Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26"

Transkriptio

1 lista 08/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti Kajan Maija Kallinen Matleena Karhola Laura Karvo Marja Kivimäki Rantanen Anna Kyrkkö Minna Kujansuu Marja Laitinen Reijo Lehtipuu Paula-Maria Lipponen Varpu Punkari Antti Ruokonen Tuula Sompa-Hokkanen Riitta Vuorela Timo Poissa Muut osallistujat Häkkinen Salla johtava kappalainen, esittelijä Malkamäki Jarmo vs. ylivahtimestari Sihteeri Waismaa Leena seurakunta-assistentti

2 lista 08/2019 Sisällysluettelo 62 Kokoustiedot Ilmoitusasiat Kirkkoherran päätöspöytäkirjat Suntion viran täyttäminen Vahtimestarin työsuhteen täyttäminen Aloite Marja Kujansuu; jätteiden lajittelu Tuomiokirkkoseurakunnan toimipisteissä Aloite Tiina Eskelinen; seurakuntaneuvoston kokouksien kohta Muut asiat Katriina Hallikainen; viranhoitomääräyksen pyytäminen tuomiokapitulilta Kolehtisuunnitelma ajalle Kokouksen päättäminen... 12

3 lista 08/ Kokoustiedot Kokouksen avaaminen Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avaa kokouksen ja pitää alkuhartauden. Kokous todetaan laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta sekä pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla, jollei tarkastamisesta ole määrätty ohje-tai johtosäännössä (KJ 7:6). Pöytäkirja tarkastetaan sähköisesti. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Kokouksen työjärjestys lista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Tämän kokouksen päätösehdotukset on valmisteltu LAVA-ohjeistuksen mukaan (KJ 23:3), ja mikäli päätöksellä on välitön vaikutus alle 18-vuotiaisiin, on se myös otettu huomioon valmistelussa ja todettu esittelyssä.

4 lista 08/ Ilmoitusasiat - Tuomiokapituli on myöntänyt koulutyön pastori Saija Mäenpäälle osittaista (20%) virkavapautta ajalle Tuomiokapituli on antanut pastori Katriina Hallikaiselle viranhoitomääräyksen Tuomiokirkkoseurakunnan määrä- ja osa-aikaiseen (50 %) seurakuntapastorin virkaan ajalle Kirkkohallituksen kuukausiraportti - Kirkkohallituksen henkilöstöraportti - Talouden toteutuma Tampereen hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäivät Tampereella, Seurakuntien talossa - Suntio Mari Antila on irtisanoutunut suntion virasta Vahtimestari Annikki Pekkala on irtisanoutunut vahtimestarin työsuhteesta siirtyessään vanhuuseläkkeelle Puheenjohtaja esittää, että ilmoitusasiat merkitään tiedoksi.

5 lista 08/ Kirkkoherran päätöspöytäkirjat Esittelijä Olli Hallikainen Puheenjohtaja esittää, että seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi kirkkoherran päätöspöytäkirjat Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

6 lista 08/ Suntion viran täyttäminen Diaarinumero Esittelijä DTRE/312/ /2019 Salla Häkkinen Mari Antila on irtisanoutunut Tuomiokirkkoseurakunnan suntion virasta Tuomiokirkkoseurakunnan toimitiloissa toiminta on vilkasta, laajaa ja monipuolista. Keskustan kirkkotilat vetävät paljon myös suuria tapahtumia. Tilojen siivous- ja muu kiinteistönhoitotyömäärä on kasvava. Siksi Tuomiokirkkoseurakunnassa on tarpeen täyttää vapautunut suntion virka. Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana SUNTION VIRKA Haemme Tampereen Tuomiokirkkoseurakuntaan vakituista suntiota. Suntion tehtäviin kuuluu jumalanpalveluksista ja kirkollisista toimituksista huolehtiminen, kiinteistöjen puhtaanapito ja asiakaspalvelu. Virkaan valittu osaa huolehtia kiinteistön lvi- ja av-tekniikasta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu ylivahtimestarin sijaisena toimiminen hänen lomiensa ja vapaapäiviensä aikana. Tärkeitä ominaisuuksia hakijalla ovat vastuullisuus, oma-aloitteisuus, joustavuus ja tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on seurakunta- ja hautauspalvelualan/suntion ammattitutkinto tai hän sitoutuu suorittamaan sen työn ohessa. Tehtävässä tarvitaan myös teknisiä taitoja kuten tietoteknistä osaamista. Työssä noudatetaan jaksotyöaikaa 116,15 tuntia kolmen viikon jaksoissa. Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukainen. Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valittavan on toimitettava seurakuntien työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus työkelpoisuudesta. Virka täytetään tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja virasta: vs. ylivahtimestari Jarmo Malkamäki, p jarmo.malkamaki@evl.fi Virkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa: sakasti.evl.fi/työpaikat pe klo 12 mennessä. Haastattelut kutsutuille ke klo 17 alkaen Seurakuntien talossa, Näsilinnankatu 26, Tampere. Johtava kappalainen esittää, että seurakuntaneuvosto päättää 1. avata avoinna olevan suntion viran hakuilmoituksen mukaisesti, 2. että suntion virka täytetään alkaen ja virassa on kuuden kuukauden koeaika, 3. että suntion viran palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen sekä

7 lista 08/ nimetä työryhmän, jonka tehtävänä on valmistella seurakuntaneuvostolle esitys suntion virkaan valittavasta hakijasta: seurakuntaneuvoston valmisteluryhmä Olli Hallikainen pj., Varpu Lipponen varapj., Salla Häkkinen, Paula-Maria Lehtipuu, Tuula Ruokonen ja Riitta Sompa-Hokkanen sekä vs. ylivahtimestari Jarmo Malkamäki. Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

8 lista 08/ Vahtimestarin työsuhteen täyttäminen Diaarinumero DTRE/313/ /2019 Esittelijä Salla Häkkinen Annikki Pekkala on irtisanoutunut Tuomiokirkkoseurakunnan vahtimestarin työsuhteesta alkaen. Tuomiokirkkoseurakunnan toimitiloissa toiminta on vilkasta, laajaa ja monipuolista. Keskustan kirkkotilat vetävät paljon myös suuria tapahtumia. Tilojen siivous- ja muu kiinteistönhoitotyömäärä on kasvava. Siksi Tuomiokirkkoseurakunnassa on tarpeen täyttää vapautuva vahtimestarin työsuhde. Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana VAHTIMESTARIN TYÖSUHDE Haemme Tampereen Tuomiokirkkoseurakuntaan vahtimestaria. Vahtimestarin tehtäviin kuuluu jumalanpalveluksista ja kirkollisista toimituksista huolehtiminen, kiinteistöjen puhtaanapito ja asiakaspalvelu. Virkaan valittu osaa huolehtia kiinteistön lvi- ja av-tekniikasta. Tärkeitä ominaisuuksia hakijalla ovat vastuullisuus, oma-aloitteisuus, joustavuus ja tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on seurakunta- ja hautauspalvelualan/suntion ammattitutkinto tai hän sitoutuu suorittamaan sen työn ohessa. Tehtävässä tarvitaan myös teknisiä taitoja kuten tietoteknistä osaamista. Työssä noudatetaan jaksotyöaikaa 116,15 tuntia kolmen viikon jaksoissa. Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukainen. Virkaan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valittavan on toimitettava seurakuntien työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus työkelpoisuudesta. Vahtimestarin työsuhde täytetään tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja vahtimestarin työsuhteesta: vs. ylivahtimestari Jarmo Malkamäki, p jarmo.malkamaki@evl.fi Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa: sakasti.evl.fi/työpaikat pe klo 12 mennessä. Haastattelut kutsutuille pe klo 10 alkaen Seurakuntien talossa. Johtava kappalainen esittää, että seurakuntaneuvosto päättää 1. avata avoimeksi tulevan vahtimestarin työsuhteen hakuilmoituksen mukaisesti, 2. että vahtimestarin työsuhde täytetään alkaen ja virassa on kuuden kuukauden koeaika,

9 lista 08/ että vahtimestarin työsuhteen palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen sekä 4. nimetä työryhmän, jonka tehtävänä on valmistella seurakuntaneuvostolle esitys vahtimestarin työsuhteeseen valittavasta hakijasta: seurakuntaneuvoston valmisteluryhmä Olli Hallikainen pj., Varpu Lipponen varapj., Salla Häkkinen, Paula-Maria Lehtipuu, Tuula Ruokonen ja Riitta Sompa-Hokkanen sekä vs. ylivahtimestari Jarmo Malkamäki. Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

10 lista 08/ Aloite Marja Kujansuu; jätteiden lajittelu Tuomiokirkkoseurakunnan toimipisteissä Diaarinumero Esittelijä DTRE/316/ /2019 Salla Häkkinen Aloitteessa Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostolle esitettiin huoli jätteiden lajittelusta Tampereen seurakunnissa ja esitettiin, että Tuomiokirkkoseurakunnassa ryhdytään pikaisesti toimiin eri toimipisteissä. Tuomiokirkkoseurakunnassa on lajiteltu jätteitä ohjeiden ja suositusten mukaan. Yhtymän antamien toimintasuunnitelmaohjeiden mukaisesti Tuomiokirkkoseurakunnassa on vuosittain nimetty ympäristötavoite toimintasuunnitelmaan toteutettavaksi. Tälle vuodelle 2019 Tuomiokirkkoseurakunnan ympäristötavoite on kierrätyksen ja lajittelun toteuttaminen seurakunnan tiloissa. Liite: Jätteiden kierrätys Tuomiokirkkoseurakunnassa Haasteita kierrätykselle aiheuttaa mm. Aleksanterin kirkon roska-astia, jonka täytyy olla liian lähellä kirkon seinää, koska kaupungin tontti ja roska-astian sijoittelun määräykset tulevat vastaan. Kalevan kirkolla roskakatoksen rakentaminen on edelleen valmistelussa samoista syistä. On tärkeää, että seurakunnassa kannetaan vastuu jätteiden lajittelusta ja ympäristöasioista. Ympäristödiplomiin liittyvä ympäristöselvitys on käynnistynyt seurakuntayhtymässä. Selvityksessä tutkitaan, miten seurakuntayhtymässä toteutetaan voimassa olevaa ympäristöohjelmaa. Tampereen seurakuntien ympäristödiplomi on voimassa vuoden 2019 loppuun ja ensi vuonna on tarkoitus hakea diplomia uudelleen, mikäli ehdot täyttyvät. Ympäristöselvityksen tekeminen on osa tätä prosessia. Johtava kappalainen esittää, että seurakuntaneuvosto päättää antaa aloitteeseen esittelyssä yksilöidyn vastauksen. Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3).

11 lista 08/ Aloite Tiina Eskelinen; seurakuntaneuvoston kokouksien kohta Muut asiat Diaarinumero DTRE/315/ /2019 Esittelijä Salla Häkkinen Aloitteessa Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostolle esitettiin seurakuntaneuvoston kokouksien esityslistalle lisättäväksi kohta muut asiat. Jussi Liljan kirjassa Seurakunnan kokousmenettely sanotaan näin: Kokouksen päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteamisen jälkeen seuraavana asialistassa on kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Ennen työjärjestyksen hyväksymistä viranhaltijat ilmoittavat lisäasiat ja luottamushenkilöt ilmoittavat esille tulevat aloitteet ja tiedoksiannot. Hyväksytty työjärjestys sitoo kokousta. listassa saattaa olla kohta muut asiat. Kun työjärjestys hyväksytään, samalla päätetään, mitä kutsussa mainitsemattomia asioita käsitellään kokouksessa. Näille asioille annetaan oma otsikko ja pykälänumero, joten pöytäkirjassa on toisinaan useampia pykäliä kuin esityslistassa. Tiedoksiannot otsikon alle voi kirjata useampia eri asioita. Seurakunnan kokousmenettely. Jussi Lilja. Suomen ev.lut. kirkon julkaisuja 13. Kirkko ja toiminta. Kirkkohallitus. Helsinki aa00fd1-9bae-e117-f7c1-f09b1b4d32ac Näin ollen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostossa kokousmenettelyn mukaan ennen työjärjestyksen hyväksymistä luottamushenkilöt voivat ilmoittaa esille tulevat aloitteet ja tiedoksiannot/ilmoitusasiat. Aloitteet tulevat valmisteluun ja tiedoksiannot/ilmoitusasiat kohtaan ilmoitusasiat. Johtava kappalainen esittää, että seurakuntaneuvosto päättää antaa aloitteeseen esittelyssä yksilöidyn vastauksen. Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3).

12 lista 08/ Katriina Hallikainen; viranhoitomääräyksen pyytäminen tuomiokapitulilta Diaarinumero Esittelijä DTRE/262/ /2019 D:TMK: 177/022/2016 Salla Häkkinen Pastori Katriina Hallikainen on toiminut Tuomasmessun osa-aikaisena (30%) vastuupappina ajalla Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto pyysi pastori Katriina Hallikaiselle viranhoitomääräyksen Tuomasmessun osa-aikaiseen (30 %) vastuupapin tehtävään lähtien toistaiseksi. Tuomiokapituli antoi pastori Katriina Hallikaiselle viranhoitomääräyksen määräajaksi ajalle , koska pastori Tapio Virtaselle oli myönnetty osittaista (50%) virkavapautta saakka Johtava kappalainen esittää, että seurakuntaneuvosto päättää pyytää viranhoitomääräystä pastori Katriina Hallikaiselle ajalle Tuomasmessun osa-aikaiseen (30%) vastuupapin tehtävään. Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

13 lista 08/ Kolehtisuunnitelma ajalle Diaarinumero DTRE/317/ /2019 Esittelijä Salla Häkkinen Kirkkohallitus on kirkkolain 22. luvun 2 pykälän nojalla määrännyt vuoden 2019 kolehdit. Lisäksi Kirkkohallitus määrää ajankohtaan sidotuista kolehdeista sekä Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli hiippakunnallisista kolehdeista. Seurakunnan seurakuntaneuvosto voi päättää muista kolehdeista. Liitteenä on Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan kirkkokolehtiehdotus ajalle loka-joulukuu Johtava kappalainen esittää, että seurakuntaneuvosto päättää hyväksyä kolehtisuunnitelman ajalle Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3).

14 lista 08/ Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen. Allekirjoitukset puheenjohtaja sihteeri Pöytäkirjantarkastus Kokouksen pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. pöytäkirjantarkastaja pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirjan nähtävänä pito Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä xx.xx. xx.xx.2019 Tuomiokirkkoseurakunnan toimistossa Seurakuntien talo 4. kerros, Näsilinnankatu 26, Tampere. Pöytäkirjan nähtävänä pidosta on ilmoitettu Seurakuntien talon ilmoitustauluilla. Tampere Leena Waismaa kokouksen sihteeri

Esityslista. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26,

Esityslista. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26, lista 04/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika klo 17:30 Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26, Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Pöytäkirja 08/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen

Lisätiedot

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 lista 07/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(7) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(7) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(7) Aika Paikka 7.3.2017 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN VARPU LIPPONEN LEENA WAISMAA Olli Hallikainen Varpu Lipponen Leena Waismaa puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN VARPU LIPPONEN LEENA WAISMAA Olli Hallikainen Varpu Lipponen Leena Waismaa puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(8) Aika Paikka Osallistujat 2.2.2017 klo 17:00-19:10 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja, ei läsnä 7 käsittelyn

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1(11) Aika Paikka 30.8.2017 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 70 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Esityslista. Seurakuntakoti Katariina, Hatanpään puistokuja 20. Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti

Esityslista. Seurakuntakoti Katariina, Hatanpään puistokuja 20. Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti lista 02/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntakoti Katariina, Hatanpään puistokuja 20 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Pöytäkirja. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Pöytäkirja 01/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika klo 17:00 Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(11) Aika Paikka Osallistujat 7.3.2017 klo 17:00-18:14 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja Arvola, Pentti Backström,

Lisätiedot

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 lista 06/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 lista 9/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 1(9) Aika Paikka 1.9.2016 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 76 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Aika 8.11.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 3 84 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous 10.6.2015

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous 10.6.2015 TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Aika Paikka 10.6.2015 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja

Pöytäkirja. Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, Jaala. Muut osallistujat Janhunen Ritva seurakuntaneuvoston edustaja Pöytäkirja 4/2019 Jaalan kappelineuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Jaalan Raitti, Keskuskaari 1A, 47100 Jaala Jäsenet Vainio Juha puheenjohtaja Hietanen Seija jäsen Lemminkäinen Tuomas

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Pöytäkirja 07/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 1(8) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 1(8) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 1(8) Aika Paikka Osallistujat 8.12.2016 klo 17:00-18:22 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja Arvola, Pentti Backström,

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Pöytäkirja 07/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

Esityslista. Osallistujat Kauppinen Kai puheenjohtaja Kallioinen Sami. Pirttijoki Heidi

Esityslista. Osallistujat Kauppinen Kai puheenjohtaja Kallioinen Sami. Pirttijoki Heidi lista 03/2019 Tampereen IT-yhteistyöalueen johtokunnan kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 10:00 Teams kokous Osallistujat Kauppinen Kai puheenjohtaja Kallioinen Sami Moberg Tiitta Palola Kaija Pirttijoki

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous.

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous. Pöytäkirja 5/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Pesonen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(10) Aika Paikka 6.9.2018 klo 19:00 AitO toimintakeskus Käsiteltävät asiat 72 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 73

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht.

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. 8/2017-15.11.2017 Aika: ke 15.11.2017 klo 17.00-19.40 Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, 71160 Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Huhtala Pauliina Iskanius Raija Julkunen Kaija,

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN LEENA WAISMAA

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN LEENA WAISMAA TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(10) Aika Paikka Osallistujat 9.3.2016 klo 17:00-18:55 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja Arvola, Pentti Backström,

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 4/2018 Sivu 36

Kirkkoneuvosto N:o 4/2018 Sivu 36 N:o 4/2018 Sivu 36 Kokousaika Maanantai 24.9.2018 klo 17.00-18.17 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 1 ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT 2 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika Paikka 14.01.2014 klo 18.00 Espoonlahden kirkon rippikoulusali

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena Pöytäkirja 2/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja. Puhjonrannan kurssikeskus. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Vainio Marja-Leena. Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Puhjonrannan kurssikeskus. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Vainio Marja-Leena. Viljakainen Hannele Pöytäkirja 10/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 16:30 Puhjonrannan kurssikeskus Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Korri Ritva Pesonen Risto Pokki Teuvo

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1(20) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1(20) Seurakuntaneuvosto Kokous 1(20) Aika Paikka Osallistujat 30.8.2017 klo 17:00-18:55 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja, ei läsnä 82 käsittelyn aikana Arvola, Pentti poistui klo 17:58 76

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 12.00 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA klo 18.00 19.03 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 37 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, Helsinki

KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, Helsinki KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 06.05.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 00120 Helsinki Henna Markkanen, 09 2340

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 6 / 2014 Aika 2.9.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja Finskas, Matti

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 SIVU 50/2017 AIKA Torstai 6.7.2017 klo 8.30 9.15 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Jokinen Kaarina jäsen Lähdetmäki

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

Pöytäkirja. Seurakuntakoti Katariina, Hatanpään puistokuja 20. Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti

Pöytäkirja. Seurakuntakoti Katariina, Hatanpään puistokuja 20. Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti Pöytäkirja 02/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntakoti Katariina, Hatanpään puistokuja 20 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 17.00 19.00 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 34

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot