Kirkkoneuvosto Sivu 163

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkoneuvosto Sivu 163"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2008 Kirkkoneuvosto Sivu 163 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Pieni seurakuntatalo Iris Leppänen, puheenjohtaja Irja Haaranen Hannu Mustonen Kauko Nuutinen Veijo Tossavainen, paikalla 9-24 Veikko Räsänen Kaisa Parviainen Tuovi Mutanen Toini Sormunen, varajäsen /9 Muut saapuvilla olleet Erkki Romppanen, kirkkovaltuuston pj. Jorma Hiltunen, kirkkovaltuuston varapj. Antero Martikainen, pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-24 Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Pöytäkirja on tarkastettu Iris Leppänen Aika ja paikka Polvijärvellä / 2008 Allekirjoitukset Antero Martikainen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Todistaa Toini Sormunen Kaisa Parviainen Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Virka-asema Allekirjoitus Talouspäällikkö Pysyvä ilmoitus kirkkoneuvoston pöytäkirjojen nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle.

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN AVAAMINEN Aluksi laulettiin virsi, jonka jälkeen puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto on ( ) päättänyt, että kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään viisi (5) päivää ennen kokousta. Kokouskutsu on postitettu kirkkoneuvoston jäsenille Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALITSEMINEN Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkistajiksi Toini Sormusen ja Kaisa Parviaisen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto noudattaa työjärjestyksenä esityslistan mukaista asiajärjestystä.

3 Kirkkoneuvosto RIVITALON ASUINHUONEISTO N:O 1:N VUOKRAAMINEN Rivitalosta vapautuu marraskuun puolessavälissä asuinhuoneisto, joka on ilmoitettu vuokrattavaksi paikallislehdessä julkaistulla ilmoituksella. Kirkkoneuvosto toteaa kokouspäivään mennessä saapuneet hakemukset ja päättää asunnon vuokraamisesta. Talouspäällikkö jakoi kokouksen osanottajille yhteenvedon asuntoa hakeneista. Hakemuksia oli kokouspäivään mennessä saapunut yhteensä 4 kpl. Rivitalosta vapautuva asuinhuoneisto päätettiin vuokrata Salme Martikaiselle. Siltä varalta, että valittu kieltäytyisi tekemästä vuokrasopimusta, valittiin varalle Seija Kotila.

4 Kirkkoneuvosto MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN OSUUSKUNTA IDÄN MAIDOLLE Kirkko- Alun perin Joensuun Ympäristön Osuusmeijerin ja seurakunnan kesken v. neuvosto 1979 tehty maanvuokrasopimus on päättymässä Vuokrasopimus on nykyään Idän Maito nimisen osuuskunnan hallussa, jolle se on siirtynyt yhtiöjärjestelyjen seurauksena. Idän Maito anoo seurakunnalta maa-alueen vuokraamista edelleen lukien kymmeneksi (10) vuodeksi. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Osuuskunta Idän Maidolle vuokrataan Haavikontien ja Korjaamotien kulmauksessa oleva entisen myllyn tontti edelleen kymmeneksi vuodeksi lukien pääosin seuraavin ehdoin: - aluetta saa käyttää rakennuskaavan salliman liike-, teollisuus- ja asuinrakentamisen paikkana - alueen koko on 3766 m2 - vuokra on vuodessa 0,17 /m2 - vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksin muutosten mukaisesti Muut sopimusehdot ilmenevät liitteenä olevasta sopimustekstistä.

5 Kirkkoneuvosto KIRKKOKOLEHDIT V Kokouskutsun liitteenä on vs. kirkkoherra Iris Leppäsen laatima ehdotus vuoden 2009 kirkkokolehtien kohteiksi. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä kirkkoherran tekemän ehdotuksen. Neuvosto päättää lisäksi, mihin avoimeksi jätetty sunnuntain kolehti kerätään. Kolehdin kohteeksi tarkennettiin Kontupohjan kirkon ylläpitokustannukset. Kolehtikohteet sekä jätettiin avoimiksi ja kirkkoherran päätettäviksi myöhemmin ilmeneviä tarpeita varten.

6 Kirkkoneuvosto VEROPROSENTIN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2009 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että vuoden 2009 kirkollisveroprosentiksi vahvistetaan edelleen 1,65 %.

7 Kirkkoneuvosto KIRKON SANEERAUSTOIMET V Kirkkoneuvosto Kirkkovaltuusto on toukokuun kokouksessaan päättänyt, että kirkon ulkomaalausja kunnostaminen huomioidaan vuoden 2009 talousarviossa. Lisäksi on ilmeistä, että Kirkkohallituksen vahvistuspäätöksen viivästyessä myös kirkon sisäpuoliset muutos- ja kunnostustyöt siirtyvät kulumassa olevalta vuodelta vuodelle Arkkitehtitoimisto Metsälä Oy:n suosituksesta on kirkon ulkopuolisen kuntoarvion tekeminen annettu joensuulaisen Rakennuttajatoimisto Protiimi Oy:n tehtäväksi. Kuntoarvio ja toimenpide-ehdotus on kokouskutsun liitteenä. Hankkeen pääsisältö on rakennuksen ulkoseinien puhdistaminen ja uudelleenmaalaus. Peltikaton osalta toimenpiteinä ovat puhdistaminen, paikkamaalaus ja reikien paikkaaminen. Protiimi Oy on ehdottanut hankkeen toteuttamista kaksivaiheisena siten, että osa toimenpiteistä suoritettaisiin v ja loput kuuden vuoden kuluttua. Seinien (osa)pesu on toteutettu viimeksi kuusi vuotta sitten. Puhdistuksesta huolimatta hometta on kuitenkin alkanut ilmaantua heti pesua seuraavana vuonna. Seinäpintojen homekasvu on edennyt nyt jo lähes koko kirkon kattavaksi. Todennäköinen syy homekasvuston viihtymiseen seinäpinnalla löytyy vuonna 1997 toteutetusta maalauksesta, jolloin maaliaineesta ovat puuttuneet homehtumista estävät aineet. Perusteltua olisikin suorittaa pesun jälkeen kaikki seinäpinnat kattava uudelleenmaalaus jo ensi vuonna. Kirkon ulkopuolisen saneerauksen kustannusarvio on yht euroa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että kirkon ulkosaneeraus toteutetaan Rakennuttajatoimisto Protiimi Oy:n selvityksen mukaisesti ensi vuoden aikana muutettuna seuraavasti: - ikkunoiden maalaus on kunnossa, joten tätä toimenpidettä ei nyt suoriteta - lumi/jääesteitä ei katolle asenneta - esityksestä poiketen toimenpide-ehdotuksessa esitetyt korjaukset toteutetaan yhdellä kertaa edellytyksellä, että hankkeen rahoittamiseen saadaan riittävä määrä kirkkohallituksen rakennusavustusta; muussa tapauksessa keskitytään vain seinien pesuun ja paikkamaalauksiin

8 Kirkkoneuvosto AVUSTUKSEN ANOMINEN KIRKKOHALLITUKSELTA KIRKON KORJAUKSEEN Kirkkoneuvosto Rakennuttajatoimisto Protiimi Oy on tehnyt kirkkokiinteistön kuntoarvion ja toimenpide-ehdotuksen ulkopuolisesta kunnostamisesta. Hankkeen kustannusarvio on yhteensä euroa. Kirkkovaltuusto päättänee marraskuun kokouksessaan hankkeen toteuttamisesta vuoden 2009 aikana. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Kirkkohallitukselta anotaan kirkon kunnostamiseen avustusta euroa.

9 Kirkkoneuvosto TALOUSARVIO 2009 SEKÄ TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAT Kirkkoneuvosto Kokouskutsun liitteeksi on sidottu talousarvio 2009, yhteisen tuloslaskelmatason taloussuunnitelma sekä työalakohtaiset toimintasuunnitelmat vuosille Keskeisimpiä talousarvion ja suunnitelman lukuja (summat pyöristetty): TP-2007 TA-2008 TA-2009 SU-2010 SU-2011 Toimintamenot Verotulot Vuosikate Poistot Kiinteist.myyntitulot Tilikauden tulos Seurakuntatyön työalojen esitykset on sisällytetty talousarvioon niitä karsimatta. Palkka- ja sosiaalimenojen osuus on n. 68 % toimintamenoista. Verotulojen kasvuksi on arvioitu ansiotuloissa n. 2 % ja yhteisöverossa n. 1 % vuosittain. Keskusrahastolta saatavan toiminta-avustuksen määräksi on arvioitu vuosittain euroa. Suunnittelukauden tuloksen arvioidaan kääntyvän lievästi alijäämäiseksi. Vuosikatteen on arvioitu pysyvän selvästi plussalla. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelmat vuosille kokouskutsun liitteenä olevassa muodossa ja esittää ne edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi.

10 Kirkkoneuvosto PIHASUUNNITTELU TUOVI MUTASEN SELVITYS KIRKKOMAAN AIDAN UUSIMISESTA Kokouskutsun liitteenä on Tuovi Mutasen laatima selvitys vaihtoehdoista Kirkkomaan hautausmaan aidan uusimiseksi. Suunnitelma on eri vaihtoehtojen vertailua etuine ja haittoineen ilman, että jokin vaihtoehto olisi nostettu muita edelle. Edellä esitellyn kirkon korjaushankkeen laajuudesta johtuen ei aidan uusimishanketta ole voitu sijoittaa tulevan vuoden talousarvioon. Kokonaiskustannukset esim. uuden metalliaidan rakentamisessa lähentelevät euroa. Summassa on huomioitu, että teräksen hinta on lähes kaksinkertaistunut viimeisten kahden vuoden aikana. Kirkkoneuvosto päättää merkitä laaditun suunnitelman tässä vaiheessa tiedoksi.

11 Kirkkoneuvosto SEURAKUNNAN TALOUDEN TILA Kirkkoneuvosto Seurakunnan talouden tilaa kuvaavat keskeisimmät luvut syyskuun lopussa ja vertailua edellisvuosiin: Toteutunut Talousarvio koko vuosi Toimintakulut Verotulot Kirkkohallituksen toiminta-avustus Vuosikate Poistot Ylijäämä Tunnuslukuja: Henkilöstömenojen osuus toimintamenoista 70 % 65 % 65 % Vuosikatteen osuus arvioiduista poistoista 78 % 166 % 29 % Kassavarojen riittävyys, pv Tilinpäätöksen tulosarviointi syyskuun lopun lukujen valossa: Vuosikate ,85 Satunnaiset tulot ,78 Poistoeron vähennys ,00 Poistot (kirjataan ennen tilinpäätöstä) ,00 Alijäämä (koko vuosi) ,37 ========= Kirkkoneuvosto merkitsee taloustilannetta kuvaavat luvut tiedoksi ja esittää ne edelleen tiedoksi myös kirkkovaltuustolle. Edellä esitettyjen lukujen lisäksi talouspäällikkö antoi kokouksen osanottajille selvityksen myös investointien toteutumisesta syyskuun loppuun mennessä.

12 Kirkkoneuvosto KRISTITYT YHDESSÄ RY:N AVUSTUSANOMUS Kristityt yhdessä ry anoo seurakunnalta avustusta Radio Dein toiminnan tukemiseen ensi vuoden talousarviossa. Anomuksessa esitetään tuen määräksi esim. 0,30 euroa/srk:n jäsen. Polvijärvellä tämä merkitsisi n euron avustusta. Seurakunta on Kristityt Yhdessä ry:n jäsen ja on maksanut vuosittain yhteisöjäsenille vahvistetun jäsenmaksun. Kirkkoneuvosto toteaa, että tässä vaiheessa budjettivaroista maksetaan ainoastaan vuotuinen jäsenmaksu. Mikäli mahdollista, voidaan toimintaa tukea lisäksi seurakunnassa kerättävillä vapaaehtoisvaroilla.

13 Kirkkoneuvosto KUOPION HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Kirkkoneuvosto Kokouskutsun liitteenä on esite Joensuun Rantakylässä järjestettävästä hiippakunnallisesta luottamushenkilöiden neuvottelupäivästä. Kirkkoneuvosto päättää, millä tavalla seurakunnasta osallistutaan edellä mainittuun neuvottelupäivään. Neuvottelupäivään osallistuminen jätettiin tammikuussa kokoontuvan kirkkovaltuuston päätettäväksi.

14 Kirkkoneuvosto VEROHALLINNON ILMOITUS VUODELTA 2007 MAKSUUNPANNUISTA VEROISTA Kirkkoneuvosto Verohallinnon päiväämän ilmoituksen mukaan seurakunnalle on maksuunpantu veroja verovuodelta 2007 seuraavasti: Verolaji Verotulo yhteensä Muutos-% ed.v. Kirkollisverot (ansiotuloista) ,1 Yhteisövero ,1 Kirkkoneuvosto merkitsee verohallinnon ilmoituksen tiedoksi ja esittää sen tiedoksi myös kirkkovaltuustolle.

15 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALITSEMINEN VV Kirkkoneuvosto Kirkkolain 10 luvun 2 :n mukaan kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten vaali toimitetaan kirkkovaltuuston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden tammikuussa pidettävässä kokouksessa. Kirkkoneuvostoon kuuluvat virkansa puolesta puheenjohtajana kirkkoherra sekä valittuina jäseninä varapuheenjohtaja ja 7 muuta jäsentä. Valitulla jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kirkkoneuvosto päättä esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsisi kirkkoneuvostolle varapuheenjohtajan toimikaudelle

16 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON MUIDEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VV Kirkkoneuvosto Kirkkolain 10 luvun 2 :n mukaan kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten vaali toimitetaan kirkkovaltuuston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden tammikuussa. Kirkkoneuvostoon kuuluvat virkansa puolesta puheenjohtajana kirkkoherra sekä valittuina jäseninä varapuheenjohtaja ja 7 muuta jäsentä. Valitulla jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsisi kirkkoneuvostoon varapuheenjohtajan lisäksi seitsemän (7) muuta jäsentä toimikaudeksi

17 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN VALITSEMINEN VV Kirkkoneuvosto Kirkkojärjestyksen 8 luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Kirkkoneuvosto päättää esittää valtuustolle, että se valitsee keskuudestaan puheenjohtajan vuosiksi

18 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALITSEMINEN VV Kirkkoneuvosto Kirkkojärjestyksen 8 luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Kirkkoneuvosto päättää esittää valtuustolle, että se valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan vuosiksi

19 Kirkkoneuvosto VIRANHALTIJAIN PÄÄTÖKSIÄ Viranhaltijat ovat tehneet päätöksiä mm. seuraavissa asioissa: Kirkkoherra: lastenohjaajien lomautuspäätös kesäksi Talouspäällikkö: lastenohjaaja Katja Surakan työsopimuksen jatkaminen emäntä Lea Kettusen osa-aikalisäsopimus ajalle Kirkkoneuvosto merkitsee tehdyt päätökset tiedoksi. Päätökset merkittiin tiedoksi. Talouspäällikkö ilmoitti, että Katja Surakka on perunut aiotun työsopimuksen jatkamisen, eikä uutta työntekijää hänen sijalleen loppuvuodeksi palkata.

20 Kirkkoneuvosto MUUT MAHDOLLISET ASIAT Kauko Nuutisen aloitteesta päätettiin kokeilla vielä kerran kirkkokyytien tarjoamista niille, jotka eivät omin kyydein voi osallistua sunnuntain jumalanpalveluksiin. Asiasta tulisi tiedottaa ainakin kaksi kertaa kirkollisissa ennen aiottua sunnuntaita. Tuovi Mutanen tiedusteli Kirkko-2015 strategian laatimisesta Polvijärven seurakunnassa. Puheenjohtaja ilmoitti, ettei seurakunnassa ole valmistauduttu strategian laatimiseen millään tavalla. Tiedoksi merkittiin kirkkovaltuuston seuraava kokousajankohta, ti klo VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi, että kokouksen päätöksistä voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen seurakunnan kirkkoneuvostolle 14 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirkollisvalituksen. Valituksen voi tehdä vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli kirkkoneuvoston päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kirkollisvalituksin myös asianosainen, seurakunnan jäsen sekä kirkkoneuvosto. Kirkollisvalitus on tehtävä 30 p:n kuluessa päätöksen tiedoksisaannista Kuopion hallintooikeudelle. Alistettavassa asiassa kirkollisvalitus on tehtävä Kuopion tuomiokapitulille. Mikäli kokouksessa on päätetty hankinta-asiasta, voi se, jota asia koskee saattaa päätöksen markkinaoikeuden käsiteltäväksi sillä perusteella, että hankinnassa on menetelty julkisista hankinnoista annetun lain (1505/1992) tai sen nojalla annettujen säännösten tai määräysten tai Euroopan yhteisön lainsäädännön tai maailman kauppajärjestön julkisia hankintoja koskevan sopimuksen vastaisesti. Muutoshakemus markkinaoikeudelle on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Valitusosoitus merkittiin tiedoksi. 24 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kokous päättyi yhteisesti lausuttuun Isä Meidän rukoukseen ja Herran siunaukseen.

21 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 4/2008 Kirkkoneuvosto Sivu 155 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Koronniemen leirikeskus Erkki Jaskari, puheenjohtaja Irja Haaranen Hannu Mustonen Miia Pasanen Kauko Nuutinen Veijo Tossavainen Veikko Räsänen Kaisa Parviainen Tuovi Mutanen /9 Muut saapuvilla olleet Erkki Romppanen, kirkkovaltuuston pj. Jorma Hiltunen, kirkkovaltuuston varapj. Antero Martikainen, pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-10 Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Pöytäkirja on tarkastettu Erkki Jaskari Aika ja paikka Polvijärvellä / 2008 Allekirjoitukset Antero Martikainen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Todistaa Tuovi Mutanen Kauko Nuutinen Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Virka-asema Allekirjoitus Talouspäällikkö Pysyvä ilmoitus kirkkoneuvoston pöytäkirjojen nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle.

22 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN AVAAMINEN Alkurukouksen jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto on ( ) päättänyt, että kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään viisi (5) päivää ennen kokousta. Kokouskutsu on postitettu kirkkoneuvoston jäsenille Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALITSEMINEN Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkistajiksi Tuovi Mutasen ja Kauko Nuutisen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto noudattaa työjärjestyksenä esityslistan mukaista asiajärjestystä. Kohdassa muut asiat ( 8) päätettiin keskustella perusteilla olevasta lasten leikkikenttäasiasta. Muutoin ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

23 Kirkkoneuvosto SEURAKUNNAN VAKUUTUKSISTA JÄTETYT TARJOUKSET Kirkkoneuvosto on edellisessä kokouksessaan päättänyt kilpailuttaa seurakunnan vakuutukset. Tarjoukset päätettiin pyytää neljältä yhtiöltä: Pohjola, Sampo, Tapiola ja Lähivakuutus. Tarjouksensa ovat jättäneet Pohjola ja Lähivakuutus sekä Sampo-konserniin nykyään kuuluva If-yhtiö. Yhteenveto tarjouspyynnössä tarkemmin ilmoitetuilla vakuutusmäärillä tehdyistä vakuutusten vuosimaksuista: If Vakuutusmuoto Pohjola Lähivakuutus (Sampo-konserni) Kirkkovakuutus 3 895, , ,00 Kiinteistön täysarvovakuutus 1 203, , ,00 Palovakuutus 387,00 583,21 612,00 Metsävakuutus 124,00 176,52 127,00 Ajoneuvovakuutukset 143,00 70,79 136,00 Lakisääteinen tapaturmavak , , ,00 Vuosimaksut yhteensä 8 694, , ,00 Työnantajan työttömyysvakuutusmaksuperuste on sama kaikilla tarjoajilla. Työntekijäin ryhmähenkivakuutuksen osalta ei euromääräisiä summia ole tarjouksissa ilmoitettu, joten nämä jätetään tässä päätöksessä huomioimatta. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä edullisimman tarjouksen tehneen If-yhtiön tarjouksen. Tuovi Mutanen esitti kirkkoneuvostolle todettavaksi, että tarjoukset eivät anna aihetta muuttaa vakuutusyhtiötä nykyisestä (Pohjola). Perusteluiksi hän esitti kahden edullisimman tarjouksen tehneen pientä hintaeroa ja nykyisen vakuutusyhtiön kanssa hyvin toiminutta yhteistyötä. Tarjouspyyntökierrosta pidetään katsauksena tämänhetkiseen markkinatilanteeseen. Pohjaehdotuksesta poikkeavaa ehdotusta kannatti Miia Pasanen. Asiassa päätettiin suorittaa äänestys, jossa ne, jotka kannattavat talouspäällikön tekemää pohjaehdotusta vastaavat JAA ja ne, jotka kannattavat Tuovi Mutasen tekemää ehdotusta vastaavat EI. Äänestyksen tulos: JAA: 0 ääntä, EI: 9 ääntä. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti hyväksyä Tuovi Mutasen tekemän ehdotuksen.

24 Kirkkoneuvosto DIAKONISSA MARJUT LAUKKASEN VIRKASUHTEEN JATKAMINEN KOEAJAN PÄÄTTYESSÄ Kirkkoneuvosto valitsi alkuvuonna avoimeksi tulleeseen diakonian virkaan Marjut Laukkasen neljän kuukauden koeajalla. Koeaika päättyy kuluvan kesäkuun lopussa. Kirkkoneuvosto toteaa, että Marjut Laukkasen virkasuhteen päättämiselle koeajan päättyessä ei ole perusteita. Työntekijä on hoitanut virkaan kuuluvat tehtävät koeaikana kaikin puolin asiallisesti. Näin ollen virkasuhde jatkuu toistaiseksi heinäkuun alusta lukien.

25 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAKATSELMUKSESTA LAADITUN MUISTION HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvoston toukokuun alussa pitämästä hautausmaakatselmuksesta on talouspäällikkö laatinut liitteenä olevan muistion. Kirkkoneuvosto päättää muistion hyväksymisestä. Muistio hyväksyttiin yksimielisesti pöytäkirjan liitteenä olevassa muodossa. Muistioon sisältyvät kokouksessa tehdyt lisäykset.

26 Kirkkoneuvosto MUUT MAHDOLLISET ASIAT Tuovi Mutasen ja Kaisa Parviaisen aloitteesta käytiin keskustelu rakenteilla olevan lasten leikkipuiston rakentamisesta. Hankkeen eteenpäin viemiseksi velvoitettiin Tuovi Mutanen kutsumaan puiston käyttäjien edustajat, kunnan vs. rakennuspäällikkö sekä muut tarpeelliseksi katsotut henkilöt palaveriin, jossa sovitaan tarkemmin hankkeen toteuttamisesta. Irja Haaranen esitti toivomuksen kirkkopihaan tulevan kevyen liikenteen liittymän merkitsemisestä asianomaisin merkinnöin, jotta ao. kulkukohdalle pysäköinti saataisiin loppumaan. 9 VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi, että kokouksen päätöksistä voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen seurakunnan kirkkoneuvostolle 14 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen voi hakea muutosta tekemällä kirkollisvalituksen. Valituksen voi tehdä vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli kirkkoneuvoston päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kirkollisvalituksin myös asianosainen, seurakunnan jäsen sekä kirkkoneuvosto. Kirkollisvalitus on tehtävä 30 p:n kuluessa päätöksen tiedoksisaannista Kuopion hallintooikeudelle. Alistettavassa asiassa kirkollisvalitus on tehtävä Kuopion tuomiokapitulille. Mikäli kokouksessa on päätetty hankinta-asiasta, voi se, jota asia koskee saattaa päätöksen markkinaoikeuden käsiteltäväksi sillä perusteella, että hankinnassa on menetelty julkisista hankinnoista annetun lain (1505/1992) tai sen nojalla annettujen säännösten tai määräysten tai Euroopan yhteisön lainsäädännön tai maailman kauppajärjestön julkisia hankintoja koskevan sopimuksen vastaisesti. Muutoshakemus markkinaoikeudelle on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Valitusosoitus merkittiin tiedoksi. 10 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kokous päätettiin yhteisesti lausuttuun Isä Meidän rukoukseen.

27 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2008 Kirkkoneuvosto Sivu 137 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Pieni seurakuntatalo Erkki Jaskari, puheenjohtaja Irja Haaranen Hannu Mustonen Miia Pasanen Kauko Nuutinen Veijo Tossavainen Veikko Räsänen Kaisa Parviainen /9 Muut saapuvilla olleet Erkki Romppanen, kirkkovaltuuston pj. Jorma Hiltunen, kirkkovaltuuston varapj. Antero Martikainen, pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-17 Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Pöytäkirja on tarkastettu Erkki Jaskari Aika ja paikka Polvijärvellä / 2008 Allekirjoitukset Antero Martikainen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Todistaa Irja Haaranen Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Virka-asema Talouspäällikkö Hannu Mustonen Allekirjoitus Pysyvä ilmoitus kirkkoneuvoston pöytäkirjojen nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle.

28 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN AVAAMINEN Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto on ( ) päättänyt, että kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään viisi (5) päivää ennen kokousta. Kokouskutsu on postitettu kirkkoneuvoston jäsenille Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALITSEMINEN Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkistajiksi Irja Haarasen ja Hannu Mustosen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto noudattaa työjärjestyksenä esityslistan mukaista asiajärjestystä.

29 Kirkkoneuvosto RIVITALON ASUINHUONEISTO N:O 1:N VUOKRAAMINEN Rivitalon vapaana oleva huoneisto on ilmoitettu vuokrattavaksi paikallislehdessä julkaistulla ilmoituksella. Asuntoa (2 h + k, 49 m2) ovat kokouskutsujen postituspäivään mennessä hakeneet seuraavat: Homanen Marja-Leena, Säyneinen Hurme Johanna, Nuottirannantie ja Pirhonen Vesa, Kaavintie. Kirkkoneuvosto päättää vuokrata rivitalon vapaana olevan huoneiston jollekin asuntoa hakeneista. Vuokran määräksi vahvistetaan 343 /kk. Summa vastaa luontoisetujen verotuksesta kuluvalle vuodelle vahvistettua määrää 5 %:lla korotettuna. Vapaana oleva rivitalohuoneisto päätettiin yksimielisesti vuokrata Johanna Hurmeelle ja Vesa Pirhoselle. Vuokra ja sen määräytymisperuste hyväksyttiin ehdotuksen mukaisesti.

30 Kirkkoneuvosto RIVITALOHUONEISTOJEN N:OT 3-4 VUOKRASOPIMUSTEN UUDISTAMINEN JA VUOKRAN MÄÄRÄTYMISPERUSTEEN MUUTTAMINEN LUKIEN Rivitalon asuinhuoneistojen n:ot 3 ja 4 vuokra on tällä hetkellä 274,52 /kk. Määrä on alempi kuin verohallituksen vahvistaman luontoisetujen verotusarvon mukainen vuokra. Vuokria on tarkistettu kuluttajahintaindeksin muutoksia vastaavasti. Kiinteistöjen ylläpidon kustannustaso ja erityisesti rakentamiskustannukset ovat olleet viime aikoina indeksiä voimakkaammassa nousussa. Kirkkoneuvosto päättää uudistaa myös rivitalon vanhat (huoneistot 3-4) vuokrasopimukset kuluvan vuoden aikana siten, että uusi vuokrasopimus muutettuine vuokranmääräytymisperusteineen tulee voimaan lukien. Uuden sopimuksen mukaan vuokra määräytyy siten, että tarkistus tehdään vuosittain helmikuun alusta lukien asuntoetujen verotusarvon mukaiseksi lisättynä 5 %:lla. Kuluvana vuonna näin laskettava vuokra olisi 343 /kk. Ehdotus uudeksi vuokrasopimusmalliksi on kokouskutsun liitteenä.

31 Kirkkoneuvosto UUDEN LIESI-PAISTINUUNIN HANKKIMINEN SEURAKUNTATALOLLE Seurakuntatalon keittiöllä on kaksi laitosuunia, joista vanhempi ns. liesiuuni yhdistelmä on vuodelta Yhdistelmän uuniosan toimintakunto on heikko. Keittolevyjen osalta tilanne on välttävä. Erityisesti piirakanpaistopäivinä kaksi toimivaa uunia on hyvin toivottavaa. Uusi, nykyisen mallinen yhdistelmäuuni maksaa n euroa. Kirkkoneuvosto päättää hankkia seurakuntatalon keittiöön uuden liesipaistinuunin. Mikäli kuluvalle vuodelle varattu tehtäväalueen toimintamääräraha ylittyy, anotaan kirkkovaltuustolta ylitysoikeutta tilinpäätöksen vahvistamisen yhteydessä.

32 Kirkkoneuvosto KOTIMAA-LEHDEN TILAAMINEN LUOTTAMUSHENKILÖILLE Kirkkoneuvosto Edellisessä kirkkoneuvoston kokouksessa tehtiin aloite Kotimaa-lehden tilaamiseksi seurakunnan luottamushenkilöille. Kotimaalta on pyydetty tarjous lehden seurakuntatilaushinnaksi lukien. Lehden tilaushinta olisi 85 /v. Kun kirkkoneuvostossa, -valtuustossa ja vastuuryhmissä on yht. 36 eri henkilöä, tulisi vuositilauksen hinnaksi Mikäli tilaaja maksaisi puolet lehden hinnasta, jäisi seurakunnan kuluksi Kirkkoneuvosto päättää, ryhdytäänkö toimenpiteisiin esityksen tekemiseksi kirkkovaltuustolle Kotimaa-lehden tilausasiassa. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle, että Kotimaa-lehti tilataan vuoden 2009 alusta lukien niille luottamushenkilöille, jotka haluavat tilata lehden ja maksaa sen tilaushinnasta puolet. Tarkoitukseen varataan määräraha vuosittaisissa talousarvioissa vuodesta 2009 alkaen.

33 Kirkkoneuvosto HAUTASIJA- JA PALVELUMAKSUJEN TARKISTAMINEN Kirkkoneuvosto Voimassaolevat hautasijamaksut ja hautausten palvelumaksut ovat vuodelta Uuden hautatoimilain voimaantultua kirkkohallitus on suositellut, että ilmaisia hautasijoja ei luovutettaisi kuin poikkeustapauksissa (ns. veteraanipaikat). Seurakunnan nykyisen hinnaston mukaan ensimmäinen (1 ) hautasija on oman kunnan jäsenille maksuton. Palkkakustannusten noustua on perusteltua tarkistaa myös haudan kaivusta ja peittämisestä sekä hautakiven oikaisemisesta perittävää palvelumaksua. Kirkkoneuvosto päättää tarkistaa hautasija- ja palvelumaksuja oheisen liitteen mukaisesti. Hautasijamaksujen osalta päätös esitetään edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi.

34 Kirkkoneuvosto VAKUUTUSTEN KILPAILUTTAMINEN Seurakunnan ottamat vakuutukset on kilpailutettu edellisen kerran n. 5 vuotta sitten. Tuolloin tarjoukset pyydettiin Pohjola, Tapiola, Sampo ja Lähivakuutus yhtiöiltä. Tarjouksensa jättivät Sampo, Pohjola ja Lähivakuutus. Näistä vertailukelpoisia olivat Pohjolan ja Lähivakuutuksen tarjoukset. Vakuutusmeklarit Risto Sihvola Oy:ltä on pyydetty hinta-arviota kilpailuttamisen suorittamisesta seurakunnan puolesta niin, että seurakunta päättää keneltä tarjous pyydetään ja mikä tehdyistä tarjouksista hyväksytään. Hinta-arvio on luvattu lähettää kirkkoneuvoston kokoukseen mennessä. Vakuutusmeklarit Risto Sihvola Oy:n tarjous vakuutusten kilpailuttamisesta hylätään. Vakuutukset kilpailutetaan omana virkamiestyönä ja tarjoukset pyydetään seuraavilta yhtiöiltä: - Pohjola - Sampo - Tapiola - Lähivakuutus

35 Kirkkoneuvosto TILINTARKASTAJIEN KERTOMUS VUODELTA 2007 Kokouskutsun liitteenä on tilintarkastajien laatima kertomus tilien ja hallinnon tarkastuksesta vuodelta Tarkastus perustuu kirkkoneuvoston jo aiemmin hyväksymään toimintakertomusja tilinpäätösaineistoon. Tarkastajat esittävät kertomuksessaan vastuuvapauden myöntämistä. Kirkkoneuvosto merkitsee tilintarkastuskertomuksen tiedoksi.

36 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN ERÄIDEN KOHTIEN TARKENTAMINEN Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvoston viimeisin ohjesääntö on tullut voimaan tuomiokapitulin vahvistettua sen toukokuussa Neuvoston ohjesäännössä on kohtia, jotka edellyttävät tarkempaa määrittelyä. Näitä ovat :ssä 10 ja 12 mainitut euromääräiset valtuutukset. Uusi ohjesääntö noudattelee pääosin aiempaa, v vahvistettua sääntöä. Uuteen sääntöön ei kyseisiä, tarkennusta vaativia kohtia ole päivitetty. Kokouskutsun liitteenä on aiemman ohjesäännön mukaiset tulkintapäätökset sekä ehdotus uuden ohjesäännön ao. asiakohtien määrittelemiseksi uudelleen. Kirkkoneuvosto päättää ohjesäännön valtuutuksista liitteen mukaisesti ja esittää ne B-kohdan osalta edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi.

Kirkkovaltuusto Sivu 99. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 99. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2008 Sivu 99 Kokousaika 11.11.2008 klo 18.30-19.40 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Kati Mononen Jorma Hiltunen Aili

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 16.6.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 22.6.2016-23.7.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 9 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 16.11.2010

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 9 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 16.11.2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-20.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan leirikeskus PELLINMÄKI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 7 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Raija Savolainen Helvi Vornanen

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 7 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Raija Savolainen Helvi Vornanen KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 38 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 3.5.2017

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

Kokouspaikka: Rantsilan seurakuntatalo

Kokouspaikka: Rantsilan seurakuntatalo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2019 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 8.5.2019.

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Sivu 171. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 171. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 Sivu 171 Kokousaika Ke 10.12.2014 klo 18.30-19.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Jorma Hiltunen Maija Kaituri-Mutanen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2017

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2017 Kokousaika Tiistaina 28.11.2017 klo 17.00 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Taisto Kokko Inkeri Perttunen, varajäsen Tuovi Sipola,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 73

Kirkkoneuvosto Sivu 73 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 Kirkkoneuvosto Sivu 73 Kokousaika 23.3.2016 klo 18.00-19.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Iris Leppänen, puheenjohtaja Eino Tikkanen Sari

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 13 KOKOUSAIKA Tiistai 08.03.2010 kello 17.30 19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Saara Kettunen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.07.2018 klo 17.17 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 114 Kokouksen avaus 115 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.40 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Hannu Luostarinen Auli Pääkkönen Marjo Ruokolainen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 157

Kirkkoneuvosto Sivu 157 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2017 Kirkkoneuvosto Sivu 157 Kokousaika 30.1.2017 klo 18.00-19.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Martti Turunen, puheenjohtaja, 1-10 ja 12-14.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Sivu 131. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 131. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 2/2008 Sivu 131 Kokousaika 9.12.2009 klo 18.30-19.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Irja Haaranen Jorma Hiltunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot