vastanneista naisia 8 ja miehiä 51) Kysely oli avoinna 2 viikkoa (11.2. 25.2.2015) 78% vastanneista kuului ikäryhmään 18-39 49% vastanneista

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

Terveiset Panttereilta

Terveiset Panttereilta Terveiset Panttereilta Napapiirin Pantterit ry on rovaniemeläinen jääurheilun erikoisseura, jossa pelataan kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Harrastajia seurassamme on iältään 3-vuotiaasta aina n.60-vuotiaaseen;

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

SARJATAULUKKO JA PELAAJAT SIVUN ALIMMAISENA!

SARJATAULUKKO JA PELAAJAT SIVUN ALIMMAISENA! Kausi 2018/2019 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Double Trouble Inkeroinen Ami Puh. 050 548 2818 2. IRO Partio Mikko Puh. 050 5481 180 3. KIT Tjäderhane Tuomas Puh. 040 820 2246 4. Major Team Majuri Matias Puh.

Lisätiedot

Näin pelataan seuraseminaari

Näin pelataan seuraseminaari Näin pelataan seuraseminaari 16.2.2017 Näin pelataan seuraseminaari Rauma 16.2.2017 Pelaajien liikkuminen Pelaajien liikkumista saman seuran saman ikäluokan joukkueissa ei ole rajoitettu! Kaksoisedustus

Lisätiedot

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana TURNAUSINFO Ajankohta 3. 4.9.2011 Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana Turnauksen kentät Kumpulanlaakson tekonurmi (kentät 1 ja 2) Kumpulanlaakson luonnonnurmi (kentät 3 ja 4)

Lisätiedot

Aliranta Mikko (MV) Arffmann Iiro (MV)

Aliranta Mikko (MV) Arffmann Iiro (MV) Nimi Kausi Ottelut Maalit Syötöt Pisteet Jäähyt Aaltonen Matias (P/H) 14-15 16 3 4 7 6 15-16 9 1 1 2 4 16-17 4 0 1 1 0 II-div. kars 0 0 0 0 0 29 4 6 10 10 Ahola/Möller Antti (P) 01-02 18 1 0 1 0 02-03

Lisätiedot

SARJATAULUKKO JA PELAAJAT SIVUN ALIMMAISENA!

SARJATAULUKKO JA PELAAJAT SIVUN ALIMMAISENA! Kausi 2018/2019 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Double Trouble Inkeroinen Ami Puh. 050 548 2818 2. IRO Partio Mikko Puh. 050 5481 180 3. KIT Tjäderhane Tuomas Puh. 040 820 2246 4. Major Team Majuri Matias Puh.

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

SARJAINFOT 2014 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT

SARJAINFOT 2014 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT SARJAINFOT 2014 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT MIEHET: Kolmonen (M3): Alueellinen sarja (Satakunta ja Tampere) Joukkueet (12): Härmä, KaVo, Loiske, NoPS, PJK,

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

TUUSULAN TENNISKESKUKSEN SALIBANDY -SARJA ; PELAAJAT JOUKKUEITTAIN KEVÄT 2014

TUUSULAN TENNISKESKUKSEN SALIBANDY -SARJA ; PELAAJAT JOUKKUEITTAIN KEVÄT 2014 TUUSULAN TENNISKESKUKSEN SALIBANDY -SARJA ; PELAAJAT JOUKKUEITTAIN KEVÄT 2014 BALLS ON FIRE SB Aamu Peliveikot SB 97 RiVe Itella Korso SB 97 SB Aamu Yhteensä 19 pelaajaa 0 M S Y J Asumaniemi Mikko BALLS

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Juni 5.-6.3.2016 Indoor Games r Lauantaina 5.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

SARJATAULUKKO JA PELAAJAT SIVUN ALIMMAISENA!

SARJATAULUKKO JA PELAAJAT SIVUN ALIMMAISENA! Kausi 2018/2019 MIEHET 2-DIVISIOONA 1. Double Trouble Inkeroinen Ami Puh. 050 548 2818 2. IRO Partio Mikko Puh. 050 5481 180 3. KIT Tjäderhane Tuomas Puh. 040 820 2246 4. Major Team Majuri Matias Puh.

Lisätiedot

LOHIKOSKEN PALLOKERHO JALKAPALLO - FUTSAL - LUMIFUTIS L P K. Kausijulkaisu 2006

LOHIKOSKEN PALLOKERHO JALKAPALLO - FUTSAL - LUMIFUTIS L P K. Kausijulkaisu 2006 LOHIKOSKEN PALLOKERHO L P K LOHIKOSKEN PALLOKERHO JALKAPALLO - FUTSAL - LUMIFUTIS Kausijulkaisu 2006 LPK 2006 - puheenjohtaja puhuu asiaa LPK 2006 - puheenjohtaja puhuu asiaa Pieni suuri seura Tervehdys

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130 4. Padel Club

Lisätiedot

LOHIKOSKEN PALLOKERHO L P K K A U S I J U L K A I S U 2 0 0 5 Puheenjohtajan terveiset Muutoksen tuulet Futsal-kauden jälkeen on Lohikosken Pallokerhossa vietetty tietyllä tavalla muutoksen aikaa, kun

Lisätiedot

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista. b) Olen oman pelini tuomari

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista. b) Olen oman pelini tuomari GOLFIN ETIKETTI 1 Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista b) Olen oman pelini tuomari c)huomioin toiset pelaajat Oikea vastaus B ja C GOLFIN ETIKETTI 2 Mitä seuraavista

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Tenuskebat Kotipojat Porski Kone MP Rohellus Kone MP Porski Kotipojat Rohellus Tenuskebat Kone MP Porski Yhteensä 19 pelaajaa Semi Finaali O M S Y J Hassinen Mikko AMIGOS

Lisätiedot

SB VANTAA TIMANTIT TIMANTIT NEWS 1/2014

SB VANTAA TIMANTIT TIMANTIT NEWS 1/2014 SB VANTAA TIMANTIT Timantit NEWS on SB Vantaa Timantit-joukkueen uusi tiedotuslehtinen joukkueen pelaajille, toimihenkilöille, vanhemmille, tukijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille henkilöille.

Lisätiedot

ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET

ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET URHEILULLISUUS YHTEISTYÖ TAVOITTEELLISUUS OLOSUHTEET HYVÄ JATKUMO VALMENNUS HALLINTO,kiekkoilun tuki / kaupunki PELAAJAMASSAT Blues seura Aaro Kivilinna

Lisätiedot

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 Erikoismääräykset (yhteinen osa) 1. Kilpailut järjestäjää Suomen Shakkiliitto ja Helsingin Shakkiklubi (HSK). Järjestelytoimikunnassa ovat HSK: Matti Uimonen, Matti Kauranen,

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harraste Aamu/päiväsarja (HAP) 6 joukkueen kolminkertainen runkosarja. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta pelaa playoff

Lisätiedot

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä turnausjärjestäjälle

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä turnausjärjestäjälle Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä turnausjärjestäjälle Voit kopioida osan vaikka suoraan ja lisätä perään turnauksen tai seurasi käyttämiä hashtageja (tässä #Xturnaus #Xseura #Xjoukkue). Käytä aina

Lisätiedot

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. EHTA Rautiainen Sulevi Puh. 0503626897 2. IRO Partio Mikko Puh. 0505481180 3. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 4. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805

Lisätiedot

Lentopalloseura Ruha Wolley KAUSIJULKAISU 2009-2010. 24. kausi, miehet 4-sarja. Sisulla ja sydämellä jo vuodesta 1986.

Lentopalloseura Ruha Wolley KAUSIJULKAISU 2009-2010. 24. kausi, miehet 4-sarja. Sisulla ja sydämellä jo vuodesta 1986. www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley KAUSIJULKAISU 2009-2010 24. kausi, miehet 4-sarja Sisulla ja sydämellä jo vuodesta 1986 LAPUAN OSUUSPANKKI Ruhan pankki Ruhan lentopalloilun päätukija

Lisätiedot