AVIISA 1/2014 TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Joskus on helpompaa vaeltaa tienvartta kuin puskea koivikkojen läpi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AVIISA 1/2014 TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Joskus on helpompaa vaeltaa tienvartta kuin puskea koivikkojen läpi."

Transkriptio

1 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2014 Joskus on helpompaa vaeltaa tienvartta kuin puskea koivikkojen läpi. Kansikuva Auli Sjöberg

2 LOGIN JOHTOKUNTA 2014: Paavo KRAMSU Riitta HOVERFÄLT Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG Anja KYLÄVALLI Marja IVEN Pekka KALLIO Pekka LAINE Paul PAKARINEN puheenjohtaja koulutus varapj., tiedotus paavo.kramsu(ät)pp.inet.fi riitta.hoverfalt(ät)fimnet.fi sirkka-liisa.hirvonen(ät)hotmail.fi ch.forsberg(ät)hotmail.com anjakylavalli(ät)gmail.com marja.iven(ät)gmail.com aplaine.apl(ät)gmail.com paul.pakarinen(ät)pp.inet.fi TOIMIHENKILÖT: Pirkko IHAMO Kalevi KANERVA Pirjo JAUHIAINEN Irma RYTKÖLÄ Else-Maj SUOLINNA Anna-Maija HYNNINEN Kari IHAMO emäntä Koirasaaren Isid susiyhdyshenkilö sihteeri, jäsensihteeri rahastonhoitaja apuemäntä turvallisuus pirkko.ihamo(ät)pp.inet.fi pirjau(ät)gmail.com irma.rytkola(ät)gmail.com else-maj.suolinna(ät)pp.inet.fi annamaija.hynninen(ät)gmail.com kari.ihamo(ät)pp.inet.fi LOGIN SÄHKÖPOSTIOSOITE: tunturikerhologi(ät)gmail.com LOGIN POSTI: Lauklähteenkatu 6 B 41, Turku LOGIN TILINRO: Nordea IBAN: FI BIC: NDEAFIHH Maksujen suoritus tilille edellyttää viitenumeron käyttöä. Tarvittaessa saat sen rahastonhoitajalta. TUNTURILADUN KOTISIVUT: niiden alta löytyvät myös Login kotisivut, ja sieltä löytyy TARKEMPAA JA AJANTASAISEMPAA TIETOA TULEVISTA TAPAHTUMISTA, SEKÄ TARINOITA MENNEELTÄ AJALTA. Toivo II osoite: Itäinen Pitkäkatu 42, käynti pihan puolelta (Kupittaankadulta). Kerhon toiminnasta muistutetaan myös maanantain Turun Sanomien Yhdistykset-palstalla. Seuraa palstaa viikoittain!

3 HYVÄT LOGILAISET! Taas on vuosi päättymässä ja on alkamassa uusi toimintavuosi Kerhollemme on valittu uusi johtokunta johon luottaen toivon meille kaikille mielenkiintoista toimintaa. Aloita tähän Aviisaan tutustuminen heti vastuuhenkilöistä ja esitä heille omia toivomuksiasi kerhon toimintaan. Edellisessä Aviisassa olleeseen toimintakyselyyn tulleita toimintaehdotuksia pyritään toteuttamaan ensitilassa. Kun olet ollut kerhomme tapahtumissa mukana kirjoitathan Tarinoihin omia kokemuksiasi, niitä on meidän toistenkin mukava lukea ja elää hauskat hetket kanssasi. Toivottavasti tapaamme sankoin joukoin heti helmikuun alussa Korpihiihdossa Koirasaaressa. Tämä tapahtuma kätkee sisällensä runsaasti talvista retkeilyä Kurjenrahkan kansallispuistossa, näemme runsaasti eri eläinten jälkiä, hyvällä tuurilla myös jälkien tekijöitä. Tämän reippaan ulkoilun kruunaa kämpällä sauna ja maukas ruokailu hauskassa seurassa. Mielestäni tämmöiset ulkoilutapahtumat antavat paljon ja toivonkin, että uudemmatkin jäsenet lähtisivät mukaan. Jos sinulla on kulkuvaikeuksia tapahtumapaikalle kerro niistä ilmoittautumisen yhteydessä, sillä moni meistä ottaa mielellään kyytiin yhteisiin harrastuksiin. Koirasaaren kämppä on ollut Tunturikerho Login hallinnassa yli kolmekymmentä vuotta ja kerholaiset ovat talkootyönä kunnostaneet ja pitäneet kämpän hyvässä kunnossa. Tulevanakin vuonna on tarkoitus maksaa vuokraa talkootöillä, jonka kohteena tulee olemaan Leijan kämppä. Leijankorvan Yhteismetsä tekee lähiaikoina päätöksen korjaustyöstä. Joten ollaan kuullolla, tehdään työ. Jos sinulla on epätietoisuutta hallitsemamme kämpän sijainnista, niin Koirasaaren kämpän osoite on Koirasaarentie 230, Mynämäki. Ja kun lumet ovat sulaneet, on meillä kesällä vuorossa kerhomme ulkomaanretki - yksi vetävimmistä tapahtumista sinunkin ulottuvillasi - joten ilmoittaudu mahdollisimman pian. Siitä tarkemmin tässä Aviisan sivuilla. Mutta muistakaamme viettää liikunnallinen joulunaika ja toivotaan uudelta vuodelta hyviä ulkoilukelejä. Toivoo Paavo TOIMINTAMUISTIO 2014 Tammikuu Kaamoshiihdot Saariselällä. Ilmoittautuminen päättyi jo syksyllä 2013, mutta vapaita paikkoja on vielä koko kahden viikon ajalle! OTA PIKAISESTI YHTEYTTÄ joulukuun aikana Paavoon jos et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluat mukaan! Kerhoilta, OP-konttori Maariankatu 4 klo 18:30 Sisäänkäynti on kahvila Pikkukupin vieressä olevasta sisäänajosta takapihalle. Takapihalla on opasteet kokoustiloihin 2. kerroksessa. Niki Kari kertoo matkavakuutuksista ja tarjoaa kahvit pullan kera. Jaossa on myös tietoa ensi kesän ulkomaanmatkasta. Helmikuu Perinteinen korpihiihto Koirasaaressa Molempina päivinä hiihdellään lähimaastossa jos lunta on, muuten patikoidaan. Ruokailun tähden on ilmoittauduttava Paavolle tai Pirkolle viikkoa ennen.

4 9.2. Huittisten Harjuhiihto, Vampulan ulkoilumaja (klo 9-12) Jos lähtijöitä on, niin kootaan kimppakyyti Kerhoilta Toivo II:ssa klo 18:30 Mm. Grönlannin poikki hiihtänyt Rami Västinsalo kertoo videoin ja sanoin retkistään arktisille alueille, ja esittelee retkivarusteitaan. Kannattaa tulla kuulemaan ja katsomaan millaista on vaeltaa äärimmäisissä olosuhteissa! Login synttärit Bore laivalla klo 18:30 Login 35-vuotis synttäreitä vietimme uudella Viking Grace aluksella, ja nyt 36. synttäreitä vietetään vanhalla Borella, joka on parkissa Forum Marinumin edustalla. Paikalle pääsee mm. bussilla nro 1. Bore laivalla on upea wanhan ajan merellinen interiööri, missä jalopuuta ei ole säästetty. Jos et ole vielä siihen tutustunut, niin nyt kannattaa tulla ja muutenkin. Muun ohjelman ohella nautimme coctailbuffet iltapalan, mihin kuuluu kolme lajia salaattia, savulohimousse saaristolaisnappeja, fetaparsapiirasta ja patonkia, sekä kahvi/tee ja kakkupala. Hinta on 10, mikä maksetaan Login tilille (viite 958). Ilmoittaudu Pirkolle 6.2. mennessä (s.2). Maaliskuu 2.3. Huovinretki Säkylässä Lähdetään yhdessä laturetkelle! Kyytien tähden ilmoittaudu Else-Majlle (s. 2) 9.3. Ulkoilupäivä Naantalin jäillä Kokoonnumme Naantalin Taimon rannassa klo 10. Retkiluistellaan ja hiihdetään jos kelit sallivat. Käydään mahdollisesti tulilla paistamassa makkaraa. Tiedusteluihin vastaa Marja (s. 2) Kerhoilta Toivo II:ssa klo 18:30 Sopeutuminen ikääntymiseen. Aiheesta kertoo Riitta Hoverfält Tunturiladun kevätpäivät ja kokous, Vihtta ja retkitoimikunta järjestäjänä. Katso tarkemmin Tunturilatu-lehti. Tiedustelut esim. kyydeistä Paavolle Hiihtoviikko Susikyrössä. Taas on mahdollista päästä keväthangille upeisiin maisemiin ja myös tutustumaan uuteen huoltorakennukseen Pekan-Oskariin. Voi hiihdellä lähiladuilla tai tehdä päivämatkoja tunturiin, aina Pallakselle asti. Jos innokkuutta löytyy niin vaeltamaankin voi lähteä, joko YlläsPallaksen kansallispuistoon, tai vaikkapa Puljun erämaa-alueelle. Pöyrisjärven erämaakin on vain taksimatkan päässä. Matkustustapa määräytyy osanottajamäärän mukaan. Jos tulee tarpeeksi porukkaa, niin lähdetään tilausbussilla. Ilmoittaudu Paavolle mennessä. Nettisivuille tulee tarkempaa tietoa kun asiat etenevät.

5 Huhtikuu KOKOUSKUTSU: Tunturikerho Login sääntömääräinen kevätkokous klo 18:30 Toivo II:ssa Käsitellään säännöissä määrätyt asiat. Muut asiat mitkä halutaan kokouksen käsiteltäviksi, pitää toimittaa puheenjohtajalle tai sihteerille vähintään 1 viikko ennen kokousta. Annetaan myös johtokunnan esitys kerhon uusiksi säännöiksi. Päätös niistä tehdään syyskokouksessa Kokouksen jälkeen katsellaan Else-Majn kuvia Skotlannista, ja saadaan infoa tulevasta ulkomaanmatkasta Linturetki Mietoisten lahdelle klo 8:00 Lintujen kevätmuutto on parhaimmillaan, ja Mietoisten lahti on lähialueen suosituimpia havainnointipaikkoja. Kiikarit ja eväät mukaan ja retkelle! Jos itse ei kaikkia näkemiään lintuja tunnistaisikaan, niin paikalta löytyy varmasti siihen apua. Kimppakyytien takia Ilmoittaudu Paavolle. Lähtö Kupittaankatu 41. Toukokuu 6.5. Kerhoilta Partiovarusteen Läntisenkadun myymälässä klo 18:30 Ohjelmassa on tuote-esittelyjä mm. retkikeittimistä. Voidaan tehdä myös ostoksia tarjoushinnoin Retki luontokeskus Haltiaan ja kävely Nuuksion kansallispuistossa. Uusi luontokeskus on saanut paljon kehuja. Lähdemme tutustumaan siihen kimppakyydeillä lauantaina klo 8 Kupittaankatu 41. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 1.5. mennessä Paavolle Kevätretki Kurjenrahkan kansallispuistoon ja Helapyöräilyä sekä kevätkauden päättäjäiset Koirasaaressa. Viime keväänä tämä retki ei toteutunut huonon ilman takia, mutta nyt yritetään uudelleen. Retkelle on mahdollisuus osallistua jalan vaeltaen puiston reittipolkuja tai pyöräillen metsäteitä. Yhteinen tavoite on Koirasaaren kämppä, missä on myös yhteisruokailu jokaisena päivänä. Lähtöpaikka vaeltajille on Tortinmäen paikallisbussin päätepysäkki tanssilavan luona. Täältä lähdemme torstaina vaeltamaan ensimmäiseksi yöksi Töykkälän laavulle. Sieltä matka jatkuu pitkospuupolkua Rantapihaan, jossa viettäisimme toisen yön. Kolmantena päivänä vaellamme Pukkipalon aarnialueen kautta Koirasaaren kämpälle, jossa vaelluksen päätteeksi on sauna. Kotiinpaluu tapahtuu tilaus - tai kimppakyydillä vaeltajien määrän mukaan. Helapyöräilijät lähtevät torstaina Turusta Impivaaran uimahallin parkkipaikalta Koirasaareen. Perjantaina ja lauantaina kierrellään metsäteillä, ja sunnuntaina palataan Kevätkauden päättäjäisten jälkeen Koirasaaresta pyöräillen Turkuun. Päättäjäisissä kerho tarjoaa kahvit ja ratkotaan Login mölkkymestari mallia Varmaan muutakin mukavaa on tiedossa. Koirasaareen voi toki jäädä vielä pitemmäksikin ajaksi. Tästä kevätretkestä pidetään tiedotustilaisuus 6.5. kerhoillan yhteydessä. Ilmoittautumiset Paavolle. Häneltä saa myös tarkemmat tiedot jos ei ehdi kerhoiltaan. Myös nettiin tulee lisää tietoa.

6 Tunturiladun Susikyrön talkoot Katso tarkemmin Tunturilatu-lehti. Tiedustelut esim. kyydeistä Paavolle. Heinäkuu 5.7. Savusaunaan Karuunaan Seppo Mäkelä on kutsunut logilaiset saunomaan merenrantamökilleen lauantai-iltapäivästä alkaen. Siellä on mahdollista myös yöpyä vaikka sisäpaikkoja onkin rajoitetusti, mutta telttapaikkoja kyllä riittää. Pirkko on luvannut keittää soppaa. Ilmoittaudu Sepolle puh Häneltä saa myös ajo-ohjeet. Saunan kapasiteetista johtuen osallistujamäärää voidaan ehkä joutua rajoittamaan. Retkeilymatka Kroatiaan Krkan kansallispuistoa Teemme 8 päivän turistimatkan kesäiseen Kroatiaan. Menemme lentäen Helsingistä Splitiin ja takaisin. Perillä meillä on bussi- ja laivakuljetukset retkikohteisiin sekä suomenkielinen opas. Retkeilemme kolmena päivänä kahdessa eri kansallispuistossa, ja kahtena päivänä menemme laivamatkalle historiallisiin saarikohteisiin. Yksi päivä on vapaamuotoinen ilman etukäteisohjelmaa. Matkan hinta on n ja siihen sisältyy: - Kuljetus: Naantali-Turku-Vantaa-Naantali-Turku - Kuljetus: lentokenttä-hotelli-lentokenttä kohteessa - Kuljetukset ohjelman mukaan, missä tarvitaan bussia/venettä /junaa - Majoitus 2 hh aamiaisella Split *** Jadran hotellissa (6 yötä) ja Plitvicka *** Jezero hotellissa (1 yö) - 7 illallista - Ohjelman mukaiset retket pääsymaksuineen - Asiantuntijaopas koko matkan ajan. - Mahdolliset paikallisoppaat - Lentoliput Helsinki-Split-Helsinki Vastuullinen matkanjärjestäjä on StarTours Oy Raisiosta.

7 Lisätietoa Paulilta (s. 2) ja ilmoittautumiset Paavolle mennessä, jolloin pitää myös maksaa Login tilille ennakkomaksuna 200 (viite 961). Matkalle on varattu 30 paikkaa. Huom! Passi on edelleen suositeltavin matkustusasiakirja, vaikka kuvallinen henkilökorttikin periaatteessa kelpaa. Passin on oltava voimassa vielä 6 kk matkan suunnitellun päättymisen jälkeen. Ilmoittauduttaessa on annettava passin numero. Kerhon nettisivuilla on tarkempi matkaohjelma. Tutustu myös Muita tapahtumia Leijan kämpän talkoot: Ilmoittaudu Paavolle heti jos olet kiinnostunut talkoista. Saamme lisäaikaa Koirasaaren käyttöön. Huom! Kerhon ruskaviikko Susi-Kiisalla viikolla 37 ( ). Siitä tarkemmin Aviisassa 2/2014 ja kerhon tapahtumissa. KERHOILLOISSA ON MYYTÄVÄNÄ SEURAAVIA TUOTTEITA: - Login hihamerkki, tarra - Login lakki 10 - Login pienoisviiri 15 - Tunturiladun hihamerkki, pinssi, tarrat, kämppäkortti - 50v-juhlajulkaisu 15-60v-juhlajulkaisu 15 - molemmat juhlajulkaisut yhtenä pakettina 25 -juhlajulkaisuja voi tilata myös sihteeriltä Login Tarinoiden vanhempia numeroita myydään 1 /kpl JÄSENILLE VUOKRATTAVIA RETKEILYVARUSTEITA: - Rinkat 3,5 /viikko (tied. Paul Pakarinen p ) - Louteet 2 /viikko - Kotavaate 3 /viikko - Trangiat 1 /viikko - Ahkiot 10 /viikko - Joukkueteltta+kamina 10 /viikko (tied. Kalevi Kanerva p ) - Teltta kamiinalla (2 henk) 5 /viikko Myös muita varusteita voit kysellä! Maksaessasi välinevuokria käytä viitettä 13. Laita huomautussarakkeeseen nimesi/välinevuokra.

8 MAKSUASIAA Vuoden 2014 jäsenmaksut ovat: Henkilöjäsenyys 39 (sis. kerhon osuuden 9 ) Rinnakkaisjäsenyys 32,50 (sis.kerhon osuuden 9 ) Perhejäsenyys - samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet 60 (sis. kerhon osuuden 12 ) Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys: - alle 20 vuotias tai alle 29 v. opiskelija 20 (sis. kerhon osuuden 5 ) Ainaisjäsenyys myönnetään vain ikä- ja kunniasusiarvojen yhteydessä. Lisätietoja saa kerhon jäsensihteeriltä. Loka- joulukuussa liittyviltä peritään seuraavan vuoden jäsenmaksu, ja heidän jäsenyytensä alkaa heti maksupäivästä ja he saavat jäsenetuna loppuvuoden lehdet. Tunturilatu lähettää sekä vanhoille, että uusille jäsenille jäsenmaksulaskun. Kerhoon voi liittyä ottamalla yhteyttä Login jäsensihteeriin. Riittää myös, että ilmoitat haluavasi liittyä Login jäseneksi kun liityt Tunturilatuun netin kautta tai lomakkeella. Jäsenyys Logissa edellyttää aina myös Tunturiladun jäsenyyttä. Jäsen-, osoite- ja yhteystietojen muutokset: Logi ja Tunturilatu saavat muutokset väestörekisterikeskuksen kautta automaattisesti, jollet ole kieltänyt tietojen antamista tai muutat ulkomaille. Ilmoita silloin muutos Login tai Tunturiladun jäsensihteerille. TUNTURILADUN/LOGIN jäsenenä saat TUNTURILATU-lehden neljästi, LOGI-AVIISAN (toimintamuistion) kahdesti sekä LOGIN TARINAT kerran vuodessa. Jäsenet saavat myös Suomen Ladun julkaiseman LATU JA POLKU-lehden sekä oikeuden Suomen Ladun myöntämiin etuisuuksiin ja alennuksiin. MUUT MAKSUT Muut maksut Tunturikerho Logille maksetaan kerhon tilille (ks. sivu 2), KÄYTÄ VIITENUMEROA. Välinevuokrien viitenumero on 13. Sekalaisten maksujen ja lahjoitusten viitenumero on 55. Eri tilaisuuksien ja retkien maksuille ovat omat viitenumerot, älä maksa niitä em. viitenumeroilla. Rahastonhoitaja antaa viitenumeron, jos sitä ei ole Aviisassa mainittu.

9 TUNTURIKERHO LOGIN MATKOJEN YLEISET PERUUTUSEHDOT Ennakkomaksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut matkasi: - ennen ilmoittautumisajan päättymistä, saat ennakkomaksun takaisin - myöhemmin kuin 30 vrk mutta viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua, peritään 25 % matkan hinnasta. - myöhemmin kuin 14 vrk mutta viimeistään 2 pv ennen matkan alkua, peritään 50 % matkan hinnasta. - alle 2 vrk ennen matkan alkua, voidaan matkan hinta periä kokonaisuudessaan. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa ylivoimaisen syyn vuoksi. Tässä sovelletaan yleisten seuramatkaehtojen mukaisia syitä. Loman saanti/saamattomuus ei ole ylivoimainen este. Matkakohtaisesti voi olla myös erityisiä peruutusehtoja, mitkä mainitaan matkan ilmoituksen yhteydessä. Tunturilatu - erätaitoja ja elämyksiä!

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2013 SAARISTON TALVEA

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2013 SAARISTON TALVEA TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2013 SAARISTON TALVEA LOGIN JOHTOKUNTA 2013: Paavo KRAMSU puheenjohtaja Riitta HOVERFÄLT 0407062764 paavo.kramsu(ät)pp.inet.fi 0400445164 riitta.hoverfalt(ät)fimnet.fi

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2015 Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä LOGIN JOHTOKUNTA 2015: Paavo KRAMSU Marja KOSKINEN Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG Anja KYLÄVALLI

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2015 Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla LOGIN JOHTOKUNTA 2015: Paavo KRAMSU Marja KOSKINEN Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2019. Anna Duuni vie logilaiset Pähkinäisiin

TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2019. Anna Duuni vie logilaiset Pähkinäisiin TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2019 Anna Duuni vie logilaiset Pähkinäisiin LOGIN JOHTOKUNTA 2019: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Milla SUOMINEN

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2018. LOGI 40 vuotta

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2018. LOGI 40 vuotta TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2018 LOGI 40 vuotta LOGIN JOHTOKUNTA 2018: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Pertti KEIHÄS 0405491795 pertti.keihas(at)pp.inet.fi

Lisätiedot

Saariselän kaamos odottaa taas hiihtäjiä

Saariselän kaamos odottaa taas hiihtäjiä TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2019 Saariselän kaamos odottaa taas hiihtäjiä LOGIN JOHTOKUNTA 2019: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Milla SUOMINEN

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2017

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2017 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2017 Logilaiset ovat taas paikalla, kun Saariselän kaamos päättyy. LOGIN JOHTOKUNTA 2017: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2016

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2016 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2016 Lokakuussa tutustutaan pohjoisenturun luontokohteisiin, kuten Nunnavuoren pirunpeltoon LOGIN JOHTOKUNTA 2016: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2017. Susiaiset 2017 Turussa

TUNTURIKERHO LOGI. Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2017. Susiaiset 2017 Turussa TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2017 Susiaiset 2017 Turussa LOGIN JOHTOKUNTA 2017: Paavo KRAMSU puheenjohtaja 0407062764 paavo.kramsu(at)pp.inet.fi Pertti KEIHÄS 0405491795 pertti.keihas(at)pp.inet.fi

Lisätiedot

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2018

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2018 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2018 10 vuotta sitten Login juhlamatka tehtiin Norjan Hardangerviddalle. Nyt suunnataan heinäkuussa Keski-Eurooppaan hieman kulttuurellisempiin maisemiin.

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015

SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 SAARIJÄRVEN LATU JÄSENTIEDOTE 2015 HYVÄÄ LIIKUNTAVUOTTA 2015 Saarijärven Ladun 47. toimintavuosi on alkamassa. Nyt näyttää siltä, että tulossa on jälleen luminen oikea talvi. Vuosi sitten näytti aivan

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006

Tunturikerho Kuokte. Kerhokirje 1 / 2006 Tunturilatu ry Tunturikerho Kuokte Kerhokirje 1 / 2006 Ruskaa Tenniöjoella KERHOTOIMIKUNTA JA MUUT TOIMIHENKILÖT 2006 Matti Häppölä, puh. joht. 019 724302 (k) Kirveskatu 7, 11130 Riihimäki 050 4903897

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016 Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2016 Hyvä Maanpuolustusnainen Tähän jäsentiedotteeseemme on kerätty muut kevätkauden tapahtumat. Jos et löydä etsimääsi maanpuolustustoimintaa tästä jäsentiedotteesta,

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

KOKKOLAN LATU VUOKRAA. Sisällysluettelo AHKIOT... 2 LUMIKENGÄT... 3 RETKILUISTIMET... 4 ERÄSUKSET... 5

KOKKOLAN LATU VUOKRAA. Sisällysluettelo AHKIOT... 2 LUMIKENGÄT... 3 RETKILUISTIMET... 4 ERÄSUKSET... 5 Sisällysluettelo AHKIOT... 2 LUMIKENGÄT... 3 RETKILUISTIMET... 4 ERÄSUKSET... 5 AHKIOT Lastenvetoahkio (1 kpl) 40 /vko (80 /vko) 8 /vrk (16 /vrk). 1135 Lastenvetoahkiota voivat vuokrata kaikki, Kokkolan

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

KUTSU AVAJAISIIN 22.9.

KUTSU AVAJAISIIN 22.9. 1 KUTSU AVAJAISIIN 22.9. POHJOIS-IIN KOULUN UUDEN KOULURAKENNUKSEN AKOLAN JA VIRKKULAN UUDEN KEVYENLIIKENTEEN VÄYLÄN LIIKUNNALLISEEN AVAJAISTAPAHTUMAAN lauantaina 22.9.2018 klo 10.00-13.00 POHJOIS-IIN

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2007 Toukokuu

JÄSENTIEDOTE 2/2007 Toukokuu Porin Latu ry:n T O I M I N TA K E S K U S S U S I S U O Ulkoilumajaa vuokrataan erilaisiin tarkoituksiin, esim. perhejuhlien viettoon, yhdistysten kokouksiin ja illanviettoihin. Majan vuokra on 80 euroa

Lisätiedot

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä TAPAHTUMIA 22.5.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

Heippa. Jari Vanhakylä

Heippa. Jari Vanhakylä 1 2 Heippa Kevät on tullut taas siihen pisteeseen, että on aika aloitella kalastuskausi. Kohta jäät sulavat ja mm. siikaonginta kevätauringossa kutsuu. Kun kahden kilon siika on saatu vuorossa on yli kolmen

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu

Keski- Karjalan joulunaika. Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Keski- Karjalan joulunaika Kuva: Juhanan tupa, Hepovaaran tila ja Nikon kuvauspalvelu Tervetuloa Keski- Karjalaan! Keski-Karjalan joulunaika on aitoja makuja ja upeita tapahtumia täynnä. Alueen neljän

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tieto yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa: Liittokokouskutsu,

Lisätiedot

Ritva bingo-emäntänä VANA

Ritva bingo-emäntänä VANA VANA JOUNI TENTATTA- Ritva bingo-emäntänä Halusin haastatella Jounia siksi, että hän on ahkerasti kirjoittanut lehteemme vuosien aikana, mutta en muista onko häntä haastateltu lehdessä kertaakaan. Esitin

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoro / 4 pvm klo rata tapahtuma ilmoittaudu Numero TAMMIKUU Vuoroja pistooli r2 12.1.2013 klo.9-12 pist2 viikkovuoro Ke 9.1 0400 13 12004 1 pistooli

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 02/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 10.2.2009 kello 17.10 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella!

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n liittokokous 2013, Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun, tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Lisätiedot

1. Yleistä ohjeistusta

1. Yleistä ohjeistusta Suomen Lions-liitto Kokoukseen ilmoittautuminen OHJE Sisällysluettelo 1. Yleistä ohjeistusta...1 2. Kirjautuminen...2 3. Osallistujatyypin valinta...3 4. Osallistujan tiedot...4 5. Ilmoittautumisen vahvistaminen/peruminen...5

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00

Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa yhdistyksessä 7,00 JÄSENTIEDOTE 2011 HUOVINRETKI RY Suomen Ladun jäsenyhdistys Perustettu 1963 www.huovinretki.fi Jäsenmaksut: Henkilöjäsen 13,50 Perhejäsen 19.00 Nuorisojäsen, alle 19 v. 7,00 Rinnakkaisjäsen, jäsen toisessa

Lisätiedot

Latumajan Lumikenkäily tutuksi -kurssi 22.2.2012. HEINOLAN LATU ry:n tiedotuslehti n:o 1/2012 Internet: www.phnet.fi/public/heinolanlatu

Latumajan Lumikenkäily tutuksi -kurssi 22.2.2012. HEINOLAN LATU ry:n tiedotuslehti n:o 1/2012 Internet: www.phnet.fi/public/heinolanlatu HEI NOLAN HEINOLAN LATU ry:n tiedotuslehti n:o 1/2012 Internet: www.phnet.fi/public/heinolanlatu Napakelkka on Laskiaisriehan suosikkivempain ollut jo vuosia. Päät ovat varmaan pyörällä aisan molemmissa

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02 Sivu MOBERG TOMI Varausvahvistus/lasku 03.02.206 Varausnumero 5075095 Turvanumero 4395 Teitä palveli Henriikka T. Pakettialennukset Meno-paluu Tuotteet Erikoishinta urheiluryhmille Varaus nimellä: HYPO

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi TARJOUS 1 Turun Kaupunki Pertti Heinonen Puh. 02-262 4802 pertti.heinonen@turku.fi RYHMÄMATKA RUOTSIIN JA NORJAAN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme ryhmällenne seuraavia matkapalveluita: Kohde

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013 Tampereen Kisatoverit Jalkapallojaosto, Roope Nutikka 2013 1 SISÄLTÖ 1) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu 3 2) Jalitsu-hallin talkoot 3 3) Jalkapallojaoston kehityspalaveri 4 4) E-valmentajakurssi 5 5)

Lisätiedot

ASIAA, JA VÄHÄN VIERESTÄKIN..

ASIAA, JA VÄHÄN VIERESTÄKIN.. ASIAA, JA VÄHÄN VIERESTÄKIN.. KOULUTUSTA Katsastuksesta, tekniikasta kiinnostuneille järjestämme seuran oman koulutuksen tässä ennen joukkuekisaa. Jos olet kiinnostunut kilpailun katsastustoiminnasta ja

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tietoa yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa ovat liittokokouskutsu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry JÄSENMATKA ISLANNIN IHMEITÄ SAAGOJEN SAARELLA Matka-aika: la 7.9. ke 11.9.2013 Islanti on meille monelle pitkäaikainen haave pääsisinpä käymään. Nyt tämän haaveen

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee

ISSN 0784-2503 1/2007. 100. Monirunkovenelehti. Otteita vuosien varrelta. proaprojekti etenee ISSN 0784-2503 6 1/2007 Kaikkien aikojen 100. Otteita vuosien varrelta proaprojekti etenee Martin Hildebrand PUHEENJOHTAJAN P A L S T A Monirunkovenelehdellä alkaa olla ikää. Käsissänne on lehtemme tasan

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

TUNTURIKERHO KAVTSIN SÄÄNNÖT

TUNTURIKERHO KAVTSIN SÄÄNNÖT TUNTURIKERHO KAVTSIN SÄÄNNÖT I KERHON NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Kerhon nimi on TUNTURIKERHO KAVTSI. Sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Kerho toimii Tunturilatu ry:n alaisena paikallisena tunturilatulaisten

Lisätiedot

SINUSSA ON ITUA! Sinussa on itua!

SINUSSA ON ITUA! Sinussa on itua! SINUSSA ON ITUA! SINUSSA ON ITUA! Sinussa on itua! on Perhehoitoliiton nuorisotyön ja alueyhdistysten yhdessä toteuttama tutustumistempaus Suomen sijaiskotinuorten, Sinut ry:n toimintaan. Tutustumistempaus

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN

TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN TUNTURIKERHO TSIETSA Pohjois-Savo Tunturilatu ry:n 7. kerho TSIETSALAINEN 1/2012 TERVEHDYS TEILLE TSIETSALAISET Kylläpä se talvi tuli taas ja Siperia henkii kylmää ilmaa. Melkein täytyy tupaukkona olla,

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2016. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2016 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Puheenjohtajalta Arvon jäsenet Muutoksen tuulet puhaltavat taas kerran Santahaminassa. Tällä kertaa vaikutuksia tulee myös meihin kiltalaisiin. Puolustusvoimissa

Lisätiedot

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet)

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) YAG-INFO KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) Bussi lähtee perjantaina monnarin parkkipaikalta klo 7.15. Ensimmäiset viestilajit alkavat jo Espoossa klo 12.00. Bussi ei jää mukaan tänä vuonna, koska majoitus

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi YHTEYSTIETOJA: Orimattilan seurakunnan nuorisotoimisto Pappilantie 1, 2KRS 16300 Orimattila Pappi: Tuomas Niskanen 050 5546531 kouluikäisten parissa toimivat nuorisotyönohaajat: Marja Salo 050 33 99 128

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V

VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V Vertaistuutoritapaaminen Kurussa 7.-8.4.2006 VETURI V Vertaistuutoritapaaminen sivu 2/6 VETURI V on viides -hankkeen * Vertaistuutorointi-työrenkaan

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena"

TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry. Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena TOIMINTAKALENTERI ALKUVUODELLE 2016 Jyväskylän KaupunkiMartat ry "Asenne ratkaisee, taidot tulevat bonuksena" Nuorekas Jyväskylän KaupunkiMartat ry on perustettu vuonna 2003. Jäsenistömme koostuu eri ikäisistä

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot