Jäsentiedote 4 / 2010

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jäsentiedote 4 / 2010"

Transkriptio

1 Nurmijärven Yrittäjät ry PL 34, Rajamäki puh Jäsentiedotteen 4/2010 kokoaja: Anni Engstrand Jäsentiedote 4 / 2010 Kesä on täällä! PUHEENJOHTAJAN PALSTA Vihdoin se on meilläkin, vaikkakin juuri nyt tätä kirjoitettaessa ei siltä tunnu. Tuuli vihmoo niin, että hiukset eivät meinaa päässä pysyä ja koko päivän on satanut vettä kuin syksyllä konsanaan. On ollut todella ilo istuskella koko päivä jalkapalloturnauksessa! No kesän tietää tulleen ainakin siitä, että tuntuu kuin taajamat suorastaan tyhjentyisivät viikonlopuiksi. Ihmiset kiirehtivät mökeilleen, siitä syystä meilläkään ei ole sen suurempia tapahtumia kesän aikana. Vedetään henkeä, tosin juhlatoimikunta ja lehtiryhmä kyllä työskentelee Käykää myös paikallisissa kesätapahtumissa mm. Taaborilla. Sinne tulee Kivi-Juhlille Selman juonet ja Pertsa ja Kilu seikkailevat sitten elokuun alussa. Muistakaa levätä ja pitää lomaa, sillä ilman lepoa ja vapaa-aikaa ei jaksa loputtomiin. Minä suuntaan perheen kanssa Sveitsin Alpeille ja huutelen siellä harmit pois, ja palaan toivottavasti taas hieman leppoisampana takaisin. Oikein hyvää kesää kaikille! Syksyllä ilmestyy 35 vuotis juhlalehti ja sen mainosmyynti on alkanut. Haastateltaviakin aletaan taas metsästämään ja vanha tuttu toimittajamme Linda Kindt tulee tekemään juttuja. Syksyn tullen sitten juhlitaan ja siihenkin on vielä monta asiaa tekemättä. Nythän juhlitaan ilman muodollisuuksia, jotka säästetään syyskokoukseen. Eli kaikki ihan kaikki voivat tulla mukaan, pelkäämättä sitä etten tunne ketään. Ihan varmaan tuon illan jälkeen on tuttuja vaikka kuinka monta. Suomen Yrittäjien liittokokous on lokakuussa Turussa, siellä valitaan mm. yhdistyksen puheenjohtajisto ja uusi puheenjohtaja. Vielä kesäkuun on voimassa alehinta eli, kun ilmoittaudut jo nyt, saat alennusta 20 %. Käytä se hyväksesi. Seija Martelius puheenjohtaja NURMIJÄRVEN YRITTÄJÄT RY:N HALLITUS 2010 Hallituksen puheenjohtaja Seija Martelius puh Martelius & Tytöt Oy, Varapuheenjohtaja Tomi Juntunen puh KT-Yhtymä, Varapuheenjohtaja Reijo Muhonen puh Rakennusliike R. Muhonen Oy, Sihteeri Anni Engstrand puh Hoitopalvelu Karin Pusa Oy, Muut hallituksen jäsenet: Tuomo Kuisma puh , Kuisman Sora Oy, Tauno Lamminaho puh Plast-Turf Oy, Ari Siponen puh CNC-Siponen Oy, Paavo Teräväinen puh , Lavarakenne Oy Paavo Teräväinen, Merja Åstedt puh Maanrakennusliike Reijo Åstedt Oy, Yrittäjänaisten edustaja Sari Leppänen puh Kaunespalvelut Sariel Oy,

2 YHDISTYKSEN 35 VUOTISJUHLAT Varsinainen kutsu on tulossa elokuun aikana jäsenille, mutta jo nyt kannattaa laittaa päivä kalenteriin eli lauantaina kello 15 alkaen juhlimme Nurmijärven Yrittäjien 35 vuotis synttärijuhlia. Paikkana on Nurmijärven Bowling House eli keilahalli. Ohjelmassa on vaikka mitä; hyvää ruokaa ja ruokajuomaa, keilausta, minigolfia, biljardia jopa sauna on lämmin. Musiikkia tulee sekä koneellisesti, karaoken muodossa kuin hanurinkin säestyksellä. TEATTERIMATKA Vielä on vapaana teatterilippuja lokakuulle klo 13 katsomaan Tampereen työväen teatteriin uutuusmusikaalia Chigaco. TAPAHTUMAKALENTERI U Hallituksen kokous pidetään tiistaina 10.8 klo 18, paikka avoin U Yhdistyksen 35 vuotis juhlat lauantaina kello Bowling House VUOKRATAAN Vuokrataan asunto 3h+k 88m² Karhunkorvessa teollisuushallissa, täysin uusittu, sopii myös toimistoksi, vapaa 1.7 alkaen. Vuokra 642,-/kk. Tiedustelut Illalliskortteja myydään tilaisuuteen etukäteen eli omasi voit tilata sihteeriltä tai puheenjohtajalta. Illalliskortin hinta on 25 ja se sisältää kaiken ohjelman, ruuan ja ruokajuomat. Tämän lisäksi illalliskortti on arpasi risteilylahjakortin arvontaan. Illan parhaat keilatulokset palkitaan paikallisten yrittäjien lahjakorteilla. Ja muistahan pukeutumiskoodin, joka on pakollinen asu mutta erittäin vapaa, siis kravaatit ja puvut heitetään narikkaan ja pidetään rennosti hauskaa! Meillä on myös myynnissä paketteja, jotka sisältävät 2 illalliskorttia ja mainoksen syksyllä ilmestyvään 35 vuotis juhlalehteen. Varaukset sihteeriltä tai Kannattaa käydä katsomassa mistä kaikesta esitys kertoo ja ketä kaikkia siinä on mukana esiintymässä. U Teatterimatka Tamperelle Vuokrataan, autotalli 28m² karhunkorvessa. Vuokra 255,-/kk. Tiedustelut MIKÄ ON SANSSIKORTTI Sanssi-kortti on työ- ja elinkeinotoimiston myöntämä työllistämisseteli. Sanssi-kortti myönnetään nuorelle tai vastavalmistuneelle työnhakijalle, ja se tarkoittaa käytännössä, että työnantajalle voidaan myöntää palkkatukea kyseisen nuorten palkkaamiseen. Työntekijäksi ilmoittautunut nuori saa TE-toimistostaan oman Sanssi-korttinsa, joka osoittaa työnantajalle, että työnantaja voi saada palkkatukea. Sanssi-kortin voi saada alle 30-vuotias, vastavalmistunut nuori, joka on rekisteröitynyt työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistossa. Myös peruskoulun ja lukion suorittaneet nuoret ovat vastavalmistuneita, mutta heidän kannattaa ensisijaisesti lähteä jatko-opintoihin. Sanssi-korttia ei voi saada alle 17-vuotias, koska alle 17-vuotias ei voi rekisteröityä työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon.

3 AJANKOHTAISTA ALEUJÄRJESTÖSSÄ YrittäjäJamiEtkot toimistolla torstaina 5.8. Perinteiset etkot siirtyivät loppukesään Tervetuloa pistäytymään toimistolla torstaina 5.8. klo , Rantakatu 1, 2.krs! Tarjolla pientä suolaista ja juotavaa. YrittäjäJameihin lippunsa etukäteen hankkineet ehtivät sopivasti YrittäjäJameihin torin Jami-telttoihin klo 18 mennessä. Torstain pääesiintyjä Jannen Jameissa on Lapinlahden Linnut, joka aloittaa n. klo 19. Loppuillassa musisoi Redhill Rats. Jos teitä on tulossa toimiston etkoille isompi porukka, arvioikaa vähän nuppilukua ja laittakaa Liisalle tiedoksi Lippuja Jannen Jameihin on saatavissa: Pop Live Oy, Kinnarinkatu 1, Järvenpää, ja laskutustilauksella sekä Tiketistä, Perusliput ennakkoon 20 euroa, portilta 24 euroa. Yrittäjä- Jamiliput 40 euroa, sis. ruokailun. Toimitusten laskutuslisät vaihtelevat toimitustavoittain. Lippuja rajoitetusti, Lue lisää: Yritystä kasvuun! Kouluttajana Timo Rope Tilaisuudet alkavat klo Tilaisuudet ovat yrittäjille maksuttomia 9.9. Hyvinkää Menestysyrittäjyys: Mikä tekee superyrittäjän ja miten sitä voi kehittää? Porvoo Myynnistä menestystekijä: Myy paremmin, myyt paremmin ajattelu ja miten se toteutetaan Tuusula yrittäjän menestystyö: Mitkä seikat ratkaisevat yrittäjänä menestymisen ja miten tämä aikaansaadaan? Vimma ja kipinä Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät Turussa aikaisen varaajan etu saakka Valtakunnallisia Yrittäjäpäiviä vietetään tänä vuonna Turussa teemalla VIMMA & KIPINÄ. Tapahtumapaikkoina ovat Turun Messu- ja kongressikeskus (liittokokous, seminaarit, pääjuhla/illallinen) sekä Turkuhalli (perjantai-ilta) mennessä ilmoittautuneille osallistumismaksu noin 20% alennuksella! Ilmoittaudu ja lue lisää:

4 SUOMEN YRITTÄJÄT KOULUTTAA Osakeyhtiön johdon vastuut :15-16:00 Suomen Yrittäjät, Mannerheimintie 76 A, Helsinki Uusi osakeyhtiölaki on tuonut mukanaan muutoksia johdon vahingonkorvausvastuuseen tule päivittämään tietosi muutosten käytännön vaikutuksista. Koulutuksen teemana on hallituksen ja toimitusjohtajan velvollisuudet ja henkilökohtaisen vastuun riskit osakeyhtiölain ja hyvän hallintotavan kannalta. Tiedosta ja suojaudu! Hallituksen ja toimitusjohtajan vastuu ja valvonta - hallituksen jäsenen vastuu - toimitusjohtajan vastuu - vastuun pääperiaatteet - riskit päätöksenteossa - suojautuminen riskeiltä - korvauskanne Hyvä hallintotapa - hyvän hallintotavan perusteet - etukäteistietojen antaminen osakkeenomistajille - hallituksen toiminnan arviointi - hallituksen jäsenten valinta ja pätevyys - toimitusjohtajan nimittäminen - hallituksen jäsenten ja toimitusjohtajan palkitseminen - tiedottaminen Ilmoittautuminen mennessä Jäsenhinta: 80 (+ alv) Normaalihinta: 150 (+ alv), Kahvi, voileipä ja hedelmät sisältyvät hintaan Kouluttaja: Asianajaja, varatuomari Jaana Juutilainen, Asianajotoimisto Juutilainen & Co Tiedustelut: tai (09) Peruutukset: 7.9. jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme peruu-tusmaksuna 30 euroa (+ alv). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme arkipäivää ennen koulutusta tai osallistuja jää saapumatta tilaisuuteen siitä etukäteen ilmoittamatta, perimme koko osallistumismaksun. Asiakkuuksien johtaminen :00-16:30 Spektri (Pilotti), Metsänneidonkuja 4, Espoo Yrittäjä, pysähdy kehittämään pelisilmääsi, arvioimaan pelipaikkaasi kilpailun pelikentällä, hiomaan menestystekijöitäsi. Suhde asiakkaisiin ja kilpailijoihin? Löydätkö yrityksesi alla olevasta? Mihin suuntaan yritystäsi kehität? Tuotantokeskeisyys - asiakasvastuut tuotannolla - myynnin rooli: sisäänheittäjä - prosessit kunnossa, mutta kuinka asiakas kohdataan? Myyntikeskeisyys - toiminta pyörii myynnin ympärillä - syökö myynnin maksimointi asiakkuuksien hoitamista? Asiakaskeskeisyys - toiminta organisoitu asiakkuuden ympärille - huomisen menestyjät? Koulutuksen tavoitteena on tarjota oivalluksia strategisen näkemyksen kehittämiseen ja asiakasvirtojen johtamiseen > asiakkuuksien hallintaan. Koulutus soveltuu yhtälailla yhden hengen kuin työllistävillekin yrityksille. Ilmoittautuminen viimeistään Jäsenhinta 210 (+ alv) Normaalihinta 330 (+ alv) Aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sisältyvät hintaan. Kouluttaja: Toimitusjohtaja Kai Tainio, Luova Klaani Oy. Ryhmän koko max 20 hlöä. Yhteistyössä: Espoon Yrittäjät Tiedustelut: puh. (09) tai Peruutukset: Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa 1.3. jälkeen, perimme peruutusmaksuna 30 (+ alv). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme arkipäivää ennen koulutusta tai osallistuja jää saapumatta tilaisuuteen, perimme koko osallistumismaksun.

5 SUOMEN YRITTÄJÄT KOULUTTAA Yrityksen sopimukset :00-16:15 Suomen Yrittäjät, Mannerheimintie 76 A, Helsinki Sisältö: Sopimusten yhteiskunnalliset ja juridiset lähtökohdat - Sopimusten merkitys taloudellisessa toiminnassa - Mitä tarkoitetaan sopimusvapaudella? - Sopimuksen muoto- ja sisältövaatimukset - Miten varmistetaan jälkikäteen, mistä on sovittu? Sopimuksen synty ja sitovuus - Oikeus sopimuksen tekemiseen: Kenen tekemä sopimus sitoo yritystä? - Tarjous- ja vastausmenettely - Tilausvahvistus: Voidaanko muuttaa aikaisemmin sovittua? - Sopimusneuvottelujen asema ja neuvotteluvaiheen sopimukset - Aie- ja esisopimusten merkitys - Sopimusten vakioehdot - Syntyneen sopimuksen tulkinta Milloin sopimus voi olla pätemätön - Ns. huijarisopimusten asema - Kun kirjalliset sopimukset eivät vastaa puhelimessa sovittua - miten menetellä? Sopimusrikkomukset - Suorituksen viivästyminen - Suorituksessa oleva virhe Sopimusrikkomuksen seuraamukset - Miten tulee reagoida toisen osapuolen viivästykseen tai virheelliseen suoritukseen? Sopimuksen päättymistavat Osakassopimukset erityistarkastelussa: Osakeyhtiö, yhtiöjärjestys ja osakassopimus - Osakassopimus yhtiötä perustettaessa ja yhtiömuotoa muutettaessa - Yhtiöjärjestys yhtiön toiminnan sääntelijänä - Yhtiöjärjestyksen suhde osakassopimukseen - Esimerkkinä omistussuhde 50 % - 50 % - Miten ehkäistä ongelmia? - Osakassopimuksessa sovittavia asioita Ilmoittautuminen viimeistään Jäsenhinta: 80 (+ alv) Normaalihinta: 150 (+ alv) Kahvi ja voileipä sisältyvät hintaan. Kouluttaja: Lainsäädäntöasioiden päällikkö, varatuomari Janne Makkula, Suomen Yrittäjät Tiedustelut: puh. (09) tai Peruutukset: Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa jälkeen, perimme peruutusmaksuna 30 euroa (+ alv). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme arkipäivää ennen koulutusta tai osallistuja jää saapumatta tilaisuuteen siitä etukäteen ilmoittamatta, perimme koko osallistumismaksun.

Jäsentiedote 5 / 2010

Jäsentiedote 5 / 2010 Nurmijärven Yrittäjät ry PL 34, 05201 Rajamäki puh. 040-725 0159 Jäsentiedotteen 5/2010 kokoaja: Anni Engstrand Jäsentiedote 5 / 2010 PHEENJOHTAJAN PALSTA Elokuun illat alkavat tummua ja illat viiletä

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2010

Jäsentiedote 3 / 2010 Nurmijärven Yrittäjät ry PL 34, 05201 Rajamäki puh. 040-725 0159 nurmijarvi@yrittajat.fi Jäsentiedotteen 3/2010 kokoaja: Anni Engstrand PUHEENJOHTAJAN PALSTA Only five minit s (kirjoitettu kuten lausuttu)

Lisätiedot

Jäsentiedotteen 1/2012 kokoaja: Seija Martelius

Jäsentiedotteen 1/2012 kokoaja: Seija Martelius Nurmijärven Yrittäjät ry PL 34, 05201 Rajamäki puh. 0400 505 789 Jäsentiedotteen kokoaja: Seija Martelius Puheenjohtajan palsta Vuosi on vaihtunut ja on jälleen uuden tulemisen aika. Talvi on hyvää aikaa

Lisätiedot

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2014 www.pamina003.fi PAMINAVINKKI Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituksen osoite Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere Toimituskunta

Lisätiedot

Järvenpään Yrittäjistä vuoden 2009 paikallisyhdistys! Puheenjohtajamme POMO-kursseilla Brysselissä

Järvenpään Yrittäjistä vuoden 2009 paikallisyhdistys! Puheenjohtajamme POMO-kursseilla Brysselissä Järvenpään Yrittäjistä vuoden 2009 paikallisyhdistys! Puheenjohtajamme POMO-kursseilla Brysselissä Palveluseteli Järvenpään sosiaali- ja terveyspalveluissa Lue sivulta 10! Uusi toimihenkilö yhdistykseen

Lisätiedot

Firmatori. Uusi jäsentapahtuma: Yrittäjät mukaan toimintaedellytysten. Hankintalakiin tuli muutoksia

Firmatori. Uusi jäsentapahtuma: Yrittäjät mukaan toimintaedellytysten. Hankintalakiin tuli muutoksia Yrittäjät mukaan toimintaedellytysten kehittämiseen Hankintalakiin tuli muutoksia 3 2010 Sari Hämäläinen palkittiin Yrittäjyyskasvatusrahaston stipendillä Palveluseteli puhuttaa Esittelyssä kaupungin tuore

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄHÄN RAKENNETAAN TULEVINA VUOSINA MM. RUNSAASTI UUSIA TOIMISTOTILOJA, LUE SIVULTA 15 ESITTELYSSÄ TUORE KEHITYSJOHTAJA MINNA KARHUNEN

JÄRVENPÄÄHÄN RAKENNETAAN TULEVINA VUOSINA MM. RUNSAASTI UUSIA TOIMISTOTILOJA, LUE SIVULTA 15 ESITTELYSSÄ TUORE KEHITYSJOHTAJA MINNA KARHUNEN JÄRVENPÄÄHÄN RAKENNETAAN TULEVINA VUOSINA MM. RUNSAASTI UUSIA TOIMISTOTILOJA, LUE SIVULTA 15 ESITTELYSSÄ TUORE KEHITYSJOHTAJA MINNA KARHUNEN KIINNOSTAISIKO MATKA GHANAAN? LOPPUVUODEN TAPAHTUMAKALENTERI

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 1 2007

Yrittäjätiedote 1 2007 Yrittäjätiedote 1 2007 OSALLISTU TAPAHTUMIIN: MAALISKUUN MOURUJAISET AURINKOINEN PALVELU- JA LAATUASENNEKOULUTUS YM. YM. ELINKEINOJOHTAJAN KUUMA-KATSAUS PÄIVITTÄKÄÄ TIETONNE WWW-SIVUSTOLLA NUORTEN PALVELUKORTTIKOULUTUS

Lisätiedot

Heikkilä Groupin asiakas- ja sidosryhmälehti 2/2010. Sepima Oy Konepajan kasvutarina. Teemana sopimusoikeus

Heikkilä Groupin asiakas- ja sidosryhmälehti 2/2010. Sepima Oy Konepajan kasvutarina. Teemana sopimusoikeus Heikkilä Groupin asiakas- ja sidosryhmälehti 2/2010 Sepima Oy Konepajan kasvutarina Teemana sopimusoikeus Kättä päälle ja käsirahaa! Vanha kauppamiehen sanonta ei tänä päivänä turvaa yrittäjää. Yhtiöitä

Lisätiedot

LEHTI YRITTÄJILLE JA YRITYKSIIN MÄNTSÄLÄSSÄ. UY:n edustajat Suomen Yrittäjiin valittu Uudenmaan Yrittäjien edustajat. varapuheenjohtaja Katarina

LEHTI YRITTÄJILLE JA YRITYKSIIN MÄNTSÄLÄSSÄ. UY:n edustajat Suomen Yrittäjiin valittu Uudenmaan Yrittäjien edustajat. varapuheenjohtaja Katarina -LEHTI LEHTI YRITTÄJILLE JA YRITYKSIIN MÄNTSÄLÄSSÄ Mäntsälän Yrittäjät ry:n tiedotuslehti 4 / 2014 Y-Lehti / tiedottaja Elina Alanko Vanha Porvoontie 9, 04600 Mäntsälä elina.alanko@mantsalankirjapaino.fi

Lisätiedot

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B Pamina 003 ry:n jäsenlehti 1 / 2010 www.pamina003.fi Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Hintikka Anna Iso-Lähteenmäki Lauri Juntunen Johanna Koskinen Sinikka,

Lisätiedot

Koulutus- ja tapahtumakalenteri

Koulutus- ja tapahtumakalenteri Syksy 2013 Koulutus- ja tapahtumakalenteri Voimassa 1.8. - 31.12.2013 Kauppakamarin koulutus tunnetusti laadukasta Jäsenistömme menestymisen tukeminen on päätehtävämme ja kouluttaminen on yksi keskeisistä

Lisätiedot

Teemana nuoret yrittäjät Nuori yrittäjä unelma-ammatissa

Teemana nuoret yrittäjät Nuori yrittäjä unelma-ammatissa Keravan Yrittäjien tiedotuslehti 3/2014 Teemana nuoret yrittäjät Nuori yrittäjä unelma-ammatissa EI HÄTÄÄ, ME AUTAMME! HUOLLAMME JA MYYMME TIETO- KONEET ÄLY- PUHELIMET KODIN- KONEET TULOSTIMET MONITOIMI-

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 1 2006

Yrittäjätiedote 1 2006 Yrittäjätiedote 1 2006 VEROTUSTA ULKOISTETAAN YRITTÄJÄHAUSKAA: MAALISKUUN MOURUJAISET KEVÄTKOKOUSKUTSU SIVULLA 22 1 3. KAHVILA JA BAARI B-OIKEUKSIN Järvenpään keilahallilla on 16 upean radan lisäksi myös

Lisätiedot

www.kuopioninsinoorit.fi Kuopion Inssit 2/2011 Kuopion Inssit 2/2011 1

www.kuopioninsinoorit.fi Kuopion Inssit 2/2011 Kuopion Inssit 2/2011 1 www.kuopioninsinoorit.fi Kuopion Inssit 2/2011 Kuopion Inssit 2/2011 1 Inssit - sisältö 2/2011 3 Tapahtumakalenteri 4 Puheenjohtajan palsta 6 Pölhönsaari ja Mönkijä 7 Särkänniemi ja Kuutamoilta 8 Ulkoilupäivän

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 2

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 2 EkonomiEnergiaa Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 1 / 2 0 1 2 Työterveyshuolto työkykyä tukemassa Tule mukaan tapahtumiin! Sisällys Pikkujoulutunnelmia s. 6 Vuoden Pirkanmaalainen Ekonomi palkittiin

Lisätiedot

Nuoret ja yrittäjät kohtasivat Nuorta Työtä -messuilla

Nuoret ja yrittäjät kohtasivat Nuorta Työtä -messuilla YrittäjäTIEDOTE 1/2013 Nuoret ja yrittäjät kohtasivat Nuorta Työtä -messuilla Teemana nuoret ja työ Nuorta työtä -messut tarjosivat mahdollisuuksia s. 6 Pian Lelupuoti erikoistuu kehittäviin leluihin ja

Lisätiedot

Sisällys 2/2012. Turun Yrittäjät ry:n. Brahenkatu 20 20100 Turku. www.yrittajat.fi/turunyrittajat www.facebook.com/turunyrittajat faksi 02 232 8272

Sisällys 2/2012. Turun Yrittäjät ry:n. Brahenkatu 20 20100 Turku. www.yrittajat.fi/turunyrittajat www.facebook.com/turunyrittajat faksi 02 232 8272 Turun Yrittäjät ry:n Jäsenlehti 2/2012 www.yrittajat.fi/turunyrittajat www.yrittajat.fi Turun Yrittäjät ry:n Jäsenlehti 2/2012 Sisällys 2/2012 Turun Yrittäjät ry Brahenkatu 20 20100 Turku www.yrittajat.fi/turunyrittajat

Lisätiedot

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Oulun seutu 2/2014 Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Päätoimittajan palsta Niin se aika vierähtää lehteä tehdessä, ettei meinaa vauhdissa aina perässä pysyä. Vuosi sitten aloitin Pro

Lisätiedot

KERAVALTA SAA KAIKEN JUHLIIN

KERAVALTA SAA KAIKEN JUHLIIN KERAVAN YRITTÄJIEN YRITTÄJÄLEHTI 2/2015 Yrityksen perustaminen Sara Kreander ja Design Cakes KERAVALTA SAA KAIKEN JUHLIIN Työllistä pitkäaikaistyötön palkkatuki ja kuntalisä avuksi 1 Juhlalehti 3.9. JAETAAN

Lisätiedot

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan.

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. TOUKOKUU 2013 Ecom asiakaslehti nro. 1 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. Sivu 2 SähköJusalla työ ei valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton?

Lisätiedot

TI-TURINA. Turun Seudun Invalidit ry

TI-TURINA. Turun Seudun Invalidit ry TI-TURINA Jäsenlehti 1/2010 Turun Seudun Invalidit ry TURUN SEUDUN INVALIDIT RY Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistys Toimisto Asesepänkatu 1 20810 TURKU puh. (02) 235 6439 toimisto@turunseuduninvalidit.fi

Lisätiedot

Vuoden Yrittäjää juhlistettiin lokakuussa

Vuoden Yrittäjää juhlistettiin lokakuussa Duuni Buumilla Sanssiin 4 2010 Energisenä työuran jälkeenkin Yhteistyötä koulutuskeskuksen kanssa Vuoden Yrittäjää juhlistettiin lokakuussa Suomen Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mikko Simolinna

Lisätiedot

Yrittäjä, voitko hyvin? s. 6 7

Yrittäjä, voitko hyvin? s. 6 7 Keravan Yrittäjien tiedotuslehti 2/2013 Yrittäjä, voitko hyvin? s. 6 7 Yrityskulttuuri menestystekijänä - Petri Niskanen s. 7 Sinebrychoff katsoo pitkälle tulevaisuuteen s. 10 Duuni & Kipinä tulee vahvasti

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 4 2007

Yrittäjätiedote 4 2007 Yrittäjätiedote 4 2007 JÄRVENPÄÄ KEHITTYY, KAAVOITUS EDISTYY KOVAA VAUHTIA TULE MUKAAN LOPPUVUODEN YRITTÄJÄTAPAHTUMIIN YHDISTYKSELLÄ ON OLLUT VILKAS VUOSI 1 2 SISÄLTÖ 4 10 Järvenpään teatterin 35-vuotisjuhlakabaree

Lisätiedot

TIEDOTUS 4/2013 29.8.2013

TIEDOTUS 4/2013 29.8.2013 1 SISÄLTÖ: Puheenjohtajan mietteet, sivu 1 Tapahtumia, sivu 2 Kutsu syyskokoukseen, sivu 2 Syyskokous matkaohjelma, sivu 2 Syyskokouksen asialista, sivu 3 STY:n museovaliokunta toimintaa, sivu 4 Jussin

Lisätiedot

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 3 /2005

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 3 /2005 Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 3 /2005 2 SISÄLTÖ 3/2005 Pääkirjoitus 2 Syksyn tuulet taas puhaltavat 3 Puheenjohtaja Sarin terveiset Vuoden positiivisin keski-uusimaalainen 4 Näkyvyyttä

Lisätiedot

KESÄN AIKATAULUT NETISSÄ www.pekolanliikenne.fi

KESÄN AIKATAULUT NETISSÄ www.pekolanliikenne.fi Kesäkuu l 4/2012 Pieni suuri paikallisyhdistys Rohkeaa yhteistyötä Hämeenlinnassa toimivat yrittäjien paikallisyhdistykset tiivistävät voimiaan. Puheenjohtaja Ville Salminen kertoo, missä mennään Hauholla.

Lisätiedot

Hämeenlinnan Yrittäjien jäsenille avautuu uusia asiakasmahdollisuuksia

Hämeenlinnan Yrittäjien jäsenille avautuu uusia asiakasmahdollisuuksia Helmikuu l 1/2013 Levikki 27 722 kpl Yrjö Raunisto lataa asiaa suomalaisesta työelämästä Keksijä Yrjö Raunisto on vienyt tuotteitaan 42 maahan. Hänellä on myös kokemusta erilaisista työkulttuureista maailmalta.

Lisätiedot

HUOMIO KANGASNIEMELÄISET JA PAIKKAKUNNAN VAPAA-AJAN ASUKKAAT! Kesä 2015. Kesän avaus. Kesä alkaa lauantaina! Rakentamisen aikaa

HUOMIO KANGASNIEMELÄISET JA PAIKKAKUNNAN VAPAA-AJAN ASUKKAAT! Kesä 2015. Kesän avaus. Kesä alkaa lauantaina! Rakentamisen aikaa KANGASNIEMI Kesä alkaa lauantaina! TIEDOTUSLEHTI Kesä 2015 Ajankohtaista asiaa yrittäjistä ja yrittäjyydestä! TERVETULOA lukemaan Yrittäjät ry:n kesän 2015 tiedotuslehteä! KANGASNIEMEN kesä starttaa virallisesti

Lisätiedot