HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 25.3.2015 Nro 3. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna"

Transkriptio

1 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika keskiviikko kello Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Muut osallistujat Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Heiskanen Kari Häppölä Anna-Kaisa Kannisto Heli Ojansuu-Kaunisto Kirsi Pietilä Leena Sorsa Ilkka Sortila Terhi Valkama Pirkko Appelroth Irja Jaalama Erkki Kaloinen Sara Alarotu Jukka Mikko Hieta Satu Suonperä puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen, pois jäsen jäsen, jäsen, pois jäsen, jäsen Jäsen varajäsen varajäsen varajäsen hallintokappalainen, sihteeri 57 ajan viestintäpäällikkö kappalainen, kokouksen sihteeri, pois 57 Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Puheenjohtaja Timo Kalaja Sihteeri Satu Suonperä Pöytäkirjan tarkastus Paikka ja aika Hämeenlinna Allekirjoitukset Heli Kannisto Kirsi Ojansuu-Kaunisto Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa Paikka ja aika Todistaa Kirkkoherranvirastossa Timo Kalaja, khra

2 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 2 49 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen. Seurakuntaneuvoston puheenjohtajana on seurakunnan kirkkoherra (KJ 10:12 ) Puheenjohtaja aloitti kokouksen edellisen sunnuntain jumalanpalveluksen aiheella eli Marianpäivällä. Aluksi laulettiin virrestä 50 säkeistöt 1-2. Puheenjohtaja luki Marianpäivän evankeliumin; Luuk.1: Evankeliumi on Marian kiitosvirsi eli Marian psalmi. Puheenjohtaja muistutti että psalmit kertovat siitä, millainen on Jumala. Viestintäpäällikkö Mikko Hieta piti esirukouksen, jossa muistettiin lähipäivien tragedian uhreja ja läheisiä sekä pyydettiin siunausta tulevaan pääsiäisen aikaan. Lopuksi laulettiin virrestä 50 säköistöt Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on lähetetty jäsenille sähköpostina ja esityslista kirjepostina Kokous on päätösvaltainen, mikäli yli puolet jäsenistä on paikalla. Päätös: Kappalainen Satu Suonperä suoritti nimenhuudon. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 51 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Heli Kannisto ja Kirsi Ojansuu- Kaunisto. 52 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

3 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 3 53 Ilmoitusasiat Kirkkohallituksen yleiskirje 4/ Yhdenvertaisuuslainsäädäntö uudistui Kirkkohallituksen yleiskirje 5/ Tilastolomakkeiden A7-A9 lähettäminen kirkkohallitukseen tilastovuodelta 2014 Kirkkohallituksen yleiskirje 6/ Väestörekisterikeskus tiedottaa painotuotteiden tilaamisesta Kirkkohallituksen yleiskirje 7/ Lastensuojelulain mukainen ilmoitusvelvollisuus lapsen henkeen ja terveyteen kohdistuvien tekojen osalta Kirkkohallituksen yleiskirje 8/ Kunniamerkin nimenmuutos ja esitykset Pro Ecclesia mitalin ja ritarikuntien kunniamerkkien saajiksi itsenäisyyspäivänä Liite Ohje kunniamerkkiesitysten tekemisestä Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin päätös , jossa tuomiokapituli julistaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kappalaisen viran haettavaksi Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin päätös , jossa tuomiokapituli lykkää Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kappalaisen viran haettavaksi julistamista Ahveniston hautausmaa -teoksen työryhmän kokouksen muistio 1/2015 Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan johtoryhmän muistio 4/2015. Diakoniatyön johtokunnan pöytäkirja 1/2015. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan pöytäkirja 1/2015. Lapsi- ja nuorisotyön johtokunnan pöytäkirja 2/2015 Suuressa mukana. Kansanlähetyksen työ Puheenjohtajan päätösesitys: Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi.

4 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 4 54 Viranhaltijoiden päätösluettelot Kirkkoherra, hallintokappalainen ja kehityskappalainen pitävät tekemistään viranhaltijapäätöksistä päätösluetteloja. Kirkkoherran päätökset nro 9B-14 /2015 ja hallintokappalaisen päätökset nro 7-8 /2015 ovat nähtävillä kokouksessa. Kehityskappalainen ei ole tehnyt viranhaltijapäätöksiä tänä vuonna. Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto 1. hyväksyy kirkkoherran ja hallintokappalaisen päätösluettelot 2. ei käytä otto-oikeuttaan päätöksiin

5 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 5 55 Talousarvion toteutumisvertailu ajalta Esityslistan liitteenä 1 on taulukko talousarvion toteutumisvertailusta ajalta Taulukon mukaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan talousarvion toteutumisprosentti on 12 %. Tasaisen jakautuman mukaan kahden kuukauden toteutuman tulisi olla 16,67 %. Henkilöstömenoissa, jotka ovat yli 78 % talousarvion loppusummasta, toteutuma on 13 prosenttia. Puheenjohtajan päätösesitys: Talousarvion toteutuminen ajalta merkitään tiedoksi.

6 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 6 56 Kirkon henkinen huolto (HeHu) Hämeenlinnan seurakuntayhtymän seurakunnissa ja Hattulan seurakunnassa Kirkon henkisessä huollossa (myöh. HeHu) on kyse seurakunnan viranhaltijoiden valmiusryhmästä, jonka on tarkoitus toimia viranomaisten ja paikallisseurakuntien tukena yhteiskunnan häiriö- ja poikkeustilanteissa esim. suuronnettomuuksissa. Kirkon Henkisen huollon ohjeisto on liitteenä 2. HeHu:n tuki on luonteeltaan palvelua, lähellä oloa ja ahdistuksen kohtaamista. Työvälineinä mm perinteinen sielunhoito, mutta myös muut kriisityövälineet, kuten debriefing. Työn kohteina ovat onnettomuuden uhrit, heidän läheisensä sekä kaikki muut, joita tapahtuma on koskettanut. Jos tarvetta on, tukea annetaan myös pelastustyöhön osallistuvalle henkilöstölle. Kirkon HeHu-organisaatio käynnistetään suuronnettomuustilanteessa pelastusviranomaisten pyynnöstä, jonka jälkeen se toimii onnettomuusalueella pelastusjohdon alaisuudessa osana pelastustoiminnan kokonaisuutta. HeHu-valmiusryhmälle kutsu voi tulla myös paikalliselta seurakunnalta. Tällöin valmiusryhmä toimii paikallisseurakunnan kirkkoherran alaisuudessa. Hämeenlinna-Vanaja seurakuntaan on perustettu HeHu-valmiusryhmä, johon on kutsuttu viranhaltijoita seurakuntayhtymän muista seurakunnista ja Hattulan seurakunnasta. Ryhmän jäseniä koulutetaan kaksi (2) kertaa vuodessa, jolloin heitä sekä teorian että käytännön tasolla perehdytetään toimiaan kentällä edellä mainituissa tilanteissa. Työntekijät hoitavat HeHu-tehtäviä virkavastuulla. Tällöin heitä sitovat mm salassapitomääräykset. (Henkisen Huollon ohjeisto) HeHu-toimintaa johtaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan seurakuntaneuvoston alainen sairaalasielunhoidon yhteisjohtokunta. Toiminnasta vastaa johtava sairaalapastori. Koska HeHun toimintaan osallistuminen on seurakunnan työntekijän työtä, on tarpeen, että seurakuntaneuvosto hyväksyy sen, - että sen alaiset työntekijät osallistuvat HeHu-valmiusryhmän toimintaan, sen koulutuksiin ja hälytystehtäviin. - että seurakunta korvaa työntekijälleen HeHu-toimintaan osallistumisesta aiheutuvat kulut voimassa olevan virka- ja työehtosopimuksen mukaan - että matkakorvaukset korvataan virkaehtosopimuksen ja kunkin seurakunnan matkustusohjesäännön mukaan. - että HeHu-valmiusryhmän jäsenille maksetaan päivärahat, mikäli päivärahan saamisen edellytykset täyttyvät.

7 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 7 Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto 1. merkitsee Kirkon Henkisen huollon ohjeiston tiedoksi 2. hyväksyy Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan tehtävään ilmoittautuneiden työntekijöiden osallistumisen kyseiseen toimintaan osana heidän virkatehtäviään 3. hyväksyy sen, että HeHu-toimintaa johtaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan seurakuntaneuvoston alainen sairaalasielunhoidon yhteisjohtokunta ja että toiminnasta vastaa johtava sairaalapastori. 4. velvoittaa sairaalasielunhoidon yhteisjohtokunnan pitämään mukana olevat seurakunnat ajan tasalla HeHu-toiminnassa.

8 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 8 57 Pastori Titta Huotarin viranhoito perheneuvojana Kokouksessaan seurakuntaneuvosto käsitteli perheneuvojan viranhoitoa ja teki päätöksen pastori, psykoterapeutti Titta Huotarin siirtämisestä perheneuvojan virkaan ajalle Istunnossaan tuomiokapituli merkitsi tiedoksi Titta Huotarin siirtämisen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan perheneuvojan virkaan ajalle Perheneuvojan virka ei ole papin virka. Tällaisen siirron yhteydessä sovelletaan KL 6: 38 2 momentin mukaista yhden vuoden määräaikaa. Titta Huotari on anonut virkavapautta Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan seurakuntapastorin virasta ajalle ja hän on antanut suostumuksensa hoitaa perheneuvojan virkaa ko. aikana. Valmistelussa on otettu huomioon lapsiasiainvaikutukset. Hallintokappalaisen päätösesitys: Seurakuntaneuvosto - puoltaa Titta Huotarin virkavapautta seurakuntapastorin virasta esittää tuomiokapitulille, että se myöntää Titta Huotarille virkavapaata seurakuntapastorin virasta ko. ajalle ja - määrää pastori Huotarin perheneuvojan virkaan ko. ajaksi. Sihteeri Satu Suonperä poistui pykälän käsittelyn ajaksi.

9 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 9 58 Viranhoitomääräyksen pyytäminen seurakuntapastorin virkaan Mikäli tuomikapituli vahvistaa pastori, psykoterapeutti Titta Huotarin nimityksen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan perheneuvojan virkaan väliseksi ajaksi, seurakuntaneuvosto pyytää ko. virkaan viranhoitomääräystä. Pastori Kirsi Kniivilä on ollut seurakuntamme palveluksessa useassa jaksossa tammikuun 2009 ja elokuun 2103 välisenä aikana sekä viimeksi syyskuusta 2014 lähtien. Hän on työskennellyt pääasiassa lapsityön ja varhaisnuorisotyön alalla. Hän on lupautunut palvelemaan edelleen Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaa. Valmistelussa on otettu huomioon lapsiasiainvaikutukset. Hallintokappalaisen päätösesitys: Seurakuntaneuvosto pyytää tuomiokapitulilta pastori Kirsi Kniivilälle viranhoitomääräyksen seurakuntapastorin virkaan ajalle Palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen.

10 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu Viranhoitomääräyksen pyytäminen pastori Minna Lappalaiselle Seurakuntaneuvosto perusti kokouksessaan , 22, seurakuntapastorin viran määräaikaisena Hallintokappalainen oli yhteydessä tuomiokapituliin niistä papeista, joilla ei ole viranhoitomääräystä kevään ja alkukesän 2015 aikana. Keskusteluissa näiden pappien kanssa ei päästy tuloksiin viranhoidosta. Tämän kartoituksen yhteydessä pastori Minna Lappalainen otti yhteyttä ja hän antoi suostumuksensa viran hoitamiseen lukien. Pastori Minna Lappalainen on palvellut seurakuntaamme useissa määräaikaisissa jaksoissa, viimeksi 6 viikon ajan kesällä Hän on ollut seurakunnassamme pappina pääasiassa lapsityössä. Viranhoitomääräyksen saavan papin tehtäväkenttä tulisi olemaan lapsi- ja nuorisotyössä. Valmistelussa on otettu huomioon lapsiasiainvaikutukset. Hallintokappalaisen päätösesitys: Seurakuntaneuvosto pyytää tuomiokapitulilta viranhoitomääräyksen pastori Minna Lappalaiselle seurakuntapastorin virkaan väliseksi ajaksi. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen.

11 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu Lausunto pastori Jussi Lahden sivutoimilupa-anomuksesta Päiväämässään kirjeessä pastori Jussi Lahti anoo sivutoimilupaa ajanjaksolle Liite 3. Pastori Jussi Lahti on määräaikaisena johtavana sairaalapastorina Hämeenlinna- Vanajan seurakunnassa saakka. Seurakunnassa on sairaalasielunhoidon työalalla toisena teologina lehtori Tuula Portin. Pastori Lahti mainitsee kirjeessään valmistuvansa työnohjaajaksi Jotta hän voisi jatkaa jo syntyneitä työnohjaussuhteita, hän arvioi tarvitsevansa 8-12 tuntia kuukaudessa näiden tehtävien toteuttamiseen viranhoitonsa ohella. Hallintokappalaisen päätösesitys: Seurakuntaneuvosto puoltaa pastori Jussi Lahden anomusta sairaalan ulkopuolisesta työnohjauksesta sekä koulutustilaisuuksista ja vierailuluennoista.

12 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu Kirkkopäivät Kouvolassa Seurakuntaneuvosto käsitteli alustavasti kokouksessaan seurakunnan edustajan lähettämistä Kirkkopäiville Kouvolaan Kokouksen jälkeen on selvinnyt että Heikki Kilpeläinen on osallistunut ja on valmis osallistumaan myös tulevilla kirkkopäivillä Kirkkopalvelut ry:n yhdistyksen kokoukseen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan edustajana. Myös Kylli Kylliäinen on ilmaissut halukkuutensa osallistua seurakunnan edustajana kirkkopäiville. Hallintokappalaisen päätösesitys: Seurakuntaneuvosto lähettää Heikki Kilpeläisen ja Kylli Kylliäisen kirkkopäiville Kouvolaan. Matka on virkamatka.

13 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu Koivikkokotisäätiö rs:n avustusanomus Koivikkokotisäätiö rs. on lähettänyt avustusanomuksen lokakuussa (Liite 4). Seurakuntaneuvosto päätti käsitellä anomuksen sen jälkeen, kun seurakunnan eri työalat ovat kartoittaneet, miten ne voisivat työ- tms. toimilla olla tukemassa hakemuksessa kuvattuja Koivikkokodin lisäkoulutustarpeita. Selvitystyön tuloksena, jota on pohdittu yhdessä Koivikkokodin johtaja Riikka Koiviston kanssa, on päädytty seuraavaan yhdistelmään: Seurakunta tarjoaisi Koivikkokodin koko vakituiselle henkilöstölle koulutusiltapäivän Loimalahden leirikeskuksessa. Koulutuksesta vastaisi sairaalasielunhoito Koivikkokodin kanssa yhdessä suunnittelemalla tavalla. Lisäksi seurakunta antaisi Koivikkokodille 1500 :n avustuksen, jolla koulutuksen ajaksi palkattaisiin sijaistava henkilöstö Koivikkokotiin. Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto 1) tarjoaa Koivikkokodin koko henkilöstölle sairaalasielunhoidon toteuttaman koulutuksen sielunhoidosta Loimalahden leirikeskuksessa syksyllä ) myöntää käyttövaroistaan Koivikkokodille 1500 :n avustuksen Anna-Kaisa Häppölä ja Leena Pietilä poistuivat pykälän käsittelyn ajaksi, koska ovat Koivikko-kodin hallituksen jäseniä.

14 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu Seuraava kokous Seuraava kokous pidetään keskiviikkona klo Valitusosoitus Pöytäkirjaan liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todetaan pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 65 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.15

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.4.2015 klo 17 18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Eskola Antti, varajäsen Granat-Tapaila Asta, varajäsen Hanhimäki

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Seurakunnan

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 11. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 11. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 23.11.2017 Sivu 1 Aika Torstai 23.11.2017 klo 18.00 20.05 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth Ulla Häppölä

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Läsnä Loimalahden leirikeskuksen kerhohuone Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 13.10.2015 SEURAKUNTA Nro 5/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/5 Kokousaika Tiistai 13.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, kokoushuone 3. krs, Rauhankatu

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 20.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) SISÄLLYSLUETTELO 3/2015 Asialista: 45 Kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 48 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 19.3.2015 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 16.6.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 16.6.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika 16.6..2015 klo 18.00 19.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Mia Heinonen Jukka-Pekka

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 20.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 29.4.2019 Sivu 1 Aika Maanantai 29.4.2019 klo 18.00 19.55 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Ahonen Antti Appelroth

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 18.5.2016 Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 18.5.2016 Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika keskiviikkona 18.5.2016 kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Läsnä Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 2.3.2016 1 Kokousaika Keskiviikko 2.3.2016, klo 16.30 17.30 (virkaan liittyvät haastattelu klo 11.00 16.30) Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 10. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 10. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 4.12.2018 Sivu 1 Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.00 18.15 Paikka Wisahovi, Kanakouluntie 5, 2. krs:n kokoushuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth Ulla Heiskanen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä Diakoniakeskus, Birger Jaarlin katu 3

Pöytäkirja nähtävillä Diakoniakeskus, Birger Jaarlin katu 3 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 2/2019 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Aika Tiistai 19.2.2019, klo 17.30-19.30 Paikka Keskusseurakuntatalon 3. krs. kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Kylliäinen Kylli

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 17.11.2015 SEURAKUNTA Nro 6/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Tiistai 17.11.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Itäinen lähiökeskus, Kanervatie 1 Läsnä Appelroth Ulla

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7 SEURAKUNTANEUVOSTO 4.10.2018 Sivu 1 Aika Torstai 4.10.2018 klo 18.00 19.25 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 19.2.2015 Nro 2. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 19.2.2015 Nro 2. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika torstai 19.2.2015 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Muut osallistujat Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 5.10.2017 Sivu 1 Aika Torstai 5.10.2017 klo 18.00 19.50 Paikka Keskusseurakuntatalon 3.krs:n neuvotteluhuone, Rauhankatu 14 Läsnä Kalaja Timo kirkkoherra, puheenjohtaja Alanen Erkki

Lisätiedot

Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Nro 1/2016. DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/7

Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Nro 1/2016. DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/7 Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 3.2.2016 SEURAKUNTA Nro 1/2016 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/7 Kokousaika Keskiviikko 3.2.2016 klo 17.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu Jonni Levaniemi

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 16.11.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Läsnä Vanajan seurakuntatalo, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Heiskanen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.9.2018 kello 17.30 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 20.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Sanna Manelius-

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.3.2015 klo 17 17.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo kerhohuone 123, Turuntie 34 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 3/20.5.2015. JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 3/20.5.2015. JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 20.5.2015 klo 15.00 16.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.11.2017 klo 17 17.50 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntasali Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00-20.25 Kokouspaikka Läsnä Verhonkatu 25 27 kokoustila Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Sanna Manelius- Kähkönen Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 5.5.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Erkki Jaalama varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 27.10.2015 kello 18.00 20.40 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 11.4.2019 klo 18.00-20.10 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poissa Ida Maula Tiia Nurminen Matti

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä KUOPION JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (5) Aika Tiistai 19.6.2018 klo 17.00-18.08 Paikka Osallistujat Järvi-Kuopion seurakunta,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskuksen kerhotupa, Majalahdentie 1 Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Jonni Levaniemi

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN. 14.4.2015 SEURAKUNTA Nro 2/2015. DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6

Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN. 14.4.2015 SEURAKUNTA Nro 2/2015. DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 14.4.2015 SEURAKUNTA Nro 2/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Tiistai 14.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Rengon seurakuntatalo, Hinkaloistentie 1 Läsnä Appelroth

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 20.22 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Esityslista. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26,

Esityslista. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26, lista 04/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika klo 17:30 Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26, Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 16.12.2015 SEURAKUNTA Nro 7/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Museo militaria, Vanhankaupunginkatu 19 Läsnä Appelroth

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 20.06 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund Sara Syyrakki Mika

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 14.9.2016 klo 17 17.50 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht.

Aika: ke klo Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. 8/2017-15.11.2017 Aika: ke 15.11.2017 klo 17.00-19.40 Paikka: Riistaveden seurakuntatalo, Keskustie 2, 71160 Riistavesi Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Huhtala Pauliina Iskanius Raija Julkunen Kaija,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/2019

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/2019 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/2019 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA aika: Tiistai 28.5.2019 klo 17.00-18.30 paikka: Poltinahon seurakuntatalo, (huone 122), Turuntie 34 läsnä: Kylliäinen Kylli Anttila

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 20.32 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 20.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.00 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Mia Heinonen Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu

Lisätiedot

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 7/2017 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (8) 170 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.7.2017 klo 16 18.10 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot