KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2016 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2016 1"

Transkriptio

1 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ AIKA klo 18:30 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 32 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 33 Työjärjestyksen hyväksyminen 5 34 Sosiaali- ja terveyspalvelujen vuosiraportti Lausuntopyyntö hallituksen linjauksista itsehallintoaluejaon 7 perusteiksi ja soteuudistuksen askelmerkeiksi 36 Avohoidon kouluttajaylilääkärin viran perustaminen ja 9 opetusterveyskeskusstatuksen hakeminen 37 Talousarvion toteutuminen Sivistysjohtajan viran täyttäminen Kunnaninsinöörin viransijaisuus Kertapalkkio Nimikemuutos Valtuuston kokouksen täytäntöönpano Hallintokuntien pöytäkirjat ja viranhaltijoiden päätösluettelot Muut pöytäkirjat Tiedoksi saatettavat asiat Muut mahdolliset asiat ja kunnan yhteistoimintaelinten edustajien puheenvuoroja 21

2 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Aulis Raija jäsen Mikkola Ari jäsen Ojalehto Pauli jäsen Pentikäinen Kari jäsen Pinola Satu I vpj. Ruha Anne II vpj. Salo Jaana puheenjohtaja Ristinen Esko valtuuston pj. Pietikäinen Mika valtuuston I vpj. Manninen Riikka valtuuston II vpj. Hokkanen Riitta esittelijä Kuisma Tuukka pöytäkirjanpitäjä

3 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kuntalain 58 :n mukaan kunnanhallituksen kokous on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kunnan hallituksen pää tösvaltaisuus edellyttää siten 4 jäsenen saapuvilla oloa. Hallintosäännön 28 :n mukaan:"kokouskutsun antaa puheenjohta ja tai hänen estyneenä ol lessaan varapuheenjohtaja. Kokouskut sussa on ilmoitettava ko kouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähete tään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus toimielimen päättämällä tavalla". Esityslista toimii kokouskutsuna.

4 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Pöytäkirjantarkastajien valinta Kuntalain 63 :n mukaan pöytäkirja siihen liittyvine oikaisuvaati mu sohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen ylei sesti nähtävänä siten kuin siitä on enna kolta ilmoitettu. Kunnanhallituksen pöytäkirjat on tarkastanut kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua jäsen tä, jollei kunnanhallitus ole päättänyt pöy täkirjan tarkastamisesta muulla tavalla. Pöytäkirja tarkastetaan keskiviikkona Edellisen kokouksen pöyäkirjan tarkastivat Raija Aulis ja Anne Ruha.

5 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Työjärjestyksen hyväksyminen Hallintosäännön 31 :n mukaisesti asiat käsitellään esityslistan mukaisessa jär jestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskut sussa.

6 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Sosiaali- ja terveyspalvelujen vuosiraportti 2015 Sosiaali- ja terveyspalvelujen vuosiraportin vuodelta 2015 antaa Attendo Oy:n Kuntaturva johtaja Antti Raimovaara. Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen sosiaali- ja terveyspalvelujen vuosiraportin vuodelta 2015.

7 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kunnanhallitus Valtuusto Lausuntopyyntö hallituksen linjauksista itsehallintoaluejaon perusteiksi ja soteuudistuksen askelmerkeiksi 14 Pääministeri Juha Sipilän hallitus on linjannut ja te ke millään päätöksillä sosiaali- ja terveydenhuollon rahoituksen uudistamisesta sekä perustettavien itsehallintoalueiden määrästä ja aluejaosta. Itsehallintoalueet järjestävät sote-palvelut joko yksin tai lailla säädettävät kol me itsehallintoaluetta tukeutuen lailla säädettävän työnjaon mukaisesti vaa ti vim mis sa palveluissa muiden itsehallintoalueiden palvelurakenteisiin si ten, että sosiaali- ja terveydenhuollossa on maassa 15 selkeää alueellista ko ko nai suut ta, joilla sote-palvelut järjestetään. Hallituksen aluejakoa kos keva linjaus sekä sitä perusteleva muistio ovat lausuntopyynnön liitteenä. Hallituksen rahoituksen uudistamista koskevan linjauksen mukaan kunnilla ei voi jatkossa olla merkittävää vastuuta sosiaali- ja terveydenhuollon ra hoituk ses ta. Itsehallintoalueiden rahoitusta valmistellaan ensisijaisesti valtion ra hoi tus vas tuun pohjalta, minkä lisäksi myös osittain alueiden omaan ve rotus oi keu teen perustuvaa ratkaisua selvitetään. Hallituksen rahoituslinjaus on liitteenä. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta, itsehallintoalueiden perustamista ja aluehallintouudistusta valmistellaan sosiaali- ja terveysministeriön ja valtionvarainministeriön yhteisessä hankkeessa, jota hallinnoidaan tek ni sesti sosiaali- ja terveysministeriöstä. Sosiaali- ja terveysministeriö ja valtionvarainministeriö pyytävät Manner-Suomen kunnilta, kuntayhtymiltä eräil tä muilta tahoilta lausunnot hallituksen linjauksista. Lausuntopyyntöön tu lee vastata sähköisellä kyselyllä, jossa on kohdennettuja kysymyksiä hal lituk sen linjauksista. Kyselyyn annettuja vastauksia on mahdollista perustella, minkä lisäksi kyse lyyn on varattu runsaasti tilaa myös vapaamuotoiselle kommentoinnille. Lausuntopyynnön materiaalit löytyvät Internet-osoitteesta: Lausuntoaikaa on pidennetty saakka. Annetut vastaukset ovat julkisia. Lausuntoyhteenvedossa otetaan huomioon vain määräaikaan sähköisesti saapuneet lausunnot. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että se toteaa, että Kärsämäen kunta kuuluu Pohjois-Pohjanmaan itsehallintoalueeseen. Muilta osin kunnanhallitus antaa lausunnon kokouksessaan

8 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kunnanhallitus Valtuusto Yksimielisesti hyväksyttiin. Merk. Aimo Remes saapui kokoukseen ennen tämän pykälän käsittelyä klo 18:55. Valt 5 Yksimielisesti hyväksyttiin. Lausuntoluonnos on oheismateriaalina. Kunnanhallitus antaa lausunnon hallituksen linjauksista itsehallintoaluejaon perusteiksi ja soteuudistuksen askelmerkeiksi.

9 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Avohoidon kouluttajaylilääkärin viran perustaminen ja opetusterveyskeskusstatuksen hakeminen Yleislääketieteen erikoislääkärien saaminen maaseutupaikkakuntien terveys kes kuk siin on haastavaa. Kuntalaisten hyvän hoidon kannalta on erittäin tärkeää, että kunnassa on kokeneita lääkäreitä. Jotta mahdollisuus saada Kär sä mäel le töihin kokeneita lääkäreitä paranisi, tarvitaan kunnan ter veyskes kuk sel le opetusterveyskeskusstatus. Erikoislääkäriksi erikoistuvat tarvitsevat osaksi kou lu tus taan yh dek sän kuukau den terveyskeskusjakson ja yleislääketieteeseen erikoistuvat neljän vuoden jakson. Opetusterveyskeskusstatuksen saamiseksi ehdottomana vaa timuk se na on se, että yleislääketieteen erikoislääkäri työskentelee vir ka suhtees sa kunnassa. Opetusterveyskeskusstatus parantaa perustavanlaatuisesti mah dol li suut ta saada Kärsämäelle toinen kokenut lääkäri. Hyötynä kuntalaisille ovat kokeneet, pysyvät lääkärit ja pysyvät hoi to suhteet. Potilaansa hyvin tuntevat lääkärit, vähemmän turhia tut ki muk sia ja tarpeettomia erikoissairaanhoidon palveluita. Opetusterveyskeskuksen saaminen lisää kuntalaisten tyytyväisyyttä kunnan järjestämiin palveluihin, kuten myös kuntalaisten hyvinvointi paranee ja sairastavuus vähenee, myös sote-sopimuskauden jälkeen. Ratkaisu lisää positiivista näkyvyyttä myös sairaanhoitopiiriin suuntaan. Koulutuskorvauksesta saatavat tulot käytetään peittämään kou lut ta ja lää kärin tosiasiallisia tehtävistä syntyviä palkkakustannuksia. Järjestely on kunnal le kustannusneutraali. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy ope tus ter veyskes kus sta tuk sen hakemisen Kärsämäen terveyskeskukselle ja perustaa avohoidon kouluttajaylilääkärin viran. Viran kelpoisuusehdot ovat yleislääketieteen EL, kokemusta hallinnon työstä ja kouluttajalääkärin/ohjaa ja lää kä rin tehtävistä vähintään 5 vuotta. Työnkuvana virassa on opetusterveyskeskusstatuksen hakemiseen vaa dit tavien erikoistumiskoulutusten, ohjausten ja lokikirjan suunnittelu, ope tus terveys kes kus ha ke mus ten tekeminen ja jatkossa varsinainen koulutus. Mikäli valtuuston perustaa viran kunnanhallitus oikeuttaa kunnanjohtajan päättämään kouluttajaylilääkärin viran osa-aikaisuudesta ja laittamaan viran hakuun välittömästi päätöksenteon jälkeen ja päättämään virkaan valittavan.

10 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Talousarvion toteutuminen Oheismateriaalina talousarvion toteutuminen ja verotulot ajalta Lisäksi kokouksessa annetaan varaihoitokatsaus 11/2015. Asukasluku marraskuun lopussa oli 2656 ja työttömyysaste 12,9 %. Kunnanhallitus merkitsee talousarvion ja verotulojen toteutumisen ajalta sekä varainhoitokatsauksen 11/2015 tietoon saatetuksi.

11 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kunnanhallitus Sivistysjohtajan viran täyttäminen 16 Valtuusto on , 81 päättänyt perustaa sivistysjohtajan viran. Sivistysjohtaja on kunnanjohtajan alaisuudessa toimiva opetus- ja va paaai ka toi mien toimialajohtaja ja kunnan johtoryhmän jäsen. Vastuualueeseen kuu lu vat mm. varhaiskasvatus, opetus, koulutus, kulttuuri, kirjasto, nuoriso ja liikunta. Jos virkaan valittavalla on kirjastonjohtajan kelpoisuus, on mahdol lis ta sisällyttää toimenkuvaan myös ne tehtävät. Sivistysjohtaja on opetustoimen- ja vapaa-ajan lautakuntien esittelijä ja valmis te li ja. Kärsämäen kunnan kuntastrategian yhtenä painopisteenä on kult tuu ri toi men kehittäminen, minkä vuoksi kulttuurialan ja han ke toi minnan tuntemuksesta on hyötyä sivistysjohtajan virassa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi kor kea kou lu tut kinto. Lisäksi sivistysjohtajalta toivotaan kunnallisen toiminnan, päätöksenteon ja kuntatalouden hallintaa sekä valmiutta johtaa ja kehittää si vis tys pal ve luja. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä ko kemus ta esimiestehtävistä. Virka täytetään mahdollisimman pian. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus ter vey den ti las taan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tie dok si saan nista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KvTes:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Kunnanhallitus päättää julistaa sivistysjohtajan viran julkisesti haettavaksi si ten, että haku päättyy klo 12:00. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virka täytetään mahdollisimman pian. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus ter vey den ti las taan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tie dok si saan nista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KvTes:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Viranhakuilmoitus on liitteenä 4 16 / Yksimielisesti hyväksyttiin klo 12:00 mennessä sivistysjohtajan virkaan saapui 15 hakemusta. Virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

12 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kunnanhallitus Ahonen Juha, Jyväskylä, FM Holappa Sanna, Tyrnävä, KM Huttunen Fanni, Oulu, HuK Kaaresvirta Päivi, Oulu, KT Kiviranta Tiina, Kalajoki, DI Laurila Jari, Oulu, FK Moilanen Anu-Maarit, Oulu, KTM Mäkelä Markku, Haapajärvi, KM Nikander-Koivukangas Tiina, Liminka, MuM Ojalehto Soile, Kärsämäki, TaM Parkkinen Simo, Kuopio, YTM Pesonen Tuomo, Kärsämäki, FM Toppila Päivi, Oulu, Tradenomi Toppinen Ira, Siikalatva, KTM Väyrynen Valtteri, Tampere, HM Kaikki hakijat Fanni Huttusta ja Päivi Toppilaa lukuunottamatta täyttävät vi ran kelpoisuusehdot. Hakemusasiakirjat ja yhteenveto hakijoista ovat oheismateriaalina. Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen sivivistysjohtajan virkaa hakeneet. Kunnanhallitus päättää jatkaa viran hakuaikaa aikaisemmassa ha ku il moituk ses sa olleen määräaikaa koskeneen epätarkkuuden vuoksi. Viran ha ku aikaa jatketaan klo 12:00 saakka. Virkaa aikaisemmin hakeneiden ha ke muk set huomioidaan ilman erillistä ilmoitusta.

13 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kunnaninsinöörin viransijaisuus Kunnaninsinöörin Martti Pietikäisen virkasuhde kuntaan päättyy ja ennen tätä hän jää vuosilomalle. Kunnaninsinöörin sijainen on ra ken nusmes ta ri. KVTES II luku 10 mom. 2 mukaan vuosilomasijaisuuksissa teh tä vä kohtai sen palkan korottaminen koskee vain vähintään kaksi viikkoa kestäviä yh den jak soi sia sijaisuuksia, jolloin tarkistamisajankohta on sijaisuuden alka mi nen. Kun sijaisuus on niin pitkä, että sijaiselle tosiasiallisesti kuuluvat kaikki sijais tet ta van tehtävät, on tehtävien vaativuus ja sitä myöten tehtäväkoh tai nen palkka lähtökohtaisesti sama. Kunnaninsinöörin viran tehtävien jakaminen rakennusmestarin ja kun nanjoh ta jan sekä kunnansihteerin sekä muun henkilökunnan kesken tar kas tellaan uuden kun nan joh ta jan tultua tehtävään. Kunnanhallitus päättää korottaa rakennusmestari Esko Hämäläisen teh tä väkoh tais ta palkkaa kun nan in si nöö rin vuosiloman ( ) ajalle 780,91 euroa kuu kau des sa.

14 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Kertapalkkio Kunnan ensimmäinen vuosi sote-palvelujen järjestäjänä on takana. Uusi toimin ta mal li on tuonut runsaasti uutta työtä ja toimintatapoja yksityisen ja jul ki sen toimijan päivittäisten asioiden hoitamisessa ja kanssakäymisessä. Eri tyi sen panoksensa asioiden sujumiseen ja loppuun saakka hoitamiseen ovat antaneet kaikki sote-palveluissa työtään tekevät, mutta erityisesti toimis to sih tee ri Marja-Leena Hirvimäki on onnistunut luomaan lähes tyhjältä työ pöy däl tä yksityisen ja julkisen toimijan maksatustehtävien arkisen yhteen so vit ta mi sen. Hallintosihteeri Eila Haaga on vaikuttanut toimintamallin ai kaan saa mi ses sa yleishallinnossa. Toinen palvelukokonaisuus on varhaiskasvatus, joka on siirtynyt kunnan jär jes tet tä viin palveluihin vuoden 2015 alusta. Varhaiskasvatuspäällikkö Riik ka Sarjanoja on ensimmäisen toimintavuoden aikana luonut kär sä mä kisen varhaiskasvatuspalvelujen tuottamistavan toiminnan kehittymistä edistä väl lä otteella ja vakiinnuttanut varhaiskasvatuskäytännöt kunnan toi minnak si. Kunnan tietohallintopalveluissa Frosteruksen koulun rehtori Tuomo Pe sonen ja terveyskeskuksen toimistosihteeri Elisa Kaijankoski ovat suo rit ta neet kunnan tietohallinnon ylläpitoon ja työasemien päivittämiseen liit ty vis sä tehtävissä ylimääräisiä työsuorituksia vuoden 2016 tammi- ja hel mi kuun aikana. Työsuoritukset ovat ajoittuneet osittain varsinaisen työajan ul ko puolel le. Pesonen on antanut työpanoksensa n. 135 työaseman päi vit tä mi seen ja Kaijankoski n. 50 työaseman päivittämiseen. KVTES II luvun 14 :n mukaan työnantaja voi maksaa kertapalkkion, mikäli asi an omi nen viranomainen harkitsee sen suorittamisen perustelluksi. Työnantajalla ei ole vielä käytössään henkilöstön palkitsemiseen liittyviä me ne tel miä kuten kannustinlisiä tai positiivisesta tuloksesta annettavaa muu ta palkkiota. Kunnanhallitus päättää harkita perustelluksi ja maksaa toimistosihteeri Mar ja-lee na Hirvimäelle euroa, varhaiskasvatuspäällikkö Riikka Sarjanojal le 800 euroa, hallintosihteeri Eila Haagalle 600 euroa, Frosteruksen koulun rehtori Tuomo Pesoselle euroa ja terveyskeskuksen toi mis tosih tee ri Elisa Kaijankoskelle 500 euroa kertapalkkiona maa lis kuun palkanmaksun yhteydessä. Kunnanhallitus päättää luoda vuoden 2016 aikana mallin henkilöstön palkit se mis jär jes tel mäk si.

15 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Nimikemuutos Kunnanhallitus on , 226 perustanut kuntouttavan työtoiminnan oh jaa jan toimen. Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan nimike on perusteltua muuttaa työl listä mis vas taa van nimikkeeksi. Kyseisen toimen keskeinen tehtävä ja tavoite on kunnan osarahoittaman työmarkkinatuen saajien määrään vaikuttaminen eri lai sil la aktivointitoimenpiteillä. Aktivointitoimenpiteistä kuntouttava työtoiminta on ainoastaan yksi keino ja arviolta 60-80% toimenpiteistä on muuta kuin kuntouttavaa työtoimintaa. Mui ta toimia ovat esim. palkkatuettu työ, työkokeilu, oppisopimuskoulutus, kurs sit ja koulutukset, hyvinvointia tukevat palvelut ja eläkeselvittelyt. Työllisyysasioden hoidon lisäksi tehtävään on sisällytetty myös Kärsämäen mark ki noin nin ja matkailun kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Kunnanhallitus päättää, että kuntouttavan työtominnan ohjaajan nimike muu te taan työllistämisvastaavan nimikkeeksi. Nimikemuutos ei vaikuta palkkaan tai muihin työsuhteen ehtoihin.

16 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Valtuuston kokouksen täytäntöönpano Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on tehty virheellisessä järjes tyk ses sä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muu ten lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön pane mat ta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kunnanhallituksen on saatettava hal linto-oi keu den ratkaistavaksi, onko täytäntöönpanolle laillisia esteitä. Hal lin to -oi keus ei saa ratkaista asiaa ennen kuin valitusaika päätöksestä on ku lu nut. Päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytän töön pa noon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täy tän töön pa non johdosta hyödyttömäksi taikka jos oikaisuvaatimuksen käsit te le vä toimielin tai valitusviranomainen kieltää täytäntöönpanon. Valtuuston kokouksen pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Valitusaika pää tök sis tä on päättynyt ja Pohjois-Suomen hal linto-oi keu del ta teh dyn tarkistuksen mukaan päätöksistä ei ole vali tet tu määräaikaan mennessä. Kunnanhallitus toteaa, että valtuuston tekemät pää tök set ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, kuu lu vat valtuuston toi mi val taan eivätkä muutoinkaan ole lainvastaisia. Kun nan hal li tus päättää panna pää tök set täytäntöön.

17 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Hallintokuntien pöytäkirjat ja viranhaltijoiden päätösluettelot Saatetaan kunnanhallituksen tiedoksi seuraavat hallintokuntien pöytäkirjat ja viranhaltijoiden päätösluettelot: Vapaa-ajan lautakunta: - Opetustoimen lautakunta: Tekninen lautakunta: - Kunnanjohtaja Hankintapäätös: 5 Kunnansihteeri Hankintapäätös: 1 Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen hallintokuntien pöytäkirjat sekä kunnanjohtajan ja kunnansihteerin päätösluettelot ja päättää samalla, ettei se käytä kuntalain mukaista otto-oikeutta edellä mainittujen asioiden osalta.

18 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Muut pöytäkirjat Saatetaan kunnanhallituksen tiedoksi seuraavat pöytäkirjat: Pohjois-Pohjanmaan liitto, johtoryhmä , maakuntahallitus Haapaveden kaupunki Jokihelmen Opiston johtokunta Kokkolan kaupunki, sote-tuotanto-organisaatiota valmisteleva ohjausryhmä Kärsämäen vanhus- ja vammaisneuvosto NIHAK seutuhallitus Merkitään kunnanhallituksen tietoon saatetuksi ja saatetaan edelleen valtuus tol le tiedoksi.

19 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Tiedoksi saatettavat asiat Saatetaan kunnanhallituksen tietoon seuraavat saapuneet kirjeet: Opetus- ja kulttuuriministeriö Päätös Lukiokoulutuksen ykksikköhinnoista vuonna Yksityiskohtainen laskelma lukiokoulutuksen yksikköhinnan muo dos tu mispe rus teis ta. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristöministeriö POPELY/4214/2015. Pää tös luonnonsuojelualueen perustamisesta. Kuntaliitto Dnro 1/04.01/2016; Turvapaikkahakemusten kasvun vai ku tuk set kotoutumista tukeviin palveluihin. Kuusamon kaupunki kaupunginhallitus ote pöytäkirjasta Pyhäjärven kaupunki kaupunginhallitus ote pöytäkirjasta Opetus- ja kulttuuriministeriö Päätös perusopetuslaissa tarkoitetun aamu- ja iltpäivätoiminnan vuoden 2015 laskennallisten ohjaustuntimäärien korjauksesta. Päätös opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnet tä vän valtionosuuden sekä kuntayhtymille, rekisteröidyille yhteisöille ja sää tiöil le myönnettävän rahoituksen tarkistamisesta vuodelle Tarkistettu laskelma kunnan omarahoitusosuuden muodostumisesta vuo delle Yksityiskohtainen laskelma käyttökustannuksiin myönnetystä val tion osuudes ta / rahoituksesta vuodelle Yksityiskohtainen laskelma käyttökustannuksiin myönnetyn val ti on osuuden/ra hoi tuk sen maksuista vuoden 2015 alusta ja tarkistuspäätöksen mu kaises ta maksusta / perittävästä palautuksesta. Valtionosuussuoritteet ja laskennalliset valtionosuudet 2015 kotikunnittain ja koulutustyypeittäin. Valtionosuussuoritteet ja laskennalliset valtionosuudet 2015 kotikunnittain ja ylläpitäjittäin. Valtionosuudet kotikunnittain. Pohjois-Suomen hallinto-oikeus ; Tuomioistuinmaksuja on korotettu alkaen. Maksut nousevat lähem mäk si asioiden käsittelyn kustannuksia ja asioinnista tuli pää sään töi sesti maksullista. Hallinto-oikeudessa oikeudenkäyntimaksu on 250 ja korkeim mas sa hallinto-oikeudessa 500. Kainuun prikaati ; Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimiston kut sun ta ker to mus Keva ; Kevan valtuuskunnan ja hallituksen päätösten tie dok si an to

20 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ jäsenyhteisöille. Aluehallintovirasto; Lupapäätös Nro 13/2016/1 Dnro PSAVI/3523/2014 Paalinnevan turvetuotantoalueen ympäristölupa, Kärsämäki. Valtionvarainministeriö Asettamispäätös VM135:00/2015. Palveluneuvojien osaamisen kehittämistyöryhmän asettaminen. Merkitään kunnanhallituksen tietoon saatetuksi ja edelleen valtuustolle tiedoksi.

21 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 5/ Muut mahdolliset asiat ja kunnan yhteistoimintaelinten edustajien puheenvuoroja Kuntayhtymät: Yhtiökokoukset: Lautakunnat: Johtokunnat: Muut kokoukset/palaverit: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen käytetyt puheenvuorot.

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 18/2015 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 18/2015 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 18/2015 1 AIKA 16.11.2015 klo 17:30 PAIKKA Kärsämäki-sali, Frosteruksenkatu 25 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 276 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 342

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 342 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 342 Kunnanhallitus 29.09.2015 AIKA 29.09.2015 klo 16:50-17:55 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 223 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 Maaseutulautakunta 26.04.2011 AIKA 26.04.2011 klo 19:00-19:25 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 58 Tarkastuslautakunta AIKA 19.03.2013 klo 08:00-14:10 PAIKKA Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 38 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 AIKA 16.01.2013 klo 10:00 PAIKKA Kärsämäen kunnanvirasto, Keskuskatu 14 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162 Kunnanhallitus 368 10.11.2015 Kunnanhallitus 404 08.12.2015 Kunnanhallitus 414 22.12.2015 Kunnanhallitus 43 09.02.2016 Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 69

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 69 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 69 Vapaa-ajan lautakunta 30.11.2015 AIKA 30.11.2015 klo 19:22-19:51 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 47 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus Kunnanhallitus 305 27.11.2014 Kunnanhallitus 151 10.06.2015 Kunnanhallitus 19 28.01.2016 Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus 143/00.04.01/2014 KH 27.11.2014 305 Työ-

Lisätiedot

Liitteenä on Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalueen kuntayhtymän pe rus ta mis suun ni tel ma liitteineen.

Liitteenä on Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalueen kuntayhtymän pe rus ta mis suun ni tel ma liitteineen. Kunnanhallitus 146 21.09.2015 Kunnanvaltuusto 47 28.09.2015 Kunnanhallitus 7 22.01.2016 Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalueen kuntayhtymän perustaminen 108/010/013/2015 KHALL 146 Selostus: Etelä-Savossa

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 52

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 52 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 52 Valtuusto 14.04.2014 AIKA 14.04.2014 klo 19:00-19:30 PAIKKA Kärsämäki-sali, Frosteruksenkatu 25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson:

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson: Kaupunginhallitus 251 05.10.2015 Kaupunginhallitus 291 09.11.2015 Kaupunginhallitus 305 23.11.2015 Kaupunginhallitus 325 18.12.2015 Kaupunginhallitus 35 01.02.2016 Kaupunginhallitus 53 22.02.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116 Tarkastuslautakunta1 AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT Opetus- ja 112 26.08.2015 varhaiskasvatuslautakunta Kunnanhallitus 303 14.09.2015 Valtuusto 64 28.09.2015 TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

Lisätiedot

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36)

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) Valitusaika Ympäristöteknisen lautakunnan lupajaoston päätökseen saa hakea muu tos ta va littamalla Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen kirjallisella va li tuk sel la.

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 26

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 26 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 26 Valtuusto 24.02.2015 AIKA 24.02.2015 klo 19:00-20:15 PAIKKA Kärsämäki-sali, Frosteruksenkatu 25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Va. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus päättää, että: 1) hallintojohtajan virka täytetään julkisella hakumenettelyllä,

Va. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus päättää, että: 1) hallintojohtajan virka täytetään julkisella hakumenettelyllä, Kaupunginhallitus 8 09.01.2017 Kaupunginhallitus 54 13.02.2017 Kaupunginhallitus 95 13.03.2017 Kaupunginhallitus 122 10.04.2017 Kaupunginhallitus 153 08.05.2017 Kaupunginhallitus 189 30.05.2017 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

- 1 Kokouksen avaaminen. - 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta. - 4 Työjärjestyksen hyväksyminen

- 1 Kokouksen avaaminen. - 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta. - 4 Työjärjestyksen hyväksyminen Kaupunginhallitus 119 31.03.2014 Kaupunginvaltuuston kokouksen 27.1.2014 päätösten täytäntöönpano 1224/07.02.03/2014 KHALL 119 Kuntalain 23.1 :n mukaan kunnanhallitus vastaa kunnan hal lin nos ta ja taloudenhoidosta

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10. Kunnanhallitus 11.06.2015. Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05. Kirjasto, kirjaston sali.

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10. Kunnanhallitus 11.06.2015. Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05. Kirjasto, kirjaston sali. Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10 Kunnanhallitus 11.06.2015 Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05 Paikka Kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016

Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016 Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016 TILOJEN VUOKRAAMINEN TORNION SAIRASKOTISÄÄTIÖLTÄ PÄIVÄKESKUSTOIMINTAA VARTEN/TILOJEN VUOKRAAMINEN VUODELLE 2014/TILOJEN VUOKRAAMINEN

Lisätiedot

Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle

Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle Kunnanhallitus 46 25.02.2014 Kunnanhallitus 76 24.03.2014 Kunnanhallitus 126 13.05.2014 Oikaisu päätökseen kiinteistöjen Sirola RN:o 28:6 ja RN:o 28:24 myynnistä Vaarankylän kyläyhdistykselle 135/1/2013

Lisätiedot

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson:

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson: Kaupunginhallitus 251 05.10.2015 Kaupunginhallitus 291 09.11.2015 Kaupunginhallitus 305 23.11.2015 Kaupunginhallitus 325 18.12.2015 Kaupunginhallitus 35 01.02.2016 SOSIAALITYÖN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

137 10.12.2013 98 06.08.2014

137 10.12.2013 98 06.08.2014 Rakennus- ja ympäristölautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta 137 10.12.2013 98 06.08.2014 Oikaisuvaatimus toimenpidelupapäätöksestä 286-2013-781, kiinteistölle 286-21-6-6, Kaaritie 18, Kuusankoski,

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 1. Otsikko Sivu 18 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 1. Otsikko Sivu 18 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirjasto- ja kulttuurilautakunta 10.03.2015 AIKA 10.03.2015 18:00-19:20 PAIKKA Ylivieskatalo Akustiikka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 18 Kokouksen avaus, laillisuuden

Lisätiedot

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA Sivistyslautakunta 21 25.03.2015 Sivistyslautakunta 33 22.04.2015 KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA 2015 2016 SIVLTK 21 Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa koskevat

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

Täyttöluvat varhaiskasvatus- ja opetuspalveluiden virkoihin ja toimiin

Täyttöluvat varhaiskasvatus- ja opetuspalveluiden virkoihin ja toimiin Koulutuslautakunta 37 27.03.2014 Koulutuslautakunta 46 29.04.2014 Koulutuslautakunta 55 22.05.2014 Täyttöluvat varhaiskasvatus- ja opetuspalveluiden virkoihin ja toimiin Koula 27.03.2014 37 Vuoden 2014

Lisätiedot

Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016

Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016 Kaupunginhallitus 23 26.01.2015 Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016 652/01.011/2012 KAUPHALL 26.01.2015 23 Seloste 1. Aino Mattila -säätiö Seloste Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän keskeisten virkojen valinnat

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän keskeisten virkojen valinnat Hallitus 25 25.02.2016 Hallitus 64 30.03.2016 Hallitus 73 26.04.2016 Hallitus 89 12.05.2016 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän keskeisten virkojen valinnat 61/31.312/2016 Hallitus

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 76 PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 76 PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 76 Sosiaalilautakunta 02.11.2015 AIKA 02.11.2015 klo 18:00-19:20 PAIKKA PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9 Tarkastuslautakunta Aika 18.05.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

(Liikunta- ja nuorisopäällikkö) Esitän, että uimahalli pidetään yleisölle auki 35 h viikossa. Ma-ke 13.00-20.00, to 06.00-14.00 ja su 12.00-18.00.

(Liikunta- ja nuorisopäällikkö) Esitän, että uimahalli pidetään yleisölle auki 35 h viikossa. Ma-ke 13.00-20.00, to 06.00-14.00 ja su 12.00-18.00. Sivistyslautakunta 85 21.10.2014 Sivistyslautakunta 90 12.11.2014 Sivistyslautakunta 103 10.12.2014 Kunnanhallitus 41 16.03.2015 Valtuusto 12 30.03.2015 Uimahallin aukioloajat Sivistyslautakunta 21.10.2014

Lisätiedot

Teknisen sopimuksen (TS) tehtäväkohtaisen palkkojen (TKP) arviointijärjestelmä

Teknisen sopimuksen (TS) tehtäväkohtaisen palkkojen (TKP) arviointijärjestelmä Kunnanhallitus 344 15.09.2014 Kunnanhallitus 31 02.02.2015 Kunnanhallitus 439 21.12.2015 Teknisen sopimuksen (TS) tehtäväkohtaisen palkkojen (TKP) arviointijärjestelmä 375/01.00.01/2014 KHALL 344 Hallintojohtaja

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 22/2014 415

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 22/2014 415 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 22/2014 415 Kunnanhallitus 06.10.2014 AIKA 06.10.2014 klo 18:30-22:15 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 257 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 Sivistys- ja hyvinvointilautakunta AIKA 07.01.2019 klo 17:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone.

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.09.2016 klo 16:00 Paikka Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. Asiat

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 38 03.03.2015 Kunnanhallitus 84 30.03.2015 Kunnanhallitus 103 13.04.2015. Varhaiskasvatusjohtajan viran hoito 1.9.

Sivistyslautakunta 38 03.03.2015 Kunnanhallitus 84 30.03.2015 Kunnanhallitus 103 13.04.2015. Varhaiskasvatusjohtajan viran hoito 1.9. Sivistyslautakunta 38 03.03.2015 Kunnanhallitus 84 30.03.2015 Kunnanhallitus 103 13.04.2015 Varhaiskasvatusjohtajan viran hoito 1.9.2015 alkaen 768/01.01.03/2015 SIVLTK 03.03.2015 38 Asian valmistelija:

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 Kunnanvaltuusto 1. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 Kunnanvaltuusto 1. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2016 Kunnanvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Perjantai 05.02.2016 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Pöytäkirjantarkistajien

Lisätiedot

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa.

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa. Kunnanhallitus 60 30.03.2015 Kunnanhallitus 68 21.04.2015 Kunnanhallitus 82 11.05.2015 Kunnanhallitus 102 11.06.2015 Kunnanhallitus 107 18.06.2015 Kunnanvaltuusto 27 18.06.2015 Talouden tasapainottamistoimenpiteet

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen edustajien valinta yksityisoikeudellisiin yhteisöihin ajalle

Kaupunginhallituksen edustajien valinta yksityisoikeudellisiin yhteisöihin ajalle Kaupunginhallitus 170 21.08.2017 Kaupunginhallitus 175 04.09.2017 Kaupunginhallitus 15 22.01.2018 Kaupunginhallituksen edustajien valinta yksityisoikeudellisiin yhteisöihin ajalle 1.6.2017-31.5.2019 221/00.04.02/2017

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Maakuntajohtajan virka

Maakuntajohtajan virka Maakuntahallitus 47 25.02.2013 Maakuntahallitus 50 11.03.2013 Maakuntahallitus 63 18.03.2013 Maakuntavaltuusto 23 25.03.2013 Maakuntajohtajan virka MH 47 Hallintopäällikön ehdotus: Maakuntahallitus perusti

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1. Asia Otsikko Sivu

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1. Asia Otsikko Sivu LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 AIKA klo 17:00 PAIKKA Tekninen 10, Tampereentie 10 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kunnanhallitus 137 29.05.2017 Kunnan luottamushenkilövalinnat 1/00.00.01/2017 KHALL 29.05.2017 137 Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kuntalain (410/2015) 30 :n mukaan kunnassa

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tekninen lautakunta 04.02.2016 AIKA 04.02.2016 klo 19:00-20:11 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 0 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Valtuustoaloite paperittomaan kokouskäytäntöön siirtymisestä / Maarit Pekkola ym.

Valtuustoaloite paperittomaan kokouskäytäntöön siirtymisestä / Maarit Pekkola ym. Kaupunginvaltuusto 125 27.08.2012 Kaupunginhallitus 395 10.09.2012 Kaupunginhallitus 94 09.03.2015 Kaupunginvaltuusto 31 23.03.2015 Kaupunginhallitus 129 13.04.2015 Kaupunginhallitus 143 27.04.2015 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

26 05.06.2013 25 16.04.2014 70 28.10.2014 17 19.02.2015 61 30.09.2015 27 20.04.2016 13 22.02.2017 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten esteellisyyksien toteaminen TARLTK 05.06.2013 26 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta 252 16.12.2015 655/11.01.00/2014. Rakennus- ja ympäristölautakunta 16.12.2015 252

Rakennus- ja ympäristölautakunta 252 16.12.2015 655/11.01.00/2014. Rakennus- ja ympäristölautakunta 16.12.2015 252 Rakennus- ja ympäristölautakunta 252 16.12.2015 Päätös / ympäristölupahakemus / Syväsatama, jätteiden loppusijoittaminen ja hyödyntäminen satamakentän rakenteissa, Kokkolan Satama / Länsi- ja Sisä-Suomen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kunnanhallitus 56 30.03.2015 Kunnanhallitus 143 07.09.2015. Valtuustoaloite, ilmainen matkustuskortti koululaisille 1029/01.

Kunnanhallitus 56 30.03.2015 Kunnanhallitus 143 07.09.2015. Valtuustoaloite, ilmainen matkustuskortti koululaisille 1029/01. Kunnanhallitus 56 30.03.2015 Kunnanhallitus 143 07.09.2015 Valtuustoaloite, ilmainen matkustuskortti koululaisille 1029/01.016/2015 Kunnanhallitus 30.03.2015 56 Valtuuston kokouksessa 9.2.2015 jätettiin

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2010 1. Linja-auto, matka Kotimaan Matkailu-messuille Tampereelle

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2010 1. Linja-auto, matka Kotimaan Matkailu-messuille Tampereelle UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2010 1 Matkailulautakunta 16.04.2010 Aika 16.04.2010 klo 9:00-10:30 Paikka Linja-auto, matka Kotimaan Matkailu-messuille Tampereelle Luettelo käsitellyistä asioista

Lisätiedot

Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 2/2013 1 Yhteistyötoimikunta 28.08.2013 Aika 28.08.2013 klo12:05-13:50 Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu Käsitellyt

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Opetussuunnitelman mukaisesti opetuksen järjestäjä päät tää paikallisesti tiettyjä asioita:

Opetussuunnitelman mukaisesti opetuksen järjestäjä päät tää paikallisesti tiettyjä asioita: Koulutuslautakunta 44 10.06.2014 Koulutuslautakunta 58 16.09.2014 Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden muutos 1.8.2014 alkaen / luku 5.4 Oppilashuolto ja turvallisuuden edistäminen / opiskelijahuollon

Lisätiedot

Luvan antaminen rakennusvalvonnan tarkastusinsinöörin viran täyttämiseen

Luvan antaminen rakennusvalvonnan tarkastusinsinöörin viran täyttämiseen Kaupunginhallitus 431 07.12.2015 Kaupunginhallitus 455 21.12.2015 Luvan antaminen rakennusvalvonnan tarkastusinsinöörin viran täyttämiseen 723/01.02.00/2015 Kaupunginhallitus 07.12.2015 431 Rakennustarkastaja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 AIKA klo 17:00 PAIKKA Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 17.06.2015 klo 15:00-16:10 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen järjestäytyminen 3 2 Vanhusneuvoston

Lisätiedot

Perhehoidon palkkiot ja kulukorvaukset muuttuvat lukien.

Perhehoidon palkkiot ja kulukorvaukset muuttuvat lukien. Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 101 15.12.2015 22 22.03.2016 Perhehoidon palkkiot ja korvaukset 1.1.2016 alkaen 444/02.05.00/2015 Soteltk 15.12.2015 101 Perhehoidon

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 28/2014 521

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 28/2014 521 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 28/2014 521 Kunnanhallitus 01.12.2014 AIKA 01.12.2014 klo 18:30-21:02 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 329 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 VALTUUSTO 1.2.2016 SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 VALTUUSTO 1.2.2016 SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA... 3 3 SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖN JA VALTIOVARAINMINISTERIÖN LAUSUNTOPYYNTÖ

Lisätiedot

Lisätietoja tästä asiasta antaa hallituksen puheenjohtaja Elisa

Lisätietoja tästä asiasta antaa hallituksen puheenjohtaja Elisa Hallitus 24 25.02.2016 Hallitus 63 30.03.2016 Hallitus 72 26.04.2016 Valtuusto 19 12.05.2016 Kuntayhtymän johtajan virka 60/31.312/2016 Hallitus 25.02.2016 24 Hallituksen puheenjohtaja: Etelä-Savon sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 53 PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 53 PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 53 Sosiaalilautakunta 08.09.2015 AIKA 08.09.2015 klo 19:00-19:40 PAIKKA PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 Kunnanhallituksen hyvinvointijaosto AIKA 12.08.2014 klo 18:00 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, Ruorisilta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 15:00-16:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 19 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan vuoden 2015 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen

Vapaa-aikalautakunnan vuoden 2015 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen Vapaa-aikalautakunta 3 12.02.2015 Vapaa-aikalautakunnan vuoden 2015 talousarvion käyttösuunnitelman hyväksyminen Vapaa-aikalautakunta 3 Valmistelija: Vapaa-aikapäällikkö Anne Koivisto Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Kokoushuone E227, P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Peltolankatu 4, Joensuu. Kärkkäinen Eero jäsen

Kokoushuone E227, P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Peltolankatu 4, Joensuu. Kärkkäinen Eero jäsen Esityslista 2/2016 1 Aika 11.04.2016 klo 14:30 Paikka Kokoushuone E227, P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Peltolankatu 4, Joensuu Lisätietoja Osallistujat Huusko Anu puheenjohtaja Isoniemi

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tarkennuksia Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteeseen (kv) 118/00.00.

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tarkennuksia Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteeseen (kv) 118/00.00. Kunnanhallitus 31 13.02.2017 Kunnanhallitus 71 27.02.2017 Tarkennuksia Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteeseen (kv) Kunnanhallitus 13.02.2017 31 118/00.00.01/2016 Kunnanvaltuusto hyväksyi 20.6.2016 Kirkkonummen

Lisätiedot

TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN

TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN Koulutuslautakunta 20 29.04.2014 Kunnanhallitus 105 12.05.2014 Kunnanhallitus 124 26.05.2014 TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN Koulutuslautakunta 29.04.2014

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LAUSUNTO SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISLAIN HALLITUKSEN ESITYKSEN LUONNOKSESTA. Valmistelu: talousjohtaja Tuula Marttinen puh

LAUSUNTO SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISLAIN HALLITUKSEN ESITYKSEN LUONNOKSESTA. Valmistelu: talousjohtaja Tuula Marttinen puh LAUSUNTO SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISLAIN HALLITUKSEN ESITYKSEN LUONNOKSESTA KHALL 163 Valmistelu: talousjohtaja Tuula Marttinen puh. 050-5645271. Sosiaali- ja terveysministeriön asettama

Lisätiedot

Vanhuspalvelujen ja hoitotyön johtajan perustehtävä on vanhuspalvelujen johtaminen ja kehittäminen sekä muutosprosessien läpivieminen.

Vanhuspalvelujen ja hoitotyön johtajan perustehtävä on vanhuspalvelujen johtaminen ja kehittäminen sekä muutosprosessien läpivieminen. Perusturvalautakunta 88 22.10.2014 Perusturvalautakunta 75 03.09.2015 Perusturvalautakunta 110 21.10.2015 Perusturvalautakunta 143 16.12.2015 ASUMISPALVELUJEN- JA HOITOTYÖN ESIMIEHEN VIRAN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 Ammattiopisto Novidan johtokunta 10.08.2010 Aika 10.08.2010 klo 18:00 Paikka Uudenkaupungin ammattiopisto Novida Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 21 Kokouksen

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 11 19.01.2016 Kunnanhallitus 27 15.02.2016 Perusturvalautakunta 65 24.05.2016 Perusturvalautakunta 71 21.06.

Perusturvalautakunta 11 19.01.2016 Kunnanhallitus 27 15.02.2016 Perusturvalautakunta 65 24.05.2016 Perusturvalautakunta 71 21.06. Perusturvalautakunta 11 19.01.2016 Kunnanhallitus 27 15.02.2016 Perusturvalautakunta 65 24.05.2016 Perusturvalautakunta 71 21.06.2016 71 Pihtiputaan suun terveydenhuollon kilpailutus 641/240/2015 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 15 27.03.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Sivistyslautakunta 52 02.12.2014

Sivistyslautakunta 15 27.03.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Sivistyslautakunta 52 02.12.2014 Sivistyslautakunta 15 27.03.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Sivistyslautakunta 52 02.12.2014 OSIKONMÄEN KOULUN LAKKAUTTAMINEN SIVLTK 27.03.2014 15 Kunnanvaltuuston on hyväksynyt 21.3.2011 11 kouluverkkosuunnitelman

Lisätiedot

Hallintosopimus sosiaalipalveluiden esimiestehtävien järjestämisestä Kinnulan kunnan kanssa määräaikaisesti 690/111/2014, 136/111/2015, 134/111/2015

Hallintosopimus sosiaalipalveluiden esimiestehtävien järjestämisestä Kinnulan kunnan kanssa määräaikaisesti 690/111/2014, 136/111/2015, 134/111/2015 Perusturvalautakunta 15 21.01.2015 Perusturvalautakunta 68 27.05.2015 Perusturvalautakunta 96 23.09.2015 Hallintosopimus sosiaalipalveluiden esimiestehtävien järjestämisestä Kinnulan kunnan kanssa määräaikaisesti

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 44 Energialaitoksen johtokunta 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 16:30-17:00 PAIKKA Energialaitos KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 2/2016 14. Tekninen lautakunta. Aika 23.02.2016 klo 18:00-18:50. Kunnantalon valtuustosali.

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 2/2016 14. Tekninen lautakunta. Aika 23.02.2016 klo 18:00-18:50. Kunnantalon valtuustosali. Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 2/2016 14 Tekninen lautakunta Aika 23.02.2016 klo 18:00-18:50 Paikka Kunnantalon valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Toimintakertomus vuodelta 2015 / tekninen

Lisätiedot

Toimintakatteen toteumat tulosalueittain:

Toimintakatteen toteumat tulosalueittain: Perusturvalautakunta 27 26.04.2016 Perusturvalautakunnan talouden seuranta 2-3 /2016 Perusturvalautakunta 26.04.2016 27 Kaupunginhallitus on kokouksessaan 11.01.2016 4 hyväksynyt talous ar vion 2016 täytäntöönpano-ohjeen.

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04.

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04. Kunnanhallitus 276 28.11.2016 Valtuusto 63 12.12.2016 Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelma 162/04.041/2016 Kunnanhallitus 276 Kunnanhallitus esittää valtuuston hyväksyttäväksi

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 35 Kunnanhallitus 22.01.2016 AIKA 22.01.2016 klo 09:30-16:50 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2014 291. Otsikko Sivu 193 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 293 194 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA

PYHÄNNÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2014 291. Otsikko Sivu 193 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 293 194 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA PYHÄNNÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2014 291 Kunnanhallitus 08.12.2014 AIKA 08.12.2014 19:50-20:20 PAIKKA Pyhännän kunnantalo, auditorio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 193 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 24 19.05.2016 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 19.05.2016 24 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

VAPAUTUSHAKEMUS POHJOIS HARTOLAN VESIOSUUSKUNNAN VESIHOHTOON LIITTÄMISVELVOLLISUUDESTA KIINTEITÖLLE UUSI-MIKKOLA RN:O 20:0

VAPAUTUSHAKEMUS POHJOIS HARTOLAN VESIOSUUSKUNNAN VESIHOHTOON LIITTÄMISVELVOLLISUUDESTA KIINTEITÖLLE UUSI-MIKKOLA RN:O 20:0 Ympäristölautakunta 72 04.12.2013 VAPAUTUSHAKEMUS POHJOIS HARTOLAN VESIOSUUSKUNNAN VESIHOHTOON LIITTÄMISVELVOLLISUUDESTA KIINTEITÖLLE UUSI-MIKKOLA RN:O 20:0 35/60.602/2013 Ympäristölautakunta 72 Asia Hakija

Lisätiedot

Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 38 12.02.2018 Kaupunginhallitus 65 06.03.2018 Kaupunginhallitus 88 26.03.2018 Kaupunginvaltuusto 24 26.03.2018 Kuntalain 85.2 :n mukaisten selitysten vaatiminen / jatkotoimenpiteet 2089/03.06.00/2018

Lisätiedot

Valmistelija rakennustarkastaja Markku Vaittinen: Tornion kaupunki teknisten palvelujen lautakunta

Valmistelija rakennustarkastaja Markku Vaittinen: Tornion kaupunki teknisten palvelujen lautakunta Teknisten palvelujen ltk 80 24.05.2017 Kaupunginhallitus 209 21.06.2017 Kaupunginhallitus 231 14.08.2017 POIKKEAMISLUPAHAKEMUS NRO P8/2017 ALASAUKKO-OJA ANNE 218/10.03.00/2017 TEKN 24.05.2017 80 Valmistelija

Lisätiedot