Hallintoylihoitaja. henkilöstöpäällikkö

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallintoylihoitaja. henkilöstöpäällikkö"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Aika kello 11:20-12:05 Paikka Tikkamäentie 16, talo 7/7 Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Riikonen Maija Palviainen Sami Parkkonen Aki Naukkarinen Ilkka Turunen Antti Bjerregård Madsen Johanna Hirvonen Markus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja varajäsen Jäsen Jäsen Kuntayhtymän johtaja Johtajaylilääkäri Hallintoylihoitaja va.hallintopäällikkö, vs. henkilöstöpäällikkö Muut saapuvilla olleet Hanhinen Helena työhyvinvointipäällikkö

2 Pöytäkirja 7/ Käsitellyt asiat Sivu 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 33 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5 34 Myö & Työ työhyvinvointisopimus 6 35 Työkykylähtöinen tehtävien uudelleenjärjestely-ohjeistus 8 36 Paikallinen virka- ja työehtosopimus työkokeiluajalta maksettavasta palkasta 37 Johtavassa ja itsenäisessä asemassa olevat viran- ja toimenhaltijat alkaen Paikallinen sopimus apteekin varallaolosta Talous- ja kehitysjohtajan tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen Ma. hallintopäällikön tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen Tilapalvelujen suunnittelu-, projekti- ja valvontatehtävissä olevan henkilöstön palkat 42 Paikallinen sopimus luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä / JUKO Pöytäkirjan sähköinen versio löytyy internetosoitteesta: --> pöytäkirjat, esitys listat --> ko koukset alkaen --> ao. toimielin. Allekirjoitukset Laura Jormanainen Puheenjohtaja Markus Hirvonen Pöytäkirjanpitäjä Ilkka Naukkarinen 39 ja40 aikana Pöytäkirjanpitäjä

3 Pöytäkirja 7/ Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukai seksi. Sami Palviainen Pekka Vainikka Pöytäkirjan nähtävänäpito Kirjaamo, tikkamäentie 16, Joensuu klo 9-14 Pöytäkirjanpitäjä Markus Hirvonen

4 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Henkilöstöjaosto 32 Va. hallintopäällikkö: Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Todettiin.

5 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Pöytäkirjan tarkastajien valinta Henkilöstöjaosto 33 Va. hallintopäällikkö: Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Sami Palviainen ja Pekka Vainikka. Valittiin.

6 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Myö & Työ työhyvinvointisopimus 138/ /2014 Henkilöstöjaosto 34 Työhyvinvointisopimuksen tavoite on, että n strategian päämäärät saavutetaan ja henkilöstö voi hyvin. Rakentavasti yhdessä toimien PKSSK on valmiina valtakunnalliseen sote-muutokseen. Sopimuksen tarkoituksena on, että työhyvinvoinnin edistämisestä tulee osa jokapäiväistä työtä: Toimielimet, johto, esimiehet ja työntekijät hoitavat työhyvinvointiin ja sen osa-alueisiin kuuluvat asiat osana omia tehtäviään onnistuneesti. Työhyvinvointisopimus on työhyvinvoinnin edistämisen ja johtamisen työväline. Työhyvinvointisopimuksessa konkretisoidaan n strategiassa ja henkilöstösuunnitelmassa esitettyjä, työhyvinvoinnin edistämisen periaatteita ja tavoitteita. Henkilöstökertomuksessa arvioidaan vuosittain, miten työhyvinvoinnin edistämisessä on onnistuttu ja mitä on otettava huomioon tulevien vuosien toiminnassa. Sopimuksen osapuolet sitoutuvat työhyvinvoinnin edistämiseen ja johtamiseen seuraavasti: 1. Meillä johdetaan oikeudenmukaisesti ja henkilöstöä kuunnellen 2. Meillä on osaava ja motivoitunut huippuhenkilöstö 3. Me puhallamme yhteen hiileen 4. Meillä on turvalliset työtilat ja toimivat työtilat ja laitteet 5. Kehitymme jatkuvasti Sopimusta on valmisteltu henkilöstöhallinnon johtamassa työryhmässä. Johtoryhmä evästi osaltaan sopimuksen valmistelua ja asia on käsitelty yhteistyötoimikunnassa Tämän jälkeen sopimusversio on ollut luettavana intranetissä sekä järjestöillä. Lausunnot sopimukseen on pyydetty mennessä. Oheismateriaali 1:Työhyvinvointisopimus Oheismateriaali 2: Lausunnot Lisätietoja: Työhyvinvointipäällikkö Helena Hanhinen (013) helena.hanhinen@pkssk.fi va- hallintopäällikkö:

7 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Henkilöstöjaosto käsittelee sopimuksen. Sopimuksen hyväksyy yhtymähallitus ehdotus hyväksyttiin. Luonnokseen voi tehdä tarkentavia muutoksia ennen yhtymähallituksen käsittelyä.

8 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Työkykylähtöinen tehtävien uudelleenjärjestely-ohjeistus 340/ /2014 Henkilöstöjaosto 35 Työuran aikana kenen tahansa työkyky ja työssä selviytyminen voi heikentyä tilapäisesti tai pysyvästi. Tällöin työssä jatkaminen edellyttää usein työtehtävien uudelleentarkastelua eli työn määrää ja/tai sisältöä koskevia muutoksia ja mahdollisesti myös siirtymistä täysin eri työtehtäviin. Kuntayhtymän henkilöstöhallinnossa on valmisteltu opas asiaan liittyen. Tässä oppaassa kerrotaan periaatteista, joita ssä noudatetaan, kun työntekijän työtehtäviä on tarpeen järjestellä pitkäaikaisesti uudelleen terveydellisistä syistä. Periaatteet koskevat jokaista n palveluksessa olevaa ammatista riippumatta. Ohjeistuksen ensimmäinen periaate on työkykyneuvottelu, johon osallistuvat työntekijä, esimies ja työterveyshuollon edustaja sekä tarvittaessa muita asiantuntijoita.tehtävien uudelleen järjestelyssä arvioidaan työntekijän jäljellä olevaa työkykyä sekä osaamista. Jos työtehtävien uudelleen järjestelyä tarvitsevalle työntekijälle ei löydy omasta työyksiköstä hänen terveydentilaansa sopivia tehtäviä, voi uuden tehtävän etsintään saada apua oman toiminta-alueen HARAVA-vastuuhenkilöltä sekä henkilöstöpalveluista. Kuntayhtymässä suositellaan tarkistettavaksi ennen toimien avoimeen hakuun laittamista voidaanko osatyökykyisistä työntekijöistä löytää pätevä ja sopiva työntekijä kyseiseen tehtävään. Esimies arvioi yhdessä oman esimiehensä kanssa, kuinka monta uudelleenjärjestelyn piirissä olevaa työntekijää voi samassa työyksikössä olla yhtä aikaa, jotta ei vaaranneta yksikön toimintakykyä eikä toisten työntekijöiden työhyvinvointia. Palkkausta koskevat asiat sovitaan erikseen ohjeen mukaisesti ja asiasta laaditaan paikallissopimus. Jos työkykyneuvottelussa on sovittu tehtävien uudelleen järjestämisestä terveydellisillä perusteilla, mutta työntekijä kieltäytyy ilman perusteltua syytä työnantajan esittämistä ratkaisuista ja katsoo, ettei kykene jatkamaan entisessä työssään, on työnantajalla mahdollisuus työ- tai virkasuhteen irtisanomiseen. Lisäksi työnantaja voi kohtuudella järjestää samalle työntekijälle enintään kaksi työkokeilua/tehtävien uudelleenjärjestelyä ja jos tämän jälkeen työterveyshuollossa todetaan työntekijän työkyvyn olennaisesti ja pitkäaikaisesti vähentyneen, voi työnantaja irtisanoa työsuhteen. Lääketieteellinen ennuste on olennainen tekijä.

9 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Oheismateriaali 3: Työkykylähtöinen tehtävien uudelleenjärjestely ohjeistus Lisätietoja: va. hallintopäällikkö Markus Hirvonen markus.hirvonen@pkssk.fi va. hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto käsittelee ohjeistuksen. Päätöksen asiasta tekee yhtymähallitus ehdotus hyväksyttiin.

10 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Paikallinen virka- ja työehtosopimus työkokeiluajalta maksettavasta palkasta 340/ /2014 Henkilöstöjaosto 36 Liittyen tehtävien uudelleenjärjestelyyn Työntekijän tehtäväkohtaista palkkaa voidaan alentaa 5-10%:lla, jos se ei enää vastaa muuttuneita työtehtäviä. Mikäli työntekijä jatkaa oman ammattialansa/ palkkahinnoitteluryhmänsä tehtävissä, tehtäväkohtainen palkka on vähintään hinnoittelun alarajan mukainen. Myös henkilökohtaista lisää voidaan alentaa, jos muuttuneessa tilanteessa ei enää ole henkilökohtaisen lisän maksamisen perusteita (työntekijän työsuoritus, työtulokset, käytettävyys jne.) Mikäli henkilö siirtyy vaativampaan tehtävään, palkkausta voidaan tarkistaa tehtävänmukaisesti myös ylöspäin. Työnantajan edustaja ja työntekijä sopivat palkkauksesta samalla kun sovitaan tehtävien uudelleen järjestelyistä. Asiasta tehdään erillinen kirjallinen työsopimus. Kuntayhtymätasolla on valmisteltu paikallinen sopimus asiasta. Oheismateriaali 4: Paikallinen virka- ja työehtosopimusluonnos työkokeiluajalta maksettavasta palkasta Oheismateriaali 5: JHL:n lausunto va-hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto hyväksyy sopimuksen ehdotus hyväksyttiin.

11 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Johtavassa ja itsenäisessä asemassa olevat viran- ja toimenhaltijat alkaen Henkilöstöjaosto 37 Henkilöstöjaosto on määritellyt kokouksessaan työaikalain soveltamisen ulkopuolelle kokonaan jääviksi seuraavat viranhaltijat: - n johtaja - johtajaylilääkäri - hallintoylihoitaja - talousjohtaja - sosiaalijohtaja - hallintoylilääkäri - hallintopäällikkö - henkilöstöpäällikkö - klinikkaryhmien johtajat - röntgenliikelaitoksen johtaja Muiksi johtavassa ja itsenäisessä itsenäisessä asemassa oleviksi henkilöstöjaosto määrittelee seuraavat viranhaltijat: - ylilääkärit (muut kuin klinikkaryhmien johtajat) - ylihoitajat - siivouspäällikkö - ravintopalvelupäällikkö - controller - palvelupäällikkö (toimistopalvelut) - kiinteistöpäällikkö - tilahallintapäällikkö - apteekkari - rehtori Näiden osalta sovelletaan työaikalain määräyksiä. Organisaation myötä on tarpeen määritellä uudelleen johtavassa ja itsenäisessä asemassa olevat henkilöt ja periaatteet. Päätöksen tekee henkilöstöjaosto. Aikaisemmin hyväksytyt periaatteet ovat seuraavat: Työaikalain ulkopuolisille ei suoriteta työaikakorvauksia. Heillä ei ole velvollisuutta työajan seurantaan kellokorttijärjestelmää käyttäen. Heillä ei ole pääsääntöisesti mahdollisuutta saldovapaiden pitämiseen. Jos näin kuitenkin poikkeustilanteissa (töiden ruuhkautuminen poikkeuksellisessa tilanteessa) tehdään, edellyttää saldovapaiden pitäminen työajan seurantaa kellokorttijärjestelmää käyttäen. Kliinistä työtä tekeviin lääkäreihin sovelletaan kuitenkin paikallista sopimusta lääkärien hälytysluonteisesta työstä ja siitä maksetaan ao. sopimuksessa sovitut korvaukset, samoin kliinisestä lisätyöstä esim. jonojen purkuun liittyen.

12 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Muille itsenäisessä ja johtavassa asemassa oleville maksetaan KVTES:n 21 :ssä mainituin edellytyksin KVTES:n 23 :n mukaiset työaikakorvaukset. Korvausten maksaminen edellyttää työajan seurantaa. Lisä- ja ylityön tekemisen sekä työskentelyn lauantaina ja sunnuntaina on täytynyt tapahtua esimiehen määräyksestä tai hänen etukäteen antamallaan luvalla. Vaikkakin tässä tarkoitetut viranhaltijat ovat paikallisen liukuvaa työaikaa ja saldovapaita koskevan paikallisen virka- ja työehtosopimuksen piirissä, tavoitteena on työaikasaldon pysyminen paikallisen sopimuksen plussaldon (40 tuntia) rajoissa. Plussaldon mahdollisesta ylittymisestä tulee etukäteen tiedottaa ao. esimiestä. Edustustilaisuuksiin tms. säännöllisen työajan ulkopuolella käytettyä aikaa ei katsota tässä tarkoitettuihin korvauksiin oikeuttavaksi ajaksi. Mikäli tässä tarkoitetulle viranhaltijalle maksetaan määräaikaista tehtäväkohtaisen palkan korotusta jonkin projektin tai hankkeen ajalta, voidaan sopia, ettei ao. ajalta makseta tässä tarkoitettuja työaikakorvauksia eikä tänä aikana tapahtuvaa plussaldon ylitystä voida muuttaa saldovapaaksi, 40 tuntia ylittävät työtunnit leikkaantuvat. Uuden organisaatiorakenteen mukaisesti johtavassa ja itsenäisessä asemassa olisivat seuraavat viranhaltijat: - n johtaja - johtajaylilääkäri - hallintoylihoitaja - talous- ja kehitysjohtaja - sosiaalijohtaja - hallintoylilääkäri - hallintopäällikkö - henkilöstöpäällikkö - palvelualueiden johtajat - Tilajohtaja - Tukipalveluiden johtaja Muut johtavassa ja itsenäisessä itsenäisessä asemassa olevat uudessa organisaatiorakenteessa olisivat - Vastuuylilääkärit - ylihoitajat - palvelupäällikkö (laitos- ja välinehuolto - ravintopalvelupäällikkö - controller - palvelupäällikkö (toimistopalvelut) - kiinteistöpäällikkö - tilahallintapäällikkö

13 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto apteekkari - rehtori - Rekrytointipäällikkö - Työhyvinvointipäällikkö - Turvallisuuspäällikkö - Palvelussuhdepäällikkö - Kehittämispäällikkö - Tietohallintopäällikkö - Asiakirjahallintopäällikkö - Hankintapäällikkö - Koulutuspäällikkö - Logistiikkapäällikkö Periaatteiksi vahvistettaisiin yllä selostetut periaatteet va. hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto hyväksyy johtavassa ja itsenäisessä asemassa olevat viranhaltijat sekä periaatteet ehdotus hyväksyttiin.

14 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Paikallinen sopimus apteekin varallaolosta 372/ /2012 Henkilöstöjaosto 38 Nykyinen voimassaoleva sopimus on voimassa saakka. Sopimus on tarpeen kiireelliseen lääkehoitoon liittyvissä tilanteissa. Tyyppiesimerkki tilanteesta on solunsalpaajahoitojen toteuttaminen viikonloppuisin nopeissa ja muuttuvissa tilanteissa. Potilashoidon turvaamiseksi sopimuksen jatkaminen on tarpeellista. Sopimuksen jatkamista on ehdottanut apteekin työntekijät sekä esimies. Kustannuksia toiminnasta on tullut e/vuosi. oheismateriaali 6: Sopimusluonnos va- hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto hyväksyy sopimuksen vuosille ehdotus hyväksyttiin.

15 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Talous- ja kehitysjohtajan tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen Henkilöstöjaosto 39 Hallitus valitsi controller Ismo Rouvisen lukien talous- ja kehitysjohtajan virkaan 95/ Rouvisen tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistettiin euroa/kk, johon on tämän jälkeen tullut 20 euron yleiskorotus. Lisäksi hänelle päätettiin maksaa tehtäväkohtaisen palkan korotuksena 250 euroa/kk talouspalvelujen esimiehen tehtävistä siihen saakka kunnes controllerin virka on täytetty tai talouspalvelujen esimiehen tehtävien hoitamisesta muutoin päätetty. Uusi controller valittiin virkaan lukien. Ismo Rouviselta ei huomattu tässä yhteydessä poistaa em. tehtäväkohtaisen palkan korotusta, vaan hänelle on maksettu sitä huhti-joulukuulta Talous- ja kehitysjohtajan virka on ollut työmäärältään isompi ja muutostilanteessa vaativampi, kuin mitä rekrytointia edeltäneiden virkamuutosten valmistelun yhteydessä osattiin hahmottaa. Kuntayhtymän johtajan näkemys on, että maksettu erilliskorotus tulisi liittää pysyvästi talous- ja kehitysjohtajan tehtäväkohtaiseen palkkaan Lisätietoja: Kuntayhtymän johtaja Ilkka Naukkarinen (013) va-hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto korottaa talous- ja kehitysjohtaja Ismo Rouvisen tehtäväkohtaista palkkaa lukien 250 euroa/kk. Samalla määräaikainen 250 euron tehtäväkohtainen lisä poistuu, eikä sitä peritä takaisin ajalta Markus Hirvonen, Antti Turunen ja Johanna Bjerregård Madsen poistuivat paikalta asian käsittelyn ajaksi ehdotus hyväksyttiin.

16 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Ma. hallintopäällikön tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen Henkilöstöjaosto 40 Kuntayhtymän johtaja valitsi rekrytointipäällikkö Markus Hirvosen ma. hallintopäällikön virkaan ajalle (päätös 18/2013, ) ). Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistettiin euroa/kk, johon on tämän jälkeen tullut 20 euron yleiskorotus. Markus Hirvosen tehtäväkenttä ja vastuut laajenevat voimaan tulevan organisaatiomuutoksen myötä. Hänestä tulee johdon toiminta-alueella yleishallinto vastuualueen esimies, johon muutoksessa siirtyvät turvallisuus, tietopalvelut ja viestintä -vastuuyksiköt. Virkavaalin yhteydessä vahvistettu tehtäväkohtainen palkka ei vastaa vuoden 2015 alusta hänen muuttuvaa tehtäväkokonaisuuttaan ja vastuutaan n organisaatiorakenteessa. Lisätietoja: Kuntayhtymän johtaja Ilkka Naukkarinen (013) ilkka.naukkarinen@pkssk.fi Kuntayhtymän johtaja: Henkilöstöjaosto korottaa ma. hallintopäällikkö Markus Hirvosen tehtäväkohtaisen palkan euroon/kk lukien Markus Hirvonen poistui paikalta esteellisyyden vuoksi. Antti Turunen ja Johanna Bjerregård Madsen poistuivat paikalta asian käsittelyn ajaksi ehdotus hyväksyttiin.

17 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Henkilöstöjaosto Tilapalvelujen suunnittelu-, projekti- ja valvontatehtävissä olevan henkilöstön palkat Henkilöstöjaosto Tilapalvelut keskitetään vuoden 2015 alusta Tilapalvelut ja hankinnat yksik köön tilajohtajan alaisuuteen. Yksikössä tulee työskentelemään ra kenneut ta mi seen liittyvissä suunnittelu-, projekti- ja valvontatehtävissä työsken te le vää henkilöstöä. Tällä hetkellä on meneillään L2:n (psykiatriatalo) rakentaminen, val mis te luvai hees sa ovat J2:n, sydän- ja vatsakeskuksen hankesuunnitelmat. Ra kennus in ves toin nit tulevat näin ollen lähivuosina jatkumaan. Tilahallinnan hen ki lö kun ta hoitaa lisäksi tällä hetkellä sivutoimena M-talon projekti- ja val von ta teh tä viä. Tilahallinta tulee jatkossa vastaamaan koko n kiinteistömassan hal lin nas ta sekä peruskorjausten organisoinnista. Tilahallinnan suunnittelu-, projekti- ja valvontatehtävissä työssä oleva henki lös tön palkkatason on koettu jääneen jälkeen sekä kuntasektorin että varsin kin yksityisen sektorin palkoista. Kuntayhtymässä on katsottu tar koituk sen mu kai sek si hoitaa sekä n omien että tytäryhtiöiden raken nut ta ja teh tä vät oman henkilöstön toimesta. Tarkoituksena on siten, osal taan varmistaa rakentamisen laatu ja kustannusten hallinta. Kuntayhtymässä on valmistelu näiden suunnittelu-, projekti- ja val von ta tehtä vis sä toimivien palkkaratkaisua: Kustannusvaikutus vuositasolle on noin euroa. Tässä ratkaisussa on mu ka na kaksi henkilöä, jotka ovat jäämässä eläkkeelle lähiaikoina. Ilman hei tä kustannusvaikutus on noin euroa vuodessa.

18 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Henkilöstöjaosto Lisätietoja: Henkilöstöpäällikkö Jouko Kantola Va. hallintopäällikkö Henkilöstöjaosto hyväksyy esitetyt palkankorotukset lukien. Henkilöstöjaosto palautti asian uudelleenvalmisteluun yksimielisesti Henkilöstöjaosto 41 Tilajohtaja Juha Tornberg esittää sähkön käytönjohtajan Hannu Tuomaisen tehtäväkohtaisen palkan tarkistamista alkuperäisen esityksen mukaisesti. Tukes on hyväksynyt Hannun vastuiden lisäyksen , mikä on sen jälkeen kun Hannu on aloittanut PKSSK:ssa käytönjohtajana Tuomaisen vastuut ovat selkeästi kasvaneet, joten palkkamuutos on perusteltu tässä tilanteessa. Muiden osalta palkkakysymyksiin palataan osana suurempaa palkkavertailua ja mahdollista kattavaa työn vaativuuden arviointia. Oheismateriaali 7: Lisäysilmoitus sähkölaitteistorekisteriin Lisätietoja: va. hallintopäällikkö Markus Hirvonen Va- hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto hyväksyy Hannu Tuomaisen tehtäväkohtaisen palkankorotuksen esitetyn mukaisesti. Uusi tehtäväkohtainen palkka on alkaen 3600e/kk ehdotus hyväksyttiin.

19 Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto Paikallinen sopimus luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä / JUKO Henkilöstöjaosto 42 JUKO:n kanssa on allekirjoitettu voimassa oleva paikallinen sopimus luottamusmiesten asettamisesta, ajankäytöstä ja luottamusmieskorvauksen maksamisesta Tämän jälkeen jäsenmäärä on kasvanut ja Tekniikka ja Terveys KTN on liittynyt JUKO:n jäseneksi. JUKO säilyy pääsopijajärjestönä ja KTN:n velvoitteet ja oikeudet pääsopijajärjestönä siirtyivät sille liittymisestä lukien. KVTES:n VII luvun 8 :n suosituksen mukaan pääluottamusmiehelle annetaan kiinteänä vapautuksena vähintään keskimäärin yksi työpäivä viikossa 120 hänen edustamaansa viranhaltijaa/työntekijää kohden. Vapautuksen kohdistamisesta muille luottamusmiehille, samoin kuin luottamusmieskorvauksen maksamisesta, voidaan sopia paikallisesti. JUKOn kanssa on henkilöstöpäällikkö neuvotellut liitteenä olevan paikallisen sopimuksen JUKO:n pääluottamusmiehen kanssa. Ajankäyttöoikeus sopimuksen mukaan olisi keskimäärin 3 työpäivää/viikko (aikaisemmin 2 työpäivää/viikko). Luottamusmieskorvauksen suuruus on 180 euroa/kk, joka tulee samalla perusteilla kuin aikaisemminkin ja jaetaan sopimuksessa sovitulla tavalla. va. hallintopäällikkö Markus Hirvonen va. hallintopäällikkö: Henkilöstöjaosto hyväksyy oheismateriaalina olevan sopimuksen ehdotus hyväksyttiin.

20 Pöytäkirja 7/ OIKAISUVAATIMUS- JA VALITUSKIELLOT SEKÄ OHJEET OIKAISUVAATIMUKSEN TEKEMISEKSI Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Asiat: 32,33,34,35 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom:n mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Asiat: 36,37,38,39,40,41,42 Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen: Asiat: 36,37,38,39,40,41,42 Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä n jäsenkunta ja sen jäsen. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Jäsenkunnan ja niiden jäsenten katsotaan saaneen päätöksestä tiedon kun pöytäkirja on asetettu julkisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. Lähettäjä on vastuussa siitä, että oikaisuvaatimus saapuu perille oikaisuvaatimusajan kuluessa. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite: Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen n hallitus Tikkamäentie JOENSUU

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 1/2014 1. Henkilöstöjaosto. Aika 27.01.2014 kello 11:35-11:50

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 1/2014 1. Henkilöstöjaosto. Aika 27.01.2014 kello 11:35-11:50 Pöytäkirja 1/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 27.01.2014 kello 11:35-11:50 Paikka Keskussairaala talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Palviainen

Lisätiedot

Johtajaylilääkärin sijainen. Hallintoylihoitajan sijainen

Johtajaylilääkärin sijainen. Hallintoylihoitajan sijainen Pöytäkirja 3/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.06.2014 kello 10:17-10:30 Paikka Keskussairaala talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Varis Minna Palviainen Sami Väistö

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 4/2015 1. Henkilöstöjaosto. Aika 15.06.2015 kello 11:00-11:15

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 4/2015 1. Henkilöstöjaosto. Aika 15.06.2015 kello 11:00-11:15 Pöytäkirja 4/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 15.06.2015 kello 11:00-11:15 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-12:00

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-12:00 Pöytäkirja 2/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.03.2015 kello 11:30-12:00 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Hallintoylihoitaja. henkilöstösuunnittelija

Hallintoylihoitaja. henkilöstösuunnittelija Pöytäkirja 5/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 27.10.2014 kello 11:50-12:50 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs nuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Palviainen

Lisätiedot

Työkykylähtöinen tehtävien uudelleenjärjestely

Työkykylähtöinen tehtävien uudelleenjärjestely Henkilöstöjaosto 22.12.2014 POHJOIS-KARJALAN SAIRAANHOITO- JA SOSIAALIPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄ Työkykylähtöinen tehtävien uudelleenjärjestely Periaatteet työtehtävien pitkäaikaiseen uudelleenjärjestelyyn

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 3/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:00-11:15

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 3/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:00-11:15 Pöytäkirja 3/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 25.05.2015 kello 11:00-11:15 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-11:45

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-11:45 Pöytäkirja 6/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.11.2015 kello 11:30-11:45 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Hallintoylihoitajan sijainen

Hallintoylihoitajan sijainen Pöytäkirja 5/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 21.09.2015 kello 11:00-11:30 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 3/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 11.10.2016 kello 14:05-15:30 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 26.10.2016 kello 12:00-14:20 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9)

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 16:00-16:45 Paikka Itkonniemen vesilaitos, Itkonniemenkatu 81 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Eero Eloranta,

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Hallintoylihoitaja. Sihteeri. Sallinen Jouni Tehy 3 :n aikana Hyttinen Pasi JHL 3 :n aikana Kipinä Mika Tehy 3 :n aikana

Hallintoylihoitaja. Sihteeri. Sallinen Jouni Tehy 3 :n aikana Hyttinen Pasi JHL 3 :n aikana Kipinä Mika Tehy 3 :n aikana Pöytäkirja 1/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 23.02.2015 kello 10:50-11:15 Paikka Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu. Talo 7/7 Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Palviainen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Merja Mälkiä.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Merja Mälkiä. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 111 Koululautakunta Aika 09.12.2015 klo 18:05-19:20 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Tarkastuslautakunta 29.04.2016 AIKA 29.04.2016 klo 16:00-19:15 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Joensuun Työterveysliikelaitoksen johtokunta Aika 08.10.2014 klo 17:00-17:35 Paikka Penttilänkatu 7-9, 80220 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Pöytäkirja 1/2016 1. Yhtymähallitus. Aika 18.01.2016 kello 09:00-10:50

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Pöytäkirja 1/2016 1. Yhtymähallitus. Aika 18.01.2016 kello 09:00-10:50 Pöytäkirja 1/2016 1 Yhtymähallitus Aika 18.01.2016 kello 09:00-10:50 Paikka Sirkkalantie 12 A. Kokoustila 226 Saapuvilla olleet jäsenet Kämäräinen Matti Kärkkäinen Eero Kokko Osmo Kuusela Mika Parikka

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10. Kunnanhallitus 11.06.2015. Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05. Kirjasto, kirjaston sali.

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10. Kunnanhallitus 11.06.2015. Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05. Kirjasto, kirjaston sali. Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10 Kunnanhallitus 11.06.2015 Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05 Paikka Kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167

Lisätiedot

KUNTAYHTYMÄ 14/2011, Yhtymähallitus Sivu 127

KUNTAYHTYMÄ 14/2011, Yhtymähallitus Sivu 127 Viranomainen SUUPOHJAN ELINKEINOTOIMEN PÖYTÄKIRJA KUNTAYHTYMÄ 14/2011, Sivu 127 KOKOUSAIKA 28.12.2011 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET POISSA ESITTELIJÄ MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitoksen johtokunta 02.03.2016 AIKA 02.03.2016 klo 16:00-16:45 PAIKKA Kaupungintalo, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

Isomylly, Honkalampi-keskus A-talo, Ylämyllyntie 94, Ylämylly

Isomylly, Honkalampi-keskus A-talo, Ylämyllyntie 94, Ylämylly Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.04.2015 kello 12:00-14:25 Paikka Isomylly, Honkalampi-keskus A-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka Kaverinen Maija

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Galina Punkkinen ja Jarkko Hirvikallio.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Galina Punkkinen ja Jarkko Hirvikallio. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 101 Koululautakunta Aika 11.11.2015 klo 18:03-19:00 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84 LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 82 Koululautakunta Aika 05.08.2015 klo 17:55-18:24 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Johtokunnan kokous (sähköinen päätöksentekomenettely)

Johtokunnan kokous (sähköinen päätöksentekomenettely) Johtokunnan kokous 22.5.2019 (sähköinen päätöksentekomenettely) Pöytäkirja 6/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (4) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 22.5.2019 klo 23.59 Paikka Sähköinen päätöksentekomenettely, sähköpostitse Asiat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:40 Paikka Hotelli Scandic Kuopio Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka Raninen, puheenjohtaja Pasi Lepistö,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen ja

Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen ja KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 Koululautakunta Aika 26.08.2015 klo 09:00-12:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 12:00-12:45

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 12:00-12:45 Pöytäkirja 6/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 24.11.2014 kello 12:00-12:45 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019 Johtokunnan kokous 4.6.2019 Pöytäkirja 7/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.07 12.15 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio (rak 1A, C-rappu,

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 58 Tarkastuslautakunta AIKA 19.03.2013 klo 08:00-14:10 PAIKKA Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 38 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta 82 16.12.2015 Tarkastuslautakunta Aika 16.12.2015 kello 12:00-15:00 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstöjaosto 16.05.2017 AIKA 16.05.2017 klo 12:00-13:42 PAIKKA Villa Hakkari KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 33 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 13:10-13:45

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 13:10-13:45 Pöytäkirja 2/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 29.03.2016 kello 13:10-13:45 Paikka Keskussairaala, M-talo hallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116 Tarkastuslautakunta1 AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Jaakko Punkkinen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Jaakko Punkkinen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 70 Koululautakunta Aika 03.08.2016 klo 18:00-18:31 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 10:30-10:50

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 7/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 10:30-10:50 Pöytäkirja 7/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 21.12.2015 kello 10:30-10:50 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen Aki Kokko Osmo

Lisätiedot

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 02.02.2015 Aika 02.02.2015 klo 12:30-13:45 Paikka Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.11.2015 kello 12:00-14:30 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka Kaverinen

Lisätiedot

13.11.2015. Riitta Näkkäläjärvi, vpj. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pertti Ahokas ja Raili Kerola. Tarkastusaika / Allekirjoitukset

13.11.2015. Riitta Näkkäläjärvi, vpj. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pertti Ahokas ja Raili Kerola. Tarkastusaika / Allekirjoitukset Viranomainen Pöytäkirja No 11/2015 KOLPENEEN PALVELUKESKUKSEN Laatimispäivämäärä 13.11.2015 Kokousaika Perjantaina 13.11.2015 klo 9.30-10.00 Kokouspaikka Kolpeneen palvelukeskus, ruokasalin kabinetissa,

Lisätiedot

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

VIITASAAREN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(10) Viitasaaren kaupungintalo kaupunginhallituksen huone

VIITASAAREN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(10) Viitasaaren kaupungintalo kaupunginhallituksen huone Tarkastuslautakunta VIITASAAREN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(10) Aika 09.12.2015 klo 09:00-11:46 Paikka Viitasaaren kaupungintalo kaupunginhallituksen huone Läsnä Suni Hannu puheenjohtaja 9:06-11:46 Pulkkinen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.03.2016 klo17:00-19:34 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1. Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1. Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Aika 27.01.2016 klo 16:00-18:30 Paikka Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Vesihuoltoliikelaitoksen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 Maaseutulautakunta 26.04.2011 AIKA 26.04.2011 klo 19:00-19:25 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Ähtärin kaupunki PÖYTÄKIRJA Nro 7/20 18 Tarkastuslautakunta RAKENNUSTARKASTAJA MATTI PAKKALAN KUULEMINEN 2

Ähtärin kaupunki PÖYTÄKIRJA Nro 7/20 18 Tarkastuslautakunta RAKENNUSTARKASTAJA MATTI PAKKALAN KUULEMINEN 2 Ähtärin kaupunki PÖYTÄKIRJA Nro 7/20 18 Tarkastuslautakunta 2.11.2018 KOKOUSAIKA 2.11.20 18 klo 14.00 16.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 27 RAKENNUSTARKASTAJA MATTI PAKKALAN KUULEMINEN

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/2018 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 13:00-15:45 Paikka Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs) Läsnä Ilkka

Lisätiedot

M/S Mariella, konferenssikansi, kabinetti C41 (Tukholman satama)

M/S Mariella, konferenssikansi, kabinetti C41 (Tukholman satama) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/2015 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:30 Paikka Läsnä M/S Mariella, konferenssikansi, kabinetti C41 (Tukholman satama) Ilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 29.11.2017 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 29.11.2017 klo 9.00 Paikka LYNC-kokous MERK. JORMA PENTTINEN Jorma Penttinen puheenjohtaja Käsiteltävät

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 1/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:00-11:24

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 1/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:00-11:24 Pöytäkirja 1/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 29.02.2016 kello 11:00-11:24 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen Aki

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 Aika Keskiviikko 22.04.2015 klo 18.00 19.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai 29.04.2016 klo 09.00-9.50. Ravitsemiskeskuksen luentotila

Perjantai 29.04.2016 klo 09.00-9.50. Ravitsemiskeskuksen luentotila PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Läsnä Perjantai klo 09.00-9.50 Ravitsemiskeskuksen luentotila Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 Ammattiopisto Novidan johtokunta 10.08.2010 Aika 10.08.2010 klo 18:00 Paikka Uudenkaupungin ammattiopisto Novida Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 21 Kokouksen

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 Tekninen lautakunta 13.07.2015 AIKA 13.07.2015 15:30-16:39 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 119 70 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Kuntayhtymän organisaatio ja esimiesten määrääminen vuodelle 2014. Organisaatioon ei esitetä muutoksia vuodelle 2014.

Kuntayhtymän organisaatio ja esimiesten määrääminen vuodelle 2014. Organisaatioon ei esitetä muutoksia vuodelle 2014. Yhtymähallitus 191 16.12.2013 Kuntayhtymän organisaatio ja esimiesten määrääminen vuodelle 2014 356/1.12.120/2013 Yhtymähallitus 191 Kuntayhtymän johtosäännön 2 :n mukaan yhtymähallitus määrää kuntayhtymän

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Pöytäkirja

Johtokunnan kokous Pöytäkirja Johtokunnan kokous 29.11.2017 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 29.11.2017 klo 9.00 9.11 Paikka LYNC-kokous Allekirjoitukset Jorma Penttinen puheenjohtaja Anu Tervala pöytäkirjanpitäjä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-16:05 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokousaika 19.12.2012 klo 18.00-19.05 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Yhteispalvelupiste KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo 18.10.2012 1 KOKOUSAIKA 18.10.2012 klo 17.15-18.58 KOKOUSPAIKKA EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no Yh 123 : Kokouksen avaus... 3 Yh 124 : Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 (11) Aika 05.03.2018, klo 17:40-17:48 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Kettupolun päiväkodin

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5 LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kunnanhallitus 24.02.2014 Aika 24.02.2014 klo 16:30-16:35 Paikka Liperin kunnanvirasto Käsitellyt asiat :t 44-46 Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2017 AIKA 13.11.2017 klo 17:00-19:53 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, Tampereentie 6, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 87 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1.

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1. Pöytäkirja 2/2014 25 Johtokunta Aika 06.02.2014 klo 18:00-19:15 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2.krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu. Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu. Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 05.06.2014 klo 16:00-18:40 Paikka Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 44 Kokouksen

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(11) Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitoksen johtokunta 18.02.2015

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(11) Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitoksen johtokunta 18.02.2015 KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(11) 18.02.2015 AIKA 18.02.2015 klo 16:00-16:23 PAIKKA Kaupungintalo, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Tarkastuslautakunta 08.09.2014. Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Tarkastuslautakunta 08.09.2014. Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00 Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 08.09.2014 Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00 Paikka Kokkola, hallituksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 53 Kokouksen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 26.01.2016, klo 17:00-17:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vuoden

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 tarkastusta varten 23.02.2011 AIKA 23.02.2011 klo 16:30-17:45 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla.

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla. KUNNALLISTEN MUUSIKKOJEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisten muusikkojen virkaja työehtosopimuksen

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot