Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski"

Transkriptio

1 ESITYSLISTA 1/ (17) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 27. päivänä tammikuuta 2011 klo Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo puheenjohtaja Rasimus Risto varapuheenjohtaja Halme Terttu Heijala Marke Janhunen Ritva Mänttäri Leena Nykänen Marjatta Parvinen Vesa Smeds Sakari Soininen Kari Suutari Tero Yli-Kankahila Matti Rikala Tuula Viljakainen Hannele Huovila Juhani Marttila Marko Puhakka Osmo Ylikangas Kimmo Blom Laura Harjula Jari Hernesaho Virpi Johansson Olli Komulainen Markku Lonka Riitta Reijo Jukka Saikkonen Asta yht. kirkkovalt. pj yht. kirkkovalt. varapj. Anjualankosken seurakunnan kirkkoherra Valkealan seurakunnan kirkkoherra Elimäen seurakunnan kirkkoherra Kuusankosken seurakunnan kirkkoherra viestintäpäällikkö tietohallintopäällikkö talouspäällikkö hallintojohtaja yhteisen seurakuntatyön johtaja henkilöstöpäällikkö kiinteistöpäällikkö hallintosihteeri, sihteeri Poissa

2 ESITYSLISTA 1/ (17) 1 Kokouksen avaus Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi Kouvolan seurakunnan kirkkoherran Keijo Gärdströmin toimikaudeksi Puheenjohtaja avaa kokouksen. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kymmenen jäsentä. Varapuheenjohtajan ja jäsenet valitsee yhteinen kirkkovaltuusto ensimmäisen ja kolmannen toimintavuotensa ensimmäisessä kokouksessa. KL 7:4,1 mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Jäsenten lisäksi kokouskutsu on lähetettävä niille henkilöille, joilla KJ 9:3 ja KJ 10:11 sekä ohjesäännön 3 nojalla on oikeus olla läsnä kokouksessa ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei päätöksen tekemiseen. Seurakuntayhtymän johtavat viranhaltijat toimivat Kouvolan seurakuntayhtymän viraston johtosäännön nojalla asioiden esittelijöinä yhteisessä kirkkoneuvostossa. Puheenjohtajan päätösesitys: Toimitetaan nimenhuuto ja todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Sihteerin valinta Ohjesäännön 7 mukaan kokouksen pöytäkirjaa pitää yhteisen kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakuntayhtymän tai seurakunnan viranhaltija. Johtosääntönsä mukaan tässä tehtävässä toimii hallintosihteeri, ellei kirkkoneuvosto toisin määrää. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto valitsee sihteerikseen hallintosihteeri Asta Saikkosen.

3 ESITYSLISTA 1/ (17) 4 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Ohjesäännön 7 mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai yhteinen kirkkoneuvosto kokouksessaan.. Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja pöytäkirjan tarkastusajankohdaksi esitetään torstaita klo , Kuusankosken seurakuntakeskus, III krs, toimistosihteerin työhuone. 5 Työjärjestyksen hyväksyminen Ohjesäännön 5 mukaan yhteinen kirkkoneuvosto päättää asioiden käsittelyjärjestyksen. Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy esityslistan mukaisen asioiden käsittelyjärjestyksen. Päätös 6 Ilmoitusasiat Kouvolan seurakuntayhtymän ja Kouvolan kaupungin välinen maa-alueiden vaihto Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli ilmoittaa kirjeellä , asia nro , puoltavansa Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston , 42, tekemän päätöksen vahvistamista ja lähettää asian edelleen kirkkohallituksen käsiteltäväksi. Päätöksellä on luovutettu vaihdossa Kouvolan kaupungille seuraavat tilat ja määräalat: Hautuumaan tie RN:o 1:84 Kouvolan kaupungin Maunukselan kylässä ( ); Hautuumaan tie RN:o 3:28 Kouvolan kaupungin Maunukselan kylässä ( ); Seurakunnanmaa II RN:o 3:162 Kouvolan kaupungin Mattilan kylässä ( ); Kalmisto RN:o 3:516 määräala Kouvolan kaupungin Maunukselan kylässä ( ); Syrjälä RN:o 3:124 määräala Kouvolan kaupungin Mattilan kylässä ( ); Kirkon lisämaa RN:o 3:126 määräala Kouvolan kaupungin Mattilan kylässä ( ); Ruusula RN:o 3:127 määräala Kouvolan kaupungin Mattilan kylässä ( ); määräala tontista nro 1 Kouvolan kaupungin 22. kaupunginosan korttelissa 18 ( ). Kauppa on tehty siten, että kaupunki on vaihdossa seurakuntayhtymälle luovuttamansa maa-alan lisäksi suorittanut euroa.

4 ESITYSLISTA 1/ (17) Kouvolan seurakuntayhtymän päätös määräalojen myymisestä Kouvolan kaupungille Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli ilmoittaa kirjeellä , asia nro , puoltavansa Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston , 44, tekemän päätöksen vahvistamista ja lähettää asian edelleen kirkkohallituksen käsiteltäväksi. Päätöksellä on luovutettu kolme määräalaa Pappilanimisestä tilasta RNr:o 1:221 Kouvolan kaupungin Maunukselan kylässä ( ), yksi määräala tontista nro 1 Kouvolan kaupungin Kuusankosken kaupunginosan korttelissa nro 5 ( ) ja yksi määräala tontista 8 Kouvolan kaupungin Kuusankosken kaupunginosassa korttelissa 7 ( ) Kouvolan kaupungille euron kauppahintaan. Kouvolan seurakuntayhtymän päätös tontin myymisestä Rakennusurakointi S. Syrjänen Oy:lle Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli ilmoittaa kirejeellä , asia nro , puoltavansa Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston , 44, tekemän päätöksen vahvistamista ja lähettää asian edelleen kirkkohallituksen käsiteltäväksi. Päätöksellä on myyty tontti nro 2 Kouvolan kaupungin 21. kaupunginosan korttelissa 5 Rakennusurakointi S.Syrjänen Oy:lle euron kauppahintaan. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asiat tiedokseen saatetuksi. 7 Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö Kirkkoneuvoston asemasta ja tehtävistä säädetään kirkkolain 10. luvussa sekä 11. luvun 8 ja 11 :ssä sekä kirkkojärjestyksen 9. luvussa ja 10. luvun 10 ja 11 :ssä. Lisäksi kirkkoneuvoston toimintaa ohjaa kirkkovaltuuston hyväksymä ja tuomiokapitulin vahvistama ohjesääntö. Kouvolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö on hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa ja se on vahvistettu Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulissa (liite 1). Yhteisen kirkkoneuvoston asema seurakuntayhtymässä on hyvin keskeinen. Ohjesäännön 5 määrää, että kirkkoneuvosto päättää asiat esittelystä. Asiat esittelee viranhaltija, jonka tehtäväksi esittely on annettu seurakuntayhtymän asianomaisessa johtosäännössä tai erillisellä määräyksellä. Esittelijä tekee asiasta kirjallisen esittelyn ja päätösesityksen, joka on ajoissa ennen kokousta toimitettava yhteisen kirkkoneuvoston jäsenille. Yhteinen kirkkoneuvosto voi kuitenkin kokouksessa ottaa käsiteltäväksi kiireellisen asian.

5 ESITYSLISTA 1/ (17) Yhteinen kirkkoneuvosto toimii läheisessä yhteistyössä yhtymään kuuluvien seurakuntien seurakuntaneuvostojen kanssa. Hallinnollisesti seurakuntaneuvostot eivät yleisillä vaaleilla valittuina hallintoeliminä kuitenkaan ole yhteisen kirkkoneuvoston alaisia. Seurakunnan hengellistä elämää ja toimintaa koskevat asiat käsitellään pääsääntöisesti seurakuntaneuvostoissa. Ohjesäännön 6 mukaan yhteisen kirkkoneuvoston on valmisteltava seurakuntaneuvoston yhteiselle kirkkovaltuustolle lähettämät esitykset ja aloitteet. Jos tällainen esitys tai aloite koskee myös seurakuntayhtymän muita seurakuntia, niiden seurakuntaneuvostoille on varattava tilaisuus antaa lausunto asiasta. Jos seurakuntaneuvoston esitys tai aloite kuuluu yhteisen kirkkoneuvoston päätettäviin asioihin, ratkaisusta tai toimenpiteestä on ilmoitettava seurakuntaneuvostolle. Yhteinen kirkkoneuvosto valmistelee asiat yhteiselle kirkkovaltuustolle, valvoo tämän päätösten laillisuutta ja panee ne täytäntöön. Sille voidaan kirkkovaltuuston päätöksellä siirtää valtuustolle kuuluvaa päätösvaltaa ja se voi ohjesäännössä määrätyllä tavalla siirtää itselleen ratkaisuvaltaa alemmalta organisaatiotasolta. Yhteisen kirkkoneuvoston vastuulla on huolehtia seurakuntayhtymän perussäännössä lueteltujen toimintojen ohjauksesta. Tässä ominaisuudessa se omalla paikallaan edistää hengellistä elämää ja toimii seurakunnan tehtävän toteuttamiseksi. Perussääntö on liitteenä 2. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen saatetuksi yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön ja perussäännön. 8 Seurakuntayhtymän viraston johtosääntö Seurakuntayhtymän hallinnon hoitamisen apuna kirkkoneuvoston alaisuudessa on seurakuntayhtymän virasto. Kouvolan seurakuntayhtymä muodostaa omaleimaisen, suuren kokonaisuuden, jonka vuoksi sille laadittu viraston johtosääntö ei ole kopio mistään olemassa olevasta mallista, vaikka eräiden suurten seurakuntayhtymien toimivia organisaatioita onkin käytetty laadinnassa apuna. Johtosääntö perustuu kaksijakoiseen osastomalliin. joka jakautuu hallinto-osastoon ja yhteisen seurakuntatyön osastoon. Hallinto-osastoa johtaa hallintojohtaja ja yhteisen seurakuntatyön osastoa yhteisen seurakuntatyön johtaja. Osastoissa on eri tehtäviä varten palveluyksiköitä, joilla kullakin on oma organisaationsa. Tehtävät ilmenevät yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymästä Kouvolan seurakuntayhtymän viraston johtosäännöstä (liite 3). Ohjenuorana on, että paikallisseurakunnat kirkkoherroineen ovat näkyvä ja toimiva osapuoli ja yhtymän viraston tehtävänä on palvella ja tukea seurakuntia niiden kristillisessä julistus- ja palvelutehtävässä. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen saatetuksi Kouvolan seurakuntayhtymän viraston johtosäännön.

6 ESITYSLISTA 1/ (17) 9 Johtoryhmän nimeäminen Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön 10 :n mukaan kirkkoneuvosto asettaa toimikaudekseen johtoryhmän, johon kuuluvat yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä yhteisen kirkkoneuvoston nimeämät seurakuntayhtymän viraston johtavat viranhaltijat. Johtoryhmän tehtävänä on käsitellä seurakuntayhtymän toimintaan, hallintoon ja talouteen kuuluvia yhteisiä asioita sekä kehittää yhteistyötä ja vuorovaikutusta seurakuntayhtymän sisällä ja seurakuntien sekä muiden yhteisöjen kanssa. Johtoryhmän puheenjohtajana toimii yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Johtoryhmä valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Kyseessä on siis elin, jonka tehtävänä on keskustella seurakuntayhtymän hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista. Käytännössä tämä tarkoittaa ennen muuta yhteiseen kirkkoneuvostoon tulevien asioiden ennakkokäsittelyä. Johtoryhmä ei ole päättävä viranomainen. Mikäli johtoryhmässä tehdään ratkaisuja, jotka vaativat päätöstä, päätöksen tekee viranhaltija delegointivaltuutuksensa nojalla. Ohjesääntö antaa kirkkoneuvostolle tehtäväksi määrätä ne johtavat viranhaltijat, jotka osallistuvat johtoryhmän työskentelyyn. Seurakuntayhtymän viraston johtosäännön 15 :n mukaan viraston johtavia viranhaltijoita ovat seuraavat: hallintojohtaja, henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, kiinteistöpäällikkö, tietohallintopäällikkö, yhteisen seurakuntatyön johtaja sekä viestintäpäällikkö. Johtoryhmässä on jo ohjesäännön nojalla kolme luottamushenkilöä ja yksi viranhaltija. Johtoryhmä ei saisi muodostua liian suuri, jolloin sen toimintakyky ja joustavuus saattaisivat kärsiä. Niinpä johtavien viranhaltijoiden määrän tulisi rajoittua kolmeen tai korkeintaan neljään. Toisaalta eri viranhaltijat voisivat toimia toistensa sijaisina johtoryhmässä. Eniten yhteisten hallintoelinten ratkaisua vaativia asioita valmistelevat hallintojohtaja, talouspäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja kiinteistöpäällikkö. Heidän olisi siksi hyvä olla johtoryhmässä. Lisäksi siihen tulisi nimittää yhteisen seurakuntatyön johtaja, joka hallinnoi keskusrekisteriä, seurakuntatoimistoja sekä viestintää ja yhteisiä seurakunnallisia työmuotoja. Muita esimiesasemassa olevia viranhaltijoita voitaisiin kutsua kokouksiin edellä mainittujen ollessa estyneinä tai sen mukaan kuin heidän alaansa liittyvistä asioista keskustellaan. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto nimeää ohjesäännön 10 :n nojalla seurakuntayhtymän johtoryhmään seuraavat johtavat viranhaltijat: hallintojohtaja, henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, kiinteistöpäällikkö sekä yhteisen seurakuntatyön johtaja. Edellä mainittujen ollessa estyneitä saapumasta johtoryhmän kokoukseen varalle nimetään seuraavat johtavat viranhaltijat: tietohallintopäällikkö, viestintäpäällikkö.

7 ESITYSLISTA 1/ (17) 10 Yhteisen kirkkovaltuuston päätösten toimeenpano Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön kohdan mukaan kirkkoneuvoston tehtävänä on tutkia yhteisen kirkkovaltuuston päätösten laillisuus ja vastata päätösten täytäntöönpanosta. Tehtävä perustuu seuraaviin lainkohtiin: KL 10:1 määrää, että kirkkoneuvosto huolehtii kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpanosta; KL 10:6 määrää, että kirkkoneuvoston tehtävänä on kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta. Jos kirkkoneuvosto katsoo, että kirkkovaltuuston päätös on tehty virheellisessä järjestyksessä tai menee valtuuston toimivaltaa ulommaksi taikka muutoin on lainvastainen, kirkkoneuvoston tulee jättää päätös täytäntöön panematta ja syyn tähän ilmoittaen viipymättä saattaa asia valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Yhteinen kirkkovaltuusto teki kokouksessaan seuraavat päätökset: 4 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaali KJ 8:2 mukaan kirkkovaltuusto valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Tuula Rikalan ja varapuheenjohtajaksi Hannele Viljakaisen toimikaudeksi Yhteisen kirkkovaltuuston sihteerin valinta Yhteinen kirkkovaltuusto päätti kutsua sihteerikseen hallintosihteeri Asta Saikkosen. 7 Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan seuraavat jäsenet : Keijo Kaskiaho (varaj. Antero Rossi), Kalevi Komppa (varaj. Kalle Ylimäki), Päivi Kossila (varaj. Johanna Pyötsiä). 8 Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan vaali Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi Risto Rasimuksen toimikaudeksi Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenten vaali Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt yhteisen kirkkoneuvoston jäseniksi toimikaudeksi : Terttu Halme, Marke Heijala, Ritva Janhunen, Leena Mänttäri, Marjatta Nykänen, Vesa Parvinen, Sakari Smeds, Kari Soininen, Tero Suutari, Matti Yli-Kankahila. 10 Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja jäsenten henkilökohtaisten varajäsenten vaali Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja jäsenten henkilökohtaisiksi varajäseniksi: Pekka Ahola Tero Suutarin varaj., Toivo Hartikainen Kari Soinisen varaj., Keijo Kaskiaho Marjatta Nykäsen varaj., Päivi Kossila Risto Rasimuksen varaj., Reino Koivusaari Matti Yli-Kankahilan varaj., Anton Kujala Sakari Smedsin varaj., Anne Mynttinen Terttu Halmeen varaj., Juha Vainio Vesa Parvisen varaj., Johanna Pyötsiä Leena Mänttärin varaj., Mirja Sorsa Ritva Janhusen varaja., Mia Ylä-Outinen Marke Heijalan varajäsen. 11 Jäsenten valinta henkilöstöpalvelun johtokuntaan Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt henkilöstöpalvelun johtokunnan jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäseniksi toimikaudeksi : Päivi Ainali (varaj. Anna Vuolasto) Urpo Huuskonen (varaj. Reino Grönlund), Birgit Koskela

8 ESITYSLISTA 1/ (17) (varaj. Päivi Kossila), Reino Koivusaari (varaj. Mia Ylä-Outinen), Marja-Leena Vainio (varaj. Matti Paakala); puheenjohtajaksi Marja-Leena Vainio. 12 Jäsenten valinta kiinteistö- ja hautauspalvelun johtokuntaan Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt kiinteistö- ja hautauspalvelun johtokunnan jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäseniksi toimikaudeksi : Kari Aalto (varaj. Seppo Välimäki), Timo Nyberg (varaj. Tiina Aaltonen), Johanna Pyötsiä (varaj. Anton Kujala), Marjatta Raskinen (varaj. Pentti Vainio), Antero Rossi (varaj. Marja-Terttu Nuorivuori); puheenjohtajaksi Kari Aalto. 13 Jäsenten valinta perheneuvonnan johtokuntaan Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt perheneuvonnan johtokunnan jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäseniksi toimikaudeksi : Veikko Lehtinen (varaj. Weronika Käki), Anne Mynttinen (varaj. Risto Pesonen), Madleena Ollila (varaj. Tero Hinkkanen), Mikko Rasimus (varaj. Tapio Lehtinen), Merja Tenetz (varaj. Katja Ylätalo); puheenjohtajaksi Merja Tenetz. 14 Jäsenten valinta sairaalasielunhoidon johtokuntaan Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seuraavat henkilöt sairaalasielunhoidon johtokunnan jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäseniksi toimikaudeksi : Jutta Hartikainen (varaj. Sirkka Lavikkala), Reino Koivusaari (varaj. Seppo Välimäki) Marja-Liisa Lavonen (varaj. Matti Heino), Sinikka Manelius (varaj. Arja Siekkeli), Vesa Vainio (varaj. Maija Jaakkola); puheenjohtajaksi Vesa Vainio. 15 Jäsenen valinta IT-aluekeskuksen johtokuntaan Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi it-aluekeskuksen johtokuntaan Tero Hinkkasen ja hänen varalleen Kalle Ylimäen toimikaudeksi Taloussäännön tarkistus Tilintarkastajien valintaa koskeva kirkkojärjestyksen 15 luvun 10 on muuttunut lukien siten, että taloussääntöä oli tarkistettava vastaavasti. Tämän johdosta yhteinen kirkkovaltuusto muutti taloussäännön 29 :n ja kumosi sen 30 :n ja 31 :n. Muutettu 29 kuuluu seuraavasti: 29 Hallinnon ja talouden tarkastus Tilintarkastuksessa noudatetaan kirkkolakia ja -järjestystä, kirjanpitolakia ja -asetusta, taloussäännön ja kirkkoneuvoston ohjesäännön määräyksiä sekä tilintarkastuslakia soveltuvin osin. Tilintarkastus järjestetään seurakunnan toimivasta johdosta ja muista tilivelvollisista riippumattomaksi. Tilintarkastajalta ei edellytetä seurakunnan jäsenyyttä. Tilintarkastajalla on oikeus suorittaa osa työstään alihankintana. 17 Tilintarkastajien valinta KJ 15:10 määräysten tarkoittaman tilintarkastusyhteisön valintaa varten oli toimitettu hankintalain mukainen kilpailutus. Yhteinen kirkkovaltuusto päätti kilpailutuksen ja muutetun taloussäännön mukaisesti valita toimikaudekseen tilintarkastajaksi KPMG Julkishallinnon palvelut Oy:n, joka on nimennyt vastaavaksi tilintarkastajaksi JHTT, KHT Kaija Pakkasen ja hänen varalleen varatilintarkastajaksi JHTT Esko Säilän. 18 Kuusankosken pappilan myynti, tontti numero 3 Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi Pasi Korhosen ostotarjouksen ,00 euroa ja päätti, että Kouvolan seurakuntayhtymä myy Pasi Korhoselle Kouvolan kaupungin 21.kaupunginosassa (Kuusankoski) korttelin 5 tontin 3 (Pappilankuja 10, 45700

9 ESITYSLISTA 1/ (17) Kuusankoski) pinta-ala m2 (kiinteistötunnus ). Tontti on muodostettu seuraavasti: määräala m2 tontista nro 1 korttelissa 5 Kouvolan kaupungin Kuusankosken kaupungissa (kiinteistötunnus ). Yhteinen kirkkovaltuusto päätti saattaa asian edelleen kirkkohallituksen vahvistettavaksi. 20 Mahdolliset aloitteet Valtuutettu Urpo Huuskonen jätti aloitteen koskien Kouvolan seurakuntayhtymän johtokuntien jäsenmäärän lisäämistä kahdella jäsenellä. Valtuutettu Tero Suutari jätti aloitteen johtoryhmän kokoonpanosta. Valtuusto päätti lähettää aloitteet yhteiselle kirkkoneuvostolle valmisteltavaksi. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että yhteisen kirkkovaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisesti ja ne ovat täytäntöönpanokelpoiset, kun ne ovat asianmukaisesti tulleet lainvoimaisiksi. Merkitään, että aloitteet on pantu valmisteluun. 11 Edustajien nimeäminen johtokuntiin Yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymien henkilöstöpalvelun johtokunnan, kiinteistö- ja hautauspalvelun johtokunnan, perheneuvonnan johtokunnan ja sairaalasielunhoidon johtokunnan johtosääntöjen mukaisesti kokouksiin ovat oikeutettuja osallistumaan läsnäolo- ja puheoikeudella mm. yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Näiden lisäksi yhteinen kirkkoneuvosto voi keskuudestaan valita johtokuntiin edustajansa. Yhteisen kirkkoneuvoston toimikaudekseen nimeämällä edustajalla on oikeus olla läsnä johtokunnan kokouksessa, jossa hänellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta (ellei hän samalla ole johtokunnan jäsen). Edustajan tehtävänä on olla asiantuntijana mm. käsiteltäessä kirkkoneuvostossa kyseisen johtokunnan toimialaan liittyviä asioita. Varahenkilönä toimii edustajan henkilökohtainen varajäsen kirkkoneuvostossa. Hallintojohtajan esitys: Yhteinen kirkkoneuvosto valitsee harkintansa mukaan keskuudestaan edustajan seuraaviin johtokuntiin toimikaudeksi : henkilöstöpalvelun johtokunta kiinteistö- ja hautauspalvelun johtokunta perheneuvonnan johtokunta sairaalasielunhoidon johtokunta

10 ESITYSLISTA 1/ (17) 12 Jäsenten valinta viestintäpalvelujen vastuuryhmään Viestintäpalvelujen vastuuryhmän johtosäännön kohdan 2 Kokoonpano mukaan yhteinen kirkkoneuvosto valitsee viestintäpalvelujen vastuuryhmään toimikaudekseen viisi jäsentä ja kaksi varajäsentä. Lisäksi yhteinen kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan yhden jäsenen vastuuryhmään. Jäseniä valittaessa tulee kiinnittää huomiota heidän asiantuntemukseensa viestinnän, tiedotuksen tai markkinoinnin aloilla. Jos puheenjohtaja, jäsen tai varajäsen eroaa ennen toimikautensa päättymistä, yhteinen kirkkoneuvosto valitsee henkilön eronneentilalle toimikauden jäljellä olevaksi ajaksi. Vastuuryhmä nimeää keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Yhteisen seurakuntatyön johtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto toimittaa viestintäpalvelujen vastuuryhmän jäsenten ja varajäsenten vaalin. 13 Jäsenten valinta kehitysvammaistyön vastuuryhmään Kehitysvammaistyön vastuuryhmän johtosäännön kohdan 2 Kokoonpano mukaan yhteinen kirkkoneuvosto valitsee toimikaudekseen kahdeksan jäsentä: 4 rovastikuntien edustajaa, 1 Kymenlaakson erityshuollon kuntayhtymän edustaja, 1 yhteisen kirkkoneuvoston edustaja. Puheenjohtajana toimii yhteisen seurakuntatyön johtaja ja sihteerinä kehitysvammaistyön pastori. Vastuuryhmä nimeää keskuudestaan varapuheenjohtajan. Jäseniä valittaessa tulee ottaa huomioon Kuusaan kuntoutuskeskuksessa oleva kehitysvammaistyön asiantuntemus, omaisnäkökulma ja sopijaseurakuntien yhteistyönäkökulma sekä pyrkiä alueelliseen tasapuolisuuteen koko Kaakkois-Suomen alueen neljän rovastikunnan alueella. Yhteisen seurakuntatyön johtajan päätösesitys: Rovastikuntien ehdotukset annetaan kokouksessa. Yhteinen kirkkoneuvosto toimittaa kehitysvammaistyön vastuuryhmän jäsenten vaalin. 14 Jäsenten valinta palvelevan puhelimen vastuuryhmään Palvelevan puhelimen vastuuryhmän johtosäännön kohdan 2 Kokoonpano mukaan yhteinen kirkkoneuvosto valitsee palvelevan puhelimen vastuuryhmään toimikaudekseen viisi jäsentä (yksi jäsen/seurakunta) sekä yhden yhteisen kirkkoneuvoston jäsenen. Lisäksi valitaan kaksi varajäsentä. Jäsenten tulee

11 ESITYSLISTA 1/ (17) mahdollisuuksiensa mukaan olla perehtyneitä sielunhoito- ja mielenterveystyöhön sekä sosiaalisiin ongelmiin. Jäsenistä tulee vähintään yhden olla teologi. Vastuuryhmä nimeää keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Yhteisen seurakuntatyön johtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto toimittaa palvelevan puhelimen vastuuryhmän jäsenten ja varajäsenten vaalin. 15 Kokouskäytäntöön liittyviä asioita Kirkkoneuvoston ohjesäännössä ei ole annettu sitovia määräyksiä kokousten ajasta, paikasta ja kutsumistavasta, koska KJ 9:1 jättää ne kirkkoneuvoston itsensä päätettäviksi. Sen sijaan kirkkoneuvosto voi päättää ohjeenluontoisesta kokousaikataulusta, kokouskutsujen lähettämiskäytännöstä yms, josta tarpeen mukaan poiketaan. Kirkkoneuvoston pikainen kokoontuminen voi joskus olla edun valvomisen tai muun vastaavan syyn takia välttämätöntä. Kirkkoneuvoston ei tule sitoa itseään jäykkään kokousrytmiin. Sähköpostia ja muuta nykytekniikkaa voidaan soveltaa kokouskutsuissa. Yhteisen kirkkoneuvoston kokouskäytännössä ehdotetaan noudatettavaksi seuraavia ohjeita: 1) Kutsu kokoukseen lähetetään viimeistään viikkoa ennen kokousta ja siihen liitetään luettelo käsiteltävistä asioista sekä mahdollisuuksien mukaan valmisteltu esityslista päätösehdotuksineen. 2) Kokouskutsu lähetetään yleensä kirjeitse. Jos jäsenellä on sähköpostiosoite, kutsu voidaan niin sovittaessa lähettää myös ainoastaan sähköisenä. Mikäli esityslista sisältää suurehkoja liitteitä, ne lähetetään kirjeitse viimeistään viisi päivää ennen kokousta. 3) Esityslista lähetetään aina myös varajäsenille, mutta heillä ei ole oikeutta osallistua kokoukseen, ellei heille erikseen toimiteta kokouskutsua. 4) Kokoukset pidetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa Kuusankosken Seurakuntakeskuksessa, kunkin kuukauden viimeisenä torstaina alkaen kello 17. 5) Kokouksen tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan kokouskutsussa. 6) Jäsenillä on oikeus saada kokouksesta luottamushenkilön palkkiosäännön mukaiset korvaukset. Palkkiosääntö on liitteenä 4. 7) Esteet tulee ilmoittaa sihteerille viimeistään kokouskutsussa mainittuun ajankohtaan mennessä, jotta varajäsen ehditään kutsua. Kirkkoneuvosto voi poiketa edellä mainitusta ohjeista, kun siihen on perusteltu syy.

12 ESITYSLISTA 1/ (17) Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää hyväksyä edellä mainitut ohjeet. 16 Hallintotyöryhmän perustaminen Kouvolan seurakuntayhtymän viraston organisaatio on ollut toiminnassa kaksi vuotta. Tänä aikana organisaation toimivuutta on testattu käytännössä. Yleisesti ottaen järjestelmä on toiminut alkuvaikeuksien jälkeen varsin hyvin. On kuitenkin havaittu, että alkujaan eräiden toisten suurten seurakuntayhtymien esikuvien ja oman suunnittelun tuloksena kirjoitus- ja kokouspöytien ääressä syntynyt organisaatio kaipaa pientä tarkistusta. Muutoksia olisi tehtävä mm. ylimmän johdon tehtävienjaossa sekä seurakuntatoimistojen ja keskusrekisterin hallinnossa. Ajan myötä mukaan on tullut myös seurakuntien lapsityön uudistuva johtamisjärjestelmä, joka on vuoden 2011 aikana määrä sovittaa yhtymän toimintaan. Samoin henkilöstöstrategiaa pohdittaessa on taloudellisen tilanteen heikennyttyä päädytty henkilöstön määrän supistamiseen luonnollista poistumaa hyväksi käyttäen, mikä tulee vaikuttamaan myös yhtymän henkilöstöön. Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännössä on myös muutama vanhentunut kohta, jotka on korjattava. Näitä ja mahdollisesti muitakin käytännön tarkistuksia pohtimaan on syytä perustaa hallintotyöryhmä, jonka tehtävänä on laatia uusittu seurakuntayhtymän viraston johtosääntö sekä tehdä siitä mahdollisesti johtuvat muutosesitykset yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntöön. Työryhmän tulisi saada ehdotuksensa valmiiksi mahdollisimman pian, mieluiten kevään 2011 aikana, jolloin asiat voitaisiin käsitellä yhteisessä kirkkovaltuustossa ennen kesäkautta. Viraston johtosäännön hyväksyminen on yhteisen kirkkovaltuuston asia, ja yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö on vielä vahvistutettava tuomiokapitulissa. Hallintotyöryhmään voisivat kuulua viranhaltijoista yhteisen seurakuntatyön johtaja, henkilöstöpäällikkö, talouspäällikkö, kiinteistöpäällikkö, hallintojohtaja sekä yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimiva kirkkoherra. Lisäksi työryhmään yhteisen kirkkoneuvoston toivotaan valitsevan 2-4 luottamushenkilöjäsentä. Työryhmä ottaa itselleen sihteerin. Hallintojohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto perustaa edellä kerrotun mukaisesti hallintotyöryhmän ja nimeää siihen jäseniksi seuraavat viranhaltijat: Markku Komulainen, Riitta Lonka, Virpi Hernesaho, Jukka Reijo, Olli Johansson ja Keijo Gärdström. Lisäksi kirkkoneuvosto valitsee jäseniksi 2 4 luottamushenkilöä ja määrää yhden jäsenistä työryhmän puheenjohtajaksi. Kirkkoneuvosto päättää edellyttää, että työryhmä saa ehdotuksensa valmiiksi viimeistään mennessä.

13 ESITYSLISTA 1/ (17) 17 Vastaus valtuustoaloitteeseen krematorion perustamisesta seurakuntayhtymän alueelle Valtuutettu Jussi Raukko jätti yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa yhdeksän valtuutetun allekirjoittaman seuraavan aloitteen krematorion rakentamisesta Kouvolan seurakuntayhtymän alueelle: Polttohautaus Suomessa on yleistynyt vuosi vuodelta. Helsingissä tuhkataan jo n. 78 % kaikista vainajista ja muissakin suuremmissa kaupungeissa tuhkauksen osuus kohoaa jo yli 50%:n. Kouvolassa tuhkauksen osuus on arvioiden mukaan n % ja on varsin todennäköisesti kasvamassa selvästi seuraavan 10 vuoden aikana. Nyt tuhkaukset suoritetaan joko Kotkassa, krematorio perustettu 1973, tai Lahdessa, perustettu Kaikkiaan krematorioita on Suomessa n Ehdotamme tutkittavaksi olisiko mahdollista rakentaa oma krematorio Kouvolan seurakuntayhtymän alueelle. Asiaa on valmistellut hautaustoimen päällikkö Antti Kurki. Aloitteen johdosta on mm. selvitetty seurakuntayhtymän alueen hautausmaille tuhkahautauksella haudattujen osuus. Vuonna 2009 haudatuista tuhkattujen osuus oli 35,9 % ja 348 hautausta; kaikkiaan hautauksia oli 969, jolloin arkkuhautausten määrä oli 64,1 % ja 621 hautausta. Vuoden 2010 osalta lokakuun loppuun mennessä toteutuneita hautauksia oli 815 joista 39,25 %, 320 tuhkahautausta; arkkuhautausten osuus oli vuonna 2010 lokakuun loppuun mennessä 60,75 %, 495 arkkuhautausta Koko Suomessa tuhkahautauksien osuus oli 39,4 % vuonna Aloitteessa pyydettiin tutkimaan, olisiko mahdollista rakentaa oma krematorio Kouvolan seurakuntayhtymän alueelle. Krematorion rakentaminen on kustannuksiltaan merkittävä investointi ja krematorion ylläpitäminen aiheuttaa kokemusten mukaan vuotuisia menoja yleensä enemmän kuin tuloja. Suomessa käytössä olevien 29 krematorion suoritettavien tuhkausten määrä vaihtelee vuoden 2009 tilastojen mukaan yksiköittäin Kajaanin 141 tuhkauksesta Turun 2072 tuhkaukseen krematoriota kohden. Aloitteeseen liittyvästi selvitettiin mahdollisia krematorion sijoituspaikkoja. Krematorion tulee sijaita siunauskappelin yhteydessä. Lisäksi sijoituspaikalla tulee olla suuri kylmäsäilytystila arkkujen säilytystä varten. Lepolan hautausmaan siunauskappeli olisi soveltuvin krematorion rakennuspaikaksi. Krematorion rakentamisesta Lepolan kappeliin tulisi kuitenkin huomattava kustannus. Krematoriouuni maksaa noin euroa. Tieto perustuu vuonna 2008 käyttöönotetun Rauman krematorion kustannuksiin. Krematorioon liittyvien muiden rakennusteknisten oheiskustannuksien arvioiminen ilman tarkempaa suunnittelua on vaikeaa eikä niitä näin ollen voida yksilöidysti määritellä.

14 ESITYSLISTA 1/ (17) Ottaen huomioon yhtymän näköpiirissä olevan heikon taloudellisen tilanteen krematorion rakentaminen lähivuosina ei liene kustannussyistä mahdollista sisällyttää investointisuunnitelmaan. Yhtymän alueen n tuhkauksen määrällä arvioiden krematorion perustaminen ei ole vielä kustannuksiltaan kovin perusteltua. Tuhkaaminen on mahdollista kohtuullisen matkan etäisyydellä Kotkassa tai Lahdessa. Molempien edellä mainittujen krematorioiden kapasiteetti kattaa Kouvolan alueelta tulevan tarpeen ja voi vastata lisääntyvään tarpeeseen tulevina lähivuosina. Kouvolan lähiympäristössä ei ole myöskään tiedossa krematorion rakentamisen kannalta muista kunnista tulevaa tarvetta krematorion rakentamiseen. Myös Kouvolan alueen lähikunnat käyttävät Kotkan ja Lahden krematorioita. Itäisessä Kaakkois-Suomessa on krematorio Imatralla ja Keski-Suomessa Jyväskylässä. Esitetyn selvityksen perusteella krematorion rakentaminen yhtymän alueelle ei ole perusteltua toistaiseksi. Tilanne voinee muuttua tuhkahautauksen osuuden kasvaessa yli 50 prosentin yhtymän alueella ja mikäli Kotkan ja Lahden krematorioiden kapasiteetti ei riitä vastaamaan niiden omaan sekä lähikunnista tulevaan palvelukysyntään. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto lähettää hautaustoimen päällikön laatiman vastauksen yhteiselle kirkkovaltuustolle tiedoksi. 18 Rakennusmestarin viran täyttö Yleistä Yhteinen kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan , 65, perustaa seurakuntayhtymään rakennusmestarin viran. Viran täyttö on yhteisen kirkkoneuvoston asia. Kouvolan seurakuntayhtymä aloitti toimintansa Seurakuntayhtymässä Anjalankosken, Elimäen, Jaalan, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakuntien kiinteistöt, rakennukset, maa-alueet, metsät, irtaimistot jne. kuuluvat yhtymän omistukseen, joka vastaa niiden hallinnoinnista, ylläpidosta ja kunnostuksista. Kouvolan seurakuntayhtymällä on n. 150 rakennusta tai toimitilaa, 16 kirkkoa, 21 hautausmaata ja viisi eri tasoista leiri- tai kurssikeskusta. Rakennusten kerrosala on yhteensä noin m 2 ja tilavuus noin m 3. Kiinteistöhallinnon organisaatio muodostuu kiinteistöpalveluista, johon kuuluu noin 80 viranhaltijaa ja työntekijää. Kiinteistöpalveluita johtaa kiinteistöpäällikkö. Kiinteistöpalveluihin kuuluvat hautaus- ja puistopalvelut, rakentamis- ja kunnossapitopalvelut, keittiöpalvelut, vahtimestari- ja siivouspalvelut sekä leiri- ja kurssikeskuspalvelut. Em. palveluyksiköissä on jokaisessa päällikkötason esimies.

15 ESITYSLISTA 1/ (17) Rakentamis- ja kunnossapitopalvelut Rakentamis- ja kunnossapitopalveluiden päällikkö toimii oman organisaatioyksikön johtajana rakennusmestarin virkanimikkeellä. Rakentamis- ja kunnossapitopalvelut vastaa uudisrakentamis- ja peruskorjaushankkeista, olemassa olevan rakennuskannan kunnossapito-, huolto- ja korjaustöistä, kiinteistöjen kaukovalvonnasta sekä em. asioihin ja irtaimistoon liittyvistä hankinnoista. Palveluyksikön vastuualueeseen kuuluu myös rakennuttaminen ja oma korjaustoiminta. Rakennusmestarin tehtävät Rakennusmestari toimii rakennusammattilaisten lähimpänä esimiehenä. Rakennusmestari tekee suunnitelmat ja urakkatarjouskilpailun vaatimat asiakirjat sekä hakee kohteille rakennusluvat alle kohteissa. Rakennusmestari hoitaa näiden urakkakilpailutuksen itsenäisesti raportoiden kiinteistöpäällikölle. Lisäksi rakennusmestari osallistuu ennakoivaan korjaussuunnitteluun, hankkii omana työnä tehtäviin rakennus- ja korjaushankkeisiin rakennustarvikkeet ja vastaa tarvikkeiden kilpailuttamisesta sekä toimii valvojana ulkopuolisille urakoitsijoille. Rakennusmestari laatii kiinteistöille pitkäntähtäimen korjaussuunnitelman ja osallistuu budjetin laadintaan. Rakennusmestari tekee omalle kunnossapitohenkilökunnalle kiinteistöjen kunnossapito-ohjelman. Mekaanisten avainten ja avainkaavioiden hallinta kuuluu rakennusmestarille. Rakennusmestarilta edellytetään kokemusta työmaatekniikasta, työsuojelusta, sähköisestä suunnittelusta sekä toimimisesta rakennuttajatehtävissä. Rakennusmestari toimii laitosmestarin sijaisena lomakaudella. Rakennusmestari raportoi kiinteistöpäällikölle. Viran perustamisen perustelut Kiinteistöpalvelujen työryhmän loppuraportti esiteltiin ohjausryhmälle keväällä Loppuraportti toimi lähtökohtana, kun lopullinen Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöpalvelut ja sen organisaatio muodostui. Em. kiinteistöpalvelujen organisaatioon päädyttiin seurakuntayhtymän suuren etäällä toisistaan olevan kiinteistömassan ja viiden seurakunnan talousjohtajilta sekä talouspäälliköiltä siirtyneiden kunnossapitotehtävien takia. Organisaatiokaaviossa oli esitetty rakennusmestarin palkkaamista vastaamaan operatiivisesta kunnossapidosta. Kiinteistöjen kunnossapidossa on isoja peruskorjauksia sekä koko ajan tehdään pieniä korjaus- ja ylläpitotehtäviä, jotka vaativat monipuolista ammattitaitoa ja nopeaa toimintavalmiutta läpi koko kunnossapito-organisaation. Rakennusmestarin tehtäviä on hoidettu yhtymän alusta alkaen ostopalveluina, koska uusia viranhaltijoita ei ole voinut palkata ennen kuin joku tehtävä on luonnollisella tavalla tullut avoimeksi. Kiinteistöpäällikkö valmisteli rakennusmestarin viran täyttöluvan ja tehtävänkuvauksen. Henkilöstöpalvelun johtokunta kokouksessaan , 111, käsitteli asiaa ja päätti esittää yhteisen kirkkoneuvoston kautta yhteiselle kirkkovaltuustolle, että avoimeksi tullut projektipäällikön virka lakkautetaan ja perustetaan rakennusmestarin virka.

16 ESITYSLISTA 1/ (17) Kouvolan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan , 186, esittää Kouvolan seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkovaltuustolle projektipäällikön viran lakkauttamista ja rakennusmestarin viran perustamista. Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi tämän , 65, ja lakkautti projektipäällikön viran ja perusti seurakuntayhtymään rakennusmestarin viran. Virka avoinna Virkasäännön mukaan avoin virka on julistettava haettavaksi. Määräaikaan mennessä rakennusmestarin virkaa haki viisi henkilöä. Kaikki henkilöt haastateltiin ja haastattelutyöryhmä päätyi yksimieliseen esitykseen yhdestä henkilöstä. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan valita esitetyn henkilön rakennusmestarin virkaan, mutta päätökseen lisättiin, että hän oli edellisenä päivänä ilmoittanut, ettei ota vastaan tehtävää mahdollisen valinnan jälkeen. Näin ollen virka jäi täyttämättä ja tehtävää jatkettiin edelleen ostopalveluna samalta henkilöltä, jota aikaisemmin Anjalankosken seurakunta ja myöhemmin Kouvolan seurakuntayhtymäkin käytti. Kyseinen henkilö kuitenkin yllättäen kuoli lokakuun puolivälissä Virka uudelleen avoinna Seurakuntayhtymän rakennusmestarin virkaan kuuluvien työtehtävien monialaisuutta, yllätyksellisyyttä, yksityiskohtaisuutta ja omatoimisuutta konsulttifirmojen kapasiteetti ei riitä tarjoamaan siinä laajuudessa, nopeudessa ja toimintavalmiudessa, mitä seurakuntayhtymä tarvitsee rakentamis- ja kunnossapitopalvelujen hoitamiseen seurakunnalliset näkökohdat ja taloudelliset tavoitteet huomioiden. Konsulttifirmojen ostopalveluita voidaan käyttää ja käytetäänkin tiettyjen ennalta sovittujen projektien hoitamiseen. Em. johdosta rakennusmestarin virka laitettiin uudelleen hakuun. Ilmoitus on ollut Kouvolan Sanomissa, Kotimaa-lehdessä , Internetissä Kirkon rekrytointi -sivuilla ja Oikotie.fi -sivuilla, Kouvolan seurakuntayhtymän kotisivuilla sekä Työvoimahallinnossa. Määräaikaan mennessä klo 13 virkaa oli hakenut kolmetoista henkilöä: Kirsti Vihavainen, Kotka, Harri Myllymäki, Kouvola, Jurkka Väätäinen, Lahti, Kauko Maijala, Kuusankoski, Isto Hairo, Kouvola, Raimo Talikka, Joensuu, Mikko Ristola, Luumäki, Henna Koivisto, Nastola, Harri Ristola, Lahti, Maarika Kauppala, Ummeljoki, Anniina Nevalainen, Koria, Jari Kokkonen, Valkeala sekä yksi hakija, joka on pyytänyt, ettei hänen nimeään julkisteta. Tarkempi yhdistelmä hakijoista on liitteenä 5 (luottamuksellinen). Kahdeksan hakijaa kutsuttiin haastateltavaksi. Seitsemän hakijan haastattelut järjestettiin ja yksi haastateltiin Haastattelun suorittivat yhteisen seurakuntayön johtaja Markku Komulainen, henkilöstöpäällikkö Riitta Lonka ja kiinteistöpäällikkö Jukka Reijo. Haastattelujen jälkeen haastattelutyöryhmä päätyi esittämään yksimielisesti rakennusmestari Jari Kokkosta. Perusteluissa Jari Kokkosen vahvuutena nähtiin rakennuttajantehtävät, valvonta, yhteistyökykyisyys, esimiestaidot sekä muun julkishallinnon rakentamis- ja kunnossapitoasioiden hyvä tuntemus ja kokemus. Lisäksi

17 ESITYSLISTA 1/ (17) hänellä on monipuolinen työhistoria tehtävään nähden, kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä sähköisestä suunnittelusta, joita seurakuntayhtymän rakennusmestarin viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää. Tehtävänkuvaukseen perustuen virka asettuu vaativuusryhmään 602. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Haastattelutyöryhmän yksimielisen valmistelun perusteella Kouvolan seurakuntayhtymän rakennusmestarin virkaan valitaan rakennusmestari Jari Kokkonen ja ensimmäisenä varalle rakennusinsinööri Isto Hairo ja toisena varalle rakennusinsinööri Harri Ristola. 19 Yhteisen kirkkoneuvoston kevätkauden 2011 kokouspäivät Puheenjohtajan päätösesitys: Esitän yhteisen kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi seuraavat kokousajat: Kuusankosken Seurakuntakeskus klo Kuusankosken Seurakuntakeskus klo 17 (tilinpäätös) Kouvolan Seurakuntakeskus klo Kuusankosken Seurakuntakeskus klo 17 Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi yhteisen kirkkovaltuuston seuraavan kokouksen, joka pidetään Kuusankosken Seurakuntakeskuksessa torstaina alkaen klo Muut asiat 21 Muutoksenhaku kokouksen päätöksiin 22 Kokouksen päätös Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan (liite 6). Puheenjohtaja päättää kokouksen.

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2013-01

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2013-01 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 20.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, puheenjohtaja Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski

Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali, Maunukselantie 3, Kuusankoski ESITYSLISTA 1/2017 1 (6) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 4.1.2017 klo 17.00 - Paikka Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 19.05 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen,

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 18.päivä toukokuuta 2016 klo 17.00 18.15. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Keskiviikko 18.päivä toukokuuta 2016 klo 17.00 18.15. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 (10) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 18.päivä toukokuuta 2016 klo 17.00 18.15 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Aika Torstaina 27. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 17.52. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Torstaina 27. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 17.52. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 (20) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 27. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 17.52 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski ESITYSLISTA 2/2013 1 (9) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 21. päivänä helmikuuta 2013 klo 17.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 2012-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto 2012-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistaina klo 17.00-18.03 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Rikala Tuula, puheenjohtaja II Kuusankoski

Rikala Tuula, puheenjohtaja II Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 (11) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 16. päivänä helmikuuta 2012 klo 17.00 17.52 Paikka Läsnä Lehdokin seurakuntakoti, Madekuja 1, 45160 Kouvola Nimi Ehdokaslistan Seurakunta

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 27.päivä huhtikuuta 2016 klo 17.00 18.40. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Keskiviikko 27.päivä huhtikuuta 2016 klo 17.00 18.40. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (8) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 27.päivä huhtikuuta 2016 klo 17.00 18.40 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski ESITYSLISTA 2/2012 1 (5) YHTEISEN KIRKKONEUVON KOKOUS Aika Torstaina 23. päivänä helmikuuta 2012 klo 17.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo puheenjohtaja

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj., poistuneena 42 :n käsittelyn

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali, Savonkatu 40, Kouvola käynti Hovioikeudenkadun puolelta. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali, Savonkatu 40, Kouvola käynti Hovioikeudenkadun puolelta. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta ESITYSLISTA 2/2017 1 (5) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 5.4.2017 klo 18.30 - Paikka Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali, Savonkatu 40, 45100 Kouvola käynti Hovioikeudenkadun puolelta

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo , (kokous keskeytettiin )

Aika Keskiviikko klo , (kokous keskeytettiin ) PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 4.1.2017 klo 17.00 18.30, (kokous keskeytettiin 18.06 18.17) Paikka Kuusankosken seurakuntakeskuksen Sali,, 45700 Kuusankoski

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 20.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Rikala Tuula, varapj., kokouksen pj. Huuskonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 3/2016 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 7.4.2016 klo 17.00-19.25 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski ESITYSLISTA 1/2011 1 (12) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 13. päivänä tammikuuta 2011 klo 17.00 Paikka Läsnä Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Nimi Ehdokaslistan Seurakunta

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali, Savonkatu 40, Kouvola. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali, Savonkatu 40, Kouvola. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 5.4.2017 klo 18.30-18.43 Paikka Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-sali, Savonkatu 40, 45100 Kouvola Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Ahola Pekka Halme

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 (18) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 9. päivänä kesäkuuta 2011 klo 17.00 19.48 Paikka Läsnä Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Nimi Ehdokaslistan

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 6/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.9.2015 klo 17.00-20.29 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-Sali, Savonkatu 40, Kouvola. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta

Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-Sali, Savonkatu 40, Kouvola. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (8) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstai 19.10.2017 klo 18.30 18.48 Paikka Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-Sali, Savonkatu 40, 45100 Kouvola Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 49 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA /

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA / 1 / 7 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, pj. Grönlund Reino, jäsen, estynyt

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2015 03 1 / 6 7.5.2015

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2015 03 1 / 6 7.5.2015 1 / 6 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 - Paikka Pytynlahden kesäkoti (HUOM. PAIKKA) Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, p. 040 591 8415 läsnä

Lisätiedot

Aika Torstaina 2. päivänä syyskuuta 2010 klo 17.30 18.47. Niinirannan toimintakeskus, Leiritie 11, 45360 VALKEALA

Aika Torstaina 2. päivänä syyskuuta 2010 klo 17.30 18.47. Niinirannan toimintakeskus, Leiritie 11, 45360 VALKEALA PÖYTÄKIRJA 7/2010 1 (20) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 2. päivänä syyskuuta 2010 klo 17.30 18.47 Paikka Niinirannan toimintakeskus, Leiritie 11, 45360 VALKEALA Läsnä Huovila Juhani puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski ESITYSLISTA 6/2014 1 (7) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 28. päivänä elokuuta 2014 klo 17.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskus, Maunukselantie 3, Salin sivuosa. Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kuusankosken seurakuntakeskus, Maunukselantie 3, Salin sivuosa. Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ESITYSLISTA 1/2018 1 (7) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 31.1.2018 klo 17.00 - Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus,, Salin sivuosa Läsnä Ylikangas Kimmo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015 Aika: 28.1.2015 klo 18 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Oksanen Ohto paikalla Jäsen Arraste-Kihlakaski Mervi paikalla Eskola Päivi paikalla

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 1 5 Ainali

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (7) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 11. päivänä huhtikuuta 2013 klo 15.30 15.40 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Aika Torstaina 24. päivänä helmikuuta 2011 klo 17.00 17.47. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Aika Torstaina 24. päivänä helmikuuta 2011 klo 17.00 17.47. Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 (12) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 24. päivänä helmikuuta 2011 klo 17.00 17.47 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2012 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.11.2012 klo 17.00-18.30 Paikka Ummeljoen kyläkirkkoa Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.03 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 16 Ainali Päivi

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.08 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kokousaika Torstai 15.1.2015 klo 18.00.-19.15. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta

Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Nimi Ehdokaslistan numero Seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/2012 1 (15) YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 13. päivänä joulukuuta 2012 klo 17.00 19.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Nimi Ehdokaslistan

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Kokoushuone I, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Kokoushuone I, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (15) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 26.8.2015 klo 17.00 18.47 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Kokoushuone I,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali, Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski. Läsnä Gärdström Keijo yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ESITYSLISTA 8/2012 1 (16) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 25. päivänä lokakuuta 2012 klo 17.00 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Sali,, 45700 Kuusankoski Läsnä Gärdström Keijo yhteisen

Lisätiedot

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen

Raskinen Marjatta jäsen. Riikonen Kyösti jäsen Tuomala Hannu jäsen Vainio Marja-Leena jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2018 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.2.2018 klo 17-18.38 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Eija Murto kirkkoherra, pj. Jalo Erkki

Lisätiedot

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien)

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSPAIKKA Asialuettelo: Kirkon seurakuntasali, Pilpalantie 1, Loppi 1 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2015 Aika ja paikka Ke 13.5.2015 klo 18.00-19.25 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 29.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 29.1.2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Torstaina 29.1.2015 klo 18.00 Seurakuntakoti, Pertunmaa Nikkinen Marjatta Hatara Anna-Liisa Hämäläinen Miia Judén Kaija Kangasniemi-Lehrbäck Outi Kilpinen Esko Lind Seija Mattila

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1(10) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1(10) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1(10) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 32, poistui kokouksesta

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistaina klo 17.00 17.40 Paikka Seurakuntaneuvoston kokoushuone, 1. krs läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo, kirkkoherra,

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät 41 Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Kurki Anna-Maija Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 19.30 joulupuurotarjoilu klo 17.30 alk. Paikka Seurakuntaneuvoston kokoushuone, 1. krs läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä:

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2019 Kirkkovaltuusto 1 (8)

Kotka-Kymin seurakunta Esityslista 1/2019 Kirkkovaltuusto 1 (8) Kirkkovaltuusto 1 (8) Aika: Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 Paikka: Helilän seurakuntatalo Läsnä: Seija Aalto jäsen Sini Airaksinen Tuula Anttila Marianne Bruce Lauri Eerola Seppo Eerola Johanna Hasu

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Seurakunnan

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina Pöytäkirja 1/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4 Heino Matti Jaakkola Alpo Kirkkopelto-Marttila

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.36 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 15 Ainali Päivi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Suutari Olavi puheenjohtaja Huovila Juhani kirkkoherra

Läsnä jäsenet Suutari Olavi puheenjohtaja Huovila Juhani kirkkoherra ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 2/2010 Sivu 1 (8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 18.00 20.20 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Suutari Olavi puheenjohtaja Huovila Juhani

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Utunen Lauri

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 2/16 Aika Tiistai 24.5.2016 kello 17.30 18.35

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 2/16 Aika Tiistai 24.5.2016 kello 17.30 18.35 VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika Tiistai 24.5.2016 kello 17.30 18.35 Paikka Pieni seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Läsnä Bisi Eeva Haapavirta Katri Kalliokoski Ismo Kantola Ossi Kemppainen Sisko

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Perustettavan Salon seurakunnan järjestelytoimikunta Aika: 15.10.2008 klo 18.00-19.10 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat: 45 Kokouksen avaus Pöytäkirja Esityslista 5/2008

Lisätiedot